Digidexo.com

eplecider mot kviser i hodebunn

Hjem rettsmidler for kviser

Bli kvitt stygge humper og rødhet med raske og enkle hjem rettsmidler for kviser. Hvis du føler at du har en alvorlig kvise problem, søke råd fra en kvalifisert omsorgsperson. Men det er en og annen kvise ingenting å bekymre deg for når du vet hva du skal gjøre.

Tannkrem

Plasser en liten skvett av noen tannkrem på kvise. Ingrediensene i tannkrem vil bidra til å tørke opp kvise i løpet av 24 timer.

Lavender Oil

Gni en liten mengde lavendel olje på kvisene dine hver dag for en effektiv hjem forebygging rette.

Tea Tree Oil

Tea tree olje er en naturlig antiseptisk og kan raskt rydde opp kviser. Bland noen dråper tea tree olje med olivenolje og gni på kviser etter behov.

Honning

Under natta rensing ritual, DAB en liten mengde honning mot kviser og la det sitte over natten.

Hvitløk

Skjær et fedd hvitløk og gni forsiktig over kvisene dine. Hvitløk kan selvsagt ødelegge noen bakterier som forårsaker kvise kviser.

Ærbar treet Berry Extract

Når den brukes som anvist, kan kysk treet bær ekstrakt være spesielt nyttig for å hindre premenstruelle kviser.

Strawberry Leaves

Kok flere jordbær blader med vann før de er dampende. Lean ansiktet over dampen til den er godt fuktet.

Ingredienser for å behandle tørr hodebunn

Ingredienser for å behandle tørr hodebunn


Hvis du lider av en tørr hodebunn, du også trolig lider av flass, som kan være en pinlig problem. Spesielle sjampo arbeide for å hjelpe rehydrere hodebunnen og eliminere forlegenhet av flass flak. Disse sjampo arbeide fordi de inneholder visse ingredienser som har vist seg å hjelpe mot tørr hodebunn, og dermed eliminere de negative effektene.

Sinkpyrition

Sinkpyrition er en av de vanligste ingrediensene i sjampo som fokuserer på behandling av tørr hodebunn. Laget fra alle naturlige ingredienser, har sinkpyrition eksistert siden 1930-tallet. Denne bestanddel fungerer godt, fordi det er en anti-bakteriell, så vel som en anti-sopp. Dette gjør det mulig å behandle en rekke tilstander som kan føre til tørr hodebunn, inkludert psoriasis, eksem og seboreisk eksem.

Salycillic Acid

Funnet i piletre bark, som vanligvis er den oppførte ingrediens, er salycillic syre en viktig ingrediens for å behandle tørr hodebunn. Denne ingrediensen hjelper døde hudceller til å falle av, slik at porene til å holde åpent. Når porene er åpne, kan fuktighet lettere inn i huden, og hindrer den fra å tørke ut.

Tea Tree Oil

Tea tree olje er en naturlig forekommende antiseptisk som bidrar til å holde huden fri for smitte. Denne ingrediensen, som brukes i mange forskjellige hjem rettsmidler har blitt brukt i mange år. Oljen bidrar til å regenerere huden, bidrar med tørr hodebunn. I tillegg til disse egenskapene, tea tree olje fungerer også som en anti-inflammatorisk, anti-bakteriell, bakteriedreper og soppdreper.

Peppermynteolje

Peppermynte har lenge vært kjent for å ha visse helbredende egenskaper, og er en god ingrediens for å behandle tørr hodebunn. Oljen lett trenger inn i huden, tar sine helbredende egenskaper dypt inn i hudens lag. Det fungerer også som et smertestillende, redusere betennelse som kan bidra til tørr hodebunn. Peppermynte olje legger også en behagelig duft til produktet.

Guava

En kløende hodebunn går ofte hånd i hånd med en tørr hodebunn. Noen mennesker ender opp med å skrape hodebunnen så mye at det gjør vondt. Ved å bruke et produkt som inneholder guava kan bidra til å helbrede smerte og kløe på grunn guava fungerer som et smertestillende, anti-sopp, anti-bakteriell og antiseptisk, slik at huden til å helbrede og fukte.

Shea Butter

I tillegg til helbredende årsakene til tørr hodebunn, er det viktig å bruke bestanddeler som også fukte huden. Shea smør - en god fuktighetskrem - også lindrer huden og beskytter den mot ytterligere skade. Det hjelper også med celle gjenfødelse og sirkulasjon like under huden.

Andre ingredienser

Mange andre ingredienser er også nyttig når du prøver å behandle tørr hodebunn. Disse ingredienser tjener mange av de samme formål, og er utskiftbare. Horsetail inneholder mange vitaminer og mineraler som er viktige for en sunn hud. Det har også revitaliserende egenskaper, bidrar til å erstatte usunn hud. Brennesle og kamille har anti-inflammatoriske egenskaper; aloe barbabenis er en anti-irritasjons; og urea er bra for fuktighetsgivende celler. Løvetann ekstrakt kan brukes for å bidra til å blokkere tørr hodebunn på grunn av allergiske reaksjoner.

Hvordan bli kvitt akne med hjem rettsmidler

Hvordan bli kvitt akne med hjem rettsmidler

Det finnes måter å kjempe tilbake mot kviser. Det kan være ting i hjemmet ditt akkurat nå for å bidra til å bekjempe frontlinjene av akne utrydding.

Hvordan bli kvitt akne med hjem rettsmidler

Arm & Hammer natron kan brukes til å eksfoliere døde hudceller, og for å løsne hudormer. Hell en liten mengde natron i en liten skål, tilsett litt vann for å lage en lime. DAB en liten mengde lim på kviser og la sitte i noen minutter. Skrubbe ansiktet forsiktig med mer lime. Skyll ansiktet helt og tørk.

For å tørre kviser raskt, prøve å bruke Colgate vanlig tannkrem på kviser. Eller du kan bruke Crest vanlig tannkrem til en kvise, og deretter dekke med et band-aid og gå til sengs. I morgen hevelsen skulle ha utsvevende.

Vicks Vaporub vil bidra til å tørke opp kviser hvis de brukes på urenheter. Påfør hver kveld i en uke.

Forberedelse H redusere hevelse av kviser og raskere helbredelse.

Hydrogenperoksid er veldig bra for rensing porene, for å redusere kviser forming.

Tro det eller ei, men Kiwi hvit væske skokrem vil tørke kviser og bidra til å bringe dem til et hode.

Ofte kviser er forårsaket av overdreven olje i huden. Dickinsons trollhassel er veldig god i å fjerne olje.

Fukt en Lipton te-pose med varmt vann og bruke den over kvise som en komprimere, vil dette hjelpe den komme til et hode raskt.

Phillips 'melk av magnesia kan brukes som en ansiktsmaske for å bidra til å tørke opp mye olje, noe som er årsaken til mange kviser.

Bland en skål med havregryn, la den avkjøles helt deretter spredt over acne området. Dekk med en ren og fuktig vaske tøy, la virke i 15 minutter og vask deretter av. Gjenta hver dag i en uke

Hvordan unngå irritasjon av huden

Hvordan unngå irritasjon av huden


Det er mange måter å irritere epidermis (hud). Irritasjoner ta form av elveblest, utslett, solbrenthet, kviser og en rekke sår eller blemmer. Noen risikofaktorer for hudirritasjon er uunngåelig; aldring, for eksempel, svekker og tynner ut huden. Imidlertid kan du unngå mange vanlige irritasjoner ved å ta noen ekstra forholdsregler med huden din hele dagen.

Bruksanvisning

•  Vask og bade regelmessig - disse er viktige komponenter i hudpleie. Men ifølge MayoClinic.com, bør du også vaske huden forsiktig og alltid bade i varme, i motsetning til varme, vann. Det er naturlige beskyttende oljer på huden din som kan fjernes ved lange eller varm dusj eller bad, slik at det tørre og sprukne. Det er også grunnen til at du bør unngå sterke såper. Ifølge eksperter ved Mayo Clinic, "Velg milde såper eller vaskemiddel erstatninger med ekstra oljer og fett." Forsiktig klapp huden tørr når du er ferdig å vaske hendene eller bader å la noen fuktighet på huden.

Bruk solbeskyttelse. Solbrenthet kan være ekstreme eller ganske mild, men overeksponering for ultrafiolett (UV) sollys kan føre til hudkreft. Bruk klær som dekker huden din og bruke sunblock før eksponering for tungt sollys, eller hvis du planlegger å være ute i solen i noen tid. MayoClinic.com råder til å bruke sunblock med en "(SPF) større enn 15. Påfør rikelig 20 minutter før du går utendørs og på nytt annenhver time, etter kraftig svetting eller etter å ha vært i vannet."

Unngå røyking. Røyking innsnevrer blodårer nær overflaten av epidermis, som kan føre til nedsatt blodtilførsel. Redusere blodstrømmen til hudens overflate skader elastiske fibre, som igjen fører til rynker og slapp hud. Det finnes mange programmer tilgjengelig for å hjelpe røykere å slutte. Ikke-røykere bør unngå passiv røyking så mye som mulig

Vær forsiktig når du barberer. Barbering er en enkel måte å irritere huden. Men hvis det gjøres riktig, kan barbering beskytte mot kviser. Ifølge Skin Health dag "barbering fjerner det øverste laget av døde hudceller, forbedrer cellefornyelsen." Det er god praksis å bruke en varm klut på området du skal barbere eller ta et varmt bad / dusj før barbering for å myke opp håret, og alltid bruke barberskum. Ifølge MayoClinic.com, når det gjelder barbering, bør du "bruke en ren, skarp barberhøvel" og "barbering i retning av hårveksten, ikke mot." Bruk fuktighetsgivende barberingsvann eller lotion rett etter barbering.

Det finnes massevis av ulike hud kremer, lotion og oljer på markedet. Du bør holde huden fuktig, så en fuktighetskrem av noe slag kan være svært nyttig. Hvis du har fet hud eller problemer med akne, er det kremer og lotions for å hjelpe kontrollere oljer i huden din. Hvis du lider av ekstreme eller hyppige hudirritasjoner, gå til din lokale hudlege; hun vil være i stand til å hjelpe med å identifisere årsaken og foreskrive en slags lokalbehandling for å lindre symptomer.

Tips og advarsler

  • Ikke overdrevent touch eller plukke på hudirritasjoner - dette vil bare gjøre dem verre. Berøre ansiktet ditt så lite som mulig og aldri klemme kviser. Rengjør under neglene. Ikke bite negler.

Kalde-Touch laser behandlinger for akne

Kalde-Touch laser behandlinger for akne


Selv om noen kanskje knytte kviser, hudormer og urenheter av akne med tenåringene, kan folk i alle aldre lider utbrudd. Uansett hva din alder, kan akne være skjemmende og ubehagelig. Alvorlige tilfeller kan føre til permanent arrdannelse. Selv om ulike aktuelle løsninger og muntlig medisiner kan hjelpe noen akne lider, laser behandlinger tilby en effektiv, men dyrt, verktøy i kampen mot kviser.

Slik fungerer det

En kald-berøring eller kule-berørings laser benytter et kjølemiddel for å senke overflatetemperaturen til huden, beskytte den mot skade. Laseren dreper bakterier og skader oljekjertler slik at de produserer mindre pore-clogging sebum. Prosedyren strammer også huden og reduserer synligheten av akne arr, og så det er et godt valg for folk som har både aktive akne og eldre arr.

Hva kan man forvente

Under behandlingen vil du bruke spesielle briller for å beskytte øynene. Laseren leverer pulser, og med hver puls kan du føle kulden fra kjøle probe. Du kan oppleve noen mild rødhet etter behandling, men det bør ikke være noe smerte. Innen et par dager etter første behandling, bør du begynne å legge merke til færre kviser og cyster. Arr kan ta lengre tid å falme. Effekten av behandlingene kan vare i mange måneder.

Hver behandling tar 15 til 30 minutter. Fire til åtte behandlinger er vanligvis nødvendig til en pris på $ 250 til $ 500 per behandling. Forsikring kan ikke dekke behandlingene fordi noen forsikringsselskaper vurdere laser behandling for akne å være eksperimentell.

Hvordan virker benzoylperoksid fungerer?

Besøk ditt lokale apotek, og du vil finne et stort utvalg av hudpleieprodukter utviklet for å bidra til å bekjempe og forebygge kviser. Ta en rask titt på ingredienslisten, og i mange av disse produktene finner du benzoylperoksid. Benzoylperoksid har eksistert i lang tid i krigen mot kviser, og med god grunn --- det virkelig fungerer.

Før du vet hvordan benzoylperoksid fungerer, må du først forstå hvordan akne begynner. Selv om de kan virke overfladisk, kviser faktisk begynne i de dypeste lagene av huden. Som huden regenererer seg selv kontinuerlig med nye celler, må gamle døde celler bli utøst. Dette skjer gjennom små hårsekker, som er som tunneler som strekker seg fra det indre lag av huden til hudens ytterste overflate. Talgkjertler, som skiller ut talg eller olje, finnes også i disse folliklene. Akne oppstår når disse døde cellene og olje bli plugget inn i hårsekken, som fører til en hudorm. Når dette skjer, er et luftfritt miljø skapt inne i hårsekken, noe som kan føre til en økning i de vanligvis ufarlige bakterier som bor der. I sin tur, aktiverer denne kroppens inflammatoriske prosess, som fører til en strøm av hvite blodceller og blodstrøm, og en kvise er dannet.

Benzoylperoksid bidrar til å bekjempe akne i et par måter. For det første hjelper det i å fjerne døde celler på huden. Når de døde cellene er borte, folliklene blir koblet fra og sebum kan igjen flyte uhindret. Siden akne-forårsaker bakterier strømmer på hudens sebum, ved å redusere sebum benzoylperoksid hjelper også redusere antallet bakterier. Til slutt, benzoylperoksyd faktisk dreper bakteriene, så vel derfor deaktivering den inflammatoriske prosessen. Sammenlignet med andre akne behandlinger, inkludert antibiotika, er benzoylperoksid fortsatt den mest effektive langt.

Virkningene av badstuer på huden

Virkningene av badstuer på huden


Når huden blir tilstoppet med døde hudceller, kremer, oljer og deodorant, avfall og giftstoffer - som er ment å bli eliminert gjennom huden din - er låst i huden din. Blokkerte og infiserte hudceller kan forårsake hudormer, kviser og akne. Varme fra badstuen åpner porene og svetten vil skylle ut de fangede giftstoffer.

Fjerne døde hudceller og toksiner

Rensing huden din via en sauna fjerner døde hudceller, noe som eksponerer en frisk, ren lag av friske celler. Huden din vil se sunnere og mer levende. Ikke bare gjør huden din ser og føler seg bedre, men det vil fungere bedre, ifølge Home-sauna-center.com. Blodårene vil utvide seg når du er i en badstue, øker strømmen av væske og oksygen til hudcellene.

Folk trenger å svette mer

Svette er bra. Mange mennesker har en stillesittende livsstil og ikke svette nok. Svette regulerer temperaturen på kroppen din, blir kvitt avfall og bidrar til å opprettholde rene, Myk hud.

Som du svette ut giftstoffer i badstuen, vil det bety mindre arbeid for leveren og nyrer, som tillater dem å fungere bedre. Faktisk er huden også kalt den "tredje nyre", fordi den eliminerer avfall. Hvis du ikke skille ut giftstoffer og andre materialer fra huden din på en jevnlig basis, vil svette passasjer og huden blir marinert. Hud som er tatt vare på er mer motstandsdyktig mot kviser, hudormer, kviser, fotsopp og eksem.

Fordeler

Ifølge Cyberbohemia.com, vil du skille ut ca en liter svette i en 15-minutters badstue. Svetten kommer fra de ekkrine svettekjertler, som reagerer på varme. En tung svette vil rense huden din renere enn såpe og vann fordi varmen fra badstuen eller dampbadet åpner porene og døde celler og dypt-embedded grime kan unnslippe.

Hvis du lider av hudproblemer, for eksempel psoriasis, akne, cellulitter eller eksem, vil infrarød varme i en badstue nytte for din hud. Hudfarge og elastisitet vil også i henhold til Healthcarealternatives.net forbedre,. En dampbadstue øker også blodsirkulasjonen, noe som fikk ny cellevekst som gjør at huden din ser bedre ut. Når du har tatt en badstue, dusj fjerne rusk som har vasket ut av huden din.

Hjem rettsmidler for Dry & Brittle Hair

Det er mange hjem rettsmidler og naturlige behandlinger for tørt sprøtt hår. Noen har gått i arv i generasjoner, andre har blitt avledet fra ingrediensene i kommersielle hår behandlinger. Utover å ha et sunt kosthold og få rikelig med mosjon, noe som gagner helsen til håret ditt, så vel som kroppen din, er det flere ting du kan gjøre hjemme for å hjelpe lindre tørrhet, skjørhet og brekkasje.

Fra kjøleskapet

Majones, egg, avokado, og til og med bananer er kjent for sine fuktighetsgivende og påfyll av kvaliteter når det brukes på hår.

Fra skapet

Olivenolje gjør en fantastisk varm olje behandling for tørt sprøtt hår. Denne oljen etterlater håret mykt, silkeaktig og smidig.

Naturlige oljer

Tea tree olje som brukes daglig som en leave-in condition behandling vil holde håret fuktig og hindre ytterligere uttørking og skader.

Surprise Dry Hair Produkt

Eddik er overraskende en stor balsam og hjelper mot tørr hodebunn og hår.

Vaner å vedta å Remedy Dry slitt hår

Vaske håret sjeldnere, pusse den bare når den er tørr, og kutte ned på oppvarmede styling verktøy vil hjelpe håret gjenopprette fra sitt tørre, sprø tilstand.

Hvordan dra nytte av Goat Milk Soap

Såpe er en stor kommersiell industri og noen av de største selskapene i verden produksjon og annonsere alle typer personlig, vaskeri og oppvaskmiddel. Hver supermarked selger bokstavelig talt hundrevis om ikke tusenvis av forskjellige merker og typer såpe. Men få av dem er sikker og skånsom nok for den menneskelige huden, heller de er formulert uten skadelige kjemikalier som forårsaker tørking og chaffing. Her er noen av måtene du kan dra nytte av den mest rene og sunne alle såper.

Bruksanvisning

•  Finn en lokal kilde til geitemelk såpe. For tiden er det ingen stor produsent eller distributør som tilbyr en god karakter av denne såpen. Ofte kan du finne noen som gjør det på en gårdbruker marked. Små lokale gårder ofte gjøre det som en sidelinjen eller biprodukt. Noen av dem vil gjøre mange forskjellige dufter og former. Ikke alle av det er det samme. Det du leter etter er en renhet og enkelhet. Dette produktet er generelt forholdsvis dyrt, i $ 3 til $ 5 per bar range.

Vask regelmessig med denne såpen, når du dusjer eller bader. Over en periode, vil det ha en utrolig terapeutisk effekt. Vanligvis folk legger merke til små endringer i deres hudfarge, hvordan huden din føles, hudfarge og din motstand mot kviser, kroppslukt og misfarging av huden slik som de som er forårsaket av utslett. Vask ansiktet, halsen og kroppen.

Unngå å bruke andre renseprodukter mens du prøver mål melk såpe. Til slutt kan du gå tilbake til å bruke dine favorittprodukter, men følger nøye med på forskjellene. Vanligvis de fleste andre produkter vil gjeninnføre noen form for kjemiske, toksin eller irritasjon at du ikke opplever fra geitemelk såpe.

Forsøk på å fjerne rester fra svette så raskt som mulig med vann og skum fra geitemelk såpe, spesielt etter tunge treningsøkter. Kanskje den mest utfordrende form for trening er forlenget løpe eller gå mens tunge svette oppstår fordi huden mellom beina og i bekkenområdet gnir mot seg selv eller klærne dine. Dette vil over tid føre chaffing, og for noen mennesker, når dette en uutholdelig, selv smertefullt nivå. Bruk av geitemelk såpe vil reversere dette mønsteret i de fleste tilfeller.

Redusere bruk av hud kremer gradvis men raskt når du begynner bading med geitemelk såpe. En tilstand som kalles ashing vil ofte forsvinne helt. Geit melk såpe inneholder ikke tilsatt fuktighetsgivende agenter. Det er renheten alene som gjør at hudens naturlige oljer for å tilstrekkelig smøre huden fordi såpe ikke skader huden eller tette porene som det renser.

Kløende hodebunn syndrom

Kløende hodebunn syndrom har nylig blitt anerkjent som en tilstand i seg selv av hudleger. Hvis det er identifiserbare endringer i hodebunnen og håret, og deretter diagnosen er meget enkel. Hvis det ikke er det, så diagnosen kan være vanskelig.

Hair

De livsstadier av håret er tenkt å være en av årsakene til kløende hodebunn syndrom. Hår tre livsstadier er vekstfase, hvilefase, og den fallende fase. Det er antatt at en kjemisk kalt neuropeptide, som naturligvis fører til kløe, forårsaker kløende hodebunn syndrom.

Andre årsaker

Kløende hodebunn syndrom kan også skyldes irritasjon av sensoriske nerveender forårsaket av dårlig sirkulasjon i hodebunnen. En annen mulig årsak til kløende hodebunn syndrom kan være at pasienten er allergisk mot sjampo og balsam som hun bruker.

Kvinner

Det har blitt rapportert at kvinner kan også utvikle kløende hodebunn syndrom som en bivirkning av p-piller de bruker.

Betraktninger

Noen eksperter sier at hvis ingen direkte årsak kan være funnet for kløende hodebunn syndrom enn det kan være på grunn av ekstrem angst eller manisk depresjon.

Forebygging / løsning

For å unngå kløende hodebunn syndrom, bør du holde deg unna harde sjampo og veldig varmt vann. Regelmessige skalp massasje og hodebunnen øvelser også bidra til å forebygge kløende hodebunn syndrom.

Herpes kvise Outbreak Cures

En herpes utbrudd ofte bringer med seg en rekke ubehagelige symptomer av denne seksuelt overførbare sykdommer, inkludert smerte, kløe og dannelse av blemmer eller sår. Selv om noen folk sier disse blemmer eller sår ser ut som kviser, de er langt fra dine vanlige, hverdagslige blemmer. Faktisk, er de et resultat av herpes simplex virus type 2 (HSV-2). Hvis du har denne stamme av viruset, er det ting du kan gjøre for å bidra til å behandle og helbrede et utbrudd, noen ganger også før den starter.

Reseptbelagte medisiner

Av alle de tingene du kan gjøre for en herpes utbrudd, muntlig medisiner er ofte den mest effektive formen for behandling, så snakk med legen din om å få en resept. Mesteparten av tiden, disse medikamentene er antivirale medikamenter, for eksempel acyclovir, famciclovir eller valacyclovir. Tar disse stoffene bør fremskynde den tiden der det tar å rydde opp et utbrudd, samt hjelp eventuelle herpes kviser å gro raskere enn "normalt." Noen ganger kan denne formen for behandling også redusere alvorlighetsgraden av de tilknyttede symptomer og selv redusere sjansene for en gjentakelse.

Mens mange mennesker bare ta disse typer medisiner ved første tegn på et utbrudd, kan legen anbefale at du bruker dem som en del av det som er kjent som "undertrykkende terapi." Suppressiv terapi er i det vesentlige anvendelse av et antiviralt medikament som en del av det daglige rutine. For det meste, er dette gjort når du er mer sannsynlig at lider av hyppige tilbakefall, nemlig i tilfeller av seks eller flere utbrudd i løpet av en 12-måneders periode. Selv om denne terapi undertrykker normalt eller hindrer en faktisk utbrudd, kan det også minske sjansene for overføring av herpes til en seksualpartner.

Naturlige behandlinger

For de fleste reseptbelagte medisiner er den første linjen i forsvaret mot en herpes utbrudd. Imidlertid kan visse naturlige behandlinger være nesten like gunstig, spesielt under en herpes utbrudd. Den mest vanlige er anvendelsen av et kosttilskudd kjent som lysin. Denne aminosyren kan fremskynde utvinning tid fra herpes kviser, slik at så snart du merker noen symptomer, kan du prøve å ta en enkelt tablett hver dag for å bidra til å helbrede sår.

Hvis denne urte supplement unnlater å gi positive resultater, vurdere å bruke andre naturlige metoder for omsorg. En aktuell tea tree olje kan være nyttig for noen mennesker, men du kan finne at lotions eller kremer som inneholder echinacea eller aloe vera bidrar til å minske herpes symptomer. Sørg for å snakke med legen din før du bruker noen urte supplement, det være seg muntlig eller aktuelle, for å behandle denne tilstanden.

Egenomsorg

Sammen med både reseptbelagte og naturlige behandlinger, bør du vurdere å få på plass noen enkle egenomsorg tiltak for å hjelpe i utvinning din. Mens de fleste av disse metodene vil ikke nødvendigvis helbrede et utbrudd, kan de gjøre de tilknyttede symptomer mindre ubehagelig. En av de mer gunstig er syssels stress management, som mental stress utløser ofte et utbrudd for noen mennesker. Å holde området rent, tørt og kjølig kan gå en lang vei å minske smerte og kløe assosiert med denne tilstanden. Selv iført løstsittende klær kan lindre irritasjon av herpes kviser. Prøv å ta varme bad, bor hydrert og bruke kalde omslag for å lindre symptomer. Hva som fungerer for en person kan ikke fungere for en annen, så leke seg med egenomsorg tiltak for å finne hva som er nyttig for deg.

Ammonium Laktat & Kviser

Ammonium laktat er vanligvis selges over disk ved navn AmLactin, LAC lotion, LAC hydrin, og er en multipurpose aktuell krem. Denne lett tilgjengelig aktuell behandling er et populært valg over hele verden for sine mange fordeler. Den mest vanlige bruken av AmLactin er å holde huden fuktig. Det er spesielt effektive på tørr og kløe i huden. Derfor er ammonium laktat brukes mest i vinter sesonger når huden er mest utsatt for sprekker og tørrhet.

Ammonium laktat for behandling av kviser

En av de store effekter som ammonium-laktat har på huden er å bekjempe kviser og eksem. Disse oppsvulmede utvekster i ansiktet vanlig plage tenåringer over hele verden. Faktisk kan kviser vokse på huden når som helst i livet ditt. Den grunnleggende årsaken bak kviser er ennå ukjent, men metodene for å kurere og kontrollere deres forekomst er godt identifisert. Prime blant de forskjellige kurer er bruk av ammonium-laktat.

Bruk av Ammonium Laktat på Skin

En forklaring bak årsaken til kviser er at huden, når venstre tørt for lenge kan irritere den, som i sin tur fører til porene på overflaten av huden til å falle sammen på seg selv. Dette er svært vanlig på ansiktshuden. Går av denne forklaringen, står det til grunn at det å holde ansiktet og utsatte områder fuktes bør effektivt bekjempe akne. Det er der ammonium laktat vises. AmLactin er også en utmerket fuktighets løsning.

Nødvendige forholdsregler mens Bruke Ammonium Laktat

Selv ammonium laktat er en stor kur for akne og kviser, bruker den mer enn den foreskrevne antall ganger kan føre til problemer som irritasjon, utslett og hud allergier. Videre bør de områdene der du søker AmLactin være beskyttet mot UV-stråler med bruk av en aktuell solkrem. Her en solkrem med en SPF 15 er det laveste som er nødvendig. Ellers vil UV-stråler forårsake uønskede reaksjoner i AmLactin løsning og føre til mange flere hud problemer enn det ville løse.

Folk som bør unngå Ammonium Laktat

AmLactin bør heller ikke brukes av gravide kvinner, som regelmessig bruk kan sive ammonium laktat i kroppen til mor og forgifte den voksende baby i mors liv. Videre bør en ammende mor også unngå AmLactin for kvise kontroll som det kan blandes med morsmelk og forgifte babyen. AmLactin, når den brukes til solbrent hud, vil ytterligere irritere området og forårsake alvorlige reaksjoner, og derfor bør unngås på brente områder.

Fordeler med Ammonium Laktat

Hvis den brukes regelmessig holde alle forholdsregler over i tankene, bør ammonium laktat minst kontrollere akne problemer, om ikke helt kurere dem. Studier har vist at når AmLactin påføres to ganger daglig regelmessig, forekomsten av akne og eksem reduseres med over 50 prosent i gjennomsnitt. Videre er andre fordeler av ammonium laktat er grunn nok til å begynne å bruke det. Enten det botemidler acne helt eller ikke, vil det utvilsomt være gunstig for huden din.

Hva som forårsaker kviser å oppstå?

Hva er de?

Kviser, eller akne, oppstår vanligvis i ansiktet, nakke, rygg og bryst, selv om de kan finnes nesten overalt på kroppen fra tid til annen. Mens de er mest vanlig hos tenåringer, kan kviser slå til enhver alder, og er aldri gøy. De er i utgangspunktet en betennelse i en tilstoppet pore, og kan behandles med bedre hudpleie eller medisiner som kan være foreskrevet av lege eller kjøpt over-the-counter.

Tilstopping

De naturlige oljer for huden vår og håret er produsert av våre porene. Dersom en pore blir tilstoppet, er oljen ikke lov til å unnslippe, noe som fører til en infeksjon av former. Pore ​​da sveller og blir betent, noen ganger resulterer i et hvitt hode, som består av oljer og døde celler som ikke fikk lov til å unnslippe naturlig.

Overproduksjon av oljer

Noen ganger, visse porene er tilbøyelige til å produsere for mye talg, eller oljer, under huden. Når produsert ved en normal hastighet, gjør det mulig for oljene pore å unnslippe. Hvis for mye blir produsert, kan det føre til en stor backup som kan resultere i betennelse og oppbygging. Dersom lov, kan disse kvisene bli veldig store og slå inn en type cystisk akne som vanligvis krever en lege til å gå inn og foreskrive kremer eller piller for å hjelpe i reduksjon av nevnte akne.

Sminke

Mange typer makeup faktisk vil blokkere porene og skape opphoping av talg inni. Dyrere makeup vil trolig føre til mindre blokkering, men alle vil føre til minst noen. Kremer og lotions kan også føre til at dette skal skje, noe som krever mer energisk vask av huden ved sengetid eller i dusjen. Ved hjelp av sminke for å dekke et allerede eksisterende akne problem kan virke mot sin hensikt, og føre til ytterligere betennelser.

Dårlig Skin Care

Uten vanlig vasking og stell, porer har en tendens til å blokkere opp av seg selv. Mens en viss oljeproduksjon og tilstedeværelse er gunstig, er for mye ikke en god ting. Arbeider rundt fet mat, svette miljøer eller svært fuktige forhold kan også låne en hånd i produksjonen av kviser uten grundig rengjøring.

Gener

Noen ganger er det rett og slett gamle uflaks at de oppstår. Hvis du opplever moderat eller alvorlig akne, er sjansen stor for en eller begge av foreldrene dine gjorde, også. Hvis du faller inn i kategorien predisposisjon for akne, er nødvendig forsiktig vare på huden for å redusere utbrudd. Mange ganger, vil disse utbruddene bare vare et par år, og deretter huden din kan rydde opp. Hvis akne vedvarer inn i voksen alder, er det anbefalt å se en hudlege om mulig behandling.

Behandling av tørr hodebunn

Introduksjon

Det er mange grunner for en tørr hodebunn og mange måter å behandle problemet. Talgkjertlene i huden produserer olje eller talg for å smøre hodebunnen. Men å unnlate å ta godt vare på håret og hodebunnen kan redusere sebum i hodebunnen og føre til en tørr hodebunn som også kan være kløende, flassende og irritert. Behandle håret forsiktig kan være den beste måten å bekjempe tørrhet. Hodebunnen trenger fuktighet for å reparere og fornye huden, og det finnes flere metoder for behandling av en tørr hodebunn som er enkle å gjennomføre.

Tørr hodebunn, sjampo og balsam

Sjamponering håret daglig kan føre til tørr hodebunn og hår. Hvis du merker at hodebunnen er tørr, kan du forsøke å redusere antall ganger du vasker håret hver uke. Bruke riktig sjampo formulert for din hårtype er et nødvendig skritt. For tørt hår og hodebunn, kan du bruke en fuktighetsgivende shampoo som legger emollients og oljer til håret. Artikkelen "Hvordan bli kvitt tørt hår og hodebunn" antyder, "Se etter produkter som inneholder mindre kjemikalier og mer naturlige, plantebaserte, ingredienser som vil være mildere på huden og håret." Også kondisjonere håret med et produkt laget for tørr hodebunn og hår. Vanligvis hvis du har en tørr hodebunn du også har tørt hår fordi svært lite av de naturlige oljene gjør vei ned håret. Når skylle ut sjampo og balsam, bare bruke lunkent vann. Varmt vann tørker ut hodebunnen og håret. Leave-in balsam er også en god idé for tørr hodebunn og hår. De legger et ekstra lag med beskyttelse for hodebunnen og håret. Hårføning legger også mye varme til hodebunnen som kan føre til tørrhet. Bruk hårføner på lave innstillinger hvis mulig. En bedre løsning er å håndkle tørt eller luft tørke håret. Bruk av andre hår apparater som curling tryllestaver, elektriske curlers og flatt jern også tørke hodebunnen og håret, og bør brukes med måte.

Legge fuktighet til tørr Hodebunn

En av de beste måtene å bekjempe hodebunnen tørr, er å legge olje. Olivenolje og kokosolje er to populære hårpleieprodukter oljer. Bruke en liten mengde til hodebunnen og masserer den inn vil smøre hodebunnen. Massasjeeffekt stimulerer også porene i hodebunnen for å produsere mer naturlige oljer. Andre gode hodebunnen oljer er sitron olje, nesle olje og basilikumolje. Disse tre essensielle oljer er anbefalt i boken "Grow Hair i 12 uker." Disse oljene stimulerer hodebunnen for å vokse hår raskere. Den styrkende virkning av disse oljene gir mer næringsstoffer og oksygen til hårsekkene i hodebunnen. Med mer næring, blir hodebunnen sunnere. En annen olje for å vurdere er Camellia olje som er en populær ingrediens i mange hårpleieprodukter. Camellia olje har vitamin E og en naturlig solkrem som beskytter mot UVB-lys. Tea tree olje er også veldig bra for huden. Ifølge Herbal Luksusvarer, har tea tree olje "potent soppdrepende, antiseptisk, antiviral og antibakterielle handlinger" som kan helbrede ulike hodebunnen problemer mens mykgjør hodebunn.

Beskytte Tørr Hodebunn

Været påvirker også hodebunnen og kan bidra til tørrhet. I artikkelen "Hvordan bli kvitt tørt hår og hodebunn" forfatteren skriver: "Ekstrem varme og kulde, tørr luft, sterk sol og kraftig vind kan alle tørke ut og skade hodebunnen og håret." Bruk en hatt i kaldt og / eller vindfullt vær. Sørg for å legge oljer til håret og hodebunnen hvis du planlegger å tilbringe mye tid utendørs i dårlig vær. Om sommeren bruker en solkrem på noen områder av hodebunnen som er utsatt. For mye sol fører til tørrhet og skader.

Tips for å fjerne kvise arr

Hvis du har lidd av akne, er det en god sjanse for at du også har akne arr. Mens noen kviser ikke sette merker på huden, kan andre forlater pitted og misfargede arr. Du trenger ikke å leve med akne arr, men så er det flere måter å trygt fjerne dem.

Dermabrasion

Dermabrasion tilbys av hudleger og i noen skjønnhetssalonger. Din lege eller tekniker vil skrape bort det øverste laget av huden din ved hjelp av et elektronisk instrument som enten har en motorisert stålbørste eller en diamant-tilført instrument. Som dermabrasion kan være ganske smertefullt, vil du bli tilbudt bedøvelse før prosedyren.

Etter dermabrasion, vil huden din være rød, hoven og smertefull. Forvent hevelsen til å vare noen dager til en uke. Skorper vil danne løpet av de neste ti dager til tre uker, og når de faller av, vil den nyere hudlaget som vises være mye jevnere. Mindreårige acne arr vil også være mye mindre merkbar.

Kjemisk peeling

Kjemisk peeling er en ikke-kirurgisk peeling behandling for mindre acne arr. Din hudlege vil bruke en kjemisk løsning til huden din, forårsaker det å brenne. Huden din vil blemme og det øverste laget, eller epidermis, vil skrelle av. Huden blir rød, rå og irritert i flere dager. Som huden din helbreder, vil imidlertid det nye laget være glatt og utseendet av mindre akne arr vil bli redusert.

Hvis du har sensitiv hud, unngå kjemisk peeling, da de kan forårsake irritasjon. I tillegg må du alltid bruke solkrem til det nye laget av avslørt huden, som det er svært utsatt for solskader.

Laser Resurfacing

Hvis du har dype acne arr, er laser resurfacing en effektiv måte å fjerne dem. Din hudlege vil bruke en laserstråle for å fjerne arrete epidermis, eller øverste laget av huden din. Laseren vil også stramme neste hudlaget.

Du kan kreve flere behandlinger for å fjerne arr. Din hudlege vil gjelde aktuell anestesi til nummen huden din før laser resurfacing, som prosedyren kan være smertefullt. Personer med sensitiv hud reagerer ofte positivt på laser resurfacing, som det ikke er så irriterende som dermabrasion eller kjemisk peeling.

Huden blir rød og irritert i tre til 10 dager etter laserbehandling. Etter huden heles bruke solkrem for å beskytte det nye laget av huden mot solskader.

Årsaker til en kløende, flassende hodebunn

En kløende hodebunn kan drive deg gal, og flak som faller fra ditt tørt hår og lande på klærne er ikke veldig behagelig, heller, som ingen ønsker sine skuldre dekket i flass. Men ikke alle forhold som fører til hodebunnen å klø og flake er skapt like. Les videre for å lære mer.

Dermatitt og eksem

Seboreisk eksem er en tilstand som påvirker områder rike på olje kjertler, inkludert hodebunnen, sidene av nesen, øyenbrynene, lysken, brystbeinet, ryggen av ørene og armhulene, i henhold til Mayo Clinic (se referanser). Det resulterer i ustabile gule eller hvite skjell og forårsaker flass.
Seboreisk eksem resulterer i tørr, kløende, flassende flekker i hodebunnen, ifølge hair-n-skin-care.com (se referanser), og kan være verre enn vanlig flass fordi kjertler og hud blir betent.

Psoriasis

En annen grunn til flassing og kløe er psoriasis, som kan oppstå på hodebunnen, torso, knær og albuer. Denne lidelsen skaper en opphopning av døde hudceller som danner tykke, sølvfargede skjell.

Malassezia

De fleste av oss har malessezia, som er en gjær-lignende sopp, i våre scalps og er ikke plaget av det. Men det kan bli problematisk, og begynne å spise av de oljer som utskilles av våre hårsekker. Når dette skjer, mer hud celler vokse og hodebunnen huden kan bli irritert. Når de ekstra hud celler dør, faller de av og klumpe seg sammen med olje fra hodebunnen og håret. Resultatet er hvite flak som er synlige i håret og på klærne.
Ingen vet sikkert hvorfor noen mennesker har et problem med malessezia, men det antas at de produserer for mye hodebunnen olje, noe som kan skje hvis du lider av Parkinsons sykdom, nevrologiske lidelser, en undertrykt immunsystem, hormonelle forandringer eller stress. Selvfølgelig, hvis du ikke er sjamponering ofte nok, vil dette gjøre håret ditt fet.

Flass

De fleste av oss har opplevd flass på et eller annet tidspunkt, men for noen mennesker er det en kronisk tilstand at de ikke kan synes å bli kvitt. Flass er forårsaket av Pityrosporum ovale, en sopp som lever i hodebunnen og lever på de naturlige oljer som utskilles fra kjertler. Ifølge hair-n-skin-care.com, kan flass være forårsaket av å spise for mye søtt, krydret eller salt mat, og ved inntak av for mye alkohol. Det kan også være en arvelig tilstand. Uansett, er det best å bruke hårpleieprodukter som er spesielt rettet mot å bekjempe flass.

Betraktninger

Om vinteren, håret og hodebunnen blir tørrere, så husk å tilstanden dem etter vask. Dessuten gjør varmt vann hodebunnen tørrere, så du bør vurdere å bruke moderat varmt vann når du vasker håret.

Diet, menn

Flass kan også utvikles dersom kostholdet er utilstrekkelig og mangler i B-vitaminer og sink. I tillegg, menn har en tendens til å være mer utsatt for flass enn kvinner, noe som kan skyldes de store oljeproduserende kjertler som menn har i hodebunnen sin.

Hvordan bli kvitt kviser på bikinilinjen

Selv om det er et stort utvalg av hårfjernings alternativer for kvinner, barbering er fremdeles nummer én valg i bikini hårfjerning. Barbering, men relativt enkel og billig, er vanligvis forbundet med bikinilinjen infeksjon, eller follikulitt, som ofte ser ut som kviser.

Bruksanvisning

•  Rens bikinilinjen området grundig for å fjerne eventuelle bakterier som kan bli dratt av høvelen inn i hårsekkene, som fører til infiserte porene og utvikling av kviser. Bruk en antibakteriell såpe. Arbeid opp et godt skum og la såpeskum for å bli værende på bikinilinjen i tre til fire minutter. Skyll godt med varmt vann.

Skum barberskum eller gel i hendene og påfør jevnt til bikinilinjen. Bruk en krem ​​eller gel som er laget for sensitiv hud. Sterke kjemikalier og dufter kan ytterligere irritere sensitiv bikinilinjen.

Bruke en barberhøvel med en ren, ny skive, barbere bikinilinjen. Bruk fast, men milde strøk. Dra høvelen i den retningen som håret vokser. Unngå barbering mot korn av håret for å minimere irritasjon.

Skyll av resterende barberskum eller gel med rent, varmt vann. Påfør antibakteriell såpe til en ren, våt vaskeklut. Bruk vaskeklut til å skrubbe hele bikinilinjen. Dette vil bidra til å fjerne flere av de bakteriene som kan ha ligget i bikinilinjen området og hindre bakterier fra å infiltrere de åpne hårsekkene. Bruk en ren, tørr klut, forsiktig klapp hele bikini området tørt.

La huden til luft tørke helt for ikke mer enn fem minutter. Påfør en snerpende til bikinilinjen. Astringents er tilgjengelige over-the-counter. Dab væsker på forsiktig med en bomullsdott. Hell lotions i hendene og gni forsiktig inn i området. Klem kremer direkte på bikinilinjen og gni forsiktig til blandet.

6. Påfør en hydrokortison krem til eventuelle kviser som forblir i bikinilinjen. Hydrokortison kremer er tilgjengelige over-the-counter. Følg pakken instruksjoner når du søker til det infiserte området. Kremen ikke bare vil bidra til å eliminere gjenstridige kviser, men også vil berolige hudirritasjon og fremme helbredelse i bikinilinjen.

Hjem rettsmidler for å bekjempe flass og tørr hodebunn

Flass, som er identifisert av et kløende hodebunn og hvite hud flak, er blant de hyppigste kroniske hodebunnen plager, ifølge Mayo Clinic. Selv om denne tilstanden blir sjelden alvorlige, kan det være vanskelig å finne effektive behandlinger. Det finnes kjemiske shampoos og andre hodebunnen behandlinger som kan bidra til å redusere flass; imidlertid hjem rettsmidler er i stand til å legge fuktighet til hodebunnen for å minske symptomene på flass og tørr hodebunn. Hvis du har sensitiv hud, snakke med legen din før du starter noen flass rette.

Aloe Vera

Aloe vera har tradisjonelt blitt brukt til å behandle brannsår og andre hudsykdommer som krever ekstra fuktighet som skal legges lokalt. Bruken av denne planten dateres tilbake tusenvis av år, der det ble brukt til å behandle en rekke hud plager, ifølge University of Maryland. Mens aloe består av nesten 99 prosent vann, er det to aktive forbindelser som gir sine helbredende egenskaper. Disse forbindelsene omfatter polysakkarider og glykoproteiner, som begge arbeider for å stimulere hudcellene til å støtte deres vekst og reparasjon. Aloe brukes også til å forbedre fuktighetsnivået i huden, så når den brukes til en tørr hodebunn, stimulerer det sunnere hud celler og reparerer skader som har blitt gjort.

For å bruke dette midlet, sjenerøst bruke ren aloe gel direkte til hodebunnen og massasje i fem minutter. La gelen å suge inn i hodebunnen over natten og deretter vaske rent med en mild shampoo neste morgen. Gjenta dette midlet før flass og tørr hodebunn symptomene har forsvunnet.

Livsstil rettsmidler

The Mayo Clinic sier at livsstilsrettsmidler kan bidra til å redusere symptomene og alvorlighetsgraden av flass og tørr hodebunn. Et viktig middel er stressmestring. Stress kan utløse en flass utbrudd eller til og med føre til at tilstanden blir verre, ifølge Mayo Clinic. Utfør beroligende øvelser, slik som pusteteknikker, tegne eller lese en bok for å håndtere stress.

Redusere hyppigheten av styling bruk av produktet. De fleste produkter som gels, spray og voks, kan føre til skade på håret og bygge opp i hodebunnen, noe som kan øke olje nivåer i hodebunnen. For å redusere olje oppbygging på hodebunnen din, sjampo håret ofte, opptil seks ganger per uke. Ved jevnlig sjamponering, vil olje nivåer i hodebunnen reduseres, noe som kan bidra til å redusere flass.

Endelig kan utsette hodet til vanlig sollys bidra til å redusere flass symptomer, ifølge Mayo Clinic. Men ikke sole seg, men heller ta en tur på solfylte dager; alltid sørge for at du dekker ansiktet og utsatte kroppsdeler med solkrem for å beskytte huden mot ultrafiolett lys.

Hvordan å stoppe tørr hodebunn

Ingenting ødelegger en fin frisyre som tørr hodebunn. En tørr hodebunn kan forårsake statisk elektrisitet i håret, for ikke å nevne den meget irriterende kløe. Det er mange sjampo og balsam --- eller en kombinasjon av de to --- som kan stoppe tørr hodebunn og gi håret ditt som sunt og fullt volum du lengter etter.

Bruksanvisning

•  Vask håret i lunkent vann. Vann som er for kaldt eller for varmt vil skade håret ditt, og det føles ikke så godt på huden din, heller.

Bruk en sjampo laget for tørr hodebunn. Det finnes en rekke sjampo på markedet som er designet med spesifikke "problemer hår" i tankene. Prøv å vaske håret annenhver dag i stedet for hver dag; Dette vil legge mer fuktighet i håret ditt, og dermed redusere tørr hodebunn.

Gni i shampoo forsiktig; aldri klø i hodebunnen i et forsøk på å gni inn mer sjampo. Dette vil irritere hodebunnen og føre til at håret til å bryte. Masser sjampoen med tuppen av fingrene, og sørg for at du shampoo alle områder av håret ditt.

Bruk balsam etter sjampo for å bringe mer fuktighet til hodebunnen og håret. Frisører anbefaler alltid å forlate balsam på i noen minutter mens du er i dusjen, slik at det virkelig synker inn i håret. Skyll håret ut med lunkent vann etter at du er ferdig sjamponering.

Prøv å ikke bruke hårføner, curling strykejern eller rette strykejern. Disse har en tendens til å tørke ut håret og hodebunnen. Tørk håret med et håndkle, og deretter la det lufttørke.

Mens håret er fuktig fortsatt, spray på leave-in conditioner for ekstra fuktighet. Spray hodebunnen og håret fra rot til tupp. Ikke børste håret etterpå; Dette vil føre til brekkasje fordi håret ditt er mye mer skjør når det er vått.

Stil som vanlig, men unngå å bruke for mange produkter som kan forårsake tørr hodebunn og hår skade. Hårspray, hårvoks og forskjellige hår lotion holde frizz unna, men de har også konsekvenser for ditt hår og hodebunn i det lange løp.

Hold hår og hodebunn beskyttet mot vær og vind. Slitasje hatter eller gensere å skjerme håret ditt mot regn, snø eller sterk vind. Bruk bare flokefri hår bånd, og ikke tilbehør som kan floke i håret ikke bruke. Ikke tie håret tilbake når det er vått, fordi dette vil føre til ytterligere brudd.

Tips og advarsler

  • Visse hårfarger tørke ut håret og hodebunnen. Hvis du farger håret ditt, ikke gjør det ofte, og bruke fargestoffer som ikke inneholder sterke kjemikalier.
  • Hvis du har alvorlige tørr hodebunn som ikke stoppes med noen sjampo eller balsam, spør legen din om det er en dermatologisk problem. Noen ganger tørr hodebunn kan løses ved hjelp av reseptbelagte kremer eller piller.

Hvordan vite om et barn er allergisk mot gluten eller kasein

Hvordan vite om et barn er allergisk mot gluten eller kasein


Kasein og gluten proteiner kan forårsake alvorlige allergiske reaksjoner hos både barn og voksne. Mens de fleste symptomene er mindre, noen kan være farlig for ditt barns helse. Kasein er et protein som er funnet i de fleste melkeprodukter, gluten og finnes i de fleste korn, brød og korn. Alltid være på vakt til enhver uvanlig reaksjon barnet ditt har fra en matvare og ikke la det gå ubehandlet.

Bruksanvisning

•  Ta med barnet til en barnelege for en allergi test. Barnets paediatrician vil være i stand til å gå over noen symptomer og kjøre forskjellige tester for å konkludere om det er en reaksjon på den ene eller begge av proteinene.

Lag en matdagbok og logge noen symptomer når barnet spiser produkter som inneholder enten kasein eller gluten. Noen få symptomer fra gluten kan inkludere diaré, halsbrann, søvnløshet, rask vektøkning eller hurtig vekttap, migrene, leddsmerter eller kviser. Noen symptomer for kasein er utslett, magesmerter, elveblest, hurtig vekttap, et plutselig tap av bevissthet eller magesmerter.

Fjern elementer som inneholder gluten og kasein proteiner fra barnets kosthold. Logg forskjellene i barnets tilstand og humør når han spiser en gluten- og kaseinfri diett. For best resultat, mate barnet ditt en gluten- og kaseinfri diett i minst to uker.

Vær oppmerksom på eventuelle spesifikke reaksjoner barnet kan ha til produkter som inneholder kasein eller gluten. Lære om ulike symptomer både proteiner kan ha på menneskekroppen er den beste måten å holde seg på toppen av en mulig reaksjon.

Tips og advarsler

  • Det er alltid best å snakke med ditt barns barnelege med en gang hvis du har noen bekymringer om barnets trivsel.
  • Det er mange gluten- og kaseinfrie produkter tilgjengelig hvis barnet ditt har utviklet en allergi mot en eller begge av proteiner.