Digidexo.com

kronisk bihulebetennelse sliten

Kronisk bihulebetennelse Komplikasjoner

Smerter og press i sinus hulrom er kroppens reaksjon på et irritasjonsmoment i nesegangene. Kroppen produserer overflødig slim for å skylle ut bihulene, som kan forringe hulrom 'evner til å renne. Sikkerhetskopierte bihulene føre til symptomer på bihuleproblemer. Når blokkeringer eksistere for lenge i bihulene, bakterier og virus kan blomstre og forårsake en bihulebetennelse, kalt sinusitt

Effekter

Kronisk bihulebetennelse er definert som en bihulebetennelse som henger i åtte uker eller mer, eller som går igjen mer enn fire ganger i året, ifølge Mayo Clinic. Symptomer på en bihulebetennelse er ubehagelig og kan svekke funksjonen. Pasientene føler verkende og press i hodet rundt nesen, ører og kinn. Lider er ofte sliten, har dårlig ånde og problemer med å sove, og rapportere en senket følelse av smak og lukt. Bihulebetennelse kan også spre seg til ørene og skape blokkering der.

Misforståelse

Ikke alle tilfeller av bihulebetennelse er kronisk. De fleste mennesker lider av akutt bihulebetennelse, som varer mye kortere enn kroniske infeksjoner. Bihuleproblemer kan også være forårsaket av faktorer som allergi, forkjølelse eller influensa, og kan behandles med en endring i livsstil eller enkel tid for kroppen å bekjempe sykdommen. Kronisk bihulebetennelse kan også være forårsaket av nasal svulster, en merkelig septum eller nylig traume til bein i ansiktet og hodeskallen.

Betydning

Hyppige bihulebetennelse kan ha en varig innvirkning på helsen din, ifølge Web MD. Kronisk bihulebetennelse kan forverre astmaanfall. Hjernehinnebetennelse er en alvorlig komplikasjon til kronisk bihulebetennelse. Blokkering av bihulene i øynene kan føre til synsproblemer. Kroniske hindringer i bihulene kan også begrense strømmen av blod, noe som øker risikoen for klumper, aneurismer og hjerneslag. Blokkering i ørene kan føre til kroniske ørebetennelser og skade på øregangen og hørsel.

Betraktninger

Komplikasjoner av kronisk bihulebetennelse har alvorlige faresignaler. The Mayo Clinic og Web MD liste flere klare advarsler om å se opp for. Hvis du oppdager en av disse symptomene, kontakt lege med en gang. Hodepine, feber og hevelse i pannen er tegn på en alvorlig komplikasjon, men det er vanligvis mer vanlig hos barn. Øyeinfeksjoner kan oppstå fra kronisk bihulebetennelse, og kan påvises fra hovne eller sagging øyelokkene stede med feber og hodepine. Disse øyeinfeksjoner kan føre til permanent skade eller blindhet. Utvidet pupill eller faste stirrer i tillegg til øye hevelse kan tyde på blodpropp. Beslag og problemer med å se eller konsentrere kan også indikere en alvorlig infeksjon og kan føre til koma eller død hvis ubehandlet.

Forebygging / løsning

Ifølge Mayo Clinic, allergener, kan forurensing og bakterier forårsake akutt bihulebetennelse å bli kroniske hvis de ikke er skikkelig eliminert fra din livsstil. Kronisk bihulebetennelse kan diagnostiseres gjennom en enkel legebesøk, eller røntgenstråler eller CAT skanninger av sinus hulrom. Kirurgi er noen ganger nødvendig for å tillate bihulene å renne riktig. Hjem rettsmidler for eksempel over-the-counter decongestants og antihistaminer kan lindre symptomer, som kan nasal vanning og bruk av luftfuktere.

Hvordan identifisere tegn og symptomer på kronisk bihulebetennelse

Kronisk bihulebetennelse påvirker millioner av mennesker årlig. Tilstanden kan være forårsaket av mange forskjellige ting som infeksjoner og mugg, sopp og allergier, og selv fysiske attributter som for eksempel en merkelig septum. Det er egentlig ganske enkelt å finne ut om du har kronisk bihulebetennelse når du vet hva du skal se etter.

Hvordan identifisere tegn og symptomer på kronisk bihulebetennelse

Hvordan vet jeg om du har kronisk bihulebetennelse

•  Først må du vite at bihulebetennelse er en tilstand som forårsaker betennelse i slimhinnene i bihulene. Betennelsen fører deretter væske buildup som blokkerer sinus hulrom og hindrer normal slim drenering.

•  Deretter må du finne ut om de symptomene du opplever er virkelig bihulebetennelse. Noen av de vanligste symptomene på bihulebetennelse er hodepine, pustevansker gjennom nesen, sammen med smerter i ansiktet og bak øynene. Disse er ofte ledsaget av gul eller grønnlig drenering fra nesen og ned i halsen din. Uten behandling drenering vil tilfellet en sår hals og hoste. Du kan også oppleve smerter i kjeven, tenner og ører. Noen mennesker har også kvalme forbundet med sinus drenering. Du kan også legge merke til at du er trøtt lett på grunn av puste trøbbel.

Hvis du har disse symptomene i mer enn tre måneder rett, eller de holder reoccurring selv med behandling, da har du kronisk bihulebetennelse.

Hint

 • Bo innendørs i de tidlige morgentimene vil hjelpe med allergi. Prøv en neti pott.
 • Alltid oppsøke lege hvis tilstanden vedvarer. Sjekk med legen din før du tar over skranke medisiner hvis du er på reseptbelagte medisiner.

Kronisk bihulebetennelse

Kronisk bihulebetennelse er en viktig årsak til kronisk bihulebetennelse og kan føre til betydelig ubehag. Slimhinnene i nese, hals og bihuler blir betent og hoven, blokkerer riktig drenering av slim. En infeksjon regnes som kronisk dersom den varer i minst åtte uker, eller hvis du får en til faste tidspunkt.

Symptomer

Primære symptomer inkluderer tykk gul eller grønn utflod og alvorlig lunger som gjør puste gjennom nesen vanskelig. Smerter og plager er vanlig rundt kjever, tenner, øyne, kinn, nese og panne. Din evne til å lukte og smak er sperret og du kan ha en hoste som blir verre om natten. Andre symptomer inkluderer øresmerter, sår hals, dårlig ånde, tretthet og kvalme.

Årsaker

Flere forhold kan be en bihulebetennelse. Allergi kan utløse soppinfeksjoner mens luftveisinfeksjoner inflame bihulene gjør dem en hot spot for bakterievekst. Et svekket immunsystem skaper også en potensiell yngleplass for bakterier.

Antibiotikabehandling

Infeksjonen i seg selv trenger en antibiotikakur. Vanlig antibiotika inkluderer amoxicillin (Amoxil og Trimox), doksycyklin (Doryx og Monodox) eller kombinasjonsbehandlinger trimetoprim-sulfametoksazol (Bactrim, Septra). Tar alt av foreskrevet medisin er svært viktig å sørge for at alle bakterier er utryddet - stopper tidlig kan føre til at infeksjonen å gå tilbake.

Behandling for symptomer på infeksjon

Saline nesespray skyller ut nesegangene og kan brukes flere ganger om dagen. Nesespray som inneholder steroider raskt lette betennelser og inkluderer Flonase og Nasacort.

Steroider som tas oralt eller via injeksjon benyttes til alvorlige tilfeller av inflammasjon. Slimhinneavsvellende midler i form av væsker, tabletter og nesespray er tilgjengelige over-the-counter og på resept. OTC smertestillende midler kan effektivt lettelse smerten som ofte oppstår i ansiktet og munnen.

Andre forslag

Få nok hvile til å bygge opp immunsystemets evne til å bekjempe infeksjonen. Drikke rikelig med væske hjelpe med drenering; hold deg til juice og vann. Varm komprimerer kan lette lunger og ansikts smerter. Steam nesegangene og sove med hodet hevet for å fremme drenering.

Tiltak for å unngå en bihulebetennelse inkluderer å unngå folk som er syke for å minimere risikoen for å kontakte sykdommer som kan føre til bakterievekst og håndtere eventuelle allergier, som spør soppinfeksjoner i bihulene.

Kronisk bihulebetennelse hos barn

Kronisk bihulebetennelse hos barn har en rekke årsaker, fra smitte til tilstedeværelsen av nesepolypper. Selv sinusitt kan være felles, det er karakterisert som kronisk når det varer lenger enn åtte uker eller gjentar seg ofte.

Fakta

Sinus er et lite hulrom fylt med luft ligger inne kinnben og panne. Bihulene produsere slim som renner inn i nesen. Kronisk bihulebetennelse hos barn oppstår når hulrom i barnets nesegangene bli betent. Når dette skjer, oppstår en opphoping av slim, fordi det ikke er lett drenert.

Symptomer

Symptomene på en kronisk bihulebetennelse hos barn inkluderer utslipp av tykk og grønnaktig slim fra nesen eller baksiden av halsen. Dette slimet kan også hindre nesegangene, noe som gjør det vanskelig for barnet å puste. Hoste, som har en tendens til å forverres i løpet av natten eller kaldt vær, er også vanlig. Barn med kronisk bihulebetennelse også en tendens til å klage over smerter i ansiktet og selv tennene. Andre symptomer er tretthet, kvalme og dårlig ånde.

Årsaker

En av de vanligste årsakene til kronisk bihulebetennelse er en allergisk reaksjon, som kan utløse soppinfeksjoner i bihulene av barn. Eksisterende medisinske tilstander som forkjølelse og cystisk fibrose kan føre til en nasal blokkering. Når dette skjer, kan sannsynligheten for vekst av bakterier fører til en kronisk bihulebetennelse. Kronisk bihulebetennelse kan også være et resultat av skade eller misdannelse. Når et bein i ansiktet blir deformert, slik som i tilfelle av en avveket nasal septum, kan den nasale passasje er blokkert. Endelig kan tumorer og andre uvanlige vekster utløse tilstand også.

Behandling

Alle behandlinger for kronisk bihulebetennelse fokusere på å redusere betennelse i nesegangene. Når dette er gjort, kan drenering av slimet oppstår normalt, noe som reduserer risiko for infeksjoner. Vanligvis ville dette ha å bety eliminering av den underliggende årsaken til blokkeringen. Noen av metodene som brukes for å lindre kronisk bihulebetennelse hos barn inkluderer saltvann nesespray, kortikosteroider og decongestants. Barn bør ikke gis smertestillende midler som aspirin eller ibuprofen fordi det kan føre til Reyes syndrom, en sykdom som kan føre til betennelse i leveren eller hevelse i hjernen.

Forebygging

En måte for å forhindre en kronisk bihulebetennelse hos barn, er å redusere risikoen for øvre luftveisinfeksjoner ved å minimere kontakt med personer som har forkjølelse. Vaske hendene regelmessig kan også drepe patogener som forårsaker infeksjonen. Allergier bør være riktig administrert av enten unngå irritanter eller ved hjelp av en foreskrevet medisin. Ved hjelp av en luftfukter kan forbedre kvaliteten på luften at barnet puster inn, redusere risikoen for infeksjon.

Hva er årsakene til kronisk bihulebetennelse?

Kronisk bihulebetennelse, eller bihulebetennelse, er et vanlig problem; det er anslått at 37 millioner amerikanere lider av en kronisk bihulebetennelse hvert år. For å forebygge og behandle en kronisk bihulebetennelse, vil du først trenger å vite hva som forårsaker det.

Common Cold

Kulden er den vanligste årsaken til kronisk bihulebetennelse fordi det fører til bihulene for å bli opphisset. Hvis en kronisk bihulebetennelse er forårsaket av en kald, vil det vanligvis gå bort i løpet av to uker uten behandling.

The Flu

Influensa fører til at våre neser å bli fylt med slim. Vanligvis vil influensa bare vare en uke, men det ofte etterlater våre bihulene betent, forårsaker infeksjon.

Høysnue

Utendørs, er våre neser utsatt for støvpartikler og andre allergener, som blokkerer våre nesegangene, forårsaker en kronisk bihulebetennelse.

Fungus

Sopp, så som sort mugg, kan finnes i fuktige og mørke steder. Hvis ikke noe gjøres for å fjerne sopp, kan det inhaleres og forårsake kroniske bihulebetennelse.

Acid reflux sykdom

I nyere studier, acid reflux sykdom eller GERD, kan føre til kronisk bihulebetennelse. Selv om syren ikke når bihulene, det øker betennelse i neseslimhinnen, som deretter blokkerer de bihuler, som forårsaker infeksjonen.

Aggressive behandlingstilbud for kronisk bihulebetennelse i Småbarn

Mer enn 35 millioner mennesker lider av bihulebetennelse i USA, ifølge Ent-consult.com. De tre typer av bihulebetennelse er akutt (en isolert sak), tilbakevendende (kommer og går) og kronisk (konsekvent i mer enn seks uker). Babycenter.com sier at en pjokk med en kronisk bihulebetennelse mest sannsynlig har et strukturelt problem som forårsaker infeksjonen. Den mest effektive måten å diagnostisere årsaken til kronisk infeksjon er en CAT scan eller MR. Effektive måter eksisterer for å aggressivt behandle kronisk bihulebetennelse i småbarn.

Prøv Natural Treatment

Prøv naturlige behandlinger før du ser på andre medisinske eller kirurgiske behandlinger. Kjøpe barns saltvann nesespray og bruke den to til tre ganger om dagen. Kjøp en damp brystet gni og plassere den på barnets bryst under naps og nattesøvn. Kjør en kjølig tåke luftfukter i barnerommet om natten for å opprettholde 40 prosent fuktigere i luften. Gi barnet ditt hvitløk kosttilskudd som hvitløk er naturens mest effektive antibiotika. Legg en varm, fuktig komprimere på ditt barns ansikt, over øyne og nese, to til tre ganger om dagen for å hjelpe sooth irriterte bihuler. Hold barnet borte fra allergener som kan være irriterende bihulebetennelse.

Bruk Antibiotika

Snakk med din pjokk lege for å se hva hun anbefaler angå antibiotika. Bruk en utvidet dosering av antibiotika, slik som amoksicillin, for å drepe infeksjon i bihulene. Behandlingen kan anbefales for 10 til 12 uker. Kjøpe barne probiotiske supplement mens barnet er på dette lengre periode av antibiotika. Har barnet ditt ta supplement daglig 30 minutter før eller etter å ha spist mat. Kjøp vanlig yoghurt og har barnet spiser 03:57 anbefalte porsjoner daglig for å erstatte de gode bakteriene drept av medisinering.

Opt for Kirurgi

Opt for sinus operasjon hvis kronisk sinusitt er på grunn av en strukturell problem. Snakk med legen din om de ulike operasjoner som er tilgjengelige for småbarn å korrigere et strukturelt problem som er årsak til kronisk bihulebetennelse. Forskning sine anbefalinger på egen hånd for å lære om risiko, fordeler og detaljer om prosedyren. Få en ny mening for å bekrefte dine leger funn og anbefalinger for å sikre en riktig diagnose og kirurgisk behandling. Snakke med andre folk som har hatt lignende kirurgi for å besvare noen av dine spørsmål og roe eventuelle frykt du måtte ha.

Hvordan bli kvitt kronisk bihulebetennelse

Bihulebetennelse er en tilstand der sinus hulrom er betent. Symptomene er lik vanlig forkjølelse. Det er smerte når kinnene er rørt og en konstant hodepine. Ved kronisk bihulebetennelse, vedvarer tilstanden i mer enn to måneder. Neseskylling kan hjelpe bli kvitt kronisk bihulebetennelse.

Hvordan bli kvitt kronisk bihulebetennelse

•  Vask hendene.

Mix ½ ts salt og 1 kopp lunkent vann. Rør til alle salt er dispergert.

Klem gummi spissen av medisin dropper. Sett den andre enden til den blandede løsningen. Løsne forsiktig gummi spissen slik at den dropper fylles med vann. Hvis vannet ikke fylle dropper, prøv igjen. Kontroller at gummi spissen er klemt tett før du fyller dropper.

Stå over en vask. Åpne munnen; Sett medisin dropper i ett nesebor, på ca ¼ tommers dyp. Slipp blandet løsning inn i nesen ved å klemme på gummi spissen av dropper. Åpne munnen vil stenge nesen sin passasje til halsen.

blåse vannet ut av nesen med kraft inn i ansiktsservietter, slik at alt vannet er fjernet. Gjør det samme for den andre siden av nesen. Løsningen vil tømme bihulene, som gir umiddelbar lindring.

Hint

 • Gjenta denne prosedyren når du føler ansikts smerter av bihulebetennelse.
 • Også ta medisiner som antibiotika foreskrevet av legen din.
 • Se en lege dersom symptomene dine vedvarer.

Hvordan behandle kronisk bihulebetennelse

Hvordan behandle kronisk bihulebetennelse


Bihulene er plassert rundt nesen med små åpninger som tillater luft og væske til å renne inn i nesen. Når noen av disse fire par av bihulene blir overbelastet, det krever behandling for å lindre lunger. Behandlingen vil avhenge av om den kroniske sinusitis er forårsaket av en viral eller bakteriell infeksjon.

Hvordan behandle kronisk bihulebetennelse

Lær måter å behandle kronisk bihulebetennelse

forstå kronisk sinusitt som et resultat av en virusinfeksjon ikke krever antibiotikum inngrep. Avhengig av medisinsk historie, kan en lege velger å behandle med antibiotika for å redusere sjansene for en sekundær infeksjon som for eksempel lungebetennelse eller mellomørebetennelse (ørebetennelse).

Vet at kronisk sinusitt bestemt til å være bakteriell vil bli behandlet med antibiotikabehandling. De vanligste antibiotika for å behandle en bakteriell bihulebetennelse inkluderer Amoxil, Ceclor, Lorabid, Biaxin, Zithromax og Bactrim.

Legg ved noen type decongestant og slimete tynnere å fremme drenering av sinus passasje.

Plan på en lang antibiotikakur hvis kronisk bihulebetennelse er bakteriell. Det tar ofte så lenge som 21 dager eller mer med riktig antibiotika for å oppnå optimal oppløsning av infeksjonen.

Ta over-the-counter smertestillende som for eksempel paracetamol eller ibuprofen å håndtere smerten forbundet med bihulebetennelse.

Tenk kirurgisk inngrep en mulighet til å rydde og tømme bihulene. Mer omfattende kirurgi kan være nødvendig hvis symptomer er forårsaket av en merkelig septum eller en annen type av nasal obstruksjon.

Lær fakta om kronisk bihulebetennelse

•  Innse ifølge National Center for Health Statistics, er nesten 30 millioner voksne diagnostisert med bihulebetennelse (se Ressurser nedenfor).

Tenk det faktum at mange kronisk bihulebetennelse pasienter er funnet å ha en unormal reaksjon på soppsporer. Kliniske forsøk er å teste responsen av antifungale midler ved behandling av kronisk sinusitt.

Forstå at aldring kan øke pustevansker hos personer med kronisk bihulebetennelse. Som en aldre, begynner støtte brusk i nesen for å svekke. Dette gjør det mer sannsynlig å ha begrenset luftsirkulasjon.

Finn fuktig vær i nordlige klima er en sannsynlig gjerningsmann for å starte et angrep av bihulebetennelse i kroniske pasienter.

Hint

 • I noen tilfeller må behandles med antibiotika veksling fra ett antibiotikum til en annen. Hvis bedring ikke er kjent i løpet av fem dager, det mest sannsynlig ikke fungerer.
 • Hvis venstre ubehandlet, kan bakteriell kronisk bihulebetennelse bryte gjennom barrieren fra bihulene til hjernen. Dette er en livstruende tilstand.

Hvordan diagnostisere kronisk bihulebetennelse

Hvordan diagnostisere kronisk bihulebetennelse


Det er ikke alltid lett å diagnostisere kronisk bihulebetennelse. Symptomene ligner ofte de som er forbundet med en forkjølelse eller andre øvre luftveisinfeksjon. Ditt primære omsorg lege kan avgjøre om du trenger tjenester av en spesialist for å diagnostisere og behandle symptomene dine.

Hvordan diagnostisere kronisk bihulebetennelse

Definer Diagnostic Criteria

Forvent en fullstendig medisinsk historie for å være en del av kriteriene som brukes for å diagnostisere kronisk bihulebetennelse. Dette vil omfatte avgjøre om det er en familiehistorie med sinus eller allergi-relatert sykdom.

Plan på å ha en x-ray av bihulene. Innestengt luft og væske i bihulene vil dukke opp på x-ray.

•  Realisere helsepersonell vil trolig trykke på ansiktet langs sinus veien å diagnostisere bihulebetennelse. Dette perkusjon er gjort for å avdekke ømhet ofte assosiert med kronisk bihulebetennelse.

Godta at det kan være nødvendig å gjennomgå en CT eller MR av skallen til å se mer i dybden på sinus spor. Denne diagnostisk test blir også brukt til å evaluere tykkelsen av sinus vev.

Forstå legen din kan skinne et lys på bihulene. Hvis bihulebetennelse er til stede, vil bihulene ikke glød som de gjør i normale, friske bihulene.

Forbered deg til en undersøkelse ved hjelp av en nasal endoskop. Dette instrumentet er et tynt fleksibelt rør legen din vil sette inn gjennom neseborene for å se innsiden av bihulene. En fiberoptisk lys definerer klart tegn på bihulebetennelse.

Forvent å vente noen dager for å få resultater fra nese og bihuler kulturer å identifisere spesifikke bakterier som kan være årsaken til bihulebetennelse.

Observere symptomer på bihulebetennelse

Erkjenne sammenhengen mellom smerter i øvre tenner og bihuler lunger. Bihulebetennelse kan legge press på nervene langs kjeven og tennene. Dette presset ofte føles som en tannpine.

Tenk trøtthet en mulig symptom på kronisk bihulebetennelse. Kun legen kan avgjøre om du har en infeksjon som er ansvarlig for uvanlig tretthet.

Finn en vanlig klage blant kronisk bihulebetennelse lider er en redusert følsomhet for smak og lukt. I noen tilfeller er det totale tapet av disse sansene.

Innse at man kan ha kronisk bihulebetennelse uten merkbare symptomer. Hvis infeksjonen er i de dype bihulene, kan det være i eksistens for måneder før symptomene oppstår.

Hint

 • Hvis venstre ubehandlet, kan kronisk bihulebetennelse føre til forringelse av slimhinnene lining sinus hulrom.
 • En akutt oppblussing av astma kan være et resultat av kronisk bihulebetennelse. Oppsøke lege umiddelbart hvis pustevansker oppstår.

Nebulizer behandling for kronisk bihulebetennelse

Nebulizer behandling er administrasjonen av nebulatorer antibiotika lokalt. De antibiotika blir pustet inn gjennom nesen for å direkte nå kilden til problemet. Nebulizer behandling kan hjelpe med kronisk bihulebetennelse.

Legemidler Involvert

Det finnes ulike antibiotika som Atrovent, en innånding aerosol, og albuterol, en bronkodilatator, som kan tas inn gjennom en forstøveren. Disse medisinene er foreskrevet av en lege for pasienter med kronisk bihulebetennelse.

Hvordan Nebulizers Work

Nebulizers er mekaniske kompressorer som leverer oksygen gjennom plastslanger som huset ditt medisinering. Når oksygen fra din forstøveren blander seg med flytende medisin, er det umiddelbart levert gjennom rørene inn i en ansiktsmaske eller munnstykke som damp for å få medisinen raskt til lungene.

Hvem trenger en Nebulizer behandling?

Forstøver behandlinger er nødvendig hvis du lider av luftveissykdommer, astma eller enda cystisk fibrose. Mens noen inhalatorer kan håndtere disse typer sykdommer, er nebulizers brukes i mer alvorlige former for disse sykdommene.

Dosering og lengden på kurset

Vanligvis et kurs av nebulatorer antibiotika for en pasient med kronisk bihulebetennelse varer i to til tre uker. Hver dosering varer vanligvis 10 til 15 minutter, og pasientene må ta i 02:58 doser om dagen, avhengig av stoffet blir administrert og alvorlighetsgraden og innholdet i deres tilstand.

Brukervennlighet og forholdsregler

En forstøver er en enkel funksjon av apparatet, og en hvilken som helst pasient kan selv administrere den nødvendige medikament uten problem. Kronisk bihulebetennelse pasienter trenger å være være sikker på at de bruker riktige inhalasjon teknikker mens de tar i antibiotika.

Hvordan å behandle kronisk bihulebetennelse

Hvordan å behandle kronisk bihulebetennelse


Kronisk bihulebetennelse er svært vanlig. Så mange som 32 millioner voksne lider av problemet, noe som gjør den til en av de vanligste kroniske sykdommer i Amerika. Symptomer på en kronisk bihulebetennelse inkluderer tett nese, rennende nese og ansiktssmerter. Heldigvis, det er mange måter å behandle en kronisk bihulebetennelse.

Bruksanvisning

•  Begynn en antibiotika behandling for å kjempe deg bihulebetennelse. Disse behandlingene kan vare så lenge som 12 uker, så vær forberedt på å ta en sunn dose av piller i denne perioden. Du må snakke med legen din og få en resept for en personlig antibiotikabehandling.

Redusere betennelse i nesegangene ved å ta et kortikosteroid. Legen din kan forskrive denne typen medisiner, i tillegg til antibiotikabehandling. Mens antibiotika angriper sykdom, vil kortikosteroid bidra til å redusere hevelse inni sinus hulrom.

Ta en over-the-counter decongestant å avlaste noen mild sinus ubehag du opplever i løpet av dagen. Mange av disse medisiner kan ha bivirkninger, inkludert tretthet, svimmelhet og kvalme.

Unn vedvarende sinus ubehag ved hjelp av en slimløsende eller et antihistamin. Disse medikamentene er tilgjengelig til enhver nabolaget apotek og kan kjøpes uten resept fra lege.

Hold luften i hjemmet ditt så fuktig som mulig for å avlaste Sinus congestion og smerte. Bruk en luftfukter for å sirkulere fuktighet gjennom luften. Bruk damp behandlinger eller varme pakker for å tvinge fuktighet inn bihulene.

Unn eventuelle allergiske reaksjoner som kan bidra til bihulebetennelse. Legen din vil være i stand til å administrere et regiment av allergivaksinering for å hjelpe deg å overvinne eventuelle allergier som du kan lide.

Snakk med legen din om muligheten for endoskopisk kirurgi for å fjerne sinus blokkeringer. Konstant hevelse i bihulene kan være forårsaket av disse blokkeringene. Ved å sette inn et instrument kalt et endoskop inn bihulene gjennom neseborene, kan en lege fjerne disse blokkeringene og avlaste en god del av din sinus smerte.

Tips og advarsler

 • Endoskopisk bihulekirurgi er en relativt trygg og enkel prosedyre. Det innebærer ikke å skjære gjennom alle hud, så utvinning tid er rask. De fleste pasienter kan reise hjem i løpet av samme dag.
 • Hvis bihuleproblemer er resultatet av en viral infeksjon, vil du ikke trenger en antibiotika behandling for å kurere deg selv. I stedet behandle symptomene med over-the-counter smertestillende medikamenter og sinus decongestants.

Hvordan bruke Natural Cures for kronisk bihulebetennelse

Hvordan bruke Natural Cures for kronisk bihulebetennelse


Kronisk bihulebetennelse er en svært smertefull tilstand. Det er betennelse i bihulene. Det kan være forårsaket av en forkjølelse, influensa, forurensning, røyke en syk tann eller liten vekst i nesen.
Symptomer kan være feber, ansiktssmerte, sår hals, så lett pusting, øreverk, dårlig ånde og ømhet over kinnben og panne.

Bruksanvisning

•  En neti potten ser ut som en mini tekanne, den er konstruert for nasal vanning, vasker den ut forurensing og reduserer slim. Du bare fyller den med varmt saltet vann og sette neti potten i ett nesebor og la det renne ut det andre neseboret. Du kan finne neti potter i helsekostbutikk.

Bruk en vaporizer om natten for å lette pusten.
Bruk damp for å fremme drenering og lette trykket. Kok opp en gryte med vann, kan du legge til et par dråper eucalyptus eterisk olje eller kamfer eterisk olje. Legg et håndkle over hodet, og inhalerer dampen for fem menuetter om gangen.

Spis en diett bestående av hovedsakelig rå mat. Drikk rikelig med væske, vann, friske grønnsaker og frukt juice. Drikk varme væsker som urtete og supper, for å hjelpe slimet flyt for å avlaste lunger.

Vitamin A beskytter mot forkjølelse og infeksjoner.
Vitamin C bidrar til å hindre smitte.
vitamin E Hastigheter healing.

Tips og advarsler

 • Legg til dine supper, hvitløk, ingefær, løk og cayenne pepper.
 • Må ikke blåse nesen med kraft.
 • Ikke røyk.
 • Ikke spis melkeprodukter, det øker slim.
 • Bruk varm komprimerer for å lindre smerte.
 • Se din lege umiddelbart
 • Hvis du har hevelse og smerte rundt øynene.
 • Alvorlig hodepine
 • Dobbeltsyn.

Ayurvedisk Hjem behandling for kronisk bihulebetennelse

For lider av kronisk bihulebetennelse, kan det være vanskelig å konsentrere seg om hverdagslivet på grunn av smerter og press som er sjelden borte for lenge. Over-the-counter og reseptbelagte medisiner som enten reduserer hevelse eller tørke ut sinus membranen kan få noen lettelse, men noen av ingrediensene, som efedrin, kan være skadelig hvis tatt langsiktig. Den ayurvedisk tradisjon i India har hjemme rettsmidler kan være lurt å prøve i stedet.

Skullcap, Calamus og spisskummen

Chinese skullcap (Scutellaria baicalensis) er ofte brukt i kinesisk og indisk medisin for å behandle plager i bihulene og lungene. Må ikke forveksles med amerikansk skullcap, er kinesiske skullcap tas som en te laget av pulverisert roten av planten. Bratt om fem gram av pulveret i en kopp kokende vann. Når det er nedkjølt, drikke alt på en gang. Du kan ta dette tre eller fire ganger om dagen.
Calamus er spesielt nyttig som et antihistamin og å berolige sår hals den kommer med noen sinus problem. Du kan tygge en one-tommers stykke Calamus når du føler en kald kommer på å holde symptomene dine til et minimum. Denne praksisen kan også hjelpe deg å unngå å fange kaldt, ifølge herbalist Jim McDonald, som vedlikeholder nettstedet herbcraft.com, og underviser i klasser på mange bruk av urter.

En annen populær ayurvedisk rette for bihulebetennelse er i utgangspunktet en pust behandling. Vikle en teskje svart spisskummen frø i et par lag med cheesecloth og knytte hjørnene opp for å holde frøene faller ut. Bære dette rundt med deg og flere ganger om dagen holder den til nesen og puste inn duften. Dette er effektivt for å åpne tette luftveier.

Rensing

Rensing er svært viktig i ayurvedisk medisin. En måte å rense bihulene er å bruke en Neti potten. Dette verktøyet har en lang tut spesielt utviklet for å administrere en saltoppløsning på ¼ ts natriumklorid (bordsalt), ¼ ts natrium bikarbonat (natron) og åtte gram varm renset vann. Hell en liten mengde av løsningen i ett nesebor og la det renne ut gjennom neseborene og munnen. Gjenta med det andre neseboret, og så videre inntil løsningen er brukt opp. Gjør dette daglig i løpet av allergi eller kalde årstiden for å holde bihulene aircondition og fuktig. Denne praksisen kan hjelpe deg med å bekjempe bihulebetennelse ved å gjøre det vanskeligere for bakteriene å trives.
Nasya olje er en ferdigblandet middel du kan kjøpe (se Ressurser for ett sted å kjøpe). Denne blandingen blir droppet inn i neseborene for å avlaste sinus irritasjon som kan bidra til bihulebetennelse. De stikkende oljer og urter også fungere som decongestants.

Kostvaner

Aldri undervurder kraften av et sunt kosthold. Ayurvedisk utøvere anbefaler en diett høy i grønnsaker og frukt innhold for å holde immunforsvaret sunn. Mango og gulrot juice er spesielt foreskrevet på grunn av sitt høye innhold av vitamin A og C. Ved utbruddet av en forkjølelse eller infeksjon, forbruker bare juice og væsker. Du kan gjenoppta lett mat på den tredje dagen. Siden fordøyelsessystemet bruker så mye energi, kan dette resten gi immunforsvaret mer ressurser til å bekjempe infeksjonen.

Kronisk bihulebetennelse Symptomer: Balanse & Vision Problemer

Kronisk bihulebetennelse Symptomer: Balanse & Vision Problemer


Venstre ubehandlet, kronisk bihulebetennelse kan føre til alvorlige komplikasjoner. Smitte kan spres fra bihulene til det indre øret og føre til labyrinthitis eller Ménières sykdom, forårsaker balanseproblemer. I sjeldne tilfeller kan infeksjonen spre seg til omkringliggende områder i øyet og forårsake skader på syn eller blindhet.

Definisjon

Bihulebetennelse er vanligvis forårsaket av en infeksjon eller allergi. Når hevelse i bihuler vedvarer eller avkastning gjentatte ganger, legene kaller tilstanden kronisk. Bihulebetennelse kan skyldes en blokkering av nesegangene forårsaket av allergier, nesepolypper, svulster eller en avveket septum. En tann abscess fra en dental infeksjon kan også føre til kronisk bihulebetennelse. En soppinfeksjon kan også være den skyldige.

Symptomer

Bihulebetennelse er en betennelse i en hvilken som helst lomme membran --- de som danner luftfylte rom bak pannen, øyne og kinn. Vanlige symptomer er tykke, gule eller grønne slimete og tett nese. Mindre vanlig, kan det være en sår hals, dårlig ånde, tretthet og en svekket luktesans. Du kan også ha en feber, postnasal drypp, øre press eller en tannpine. Hodepine er den vanligste symptomet på bihulebetennelse, men. Behandling er viktig som både visjon og balanse problemer kan skyldes ubehandlet kronisk bihulebetennelse.

Balance Problems

To forhold som forårsaker svimmelhet kan skyldes ubehandlet bihulebetennelse. Skulle bihulebetennelse føre til en øre infeksjon, kan du utvikle enten labyrinthitis eller Ménières sykdom. Labyrinthitis resultater når deler av det indre øret blir hovne og irriterte. Ifølge MedlinePlus av National Institutes of Health, personer med labyrinthitis erfaring svimmelhet og tap av balanse, spesielt ved skiftende posisjoner. Ménières sykdom, som også involverer det indre øret, påvirker både hørsel og balanse, og i noen tilfeller fører til en øresus.

Vision Problemer

Venstre ubehandlet, kronisk bihulebetennelse kan også føre til en annen alvorlig komplikasjon, som påvirker synet. Du kan utvikle en abscess i din lomme. I sjeldne tilfeller kan en hjerne abscess dannes. Infeksjon kan spre seg til omkringliggende områder i øyet og forårsake skader på syn eller blindhet, ifølge MedlinePlus.

Behandling

Leger behandle kronisk sinusitt på en rekke måter. For sopp bihulebetennelse, leger bruker kirurgi og anti-sopp medisiner, pluss anti-betennelse narkotika. For bakteriell bihulebetennelse, kan utvidet regimer av muntlig eller injisert antibiotika bli kalt for, eller steroid nesespray for å redusere betennelse. Behandlingen kan også omfatte smertestillende midler, decongestants eller andre medikamenter som lette symptomer. Noen ganger må du ha kirurgi for å tømme og rense nesen, reparere en avveket septum eller fjerne en hindring. På grunn av muligheten for alvorlige komplikasjoner, bør du oppsøke lege hvis du har kronisk bihulebetennelse.

Foggy Brain & Kronisk bihulebetennelse

Bihulebetennelse påvirke mer enn 35 millioner mennesker i USA i ett år, ifølge www.ent-consult.com. Bihulebetennelse blir typisk herdet med en enkel resept av antibiotika, men for enkelte bihulebetennelse er mer vanskelig å kurere, som fører til en kronisk tilstand. Når en person opplever en kronisk bihulebetennelse, en av de viktigste symptomene og resultater er en tilstand som kalles "tåkete hjernen."

Fakta

Det er tre typer av bihulebetennelse: vanlige, årvisse og kroniske. En vanlig bihulebetennelse skjer tilfeldig gjennom en persons liv uten konsistens. En tilbakevend bihulebetennelse vil komme og siden over en periode. For eksempel kan en person legge merke til at han eller hun har en bihulebetennelse hver-annen måned. Den siste typen bihulebetennelse er kronisk. Dette er en bihulebetennelse som varer mer enn to uker, opp til åtte uker. Mange ganger kronisk bihulebetennelse ikke svare på tradisjonelle antibiotika. Foggy hjernen er et vanlig symptom på noen som lider av en kronisk bihulebetennelse. Foggy hjernen er "følelser av mental forvirring eller mangel på mental klarhet," ifølge www.drlwilson.com.

Årsak

Tåket hjernen kan være forårsaket av ulike grunner. Det er vanligvis sett på depresjon, lav selvfølelse og en over-arbeidet immunsystem. Når en person har en kronisk bihulebetennelse, bærer immunsystemet sakte seg ut og er ute av stand til å fungere som det ville gjort i en sunn tilstand. Den svekket immunforsvar fører til tretthet, manglende motivasjon og både fysisk og mental svakhet.

Behandling

En person som lider av en kronisk bihulebetennelse og tåkete hjernen vil bli nøye overvåket av en lege. Han eller hun vil mest sannsynlig bli plassert på sterke antibiotika for å bekjempe infeksjonen og en resept decongestant, å helbrede hoven sinus hulrom. En foreskrevet slim expeller kan også bli anbefalt å hjelpe kroppen i å kvitte seg med overdreven mucus oppbygging. I alvorlige tilfeller kan en person trenger for å bli innlagt på sykehus.

Forebygging

Den beste måten å forhindre tåkete hjernen fra en kronisk bihulebetennelse er å gjenkjenne tidlige symptomer på en bihulebetennelse og vedlikeholde et sterkt immunforsvar. Tidlige symptomer på en bihulebetennelse er tett nese, hodepine og rennende nese. Ta en over-the-counter decongestant ved første tegn på overbelastning kan hindre smitte. Opprettholde et sterkt immunforsvar ved å drikke minst seks til åtte gram vann daglig, å få minst åtte timers søvn en natt og spise en godt balansert kosthold, kan hjelpe kroppen din avverge uønsket sykdom.

Komplikasjoner

Hvis en kronisk bihulebetennelse med tåkete hjernen går uten medisiner for lenge, kan infeksjonen spre seg til ørene, øynene og brystet. Når infeksjonen har spredd seg, kan det føre til andre komplikasjoner i hele kroppen. Foggy hjernen kan føre til depresjon, lav selvfølelse og tretthet. Det anbefales at en person lider av denne tilstanden snakke med sin veileder på jobb. Ellers kan mangelen på jobbutførelse kostet ham jobben.

Naturlig behandling for kronisk bihulebetennelse & sopp

Naturlig behandling for kronisk bihulebetennelse & sopp


Bihulebetennelse er preget av hovne, betente bihuler. En soppinfeksjon kan utløse denne tilstanden. Du har kronisk bihulebetennelse hvis symptomene varer lenger enn 12 uker, eller hvis du får det til faste tidspunkt. Flere naturlige behandlinger kan adressere sopp bihulebetennelse.

Fighting Fungus

Flere naturlige kosttilskudd demonstrere soppdrepende egenskaper; de inkluderer grapefruktkjerne exract, hvitløk, pau DA € ™ arco, grønn te og Cata € ™ s klo. Rådfør deg med en lege med erfaring i naturmedisin for veiledning om doseringer og riktig bruk.

Redusere Inflammasjon

Enkelte urter redusere betennelse inkludert bromelain (også avlaster hevelse), gurkemeie, boswellin og ingefær.

Snørr og Congestion

Følgende behandlinger kan være bra å tynne slim og lette lunger ifølge University of Maryland Medical Center: N-acetylcystein, eucalyptus olje kosttilskudd, kommersiell forberedelse Sinupret, Hepar sulfuricum, kali bichromicum, Mercurius, pulsatilla, silicea og Spigelia.

Alternativ Behandling modaliteter

Ifølge University of Maryland Medical Center, viser forskning akupunktur viser fordel for bihulebetennelse mens kiropraktisk behandling kan hjelpe med sinus drenering.

Arbeide med en kunnskapsrik Practitioner

Rådfør deg med en lege med erfaring i å bruke alternativ medisin. Hun kan tilby veiledning om dosering, hva kosttilskudd er passende og upassende for deg og hvor du finner produkter av høy kvalitet.

Hvordan å stoppe kronisk bihulebetennelse

Hvordan å stoppe kronisk bihulebetennelse


Kronisk bihulebetennelse er et tegn på at personen lider av tilstanden kjent som bihulebetennelse. Det viktigste symptomet på bihulebetennelse er at du kommer til å føle smerte og ubehag i din lomme regionen. Det er tiltak som du kan ta for å stoppe kronisk bihulebetennelse.

Bruksanvisning

Styr klar av vanlige allergener. Allergi er en av de viktigste årsakene til kronisk bihulebetennelse. Unngå områder som har en høy mugg og pollen teller. Også ta noen allergi medisiner foreskrevet av en lege eller en over-the-counter antihistamin.

Kjøp en luftfukter. Luftfuktere kan stoppe kronisk bihulebetennelse som er forårsaket av varmesystemer.

•  Slutte å røyke. Når en person slutter å røyke, de merker ofte at deres kronisk bihulebetennelse rydde opp.

Hold hodet over vannet. Deep-water svømming og dykking kan også være knyttet til bihulebetennelse.

Spør legen din om du bruker en nesespray. Mange mennesker finner lindring ved hjelp av en nesespray på en semi-jevnlig. Sjekk for å være sikker på at legen din dette er trygt for deg.

Få en steroid resept. Steroider tar muntlig har vist seg å dramatisk redusere antall bihulebetennelse syke opplevde.

Hint

 • Husk å spørre om noen bivirkninger før du starter noen behandling for kronisk bihulebetennelse. Noen mennesker har høyere blodtrykk og jitters når du tar sinus medisiner.
 • Det er naturlig rettsmidler samt at folk bruker til å kjempe kronisk bihulebetennelse. Lider kan prøve produkter med ingredienser som eukalyptus olje, eple cider eddik og oregano olje.

Hvordan å kurere kronisk bihulebetennelse gjennom en endring i medisin

Hvordan å kurere kronisk bihulebetennelse gjennom en endring i medisin


Kronisk bihulebetennelse er smertefulle, kan gjøre at du mister søvn og kan påvirke din evne til å arbeide og studere. Hvis kronisk bihulebetennelse er utløst av sesong rhinitt, eller sesongmessige allergier, kan en kur være så enkelt som en endring i medisin.

Bruksanvisning

•  Evaluer din nåværende medisiner. Når du har bihuleproblemer, tar du et antihistamin og slimhinneavsvellende? Du kunne ha en resept eller over skranke medisiner som kommer som to separate piller eller en kombinasjon pille. For mange allergikere, denne kombinasjonen av rusmidler er standard behandling for å lindre både allergi symptomer og sinus press.

Diskuter din nåværende medisin diett med legen din. For noen personer utsatt for bihulebetennelse, er et antihistamin for tørking og forårsaker mindre lomme lunger for å slå inn i en full-blåst bihulebetennelse. I stedet for bihulene som drenerer den fornærmende slim, fanger antihistamin de slim i bihulene, forårsaker det å bli infisert.

Stopp å ta antihistamin og bare ta en decongestant når du har sinus problemer med leger velsignelse. Et godt eksempel på en decongestant pille er den over disk 12 timers Sudafed Decongestant. Du kan bli bedt om å signere et skjema og få dette stoffet direkte fra apotek. Mange butikker har kortene på hyllene for disse typer narkotika i stedet for de faktiske legemiddel pakker for å hindre misbruk.

Evaluer sinus symptomer. Du kan oppleve sinus drenering, men din lomme Trykket bør ikke slå inn en bihulebetennelse som krever medisinering. Drenering bør være klar, eller kan være litt gul. Tykk gul eller grønn drenering kan tyde på en bihulebetennelse har allerede satt opp leir i bihulene som kan kreve et antibiotikum. Hvis du trenger et antibiotikum, spør legen din om du fortsetter decongestant bare regime.

Avgjør om medisinendringer botemidler dine kronisk bihulebetennelse eller hvis din tidligere medisin diett fungerer bedre for din lomme symptomer og fortsette medisiner som fungerer best for deg.

Tips og advarsler

 • Du må kanskje prøve forskjellige decongestants å finne det som fungerer best for dine symptomer.
 • Vet bivirkninger av eventuelle medisiner du tar for å unngå alvorlige komplikasjoner.
 • Kronisk bihulebetennelse kan kreve oppmerksomheten til en ØNH (Øre, nese og hals) lege for å utelukke eventuelle strukturelle eller andre problemer som kan føre til at tilbakevendende bihulebetennelse.

Botemidler for en kronisk bihulebetennelse

Botemidler for en kronisk bihulebetennelse


Sinus infeksjoner eller akutt bihulebetennelse kan være en smertefull og vedvarende tilstand som kan være vanskelig å overvinne. Bihulebetennelse påvirker ca 32 millioner amerikanere hvert år. Hvis igjen alene, kan disse infeksjonene også jobbe seg inn i hjernen. Men det er mange ting som en person kan gjøre for å forebygge eller kurere bihulebetennelse. Ved hjelp av en kombinasjon av homøopatiske behandlinger og medisiner, kan bihulebetennelse bli en ting fra fortiden.

Hva er en bihulebetennelse?

En bihulebetennelse er vanligvis brakt videre av forkjølelse, allergi, bakterier og sopp. Infeksjonen er forårsaket av oppbygning av slim som følge av betente og hovne membraner i nesehulen. Dette kan føre til enda mer slimete å bygge opp, som deretter fører til sterkt press og smerter i nese-området og under øynene. En bihulebetennelse kan også føre til alvorlige hodepine, feber, øreverk og tretthet.

Forskrevet antibiotika

Antibiotika blir ofte brukt til å behandle bihulebetennelse. Men vil de ikke fungere på en infeksjon forårsaket av et virus eller sopp. Noen vanlige antibiotika som brukes inkluderer amoxicillin, soxycycline og trimetoprim-sulfametoksazol. En infeksjon forårsaket av en sopp kan kreve en intravenøs medisiner som amfotericin B eller vorikonazol. Imidlertid, en nyere type behandling benytter anti-fungal medisiner som administreres direkte inn i nesehulen.

Nasal Vanning

Ofte kan bihulebetennelse bli hjulpet ved hjelp av en nasal vanning. Du kan kjøpe en over-the-counter kit fra de fleste apotek. Du kan også lage din egen ved å blande en teskje kosher salt med en kopp varmt vann og deretter squirting den inn i nesehulen med en pære sprøyte. Dette vanning bidrar til å rense ut bakterier, tørkede slimete og lindre lunger. Ved hjelp av en nasal vanning på daglig basis kan faktisk bidra til å forebygge bihulebetennelse helt.

Forebygging som en kur

Det er et gammelt ordtak: Forebygging er verdt en unse av vaksinen. Dette gjelder også for bihulebetennelse. Hvis du vet at du har allergi så unngå disse irritanter eller mottar immunterapi eller allergi skudd til, kan bidra til å forhindre bihulebetennelse. Rense ut nesegangene med saltvann skyll og bruke en luftfukter kan også være svært nyttig i å holde nesegangene klart. I tillegg kan drikke rikelig med væske og få nok hvile være nyttig.

Kronisk Fungal Bihulebetennelse Treatment

Kronisk soppinfeksjon bihulebetennelse er en betennelse i bihulene 'fôr som er forårsaket av soppinfeksjon. Bihulebetennelse infeksjoner anses kronisk når de vare mer enn 12 uker. En kombinasjon av medikamenter blir brukt til å behandle tilstanden.

Antibiotika

De fleste tilfeller av bihulebetennelse behandles med antibiotika, ifølge Medical University of South Carolina. Den antibiotika som brukes vil avhenge av hva sopp som forårsaker infeksjonen og pasientens medisinering allergi.

Orale steroider

Orale steroider er ofte foreskrevet for to til åtte uker, ifølge MUSC Health. Disse stoffene har alvorlige bivirkninger slik som bentap og diabetes hvis brukt på lang sikt.

Nasal Steroider

Disse stoffene er foreskrevet i de fleste kroniske bihulebetennelse tilfeller. Sporadiske neseblod er en mulig bivirkning.

Saline irrigations

Nasal saltvann vanning er en nyttig behandling, ifølge MUSC Health. De skylle nese og bihuler og fjerne sopp rusk.

Decongestants

Decongestants kan være foreskrevet for bihulebetennelse pasienter på en etter behov. De kan midlertidig lindre tett nese, et symptom på kronisk sopp bihulebetennelse.

Antihistaminer

Antihistaminer er nyttige ved behandling av pasienter som sinusitis kompliseres av nasal allergi, i henhold til MUSC Health. Disse stoffene kan føre til urinretensjon, forstoppelse og tretthet.