Digidexo.com

magnesiummangel barn

Hvordan vet jeg om du har en magnesiummangel

Hvordan vet jeg om du har en magnesiummangel


Magnesium er den fjerde mest vanlige metall i legemet, og det meste av det er funnet i benet. Magnesium er nødvendig for mange cellereaksjoner, blodtrykk regulering, protein syntese, overføring av nerveimpulser og produksjon av parathyreoideahormon, hormonet som kontrollerer nivået av kalsium i blod og bein. Magnesium mangel er sjelden i USA, påvirker bare 2 prosent av befolkningen. Den mangel er like vanlig hos menn og kvinner, og er også funnet hos barn.

Hvordan vet jeg om du har en magnesiummangel

•  Lær symptomene på magnesiummangel. Tidlige symptomer er tap av matlyst, kvalme, oppkast, forvirring, søvnløshet, tretthet og svakhet. Som mangel blir verre, har du kanskje nummenhet, prikking, muskelsammentrekninger og kramper, kramper, personlighetsendringer, unormale hjerteslag og koronare spasmer (når et hjerte lunge plutselig og smertelig smalner slik at hjertet ikke får nok blod). I alvorlige tilfeller kan dine muskelsammentrekninger forverres, og du kan oppleve delirium (plutselig, alvorlig forvirring og mulig tap av bevissthet), hallusinasjoner (å se og høre ting som ikke er der) og nummenhet.

Fortell legen din om eventuelle sykdommer du har og eventuelle medisiner du tar som kan føre til magnesiummangel. Legen bør vite om du har gastrointestinale problemer, inkludert kolon (tarm) kreft eller nylig gjennomgått operasjon, tykktarm strålebehandling, kronisk diaré, avføringsmiddel misbruk eller inflammatorisk tarmsykdom, og fortelle ham hvis du har nyresykdom eller diabetes, alkoholisme, eller skjoldbruskkjertelen eller parathyroid kjertel lidelser. Fortell legen din hvis du tar medisiner, inkludert noen høyt blodtrykk narkotika og diuretika (vanndrivende), noen kjemoterapi narkotika, visse antibiotika og magnesium-holdige antacida og avføringsmidler.

Gå til legen og få testet om du har noen symptomer på magnesiummangel. Tester for magnesiummangel kan inkludere en blodprøve for å sjekke hvor mye magnesium og andre stoffer i serum og et EKG (elektrokardiogram) og hjerte monitor for å sjekke for uregelmessige hjerteslag. I de fleste tilfeller vil legen være i stand til å behandle mangel ditt lett ved å gi deg en magnesium supplement.

Hint

  • Magnesium mangel er vanskelig å diagnostisere fordi det kan være forårsaket av en rekke ting. Mange symptomer på magnesiummangel er generelle og kan være på grunn av andre medisinske tilstander. Hvis du har en mild mangel, kan du ikke har symptomer, men en alvorlig mangel kan være livstruende. Hvis du mistenker en magnesiummangel, bør du oppsøke lege. Hun må ta en fullstendig medisinsk historie og sjekk din diett, helseproblemer, kroniske sykdommer du måtte ha, og medisiner du kan ta.
  • Du bør ikke ta en magnesium supplement uten å snakke med legen din først fordi for mye magnesium forårsaker mange av de samme problemene som for lite magnesium gjør.

Magnesium mangel symptomer hos barn

Magnesium er et viktig næringsstoff som trengs i kroppen til å produsere og transportere energi, regulere blodtrykket, produsere protein, og til å trekke seg sammen og slappe av musklene. Magnesium er også viktig for et sunt immunforsvar. Ifølge American Association diabetiker, har magnesiummangel også vært knyttet til økt insulinresistens hos barna. Og det amerikanske National Library of Medicine erkjenner at "Magnesium-mangel hos barn med ADHD forekommer oftere enn hos friske barn."

Anbefalt daglig inntak av magnesium

Anbefalt daglig inntak av magnesium for barn ett til tre år gamle er 80 milligram (mg); 130 mg for barn 4-8 år gammel; 240 mg for barn 9-13 år gammel; og for ungdom i alderen 14 til 18, 360 mg for jenter, og 410 mg for gutter.

Symptomer

Tidlige magnesiummangel hos barn kan omfatte søvnløshet, irritabilitet, apati, anoreksi, hukommelsesproblemer, lærevansker, søvnighet, muskelsvakhet, hyperaktivitet og forvirring. Mer alvorlige symptomer på magnesiummangel inkluderer rask hjerterytme, muskelrykninger, hallusinasjoner, nummenhet og delirium.

Forebygging

Den beste måten å unngå magnesiummangel hos barn er å mate dem en godt balansert kosthold som inneholder rikelig med mørkegrønne bladgrønnsaker som spinat, som disse typer grønnsaker gir de beste kildene til magnesium. Andre matvarer som er rike på magnesium er hele korn, gresskarfrø, poteter med huden, nøtter, bønner, belgfrukter, soya, avokado, tørkede aprikoser, bananer, havregryn og urter som basilikum, dill luke og salvie.

Behandling

En lege kan sjekke nivåene av magnesium blod i et barn å finne ut om hun lider av magnesiummangel. Dersom barnet er mangelfull i dette mineralet, kan anbefale legen øke sitt daglige inntak av magnesium-rik mat, eller supplere sin diett med kosttilskudd. Hvis magnesium nivået er alvorlig lavt, kan en magnesium drypp administreres av legen om å gjenopprette magnesiumnivået til det normale.

Advarsel

Selv om magnesium kosttilskudd er lett tilgjengelig i butikkene, kan for mye av dette mineralet være giftig, og i ekstremt høye doser kan det være dødelig for barn. Aldri gi et barn magnesium kosttilskudd uten å konsultere en barnelege.

Kosttilskudd for atferdsproblemer hos barn

Kosttilskudd for atferdsproblemer hos barn


Tradisjonell medisin er ikke det eneste alternativet for barn med atferdsvansker; i dag, er det et stort utvalg av kosttilskudd som omega-3 fettsyrer, jern eller vitamin B6 som under tilsyn av helsepersonell, kan bidra til å forbedre et barns atferd.

Omega-3 fettsyrer

Ifølge artikkelen "Omega-3 fettsyrer," utgitt av University of Maryland Medical Center, Omega-3 fettsyrer er nødvendig for menneskers helse; disse er essensielle syrer som den menneskelige kroppen ikke produserer. De er svært konsentrert i den menneskelige hjernen, og er viktig for god hjernen og hukommelsen ytelse samt atferds funksjon. Ifølge artikkelen, barn som ikke har fått nok omega-3 fettsyrer under pre-natal scenen står i fare for lidelse visjon og nervøse problemer. En klinisk studie på 100 barn med Attention Deficit Hyperactive Disorder (ADHD) viste at de med lavere nivåer av omega-3 fettsyrer hadde mer læring og atferdsproblemer som for eksempel raserianfall. Fisk (laks sardin eller tunfisk) og mutter oljer er den viktigste kilden til omega-3 fettsyrer. Det finnes kosttilskudd (fiskeolje kapsler) for barn tilgjengelig i butikker. Det er ingen etablert dose for barn.

Iron

Artikkelen "ADD / ADHD og atferdsproblemer: Ernæringsmessige årsaker, forebygging og Terapi" utgitt av Aku-Cell Disorders hevder at det er en sammenheng mellom jernmangel og lave nivåer av dopamin som er et kjemikalie i hjernen som er involvert i å kontrollere bevegelsen. I en vitenskapelig studie ledet av Dr. Eric Konofal, 84% av barn med diagnosen Attention Deficit Hyperactive Disorder (ADHD) hadde unormalt lavt nivå av jern i forhold til 18% av barn uten ADHD. Artikkelen "Jern og barnet ditt," utgitt av Kidshealth fra Nemours, forklarer at spedbarn trenger 11 milligram jern per dag, barn 1-12 år trenger 10 milligram per dag, unge gutter trenger 11 milligram og unge jenter trenger 15 milligram per dag. Rødt kjøtt, grønne grønnsaker, fisk og korn er gode kilder til jern. Jern piller selges i butikkene, men det er alltid viktig å oppsøke helsepersonell før du gir disse pillene til barn.

Vitamin B6 og Magnesium

Artikkelen "Vitamin B6 og Magnesium," utgitt av Autism Research Institute, forklarer at vitamin B6 og magnesium bidrar til å redusere atferdsproblemer på barn med autisme. Eleven vitenskapelige studier på autistiske barn dokumentert nedgang på atferdsvansker, forbedring på atferd og normalisering av hjernens funksjon på grunn av inntak av vitamin B6 og magnesium. Irritabilitet og agitasjon er knyttet til magnesiummangel. Foreldre til autistiske barn har også observert at deres barn er mer oppmerksomme og lærer bedre med B6 og magnesium tilskudd. Det er en smakstilsatt B6 / magnesium formel tilgjengelig. Effektiv dose er 8 milligram per kilo for vitamin B6 og 3 milligram per kilo for magnesium.

Hva er årsakene til en kort oppmerksomheten span i normale barn?

Hva er årsakene til en kort oppmerksomheten span i normale barn?


I de tidlige årene av livet, er et barns hjerne fortsatt utvikling. Ifølge barnelege Dr. Dimitri Christakis, stimuli barna møter i disse grunnleggende årene påvirke antall nevrale synapser de utvikler. Synapser er tilkoblingene som all informasjon - sensoriske, motoriske og kognitive - overføres. Utvikling konsentrasjonen nødvendig stimulerende og mate den voksende hjernen til å utvikle disse tilkoblingene.

TV-titting

Christakis fant at småbarn som ofte ser på TV utvikle konsentrasjonsvansker. Hver time brukte TV-watching øker sannsynligheten for korte perioder med 10 prosent. I sin studie, småbarn ser tre timer daglig var 30 prosent større sannsynlighet for å utvikle oppmerksomhet problemer enn de som så ingen TV. Christakis forklarer at "real life" utfolder seg sakte. TV og videospill satt en frenetisk tempo. Bilder endre seg raskt; farger og lys bombardere betrakteren; reklamer avbryte programmering.

Livsstil

Barn som bor i et sakte tempo mote, observere, spille, utforske, lese og gjøre ting utvikle konsentrasjon. Lytter, tar svinger og stikker med en oppgave er lært gjennom tradisjonelle spill og aktiviteter. Historisk barna satt stille ved bordet for familien måltider. I dag, familier spiser ofte "på farten". Det er ikke lenger at disiplin av å sitte stille og lytte til samtalen. Christakis innrømmer at koblingen mellom oppmerksomhet og TV-titting ikke kan være årsaks - husholdninger hvor småbarn se dreven TV kan være de av distrahert foreldre som samhandler lite med sine barn. Utvikle konsentrasjon krever stimulering, samhandling og muligheter til å praktisere stille oppgaver. Det kan være mangel på disse - i stedet for tilstedeværelsen av TV - som forårsaker korte perioder.

Diett

Ifølge Frances keiserkroning, skriver i British Journal of Nutrition, det er noen bevis for at sukker, tilsetningsstoffer og fargestoffer påvirker barndommen konsentrasjon; imidlertid ytterligere studier trengs før dette er avgjørende. Utbredt i pakket mat, kan fargestoffet tartrazine og konserveringsmononatriumglutamat gjøre barn urolige og unfocussed. I tillegg, junk food dietter er lav i tiamin (vitamin B1) og magnesium. Keiserkroning bemerker tiamin mangel er assosiert med dårlig mental yteevne og atferdsproblemer. Ifølge Globinmed, informasjonsknutepunkt for integrerende medisin, magnesiummangel fører distraherbarhet. Barn spiser ikke nok frukt og grønnsaker kan mangle magnesium; lave nivåer av essensielle fettsyrer (omega-3 og omega-6) kan også føre til uoppmerksomhet. Keiserkroning bemerker at for dårlig næring barn, hopper over frokost reduserer oppmerksomheten span og kognitiv funksjon.

Antibiotika

Ifølge Globinmed, magnesiummangel og økt følsomhet for tilsetningsstoffer i mat kan være bivirkninger av antibiotika bruk; dette kan forklare en sammenheng mellom tidlig ørebetennelser og ADD.

ADD / ADHD

Blant normale barn med normal intelligens, noen har Attention Deficit Disorder (ADD) eller Attention Deficit-Hyperactivity Disorder (ADHD). Mens TV-titting, dårlig kosthold eller kaotisk livsstil forverre symptomene, er disse barnas korte perioder ofte arvelig. ADHD ekspert Dr. Daniel Amen forklarer sine frontallappene er under aktiv - disse hjerneområdene styrer konsentrasjon og impulskontroll. ADHD / ADD barn kan utvide sin oppmerksomhet spenn gjennom atferdsterapi, dietry endringer og sentralstimulerende medisiner utløser frontallappen aktivitet. Dr. Amen anbefaler en høy-protein, lav-karbohydrat diett med vitamintilskudd og fiskeolje. Protein er spesielt viktig på frokost. ADD / ADHD barn bør ha stramme grenser på TV og datamaskin tid; Amen anbefaler ikke mer enn 30 minutter daglig.

Vitaminer for ADHD barn

Vitaminer for ADHD barn


Attention-deficit / hyperaktiv lidelse (ADHD) er en atferdsforstyrrelse preget av impulsiv adferd, hyperaktivitet og uoppmerksomhet. ADHD barn kan finne noen lindring fra sine symptomer ved å ta bestemte kosttilskudd. Her er noen vitaminer og mineraler som hjelper barn med ADHD.

Vitamin B6

Vitamin B6 kan hjelpe ADHD barn ved å hjelpe kroppen til å effektivt syntetisere serotonin og noradrenalin, nevrotransmittere i hjernen mente at motivasjon og oppmerksomhet. Mat som inneholder vitamin B6 inkluderer poteter, bananer, bønner, solsikkefrø og spinat.

Magnesium

En magnesiummangel kan øke ADHD symptomer på uoppmerksomhet, irritabilitet og forvirring. Noen matvarer rike på magnesium er kveite, mandler, cashewnøtter, spinat og poteter.

Sink

ADHD barn som tar sink kosttilskudd kan se en liten nedgang i hyperaktiv og impulsiv atferd, selv om sink ser ikke ut til å påvirke oppmerksomheten span. Viktige kilder til sink inkluderer østers, krabbe, cashewnøtter, yoghurt og kikerter.

Omega-3 fettsyrer

ADHD barn ofte har lave nivåer av omega-3 fettsyrer, som er avgjørende for normal atferds funksjon. Mat som inneholder omega-3 inkluderer flaxseeds, laks, soyabønner, tunfisk, valnøtter og makrell.

Sunt kosthold

I tillegg til å ta de ovennevnte kosttilskudd, ADHD barn ofte nytte av å følge en balansert, naturlig kosthold. Barn med ADHD bør unngå kunstig mat fargestoffer, tilsetningsstoffer, konserveringsmidler og søtstoffer.

Lead Paint forgiftning hos barn

Lead Paint forgiftning hos barn

Eksponering til å lede i små barn kan føre til fysiske og psykiske forstyrrelser, selv om barnet utsettes for bare en liten mengde bly. Barn under 6 år har en økt risiko for skade fra blyforgiftning siden deres hjerner og kropper er i rivende utvikling. The Mayo Clinic rapporterer at gjentatt eksponering for bly øker risikoen for giftige blyforgiftning.

Symptomer

Barnet kan ikke oppviser symptomer på blyforgiftning inntil mengden av bly i kroppen når et farlig nivå. Når nivået av bly i blodet hans øker, kan han bli irritabel og synes det er vanskelig å konsentrere seg. Fysiske symptomer kan omfatte redusert appetitt, vekttap, magesmerter, oppkast og forstoppelse. I tillegg kan barnets hud vises blek.

Paint

Så mange som 4 millioner hjem i USA kan utgjøre en betydelig risiko for blyforgiftning til barn, ifølge Centers for Disease Control (CDC). De fleste av disse husene ble bygget før 1978 da bly-basert maling ble utestengt. Som den gamle malingen flak og forverres, kan føre partikler bli luftbårne, å sette små barn i hjemmet i fare for innånding.

Nyfødte

Nyfødte er ikke unntatt fra blyforgiftning hvis deres mødre ble utsatt for bly i løpet av svangerskapet. I tillegg til moren inhaling bly maling støv, hennes risiko for å føde et barn med blyforgiftning øker hvis hun røyker, melder CDC i heftet "Forebygging av blyforgiftning hos små barn." (Se Resources.)

Tilleggseksponeringsrisiko

Foruten eksponering for sigarettrøyk og gammel maling, barn står overfor en økt risiko for blyforgiftning fra andre kilder. Jord i meter av renoverte boliger kan bære økt bly nivåer og barn bør ikke leke der jord kan være forurenset. Gamle bly vannrør er en kilde til bekymring, og vann som brukes til drikke eller i tilberedning av mat bør bare komme fra det kalde vannet kranen siden varmt vann kan overføre mer bly partikler.

Diagnose

Bly akkumuleres i et barns blod ved gjentatt eksponering. CDC rapporterer at det ikke er trygt blod føre nivå (BLL) og anbefaler å teste et barn på 1 år og igjen når han snur 2. Testen for bly består av et stikk til barnets finger. En BLL høyere enn 10 mikrogram per desiliter er farlig.

Tonisk-kloniske anfall hos barn

Tonisk-kloniske anfall hos barn


Tonic-kloniske, eller grand mal, kramper forekommer hyppigst hos små barn. Beslagene vanligvis føre barna til å miste bevisstheten, jord seg selv og bevege seg ukontrollert i flere minutter. Foreldre og andre omsorgspersoner må forstå hvordan å holde barn trygt under en tonic-kloniske anfall og vite når du skal søke medisinsk hjelp utover førstehjelp for et barn som har hatt et anfall.

Årsaker

Alle tonisk-kloniske anfall oppstår når en stor del av nettverket av synapser som sender elektriske signaler over, og fra hjernen feil. Årsaken til dette utbredt feil varierer fra person til person, og den spesifikke årsaken til en enkelt tonic-kloniske kanskje aldri fant frem. Leger klassifisere anfall uten kjent årsak som "idiopatisk". Anerkjent årsaker til tonisk-kloniske anfall inkluderer høy og raskt stigende feber (dvs. feberkramper), epilepsi, hjerneskade, infeksjoner, hjerneslag, nyresvikt, hjernesvulster, elektrolyttforstyrrelser, underernæring og alkohol eller narkotika overdose, eller akutt tilbaketrekning.

Prevalens

Statistikk utarbeidet av Epilepsy Foundation viser at barn er mest utsatt for idiopatisk, epileptiske og feberkramper. Av de 300.000 amerikanere som lider av en første anfall hvert år, 120.000 er barn yngre enn 18 år, mens så mange som 100.000 er barn yngre enn 5 år som opplever en febril anfall. Noen 45.000 barn under 15 år får diagnosen epilepsi hvert år, men ikke en eneste av disse barna lider tonisk-kloniske anfall. The Epilepsy Foundation påpeker at tonisk-kloniske anfall forekommer hyppigst hos barn yngre enn 10 år gammel.

Aura

Før utbruddet av et anfall, kan et barn klager over matvarer smaker eller lukter morsomt, blir svimmel eller ha tåkesyn. Leger kategorisere disse sensoriske endringer, samt milde hallusinasjoner, som "aura". Når et barn utvikler en aura, foreldre og omsorgspersoner må begynne å gjøre forberedelser for forekomsten av et anfall. Beslaget kan ikke forebygges, men barnet skal, om mulig, bli flyttet til et privat sted fritt for gjenstander som kan forårsake skade.

Anfall Symptomer

En tonic-kloniske anfall har to distinkte faser. I løpet av kort --- vanligvis mindre enn et minutt - tonic fase, et barn vil pusten langsomt og kan til og med slutte å puste. Dersom barnet gjenopptar puste etter beslaget, ingen resuscitative tiltak er nødvendig. Barnet vil også bli stiv til poenget med stivhet og vil nesten alltid gå ut. Tapet av muskelkontroll kan føre til et barn tisser eller avføring på seg selv.

Den kloniske fasen av et anfall er preget av raske, skarpe sammentrekninger av forskjellige muskler. Et barn kan bite tungen eller innsiden av munnen hans. Dette kan fortsette i to eller tre minutter, med krampetrekninger bevegelser blir mindre hyppige og mindre alvorlig som tonic fase passerer. Barnet kan forbli bevisstløs i flere minutter etter at han har sluttet å gripe.

Post-Anfall Symptomer

Et barn vil vanligvis ikke husker hva som skjedde med ham under en tonic-kloniske anfall og vil nesten alltid være trøtt, svak og forvirret når han kommer til bevissthet. Generell svakhet kan vare i opptil to dager, og barnet kan klage over hodepine etter et anfall.

Førstehjelp

The Epilepsy Foundation advarer sterkt foreldre og omsorgspersoner unna å sette inn objekter i et barns munn under en tonic-kloniske anfall. Alt plassert i et gripe barnets munn med den hensikt å holde luftveiene åpne eller hindre biteskader er en kvelningsfare. Den beste metoden for å beskytte et barn under en tonic-kloniske anfall er å posisjonere ham på hans side, løsne noen tettsittende klær, kjempe mot trangen til å holde ham og sørge for munnen er uten hindringer --- ved å sette fingrene, hvis det er nødvendig. Utføre eneste redning puste hvis han ikke har gjenopptatt puste på egen hånd når den kloniske fasen har gått. Til slutt, som Epilepsy Foundation råder, "Vær betryggende og støttende når bevisstheten tilbake."

Søker Medical Care

Foreldre eller omsorgspersoner bør søke medisinsk behandling for alle barn som nettopp har opplevd sin første tonic-kloniske anfall. Et barn med en historie med anfall bør se en lege hvis hans anfall varer lenger, eller bli mer alvorlig enn vanlig, hvis han opplever nye symptomer som oppkast eller hårtap, eller om han har mer enn ett anfall i rask rekkefølge.

Uttrekkbar Beslag hos barn

Uttrekkbar Beslag hos barn


Et anfall er unormal elektrisk aktivitet i hjernen. Barn kan få anfall av mange grunner. Noen anfall er kortvarige eller utføres kun én gang. Dette kan være et resultat av en akutt sykdom eller traumer til hjernen. Noen forhold, som for eksempel epilepsi, manifest i repeterende eller langvarig seizures.The behandling for anfall avhenger av den underliggende årsaken, eller etiologi. Anfall som ikke er lett kontrollert med krampestillende medisiner er kalt "uttrekkbare" anfall.

Definisjon

Beslag, også kjent som kramper, oppstår når elektrisk aktivitet i hjernen går galt. Normalt styrer nervesystemet kroppens funksjoner som muskelbevegelser og tankeprosesser med elektriske impulser som reiser opp og ned nervefibre. Noen ganger er disse signaler feilfunksjon, forårsaker ufrivillige bevegelser eller en endring i nivået av bevissthet. Et anfall kan vare bare noen få sekunder, eller den kan bli forlenget. Hvis et anfall ikke stopper i løpet av få minutter, kan det utvikle seg til status epilepticus, en livstruende tilstand.

Symptomer

Det finnes mange typer anfall, avhengig av hvilke deler av hjernen er involvert i unormal elektrisk aktivitet. Partielle anfall omfatter bare én del av hjernen. Disse kramper kan være svært kort --- noen sekunder --- og barnet kan ikke miste bevisstheten. Generaliserte anfall involverer begge sider av hjernen og således manifest symptomer hos mange forskjellige kroppsdeler. Kramper kan være stirrer staver, krampetrekninger i armer og ben, smatting med leppene, øynene darting gjentatte ganger til den ene siden, og mer, avhengig av hvilke deler av hjernen som er involvert.

Årsaker

Det er mange årsaker til anfall, men hos barn, anfall oppstår ofte med feber ("feberkramper"). Andre årsaker kan være infeksjoner, hodeskade, hjerne misdannelse, hjernesvulster, medisiner og metabolske ubalanser i kroppen. Fordi det første året av livet er en tid med rask vekst hjernen, babyer har en høyere risiko for kramper enn eldre barn. Til tider kan årsaken til et anfall ikke være tydelig, selv med en grundig medisinsk arbeid-up ("idiopatisk anfall"). Barn som har to eller flere anfall uten feber i et år kan bli diagnostisert med "epilepsi."

Diagnose

Pediatriske nevrologer er leger spesialtrent til å diagnostisere anfall hos barn. En viktig del av denne diagnosen er observasjon av symptomer. Tester kan også bidra til å finne årsaken. En EEG (elektroencefalogram) registrerer hjernebølgemønstre for å finne ut om det er noen unormal elektrisk aktivitet i hjernen. En spinalpunksjon, eller Spinal Tap, bidrar til å bestemme om det er en infeksjon i sentralnervesystemet. MR eller CT skanner både produsere bilder av hjernen for å finne ut om det er noen misdannelser, svulster eller blødning i hjernen.

Behandling

Ikke alle beslag krever behandling. Feberkramper som oppstår under en sykdom er vanligvis ikke behandles. Behandlinger avhenge av årsaken og hyppighet av anfall. Antiepileptika er medisiner som styrer anfall. Det er mange medikamenter i denne klasse som har forskjellige handlinger i hjernen. Medisinen er vanligvis valgt basert på den typen anfall (fokal eller generalisert). Andre behandlinger kan omfatte kirurgi eller en ketogen diett.

Uttrekkbar beslag

Uttrekkbar anfall er en lekmann sikt lengre, gruppert eller hyppige anfall som er vanskelig å stoppe. Det er ikke en medisinsk diagnose. Det er muligens et teleskopord, eller blandet ord, som kombinerer de medisinske vilkårene "ildfast" (som betyr dårlig kontrollert anfall) og "vanskelige" (som betyr ukontrollerbare anfall). Den medisinske betegnelsen "vanskelige anfall" er definert av Mayo klinikken som "manglende besvarelse minst to aktuelle antiseizure medisiner." Enten vanskelige, ildfast eller trekkes tilbake, slike anfall, ifølge Mayo Clinic, "har en invalidiserende effekt på livskvalitet."

Prognose

Mens det er ingen direkte kur for anfall, mange barn med anfall har et godt utfall og vokse sine anfall som deres hjerner utvikle og modne. Ofte er resultatet avhengig av årsaken til anfallene. Noen barn er i stand til å bli opprettholdt anfallsfrie med antiepileptika og til slutt avvent medisiner. Noen krever mer frodig behandling og tettere oppfølging, flere forsøk og høyere doser av flere medisiner, men selv disse barna kan være i stand til å leve et normalt liv som deres hjerner vokse og utvikle seg.

Botox & Barn lider med Cerebral Parese

Botox & Barn lider med Cerebral Parese


Unormalt stramme muskler vise seg å være et vanlig symptom på cerebral parese, en nevrologisk lidelse som hindrer kroppen bevegelse og muskel koordinering. Cerebral parese kan være forårsaket av fosterskader, fødselskomplikasjoner eller alvorlige skader påført i løpet av de første årene av livet. De spastiske muskler forårsaket av CP kan gjøre hverdagen vanskelig. Flere cerebral parese behandlinger finnes for å redusere disse problemene. Noen ganger ulike behandlingstilbud kan slås sammen til ett cerebral parese behandlingsplan. Botox terapi er en av disse behandlingsalternativene.

Botox Therapy

Botox terapi er ofte forbundet med kosmetisk medisin, men botox terapi fordeler også personer med CP. Botox kommer fra botulinum toxin type A, en bakterie som forårsaker matforgiftning. Botox virker ved å blokkere overføring mellom nervesystemet og musklene, forårsaker musklene til å slappe av. Botox terapi kan være nyttig for personer med stramme muskler fører til funksjonsproblemer, smerte eller misdannelser som vanskelig gangart eller hip fortrengning.

Prosedyre

Leger administrere botox behandling gjennom injeksjoner. Injeksjonene kan bli gjort til flere små og store muskler. Områder på overkroppen som botox kan være nyttig inkluderer skuldre, albuer og håndledd, mens områder på underkroppen som kan ha nytte av botox terapi inkluderer hofter, knær og ankler. Leger kan gi pasientene en lammende middel før injeksjoner for å bidra til å redusere smerte på injeksjonssteder. Ifølge Cerebral Parese Source, effekten av botox injeksjoner vanligvis ca fire måneder. Når injeksjoner slites av, kan et nytt sett av injeksjoner kan være nødvendig.

Fordeler

Botox terapi kan bidra til å forbedre et barns selvtillit ved å la ham bli mer selvstendig. Den avslappede muskler opprettet av botox behandling kan gjøre omsorgsoppgaver, for eksempel dressing og fôring, enklere å gjøre. I tillegg kan de avslappede muskler redusere smerte forårsaket av spastiske muskler og også forbedre balansen. For fysioterapeuter som arbeider med barn, botox injeksjoner gi terapeuten en økt bevegelsesutslag å jobbe med.

Advarsel

For mye botox kan være dødelig. Botox-injeksjoner kommer i 50-unit og 100-unit ampuller. Ikke på noe tidspunkt bør barnet bli injisert med mer enn 400 enheter av botox, ifølge Institute of Child Development. The Institute of Child Development indikerer også enkeltmuskler bør ikke injiseres med mer enn 50 enheter hver. Neste rekke injeksjoner bør ikke gis før tre måneder er gått.

Betraktninger

Ifølge Cerebral Parese Source, er botox behandling mest effektive hos barn under 6 år eller yngre. I denne alderen barnets kropp er fremdeles under utvikling, slik at botox injeksjoner til å ha en mer permanent virkning på kroppen. For eksempel kan motta botox injeksjoner i hoftene forhindre hip fortrengning. Fysioterapi kan hjelpe barn få maksimal nytte av botox behandling gjennom intens stretching.

Milepæler i emosjonell utvikling hos barn

Milepæler i emosjonell utvikling hos barn

Mest alle er kjent med begrepet "forferdelig toere." Et barn som er 2 år gammel går gjennom følelsesmessige utvikling som kan forvandle en lille elskling i en vanskelig, tantrum kasting, Wild Child. Alle barn går gjennom følelsesmessige utviklingsstadier, selv om noen barn kan gå gjennom dem raskere enn andre, og etappene kan være mer uttalt.

Spill

Spille hjelper i et barns følelsesmessige utvikling. Når du spiller med andre barn, et barn lærer hvordan de skal samhandle, dele, bli tålmodig og kommunisere. Et barn lærer om regler, konflikt og hvordan problemer løses når han spiller med andre. Etter hvert som barna blir eldre de blir mer atskilt fra sine foreldre når de får en følelse av selvtillit. Dette kan være en frustrerende tid fordi alt er nytt for dem. Det tar tid for et barn å lære å kontrollere følelsesmessige utbrudd.

Det første året

Når en baby er 2 eller 3 måneder gammel, begynner han smilende, viser nød og uttrykker glede. Når han er 3 eller 4 måneder gammel vil han uttrykke interesse, overraskelse, frustrasjon, glede og smerte. Fra alderen 4 måneder til 9 måneder, vil et barn utvikle en konkret tilknytning til sin primære omsorgsperson. Han vil også vise sinne, frykt og kan uttrykke skyhet. Babyen viser glede, utvikler en sans for humor og er veldig i stand til å protestere. Når et barn nærmer seg alderen 1, kan han utvikle fremmed angst. Barnet vil ikke la en fremmed plukke ham opp og kan også nekte å se på henne. Den år gamle vil være hengiven, overbevisende, nysgjerrig og noen ganger redd og andre ganger protesterer.

Det andre året

Etter den tid en baby fyller 18 måneder, han har et helt arsenal av emosjonelle uttrykk, herunder raserianfall, som kan bli ganske lidenskapelig. En 2-åring kan være veldig vennlig, mild, følelsesmessig balansert, rolig, kjærlig, anerkjennende og entusiastiske, og deretter om den gangen han blir 2 1/2, blir han lett frustrert, rituelle, kaster passer uten noen åpenbar grunn, skrikene , er usikker, spent, stiv og eksplosiv.

Den tre år gamle

Etter den tid barnet fyller tre han har roet seg litt og er i stand til å tolke intonasjoner og ansiktsuttrykk. Han er vennlig nok en gang, interessert i følelsene til andre barn, har blitt rolig og virker trygt. Den 3-åringen er ivrig etter å behage og lett oppfyller. Han begynner å holde sine følelser og frustrasjoner under kontroll. Men når han snur 3 1/2 han er tilbøyelig til å være engstelig, sjefete og usikre. Han vil ikke adlyde og er egenrådig. Han kan være veldig inkonsekvent i sine handlinger.

The Four-Year-Old

En 4-åring viser en klar personlighet og har, nok en gang, bli følelsesmessig balansert, sikker og rolig. Hun elsker noe nytt, samt spenning og opplevelser og er i stand til å vise sympati og bekymring. Halvveis gjennom hennes fjerde året kan hun begynne å oppføre i det ekstreme. Hun hater ting, hun elsker ting, hun kan skryte og overdriver og kritiserer og sjefer folk rundt. Det 4-åringen kan forbanne og kan begynne å lyve. Hun utvikler et vedlegg til den overordnede av det motsatte kjønn.

The Five-Year-Old

Den fem år gamle vokser opp og er følelsesmessig uttrykksfull. Han er selvbegrensende, noe som betyr at han beskytter seg fra overstimulering. Han er vanligvis sikker, glad og ser ut til å nyte livet. Seks måneder senere, kan han bli kranglete og nekte å adlyde. Han kan ha utbrudd av sinne og uttrykke sjalusi over sine klassekamerater. Den 5-åringen kan være svært hengiven og deretter svært fiendtlig innstilt. Han kan bli svært krevende og eksplosiv som han søker uavhengighet fra sine foreldre.

Vanskeligheter med en svært emosjonell barn diagnostisert med sanseintegrasjon

Vanskeligheter med en svært emosjonell barn diagnostisert med sanseintegrasjon


Dysfunksjon av sanseintegrasjon, også kjent som Sensory Processing Disorder, oppstår når et barns hjerne misreads informasjon mottatt fra sansene. Som det er en nevrologisk dysfunksjon, trenger barn ikke konsekvent opplever de samme symptomene eller vise de samme egenskapene fra den ene dagen til den neste. Følelsesmessige utbrudd som synes å dukke opp uten forvarsel er vanskelig å håndtere, men foreldre og lærere til barn med DSI kan lære å gjenkjenne symptomer og unngå triggere.

Tactile dysfunksjon

Barn med DSI enten frykt og avsky touch eller begjærer det. Noen takler ikke følelsen av visse stoff teksturer, vind og regn mot huden, rørende gjenstander eller til og med noen som står nær dem. Andre ikke legger merke berøring med mindre det er intens.

Øredysfunksjon

Dysfunksjon av sanseintegrasjon fører til at enkelte barn til å miste balansen enkelt og opplever frykt for høyder, faller og raske bevegelser. Andre barn elsker høyder, konstant bevegelse, spinning og aktiviteter som kan anses som farlig. Noen synes ukoordinert, dekk lett og har problemer med å lære dansetrinn.

Proprioceptiv dysfunksjon

Mange barn med DSI har problemer med å kontrollere muskler og ledd. Dette resulterer i å bruke for mye kraft, for eksempel slamming dører, spille for grovt, stomping, svingende bena når du sitter og bryte leker. Noen skjærer tenner og tygger på uspiselige elementer.

Oral Input Dysfunction

Barn med dysfunksjon av sanseintegrasjon er ofte kresen eaters som er svært følsomme for smak, teksturer og temperatur av mat. Noen foretrekker tørt mat, mens andre bruker store mengder krydder og krydder. Noen har en hard tid å svelge og tygge mens andre tygge på upassende gjenstander som hår, negler og klær.

Lukte dysfunksjon

Noen barn med SPD ser ut til å ha en altfor forståelsesluktesans, mens andre synes å mangle en. De mer følsomme for lukt kan nekte å spise eller være rundt noe som lukter ille for dem, blir kvalm ved koking eller hygiene lukt. Andre er ofte ute av stand til å legge merke til forskjeller i lukt.

Visual Input Dysfunction

Barn med Sensory Processing Disorder kan bli plaget av sterkt lys, forvirre venstre og høyre, blir lett distrahert og reversere bokstaver og ord. De har en hard tid å finne elementer, gjenværende fokusert på oppgavene, bedømme avstand og skrive bokstaver og tall på riktig måte.

Auditiv-Language Processing Dysfunction

Lignende ord høres det samme til barn med DSI, og de ofte ikke kan skille forskjeller mellom stemmer og lyder. Skingrende, plutselige og høye lyder ofte bry dem, og de har problemer med å filtrere ut bakgrunnsstøy. De har en hard tid å sette tanker i ord, lesing muntlig og snakke tydelig. Noen er sinte, plaget eller skremt av lyder andre ikke legger merke til. Andre ikke legger merke til lyder, kan ikke høre hvor de kommer fra, foretrekker høy lyd, og må ha ting gjentatte til dem ofte.

Sosiale, følelsesmessige og regulatoriske Dysfunksjoner

Barn med dysfunksjon av Sensory Integration kan ikke regulere sult, tørst eller nivå av stimulering. De har ofte forstoppelse og diaré, humørsvingninger og åndedrett eller puls som er for fort eller for sakte. Noen er svært følsomme for varme og kalde temperaturer, mens andre ikke synes å føle dem. De er impulsive, ikke kan håndtere endringer i rutine, og har en hard tid å komme overens med andre.

Hip problemer hos barn

Hip problemer hos barn


Den vanligste hip problem hos barn er utviklings hofteleddsdysplasi eller DDH. Det påvirker babyer og små barn. Ifølge Lucille Packard Children Hospital, DDH skjer en gang i hver 1000 fødsler. Tilstanden utvikler seg i livmoren eller i løpet av barnets første leveår. Det er en mye mer vanlig forhold i jenter enn gutter. Forholdet mellom femur og hofteskålen påvirkes på den ene eller begge hofter. DDH kan være mild eller alvorlig avhengig av barnet og situasjonen. Hvis det er mildt, er barnets hofte i leddet, men kan bli forstuet ganske enkelt. Det kalles ustabil hofteleddsdysplasi. Hvis DDH er alvorlig, kan hip være helt eller delvis ut av ledd, som kalles subluksasjon.

Årsak

Legene kan ikke forklare hvorfor hofteproblemer forekommer hos barn. Noen ganger, senene rundt leddene er løs, noe som kan være arvelig. Andre ganger kan barnets stilling i livmoren eller etter fødselen påvirker dannelsen av hofteleddet. Stress er satt på hoftene om babyen er seteleie under fødselen, noe som motvirker normal utvikling.

Symptomer

Du kan ikke merke noen symptomer fordi noen barn ikke kan oppleve noen smerte. Imidlertid kan barnets ben og rumpe ser annerledes ut. Dette kan ikke være merkbar før han begynner å gå. Barnet ditt kan ha en svak halting hvis en hip påvirkes av DDH. Han kan svaie eller vralte når han går hvis tilstanden påvirker begge hofter. Imidlertid kan det være vanskelig å oppdage noe unormalt under bevegelse dersom begge hofter er helt forstuet.

Diagnose

Tidlig diagnose av hofteproblemer hos barn er viktig for å unngå store problemer. Barnelege tidlige helsen er det viktigste verktøyet for å diagnostisere DDH. Har babyen din vist så tidlig som mulig, spesielt hvis hun var seteleie, eller hvis du har en familiehistorie med hofteproblemer. Legen vil bruke tester som Barlows test eller Ortolani manøver for å oppdage om babyens hip beveger seg upassende.

Behandling

Behandling av hofteproblemer hos barn varierer avhengig av alvorlighetsgrad og alder på barnet. Du må kanskje sette to eller tre bleier på barnet ditt til enhver tid. Hvis dette ikke fungerer, det er en spesiell sele som kalles en Pavlik sele som kan brukes i flere måneder. Dette holder hoftene på plass. Hvis barnet ditt er eldre, vil legen bruke røntgen for å se om hip er stabil. Legen kan anbefale en stående program for å hjelpe hofte utvikle riktig.

Kirurgi

Eldre barn kan gjennomgå en operasjon for å behandle hofteproblemer. Det er gjort under narkose. Kirurgen flytter hip forsiktig og bestemmer om det kan settes tilbake i stikkontakten. De bruker Gjennomlysning, som er en X-ray system, for å se bekken og hofte bein mens de stiller opp. Barnet har å bære en cast fra livet til tå for å holde hofteleddet på plass til vevet stramme.

Barne Personlig pleie Aktiviteter

Barne Personlig pleie Aktiviteter


Det er klart barna er ikke født med kunnskap om hvordan å holde seg ren, så det er viktig for foreldre, lærere eller mentorer til å ta på seg ansvaret for å lære dem god hygiene. En daglig rutine kan bli etablert og forsterket når barna er små, slik at de sunne vaner for å bli andre natur. Betydningen av personlige Grooming kan være stresset via morsomme aktiviteter som spill, håndverk og sanger, mens hjemme eller i en skolesammenheng.

Tannpuss Aktiviteter

Egget eksperiment, der et egg er nedsenket i eddik og venstre til den blir myk og gul, er en som mest dramatisk demonstrerer hvordan tennene kan bli forfalt. Barn kan også dytte et hull i huden av et eple og se utviklingen over en uke; relatere bruning punktering til et hulrom. Øv ved hjelp av god tann børsting teknikker ved å børste huden på eple. Bøker som "The Berenstein Bears gå til tannlegen" kan også minne barna gode pussevaner på en underholdende måte.

Håndvask Aktiviteter

Håndvask er et element av hygiene at barn ofte vil hoppe. Aktiviteter som dekker barnas hender i glitter, ber dem om å vaske den av og deretter undersøke stedene der glitter er fortsatt til stede vil hjelpe barna visualisere problemområder og fokus på rengjøring hver del av deres hender. Eller for en større gruppe barn, gi ett barn en håndfull av konfetti eller papir firkanter som Da har alle barna riste hverandres hender i 30 sekunder "bakterier."; barnet med "bakterier" skal gi litt papir til hvert barn han håndhilser på, og disse barna skal da levere dem til barn de håndhilse. Diskutere når Håndvask er viktig: etter bruk av toalettet, hoste eller nysing.

Hår-børsting Aktiviteter

Har barna tegne ansiktene deres på papir plater og gi dem garn for å legge til så håret. Mens limet tørker, snakke om hva som skjer når håret ikke er tatt vare på. La dem demonstrere unbrushed hår på papptallerkener. Vis barna hvordan de skal bruke en børste forsiktig slik at den ikke trekker eller såret. Gi dem børster med myk bust til å øve på hverandre. Pass på at hvert barn har sin egen børste og forklare hvorfor hårbørster er en vare de ikke bør dele.

Personlig pleie for eldre barn

Selv barn som er godt forbi den alderen da de må ha hjelp grer håret, kan personlig stell være et problem. Eldre barn vil være mer mottagelig for en diskusjon om personlig hygiene enn å spille en grooming spill eller gjør et håndverk. Snakk med dem om å bruke deodorant, vaske ansiktene deres, og holder føttene tørre. Vurdere fører en følsom diskusjon om kulturelle forskjeller vedrørende hygienepraksis, og om utøvelse følsomhet mot ens jevnaldrende for å unngå teasing om akne eller kroppslukt.

Symptomer på MS hos barn

Symptomer på MS hos barn


Ifølge Barnesykehuset i Boston, nesten 450.000 mennesker lever med multippel sklerose i USA og Canada. Det er et bredt utvalg av symptomer, noe som gjør MS vanskelig for legen å diagnostisere. Symptomene kan være svært nær de av andre forhold, og de kan også endre seg dramatisk mellom hvert barn. Det hele avhenger av hvor skaden oppstår i barnets sentralnervesystem.

Spinal Cord

Ifølge University of California i San Francisco, kan barnet oppleve nummenhet, prikking og en følelse av svakhet eller tetthet hvis myelin i hennes ryggmargen ble skadet.

Brain

Hvis barnet ditt skadet hans lillehjernen, kan hans symptomer er manglende koordinering eller problemer med å balansere.

Visjon

Barn med MS kan også oppleve øyeproblemer, som ukontrollerte bevegelser eller dobbelt syn. De kan også plutselig mister sin visjon.

Balanse

Klossethet eller svakhet er vanlige bivirkninger for barn med multippel sklerose. Noen har også svimmelhet, og har problemer med å gå og balansere.

Andre vanlige bivirkninger

Det er også vanlig for de som er rammet av sykdommen for å oppleve tretthet, sløret tale, blæren kontroll problemer, tremora, stivhet eller nummenhet til deres kroppsdeler.

Kognitiv

Noen barn kan bli rammet av mild til alvorlige kognitive svekkelser. Dette inkluderer problemer med å betale oppmerksomhet, huske ting og konsentrere seg. Skolearbeidet kan påvirkes.

Hvordan behandle et barns migrene

Hvordan behandle et barns migrene


Migrene er smertefull hodepine som kan oppstå i en liten prosentandel av barn. Hvis barnet ditt har får migrene, skal du ønsker å finne ut måter å gi dem lindring fra smerte som de føler under en migrene.

Hvordan behandle et barns migrene

•  Snakk med legen din om måter du kan behandle ditt barns migrene. Dette er spesielt viktig siden noen migrene medisiner ikke er anbefalt for bruk på barn.

Gi dem en over-the-counter smertestillende. Ibuprofen eller paracetamol kan gi noen lettelse for barnet.

Spør legen din for en resept. Det er visse medisiner som kan være foreskrevet som kan hindre barnet fra å ha en migrene. En lege kan gi barnet antidepressiva eller antihistaminer som en måte å stoppe migrene.

La barnet å hvile. Når en migrene oppstår, ta henne inn i et stille og mørkt rom. La henne legge ned inntil migrene går, kan det ta bare 15 minutter til en halv time for hennes tilstand å forbedre.

Se barnets kosthold. Det er visse matvarer som er kjent for å bringe om migrene. Vanlige migrene triggere er sjokolade, ost, pølser og brus.

Hold deres stressnivået lavt. En svært stresset barnet kommer til å ha flere episoder av migrene.

Hint

  • Hvis barnet ditt lider av migrene om natten, kan barnelege anbefale en beroligende å hjelpe barnet sove.
  • Hvis kvalme følger med migrene, kan en lege foreskrive noe for å gjøre opp barnets mage også. Migrene har en tendens til å forårsake både kvalme og oppkast.

Migrene hos barn

Migrene hos barn


Det pleide å være trodde at barn ikke får migrene, men nå vet vi at det ikke er tilfellet. Migrene kan plage en person gjennom hele livet, inkludert barndommen. Den vanligste typen av migrene hos barn kalles abdominal migrene eller kronisk oppkast syndrom. Barn kan få klassisk migrene, også.

Omfang av Problem

Ifølge Mayo Clinic, før et barn er 17, er 23 prosent av alle piker og 8 prosent av alle gutter hadde en klassisk migrene (svekkende smerte på den ene siden av hodet som kommer fra tilsynelatende ut av det blå). De er bare barn som har fått diagnosen. Når et barn ikke kan snakke eller har problemer med å snakke på grunn av smertene, kan det være vanskelig for en voksen å diagnostisere problemet.

Strekke Elever

Eye tester hos barn innebærer strekke elevene med øyedråper kalt fenylefrin og cyclopentolate. Dette gjør det mye lettere å se etter alvorlige øyesykdommer som grønn stær. Men kan disse dråpene ofte fremkalle en klassisk migrene, inkludert kvalme, oppkast, ekstrem følsomhet for lys og svimmelhet. Effektene gå bort i alt fra 2 til 24 timer.

Abdominal Migrene

Dette er da, med jevne mellomrom, barna får kramper, kvalme og magesmerter, og oppkast. Deres ansikt er ofte svært blek eller spylt som om de har feber (men de vanligvis ikke har feber). Dette forekommer oftest hos barn fra 5 til 9 år gammel, da ofte går unna. Men de fleste barn med mage migrene blir voksne med klassiske migrene.

Tegn i svært små barn

Siden svært små barn ikke kan snakke, er det vanskelig å finne ut hvorfor de gråter. Hvis de har en migrene, barn har en tendens til å skjule sine øyne fra noen lys, koble opp deres ører, kaster opp eller har en urolig mage, og ønsker å forbli liggende. De trenger et mørkt, stille rom til å komme seg. Isposer på pannen kan også hjelpe lindre smerten. Å sette på en hvit støy maskin kan hjelpe de barna som blir overfølsom for lyd. Hvis disse angrepene skje mer enn en gang i måneden, kan du ringe en lege.

Skade

Hodeskader kan også føre til migrene hos barn. Ethvert barn som har hatt en hjernerystelse bør tas til legevakten for å sjekke om kraniebrudd eller andre skader. Ofte med hjernerystelser eller hodeskader, ikke smerten ikke satt inn før timer eller dager etter slaget. Barnet kan også bli veldig forvirret eller langsom bevegelse.

Advarsel

Voksen hodepine eller migrene medisiner er generelt altfor sterk for barn under 16 år. Ingen medisiner, urtemedisin eller alternativ behandling bør gis med mindre det er foreskrevet av legen din.

Symptomer på barn Migrene

Migrene er ikke normale hodepine. Barn så vel som voksne kan lide av disse intense, svekkende hodepine. Symptomene og frekvens kan forandre seg med alderen, men mange av sine symptomer og hva som utløser dem er lik voksne migrene. Som med migrene hos voksne, kan deres symptomer og triggere variere.

Smerter som ligner på voksne

Mange symptomer er lik de hos voksne. Barn føler intens, bankende smerte som noen ganger sentrert rundt øynene eller panne. Yngre barn har en tendens til å vise denne smerten gjennom søvnighet eller crankiness.

Andre lignende symptomer

De sekundære symptomer er lik for barn så vel: kvalme, oppkast, svimmelhet og visuelle eller sensoriske forstyrrelser kalt aura (tunnelsyn, blinkende lys). Akkurat som voksne, ikke alle barn opplever alle disse sekundære symptomer.

Triggere

Som med voksne, er migrene ofte utløst av visse triggere i et barn. Disse triggere inkluderer mangel på søvn, visse matvarer og koffein tilbaketrekning. Stressende situasjoner, sterke lukter, fysisk anstrengelse, reisesyke, feber og vær endringer kan utløse dem også.

Unikt for barn

Smerten fase av barns migrene er vanligvis kortere enn voksne '. Det varer i 30 minutter til 48 timer i forhold til opptil 72 timer for voksne. Barn er også mer sannsynlig å ende en hodepine med dyp søvn.

Symptomer endres med alder

Som barn vokse, endre deres migrene, ofte øker i intensitet og frekvens. For noen barn, migrene stoppe noen år etter puberteten, og for andre, de vokser verre når de kommer inn i voksenlivet. Etter hvert som de blir eldre, har en tendens til å etterligne smerte voksnes migrene mer ved å bevege den ene eller begge sider av hodet.

Migrene lettelse for barn

Ifølge en studie sitert i American Academy of Family Physicians elektronisk journal, om lag 10 prosent av barna får migrene; dette tallet hopper til 23 prosent av den tiden et barn når ungdomsårene. Hvis et barn du elsker lider migrene, finne lindring er avgjørende.

Rest

Den første linjen i forsvaret bør hvile. Plasser et barn klaget over en migrene i et mørkt, stille rom med en kald klut over pannen. Oppmuntre napping eller gå til sengs tidlig, som søvn kan ofte lindre et barns migrene. Hvis du bruker andre behandlinger, la barnet ditt hvile mens han venter på de behandlingene å sparke i.

Unngå Triggers

Holde et barn på en vanlig søvn og spise tidsplan kan redusere sannsynligheten for migrene, som både mangel på søvn og tapte måltider er vanlige triggere. Å identifisere andre triggere, holde en hodepine dagbok for å spore ditt barns migrene. Inkludere informasjon om utbruddet og alvorlighetsgraden av smerte, andre symptomer, og faktorer som kan ha påvirket migrene, for eksempel visse matvarer spist eller en stressende opplevelse. Ikke fjern bestemte matvarer fra barnets kosthold med mindre du føler deg ganske sikker på at maten utløser migrene. Begrense barns inntak av koffein: både koffein i seg selv og koffein tilbaketrekking kan føre til migrene.

Over-the-counter medisiner

Mange over-the-counter smertestillende, for eksempel paracetamol og ibuprofen, er tilgjengelig i doser formulert for barn, selv om en høyere dose kan være nødvendig for migrene. Et barn som lider av migrene bør ha tilgang til effektive smertestillende både hjemme og på skolen og skal ta dem ved første tegn på migrene smerte. The American Academy of Family Physicians siterer 90 prosent av barn som rapporterer oppkast som den mest plagsom symptom på migrene, så du må kanskje administrere antiemetika før du gir smertestillende. I mange tilfeller, er den anti-emetiske alene nok til å avlaste alle migrene symptomer. Hvis barnet ditt bruker smertestillende daglig, bør du vurdere å ta en annen smertelindring tilnærming. Overforbruk av smertestillende kan føre til "rebound hodepine" --- eller hodepine som følge av ingen smertestillende medikamenter være i barnets system.

Atferdsterapi

Hvis stress eller depresjon spille inn et barns migrene, kan atferdsterapi redusere angrep. I tillegg, en innledende studie opprinnelig publisert i Neurology funnet biofeedback å være effektive i å lindre utbredelsen og alvorlighetsgraden av barnas migrene. For biofeedback skal fungere, må barna lære å regulere ufrivillige kroppslige prosesser, for eksempel temperatur og blodstrøm. Selv om barna vil trenge opplæring før du bruker biofeedback, det har fordeler av å være både stoff-fri og alltid tilgjengelig.

Reseptbelagte medisiner

Barn som lider av kronisk migrene --- migrene som oppstår mer enn 15 ganger i løpet av en måned --- kan ha nytte av forebyggende medisiner. Dessverre er det få studier av forebyggende medisinering bruk på barn blitt gjort, og de fleste bevisene er anekdotiske. Cyproheptadine er vanligvis den første stoffet prøvd på barn, og betablokkere som propranolol eller antidepressiva som amitriptylin kan brukes hvis det ikke fungerer. Selv vanlige migrene medisiner som Imitrex ikke er godkjent for bruk på barn, kan små doser vurderes hvis et barns migrene smerte ikke svarer til over-the-counter behandlinger.

Botemidler for Barnas Migrene Hodepine

Barn kan utvikle migrene akkurat som voksne gjøre. Barnet kan oppleve plutselige og sterke smerter bak øynene, ledsaget av en syk følelse i magen. Vær oppmerksom på ditt barns hodepine klager å sikre at du er i stand til å informere legen av symptomer og mulige miljømessige årsaker.

Symptomer

Migrene forårsake hode smerter, følsomhet for lys og lyd, kvalme og magesmerter. Barn kan også oppleve spenningshodepine, karakterisert ved en stram følelse på begge sider av hodet.

Hvis barnet opplever hodepine mer enn 15 dager hver måned, kan han eller hun har kronisk daglig hodepine, som ofte skyldes å ta smertestillende medikamenter for ofte.

Cluster hodepine, minste felles hodepine hos barn, ofte deaktivere barn med skarpe, stikkende smerter på den ene siden av hodet.

Ta barnet til legen dersom hodepine forekommer minst en gang hver måned og nåtid med oppkast og feber. Også gå til legen hvis en hodepine oppstår etter en skade.

Årsaker

Migrene har en tendens til å kjøre i familier; Derfor, hvis du har en familiehistorie med migrene, er det sannsynlig at hodepinen dine barn erfarer er migrene også. Stress og angst kan føre til følelsesmessig utløste migrene.

Avhengig av barnets symptomer, kan fastlegen din henvise deg til en nevrolog, som er spesialist i saker av hjernen og nervesystemet. Blod og imaging tester vil bli gjennomført for å utelukke mer alvorlige forhold.

Behandling

Over-the-counter og reseptbelagte medisiner er tilgjengelige for å behandle ditt barns migrene. Hvis ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAIDs), for eksempel Tylenol og Motrin, ikke klarer å kurere barnets migrene, bør sterkere smertestillende og forebyggende medisiner bli utforsket.

Kombinasjon medisiner, inkludert paracetamol kombinert med en beroligende, kan mer effektivt behandle ditt barns migrene. Spør barnets lege hvis kombinasjonen medisiner, for eksempel Midrin, ville hjelpe barnet ditt.

Siden medisiner kan være vanedannende og ofte mister sin effektivitet over tid, bør du også introdusere barnet ditt til terapeutiske alternativer, for eksempel avslapningsterapi. En terapeut kan hjelpe barnet ditt med pusteøvelser og progressiv muskelavslapping å hjelpe barnets kropp slappe av. Terapeuten kan også oppmuntre ditt barn til å delta i biofeedback øvelser, som innebærer hooking barnet ditt opp til en enhet som overvåker hjerterytmen og blodtrykket, og da lærer barnet ditt å slappe av nok til å senke puls og blodtrykk. Disse aktivitetene skal praktiseres slik at når barnet ditt er sannsynlig å møte en stressende situasjon, vil hun ha kontroll over hvor mye stress påvirker hans eller hennes kropp.

Ved utbruddet av en migrene, oppmuntre barnet til å hvile i et mørkt rom hvor hun ikke vil bli avbrutt. Søvn kan gjenopprette normal hjernefunksjon og lindre smerte. Suge en vaskeklut i kaldt vann og legg den på barnets panne som hun hviler.

Behandlinger vil variere basert på barnets symptomer og alder.

Hvordan ta vare på et barn med metabolske forstyrrelser

Metabolske sykdommer arves problemer som påvirker et barns evne til å fordøye karbohydrater eller aminosyrer i proteiner. Leger må diagnostisere barn med metabolske forstyrrelser og tilbyr ernæringsmessig intervensjon kort tid etter fødselen, da ubehandlede metabolske forstyrrelser kan forårsake alvorlige bivirkninger, for eksempel nevrologiske svekkelser. De fleste sykehus screene nyfødte for metabolske forstyrrelser slik at riktig diettbehandling med en gang.

Hvordan ta vare på et barn med metabolske forstyrrelser

•  Begrense fenylalanin inntak av barn med diagnosen hyperphenylalaninemia metabolske forstyrrelser. Barnet kan velge lav-protein pasta, brød og kaker som tilbys av kosttilskudd spesialitet selskaper for dette formålet.

tilbyr en lav tyrosin kosthold og begrense fenylalanin i dietten til barn med tyrosinemi metabolske forstyrrelser. Pasienter med noen typer tyrosinemi krever vitamin D-tilskudd for å hindre en dødelig angrep av rakitt.

Reduser aminosyrene leucin, isoleucin og valin for barn med lønnesirup urin sykdommer. Foreldre kan kjøpe spesielt forberedt flytende formler beregnet for barn med disse lidelsene.

Hold barn med ureasyklusforstyrrelser på en lav-protein diett. Spør lege dersom barnet ditt har en urea syklus lidelse som krever tilskudd med natriumbenzoat.

Øke kaloriinntaket, men redusere protein inntaket av barn håndtere en av de organiske acidemias. Hvis betingelsen blir akutt, kan barnet krever IV væsker og bikarbonat for å hindre toksiske acidose.

Gi en galaktose og laktosefritt kosthold for barn med diagnosen galactosemia eller galactokinase mangel. Barn med denne tilstanden må fjerne all melk, smør, ost, yoghurt og iskrem fra kostholdet.

Hint

  • Se en lege for en komplett kosttilskudd og farmasøytiske diett tilpasset barnets spesifikke stoffskiftesykdom.