Digidexo.com

helvetesild og forholdsregler

Forholdsregler å ta med Helvetesild

Helvetesild er forårsaket av varicella zoster-virus (VZV). Dette er det samme virus som forårsaker vannkopper. Faktisk, når en person som er utsatt for VZV, vil han utvikle vannkopper. En gang at sykdommen har blitt løst, men kroppen er ikke helt kvitt infeksjonen. Viruset ligger latent i bunnen av ryggraden for resten av livet, og kan velge å bli aktiv i en rekke årsaker. Når sovende VZV blir aktiv igjen, utvikler du en tilstand som ligner vannkopper heter helvetesild, ifølge Centers for Disease Control and Prevention.

Unngå Helvetesild

Det er mange grupper av folk som trenger å ta forholdsregler der VZV viruset i bekymret for å unngå å få helvetesild, som helvetesild kan være svært farlig. Disse gruppene er typisk de med en redusert immunsystem. De eldre, særlig de over 50 år, er en bestemt gruppe som er utsatt for utvikling av helvetesild. Andre inkluderer pasienter som får kreftbehandling, personer med en sykdom som hiv og aids som reduserer immunsystemets normale funksjoner og de som har gjennomgått noen form for transplantasjon. Pasienter i disse gruppene må ta spesielle forholdsregler med helvetesild for å sikre at de ikke blir utsatt for viruset. Dette innebærer å unngå kontakt med barn som har vannkopper eller voksne som har helvetesild. Vask hendene regelmessig og praktisere god hygiene for å unngå tilstanden.

Eksponerings Forholdsregler

Forholdsregler når du arbeider med helvetesild pasienter trenger å bli tatt av folk som aldri har hatt vannkopper. Disse personene, når de utsettes for personer med helvetesild, vil ikke få helvetesild, men vil trekke VZV viruset og utvikle vannkopper. De som har hatt vannkopper, eller som har hatt vannkopper vaksinen er mindre utsatt. Forholdsregler må spesielt tas i perioden av tid fra pustler bryte åpen til når de skorpe over. Den eneste gangen viruset er i stand til å bli leid er i denne lille vinduet. Helsepersonell må sørge for at riktig håndvaskrutiner er brukt før og etter behandling av slike pasienter. De må også sørge for at pasientene ikke blir overført en god del for å hindre spredning av VZV-viruset. Tilbydere som ikke er immune mot vannkopper bør ikke gi omsorg. Masker og slikt er unødvendig, men for dem som er immune. Kjoler og hansker bør også brukes når du arbeider med infiserte VZV pasienter og fjernes så snart behandling er administrert.

Forholdsregler Hvis du har Helvetesild

Pasienter som har helvetesild må også ta spesielle forholdsregler. Helvetesild presenterer som et utslett på huden som regel i et område hovedsakelig kontrollert av nerver langs ryggraden. Før utslett vises på huden, vil området der utslett vises mest sannsynlig være smertefulle, kløende og har en kriblende følelse. Utslettet utvikler seg fra en rød flekk på huden for å kvise-lignende sekker fylt med en væske. Over en periode på tre til fem dager, vil nye kvise-lignende pustler fortsette å dukke opp. Disse vil alle til slutt pop og skorpe over å danne skorper. Store områder med skorpedannelse kan føre til at noen arr på pasienter som lider av helvetesild.

Pasientene bør være oppmerksomme på det første tegn på en helvetesild utbrudd for å unngå å smitte andre. Hvis du opplever tegn på en helvetesild utbrudd, unngå kontakt med noen som du ikke kjenner til å være immune mot vannkopper, spesielt de som er mer utsatt for vannkopper eller helvetesild.

For å beskytte deg selv, bør du også ta skritt for å sikre helvetesild smerte og kløe ikke bli uhåndterlig. Kremer og over disk kremer er tilgjengelige, og legen din kan også være i stand til å foreskrive en steroid krem ​​hvis kløen blir uutholdelig. Ikke klø eller irritere huden påvirkes av helvetesild som du kan forårsake permanent arrdannelse og / eller mer alvorlige hudinfeksjoner. Prøv å holde seg friske ved å bygge ditt immunsystem gjennom et sunt kosthold for å redusere utbrudd og hjelpe utbrudd passere raskere.

Acyclovir behandling for Helvetesild

Acyclovir behandling for Helvetesild


Folk som har hatt vannkopper kan kontrakten helvetesild. Selv om alle kan komme ned med helvetesild, er det mest vanlig hos voksne eldre enn 50. Acyclovir er et reseptbelagt legemiddel som behandler pasienter med helvetesild og andre virus. Det er den generiske versjonen av navnet merkevare narkotika Zovirax og, i likhet med andre antivirale piller, bør være foreskrevet av lege.

Hvordan virker det?

Virus overta friske celler i kroppen, og deretter reprodusere flere infiserte celler. Acyclovir angriper de infiserte celler og stopper dem fra å reprodusere. Stoffet ble godkjent av FDA mars 1982.

Effekter av Acylovir

Acyclovir kan redusere smerter forbundet med helvetesild. Det hjelper lesjoner leges raskere og reduserer nervesmerter i tillegg. Studier viser at Acyclovir er mest effektive når de tas innen 48 timer etter smitte.

Vanlige bivirkninger

Som med alle legemidler, er det mulig for noen mennesker som tar acyclovir å ha bivirkninger, inkludert kvalme eller oppkast, diaré, hodepine og en generelt dårlig følelse.

Alvorlige bivirkninger

Flere alvorlige bivirkninger er ikke ofte sett, men de er mulig. De omfatter agitasjon, hallusinasjoner, uvanlig blåmerker eller blødninger, kramper, reduksjon i hyppighet av vannlating, og tegn på allergisk reaksjon (uforklarlig utslett, elveblest, kløe, hevelse). Hvis noen av disse symptomene oppstår, bør du oppsøke lege umiddelbart.

Forholdsregler

Folk som er gravide eller ammende, har nyresykdom eller er allergisk mot noen mat, fargestoffer eller konserveringsmidler bør diskutere disse forholdene med en lege før du tar acyclovir.

Hvordan diagnostisere Helvetesild

Hvordan diagnostisere Helvetesild


Helvetesild er en virusinfeksjon fra den samme gruppen av virus som forårsaker vannkopper, genital herpes og forkjølelsessår. Når du har hatt vannkopper, kan varicella-zoster virus (også kalt herpes zoster virus) forbli sovende i nervene i årevis.

Hvordan diagnostisere Helvetesild

Se på symptomene for å diagnostisere Helvetesild

•  Innse det første tegn på helvetesild å være brennende eller prikkende smerte, vanligvis på bare én side av kroppen. Noen ganger nummenhet eller kløe følger smerte.

Sjekk nettstedet for utseendet på et utslett med væskefylte blemmer. Disse blemmer vanligvis vises i løpet av noen få dager etter den første smerten.

•  Se etter utbruddet å fremstå som et band av blemmer. Dette bånd er typisk rundt midten av ryggen og den ene siden av brystet.

Forstå symptomer til å diagnostisere helvetesild, i tillegg til den utslett, kan inkludere feber, hodepine, frysninger og en urolig mage.

Kjenn behandling for Helvetesild

Send inn til tester av legen din for å diagnostisere og starte behandling for helvetesild. En Tzanck smøre innebærer å undersøke væske fra en helvetesild blemme under mikroskopet. Virale kulturer og hud biopsi er andre midler for å identifisere herpes zoster virus.

forkorte utbrudd av helvetesild ved å kontakte din lege for å diagnostisere tilstanden. Rask behandling er viktig. Antivirale medisiner som acyclovir eller valacyclovir er ofte foreskrevet i forbindelse med kortikosteroider som reduserer smerte og hevelse.

•  Hold området berørt av helvetesild rene med bare mild såpe og lunkent vann.

Ta alle medisiner som foreskrevet av legen din. Vær på utkikk etter tegn på eventuelle nye symptomer eller hvis utbruddet ikke forsvinner i mengden av tid gitt av legen din.

Forstå komplikasjoner som kan oppstå når helvetesild forblir ubehandlet. Encefalitt (hevelse i hjernen) er en av mange nevrologiske problemer som kan skje med helvetesild.

Hint

  • Unngå riper og bruke kaldt vann komprimerer flere ganger om dagen for midlertidig lindring av kløe og smerte.
  • Hvis du ikke har hatt vannkopper, snakk med legen din om de nyeste vaksine godkjent av FDA for å hindre eller redusere risikoen for helvetesild i senior voksne.
  • Folk som har hatt vannkopper eller vaksinen for vannkopper er mer utsatt for å ha et utbrudd av helvetesild. Sine sjanser øke hvis de er under mye stress eller har et svekket immunsystem. Kreftpasienter er spesielt utsatt.
  • Ta spesielle forholdsregler hvis et utbrudd av helvetesild er nær øyet. Ta kontakt med din lege umiddelbart.

Helvetesild Blister Symptomer

Den mest kjente symptom på helvetesild, en smertefull viral tilstand, er et rødlig utslett, komplett med blemmer, som vises på kroppen. Det er lett å si at du har tilstanden når disse væskefylte blemmer. Mens det er ingen måte å kurere helvetesild, det finnes måter å lette alvorlighetsgraden av tilstanden og gjøre utslett mindre smertefull og kløende. Behandling av helvetesild blemmer på riktig måte kan hjelpe deg å unngå arrdannelse, infeksjon og fremtidig smerte.

Årsaker

Hvis du har hatt vannkopper, er du i faresonen for helvetesild. Vannkopper viruset (varicella zoster) kan ligge i dvale i kroppens nerver. Helvetesild oppstår når vannkopper viruset reaktiverer. Teoretisk sett noen som har hatt vannkopper kan utvikle helvetesild til enhver tid, men helvetesild vanligvis utvikler seg hos personer eldre enn 50, fordi immunforsvaret svekkes med alderen, slik at vannkopper viruset å reaktivere. Personer med svekket immunforsvar, for eksempel folk som gjennomgår kjemoterapi eller ta immundempende medisiner, er også høyere risiko for å utvikle helvetesild.

Andre symptomer

Personer som har helvetesild opplever andre symptomer før utslett og blemmer. De første symptomene på helvetesild inkluderer skyting smerte, svie og prikking. Dette forekommer ofte på en side av kroppen eller ansiktet. Andre tidlige helvetesild symptomer inkluderer tretthet, svakhet og urolig mage. Noen mennesker bare har disse helvetesild symptomer og aldri utvikle et utslett eller blemmer, selv om dette er relativt uvanlig.

Blemmer

Helvetesild utslett og blemmer som regel noen dager etter de første helvetesild symptomer. Det første tegnet på helvetesild utslett er røde nupper, som ofte vises på den ene siden av ansiktet eller kroppen. Disse humper utvikle seg til væskefylte blemmer. Vabler skorpe løpet i alt fra 3 til 10 dager, og utslettet seg selv forsvinner i 3 til 5 uker. Når blemmene helbrede, kan de endre hudfarge permanent.

Behandling

Helvetesild er ofte behandlet med antivirale medikamenter, som ikke kurere sykdommen, men forkorte varigheten og redusere risikoen for å utvikle postherpetisk nevralgi, en tilstand der smertene varer selv etter utslett helbreder. Steroider kan også hjelpe lette helvetesild smerte og forhindre postherpetisk nevralgi. Helvetesild blemmer kan spesielt bli behandlet med en medisinert lotion eller med kule komprimerer, som begge vil lette smerte og kløe. Det er også viktig å ikke klø eller plukke på blemmer; Dette kan infisere blemmer og føre til arrdannelse.

Forholdsregler

Helvetesild er ikke smittsom. Imidlertid væsken i blærene inneholder varicella zoster virus. En person som ikke har hatt vannkopper kan få denne sykdommen hvis de kommer i kontakt med væske fra helvetesild blemmer. Hvis du har helvetesild, er det best å holde seg borte fra gravide kvinner og spedbarn.

Har Helvetesild mens gravide

Forårsaket av et virus, helvetesild later en smertefull utslett på kroppen, vanligvis rundt midten av overkroppen din. Hvis du har helvetesild mens gravid, behandle infeksjonen raskt og tar visse forholdsregler vil bidra til å redusere sjansene for å utvikle problemer.

Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, symptomene som følger en helvetesild infeksjon mens de er gravide inkluderer et rødt utslett over en del av kroppen din, intens smerte, kløe og blemmer som kan bryte åpen og slam.

Isolasjon

Hvis du har helvetesild mens hun var gravid, unngå kontakt med andre gravide i løpet av tiden du har uleget lesjoner, siden du kunne passere smitte videre til dem som vannkopper, øker sine sjanser for å føde babyer med misdannelser.

Risiko

Selv om helvetesild og vannkopper er forårsaket av samme virus (varicella-zoster virus), Dr. Ben Peyton-Jones, en spesialist i fødselshjelp med BabyCenter.Com, sier at forskningen ikke indikerer problemer som oppstår i en graviditet som et resultat av en helvetesild infeksjon.

Komplikasjoner

Å ha helvetesild mens gravide kan øke sjansene for å utvikle visse komplikasjoner, inkludert sekundære infeksjoner i øyne eller hud, avhengig av hva plasseringen av kroppen ble infisert.

Behandling

Behandling for helvetesild vanligvis innebærer en anti-viral medisin og smertelindring. Forsikre deg om at legen din vet at du er gravid, slik at han kan diskutere forskjellige behandlinger som er godkjent for bruk med gravide kvinner.

Helvetesild vaksine Anbefalinger for helsearbeidere

Helvetesild vaksine Anbefalinger for helsearbeidere


Helvetesild er en meget smertefull form for herpes forårsaket av varicella zoster-virus (VZV). Det fører til et sviende utslett på en del av kroppen. Noen helsepersonell har en økt risiko for å pådra seg sykdom. Helsepersonell bør være klar over risikoen forbundet med helvetesild for seg selv og sine pasienter. De trenger å forstå hvordan viruset kan overføres, og hvis de skal ha vaksine for å forebygge sykdommen.

Takspon Basics

Helvetesild er en sykdom som ofte presenterer i immunsvekkede befolkningen og er kjent for å være mer utbredt i eldre individer. Faktisk, Centers for Disease Control (CDC) rapporterer at helvetesild viruset oppstår som oftest hos pasienter i alderen 50 år og eldre. Det er et virus som kan føre til et utbrudd i alle som har hatt vannkopper, og kviser kan skje flere ganger. Viruset kan overføres person til person gjennom luftbårne dråper eller ved å berøre den væsken som siver ut av vabler. Viruset kan ha en inkubasjonstid på to til tre uker. Når avslapnings oppstår det kan vare i noen dager til noen uker. Smerte og ubehag av viruset kan også være i en kort tidsperiode eller kan vare i flere uker.

The Shingles vaksine

Den helvetesild vaksine, kjent som Zostavax, brukes hos voksne i alderen 60 og eldre for å hindre et utbrudd. Vaksinen i seg selv er laget av en svekket form av Vannkopper virus, og en gang gitt, kan være effektive i opp til 6 år. Det er ikke brukt som behandling for en person som allerede har en helvetesild utbrudd. Kostnaden av vaksinen er dekket av de fleste private forsikringsselskaper og Medicare. Nettstedet for CDC rapporterer at vaksinen har vært brukt på rundt 20.000 mennesker i USA, og antas å være trygge.

Anbefalinger for helsepersonell

Helsepersonell som ikke har hatt vannkopper kan ha en økt risiko for å få viruset. Alle helsepersonell som arbeider med pasienter som er svekket immunforsvar (for eksempel kreftpasienter) eller eldre bør få vaksinen for å hindre mulig spredning av sykdommen til seg selv eller til andre de har omsorg for. Helsepersonell som arbeider med en helvetesild pasient bør bruke forholdsregler som for eksempel kjoler, hansker og spesialiserte masker. Vaksinen kan også gis til helsepersonell som er en økt risiko selv, og det er anbefalt for de enkeltpersoner i alderen 60 og oppover. Imidlertid bør arbeidere diskutere dette med en lege før du mottar vaksinen. Vaksinen anbefales ikke til kvinner som er gravide eller for personer med hiv, et svekket immunforsvar, eller de som har hatt allergiske reaksjoner på andre vaksiner.

Arbeide Hvis du har Helvetesild

Hvis du gjør kontrakt helvetesild bør du varsle din overordnede umiddelbart. Siden helvetesild er ansett som en smittsom sykdom noen medisinske fasiliteter ikke tillater sine helsearbeidere til å jobbe inntil lesjonene tørr og skorpe over og / eller til en lege godkjenner en tilbakevending til arbeid. På dette punktet helsearbeideren ikke anses å være smittsom for andre.

Fakta om graviditet og Helvetesild Eksponering

Under en helvetesild utbrudd, er det mulig å kaste varicella-zoster virus (VZV), overføre den til noen som aldri har vært utsatt (det vil si alle som aldri har hatt eller vært utsatt for vannkopper). Fordi en VZV infeksjon under svangerskapet kan ha potensielt alvorlige effekter på både mor og barn, er det viktig å ta forholdsregler for å unngå kontakt med gravide under et utbrudd.

Forholdsregler

Noen med et aktivt utbrudd av helvetesild bør unngå nær kontakt med noen som aldri har hatt vannkopper, inkludert gravide kvinner og nyfødte. Personer over 60 år som er vaksinert for helvetesild bør også utvise forsiktighet fordi, ifølge Mayo Clinic, er det mulig for vaksinering for å gi utslett som kan være smittsomme på samme måte som en helvetesild utslett. En helvetesild utslett vanligvis tar sju til ti dager for å fjerne. The Centers for Disease Control og Prevention (CDC) anbefaler at alle mennesker som lever med en gravid kvinne som ikke har hatt vannkopper og som har ikke selv hadde vannkopper bør vaksineres for vannkopper.

Varicella Lungebetennelse og CVS

Kvinner som pådrar VZV under svangerskapet har stor risiko. CDC rapporterer at mellom 10 til 20 prosent av kvinner som kontrakt varicella under svangerskapet utvikler varicella lungebetennelse, og opptil 40 prosent av disse kvinnene dør. Barn født av mødre som utvikler varicella tidlig i svangerskapet har risiko for en tilstand som kalles medfødt varicella syndrom, noe som kan føre til lav fødselsvekt, arrdannelse i huden, underutviklede lemmer, microcephaly (en underutviklet hode og hjerne), hjerneskade og grå stær.

Neonatal Varicella

Kvinner som utvikler symptomer på VZV infeksjon noen dager før eller etter fødsel kan føde barn med vannkopper sår eller barn som utvikler dem kort tid etter fødselen, ifølge Johns Hopkins. Barn som opplever vannkopper før fylte ett er sannsynlig å utvikle helvetesild i barndommen.

Behandling av VZV hos gravide kvinner og spedbarn

Gravide kvinner som ikke har hatt vannkopper og er utsatt for VZV bør gis varicella-zoster immunglobulin, ifølge CDC. Det samme gjelder for barn født av mødre som utviklet symptomer nær fødsel.

Helvetesild i graviditet

Ifølge Johns Hopkins, ikke et tilfelle av helvetesild under graviditet ikke bære den samme risikoen for CVS som gjør primær infeksjon med vannkopper.

Hva er bivirkningene av helvetesild vaksine?

Helvetesild er en ekstremt smertefull tilstand forårsaket av vannkopper viruset. Zostavax er en vaksine som er godkjent av FDA for å hindre helvetesild i de over 60. Det har vist seg å hjelpe mer enn halvparten av de som tar det unngå tilstanden, men det er ikke uten noen bivirkninger.

Common

Hevelse, rødhet, kløe, blåmerker og ømhet på injeksjonsstedet er vanlige bivirkninger av helvetesild vaksine. Får hodepine etter skuddet er gitt er en vanlig foreteelse.

Mindre vanlige

Feber og hovne kjertler har blitt rapportert som en bivirkning fra helvetesild vaksine. Utslett på injeksjonsstedet er ganske vanlig, men av og til utslett spredt over hele kroppen.

Forholdsregler

De med allergi mot neomycin og gelatin bør ikke ta Zostavax; de kan ha alvorlige reaksjoner. Det bør heller ikke tas av de som tar steroider i høye doser eller har et svekket immunforsvar. Gravide kvinner bør ikke få helvetesild vaksine.

Vannkopper

Selv om helvetesild er en form for vannkopper viruset, er vaksinen ikke. Vannkopper er ikke en bivirkning av viruset.

Betraktninger

Zostavax er svært nyttig for å hindre helvetesild. Siden de fleste bivirkningene er ikke alvorlige, er det ansett som verdig for å hindre en ødeleggende tilstanden.

Kan du ha Helvetesild med smerter, men ingen utslett?

Kan du ha Helvetesild med smerter, men ingen utslett?


Helvetesild er en infeksjon forårsaket av varicella zoster, det samme viruset som forårsaker vannkopper. Selv om de fleste personer med sykdommen utvikler utslett, andre opplever smerte uten utslett utvikling.

Fakta

Ifølge US Library of Medicine, er helvetesild en sekundær utvikling av varicella zoster infeksjon som oppstår år etter et anfall av vannkopper. Det forekommer vanligvis hos personer som hadde vannkopper før fylte ett, er over 60, eller har et svekket immunforsvar.

Helvetesild Pain

Vanligvis er den viktigste symptom på helvetesild brenning eller prikking smerte som vises i et lite område på en side av kroppen. Noen individer også oppleve nummenhet i det berørte området.

Helvetesild Rash

I de fleste tilfeller personer med helvetesild oppleve et rødt utslett med væskefylte blemmer i flere dager etter at symptomene begynner. Men noen mennesker aldri utvikle et utslett.

Andre symptomer

Andre symptomer på helvetesild kan være kløe, tretthet, feber, frysninger og hodepine.

Betraktninger

Når helvetesild smerte oppstår i visse områder, kan det etterligne symptomene på nyre, lunge-eller hjerteproblemer.

Multippel sklerose og Helvetesild vaksine Cure

Multippel sklerose (MS) rammer mer enn 250.000 mennesker i USA, men en kur fortsatt ukjent. MS forskere identifisert en overraskende sammenheng mellom viruset som forårsaker helvetesild og autoimmun sykdom, multippel sklerose. Men konsekvensene av denne koblingen ikke helt forstått. Selv om det er ingen kur for multippel sklerose, kan vaksinen for helvetesild tilby palliativ fordeler til pasienter med multippel sklerose og åpne dørene til videre forskning.

Effekter av Demyelinisering

Multippel sklerose angriper hjernen og ryggmargen. Immunsystem celler demyelinate eller fjerner den beskyttende, fatty myelin skjede som dekker nervene. Det som gjenstår er plaketter eller Screlose. Myelin skjede har nå avbrudd og rent, raskt nerveoverføringer ikke forekommer. Optikusnevritt, smerte, manglende koordinering, parestesier, og svimmelhet kan skyldes demyelinisering.

The Virus Connection

Hva gjør den helvetesild viruset og multippel sklerose har til felles? Forskere mener at det kan være en sammenheng mellom helvetesild viruset og senere utvikling av multippel sklerose. I april 2007 utgaven av "The Journal of Neurology," Sotelo et al fant helvetesild viruset i pasientens blod under et MS-anfall. De mener at når en multippel sklerose pasient har en oppblussing av symptomer, spiller dette viruset en rolle.

Effekter av Helvetesild Virus

Helvetesild er faktisk det samme viruset som vannkopper. Normalt folk har vannkopper en gang som barn, og da har nok immunitet for å unngå å bli syk igjen. Imidlertid kan viruset dukke opp igjen i voksen alder som helvetesild. Helvetesild resulterer i et utbrudd av blemmer på en flekk på huden. Helvetesild kan være svært smertefullt og en feber kan følge den. Alvorlige tilfeller av helvetesild kan kreve sykehusinnleggelse. Det er interessant å merke seg er at vannkopper-virus forblir i kroppen for alltid i nervecellene. Det finnes ingen kur for vannkopper; Men nyutviklede vaksiner bidra til å hindre det, og antivirale behandle det. Tanken er at hvis en vannkopper eller helvetesild vaksine kan også behandle viruset, så kan det hjelpe multippel sklerose symptomer, også. Tilstedeværelsen av viruset i en MS pasient som har en oppblussing av symptomer er slående.

Teorier / Spekulasjoner

Den MS Association rapportert at pasienter som fikk antivirale medikamenter som valcyclovir og acyclovir hatt en reduksjon i sykdomsaktivitet. På grunn av nedgang i aktive hjerneskader som tyder på forverring av sykdommen, kan legene snart være å bruke disse antivirale midler til behandling av MS-pasienter.

Potensiell

Kliniske studier er i gang ved hjelp av helvetesild antivirale og vaksine, er det usannsynlig at de vaksiner som vi kjenner dem er de unnvikende løsninger til MS kur. Imidlertid er mulighetene for en bedre forståelse av multiple sklerose 'etiologi sterk. Har helvetesild viruset faktisk føre til multippel sklerose? Ingen bevis ennå ikke er produsert. Men denne latente virus i nervecellene som fungerer i tandem med en multippel sklerose eksaserbasjon tilbyr ledetråder for forskere å forfølge nye behandlinger og til slutt en kur.

Symptomer på Gjentakende Helvetesild

Grus er i siste instans en infeksjon forårsaket av et virus. Egentlig er det det samme viruset som forårsaker vannkopper, ifølge Mayo Clinic. Periodiske helvetesild vil i hovedsak være den samme som helvetesild, bare at infeksjonen er tilbake etter en viss tid. Uansett om det er første, andre eller tredje gang du har hatt helvetesild, vil virusinfeksjon generelt gi de samme symptomene som før.

Pain

Når du lider av tilbakevendende helvetesild, vil du normalt oppleve ganske sterke smerter eller brenner til de berørte områdene av kroppen.

Utslett

Et annet vanlig symptom på tilbakevendende helvetesild er utvikling av rødt utslett i huden som kan høyne, blister og bryte.

Kløe

Hvis du noen gang har hatt helvetesild, du allerede vet at utslettet kan bli ganske kløende og ubehagelig.

Fever

Mange mennesker som har lidd av tilbakevendende helvetesild få feber, vanligvis rundt 101 grader C, som kan eller ikke kan være ledsaget av frysninger.

Hodepine

Gjentakende helvetesild kan også føre til at du lider av periodisk moderat til alvorlig hodepine.

Mage problemer

Gjentakende helvetesild kan lokke fram noen magesmerter eller enda en urolig mage under et tidspunkt av infeksjonen.

Slik Cure Helvetesild Herbally

Slik Cure Helvetesild Herbally


Helvetesild kommer fra samme viruset som forårsaker vannkopper. Når du fange vannkopper, forblir viruset i kroppen din, selv om det er sovende. År på veien du kan bryte ut i helvetesild. Disse helvetesild er røde blemmer som vises i klynger og er svært smertefullt. Den beste tingen å gjøre er å behandle helvetesild så snart de ser ut til å gjøre sine varighet lenger. Hvis du vil prøve å behandle helvetesild hjemme, kan du bruke en urte metode.

Slik Cure Helvetesild Herbally

•  Begynn å ta sitronmelisse (se Ressurser). Sitronmelisse brukes som en urte rette for virusinfeksjoner som helvetesild. Du kan ta det som et supplement ved å ta tre kapsler med hvert måltid. Gjør dette så snart du oppdager helvetesild.

Grind opp noen rød pepper eller kjøpe den i pulverisert form. Legg det til din hud krem ​​og tørk over din helvetesild. Den røde pepper brukes til å stoppe smerten av helvetesild og hjelpe det gro mye raskere.

Plukk opp noen Baikal Skullcap (se Ressurser). Denne urten brukes i Kina for helvetesild fordi det botemidler virussykdommer. Du kan blande det med vann og drikke det, eller du kan kjøpe det i pilleform.

Kjøp en lakris salve. Bruk denne sårsalve til helvetesild, og innen tre dager dine helvetesild vil være enten borte eller nesten borte. Lakris er sterkt antiviral og et godt valg for en rask kur.

Kjøp en haug med hermetiske pærer. Spis halv boks på hvert måltid og drikke juice fra kan. Pærer har antivirale egenskaper. De kan øke de andre urter for å kurere din helvetesild raskere og på en naturlig måte.

Hint

  • Alltid snakke med legen din før du tar noen urte supplement. Hvis du er på noen typer medisiner, eller har andre medisinske tilstander, trenger din lege for å vite.
  • Får ikke den røde pepper i øynene. Du bør vaske hendene umiddelbart etter håndtering den.

Grunner Barn Få Helvetesild

Helvetesild er forårsaket av varicella-virus, det samme viruset som fører til vannkopper. Etter at en person kontrakter og er ferdig med en bout med vannkopper, synes den inaktive viruset å feste rundt inne i kroppen, og i noen tilfeller kommer tilbake til livet som varicella-zoster virus. Denne gangen, angriper viruset legemet i form av helvetesild. Ikke en vanlig foreteelse hos barn, ved helvetesild ikke vises, er det generelt ikke medfører noen alarmerende helse andre enn de typiske tegn på en rød utslett problemer og blemmer langs en side av kroppen. Selv om det ikke er akkurat kjent hvorfor viruset reaktiverer, er det noen situasjoner som kan føre til en bout med helvetesild.

Svak helse

Helvetesild kan forekomme hos barn som er i dårlig helse. Hvis kroppens immunsystem er svak, kan viruset vinne kroppens indre forsvar og bli aktiv igjen. Denne situasjonen kan oppstå hos barn som har fått AIDS, som går gjennom en tøff kamp med Hodgkins sykdom og andre former for kreft, eller som har andre svekkende sykdommer som resulterer i en svak kropp system. Kjemoterapi er rapportert å noen ganger forårsaker en reaktivering av viruset.

Ikke er vaksinert

Alle barn som ikke har fått varicella vaksine, eller Varivax, har en større sjanse for å pådra vannkopper først, og en senere bout med helvetesild. Etter at vannkopper fjernes, forblir viruset i barnets nerveceller og kan reaktivere til enhver tid. Å få barn er vaksinert mot entreprenørvannkopper i første omgang kan være en ekstra forsvar for å beskytte mot helvetesild. Selv om et barn har få vannkopper, kan effekten av vaksinen bidra til å minske alvorligheten av både vannkopper og helvetesild.

Chicken Pox Bout

Selv om helvetesild kan forekomme i alle barn som har hatt vannkopper før, har noen studier vist at risikoen for å få helvetesild er noe større hvis et barn hadde fått helvetesild før du slår 1 år gammel. Sannsynligheten for et barn å få helvetesild er veldig slank. Det forekommer hyppigst hos voksne og spesielt eldre. Det har blitt rapportert at bare 5 prosent av barn under 15 år kontrakt helvetesild.

Legemiddel

Visse legemidler som brukes til å behandle autoimmune sykdommer og med organtransplantasjoner, for eksempel azatioprin, klorambucil, cyklofosfamid, ciklosporin og kladribin, kan utløse et anfall med helvetesild. Disse stoffene kan brukes for ulike medisinske tilstander slik som diabetes, multippel sklerose eller Crohn 's sykdom.

Naturlige elementer

Noen sier at ekstrem solbrenthet eller eksponering for sterk vind kan utløse en helvetesild reaksjon, selv om dette er svært sjeldne.

Behandling for Helvetesild Rash

Helvetesild er en smertefull medisinsk tilstand forårsaket av en viral infeksjon. Personer med helvetesild, som også kalles herpes zoster, utvikle blemmer og utslett som vanligvis starter rundt midten av ryggen og sprer seg rundt til brystet området. Ansiktet og hodebunnen er også ofte påvirket. Helvetesild er forårsaket av varicella-zoster virus, det samme virus som forårsaker vannkopper. Når en person kontrakter vannkopper, forblir viruset i kroppen, men er sovende. Helvetesild oppstår når viruset reaktiverer. Helvetesild vil vanligvis leges uten medisinsk intervensjon, men behandling hastigheter utvinning og reduserer sjansene for komplikasjoner.

Antiviral Drugs

Fordi helvetesild er forårsaket av en viral infeksjon, legene normalt vil foreantivirale medikamenter for å bekjempe infeksjonen. Ofte foreskrevet medisiner inkluderer valacyclovir (merkenavn Valtrex), famciclovir (merkenavn Famvir) og acyclovir (merkenavn Zovirax). Antivirale medikamenter er spesielt nyttig på å hjelpe pasientene unngå en smertefull tilstand som kalles postherpetisk nevralgi som oppstår etter helvetesild utslettet forsvinner. Antivirale medikamenter vil være mest effektivt hvis behandlingen starter innen tre dager etter at utslettet først vises.

Pain Relief

Fordi helvetesild utslett ofte er svært smertefulle, mange pasienter vil bruke en smertestillende for å holde dem komfortable. Noen pasienter kan bli hjulpet av over-the-counter smertestillende medikamenter, men mange ganger leger vil foreskrive sterkere, resept druga for å lindre smerten. I de mest alvorlige tilfeller kan en resept narkotiske være nødvendig for å holde pasientene komfortabel. Fordi kløe ofte følger den smertefulle utslett, et topisk anti-kløe krem, slik som salven eller hydrokortison, kan anvendes på utslett. Påføring våte omslag til utslett to til tre ganger om dagen kan også bidra til å lindre både smerte og kløe.

Anti-inflammatoriske

I alvorlige tilfeller av helvetesild, vil utslett være hoven og betent, forårsaker ekstra ubehag. Tar en resept kortikosteroid stoff som prednison vil bidra til å stoppe betennelsen. Tar en anti-inflammatoriske medisiner kan også bidra til å forhindre utbruddet av postherpetisk nevralgi.

Hygiene

Det er viktig for mennesker med shingles for å holde utslett og blemmer rent for å unngå komplikasjoner som infeksjoner. Grundig vask det berørte området med såpe og vann to ganger om dagen, og deretter tørk. Ikke legg bandasjer på utslett. Tar en kjølig bad kan også bidra til å rense området, og på samme tid å lindre noen av smerte og kløe. For ytterligere lettelse, tilsett natron eller ukokt havregryn til badevannet.

Behandling for Helvetesild på Face

Behandling for Helvetesild på Face


Alle som har hatt vannkopper kan utvikle helvetesild. Alle aldre kan bli påvirket uavhengig av kjønn eller rase. Det er mer enn 250.000 tilfeller rapportert hvert år i USA. Helvetesild begynne i en rekke steder på kroppen, slik som stammen, hode, nakke, arm eller lår, med de vanligste områdene å være stammen, nakke og rygg. Imidlertid kan det noen ganger begynner i ansiktet eller i eller rundt øynene.

Behandling

Det er antatt at helvetesild utløses når immunforsvaret er svekket, enten fra stress, tretthet eller visse medisiner. Aktuelle formler er den første linjen i behandling, spesielt salver som inneholder ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som aspirin eller lokal anestetika som Lidokain. En av de mer vanlige kremer foreskrevet av leger er en rubbing creme inneholder Capsaicin. Ved å gni dette over de smertefulle, blemmer områder av huden, vil capsaicin slutt redusere stikkende og brennende følelse følte gjennom huden og nerveender. Også, bruke kalde omslag til den røde eller blemmer områder kan bidra til å lette noe av stikkende og brennende følelse og vil tendere til å gjøre deg litt mer komfortabel. Du bør prøve å unngå varmen fordi det vil øke smerten gjennom nerveender.

Flere rettsmidler

Selv om den absolutte årsaken til helvetesild ikke er kjent, har forskning vist at det er tre spesifikke antivirale medisiner som fungerer svært godt, spesielt for de som utvikler helvetesild i ansiktet. Disse spesifikke medisiner er Zovirax, som er sterkt anbefalt i reduksjon av betennelser og smerter, Famvir og Valtrex. Det er også topiske midler som kan brukes for å lindre sensitive områder av huden, som inkluderer Calamine, Aspercreme og Silvadene krem.

Viktig informasjon

For de som opplever helvetesild i ansiktet, er det viktig å huske på at enhver prikking på tuppen av nesen kan indikere progresjonen på den øvre ansiktet og øynene. Hvis dette viruset flytter til øynene, er det mulighet det kunne infisere hornhinnen, forårsaker blindhet. Det er viktig at du ser en lege umiddelbart hvis det øvre ansiktet blir påvirket. Også, hvis du utvikle helvetesild i ansiktet ditt, er det mer sannsynlig å oppleve langvarig post-singel smerter i månedsvis.

Helvetesild Foot Pain

Helvetesild Foot Pain


Helvetesild er en viral infeksjon som kan føre til en rekke komplikasjoner. Smerte i føttene og andre deler av kroppen kan oppstå. Kan behandle dette smerte i en rekke måter, og det har en tendens til å forsvinne med tiden.

Postherpetisk nevralgi

Postherpetisk nevralgi skader nerver og fører til at huden til å overføre unøyaktige meldinger av smerte til hjernen. Det ser vanligvis tre måneder etter at infeksjonen forsvinner. Nerve smerte er vanlig i føttene.

Medisiner

Flere medisiner kan behandle nerve smerter. Legen din kan forskrive antidepressiva eller antiepileptika; mens vanligvis brukes for andre forhold, forstyrrer de smertesignalene i hjernen og er nyttige for forhold som dette. Han kan også foreskrive oksykodon eller andre smertestillende.

Aktuelle behandlinger

Visse aktuelle behandlinger kan lindre nerve smerte. Legen din kan gi deg patcher eller gels som inneholder lidokain eller andre bedøvelsesmiddel. Over-the-counter behandlinger som inneholder capsaicin (den kjemiske som gjør chili peppers varme) kan fungere også.

Naturlige behandlinger

Alternativ medisin ekspert Dr. Andrew Weil anbefaler å ta en B-vitamin kompleks daglig samt 100 mg av alpha liponsyre daglig; både fremme nerve helse. Han antyder også akupunktur eller soneterapi.

Egenomsorg

Massere føttene forsiktig når smerte streik. Slitasje polstret sko og komfortabelt passer sokker.

Øvelser for Post-Helvetesild Pain

Øvelser for Post-Helvetesild Pain


Helvetesild er en vanlig komplikasjon av tidligere infeksjon med varicella zoster (vannkopper) virus. Heldigvis er smerte etter helvetesild smitte forebygges med vaksinasjon og behandles med mosjon og medisinering.

Typer

Ifølge Mayo Clinic, kan både mentale og fysiske øvelser redusere dvelende smerte etter helvetesild infeksjoner.

Funksjoner

Mentale øvelser for lindring av helvetesild smerte inkluderer stressreduksjon, mindful pust og avspenningsteknikker. Fysiske øvelser inkluderer stretching, yoga og tai chi. Disse øvelsene kan gjøres alene eller som del av en gruppe.

Betraktninger

Folk som aldri eller sjelden benyttet tidligere bør rådføre seg med lege før du starter en ny øvelse eller trening diett.

Misforståelse

Post-helvetesild smerte kan forveksles med smerter forårsaket av andre medisinske tilstander som for eksempel hjerteinfarkt eller nyre infeksjon; pasienter bør søke be omsorg fra en lege hvis smertene er plutselige, intense eller ledsaget av andre symptomer.

Time Frame

Smerter etter helvetesild kan vare i måneder eller år, noe som er en komplikasjon referert til som postherpetisk neuralgi.

Fordeler

Ved hjelp av fysisk eller mental trening for å redusere smerte fra helvetesild kan forbedre livskvaliteten og øke evnen til å utføre egenomsorg og husholdningenes aktiviteter uten bivirkninger som de som er forårsaket av medisiner.

Smerter i lymfeknuter Helvetesild

Smerter i lymfeknuter Helvetesild


Helvetesild (herpes zoster) refererer til en smertefull utslett forårsaket av en reaktivering av vannkopper-virus (varicella zoster). Du har større risiko for helvetesild hvis du er over 60 år, hvis du hadde vannkopper før du var et år gammel eller hvis du har et svekket immunsystem. Smertefull hevelse i lymfeknuter er ett av symptomene på helvetesild.

Tidlige symptomer

Ifølge eMedTV, hovne eller ømme lymfeknuter er blant de tidlige symptomene på helvetesild, og forekommer i de fleste mennesker to eller tre dager før utseendet på karakteristisk utslett. Kløende, kriblende huden og svie eller skyting smerter på den ene siden av ansiktet eller kroppen er andre tidlige symptomer. Andre, kan omfatte frysninger, feber, hodepine og mageproblemer.

Utslett

Utslettet starter som små, væskefylte blemmer som ligner vannkopper vises i et band, kalt en dermatone. Bandet går vanligvis rundt fra ryggen til brystet eller magen, ifølge MedlinePlus. Utslettet kan dukke opp hvor som helst, ofte rundt ansikt, munn, nese, øyne og ører, men blemmene er vanligvis begrenset til dermatone, sier eMedTV. Blemmer vanligvis bryte åpne, oser og skorpe over.

Årsaker til Hevelse

Lymfeknuter er en del av det lymfatiske system, en viktig del av kroppens immunsystem. Lymfeknutene som oftest sveller er funnet i halsen, under haken, i armhulene og i lysken, ifølge eMedicineHealth. Cellene i lymfeknutene inkluderer hvite blodceller som bekjemper infeksjoner. Når kroppen er angrepet av et virus, de hvite blodcellene i lymfeknutene multiplisere, forårsaker dem til å hovne opp.

Betraktninger

Hovne lymfeknuter oppstå med mange forhold, ikke alle som trenger legehjelp, ifølge eMedicineHealth. Hvis årsaken er en vanlig forkjølelse eller andre mindre infeksjon som ikke trenger antibiotikabehandling, kan de bli gitt inntil to uker for å løse før lege er søkt. I de fleste tilfeller hovne lymfeknuter er bare en bekymring når de vises med andre symptomer på en tilstand som trenger lege behandling.

Løsning

Smerter i lymfeknutene fra hevelse kan være et tidlig, pre-utslett symptom på helvetesild, selv om du ikke vil vite uten andre symptomer. Hvis du opplever symptomer på helvetesild bør du rådføre deg med lege.

Helvetesild og overgangsalder

Helvetesild og overgangsalder


Begge helvetesild og overgangsalder påvirker visse bestander av samfunnet. De er imidlertid ikke forbundet. Menopause er en naturlig del av aldringsprosessen, og bare rammer kvinner. Helvetesild rammer begge kjønn like, og vanligvis oppstår etter fylte femti. Sjansene for å pådra seg sykdommen øker ti ganger i en alder av seksti. Det eneste som overgangsalder og helvetesild har til felles er oppdagelsen av et nytt legemiddel som brukes til behandling av fibromyalgi.

Helvetesild

Helvetesild skyldes det samme viruset som forårsaker vannkopper. Hvis noen hadde vannkopper som barn, kan det ligge latent, og i en tid da personens immunsystem kan være kompromittert, kan sykdommen dukke opp igjen som helvetesild. Det påvirker nerveendene, og fører til blemmer som til slutt bryter ut og forårsake alvorlige smerter. Arrdannelse etter blemmene har tørket er som en lilla utslett. Det kan vare i måneder, forårsaker stort ubehag. Det viser seg på den ene side av legemet, vanligvis ribbe eller rygg, men det kan påvirke ansiktet og området rundt øyet.

Menopause

Overgangsalder begynner rundt 40 år og kan fortsette i 10 år. En kvinne skal ha opplevd overgangsalder når menstruasjonen opphører i ett år. I løpet av den tiden kan hun oppleve hetetokter, stress, depresjon, humørsvingninger, tørrhet i øyne og vagina. Stress kan føre til at immunsystemet til å bli påvirket, og mer utsatt for sykdommer.

Betraktninger

Helvetesild kan være alvorlig for noen som lider av cancer eller HIV, og det kan oppstår på nytt på grunn av svekket immunsystem. Viruset er smittsomt til skorper vises, så det er best å holde seg borte fra barn fordi de kan kontrakten vannkopper. Overgangsalder kan føre til andre forhold, inkludert svekket bein som fører til osteoporose, hjertesykdom, høyt kolesterol og urinveisinfeksjoner. Det er hormonbehandlinger som må undersøkes fordi de kan bære risikoen for blodpropp, hjerneslag og kreft.

Behandling

Antivirale midler kan anvendes i de tidlige stadier av helvetesild som kan redusere effektene av sykdommen. Det er også en vaksine for personer over seksti.
Trening, meditasjon, massasje og aerobic er et par ting som en kvinne kan gjøre for å lindre hetetokter, stress og irritabilitet. Leger liker å foreskrive hormonbehandlinger for å unngå betingelser som kan være forårsaket som et resultat av menopause.

Dual Treatment

Et nytt medikament som brukes for behandling av fibromyalgi har vist seg å være en fordel for menopause, og helvetesild lider. Generisk legemiddel; pregabalin, kan redusere smerte forbundet med shingel som fortsetter godt forbi den helbredende tid av lesjoner, (postherpetisk neuralgi). I noen tilfeller smerte kan fortsette i ett år og opp til ti i sjeldne tilfeller. Forskere ved Mayo Clinic rapporterer at stoffet kan også avlaste alvorlighetsgraden av hetetokter og frekvens med 20 prosent.

Når ble Helvetesild oppdaget?

Når ble Helvetesild oppdaget?


Helvetesild, også kjent som herpes zoster, er en smittsom virus som vanligvis oppstår i voksen alder. Navnet zoster er det greske ordet for belte eller belte, og dette navnet ble gitt til det fordi utslett er ofte i en stripe eller lite område av kroppen. Helvetesild oppstår vanligvis bare én gang i livet, og er mest vanlig blant folk som allerede har hatt vannkopper viruset, eller de med svekket immunforsvar.

Tidlig historie

Det har vært registrert tilfeller av helvetesild i over 100 år. Det er antatt at mens de tidligste tilfeller av helvetesild er over 250 år gammel, er det vanskelig å si hvor mange det var fordi helvetesild utslett forveksles med utslett stede i kopper og vannkopper. Det var først i 1767 at forskeren William Heberden var i stand til å skille helvetesild fra kopper.

Helvetesild og Vannkopper Connection

I 1888 ble det foreslått av lege i Wien Jonas Von Bokay at helvetesild viruset og vannkopper viruset kom fra samme bakteriegruppen. Dette var fordi andre leger rapporterte tilfeller av vannkopper i barn av helvetesild pasienter. Men det var ikke før en studie utført av Thomas Weller i 1953 at denne forbindelsen mellom de to ble bekreftet i laboratorieforhold.

Helvetesild i det 20. århundre

Populær oppfatning i første del av det 20. århundre var at helvetesild var en smertefull, men ikke livstruende tilstand med få komplikasjoner under behandlingen. Men i løpet av 1940 og 1950, studier viste at helvetesild var en trussel mot de som var immun undertrykte-folk som hadde sitt immunforsvar svekket som en del av behandling for en sykdom-og eldre, som immunsystemer ble fallende naturlig.

Symptomer

De tidlige symptomene på helvetesild er ikke unikt for sykdommen. Disse kan være så vag som hodepine, svimmelhet og aversjon mot lys lys, men i motsetning til andre sykdommer, er det ingen feber. Kløe oppstår etter en eller to dager, og utslett vises på stedet av kløe kort tid etterpå. Utslettet vil være svært smertefullt å ta på, og utslett vil utvikle seg til blemmer. Den helvetesild utslett er unik, så det er veldig lett for en lege å diagnostisere sykdommen.

Behandling

Det er ingen direkte kur for helvetesild; men det finnes medisiner utviklet for å begrense dens virkninger og dempe smerten av helvetesild utslett. Antivirale legemidler bidrar til å motvirke at sykdommen blir verre og reduserer risikoen for å utvikle kroniske smerter og andre komplikasjoner av sykdommen.

Smertestillende kremer og over-the-counter smertestillende fungerer bra for å begrense smerter forårsaket av utslett, mens antibiotika som gnis inn i huden bidrar til å redusere sjansen for å ha utslettet bli infisert.