Digidexo.com

triggere ved depresjon

Hva er farene ved depresjon?

Depresjon kan påvirke alle i alle aldre. Ifølge Centers for Disease Control, vil 8,8 prosent til 21,3 prosent av alle mennesker i USA utvikle depresjon gang i sitt liv. Depresjon er en neurochemical ubalanse. Selv om mange mennesker prøver, er det ganske vanskelig å overvinne depresjon gjennom ren viljestyrke. Uten behandling, kan alvorlige farer oppstår.

Definisjon

Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders sier at en alvorlig depressiv episode omfatter symptomer som har forstyrret med evnen til å fungere nesten hver dag i to uker. Symptomene inkluderer tap av interesse for aktiviteter, tretthet, uro, og problemer med å tenke eller å konsentrere seg. Andre symptomer er vekttap eller gevinst, for mye eller for lite søvn, og en endring i appetitt. På sitt verste, til depresjon fører til tanker om død eller forsøk på selvmord.

Farene

Den ultimate Faren er at depresjon kan føre til dødsfall. Men før det kommer det ekstreme, depresjon fører til mange emosjonelle og atferdsmessige konsekvenser. En fare er at depresjon vil gjøre det umulig å fungere på jobb, noe som resulterer i tap av jobb og inntekt. Personer med depresjon trekke seg fra livet, ofte kutte all kommunikasjon med venner og familie. Fysisk helse går nedoverbakke under stress og angst som går hånd i hånd med depresjon. En annen fare er at depresjon ofte co-eksisterer med en medisinsk sykdom som legger enda mer stress til trivsel. Disse sykdommene kan inkludere hjertesykdom, hjerneslag, kreft eller diabetes. En alvorlig fare er at mennesker med depresjon er på et høyere risiko for alkohol eller stoffmisbruk. Som nevnt i starten, kan tanker om døden bli påvirket, noe som resulterer i selvmord.

Behandling

En fare for at det kan bli oversett er mangel på behandling: Faktisk kan det være fatalt. Ifølge Mental Health America, vil 15 prosent av de med depresjon som ikke søker behandling ta sitt eget liv. Depresjon er et resultat av en ubalanse av biokjemikalier i hjernen. Dette betyr at medisinen er nødvendig for å gjenopprette den riktige balanse. Psykoterapi bør også vurderes å lære å gjenkjenne hvorfor depresjonen startet og for å lære hvordan du kan redusere risikoen for fremtidig depresjon med bedre mestringsteknikker.

Medisinering

Til tross for at viktigheten av medisinsk behandling, knyttet til en annen fare depresjon er bivirkning av antidepressive medikamenter. De selektive serotonin reopptakshemmere eller SSRI. forårsake færre bivirkninger enn andre klasser av antidepressiva, men de kan føre til økt selvmordstanker. Andre bivirkninger forbundet med SSRI er hodepine, kvalme og diaré (selv diaré bør gå unna som kroppen tilpasser seg medisinen) søvnløshet, rastløshet eller uro.

Selv Care

Mennesker som er deprimerte virkelig ikke har energi eller motivasjon til å ta vare på kroppen sin, deres miljø, eller noen store aspekter av deres liv. Den største risikoen presentert av en slik apati er at de ikke pleier å helsemessige behov. Dette betyr at de ikke kan spise godt, de kan ikke spise i det hele tatt, eller de kan spise for mye. Fysiske sykdommer kan gå uten tilsyn og som har en negativ effekt på lang sikt.

Ulempene ved depresjon

Ifølge Psykologi Information Online, over 17 millioner amerikanere lider av depresjon hvert år. Siden depresjon påvirker både en persons sinn og kropp, forårsaker atferds, emosjonelle og fysiske symptomer, kan det føre til noen alvorlige konsekvenser.

Søvnproblemer

Nesten alle depresjon lider oppleve noen søvnvansker. Noen forblir så engstelig og urolig at de aldri kan bosette. Andre ønsker aldri å forlate soverommet og sove i flere timer om gangen.

Job Ustabilitet

Depresjon fører ofte lider å miste interessen for aktiviteter og bare ønsker ikke å forlate huset. Disse symptomene kan påvirke ditt arbeid ytelse, og dermed selv hindrer jobben din.

Negative Outlook

Depresjon lider en tendens til å føle seg håpløs, som ingenting noen gang vil bli bedre. Dette hindrer dem fra å endre deres konstant mørke, negative utsikter til et mer positivt perspektiv med mål og drømmer.

Sivil Endringer

Som depresjon lider tilbaketrekning fra venner og familie og ikke lenger delta i funksjoner, kan deres kjære føle seg såret og forvirret. Andre depresjon lider ikke lenger ønsker å engasjere seg i samleie, det være seg fra tilstand eller medisin, også forvirrende sin partner.

Helsemessige bekymringer

Brystkreftpasienter var på en 360 prosent høyere risiko for å dø hvis de var deprimert, enn om de ikke var. Deprimerte menn er dobbelt så mer sannsynlig at lider av et hjerteinfarkt, og risikoen vokser i opptil 10 år etter at de er diagnostisert med depresjon.

Skadevirkninger av depresjon når sorg

Skadevirkninger av depresjon når sorg


Død eller tap av noen du elsker eller noe du verds fører til en sorg reaksjon. Depresjon er en følelse tett sammenvevd med sorg og er en vanlig reaksjon. Når depresjon forblir eller vokser den må tas opp

Definisjon

Dr. Elisabeth Kubler-Ross, en berømt ekspert på død og døende, beskrev depresjon som en av fem stadier av sorg. WebMD drøfter disse stadiene og sier med depresjon, "Folk begynner å innse det virkelige omfanget av dødsfall eller tap."

Symptomer

Symptomer på depresjon med sorg inkluderer "intense følelser av skyld som ikke er knyttet til sorg, følelse av verdiløshet, opptatthet av døende, liggende i sengen hele dagen, langvarig eller alvorlig manglende evne til å fungere" ifølge Dr. PJ Marshall, en britisk psykiater.

Bekymringer

Hvis symptomer på depresjon fortsette eller bli mer alvorlig, er det gjenspeiles i en pågående manglende evne til å fullføre daglige aktiviteter eller funksjon på jobb eller skole. Isolasjon og manglende evne til å opprettholde relasjoner også signal vanskeligheter takle sorg.

Behandling

Folk som ønsker å overvinne sin sorg kan bli immobilisert ved depresjon. The New York Times Health Guide viser mulige steder å søke rådgivning og støtte til å bekjempe depresjon: ". Geistlige, psykiske spesialister, selvhjelpsgrupper og sosialarbeidere"

Time Frame

Det er ingen bestemt tidsramme forbundet med å løse depresjon forbundet med sorg. Det er avhengig av mange faktorer som mestring, alvorlighetsgrad, støttesystemer, og tidligere historie med depresjon og livserfaringer.

Hvordan å behandle depresjon med ECT Therapy

Hvordan å behandle depresjon med ECT Therapy


Mens elektrokonvulsiv terapi (ECT) kan ha et rykte for å være en ekstrem behandling for de fleste atferdsmessige og affektive lidelser, er det faktisk den mest vellykkede form for behandling for alvorlige tilfeller av depresjon. Med å diskutere alle alternativene med legen din, kan du bestemme hvorvidt ECT behandling vil være en effektiv løsning for å behandle din depresjon.

Bruksanvisning

Unn depresjon med ECT Therapy

•  Send inn til en psykiatrisk vurdering for å avgjøre om ECT behandling er riktig løpet av behandling for din depresjon. Noen pasienter kan ha medisinske tilstander, som for eksempel epilepsi og hjertesykdommer, som kan forverres ved bruk av ECT-behandling.

•  Bestem en passende tidsplan for ECT terapitimer. Vanligvis er ECT behandling planlagt for tre ganger i uken, med 12 til 15 totale økter foreskrevet for behandling. Av og til kan et tillegg på en eller to behandlinger være planlagt et par måneder etter den innledende behandling for å forebygge tilbakefall ved depresjon.

Har legen din sedate deg før ECT terapi brukes til å behandle depresjon. Vanligvis er en barbiturat valgt å legge deg til å sove før behandlingen, og en ekstra stoffet blir administrert for å hjelpe slappe av og delvis lamme musklene i den hensikt å unngå skade.

Motta ECT terapi for å behandle depresjon. Hjerneaktivitet og hjerterytme vil bli overvåket under behandling gjennom elektroder festet til hodebunnen og brystet. ECT behandling vil vanligvis forårsake et anfall som varer i mindre enn 30 sekunder.

Våkn opp rundt 15 til 20 minutter etter ECT behandling har blitt administrert. Mange pasienter rapporterer noen bivirkninger i utgangspunktet, inkludert muskelstivhet og forvirring forårsaket av kortsiktig hukommelsestap. De fleste av disse bivirkningene helt forsvinne i løpet av 1 time etter behandling.

Følg din ECT behandling med milde doser av antidepressiva eller litium, siden 20 til 50 prosent av alle pasienter som behandler depresjon med ECT behandling har tilbakefall. En ekstra runde med ECT behandling kan være nødvendig i sjeldne tilfeller der pasienten ikke responderer på medisiner.

Hint

  • Siden selvmordsforsøk er svært sjeldne etter å ha mottatt ECT behandling, kan dette være den raskeste måten å hjelpe en pasient som er impulsive og ute av stand til å vente de tre ukene det kan ta for antidepressiva skal tre i kraft.

Om Symptomer på depresjon og schizofreni

Depresjon og schizofreni er helt forskjellige psykiske lidelser, selv om de negative og kognitive symptomer på schizofreni synes relativt lik symptomene på depresjon. Imidlertid, de positive symptomer på schizofreni, som omfatter hallusinasjoner, vrangforestillinger og tankeforstyrrelser er vanligvis ikke anvendelig til depresjon.

Symptomer funnet ved depresjon og schizofreni

Overlappende symptomer for depresjon og schizofreni inkluderer konsentrasjonsvansker, problemer med arbeidshukommelse, manglende evne til å ta beslutninger, tap av interesse i lystbetonte aktiviteter og sosial tilbaketrekning.

Symptomer Unike til depresjon

Symptomer som er spesifikke for depresjon inkluderer følelser av håpløshet, skyld og verdiløshet; søvnløshet eller overdreven sove; endringer i spisevaner; og, mest farlig, selvmordstanker. Den største faren for depresjon som en psykisk lidelse er dens evne til å holde seg uoppdaget eller ubehandlet inntil det blir alvorlig og tanker om selvmord bli alvorlige hensyn for den enkelte.

Symptomer Unike til schizofreni

Symptomer som er spesifikke for schizofreni inkludere ufrivillige bevegelser eller catatonia; hallusinasjoner involverer sine sanser som ikke er synlige for andre mennesker; og vrangforestillinger om paranoia, storheten eller science fiction typen scenarier av forfølgelse.

Behandling for depresjon

Depresjon er en svært behandles psykisk sykdom vanligvis i form av medikamenter eller psykoterapi.

Behandling for schizofreni

Selv om årsaken til schizofreni er fortsatt ukjent, behandlinger er tilgjengelige for å hjelpe pasienter føre normale liv.

Kognitiv psykologi og depresjon

Depresjon er en alvorlig, men behandles sykdom. Det er ikke bare en tristhet eller blues. Depresjon påvirker en persons evne til å utføre daglige oppgaver og alvorlig endrer en persons livskvalitet. Mens, ifølge American Academy of Family Physicians, to tredjedeler av depresjon pasienter reagerer på medisiner bare, noen pasienter har vedvarende symptomer eller opplever tilbakefall og trenger ytterligere behandling. Ifølge National Institute on Mental Health, er kognitiv atferdsterapi effektive i behandling av depresjon.

Identifikasjon

Kognitiv atferdsterapi er en psykologisk behandling som løser en persons problemer ved først å ta feil tenkning eller tankeprosesser, som igjen vil påvirke en persons humør og utsikter, og i sin tur sin oppførsel. Terapeuten vil først hjelpe pasienten identifisere hva tankemønstre, kalt automatiske tanker, er negative og upålitelig. Da pasienten skal lære å erstatte disse automatiske tanker med mer nøyaktige og realistiske positive.

Historie

Selv om det er en vanlig oppfatning at kognitiv atferdsterapi er en relativt ny behandling, CBT faktisk dateres tilbake til tidlig på 1960-tallet, med utgivelsen av Albert Ellis 'bok "Fornuft og følelser i psykoterapi" og Aaron Beck "The Self Concept i depresjonen." På 1970-tallet begynte mange psykologer skrive om kognitive aspekter ved depresjon og fra at forskning effektiviteten av kognitiv terapi fueled økende praksis med kognitiv terapi ved depresjon behandling.

Funksjoner

I de første ukene terapeut vil hjelpe pasienten avtale med feil tenkning som påvirker humør og oppførsel før utsetting i atferdsprosessen. Når nye tankemønstre er satt, vil terapeuten deretter føre pasienten til å planlegge lystbetonte aktiviteter som vil gi positiv forsterkning. Dette vil bidra til å avhjelpe treghet en depresjon pasienten opplever vanligvis av depresjon. Den positive erfaringen vil hjelpe pasienten minske negative tankemønstre, og gjøre mer positive atferdsendringer som resultat.

Time Frame

Kognitiv terapi er annerledes enn andre former for terapi i at det ikke er satt opp som et åpent prosess, men snarere det er konkrete mål som skal oppfylles, som er satt av terapeut og pasient sammen. Men en generell tidstabell ville være for en pasient å se terapeuten ukentlig, med mindre i krise, og for pasienten å se betydelig forbedring i seks til ti økter, eller muligens mer som 20 hvis depresjonen er dyp eller resistente.

Fordeler

Den viktigste fordelen med kognitiv terapi eller kognitiv atferdsterapi er at det er ganske effektiv i behandling av depresjon inkludert behandling motstandsdyktig depresjon. For pasienter som ikke kan eller ikke ønsker å ta medisiner, er kognitiv terapi et godt alternativ. I tillegg gjør terapi har ikke de fysiske bivirkninger risikerer at medisinen kan innebære.

Pensjonering og depresjon

Pensjonering og depresjon


Pensjonering er en betydelig livsendring. Legger opp årsaker store stress fordi pensjonister mister en følelse av yrkesidentitet. Pensjonering kan også føre til nye bekymringer om penger og tid ledelse. Dette stress kan bidra til depresjon hos noen mennesker, ifølge American Association of Pensjonert Personer (AARP).

Depresjon

Depresjon er en alvorlig, men kan behandles, sykdom. Symptomer kan være vedvarende følelser av tristhet eller tomhet, tap av interesse for aktiviteter, tretthet, irritabilitet, søvnløshet eller overdreven sove, eller en følelse av hjelpeløshet eller håpløshet, ifølge WebMD.

Triggere

Depresjon kan utløses av stressende livshendelser, inkludert tap av en jobb.

Advarsel

Selv om pensjonisttilværelsen kan være en tid for glede og lettelse, er det en tid med stress. Tap av inntekt, status, arbeidsplass vennskap, formål og identitet må tas opp, ifølge AARP.

Sorg

Det er vanlig og sunt å sørge tap, inkludert tap av en jobb. Mange symptomer på sorg speil depresjon, ifølge WebMD. Men hvis du føler deg håpløs, hjelpeløs eller verdiløs, bør du oppsøke lege umiddelbart.

Behandlinger

Trene, frivillig arbeid og tilbringe tid med venner kan lette følelser av isolasjon fra pensjon. Disse aktivitetene kan også hjelpe mild depresjon. Spør legen din for å anbefale en rådgiver og medisinering hvis du føler deg deprimert.

Hva er den nevrofysiologiske mekanismer for depresjon?

Spesifikke anatomiske systemer i kroppen, inkludert det sentrale nervesystemet (dvs. hjernen), perifere nervesystemet og hormonsystemet, kan forårsake og opprettholde depresjon. I tillegg visse kjemikalier --- som nevrotransmittere og BDNF --- spille en avgjørende rolle i depresjon.

Limbiske system

Hjernens limbiske system, bestående av hypothalamus, amygdala og hippocampus, styrer humør, hukommelse og hormonproduksjonen og påvirker de emosjonelle og atferdsmessige aspekter ved depresjon.

Hormoner og endokrine systemet

Hypothalamus regulerer to kjertler i det endokrine systemet, hypofysen og binyrene. Disse kjertlene slippe stress hormoner assosiert med depresjon, inkludert noradrenalin, kortisol og katekolaminer. Disse hormoner påvirker de sympatiske og parasympatiske avdelinger av det perifere nervesystem.

Perifere nervesystemet

Det sympatiske og parasympatiske systemet regulere "automatisk" fysiologiske funksjoner som hjertefrekvens, pustefrekvens, blodstrøm mellom frivillig og ufrivillig muskler og så videre. Under depresjon, kan disse systemene blitt svekket. Den fysiologiske resultat er lik trykke på gasspedalen og bremsen samtidig.

Nevrotransmittere

Nevrotransmittere er de kjemiske budbringere som tillater hjerneceller, kalt neuroner, for å kommunisere med hverandre. Tre nevrotransmittere --- serotonin, noradrenalin og dopamin --- er utplassert i det limbiske system, og er innblandet i depresjon. Antidepressiva påvirke tilgjengeligheten av disse nevrotransmittere.

Brain-Avledet neurotropisk Factor (BDNF)

BDNF er en kjemisk i hjernen som blant annet forbedrer dannelse av nevrotransmitter reseptorseter på nerveceller. BDNF skaper mer "landing pads" slik at nerveceller kan bedre motta neurotransmitter meldinger fra andre nerveceller. Lavere nivåer av BDNF er forbundet med stress og depresjon. Antidepressiva ut til å fungere ved å begrense effekten stresset har på avtagende BDNF.

Drug Free migrene relief

Migrene er smertefull hodepine ofte ledsaget av følsomhet for lys eller lyd, prikking i ekstremiteter, kvalme og oppkast som kan vare i timevis --- eller dager. Det er ingen kur, men heldigvis finnes det medisiner som kan hjelpe kontrollere hyppighet, varighet eller alvorlighetsgrad av migrene. I tillegg til disse medikamentene, er det medikamentfrie alternativer som kan gi lindring til migrenepasienter.

Identifisere Triggers

De fleste migrene fakkel som svar på en bestemt trigger, og å identifisere det som instigates angrepene kan bidra til å redusere deres antall, eller i det minste forberede dem. Noen vanlige triggere, for eksempel endringer i vær eller hormonsvingninger, ikke kan kontrolleres, mens andre, som for eksempel kosthold og stress, kan. Faktisk er noen av de mest vanlige utløser migrene er kosten, og mange lider av migrene finne lindring ved å unngå visse matvarer og drikkevarer.
Det er en god idé å holde en mat og migrene dagbok, notere hva du spiser og når du får en migrene. Leter etter mønstre mellom disse to kan hjelpe deg å avgjøre om noen av migrene triggere er mat-relatert. Spesielt ta hensyn til din reaksjon på vanlige gjerningsmennene, som for eksempel koffein (inkludert sjokolade), alderen ost, mat additiv mononatriumglutamat (MSG), nitrat eller nitritt i bearbeidet kjøtt (for eksempel bacon, kjøttpålegg og pølser), rødvin, sitrusfrukter, gjær-steget brød og kunstig søtningsmiddel aspartam (NutraSweet). Omvendt kan du starte en eliminasjonsdiett, gradvis redusere og fjerne hver av disse felles utløse mat (i regi av helsepersonell), og se om det er en endring i din migrene mønstre.
I tillegg prøver å eliminere unødvendig stress fra livet ditt, og for de som du ikke kan fjerne, utvikle en strategi for å håndtere dem. Dyp pusting, for eksempel å ta lange, langsomme åndedrag fra blender, og avspenningsteknikker, for eksempel visualisere en rolig beliggenhet, kan hjelpe deg å holde stressnivået under kontroll. Regelmessig mosjon og søvn er også nøkkelen til å håndtere stress.

Alternativ medisin

Alternativ og komplementær medisin har vokst i popularitet, og mange migrenepasienter opplever at disse medikamentfrie alternativer gi lindring. I en studie publisert i en 2004 utgave av "British Medical Journal", akupunktur, en østlig tilnærming til helse som fine nåler settes inn under huden på foreskrevne trykkpunkter, ble funnet å redusere alvorlighetsgraden og hyppigheten av migrene ved å stimulere frigjøring av hormoner og biokjemikalier som hjelper kroppen prosessen smerte. States varierer i hvordan de sertifisere og lisens akupunktører, så sørg for å undersøke alle leverandører før du gjør en avtale.
Noen migrenepasienter har funnet lindring ved å lære å kontrollere deres kroppens respons på triggere ved hjelp biofeedback, en teknikk der elektroder festet til kroppen måle temperatur og muskelspenninger, som begge stige under belastning. Ved å lære hvordan kroppen reagerer på visse signaler de kan lære å stimulere sine egne avslapping svar --- hjelpe dem med å håndtere smerten av migrene. Biofeedback er vanligvis tilbys av leger eller klinikker som spesialiserer seg på smertebehandling.

Kosttilskudd

Kosttilskudd har tiltrukket seg oppmerksomhet den siste tiden for deres potensial for å gi naturlig, stoff-fri migrene lettelse. Mange migrenepasienter rapporterer at å ta en magnesium supplement (ca. 400 mg magnesium oksid eller magnesiumsulfat per dag) har kuttet ned hyppigheten av deres migrene. Respons fra det medisinske miljøet har vært blandet, som oppsummert av Ninan T. Mathew, MD, i en 1998 symposium i American Association for Study of Headache (AASH), i passen sa hun: "Det er fortsatt ingen bevis på at magnesium erstatning er av noen nytte i migrene profylakse. "
Urte supplement feverfew er også sies å være nyttig i å forebygge migrene. Urten synes å normalisere blodplatefunksjonen, blokkere betennelser og hindre migrene-induserende blod fartøy spasmer. Det har ikke gjennomgått grundige kliniske studier, så hvis du ønsker å legge feverfew til din daglige rutine, gjør det under veiledning og tilsyn av helsepersonell.

Herpes Relief

Herpes er et virus som spres gjennom hudkontakt, for eksempel kyssing og samleie. Viruset vises vanligvis som en kald sår i nærheten av eller på leppene eller på kjønnsorganene. Fordi viruset er rettet mot immunsystemet, vil du være tilbøyelige til å ha fakkel-ups når du er stresset eller syk. Nøkkelen til å administrere din herpes er å ta medisiner ved første tegn på et utbrudd og holde stressnivået lavt.

Medisinering

Topiske kremer som Abreva er egnet for munnsår, som de kortere helbredelses tid og symptomer forbundet med herpes. Vanlige symptomer på forkjølelsessår, inkludert en svie, kløe følelse og noen ganger sprekker og blør. Gå til lege for å få reseptbelagte tabletter Valtrex, Zovirax eller Famvir å forkorte utbruddet og hindre fremtidige seg.

Diet

Ifølge Herpes.com, en diett som er høy i aminosyren lysin og lav i arginin kan bidra til å undertrykke viruset. Mat som er høy i lysin inkluderer kylling, melk, ost, biff, lam, fisk, og de fleste frukter og grønnsaker. Begrense eller eliminere matvarer som havre, sjokolade, hvitt mel, hele korn, peanøtter og soyabønner, som de har mer arginin enn lysin.

Stress og miljøfaktorer

Ifølge Mayo Clinic, reagerer immunsystemet til visse triggere ved å forårsake en oppblussing av viruset. Triggere for bluss-ups inkluderer: tretthet, stress, kaldt vær, hormon ubalanser, soleksponering og har en forkjølelse eller influensa. For å redusere flare-ups, få skikkelig hvile og ta multivitaminer for å holde immunforsvaret sunt. Hvis du har genital herpes, foreslår Herpes.com å ta en varm dusj for å rydde skikkelig kjønnsorganene. Forsiktig klapp området tørt eller bruke en hårføner på "Cool" innstilling, og unngå iført tettsittende klær, som det kan irritere sår. Unngå å være i solen fra 11 am til 15:00, når solen er den mest direkte, og eksponering for UV-B-stråler er høy.

Sunne alternativer til kosten

Sunne alternativer til kosten


Slanking er generelt tenkt som å spise mat i en streng, kontrollert måte å miste vekt. Med kjepphest dietter, deltakerne tåle ekstreme restriksjoner av matvarer, eller forbruke piller eller rister for å erstatte måltider. Disse metodene for slanking er usunn og ofte gir bare midlertidige resultater. For varig vekttap, må du gjøre permanente endringer i livsstil ved å endre dine spisevaner og øke din fysiske aktivitet. Å gjøre subtile helse endringene vil hjelpe deg å miste vekt på riktig måte. Si farvel til kjepphest dieting alltid.

Sunn mat

Velge sunnere matvarer kan hjelpe deg å miste vekt og holde den av uten å sulte deg selv. Hel-korn, rå frukt og grønnsaker, og fisk og magert kjøtt vil du føle deg fyldigere lenger, og de har en bedre ernæringsmessig verdi enn høy-behandlet og natrium-rik mat. Prøv å ha flere mindre måltider gjennom dagen for å holde kroppens stoffskifte balansert og å unngå fristelsen av overspising. Hoppe over måltider reduserer stoffskiftet og hemmer Shedding pounds. Reduser antall daglige kalorier du spiser med 500 kalorier, og du vil miste ca 1 kilo i uken.

Endring av livsstil

Etablere klare mål og utvikle strategier som vil hjelpe deg å endre dine spisevaner og måten du ser mat. Spør deg selv hva dine triggere er for å spise mat? Unngå disse triggere ved å identifisere dem. Unngå å spise sent på kvelden eller når du ikke er sulten. Betro dine mål med en samboer eller en venn til å søke ansvarlighet og støtte når du er fristet til å hengi seg til overspising eller spise når man kjeder seg.

Trening

Trene for en halv time tre til fire dager i uken vil hjelpe deg å miste mer vekt enn ved bare å fokusere på å spise. Finn øvelse som er underholdende. Gå på tur med en venn, finne en yoga eller dans klasse, eller bli med en softball liga. Alternative gym utstyret du bruker mellom tredemølle, elliptisk maskin, sykkel og vekter. Trening er et alternativ til slanking fordi det brenner kalorier og fett, samtidig toning kroppen og bygge muskel.

Drikke vann og ta vitaminer

Drikk minst åtte glass vann daglig for å opprettholde en sunn vekt. Bytt ut brus eller andre høyt sukker drikker med vann til måltidene. Tar vitamintilskudd er også en god idé for optimal helse. Se etter en daglig vitamin som har syv essensielle næringsstoffer --- kalsium, fiber, magnesium, vitamin E, vitamin C, vitamin A og kalium.

Hvordan unngå astma utløser

Hvordan unngå astma utløser


Hvis lungene er følsomme for endring temperatur, luftforurensning eller fysisk trening, kan du vise astmasymptomer. Dette langvarig sykdom kan oppstå i barndommen eller voksen alder og vanligvis vedvarer gjennom livet. Hvis årsaken til astma er miljø, begrense eksponeringen for astma "triggere", slik som allergener, er en måte å lindre problemer. Anstrengelsesrelatert astma kan vanligvis håndteres også. Les videre for å lære mer om hvordan du kan unngå astma utløser.

Bruksanvisning

Bestem astma utløsere

•  Begynn å ta notater om astma erfaringer for å skille faste triggere fra engangs reaksjoner. Dette kan være en del av en astma dagbok som bemerker datoer og lengder av astmaanfall og dine svar på dem.

Ta kontakt med en helsepersonell for å diskutere dine symptomer og dine teorier om hva som utløste dine astmaanfall. Legen din kan foreslå flere mulige triggere.

Tenk anstrengelsesrelaterte triggere og deres potensielle behandlinger. Dette kan omfatte forebyggende puffs på en inhalator, hvilepauser eller begrensninger på varigheten på treningen, eller komplett unngåelse av trigger aktivitet.

Vurdere miljømessige utløsere og hvordan du håndterer dem. Dokumentet som allergener eller irritasjoner har påvirket deg, for eksempel støv, dander, pollen, røyk, parfyme eller kjemiske løsninger.

Unngå astma utløsere

Slutte å røyke umiddelbart når du viser symptomer på astma.

Forby røyking i hjemmet. Gjør det enkelt og demokratisk ved å publisere et skilt ved inngangsdøren.

•  Unngå utløser slik som støv, dander og pollen ved å bruke et HEPA-filter støvsuger eller klimaanlegget regelmessig.

Unngå utløser fra tunge dufter. Bruk milde vaskemidler uten røyk. Kjøp unscented stearinlys og vaskemiddel.

Unngå innånding av aerosoler eller pulver. Bruk flytende rengjøringsmidler og svamper i stedet for sprayflasker.

Styr allergi å undertrykke triggere. Spør legen din om en resept på en daglig allergi medisin.

Tips og advarsler

  • Astma triggere kan omfatte pollen, røyk og stress. Du kan finne dine triggere ved å bli klar over de forholdene umiddelbart forut dine astmaanfall.
  • Du kan forhindre eller redusere alvorlighetsgraden av astmaanfall hvis du lærer noe som utløser for å unngå eller eliminere.
  • Hvis kjæledyret dander er en trigger problemet, bør du vurdere å eie fisk eller reptiler i stedet for katter eller hunder. Ellers kan en elektronisk luftfilter minimere problemet.
  • Ikke gå seg vill i fornektelse. Ta noen astma tilstanden alvorlig. Det kan være livstruende hvis venstre ubehandlet.
  • Hvis du vet at du vil bli utsatt for en av dine allergi triggere, følger du legens ordre for preemptive behandling. Dette kan være et par drag fra din hurtigvirkende inhalator forhånd.

Folk rettsmidler for astmatisk bronkitt

Astma og bronkitt, selv om to ulike forhold, overlapper i et område ofte kalt kronisk bronkitt eller astmatisk bronkitt. Astmatisk bronkitt oppstår når krampe og kortpustethet felles for astma kombinere med betennelse i luftveiene og opphopning av slim og slim som oppstår med bronkitt. Både mainstream medisin og folkemusikktradisjonen vanligvis behandle astma og bronkitt med de samme stoffene.

Medisin For Your Evironment

En av de første tilnærminger til astmatisk bronkitt, i mainstream medisin og folkemedisin like, er å håndtere miljømessige utløsere. Å redusere eller eliminere irritanter, allergener og andre elementer i miljøet som kan være innstillingen av astmatisk bronkitt angrep kan lindre tilstanden.

Miljøforhold inkluderer røyking og røykeksponering, allergener som pollen, kjæledyr dander og matvarer, luftforurensning, støv og slipepartikler fra silika, asbest og kiselgur. De har også ekstrem kulde, varme og fuktighet. I tillegg kan miljømessige utløsere inkluderer sterke dufter. Noen anser mange av de luktene som effektive i behandling av astmatisk bronkitt å være potensielle kandidater til å sette av et angrep.

Ditt primære målet bør være å tilpasse miljøet til å fjerne eller behandle triggerelementer. Dette kan blant annet gi opp stoffer (for eksempel tobakk), fjerne eller redusere stoffer gjennom slike ting som luftfiltre, filtrert støvsugere og konstant rengjøring, eller rømmer triggere ved å flytte til et annet miljø helt, som i å flytte fra et fuktig, varmt miljø for å et kjølig og tørr.

Medisin For Your Inside

Folk terapi for astmatisk bronkitt inkluderer noen legemidler som tas internt. Mange er vanlig i dagliglivet, men ikke alltid sett på som "medisin". Kaffe, cola og te er alle anbefalt, som er koffein. Varme drikker, te og tisanes, eller urteteer, blir ofte anbefalt, selv om mange av de trakter og tisanes bruke uventede ingredienser. Peppermynte og peppermynte te, eucalyptus te, rosmarin, anis og ingefær er vanlige anbefalinger, som er kvann og gurkemeie. Hvitløk i både rik og pilleform har støttespillere. Lakris rot gir et annet valg. Nesten alle te, brygge eller urter kan være blandet med honning, en regelmessig anbefalt behandling for astma og bronkitt. Hot juice som appelsin og tranebær juice (eller pulverisert oransje drinker med vitamin C-tilskudd) er også anbefalt, delvis for damp, delvis for syrlig duft og delvis for vitamin C mange inneholder.

Medisin For Your Outside

Andre folk rettsmidler brukes eksternt, eller semi-eksternt. Aromaterapi kan gjøre bruk av noen av de tidligere oppført te og brygger som duft kilder og dampgeneratorer. Mange av plantene og urter blir også brukt i oljer og salver: peppermynte, grønnmynte, eucalyptus, kanel og andre er gnidd på huden på brystet eller plassert i fordamper kopper for å impregnere damp. Mange anbefaler vanlige salver som Tiger Balm og Vicks VapoRub som gode hjem rettsmidler.

Ekstern støtte

Et annet sett av metoder for å håndtere astmatisk bronkitt inkluderer bruk av akupunktur, akupressur og pusteteknikker. En profesjonell akupunktør eller akupressur terapeut kan tilby tjenesten. En fysioterapeut kan gi undervisning i puste ferdigheter, så kan mange utøvere av fysiske disipliner som tai chi. Men disse metodene krever et høyt nivå av opplæring og kompetanse. Ikke prøv dem på egen hånd uten tilsyn.

Hvordan å behandle alvorlig Eksem

Hvordan å behandle alvorlig Eksem


Eksem er en hudsykdom som fører til tykke, skjellende røde flekker på huden og uutholdelig kløe. Eksem kan påvirke noen, fra babyer til voksne. Noen eksem lider er heldig nok til at deres eksem avtar eller forsvinner helt når de blir voksne, mens andre har det hele livet. Mange tilfeller av eksem kan behandles med livsstilsendringer og aktuelle kremer, men andre er ganske alvorlig og krever en legens inngripen.

Bruksanvisning

•  Hold huden fuktig, selv om du ikke har en blusse opp. Bruk mild, uparfymert fuktighetsgivende såpe og uparfymert lotion hver gang du bader. Dette vil bidra til å beskytte huden mot ytre irritanter og redusere kløe. Mens fuktighetsgivende alene vil ikke gjøre eksemet forsvinne, vil det bidra til å redusere ubehag.

Lær dine triggere. Noen eksem forverres av visse matvarer, som nøtter, fisk eller kumelk. De fleste eksem er betent av sterke såper som fjerner hudens fuktighet samt parfyme i kosmetikk, såper og vaskemidler. Andre tilfeller kan være følsomme for kjæledyr dander eller støvmidd. Identifiser triggere ved å holde styr på noe annet du spiste eller kom i kontakt med et par timer før en oppblussing i gang. Gjør ditt beste for å unngå mistanke om avtrekkeren for å se om symptomene dine bedre.

Bruk resept medisinert kremer hvis over-the-counter kremer er ineffektiv. De fleste reseptbelagte kremer for eksem inneholder kortikosteroider (et større beløp enn det som er tilgjengelig uten resept). Noen nyere kremer inneholder pimecrolimus eller takrolimus, som er gitt når steroider ikke virker eller forårsake dårlige bivirkninger.

Ta sederende antihistaminer hvis kløe gjør det vanskelig for deg å sove. Leger ofte foreskrive disse for bruk under tøffe eksem flare-ups, både for å hjelpe pasientene å sove bedre, og for å holde dem fra inflaming eller infisere en eksem lapp med ukontrollerbar skrape.

Bruk orale steroider under en lege tilsyn dersom eksemet er veldig alvorlig. I mange tilfeller, orale steroider kan bidra til å undertrykke en alvorlig betennelse.

Prøv lysbehandling (lysterapi) Hvis du føler at eksponering for sollys hjelper eksem. Fototerapi behandlinger medføre korte (vanligvis 2-timers) eksponeringer til intens UVA eller UVB lys, noen ganger kombinert med et stoff som gjør huden lysfølsomme. Lysterapi kan forårsake solbrenthet eller tidlig aldring, men det er en effektiv måte å behandle en akutt oppblussing av eksem.

Ta immunsuppressive legemidler hvis eksemet ikke svare på steroider eller endringer i livsstil. I svært alvorlige tilfeller, fordelene med disse typer narkotika oppveier risikoen. Sørg for at du hjelpe legen din nøye overvåke deg mens du bruker disse stoffene, så vil du være mer utsatt for forkjølelse, infeksjoner og noen typer kreft.

Utvikling av Beck Depression Scale

The Beck Depression Inventory (BDI) er et verktøy som brukes av helsepersonell til å måle depresjon og vurdere dens alvorlighetsgrad hos pasienter. Inventory utvikling begynte i 1961.

Funksjoner

The Beck Varelager har 21 spørsmål er fylt ut av en pasient. Hvert spørsmål er designet for å måle følelser og tanker knyttet til depresjon som håpløshet, irritabilitet, skyldfølelse. Den måler også fysiske symptomer på depresjon som tretthet, nedsatt libido og vekttap.

Funksjon

Aaron Beck, utvikleren av BDI, observert at pasienter som var utsatt for depresjon rapporterte negative syn på seg selv og sine omgivelser. Spørsmålene på BDI ble skrevet direkte fra pasient uttalelser, og skaper en test pasienter kan direkte identifisere seg med - den første i sitt slag.

Fordeler

I tillegg til å la pasienter til personlig forholde seg til sine spørsmål, spør den dem til å vurdere alvorlighetsgrad som de opplever hver utgave. Dette gjør at helsepersonell å ikke bare undersøke hvilke type depresjon en pasient opplever, men også dens alvorlighetsgrad.

Betydning

BDI var den første testen for å virkelig måle depresjon hos pasienter. Fordi den er basert på pasienter selvrapportering, er det fortsatt en meget nøyaktig måling av depresjon symptomer og deres alvorlighetsgrad.

Betraktninger

Selv om BDI er fortsatt en av de mest populære verktøyene for psykisk helse utøvere for å måle depresjon, bør det ikke ta plassen til en full mental helse vurdering, som det er mange aspekter ved depresjon å vurdere.

Atopisk allergi

Atopisk allergi


Millioner av mennesker lider av allergi i USA, ifølge University of Maryland. Folk kan være allergisk mot husholdningsprodukter som for eksempel støv eller kjæledyr dander, utendørs allergener som pollen eller visse typer mat. Folk som lider av allergi ofte opplever irritasjon i halsen, irritasjon og nese komplikasjoner. De fleste allergikere bruker over-the-counter narkotika og praksis unngå allergener å behandle sine symptomer.

Definisjon

Ifølge health.com, er atopisk et generelt begrep som refererer til en person som er disponert for allergiske reaksjoner. Kidshealth.org sier at en person med en atopisk tilstanden er altfor følsomme for vanlige allergener, slik som pollen, mugg, støvmidd, dander og noen matvarer. En atopisk allergi tilstanden er vanligvis genetisk og gått ned familien linje.

Årsak

En person med en atopisk allergi har en økt immunforsvar. Dette betyr at immunsystemet gjenkjenner trygge stoffer uhell som skadelig. Kroppen forsøker å bekjempe stoffet ved å slippe visse typer kjemikalier som kalles histamin. Histamin i kroppen kan føre til en rekke forskjellige reaksjoner, slik som utslett, nesetetthet og øyeirritasjon.

Reaksjoner

En person med en atopisk allergi kan utvikle forskjellige reaksjoner som kan sive ut uavhengig eller samtidig, i henhold til MERCK. Astma er en vanlig reaksjon for en person med en atopisk allergi. Astma kan forårsake brystsmerter, pustevansker og tungpustethet. I noen tilfeller kan et astmaanfall være en alvorlig tilstand og kan føre til døden. Andre reaksjoner er hevelse i lepper, munn eller øyne, rennende nese, rennende øyne og utslett. En vanlig atopisk reaksjon er eksem, utslett som er kløende, oppblåst og oser.

Forebygging

For å hindre en atopisk allergi angrep, bruke syntetiske puter, vaske sengetøy ofte, erstatte alle teppe med harde gulv, opprettholde en mold-fri og kakerlakk fritt hjem, holde rom på trygg fuktighet, bruker HEPA filter og støvsugere, holde seg borte fra matvarer som forårsaker en reaksjon, unngå kjæledyr og vedlikeholde all klut møbler, ifølge Merck.

Behandling

Merck sier at en person lider av en atopisk tilstanden kan behandles ved å fjerne allergi triggere, ved hjelp av antihistaminer og / eller foreskrevet kortikosteroider og allergivaksinering (immunterapi). Fjerning eller unngå allergener er den beste metoden for behandling for en person med en atopisk allergi tilstand. Ved hjelp av over-the-counter antihistaminer på daglig basis kan redusere allergiske reaksjoner symptomer. Snakk med legen din dersom kortikosteroider er riktig for deg. Allergivaksinering administreres over et par år ved å gi deg en liten dose av allergenet økt over tid, forårsaker kroppen til å lage en toleranse.

Medisiner for overgangsalder og humørsvingninger

Menopause er en normal del av en kvinnes liv, ikke en sykdom. Medisinsk behandling er nødvendig bare for kvinner hvis symptomene bli ubehagelig eller alvorlig. Før du begynner på et behandlingsregime, møte med din primære helsepersonell eller gynekolog for å få en full sjekk-up og for å bekrefte at du faktisk opplever menopausale symptomer. På dette punktet, kan legen din foreskrive medisiner for å hjelpe administrere negative symptomer på overgangsalder.

Medisiner Brukes under overgangsalder

Vanlige medisiner som brukes til å behandle negative menopausale symptomer inkluderer østrogen og hormonbehandling, bioidentical hormonbehandling, antidepressiva, høye blodtrykket medisiner og anti-anfall medisiner.

En rekke ikke-tradisjonelle medisiner, urter, vitaminer og andre kosttilskudd brukes i forbindelse med eller som alternativer til reseptbelagte medisiner.

Østrogen & Hormonbehandling

Inntil nylig var mange kvinner startet på østrogenbehandling eller hormonbehandling (en kombinasjon av østrogen og progesteron). Den langsiktige NIH-sponset Women Health Initiative (WHI) forskningsprosjekt presenterte bevis for at det er alvorlig risiko for langsiktig hormon og østrogen erstatning terapi. Skifte hormoner kan bidra til å redusere noen av de symptomer og bivirkninger som hetetokter og vaginal tørrhet forårsaket av en kvinnes endret kjemisk balanse, men bevis fra WHI-studien "peker på økt risiko for å utvikle hjertesykdom, livmorkreft, eggstokkreft og brystkreft , blodpropp og hjerneslag. "

Som svar på funnene i WHI Project, mange kvinner og helsevesenet utøvere nå mener at risikoen for langsiktig hormonbehandling oppveier fordelene. Hvis hormonbehandling er valgt som et alternativ, bør det brukes på laveste effektive dose for kortest mulig tid. For eksempel, noen leger er nå anbefale lokalt anvendt rettsmidler som "low-dose vaginal østrogen (krem, tablett eller ring) [som] reduserer vaginal og urethral tørrhet ... uten å innføre høye nivåer av østrogen i kroppen."

Humørsvingninger, depresjon og antidepressiva

Noen kjennetegn ved depresjon og humørsvingninger oppleves av noen, men ikke alle, kvinner i løpet av de stadier av overgangsalder inkluderer: en redusert interesse i livet, tretthet, søvnløshet, tap av matlyst, håpløshet og selvmordstanker. Noen kvinner opplever også angst symptomer som økt puls, pustevansker og følelser av å være ute av kontroll.

Antidepressive medisiner kan være foreskrevet for å hjelpe korrigere ubalanser forårsaket av varierende serotoninnivået. De fleste av de ofte foreskrevet antidepressiva som fluoksetin (Prozac), sertralin (Zoloft), paroksetin (Paxil), citalopram (Celexa) og venlafaksin (Effexor), en knyttet til de selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI), arbeid ved å regulere et stoff kvinnes serotoninnivået og øke tilgjengeligheten av serotonin. Antidepressiva er mest effektive når de brukes i forbindelse med rådgivning eller psykoterapi. Noen antidepressiva også lindre hetetokter.

Hetetokter

Det finnes reseptbelagte medisiner som gir litt lindring for hetetokter selv deres spesifikke formål er ikke behandling av hetetokter. Medisiner som gabapentin (Neurontin) en antiseizure narkotika, og klonidin (catapres), et stoff som brukes til behandling av høyt blodtrykk, har gitt noen kvinner med lindring av hetetokter. Alle disse stoffene har bivirkninger, og kvinner bør diskutere med sine leger fordeler og ulemper ved å bruke dem. Kvinner som bestemmer seg for å ta disse stoffene for å lindre hetetokter bør overvåkes nøye.

SSRI har også vist seg å bidra til å kontrollere hetetokter hos opptil 60% av kvinnene. Men noen antidepressive medisiner forbundet med bivirkninger, som redusert libido eller seksuell dysfunksjon.

Naturlig kosttilskudd

Noen kvinner foretrekker å stole på reseptfrie kosttilskudd for å lindre negative symptomer på overgangsalder, men meninger er blandet om hvorvidt eller ikke disse kosttilskudd virkelig hjelpe. Soyaprodukter, vitamin E, og Black cohosh er noen av de oftest brukte "naturlige kosttilskudd" kvinner bruker for å administrere menopausale symptomer som bein tap, hetetokter og stemningssvingninger. Noen studier, som en utført av Health Canada i 2006, har foreslått det kan være noen risiko forbundet med bruk av visse naturlige kosttilskudd

Hvis en kvinne bestemmer seg for å prøve en alternativ medisin eller urtemedisin, bør hun sørge for å diskutere det med henne helsepersonell. Selv om disse produktene er naturlig eller urte, er de fortsatt i stand til å forårsake ubehagelige eller farlige bivirkninger.

Lindring av astma symptomer uten å Medisiner

Astma er en pust lidelse som rammer om lag 34 millioner amerikanere, ifølge American Academy of Allergy, Asthma & Immunology. Det fører til smale, betente luftveier som gjør det vanskelig å puste, noe som resulterer i tungpustethet, hoste og kortpustethet. Mens den eneste dokumentert behandling for astma er gjennom å unngå triggere og ta medisiner som foreskrevet, er det mulig å redusere symptomene dine ved hjelp av komplementære behandlingsmetoder.

Unngå Allergiske Triggers

Allergi og astma går hånd i hånd. Ifølge American Academy of Allergy Asthma og immunologi, om lag 70 prosent av astmatikere også lider av allergi. Hva mer, er astmaanfall ofte satt av ved allergiske reaksjoner, noe som gjør det desto mer viktig å redusere eksponeringen.

Å kutte ned på innendørs allergen eksponering, start ved å fokusere på soverommet. Vask sengetøy grundig minst en gang i måneden, og vakuum tepper og teppe ukentlig. Hold vinduskar tørre å unngå muggvekst, og bruk allergen dekker på puter. Holde dyr ut av soverommet når det er mulig å unngå opphoping av dander i soveplass. En luftrenser kan bidra til å holde frisk luft sirkulerer samtidig redusere luftbårne allergener. Hvis mugg er et problem i ditt område, bør du vurdere å kjøpe en avfukter, som hemmer muggvekst ved å redusere luftfuktighet i luften.

Unngå utendørs triggere ved å holde deg oppdatert på de allergiforholdene i ditt område. Pollen er vanligvis mest utbredt mellom 5 am og 10 am, så ikke drive anstreng utendørs aktivitet i denne perioden. Klipping og raking plenen kan hisse opp muggsporer og andre allergener, og er bedre overlatt til ikke-astmatikere. Andre vanlige triggere for å unngå å inkludere sigarettrøyk, smog, matallergener og kald luft.

Alternative løsninger

Til tross for mangel på bevis for deres effekt, er alternative astma behandlinger stadig mer populært blant mange astmatikere. Når den brukes sammen med tradisjonell medisinsk behandling, kan alternative løsninger forbedre den generelle funksjon og kan også redusere behovet for visse medisiner over tid.

Pusteøvelser er en metode for å styrke lungene. Den Papworth Metode og Buteyko pusteteknikk er to av de mest populære for behandling av astma. Begrensede vitenskapelige bevis tyder på at disse øvelsene kan bidra til å forbedre astmasymptomer hos noen mennesker. En annen måte å styrke lungene og forbedre den generelle fitness er gjennom regelmessig mosjon. Tretti minutter med anstrengende aktivitet er anbefalt daglig for astmatikere. Hvis du trener i kaldt vær, bruke munnbind for å varme luften du puster og redusere risikoen for et astmaanfall.

Urtemedisiner inkludert Pestrot, tørket eføy og gingko ekstrakt er ofte anbefalt som alternative behandlinger for astma og allergi, men er ikke uten risiko. Butterbur er antatt å fungere ved å redusere glatte muskelkramper og redusere inflammasjon i lungene. Gingko er antatt å ha lignende effekter på lungene og for å redusere forekomsten av akutte anfall, spesielt hos barn. Unngå Pestrot hvis du er allergisk mot ragweed familien av planter.

Advarsler og sikkerhet

Astma er en alvorlig tilstand som kan føre til døden hvis ikke er tilstrekkelig kontrollert. Ta alle medisiner som foreskrevet og konsultere en medisinsk faglig før du prøver en ny astmabehandling. Hvis du tar reseptbelagte medisiner og kosttilskudd sammen, pass opp for potensielt farlige interaksjoner.

Bivirkninger av Serzone

Serzone er et vanlig antidepressivt legemiddel som bevirker kjemikalier i hjernen som kan utføres ved depresjon. Brukes ofte til å overvinne følelser av sorg og verdiløshet, Serzone (som alle andre medisiner) kommer med en rekke mulige bivirkninger som kan påvirke potensielle brukere.

Vanlige bivirkninger

Forekommer i bare en liten prosentandel av brukerne, det er noen vanlige bivirkninger som er forbundet med å bruke Serzone. Noen av disse bivirkningene er: svimmelhet, døsighet, urolig mage, svimmelhet, søvnløshet, tørr munn, forstoppelse, og uskarpt eller unormalt syn. Hvis du opplever noen av disse bivirkningene, de er rett og slett en reaksjon på stoffet av kroppen din, og er ikke noe å bekymre seg for.

Alvorlige bivirkninger

Dessverre er det en rekke alvorlige bivirkninger som også kan påvirke visse brukere. Disse bivirkningene inkluderer en allergisk reaksjon som kan føre til pustevansker, innsnevring av halsen, elveblest og hevelse i lepper eller tunge, besvimelse, og smertefull eller langvarig ereksjon hos menn. Disse bivirkninger som påvirker bare en liten mengde av befolkningen og er meget sjeldne.

Viktig sikkerhetsinformasjon

Vær alltid forsiktig når du bruker et motorkjøretøy, maskiner eller utføre noen form for farlige aktiviteter mens du tar Serzone, ettersom stoffet kan føre til økt døsighet og svimmelhet hos brukere. Alltid stige sakte mens du bruker stoffet som disse følelsene vanligvis manifestere seg selv mens stiger fra sittende eller liggende stilling. Til slutt, aldri ta alkohol når du bruker Serzone som det øker muligheten ofte utbruddet av symptomene ovenfor.

Bruk

Pass på å alltid ta Serzone nøyaktig som foreskrevet av legen din og med et fullt glass vann. Det kan ta flere uker for symptomene dine for å bli mildnet, så ikke slutte å bruke stoffet til du rådføre deg med legen din. Hvis du savner en dose, ta medisinen så snart du husker det. ALDRI ta en dobbel dose av stoffet. Hvis du glemmer en dose, bare fortsette timeplanen din som om du aldri hadde gått glipp av forrige pille.

Advarsel

Hvis du opplever noen av de ovennevnte bivirkninger, kan du kontakte en medisinsk faglig umiddelbart.

Hvis en overdose er forventet, leder direkte til legevakten og informere en lege som du kan bli forgiftet.

Alltid konsultere en lege før du begynner å bruke Serzone å sørge for at det er i din beste interesse.

Kognitiv atferdsterapi behandling Planer for Major Depression

Kognitiv atferdsterapi er en rådgivning teknikk, som fokuserer på symptomer og atferd av psykisk sykdom versus de underliggende årsakene. Kognitiv atferdsterapi er ofte brukt for behandling av alvorlig depresjon, med en 75-prosent pasienten forbedring rate, ifølge University of Michigan Depresjon Center. Terapeuter fokuserer på å eliminere negative tanker, oppmuntre positive aktiviteter og hjelpe pasienter belønne seg selv for positive handlinger.

Eliminere Automatiske negative tanker

Et viktig aspekt ved depresjon er eksistensen av automatiske negative tanker, eller maur. Disse tankene komme automatisk under visse situasjoner og er vanligvis vedvarende. For eksempel, hvis en depresjon lidende hører om et familiemedlem blir syk, kan han eller hun automatisk tenker at familiemedlemmet vil dø.

Kognitiv atferdsterapi gir pasienter kompetanse til å systematisk eliminere disse tankene. En terapeut kan først utforske selve tanken med pasienten. Han ville da ta opp de følelsene som kom med tanken og kanskje noen atferd knyttet til den. Da terapeuten ville prøve å knytte realistiske, positive tanker med handlingen eller trigger. I eksempelet ovenfor, vil pasienten bli oppfordret til å fokusere på hvordan familiemedlem har alltid spratt tilbake fra sykdom, så vel som på noen positive behandlinger som ville hjelpe familiemedlemmet bli frisk.

Deltagelse i positive aktiviteter

Deprimerte mennesker har en tendens til å trekke seg ut av positive aktiviteter. De kan isolere seg fra disse aktiviteter for et antall grunner. For noen pasienter kan det være for komfortabel bor i deres isolasjon, til tross for de negative symptomer og økt risiko for selvmord. Terapeuter noen ganger fore lekser som oppfordrer humørfremmende aktiviteter. For eksempel er oppgaven kjent å fremstille "bra" hormoner. Terapeuter kan tildele en pasient å rangere deres generelle stemningen før trening på en skala fra én til 10 år Pasienten vil da ta en 30-minutters spasertur, og vurdere stemningen ved retur. Over tid, trening aktiviteter en terapeut redere kan bli litt mer utfordrende og enda mer sosialt, for eksempel en aerobictime.

Ved hjelp av positiv forsterkning

Positiv forsterkning er en annen teknikk som bidrar til å forbedre en deprimert persons humør. Terapeuten og pasienten ville skape en hjemmeplan som setter opp miniatyr mål; ved å nå dem, kan pasienten belønne seg selv med en godbit for eksempel nye klær eller andre gaver. Ved å bruke eksempelet ovenfra, kan en klient behandle seg selv til en iskrem utflukt hvis han fullførte alle turer han ble tildelt i løpet av en to-ukers periode.