Digidexo.com

mat som renser blodårene

Mat du kan spise som hjelper blodårene utvider seg

Hjertesykdom og relaterte tilstander som forårsaker begrensning av blodårene er et stort problem i USA --- en person dør av hjertesykdom hvert 34 sekund. Fordi begrenset blodårer er slik en helserisiko, er det en god idé å spise mat som holder blodårene åpne, som alle er enklere enn du kanskje tror.

Arginin

Kjemikalier i kroppen kontroll om en blodåre constricts eller dilates. Den primære kjemiske assosiert med blodkar dilatasjon er nitrogenoksid; mer nitrogenoksid vanligvis betyr utvidelse av blodårene. En spesiell aminosyre, arginin, blir brukt til produksjon av nitrogenoksid, slik spise mat som er rik på arginin kan holde blodårer fra å bli begrenset.

Matvarer som inneholder store mengder av arginin inkluderer bønner, laks, valnøtter og havre. Som en bonus, mange av disse matvarene inneholder omega-3 fettsyrer og "gode" fett som er kjent for å redusere dårlig kolesterol, eller LDL.

Flavonoider

Flavonoider er antioksidantpigment forbindelser som finnes i planter. Disse kraftige midler hindre celleskader og bidra til å styrke blodårene i kroppen. Jo sterkere fartøyene er, jo lettere er det for dem å åpne og bo på den måten.

For å få flavonoider, spise en diett rik på frukt og grønnsaker som salat, hvitløk, løk, tyttebær, appelsiner og asparges. Visse urter, for eksempel basilikum, inneholder høye nivåer av flavonoider, som gjør de fleste te. Hvis alle disse frukt og grønnsaker la deg følelsen fratatt, kan du unne deg et stykke mørk sjokolade, som også er tett i denne antioksidant.

Varme Foods

Spise varm eller varm mat som varmer blodet; denne varme blodet deretter reiser til hypothalamus, kroppens termostat. Kroppen "tror" det er for varmt, og dermed meldingen sendes til blodårene utvider seg for å kvitte seg med overskuddsvarmen. Dette betyr at praktisk talt en hvilken som helst mat kan bidra til å åpne blodårene dersom det spises varmt, forutsatt at de kjemiske forbindelser i maten ikke fremmer innsnevring så mye at denne termiske effekt er overstyrt.

Matvarer for å unngå

Hvis du ikke ønsker å motvirke effekten av dine varme flavonoid- og arginin-rik mat, holde seg borte fra matvarer som har et høyt innhold av natrium. Også unngå bananer, ost, svinekjøtt, kalkun og mat som er syltet. Disse matvarene har andre næringsstoffer som er bra for deg, så ikke helt droppe dem, men vær klar over deres effekt på det kardiovaskulære systemet.

Mat som renser kolon

Klyster, avføringsmidler og fiber kosttilskudd kan gi deg midlertidig lindring fra en sikkerhetskopiert tykktarmen, men den beste langsiktige løsningen er en endring i kostholdet ditt. Maten du spiser har en direkte innvirkning på hvordan kolon oppfører seg --- melkeprodukter som ost og melk kan binde deg opp, mens du spiser grønnsaker, frukt og balanserte måltider vil holde deg jevnlig.

All-Natural Juice og frukt

Juice er en kolon-rensing agent, spesielt sviske juice, tranebærjuice og eplejuice. Drikk 2 hele glass av en eller flere av disse typer juice hver dag. Unngå juice laget med kunstige tilsetningsstoffer og sukker. Stick med økologisk frukt juice.

Kjøp en juicing maskin. Lag din egen blanding av epler, tyttebær og pærer --- alle med huden fortsatt på. Legg til minst en halv kopp vann per 2 kopper av din juicing blanding. Vannet vil forbedre konsistens og hjelpe til med rensing. Du kan legge gulrøtter til blandingen, som de er bra for kolon helse og bland godt med frukt. Du kan også spise den faste form av disse frukter som en måte å rense kolon.

Grovfôr

Har du noen gang hatt noen fortelle deg at du trenger grovfôr? Grovfôr kan høres ut som en skremmende ord, spesielt når du beskriver bevegelse gjennom tarmen. I de fleste tilfeller refererer grovfôr til grønne grønnsaker som er fulle av fiber, som brokkoli, spinat og grønne grønnsaker. Havre, hvete og hele korn er også vurdert grovfôr.

Forskning har vist at grovfôr hjelper rense kolon ved sprekker cellene rundt mage-tarmkanalen og skape mer slim, som smører veggene og flytter avfall gjennom systemet (resultater av en studie gjort ved Medical College of Georgia). Spise 2 eller 3 porsjoner av grovfôr hver dag.

Linfrø

Linfrø er en annen mat som vil rense tykktarmen. I stedet for å spise en håndfull frø, lage eller kjøpe bakevarer som inneholder linfrø, og spiser 1 porsjon om dagen. Brød, kaker, pannekaker og muffins kan gjøres med linfrø (se Ressurser for oppskrifter).

Urter som innsnevre blodårene

Den smaleste del av blodkar eller vasokonstriksjon er kroppens naturlige måte å øke blodtrykket. I henhold til den farmasøytiske firma Merck, når innsnevre arteriene sine vegger blir smalere. Derfor, den samme mengde blod passerer gjennom en mindre plass, noe som fører til blodtrykket øker. Blodkar innsnevring kan være en reaksjon på stress. Det kan også bli indusert ved visse urter.

Typer urter

Subhuti Dharman, Ph.D. og direktør for Institutt for tradisjonell medisin i Portland, Oregon, samlet en liste over urter som øker blodtrykket i sin artikkel, "Safety Issues Påvirker urter:. Urter som kan øke blodtrykket" Den fullstendige listen inkluderer: Anis, St. Johns Wort, Capsicum, Persille, blå cohosh, Jernurt, ærbar Berry, Bayberry, lakris, ingefær, ginseng, Ephedra, Pau d'Arco, hestehoven, Gentian, Cola alkaloider, Broom alkaloider, Calamus aminer og guarana.

Matvarer som inneholder dem

Mange av disse urtene som brukes i alternativ medisin. Men noen synes i vanlige matvarer. Ingefær er funnet i bakevarer og mange asiatiske retter. Det kan også legges til marinader og salatdressinger. Persille er en vanlig krydder. Det blir ofte brukt til å legge farge til restaurant retter. Hvis du spise ute, spør om du kan hoppe over persille. Hvis du lager mat, kan du prøve å erstatte persille for en annen krydder som basilikum eller timian. Lakris er vanligvis lett å unngå som det er i hovedsak funnet i godteri og brennevin.

Kosttilskudd

De fleste av disse urter er tilgjengelig som kosttilskudd. Mange av dem kan lindre andre forhold. Hvis du for tiden tar noen av disse urte kosttilskudd, sjekk med legen din for å se om du er i faresonen for høyt blodtrykk. Ginseng og Ephedra er også vanlige ingredienser i slankepiller og energidrikker eller kosttilskudd. Hvis du bruker noen av disse produktene, må du huske å planlegge regelmessige blodtrykket tester.

Urtete

Noen urtete selges som en blanding av flere forskjellige urter. Derfor kan det hende at ingrediensene ikke være så tydelig som sier et bestemt merke av ingefær te. Hvis du drikker urtete, bør du sjekke produktetikettene eller be forhandleren nøyaktig hva som er i dem. Urtete som kosttilskudd er ikke regulert av FDA, så du kan også være lurt å spørre legen din om det er noen farer forbundet med regelmessig inntak.

Symptomer

Det er vanligvis ingen symptomer på høyt eller lavt blodtrykk før en alvorlig medisinsk problem oppstår. Derfor bør helsepersonell jevnlig overvåke blodtrykket. Hvis du lider av høyt blodtrykk, vil du ønsker å unngå de tidligere nevnte urter. På den annen side, hvis du lider av lavt blodtrykk, kan det være lurt å snakke med legen din om naturlige, urte alternativer til å øke blodtrykket.

Mat som senker blodtrykket

Høyt blodtrykk oppstår når blodet strømmer gjennom arteriene med mer kraft enn vanlig. Selv om det har vanligvis ingen symptomer, kan det påvirke din helse og forårsake koronarsykdom, hjerteinfarkt, hjerneslag, blindhet og nyreskader. Livsstilsendringer inkludert kosthold kan senke blodtrykket.

Kalium

Salt øker blodtrykket, og 3500 mg kalium om dagen flush salt fra kroppen din. Mat som inneholder kalium inkluderer grønnsaker som erter, poteter, grønne greener, tomater og spinat og frukt som aprikoser, cantaloupe, epler, sitrus og bananer.

Kalsium

Kalsium kan redusere blodtrykket, og det er lett absorberes i skummet melk og andre magre meieriprodukter. Omfatter tre eller flere porsjoner med skummet melk hver dag i kostholdet ditt.

Fiber

En viktig del av dashbordet (kosten tilnærminger for å stoppe hypertensjon) kosthold er inkludert fiber-rik mat. Spise en høy-fiber diett som inneholder hele korn samt grønnsaker og frukt senker diastolisk blodtrykk med 17 prosent.

Olive Oil

Olivenolje har en gunstig effekt på cellene som linje blodårene og senker både diastolisk og systolisk blodtrykk med 8 mm Hg.

Omega 3

Omega-3 fettsyrer har en gunstig effekt på elastisiteten i blodårene. Mat som inneholder omega-3 inkluderer laks, valnøtter, linfrø, rapsolje og hvetekim.

Hva som forårsaker plakk i blodårene?

Plakk i blodårene dine er en medisinsk tilstand også kalt åreforkalkning, som er forebygges og behandles. Å ha plakk i blodårene dine setter deg på et høyere risiko for sykdommer, inkludert sirkulasjonsforstyrrelser, hjerteinfarkt og hjerneslag. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, årsaker til plakk i blodårene dine inkluderer kosttilskudd og personlige vaner.

Blood Pressure

Hvis blodtrykket ditt er større enn det ideelle nivået av 120/80 mm / Hg, kan blodårene dine utvikle plakk raskere enn hvis du hadde normalt blodtrykk.

Diabetes

Type 2 diabetes kan føre til at blodårene til å bli betent, noe som kan gjøre det lettere for plakk å holde seg til innsiden av dem og bygge opp.

Diet

Hvis du spiser en diett som er høy i kolesterol, spesielt "dårlig" kolesterol (low-density lipoprotein), kan overflødig kolesterol i blodet føre til en økning av plakk i blodårene dine.

Genetikk

Hvis du har et nært familiemedlem som en forelder, besteforelder eller søsken med aterosklerose, er du mer utsatt for å utvikle denne tilstanden også.

Overvekt

Å være overvektig, spesielt hvis du er også inaktive, kan forårsake plakk å bygge opp i blodårene dine på grunn av en større mengde blod i kroppen din.

Røyking

Den nikotin du inhalerer når røyke tobakk kan skade blodårene dine, samt begrense dem, slik at plakk å bygge opp og potensielt blokkere en arterie.

Hva er funksjonen til blodårene som kjører over overflaten av hjertet?

Hjertet er en hul opp-ned pæreformet organ som er avgjørende for liv, slo nonstop om 100.000 ganger per dag. Blodkar i hjertet er like viktig for kroppen, som hjertet og blodkarene arbeide sammen for å levere oksygen og næringsstoffer til kroppsvevet og for å fjerne avfallsprodukter slik som karbondioksid. Aterosklerose kan skade hjerte og forårsake død ved hjerteanfall, slik at oppgaven er viktig å beskytte de blodårer og i hjertet.

Betydning

Hjertet er en knyttneve-sized muskel-organ som har to sammenkoblede men separate pumper som leverer blod til lungene og sirkulasjonssystemet. Hjerte, lunger og sirkulasjon danne en lukket-krets-system som skyver blod inn i blodkar og vev. Hjertet og lungene transportere næringsstoffer og hormoner, fjerner avfallsstoffer og bidra til å opprettholde pH og kroppens kjernetemperatur.

Funksjon

Funksjonen av arteriene er å transportere blod pumpes fra hjertet. Koronararteriene er plassert på hjertets overflate ved begynnelsen av aorta. Mindre grener av arteriene, kalt arterioler, regulere blodstrømmen til kapillærene i henhold til behovene til kroppens vev. Kapillærer utveksle oksygen, næringsstoffer, hormoner og fluider til vevene. Funksjonen til det venøse systemet er å returnere blod til hjertet. Venuler samle blod fra kapillærene og konvergerer blod inn i blodårene.

Typer

Opplaget har to forskjellige komponenter: den arterielle og venøse systemer. Deoksygenert blod tilbake til hjertet via inferior vena cavae og overlegen, de største årer i kroppen, og strømmer deretter inn i det høyre atrium. Derfra blodet passerer inn i den høyre ventrikkel gjennom pulmonære arterier og inn i lungene, der blodet plukker opp oksygenet fra kapillærene. Dette blodet passerer gjennom lungevenene og inn i venstre atrium, og er pumpet inn i den venstre ventrikkel. Derfra blir oksygenrikt blod pumpes til resten av kroppen gjennom aorta.

Effekter

Trening plasserer en økt oksygenforbruk på hjertemuskelen. Høyre og venstre koronararteriene strekke under trening. Koronar arterioler og arterier har vist seg å øke i størrelse som en kronisk tilpasning til trening. Langvarig trening er også blitt vist å øke tettheten av kapillære senger, som tillater økt oksygenopptak i muskelen.

Advarsel

Koronarsykdom er den ledende dødsårsaken i USA. Aterosklerose, en tilstand som nært forbundet med hjertesykdom, fører til at slimhinnen i arterieveggene til å bli herdet og mindre elastisk. Fett og plakk bygge opp, innsnevring arterieveggene. Dette kutter blodstrømmen til hjertet, noe som fører til at hjertet vev til å dø, og kan også utløse et hjerteinfarkt.

Hva er blodårene som går fra hjertet gjennom kroppen din?

Blodårene er hul, tubal strukturer som transporterer blod gjennom kroppen. Vener fører blod til hjertet og fartøy som tar blod inn i kroppen fra hjertet kalles arterier.

Funksjon

Arteriene fører blod, som er blitt anriket med oksygen fra lungene, ut til alle kroppens vev og organer.

Struktur

Arterier har en hard ytre overflate, en muskel sentralt parti og et indre parti laget av epitelceller, som er tett pakkede celler som linje kroppsoverflater.

Pumpingen

I tillegg til å være en plass for blodet å bevege seg gjennom, arterier hjelpe hjertet flytte blod. Den muskuløse del av en arterie utvides og kontrakter for å presse blodet gjennom systemet.

Pulse

Pumpingen av arteriene holder tid med det bankende hjertet, noe som er grunnen til at du kan ta din puls fra blodårene i håndleddet eller halsen.

Åreforkalkning

Aterosklerose, en sykdom som påvirker arteriell helse, er karakterisert ved oppbygging av fett eller kalkavleiringer, kalt plakk, på arterieveggen, hindrer blodstrømmen.

Mat som vil senke blod Presure

Høyt blodtrykk, også kjent som høyt blodtrykk, kan føre til dødelige konsekvenser hvis venstre ubehandlet. Å spise sunt er en enkel ting du kan gjøre hver dag. Spise mat som fersk laks, vil kyllingbryst og brokkoli redusere blodtrykket.

Hypertensjon

Hypertensjon kan føre til slag og hjertesvikt. En systolisk trykk over 140 mmHg og diastolisk trykk over 90 mmHg er en grunn til å oppsøke lege umiddelbart.

Natrium

En lav-natrium kosthold er viktig for å senke blodtrykket. Ifølge American Heart Association, bør forbruket av salt begrenses til 2,4 mg daglig.

Magert kjøtt

Forbruket av magert kjøtt som skinn kyllingbryst og biff som er lav i fett er gode kilder til protein.

Fersk fisk

Fersk fisk som laks, kveite, havabbor og tunfisk er gode å spise fordi de senke blodtrykket. Fisk er en god kilde til protein, og inneholder omega-3 fettsyrer, som holder blodet fra clotting.

Fresh Fruit

Friske frukter som inneholder magnesium, kalium og kalsium bære elektrolytter som senker blodtrykket. Du kan finne disse ingrediensene i frukter som bananer, kiwi og datoer.

Friske grønnsaker

Friske grønnsaker gode på å senke blodtrykket inkluderer grønnkål, grønne grønnsaker, gulrøtter, blomkål, spinat og brokkoli.

Hvordan du rengjør plakk og kalsium ut av blodårene

Hvordan du rengjør plakk og kalsium ut av blodårene


Våre arterier fører blod og næringsstoffer i hele kroppen vår. Inne i blodet er stoffer som for eksempel fett, kalsium og kolesterol, noe som utgjør plakk. Plakk fester seg til veggene i blodårene og fører til en tilstand som kalles aterosklerose, som er en innsnevring eller tilstopping av blodårene. Visse aktiviteter som å spise riktig, regelmessig mosjon og tar medisiner kan bidra til å rense plakk og kalsium fra blodårene.

Hvordan du rengjør plakk og kalsium ut av blodårene

•  Spis en diett rik på frukt og grønne grønnsaker og omega 3 fettsyrer. Omega-3-fettsyrer finnes i fisk som for eksempel tunfisk og laks. Begrense eller unngå trans-fatty eller mettet fett som stekt mat.

Øvelse daglig i minst 20 til 30 minutter. Ta trappen i stedet for heisen, gå på pausene på jobb eller gjør verksted eller hagearbeid kan alle legge opp til din daglige øvelse diett uten å måtte sette av en egen øvelse rutine.

•  Slutte å røyke. Røyking bidrar til overmål plakk i blodårene, noe som kan resultere i tilstoppede arterier.

Senk stressnivået ditt. Stress kan bidra til høyere nivåer av plakk og kalsium i arteriene. Lytt til velvære bånd, ta rolige spaserturer, sitte på verandaen og nyte naturen, ta opp en ny hobby som omsorg for innendørs blomster, strikke eller lese en morsom bok.

Ta noen medisiner legen råder å fjerne overflødig plakk og kalsium fra arteriene. Kolesterol medisiner kan reversere LDL, eller dårlig kolesterol, som bygger seg opp i blodårene dine. Høyt blodtrykk medisiner kan også bidra til å redusere fett bygge opp på blodårene.

Snakk med legen din om en angioplastikk hvis legen din anbefaler prosedyren for å hjelpe til med blokkering fra plakk og kalkavleiringer. En angioplasti omfatter et tynt rør som er satt inn blokkerte arterier med ledninger gjennom røret og en deflatert ballong festet til enden av ledningen. Ballongen er oppblåst på det området av blokkeringen, klemme på fettavleiringer mot blodåreveggen, og en stent er på plass for å holde arterien åpen.

Hvordan å bruke mat til å rense en Liver

Når du er oppblåst, trekk eller humørsyk, eller en migrene tar over, er leveren sannsynligvis ikke ditt første vurdering. Dette gjelder også uforklarlig vekt gain.The Leveren er den største og mest arbeidsomme glandular organ. Det detoxes blod sammen med hundrevis av andre vitale funksjoner. Viktigst leveren fjerner farmasøytiske stoffet rester, kosmetikk, uunngåelige miljøgifter og overflødig hormonforstyrrende kjemikalier som er svelget eller inhalert. I dagens verden, kan kroppens naturlige prosesser ikke skylle ut alle giftstoffer som er lagret i fettceller. En giftig lever og forurenset blod kan resultere i en konstellasjon av fysiske og psykiske plager som kreft, hjertesykdom og diabetes. Opptatt leveren sitter på høyre side av bukhulen under mellomgulvet og produserer stoffer som bryter ned fett og filtrere skadelige stoffer fra blod, slik som alkohol. Prosessen fortsetter giften fra akkumuleres i blodet, som er lagret i fettceller i hele kroppen, og legger uønsket kroppsvekt. Forskning viser at den giftige kroppen beholder ca 7 til 8 pounds av toxins.The leveren kan bli overveldet og krever ernæringsmessig assistanse fra et utvalg av mat og krydder som gir næring, oppdatere og skylle leveren. Disse metodene har vært brukt siden antikken for å støtte effektiv leverfunksjon.

Hvordan å bruke mat til å rense en Liver

Gurkemeie er det som gjør sennep, cheddar ost og karri gul. Vi spiser det nesten hver dag, men ikke for helsemessige årsaker. Gurkemeie, kjent som curcumin, er nyttig for behandling og rensing leveren, lindre leverskade, og for styrkende produksjonen av galle. Gurkemeie hjelper forynge leverceller som bryter ned toxins.The bitter urt har en mild og jordnær smak. Det kan legges til hele korn når de lager mat, marinara saus, supper, stuinger, stek-tallet, eller noe mat du ønsker. Fibrøst cubanske svarte bønner og gul ris er et godt eksempel.

Kontroller te. Kok vannet og hell det i en te krus som har 1/2 ts. av bakken gurkemeie, 1 ts. av rå honning og 1 ss. av hakket fersk ingefær rot. La det bratt i 10 minutter, ta ut ingefær og SIP. Ikke bare er det te velsmakende, ingefær har en varmende side påvirke for kalde og fuktige dager.

innlemme juice fasting. Når preformed i flere dager eller uker, kan Fasting stimulere fjerning av interne giftstoffer. Det finnes mange forskjellige typer faster. Alltid forskning så ta kontakt med legen din før du prøver en rask ..

Konsekvent spise bredt utvalg av rå, økologiske grønnsaker; åtte til ti porsjoner daglig. Brokkoli, grønnkål, blomkål, spinat og kål er gode eksempler. Frukt er like viktig som den inneholder kraftige antioksidanter som skattekart for frie radikaler som forårsaker oksidasjon og irritasjon. Lokalt dyrket produsere inneholder høyere mengder av vitaminer og antioksidanter og støtter den lokale økonomien.

Hint

 • En forurenset og stresset leveren vil melde seg med fysiske symptomer som inkluderer hudirritasjoner, skrøpelig syn, uregelmessige menstruasjonssykluser, mindre utholdenhet, betennelse i blodårene, oppblåsthet, ulike fordøyelsesproblemer, pustevansker, hukommelsestap og leddsmerter.
 • Kjedelig hår eller hår som er falt ut, tørr hud, sprukne negler som bryter lett eller har allergi-lignende symptomer kan også være symptomer på en giftig leveren.
 • Spis rikelig med fiber bønner.
 • Når Fasting pass på å drikke rikelig med luft-temperatur, til filtrert vann skylle toksiner ut av systemet.
 • Unngå sukker, mel, ekstruderte korn, majones, excessine saltinntaket, junk food, MSG, sigaretter og kokt honning.
 • Hvis du tilfeldigvis ta blodet tynnere, Coumadin / Warfarin, være oppmerksom på at gurkemeie og ingefær tynne blodet og kan påvirke resultatene av INR (Pro-Time Test)
 • Prøv og unngå kommersiell butikken kjøpte gurkemeie og ingefær pulver. Vanligvis blir pulverformige, kommersielle tørre urter utsatt for bestråling, som kan ha negativ innvirkning på effekten. Organic er best.
 • Bruk Gurkemeie med forsiktighet hvis du kongestiv hjertesykdom.
 • Magen nød kan oppstå hvis Gurkemeie brukes over lange perioder av gangen. Sjekk med din Integrative Health Care Practitioner.
 • Mer er ikke bedre.
 • Gurkemeie har et rykte for å forlate en flekker på klær.
 • Når du bruker rå honning, ikke koke det.

Mat som utløser migreneanfall

Mat som utløser migreneanfall


Migreneanfall er preget av alvorlige hodesmerter og er ofte ledsaget av kvalme, oppkast og følsomhet for lys, lukter og lyd. Et migreneanfall kan vare alt fra 4 timer til 3 dager, ofte forårsaker den lidende til å sette livet sitt på vent. Mens de utløser migrene kan variere fra person til person, er det flere felles mat utløser rapportert å bringe på migreneanfall. De vanligste matvarer som utløser migreneanfall er listet opp her.

Tyramin

Tyramin er et stoff naturlig dannet fra nedbryting av protein i en food som det aldre. Mat som inneholder store mengder tyramin inkluderer alderen oster, rødvin, yoghurt, alkoholholdige drikkevarer, rømme, bearbeidet kjøtt, pickles, avokado og noen bønner, for eksempel garbanzo, pinto og lima.

Alkoholholdige drikker

Alkoholholdige drikkevarer øker blodtilførselen til hjernen. Rødvin, champagne og øl er de mest identifiserte utløsere av migreneanfall.

Tilsetningsstoffer og konserveringsmidler

Tilsetningsstoffer og konserveringsmidler kan utvide blodårene, utløser migrene hos noen individer. De mest vanlige tilsetningsstoffer som forårsaker migreneanfall er nitrater, nitritter, kjøtt tenderizers og mononatriumglutamat (MSG), som er en smaksforsterker funnet i orientalske matvarer, soyasaus, bearbeidet kjøtt og mange emballerte matvarer.

Koffein

Koffein er en mild stimulerende finnes i kaffe, te, sjokolade, kakao, brus og noen smertestillende medikamenter. Koffein constricts hjernens blodkar, noe som utløser migreneanfall i mange mennesker.

Sjokolade

Sjokolade inneholder fenyletylamin og teobromin, så vel som koffein. Disse naturlige kjemikalier kan forårsake et migreneanfall ved å endre den cerebrale blodstrøm og avgi noradrenalin, som er en kjemisk belastning i hjernen som øker blodtrykket, hjertefrekvensen og blodstrømmen.

Mat som inneholder Flavonoider for testosteron terapi

Mat som inneholder Flavonoider for testosteron terapi


Som menn alder, nivåene av testosteron i kroppen gradvis avta. Dette fører til en rekke fysiske endringer som de fleste menn finner rett og slett uønsket. For å bekjempe nedgangen, mange ser på testosteron terapi som en måte å gjenvinne minst noen av deres ungdomskraft. Naturlige alternativer blir stadig mer populære, og de mest lovende synes å ligge med sammensetninger som kalles flavonoider, som finnes i flere typer mat.

Fakta

Testosteron er det dominerende mannlig hormon og produseres i testiklene. Det er en naturlig anabole steroid som er ansvarlig for utvikling av mannlige egenskaper som kropp og ansiktshår og muskelstyrke og vekst. Det spiller en sentral rolle i produksjonen av sædceller og påvirker seksuell lyst og ytelse. Tilstrekkelig nivå bidra til å bevare beintetthet, og bidra til en generell følelse av velvære.

Betydning

Aldersrelaterte nedgang i testosteronnivået er uunngåelig, selv om genetiske makeup eller helseproblemer kan også være faktorer. Som nivåer av testosteron nedgang menn kan begynne å oppleve negative effekter som trøtthet, økt irritabilitet, depresjon, manglende evne til å konsentrere seg, tap av bentetthet, tap av seksuell lyst, og erektil dysfunksjon (ED).

Behandling

Behandlinger for lave nivåer av testosteron inkluderer FDA godkjente metoder for testosteron terapi i form av injeksjoner, geler, eller patcher. Naturlige alternativer ved hjelp av matvarer og kosttilskudd inneholdende forbindelser som kalles flavonoider har også vist seg å være effektive. Ifølge "Journal of Medicinal Food", mai 2002, studier viste at det var en betydelig forbedring i total seksuell funksjon hos rotter som fikk flavonoider, sammen med en økt sædkvalitet og større befruktning potensial.

Foods

Balz Frei, professor og direktør ved Linus Pauling Institute, påpeker at flavonoider finnes hovedsakelig i frukt og grønnsaker. Faktisk, de er det ofte gi frukt og grønnsaker deres farge-de gjør sitroner gule og enkelte epler røde. Kaffe, hvit og grønn te, persille, rød og hvit vin, øl, honning, belgfrukter, og mørk sjokolade har også betydelige mengder flavonoider Foods med høyest konsentrasjon av flavonoider inkluderer grønne grønnsaker, løk, epler, bær, og alle sitrusfrukter (appelsiner, mandariner, grapefrukt, osv).

Flere fordeler

Ikke bare kan spise matvarer med flavonoider bidra til å øke nivåene av testosteron naturlig, men de kan også antas å ha andre helsemessige fordeler også. Balz Frei av Linus Pauling Institute sier at flavonoider kan også indusere mekanismer som bidrar til å drepe kreftceller og hemme tumorinvasjon. Frei sier også at flavonoider bidra til å holde blodårene sunne og avslappet som hindrer betennelse, og kan derfor bidra til å senke blodtrykket-alle sentrale mål i forebygging av hjertesykdom.

Remedy som renser plakk ut av arterier

Leger attributt plakkakkumulering i arteriene, og herding av den arterielle vegg (eller aterosklerose) som er uunngåelig resultat, til et uensartet sett av faktorer. Noen av disse faktorene inkluderer alder; genetisk disposisjon; en stillesittende livsstil; inntak av matvarer og væsker som er høy i low-density kolesterol (LDL); et høyt inntak av kalsium; og / eller overdreven røyking og alkoholforbruk. Dette er ikke en eksklusiv og ugjendrivelige sett av faktorer og ikke alle pasienter med disse egenskapene vil utvikle aterosklerose.

Fjerning av plakk

En måte for å fjerne plakk, er å identifisere den underliggende årsaken til dannelsen. Siden årsaken til plakkakkumulering er vanligvis ukjent, SaveYourHeart.com antyder at den normale fremgangsmåte er å eliminere alle risikofaktorer helhetlig. Mens denne eliminasjonsmetoden benyttes for å komme til roten av problemet, kan det også hindre andre faktorer fra å bidra til åreforkalkning også.

Ikke-kirurgiske behandlinger

En kombinasjon av et høyt vitamin-C kosthold, frisk frukt og grønnsaker, sammen med et redusert inntak av fet mat, kan gå en lang vei mot å forebygge og fjerne plakk. Å opprettholde en ideell kroppsvekt, gjør moderat og konsistent mosjon, og å avstå fra tobakk og alkohol kan også være en god resept for å forebygge og til og med fjerne plakk. Lagre Your Heart tyder på at en sunn øvelse diett bør inkludere cardio øvelser som styrker hjertemuskulaturen, som turgåing, svømming, sykling og jogging.

Kirurgi

Funksjonene i blodårene dine kan sammenlignes med et tett rør. Når arterien blir blokkert, må innskuddet som skal tømmes ved hjelp av en slags implementere. Dette er i hovedsak hvordan hjerte kirurger utfører operasjoner. Angioplastikk er den tradisjonelle og tid-testet kirurgi ifølge VascularWeb.org. Angioplastikk fjerner plakk ved hjelp av en ballong for å utvide arterien.

Bypass kirurgi er et annet alternativ. Bypass kirurgi skaper en ny vei for blodet å passere, og samtidig dempe den skadede arterie eller arterier.

Endarterectomi er et annet alternativ. Denne fremgangsmåten fjerner plakk ved å gjøre et snitt direkte inn i plakk rammede området gjennom halsen. Som med alle kirurgi, disse surgeries har fordeler, men også noen mulige bivirkninger. Vanligste risikoene inkluderer en blodpropp utvikler under eller etter operasjonen, og en gjentakelse av tilstanden etter operasjonen.

Mat som er bra for å senke kolesterolet

Hvis kolesterolet er høyt du er i faresonen for hjertesykdom. Å spise et hjerte sunt kosthold er viktig hvis du ønsker å redusere og kontrollere kolesterolet. Velg mat som er lav i kolesterol og mettet fett og transfett.

Kolesterol

Det er to typer av kolesterol. Low density lipoprotein (LDL) er det "dårlige" kolesterolet. LDL kolesterol kan bygge opp på veggene i blodårene. Når det kombineres med andre stoffer LDL bygge opp kan danne plakk. Plakk er en tykk, hard avsetning som vil begrense blodkaret og gjøre dem mindre fleksibel. High density lipoprotein (HDL) er det "gode" kolesterolet. HDL bidrar til å beskytte ditt hjerte. HDL bærer dårlig kolesterol til leveren din slik at den kan behandles av kroppen din. Noen kolesterol er laget av kroppen din og resten kommer fra hva du spiser. Holde de to typer kolesterol i balanse er nøkkelen til å ha en god kolesterolnivå.

Løselig fiber

Spise løselig fiber vil redusere LDL-nivå ved å redusere mengden av kolesterol kroppen absorberer. The fiber finnes i hele korn, frukt, grønnsaker og belgfrukter er best. Matvarer som er gode kilder til løselig fiber inneholder havregryn, havrekli, nyre bønner, epler, pærer, bygg og svisker.

Nøtter

De flerumettede fettsyrer som finnes i noen nøtter kan redusere kolesterolet i blodet ditt. Nøtter å spise er mandler, hasselnøtter, peanøtter, pekannøtter, noen pinjekjerner, pistasjenøtter og valnøtter. Valnøtter også bidra til å holde blodårene sunne og elastisk. Alle nøtter er høy i kalorier, så bare spise en håndfull om gangen.

Omega 3 fettsyrer

Omega 3 fettsyrer ikke bare bidra til lavere kolesterol, de også hjelpe hjertet ved å senke blodtrykket og minske risikoen for blodpropp. Spise to porsjoner i uken med fet fisk som makrell, sjø ørret, sild, sardiner, Albacore tunfisk og laks. Omega 3 fettsyrer kan også bli funnet i bakken linfrø og rapsolje.

Olive Oil

Antioksidanter i olivenolje lavere LDL uten å skade din HDL. Ved hjelp av olivenolje kan bidra til å redusere dårlig kolesterol uten å påvirke din gode kolesterolet. Bruke extra virgin olivenolje som den har et høyere nivå av antioksidanter. Unngå lys oliven olje, fordi det har blitt behandlet for å gi den en lettere smak eller farge.

Mat som øker tenkning makt

Mat som øker tenkning makt


Kan det du spiser virkelig påvirke hvor godt du gjør på at eksamen du har studert for eller at presentasjonen du har vært så bekymret for? Forskning tyder på at det kan. Men å velge riktig mat kan gi mer enn bare en umiddelbar hjernen boost. Med riktig ernæring, kan du nyte langvarig psykisk helse.

Fresh Produce

Frukt og grønnsaker er bra for hjernen din, så vel som kroppen din. Antioksidant-rik mat - særlig dypt-farget råvarer som bær, rødbeter og spinat - hjelpe kroppen å opprettholde god blodgjennomstrømning, som er viktig for hjernens funksjon. Antioksidanter kan også bidra til å redusere aldersrelatert reduksjon ved å beskytte hjerneceller fra destruktiv fri radikal aktivitet.

Blåbær

Å spise blåbær kan hjelpe deg å opprettholde mental klarhet selv når du blir eldre, melder Psychology Today. Dette er fordi blåbær inneholder flavonoid fytokjemikalier som kalles antocyaniner, som hjelper hjerneceller opprettholde sin evne til å kommunisere med andre celler. De kan også hjelpe kroppen produsere nye nerveceller. Denne effekten forsterkes når blåbær er fortært med matvarer rike på omega-3 fettsyrer, som for eksempel valnøtter. Kaste blåbær og valnøtter med yoghurt eller blande begge ingrediensene i en smoothie.

Sjokolade

Kakao flavonoler finnes i sjokolade bedre blodtilførselen til hjernen og forbedre tenke funksjon samtidig som det gir antiaging beskyttelse, ifølge undersøkelser gjort av en rekke universiteter, inkludert Harvard, Northumbria og Wheeling Jesuit University. Som antioksidanter, flavonoler åpne opp blodårene og fremme blodtilførsel til hjernen.

Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer er essensielle for normal hjernen fungerer og utvikling. Forskning viser en 10 prosent reduksjon i kognitiv svikt hos eldre voksne som spiser fisk minst en gang i uken, ifølge den australske Nursing Journal. Velg kaldt vann fet fisk som laks, sardiner eller makrell, som er rik på omega-3 fettsyren dokosaheksaensyre (DHA). Hvis du ikke kan spise så mye fisk, prøv linfrø måltid, valnøtter eller tofu, som er gode kilder til omega-3 fettsyren alfa-linolensyre (ALA). Kosttilskudd kan også hjelpe deg med å konsumere tilstrekkelige mengder av denne hjerne-boosting drivstoff.

Power Breakfast

En høy protein frokost kan øke tenkning makt, ifølge Muscle & Fitness Magazine. En sveitsisk studie fant at fag spise både en proteinrik frokost (80 gram protein til 20 gram karbohydrater) og en balansert frokost (50 gram hver av karbohydrater og protein) utviklet seg vesentlig bedre på mentale oppgaver i forhold til pasienter som spiste en høy- carb (80 gram maltodextrin og 20 gram protein) frokost. Prøv egg og hele korn toast, tofu-vegetabilsk rykke ut med tortilla eller en håndfull nøtter med et stykke frukt.

Mat som inneholder metionin

Mat som inneholder metionin


Metionin gjør mye mer enn å bygge protein. Denne aminosyren hjelper produsere stoffer som støtter stoffskiftet, og det er spesielt viktig for å syntetisere en kraftig antioksidant som kalles glutation. Det er en essensiell aminosyre, som betyr at det må innhentes gjennom kosten fordi kroppen din ikke kan gjøre det. Men hvis du planlegger en variert meny med proteinrik mat, som kjøtt og fjørfe og grønnsaker, som mais, spinat og brokkoli, bør du enkelt møte dine daglige metionin kravet.

Metionin Basics

Metionin er en av bare noen få svovelholdige aminosyrer, som er et viktig skille fordi svovel påvirker måten det fungerer. Det hjelper syntetisere to stoffer: S-Adenosylmethionine, eller samme, og glutation. SAMe støtter mange metabolske aktiviteter i hele kroppen, melder University of Maryland Medical Center. Det opprettholder cellemembraner, styrker immunforsvaret og er avgjørende for produksjon av stemningen regulerende signalstoffet serotonin. Glutation fungerer som en antioksidant som beskytter cellene mot reaktive molekyler - frie radikaler - som kan skade dem. Metionin hjelper også hindre diett-indusert fatty leversykdom, i henhold til juni 2014 utgaven av det vitenskapelige tidsskriftet "molekyler."

Mest Mat Kilder

Du vil få mest metionin fra kjøtt, fjærkre og fisk fordi de er rike på protein, som inneholder metionin. En av de beste kildene er biff ytrefilet steke, et magert kjøtt som gir 0,8 gram av metionin i en 3-unse servering. Andre gode kilder inkluderer skinn kylling bryst, laks og tunfisk. Bønner inneholder mer metionin enn de fleste plante-baserte matvarer. En kopp kokte soyabønner eller en lignende mengde bønner, for eksempel nyre, hvite eller svarte bønner, har rundt 0,2 gram metionin.

Andre gode valg

Meieriprodukter er gode kilder til metionin, med om lag 0,2 gram i en kopp lettmelk eller yoghurt. A 1-unse servering av sesamfrø, hasselnøtter eller pekannøtter inneholder ca 0,1 gram, melder det amerikanske Department of Agriculture. Noen grønnsaker å velge mellom inkluderer en bakt potet og en-cup porsjoner med limabønner, mais, spinat og brokkoli. De har alle omtrent 0,1 gram av metionin per porsjon.

Daglig Krav

Friske voksne bør spise 19 milligram av metionin daglig for hver 2,2 pounds av kroppsvekt. Tar metionin kosttilskudd regnes som trygt, men sørg for å følge doseringsanvisningen. Metionin omdannes til homocystein, og forbruker mer enn fem ganger den anbefalte mengden av metionin kan øke nivåene av homocystein i blodet, ifølge en rapport i "Journal of Nutrition" i 2006 Når homocystein forblir høy i lang tid, det kan skade blodårene dine og øke risikoen for hjerte-og karsykdommer.

Mat som gjør at blodkar Fleksibel og elastisk

Mat som gjør at blodkar Fleksibel og elastisk


Som hjertet ditt slår, arteriene utvide slik at blodet å strømme gjennom dem. Over tid, kan blodårene blir stiv og lite fleksibel på grunn av en oppbygging av plakk. Plakk består av "dårlige" kolesterol og annet avfall i kroppen. Hvis nok plakk bygger seg opp i veggene i blodårene dine, kan alvorlige komplikasjoner oppstår. Sunn mat og matvarer rike på gode kolesterolet kan bidra til å holde blodårene klart.

Omega-3 fettsyrer

Mat som er rik på omega-3 fettsyrer kan bidra til å fjerne dårlige kolesterolet fra blodårene. Tunfisk, laks, tilapia og sverdfisk er alle gode kilder til omega-3 fettsyrer.

Omega-3 fettsyrer kan også finnes i planteriket, ifølge WebMD. Raps, nøtter, soyabønner, og linfrø alle inneholder omega-3 fettsyrer.

Enumettet fett

Enumettet fett er sunt fett som bidrar til å fjerne dårlig plakk fra arteriene. Koke mat i peanøtter eller solsikke oljer for å høste fordelene av dette fettet. Bruk olivenolje som base av en vinaigrette. Avocado er en rik kilde til enumettet fett, så vel som kostfiber. Konsumere nøtter som mandler og peanøtter. Mandelsmør og peanøttsmør er også gode kilder til enumettet fett.

Kostfiber

Kostfiber bidrar også fjerne plakk fra arteriene. Nyt hele korn som bygg, brun ris og fullkornspasta å få rikelig med fiber i kosten. Velg hele korn brød i stedet for loff. Spis havregryn og andre hel-korn korn. Mange frukter er også høy i kosttilskudd fiber, inkludert epler, pærer og bananer.

Sunt kosthold

Spise et sunt kosthold kan holde plakk fra forming i arteriene. Unngå kilder til mettet fett, inkludert rødt kjøtt som biff. Bytt biff hamburgere med de laget kalkun eller soya. Avstå fra å spise kaker, paier, chips, kjeks og andre høy-fett snacks. Spis en diett rik på fargerike frukter og grønnsaker, som inneholder viktige næringsstoffer og er lav i kalorier. Konsumere rikelig med grønne blader, samt gulrøtter, selleri, søte poteter og tomater. Nyt frukt som fersken, ananas, appelsiner og plommer.

Hvordan holde blodårene dine klar av plakk

Arteriell plakk er et stoff som består av en rekke elementer (LDL kolesterol er en av de viktigste de) som holder deg til veggene i blodårene. En oppbygging av plakk i arteriene kan begrense eller helt blokkere passasjer som fører blod gjennom kroppen, noe som kan føre til hjerteinfarkt eller hjerneslag, blant andre store plager. Holde arteriene klar av plakk er det viktigste skrittet for å forebygge disse livstruende tilstander.

Bruksanvisning

Har kolesterolnivået testet av helsepersonell. Mange leger har tilgang til en enhet som måler kolesterolnivået i blodet. Innhenting av resultatene av en personlig kolesterol test kan bidra til å kartlegge hvilke skritt må tas for å hindre eller redusere arterie blokkering. En kolesterol test vil vanligvis kreve at du går uten mat i ca 12 timer på forhånd, og vil kreve en finger stikk for å få en liten blodprøve. Testen vil gi informasjon om din nåværende nivåer av LDL (såkalt "dårlig" kolesterol), HDL (kjent som "gode" kolesterolet), total kolesterol (HDL og LDL-tall kombinert), triglyserider (i utgangspunktet fettstoffer i blodet som kan også bidra til hjertesykdom), og blodsukkeret. Legen din vil fortelle deg hva nivåene av hver av disse anses optimal. Det er vanligvis best, men å ha et lavere nivå av LDL (dårlig) kolesterol og et høyere nivå av HDL (bra) kolesterol.

Opprett en ernæring plan og hold deg til den. Legen din kan hjelpe deg med å finne den beste ernæring plan for dine spesifikke behov, men generelt er det en rekke matvarer for å unngå og mange matvarer du ønsker å spise når opprettholde gode kolesterolet. Unngå transfett er en veldig viktig måte å senke LDL kolesterol. Se på ingredienslister og ernæring fakta på noe mat du tar i til kroppen din. Alt som inneholder en hydrogenert eller delvis hydrogenert olje inneholder i det minste en viss mengde av trans fett. Transfett har vist seg å dramatisk øke nivået av dårlig kolesterol, og dermed øke sjansene for arteriell plakk betydelig. Mettet fett, slik som de som finnes i animalske produkter som kjøtt og meieriprodukter, kan også bidra til høye nivåer av dårlig kolesterol. Prøv å holde disse matvarene til et minimum når du oppretter en ernæring plan.

Tren regelmessig. Studier har vist at trening bidrar til å redusere LDL kolesterol. Hvis du er for tiden overvektig, selv bare av noen få pounds, er risikoen for tilstoppede arterier forhøyet i det minste til en viss grad. De fleste helsepersonell anbefaler minst 30 minutter med moderat til kraftig mosjon (som løping, gange eller sykling) for å opprettholde gode kolesterolet og eventuelt initiere vekttap (gir en riktig ernæring plan har også blitt implementert). Sjekk med legen din for en passende øvelse diett som passer din helse omstendigheter.

Hint

 • The USDA anbefaler å spise bare 5 oz. av kjøtt en dag for folk flest, som er omtrent samme størrelse som en standard kortstokk.
 • Umettet og flerumettet fett som finnes i oliven, raps og soyabønner oljer har vist seg å bidra til å øke gode kolesterolet.

Hva er behandlingen for plakk i blodårene?

Plakk i arteriene er ansvarlig for tilstanden kalles aterosklerose. Over tid kan aterosklerose betydelig begrense blodstrøm og skape forhold som fører til hjerteinfarkt eller hjerneslag. Plakk kan forekomme i alle arterie, men felles problemområder omfatter hjertet, hjernen, lunger, nyrer, armer og ben. Behandlinger for plakk i arteriene inkluderer livsstilsendringer, medisiner og kirurgi.

Livsstil Modifikasjon

Behandling gjennom livsstil endringen er en typisk første alternativet for aterosklerose. Hensiktsmessige tiltak i dette området kan bremse eller stanse utviklingen av sykdommen. Med legen din godkjenning, begynner et program med regelmessig mosjon. I tillegg til å forbedre blodsirkulasjonen og la musklene dine til å bruke eksisterende oksygen mer effektivt, kan trening fremme den naturlige veksten av nye blodkar for å omgå noen områder av overdreven plakk. Prøv å utøve de fleste dagene i uken for en total periode på 30 minutter til en time hver dag. Hvis det er nødvendig, bryte den totale treningstiden i mindre segmenter. Hvis dine dager er opptatt, kan du prøve å få tid i ved å ta turer ved lunsjtid eller bruke trappene i stedet for heis. Du kan også prøve å trene mens du gjør normalt inaktive ting som arbeider ved skrivebordet eller ser på TV.

Hvis du røyker, sluttet. Gjør hva du kan for å opprettholde en sunn kroppsvekt, herunder å bytte til et kosthold basert på hele korn, frukt og grønnsaker. Reduser inntaket av fettrik mat, kolesterol og natrium. Les mat etiketter for å utdanne deg selv om virkningen av kostholdet ditt. Utarbeide alternativer til usunn mat som tilfredsstiller minst noen av din faste mat cravings. Rådfør deg med en ernæringsfysiolog for å lage en gjennomførbar sunn spising plan. I tillegg bør du ta en stress management klassen til å redusere effektene av stress på din helse.

Medisinering

Hvis aterosklerose krever medisinsk behandling, er det mange alternativer tilgjengelige. Høye nivåer av "dårlig" kolesterol, som er skylden for oppbygging av arterie plakk, kan senkes av en rekke medisiner, og nivåer av "gode" HDL-kolesterol kan heves. Potensielle valg for legen din for å foreskrive inkluderer fibrat stoffer som gemfibrozil (Lopid) og statin narkotika som rosuvastatin (Crestor) og atorvastatin (Lipitor). Hvis blodpropp er en bekymring, kan legen forskrive en blod tynnere som warfarin (Coumadin). Blodtrykk bekymringer kan løses ved bruk av kalsiumkanalblokkere, ACE-enzym (ACE) hemmere eller betablokkere. Blodplate klumper i trange arterier kan løses ved medisiner som aspirin, som reduserer denne tendensen. Legen kan også foreskrive ekstra medisiner for å behandle andre forhold knyttet til aterosklerose. Vær oppmerksom på at aterosklerose medisiner vanligvis bære betydelig risiko for bivirkninger. Sørg for at du grundig diskutere alle foreskrevet behandling med legen din.

Kirurgi

Hvis aterosklerose krever kirurgisk lettelse, kan legen anbefale en av flere prosedyrer. Bypass kirurgi er brukt for å skape nye passasjer for arteriell blod. Angioplastikk bruker en innsatt ballongen for å komprimere plakk mot dine blodårene. Endarterectomy innebærer kirurgisk fjerning plakk fra blodårene. Trombolytisk behandling unblocks blodpropp gjennom direkte injeksjon av medikamenter i en berørt arterie. Konsultere legen din for en fullstendig forklaring av disse prosedyrene.

Krydder som renser kroppen din

Krydder som renser kroppen din


Krydder har blitt brukt over hele verden for sine helsebringende fordeler, farge, aroma og smak berikende kvaliteter. Oregano, koriander og gurkemeie er tre krydder som er full av antioksidanter. Du finner dem hos din lokale kjøpmann eller vokse dem selv å rense kroppen din. Hvitløk, cayenne pepper og nellik er også ganske billig urter som har medisinske egenskaper som er gunstig for kroppen.

Oregano

Oregano binder gallesalter og kreftfremkallende giftstoffer i tykktarmen, og bidrar til å fjerne dem fra kroppen, ifølge Life Style Lounge online. Oregano har anti-parasittiske egenskaper og bidrar til å utvise parasitter fra kroppen fordøyelsessystem. Oregano er en stor antioksidant, som hindrer celle skade i kroppen, kjemper mot bakteriesykdommen Giardia, og bidrar til å styrke immunforsvaret.

Cilantro

Cilantro, også kjent som koriander, er en urt med kraftige antioksidantegenskaper. Koriander bidrar til å fjerne giftige metaller fra kroppen, senker kolesterolet og bekjemper frie radikaler. Cilantro kjemper kvalme og gass, fordeler fordøyelsessystemet samt tømmer ut bakterielle og virale infeksjoner. Ifølge Instah.com online, koriander kamper av urinveisinfeksjoner samt dreper bakterier som forårsaker salmonella.

Gurkemeie

Auyervedic medisin bruker gurkemeie som en lever cleanser, ifølge NaturalHealthWeb.com. Gurkemeie hjelper leveren produserer galle, som igjen hjelper leveren å avgifte seg selv og lade opp sine celler. Gurkemeie renser blodet, fremmer god fordøyelse og er også en hudrensingsprodukt.

Hvitløk

Hvitløk er en stor urt, fordi det er billig og dreper mange bakterier og patogener i kroppen. Ifølge Intent nettet, fungerer hvitløk som en blod cleanser og bidrar til å utvise parasitter i fordøyelsessystemet. Hvitløk bidrar til å fjerne slim bygge opp i luftveiene, og øker styrken av immunsystemet. Folk som gjennomgår en detox diett eller faste kan innlemme hvitløk for å hjelpe rense kroppen effektivt, samt levere antioksidanter for å bidra til å helbrede og reparere skader. Kun fersk hvitløk inneholder den største mengden av helsebringende fordeler, som hvitløk pulver har i utgangspunktet ingen.

Kajennepepper

Gamle samfunn dratt nytte av bruk av cayenne pepper for å opprettholde helse, smakstilsetning i mat og bekjempelse av plager. Cayenne pepper hjelper behandle halsbrann, delirium, skjelvinger, gikt, lammelser, sår hals, ifølge Dr. Edward Group. Cayenne pepper har anti-inflammatorisk egenskaper, anti-sopp egenskaper, og er flott for å bryte opp slim under en kald. Cayenne pepper er også anti-bakteriell i naturen, som er flott for å kjempe mot forkjølelse og feber. Cayenne pepper er funnet i de fleste dagligvarebutikker i pulverisert form, hvor den lett kan brukes i matvarer for god fordøyelse eller gurglet som en skyll å kjempe sår hals.

Nellik

Fersk hel nellik inneholder fantastiske medisinske egenskaper. Ferske nellik er en fordøyelseskanal hjelpemiddel; pulverisert og inge de hjelper rense kroppen for innvollsparasitter og også drepe parasitten egg. Nellik inneholder også anti-bakterielle og antiseptiske egenskaper som gjør dem stor for rensing av huden. En hel fedd kan bli sugd inn som mynte, som gir deg frisk behagelig ånde og renser munnen.