Digidexo.com

fordeler til propolis

Fordeler til hjernen fra kolin

Kolin, ofte referert til som et B-vitamin, er et essensielt næringsstoff kjent å utføre flere viktige funksjoner i kroppen, spesielt i forbindelse med hjernefunksjonen og utvikling.

Funksjon

Kolin er en viktig del av cellemembranen, og er nødvendig for riktig overføring av nerveimpulser. Helsepersonell tjenestemenn sier 10 gram choline forbedrer hukommelsen.

Mangel

Kolin mangel har vært knyttet til svekket hukommelse og hjernens funksjon, fatty buildup i leveren, magesår, høyt blodtrykk, manglende evne til å fordøye fett, nedsatt nyrefunksjon og hemmet vekst.

Kilder

Eggeplommer, lecitin, belgfrukter, soyabønner og hele korn inneholder betydelige mengder choline. Andre kilder inkluderer fisk, grønne blader, bønner, erter, ølgjær og hvetekim.

Expert Insight

Ifølge den nasjonale Food and Nutrition Board, er den anbefalte daglige choline dose for voksne 550mg for menn og 425 mg for kvinner.

Risiko / advarsler

Kolin er generelt trygt, men hvis du har en medisinsk tilstand eller ta noen medisiner er det best å bruke kosttilskudd kun under veiledning av en helse-omsorg leverandøren.

Fordeler til bruk av Embryonic Stem Cell Research

Det er mye debatt om hvorvidt bruk av embryonale stamceller for medisinsk forskning er for uetisk å få lov. Noen hevder at prosessen dreper menneskeliv. Andre hevder at disse i stor grad uutviklet embryoer kan gi en større hensikt for mennesket og ende opp med å spare tusener på tusener av liv. For disse menneskene, fordelene av embryonal stamcelleforskning gir nok begrunnelse for bruken.

Potensiell samfunnsnytte

Embryonale stamceller har potensial til å bidra umåtelig til det medisinske feltet ved å gi sårt trengte behandling for vanlige lidelser som innebærer et tap av celler, for eksempel diabetes, Parkinsons sykdom og til og med hjerteinfarkt, forklarer en elektronisk bok finansiert av Office of Forskning integritet. Mange tror at antall liv fremskritt i denne typen forskning kan ende opp med å hjelpe er vel verdt innsatsen, til tross for motstand. Å kunne gi folk en kur for sine ødeleggende forhold (for eksempel multippel sklerose eller kreft) og forlenge deres liv ville være en utrolig medisinsk bragd.

Tilgjengelighet

Embryoer er ofte utviklet i laboratorier i petriskåler fra egg og sæddonorer. Tusenvis av par hvert år som har problemer med å bli gravid barn slår til denne prosessen, kalt in vitro-fertilisering. Mange egg og millioner av sædceller er blandet i løpet av denne prosessen, noe som ofte resulterer i mange embryoer. Vanligvis er opp til tre er implantert i kvinnen. De ekstra embryoer er frosset for mulig fremtidig bruk. Eventuelle ubrukte embryo kan bli donert til støtte stamcelleforskning. Dette virker som en bedre bruk enn bare å avhende dem.

Longevity

Når laget i et laboratorium og plassert i en kultur, embryonale stamceller kontinuerlig dele, ifølge en nettside drevet av Michigan Citizens for stamcelleforskning og Cures. Dette gir en større tilførsel og mulighet for fortsatt intens forskning. Adulte stamceller har ikke denne evnen til å stadig fornye. En annen involvert prosess som kalles somatisk cellekjerneoverføring (SCNT eller NT) kan også bli undersøkt, ifølge Office of Forskning Integrity. Det antas at denne type embryonale stamceller vil resultere i mindre kroppslig avvisning av donert vev på grunn av større genetisk kompatibilitet.

Fleksibilitet

Ideen er å bruke disse embryonale stamceller for å produsere stamcellelinjer som kan være biologisk eller kjemisk endret for bruk som en hvilken som helst form for kroppsvevet, i henhold til Office of Forskning Integritet. Adulte stamceller brukes i dag til slike behandlinger som benmargstransplantasjon for leukemi pasienter, men de kan bare bli forvandlet til visse celle og vevstyper, ifølge forskning Amerika. I kontrast er embryonale stamceller antatt å være i stand til å behandle flere sykdommer, fordi de kan transformere inn i nesten hvilken som helst type av kroppsceller eller vev.

Alternativ løsning

Michigan Citizens for Stem Cell Research and Cures sier at de fleste medisinske forskere mener det er viktig å fortsette forskning både voksne og embryonale stamcelleforskning. Mindre er kjent om embryonale stamceller bruk på grunn av en begrenset mengde forskning dedikert til den aktuelle prosess. Hvis gitt mer oppmerksomhet, kan det meget vel spille så mye av en integrert del av medisinsk behandling som voksne stamceller for tiden spiller. Den eneste måten å finne ut er å være dedikert til forskning. Kanskje noen lidelser kan bli bedre kurert med embryonale stamceller i stedet for voksne stamceller. Det er alltid bedre å tilby andre alternativer til behandling og helbredelse.

Fordeler og ulemper til Clinical Trials

Når en ny medisin eller terapi har blitt utviklet, må den bestå kliniske studier før det kan lovlig selges eller gis til offentligheten. Disse forsøkene innebære behandling av grupper av frivillige delt inn i en prøvegruppe og en kontrollgruppe. Forskere må tilfredsstillende måte teste sine behandlinger på dyr før de får lov til å gjennomføre forsøk med mennesker, men selv på de siste stadier av testing, kliniske studier har sine fordeler og ulemper.

Fordeler til Deltakere

Deltar i en klinisk studie er en proaktiv måte å ta kontroll over din egen helse omsorg ved å få tilgang til nye behandlinger når tradisjonell terapi ikke kan jobbe for deg. Pasienter i en rettssak blir ofte behandlet på topp sykehus og forskningsfasiliteter av medisinske eksperter som de ellers kanskje ikke har tilgang til. Resultatene av en klinisk studie kan potensielt gjøre varige bidrag til standarder for behandling, og mange prøvelser tilbyr også noen økonomisk kompensasjon til deltakere.

Ulemper til Deltakere

I en klinisk studie, er deltakerne blir behandlet med eksperimentelle behandlingsformer som kanskje ikke er effektive, enten generelt eller for den enkelte pasient. Verre er det en fare for skader eller til og med livstruende bivirkninger eller reaksjoner på behandlingen at forskerne ikke kan ha vært i stand til å forutsi. Eksperimentelle behandlingsformer kan også kreve en større forpliktelse over tid fra deltagerne, som kan ha til å reise til forsknings-område, sender til sykehusopphold og observasjon, eller følge en meget streng doseringsregime, slik at forskerne kan få et nøyaktig resultat av behandlingen sin effekt.

Fordeler til Forskere

Randomiserte kontrollprøver, i hvilke fag er valgt tilfeldig for enten testgruppen eller kontrollgruppen, anses av det medisinske fellesskapet å være den mest effektive fordi tilfeldig motvirker fordommer som ellers kan forekomme i studiens design. En vellykket prøve kan føre til raske endringer i akseptert medisinsk praksis gjennom innføring av nye behandlinger eller oppgivelse av mindre effektive behandlinger og teknologier i ansiktet av en dårlig prøveresultat.

Ulemper for forskere

Randomiserte kontrollforsøk kan ikke være effektiv som en guide for helsepolitikere. Generalisere resultatene av en randomisert kontroll rettssaken til en større populasjon er nesten umulig, som arrangerer slike prøvelser for diagnostiske og kirurgiske teknikker, så det kan ikke være noen kontrollgruppe. Noen behandlinger kan også kreve lengre oppfølgingsperioder som kan forsinke resultatene av en rettssak.

Hvem har rett til Medicaid fordeler?

Medicaid er et føderalt subsidierte statlig program som gir grunnleggende helseforsikring dekning for de fattige, enkelte barn, funksjonshemmede og ubemidlede. Først introdusert, sammen med Medicare, som en del av president Lyndon Johnsons "Great Society" program i 1965, er programmet et middel-basert program administreres på statlig nivå, med hver stat fritt til å bestemme hvordan den implementerer programmet. Imidlertid har den føderale regjeringen etablert et minimum baseline av nødvendige programmer og tjenester.

Obligatorisk Kvalifikasjon

Den føderale regjeringen har mandat Medicaid dekning i alle stater for følgende grupper av mennesker: barn under 6 år og gravide kvinner, når deres familiens inntekt er under 133 prosent av fattigdomsgrensen som er definert for familier av sammenlignbar størrelse. Noen stater etablere mer sjenerøse inntekt kvoter. Stater må også dekke alle barn født av Medicaid mottakere i minst ett år, så lenge barnet bor med mor og mor opprettholder valgbarhet. Statene må også dekke de som mottar Supplemental Security Income, inkludert eldre, blinde og funksjonshemmede. Til slutt, krever den føderale regjeringen stater til å gi dekning for visse lavinntektsfamilier med barn.

Statlige Skjønnsmessige fordeler

Stater har muligheten til å gi fordeler for flere klasser av mottakerne. Nærmere åpenbart skiller stat etter stat, men mulige statlige skjønnsmessige fordeler inkluderer barn under 21 år som ikke kvalifiserer for Aid til familier med barn som ikke forsørger, selv om de er lav inntekt, blinde, funksjonshemmede eller eldre mennesker deres inntekter er under føderal fattigdomsgrensen, men hvis inntekter er for høy til å kvalifisere for obligatorisk dekning, tuberkulosepasienter, spedbarn opp til alder 1 og gravide kvinner som tjener for mye å kvalifisere henhold ufravikelige regler.

Inntekt og formue

Den føderale regjeringen har etablert månedlige og årlige inntekt retningslinjer som definerer fattigdomsgrensen for familier i ulike størrelser. Medicaid regler ekspress inntekt kvalifikasjonskrav i prosent av fattigdomsgrensen. Fattigdomsgrensen er $ 10 830 per år, eller $ 902 per måned, for personer som bor alene og $ 22 050 for en familie på fire; 133 prosent av fattigdomsgrensen er $ 14,403.90 per år for en enkelt levende alene og $ 29 326 per år for en familie på fire. Ulike retningslinjer gjelder for Hawaii og Alaska.

Medisinsk Neediness

Stater kan også identifisere visse individer som "medisinsk trengende" og utvide Medicaid fordeler til disse personene også, selv om de tjener for mye å kvalifisere henhold føderale regler. Eksempler på medisinsk trengende populasjoner inkluderer de med end-stage renal sykdom og andre kroniske populasjoner. Stater ofte tillate medisinsk trengende å "bruke down" sine egne eiendeler og inntekter på medisinske utgifter til det punktet hvor de blir Medicaid kvalifisert. Land ikke trenger å ha en medisinsk trengende program, men hvis de gjør velger å gjøre det, må de omfatte visse barn og gravid kvinne som ville være kvalifisert med unntak av deres inntekt og formue.

Hvem er kvalifisert til å få Ohio Medicaid fordeler?

Hvem er kvalifisert til å få Ohio Medicaid fordeler?


Kvalitet helsetjenester kan være dyrt, noe som gjør den utilgjengelig for noen Ohio familier. Delstaten Ohio, med støtte fra den føderale regjeringen, tilbyr fire Medicaid planer for lavinntektsfamilier som oppfyller kvalifikasjoner. Selv om hver av disse planene er utformet for en annen demografisk, de alle krever begunstigede å overholde retningslinjene inntekt valgbarhet, være Ohio beboere og møte statsborgerskap krav, som inkluderer å ha en Social Security Number.

Barn, familier og gravide

Det er to Ohio Medicaid plan for barn, familier og gravide kvinner. Barn og gravide kvinner i familier gjør opp til 200 prosent av fattigdomsgrensen er kvalifisert for Healthy Start, også kjent som Statens Barnas Health Insurance Program. For familier med en inntekt opp til 90 prosent av de føderale retningslinjer fattigdom, er Medicaid fordeler utvidet til alle familiemedlemmer, så lenge noen under 19 år bor i husholdningen.

Brystkreft og livmorhalskreft Prosjekt

Ohio Department of Health brystkreft og livmorhalskreft Prosjekt strekker Ohio Medicaid fordeler til uforsikrede kvinner som trenger behandling for brystkreft og / eller livmorhalskreft. For å være kvalifisert for dette programmet, må kvinner dekke grunnleggende krav til bosted, og har vært skjermen for brystkreft og livmorhalskreft gjennom Ohio BCCP. Dette Medicaid alternativet dekker kvinnens helsetjenester utgifter mens hun blir behandlet for kreft eller forstadier til kreft, og valgbarhet slutter når behandlingen avsluttes, med mindre hun kvalifiserer for en annen Medicaid-programmet.

Alderen, Tilrettelagt og Blind

Ohio har Medicaid alternativer for Ohio innbyggere over 65 år eller deaktiveres også. For å kvalifisere for Medicaid for de eldre, Blind eller Deaktivert, må du være over 65 år, lovlig blind eller har en funksjonshemming som klassifisert av Social Security Administration. Du må oppfylle de grunnleggende kravene til valgbarhet, og fremlegge bevis på din alder, inntekt, funksjonshemming, statsborgerskap og andre helseforsikring. Dette er vanligvis gjort gjennom et intervju med en saksbehandler ansikt-til-ansikt på ditt lokale jobb og familie tjenester kontoret.

Medicaid Buy-In for arbeidstakere med nedsatt funksjonsevne

Hvis du er deaktivert, men fortsatt arbeider, kan du kvalifisere for Ohios Medicaid Buy-In for arbeidstakere med funksjonshemming program. Hvis du er mellom 16 og 64, jobber enten full eller deltid og er deaktivert, per Social Security Administration retningslinjer og møte bosted krav, kan du søke om MBIWD fordeler. Hvis du kvalifiserer for dette programmet, og inntekten er mer enn 150 prosent av de føderale retningslinjer fattigdom, er du pålagt å betale en månedlig premie for dine fordeler.

Bee Propolis & Infeksjoner

Bee Propolis & Infeksjoner


Bier kan bidra til å helbrede infeksjoner. Bee Propolis er et stoff biene samler inn fra tre knopper som de buzz sammen samle pollen. Dette propolis inneholder et høyt nivå av antioksidanter som fremmer helbredelse.

Komponenter

Bee propolis er en blanding av mange ting. Innholdet av propolis er forskjellig fra sted til sted på grunn av økologiske variasjon, men propolis kan bestå av voks, harpiks, essensielle oljer og pollen i små doser.

Medisinske fordeler

De innledende studier på propolis har vist at det kan brukes til medisinske formål som en aktuell agent for å avverge mot bakterier og virus som invaderer gjennom åpne sår. Også, som det er høy i antioksidanter, når det tas oralt, det kan kjempe mot infeksjoner.

Dental fordeler

Propolis kan anvendes i dental medisin som et anti-plakkmiddel. Da gjaldt tennene, beskytter propolis mot bakterier som angriper og forårsaker sykdom. Det er flere produsenter som lager og markeds propolis tyggegummi.

Andre bruksområder

Bier har perfeksjonert bruk av propolis i sine elveblest som en form for isolasjon mot elementene, redusere vibrasjoner, forebygge infeksjoner og sykdommer kommer inn i strukturen, og som en harpiks for å styrke strukturen.

Advarsel

Bee propolis bør brukes med måte fordi fortsatt bruk kan føre til en sårbarhet for allergier.

Informasjon Om Bee Propolis

Informasjon Om Bee Propolis


Bee Propolis er et naturlig harpiks laget av bier. Det kalles også bee lim eller bie kitt, ifølge Medline Plus. Stoffet inneholder bivoks, pollen og forskjellige bee sekreter. Det er verdsatt for sine medisinske egenskaper.

Historie

Den BeeVital Propolis nettsted hevder at gamle egypterne brukte bee propolis som en ingrediens i mumifisering. Gamle greske, romerske og arabiske medisinske dokumenter anbefales bruk for pusteproblemer, infeksjoner, hud-relaterte sykdommer og felles ubehag.

Fordeler

Propolis har potensial som en emalje herder for tennene og en beskyttelse mot hull i tennene. Medline Plus indikerer at bee propolis kan også være nyttig i behandling av munnsår, magesår og forkjølelse, samt gi beskyttelse mot ulike virus og sykdommer, men som i 2010 ingen pålitelige forskningsstudier har undersøkt disse påstandene.

Advarsel

Ifølge Medline Plus, bør folk som er allergisk mot bistikk ikke bruke propolis eller andre bie-relaterte produkter. Bee propolis reagerer som en bie stikk hos noen pasienter, forårsaker kløe, elveblest, nysing, og tetthet av pusten. Anafylaktisk sjokk kan føre til døden i alvorlige tilfeller. Personer som er allergiske mot svart poppel eller perubalsam kan ikke være i stand til å tolerere propolis.

Hva er fordelene med Propolis Honning?

Propolis er noen ganger kalt "bee limet" fordi den brukes av bier for å forsegle sine elveblest å beskytte mot mikroorganismer og inntrengere. Propolis er faktisk ikke honning, men en kombinasjon av plante harpiks (SAP) og bienes egne sekreter. Propolis har mange av de samme helsemessige fordeler som rå honning. Imidlertid ødelegger pasteuriserende de fleste av de friske komponenter av både honning og propolis.

Fordeler

Propolis kan beskytte mot tykktarmskreft, øke immunforsvaret, behandle brannskader, øke kvinnens fruktbarhet, beskytter tarmen og leveren og fremskynde healing tid, spesielt for tannbehandling.

Funksjon

De aktive ingrediensene i propolis er flavonoider, terpener, benzosyre, koffeinsyre, fenoliske syrer og kanelsyrer.

Colon Cancer

Forbindelsene i propolis blokkere dannelsen av to spesifikke enzymer - fosfatidylinositol-spesifikk fosfolipase C og lipoksygenase - at kreftceller i tykktarmen har behov for å utvikle seg og trives.

Andre egenskaper

Propolis har også sterk antiviral, antimikrobielle og soppdrepende egenskaper.

Samling

Propolis er samlet av birøktere. De bygger vedlegg til bee bokser som biene er tvunget til å "forsegle" for å beskytte bikuben. Etter biene forsegle området, fjerner birøkter propolis.

Hva er de helsemessige fordelene av Bee Propolis ekstrakt?

Bee Propolis Extract er et stoff laget av honningbier fra omkringliggende vegetasjon for å forsegle sine elveblest mot ytre inntrengere og redusere vibrasjoner inne i bikuben. Det er vanligvis brun, men kan være hvilken som helst farge, avhengig av hvilken type vegetasjon biene bruke. Det er det samme som caulk.

Kjemi

De spesifikke egenskapene til propolis varierer i henhold til geografi, årstid og plante type. Generelt, er det anslått sammensetningen av propolis er 50 prosent harpiks og vegetabilske balsam, 30 prosent voks, 10 prosent olje, 5 prosent pollen og 5 prosent andre mineraler som sink og kalsium. Propolis er rik på flavanoids og antioksidanter.

Fordeler

Propolis er brukt som et anti-inflammatorisk, antimikrobiell, antibakteriell, antifungal og antiviral. Den brukes til å helbrede åpne sår og svulster. Propolis stimulerer immunsystemet og behandler herpes simplex virus type en og to, Calvé-Legg-Perthes sykdom, revmatisk leddgikt, forkjølelse og brannskader. Den kan brukes både internt og eksternt, men kontakt med øynene bør unngås. Propolis selges i flytende, kapsler, tabletter, pulver og kremform.

Betraktninger

Hvis du er allergisk mot honning, bier eller bistikk du trenger å søke råd hos en allergolog før du tar propolis; ha disse allergi betyr ikke at du ikke kan ta den, må du testes først. Propolis finnes naturlig i honning i svært små mengder. Det har ikke vært dokumentert bivirkninger hos personer som tar propolis og ingen kjente legemiddelinteraksjoner er notert.

Forskning

Det er forskning som blir gjort om fordelene med propolis for oral helse. Brukes som munnvann eller pastill, propolis reduserer betennelse i tannkjøttet og fremmer helbredelse i munn sår og sår hals. En studie utført av Miyazawa og Ikeno viste at rotter som fikk propolis i deres vann utviklet færre hull i tennene enn rotter som ikke drakk propolis. Til dags dato, dette har ikke blitt undersøkt på mennesker.

Det er forskning som gjøres av Popescu og Palos i Romania om fordelene med propolis i øyeinfeksjon og ved Scheller, Suchy og Zawadzki i Polen om vaginale infeksjoner. Awadallah og Ali undersøker effekten av propolis på endometriose og infertilitet i en randomisert kontrollert studie. En rapport publisert i Cancer Research konkluderte med at propolis har potensiale til å behandle visse former av kreft på grunn av syrer i de propolis; dette har bare blitt påvist hos rotter.

Vitenskap

Mens det er mye forskning som blir gjort på propolis som fortsatt er usikker, er det noen vitenskapelige fakta som har blitt påvist. Professor Scheller som jobber i Polen for Institutt for mikrobiologi gjorde bekrefte at propolis stimulerer immunforsvaret, reduserer mobil forringelse og fremmer vev vekst i healing, som beviser at propolis er ikke giftig.

Om funksjonshemming fordeler for barn

Det har vært en vanlig misforståelse i flere tiår at det ikke er noen umiddelbar funksjonshemming program for funksjonshemmede barn. The Social Security Administration har to programmer som gir fordeler til barn som er funksjonshemmet. Som med alle uføreytelser, vil utbetalinger til et funksjonshemmet barn varierer basert på en rekke faktorer.

Programmer

De to uføre ​​programmer tilgjengelig for funksjonshemmede barn er Supplemental Security Forsikring (SSI) og Social Security Disability Insurance (SSDI).

Inntekt

The Social Security Administration betaler fordeler til funksjonshemmede barn hvis familier har liten inntekt. Grenser varierer fra staten.

Betalinger

Utbetalinger skjer til barnet månedlig og fortsette så lenge barnet forblir deaktivert. Betalingen er variabel og avhenger av familiens inntekt.

Time Frame

Et barn anses deaktivert hvis hans tilstand er alvorlig nok til å tydelig begrense funksjonalitet. Tilstanden må forventes å vare i minst 1 år eller må forventes å føre til dødsfall.

Anmeldelser

Barnets tilstand vil bli anmeldt av Social Security Administration minst en gang hvert 3. år hvis tilstanden er sannsynlig å forbedre.

Voksenlivet

Barnet vil gjennomgå en anmeldelse av Social Security Administration i en alder av 18. Hvis tilstanden er fortsatt betraktet som invalidiserende, vil barnet fortsette å motta voksen SSDI fordeler.

Risiko og fordeler av et kunstig hjerte for Kids

Risiko og fordeler av et kunstig hjerte for Kids


Barn med hjertefeil noen ganger får kunstige hjerter mens de venter på en transplantasjon. The Food and Drug Administration godkjent den første midlertidige kunstig hjerte i 2004, og en permanent kunstig hjerte ble godkjent i 2006 Mens kunstige hjerter gi mange fordeler til barn med potensielt dødelige hjertesykdommer, er det flere risikoer involvert også.

Langvarig Livet

Den viktigste fordelen med en implantert kunstig hjerte er en lengre forventet levealder for barn med hjertefeil og forhold som forårsaker hjertesvikt. De fleste barn får en midlertidig kunstig hjerte før de kan motta en vanlig hjertetransplantasjon, men noen barn kan gjennomgå en operasjon for å implantere en permanent kunstig hjerte hvis de er kvalifisert for en typisk hjertetransplantasjon. En midlertidig kunstig hjerte kan holde barna i live i flere måneder lenger enn de forventes å leve med sluttstadiet hjertesvikt, ifølge National Heart Lung and Blood Institute.

Kostnad

Den totale kostnaden for en kunstig hjerte kan lett overgå 100.000 dollar, inkludert kostnader for enheten, den kirurgiske prosedyren, og kostnadene ved medisinsk overvåking og omsorg under utvinning perioden. Kostnaden kan være helt eller delvis dekket av sykeforsikring, og usikrede barn kan få økonomisk hjelp for en kunstig hjerte gjennom Medicaid, veldedighetsorganisasjoner og ideelle organisasjoner. Men ofte foreldre, selv de med forsikring, sitter igjen med en betydelig gjeld som følge av inngrepet.

Blødning

Barn som gjennomgår kirurgi for å implantere en kunstig hjerte er i faresonen for alvorlig blødning under og etter inngrepet. Kirurgi for å implantere enheten innebærer å åpne opp brystet og det er mange steder som er utsatt for store blødninger som kan resultere i at barnet krever en blodoverføring.

Blodpropp

Blodpropper kan utvikle seg etter implantasjon av et kunstig hjerte som en del av kroppens naturlige respons til et fremmed objekt inne i brysthulen. Blodpropp kan blokkere blodårene som forsyner vitale organer og føre til alvorlige komplikasjoner, inkludert død, hvis de ikke blir behandlet raskt. Kunstige hjertepasienter ta anticlotting medisiner for å hindre farlige blodpropper for hele tiden de har en midlertidig kunstig hjerte.

Infeksjon

Som med alle kirurgi, kunstige hjertepasienter er i faresonen for å utvikle infeksjoner. Med et svekket organ etter operasjonen, kan disse infeksjoner føre til alvorlige komplikasjoner og kan være fatal i noen tilfeller. Barn som får kunstige hjerter overvåkes meget nøye for eventuelle tegn på infeksjon, slik at de kan motta antibiotika hvis det er nødvendig.

Feil

De fleste kunstige hjerter utføre svært godt med få komplikasjoner eller funksjonsfeil. Som med andre mekaniske innretninger, kan kunstige hjerter fungerer dårlig eller ikke i noen tilfeller, men. Hjertet kan ikke pumpe skikkelig eller kraften som holder den kunstige hjertet pumpe kan mislykkes.

Alternativer til Viagra

Alternativer til Viagra


Mens Viagra har vist seg å gjøre det mulig menn til å gjenvinne sin tapte seksuell funksjon, er det også kjent for å ha alvorlige bivirkninger hos enkelte brukere. Av denne grunn, å finne et egnet alternativ for mannlig impotens er en lang kjempet slaget i verden av vitenskap og medisiner. Jakten har ført fra enkle reparasjoner til mer komplekse behandlinger som involverer et bredt spekter av syntetiske og naturlige stoffer, hver og en rettet mot å løse den gamle lidelse av erektil dysfunksjon (ED).

Typer

Cialis og Levitra er alternativer til Viagra som har vist positive resultater i behandling av erektil dysfunksjon. De har vist liten eller ingen negative effekter på libido eller genital følsomhet. Mens de har også vist seg ikke å ha alvorlige bivirkninger, vil det alltid finnes unntak. Det er viktig å konsultere med en lege før du begynner behandling. Tatt i riktig dosering vil de, over tid, gir forbedret seksuell aktivitet.

Funksjoner

Både Cialis og Levitra er primært utviklet for menn, og det er lite eller ingen positiv forskning som viser noen fordel til kvinner som tar ett. Disse to alternativer har vist seg mindre sannsynlighet for å forårsake alvorlige bivirkninger, og, dersom det tas riktig måte, vil ha den tilsiktede virkning over tid. I motsetning til andre rettsmidler, disse to ikke påvirke intensiteten av orgasmer, heller ikke de påvirker klimaks eller smøring.

Betraktninger

Urter er en hundre år gammel, populært alternativ for behandling av mannlig impotens, selv om de tar lengre tid å jobbe, på grunn av tregere behandling av urter av kroppen. De fleste av disse urter ta minst et par dager eller mer for å fullt ut vise noen klare resultater, og krever tilslutning til et doseringsskjema, som kan senkes ned over et tidsrom, avhengig av resultatene. De vanligste bivirkningene av naturmidler er søvnløshet, rastløshet, økt kroppstemperatur og svak nervøsitet.

Effekter

I århundrer punktering vintreet (Tribulus terrestris), kjent i ayurvedisk medisin som "gokshura," har vært en mye brukt ingrediens i naturmidler. Siden 1970-årene har det vært økende i popularitet som en tonic for å øke libido og som et middel for erektil dysfunksjon. Det antas å virke ved å øke testosteronnivået, som lenge har vært forbundet med å øke sexlysten.

Fordeler

Fløyel bønne (mucuna pruriens) har et veletablert rykte som et afrodisiakum, og har også vist seg å øke sperm count og øke testosteron nivåer. Det er en naturlig kilde for L-dopa, en viktig bestanddel i hjernen produksjon av dopamin, som bidrar til å øke seksuell funksjon.

Potensiell

En kombinasjon av to urter - muirapuama (Ptychopetalum olacoides) og catuaba (Erythroxylum catuaba) - har lenge vært brukt til å øke libido og forbedre seksuell potens. Disse to potente, sex-boosting planter er innfødt til regnskogen i Amazonas. Deres bark er pulverisert og oppløst i et afrodisiakum drikk som antas å være en bona fide, århundrer gamle afrodisiakum.

Advarsel

Blanding seksuelle ekstrautstyr urter med reseptbelagte medisiner anbefales ikke, fordi samspillet kan ha bivirkninger som ville hemme effekten av begge. Bivirkningene er minimert ved å senke doseringen av urtemedisiner. Forsiktighet bør utvises hos forbrukerne lider noen hjerte, nyre, eller blod trykkforhold. Et stort antall av disse urter er kjent for sine hjertestimulering og sammentrekning, noe som kan føre til alvorlige komplikasjoner.

Hvordan bruke en TENS Unit til hjelp i Amming

Hvordan bruke en TENS Unit til hjelp i Amming


Aided amming blir et problem for familier adopterer nyfødte og som ønsker å amme adoptivbarnet. Siden mors kropp ikke har gått gjennom de hormonelle endringer i svangerskapet, må hun kunstig stimulere amming gjennom manipulering av nerveender rundt brystvorten. Amming adoptivbarn bringer mor og baby nærmere med naturlig liming, og morsmelk har en rekke helsemessige fordeler til en nyfødt, selv uten råmelk produsert av svangerskapet. Hjelpe amming med en transkutan elektrisk nervestimulering enhet (TENS) er en diskret måte å hjelpe amming for kvinner som er i arbeidslivet hver dag.

Hvordan bruke en TENS Unit til hjelp i Amming

•  Ha på TENS enhet rundt halsen eller livet i en liten pose for enkel tilgang. Enheten er liten, omtrent på størrelse med fire stablede ispinner.

Fest elektrodene til brystene dine på hver side av brystvorten og i tråd med brystvortene. Fest en rød pute og en svart pad til hvert bryst.

Still TENS enheten til muskelstimulering. Du prøver å stimulere nervene i brystet for å imitere en baby dier, noe som vil føre til at kroppen til å produsere Prolaktin, hormonet som kreves for amming.

Slå enheten på i 15 minutter annenhver time døgnet rundt. En mild kriblende følelse bør være alt du føler.

Kontroller for amming med jevne mellomrom. Når melken kommer og du er ennå ikke sykepleier et barn, bruker et sykehus grade brystpumpe for å tømme brystet etter du bruker TENS enhet. Tømming brystene hjelper deg laktat mer.

Hint

  • Sjekk alltid med legen din eller OB / GYN før du forsøker å laktat å sikre bryst helse.

Hvordan virker Coconut Oil hjelpe til med vekttap?

Oversikt

Kokosolje

Kokosolje

Oppdage Coconut Oil Fordeler

De mange mennesker som bruker kokosolje på en daglig basis, inntak av 2 til 3 spiseskjeer per dag, rapport høster flere fordeler av det. Økt energinivå, mykere hud, sunnere hår og en reduksjon i sukker og carb krav. Mens det er flere produkter på markedet som kan gjøre de samme krav, hva er det som setter kokosolje bortsett fra dem?

The Coconut Oil Difference

Alle oljer har kjeder av fettsyrer. Mens de fleste har det som kalles LCTs, eller langkjedete triglyserider, har kokosolje mcts, eller medium chain triglyserider. Så hvordan fungerer dette oversette til vekttap? LCTs er ikke så lett fordøyelig, men i stedet er lagret i cellene som fett. Mcts, som er i kokosolje, er fordøyd før de går dypt inne i fordøyelseskanalen. Som de brenner opp raskt, kan de ikke bli lagret som fett. Selv om kokosnøttolje har et høyt kalori-innhold, er de kalorier som er raskt brukes som energi og ikke er lagret. Spise fett i løpet av dagen (2 til 3 spiseskjeer av kokosnøttolje) resulterer i en metthetsfølelse, noe som er en stor fordel til ett kosten eller kontrollere vekten. Ifølge Bruce Fife, naturopathic lege, og forfatter av "The Coconut Oil Miracle" (2004), har kokosolje også vært vist i studier for å øke thermogenesis av kroppen, noe som øker kroppens stoffskifte, brenner mer kalorier.

Ikke alle like

Den vekttap nytte av kokos olje ikke bare komme med inntak av det. Dens inntak må kombineres med en riktig diett som skjærer ned på bearbeidede matvarer og sukker. Det er en forskjell i kokos oljer, også, og hvis du velger å begynne å ta det daglig sørg for å bruke virgin kokosolje, som det ikke har blitt behandlet. Behandlingen tar bort mange av de ernæringsmessige fordeler.

Flere fordeler

Mens økt energi og vektkontroll er ofte nok til å overbevise folk om å begynne en kokos olje diett, er det lagt fordeler som har blitt rapportert fra inntak av det. Hudproblemer, som utslett, skrubbsår og brannsår, som ikke har svart til andre former for behandling, helbrede og visne med gjentatt inntak av kokosolje. Sprukne lepper, tannpine og sår hals har også dratt nytte av direkte kontakt med kokosolje. Hva i kokosolje er knyttet til disse fordelene? Den primære MCT i kokosolje kalles laurinsyre. Laurinsyre er også funnet i morsmelk, og ifølge Dr. Mary Enig, en doktorgrad og ernæringsfysiolog som har deltatt i og anmeldt mange studier på kokosolje, den har antiviral og antibakterielle egenskaper og bidrar mye til helse og velvære (se Ressurser). Kokosolje er en naturlig substans som inneholder det høyeste beløpet av laurinsyre, ved siden av mors melk.

Adaptogen Fordeler

Adaptogen er et navn gitt til naturmidler som øker kroppens evne til å motstå sykdom og "tilpasse" til eksterne endringer. Det er mer enn ett adaptogen der ute, og hver sies å øke kroppens evne til å tilpasse seg på sin egen måte.

Maca Root

Maca rot er antatt å øke kroppens motstandskraft gjennom å øke virilitet. Den brukes til å bekjempe symptomer på overgangsalder, lav libido og erektil dysfunksjon, som alle kan ta en toll på immunsystemet.

Aloe Vera

Dette adaptogen har helbredende egenskaper som er blant flere fordeler. Aloe vera er brukt i hud produkter å fremskynde helbredelse av kutt og mindreårige brannskader.

Lakris

Den adaptogen lakris brukes til å behandle luftveissykdommer fra forkjølelse til tuberkulose. Ifølge University of Maryland Medical Center, lindrer den symptomene med sin "beroligende" effekter og "belegg agent." Lakris blir også brukt til å bekjempe inflammasjon, stress og hudlidelser.

Ginseng

Ginseng er velkjent som en energi øker supplement. Den brukes til å behandle mange ting fra overgangsalderen til hypertensjon. Ginseng er en immunitet forsterke adaptogen.

Adaptogen Krav

Det er mange andre adaptogens der ute. Du kan identifisere dem ved deres ikke-giftighet for mennesker, er deres evne til å stabilisere kroppen, og deres ikke-spesifikk target-området (ved at den ikke påvirker bare én funksjon eller del av kroppen). I hovedsak må adaptogens være trygge, men gi fordeler til flere deler og / eller systemer i kroppen.

Helsemessige fordeler av probiotika

Vi har alle hørt av antibiotika, men hva er probiotika? Foredraget innenfor helse fagmiljø om bruk og nytte av probiotcs har vokst betydelig de siste årene. Hva er de og hva kan de gjøre for helsen vår? Denne artikkelen vil utforske noen av de helsemessige fordelene av probiotika.

Funksjon

Kroppene våre er fulle av bakterier både inne og ute. Selv om det kanskje først være en skremmende tanke, mener at noen av bakteriene i kroppen din faktisk kan spille en gunstig rolle. Spesielt bakteriene vokser i våre guts.
Gunstige bakterier i tarmen ødelegge skadelige bakterier og hjelpe våre organer fordøye mat. Noen helse utøvere selv spekulere at gunstige bakterier kan spille en rolle i å hjelpe våre organer bekjempe sykdom. Fordi våre guts er spesielt porøs, er det spesielt sårbar for virus og bakterier. Å ha en god mengde "gode bugs" i systemet vårt kan bidra til å skape en barriere, og dermed blokkerer "dårlige bugs".

Identifikasjon

Det finnes mange typer av gunstige bakterier. Besøk din lokale helsekost butikk eller bare om noen vitamin midtgangen i en matbutikk, og du vil finne mange typer. Når du vurderer hva du skal kjøpe, må du først se etter navnet "probiotika". Biotics refererer til bakterier, med pro betydning for å fremme, og anti (som i antibiotika) som betyr å ødelegge.

De mest populære typer probiotika er Lactobacillus og Bifidobacterium. Imidlertid er det mange typer; noen som selv har bestemt funksjon, slik som de som lindre forstoppelse. Du kan gjøre litt research og finne ut hva du trenger hvis du har en spesiell situasjon. Generelt om, vil et produkt med en rekke fordelaktige organismer være nyttig.

Effekter

Foruten de generelle helsemessige fordeler av bedret fordøyelse og immun styrking, kan probiotika spille en rolle i å forbedre sykdommer som Crohns sykdom, ulcerøs kolitt, inflammatorisk tarmsyndrom og irritabel tarm syndrom. Noe forskning har selv antydet at det kan hjelpe lider av matallergi å tåle mat bedre. Og for de med en kortvarig diaré sykdom, kan probiotika bidra til å gjenopprette normal tarmfloraen.

Advarsel

Hvis du eller et familiemedlem som vurderer å ta probiotika, og de har matallergier, er det lurt å lese etikettene nøye. Spesielt for de personer som lider av melkeallergi, ettersom mange typer probiotcs dyrkes fra meieriprodukter. Selv om de kan tilby helsemessige fordeler til de med matallergier, hvis allergi er alvorlig er det viktig å kjøpe "meieri gratis" produkter.

Time Frame

Bruk av probiotika er ikke en rask løsning. Hvis du vurderer å ta gunstige bakterier for en kronisk sykdom, mener at det kan ta flere uker å se noen resultater. Grunnen til dette er at det tar litt tid for bakterier å kolonisere i tarmen.

Betraktninger

For generelle helsebehov, hvis du ikke ønsker å kjøpe og ta probiotika, kan du få rikelig gjennom kostholdet ditt. En måte er å spise yoghurt som inneholder "levende og aktive kulturer" daglig. Tenk at en diett rik på hele matvarer, lite sukker og bearbeidet mat, vil fremme den naturlige veksten av gunstige bakterier i tarmen. Dietter som er basert på rask mat, bearbeidet mat og høy på sukker, kan tjene til å ødelegge de gode bakteriene.

Antioxidant fordeler

Antioxidant fordeler


Som sykdommer og sykdommer blir mer aggressive og sofistikerte, er mange tar en interesse i hvordan du best kan beskytte kroppen sin fra bakterier. Bruken av antioksidanter som et rengjøringsmiddel for kroppen har blitt forsket på med lovende resultater, selv om mange spørsmål fortsatt er ubesvart.

Identifikasjon

Oksidasjon er en nødvendig prosess som foregår i naturen. Det skjer som et resultat av den korroderende effekt oksygen har på organiske og uorganiske materialer. I tilfelle av organiske materialer, oppstår oksydasjon på cellenivå, og kan ha skadelige effekter når visse mineraler som ikke er til stede i systemet. Antioksidanter er for det meste enzymer som arbeider for å motvirke de skadelige effektene av oksidasjon forårsaket av frie radikaler som finnes i kroppen. Det rengjøringseffekten virker for å styrke immunsystemet ved å opprettholde kroppens normale kjemi. Antioksidanter kommer i form av mineraler, vitaminer og urter.

Funksjon

Oksygen spiller en viktig rolle i cellulære aktiviteter i hele kroppen. Som et resultat av noen av disse aktivitetene produserer biprodukter som kan forårsake progressiv skade. Disse biprodukter kalles frie radikaler. De forekommer når visse oksygenmolekyler blitt ladet, eller ionisert som et resultat av normal cellulær aktivitet, eller eksponering for miljømessige elementer slik som karbon-dioksyd, eller stråling. Mens i denne svært belastet tilstand, frie radikaler påvirke nærliggende celler ved å stjele deres elektroner, som fører til en kjemisk ustabilitet innen den cellulære regionen. Derfra starter en kjedereaksjon som forårsaker cellene til å stjele elektroner fra nærliggende celler i et forsøk på å re-stabilisere det berørte området.

Funksjoner

Antioksidanter nytte kroppen ved å stoppe kjedereaksjoner forårsaket av frie radikaler. De arbeider for å fange opp effektene av ioniserte molekyler ved å stoppe disse molekylene fra å stjele avgifter fra nærliggende celler. Når frie radikaler er overlatt til sine egne enheter, skjer en gradvis oppbygging av kjemiske ubalanser i kroppens kjemi. Denne oppbygging sies å stå for en rekke sykdommer og sykdommer som forekommer senere i livet. Kreft, Alzheimers sykdom, hjerneslag og immun dysfunksjon er noen av de betingelser knyttet til skader forårsaket av tilstedeværelse av frie radikaler i systemet over lange tidsperioder.

Typer

Det er to hovedkategorier av antioksidantaktivitet "forebyggende og kjede bryte. Forebyggende agenter arbeide for å redusere produksjonen av frie radikaler, mens kjede bryte agenter blokkere skadelige kjedereaksjon effekter. Vitamin E, vitamin C, betakaroten og vitamin A er bare en Noen av antioksidantenzymer i arbeid i kroppen. Som oksydasjon kan skje i løpet av cellelegemene, eller mellom cellelegemene, er det to forskjellige typer av antioksidanter i arbeid. vannløselige midler mot frie radikaler som befinner seg innenfor cellestrukturer, mens lipid-oppløselig agenter jobber for å beskytte cellemembranen fôr. Spise en godt balansert kosthold vil gi kroppen med enzymer den trenger for å eliminere frie radikaler fra systemet. Kosttilskudd kan bli annonsert som antioksidant agenter, men undersøkelser har funnet deres effekt på frie radikaler å være mangelfulle.

Betraktninger

Legemet er i stand til å produsere en rekke antioksidant midler i seg selv, men frie radikaler på grunn av karbon-baserte miljøelementer innføre en fremmed rase av elementer i systemet. Vitamin-og mineraltilskudd kan bidra til å styrke kroppens forsvar, men deres effektivitet avhenger av en rekke faktorer knyttet til en persons bestemt kroppens kjemi. Rapporter fra American Heart Association fraråde bruk av kosttilskudd basert på motstridende data fra kontrollerte studier. Visse mineraler er avhengig av tilstedeværelsen av andre mineraler og enzymer i systemet. Med mindre omfattende laboratorie testings er utført for å identifisere svikt i kroppen, idet et kosttilskudd hyllevare vil gi lite, om noen fordeler til systemet. Av særlig interesse er den mulige risiko for forgiftning som følge av ikke-oppløselige mineraler som akkumuleres i leveren og fettvevet.

Fordeler med konge Bee Jelly for menn

Utskilles av en kjertel i arbeideren bier hoder, Royal Jelly feeds bee larver og dronning honningbier. Dronning bier 'eksklusive Royal Jelly diett får dem til å doble i størrelse og leve opp til 40 ganger lengre enn arbeideren bier, og de også bli de eneste fruktbare kvinner i sine elveblest.

Helse og ernæring næringer markeds royal gelé som en supermat som gir fordeler til menn, blant annet økt energi, økt seksuell funksjon og prostata kreft forebygging.

Historie

Professor Remy Chauvin, som senere ble kåret til styreleder i etologi på La Sorbonne og medgrunnlegger den franske League of Animal Rights, anbefalt denne bee mat for menneske medisinske formål i 1922 De gamle kinesiske og egypterne brukte også royal gelé.

Komponenter

Royal Jelly er en hvit væske sammensatt av 12 til 15 prosent protein, 10 til 16 prosent sukker, 3 til 6 prosent fett, B-vitaminer, feromoner, frie aminosyrer, mineraler, antibakterielle og antimikrobiologiske komponenter. Royal Jelly kosttilskudd er tilgjengelig i kapsel, væske og krem ​​former.

Spekulasjoner

Anekdotiske historier om royal gelé fordeler ved inntak av mennesker inkluderer forbedret immunitet, leddgikt og multippel sklerose forebygging, bremser aldringstegn, helbreder benbrudd, senker kolesterolet, lindrer hjerte-plager og rettsmidler leversykdom, pankreatitt, søvnløshet, tretthet, sår og fordøyelses og hudlidelser.

Hevdet fordeler spesifikke for menns helse inkluderer økt seksuell appetitt, forbedret seksuell ytelse, og forebygging av mannlig skallethet og prostata kreft.

Påviste helsefordeler

Ifølge FAO (Food and Agriculture Organization of the United Nations), studier bekrefter at LO-hydroxydecanoic syre i Royal Jelly viser fungicid, antiviral og antibiotika aktivitet mot salmonella, e. coli og Staphylococcus. Resten av krav, herunder menns helsepåstander, har ikke blitt bevist.

Advarsel

Astmatikere og personer med allergi mot honning og andre bee produkter kan oppleve farlige reaksjoner på kongelig gelé. Elveblest og anafylaksi er rapportert. Barn, bør gravide og ammende kvinner ikke bruke royal gelé.

Fordeler med proteinbarer

Det er mange forskjellige fordeler til protein barer. Forstå hva et protein bar faktisk er før du spiser en, samt hva den kan og ikke kan gjøre for deg. Noen mennesker kan ha misoppfatninger om de positive effektene av protein barer, så det er viktig å oppklare eventuelle misforståelser.

Viktigheten av Protein

Et protein bar leverer et høyt nivå av protein til deg, noe som er viktig for helsen til kroppen din, spesielt hvis du vokser, løfte vekter eller på annen måte delta i friidrett. Protein hjelper kroppen din vedlikeholde, reparere og bygge muskler.

Andre Inkludert Næringsstoffer

Sammen med protein, vil du også være å få deler av mange andre viktige næringsstoffer som kroppen din trenger. Dette inkluderer aminosyrer, mineraler og vitaminer, samt små mengder av karbohydrater og fett.

Hvorfor Proteinbarer er så populære

En av grunnene til protein barer er så populært er på grunn av deres bekvemmelighet. De kan tas med en person på treningsstudio, eller brukes som et måltid erstatning hvis du er i en hast.

Beste ganger for å spise en Protein Bar

Mens en protein bar kan spises når som helst, til de beste tidene nyte ett er rett før eller rett etter en treningsøkt. Kroppen din trenger mye protein i løpet av denne tiden, og hvis du ikke gir deg selv nok protein innen 1 time etter treningen, kan det hende du har kastet bort mye av din innsats på treningsstudioet.

Hva proteinbarer ikke kan gjøre

Protein barer vil ikke magisk gjøre deg i stand til å vokse muskler eller øke din muskelmasse. Du må fortsatt sette i gang på treningsstudio for dette; protein bar bare forsterker og maksimerer dette arbeidet.

Hemp oljen fordeler

Før 1920-tallet, hamp var i ganske bred bruk, inkludert hamp olje. Bruken av hamp olje opplevd en oppblomstring i det 21. århundre på grunn av de ulike hamp oljen fordeler.

Kroppspleieprodukter

Hemp olje som er raffinert har gunstige egenskaper som er brukt i hud-og kroppsprodukter. Hemp olje er et tilsetningsstoff til kremer og ansiktskremer. Den brukes i såper og sjampo.

Industrielt bruk

Det er industrielle fordelene av hamp olje. Hamp oljen brukes i maling, blekk og smøremidler.

Næringsverdi

Det er ernæringsmessige fordeler til hamp olje. Forholdet mellom omega-6 og omega-3 (som er essensielle fettsyrer) sams balansen som er nødvendig for en sunn kropp.

Bio-drivstoff

Forskning er i gang for å utnytte hamp olje mer allment som en bio-drivstoff. Forskning på dette området har pågått i en årrekke.

Misforståelse

En vanlig misforståelse er hamp olje inneholder THC, den psykoaktive element av marihuana. Det er ingen THC i hampefrø, og bare en spormengde i hampolje - mindre enn 1/10 av en prosent.