Digidexo.com

utmattelse etter hepatitt a

Hva som forårsaker ekstrem utmattelse etter å ha spist?

Ekstrem trøtthet kan føre til at du ikke klarer å ta vare på deg selv, eller gå om dine normale aktiviteter i livet. Trøtthet er også referert til som slapphet, utmattelse eller tretthet, og innebærer både mental og fysisk tap av energi. Ifølge National Library of Medicine og Mayo Clinic, årsaker til ekstrem utmattelse etter spising inkluderer overspising og visse kroniske medisinske tilstander.

Depresjon

Klinisk depresjon kan føre til at du føler tretthet etter måltider, spesielt hvis du også har en spiseforstyrrelse som anoreksi.

Hjertesykdom

Hvis du har hjertesykdom, kan kroppen din ikke være i stand til å sende nok blod til magen og tarmene til å behandle en stor eller fet måltid, noe som resulterer i trøtthet etter at du spiser.

Nyresyke

Ekstrem utmattelse etter spising kan være forårsaket av nyresykdom, spesielt hvis du spiser svært bearbeidet eller salt mat.

Medisiner

Tar medisiner som diuretika, blodtrykk medisin, antihistaminer eller muskelavslappende sammen med måltider kan føre til tretthet.

Overspising

Å spise for mye mat eller spise maten for fort kan føre til at du føler ekstrem trøtthet og kan være ledsaget av gass og dårlig fordøyelse.

Thyroid Disorders

Betennelse i skjoldbruskkjertelen (tyreoiditt) eller underaktiv skjoldbruskkjertelen (hypotyreose) kan føre til at du føler ekstrem trøtthet etter at du spiser.

Ekstrem utmattelse etter Exercise

Mens noen mål på trøtthet etter lengre perioder med trening er ganske standard, er det likevel en undergruppe av personer som lider av symptomene langt utover hva som kan forventes i forhold til innsatsen som er brukt på treningsstudio. Ekstrem trøtthet etter trening kan være forårsaket av en rekke underliggende forhold, som må behandles uavhengig for å gi en kur.

Øvelse Intoleranse

Tilstanden av erfaring ekstrem utmattelse etter trening er vanligvis kjent som "øvelse intoleranse." Øvelse intoleranse er preget av følgende symptomer: overdreven tretthet, muskelkramper eller uventet smerte forårsaket av påkjenningene av trening. Legg merke til at øvelsen intoleranse er ikke en sykdom i seg selv, men et symptom på en annen tilstand.

Bekjempelse Exercise Intoleranse

Mens mange enkeltpersoner tyder på noe mer enn å øke varigheten din trening for å bygge opp din toleranse, og dermed bekjempe mosjon intoleranse, er denne tilnærmingen er feil. Ifølge Catherine Morgan, RN, den eneste "kur" for øvelsen intoleranse er å behandle det underliggende problemet. Bare etter å identifisere det egentlige problemet kan du begynne å jobbe mot en løsning.

Kronisk utmattelsessyndrom

Kronisk utmattelsessyndrom er en vanlig årsak til mosjon intoleranse. CFS er en ganske sjelden sykdom, som påvirker omtrent 4 av 1000 voksne over hele USA. CFS er ikke et godt forstått tilstand, som ingen positiv årsak til tilstanden er blitt identifisert. Videre er det ingen etablert kur - den normale løpet av handlingen for en pasient med mosjon intoleranse som følge av CFS er å forsøke å lindre enkeltpersoner symptomer, som kan være en catch-22 situasjon der CFS er sammenkoblet med mosjon intoleranse.

Overtrening

Overtrening er en annen vanlig tilstand som kan føre til utvikling av øvelsen intoleranse. Som navnet tilsier, er overtrening bare taxing kroppen utover sine kapasiteter i en slik grad at det ikke er i stand til å komme seg. Dette skjer vanligvis til idrettsutøvere som trener hardt for bestemte hendelser. Tenk på trening intoleranse som følge av overtrening som forsøker å gjøre flere uttak fra en allerede overtrukket sparekonto. En skikkelig løpet av handlingen for å behandle overtrening innebærer noe mer enn resten, et sunt kosthold og tilstrekkelig hydrering for en uke eller to før symptomene avtar.

Metabolsk sykdom

Metabolsk sykdom er en annen mulig årsak bak øvelsen intoleranse. En tilstand som kalles carnitine palmityl transferase mangel kan resultere i utvikling av ekstrem utmattelse etter trening. Som årsaker og symptomer på metabolsk sykdom er så variert, er anbefaling for en spesifikk behandling plan for å bekjempe symptomene best igjen opp til behandlende lege.

Løsninger for utmattelse etter hjerneslag

Fatigue er et vanlig symptom for mennesker som har hatt slag. Ifølge National Stroke Association, om lag 30 prosent til 70 prosent av slagrammede lider av utmattelse. Men du trenger ikke å la tretthet komme i veien for å ha et normalt liv. Det er ting du kan gjøre som vil ha deg følelsen mer våken og på vakt.

Fatigue-Fighting Foods

Visse matvarer kan bekjempe tretthet og bidra til å øke humøret. Spise en godt balansert kosthold er viktig hvis du ønsker å øke din energi og opprettholde den i løpet av dagen. Dette er fordi kroppen din fordøyer fett, proteiner og karbohydrater på ulike tidspunkter i løpet av fordøyelsen. Karbohydrater er fordøyd først, protein blir fordøyd neste og fett er ikke fordøyd før de reiser hele veien ned i tarmen. Spise en snack fylt med karbohydrater vil gi deg en rask økning av energi, men det vil ikke vare lenge. Å spise frukt er en sunn måte å snack på karbohydrater fordi frukt er fullpakket med vitaminer, pluss at du dra nytte av en bit av fiber, også. Mat med høyt fett, salt og sukker vil ikke gjøre noe for deg i energiavdelingen, pluss at de er dårlig for din tilstand. Pass på å drikke nok vann, fordi det er det mest essensielle ingrediensen i stoffskiftet. Energi er avhengig av et godt fungerende metabolisme.

Fysioterapi

Fysioterapi er et viktig skritt i restitusjonsprosessen. Dine fysiske terapitimer kan også hjelpe deg med å bekjempe tretthet. I begynnelsen kan det virke overveldende og faktisk tappe mer energi fra deg. Men etter at du har fremgang med behandlingen din, vil du ha nytte av fleksibilitet, styrke og utholdenhet. Du vil vokse seg sterkere for hver økt, så hverdagslige aktiviteter som dressing, spise, snakke og gange vil ikke tappe all din energi lenger. Også gjenvinne uavhengighet vil sannsynligvis forbedre humøret og gir deg en ekstra fjær i trinn.

Snakk med din lege

Hvis du føler deg overveldet av tretthet, snakk med legen din om din situasjon. Noen medisiner foreskrevet for slagrammede kan gjøre deg døsig. Legen din kan endre dine medisiner hvis han føler at du opplever negative bivirkninger. Spør legen din om han kan gi deg en diett og mosjon plan for deg å følge - kosthold og trening kan bidra sterkt i å bekjempe tretthet.

Legen din bør være i stand til å anbefale et slag støttegruppe for deg å delta, så vel. Gruppe terapi er gunstig, fordi du kan snakke med andre som går gjennom de tingene du er. Alle kan dele tips og triks om å bekjempe tretthet.

Symptomene på trøtthet etter å ha spist

Symptomene på trøtthet etter å ha spist


Mange mennesker opplever en følelse av tretthet eller apati etter å ha spist, som kan innebære mental og fysisk utmattelse, men kan også innebære muskelsvakhet. Selv om trøtthet etter en sporadisk måltid er OK, noen har en tendens til å føle tretthet etter å ha spist hvert måltid, noe som kan bli en årsak til bekymring. Andre symptomer kan ledsage tretthet etter å ha spist.

Mageproblemer

Mageproblemer ofte følger følelsen av trøtthet etter matinntak og kan medføre smerte eller kramper i magen, diaré, oppblåsthet og kvalme. Dette kan være et resultat av den type matvarer som forbrukes eller mengden av mat konsumert i en gitt måltid. Dårlig fordøyelses helse kan føre til andre helsemessige forhold, for eksempel irritabel tarm syndrom.

Konsentrasjonsvansker

Utmattelse etter spising kan også innebære problemer med konsentrasjon, nervøsitet, irritabilitet og forvirring. Folk kan føle at de ikke er stand til å fungere skikkelig etter å ha spist. For de med hypoglykemi, kan de også oppleve skjelvinger, hodepine, irritabilitet og svakhetstegn også.

Svimmelhet

Noen som opplever tretthet etter å ha spist også føler deg svimmel, noe som kan være et tegn av å spise for mye sukker, matforgiftning eller matallergier eller et tegn på en annen helsetilstand. De som er lei etter å ha spist kan ha problemer med hørselssystemet, slitasjegikt, gastritt, hjertesykdom eller nyreproblemer som blusser opp etter å ha spist.

Årsaker

En av de vanligste årsakene til følelsen lethargic etter et måltid er et resultat av sukker eller karbohydrater forbrukes. Sukker gi kortsiktig energi, men en gang at energi forbrukes, er det vanlig å føle en nedgang i energi. Alternative årsaker kan være stress, mangel på stimulering, mangel på søvn og andre problemer. Andre potensielle helsemessige problemer som fører til apati etter spising inkluderer kronisk utmattelsessyndrom, depresjon, søvnløshet, autoimmune problemer, anemi, og andre medisinske tilstander.

Forebygging og behandling

Tretthet eller slapphet etter spising kan løses ved å gjøre en endring i daglige vaner, som å unngå krydret mat, sukkerholdig mat og høy karbohydrat matvarer. I stedet for å ha måltider som har store porsjoner, har flere mindre måltider utover dagen. Fordøyelsesbesvær og oppblåsthet kan unngås ved å ha en tilstrekkelig mengde vann og fiberrik mat, som frukt og grønnsaker. Hvis en person har kontinuerlig tretthet etter å ha spist, er det viktig å søke legehjelp for å utelukke andre helsemessige problemer.

Hvordan få testet for hepatitt B

Hvordan få testet for hepatitt B


Det finnes flere tester for å fastslå om du har hepatitt B. Noen test antistoffer, som er naturlig skapt av kroppen for å beskytte den mot antigener (fremmede proteiner). Andre tester som kontroller for den faktiske virusantigen. Hvis du føler at du kan ha blitt utsatt for hepatitt B eller stiller noen symptomer, bør du gå til legen din for en hepatitt blodprøve. Les videre for å finne ut hvordan du skal gå gjennom testprosessen.

Hvordan få testet for hepatitt B

•  Avgjør om du trenger en hepatitt B-test. Hepatitt B kan overføres ved seksuell kontakt og kontakt med infisert blod. Voksne bør testes hvis de noen gang har hatt ubeskyttet sex med flere partnere eller delte nåler mens du bruker narkotika.

Forvent å ha en hepatitt B-test i løpet av de første ukene av svangerskapet. Legen vil vanligvis bestille dette som en del av rutinen eksamener.

Snakk med legen din dersom du tror du eller noen i din familie har vært utsatt for hepatitt B, som lett kan overføres mellom familiemedlemmer som bor sammen. Du kan også ønske å bli testet hvis du eller et familiemedlem nylig reiste til en region hvor hepatitt B er utbredt.

Ha en blodprøve for å se etter hepatitt B-viruset. Legen din vil utføre en rekke tester for å vise om viruset er til stede, eller du har immunitet på grunn av en tidligere infeksjon.

Sjekk leveren din. Etter en hepatitt B diagnose, vil legen teste helsen til leveren din for å se om du er i faresonen for kreft eller har skrumplever (arrdannelse i leveren).

Spør legen din om du er smittsom. En e-antigen test kan sjekke for å se hvor mye av hepatitt B-viruset du har i blodet. Hvis du har lavere nivåer, er du mindre sannsynlig å være i stand til å spre smitte.

Besøk Mayo Clinic nettsiden for detaljerte forklaringer av hver av de ulike hepatitt B-tester og mulige resultater. Se Resources nedenfor for en link. Dette nettstedet drøfter også symptomer på viruset og behandlingstilbud.

Hint

 • Hepatitt B-tester er også gjort for å teste nivået av immunitet du kan ha til viruset.
 • Etter å ha blitt diagnostisert med hepatitt B, bør du gå til legen din hvert halvår for å sjekke nivået av viruset i blodet.

Hepatitt C alternative behandlinger

Hepatitt C-viruset stille angriper leveren. De fleste som er smittet med hepatitt C er ikke engang klar over at de har viruset fordi den produserer ingen symptomer. Den leverskade viser vanligvis opp i en rutinemessig medisinsk test tiår etter hepatitt C har begynt. Viruset som forårsaker betennelse i leveren, forstyrrer dens drift, og til slutt fører til leversvikt, cirrhose eller kreft i leveren. Hepatitt C smitter via forurenset blod. Sykdommen kan behandles med medisiner, men alternative behandlinger for hepatitt C er også tilgjengelig.

Akupunktur

Akupunktur er en metode for behandling av smerte og sykdommer ved strategisk plassering av små nåler på pasientens kropp. Premisset for akupunktur er at korrigere balansen av energi i kroppen vil gjenopprette den til en sykdomsfri tilstand. Akupunktur har hatt en viss suksess med smerter og sykdomskontroll hos noen pasienter, men det gjenstår å se om det kan kurere avansert hepatitt C.

Kiropraktisk behandling

Noen hepatitt C-pasienter søker behandling fra kiropraktorer. En kiropraktor behandler musculosketal og nevrologiske sykdommer, men opererer under forutsetning av at alle kroppens funksjoner og systemer er koblet sammen, og helbredelsesprosessen av noen sykdom involverer hele kroppen. Kiropraktorer vil ikke foreskrive medisiner eller utføre kirurgi. De vil forsøke å kurere hepatitt C ved å manipulere ledd. Resultater er ikke tilgjengelig for effekten av kiropraktisk behandling spesielt for hepatitt C.

Herbal rettsmidler

Av alle de alternative metodene som er tilgjengelige for å behandle hepatitt C, kan urtemedisiner tilby de mest lovende.

Milk Thistle er ofte det første urt nevnt i behandling av hepatitt C. Den inneholder solitarian, som er tenkt å inneholde medisinske egenskaper. Studier direkte knyttet til melk tistel effekt på hepatitt C blir nå utført ved Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin, men resultatene har ennå ikke blitt publisert. Så langt har forskerne ikke funnet klare bevis for at behandling av hepatitt C med melk tistel er gunstig. Urten selges i tabletter og kapsler.

Lakris rot inneholder glycyrrhizin, som har vist potensial til å redusere de langsiktige effekter og komplikasjoner av hepatitt C. Ifølge United Stated Department of Veterans Affairs, er det allerede noe som tyder på at bruk av glycyrrhizin langsiktig kan bidra til å forebygge pasienter med hepatitt C fra å få leverkreft. Flere kliniske studier fastslått at det å ta av glycyrrhizin reduserte nivåer av leverenzymer, men ikke senke mengden av hepatitt C i blodet. Hepatitt C lider bør snakke med sin lege før du tar lakris rot fordi den kommuniserer med noen medisiner. Og tar urten for lang tid kan føre til bivirkninger, som hodepine, treghet og høyt blodtrykk. Lakris rot er tilgjengelig i flytende ekstrakter og kapsler.

Kronisk nervøs utmattelse syndrom

Kronisk nervøs utmattelse syndrom


Kronisk nervøs utmattelse syndrom, også kjent under navnet nevrasteni, er en tilstand som er preget av ekstreme nivåer av utmattelse. Depression-guide.com bemerker at tilstanden ikke lenger er diagnostisert i USA, det er fortsatt en akseptabel diagnose i store deler av Asia.

Historie

Tilstanden ble først klassifisert under betegnelsen nevrasteni i det 19. århundre av GM Beard ifølge depression-guide.com. Beard var en amerikansk lege som spesialiserte seg i nevrologi.

Årsaker

Den nøyaktige årsaken til kronisk nervøs utmattelse er fortsatt uklart som 2009. Psychnet-uk.com rapporterer tilstanden har blitt koblet med visse risikofaktorer inkludert kronisk stress, mannlig kjønn og være mellom 20 og 55.

Symptomer

Symptomene på nevrasteni inkluderer vedvarende utmattelse etter begrenset mental eller fysisk anstrengelse, muskelsmerter, uregelmessig hjerterytme, søvnproblemer og irritabilitet.

Behandling

Som den underliggende årsaken er fortsatt ukjent behandlingstilbud tendens til å fokusere på avtagende symptomer. Behandlinger, ifølge Psychnet-uk.com, kan omfatte reseptbelagte antidepressiva som Celexa og rådgivning.

Kronisk utmattelsessyndrom

Det er en likhet mellom symptomer på kronisk utmattelsessyndrom og nervøs utmattelse. Depression-guide.com bemerker at dette har ført til at noen psykiatere å likestille de to.

Osteopati Farene

Osteopati Farene


Osteopati er forankret i troen på at alle sykdommer og lidelser opprinnelse i, eller er relatert til, problemer i bevegelsesapparatet. Dette systemet består av nerver, ben og muskler som danner kroppens struktur og alle er sammenkoplet. Den opprinnelige troen av grunnleggeren av osteopati er at alle fysiske problemer stammer i ryggraden. Dette betyr at osteopati fokuserer på bein og muskler-utilsiktede skader på disse kan noen ganger oppstå. Det er noen andre farer forbundet med osteopati.

Osteopati

Osteopati, eller osteopatisk medisin, er en alternativ form for medisin startet i 1874 i Missouri. Mens det er en alternativ medisin, har det vært et offisielt sertifisert form av medisin i de Forente Stater i lang tid. Den amerikanske Osteopathic Association ble dannet i 1901 for å regulere praksisen med osteopati. Utøvere av osteopati ble offisielt anerkjent i alle 50 stater i 1962.

Søknad

Denne troen manifesterer seg i en fokus på muskel-skjelettsystemet. Et besøk til en osteopatisk utøveren vil innebære et intervju og en fysisk sjekk, der ryggraden og holdning er undersøkt. Rygg, ben eller armer kan være manipulert med hendene for å undersøke deres styrke og muskel tone. Osteopati gjør også bruk av røntgen for å diagnostisere lidelser og sykdommer og bruker reseptbelagte medisiner i behandling. Osteopatisk behandling kan også innebære flytting av en stram muskel mot og fra et smertefullt område og holdt til tetthet letter. Dette kan noen ganger føre til utilsiktet smerte.

Sertifisering

Alle utøvere av osteopati skal være riktig sertifisert. En lege av osteopati (DO) mottar den samme grunnleggende opplæring som lege (MD), samt opplæring i hvordan å manipulere muskler og bein. Han må også få en lisens til å praktisere som andre medisinske fagfolk. Når du besøker en Må sjekke for å sikre at riktig sertifisering er utstilt.

Tilhørende risiko

De fleste farene involvert i osteopati er uønskede bivirkninger og bør bare vare i noen dager. Du kan oppleve utmattelse etter behandling. Du kan også oppleve muskelsmerter og muligens en lett hodepine. Mer seriøst, en teknikk som brukes av noen DOS, heter spinal manipulasjon har vært knyttet til mer alvorlige bivirkninger, som for eksempel arterie skader og slag. Risikoen for disse bivirkninger er mer sannsynlig når ryggraden manipulasjon er utført på den øvre del av ryggen.

Betraktninger

Diskutere eventuelle risikoer forbundet med osteopatisk behandling med en DO og alltid sørge for at en DO er fullt sertifisert og lisensiert før under noen behandlinger. Vær på vakt mot eventuelle personer som utgir seg for å øve osteopati som er villige til å gi sin offisielle sertifisering.

Unormale nyre funksjoner

Våre nyrer, de to bønneformede organer som sitter rett under vår brystkassen på hver side av ryggen vår, er ikke større enn en knyttneve hver. Men deres lille størrelse påvirke ikke deres betydning, siden de er ansvarlig for filtrering av så mye som 200 liter blod per dag. Denne filtreringsprosessen luker ut ca to liter avfall (mat og døde celler og vev) hver dag, og når de blir skadet - vanligvis gjennom forgiftning eller skade - kan ha negative effekter på kroppen, til slutt fører til total nyresvikt hvis ikke adressert medisinsk.

Normal nyrefunksjon

Normal funksjon nyrene er involvert i flere viktige prosesser. Men en av de viktigste er den filtrerende evne, ettersom de fjerner avfall fra kroppen som kan føre til stor skade dersom den fortsetter å bygge seg opp i kroppen. Ved å utskille vann og oppløste stoffer, nyrene kontrollere disse konsentrasjonsnivåer, slik at volumet av blod og andre fluider i kroppen forblir konstant.

Andre nyre funksjoner

I tillegg nyrene sikre en syre-base balansen, slik at du er blod er aldri for surt eller for alkalisk; de konverterer vitamin D til en aktiv form (slik at kalsium kan absorberes i tarmen); de produsenten Erytropoietin (som stimulerer beinmargen til å gjøre nødvendige røde blodlegemer); de produserer hormonet Renin, som styrer både natrium og blodtrykk.

Unormal nyrefunksjon: Lav røde blodlegemer

Når nyresvikt oppstår, nyrene gjøre mindre erytropoietin. Dette, i sin tur, reduserer antallet av røde blodceller blir produsert av benmargen, noe som resulterer i anemi. Når kroppen ikke får nok oksygen til cellene - som skjer når for få røde blodlegemer på grunn av anemi - da et individ opplever vanligvis ekstrem utmattelse etter kun minimal anstrengelse.

Høyt blodtrykk og ødem fra unormal nyrefunksjon

Som nyrene evne til funksjonen reduseres, på grunn av for få røde blodceller, blir andre funksjoner påvirkes også. Konsentrasjonen og volum av væske (blod og andre) blir ubalansert og nyrene ikke er i stand til å fjerne salt og væske etter behov. Dette resulterer i høyt blodtrykk og til og med væskeopphopning i vev i kroppen. Ødem kan oppstå i bena, og lungeødem kan oppstå i lungene, som væske som utskilles ikke finner disse to steder å flytte.

Manglende evne til å skille ut metabolsk avfall: En unormal nyrefunksjon

Som nyrene mister sin evne til å skille væske og salter, er de også mister evnen til å skille ut metabolisert produkter og stoffer, inkludert kalium og fosfor. Når fosfornivået blir forhøyet det resulterer i automatisk (og uønsket) senking av kalsiumnivå i blodet, noe som får biskjoldbruskkjertelen hormon utgivelse å oppveie lavt nivå. Dette får bein å frigjøre kalsium. Således holder denne prosess gjentar seg helt til andre stoffer begynner å ha en toksisk virkning i kroppen også, og andre hormoner blir trett på grunn av overproduksjon. Endelig kunne hele nyre systemet stenges helt hvis ikke medisinsk behandling.

Tegn og symptomer på høyt blodtrykk Fra en fortykket venstre hjertekammer

Tegn og symptomer på høyt blodtrykk Fra en fortykket venstre hjertekammer


De to nederste hjertekamrene kalles ventriklene, og de er ansvarlig for å pumpe blod vekk fra hjertet. Den venstre ventrikkel pumper blod fra hjertet til resten av kroppen, mens den høyre ventrikkel pumper blod til de nærliggende lungene. Når belastningen på hjertet øker på grunn av en sykdom eller tilstand, reagerer hjertet ved å dyrke en tykkere venstre ventrikkel. Denne utvidelse, også kalt "ventrikulær hypertrofi," øker blodtrykket til å levere blod lenger i kroppen. Men dette hypertrofi har også konsekvenser, som ukontrollert fortykkelse til slutt fører til en herdet, mindre nyttig ventrikkel.

Utmattelse

Selv om et forstørret venstre ventrikkel er en adaptiv respons på økt arbeidsmengde på hjertet, kan en person som ventrikkel er forstørret over en lengre periode viser symptomer på utmattelse etter å ha utført på annen måte enkle oppgaver. Ting som å gå opp trappen eller plukke opp gjenstander rundt huset dekk ut personen siden hjertet har en hard tid å sende blod til arbeidende muskler.

Bryst Symptomer

Følelser av brystsmerter eller hjertebank er ikke uvanlig i en person med en forstørret hjerte ventrikkel. Dette er fordi i hjertemuskelen, som enhver annen muskel, smerter i respons til å bli overarbeidet. Også, skyver den fortykkede ventrikkel med større kraft mot brystveggen, som fører til hjertebank. Enhver brystsmerter bør betraktes som en medisinsk nødstilfelle, så oppsøke øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis du opplever noen form for brystsmerter, stor eller liten.

Nevrologiske symptomer

Svimmelhet og besvimelse er symptomer på ventrikkelhypertrofi som hjertet ikke klarer å pumpe nok blod til hjernen. Senket blodsirkulasjonen til hjernen fører til tap av balanse, forvirring, og i alvorlige tilfeller bevisstløshet eller død. Disse symptomene kan være forbigående, men de bør tas på alvor.

High Blood Pressure

Høyt blodtrykk er ofte forbundet med en forstørret hjerte ikke fordi forstørret hjerte forårsaker høyt blodtrykk, men fordi høyt blodtrykk forstørrer hjerte. Som blodtrykket i kroppen stiger, hjertet må jobbe hardere for å få blodet gjennom de trange arterier som forårsaker høyt blodtrykk. Tenk på det som trenger en sterkere pumpe for å få vann gjennom en smalere, lengre slange enn du ville gjennom et bredt, kort slange.

Hva er leukic?

Leukic (en forkortelse for L-leucine-ketoisocaproic acid) er en type bodybuilding supplement. Det er en helt anabole forbindelsen. Den aktiverer muskelsystemet i kroppen som fungerer på å sende sine sterkeste anabole signaler som fører til bygging av muskler. Det gjør det uten enten heve eller senke kroppens nivåer av hormoner, men.

Funksjon

Leukic er et anabole stoff som bidrar til å gjøre på kroppens muskel anabolisme. Dette forvandler kroppen inn i en muskel- bygge maskin slags. Det resulterer i kroppen er i stand til å produsere harde, faste muskel. Når kroppen blir anabole, slår leukic av muskel katabolisme samt nedbryting av protein.

Fordeler

Folk som ønsker å få muskler som leukic fordi det kan føre til ekte muskel anabolisme uten å bringe på noen dårlige, androgene (knyttet til det mannlige hormonet) bivirkninger, inkludert midlertidig vektøkning, kviser, oppblåsthet og nedgradering av reseptorer. Det stimulerer også veksten av musklene meget hurtig.

Leucine

Leucin er en av de viktigste komponentene i leukic. Det er et BCAA, som er en forkortelse for en forgrenet aminosyre. Denne aminosyren er viktig av flere grunner. Det hjelper fikse muskler, energi til kroppen, regulere blodsukkeret, øke veksthormon produksjon og hjelpe kroppen i å brenne fett. Leucine hjelper også musklene gro etter kroppen engasjerer seg i en sprek treningsøkt. Det forhindrer tap av muskler også.

Alpha-ketoisocaproic Acid Kalsium

Den andre viktige komponenten i leukic er alfa-ketoisocaproic syre kalsium. Det er en BCKA, som er et forgrenet ketosyre. Dens virkning er Antikatabole, noe som betyr at den stopper kroppens nedbrytning av cellene. Det betyr at det kan også stoppe tap av muskler oppstår. Noen av sine viktige funksjoner inkluderer assistere kroppens energiprosesser og hjelpe til med å fjerne ammoniakk som kan føre til utmattelse etter en aggressiv treningsøkt.

Innkjøp leukic

Leukic er en ernæringsmessig, bodybuilding supplement som kan kjøpes uten resept. Den er tilgjengelig på flere kjede vitamin butikker, enkelte apoteker og ulike treningssentre over hele USA.

Effektene av Ritalin Misbruk

Ifølge aHealthyMe.com, når det tas som anvist, er Ritalin sikker og ikke produserer en "høy" følelse. Når tatt i høyere doser enn foreskrevet, eller av en person uten attention-deficit / hyperactivity disorder (ADHD) er misbruk. Misbruk kan føre til toleranse og avhengighet. For de uten ADHD, tar Ritalin kan skape en høy ligner inntak av kokain. Denne forlokkende faktoren kan føre til en farlig vei med konstant Ritalin misbruk og et overveldende antall bivirkninger.

Statistikk

Sanne forekomster av misbruk er ikke kjent, men det er tegn på en voksende trend. I 2005, ifølge aHealthyMe.com har reseptbelagte stoffet misbruk av tenåringer tredoblet de siste 10 årene. Videre 4 prosent av åttendeklassinger og 8 prosent av tiendeklassinger oppga at de brukte Ritalin uten resept.

Øyeblikkelige effekter

Misbruk av Ritalin manifesterer umiddelbart inn agitasjon, utslett, nervøsitet, søvnløshet, tap av matlyst, hodepine, skjelvinger, økt mental skarphet og hypertensjon. Psykiatriske bivirkninger har også blitt opplevd. Disse pleier å være mye mer alvorlig og inkluderer hallusinasjoner og paranoia.

Long Term Effekter

Den mest ødeleggende effekten av Ritalin misbruk er avhengighet. Blant de andre farlige langtidseffekter er underernæring, kramper, rykninger, uregelmessig hjerterytme, vrangforestillinger og mauring (dvs. følelse av ormer krype under huden).

Behandling

Medisinsk intervensjon er avgjørende for vellykket behandling av Ritalin misbruk. Plutselig seponering av Ritalin kan ha betydelige bivirkninger. En lege må overvåke fremdriften som pasient er flatet ut Ritalin. Medisinsk behandling må være tilgjengelig for dem som opplever abstinenssymptomer. Støttegrupper og atferdsterapi er også tilgjengelig.

Advarsel

Aldri ta en medisin som ikke er foreskrevet til deg av en lisensiert lege. Ritalin er et sentralstimulerende, og misbruk kan ha alvorlige konsekvenser. Hvis du tar Ritalin og opplever bivirkninger, se en lege umiddelbart. Hvis du legger merke til følelser av depresjon eller ekstrem utmattelse etter seponering av Ritalin, kontakt lege.

Sigdcelle Trait Symptomer

Sigdcelle egenskap er identifisert som en person som bærer sigdcelle defekt, men de har en normal hemoglobin teller i blodet som hindrer dem fra å vise noen av symptomene på sigdcelleanemi. Sigdcelle egenskap er å bli anerkjent som en alvorlig tilstand som kan være dødelig hvis ikke en ordentlig måte. Hvis du har sigdcelle egenskap så du kan ha til å endre din livsstil og unngå hard trening.

Anemi

Selv om sigdcelle egenskap normalt ikke gi noen fysiske symptomer, fordi det er bæreren for sigdcelleanemi det kan noen ganger føre til en mild form for anemi hos personen som lider av sigdcelle egenskap. Anemi er en lav greven av friske røde blodceller som vil frata de indre organene i det oksygenet de trenger for å fungere skikkelig. I noen tilfeller sigdcelletrekk vil forårsake hypertensjon eller høyt blodtrykk fordi kroppen forsøker å få oksygen til de organer som trenger det.

Utmattelse

En annen mulig fysisk symptom på sigdcelle trekk er alvorlig utmattelse etter langvarig fysisk aktivitet. Det kan ta deg lengre tid å få tilbake pusten etter en treningsøkt enn det gjør andre mennesker. Over tid kan det bli stadig vanskeligere for deg å få igjen pusten etter en lang treningsøkt. I mange tilfeller er dette sett bort fra, men hvis du finner det vanskelig å komme seg etter en treningsøkt kan det være lurt å oppsøke lege.

Infeksjon

Som et resultat av sigdcelle egenskap kan du oppleve noen interne infeksjoner. Det er mulig at kvinner kan oppleve økt hyppighet av urinveisinfeksjoner, og menn kan finne seg selv med urinblæren infeksjoner som følge av sigdcelle egenskap.

Testing

I de fleste tilfeller sigdcelle egenskap er funnet ved hjelp av en komplisert serie av blodprøver. Det er mulig at et tilfelle av sigdcelletrekk vil passere på vanlig måte gjennom en standard blodprøve. Leger vanligvis bruker tester mer følsomme for sigdcelledefekt for å finne sigdcelle egenskap. I de fleste tilfeller, med mindre en lege er spesielt på jakt etter sigdcelle egenskap, de kan ikke finne den.

Idrettsutøvere

Gjennom årene har det vært en rekke dødsfall av unge idrettsutøvere tilskrives anstrengelse, usunn treningsforhold som varme og luftfuktighet, og sigdcelle egenskap. Siden år 2000 har National Athletic Trainers Association anslår at minst 12 utøvere med alderen fra 12 til 19 år har dødd på grunn av komplikasjoner av sigdcelle egenskap. I juni 2009 NCAA formelt anbefales at alle høgskoler teste sine utøvere for tegn på sigdcelle egenskap. Doctor John Kark av Howard University School of Medicine viser til denne sigdcelle egenskap stand som Exercise relaterte dødsfall eller ERD. Dr. Kark identifiserer ERD som en svært reell og dødelig komplikasjon av sigdcelle egenskap.

Rabies Disease Information

Rabies er en alvorlig virussykdom som kan føre til døden hvis venstre ubehandlet. Det er en zoonotisk sykdom (en som kan overføres fra dyr til mennesker), og påvirker både tamme og ville dyr. Det er overført til mennesker via infisert spytt i biter eller riper. Behandling i form av en vaksine er bare effektiv før utbruddet av symptomene.

Symptomer

Symptomene er milde til å begynne med, og deretter gradvis forverres. Første symptomene er feber, hodepine, sår hals og utmattelse, etter som luftveiene, er gastrointestinale og sentralnervesystemet påvirkes. Dette er etterfulgt av lammelser, koma og til slutt død.

Transmission

Infiserte hunder er den viktigste modusen for overføring av rabies i Asia og Afrika, gjennom bitt og riper. I USA, er rabies mer utbredt i ville dyr, og viruset spres gjennom infisert spytt.

Behandling

Behandlingen må starte før utbruddet av noen symptomer. Etter kontakt med en rabiat dyr, bør såret eller kontaktområdet bli renset og desinfisert grundig. Den antirabies immunisering bør gis så snart som mulig.

Forebygging / løsning

Hvis du er en eier av en katt, hund eller ilder, være ansvarlig og holde sine vaksiner oppdatert. Lær barna aldri til å håndtere ukjente innenlands eller ville dyr. Menneskelig rabies fra flaggermus har økt i USA; treffe tiltak for å hindre dem fra å komme inn hjemme eller andre steder hvor enten du eller ditt kjæledyr kan bli utsatt for dem.

Fakta

Omtrent 50 tusen mennesker dør årlig etter kontrahering rabies på verdensbasis. Rundt 95 prosent av dødsfall fra rabies forekommer i Afrika og Asia. De fleste dødsfall forårsaket av rabies er et resultat av å bli bitt av en infisert hund. Sykdommen er dødelig etter utseendet av tegn og symptomer.

Bach Olive rettsmidler

Bach Olive rettsmidler


Den rette Olive er en av de 38 blomsteressenser eller rettsmidler som er utviklet i 1930 av den britiske legen Edward Bach. Ifølge Bach Centre i Mount Vernon, Oxfordshire, England, begynte Bach arbeider i homøopatisk medisin og testet tusenvis av forskjellige blomster, de mest utviklede deler av planter, for å finne sine løsninger. Hvert middel konsentrerer seg om en bestemt følelse eller mentale tilstand, og Bach mente Olive korrigert emosjonelle ubalanser. Mens Bach Blomstermedisin er betraktet som sikre, bør enhver person som lider av alvorlige følelsesmessige eller psykiske lidelser konsultere en medisinsk faglig før du starter en kur.

Olive

I sitt arbeid Bach beskriver Olive "som middel for tretthet og utmattelse etter en innsats av noe slag, slik som hardt fysisk eller psykisk arbeid, eller den lange kampen mot sykdom." Han kontraster Olive med en annen av hans blomsterremedier, agnbøk ", som er den rette for tretthet følt før et forsøk har blitt gjort." I sin bok The Twelve Healers og andre rettsmidler, Bach beskrevet Olive som behandling for de som "har har lidd mye mentalt eller fysisk, og er så utmattet og slitne at de føler at de ikke har mer styrke til å gjøre noen innsats. Hverdagen er hardt arbeid for dem, uten glede. "

Gruppering

Bach delt sine 38 rettsmidler i syv grunnleggende grupper av følelsesmessige tilstander. Olive faller inn under "For lite interesse i dagens omstendigheter." Det er beskrevet som bidrar til å "gjenvinne interesse, energi og vitalitet i livet." Som med alle Bachs remedier, bør folk være forsiktig med å ta de riktige middel for deres spesielle omstendigheter. Oliven kan hjelpe dem som har mistet interessen i livet, men for de som ønsker å gi slipp på tidligere erfaringer, ville Honeysuckle være det beste valget. Sennep er anbefalt for plutselige utbruddet av depresjon. Wild Rose har en lignende beskrivelse til Olive, men "hjelper deg til å ta ansvar for ditt eget liv."

Hvem bør bruke Olive

Ifølge Feel Bach, enkeltpersoner med behov for Olive middel er ofte i en tilstand der de bare ønsker å være alene eller sitte av seg selv. Personer som er under langvarig belastning kan finne seg i en negativ oliven tilstand. Å sette seg i en positiv oliven tilstand etter jevnlig tar Olive essensen bringer en restaurering av balanse, ro og regenerering. Føler Bach sier at de som lider av en negativ oliven tilstand kan ha fysiske plager som nyreproblemer, lavt oksygenflyt eller en intern giftige sykdom. Oliven kan også hjelpe de som kjemper alkoholisme.

Om Post Viral Fatigue Syndrome

Mens det er vanlig å føle seg sliten etter kampen en sykdom, noen mennesker fortsette å føle tretthet i dager, uker eller år etter den første sykdommen har gått. Dette kalles post-viral utmattelsessyndrom, og mens det ikke er livstruende, kan det i stor grad reduserer livskvaliteten.

Andre navn

PVFD faller under en paraply diagnose sammen med myalgisk encefalomyelitt, fibromyalgi og kronisk-utmattelsessyndrom. Navnene er forskjellige, men de alle står for plutselige og dramatiske smerter og utmattelse etter en sykdom.

Onset

PVFD utvikler etter en viral sykdom, men ikke umiddelbart. En person kan føle seg fint for et par dager etter sykdom, men symptomene begynner å vises. Symptomene er lys i første og utvikle intensitet over tid.

Symptomer

Symptomene kan variere avhengig av personen og den første virusinfeksjon. Det kan starte med influensalignende symptomer som kvalme og smerter. Det kan også omfatte svimmelhet og en følelse av ubehag. Symptomene blir verre over tid og kan være ødeleggende.

Behandling

Det finnes ingen behandling for PVFS, men legene kan behandle individuelle symptomer. Antidepressiva kan være foreskrevet for å bekjempe depresjon forårsaket av sykdommen. Smertestillende administreres for smerter og plager.

Recovery

Symptomene kan blusse opp og minske bare å komme tilbake. De fleste pasienter vil bli helt frisk over tid, men noen vil ha det for resten av livet.

De miljømessige fordelene ved å slå av lysene

De miljømessige fordelene ved å slå av lysene


Å slå av lysene har miljømessige fordeler som ofte er avhengig av kilden til elektrisitet produsert og deretter redusere forbruket. Omtrent 50 prosent av elektrisiteten som produseres i USA er laget av kullfyrte kraftverk. Bruk av ikke-fornybare ressurser og fossile brensler som kull, olje og gass avgir svoveldioksid, karbondioksid, nitrogenoksider, partikler og tungmetaller som kvikksølv. Mindre forbruk av energi ved å slå av lysene reduserer bruken av disse drivstoffene og reduserer deres innvirkning på miljøet.

Gløde Lighting

Glødelamper skal være slått av når du ikke trenger. Omtrent 10 til 15 prosent av elektrisiteten som brukes resultater i belysning med resten av energien omgjort til varme, ifølge US Department of Energy. Turning gløde lysene av, spesielt om sommeren vil holde et rom kjøligere. Dette kan redusere bruken og kostnadene for air condition.

Lysstoffrør

Lysstoffrør har i det siste stått på for omfattende perioder. Troen var at lysene brukt mye energi når du kommer i gang og energi ble bare bevart hvis lysene ble slått av i mer enn 15 minutter. Imidlertid vil snu et fluorescerende lys av i mer enn fem sekunder spare mer energi at det vil bli fortært av å skru lyset på igjen, ifølge det amerikanske energidepartementets.

Vending Lights

The University of Tennessee fant at ikke bare gjorde belysning på automater koste skolen mer enn $ 100.000 i året for å operere, men lysene har også en miljøbelastning. Ved å slå av salgsautomat lysene mindre energi må være produsert av kraftverk som i sin tur forurensning årsaken. Ifølge The University of Tennessee nettside, vil slå av lys på automater fjerne 130 tonn karbondioksid ut av luften. Miljøgevinsten tilsvarer holde 25 biler av veien per år.

"Lights Out Program"

En annen fordel ved å slå av lysene, i tillegg til å spare energi, er det for lagring av fugler. Oftest fugler trekker i løpet av natten og kan trekkes ut av kurs ved opplyste strukturer i veien for deres flygebane. Fugler dør som følge av kollisjoner med bygninger eller fra utmattelse etter sirkle på grunn av en motvilje mot å fly bort fra lysene. Ifølge Audubon Minnesota nettstedet, kunne Lights Out Program dramatisk redusere kollisjoner og også spare energi. Ved å redusere energiforbruket, er utslipp av karbondioksid reduseres.

Typer av Natural Leger

Typer av Natural Leger


En naturlig lege, også kjent som en holistisk lege, er en lege som har en medisinsk grad og har spesialisert seg på alternative behandlinger og medisin. En naturlig lege kan ha en grad i naturopathic medisin; Men som i 2011 bare 14 stater tillater praktisering av naturopathic medisin uten en medisinsk grad. Holistiske leger kan spesialisere seg i kiropraktikk, herbalism, orientalsk medisin eller akupunktur.

Chiropracter

En kiropraktor fokuserer på kroppens struktur, primært ryggraden. Rutinemessige justeringer for å korrigere innretting, lindre smerte og forbedre funksjonen er utført i en kiropraktisk praksis. Pasienter med migrene, nakke eller ryggsmerter og problemer med sine hender eller føtter kan ha nytte av kiropraktikk. Fysioterapi, massasje og varmebehandling er flere verktøy som en kiropraktor kan bruke i behandling av sine pasienter.

Herbalist

Herbalists spesialister på medisinsk bruk av planter eller plantedeler. Forhold, inkludert irritabel tarm syndrom, astma, leddgikt og premenstruelt syndrom behandles av naturmedisinere. Urter er tilgjengelig i te, sirup, oljer og tørre kosttilskudd. En naturlig lege som benytter herbalism å behandle sine pasienter er kunnskapsrik på arter og mangfold av planter, deres habitat, hvordan plantene ble lagret og bearbeidet, og hvis det er eventuelle forurensninger.

Orientalsk medisin

Naturlige leger som praktiserer orientalsk medisin ansette en filosofi om at helse er et uttrykk for balanse. Orientalsk medisin leger ser på pasientens symptomer og utnytte diagnostiske teknikker for å diagnostisere et område av ubalanse i kroppen. For eksempel kan en orientalsk medisin lege diagnostisere en person som klager på ekstrem utmattelse etter å ha spist med en ubalanse i milten. En ubalansert organ kan påvirke andre organer, og disse ubalansene kan behandles med kinesisk herbology og akupunktur.

Akupunktør

En akupunktør stimulerer punkter på kroppen ved hjelp av tynne nåler eller elektrisk stimulering. En del av tradisjonell kinesisk medisin, har akupunktur blitt praktisert i tusenvis av år. For de som praktiserer akupunktur, er sykdom sies å være på grunn av en intern ubalanse; denne ubalansen fører til en blokkering av energi. Akupunktur utgivelser energiblokkeringer å forbedre kroppens balanse. Naturlige leger ofte benytter teknikker for akupunktur fordi det er en lav sats for komplikasjoner hvis utført riktig.

Hepatitt A hos barn

Tre typer hepatitt kan finnes hos barn: A, B og C. Hepatitt A - også kalt HAV - er den vanligste og kan spre seg raskt gjennom lokalsamfunn der barn samles i store antall - skoler, kirker, lekeplasser . Alle former for hepatitt påvirke leveren og i sjeldne tilfeller kan være forårsaket av Epstein-Barr-viruset, som også forårsaker kyssesyke, en sykdom som er vanlig hos ungdom og unge voksne.

Hvordan det Spreas

Hepatitt A spres gjennom avføring og dårlig hygiene. Siden små barn i særdeleshet har ofte dårlig personlig hygiene (bleier, bevisstløs håndtering av avføring og hånd-til-munn rørende,) de arebe spesielt utsatt for å spre sykdommen uten å vite det. Foreldre og foresatte må være nøye med å holde barnas hender rene.

Symptomer

Barn viser sjelden symptomer, ifølge styret i Public Health Education Promotion. Voksne med Hepatitt A kan oppleve feber, tretthet og utmattelse, tap av matlyst, vekttap, kvalme, oppkast, mørk urin og gulfarging av hud og øyne (gulsott.) Faktisk har de fleste voksne hadde Hepatitt A på et tidspunkt i deres barndommen, men fordi de viste lite i veien for symptomer, har de ikke skjønner det.

Årsaker

Hepatitt A virus (HAV) er funnet i avføring eller avføring. Dårlig hygiene og manglende håndvask etter bleieskift og går til badet kan bidra til spredning av sykdommen gjennom en familie og samfunn. Hvis ikke blir vasket hender, da små mengder av fekaliene finne veien inn i mat og inn i kroppen gjennom munnen.

Risikofaktorer

Siden Hepatitt A spres gjennom dårlig hygiene og kontakt med fecal materiale, er det et bredt spekter av risikofaktorer for sykdom. Ifølge styret i Public Health Education Promotion, alle som er i nær personlig kontakt med noen som er infisert med HAV er i faresonen for å få sykdommen. Andre risikofaktorer inkluderer barn som tilbringer tid i barnehage eller skole, spesielt hvis det er en infisert barn til stede i skolen befolkningen.

Behandling

Ifølge Mayo Clinic, er det ingen spesifikk behandling for hepatitt A hos barn. Siden Hepatitt A passerer gjennom systemet ganske raskt, fokuserer mest behandling på adressering og lettelser symptomene på sykdommen. Foreldre kan hjelpe barna ved å gi dem små snacks å ta opp kvalme at de kan føle. I tillegg bør foreldre forvente at deres barn må gå glipp av flere dager og muligens en eller to uker fra skolen på grunn av overdreven trøtthet som er en del av sykdommen.

Hvordan gjenkjenne symptomer på hepatitt

Hvordan gjenkjenne symptomer på hepatitt


Ordet "hepatitt" er avledet fra latin, som betyr betennelse. Det er fem former av hepatitt: A, B, C, D og E. De kan være forårsaket av en rekke årsaker som inkluderer en viral eller bakteriell infeksjon, forgiftning med alkohol eller sopp, forurenset vann, hender eller kasseroller, nåler, kroppsvæsker slik som blod, spytt og tårer selv, svekkelse av den normale funksjon av leveren på grunn av skade på magesekken eller det perifere område, autoimmune sykdommer, kontakt med infiserte krakker eller ved usikre seksuelle kontakter. De kan også overføres til nyfødte babyer med smittede mødre. Hepatitt A er den mest vanlige, mens hepatitt B er den farligste formen. Hepatitt av alle former viser visse vanlige symptomer i begynnelsen stadier eller når de er akutt, men de viser ytterligere skadelige symptomer som de blir kronisk i naturen.

Hvordan gjenkjenne symptomer på hepatitt

•  Finn ut om personen har kvalme, oppkast, tap av sult og en samlet urolig eller rastløs følelse. De kan også oppleve overdreven utmattelse.

Se etter feber, smerter i kroppen eller svak magesmerter nær leveren området.

•  Be personen om de lider av diaré. Avføringen kan være svakt farget og til tider inneholde puss.

Finn ut om personens pust stinker og hvis de klager over en bitter smak i munnen.

Sjekk for mer alvorlige symptomer som gulsott med gule øyne og hud, kraftig hodepine, svimmelhet og problemer knyttet til sirkulasjon i tilfelle av hepatitt som er forårsaket av narkotika eller alkohol.

Hint

 • Oppsøker legen tidligst.
 • Forstå at symptomene på hepatitt varierer mellom former, personer og ifølge den acuteness av sykdommen. Noen mennesker kan ikke vise noen symptomer i det hele tatt.
 • Vet at personlig hygiene og rene omgivelser gå en lang vei i å forebygge hepatitt. Vask hendene før og etter mat og etter toalettbesøk.
 • Konsumere rent drikkevann, bruke rene redskaper og spise nylaget næringsrik mat.
 • Få deg selv injisert med hepatitt A og B-vaksiner.
 • Bruk bare sterilisert utstyr for punktering av kroppen.
 • Unngå overdreven alkoholforbruk; det kan føre til fatale leverproblemer.
 • Unngå utrygge og flere seksuelle kontakter. Hvis du er bærer, aldri holde partneren i mørket som hepatitt er smittsomt.
 • Sørg for at ting som nåler, tannbørster og barberhøvler er rene og ikke delt.