Digidexo.com

kajennepepper helse

Helse og klemte nerver

Helse og klemte nerver


Din helse kan midlertidig eller permanent bli påvirket av klemte nerver. Hvis du opplever nummenhet, smerter, svakhet eller redusert følelse i noen del av kroppen din, som ikke blir løst med sengeleie eller over-the-counter medisiner, ville du være klokt å oppsøke profesjonell hjelp. Det er ulike årsaker til klemte nerver, og legen din kan anbefale diagnostiske tester og behandlinger. Det finnes også måter å hindre lidelse fra klemte nerver.

Årsaker

Nerver bære elektriske signaler fra hjernen i hele kroppen. Klemte nerver kan tilskrives mange forskjellige ting, inkludert en herniated spinal plate, som setter press på nerver, skader, dårlig holdning, slitasjegikt, sportsaktiviteter, repetitive jobber og bære ekstra vekt eller fedme. Ekstra press på nervene forårsaker betennelse, noe som enten fører til smerte eller forstyrrer den normale opplevelser. I sjeldne tilfeller kan en svulst legge press på en nerve.

Diagnostiske tester

Hvis du har vært plaget med smerter eller nummenhet i noen tid, kan legen din foreslå at du har en MR (magnetisk resonans), som er en teknikk som bruker radiobølger og et magnetisk felt for å lage cross-sectional bilder av kroppen din. Dette er vanligvis brukes hvis det er mistanke om nerve kompresjon på ryggraden. En annen test kalles elektromyografi, som tester de elektriske ladninger i musklene dine. En tynn nål elektrode plasseres inn i muskelen for å undersøke om de nerver er å gi den riktige stimulering. For å sjekke om du har en skadet nerve, legen kan også plassere elektroder på huden din som vil elektrisk stimulere ulike nerver til å reagere. Dette kalles en nervelednings test.

Behandling

Dersom det fastslås at du har en klemt nerve, kan du bli pålagt å hvile den delen av kroppen som er berørt. Du vil definitivt ønsker å stoppe aktivitet som kan ha forverret nerve i første omgang. Du kan også være nødvendig å bære en spenne eller skinne for å holde en del av kroppen din fortsatt. Medisiner, inkludert anti-inflammatoriske, kan være foreskrevet. Injeksjoner av steroider kan lindre smerte og hevelse. Du kan kreve fysioterapi for å styrke og strekke de berørte deler av kroppen din. I alvorlige tilfeller kan operasjon være nødvendig å fjerne presset av nerver.

Forebygging

For å hindre en klemt nerve, bør du prøve å opprettholde en sunn vekt, slik at du ikke har lagt press på nervene. Du bør også gjøre styrke og fleksibilitet øvelser regelmessig. Prøv å unngå repetitive idretter og aktiviteter som setter deg i fare for skader på muskler og nerver. Hvis du har en jobb som krever repeterende oppgaver, ta pauser regelmessig og holde god holdning. Ikke løfte tunge gjenstander.

Prognose

Klemte nerver er vanligvis lettet med skikkelig hvile og medisinering. Hvis venstre ubehandlet for en lengre periode, kan en klemt nerve forårsake varig skade og påvirke din livskvalitet og generell helse.

Hvordan gruppepress kan påvirke din personlige helse

Hvordan gruppepress kan påvirke din personlige helse

Peers er folk som et barn, ungdom eller voksen identifiserer seg med. En peer kan påvirke, overtale og tvinge deg til å gjøre visse ting eller handle på en bestemt måte for å bli akseptert. Selv om ofte oppfattet som negative, kan gruppepress også påvirke en person på en positiv måte. Din personlige helse kan forbedre eller nedgang avhengig av hvordan du håndterer gruppepress.

Press til Smoke

Mange tenåringer har å forholde seg til gruppepress å røyke. Deres venner røyk, og hvis de ikke delta i usunn atferd, risikerer de ikke blir akseptert. Ifølge Teen Hjelp nettside, 440.000 mennesker i USA dør årlig fra røykrelaterte sykdommer. Nitti prosent av disse menneskene begynte å røyke i tenårene. Uavhengig av alder, røyking kan forårsake lungekreft og lungesykdom og det øker risikoen for koronar hjertesykdom og hjerneslag.

Presset for å drikke alkohol

Presset for å drikke alkohol kan påvirke folk i alle aldre. Tenåringer kan bli presset til å drikke av sine alkohol-drikking jevnaldrende og voksne kan føle press til å drikke under etter jobb sosiale sammenkomster. Ifølge National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism, kan konsumere alkohol i ung alder kan påvirke hjernen og organutvikling og drikking forårsake leverskader og leversvikt hos mennesker i alle aldre.

Presset for å ha sex

Gruppepress til å ha sex i ung alder kan øke en ungdoms stressnivå. Ifølge psykologi i dag, til en av tre gutter og 23 prosent av jentene i alderen 15 til 17 avtale med gruppepress har sex. Hvis en tenåring har lav selvfølelse kan han være mer tilbøyelige til å ha sex på et tidlig alder. Å ha sex for tidlig kan utløse emosjonelle problemer og fysisk tenåringer kan kontrakten seksuelt overførbare sykdommer og bli gravid.

Presset for å bedre helse

Den nasjonale hjerte Lung and Blood Institute sier at overvekt eller fedme øker risikoen for hjertesykdom, diabetes, hjerneslag og høyt blodtrykk. Hvis din diett består hovedsakelig av usunn, fet mat, og du ikke får noen øvelse, kan gruppepress faktisk bidra til å forbedre helsen din. Hvis du har en eller flere venner som spiser et sunt kosthold og får regelmessig mosjon, kan de påvirke deg til å gjøre det samme. Ved å følge deres sunn atferd, kan du gå ned i vekt. Når du bytter til et sunt kosthold og begynne å trene, vil dine kolleger oppmuntre deg på og motivere deg til å holde det gående.

De kultur Effekter av mangfold på menneskers helse

De kultur Effekter av mangfold på menneskers helse


Kulturelt mangfold oppstår når ulike etniske, kjønn, rase og sosioøkonomiske grupper alle eksistere innenfor samme sosiale struktur. I hovedsak er kultur slik at grupper av mennesker lever. Helsevesenet er en kritisk komponent i et individs generelle velvære. Kulturelt mangfold har ulike effekter på helse omsorg problemer.

Kommunikasjon

Kommunikasjon på tvers av kulturelle linjer er nødvendig å forstå hvilke forventninger hver kultur kan ha angående helsetjenester. Språkbarrierer kan skape misforståelser, som kan føre til en unøyaktig diagnose eller en pasient ikke helt å forstå de riktige handlingene han bør ta for å løse sine helsebehov. Noen kulturer kan også være nølende til å diskutere personlige helsemessige forhold, som kan gjøre å gi omsorg vanskeligere. Disse kulturforskjeller påvirker kommunikasjon og kan hindre den enkeltes evne til å styre seg gjennom nyansene av helsevesenet.

Belief System

En pasient ikke er i samsvar med medisinsk veiledning hvis hun føler det er i konflikt med hennes kulturelle oppfatninger støter opp mot helsevesenet. Noen trossystemer kan føre til en pasient for å motstå følgende direktiver som kan redusere risikofaktorer eller lindre visse heia forhold. Helsepersonell som viser respekt for og anerkjenne kulturtrossystemer kan lett ta opp effekter som disse overbevisningene har på å gi omsorg. Bevæpnet med kulturell kunnskap, kan helsepersonell kunne tilpasse hvordan de yter omsorg som vil vise en forståelse for kulturelt mangfold.

Tilgang til helsetjenester

Rasemessige forskjeller for minoritetsgrupper resultere i betydelig mindre tilgang til helsetjenester

omsorg og helseforsikring. Fattigdom rammer helsevesenet tilgang og kvalitet på omsorg som kan være tilgjengelige. Noe forsinkelse søker behandling på grunn av manglende evne til å betale, noe som kan føre til helsemessige komplikasjoner. Som Amerika blir stadig mer mangfoldig, har innvandring status blitt en stor del av ulikheter i forsikringsdekning og tilgang til omsorg, med svært få ulovlige innvandrere som har tilgang til helsetjenester.

Trust

Alle kulturer ikke stoler medisinske fagfolk. I noen kulturer, kan folk søke medisinsk hjelp først etter en nær venn eller et familiemedlem har henvist dem til en bestemt lege. Andre kan ønske å etablere et langsiktig forhold med sine helsepersonell. I noen kulturer, folk har en umiddelbar mistillit til dem som har myndighet på grunn av tidligere erfaringer med dem som har myndighet. En mangel på tillit vil resultere i en pasient å unnlate å søke hjelp eller nekte omsorg på grunn av kulturelle bange anelser.

Hvordan Venner kan påvirke en persons helse

Hvordan Venner kan påvirke en persons helse


Din egen personlige helse kan avhenge av en rekke eksterne faktorer, som for eksempel miljø hvor du bor og din økonomiske status. Vennskap og støtte nettverk du skjemaet kan også ha en stor innvirkning på deg også. Når du tilbringer mye tid rundt en venn, kan du ta et signal fra hans atferd eller vaner, og dermed påvirke ditt velvære. Tilsvarende kan en venns råd eller positiv forsterkning forbedre dine stemninger, som også kan forbedre din helse.

Mental Helse

Å ha en venn stadig skjelle du kan alvorlig skade din selvtillit, ifølge en artikkel på KidsHealth.org. Hvis vennen gjør sårende kommentarer om utseendet ditt, kan dette føre til kroppsbilde problemer. På den annen side kan en venn som komplimenter ditt utseende og attributter være en velsignelse for din mentale helse.

Fysisk helse

Måten dine venner ta vare på seg selv fysisk kan ha en innvirkning på din egen helse. Når din nære venn gevinster vekt, er det mer sannsynlig å følge etter rapporterer en 2007 studie publisert i New England Journal of Medicine, som ble ledet av Dr. Nicholas Christakis, en lege og professor i medisinsk sosiologi ved Harvard Medical School. Faktisk kan din venns fedme øker sjansene dine for å bli overvektige med 57 prosent, fant studien. Imidlertid observerte forskerne samme effekt for vekttap. Hvis vennen din tar på en ny diett og handler donuts for gym antrekk, er du sannsynligvis også til å følge henne.

Bad Habits

Det samme teamet som forsket på fedme-epidemien funnet en annen kobling mellom venner og dårlige vaner i 2010 Folk var 50 prosent større sannsynlighet for å være stordrikkere hvis en av deres venner eller familiemedlemmer som suges alkohol også. Den samme effekten holdt dersom venner avsto fra å drikke, eller bare drakk sosialt. Men forskerne har også bemerket at en kvinnes drikkevaner hadde mer innflytelse over hennes venner enn en manns.

Moods

Hvis du har en nær sosial tilkobling som er følelsen ensom, som kan kompromittere ditt velvære. En ensom venn øker risikoen for ensomhet med 52 prosent, som nevnt i en 2009 studie ledet av John Cacioppo, Ph.D., en psykolog ved University of Chicago. Ensomhet kan påvirke helsen din, setter deg i fare for depresjon, alkoholisme, hjertesykdom og et svekket immunforsvar.

Effekt av løgndetektorer på menneskers helse

Effekt av løgndetektorer på menneskers helse


En løgndetektor test, formelt kjent som en polygraph test, er en funksjon i forbindelse med å sikre en person forteller en annen eller andre sannheten om fortiden og siste opptreden. En løgndetektor-test kan brukes i yrkesøyemed, kriminaletterforskning eller rett og slett for faktisk finne oppdrag. Virkningene på menneskers helse for de som tar en polygraph er minimal, selv om noen mennesker kan oppleve flere effekter i forhold til andre; hovedsakelig når personen har en pre-eksisterende eller dvelende medisinsk tilstand eller lidelse.

Pre-testing Effect

Dagene og timene som leder opp til en polygraph test kan ses gjennom både fysiske og psykologiske effekter. Personen planlagt eller planlagt å ta løgndetektor-test kan oppleve anfall av nervøsitet og angst som testdato og tid nærmer seg. Disse effekter på menneskers helse vil passere når testen er tatt og situasjonen er løst. Selv om det anbefales at en god natts søvn skal hatt på kvelden før en løgndetektor-test, kan noen mennesker har en hard tid å få resten på grunn av forventning forbundet med selve testen.

Puls

En persons hjertefrekvens kan øke under en løgndetektor-test som stress og angst manifest inn raskere pust og nervøsitet. Selv om dette ikke er skadelig, kan en økt hjertefrekvens gjøre noen mennesker med pre-eksisterende medisinske tilstander føle litt svak og kanskje svimmel. På grunn av dette, til de med hjertesykdommer, lungelidelser eller psykologiske forstyrrelser assosiert med angst må informere prøveadministratoren før testen bidra til å kontrollere eventuelle potensielle bivirkninger som kan oppstå som et resultat av en økt hjertefrekvens.

Rapid Breathing

Selv om en løgndetektor-test er ikke smertefull eller ubehagelig i en fysisk forstand, kan blodtrykket cuff og tilhørende elektroder benyttet under testen føre til at noen mennesker til å føle seg begrenset. For personer med vanskeligheter med å bli fastspent ned eller gjort å sitte stille, kan prosessen føre til rask pust som er en psykologisk effekt som presenterer seg selv som en fysisk endring. Rask pust kan føre til at noen stress og ubehag for de med pusteproblemer eller betingelser.

Emotional Impact

Stress og forventning oppleves av folk før, under og etter en polygraph test kan føre til følelsesmessig ubehag. Avhengig av årsakene bak løgndetektor-test, kan noen mennesker utviser stressrelaterte symptomer som urolig mage, kvalme, svimmelhet eller angst. Graden av påvirkning og effekt er forskjellig for alle mennesker, og de med en tendens til å ha følelsesmessige reaksjoner på stressende situasjoner kan oppleve flere symptomer sammenlignet med andre.

Leveren helse

Leveren helse


Leveren er i hardt arbeid mens du sover, spiser, leke eller slappe av. Det tar aldri en pause fra å sortere ut de gunstige næringsstoffer fra giftstoffer i kroppen din. Som en av de største organene i magen, har leveren den vitale funksjon av metabolizing energikilder fra mat og distribuere dem i blodet. Holde leveren din i god stand vil sikre at det tjener du godt hele livet.

Beliggenhet

En voksen lever i god helse veier omtrent 4-pounds, og er plassert på høyre side av abdomen, strekker seg opp over magen og som ligger tett under brystkasse for beskyttelse. Matet av store portalblodårer fra mage, milt og tykktarm, lever prosesser og renser blodet.

Process

Etter at mat-fordøyinger, biprodukter går inn i blodstrømmen fra magesekken og strømme gjennom portvenen til leveren. Gjennom en prosess som benytter galle, en alkalisk oppløsning, forbrenner leveren næringsstoffer i blodet og bryter ned de giftstoffer, nøytraliserende dem og kaste dem gjennom kroppens avfallseliminering system.

Sykdommer

Normalt leveren fungerer godt for en hel livstid. Men noen ganger, hvis det er pålagt tunge med gift, virus eller giftstoffer kan utsettes for skade. Fettlever resultater fra forbruket av giftstoffer i løpet av en lang periode, for eksempel alkohol, og hvis det toksiske inntak fortsetter, kan det utvikle seg til sykdommen levercirrhose. Ifølge MayoClinic.com, en annen ledende årsak til leversykdom er hepatitt og det faller inn i tre kategorier: Hepatitt A, B eller C, som alle er viral i naturen.

Symptomer

Som leveren lider under belastningen av overflødig toksisitet eller hepatitt, fungerer det på et redusert nivå. Når dette skjer, kan pasienten stille ut en eller flere leverrelaterte symptomer. Gulfarging av hud og det hvite i øynene er det første indikasjon på at leveren er i trøbbel, etterfulgt av mørk urin eller blek avføring, intens kløe som ikke har noen synlig årsak, tap av matlyst, tretthet og kvalme. I avanserte stadier av leversykdom, kan magen svelle.

Forebygging / løsning

Selv om leveren er et spenstig organ som gjenoppretter fra hyppige overgrep og giftighet, hvis det er stadig utsatt for tøffe giftstoffer, kan det bli ødelagt. The American Liver Foundation anbefaler å drikke mer enn to alkoholenheter per dag. Unngå å blande medisiner uten godkjennelse fra lege. Sørg for at rommene er godt ventilert før du bruker kjemikalier med giftige gasser og beskytter huden mot kontakt med insektmidler. Reduser inntaket av mettet fett og opprettholde en sunn vekt.

Faktorer som påvirker reproduktiv helse

Faktorer som påvirker reproduktiv helse


Ifølge University of Maryland Medical Center, cirka 10 prosent av par i USA lider av infertilitet som 2011. Det er en direkte sammenheng mellom en persons generelle helse og reproduktiv helse. Flere ting påvirker reproduktiv helse og i de fleste tilfeller, disse faktorene er kontrollerbare.

Miljø og Behavior

Miljøet der en kvinne bor påvirker hennes fruktbarhet. Eksponering for kjemikalier som plantevernmidler, ugressmidler og industrielle løsemidler påvirker østrogennivå, som fører til problemer i det reproduktive systemet. Livsstil og atferd også spille en rolle. En kvinne som røyker kan ha eggstokk skade, begynner menopause tidligere i livet eller har mindre egg tilgjengelig for unnfangelse. Stress er en annen faktor, og hvis alvorlig nok, kan stoppe menstruasjonen.

Ernæring

Kosthold spiller en viktig rolle i fruktbarhet helse. I 2008 rapporterte forskere ved Queens University i Irland at diabetikere som krever insulin har spermier med unormal DNA. Sykdommen fører også til impotens og retrograd ejakulasjon, som når sæden er ejaculated inn i blæren i stedet for gjennom penis. Vitamin D-mangel er også antatt å bidra til ufruktbarhet. En 1999 studie ved Columbia University ga 13 kvinner som lider av polycystisk ovariesyndrom vitamin D og kalsiumtilskudd. Seven så regulerte endringer i deres menstruasjonssykluser og to ble gravid.

Vekt

Fruktbarheten av både menn og kvinner påvirkes av vekt. Kvinner som er overvektige har eggløsningsproblemer, uregelmessig menstruasjon, polycystiske eggstokker, unormal insulinrespons og en ubalanse i østrogennivået. Noen overvektige menn lider av lavt testosteronnivå og erektil dysfunksjon. Undervektige kvinner kanskje ikke har eggløsning. Dette er et vanlig problem blant de med spiseforstyrrelser slik som anoreksi eller bulimi.

Alder

En kvinnes alder spiller en stor rolle i hennes evne til å bli gravid. Fruktbarhet begynner fallende i midten av 30-årene og en kvinnes eggstokker produserer færre egg. Kvaliteten på disse eggene er mindre enn for en kvinne i 20-årene. Kvinner nærmer seg overgangsalderen har en høyere risiko for å produsere egg med kromosomavvik, som kan føre til misdannelser og abort.

Regelverk for en helse sparekonto

Regelverk for en helse sparekonto

Helse sparekontoer tillate deg, om du er kvalifisert, til å bidra før skatt inntekt mot betaling av deg og din familie nåværende og fremtidige medisinske utgifter. Tilbaketrekking av penger til å betale disse utgiftene må oppfylle visse kriterier, og utgiftene blir rapportert på dine skatteskjemaer. En ekstra vilkår for bruk av hsas er at du og din familie bli dekket av en helseforsikring plan som er en høy egenandel helseplan, eller HDHP.

Valgbarhet

Berettiget til en HSA er begrenset til enkeltpersoner, selv om en HSA kan dekke familiens medisinske utgifter. Ektefeller, for å være kvalifisert for en HSA, må oppfylle kriteriene selv. Folk som barn, som blir hevdet som forsørges av inntekt selvangivelse er ikke kvalifisert til å etablere hsas.

I tillegg til å være dekket av en kvalifiserende høy egenandel helseforsikring plan, krever ikke å ha dekning fra et ikke-kvalifiserende plan, slik som Medicare, eller helse refusjon eller fleksible utgifter ordninger valgbarhet. Men er det noen tillatte kombinasjoner av hsas med andre ordninger. Dette er situasjoner der den tillatte bruken av ordningene er begrenset eller refusjoner er gjort etter at HDHP egenandel er oppfylt eller når dekningen er blitt suspendert. Minste egenandel i 2010 for en kvalifiserende HDHP er $ 1200 for en individuell og $ 2400 for en familie.

Kontoer

Når du setter opp en HSA konto du er eieren av kontoen. Dette betyr at du kan bestemme hva du skal bidra med, hva medisinske utgifter skal betales, hvilket selskap er tillitsmann, og hvordan det er investert for deg. Bobestyreren kan sette en minimumsstørrelse for dine distribusjoner og begrense hyppigheten av distribusjoner. Bobestyreren kan lade avgifter som er betalt av deg direkte eller tatt ut av kontoen din. Balansen i kontoen din er fullt opptjent slik at du aldri mister det du ikke bruker.

Bidrag

Berettigelse til å gjøre bidrag til en HSA er ikke begrenset av hvor mye av inntekten din eller av mangel på lønnsinntekt. Du eller din arbeidsgiver kan gjøre bidrag. Bidrag fra arbeidsgiver er ikke inkludert i skattepliktig inntekt. Dine bidrag er direkte egenandel fra skattbar inntekt. I 2010, det maksimale bidraget som kan gjøres på kontoen din er $ 3050 for en individuell og $ 6150 for en familie. Hvis du er 55 eller eldre, kan du lage en ekstra bidrag på $ 1000 per år frem til du er kvalifisert for Medicare.

Distribusjoner

Når HSA er etablert, kan fordelinger for kvalifisert medisinsk utgifter som du eller din familie pådrar etter denne datoen, inkludert de i over-the-counter narkotika, finne sted. Utbytter kan brukes til tidligere års utgifter når HSA er etablert. Hvis du bruker fordelingen for medisinske utgifter som ikke dekkes av de HSA regler og forskrifter, skal du skattlegges for det beløpet pluss 10 prosent mer, med mindre du er død, funksjonshemmede eller 65 år gammel. Nektet distribusjoner inkluderer de for ikke-kvalifiserende helseforsikring; Men det finnes unntak fra denne regelen for COBRA videreføring av forsikring og for andre forhold.

Rapportering

Du må holde kvitteringer for alle kvalifiserte medisinske utgifter. Du må være i stand til å bevise overfor skattemyndighetene at hva du krever av dine skatteskjemaer er legitime medisinske utgifter, og at du ikke har fått noen annen refusjon for dem eller kreve dem som en spesifisert fradrag. Du må kanskje også kvitteringer for å vise forsikringsselskapet alle utgifter som gjelder for å møte din egenandel. Det maksimale du kan kreve for out-of-pocket utgifter i 2010 er $ 5950 for en individuell og $ 11 900 for en familie. Du mottar en rapport over alle årlige utdelinger fra bobestyrer til å bruke når du filen din selvangivelse.

Florida Blå Kors og Blue Shield helse alternativer

Florida Blå Kors og Blue Shield helse alternativer

Gjennom vanskelige tider mange bor i Florida finner seg uten helsesektoren fordeler, men det er der Blå Kors Blue Shield of Florida kommer inn. Om arbeidsgiveren har redusert din medisinske fordeler, er du mellom jobber eller bare starte opp på en ny en, det er midlertidige planer for å hjelpe deg å komme gjennom. Planer er også tilgjengelig for de som er arbeidsledige, selvstendig næringsdrivende, eldre eller studenter.

Helse

Et flertall av helse dekning alternativer tilgjengelig gjennom Blå Kors Blue Shield of Florida er tilgjengelig gjennom BlueOptions. Du vil kunne velge fra midlertidig forsikring for 30,60, 90 eller 180 dager til full medisinsk dekning. BlueOptions Planene omfatter også: Sykehus Kirurgisk Plus, en helse sparekonto, helseplaner med tannlege og en forutsigbare kostnader planlegger med lave copayments. The Hospital Kirurgisk Plus er også tilgjengelig gjennom BlueSelect planer, som vil gi deg grunnleggende medisinsk dekning, pluss dekning for eventuelle uventede store medisinske prosedyrer. BlueSelect og Miami-Dade Blå planlegger begge tilbyr en rimelig dekning plan hvor du kan plukke dekning du vil slik at du ikke betaler for tjenester du vil aldri bruker. Verdi helsesektoren planer er tilgjengelige gjennom GoBlue, som krever ingen sykehistorie eller testing for å få godkjent.

Dental

Dental dekning tilbys gjennom tre ulike dental planer, BlueDental Care, BlueDental valg og BlueDental valget pluss. Disse planene er for både enkeltpersoner og familier uten full tannpleie dekning. Med de ulike planene vil du kunne velge fra lave copayments og full dekning, inkludert bukseseler. Denne planen fungerer bra for familier som bare mottar dental forsikring for den som arbeider som det vil gi en rimelig dekning for resten av familien.

Livet

Term livsforsikringsselskaper er tilgjengelig for enkelte som ønsker å se sine kjære beskyttet bør det utenkelige skje. Programmet er rimelig og gir økonomisk beskyttelse for familier under tapet av en kjær. Blå Kors Blue Shield of Florida livsforsikring tilbys gjennom LifeEssentials Term Life Insurance for enkeltpersoner.

Apotek

Få hjelp med å betale for de stadig stigende legemiddelutgifter med et apotek dekning plan gjennom Blå Kors Blue Shield of Florida. Dette kan redusere ut av lommen kostnader gjennom planer som er tilgjengelige i forbindelse med andre helseplaner. Dekning tilbys gjennom Pharmacy Programmer og Pharmacy Dekning for Medicare eligibles. Nedsatte resepter er tilgjengelige gjennom lokale apotek med lave copays eller via e-post.

Fordeler og ulemper ved Helse refusjon ordninger

Fordeler og ulemper ved Helse refusjon ordninger

Helse refusjonsordninger, noen ganger kalt fleksible utgifter kontoer, er en fordel som tilbys av mange selskaper i forbindelse med standard helseforsikring. Hensikten med fleksible utgifter planer er å tillate en ansatt for å bygge et fond gjennom lønn fradrag som dekker out-of-pocket medisinske utgifter. Det er mange fordeler med å delta i en fleksibel utgifter konto, men det er også noen ulemper.

Fleksibel utgifter konto Fordeler

Fleksible utgifter konto besparelser er automatisert. Planen er finansiert med lønn fradrag fjerne enhver fristelse for den ansatte å bruke penger bevilget til helsetjenester på andre ting.

Fradrag Ferdig før skatt

Bidrag til den fleksible utgifter konto er gjort før arbeidsgiveravgift beregnes og trekkes fra. Dette reduserer betale beløpet på som denne skatten beregnes, noe som resulterer i redusert skattetrekk. Den ansatte får en større andel av sin lønn hver periode.

Medisinske utgifter

Mange helse-forsikringer dekker ikke tannlege, syn, obstetrikk, gynekologi eller psykisk helsevern. Fleksibel utgifter konto midlene kan brukes til å betale for disse utgiftene, samt noen alternative behandlinger som de som tilbys av Christian Science utøvere, akupunktører og kiropraktorer. Hvis Internal Revenue Service anser betaling for en behandling for å bli tatt som en standard medisinsk fradrag den fleksible utgifter konto kan brukes til å betale for det.

Utleggsrefusjon

Dersom en arbeidstaker pådrar seg et stort medisinsk bekostning tidlig i regnskapsåret, vil han bli refundert av den fleksible utgifter konto inntil det beløp den ansatte lovet å bidra. Dette utgjør en no-interesse lån til den ansatte.

Ulempene ved en fleksibel utgifter konto

I motsetning bidrag til helse sparekontoer som er tillatt å påløpe, bidrag til fleksible utgifter kontoer må brukes i løpet av regnskapsåret eller de er forkastet til plan administrator.

Ingen interesse

Midler betalt inn en fleksibel utgifter konto er holdt i escrow, og tjener ikke interesse. Skattefordeler som gis gjennom deltakelse kan ikke oppveie fordelene til en ansatt for å investere like mye penger i et pengemarkedsfond eller sparekonto hver utbetalingsperiode.

Skatteplikt

Fordi lønn fradrag til fleksible utgifter kontoer er ferdig før skatt, blir netto skattetrekk fra en arbeidstakers lønnsslipp redusert. Hvis en ansatt ikke delta i en skatte-utsettelse plan, for eksempel en 401 (k) eller IRA, kan han være under-tilbakeholdt og skylder statlige, føderale og lokale skatter på slutten av regnskapsåret.

Forutse Utgifter

I begynnelsen av hvert regnskapsår, er ansatt ansvarlig for utpeking beløpet som holdes tilbake fra sin lønnsslipp. Dette beløpet kan ikke endres i løpet av året med mindre det er endringer i ansettelsesforhold eller den ansattes familiesituasjon. Over-kilde kan føre til at arbeidstakeren taper penger på slutten av året; under-kilde vil resultere i at arbeidstakeren slipper å finansiere ekstra utlegg og likevel ha penger tilbakeholdt ukentlig for å oppfylle sin forpliktelse.

Helse Fair Ideer for Kids

Barn liker helse rettferdig utstillinger de bidrar til å skape. På skolen, kan de dele produktive ideer eller de kan konkurrere om "beste utstilling." Offentlige helsemesser bør involvere innspill av barn også.

Bilder Hjelp barn husker

En helse rettferdig bør inneholde fargerike bilder. Gigantiske plakater av barna trene, spise en sunn type snacks, eller høsting grønnsaker fra et hjem hage gjør varig inntrykk. Barn trenger å se seg selv i rollen som vokser sunnere.

Tall kan hjelpe barna Aim for Helse

Barn i dag har vekt problemer for mange grunner. En helse rettferdig bør inneholde diagrammer som viser barna hva de skal veie for sin høyde. Utstillinger skal vise hvor mange kalorier enkelte øvelser vil brenne.

Trening skal være gøy

Hvert barn har en favoritt måte å holde seg aktiv. Helse messer bør vise det brede spekter av muligheter: Skateboarding, basketball, løping, cheerleading. Fremme fotturer med en forelder eller besteforelder og andre gruppeaktiviteter for holde seg i form.

Hjelpe barna ser fremtiden

Gi bilder av barn, foreldre og besteforeldre til å vise barna de vil alder. Hjelp barn visualisere hvordan helse fremmer en bedre kropp, bedre liv, og lang levetid. Gi bilder av friske eldre borgere på et helse rettferdig som er trim og passform. Peker på dem som forbilder.

Tilby Interaktive demonstrasjoner

Boder på en helse rettferdig kan gi demonstrasjoner av hvordan du kan kombinere mat. Barn kan bruke dataverktøy til å kombinere mat for en sunn salat ved hjelp av musen. De kunne også vise til kloke valg av mat versus dårlige valg fra bilder eller utklipp fra blader.

Understrek Vaner i Building Helse

Barn trenger å se demonstrasjoner av hvordan du gjør gode valg. Hjelp barna ser at pusse tennene, besøke en tannlege, besøke en lege, få nok søvn, og spise klokt alle legge opp.

Helse Spørsmål for barn

Det følger med å være en forelder - det er en rekke helsemessige spørsmål for barn. Alt fra forkjølelse til øret aches er en grunn til bekymring. Det er skremmende hvis du ikke vet alvorlighetsgraden av barnets sykdom og om å ringe legen. De tre mest vanlige helse spørsmål for barn er: Kan foreldre hindre dem fra å bli syk? Er det forkjølelse eller influensa? og Hva kan foreldre gjøre med kroniske ørebetennelser? Her er noen svar.

Forebygging

Mange foreldre vet at deres barn kan plukke opp masse bakterier i barnehage eller skole. Er det en måte å hindre dem fra å bli syk? Det er ikke en magisk kule å holde ungen sunt. Men noen forholdsregler gjøre en merkbar forskjell. Lær barnet ditt viktigheten av god håndvask. Bruk varmt vann og såpe og gni hendene sammen i minst 20 sekunder. Lær dem å synge "ABCs" eller "Happy Birthday" til seg selv mens vask. Når sangen er ferdig, er det på tide å skylle.

Når du ser på barnehager, spør om håndvask politikk og praksis. Sjekk for å se hvordan hvordan felles flater rengjøres og sørge for at det er med en bakterie-drepende desinfeksjonsmiddel.

Forkjølelse eller influensa?

Foreldre kan ha problemer med å skille mellom en kald og influensa. Influensa er verre enn forkjølelse og kan føre til mer alvorlige helseproblemer som bakterielle infeksjoner, lungebetennelse eller sykehusinnleggelser. Barn med forkjølelse vanligvis har en tett eller rennende nese. Forkjølelse kommer også på mye tregere, ikke gi hodepine og frysninger og barnet opprettholder sin appetitt. Tegn på at du kan håndtere med influensa inkluderer en verkende hode, feber, tørrhoste, muskelsmerter, nedsatt appetitt, frysninger og en plutselig innsettende sykdom.

Hvis du tror barnet ditt har influensa, ring din lege. Du kan vanligvis behandle barnet ditt med mye væske, hvile og komfort. Imidlertid kan barnelege også foreskrive en antiviral medisin for å lette symptomer, men det må være foreskrevet innen 48 timer etter start.

Øreinfeksjoner

Hva kan foreldre gjøre med kroniske ørebetennelser? Noen barn er mer utsatt for mellomøret infeksjoner - og de kan være direkte smertefullt. Påfør en kald pakke til ytre øret ditt barns i 20 minutter for å lette smertene. Hvis han er gammel nok til å tygge tyggegummi, som kan avlaste trykket og smerter i øret hans. Sittende i oppreist stilling kan redusere trykket, også. Foreldre kan også gi barna en over-the-counter smertestillende, for eksempel ibuprofen eller paracetamol.

Hvis barnet ditt har hatt mer enn tre infeksjoner i en seks måneders periode, eller mer enn fire årlig, kan legen ønsker å forskrive antibiotika profylaktisk. Det er også en vaksine som kalles Prevnar som reduserer antall av øreinfeksjoner forårsaket av pneumococcus som er resistente mot vanlige antibiotika. Fire doser av vaksinen er gitt til barnet i de to første årene av livet.

Du må kanskje også vurdere å få øret rør satt inn i trommehinnen. Øre, nese og hals spesialist utfører prosedyren ved hjelp av generell anestesi. De holder i øret for seks måneder til et år og avløp kronisk øret væske. De hjelper også barnets språkutvikling og bevare hørselen hans.

Hvordan redusere vann oppbevaring for Helse

Hvordan redusere vann oppbevaring for Helse


Vannretensjon, også kjent som ødem, er opphopning av for mye væske i systemet. Den ødem er ofte lokalisert til en bestemt område, for eksempel ankler eller kan forårsake svelling i hele kroppen. Hevelsen kan skape ubehag og selv smerte. Årsaker til vannretensjon varierer mye, inkludert traumer, sykdom, medisiner, graviditet, brannsår og allergiske reaksjoner. Reseptbelagte legemidler, hjem rettsmidler og endringer i livsstil alle kan bidra til å redusere væskeansamlinger, men problemet er sannsynlig å gjenta seg med mindre du og legen din finne den underliggende årsaken til ødem.

Hvordan redusere vann oppbevaring for Helse

•  Gjør en avtale med legen din. Væskeansamlinger kan være et tegn på en alvorlig medisinsk problem som lever-eller nyresykdom, hjertesvikt, blodpropp og skjoldbrusk lidelser. Legen vil trolig sjekke blodtrykket, lytte til hjertet ditt og ta blod for å sjekke for lidelser og sykdommer. Legen kan forskrive en vanndrivende, eller vann pillen, for å redusere væskeansamlinger. Hvis problemet er en bivirkning av et reseptbelagt legemiddel, kan legen skifte til et annet legemiddel.

Prøv urte diuretika når du har klarsignal fra legen din. Over-the-counter urte rettsmidler som løvetann og ingefær noen ganger skape en vanndrivende effekt i kroppen. Mange dagligvare, rabatt og helsekostbutikker tilbyr slike løsninger i pille-eller dråpeformer.

•  Reduser salt. Overskudd av natrium kan føre til at kroppen for å beholde fluidum. Unngå å legge ekstra salt til måltider ved bordet, og inkluderer ikke salt når du koker. Se etter lav-natrium eller ingen-salt økende produkter når du handler.

Spis mer frisk frukt og grønnsaker. Meloner, agurker og selleri spesielt hjelpe kroppen eliminere væske og redusere væskeansamlinger.

Exercise. Trening er viktig for generell helse og hjelper kroppen å redusere overflødig væske. Sørg for å erstatte væske tapt under trening ved å drikke nok vann. Selv om det høres selvmotsigende, drikkevann spyler giftstoffer fra vev og bidrar til å redusere hevelse.

Hint

  • Følg instruksjonene for resepter nøye.
  • Spør legen din før du bruker naturmidler for vannretensjon siden noen rettsmidler kan komme i konflikt med reseptbelagte legemidler eller eksisterende medisinske tilstander.
  • WebMD viser at lite vitenskapelig bevis beviser effekten av over-the-counter urte diuretika.

Naturlige faktorer i prostata helse

Naturlige faktorer i prostata helse


Prostatakjertelen avgir hormoner og proteiner som hjelper produsere sædvæske. Prostata utvidelse og betennelse kan føre til problemer med vannlating, sammen med en rekke andre ubehagelige symptomer. Prostatakreft er den nummer 1 årsaken til kreft-relaterte dødsfall hos menn eldre enn 75, melder University of Maryland Medical Center. Naturlige tilnærminger som kostendringer og bruk av visse kosttilskudd kan bidra til å fremme prostata helse. Konsultere legen din dersom du er interessert i å bruke naturlige kosttilskudd og / eller andre naturlige helbredende praksis, herunder urter, vitaminer eller mineraler, for noen prostata problem.

Diet

Matvarer kan påvirke prostata helse. The University of Maryland Medical Center sier en diett rik på antioksidanter, har cruciferous grønnsaker som brokkoli og blomkål, og fisk blitt koblet med en redusert risiko for prostatakreft. Den bemerker også den historiske bruken av gresskarkjerner å fremme generelle prostata helse. Lisensiert akupunktør Ban Wong sier antioksidant Lykopen har vært forbundet spesielt med prostata helse. Kokte tomater, rosa grapefrukt, vannmelon, guava, papaya og aprikoser er rike på lykopen. Alternativ medisin ekspert Dr. Andrew Weil anbefaler å kutte ned på mettet fett og trans-fett, og spise mer omega-3 og enumettet fett fra fisk, nøtter, frø, olivenolje, rapsolje og avokado. Han anbefaler også å spise mer soyaprodukter; forskning viser asiater har lavere forekomst av forstørret prostata, og soya forbruk kan spille en rolle. Kutte ned på alkohol, koffein og krydret mat kan hjelpe prostatitt, betennelse i prostatakjertelen.

Naturlige kosttilskudd

Den type kosttilskudd som vil gi mest nytte avhenger av arten av prostata problem. Ett supplement spesielt, så Palmetto, kan hjelpe over hele linja ved å fremme generell prostata helse, men det ser ut til å fungere best for krymper en forstørret prostata. For å bekjempe betennelser og andre symptomer på prostatitt, University of Maryland Medical Center sier følgende tillegg kan tilby fordel: cernilton, quercetin, beta-sitosterol, sink, vitamin C, omega-3 fettsyrer, brennesle, kjerringrokk, pau d ' arco og afrikanske pygeum. Wong bemerker at tradisjonell kinesisk medisin ofte syssels urter, slik som han Shou Wu, for å gjenopprette nyre essens, den er linket med prostata helse.

Akupunktur

Wong støtter bruk av akupunktur for å fremme normal prostata funksjon. The University of Maryland Medical Center viser at akupunktur har vist effektivitet for å oppmuntre normal urin flyt og redusere hevelse og betennelse. Dersom pasienten gjennomgår kjemoterapi for prostatakreft, har akupunktur blitt funnet å effektivt behandle kvalme og andre komplikasjoner.

Yoga

Yoga som mål å bedre funksjon og helse for ulike organer, deler av kroppen kroppslige systemer. Sertifisert yoga utøveren Dawn Mahowald, sitert i "Yoga Journal," lærer yoga til urologiske pasienter og anbefaler det som en naturlig metode for å fremme prostata helse. Positurer som mål dette området inkluderer båt positur, baug stille, helt stille, skulder stå, utbredt plogen positur, frosk positur, kriger positur og trekant positur (se Resources). Du bør kanskje vurdere å spørre en yoga-utøver for å hjelpe deg med å utforme en personlig yoga rutine.

Helse sikkerhet og ernæring for små barn

Foreldre må håndtere et barns helse og utvikling ved hjelp av pålitelige ressurser, tilpasning til endringer i kostholdet og lære hva som forårsaker atferdsmønstre.

Barnelege som Partner

En barnelege sjekker et barns helse og råder spesifikke forhold som astma. Barneleger kan også bidra med ressurser til livskvalitet behov som å gi informasjon om formynderskap til relative omsorgspersoner.

Diet

Et vanlig kosttilskudd problem, jernmangelanemi, kan gå ubemerket hen. Miks og bland sunn mat. For et barn som liker ris, men ikke spinat, bruker spinat som smakstilsetning.

Behavior

Redusere utbrudd hos små barn ved å lære "triggere" som utløste raserianfall. Dr. Stuart Ablon av Think: Kids råder foreldre til å observere et barns ferdigheter.

Hygiene

Teach god hygiene bruke spill. Børste en pjokk tenner mens de pusser din. Bruk snor til å lede dem til badet hvor de oppdager et fargerikt innpakket såpestykke for å vaske hendene.

Lytt

Lytt til et barn med "fôring tilbake" informasjon. Hvis en pjokk krever tyggegummi, kan foreldrene gjenta, "Johnny ønsker tyggegummi." Forfatter Harvey Karp, MD av "Den lykkeligste Toddler on the Block" kaller dette "fast food" regelen.

Utvikling

Administrerende helse hjelper foreldre å forstå barnet sitt og oppdage hvordan kosthold, atferd og emosjonelle helse føre til positive familieforhold.

Research Paper Emner for barns helse

Research Paper Emner for barns helse


Helsen til barn har mange temaer som kan undersøkes gjennom forskning og studier. Disse kan variere fra barns kosthold, til aktivitet til psykologi, som alle har hatt store mengder forskning som allerede er gjort på dem og har et par enkle konklusjoner.

Childhood Obesity

Barndommen fedme har kommet inn i det nasjonale søkelyset som First Lady Michelle Obama tar den på gjennom utdanning, oppmuntre foreldre til å lage dietter for sine barn som tillater dem å ha riktig matvaner som de blir eldre. Mye av barndommen fedme er fordi barn ikke bare ikke er å være aktiv, men å spise store mengder sukker og fet mat daglig. Ting som kan bli undersøkt i forskningsmeldingen bør innebære å spise en stor mengde av frisk frukt og grønnsaker, slik at bearbeidet mat er i stor grad fjernes fra kostholdet. Hvete brød bør erstatte hvitt brød. Andre ting som kan bli diskutert er hvordan lære barn gode matvaner når de er unge lønne seg i fremtiden, i deres helse og lykke og hvor mye penger spart på helsevesenet.

Child Psychology

En forskningsartikkel på psykologi for barn og psykologer som hjelper barn ville fordype deg i sosiale og personlige utvikling av barn som de vokser opp til voksne. Dette papiret skal dekke alle de ulike stadiene et barn går gjennom i psykologisk utvikling og hva som forårsaker disse endringene og forskjellene i hvert barn bør undersøkes grundig. Disse endringene kan skyldes traumatiserende hendelser eller påvirkelige påvirkninger eller gener og arvelighet av hvert barn. Seksuell og moralske utvikling bør også drøftes i forskning papir for barn, så dette er også lært i de formative år som barn når puberteten.

Barn og sport

Forsker på hvordan idrett og trening på varierende grad effekter barns helse og lykke er et viktig tema, som sport oppmuntrer til fysisk og psykisk velvære. Sport oppfordrer betydelige mengder trening for barn på regelmessig basis, men idrett også hjelpe barn på et sosialt nivå, hjelpe dem å lære å spille med andre, følger retninger og regler og bli ledere. Skader til unge idrettsutøvere kan også være et tema for et forskningsprosjekt papir.

Førskolen Helse Games

Førskolen Helse Games


Det er viktig å lære preschoolers om viktigheten av god helse på en morsom måte, slik at de får et godt grunnlag å bygge for resten av livet. Spill skal være pedagogisk, informativt, praktisk og meningsfull for svært små barn.

Hvilken veske?

Få to store, papirposer. Velg to barn å tegne et lykkelig ansikt på en bag og et trist ansikt på den andre. Sørg for at hvert ansikt har en stor munn. Skjær ut munnen.

Mens to av studentene jobber med posene, har de andre barna lete etter bilder av mat i magasiner. Noen av barna kan også tegne noen matvarer. Hjelp dem kutte ut minst 20 bilder.

Diskuter mat generelt og matvarer som du har bilder spesielt. Snakk om hvorfor disse matvarene er sunn eller usunn. Vis barna hvert bilde og spør: "Er dette mat sunn?" Hvis det er, sette i smiley face bag. Hvis det ikke er det, sette den i det triste ansiktet bag. Be barna å juble for sunn mat.

Glitter Germs

Forklar barna hva bakterier er og fortelle dem at du kommer til å late som glitter er bakterier. Hell litt glitter på hånden og håndhilse på et av barna. Har alle observere hvor mye glitter ble overført til barnets hånd. Be henne om å håndhilse på noen andre. Fortsett å ha elevene håndhilse før alle har glitter på hennes hender.

Forklar at nå alle har dine bakterier. Få barna til å vaske hendene sine og fortelle dem at akkurat som vasking glitter av hendene, kan du vaske bakterier av hendene også.

Kropps Buddies

Diskuterer deler av kroppen. Del klassen inn i par. Hvis det er et odde antall barn, kan du være noens partner eller du kan ha en gruppe på tre barn. Fortell barna at du skal ringe ut navnene på kroppsdeler. Hvert barn må berøre at kroppsdelen på sin partner. Du kan ringe ut "tå til tå" og deretter "Knee til kne," for eksempel.

Da har en av paret være nummer én og den andre partner være nummer to. Roper "Number One finger nummer to albuebruk som." Gjøre opp så mange gale kombinasjoner som du vil.

Du kan også ringe et par av barna til forsiden av gruppen og be dem om å koble kroppsdeler for å teste sine kunnskaper om sine egne kroppsdeler. Spør paret å fortelle klassen som kroppen deler de vil være rørende. For eksempel kunne de si, "Fingers til tærne." Fortsett til hvert par har hatt en sving.

Forebyggende Helse Informasjon for Kids

Forebyggende Helse Informasjon for Kids


Forebyggende helsearbeid er viktig for alle, spesielt barn. Det fokuserer på å tilby rutine regelmessig medisinsk pleie for å opprettholde god helse og forebygge sykdom og sykdom. Forebyggende helse innebærer å holde styr på barnas vekst og utvikling over tid og sikre at barn får anbefalte vaksinasjoner innenfor den aktuelle tidsrammen.

Viktigheten av forebyggende helsearbeid

Forebyggende helsetjenester er nødvendig for generelt god helse og trivsel for barn. Den arbeider for å forebygge sykdom og andre medisinske tilstander utvikler eller framdrift. Fra fødsel til 21 års alder bør barna se en lege på en jevnlig basis for godt barne kontroller. Det er spesielt viktig for spedbarn og små barn å se en lege regelmessig fordi de ofte ikke kan la foreldre og omsorgspersoner vet når noe er galt.

Vel Child Check-Ups

Forebyggende helsetjenester besøk for barn er vanligvis kalles vel barnekontroller. Disse kontroller gjør det mulig for legen å sjekke den generelle helsen til barnet, spore vekst og utvikling, fullføre en fysisk undersøkelse og gi de nødvendige vaksinasjoner. Barnets lege ofte konsulterer med foreldre eller omsorgspersoner til å diskutere viktige opplysninger helse og sikkerhet. Det gir også foreldrene mulighet til å stille spørsmål og ta opp bekymringer knyttet til barnets helse.

Aspekter av Well Child kontroller

Legen utfører mange ulike oppgaver for å kontrollere målingene og vurdere fysiske, utviklingsmessige og sosiale aspekter ved barnet. Barnets høyde og vekt er sjekket og hodeomkrets måles hos barn under 18 måneder. Blodtrykket sjekker vanligvis begynner ved 3 års alder. Legen utfører en grundig fysisk undersøkelse der han vurderer barnets hode, nakke, lunger, hjerte, mage og reproduktive organer. Noen ganger leger utfører blodprøver, urinprøver og bekken undersøkelser for å se etter forhold. Motoriske ferdigheter er også sjekket og leger vanligvis be barna til å utføre en oppgave knyttet til deres alder. Grovmotoriske ferdigheter tester kan innebære hopping og finmotorikk oppgaver kan innebære å plukke opp en liten gjenstand. Barnets hørsel, syn og generell utvikling og atferd er også sjekket på godt barnekontroller.

Anbefalt Vel Child sjekke opp Schedule

The American Academy of Pediatrics gir en anbefaling på frekvensen av brønnbarnekontroller. For spedbarn, sjekk-ups bør skje på nyfødt, 3 til 5 dager, 1 måned, 2 måneder, 4 måneder, 6 måneder, 9 måneder og 12 måneder. For små barn, vel barnekontroller anbefales på 15 måneder, 18 måneder, 24 måneder, 3 år og 4 år. For barn i skolealder sjekk-ups bør være på 5 år, 6 år, 8 år og 10 år. Når barna er over 10 år, anbefales det å motta en årlig sjekk-økt fra 11 til 21 år gammel.

Forebyggende Oral Health

Forebyggende oral helse er nødvendig fordi det hjelper barna å opprettholde sunne tenner og tannkjøtt. Barn bør se en tannlege hvert halvår for å motta en sjekk-opp og forebygge orale helseproblemer. Den rutinemessig undersøkelse innebærer en grundig rengjøring og fysisk undersøkelse. Tannleger også gi informasjon til barn og foresatte om sunne muntlige helsevaner.

Barn Helse Fair Aktiviteter

Barn Helse Fair Aktiviteter


Aktiviteter og presentasjoner på helsemesser ofte adressere ulike aspekter av helse, herunder barns helse. Barn Helse rettferdige aktiviteter må være interaktiv og interessant nok til å holde oppmerksomheten deres og få dem glade om å se etter deres helse. Uansett hva budsjettet eller sted, er det mange aktiviteter du kan gjøre på en barne helse rettferdig.

Håndvask Station

Riktig Håndvask er viktig å hindre spredning av sykdom og for å avverge infeksjoner i kutt på hender og armer. Texas A & M Extension hjemmeside antyder sette opp en hånd-vask demonstrasjon stasjon. Bruk fargerike væske, skum og fast såpe for å vise barna den riktige måten å vaske opp. For å gjøre det mer moro, la barna lage sine egne flytende såper. Kjøp håndsåpe eller dusj gel base, body-safe flytende fargestoff, morsomme dufter som godteri eple, vannmelon og sukkerspinn og flasker fra en grossist leverer selskapet.

Tann-Børsting demonstrasjon

Tann helse er avgjørende for god helse, og unnlatelse av å ta vare på tennene kan føre til en rekke sykdommer og sykdommer i munnen og andre deler av kroppen. Mens mange barn tenker på tann-børsting som et ork, kan en helse rettferdig demonstrasjon hjelpe dem å se sin betydning. Texas A & M Extension hjemmeside antyder kontakte lokal familie og barns tannleger og spør om de ville donere nye tannbørster til å dele ut til barn på demonstrasjonen. Har eldre barn eller voksne satt på et dukketeater eller kort stykke om konsekvensene av å unnlate å riktig og regelmessig pusser tennene.

Treningsapparat

Helse messer er ideelle ganger for å eksponere barn til former for trening de kanskje ikke har opplevd. I stedet for den vanlige hopping knekt og tag, bringe i Midtøsten magedans-instruktører til å undervise mini leksjoner, til en tidligere Army drill instruktør satt opp en mild hinderløype eller en high school cheerleading tropp å lære barna enkle jubel. Hvis en høyprofilert college fotball program eller profesjonell fotball er i ditt område, kan du kontakte dem minst åtte uker før din helse rettferdig å se om en spiller eller trener ville komme og snakke med barna om fordelene med å trene og hvordan både jenter og gutter kan nyte fotball mens komme i form.

Måter å fremme helse sikkerhet og ernæring i barnevernet

Måter å fremme helse sikkerhet og ernæring i barnevernet


Fedme i Amerika har blitt et stort problem blant unge mennesker, ifølge US Department of Health and Human Services, administrasjon for barn og familier, Child Care Bureau. Fedme rammer ni millioner barn mellom 6 og 19. Forekomsten av fedme har tredoblet hos barn 6-11 år siden 1970. tillegg mange foreldre og omsorgspersoner er avhengige av barnevernet. Således er det et behov for å fremme helse og sikkerhet ernæring i barnets hånd.

Del Meny og matlaging

Angela Owens av National Childcare Accreditation Council påpeker at barnepass leverandører kan fremme helse sikkerhet og ernæring ved å involvere barna i menyen og maten forberedelsesprosessen. Denne teknikken gir barn mulighet til å øve litt autonomi i valg av mat, lære hva som er i forskjellige retter og oppdage hvordan de skal håndtere mat trygt. Medhjelperen kan gjennomføre ulike aktiviteter for dette formålet, for eksempel at barna designe layout og stil på en meny gjennom en kunst og håndverk prosjekt.

Gi opplæring

Barn har utilstrekkelig helse sikkerhet og ernæring delvis fordi barnepass leverandører ikke alltid har helse sikkerhet og ernæring trening. Ledere av barnehager kan fremme helse sikkerhet ved å gi pedagogiske klasser for arbeidere. Ansatte kan deretter bruke det de lærer i løpet av sine skift. Denne treningen trenger ikke å være begrenset til arbeidstakere, men. Lokalene kan også trene foreldre og andre omsorgspersoner gjennom klasser eller pedagogiske medier barn ta med hjem.

Utdanne om ernæring etiketter

Barn er fortsatt å utvikle leseferdigheter når de er i barnepass. Tilbydere kan dra nytte av dette og design aktiviteter for å lese ernæring etiketter. For eksempel kunne de ha studenter finner etiketter med melk som en ingrediens. Omsorgspersoner kan også innlemme matematiske leksjoner ved å ha studenter dele mat i porsjoner i henhold til de serverer anbefalinger om ernæring etiketten.

Host utdanningsprogrammer og Trips

The US Department of Health and Human Services forklarer at hagearbeid kan lære elevene om ernæring ved å involvere dem i hele næringsproduksjonsprosessen. Martin Luther King Jr Middle School of Berkeley, California, er en modell av en skole med et slikt program. Barn forberede jord, plante frø, vannplanter og høste frukt og grønnsaker. Hvis et barn omsorg anlegget ikke har plass eller penger til et program som dette, kan leverandører fortsatt ta barn på ekskursjoner til lokale gårder eller tilvirkningsanlegg slik at barna kan lære hvordan maten vokser og er forberedt.