Digidexo.com

hva kan enterobacter føre til

Hva kan HSA kontoer brukes til?

Hva kan HSA kontoer brukes til?


En helse sparekonto (HSA) kan du betale for medisinske utgifter med før skatt dollar. Når du åpner en HSA, kan du nyte et skattefradrag for beløpet du investerer. Som bidrar til å redusere skatteregningen, mens på samme tid som gir deg mer kontroll over din helsetjenester utgifter. Når midlene er i din HSA, kan du bruke pengene til et antall kvalifiserte utgifter, inkludert legenes besøk, reseptbelagte medisiner og visjon omsorg.

Legers besøk

Hvis den fulle kostnaden av legens besøk ikke er dekket av forsikringen din, kan du betale resten med HSA midlene. Den enkleste måten å betale legen din ut av din HSA fondet er å gi front office din HSA debetkort. Dette kortet fungerer akkurat som et vanlig debetkort, bortsett fra at det trekker penger fra din HSA i stedet for en brukskonto eller sparekonto.

Reseptbelagte medisiner

Du kan gjøre det copay på noen reseptbelagte legemidler du plukke opp med din HSA konto. Du kan også bruke dine HSA midler til å betale for reseptbelagte medisiner som ikke er dekket av helsevesenet plan. Bare hånden din HSA debetkort til apoteket når du plukker opp dine medisiner. Det er best å holde medisinske og ikke-medisinske kjøp separat, så betale for dine resepter med HSA kortet først deretter bruke en annen form for betaling for eventuelle ytterligere kjøp i apoteket.

Briller og kontakter

Du kan bruke dine HSA midler til å kjøpe reseptbelagte eyewear, inkludert både briller og kontaktlinser. Du kan også gjøre copayment for øyet eksamen ut av din HSA konto. Men har du ikke lov til dobbel-dip ved å betale for utgifter som senere skal refunderes av synet eller helsevesenet plan. Formålet med HSA kontoen er å gi betaling for utgifter som ikke dekkes av helsevesenet plan.

Dental Care

Du kan bruke midlene på din HSA til å betale for tannlegeutgifter som ikke dekkes av din medisinske forsikring, for eksempel fyllinger, rengjøringer, bukseseler og proteser. Etter at tjenesten har blitt gjort, gi tannlege kontoret ditt HSA debetkort. Kontoret ansatte vil belaste kortet ditt, og tjenesten vil bli dekket av HSA.

Hva kan jeg ta med til Drug & Alcohol Rehab?

Hvis du er avhengige av enten narkotika eller alkohol, kan du til slutt nødt til å bli tatt inn til et rehabiliteringsklinikk for å overvinne din avhengighet. På en typisk anlegget, vil du bare være i stand til å bringe visse elementer sammen med deg og trenger å være klar over hva som kan og ikke kan tas.

Lommebok / veske Elementer

Du har lov til å ta med et kredittkort, personlig identifikasjon (enten en lisens eller pass), mellom $ 100 og $ 200 i kontanter og enten en kasserers eller personlig sjekk for å betale for stoffet senterets rehabilitering avgift. Du kan også ta med en liste over medisiner og doseringsanvisningen for dagens medisiner du tar og en liste over familiemedlemmer, leger og venner som får lov til å kontakte deg.

Klær

Det forventes pasienter å bringe casual klær som kan legges lagvis om nødvendig, nattøy, et par komfortable joggesko, et par fjellsko, badetøy og trening antrekk. Tank topper og ermeløse skjorter er forbudt, med hatter og solbriller kun tillatt for utendørs aktivitet.

Toalett

Følgende toalettsaker er tillatt på rehabilitering klinikk lokaler: shampoo, balsam, hårspray, body lotion, munnvann og solkrem. De eneste begrensninger på disse elementene er at de må være alkoholfri. Stearinlys og røkelse er også strengt forbudt.

Elektronikk

Følgende elektronikk får lov til å bli brukt og lagret mens du bor på klinikken: en vekkerklokke, CD-spillere, iPods (bare lyd), kameraer og hårføner. Kameraer er tillatt bare hvis pasienten lover ikke å krenke privatlivet til noen av de andre medlem. Pasientene er ikke tillatt å bringe mobiltelefoner, bærbare datamaskiner, DVD-spillere eller håndholdte datamaskiner.

Betraktninger

Sigaretter er tillatt bare hvis de er brakt inn i klinikken i forseglede pakker.

Vaskerom og vaskemidler er tilgjengelig på stedet, så du trenger ikke å ta med vaskerom forsyninger med deg. Dette er for å sikre at ingen ulovlige stoffer er smuglet inn i anlegget gjennom disse midlene.

Alle klær med narkotika eller alkohol referanser er strengt forbudt.

Hva kan en diabetiker spise til frokost?

Hva kan en diabetiker spise til frokost?


Et sunt kosthold for alle, inkludert noen med diabetes, inneholder karbohydrater, proteiner og fett. Nøkkelen for en diabetiker er å være konsekvent med hva du spiser og for å holde blodsukkeret innenfor målområdet.

Karbohydrater

Karbohydrater som brød, frokostblandinger og frukt heve blodsukkernivået. Angi en grense for frokost med 45 til 60 karbohydrater. En god frokost ville inkludere et stykke toast, 2/3 kopp yoghurt og en liten bit av frukt pluss et protein (magert kjøtt eller belgfrukter).

Glykemisk indeks

Glykemisk indeks tildeler en verdi til mat i henhold til hvor høyt det hever blodsukkeret. Mat lavt på skalaen er best for frokost. Prøv hele korn brød og korn som bygg, havre og hel hvete.

Porsjonskontroll

Porsjonskontroll er viktig for et sunt kosthold. Prøv å plukke mat med høyt næringsstoffer for kalorier forbrukes. Havregryn har mer karbohydrater enn sjokolade, men er åpenbart den beste frokosten valget.

Balanse

Ifølge American Diabetes Association, kan en diabetiker spise alt en nondiabetic kan spise, så lenge det er en sunn balanse mellom kosthold og muntlig medisiner (eller insulin). En ernæringsfysiolog kan hjelpe deg med å lage en plan som holder blodsukkeret jevnt uten spesielle måltider.

Eating Out

Du kan spise frokost på en restaurant så lenge du velger også. Hold dine ernæringsmessige mål i tankene og bestille de mindre bearbeidede valg - en vanlig bagel eller en engelsk muffin, kald frokostblanding eller vanlig eggerøre.

Hva kan være årsaken til vekttap?

Hva kan være årsaken til vekttap?


Body utseende, image og vekt er ideer mennesker er ofte opptatt av å poenget med besettelse. Targeting den ideelle kroppsvekt er viktig for både nytte og kosmetiske formål. Vekttap er brukt som en indikator for å vurdere effektiviteten av din generelle helse regime.

Identifikasjon

Skille mellom sunne svingninger i vekt og overdreven vekttap som kan kreve medisinsk behandling. The Mayo Clinic definerer uforklarlig vekttap som drastiske 5-prosent dråper i vekt som oppstår når pasienten har ingen intensjon om å gjøre det.

Diet

Vekt kan styres gjennom endringer i kostholdet. Redusere kalorier og begrense eksponering for mettet fett og sukker fører til vekttap. Imidlertid kan overdreven vekttap skyldes feilernæring.

Trening

National Institutes of Health viser at fysisk aktivitet øker metabolismen til å forbrenne kalorier og forbruker lagret fett, som oversettes til vekttap.

Aldring

Matinntak og muskelutvikling naturlig regress som individer alder gjennom eldre livsstadier. Muskelmasse avtar vanligvis etter 35 år.

Sykdom

Overdreven vekttap er et signal av forverret helse. Nevromuskulære, gastrointestinale og psykiske lidelser påvirke muskelvekst, fordøyelse og appetitt. Videre fører foreskrevet behandling for ulike plager ofte til alvorlige dråper i vekt.

Hva kan være årsaken til plutselig vondt i hodet?

Hva kan være årsaken til plutselig vondt i hodet?


Plutselige dårlig hodepine, noen ganger kalt tordenbrak hodepine eller isøks hodepine, er uvanlig og trenger rask legehjelp, med mindre du nettopp har spist noe kaldt. Årsaker til plutselige dårlige hodepine kan inneholde potensielt dødelige tilstander som hjerneslag eller en sprukket hjerne aneurisme.

Kjemiske endringer

Kullosforgiftning eller høydesyke kan være en årsak til alarmerende plutselige hodepine. Hodepinen er vanligvis kombinert med forvirring og vanskeligheter med å puste.

Sykdom

Sekundære hodepine er plutselige hodepine forårsaket av en annen sykdom som glaukom, epilepsi, meningitt, slag, hjernebetennelse eller kreft.

Skade

Ifølge Mayo Clinic i artikkelen "Thunderclap Hodepine," plutselige intens hodepine på én eller begge sider av hodet kan være forårsaket av de senere hodeskader, hypofysen problemer eller en hjerne aneurisme, som er en hoven blodkar i hjernen.

Temperatur

Spiser veldig kald mat eller drikke en iskald drink kan resultere i en plutselig, intens "iskrem hodepine", men smertene heiser i løpet av 5 minutter. Denne typen hodepine er ikke livstruende, og er lett unngått.

Advarsel

Ifølge Dianne Stafford og Jennifer Shoquist i sin bok, "Migrene For Dummies», kan alle over 50 år som opplever sin første plutselig dårlig hodepine trenger akutt legehjelp.

Hva kan Comfrey Oil brukes til?

Comfrey er en flerårig urt urfolk til Europa, men nå vokser gjennom tempererte soner av USA. Det er kjent av mange navn og har mange medisinske bruksområder.

Identifikasjon av Comfrey

Comfrey nyter rik, dyp jord. Den vokser opp til fire meter høy og har svært dype røtter. Stilkene og bladene er dekket med fine hår som gir anlegget en stikkende utseende.

Hvordan lage Oil

Bladene og røttene av planten blir brukt i medisinske anvendelser. For å gjøre comfrey olje, legg bladene eller røttene i en krukke, dekk med varm olje, og bratt mellom tjuefire timer og seks uker.

Knall og fall

Comfrey er mest kjent for sine bein-bøtte kvaliteter; faktisk, er det også kjent som boneknit. En liten mengde comfrey olje forsiktig massert over en skade har helbredende egenskaper.

Hudproblemer

Comfrey olje er også ofte brukt som en salve for hudproblemer. Bivoks tilsettes til oljen for å gjøre en salve, som deretter kan brukes for å lindre eller behandle grov hud bleieutslett.

Andre bruksområder

Comfrey har smertestillende egenskaper. Oljen kan brukes til å behandle sår leddene fra degenerative sykdommer som leddgikt og revmatisme.

Hva kan føre til at Glaukom?

Grønn stær er ikke en enkelt sykdom, men snarere en samling av tilstander som medfører skade på øyets synsnerven, som resulterer i tap av syn. Personer som er over en alder av 60 er på et høyere risiko for glaukom, selv om noen kan utvikle sykdommen. Hvis venstre ubehandlet, kan det føre til blindhet i ett eller begge øyne. Tenk på dette informasjon avledet fra Mayo Clinic og National Eye Institute om hva som forårsaker glaukom.

Genetikk

Ifølge National Eye Institute, kan familiens historie, genetikk og fødselsskader forårsake glaukom. Babyer kan bli født med defekter som forårsaker væsken i øyet å renne feil, som kan forårsake glaukom. Personer med en familie historie av glaukom har en økt risiko for å få det selv, og afro-amerikanere har en høyere risiko for å utvikle glaukom enn kaukasiere.

Skader

Skader i øyet eller hodet kan være en årsak til glaucoma. Ifølge Mayo Clinic, kan plutselige trauma som en bilulykke forårsake løsgjøring av netthinnen eller øke det indre trykk i øyet, noe som resulterer i glaukom. Infeksjoner i øyet og øyekirurgi kan også øke trykket i øyet og forårsake glaukom å utvikle seg.

Medisinske lidelser

Visse typer av kroniske medisinske lidelser kan være en årsak til glaukom, ifølge Mayo Clinic. Aterosklerose, som er en medisinsk betegnelse for åreforkalkning, kan skade øynene og forårsake glaukom. Diabetes er en annen medisinsk tilstand som kan øke risikoen for glaukom, som kan høyt blodtrykk i skåler av øyet.

Medisiner

Ifølge Mayo Clinic, kan visse typer medikamenter påvirker øyet og kan føre til utvikling av glaukom. Medisiner som brukes av optikere å strekke øynene under en synsundersøkelse kan være en årsak til plutselig glaukom. Andre medisiner, inkludert antihistaminer som Zyrtec og antidepressiva som Sinequan kan også være en årsak til glaukom.

Nerve lidelser

Ifølge Mayo Clinic, kan forstyrrelser i synsnerven i øyet være en årsak til glaucoma. En uvanlig følsom synsnerven kan oppleve en overdreven mengde skade og forårsake glaukom å utvikle seg over tid. En tumor på synsnerven kan også være en årsak til glaukom, som kan tapet av blodtilførsel til den optiske nerven.

Strukturelle Disorders

Strukturelle sykdommer i øyet kan resultere i glaukom og iblant fullstendig blindhet innen ett eller to døgn. Ifølge National Eye Institute, grå stær, svulster og betennelse i øyeeplet kan alle forårsake glaukom å utvikle. Unormal utstøtingen av pigment i iris i øyet kan også være en årsak til glaukom.

Hva kan føre til at høyre ben å være større enn Venstre?

Hva kan føre til at høyre ben å være større enn Venstre?


Menneskekroppen er aldri perfekt symmetrisk. Legemet er formet og dannet i respons på miljø og genetikk. De fleste mennesker har forskjeller i alle dimensjoner Enten det er høyde, bredde eller diameter i de kroppsdeler som kommer i par. Dette inkluderer armer, hender, ben, føtter, øyne og ører. Mennesker er visuelt tiltrukket av symmetri, og når det er en stor forskjell i et lem den er merkbar. En av de mest vanlige avvik i kroppen er i bena. Det kan være noen grunner til at det ene beinet kan være mer eller mindre i størrelse enn den andre.

Overforbruk / Dominans

En av de viktigste grunnene til det høyre benet kan bli større enn det venstre benet eller vice-versa er på grunn av overforbruk. Mennesker har en dominerende lem som brukes for ulike funksjoner og aktiviteter. Hvis du bruker en bestemt lem, som ben, i overskudd i forhold til det andre benet, størrelse avvik kan forekomme. Du kan se dette i idrett med fotballspillere som sparker bruker sin dominerende ben og basketball spillere som hopper av på ett ben. I sport, når du utfører en bestemt bevegelse, mekanikerne en tendens til å være det samme om og om igjen. En basketball eller fotball spiller endrer ikke sin dominerende beinet de bruker til å sparke eller hoppe med noe som kan resultere i en etappe blir mye større.

Dårlige

Dette vil virke som ligner den foregående eksempel, men det kommer fra den andre enden av spekteret. Det er enkeltpersoner som har leg avvik som ikke spesielt har eller bruker en dominant ben. For eksempel, syklister og løpere bruke begge bena når du utfører. I en sak som dette, hvis det ene beinet er større enn den andre det kan være grunn til en kompensasjon mønster fra aktivitet. For ulike grunner, er enten svakere eller sterkere enn den andre benet, og selv om begge ben blir brukt til å utføre en viss aktivitet, og kan være en under-eller over-utfører nok til å forårsake en forskjell i størrelsen av benet.

Gamle skader

Dersom en strekning er større på grunn av en eller annen årsak utsiden av mekanikk, er en annen mulighet for en gammel eller ny skade. Når du blir skadet og vev helbrede, kollagen remodels, utvikler arrvev; selv små endringer i ben kan forekomme. Fluid er mediet som alle næringsstoffer og ressurser bidra til å helbrede vev, mange ganger skadde deler av kroppen kan beholde væske og har ødem. Dette kan skje selv om skaden var flere år siden. Du legger merke til dette når folk reagerer på endringer i vær og fuktighet når de føler det i sine sammenføyninger. Kronisk ødem fra en tidligere skade kan føre til et bein til å være større enn den andre.

Body Structure

Kroppen forsøker alltid å opprettholde balanse i struktur for å holde deg rett og plan med horisonten. Dette blir ofte forvekslet med å være symmetrisk hvor kroppen din faktisk prøver å skape symmetri med omverdenen ikke kroppsdeler. Vi ser dette i funksjonell skoliose; forskjellige grunner funksjonelle skoliose kan utvikle seg i mennesker for å kompensere for strukturelle endringer i resten av kroppen. En skoliose mønster kan føre til ett ben til å være større enn den andre på grunn av det er posisjonering og derfor er det bruk er mye annerledes enn det andre benet. Dette kan føre til en større ben.

Hva kan føre til blemmer på huden?

Hva kan føre til blemmer på huden?


Blemmer er små reist områder av væske under huden som fungerer som en buffer for å beskytte skadede områder. Blemmer er generelt rundskriv. De kan ha mange årsaker, inkludert brannskader, friksjon, infeksjon, Poison Ivy og automimmune lidelser.

Burns

Brent eller skåldet hud, inkludert solbrent hud, kan blemme.

Friksjon

Friksjon kan også føre til blemmer. For eksempel, iført feil montering sko, sykle, eller bruke en rake uten hansker kan føre til blemmer.

Infeksjoner

Flere typer infeksjoner kan føre til blemmer, inkludert impetigo, herpes og vannkopper. Blemmer forårsaket av herpes kalles forkjølelsessår.

Poison Ivy

Kontakt med Poison Ivy, gift eik eller andre irritanter som for eksempel vaskemidler, løsemidler eller kjemikalier kan føre til blemmer. Dette er referert til som kontaktdermatitt.

Autoimmune sykdommer

Noen autoimmune lidelser, inkludert pemfigoid og dermatitis herpetiformis, kan føre til blemmer.

Behandling

Hold blemmer tørre og rene, og sette rene bandasjer på blemmer som har sprukket. Blemmer vanligvis leges på egen hånd, men legen din kan forskrive antibiotika hvis du har en bakteriell infeksjon.

Hva kan føre til at flere cyster i bukspyttkjertelen Tail?

Hva kan føre til at flere cyster i bukspyttkjertelen Tail?


Produserende fordøyelsessafter og hormoner for å regulere glukosebehandling er den viktigste funksjon av pankreas. Cyster eller pseudo-cyster kan dannes på hode, kropp og hale i bukspyttkjertelen. Årsaker til bukspyttkjertelen cyster variere eller kan være ukjent. Selv om de fleste bukspyttkjertelen cyster er godartede, mens andre kan forårsake alvorlige symptomer eller kan være forstadier. Forstå bukspyttkjertelen og dens funksjoner er avgjørende ved vurderingen av årsakene til flere cyster på halen i bukspyttkjertelen.

Forstå Pancreas

Bukspyttkjertelen er et blad-formet, langstrakt endokrin kjertel, ca 6 inches lange, ligger i den øvre del av magen foran ryggraden og bak magen. Halen av pankreas er plassert på den venstre ekstremitet og berører milten. Laboratorietester Online bemerker at små kanaler i bukspyttkjertelen flytte bukspyttkjertelen væske inn i pankreasgang. Fluider blir båret av pankreasgang fra halen mot hodet, i den øvre del av tynntarmen (tolvfingertarmen). Bukspyttkjertelen duct og galle duct, bærer sine fordøyelsesenzymer, møtes før vi går i tolvfingertarmen og dele en åpning til tynntarmen.

Sykdommer i bukspyttkjertelen

Pankreatitt, kreft i bukspyttkjertelen og bukspyttkjertel insuffisiens omfatter de primære sykdommer i bukspyttkjertelen. Pankreatitt oppstår når fordøyelsesenzymer ikke gjør det til tolvfingertarmen og blir aktivert inne i bukspyttkjertelen, spise bukspyttkjertelen verket. Dette resulterer i betennelse i bukspyttkjertelen og kan forårsake magesmerter, kvalme og oppkast. Laboratorietester Online melder at kreft i bukspyttkjertelen er den fjerde største årsaken til kreft dødsfall i USA. Adenokarsinomer i eksokrine vev utgjør 95 prosent av bukspyttkjertel kreft. Pankreatisk insuffisiens oppstår når bukspyttkjertelen er i stand til å produsere nødvendige nivåer av fordøyelsesenzymer for å hjelpe til mat absorpsjon i tarmen.

Typer cyster

Cyster er en samling av væskefylte lommer. Ifølge MayoClinic.com, kan bukspyttkjertelen cyster ikke være & ldquo, true & rdquo; cyster i den forstand sine celletyper er forskjellig fra sammensetningen av sanne Cyste celler. Disse typer cyster kalles pseudo-cyster og er fylt med vev rusk, fordøyelsesenzymer og væske. Celler på veggene av pseudocyster er ofte sammensatt av de samme celletyper som finnes i andre organer. MedicineNet.com bemerker at to typer cyster er ofte funnet i bukspyttkjertelen hale eller kroppen. Serøs Cyste adenomer tendens til å være liten, godartet, og sjelden gi symptomer. Tretti prosent av mucinøst Cyste adenomer er kreft og de resterende 70 prosent er kategorisert på forstadier. Begge disse inflammatoriske cyster forekommer ofte hos middelaldrende kvinner.

Symptomer på bukspyttkjertelen cyster

Typer av cystisk væsker variere avhengig av cyste type. For eksempel kan pankreatitt danne en pseudo-cyste, som inneholder høye nivåer av fordøyelsesenzymer. Den MayoClinic.com sier mulige symptomer på denne type pseudo-cyste er "vedvarende magesmerter, som kan stråle ut til ryggen, en masse du kan være i stand til å føle seg i øvre del av magen, og kvalme og oppkast" Cyster kan bli smittet og ruptur. I noen tilfeller, cystisk væskeavløp og påvirker blodkar, resulterer i indre blødninger. Se lege umiddelbart hvis du opplever følgende symptomer: alvorlige magesmerter, bevisstløshet, rask hjerterytme, besvimelse eller gulsott.

Årsaker og risikofaktorer for bukspyttkjertelen cyster

Ofte er årsaken til bukspyttkjertelen cyster ukjent. En sjelden sykdom - som Hippel-Lindau sykdom, en genetisk lidelse - kan føre til cyster i bukspyttkjertelen. Pseudo-cyster kan utvikle som følge av pankreatitt. Risikofaktorer for pankreatitt inkluderer tung alkoholbruk, gallestein, cystisk fibrose, hyperkalsemi, hyperlipidemi og autoimmune tilstander. Endelig kan bukspyttkjertelen cyster være et resultat av stump traume til magen.

Hva kan du gjøre for å bidra til å bekjempe kreft?

Hva kan du gjøre for å bidra til å bekjempe kreft?


Kreft forårsaker omtrent 13% av alle menneskelige dødsfall. Kreft er forårsaket av genetiske anomalier i celler, noe som forårsaker cellene til å vokse ut av kontroll i form av en tumor. Selv om det er genetiske komponenter til kreft, miljøkreftfremkallende mutasjoner som utløser kreft vekst i celler. Blant de kjente kreftfremkallende er forbindelser i sigarettrøyk, visse industrielle kjemikalier, og ultrafiolette stråler fra solen.

Bli en kreftforsker

En måte å bidra til å bekjempe kreft er å bli en kreftforsker. Det finnes en rekke yrker, alt fra å bli en lege for å arbeide som laboratorieassistent i et laboratorium som spesialiserer seg på kreftforskning. Ved å ta en hands-on tilnærming, får du botha lukrativ karrierevei og tilfredsstillelsen av å arbeide mot å hjelpe kur en av verdens mest dødelige sykdommer.

Work in Cancer Risk minking

Det finnes en rekke yrker der du kan ha en positiv innvirkning på kreftrisikoen minking. For eksempel kan rådgivere ofte hjelpe folk å redusere eller slutte å røyke. Det finnes en rekke røykeavvenningsprogrammer globalt. Arbeide med organisasjoner som forsøker å minimalisere kreftfremkallende industriproduksjonen kan også være en svært tilfredsstillende karriere. Utdanne folk om ulike kreftrisiko, enten som et supplement til en annen karriere, eller, hvis du kan finne din nisje, en primær karriere, er også svært viktig.

Hvis du kan, en flott måte å hjelpe arbeidet med kreft minking er som frivillig i en organisasjon som American Cancer Society.

Økonomisk hjelp

Mye kreftforskning er gjort ved hjelp av private donasjoner. Selv om noen non-profit kreftforskersamfunnet vil dra nytte av din gavmildhet, vanlige veldedige inkluderer American Cancer Society, er Wood Hudson Cancer Research Foundation, eller Breast Cancer Research Foundation. Midler som er gitt til disse organisasjonene hjelp av et bredt spekter av studier. Noen organisasjoner direkte forskning kreftkurer, mens andre kan se på årsakene til kreft. Noen organisasjoner spesifikt studere en bestemt form for kreft; andre er mer generell i sin forskning.

Hva kan Østrogen brukes til i menn?

Menn naturlig produsere østrogen i kroppen, men i mye mindre mengder enn kvinner. I menn, hjelper østrogen regulere funksjonene er viktige for modning av å utvikle sperm, men i større mengder østrogen fører til flere problemer for den mannlige kroppen enn godt.

Definisjon

Østrogen er det viktigste kvinnelige kjønnshormonet og viktig i utviklingen av en kvinnes reproduktive system samt alle sekundære kjønnskarakteristika. Østrogen er også til stede i den mannlige system, men i mye mindre mengder. Østrogenbehandling hos menn er fortsatt begrenset og litt eksperimentell behandling.

Prostate Cancer

Østrogenbehandling er en av flere forskjellige hormonbehandlinger som brukes til å behandle prostatakreft. Østrogen brukes vanligvis i forbindelse med andre behandlingsalternativer og ikke som eneste behandling. Den brukes til å fjerne eller blokkere de mannlige kjønnshormoner som kan forårsake kreft til å vokse.

Aromatase Deficiency

Aromatase mangel er en sjelden genetisk lidelse som oppstår hos unge menn hvor kroppen ikke er i stand til å skikkelig vokse og utvikle beinmasse i løpet av barndommen. Det fører til en økning risikoen for skjelett svekkelse, frakturer og osteoporose. Østrogenterapi blir brukt til å normalisere beinvekst og øke benmassen.

Cardiovascular Disease

Østrogenbehandling beskytter ikke eller redusere hjertesykdom eller slag. The American Heart Association anbefaler ikke det som et forebyggende behandling for hjerte- og karsykdommer.

Side Effects

Menn som bruker østrogenbehandling for noen behandling risikerer å oppleve mange ubehagelige og potensielt farlige bivirkninger, inkludert økning i bryststørrelse, ømme bryster, nedsatt seksuell funksjon, redusert sexlyst, hetetokter, diaré og kvalme, øke risikoen for brystkreft kreft, og økt risiko for slag. For disse grunner, bør østrogenbehandling brukes med forsiktighet og alltid under tilsyn av lege.

Hva kan forårsake blodsukkernivået til å øke i type II diabetes?

Hva kan forårsake blodsukkernivået til å øke i type II diabetes?


Type II diabetes, eller voksen angrep diabetes, oppstår vanligvis hos personer over 40. Men på grunn av dårlig kosthold og stillesittende livsstil, er det nå til stede hos barn. The American Diabetes Association sier at 90 til 95 prosent av diabetes er type II og at diabetes er den femte dødeligste sykdommen i Amerika. For å opprettholde en sunn livsstil, må diabetikere overvåke deres blod sukker nivåer for å stabilisere blodsukkeret. Økninger i blodsukker kan føre til sirkulasjonsproblemer, hjerteinfarkt, leversykdom, nyresvikt, tap av syn og nevropati. En rekke faktorer kan føre blodsukkeret til å øke.

Karbohydrater

Alle karbohydrater som du får i blir til sukker for energi. Når sukker eller glukose kommer inn i blodet, frembringer bukspyttkjertelen insulin for å bevege sukker inn i muskelcellene. Hvis du får i deg for mange karbohydrater blodsukkeret stiger, noe som gjør det vanskelig for insulin for å arbeide effektivt. Dietitians foreslår at diabetikere begrense karbohydratinntaket til 45 til 60 gram per måltid.

Inaktivitet

Inaktivitet kan føre til høyt blodsukker nivåer. Øvelse bruker sukker for energi og dermed bidrar til å redusere sukker. Leger anbefaler at diabetikere trene minst 150 minutter per uke, eller 30 minutter fem ganger per uke, for å hjelpe stabilisere blodsukkeret.

Stress

Stress fører kroppen din til å ta affære. Ifølge American Diabetes Association, forbereder kroppen din for "fight-or-flight respons." I fight-or-flight respons, hormoner frigjøres for å forberede kroppen din for konflikt. For en diabetiker, er utgivelsen av insulin ikke er effektive i å flytte sukker inn i cellene. Resultatet er for mye sukker i blodet.

Sykdom

I likhet med stress, fysisk stress eller sykdom kan føre til at blodsukkeret til å øke. Selv om du kanskje ikke spise så mye som du vanligvis gjør, vil blodsukkeret stige. Den ekstra glukose i blodet kan påvirke evnen av insulin for å hjelpe celler tar i sukker. Celler bryte ned fett til energi, i stedet. I nedbrytningsprosessen produserer ketoner som kan forgifte kroppen din. Hvis blodsukkeret stiger til 240 og ikke lavere, diabetikere må kontakte legen sin.

Medisiner

Noen medisiner kan øke blodsukkernivået. Adrenalin eller adrenalin som brukes til å starte hjertet kan øke blodsukkernivået. For mye koffein kan øke blodsukkernivået. Hvis du tar kalsiumkanalblokkere for høyt blodtrykk, kan du se en økning i blodsukkernivået. Kortikosteroider, diuretika, østrogen, progesteron, litium og fenobarbital kan øke blodsukkernivået.

Hva kan jeg gjøre for å behandle Helvetesild uten å gå til en lege?

Helvetesild er et smertefullt utslett som påvirker huden. Viruset som forårsaker helvetesild, varicella-zoster, er også ansvarlig for vannkopper, rapporterer Mayo Clinic. Helvetesild er ikke en livstruende tilstand, selv om det kan være smertefullt og ubehagelig å lide gjennom. Alle som har hatt vannkopper har en økt risiko for å utvikle helvetesild fordi viruset ligger i dvale i mange år før forårsaker en helvetesild utbrudd. Å besøke en lege er anbefalt, men det finnes måter å behandle symptomene på helvetesild hjemme.

Over skranke rettsmidler

For helvetesild smerte, ta aspirin eller ibuprofen, som kan gi midlertidig lindring. Påfør en anti-klø krem ​​eller Calamine lotion til utslett område for lindrende lettelse, sier Medicine Net. Hvis helvetesild blir hovne og betente, kan antihistaminer hjelpe. Mens over-the-counter midler eksisterer for behandling av symptomer helvetesild, resepter kan også bli brukt til å kontrollere utbrudd og fremskynde helbredelse. Vaksiner eksisterer også for de over 60 år, som i stor grad kan redusere sjansene for å utvikle helvetesild. Helvetesild forsvinner naturlig etter flere uker, forutsatt at ingen komplikasjoner oppstår. Det eneste du kan gjøre er å gjøre deg så komfortabelt som mulig.

Hjem Rettsmidler

Det er hjemme rettsmidler som kan hjelpe behandle helvetesild. La kroppen jobbe naturlig ved å få nok hvile, spesielt hvis du føler deg sliten. Hvis helvetesild blir betent, ta et kjølig bad og legg kalde kompresser på huden for å berolige ubehag, anbefaler New York Times. Høye nivåer av stress kan forverre tilstanden, så slappe av og se inn i meditasjon for å roe sinnet og kroppen, anbefaler Mayo Clinic. Siden kløe og smerte av helvetesild kan dominere dagen, holde tankene fokusert på noe annet. Lytt til musikk, lese eller se på TV for å ta tankene bort av helvetesild. Hvis tilstanden blir verre, til tross for hjemme behandling, se en lege så snart som mulig.

Hva kan føre til Sharp Pain Etter brokk kirurgi?

Brokk kan være forårsaket av genetiske mangler som svekkelse av bukveggen eller ved tilfeldige skader. Kronglete, trekke muskler, løfte tunge gjenstander, forstoppelse, vektøkning, og en kronisk hoste kan alle føre til en brokk. Brokk kan vanligvis behandles gjennom operasjon med svært liten sannsynlighet for tilbakevendende smerter.

Kirurgi Type

I henhold til British Journal of Anesthesia, kan den type operasjon som utføres på brokk faktisk være årsaken til brokk smerte etterpå.

Smertefulle Scars

Det er mulig å lide av en smertefull arr etter brokk kirurgi. Denne smerten kan behandles med injeksjoner på arret området.

Gjentakende Brokk

Et brokk kan gjenta seg hos noen pasienter og føre til store smerter. I alle fall av mulig tilbakefall, bør lege oppsøkes umiddelbart.

Intern Damage

Intens smerte kan også følge brokk kirurgi hvis det har vært skade på andre indre organer. Mens disse tilfellene er sjeldne, National Digestive Disease Clearinghouse sier at det er mulig for tarmen, blæren, nyrer, nerver, indre kvinnelige organer og sædlederen røret for å opprettholde skade under operasjonen.

Infeksjon

Infeksjon kan være en annen kilde til sterke smerter etter brokk kirurgi. Infeksjon er vanligvis ledsaget av feber, utflod, hevelse, rødhet og smerter rundt snittet.

Hva kan forårsake Blood Vessel Gurgling i bena?

Blood Clot

Det mest dominerende årsak til blodkaret gurgling i bena vil være en blodpropp, som er en dyp venøs trombose, DVT eller, i venene som ligger langs de nedre ben, lår og bekkenet. Hva skjer er at blodpropp skaper til slutt en blokkering eller hindringer i blodsirkulasjonen. Dette blokkering eller hindringer vil uunngåelig føre til en innsnevring i venene, spørre en gurgling innenfor området som blodet passerer mot hjertet. Som tiden går, kan du begynne å oppleve en viss grad av smerte eller hevelse i det berørte beinet.

Levringsdannelse

Mens en blodpropp kan skade blodkar gurgling, blodpropp i seg selv danner sjelden uten en eller annen grunn. Mange ganger, vil det være på grunn av noen form for skade på blodkar forårsaket av lengre perioder med sittende eller sengeleie, en nylig kirurgisk prosedyre, et traume til et bein i leggen, lår eller hofte, hormonbehandling, bruk av p-piller, fedme, hjerteproblemer eller til og med barnets fødsel. Årsakene til skader på blodkar som ber blodpropp vil variere fra person til person, men de fleste vil lider av noen av de samme symptomene som kan indikere problemet er til stede.

Symptomer

De fleste som arbeider med en blodpropp som forårsaker en "gurgle" med blodåre vil typisk oppleve en viss grad av smerte eller hevelse, som allerede nevnt, men kan også begynne å lide andre symptomer på tilstanden. Dette vil omfatte en viss misfarging av huden på benet, som varierer fra rødt til blått til hvitt. Du kan også oppleve en endring i temperaturen til beinet selv hvor området kan bli varmere å ta på enn andre områder av kroppen. Du kan selv begynne å lide av beinet kramper og en endring i omfanget av bevegelse, ved at du kan legge merke til noen problemer med å bøye foten av det berørte beinet. Alle disse symptomene er et direkte resultat på endringen av blodstrøm, særlig fra en mer vedvarende tilstand.

Andre problemer

Hvis den forblir ubehandlet, blodproppen kunne, i henhold til de Mayo Clinic, til slutt brekke av fra området av formasjonen og å reise seg til andre deler av kroppen. Når en blodpropp beveger seg inn i hjertet, kan det be en person til å lide av et hjerteinfarkt. I tilfelle av lungene eller hjernen, kan en blodpropp reiser til disse områder av kroppen resultere i en lungeembolisme eller et slag, henholdsvis. Hvis du lider av en eller flere av symptomene som er beskrevet ovenfor, må du kontakte legen din for en sjekk-opp. Den mest effektive form for behandling vil være tidlig deteksjon.

Hva kan forårsake nakkesmerter hos barn?

Hva kan forårsake nakkesmerter hos barn?

Barn kan oppleve nakkesmerter akkurat som voksne gjør. Smerten kan være forårsaket av en rekke problemer, så det er viktig å konsultere barnets barnelege hvis smertene vedvarer eller forverres over 24 timer. Selv om smertene kan være utstrålende i nakken, kan det være relatert til noe helt annet, det er derfor det er best å la en ekspert ta en titt på hva som skjer med barnet.

Dårlig holdning

Dårlig holdning kan være et resultat av nakkesmerter hos barn. De er ofte plassert ved et skrivebord i et klasserom i lange perioder av gangen, og er mest sannsynlig lutede over som de lytter til læreren. Barn har også en tendens til å synke når du spiller videospill eller sitter foran en datamaskin om det er skole relatert eller for moro skyld. Vis barnet hvordan man skal sitte riktig med skuldrene opp og ryggen rett. Dette kan bidra til å lindre fremtidige nakkesmerter.

Bestill Vesker

Tung bok poser kan forårsake nakkesmerter hos barn. Ofte ganger barnet har å hente hjem mer enn én bok fra skolen, sammen med flere permer og slikt. Vekten av boken bag kan trekke på skuldrene og føre til at musklene i nakken å stamme. Kjøpe boken poser som kommer med en stropp som kan foldet rundt barnets midje å tilby ekstra støtte. Pass også på at stroppene ikke er løse på posen og ikke henge lavt på barnets rygg.

Skade

Barn er aktive i dag, enten det er å spille bakgård fotball med nabolaget barna eller rekreasjons fotball på den lokale parken. På et eller annet tidspunkt, vil barnet opprettholde en skade ved å kjøre inn i en annen spiller eller faller for hardt på bakken. Denne skaden kan være en forstuing, trakk muskel eller enda verre, et brukket bein. Barn kan også få nakkesmerter fra skader som faller fra trær, sykler eller til og med ut av et skateboard.

Revmatoid Artritt

Revmatoid artritt kan forårsake nakkesmerter hos barn. Det er ikke bare en autoimmun sykdom hos eldre mennesker, men i de middelaldrende og barn også. Vanligvis denne typen leddgikt har en begynnende symptomer som feber, betennelse i ledd og tretthet. Tester og røntgen kan bestilles for å fastslå om det virkelig er revmatoid artritt som forårsaker nakkesmerter hos barnet. Behandling er tilgjengelig for dem som er diagnostisert med denne sykdommen.

Tension

Tension kan være årsaken til nakkesmerter. Barn er ofte stresset akkurat som voksne er. De ikke bare trenger å bekymre deg for å gjøre det bra på skolen og gledelig forelder, men de også blir anspent enn press fra sine jevnaldrende. Oppmuntre barnet til å hvile, og tilbyr en ispose for barnet å plassere på baksiden av halsen. Varme bad og massasje kan bringe lettelse også. Gi barnet råd om hvordan stressende situasjoner kan bli kontaktet i fremtiden. En ny tilnærming kan bidra til å minske spenningen.

Hva kan du gjøre for et barns øreverk?

Øreverk er vanlig hos barn og de fleste vil ha øreverk forbundet med ørebetennelser etter når de nå tre år gammel, ifølge FamilyDoctor.org. Vanligvis ørebetennelser er kilden til øreverk, men ikke alle vil kreve behandling. Men behandle smerten i seg selv er noe alle foreldre vil ønske å gjøre for å holde barna sine komfortable.

Heat

Heat har en tendens til å lindre smerten forbundet med en ørebetennelse. Bruk en varmepute satt på lav eller middels og få barnet plassere hodet på puten. En varm vannflaske vil også fungere like godt, ifølge HealthSquare.com. Hvis barnet ditt ikke ser ut til å være alvorlig syk, kan barnelege foreslå å se på symptomer for et par dager før forskrivning antibiotika for å arbeide på infeksjonen.

Chewing Gum

Selv om det ikke er trygt for svært små barn, kan de gamle nok for tannkjøtt noen ganger få lindring fra øreverk ved å tygge den. Den tyggebevegelse og regelmessig svelge forbundet med tyggegummi kan lindre smerte og trykket forårsaket av oppsamling av væske bak trommehinnen i mange tilfeller, i henhold til National Institutes of Health.

Olive Oil

En hjemme bøte for øresmerter bruker dråper olivenolje i de berørte øret. Er noen ganger brukt olivenolje til å fjerne opphoping av ørevoks, og hvis indre øret trykket blir forårsaket av voks blokkering, kan dette bidra til å avhjelpe problemet. Hvis smerten resulterer fra infeksjon, vil oljen ikke forverre problemet og de beroligende virkninger av oljen fremdeles kunne lindre smerte.

OTC smertestillende

I tillegg til smertestillende metoder som er nevnt ovenfor, er bruk av over-the-counter medisinering trygt og effektivt for barn. Rusmidler som paracetamol og ibuprofen kan lykkes lindre smerte forbundet med ørebetennelser. Gi aldri barn eller tenåringer aspirin fordi det kan muligens føre til Reyes syndrom, som er en potensielt dødelig sykdom, ifølge WebMD.

Altitude Change

Den raske stigning eller fall fra en høyde til en annen, vanligvis i et fly under avgang eller landing, kan forårsake betydelig øresmerter. Barn er ikke så ofte forstår hva som skjer, noe som gjør dette vanlig forekomst enda mer traumatisk. Oppfordre barna til å svelge eller tilby dem tyggis å tygge da dette kan ofte føre til ørene til "pop" og avlaste trykket-indusert smerte. For babyer som ser ut til å lide under en endring i høyde, prøv å få dem til å suge på en flaske da dette vil bidra til å oppnå den samme "pop" av ørene og umiddelbar lindring.

Hvordan kan jeg hjelpe barn til å sove bedre?

Mange barn har problemer med å sove om natten. Mangel på søvn kan føre til et barn å bli irritabel, opprørt, og selv deprimert. Atferdsproblemer, som for eksempel å ikke betale oppmerksomhet i klassen, er også mer vanlig hos barn med søvnmangel problemer. Sykdom og mangel på fokus er andre vanlige resultatene av søvnløshet. Men det er skritt du kan ta for å hjelpe barnet ditt å forbedre mengden av søvn han får.

Hvordan kan jeg hjelpe barn til å sove bedre?

•  Gi barnet ditt mindre koffein. Koffein er et sentralstimulerende, så reduserer barnets inntak vil tillate henne å sovne raskere og lettere.

Følg en sovende tidsplan og før-bed rutine. Barnet bør få opp på samme tid hver morgen og gå til sengs på samme tid hver kveld. Hun bør følge en rutine som innebærer å trappe ned før sengetid slik at kroppen hennes kan gi i å sove lettere. Denne rutinen kan inkludere et varmt bad, lese en bok, og alt annet som ikke inkluderer mye stimulering. Hold det konsekvent.

Få nok stimulans i løpet av dagen. Trening i form av sport eller bare spille utenfor er gunstig for barnets søvn om natten. Hvis han får lov til å slappe av hele dagen, vil han ikke ønsker å sove om natten.

Sett opp barnerommet på en måte som bidrar til å sove. Unngå for mye lys, støy og distraksjoner. Bekreft at soverommet er en behagelig temperatur.

Be barnet ditt hvorfor hun ikke sover godt. Hun kan få opp noe du ikke var klar over, for eksempel følelsen frykt eller angst. Gjør hva du kan for å få henne til å føle seg trygg og komfortabel.

Hint

  • Kontakt lege dersom du mistenker at det er et medisinsk problem å holde barnet fra å få nok søvn.

Hva kan jeg gjøre med hetetokter og nattesvette?

Hva kan jeg gjøre med hetetokter og nattesvette?


Hetetokter og nattesvette er vanlig blant kvinner som nærmer seg overgangsalderen. Mange kvinner vil oppleve dette fenomenet et tiår før utbruddet av overgangsalder. Andre enn menopause forhold, for eksempel medisiner eller et hormon ubalanse, kan også føre til hetetokter og nattesvette. Uansett hva årsaken er, de er mer irriterende enn alvorlig, men det er alltid en god idé å søke råd fra din lege hvis tilstanden vedvarer.

Årsaker til hetetokter

Ingen vet hva som definitivt forårsaker hetetokter eller nattesvette. Hetetokter er den plutselige utbruddet av varme, vanligvis rundt ansiktet og halsen, som produserer en rød flush. Nattesvette er rikelig svette, vanligvis på kveld.Stedet skyldige kan være hypothalamus, som ligger ved foten av hjernen og regulerer kroppstemperaturen, ifølge Mayo Clinic.

Hetetokter er vanlig i overgangsalderen og generelt er forårsaket av lavt østrogennivå. Lavt østrogennivå, kan imidlertid ikke forklare alle hetetokter, fordi barn med lavt østrogennivå ikke synes å oppleve hetetokter.

Under overgangsalder eller perimenopause, østrogennivået bli ujevn, slippe og stigende på ulike intervaller. Lavt østrogennivå kan utløse hypothalamus til å overreagere ved å utvide blodårene, fordi det oppfatter kroppen som å motta for mye varme og reagerer å kjøle kroppen ned, ifølge wdxcyber.com.

Rettsmidler

Mange leger anbefaler hormonbehandling, som er effektive for kvinner som er ekstremt plaget av hetetokter eller nattesvette til det punktet det forstyrrer deres liv. Imidlertid kan naturlig rettsmidler, for eksempel vitaminer og soyaprodukter, bidra til å lindre symptomene, ifølge kraft surge.com.

Soyabønner produkter reaksjoner ligner på østrogen, og mange kvinner bruker soyabønner produkter for å hjelpe med hetetokter og nattesvette. Økende inntak av B-vitaminer, C, magnesium og kalium nyttig fordi hetetokter utarme disse vitaminene i kroppen vår.

Urter, for eksempel klaseormedrue, ginseng, og nattlysolje hjelper Lindrer hetetokter, samt hjelpe deg å sove. Eliminere varme matvarer i kostholdet ditt, så varmt krydder føre til at kroppen til å varme opp og drikke mer vann enn vanlig for å holde hydrert. Svette kan la deg dehydrert.

Alternativ Relief

Økende din trening, selv om det er bare gang også bidrar til å lindre hetetokter. Ta deg tid til å slappe av ved dyp pusting eller bare ta en time eller så bare for deg selv.

Hypnotic avslapningsterapi er effektiv i behandling og lindre hetetokter, ifølge en Baylor University studie ledet av Dr. Gary Elkins i Waco, Texas, og publisert i den elektroniske Journal of Clinical Oncology 22. september, lindrer 2008 Hypnotic avslapningsterapi alvorlighetsgraden og hyppigheten av hetetokter.