Digidexo.com

Kinin bivirkninger

Bivirkninger av Kinin Water

Kinin pulver er funnet i Peruansk trær og brukes i svært små mengder for å produsere kinin vann, også kjent som tonic vann. Tonic vann er noen ganger brukt til å lindre leggkramper fordi kinin sies å slappe av beinmuskulaturen.

Betydning

Kinin vann inneholder mindre enn 20 mg av kinin, en langt lavere konsentrasjon enn den terapeutiske dose på 200-350 mg indisert for behandling av malaria. Denne konsentrasjonen regnes som ufarlig. Imidlertid, hvis det svelges i de mengder som brukes til behandling av malaria, kan alvorlige bivirkninger oppstår.

Side Effect: utslett

Selv om bivirkninger fra kinin vann er uvanlig, bør folk som er følsomme for kinin unngå det, ifølge Peoplespharmacy.com. Bivirkninger av kinin omfatter kløe i huden og utslett.

Bivirkninger: Blødnings

En alvorlig bivirkning av kinin er et bloddyskrasi eller abnormitet kalt trombocytopeni. Trombocytopeni er et redusert antall blodplater som er ansvarlige for blodpropp. Dette kan forårsake betydelig blåmerker og blødninger.

Side Effect: Cardiac

Hjerte bivirkninger av kinin inkluderer brystsmerter, uregelmessig hjerterytme, rask puls og besvimelse.

Side Effect: Allergisk reaksjon

En alvorlig bivirkning av kinin er alvorlig allergisk reaksjon. Selv om sjeldne, kan kinin føre til hevelse i munn, ansikt og hals, åndenød og beslag.

Bivirkninger av Kinin for Leg Cramps

Kinin (også kalt Kinin sulfat eller sulfat) brukes til å behandle ukomplisert malaria forårsaket av parasitten Plasmodium falciparum. Det er et FDA-godkjent reseptbelagte medikamenter for denne anvendelse kalt Qualaquin, produsert ved gjensidig Pharmaceuticals Inc. Kinin ble anvendt som et off-label bruk for behandling av nattlige leggkramper. Men på grunn av sikkerhetsmessige hensyn, inkludert dødsfall forbundet med kinin bruk, FDA beordret alle bedrifter til å slutte å markedsføre ikke-godkjente kinin produkter. Per juni 2007 per FDA Import varsler, "ingen ikke godkjente ferdige legemidler som inneholder kinin, kinin sulfate, og enhver annen salt av kinin kan tillates oppføring."

Betraktninger

Hvis kinin brukes for malaria, hvorfor skulle det bli utestengt for bruk av leggkramper? Selv kinin er FDA godkjent, kan bivirkningene fra kinin være alvorlige. Siden malaria er en alvorlig og livstruende sykdom, FDA godkjente bruken til tross for risikoen. Etaten føles ikke risikoen forbundet oppveier fordelene for bruk kinin for leggkramper.

Fakta

Ifølge FDA 11 desember 2006 News Release, "Kinin er et stoff med en smal margin mellom en effektiv dose og en toksisk dose. Doseringen for godkjente stoffet er støttet av data for å maksimere sikkerheten og effekten av produktet." Problemet ved bruk kinin for leggkramper er at doseringen ikke ble testet heller ikke var det anmeldt eller godkjent av FDA. Sikkerhet blir en faktor for uautorisert bruk. FDA-godkjente stoffet lister omfattende advarsler på sin merking om alvorlige bivirkninger med kinin bruk, herunder potensielt alvorlige interaksjoner med andre legemidler og tilstander der kinin ikke bør brukes. De ikke-godkjente produkter vil ikke liste disse advarslene.

Advarsel

Alvorlige bivirkninger fra bruk av kinin inkluderer hjertearytmier, trombocytopeni, en reduksjon i blod plateles som kan føre til problemer med blodkoagulasjon eller blødning og alvorlige overfølsomhetsreaksjoner. Mellom 1969 og 2008, FDA har mottatt 665 meldinger om bivirkninger forbundet med kinin bruk, inkludert 93 dødsfall.

Skadevirkninger

Hvis kinin nivåene er for høye i kroppen, kan alvorlige bivirkninger eller død inntreffer. Den godkjente stoffet, diskuterer Qualaquin sin pakningsvedlegget kinin og blødning, spesielt når de er tatt for ikke-godkjent tilstand leggkramper: "Hvis du oppdager lett blåmerker, blødning, eller en nonfading presisere typen utslett (som kan skyldes små blødninger i henhold til huden) ringe legen din umiddelbart. " Merkingen advarer om at Qualaquin bør stoppes umiddelbart hvis det er tatt for noen annen grunn enn for malaria behandling.

Effekter

Siden tar kinin er ikke lenger et alternativ, hva annet er det? Drikker mye væske i løpet av dagen for å unngå dehydrering og strekke leggen før du går til sengs kan forhindre leggkramper. Ta kontakt med din lege for å finne ut om legemidler som gabapentin, Requip, verapamil, diltiazem eller muskelavslappende kan gi lindring.

Bivirkninger av Kinin sulfat

Kinin sulfat tilhører anti-malaria kategori av narkotika. Foreløpig er bare ett produkt godkjent av United States Food and Drug Administration for behandling av malaria, og det er kinin sulfat narkotika Qualaquin, produsert av Mutual Pharmaceutical Company. En rekke alvorlige bivirkninger som er assosiert med dette medikament og andre kinin produkter.

Identifikasjon

Kinin er et naturlig forekommende pulver i cinchona tree bark funnet i Ecuador og Peru. Det tilsettes i små mengder for å tonic vann for å produsere en bitter smak. I høyere doser, kinin dreper mygg-borne malaria parasitt som infiserer de røde blodcellene. Stoffet kan forårsake alvorlige bivirkninger, men risikoen anses verdig på grunn av den høye frekvensen av varig skade og dødsfall i malariatilfeller. Mellom 1969 og 2006, FDA akkumulert 665 rapporter om alvorlige negative reaksjoner på kinin, inkludert nesten 100 dødsfall.

Effekter

Kinin sulfat kan forårsake svimmelhet, hodepine, nervøsitet, rastløshet, og forvirring. Synsforstyrrelser forbundet med kinin inkluderer tåkesyn, dobbeltsyn, akutt følsomhet for lys, nattblindhet, lat øye, og overdreven elev dilatasjon. Kinin har vært knyttet til tinnitus og midlertidig døvhet. Det fører noen ganger kvalme og oppkast, diaré og magesmerter, samt utslett, svetting, og hevelse i ansiktet.

Advarsel

Enda mer alvorlige bivirkninger er mulig. Kinin sulfat kan forårsake unormal blodpropp eller blødning, og unormal hjerterytme. Det har vært knyttet til permanent hørsels og synstap. Det kan føre til feber, delirium, kramper, og i sjeldne tilfeller, hallusinasjoner. Det er assosiert med utviklingen av hepatitt, anemi, cinchonism, nyreskade, og astma.

Betraktninger

Noen leger tidligere foreskrevet kinin sulfat å behandle eller forebygge leggkramper. Men på grunn av de alvorlige bivirkninger og dødsfall rapportert, FDA i 2007 utestengt alle over-the-counter kinin rettsmidler med unntak for de av svært lav styrke, og noen reseptbelagte-bare generiske formler. Siden da, den eneste kinin sulfat narkotika selges lovlig i USA er Qualaquin, men det er kun godkjent for malaria behandling, og da bare når andre anti-malaria medisiner ikke være effektive. Etaten har konkludert med at risikoen ved bruk kinin for leggkramper definitivt oppveier eventuelle fordeler.

Betydning

Kinin sulfat er vanlig foreskrevet for behandling av leggkramper i Storbritannia og andre land der stoffet ikke er så begrenset. Tusenvis av mennesker i USA har brukt eller fortsette å bruke kinin for dette formålet, som farmasøyter fikk lov til å fylle tidligere resepter til 2008. Noen leger er villige til å skrive en resept som en person kan være i stand til å ha fylt av et apotek i en annen landet. På Internett kommunikasjonstjenester, mange fornøyde kinin brukere bekymre FDA restriksjoner. I mellomtiden er søksmål regelmessig innlevert på grunn av alvorlige bivirkninger fra kinin, med tidligere brukere og familier som søker erstatning for medisinske regninger, smerte og lidelse, tapt lønn og inntjeningsevne, tap av glede av livet, og urettmessig død.

Hvordan virker Kinin arbeid mot Malaria?

Hvordan virker Kinin arbeid mot Malaria?

Funksjon

Malaria er en sykdom av blodet som overføres av mygg. De sprer en parasitt kalt plasmodium som infiserer en persons røde blodceller. Ifølge Malaria Site, kinin virker mot malaria ved å hemme heme-polymerase i en pasients blod. Dette tillater en opphoping av heme, som er en cytotoksisk substrat. Heme er giftig for parasitter som forårsaker malaria. Dens handlingen fører dem til å dø, og dermed lindre sykdommen.

Bruk

Kinin må alltid tas nøyaktig som anvist av lege. Det bør aldri bli tatt i en større dose, og pasienter bør aldri ta den lenger enn den fastsatte fristen. Imidlertid bør det ikke bli stoppet tidlig, selv om malaria symptomene har forsvunnet, fordi pasientene ofte oppleve noen lettelse før de er helt kurert. Kinin bør tas mens du spiser for å hindre urolig mage.

Farene

Det er bare én merkevare av kinin som er godkjent av Food and Drug Administration. Alle andre merker er utestengt på grunn av risikoen for å forårsake farlige bivirkninger og død. Den eneste godkjente anvendelse er for behandling av malaria, kinin og bør ikke tas for behandling av andre tilstander som leggkramper. Det også bør ikke tas av alle med en historie med lang QT syndrom eller de som har en mangel på glukose-6-fosfat dehydrogenase. Kinin også bør ikke bli brukt i mennesker med myasthenia gravis, eller optisk nerveinflammasjon. Det kan være farlig for de som har lav kalium, hjerterytmeproblemer, hjertesykdommer og lever-eller nyresykdom. Bivirkninger som kan indikere en livstruende reaksjon inkluderer besvimelse, svak puls, feber, mental forvirring, og tap av hørsel eller syn. Formørket urin, endringer i hyppighet av vannlating, hudutslett, og lilla flekker vises under huden er også faresignalene.

Hva planten ikke Kinin kommer fra?

Bruk

Selv kinin opprinnelig ble konstruert for å behandle malaria, former av stoff som nå blir brukt for å behandle lupus, kramper i bena om natten som forekommer, eller leddgikt. Solgt kommersielt som Qualaquin, blir medikament kun brukes for å behandle tilstander, ikke hindre dem.

Den Cinchona treet

Kinin opprinnelig ble laget fra Cinchona treet (Cinchona pubescens). Når erholdt fra Cinchona treet, er kinin et hvitt, salt-aktig pulver. Mens treet er innfødt til søramerikanske land som Costa Rica, Venezuela, Peru og Bolivia, ble det brakt til Europa av jesuittprester som hadde levd blant quechua indianere i Peru. Quechua brukt det som et muskelavslappende middel. Kinin ble oppdaget i 1600 som et anti-malaria middel ved blanding bakken bark av trær Cinchona, søtningsmiddel og vann. (Ironisk nok er dette et tilsvarende blanding som for tonic vann, som ofte brukes i blandede drikker.)

Syntetisk Manufacturing

Mens kinin er mest effektive når de fremstilles fra Cinchona trebark, kinin også kan være syntetisk fremstilt. Enten i naturlig form eller syntetisk, kan kinin ha alvorlige bivirkninger som forekommer i nesten alle pasienter som tar den. Disse inkluderer hodepine, øresus, kvalme, svimmelhet, tåkesyn, magesmerter eller svette. Disse symptomene vanligvis forsvinner når du slutter å ta kinin.

Hva er Coco Kinin?

Coco-kinin har lenge blitt feiret for sine medisinske egenskaper. I tillegg til smertestillende og febernedsettende egenskaper som tilbys av denne krystallinsk alkaloid, er coco-kinin trolig best kjent som en behandling for noen resistente former for malaria.

Historie

Ved å tilsette vann til bakken opp barken av cinchona treet, indianerne i Peru opprinnelig brukt coco-kinin for å gjøre tonic vann som ville bidra til å stoppe skjelving som resulterte fra kalde temperaturer. Siden den gang har coco-kinin blitt mer anerkjent som en ekstrakt som i hovedsak benyttes i behandling av malaria. Faktisk er coco-kinin antas å ha spilt en viktig rolle i koloniseringen av Afrika, siden ekstrakt var i stand til å drastisk øke sjansene for overlevelse for noen europeere som kom over til kontinentet.

Funksjon

Plasmodium falciparum malaria er en resistent form for malaria som ofte vil føre til død hvis ikke riktig behandlet. Mens de nøyaktige mekanismene bak coco-quinine`s antimalaria effektene ennå ikke er helt forstått, er ekstrakt kjent for å ha egenskapene til en svak base. Som et resultat, er coco-kinin i stand til å samle inne i matvare vakuoler av Plasmodium og følgelig hemme heme-polymerase-aktivitet i løpet av parasitten

Bivirkninger

Cinchonism er en tilstand som kan oppstå ved bruk coco-kinin. Symptomer på tilstanden svett hud, forstyrrelser i hjerterytmen, tåkesyn, magesmerter, utslett og hodepine. Cinchonism kan skyldes både store og terapeutiske doser av coco-kinin.

Misforståelse

I motsetning til utbredt oppfatning, er coco-kinin ikke veldig nyttig som en metode for abort. Faktisk, Verdens helseorganisasjon anbefaler faktisk coco-kinin som første forsvarslinje for gravide kvinner som lider av ukompliserte tilfeller av malaria.

Syntetisk Kinin

Som cinchona treet forblir den eneste praktiske kilden til naturlig kinin, er det overraskende at forskere har forsøkt å kunstig gjenskape stoffet i et laboratorium setting. Men det var ikke før 1944 at to amerikanske kjemikere ved navnene RB Woodward og WE Doering var i stand til å formelt ta de første syntetiske kinin prøver. Siden den gang har mer raffinerte metoder vært i stand til å produsere bedre syntetisk kinin prøver; Men i økonomiske termer, skaffe kinin fra sin naturlige kilde fortsatt er mest fornuftig.

Beskrivelse av Kinin

Beskrivelse av Kinin


Kinin er en reseptbelagte medisiner foreskrevet for å behandle dem med malaria. Drugs.com sier at FDA har forbudt salg av alle ikke-godkjente merker av kinin i USA. Foreløpig er den eneste FDA godkjente merkevare av kinin Qualaquin.

Identifikasjon

Malaria er en tilstand forårsaket av parasitter. Malaria er mulig gjennom bitt av en mygg og det er mest vanlig i Afrika, Sør-Asia og Sør-Amerika. Tar kinin nøyaktig som foreskrevet av legen er veldig viktig, og unnlatelse av å gjøre dette kan resultere i alvorlig sykdom eller død. Legene har foreskrevet kinin for etappe krampe; har imidlertid ikke godkjent av FDA kinin til dette bruk.

Risikofaktorer

Pasienter som har en historie med hjertesykdom, lave nivåer av kalium, nyresykdom eller leversykdom har økt risiko for bivirkninger når du tar kinin. De som har hatt en allergisk reaksjon på kinin eller lignende medisiner bør ikke ta det på grunn av risikoen for en livstruende allergisk reaksjon. Ifølge Drugs.com, effekter av kinin på et ufødt barn er ukjent. Kinin er i FDA graviditet C kategori, noe som betyr at sikkerheten av stoffet er ikke fastslått gjennom menneskelige eller dyrestudier.

Bivirkninger

Kinin kan gi bivirkninger som hodepine, svimmelhet, tåkesyn, spinning følelse, svetting, kvalme, diaré, magesmerter, muskelsvakhet eller en kriblende følelse på huden. Alvorlige bivirkninger er feber, frysninger, forvirring, brystsmerter, kraftig oppkast, problemer med hørsel, problemer med å puste, hjertebank, nedsatt vannlating, grunne pust, følelse av å besvime, lett blåmerker, feber, sår hals, rød blemme utslett, gulsott, mørk avføring og tap av appetitt. Bryte ut i elveblest, pipende pust og hevelse i ansikt og hals er et tegn på en livstruende allergisk reaksjon og krever øyeblikkelig legehjelp.

Kinin Sulfate Informasjon

Kinin sulfat anvendes for å behandle malaria. Malaria er en infeksjon i de røde blodcellene forårsaket av parasitten Plasmodium falciparum. Kinin sulfat dreper parasitten. Kinin sulfat skal ikke benyttes til behandling av kramper i bena. The Food and Drug Administration har utstedt en advarsel om at det ikke har blitt funnet å være effektive for at bruk og det er et potensial for alvorlige bivirkninger.

Dosering

Doseringen av kinin sulfat bestemmes av din medisinske tilstand, nivået av nyrefunksjonen din og din individuelle respons på behandlingen. Det er viktig at du tar nøyaktig dosering legen har forskrevet på passende mellomrom. Legemidlet bør tas til det er helt ferdig for å være effektive. Stopping kan føre til at parasitten å spre seg, noe som kan gjøre det mer motstandsdyktig.

Bivirkninger

Bivirkninger kan være hodepine, kvalme, rødme, uvanlig svetting, øresus, svimmelhet, tåkesyn, nedsatt hørsel og midlertidige endringer i fargesynet. Du kan oppleve symptomer på lavt blodsukker som følge av denne medisinen. Disse inkluderer skjelving, forvirring, svetting og sult. Hvis dette skjer bør du spise en matbit eller drikke fruktjuice, og varsle legen din.

Alvorlige bivirkninger

Selv om sjeldne, alvorlige bivirkninger kan være ekstrem trøtthet, høy feber, ledd-og muskelsmerter, hovne kjertler, en sommerfugl-formet utslett i ansiktet ditt, lett blåmerker og blødninger, vedvarende sår hals, alvorlige frysninger, brun urin, rask pust eller bleke hud, negler og lepper. I tillegg kan det tegn på en alvorlig leverproblemer oppstår, med kvalme og oppkast, alvorlig svakhet, magesmerter, gulsott og redusert urin. Hvis noen av disse bivirkningene oppstår, bør du kontakte legen din umiddelbart. Hvis du opplever brystsmerter, besvimelse, uregelmessig hjerterytme eller kraftig svimmelhet bør du også søke øyeblikkelig medisinsk hjelp.

Allergi / Interaksjoner

En allergisk reaksjon på kinin sulfat er sjeldne, men du bør få øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis du opplever kløe, utslett, kraftig svimmelhet, hevelse og pustevansker. Alvorlige interaksjoner kan oppstå med visse medisiner. Du bør ikke ta det hvis du tar disopyramid, kinidin, prokainamid, amiodaron, propafenon, flekainid, sotalol, droperidol, ibutilid, bepridil, dofetilide, ziprasidon, cisaprid, arbutamine, astemizol, pimozid, halofantrin, penicillamin eller meflokin. Før du tar kinin sulfate bør du informere legen din om alle medisiner du tar, inkludert over-the-counter, vitamin og urte kosttilskudd.

Forholdsregler

Før du tar kinin sulfate, informere legen din dersom du har hjerterytmeproblemer, lever-eller nyreproblemer eller en familiehistorie med favism eller G6PD (unormale røde blodceller enzym som kan plutselig ødelegge røde blodceller). Kinin sulfat kan forårsake svimmelhet, derfor bør du være forsiktig når du kjører eller bruker maskiner. Alkoholholdige drikker bør unngås. Informer legen eller tannlegen dersom du tar kinin sulfat før du har noen kirurgi. Gravide kvinner må ikke bruke dette stoffet. Eldre pasienter kan være mer følsomme for effektene av stoffet.

Hvor trygt er Kinin?

Kinin er et reseptbelagt legemiddel som brukes til behandling av malaria. Stoffet har potensial til å forårsake mange bivirkninger, men få av dem utgjør en trussel for langvarig eller permanent skade.

Betydning

De mest vanlige bivirkningene av kinin forekommer i nesten alle pasienter som bruker stoffet ifølge RxList. Denne gruppe av reaksjoner er gitt navnet "cinchonism."

Typer av bivirkninger

De vanligste bivirkningene som utgjør cinchonism er hodepine, svetting, kvalme, øresus, nedsatt hørsel, svimmelhet, svimmelhet, tåkesyn og endringer i farge persepsjon. Mer alvorlige tilfeller av cinchoism er oppkast, diaré, magesmerter, døvhet, blindhet og endringer i hjerterytmen.

Time Frame

Selv om alarmerende, symptomene på cinchoism forsvinner vanligvis når behandlingen med kinin er over, melder RxList.

Risiko

Sjelden, bruk av kinin fører til alvorlige allergiske reaksjoner, inkludert potensielt livstruende hudsykdommer som Stevens-Johnson syndrom og toksisk epidermal nekrolyse.

Betraktninger

Ubehandlet, malaria har potensial til å forårsake hjerneskade, lever eller nyresvikt og død, selv hos friske mennesker. Hvis du ikke har noen medisinske tilstander å komplisere bruken av stoffet, risikoen forbundet med malaria oppveier normalt forbigående effekter av kinin.

Liste over matvarer som inneholder Kinin

Liste over matvarer som inneholder Kinin


Kinin gir den bitre smaken til tonic vann som er ofte brukt som en mikser med vodka eller gin. Det er kjent som et anti-malarial behandling og har også blitt brukt til å behandle artritt og lupus. Noen lider av rastløse ben syndrom (RLS) og nattlige leggkramper hevder at kinin gir lindring, men Food and Drug Administration (FDA) har utstedt en advarsel om alvorlige bivirkninger - selv død - forbundet med kinin bruk i noen mennesker.

Hva er Kinin?

Kinin er et naturlig forekommende stoff i barken av cinchona treet, som er funnet i Andesfjellene

Fjellene i Peru og Ecuador. Kinin ble innført til Europa på midten av 1600-tallet, men etter ødeleggelsen av mange Cinchona trær og den resulterende sjeldenhet av kinin, ble en måte å syntetisere kinin nødvendig. Dette ble ikke oppnådd fullt ut før to molekylære kjemikere, Robert Woodward og William Doering, var i stand til å fullføre prosessen i 1944.

Er Tonic Water trygt?

Det enkle svaret er ja. Som enhver mat eller drikke, kan tonic vann skape en reaksjon i alle som er sensitiv eller allergisk mot kinin. Slike tilfeller er sjeldne, men. I USA, begrenser FDA mengden av kinin atte i tonic vann til omtrent en tiende resepten dose. Produsenter legger akkurat nok kinin til kullsyreholdig vann for å gi den karakteristiske bitter smak. Sukker, mais sirup og sitrus smaker er ofte lagt for å gjøre tonic vann mer akseptabel. Bitter sitron og bitter lime drikker har en tendens til å være mer populær i Europa enn de er i USA

Reseptfrie Kinin: Forsiktig

Mange Internett-kilder tilbyr kinin te og kinin pulver for å legge til din mat. FDA har utstedt sterke advarsler om bruk av slike produkter. Bivirkninger kan inkludere syn og hørselsproblemer, hodepine, uregelmessig hjerterytme og selv nyresvikt. I USA har det vært ca 100 kinin-forårsaket dødsfall i løpet av de siste 40 årene, ifølge FDA, og hundrevis av permanente skader. Kinin fungerer som en mild muskelavslappende middel i små doser, som er grunnen til noen si at det er en effektiv behandling for leggkramper, men også på grunn av at kinin kan være farlig i doser som ikke er nøye målt og foreskrevet. Self-medisinering med kinin kan være svært risikabelt, så bør du oppsøke lege for behandling av tilstander der kinin kan være foreskrevet. Kinin er godkjent bare for behandling av malaria i USA Faktisk har FDA utestengt alle unntatt én merkevare av kinin, Qualaquin, for medisinsk bruk.

The Bottom Line

Å drikke tonic vann i moderate mengder er fint hvis du nyte sin smak i brus eller cocktails. Se legen din, men hvis du bruker den til å behandle leggkramper, ettersom det kan være andre produkter tilgjengelig. Ikke kjøp off-brand kinin fra Internett eller fra leverandører utenfor USA.

Hvordan virker Kinin arbeid?

Hvordan virker Kinin arbeid?

Innledning

Kinin er en naturlig alkaloid som er blitt brukt i medisin siden slutten av 1700-tallet. Kjent hovedsakelig for sin evne til å behandle malaria, er stoffet fremdeles populære i dag. Selv om kinin har også blitt brukt for å lindre kroniske leggkramper, har Food and Drug Administration ikke offisielt godkjent stoffet for noe annet enn malaria.

Malaria

Malaria er en sykdom forårsaket av protozoan parasitt, i stor grad spres ved kontakt med smitte-bærende mygg. Når inne i en person, malaria protozoa begynne å bryte ned hemoglobin i røde blodceller inn i to separate substanser, hemdelen og globin. Parasitten fortsetter å vokse og formere seg, bryte fra hverandre de røde blodcellene i kroppen som det multipliserer. Dette fører effektivt et utbrudd av malaria.

Hvordan Quinine Works

Kinin fungerer ved å avbryte malaria reproduktive kurset. Å kopiere, trenger en malariaparasitten DNA. Kinin kommer inn i blodet med malariaparasitten og binder seg til DNA av parasitten. Dette blokkerer parasitten formerer seg. Når parasitten ikke lenger kan kopiere seg selv, kroppen kan ta opp, bekjempe den opprinnelige infeksjonen og gjenopprette.

Andre måter Quinine Works

Kinin er også noen ganger foreskrevet for muskelkramper. Kinin fungerer på denne måten ved å forsinke tiden det tar for musklene til kontrakt. Med muskelen ikke klarer å trekke seg sammen så raskt og ofte, er muskelkrampe lettet.

Bivirkninger

Kinin bør ikke brukes av personer med hjerteproblemer, inkludert uregelmessig hjerterytme, nedsatt funksjon av hjertet på grunn av hjerteblokk eller atrieflimmer. De med hjertesykdom eller nylig hjerteinfarkt bør ikke ta kinin, da det kan føre til alvorlige hjerte-relaterte bivirkninger. De som tar kinin kan også oppleve et utslett, nyresvikt, hodepine, forvirring, magesmerter og hevelse i ansiktet og leppene. Ytterligere informasjon om bivirkninger av kinin kan finnes på linken oppført i Resources nedenfor.

Virkninger av Kinin sulfat

Kinin sulfat, eller bare kinin, er en naturlig kjemisk stoff kalt et alkaloid. Leger bruker kinin for å behandle malaria, lavere feber og som et analgetikum. Imidlertid, kinin er bare sjelden brukt siden 1940-årene for å behandle malaria, siden det har blitt erstattet med andre terapier. Det er nå brukt til å behandle tilstander som lupus og leddgikt.

Historie

Kinin ble først brukt av peruanske indianere kalt Quechua som ville slipe barken av cinchona treet og bland den med vann for å produsere tonic vann. Romerske jesuittene begynte å bruke den til å behandle malaria i 1600. På 1800-tallet, franske forskere heter det sammensatte etter Quechua ord for bark, "quina." Europeiske kolonister var da i stand til enkelt å kolonisere Afrika siden bruk av kinin stoppet malaria som hadde drept sine forgjengere.

Form

Siden kinin er et amin, en forbindelse som har et basisk nitrogenatom, er det alltid i en saltform. En pasient må ta kinin oralt eller ved intravenøs injeksjon. Den er også tilgjengelig i en vandig form, som kan administreres via injeksjon eller rektalt, skjønt det er bekymring med riktig absorpsjon via rektum. Kinin behandling gis vanligvis i en uke.

Bivirkninger

Den vanligste bivirkning av å ta kinin er en patologisk tilstand som kalles cinchonism. Vanlige symptomer er ringing i ørene, svette, forvirring, kvalme og lysfølsomhet. Verre tilfeller inkluderer blindhet, døvhet og anafylaktisk sjokk. Vanligvis er disse symptomene avtar når kinin terapi er avsluttet. Hvis cinchonism er mild, er det anbefalt å fortsette med denne behandlingen. Det er viktig å overvåke pasientens vitale organer, mens de er på kinin siden den kan påvirke blodglukosenivået og bruken av hjertet.

FDA

I 1995 FDA forbudt salg av kinin over disk for leggkramper. Foreløpig Qualaquin, produsert av Mutual Pharmaceutical Company, er den eneste FDA-godkjente stoffet for malaria, og brukes bare når andre anti-malaria behandlinger vise seg å være ineffektiv. FDA begrunnet at bivirkningene oppveies fordelene for folk tar det for leggkramper. Men folk fortsatt motta kinin behandling for leggkramper, til tross for FDA advarsel.

Andre land

Andre land, for eksempel Storbritannia, fortsatt foreskrive kinin sulfat for leggkramper. Noen amerikanske kunder har leger som vil skrive dem resepter, som de fyller i andre land. Flere rettssaker har blitt reist mot produsenter av kinin fra folk prøver å søke erstatning fra de negative effektene av det sammensatte.

Informasjon På Kinin

Informasjon På Kinin


Brukes til behandling av effektene av malaria, er kinin en Food and Drug Administration-godkjente reseptbelagte stoffet som, hvis de brukes feil, kan det føre til dødsfall. FDA har godkjent legemiddel til bruk kun i tilfeller av ukomplisert malaria.

Side Effects

Hvis tatt urettmessig, kan kinin gi alvorlige bivirkninger, inkludert alvorlig oppkast, diaré, brystsmerter og hørsel eller synstap. Ikke bruk medisiner hvis du har hatt en allergisk reaksjon på lignende legemidler, inkludert kinidin og meflokin. Visse medisinske tilstander vil også utelukke deg fra å bruke kinin, inkludert myasthenia gravis og optikusnevritt.

Dosering

Kinin kommer i kapselform og er ofte foreskrevet for å tas oralt tre ganger daglig i 3-7 dager. Tar kinin med mat på samme tid hver dag er nøkkelen til stoffets effektivitet. Pasienter som bruker kinin bør begynne å føle seg bedre i løpet av én til to dager.

Alternativ bruk og interaksjoner

Kinin er noen ganger brukt til å behandle babesiosis, en sykdom smitter ved flåttbitt. Flere typer medikamenter kan ha negative interaksjoner med kinin, inkludert blodfortynnende, antibiotika og anti-depressiva.

Hva er farene ved Kinin?

Kinin er avledet fra treet bark og har vært brukt i mer enn 200 år for å behandle malaria. Mens stoffet har vist seg å effektivt drepe malariasykdom og fortsatt fungerer i sin syntetisk form i dag, forskerne fortsatt ikke forstår sin fulle effekt på menneskekroppen.
Normalt, kinin forårsaker en tilstand kjent som cinchonism, på grunn av sin naturlige toksisitet, men en rekke andre bivirkninger har blitt bekreftet, slik som noen ganger dødelig nyreproblemer og hjerte arytmier. FDA har bare godkjent kinin som en behandling for visse malariatilfeller, og ikke anbefale det for leggkramper.

Historie

Kinin var et stoff som brukes først som en naturlig derivat og deretter syntetisk utviklet for å behandle sykdom, oftest malaria. Det er et alkaloid som først ble oppdaget i barken på et South American treet, sammen med flere lignende kjemikalier, hvorav den ene benyttes til behandling av hjertearytmi. Dens popularitet vokste da den først ble blandet med soda vann og sukker av britiske soldater, som brukte det for malaria forebygging.
Stoffet ble anvendt fra 1700 til tidlig på 1900-tallet, og selv om FDA har tillatt syntetisk kinin sulfat å bli brukt som en behandling for enkle typer av malaria i Amerika, er det bestemt at stoffet ikke viser positive resultater for andre sykdommer. Til tross for dette, er kinin også brukes til å behandle leggkramper.

Sammensetning

Kinin er laget av to viktigste kjemiske deler. Den første er kinolin, et aromatisk organisk forbindelse som kan avledes separat fra kulltjære og har en molekylformel for C9H7N. Den andre delen er kinuklidin, en annen organisk forbindelse som kan benyttes hver for seg som katalysator for andre kjemiske reaksjoner, med en formel for C7H13N. Smeltet sammen, danner de alkaloid C20H24N2O2, kinin.

Effekter på kroppen

Fordi kinin er et alkaloid, er det naturligvis farlig for det menneskelige legeme i store doser. I små doser kan det ha en rekke effekter, avhengig av din fysiologi og toleranse. Bemerket farlige bivirkninger omfatter visuelle og hørselsproblemer, nyrekomplikasjoner, overfølsomhet, trombocytopeni og hjertearytmier.
En del av stoffet fungerer som et muskelavslappende middel i lave doser, som er hvorfor det er uoffisielt brukt som behandling for leggkramper. Kinin kan både tas gjennom munnen eller injiseres i blodet, hvor det fører til en kritisk reaksjon hos malariaparasitter. På grunn av sin komplekse og fortsatt ukjente handlinger, tok det forskerne ca 100 år å skape syntetisk versjon av kinin brukes i dag.

Betraktninger

I meget små doser, slik som den lille mengden av kinin tilsatt til tonic vann, har den kjemiske nesten ingen effekt på det menneskelige legeme. I medisinske doser, kan det føre til cinchonism, som er kroppens reaksjon på giftige alkaloid, vanligvis består av en rekke systemer, fra hodepine og midlertidig hørselstap å svette og fordøyelsesproblemer. Cinchonism kan føre til døden hvis symptomene blir alvorlige.
Mer problematisk er de andre bivirkninger av kinin som inkluderer hypoglykemi og nyresvikt, som er på grunn av de iboende kvaliteter av giftige stoffet. FDA anerkjenner 93 rapporter om kinin-forårsaket dødsfall i løpet av de siste 40 år og hundrevis av varige komplikasjoner. Det finnes advokater som spesialitet er å representere ofre eller familiemedlemmer som har lidd av en alvorlig kinin reaksjon.

Alternatives

Andre medikamenter har blitt utviklet for å mer effektivt bekjempe malaria uten giftige bivirkninger, slik som klorokin. Disse stoffene er brukt i de fleste malariatilfeller, med kinin reservert for mer ekstreme tilfeller. Det er også mer effektive og godkjent muskelavslappende tilgjengelig for å behandle leggkramper som kan koste mer, men kommer uten farlige bivirkninger.

Bruk av Kinin

Kinin er et alkaloid hentet fra chinchona bark. Cinchona bark kommer fra et tre hører hjemme i Sør-Amerika. Kinin brukes som en medisinsk behandling mest spesielt for malaria. Det er også blitt anvendt for andre formål. Bruk bare under en lege omsorg.

Historie

Kinin ble først brukt i 1633 av en augustinske munk i Lima, Peru. Det ble antatt at cinchona pulver, når det gis som drikke, kunne kurere feber. Legenden sier at jesuittene brukte quina bark for å kurere grevinne av Cingon, kona til visekongen av Peru, av hennes feber.

Betydning

På midten av 1600-tallet, oppdaget en engelskmann som heter Robert Talbor at de som svarte til cinchona bark ble de som er spesielt plaget med malaria. Med mye suksess, behandlet han og kurert mange pasienter i England, inkludert kong Charles II i 1679, som senere adlet Talbor.

Malaria

Kinin har blitt brukt i hundrevis av år, med suksess, for å behandle malaria. FDA godkjent kinin sulfat for behandling av malaria i USA den 10. desember, er 2006. navn Handelen Qualaquin.

Anti-bakteriell

Kinin blir også brukt som et analgetikum, et bedøvelsesmiddel, et antibakterielt middel, et antiseptisk middel, et astringerende og som et muskelrelakserende middel. Andre bruksområder inkluderer prevensjonsmiddel, insektmiddel, insekt-frastøtende og generell tonic.

Leg Cramps

FDA forbudt bruk av over-the-counter kinin behandlinger i 2006 på grunn av bekymringer for uregelmessige hjerteslag. Leger kan fremdeles foreskrive kinin piller for behandling av leggkramper eller som anses hensiktsmessig.

Bivirkninger

Kinin bør aldri brukes av gravide kvinner som fødselsdefekter og spontanaborter kan forekomme. Bivirkninger kan være øresus, kvalme, tåkesyn, brystsmerter, mageproblemer og pusteproblemer.

Langtidseffekter av Kinin

Langtidseffekter av Kinin


Leger bruker kinin sulfat å behandle malaria og muskelkramper, så vel som å bruke den sammen med andre medisiner, for eksempel tetracykliner. Noen kontraindikasjoner mot bruk av kinin eksisterer, slik som eksisterende hjerte- eller blodsykdommer, eller tinnitus. Potensielle brukere må skille mellom langsiktige bivirkninger av dette stoffet, og en allergi. En allergisk reaksjon vises vanligvis raskt etter start av medisinering, og vil sannsynligvis være akutt og potensielt alvorlig.

Cinchonism

Begrepet "cinchonism", eller store mengder kinin, innebærer en rekke symptomer, inkludert hodepine, øresus, kvalme, vasodilatasjon og svimmelhet. Mer alvorlige symptomer på cinchonism inkluderer mer alvorlig synsforstyrrelser, diaré, magesmerter, og selv døvhet og blindhet dersom medisinsk intervensjon ikke oppstår. Bivirkningene som regel ende hvis pasienten slutter å ta medisinen, selv om du bør alltid konsultere med legen din først.

Dermatologiske symptomer

Langvarig bruk av kinin kan forårsake hudreaksjoner, inkludert kløe (kløe) og fotosensitivitet (lysfølsomhet). Utslett og vaskulitt kan også vises, og noen sensitive pasienter viser ekstrem rødme av huden.

Kardiologiske og luftveissymptomer

Langvarig bruk av kinin kan resultere i arytmi og andre hjerteproblemer, og pasienten kan klage over angina-type symptomer. En person med en eksisterende hjertesykdom trenger ekstra omsorg før du mottar kinin. Kortpustethet kan også manifestere seg som en bivirkning av kinin. Astma har dukket opp i sjeldne tilfeller.

Andre symptomer

Langsiktig bruk av kinin kan påvirke nesten alle kroppens systemer. Anemi-type blodsykdommer kan forekomme. Kinin kan forsterke effekten av anti-koagulant medisinering. Folk tar kinin kan også lide nyreproblemer, inkludert akutt hemolytisk anemi med akutt nyresvikt i sjeldne tilfeller. Dette kan skje etter at selv små doser av kinin. Men tilstanden reverserer vanligvis når pasienten slutter å ta medisinen.

Bivirkninger av Malarone

Malarone er merkenavnet på stoffet kombinasjonen atovakvon og proguanil hydroklorid. Distribuert av GlaxoSmithKline, er Malarone for å forebygge eller kurere malaria. Bivirkninger er vanligvis milde, men er verre når trengs høyere doser.

De fleste vanlige bivirkninger

I kliniske studier var de mest vanlige bivirkningene var magesmerter, kvalme, oppkast og hodepine. Disse bivirkningene oppstod i mellom 10 og 17 prosent av deltakerne.

Andre bivirkninger

Bivirkninger opplevd i 5 til 8 prosent av deltakerne inkludert diaré, svimmelhet, tap av appetitt, tap av styrke og uvanlige drømmer.

Mindre vanlige bivirkninger

Mindre vanlige bivirkninger forbundet med Malarone omfatter hoste, munnsår, ryggsmerter og søvnløshet.

Alvorlige bivirkninger

Sjeldne, men alvorlige bivirkninger inkluderer kraftig oppkast eller diaré, vekttap, alvorlig utmattelse og svimmelhet, feber og muskelsmerter. En lege bør ta disse bivirkningene umiddelbart.

Sammenligning

På grunn av sin lav risiko for bivirkninger, er Malarone anses å være et bedre valg enn andre antimalariamidler slik som meflokin-hydroklorid (Lariam) eller kinin. Klorokin var forrige medisinering av valget, men malaria har blitt motstandsdyktig mot dette stoffet.

Kinin allergisymptomer

Omtrent 41 prosent av verdens befolkning bor i områder utsatt for tilfeller av malaria, rapporterer Centers for Disease Control and Prevention. Hvert år, over 1 millioner mennesker verden over dør av denne smittsomme sykdommen. Leger er avhengige av en reseptbelagte medisiner kjenner som kinin sulfat å behandle malaria. Selv om kinin er effektiv, har det potensial til å forårsake bivirkninger hos enkelte pasienter, inkludert allergier.

Årsaker til Reaksjoner

En allergi mot kinin vanligvis begynner med den første dosen, selv om det vanligvis presenterer ingen bivirkninger. Når kinin kommer inn i blodet, kroppen din feil det for en utenlandsk trussel og produserer antistoffer. Leger henviser til dette som allergi. Ofte er en dose er nok til å forårsake en reaksjon, men det kan ta mange doser før eventuelle bivirkninger oppstår. I løpet av denne tiden, fortsetter kroppen å bygge antistoffer mot kinin. Til slutt, tilstedeværelse av kinin i blodet utløser en reaksjon fra immunsystemet, som frigjør kjemikalier som histaminer for å kjempe den opplevde trusselen fra stoffet. Dette er når symptomene på din kinin allergi begynne.

Typer Symptomer

Det finnes en rekke vanlige symptomer som oppstår i respons til en kinin allergi. Gastrointestinale symptomer er diaré, kvalme, oppkast og magekramper. Mange pasienter opplever respiratoriske og kardiovaskulære effekter som high-pitched lyder når puste, hoste, piping i brystet, pustevansker, tett nese, kortpustethet og hjertebank. Andre rapporterer nevrologiske eller psykiske symptomer som angst, forvirring, besvimelse, svimmelhet svimmelhet og uklar tale. Andre mulige symptomer inkluderer utseendet på rød renner på huden, kløe og hevelse i ansiktet.

Risiko

I noen tilfeller, symptomer på allergi en kinin indikerer en betydelig risiko. Det er mulig å miste bevisstheten og oppleve anafylaktisk sjokk på grunn av reaksjonen. Alvorlig hevelse i ekstremiteter og hals, kjent som angioødem, forekommer hos noen pasienter. En annen mulig reaksjon er en potensielt livstruende hud tilstand kjent som Stevens-Johnson syndrom, noe som fører til smertefulle blemmer å danne i dine øyne, munn og nese ledsaget av Shedding av huden. En lignende tilstand som er mulig på grunn av kinin allergi er toksisk epidermal nekrolyse. Andre symptomer på denne hud reaksjon inkluderer utseendet på røde flekker der huden har falt av å avsløre rå vev, samt en høy feber og spredning av hudutslett til kjønnsorganet ditt.

Behandling

Behandlingen for en kinin allergi ligner i naturen til trinn ofte truffet som svar på en overdose av stoffet. Leger vanligvis begynner med et skudd av adrenalin som stopper handlingene til immunsystemet. Aktivt kull kan også bli administrert, noen ganger etter pumping av magen. Resept-styrke diuretika kan også brukes til å fjerne nivåer av kinin fra kroppen din. Sjelden, nyredialyse er nødvendig for å fullstendig eliminere medikamentet fra kroppen.

Betraktninger

Hvis du noen gang har opplevd en allergisk reaksjon på meflokin, er du sannsynligvis til å være allergisk mot kinin også. I tillegg, hvis du utvikle en mangel på hvite blodlegemer, hemolytisk-uremisk syndrom eller Blackwater feber mens du tar meflokin eller på grunn av en tidligere erfaring med kinin, er du på en økt risiko for en allergisk reaksjon på stoffet. Fordi kinin allergier ofte fremgang veldig raskt, er det viktig å søke legehjelp på den aller første tegn på symptomer.

Hva kan Kinin Cure?

Hva kan Kinin Cure?


Kinin sulfat er en antimalaria stoff hentet fra barken av cinchona treet, som vokser i Ecuador og Peru. På grunn av en rekke alvorlige bivirkninger, US Food and Drug Administration i 2007 utestengt nesten alle reseptbelagte-styrke kinin produkter, og gjentok at kinin er bare å være foreskrevet for ett bruk - behandling av malaria. Protestene forårsaket et opprør blant folk som hadde brukt kinin for å behandle andre problemer.

Problemet

Etter å akkumulere 665 rapporter om alvorlige bivirkninger av kinin mellom 1969 og 2006, inkludert nesten 100 dødsfall, FDA utstedt tunge restriksjoner på stoffets bruk. Kinin kan føre til unormal blodpropp, uvanlige blødninger og uregelmessig hjerterytme, og har vært knyttet til permanent blindhet og hørselsskader. Kinin kan også forårsake delirium, feber, hallusinasjoner, kramper og mange andre negative effekter. Søksmål er jevnlig innlevert i løpet av de problemene folk har opplevd fra å ta kinin. Kinin kan fortsatt bli funnet i over-the-counter produkter i svært lave styrker som ikke forårsaker bivirkninger, og det er også inkludert i ørsmå mengder i tonic vann.

Malaria

Kinin dreper malariaparasitten som overføres av mygg og infiserer de røde blodcellene. Farene forbundet med kinin anses som akseptabelt i behandling av visse tilfeller av malaria i kombinasjon med antibiotika, fordi malaria har høy forekomst av varig skade og død. Leger vanligvis foreskrive kinin for malaria når andre medisiner ikke virker.

Leg Cramps

Fra 2007, er den eneste reseptbelagte-styrke kinin stoffet fortsatt godkjent i USA Qualaquin, som er produsert av Mutual Pharmaceutical Company. Leger tidligere hadde vært forskrivning kinin sulfat for den såkalte "off-label use" for å forebygge og behandle leggkramper som følge av vaskulær sykdom, som leger vanligvis gjør i Storbritannia og andre land. FDA har uttalt at over 99 prosent av resepter for kinin var for off-label forhold. Det er ikke ulovlig for leger å forskrive legemidler for bruk off-label, men mange kvier seg for å gjøre det, spesielt når FDA utsteder sterke uttalelser om uønskede medisinering effekter.

Åreknuter

En annen vaskulær lidelse som kinin er effektiv ved behandling er åreknuter. Disse er hovne, vridde vener i leggene som bule nær overflaten av huden, forårsaker smerte og trette ben. En løsning på dette problemet er skleroterapi, der legen injiserer en kjemisk, for eksempel kinin, inn åreknuter, et kjemikalie som arr disse årene, slik at de ikke lenger kan fylles med blod. Blood deretter tilbake til hjertet gjennom andre vener, og personens kropp absorberer slutt disse ikke-funksjonelle åreknuter.

Babesiosis

Kinin kan også kurere en sjelden malaria-lignende parasittsykdom som heter babesiosis, som spres av flått. Symptomer på babesiosis varierer fra milde influensalignende problemer til en livstruende tilstand.

Der for å få Kinin Sulfate

Der for å få Kinin Sulfate


Alle som har reist til eksotiske deler av verden vet trolig om kinin, det primære stoffet som brukes til behandling av malaria. Kinin kommer i flere former, inkludert Qualaquin, klorokin, Plaquenil, og meflokin, alle stoffer som har sine ulike styrker og svakheter. Kinin sulfate, ofte markedsført som Qualaquin, har vært et fast innslag i anti-malaria behandling siden 1940-tallet og var en viktig legemiddel for amerikanske militært personell stasjonert i Korea og Vietnam.

Hvor å få det og hvorfor

I USA, kan kinin sulfat fås på resept bare gjennom en lisensiert lege og apotek. Kinin og dets derivater er stoffer med betydelig risiko. De har mange bivirkninger, alt fra lever- og nyreproblemer til alvorlig kvalme til sentrale-nervøs-system reaksjoner.

Ved utstedelse Qualaquin, leger veie risikoen for medisiner mot nytte. I de fleste tilfeller, malaria og dens dødelige konsekvenser oppveier risikoen, men i noen tilfeller kan en pasient med hjerteproblemer eller andre medisinske tilstander ikke være i stand til å tåle en kinin-baserte medisiner og må gis substitutter.

Andre kilder

Kinin sulfat kan bestilles online via kanadiske nettapoteker, mens i USA stoffet er mer strengt kontrollert.

I mange tredje verden og utviklingslandene, kan kinin sulfat fås direkte fra apotek uten resept. I noen, kan en farmasøyt eller sykepleier godkjenne sin distribusjon. I andre blir medisinen bare solgt på en "ingen spørsmål" basis.

Annen bruk av Kinin og nye restriksjoner

Siden 1940-tallet, har kinin sulfat blitt brukt "off label" på anledningen til å behandle nattlige leggkramper. I løpet av årene, ble en rekke anti-nattlige leg krampe medisiner som selges i USA som inneholdt den sammensatte.

I 2007, derimot, US Food and Drug Administration utestengt over-the-counter leg-krampe medisiner som inneholder kinin sulfate, som sier at de farene som utgjøres av selv små mengder av stoffet var for stor til å tillate denne bruken uten ytterligere testing og vurdering. Noen medisiner som inneholder kinin sulfat må nå fås på resept bare.