Digidexo.com

te som gjør deg søvnig

Tips for å gjøre deg søvnig

Tips for å gjøre deg søvnig


Søvnløshet kan være en vanskelig ting å overvinne, spesielt hvis du er under stress eller som gjennomgår endringer i livet ditt. Mangel på søvn kan føre til en myriade av problemer, inkludert problemer med å konsentrere seg, hodepine og tretthet. Hvis du leter etter en måte å indusere søvn uten å ta piller, vet at alternativene er mange.

Forbered Sleeping Tid

Hvis du har en hard tid å trappe ned etter en stressende dag, kan det hende du trenger litt tid til forberedelser før du hodet til sengs. Om en time før du hodet til sengs, demp belysningen, spille litt dempet musikk og unngå alt som kan forstyrre søvnen din. Hvis du ser på TV, unngå nyheter eller redsel eller actionfilmer. I stedet kan du slappe av på sofaen med et magasin eller en bok mens omgitt av lys, eller ta et varmt bad. Ikke tren på soverommet. Hold datamaskiner i stuen og bare hodet til sengs når du får klar til å sove og slappe av.

Trene og spise mindre enn tre timer før sengetid kan også føre til søvnløshet. I stedet trene tidlig på dagen for å frigjøre spenninger og forberede deg på en rolig kveld, og unngå tunge, krydret måltider sent på kvelden. Unngå koffeinholdige drikker etter 17:00, så vel.

Stol på Herbal Hjelp

Det er mange kosttilskudd og naturprodukter som kan hjelpe indusere søvn. Den enkleste man er et glass varm melk med honning. Kombinasjonen av disse to produktene gir en beroligende effekt som gjør deg søvnig og avslappet. Kamille-te er ikke bare søvndyssende, men er ofte anbefalt for såre muskler og muskelsmerter. Visse essensielle oljer, blant annet kamille og lavendel, kan brukes på puta eller lagt til badet for å hjelpe deg å slappe av.

Vær konsekvent

Du er mer sannsynlig å føle seg trøtt hvis du blir kroppen din vant til en bestemt rutine. Gå til sengs på omtrent samme tid hver kveld hjelper, som betyr å gjøre det samme (som å lese eller lytte til musikk) rett før hver sengetid. Hvis du har en hard tid å sovne, få opp. Ikke stress over din manglende evne til å falle søvn. eller vil kroppen din begynne å assosiere soverommet med stress. I stedet, lage en kopp te eller lese en stund før du begynner å føle deg søvnig. Sørg også for at soverommet er ledende til å sove. Invester i en god pute og dyne, samt tykke gardiner til å blokkere ut lysene. Noen mennesker sover bedre med litt bakgrunnsstøy. Prøv å slå en fan på eller kjøpe en støy maskin for å indusere søvn.

Hvordan gjøre deg søvnig

Det er noen mennesker som kan være ut så snart hodet treffer puten. Så er det noen mennesker som kaste og slå for timer prøver å gå i dvale. Uansett årsak og uansett tid, det er en måte å gjøre deg søvnig ved å følge noen gode strategier. For å utføre disse strategiene, er du kommer til å trenge noen elementer og litt snack mat.

Bruksanvisning

1 Gjør kryssord. Disse kan være svært taxing på sinnet som kan gjøre deg trøtt. Noen fra av kognitiv ferdighet puslespill eller spill vil fungere. I tillegg til kryssord, prøv vanlige puslespill, ord finner, Sudoku og kortspill som kabal.

Tell kalorier. Ligge i sengen og tenke tilbake til knyttneve måltidet du spiste til ditt siste måltid på dagen. Prøv å finne ut kaloriinnholdet i hvert måltid. Da tenker tilbake til dagen før, og holde det gående bakover i tid. Alt dette konsentrasjon vil slite deg ut.

Spis litt tryptofan. Du er sikkert kjent med Thanksgiving krasj du får etter å ha spist kalkun. Det er på grunn av et stoff i det som kalles tryptofan. Spis litt kalkun med en varm glass melk eller en kopp yoghurt. Den kalsium vil hjelpe hjernen din prosessen tryptofan bedre.
Tryptofan kommer også i tillegg form også.

Ta litt vendelrot. Valerian rot er en urte formel som kommer i enten kapsel eller skjær form. Det hjelper slappe muskler og nerver i kroppen.

Bruk noen L-theanine. Dette er et stoff som øker nivåene av gamma-aminosmørsyre eller GABA, i hjernen. Dette er et kjemisk stoff som induserer avslapning. Det er også funnet i grønn te.

Bruk melatonin. Dette er et stoff som virker på den interne klokken i kroppen. Ta melatonin for å tilbakestille kroppens naturlige tendens til å gå i dvale og våkne opp.

Tips og advarsler

  • Hvis du velger å finne ut kalori innholdet i måltider, protein og karbohydrater er 4 kalorier per gram og fett er 9 kalorier per gram. Hvis du ikke ønsker å telle kalorier, så bare prøv å huske hvert måltid du spiste starter med den nyeste. Deretter gå gjennom alle dager i omvendt rekkefølge.
  • Når du tar kosttilskudd, sørg for å bruke som anvist. Eliminer stimulerende midler fra kosten. Noen eksempler på disse ville være kaffe, brus, sjokolade og og energidrikker.

Liste over matvarer som gjør deg mett

Liste over matvarer som gjør deg mett


Satiation betyr følelsen fornøyd. Når det henvises til mat, betyr satiation mett uten å bli fylt. De på et vekttap diett eller vekt vedlikeholdsprogram vil se etter matvarer som tilbyr metning eller som holder sult bort for lengste periode. Matvarer som inneholder mye protein tilbyr noen av de høyeste nivåene av metning.

Fet fisk

Ifølge TimesofIndia.com, fet fisk gir høy metning. Laks, tunfisk, makrell og sild har høye nivåer av protein samt omega-3 fettsyrer. Retter som inneholder fet fisk bidrar til å senke kolesterolnivået samt øke stoffskiftet. Det høye proteininnholdet gir deg følelsen fornøyd og fri for sult.

Grovbrød

Hel hvete brød er fulle av fiber og protein. Det er fordøyd langsomt av kroppen din slik at du får en følelse av tilfredshet for en lengre periode, ifølge PromoteHealth.info. Den langsomme fordøyelsen betyr proteinene blir sluppet inn i kroppen din på en forsinket og jevnt tempo, holde energinivået mer konstant i løpet av dagen.

Poteter

Poteter kan være stor for diett i henhold til WomenFitness.net. Poteter som enten kokt eller bakt er høy i protein og fiber, og dermed bidra til en følelse av fylde. Unngå å spise stekt versjoner som pommes frites eller potetgull. Disse er fulle av fett og gir liten næringsverdi. Potetmos er greit så lenge mengden melk er begrenset og fet pålegg som smør og rømme unngås.

Sitrusfrukter

Sitrusfrukter som appelsiner, grapefrukt, mandariner og klementiner er stor for sin høye vitamin C og fiber innhold og for følelsen av metning de kan tilby. Sitrusfrukter er lave i kalorier og har et høyt vanninnhold, som kan hjelpe deg å føle deg mett lenger. En ekstra fordel er at vitamin C bidrar til å øke kroppens stoffskifte, som hjelpemidler i vekttap.

Popcorn

Popcorn er en stor snack mat som er lav i fett (når laget uten tilsatt smør) og full av fiber. Spise popcorn holder munnen og hendene arbeider kontinuerlig slik at vi får en følelse av tilfredshet når vi spiser det, ifølge TimesofIndia.com. Prøv å unngå store mengder smør eller olje, og hoppe over de karamelliserte versjoner. Disse er fulle av fett, sukker og overflødige kalorier som vil hemme vekttap innsats. Hold deg til salt og lav-fett smør smakstilsetninger.

Hvordan bli kvitt Belly Fat - mat som gjør deg å miste vekt

Hvordan bli kvitt Belly Fat - mat som gjør deg å miste vekt


Selv om menn og kvinner vanligvis få fett i ulike områder, ett felles sted som den pounds haug på er magen. Bli kvitt magefett er ikke vanskelig hvis du innlemme følgende matvarer i din daglige diett. Du trenger ikke å gå på en sult diett for å smelte magefett, det er veldig lett å miste vekt trygt. Faktisk, hvis du spise mer av disse matvarene du kanskje ikke engang vet at du er slanking, men som ukene og månedene passerer du bør ha en flatere mage.

Hvordan bli kvitt Belly Fat - mat som gjør deg å miste vekt

•  Kok opp en gryte med bønner i helgen og legge dem til dine måltider i løpet av uken. Enten du velger svarte bønner, Pintos, bønner eller annen type, de er lastet med fiber og protein som kan hjelpe deg å forbrenne magefett. Tilsett kokte bønner til salater, buljong-baserte supper, chili, eller lage en sunn bønne dukkert og har det med bakte tortilla chips eller rå grønnsaker.

Spis egg fritt siden de er lastet med protein, B-12 og aminosyrer. De er også fylling, billig og allsidig. Rykke dem med dine favoritt grønnsaker og topp med fettfattig ost, kok dem og skjær en over en salat, pochere et egg eller to og ha med hele hvete toast. Egg kan hjelpe deg å bli kvitt nedre mage fett, men hvis du er bekymret for kaloriene erstatte to egg hvite for hver hele egg.

Hell deg en skål med fullkorn frokostblanding om morgenen og topp med lettmelk eller soyamelk for å hjelpe vekttap innsats. Nyt stål kuttet havre toppet med bær og din favoritt yoghurt, eller lage dine smørbrød med 100% fullkorn brød og erstatning brun ris for hvit ris. Du vil føle deg mett lenger, vil øke fiber inntaket og miste magefett.

Velg magert storfekjøtt, kalkun og kyllingbryst. Lastet med B-vitaminer, jern og aminosyrer, kan disse kjøtt sparke stoffskiftet opp et par hakk, og har du brenne flere kalorier. Ved å legge protein til hvert av dine måltider vil du balansere blodsukkeret og du skal føle deg mett lenger.

Hint

  • Du kan ikke og bør ikke leve på disse fire matvarer alene, så sørg for å legge rikelig med frisk frukt og grønnsaker til måltidene.
  • Spis til du føler deg tilfreds, men ikke altfor full eller fylt.
  • Pass på å sjekke med legen din før du starter noen diett, spesielt hvis du har eksisterende helseproblemer eller er på noen medisiner.

Kan du spiser mat som gjør deg lukter godt?

Vi har alle vært rundt folk som hadde en naturlig ubehagelig kroppslukt. Det kan ha vært på grunn av manglende hygiene eller upassende kostvaner, men uansett årsak - de stank! Matvarer som løk og hvitløk kan gjøre deg stinkende, men det er mindre kjent at andre matvarer kan faktisk forbedre kroppens naturlige aroma. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan å spise mat som gjør at du lukter godt.

Kan du spiser mat som gjør deg lukter godt?

Hvordan å spise mat som gjør deg lukte godt

•  Spis ferske råvarer. & # XD; Forbruker ubehandlet mat synker naturlig kroppslukt og endrer lukten av svette.

Drikk mye av ren sitrus juice. & # XD; Sitrusfrukter tendens til å gjennomsyre kroppen raskere og kan gi deg en lemony frisk lukt.

Sesong maten med kanel, nellik, muskat eller kardemomme. & # XD; disse krydder dufter bo i kroppen og parfyme munn og andre åpninger.

Begrens inntaket av rødt kjøtt. & # XD; Mens mange mennesker anbefaler å gå veganer hvis du virkelig ønsker å forandre kroppens naturlige aroma, de fleste foretrekker å begrense rødt kjøtt forbruk ikke eliminere kjøtt, egg og melkeprodukter fra sine liv helt.

Ting som kan hjelpe deg opp i vekt

Ting som kan hjelpe deg opp i vekt


For noen mennesker, økende vekt og holde den på kan være like vanskelig som å miste vekt er for andre, ifølge Katherine Zeratsky, RD, LD ernæringsfysiolog for Mayo Clinic sier at det er en god idé å snakke med legen din hvis du prøver å få vekt og å jobbe med ham for å lage din mål vekt, spesielt hvis du prøver å få vekt for en medisinsk grunn. Heldigvis finnes det noen ganske enkle tips som kan hjelpe deg opp i vekt og holde seg frisk på samme tid.

Oppsøke Balance

Prøver å få vekt er ikke en lisens til å spise alt foran deg. Akkurat som folk som ønsker å gå ned i vekt trenger å telle kalorier, karbohydrater og fett, så gjør folk som prøver å legge vekt på. Balanse er viktig - for mye sukker og fett kan føre til vektøkning, men det vil ikke være en sunn vektøkning.

Ifølge Dr. Dan Heinemann, styremedlem i American Academy of Family Physicians, en diett som består av 10 til 15 prosent protein, 60 til 70 prosent karbohydrater og en liten mengde fett er den riktige kombinasjonen for vektøkning.

Katherine Zeratsky, RD, LD, foreslår å spise fem eller seks mindre måltider om dagen. Dette vil tillate deg å øke kaloriinntaket uten stuffing selv på hvert måltid.

Velge sunn mat

Det kan virke innlysende, men mat med høyt sukker, slik som brus, er ikke gode valg hvis du prøver å sette på pounds på en sunn måte. I stedet oppsøke magre proteiner som kylling og fisk, hele korn, og frukt og grønnsaker. Se etter sunt fett for å legge til dine snacks og måltider, som ost, naturlig peanøttsmør eller andre mutter Butters, nøtter og tørket frukt.

Det er også en god idé å legge høy-kalori komponenter til måltider. Hvis du gjør en sandwich, legg et par skiver av avokado, og lage mat med næringsrike oljer som olivenolje. Legg snacks som smoothies og yoghurt - men ikke bruk redusert fett eller fett-fri ingredienser.

Trening

Hvis du er fysisk i stand, er det viktig å trene uansett hva vekten din. Etter samråd med din lege og få klarsignal til å legge fysisk aktivitet til livet ditt, kan det være lurt å utforske ulike treningsalternativer. Personlige trenere kan hjelpe deg å lære riktig form for vektløfting og andre øvelser som kan hjelpe deg å sette på muskel i stedet for å miste fett.

Ifølge Dr. Heinemann, er en blanding av styrketrening og aerobic trening ideell for å sette på vekt hvis du ønsker å sette den på i form av muskel i motsetning til fett.

Hva er den komponenten i Ultram som gjør deg svimmel?

Ultram er en ikke-narkotiske medisiner som brukes til behandling av moderat til alvorlig smerte. Tramadol er det generiske navnet av dette stoffet som er et analgetikum som frembringer en virkning i de opioide reseptorer i hjernen. Derfor er det ikke nødvendigvis kjemikalier i Ultram som gjør deg svimmel, men hvordan kjemikalier og reseptorer i hjernen din reagerer på Ultram.

Narkotika og alkohol

Det er en grunn til at de fleste medikamenter komme med en advarsel om å avstå fra å drikke alkohol. Ved å kombinere alkohol og medikamenter med Ultram øker virkningen av medisinen. Hvis du tar Ultram alene gjør at du føler deg svimmel, kombinere det med andre stoffer vil øke som sensasjon.

Seratonin syndrom

Tar mer enn anbefalt dose av Ultram kan resultere i seratonin syndrom. Denne tilstanden oppstår når for mye seratonin akkumuleres i systemet, noe som resulterer i ørhet, kvalme og mulige anfall.

Hodeskade

På grunn av Ultram enes virkning på opioidreseptorer i hjernen din, kan svimmelhet resultere fra å ta Ultram etter å ha en hodeskade. Hjernen din kan reagere på medisiner annerledes når det er press eller traumer i skallen din.

Stoffskiftesykdom

En stoffskiftesykdom forstyrrer hvordan kroppen behandler alt du putter i den. Hvis et stoff som Ultram kan ikke fullt ut forbrenne i systemet ditt, kan alvorlige bivirkninger oppstår, minst som er svimmelhet.

Overdose

Hvis du tar mer enn den foreskrevne mengde av denne medisinen, kan oppbygging av et opioid-reseptor agonist forårsake svimmelhet, kvalme, tretthet, grunne pust, klam hud, svakhet og ørhet.

Lav Kolesterol Diet som også hjelper deg å miste vekt

En lav kolesterol diett som også hjelper deg ned i vekt er kjent som et hjerte sunt kosthold, som er fastsatt av American Heart Association. Et hjerte sunt kosthold er lav i fett og tomme kalorier som samtidig er næringsrikt. Dietten fremmer en sunn livsstil som inkluderer å opprettholde en riktig vekt. Siden en lav kolesterol diett er naturlig lav i kalorier, kan miste vekt oppnås ved å være flittig om din matforbruk.

Hva du spiser Do?

Spis et utvalg av frukt og grønnsaker. Ifølge American Heart Association og USDA, frukt og grønnsaker er lavt i kalorier. I tillegg til å være lav i kalorier og kolesterol-fri, frukt og grønnsaker er høy i antioksidanter og fiber.

Velg løselig fiber mat. Løselig fiber inneholder ingen kolesterol og bidrar til å fjerne plakk fra arterieveggene, ifølge American Heart Association. Det anbefales at du spiser 20 til 30 milligram fiber daglig, ifølge USDA. Velger hele korn enn mat laget med raffinert mel vil høste hjertet sunt resultater og spare deg kalorier. Spise en bolle med havregryn eller fullkorn frokostblanding til frokost med lettmelk i stedet for kaker eller sukker-belagt frokostblanding. Velg fullkorn pasta, brød og knekkebrød fremfor andre raffinerte versjoner.

Spis sunne oljer. I stedet for å spise eller bruke smør, begynne å nyte olivenolje. Enumettet og flerumettet fett kan senke kolesterolnivået, ifølge Mayo Clinic. Overvåke forbruket, men siden de er fett.

Spis lite fett protein. I stedet for rødt kjøtt, spiser bønner eller fjærkre uten hud. Lag en vegetarisk svart bønne chili og erstatning tempeh for hamburger.

Velge lav fett meieri. Lav fett meieri er 1% eller nonfat, sier USDA. Erstatte smør med Omega-3 beriket margarin. Bruk olivenolje i stedet for smør.

Unngå eller begrense mettet fett. Mettet fett er animalsk-basert og kan øke kolesterolnivået ditt, sier Mayo Clinic. Eksempler på mettet fett inkluderer hele fete meieriprodukter og rødt kjøtt. Slutte å spise frityrstekt mat, bearbeidet mat og rask mat som er kjent for å inneholde skadelig fett.

Spise Omega-3 fettsyrer. Omega-3 fettsyrer er kjent for sine kolesterolsenkende evner, sier Mayo Clinic. Det anbefales at du spiser fisk minst to ganger i uken. Nyte et utvalg av laks, sild, sardiner, tunfisk Albacore, sjø ørret og makrell, som er høy i Omega-3. En servering størrelse er på størrelse med et spillkort dekk, eller tre gram kokt.

Overvåke matinntak

Bruk porsjonskontroll. Porsjonskontroll hjelper deg med å overvåke din calorie og næringsforbruk, sier USDA. Det hjelper å planlegge dine daglige måltider. Du må begynne å telle kalorier for å gå ned i vekt. Ifølge gicare.com og USDA, en lav kolesterol diett som også hjelper deg å miste vekt består av 1200 daglige kalorier for kvinner og 1500 for menn. Hold en food journal for å registrere kaloriinntaket.

Bruke mat etiketter

Vit hva du spiser. Reading mat etiketter vil gi deg kunnskap om kolesterol, fett og natrium innhold, sier American Heart Association. Unngå høye mengder av noen usunne elementer. Den første ingrediens oppført vil være hva som er mest utbredt i produktet.

Hvordan å miste £ 20 i 2 uker - 3 feil som får deg til å mislykkes

Hvis du ønsker å miste £ 20 i 2 uker, så vil du få det bedre hvis du kjenner de tre største feilene folk flest gjør mens du forsøker å gå ned i vekt raskt. Å miste vekt raskt er ikke alltid lett, men hvis du unngå disse feilene, er det mulig.

Hvordan å miste £ 20 i to uker - største feilene

Hvordan å miste £ 20 i 2 uker - 3 feil som får deg til å mislykkes

•  Mangel på søvn eller avslapping

Sjansen er at hvis du er under mye stress og du har ikke en fin måte å lindre stress, å miste vekt raskt kommer til å være ganske vanskelig. Hvis du ikke sove nok om natten eller er lei i løpet av dagen, du kommer til å slite også fordi slippe lbs er ikke alltid om kosthold og mosjon. Hvis du er lei eller stresset ut, vil kroppen din skille ut et kjemikalie som kalles kortisol. Denne kjemiske forteller kroppen din til å spise og til å lagre fett, i stedet for å brenne den. Du kan stoppe dette kjemikaliet fra å ødelegge fett tap ved å få nok søvn, omtrent 7,5 timer, og slapper av litt.

Meal Skipping

Mange hopper over frokost, eller hoppe over middag fordi de "spiste en stor lunsj." Sannheten er at hvis du hopper over et måltid, vil du ikke være å gjøre opp for overspising eller påskynde din fett tap, vil du bli bremse ned stoffskiftet og setter kroppen inn i survival mode. Når du gjør dette, lagrer du mer fett og slutte å brenne den umiddelbart, hvorfor tror du sulte deg selv dietter aldri holde vekten av? Ikke hopp over måltider hvis du ønsker rask vekttap.

Gjør Feil Exercise

Når folk tenker på å miste vekt raskt, de vanligvis treffer tredemølle og sulte seg selv. Vi har dekket på hvorfor det ikke er bra å sulte deg selv, men tredemølle er ikke den beste løsningen heller. Hvis du ønsker å miste fett fort, må du bygge mer muskler. Bare kjører for å brenne kalorier vil ikke kutte den. Bygge muskler vil brenne fett selv når du ikke trener, så får til gym og gjøre noe styrketrening hvis du ønsker å nå målet ditt.

Hint

  • De 3 største feilene som er nevnt ovenfor er det verste laget av folk prøver å miste miste 20 kg på 2 uker. Ikke ender opp motet og sviktende som de menneskene som gjør disse feilene. Få en god vekttap plan og du kan lykkes.

Mat som gjør deg å miste vekt

Å miste vekt tar innsats. Men å vite hvilke matvarer å velge kan bidra til å gjøre det lettere. Å spise riktig mat kan hjelpe deg å holde deg mett lenger og øke din calorie-brenning makt uten å gjøre du føler deg sulten eller fratatt. Det er flere matvarer du bør inkludere i kostholdet ditt for å hjelpe deg å nå dine vekt-tap mål.

Matvarer med høyt vanninnhold

Matvarer som er sammensatt hovedsakelig av vann kan hjelpe deg til å føle fornøyd mens du tar opp færre kalorier. I likhet med å drikke et glass vann før du spiser, velger høy vanninnhold matvarer kan bidra til å fylle magen før du har sjansen til å hengi seg til høyere kaloriinnhold valg. Selv på snack tid, kan disse matvarene bidra til tidevann du over til neste måltid uten å sprenge kaloribudsjettet. Noen gode valg for høyt vanninnhold matvarer som hjelper deg ned i vekt er buljong-baserte supper, frisk frukt, grønnsaker og kokt korn som bønner eller pasta.

Høy-fiber matvarer

Velge høy-fiber matvarer kan hjelpe deg å føle deg mett raskere og for en lengre periode. Fiber utvider i magen, noe som øker følelsen av metthet. Uløselig fiber, den typen som finnes i mange grønnsaker og helkorn, er ufordøyelig. Dette betyr at det ikke blir brukt av kroppen for energi, men det hjelper å flytte ting gjennom fordøyelsessystemet, som også kan hjelpe når du prøver å gå ned i vekt. I tillegg høy-fiber matvarer har liten innvirkning på blodsukkeret. Dette hjelper deg å unngå toppene i insulin som kan føre til sterke cravings og binges. Noen gode valg for høy-fiber matvarer inneholder havregryn, brun ris, frø, nøtter og mørke, bladrike grønnsaker.

Høy-protein matvarer

Sammenlignet med andre matvarer, det tar kroppen din mer tid til å fordøye protein. Dette hjelper deg til å føle full for en lengre periode. Når du velger proteinrik mat, noen alternativer er bedre enn andre. Animalske proteiner inneholder ofte store mengder mettet fett som kan føre til økt risiko for kreft, hjertesykdom og andre helsemessige forhold. Prøv å innlemme flere hjerte-sunne proteiner som tofu, nøtter, bønner, linser og spinat.

Stoffskifte-Styrking Foods

Nyere studier har vist at enkelte matvarer kan faktisk øke kroppens evne til å forbrenne kalorier. Noen matvarer som har vist seg å øke metabolismen inkluderer chili, rød pepper flak, grapefrukt og grønn te. Ikke glem å drikke mye vann, også. Selv svak dehydrering kan føre til at du brenner færre kalorier. Å drikke nok vann (åtte 8-oz. Glass per dag for de fleste voksne) bidrar til å undertrykke appetitten og skylle ut overflødig natrium og giftstoffer fra kroppen din.

Matvarer for å unngå

Unngå matvarer som kan føre til vektøkning er like viktig som å legge riktig mat til kosthold. Hvis du prøver å gå ned i vekt, unngå svært bearbeidet mat og de høyt i mettet fett og sukker.

Matvarer som forårsaker deg å miste vekt

Mange av oss ville elske å finne magiske matvarer som hjelper med vekttap. Mens det er ingen spesielle matvarer som vil gjøre en person gå ned i vekt, det er mange matvarer som kan hjelpe en vekttap programmet lykkes.

Betydning

For å gå ned i vekt, må en person spise mindre og trene mer --- med andre ord, forbrenne mer kalorier enn han forbruker. Hoppe over måltider og crash dieting ikke bidrar til vekttap og kan forårsake skade.

Ferske matvarer

Å spise ferske, naturlige matvarer fremmer vekttap. Frukt, grønnsaker og belgfrukter inneholder få kalorier, men er rik på vitaminer, mineraler og fylle fiber. Grapefrukt og gresskar er to gode vekttap mat.

Hele korn

Velg hele korn matvarer som hele hvete brød, müsli, hele korn pasta og brun ris. Bakte poteter og søtpoteter er også sunne valg.

Lean protein

Lean protein, fjærkre og fisk hjelpe deg å føle deg mett og forsyning protein trengs for energi og styrke. Grass-matet biff er å foretrekke. Sardiner er et vekttap røverkjøp: de er lave i kalorier og rik på sunne omega-3 fettsyrer, og de kan øke stoffskiftet.

Grønn te

Nipp grønn te i løpet av dagen som et slanke alternativ til andre drikkevarer. Grønn te kan øke hastigheten på stoffskiftet, gir antioksidant fordeler og redusere stress.

Vann

Drikk mye og drikker det ofte. Vann bidrar til å holde deg mett og bidrar til å skylle ut giftstoffer. Best av alt, det er gratis.

Mat som gjør deg feit

Mat som gjør deg feit


Som i 2009, er en tredjedel av USAs voksne befolkningen overvektige. At antallet doblet fra 1980, forårsaker en bevegelse blant helsemyndigheter og allmennheten. Fedme er forbundet med flere sykdommer og kreft som betyr at å opprettholde vekten din er viktig å opprettholde din helse. Vektkontroll er et produkt av trening og riktig kosthold. Her er noen matvarer som du kan unngå eller begrense for å kontrollere vekten din. (Se Referanse 2)

Balanse

Generelt kan ingen spesiell mat gjør deg feit. Du kan spise hva du vil så lenge energiforbruket ditt (kaloriforbrenning) er lik eller høyere enn kaloriinntaket (hva du spiser). Overspising, eller spise mer kalorier enn du forbrenner, vil gjøre deg overvektig uansett hva du spiser. Men det er noen matvarer som vi kan unngå å bedre opprettholde vår vekt og helse.

Høy Calorie

Høy kalori mat når det spises i overkant kan bidra til vektøkning. Noen høyt kalori mat er bra for deg, mens andre ikke er det. Noen eksempler på høy kalori mat som har ernæringsmessig verdi er ikke verdt mye kalorier er kylling pai, tunge sauser (spesielt ost sauser), og kanelboller. Ifølge NutritionData.com, de beste hundre høyt kalori mat er fett og oljer.

Høy Fat

Fettrik mat er ikke bare høy i fett, men de har også en tendens til å være høyere i kalorier. Ett gram protein eller karbohydrater lik 4 kalorier, mens et gram av fett er lik 9 kalorier. Bacon har 31 gram fett for tre skiver og en rack av baby tilbake ribbeina har 65 gram fett. Generelt, kjøtt har mer fett enn de andre matvare kategorier, men meieriprodukter og belgfrukter kan ha høye fettinnhold som gjør oljer.

Tomme kalorier

Ifølge American Heart Association, tomme kalorier er matvarer som har lite eller ingen ernæringsmessige fordeler. Disse kan gjøre deg feit fordi en, trenger du ikke trenger dem. Med mindre du er utsultet og rent trenger kalorier, er det ingen grunn til å konsumere tomme kalorier. Dernest disse matvarene gjør at du føler deg full, men kroppen din er fortsatt mangler næringsstoffer og det betyr at du fortsatt trenger å spise for å få disse næringsstoffene. Eksempler på tomme kalorier er brus, pommes frites og chips, godteri, alkoholholdige drikkevarer, og raffinert korn.

Fast Food

Hvis du teller kalorier, er fast food ikke det beste alternativet. Hvis du finner deg selv i en drive-through, men det er noen matvarer du bør unngå. Først ut er McDonalds Deluxe frokost. Den har 1220 kalorier, med 550 av disse er fra fett. Taco Bell er Fiesta Taco Salad kan virke som et sunt valg, men det har 860 kalorier med 82 gram fett. Bare en av Cinnabon sin Caramel Pecanbon gir deg 1100 kalorier. Den høyeste kalori ting du kan finne på fast food restauranter er Burger King er Triple Whopper med ost. Den har 1230 kalorier. For noen på en 2000 kalori diett, spise dette er over halvparten av sitt kalori behov for dagen.

Er det vitaminer som vil gi deg energi?

Er det vitaminer som vil gi deg energi?


Det er noen dager hvor ingen mengde kaffe kan perk deg opp. Når disse dagene blir alt for ofte, er det på tide å se utover inntak av koffein og søvnvaner for å finne ut hva som forårsaker lavt energinivå. Visse vitamin og mineral mangler manifest som svært sliten, så snakk med legen din om hvordan du endrer din diett eller legge til kosttilskudd for å øke din energi.

Boost Med B-12

Hvor som helst fra 15 prosent til 40 prosent av amerikanerne mangler nok vitamin B-12 for optimal helse, ifølge registrert kostholdsekspert Kate Geagan. Dette vitamin - en av åtte i B-kompleks - bidrar til å gjøre friske blodceller, skjema DNA for nye celler og konvertere mat til energi. Når du konsekvent ikke får de 2,4 mikrogram du trenger per dag, vil du oppleve trøtthet, samt symptomer som irritabilitet og hukommelsesproblemer. Forhindre lave nivåer av B-12 ved å legge mer av det i kostholdet ditt gjennom animalske produkter som fjærfe, kjøtt og sjømat, forsterkede frokostblandinger, eller befestet soya eller mandelmelk. Du kan også ta et daglig tilskudd, spesielt hvis du er vegetarianer eller veganer.

Vitamin D

Mer enn en milliard mennesker over hele verden er mangelfull i vitamin D, ifølge en studie publisert i "International Journal of Health Sciences" i 2010 Denne mangel kan dukke opp, sammen med andre symptomer, som kronisk tretthet. Hvor som helst mellom 50 og 90 prosent av vitamin D er produsert ved å utsette huden din for sollys, mens resten kommer fra kosten kilder som eggeplommer, fet fisk og befestet meieriprodukter. Hvis du er lite D, øke din energi ved å sørge for at du får 600 internasjonale enheter om dagen, med mindre du er over 71 år, i så fall trenger du 800 hormonspiral daglig.

Fordelaktig Minerals

Det er ikke bare vitaminer som kan redde eller ødelegge din energiforsyning - mineraler spiller en rolle, også. For eksempel er magnesium som kreves for mer enn 300 biokjemiske reaksjoner, som inkluderer å konvertere glukose til energi. Får for lite, og du kan føle at du drar. Konsumere 300 milligram per dag hvis du er en kvinne eller 350 milligram per dag hvis du er en mann fra kilder som mandler, hele korn eller fisk som kveite.

Lavt jern nivå er også en sannsynlig gjerningsmann, gitt at det er nummer 1 nærings-mangel i verden. Uten nok jern, har kroppen din til å jobbe ekstra hardt for å produsere hemoglobin, den delen av røde blodlegemer som transporterer oksygen, noe som gir deg følelsen lethargic. Kvinner trenger 18 milligram jern per dag inntil fylte 50 år, når kravet faller til 8 milligram. Når gravid, hopper det behovet til 27 milligram per dag. Menn trenger 8 milligram per dag i tillegg. Selv om du kan ta et supplement, kan du også få jern fra kjøttdeig, østers og muslinger, samt plante-baserte matvarer som bønner, spinat og brokkoli.

Andre energigivende strategier

Hvis du spiser en godt balansert kosthold og har utelukket vitamin og mineral mangler som årsak til din lave energinivå, snakk med legen din for å utelukke underliggende medisinske tilstander. Andre enkle reparasjoner inkluderer øke mengden av trening du får, som fysisk aktivitet kan øke energi. I tillegg kan dehydrering gjør deg trøtt, så drikk rikelig med vann hver dag.

Lav kalori mat som gjør deg full

Ifølge MayoClinic.com, plukke matvarer med mye fiber eller vann er nøkkelen til å fylle magen uten å pakke på vekt. Disse matvarer anses lav-energi tett (de gir deg en større del med mindre kalorier) i stedet for høy-energi tett (hvor en mindre del av mat, som for eksempel rik iskrem, er høy i kalorier).

Salater

Veggie-tunge salater som er lys på krutonger, dressing og ost vil legge bulk til måltidet, spesielt hvis du inkluderer fiberrike elementer som brokkoli og gulrøtter.

Helkorn

Karbohydrater fra hele korn gi deg mer næring og fiber enn hvitt-mel-baserte karbohydrater, noe som gjør at du føler deg mett etter å ha spist mindre mat. Havregryn og hel-hvete produkter som korn og brun ris er gode valg.

Popcorn

Så lenge du unngå for mye salt og smør, opptar kalori-light popcorn munnen ved å holde deg tygge på en stund.

Suppe

Å spise suppe som er essensielt buljong eller fylt med grønnsaker vil fylle deg på grunn av sitt vanninnhold.

Jell-O

For å tilfredsstille din søt tann, prøv sukkerfri Jell-O. Igjen, en av sine største komponentene er vann, og den er tilgjengelig i en rekke varianter.

Rice Cakes

Rice kaker har kommet en lang vei. Du kan kjøpe brun ris kaker eller kjøpe dem med lette smakstilsetninger som ranch og cheddarost.

Mat du kan spise som vil hjelpe deg Tan

Mat du kan spise som vil hjelpe deg Tan


Betyr skyggen av brunfargen avhenge av maten du spiser? Noen vil hevde at mat og spising har ingenting å gjøre med tanning kroppen din, men andre, inkludert noen eksperter, si at maten du spiser gjør faktisk hjelpe kroppen din å tan. Mens leger fraråder for mye soling, kan du øke din tanning potensial ved å spise visse matvarer. Faktisk kan du hindre tanning ved å velge feil mat ved neste måltid.

Mango og annen frukt

Mango er høy i vitamin A, som fremmer tanning i huden din ved å tiltrekke solens stråler til å gi deg en sunn glød. Andre frukter som inneholder vitamin A er fersken og meloner. Vannmeloner, spesielt, ikke bare tilby vitaminer, men er også fulle av vann, noe som er viktig når utsette kroppen og huden for solen. Vannet hjelper hydrat huden mot solens varme. Vitamin B og B6 finnes i vannmelon boost tanning evner i huden din.

Gulrøtter og Andre vegtables

Rå gulrøtter, som er høy i karoten, tilbyr den beste fordelen for å skape en vakker brunfarge. Beta karoten i gulrøtter omdannes av kroppen til vitamin A, som armer huden mot solbrenthet og gir den med næringsstoffer for å beskytte seg selv. Karoten hjelper støtte melanin, som er ansvarlig for mørkere hud mot sollys. Det er også brukt i kunstige tanning produkter. Andre grønnsaker, som paprika, squash eller tomater, kan prep huden for soling også.

Egg

Egg er rike på vitamin A, B, D og E som er regenererende og gjenopplive til kroppen og huden. Plommen i egget tilbyr andre revitaliserende ingredienser som B6, Omega-3 og Omega-6 fettsyrer, som prep huden for soling. Legg litt ost, spesielt hvit ost, beriket med kalsium til kosthold og soling potensielle økninger. Kalsium-rik mat har en tendens til å hjelpe deg brunfarge raskere.

Grillet mat

Grilling mat kan bidra til å øke tanning fordeler så lenge de er forberedt på riktig måte. Børsting kjøtt og fisk med olivenolje, rødvin, soyasaus eller balsamicoeddik er en tanning booster. Grillingen holder kjøttet magert og olivenolje inneholder revitaliserende og regenererende egenskaper når man gnir direkte på huden, men enumettet fett kan hjelpe huden fra innsiden ved å holde det ordentlig hydated og sunn. Ved grilling mat, holde seg borte fra sitrus, persille, Chevril og karse, eller du kan reversere din innsats for solbrenning huden.

Foods å spise til lunsj som vil gi deg energi for ettermiddagen

Foods å spise til lunsj som vil gi deg energi for ettermiddagen


De fleste kommer for en koffeinholdige drikker eller sukkerholdig snacks til å øke energi mellom måltidene. Selv om disse produktene gir en energi boost, er resultatene ikke langvarig fordi de inneholder tomme kalorier. I stedet, pakke en lunsj med laks, bønner, mørke grønne blader, mørk sjokolade og melk. Disse matvarer er sunn, deilig og hindre ettermiddag krasjer slik at du kan holde deg aktiv hele dagen.

Beans

Bønner, som for eksempel nyrer og kikerter, inneholder komplekse karbohydrater, protein og fiber, som sakte frigjør energi, opprettholde en persons blod sukker for å hindre ettermiddag krasjer. Disse bønner inneholder også jern og B-vitaminer, som reduserer tretthet ved å øke hemoglobin produksjon. Bønner er ofte forbrukes i supper, salater og pasta.

Laks

Laks inneholder omega-3 fettsyrer som forebygger hjertesykdom ved å senke triglyserider og blodtrykk. Det er også full av protein, noe som bidrar til å stabilisere blodsukkeret og øke energi. Laks kan bli grillet, bakt, kokt eller sautert og spist på egen hånd eller på en salat.

Mørke grønne blader

Spinat og grønnkål er eksempler på mørke bladgrønnsaker som inneholder vitamin B, C og E, samt jern og antioksidanter. For å øke din energi, inkludere mer fiber i kosten ved å erstatte salat med mørke grønne blader i sandwicher og salater.

Mørk sjokolade

Mørk sjokolade inneholder fenyletylamin og tyramin er forbindelser som er ansvarlig for å øke energi. Den består også av antioksidanter som reduserer en persons risiko for hjertesykdom ved å senke blodtrykket.

Melk

Melk skilte vitaminene A, B12 og D, samt kalsium og protein. Mens protein stabiliserer blodsukkeret, er kalsium absorbert av bein og tenner, styrke dem og hjelpe forebygge osteoporose.

Hva gjør du for allergier som får deg til å nyse og hoste?

Allergi oppstår som svar på spesifikke allergiske triggere. Hver person har sitt eget sett med unike triggere, samt reaksjoner. En av de mest vanlige reaksjoner er høyfeber eller allergisk rhinitt. Dette respiratoriske tilstand fører til økt betennelse, noe som kan føre til overbelastning og skape symptomer som nysing og hoste. Forstå årsaken til allergisymptomer er nøkkelen i å vite hvordan du behandler dem.

Få Testet

Hvis nysing og hoste får det beste av deg, er det viktig å finne ut hva som forårsaker dem. Det er mange triggere som kan forårsake en høysnue type reaksjon. Noen av de vanligste er pollen, muggsopp og kjæledyr dander. For å finne din allergisk trigger, besøke en allergolog. En hud test er en av de beste måtene å finne ut hva din allergi er. Dette effektiv test gir umiddelbare resultater. Ved å plassere ulike allergenekstrakter på ryggen eller armen, kan en hevet bump fortelle din allergolog raskt hva du er allergisk mot, samt alvorlighetsgraden.

Forebygging

Selv unngå triggere helt kan virke umulig, er det mange måter du kan hjelpe minske sin potens. For innendørs forebygging, sørg for å bruke HEPA (høy effektivitet partikkelfilter luft) filter på støvsugere, luftrensere og klimaanlegg. Dette er nøkkelen i å hjelpe til å fjerne mikrostørrelse allergener flytende i ditt hjem. Hvis du er allergisk mot støvmidd og kjæledyr dander, prøv å dekke sengen med en madrass kapsling. Hvis dyr er i hjemmet, kan du prøve å begrense dem til ett rom i huset, og bade dem regelmessig med spesielle sjampo for å holde dander under kontroll. For alvorlige allergier, kan det være lurt å vurdere å fjerne noen teppe og erstatte den med gulv, så mange allergener en tendens til å bygge seg opp i tepper og kan være vanskelig å fjerne. For utendørs allergier, er det en god idé å sjekke pollen og mugg teller i ditt område. Hvis de er høye, prøve å planlegge aktiviteter for innendørs, og begrense tiden utenfor.

Medisiner

Du kan trenge medisiner for å bekjempe allergi. Avhengig av alvorlighetsgraden av dine reaksjoner, er det mange effektive over-the-counter og reseptbelagte medisiner tilgjengelig. To av de mest vanlige er antihistaminer og dekongestanter. Antihistaminer bekjempe histamin, som er et kjemikalie i kroppen din som skaper betennelse under en allergisk reaksjon. Decongestants lindre lunger. For nysing og hoste, ta både medisiner muntlig - ved første tegn til symptomer, som det kan ta opptil 30 minutter før du føler noen lettelse. Vær oppmerksom på eventuelle bivirkninger som du kan føle; økt tretthet, skjelving eller forverring av symptomene er tegn til å ringe legen din før du fortsetter behandlingen. Hvis symptomene blir alvorlige, og du blir kortpustet, kontakt lege umiddelbart.

Hvordan finne en diett som fungerer for deg

Hvordan finne en diett som fungerer for deg


Hvis du har prøvd slanking før, har du sannsynligvis innse at ikke alle dietter fungerer for alle mennesker. Din beste venn, for eksempel, kan ha mistet 20 pounds på South Beach dietten, mens du faktisk gått opp i vekt på den. En måte å øke sjansene for at en diett vil fungere for deg er å velge - eller lage - en diett som tar hensyn til dine personlige diettbehov.

Bruksanvisning

•  Gå til en ernæringsfysiolog for å finne dine diettbehov. Faktorer som vil påvirke dine behov omfatter kjønn, alder, kroppsmasseindeks (BMI) og helse. Hvis du forbruker mer kalorier enn kroppen din kan bruke, vil du få vekt.

Unngå dietter som hevder å bringe resultatene til alle som prøver dem. Hvis dietten ikke er fleksibel nok til å passe inn med din livsstil, kan det ikke fungere.

Spør venner, familie og kolleger med tilsvarende kroppstyper og av samme alder og kjønn for å dele sine erfaringer med dietter. Analysere hver diett for potensielle fordeler og ulemper. Ta hensyn til råd fra de som taper vekt.

Seek bærekraft og langsiktige fordeler i stedet for over natten vekttap. Kutte karbohydrater helt ut av kostholdet ditt, for eksempel, kan føre til en drastisk fettreduksjon, men du vil få alt tilbake når du begynner å spise dem igjen. Unngå dietter med restriksjoner du ikke tror du vil være i stand til å opprettholde over lange perioder av gangen.

Snack matvarer som gjør deg å miste vekt

Å miste vekt og snack mat ikke høres ut som setninger som hører hjemme i samme setning. For mange maner frem tanker om mat de gruer --- kanskje rosenkål eller brokkoli --- men kort av å konsumere det du egentlig ikke liker å spise sunt, det finnes måter å snack som er sunt og vil hjelpe deg å miste vekt.

Velg Snacks Høy i protein og fiber

Spise snack matvarer som inneholder mye protein eller fiber (eller begge) vil hjelpe deg å gå ned i vekt ved å gjøre du føler deg full, forårsaker du å spise mindre. Over tid vil dette bidra til å barbere av overskytende pounds. Prøv for eksempel hardkokte egg, som er høy i protein og lite kalorier.
Ethvert produkt laget med soya, slik som melk eller iskrem --- inneholder store mengder fiber og protein. Prøv å lage smoothies med soyamelk og bær eller kakao, eller lage en milkshake ut av en av disse kombinasjoner med soya iskrem.
Mandler også er høy i protein og fiber og inneholder magnesium, en kritisk komponent for produksjon av energi og regulere sukkernivået i blodet ditt. Snacking med mandler bidrar til å holde sukkernivået stabilt, noe som vil hindre cravings forårsaket av plutselige dråper eller toppene i insulin (insulin pigger forårsaket av inntak av sukkerholdige matvarer også føre til at kroppen til å lagre ekstra kalorier som fett). En annen fordel med mandler er at strukturen av deres cellevegger reduserer fettopptaket. Prøv å koble dem til soya iskrem. I tillegg gjør den store mengden av umettet fett i mandler (og nesten alle nøtter) dem vanskeligere for kroppen å fordøye, forårsaker du å brenne flere kalorier.
Yoghurt, og noen magre meieriprodukt som cottage cheese, leverer også mye protein, og spise disse på en daglig basis har vist seg å redusere magefett. Legg bær, epler eller pærer å lage yoghurt eller cottage cheese en enda sunnere, mer tilfredsstillende snack.
Hvis du føler behov for å spise en muffins eller bagel, plukke en laget med hele korn, som er høy i fiber og gjør kroppens bruk av insulin mer effektiv, og dermed hindre vektøkning.

Snack på Grønnsaker og lav glykemisk Fruits

Frukter som epler og pærer inneholder mye fiber og vann, noe som reduserer suget og forlenger fordøyelsen. Dette betyr at du vil føle deg mett lenger, og fiber vil blokkere opptaket av noen kalorier, faciitating vekttap.
Bær er også rik på fiber og inneholder mange antioksidanter, som øker blodgjennomstrømningen og hjelpe musklene trekke seg mer effektivt under trening.
Du kan også snack din vei til vekttap ved å spise grønne greener som spinat og brokkoli. Foruten å være lav i kalorier og høy i fiber, både inneholde høye nivåer av kalsium, et viktig mineral for muskel sammentrekning under trening.
Fordi både selleri og kål er vanskelig for kroppen å fordøye, det handler om å konsumere enten kan faktisk forbrenne flere kalorier enn de inneholder. Prøv å spre lav-fett peanut eller mandel smør på selleri for å legge til protein og fiber.

Ta de rette valgene

Hvis ingen av de ovennevnte tilfredsstiller kan du alltids hjelpe anspore vekttap ved å gjøre de riktige erstatninger. For eksempel, i stedet for å gumlet på kjeks, spise hele korn toast med peanøttsmør. Ta en håndfull av høy-fiber, høy-protein valnøtter i stedet for å grave i en pose chips. Når du vil ha noe virkelig søt, nå for en håndfull frosne kirsebær, eller kaste dem i en blender med litt soyamelk og kakaopulver.

Hvordan oppdage hva som gjør deg lykkelig

Hvordan oppdage hva som gjør deg lykkelig


Alle ønsker å være lykkelig, men de fleste aldri tar seg tid til å stoppe opp og tenke over hva lykke betyr, langt mindre hvordan man skal oppnå det. Kjøpe nye ting - elektronikk, biler, klær - kan gjøre deg lykkelig for en kort periode, men når den første rush er over, må du kjøpe mer for å bli lykkelig igjen. Du kan oppdage det som gir deg langvarig tilfredshet og tilfredshet; når du gjør det, kan du nyte en levetid på lykke.

Bruksanvisning

•  Lag en liste. I sin bestselgende bok "Eat, Pray, Love", forfatteren Elizabeth Gilbert skriver av reisen ut av depresjon og tilbake til lykke etter en meget rancorous skilsmisse. Hun laget en liste over ting hun alltid ønsket å gjøre, blant annet lære å snakke italiensk. Lag din egen liste over aktiviteter som du tror kan gjøre deg lykkelig. Ikke begrens deg til rasjonelle eller fornuftige ideer - trikset til brainstorming er å tenke "utenfor boksen".

Prøv elementene på listen. I boken, Gilbert oppdaget snart at lære å snakke italiensk gjorde faktisk gjøre henne lykkelig. Prøv noen av elementene på listen din - ukentlige turer, Szechuan matlagingskurs, frivillig ved din lokale suppekjøkken. Hvis du ser frem til den tiden du bruker på å gjøre noe du skrev ned og føler oppfylt mens engasjert i denne aktiviteten, det gjør deg lykkelig.

Søk hukommelsen. Tenk tilbake og finne små øyeblikk i din fortid som gjorde deg glad - det varmt bad du tok i forrige uke, dagen du gikk til dyrehagen med barnet ditt, den kvelden du brukte å lese en bok i stedet for å kanalsurfing på TV. Gjenskape disse øyeblikkene så ofte du kan, og ser etter måter å oppdage nye små møter med lykke.

Hold en journal. På slutten av hver dag, skrive ned hva som gjorde deg lykkelig den dagen og hva som gjorde deg ulykkelig. Som du fortsette din søken for å oppdage sann lykke, bør din glad listen blir lengre. Tenk på hva du realistisk kan endres for å gjøre din miserable liste kortere - slutte å bruke de ubehagelige sko, ikke ser at oppskakende nyheter show, prøver ikke å være partner i forholdet som er fordømmende og snappish. Ta deg tid til å se på og gjenoppleve dagens lykkeligere øyeblikk vil hjelpe deg til langsiktig lykke.