Digidexo.com

Naturmedisin mot infeksjoner i kroppen

Gjær infeksjoner i kroppen

Gjær infeksjoner i kroppen er på grunn av Candida albicans, en overvekst av candida i munnen. Det kan spre seg gjennom mage-tarmkanalen til tarmene, og skaper en vaginal infeksjon gjær hos kvinner. Menn kan få gjær infeksjoner, også. Overforbruk av gjærholdig mat, mat laget av mold (ost, sopp) og sukker av alle slag (inkludert frukt) kan mate gjær infeksjoner.
The National Institutes of Health (NIH) stater som venstre ubehandlet, kan candida spre seg til hjernen (meningitt), hjertet (endokarditt), øyne (endoftalmitt), spiserør (øsofagitt) eller ledd (artritt).

Identifikasjon

Candida er en velkjent infeksjon. Mange kvinner opplever gjær infeksjoner mens du tar p-piller. Både menn og kvinner kan utvikle gjær infeksjoner etter en tar et kurs av antibiotika --- som dreper av vennlige bakterier i tarmen som normalt holder candida bakterier i sjakk.
Hvis du har symptomer som ekstrem tretthet, mental fogginess, vaginal gjær infeksjoner eller føler "kjøre" fysisk, bør du oppsøke lege for å bli vurdert for candida.

Funksjoner

Candida som en gjær infeksjon er vanlig hos personer med et immunsystem som er svekket av overarbeid eller hvis personen har vært syk nylig og ikke fullt restituert.
Candida bor i munn, svelg, fordøyelseskanalen og i urinveiene. Hvis du har et sunt immunsystem, kan du ikke utvikle candida albicans.

Betraktninger

Hvis du bor eller arbeider i et område som er svært fuktig og har tegn til mugg eller dersom du har vært syk ofte, og har tatt mer enn ett kurs av antibiotika narkotika, kan du være mer utsatt for å utvikle candida albicans.
Hvis du bruker mye mat laget av gjær, mugg eller sukker, er du også mer utsatt. Matvarer inneholder gjær holdig brød (inkludert pretzels, kjeks og pizza), matvarer med mold (ost, men også left matvarer med mikroskopiske utvekster av mold) og sukker av alle typer, inkludert frukt, honning, lønnesirup, melasse og stokk juice. Stevia regnes ikke som sukker.

Misforståelse

Mange mennesker, inkludert medisinske fagfolk oppfatter gjær infeksjoner primært å være en "kvinners helse problemet" fordi de identifiserer dem med vaginal gjær infeksjoner. Mens kvinner har gjær infeksjoner, kan menn også være i faresonen for gjær infeksjoner hvis de har et svekket immunsystem eller passer de øvrige kriterier for miljø og kosthold.

Forebygging / løsning

Legg merke til noen åpenbare tegn på ekstrem tretthet uten grunn, og en følelse av ubehag. Kvinner trenger å bli behandlet før infeksjonen sprer seg. Menn som ikke kan utvise tegn til noen gjær infeksjoner, må være mer oppmerksomme på tegn på soppinfeksjon.
Se legen din for tidlig oppdagelse og behandling for å hindre gjær smitte sprer seg til andre områder av kroppen.

Kan en tann Abscess forårsake infeksjon i kroppen?

Kan en tann Abscess forårsake infeksjon i kroppen?

Tooth Infeksjon

En tann abscess er en smertefull dental tilstand som kan bli svært farlig. En infeksjon i massen av tannen kan føre til lommer av pus å danne i omkringliggende vev, som kalles en tann abscess. Dersom infeksjonen ikke kan kontrolleres med antibiotika, kan alvorlige komplikasjoner oppstå som infeksjonen sprer seg og smitter andre organer. En ubehandlet tann infeksjon kan potensielt føre til dødsfall.

Infeksjonen sprer seg

Huden som omgir tannen inneholder mange kapillarer. Disse små blodkar kan bære smitte til vevet i ansiktet, kjeven bein og blodstrømmen. Infeksjonen kan også opprette en tunnel, som kalles en fistel, mellom kjevebeinet og abscess. Ubehandlet tann abscesser kan føre til bentap i kjeven.

Infeksjon i Blood

Bakterier fra en tann abscess kan potensielt komme inn i blodstrømmen. Dette er et medisinsk nødstilfelle som kalles sepsis. Når bakterier kommer inn i blodet, er ingen organ sikret mot infeksjon, inkludert hjertet og hjernen. Septikemi krever sykehusinnleggelse og antibiotikabehandling.

Tegn og symptomer på gjær infeksjon i kroppen

En gjær infeksjon er en kvinners vaginal lidelse forårsaket av soppen Candida albicans, ifølge kvinners helse nettside WomensHealth.org. Dette er den samme soppen som forårsaker trøske i munnen. Soppen er til stede i mange friske kvinner, men når legemet kommer ut av balanse kjemisk, kan det føre til en plutselig økning i mengden av sopp tilstede i vagina, og føre til en rekke ubehagelige symptomer.

Rødhet og hevelse

En av de vanligste tegnene på at en gjær infeksjon er oppstått er tilstedeværelsen av rødhet og hevelse rundt vulva. Dette rødhet er ofte ledsaget av ubehag og en brennende følelse, spesielt ved vannlating. Selv om dette symptomet er en vanlig del av en gjær infeksjon, kan det være forårsaket fra en annen kilde, og bør sjekkes ut av lege.

Alvorlig Kløe

Gjær infeksjoner forårsake alvorlig kløe i vagina. Dette kløe er vanligvis tilstede inne så vel som utenfor skjeden og området rundt (vulva). Fristelsen til å klø kløe er sannsynlig å være ekstrem, og dette skrape kan føre til en forverring av tilstanden og ekstra ubehag.

Vaginal kløe kan være et tegn på andre forhold også, blant annet kjønnssykdommer, vaginitis, stress, og utbruddet av overgangsalder. En lege bør konsulteres umiddelbart hvis kløen vedvarer.

Discharge

Utflod ofte oppstår med en gjær infeksjon, ifølge National Institutes of Health. Kombinasjonen av denne utladning, hevelse og kløe er vanligvis en enkel gjærinfeksjon diagnose for leger.

Utslippet kan ha et stivt lukt og ser hvitt og tykk som cottage cheese. Utseendet av utslippet kan variere fra kvinne til kvinne, og kan være klar og tykk, hvit og vassen, eller gulaktig i fargen.

Siden veggene i vagina Secrete slim henhold sunne forhold i tillegg, er det viktig å avgjøre om utslippet er av en normal variasjon eller en unormal utflod. En plutselig endring av farge, lukt eller konsistens kan tyde på en soppinfeksjon.

Pain

Vaginal smerte er et vanlig tegn på en gjær infeksjon. Smerte kan være tilstede i form av urin passerer ut av kroppen og syren i urinen gjør kontakt med infiserte ytre hud. Smerte kan også være forbundet med kløe og svie følte på vulva og inne i skjeden.

Det er ikke uvanlig for smerte under samleie for å bli følt under utbruddet av en gjær infeksjon. Stress på vaginal vegger under sex kan irritere den infiserte huden, forårsaker mer alvorlig brennende eller ubehagelig press.

Avansert Septic Behandling

Avansert Septic Behandling


Sepsis er en potensielt livstruende tilstand som oppstår når kroppens immunreaksjon mot infeksjoner skader kroppens vev langt fra den opprinnelige infeksjon, ifølge Mayo Clinic. I avansert sepsis, er organfunksjon berørt, og septisk sjokk - en noen ganger dødelig blodtrykksfall - kan forekomme.

Statistikk

En september 2005 artikkel i Current Infectious Disease Reports identifisert sepsis som den 10. største dødsårsaken i USA. Forekomsten av sepsis var minst 240 pasienter per 100.000 mennesker, og alvorlig sepsis påvirket mellom 51 og 95 pasienter per 100.000 mennesker.

Tilstanden

Ifølge Mayo Clinic, i sepsis, fører en forsterket immunrespons til utbredt inflammasjon. Immunresponsen forårsaker klumper å danne i små blodkar i hele legemet, mens den på samme tid å forstyrre kroppens evne til å bryte ned klumper. Hjertet arbeider raskere å pumpe blod, mens klumper hindrer tilstrekkelig oksygen fra å nå de organer, forårsaker organsvikt.

Medisinering

Leger må handle raskt for å behandle sepsis. Intravenøs bredspektret antibiotika administreres selv før bakteriene som forårsaker infeksjonen er identifisert. Vasopressorer blir brukt til å heve blodtrykket ved behov. Lave doser av kortikosteroider, insulin opprettholde stabile blod sukker nivåer, narkotika som modifiserer immunsystemtiltak, og smertestillende eller beroligende midler er andre medisiner som kan være nødvendig, ifølge Mayo Clinic.

Ytterligere behandling og omsorg

For personer med alvorlig sepsis, støttende behandling, inkludert intravenøs væske og oksygen, er vanligvis nødvendig. Breathing må kanskje være maskin-assistert. Nyresvikt kan forekomme, noe som gjør dialyse nødvendig. Kirurgi kan være nødvendig å fjerne smittekilder, inkludert medisinsk utstyr, intravenøse linjer, drensrør og abscesser.

Aktivert Protein C

En rekombinant aktivert protein C (APC) produktet ble godkjent av FDA i 2001 for å behandle voksne med alvorlig sepsis som har høy risiko for død. APC, et stoff som finnes i kroppen, som styrer betennelse og regulerer blodpropper, er redusert i sepsis, i henhold til survivingsepsis.com. Forskning fortsetter å være viet til APC som en terapi for sepsis, som i 2010.

Hvordan vite om trost er smittsom

Thrush er en infeksjon forårsaket av gjær som kalles Candida sopp. Det er alltid en liten mengde av Candida sopp i munnen, men vanligvis er det holdes i balanse av bakterier og mikroorganismer. Noen ganger kroppen blir immun mot infeksjon fordi kroppen er stresset på grunn av sykdom eller visse medikamenter som forstyrrer balansen. Dette gjør at Candida sopp å danne en infeksjon forårsaker trost. Candida sopp er ikke begrenset til bare munnen. Det også føre til bleie utslett hos spedbarn eller vaginal gjær infeksjoner hos kvinner. Siden alle allerede har candida sopp i kroppen sin, er det smittsomt, men du kan ta skritt for å hindre spredning av trost.

Hvordan vite om trost er smittsom

•  Finn ut om det er trost. Det er ganske lett å få øye trost. Thrush vises som hvite humper på innsiden på i munnen. Når du gni disse humper, vil de blø litt og la en skinnende rød flekk. Flekkene kan ligne på cottage cheese eller et edderkoppnett. Disse humper starter vanligvis på tungen eller indre sjekker men kan spre seg til taket av munnen, tannkjøtt, mandlene. Babyen synes sulten, men nekter å drikke fordi sårene skade deres munn. Infeksjonen kan også føre dem til å kjøre en feber. Ammende mødre kan ha røde, blanke brystvorter, intens smerte når sykepleie, og dyp brystsmerter.

Se legen. Det er viktig å se for å bekrefte trost sammen med å finne årsaken til infeksjonen. En undersøkelse av bump kan bekrefte om det er trost.

hindre spredning. Thrush er mest smittsom til noen som allerede har det. En baby som har trost er svært sannsynlig å få en gjær bleie utslett eller å reinfect seg selv. Det er noen enkle måter å hindre ny infeksjon. Kok alt som normalt ville komme i kontakt med munnen. Dette inkluderer gafler, skjeer, flasker, brystvorter, smokker, og biteleker ved å koke i 5 minutter. Ta barnepass leverandører. Vask hendene ofte. Hvis du klut bleie, bruker disponibel hvis mulig.

Limit sukker og gjær inneholder matvarer i kostholdet ditt. Disse matvarer vil bare stimulere veksten av mer gjær.

Fullfør medisinering. Den beste måten å unngå trost fra å være smittsom, er å ta all medisinen. Hvis du ikke helt stoppe infeksjonen, kan det komme tilbake igjen.

Steril igjen. Det er veldig viktig at du tar deg tid til å re-sterilisere alt som kommer i kontakt med trost. Candida sopp ville ha blitt re-eksponeres for flaskene og gafler igjen. Uten koking og sterilisering alt trost er fortsatt smittsom, og du kan ha en annen utbrudd.

Hint

 • For å unngå å få trost når som helst mor eller baby tar antibiotika, bør probiotika vurderes.
 • Ammende mødre bør også behandles for trost, selv om de ikke har skilt ennå.
 • Ikke stopp sykepleie. Selv om trost er smittsom, er det ikke tilrådelig å stoppe sykepleie, som det ville gjøre skade på melketilførselen.
 • Unngå antibakteriell såpe. Den antibakteriell såpe dreper bakteriene som du trenger for å bidra til å redusere troste smittsom sopp.

Tegn og symptomer på Thrush Disease

Thrush er en gjær infeksjon i munnen. Det kan påvirke tungen, leppene, taket av munnen, fôr av kinnene og selv halsen. Denne infeksjon oppstår når gjæren Candida, som normalt finnes på kroppen, er over-produseres. Dette skjer vanligvis når immunforsvaret er svekket. Ifølge WebMD, er eldre, røykere, personer med høyt stressnivå, diabetes og HIV / AIDS ofte plaget med trost.

Hvite flekker

Et av de første tegnene på trost er utseendet av hvite lesjoner på det indre av munnen. Disse vanligvis vises på lepper, tunge og / eller kinnene, men de kan dukke opp på taket av munnen og halsen, også. Disse lesjonene har en kremet, melkeaktig utseende, ligner cottage cheese.

Blødning og cracking

Ifølge Mayo Clinic, er blødning ofte forbundet med trost. Dette skjer når lesjonene er irritert. Irritasjon kan oppstå når du pusser tennene eller spise noe som gnir mot lesjoner. Sprekkdannelser i hjørnene av munnen kan også forekomme.

Ubehag og smerte

Hvis du er smittet med trost, kan du føle deg som om det er det er noe fast i halsen, ifølge WebMD. Du kan også oppleve en brennende følelse i munnen eller halsen. Dette skjer på grunn av den over-overflod av gjær som oppstår med denne infeksjonen.

Fever

En feber kan presentere seg selv i en trost infeksjon. Ifølge medicinenet, dette skjer når infeksjonen sprer utover spiserøret. En feber er kroppens naturlige forsvar mot infeksjoner, som kroppen din prøver å drepe virus eller bakterier som forårsaker infeksjonen.

Hva er Neulasta?

Neulasta er merkenavnet for pegfilgrastim. Neulasta er en menneskeskapte (syntetisk) versjon av en kolonistimulerende protein som vanligvis produseres i en menneskelig kropp. Neulasta formål er å fremme produksjonen av hvite blodlegemer i benmargen.

Chemotheraphy Effects

Kreftpasienter er ofte foreskrevet Neulasta fordi kreft medisiner de kan være på noen ganger føre nøytrofile, som er en mangel på hvite blodlegemer for å bekjempe infeksjoner. Dermed kan kreftpasienter som får cellegift være mer utsatt for ulike infeksjoner. Neulasta kan bidra til å etterfylle hvite blodceller, slik at kreftpasienter er i stand til mer effektivt å bekjempe-off farlige infeksjoner.

Hvite blodlegemer

Leukocytter eller hvite blodceller, er blodceller som fungerer som en del av immunsystemet. De er en forsvarsmekanisme som virker mot infeksjoner i kroppen. Hvite blodceller er fremstilt etter hematopoietisk stamcelle som ligger i benmargen. Leukopeni oppstår når medisiner føre til en utarming av hvite blodlegemer.

Dosering

Neulasta er tilgjengelig i en løsning bare og er gitt som en injeksjon enten av en lege, en omsorgsperson eller pasientene selv. Vanligvis vil voksne får en dose på 6 milligram hver gang de begynner en runde med cellegift. Det bør gis omtrent 24 timer etter kjemoterapi blir administrert.

Side Effects

De vanligste bivirkningene av Neulasta er magesmerter, urolig mage, tretthet, bein og leddsmerter, hodepine, håravfall, leg hevelse, munn betennelse og søvnløshet. Alvorlige bivirkninger som trenger medisinsk behandling inkluderer: feber, frysninger, hals sårhet eller magesår, blålig hud og lepper, problemer med å puste, øvre venstre abdominal eller skuldersmerter, hevelse i ansiktet og elveblest.

Advarsler

Ikke rist opp medisinen i sprøyten fordi det kan ødelegge medisin.

Ikke bruk medisiner hvis det er misfarget eller har noen partikler i løsningen.

Ikke bruk sprøyter. Sørg for å kaste nåler på riktig måte.

Hold Neulasta medisiner oppbevares i kjøleskap og vekk fra lyset.

Hvordan å behandle infeksjoner med naturmedisin

Hvordan å behandle infeksjoner med naturmedisin


Infeksjon bevirkes når virus eller bakterier som er til stede i kroppsvevet og forårsaker betennelse, feber, opphovning og andre symptomer. Ofte antibiotika, tradisjonell behandling for infeksjoner, gjøre mer skade enn godt. Gjennom naturlig behandling, kan du hjelpe kroppen din bekjempe akutte infeksjoner effektivt og forbedre immunresponsen hvis du har lav motstand mot infeksjoner.

Bruksanvisning

Bruk Aconitum napellus i pille eller flytende form, en felles helhetlig middel som brukes til å behandle infeksjonen. Aconitum napellus er oftest brukt til å behandle infeksjoner ledsaget av plutselig innsettende betennelse og feber, ofte oppstår etter eksponering for sterk vind, streng kulde eller etter en traumatisk opplevelse. Med denne typen infeksjon, kan du føle deg engstelig, redd og veldig tørst.

Ta belladonna for infeksjon som er ledsaget av bankende smerte, hevelse, varme og rødhet. Med denne typen infeksjon, kan ansiktet ditt være varm og spyles mens hendene og føttene føles kalde. Denne typen infeksjon fører ofte tørst, ubehag forverret av bevegelse og lysfølsomhet.

Påfør calendula salve lokalt for kutt og utslett for å forebygge og bekjempe infeksjoner. Calendula kapsler kan også tas for interne infeksjoner og byller.

Rub Grafitt kremen på den infiserte huden. Grafitt er spesielt nyttig hvis du lider av sprukken hud som oppstår med oser utslipp, herpes simplex, impetigo eller hudinfeksjoner rundt ører, øyne, nese og munn.

Tips og advarsler

 • Det finnes mange typer av infeksjoner, som hver trenger en annen naturlig behandling. For riktig bruk av naturlig infeksjon behandlinger, ta kontakt med en naturlege.
 • Ta alle kosttilskudd og naturlige behandlinger i samsvar med produsentens eller din naturlege instruksjoner.
 • Gå til legevakten umiddelbart hvis du oppdager røde linjer som strekker seg fra et sår, grønnlig fargede utslipp eller oppleve hallusinasjoner.

Slik unngår du at Fungal Sinus infeksjoner

Slik unngår du at Fungal Sinus infeksjoner


Sopp er levende organismer som er ute av stand til å produsere sin egen mat. De overlever ved å absorbere næringsstoffer fra områdene de okkuperer. Når de invadere menneskekropper, særlig de med lav immunsystem, kan de bli skadelig. Når tilskadekomne disse sopp dvele ved neseganger og sinus hulrom, der de formerer seg og beiter på sine membran fôr. Små hull rundt membranen dannes når de spiser, fangst slimete og hindrer den fra draining.To hindre sopp bihulebetennelse, gjelder følgende sikkerhetstiltak:

Slik unngår du at Fungal Sinus infeksjoner

Slik unngår du at Fungal Sinus infeksjoner

Øvelse god hygiene for å holde et sunt miljø.

Legg rikelig med grønnsaker og frukt i kostholdet ditt. Disse inneholder antioksidanter som vil beskytte kroppen mot infeksjoner.

Ta vitaminer hver dag for å øke immunsystem.

Drikk rikelig med vann og fruktjuice som er rike på vitamin C.

Unngå alkoholholdige drikkevarer. Det kan inneholde soppgiftstoffer (soppgifter) som vil gjøre deg sårbar for soppinfeksjoner.

Plasser elektrostatiske filtre på varmeovner og air condition enheter. Dette hjelper på å rense luften du puster ved å fjerne luftbårne sopp allergener.

Hvis du er utsatt for allergiske reaksjoner, unngå å utsette deg selv for støv, sigarettrøyk og andre forurensende stoffer, for å holde nasal og sinus hulrom sunt.

Pass på å vaske hendene, spesielt etter å berøre mynter eller regninger, skjelvende hender med andre, eller gjør hagearbeid.

innlemme dine daglige øvelser med pusteteknikker. Dette er ikke bare bra for lungene, men vil også stimulere luftsirkulasjon og rensing av bihulene, for å holde dem friske.

Reduser stress så mye som mulig. En godt sinnstilstand fremmer god helse.

Hint

 • Hvis en sopp bihulebetennelse står ubehandlet, alvorlige komplikasjoner som kan påvirke øynene og hjernen.
 • Hvis symptomene vedvarer selv etter behandlinger, kontakt legen din med en gang, spesielt hvis hevelse i ansiktet og kronisk hodepine forekomme.

Hvordan virker det vaksine mot rotavirus arbeid?

Hvordan virker det vaksine mot rotavirus arbeid?

Innledning

Den rotavirus er et vanlig infeksjon hos barn. Når et barn er infisert, viruset kan forårsake alvorlig diaré og i noen tilfeller kan resultere i sykehusinnleggelse på grunn av dehydrering. Viruset er vanligvis spres gjennom kontakt med andre infiserte barn ved hånd-til-munn kontakt med avføring. Selv om viruset sprer seg lett, er det en vaksine for å beskytte barn mot infeksjon. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, vil dette vaksinasjon forhindre 74 prosent av infeksjoner.

Vaksine

Den vanligste vaksine for rotavirus kalles Rotarix. Rotarix inneholder et svekket form av viruset som forårsaker infeksjonen. Vaksinen gis gjennom munnen to ganger over en periode på 4 uker. Det anbefales å vaksinere barn for viruset ved 2 måneders alder, men det kan gis som helst mellom 2 måneder og 6 måneder.

Slik fungerer det

Rotarix inneholder en svak nok til formen av viruset at det ikke kan føre til at sykdommen forekommer. Men det er nok av en tilstedeværelse som det aktiverer kroppens immunsystem respons. Når den første dose er administrert, begynner kroppens immunsystem lage antistoffer mot sykdommen. Antistoffer er som minneceller i at de husker viruset og de beste måtene å drepe den før den kan forårsake sykdommen. Når antistoffer er blitt opprettet, de forblir i kroppen i det uendelige. Når barnet kommer i kontakt med den fullstendige versjon av virus, blir antistoffene som allerede er opprettet og raskt å bekjempe sykdommen før den kan forårsake infeksjon.

Hvordan behandle gastrostomirøret Infeksjoner

Hvordan behandle gastrostomirøret Infeksjoner


En gastrostomirøret brukes for enten mating, slik at medisiner eller dekompresjon. Hvis røret er brukt for dekompresjon, luft eller væske kan føres eller tas ut av magen gjennom røret. I de fleste tilfeller av dekompresjon, kan en gastrostomirøret hjelpe lindre oppkast og magesmerter. En G-tube er satt inn i magen din og krever konstant årvåkenhet for å bekjempe mot infeksjon.

Hvordan behandle gastrostomirøret Infeksjoner

•  Vask hendene før behandlingen av infeksjonen. Tørk hendene og satt på et par latekshansker.

Fjern eventuelle tidligere bandasjer rundt G-tube. Forsiktig vaske den omkringliggende huden med varmt vann og såpe.

Fjern eventuell skorpedannelse av huden som har utviklet seg rundt G-tube så skånsomt som mulig. Pat tørr hud. Ta en bomullsdott dyppet i antibiotika salve og liberalt gjelder salven på den infiserte huden.

oppreisning infiserte området med sterile bandasjer. Tape bandasjen på plass. Vask hendene etter å ha dressing infeksjonen nettstedet.

Overvåk G-tube for lekker væske og ring din lege. Som indikert av drugs.com, kan antibiotika være foreskrevet for å fjerne infeksjonen fra kroppen din.

Strep B-infeksjoner hos babyer

Ifølge baby Center, påvirker gruppe B streptokokker ca 3500 amerikanske nyfødte hvert år. Den er forårsaket av Streptococcus agalactiae bakterier. Spedbarn kan bli smittet med gruppe B streptokokker under en vaginal fødsel hvis mor er bærer av bakterier, eller de kan være smittet etter kontakt med en person bærer gruppe B bakterier. Gruppe B streptokokker krever umiddelbare og intense behandlinger for å forebygge alvorlige konsekvenser som sjokk, koma og død.

Strep B Effects

Ikke alle babyer som er utsatt for gruppe B streptokokker vil få en infeksjon, men de som gjør det kan bli veldig syk. Omtrent to av hver 100 babyer utsatt for gruppe B streptokokker vil få en infeksjon. En infeksjon innleid fra mors fødselskanalen kan oppstå rett etter fødselen eller kan oppstå flere dager etter fødselen. Ifølge baby Center, strep B infeksjon hindrer barnets immunsystem fra bekjempelse av bakterier slik at gruppen B Streptokokker bakterier kan fortsette å overleve og formere seg. Gruppe B streptokokker kan påvirke kroppen ved å forårsake overdreven blodlevring. Det kan også føre til farlig lavt blodsukker. I tillegg kan strep være føre til hjernehinnebetennelse og lungesvikt.

Symptomer på en gruppe B-infeksjon

Spedbarn som har gruppe B streptokokker kan virke uvanlig stresset. De kan også vise pustevansker og kan ha en blåaktig farge til huden. I tillegg kan de være svært sløv. Barnet kan også ha en uregelmessig hjerterytme eller varierende kroppstemperatur. Gruppe B streptokokker kan føre til sepsis og lungebetennelse. Hvis venstre ubehandlet, kan gruppe B streptokokker føre til sjokk og koma.

Forebygging

Ifølge American College of Obstetrics and Gynecology, gruppe B streptokokker bor harmløst i 10 til 30% av graviditet kvinner; Imidlertid kan bakterier være svært skadelig for den nyfødte babyen. Gravide kvinner som får skikkelig svangerskapskontroll er vanligvis skjermet for gruppe B streptokokker kort tid før forfallsdato mellom uke 35 og 37 av svangerskapet. Testen innebærer anvendelse av en vattpinne for å oppnå en kultur prøve fra vagina. Hvis en kvinne tester positivt for gruppe B streptokokker, vil hun bli gitt IV antibiotika som penicillin under fødselen for å beskytte barnet mot infeksjoner.

For å forhindre infeksjoner etter en baby er født, bør god hygiene brukes. Foreldre, omsorgspersoner og besøkende bør vaske hendene regelmessig for å drepe eventuelle bakterier som kan infisere barnet.

Behandling

Babyer med en gruppe B streptokokker infeksjon trenger IV antibiotika og også IV væsker. I tillegg kan de trenger oksygenbehandling, og i alvorlige tilfeller kan de være nødvendig å intubert for å opprettholde puste. Medikamenter kan også være nødvendig for å behandle problemet blodlevring, eller for å behandle sjokk. De mest alvorlige tilfeller kan kreve ekstra kroppsmembranoksygene terapi. Denne terapi involverer bruk av en kunstig lunge utsiden av spedbarnets kropp for å sirkulere blod gjennom kroppen.

Langvarige komplikasjoner

Dem babyer som overlever gruppe B strep infeksjoner kan gå på å komme seg helt uten videre komplikasjoner. Men noen kan lide av varige konsekvensene av infeksjonen. Slike komplikasjoner er synsproblemer, hørselsproblemer og cerebral parese. Premature barn har økt risiko for å utvikle langvarige komplikasjoner.

Hvordan vite om en bakteriell infeksjon er smittsomt

Hvordan vite om en bakteriell infeksjon er smittsomt


Bakterier er encellede organismer som streber hele vårt miljø. Mange er nyttig, som de som hjelpe behandle avløpsvann og som brukes ved fremstilling av kjemikalier, inkludert antibiotika vi bruker for å styre dem. Bakterier finnes i gjær vi bruker for å lage brød og yoghurt som vi bruker for å hjelpe våre fordøyelseskanalen fungere bedre. Mindre enn én prosent av bakterier er smittsomt, men de kan skape problemer når de angriper våre kroppens systemer og våre systemer begynne å produsere antistoffer for å bekjempe dem. Bakterier lever av celledeling, og det er prisen, og karakteren av denne prosessen samt systemet som er infisert hjelp avgjør hvorvidt en bakteriell infeksjon kan overføres fra en person til en annen.

Hvordan vite om en bakteriell infeksjon er smittsomt

•  Sjekk for å se hvordan infeksjonen begynner. Noen bakterielle infeksjoner, som gingivitt og periodontal sykdom er ikke smittsom. De sprer seg langsomt, og deres aktivitet er fast forankret til det påvirkede område, i dette tilfellet tennene. De har bokstavelig talt å bli hakket og skrapt bort for å fjerne infeksjonen. Dette bakteriell infeksjon er ikke forårsaket av smitte fra person til person, men ved eksisterende, opportunistiske bakterier og tann miljømessige faktorer som dårlig hygiene, røyking og genetiske faktorer.

Finn ut hva systemet bakteriene påvirker. En bakterie som ligger i luftveiene, som streptokokker er til stede i utåndet luft og slim. En bakterier som befinner seg i immunsystemet, slik som den som forårsaker spedalskhet er ikke særlig transmitt fordi huden tilstand er et resultat av kroppens forsvar mot infeksjon, ikke et symptom på infeksjon i seg selv. Strep er en av de mest vanlige bakterielle infeksjoner på grunn av sin raske vekst, og dens evne til å omdanne i sykdom-resistente varianter. Leprabasill, roten årsaken til spedalskhet fører til at immunsystemet til å sette av reaksjoner i nervesystemet og huden som forårsaker de ytre symptomer på infeksjon, symptomer som ikke har noe å gjøre med overføring av tilstanden.

•  Bestem om sykdom er en primær infeksjon, som stafylokokker eller er faktisk en sekundær følge av en bakteriell infeksjon som Legionærsyken, eller legionella, som faktisk er en lungebetennelse som følge av infeksjon av legonnella bakterier. Staph er en aggressiv dyrker som kan gjennomføres på huden og er lett overførbare fra en person til en annen ved berøring eller i miljøer som svømmebassenger. Legonella, på den annen side vokser bare i bestemte forhold som varme-og kjøleanlegg og lungene. Det er ikke lett overføres mellom mennesker.

Finn ut hvor fort sykdommen utvikler seg. Noen bakterier vokser veldig fort. Hvis de finner et sårbart miljø og er ødeleggende, kan resultatene bli katastrofale. Yersinia pestis, bakterier kjent som byllepest, angriper lymfeknutene, og innen 24 timer, kan infeksjonen utvikle seg til lunge og septicemic plager, noe som resulterer i døden. Utbrudd av pesten har wracked Asia og Europa siden det 14. århundre. Undersøkelse av de sykdommer som kollektivt pest og bakterier som forårsaker dem ga grunnlag for vitenskapen om bakteriologi og studiet av hygiene og immunologi.

Sjekk med din lege for å finne ut om og når en bakteriell infeksjon er smittsom. Rød, flekkete hud eller ujevnheter i munnen eller halsen kan være et virus eller det kan være strep. Kløe, følsomhet eller sårhet kan indikere en "gjær" infeksjon. Oppkast, diaré eller kvalme kan tyde på en bakterie som salmonella eller e. coli er på jobb. Legen din kan fortelle deg om de er smittsom, når og hvor lenge.

Hint

 • Søk etter "bakterier", "smittsomme infeksjoner" eller navnet på en bestemt bakterie for å finne ut mer om bakterielle infeksjoner.
 • Legen er den beste personen til å ta kontakt hvis du tror du har en bakteriell infeksjon. I motsetning til virusinfeksjoner, trenger bakterielle infeksjoner ikke gå bort med hvile og rikelig med væske - de bare bli verre. Antibiotika er nødvendig for å behandle dem.
 • Aldri prøve å behandle en bakteriell infeksjon selv. Selv om det ikke er en smittsom infeksjon, kan resultatene være, minst, ubehagelig og i verste fall dødelig.

Hva gjør Sink gjøre for kroppen?

Hva gjør Sink gjøre for kroppen?


Sink er bare et spor mineral, noe som betyr at du ikke trenger mye av det. Men beløpene du gjøre forbruker har mange funksjoner i kroppen din. Sink aktiverer hundrevis av forskjellige enzymer som er involvert i de pågående metaboliske prosesser. Mineralet kjører immunforsvaret, hjelper du smake og lukte, gjør cellene gjør jobben sin og holder deg generelt sunt.

Øker sensoriske funksjoner

Sansene er sterkest når sink er til stede i systemet. Dette mineralet er avgjørende for at du kan sanse omgivelsene og smake på maten du spiser. Når du ikke har nok sink i kroppen din, kan du miste din evne til å lukte eller smake ting. Du kan selv begynne å ha problemer med en annen forstand - din visjon - å minimere din evne til å se om natten.

Forbedrer immun Prosesser

T-lymfocytter, kjent bare som T-celler, er den type celler som skattekart i blodet på jakt etter bakterier som ikke er ment å være der. Disse spesialiserte celler bedre immunitet ved å beskytte deg mot infeksjoner. En av sink arbeidsplasser er å bidra til å skape nye T-celler, og å bidra til å aktivere dem når en fremmed inntrenger kommer inn i kroppen. Uten tilstrekkelig nivå av sink, svekker immunfunksjon, slik at du mer utsatt for sykdom.

Gjør cellene fungerer

Fjerning av døde celler og erstatte dem med nye friske celler er noe som gjør at kroppen på en daglig basis. En av sink roller er å hjelpe disse nye cellene vokse skikkelig og deretter dele etter behov, for eksempel når healing et sår. Noen sink selv utgjør en del av membran rundt cellene, som beskytter de indre mitokondrier, i tillegg til å regulere gen-funksjoner i celler. Lave nivåer av sink ofte føre til forsinket utvikling og vekst, siden cellene ikke er i stand til å fungere som de skal.

Spiller andre roller

Små mengder sink går på å tillate hormoner for å bli utgitt i kroppen. Sende nerveimpulser for muskelbevegelser og cellesignalering er en annen jobb av sink. Sink har også en rolle i stoffskiftet ved å bryte ned karbohydrater for energi. Som om alt dette ikke var nok, sink arbeider døgnet rundt for å beskytte hver eneste celle - som en antioksidant - ved nixing frie radikaler som permanent skade celler.

Anbefalte Beløp

Du trenger bare 8 til 13 milligram sink hver dag, avhengig av graviditet status, kjønn og alder. Biff, sjømat, svinekjøtt, yoghurt, nøtter, bønner og belgfrukter er noen av de rikeste kildene til sink. For mye sink, spesielt fra kosttilskudd, kan være farlig, skjønt. Du bør ikke ha mer enn 40 milligram sink fra enhver kilde på en enkelt dag, råder Food and Nutrition Board av Institute of Medicine. Høyt inntak av mineralet fører til alvorlig gastrointestinal opprørt, nedsatt funksjon av andre mineraler, svekket immunforsvaret og dårlig arbeids hormoner.

Hva er alle årsaker til gjær infeksjoner?

Medisinering

Antibiotika foreskrevet for å behandle infeksjoner som øvre luftveisinfeksjoner eller urinveisinfeksjon kan faktisk føre til vaginal gjær infeksjoner. Når antibiotika også ødelegge sunne bakterier som normalt finnes i vaginal området, kan gjær formere forårsaker irritasjon. Immundempende medisiner som brukes til å behandle autoimmune sykdommer eller forebygge avstøting av organer eller benmarg faktisk undertrykke immunsystemet, hemme kroppens evne til å bekjempe infeksjoner.

Noen av sykdommene som steroider og andre immunosuppressive legemiddelterapier kan være foreskrevet inkluderer HIV, revmatoid artritt, systemisk lupus erythematosus (SEL), multippel sklerose, Crohns sykdom, ulcerøs kolitt og astma. Visse kjemoterapi narkotika kan irritere slimhinnene lining skjeden forårsaker området til å bli tørr og betent. Mange kvinner må også ta antibiotika og steroider i løpet av kjemoterapibehandlinger. Disse kan forstyrre balansen av sunne bakterier som finnes i vagina, slik at gjær til å vokse. Sykdommen av kreft selv svekker kroppens immunsystem.

Graviditet og prevensjon

Graviditet undertrykker immunforsvaret, noe som gjør det vanskeligere for kroppen å bekjempe Candida albicans, sopp som forårsaker gjær infeksjoner. Kroppens immunsystem er undertrykt under svangerskapet, slik at fosteret ikke blir sett på som en fremmed kropp som trenger å bli angrepet. Imidlertid, når immunsystem er undertrykt, kan gjær i vagina vokse ut av kontroll. Bruk av p-piller er en annen primære årsaken til vaginal gjær infeksjoner hos yngre kvinner.

Varierende hormonelle endringer, spesielt økt østrogennivå, kan svekke immunforsvaret, noe som gjør en kvinne mer utsatt for soppinfeksjon. Kondomer kan forårsake gjær infeksjoner hos kvinner som er allergisk mot lateks. Noen kondomer har et smøremiddel som inneholder et spermicid som kan forårsake soppinfeksjon. Kvinner som er utsatt for gjær infeksjoner bør unngå kondomer med en sæddrepende glidemiddel kjent som Nonoxynol-9. Bruk av dette sæddrepende med en membran kan forårsake problemer i tillegg. Candida kan også være seksuelt overført hvis riktige forholdsregler ikke er tatt.

Diabetes

Diabetes mellitus øker blodsukkeret. Graviditet og menstruasjon kan også endre blodsukkeret. Den dårlige nyheten er at gjærsoppen lever av sukker. Kvinner med diabetes har en høyere risiko for å få hyppige gjær infeksjoner fordi deres vaginale sekreter inneholder mer sukker. Forhøyede nivåer av glukose i blodet er grunnen. Tilbakevendende gjær infeksjoner kan være et tegn på at diabetes ikke er under kontroll. I tillegg har kvinner med diabetes svekket immunforsvar, en annen faktor som kan bidra til gjær infeksjoner.

Andre årsaker

Hormonbehandling (HRT) har vært kjent for å øke forekomsten av gjær infeksjoner i noen post-menopausale kvinner. Økt bruk av hormonene østrogen og progesteron kan forstyrre kroppens naturlige balansen av sunne bakterier, der gir et førsteklasses miljø der gjær trives. DOUCHES, duftende vaginal hygiene spray og deodorant tamponger kan forstyrre surheten i skjeden.

Fordi den riktige syre balanse er det som hindrer for mange gjær fra multiplisere, American College of Fødselsleger og Gynekologer (ACOG) fraråder skylling med mindre spesifikt anbefalt av legen din (se Reference 3). Dette er grunnen til at kvinner opplever ofte lettelse fra gjær infeksjoner når de har mensen. PH-verdien av menstruasjonsblod fraråder overvekst av gjær i vagina. Iført tettsittende bukser, kan strømpebukse eller nylon truser forårsake gjærceller til å vokse i skjeden. Av denne grunn bør kvinner ikke bruke klær som feller i varme og fuktighet. Bomull truser og løstsittende klær kan bidra til å forhindre problemet.

Hvordan virker sigdcelleanemi skade kroppen?

Sigdcelleanemi er en genetisk forstyrrelse i hvilken de normalt runde røde blodlegemer er formet som en "S", eller som en sigd med spisse ender. Noen ganger cellene kan bli sittende fast i blodkar og forårsake skader på kroppen.

Oxygen Transport

Hemoglobin er substansen i de røde blodceller som bærer oksygen fra lungene gjennom kroppen. Når hemoglobin er ikke i stand til å reise seg fritt, er oksygen reduseres i hele kroppen.

Unormalt formet Hemoglobin

Når disse hemoglobin-rike blodceller er normale, de er runde og myke og kan bevege seg fritt gjennom de små blodkarene. Men med sigdcelleanemi, få misdannede hemoglobin celler blokkert fra å gå gjennom blodårene.

Mangel på oksygen på indre organer

Når røde bloods celler er blokkert, kan oksygen i blodet ikke nå indre organer og vev kan bli skadet. For eksempel, hvis oksygen ikke når hjernen, kan det føre til slag, i henhold til sigdcelleanemi Association of America.

Anemi

Sigdformede røde blodceller har en kortere levetid enn normalt formede røde blodcellene. Anemi er vanlig hos personer med sigdcelleanemi i den grad at de trenger hyppige blodoverføringer.

Infant Blood Test

Sigdcelleanemi kan diagnostiseres kort tid etter fødselen med en blodprøve som kreves i nesten hver stat i USA. Tidlig diagnose er viktig å beskytte spedbarn mot infeksjoner og skade på organer, i henhold til KidsHealth.org.

Komplikasjoner

Sigdcelleanemi kan forårsake infeksjoner, anemi, skader på indre organer, akutte brystsmerter, hodepine, kramper, lunge vevsskade, pustevansker, hevelser i hender og føtter, svakhet, tretthet, forstørret milt og hjerneslag.

Botemidler for en Toxocariasis Eye Infeksjon

Botemidler for en Toxocariasis Eye Infeksjon


En toxocariasis øyeinfeksjon, også kjent som okulær larva migrans (OLM), er forårsaket av en parasittisk rundorm som invaderer øyet og kan resultere i en permanent tap av syn i det berørte øyet, ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC ). Denne øye-infeksjon, en relativt sjelden tilstand, behandles vanligvis med en kombinasjon av anti-parasittiske medikamenter og anti-inflammatoriske medikamenter, for eksempel kortikosteroider, i henhold til infeksjoner hos mennesker Foundation nettside.

Årsaker og symptomer

Selv om du kan bli offer for toxocariasis, er det mer sannsynlig å påvirke dine barn eller de av dine venner og naboer. Infeksjonen er forårsaket av en rundorm som finnes i tarm områder med både katter og hunder, kjent som henholdsvis Toxocara cati og Toxocara canis. Barn leker i en park eller lekeplass der kjæledyr har defecated kan plukke opp parasittiske egg fra jorda. Når de fordøyes, kan eggene klekkes, og larveform av rundorm migrere til ulike deler av kroppen, inklusive øyet. Symptomene på OLM inkluderer betennelse og kløe i det berørte øyet, ifølge FamilyPracticeNotebook.com. Unnlatelse av å behandle denne infeksjonen raskt kan resultere i et tap av synet. Ifølge CDC, mer enn 700 amerikanere hvert år lider et slikt synstap på grunn av OLM.

Diagnose

Hvis du mistenker at du eller noen i din familie har plukket opp denne parasittiske øyeinfeksjon, er det viktig at du søker legehjelp så raskt som mulig. Rask diagnostisering og behandling kan minimere skadene på øyet. Legen vil undersøke det berørte øye for tegn på parasittinfeksjon. Hvis han mistenker at du eller et familiemedlem har tatt seg opp toxocariasis, uansett form, vil han bestille en blodprøve for å bli analysert for forekomst av spesifikke antistoffer som immunsystemet har sendt ut for å kjempe tilbake mot infeksjoner av Toxocara opprinnelse. En positiv test for disse antistoffene vil resultere i en definitiv diagnose av toxocariasis.

Behandling

Hvis du eller en du er glad i er diagnostisert med en toxocariasis øyeinfeksjon, vil du sannsynligvis ha nytte av forskning gjort av en gruppe østerrikske øyeleger og andre leger. Den studien, utført av et team av leger ved Østerrikes University of Vienna Medical School, funnet ut at en kombinasjon av albendazole, en systemisk anti-parasittiske medisiner, og systemiske steroider vellykket behandlet OLM i testpersoner. Studien, som ble publisert i juni 2001 utgaven av Journal of Ocular Pharmacology and Therapeutics, fokusert på fem pasienter, som mellom dem hadde totalt syv infiserte øyne. Voksne pasienter fikk orale doser av 800mg av albendazole to ganger daglig, sammen med systemiske steroider for å redusere betennelse; barna fikk to daglige doser på 400 mg.

Pasientene ble fulgt for en gjennomsnittlig observasjonsperiode på 13,8 måneder. Alle rapporterte betydelige forbedringer i synet i de berørte øynene og ingen tilbakefall av symptomer i løpet av observasjonsperioden. Mener synsskarphet for alle pasienter i begynnelsen av studien var 20/40; endelig gjennomsnittlig synsskarphet var 20/20.

Stress og dens rolle med øret infeksjoner

De effektene av stress har mange effekter på systemer i kroppen, og kan føre til økt risiko for ørebetennelse. Overvinne stress til å ta ansvar for din hverdag planen vil bidra til å gi kroppen en sjanse mot fremtidige ørebetennelser.

Effekter

Stress fører ofte kosthold og atferdsendringer som svekker kroppens immunsystem. Bakterier som er tilstede i øregangen er større sannsynlighet for å overvinne den immunsystemet og forårsake infeksjon hvis legemet er under vedvarende belastning.

Diet

Stress kan føre til ujevn spise tidsplaner forårsaker underernæring og svingende blodsukkernivået. Næringsstoffer mangler og ubalanser sukker effekt blodstrøm og evne til immunsystem til å bekjempe en øreinfeksjon.

Trening

Stress har en tendens til å føre til en nedgang i fysisk aktivitet senke kroppens naturlige forsvar mot øreinfeksjoner. Velger å inkludere noen få minutter med trening i din daglige rutine vil øke immunitet, redusere stress og forbedre den generelle helsen.

Sleep

Tap av søvn på grunn av økt stress gjør det vanskelig for kroppen å lade opp og fortsette kampen mot infeksjon. Hvis man følger en planlagt søvnmønster, til tross for stress, kan bidra til å både lindrer stress og redusere sjansen for en øreinfeksjon.

Advarsel

Ørebetennelser har symptomer på indre øret smerte, hørselstap, ømhet og ubehag. Legene har funnet de samme symptomene kan oppstå på grunn av økt stress eller ubalansert kosthold, selv når ingen øret infeksjon er til stede.

Deler av kroppen som gjør White Blood Cells

Deler av kroppen som gjør White Blood Cells


Hvite blodceller, eller leukocytter, er en viktig del av kroppens immunsystem. Din leukocytter stiger når du har en infeksjon, som kroppen skaper mer av disse cellene til å slåss mot virus, bakterier og andre invaderende mikroorganismer. Forskjellige typer av hvite blodlegemer produseres kontinuerlig i kroppen for å beholde sterk immunsystem. Deler av kroppen som produserer og havnen hvite blodlegemer er benmargen, lymfeknuter, milt og thymus.

Bone Marrow

De fleste hvite blodlegemer i benmargen. Typer hvite blodceller som produseres i benmargen er granulocytter, lymfocytter og monocytter. Granulocytter er hvite blodlegemer laget for å ødelegge bakterielle inntrengere. Lymfocytter er hvite blodceller som inneholder B-celler og T-celler. B-celler rettet mot bakterier og giftige stoffer og ødelegge T-celler virus-infiserte eller kreft celler i kroppen. Monocytter er store hvite blodceller som forbruker fremmede partikler.

Lymfeknuter

Lymfesystemet funksjon er en defensiv en. Det er en del av immunsystemet og består av et nettverk av fartøyer som drenerer vevsvæsken i lymfeknutene. Disse lymfeknuter er fylt med to typer av hvite blodceller, T-og B-lymfocytter. De er produsert i lymfeknutene å bekjempe sykdom og eliminere infeksjon.

Spleen

Milten utfører en rekke funksjoner slik som blodfiltrering, blodlagring, blodpropp og produksjon av røde og hvite blodlegemer. Det er røde fruktkjøttet og hvite massen i orgelet. Den røde fruktkjøttet inneholder halv kroppens reserver av monocytter mens den hvite massen produserer hvite blodceller til å fortsette å støtte immunforsvaret.

Thymuskjertelen

Thymus er nøkkelen til immunforsvaret og har en rolle i å utvikle spesielle lymfocytter kalt T-celler. T-celler utvikles i thymus etter benmargen produserer disse lymfocytter. Det de vente til de er aktivert mot sykdom. T-celler regulere immunrespons og angripe smittet eller unormal celler i kroppen. Den thymus passerer også lymfocytter inn i lymfesystemet, som transporterer dem til hvor de trengs.

Hvordan kan vi øke Defenses i kroppen vår?

Hvordan kan vi øke Defenses i kroppen vår?


Kroppen vår er laget for å naturlig forsvare seg mot patogener. Når våre systemer registrerer en invaderende kroppen som et virus eller bakterier, er antistoffer laget og sendt ut for å sverme patogenet å ideelt drepe den av før den kan spre seg i hele kroppen. Immunsystemet er noen ganger svekket eller ødelagt på grunn av utmattelse, tidligere sykdom eller et dårlig kosthold. Likeledes vil spise sunt, få nok hvile og leve et generelt sunn livsstil bidra til å øke kroppens forsvar betraktelig.

Bruksanvisning

sove åtte timer per natt. Mangel på resten vil bremse immunsystem respons og gjøre deg mye mer utsatt for sykdom. Det tar også kroppen lang tid å komme seg fra søvnmangel, så sover i en eller to dager i uken vil ikke gjøre opp for å få seks timers søvn eller mindre en natt på en jevnlig basis.

Spis rikelig med frukt, grønnsaker og korn. Unngå å spise for mye mettet fett i tillegg. Kroppen din trenger næring til riktig forsvare seg.

•  Slutte å røyke. Røyking har en rekke negative bivirkninger på kroppen og kan føre til problemer for immunforsvaret. Drikking bør bare gjøres i moderate mengder, hvis i det hele tatt.

Vask hendene regelmessig og før hvert måltid for å bidra til å begrense antall mikroorganismer som kroppen din har å bekjempe. Immunsystemet kan bare håndtere så mye til enhver tid, og hvis du vasker hendene regelmessig for å fjerne patogener, har immunsystemet mindre å forholde seg til, og kan derfor være mer effektiv.

Tren regelmessig for å holde kroppsvekten din optimal. Dette bidrar til å holde organene sunnere og bistår i å holde kroppen produsere dine antistoffer.

Snakk med legen din om å få vaksiner. Vaksiner er ofte svekket versjoner av patogener som er injisert inn i kroppen, slik at systemet vil produsere antistoffer mot det. Når en aktuell infeksjon invaderer kroppen, må immunsystemet antistoffer allerede er klar til å bekjempe den potensielle infeksjon. Vaksiner har vært kontroversielt i det siste på grunn av mulige bivirkninger og noen av de stoffene som brukes i å gjøre dem så diskutere alternativet med legen din for å ta en beslutning som er best for deg.