Digidexo.com

ingefær og sitron for helse

Typer av kinesiske urter for helse

Bruk av urter for å opprettholde god helse er et viktig del av kinesisk medisin. Litteratur om urtemedisin dateres tilbake 2000 år og beskriver tusenvis av medisinske ingredienser. Den helbredende urter som fremdeles er i bruk i dag er delt inn i tre hovedkategorier: øvre urter, middel urter, og lavere urter. Disse helbredende urter er laget av plante, mineralske og animalske produkter.

Historien om kinesiske urter for helse

Det antas at urtemedisin ble utviklet av Daoist alkymistene som søker etter den "Eliksir". Gamle litteratur poster keisere som ber om slike medisin. Manuskripter fra 2000 år siden beskrive tusenvis av medisinske ingredienser. Shang Han Lun utarbeidet i løpet av andre og tredje århundre e.Kr., inneholder 113 urte formler. Den senere Shen Nong Ben Cao Jing kompilering beskriver 730 urter basert på deres handlinger, og identifiserer de tre hovedkategorier fortsatt i bruk i dag.

Kategori av Øvre Urter

Øvre urter er også kjent som hersker urter. De utgjør de grunnleggende ingrediensene i levealder formler. De antas å bistå jevn flyt av qi, eller vital energi, og blod i hele kroppen. Disse øvre urter er kanel, peon rot, ginseng rot, Sweetgum frukt, Sichuan pepper (en blanding), blader og frukt, og ingefær.

Kategori for Middle Urter

Middle urter, eller departements urter, er veldig sterk og kan ha bivirkninger. Faglige råd er alltid anbefalt når du bruker disse urter. De behandler psykiske problemer og mindre sykdommer. Middel urter består av malurt eller burot, felt mynte, loquat, Clerodendrum, Beinved eller spindel frukt, og fossil bein.

Kategori av Nedre Urter

Lavere urter, eller assistent urter, er giftige. En kvalifisert herbalist er nødvendig å dispensere disse urtene. Funnet i denne kategorien av urter er stoffer som arsen og Euphorbia. De behandler alvorlige lidelser. Lavere urter omfatter også poppy, Ma Huang (også kjent som efedrin), Forsythia, Persica, Evodia, tørket ephedra, og japansk kaprifol.

Advarsel Om kinesiske medisinske urter

Når kinesisk urtemedisin inneholder ingredienser som arsen, valmuefrø, Euphorbia og efedrin, må det alltid brukes under nøye oppsyn. Forskere fra Mayo klinikken advare om den kraftige urten ephedra (ma Juang) som ble solgt her i USA, på sokkelen, som en naturlig vekttap supplement. Misbruk av dette kraftige urten sies å ha forårsaket dødsfall og 800 tilfeller av forgiftning!

Hvordan bruke vann med sitron for vekttap

Vann med sitron hjelper fremskynde vekttap. Å drikke vann med sitron for vekttap er også en effektiv måte å bidra til å eliminere giftstoffer, ren intern avfall, og fremme energi øker. Å bruke vann med sitron for vekttap, følg trinnene nedenfor.

Hvordan bruke vann med sitron for vekttap

•  Drikk et varmt glass vann med en sitron skive på å våkne om morgenen. Å drikke varmt vann med sitron for vekttap i morgen hjelper en svak fordøyelsessystem, så det er en fin måte å starte dagen etter å ha sovet hele natten. Kok vann i en kjele eller mikrobølgeovn. Vask utsiden av sitron og legge en skive til vannet. Nipp som te.

Rens kroppen din med sitroner for vekttap. Mange rensing dietter bruke sitron til detox kroppen. Legg en skive sitron til å drikke vann hele dagen. Dersom det er ønskelig, vaske en sitron i morgen, og bruke en food prosessor til å male hele sitron. Plasser sitron puré i en liten krukke og legge den til vann hele dagen. Pektin i sitronskall er en utmerket kilde til fiber, som bidrar til å stoppe kroppen fra absorberende sukker raskt. Pektin bidrar også eliminere cravings. Drikkevann med en hel sitron for vekttap er en utmerket måte å øke hastigheten på vekttap og detox kroppen.

Mix sitron puré eller en sitron skive med te og eple cider eddik for å bidra til å maksimere vekttap. Apple cider eddik og sitron hjelpe folk ned i vekt raskere. Noen av de beste te for vekttap med sitron er grønn te og oolong te. Bruke en til å to ts av eple cider eddik med te en eller to ganger om dagen.

Sørg for å drikke mye vann med sitron for vekttap. Å drikke mye vann hjelper folk ned i vekt raskere.

Hint

 • Sjekk alltid med en lege før du starter noen vekttap programmet.

Sitron for øreinfeksjoner

Sitron for øreinfeksjoner


Ulike tidlige sivilisasjoner brukte sitroner for sine antiseptiske og helbredende egenskaper samt praktiske hverdagsbruken. Romerne Evens brukt det som en motgift for forgiftning. Sitronsaft er fortsatt mye brukt og utforsket for potensielle helsefordeler, inkludert akutt ørebetennelse.

Vitamin C

Sitroner er en god kilde til vitamin C. Vitamin C gjør sitron en felles naturlig rette for kaldt og sinus problemer som noen ganger forbundet med ørebetennelser. Også hjelper vitamin C for å øke immunforsvaret, noe som ytterligere begrenser smitte.

Øreinfeksjoner

Ørebetennelse, også kjent som ørebetennelse, består av infeksjon eller betennelse i øret. Når bakterier er smittekilden, helle sitronsaft inn i øret så tapper det kan bidra til å kurere det.

Sitronsyre

Sitronsyre i sitronsaft endrer pH i øret ved å nøytralisere det, forårsaker en evakuering av bakterier infiserer øret, ifølge Dr. John Anne, en urte spesialist, for American Chronicle.

Oral behandling for smerter

Øret infeksjoner forekommer i 61 prosent av forkjølelse hos barn under 3, ifølge WebMD. Sitronmelisse te er et naturlig alternativ som vil bidra til å roe smerten forbundet med ørebetennelser på grunn av overbelastning, ifølge motherandchild.com.

Advarsel

Man bør rådføre seg med helsepersonell for å bestemme arten og alvorlighetsgraden av ørebetennelse før du legger sitronsaft i øret.

Mål for helse behandlingsplaner

Mål for helse behandlingsplaner


For noen tilstander og sykdommer, kan en lege plassere en pasient på en omfattende helsebehandlingsplan. Målene for disse spesielle planer kan variere, avhengig av hvilken tilstand blir behandlet, men de hver har felles mål om å prøve å helbrede pasienten. Helse behandlingsmålene kan inkludere kjemper en sykdom, forbedre pasientens generelle nivå av form, som arbeider med psykiske problemer eller rehabbing en person fra enten fysiske traumer eller avhengighet.

Forhold

Helse behandling planer er vant med å ivareta en rekke forhold som en person kan lide. Disse forholdene kan omfatte sykdom, fedme, psykisk sykdom og ulykkesskader. En lege vil vurdere tilstanden til hver pasient og foreskrive en bestemt helse behandling plan for å bekjempe eller lindre problemet. En pasients individuelle situasjon vil avgjøre hvilken plan og objektiv.

Mål

Målet med en helse behandling plan, enten for fysiske plager eller psykiske problemer, er å behandle pasienten og lindre hennes medisinske tilstand. Noen ganger Målet er å fullstendig fjerne eller helbrede problemet. Andre ganger er det et mål for helse behandling plan for å administrere det hele levetiden til en pasient. Mens en operasjon kan brukes til å behandle carpal tunnelsyndrom, for eksempel, er det ingen fremgangsmåter som kan kurere enkelte mentale sykdommer, så behandlingsplan for disse problemene ville være kontinuerlig. Som sådan, vil legen etablere et annet objektiv fra en situasjon til den neste.

Behandlinger

Helse behandling planer er avhengige av en rekke metoder for å oppnå målet om å forbedre pasientens helse og tillater ham å leve et så normalt liv som mulig. Behandlingene spenner fra operasjoner for å utøve planer, fra kjemoterapi til rådgivning og medisiner.

Lengdene av behandlinger kan variere. Noen, slik som kirurgi, er forholdsvis korte og krever bare den primære handling og utvinning. Andre behandlingsplaner er nødvendig for livet av pasienten. Et eksempel på en livslang behandling ville være medisinering en person for psykiske problemer, som bipolar sykdom.

Fysisk vs Mental behandlingsplaner

Fysiske plager kan være de første forhold som kommer til tankene når noen tenker om helse behandling planer, men disse omfatter ikke alle former for behandling. Psykiske problemer påvirker i gjennomsnitt 1 av hver 4 personer i løpet av et år, ifølge Mental Health Foundation. Mange helse behandling planer for psykiske helseproblemer adresseres med bruk av medisin, som selektive-serotonin reopptakshemmere (SSRI), i forbindelse med rådgivning økter med en lisensiert rådgiver eller psykolog.

Rehabilitering

Etter en ulykke eller fysisk traumatisk hendelse, kan en pasient må gjennomgå omfattende rehabiliteringsarbeid som en del av en langsiktig behandling for eventuelle skader påført. En rehab plan vil omfatte ulike øvelser og strekninger for å styrke muskler og ledd. Dette fremmer riktig mekanisk funksjon av muskel-og skjelettsystemet. Målet for en fysisk rehabilitering helseplan er å få pasientens kropp fungerer slik det var før skaden.

Hvordan redusere Blood natrium nivåer for Helse

Natrium er et mineral som er til stede i mange forskjellige matvarer. Det er en nødvendig komponent av dietten fordi det bidrar til å koordinere muskelbevegelse og nevrologiske funksjoner. Natrium bidrar også til å opprettholde den riktige balanse av konsentrerte væsker i blodet; derimot, er et overskudd av natrium i blodet skadelig fordi den har potensial til å føre til slike tilstander som hypertensjon, eller høyt blodtrykk. Ikke desto mindre er det viktig å forbruke den riktige mengde natrium, i stedet for et overskudd av natrium. Selv om natrium er funnet i en rekke produkter, kan du likevel redusere nivåer av natrium blod for helse ved å gjøre enkle beslutninger og analysere de produktene du velger å kjøpe.

Hvordan redusere Blood natrium nivåer for Helse

•  Drikk mer vann. En av de mest effektive måtene å sørge for at kroppen din mottar nok væske er ved å drikke vann. Spesielt hvis du tilfeldigvis å konsumere et måltid med et overskudd av natrium, drikkevann er den beste måten å stri med høyt natrium innhold som blir filtrert gjennom nyrene.

Unngå bearbeidet mat. For å bevare friskheten, bearbeidede matvarer inneholder en rikelig mengde natrium. For å redusere nivået av blod natrium for helseformål, velge mat som ikke er behandlet. Ferske matvarer inneholder ikke på langt nær så mye natrium. Hvis du fortsatt ønsker bearbeidet mat, se etter et element som har en redusert natrium innhold.

Ikke legg til en overflod av salt til maten. Ved å legge til ekstra salt til en oppskrift, er du ikke bare hindrer deg fra å smake den naturlige smaken av maten, men du er å øke nivåene av natrium i kroppen din. Noen ganger, og legger til den ekstra salt er ikke nødvendig. Prøv mat uten det og hvis det er behov for ekstra smak, kan du bruke et annet krydder eller en sitrus blanding.

Bruk krydder og salat dressing med måte. Salatdressinger og sauser har en tendens til å ha høye nivåer av natrium; Derfor, jo mer du legger til måltidet, jo mer natrium du vil forbruke. For å oppnå ønsket smak, trenger du ikke å dominere mat med krydder eller dressing. I stedet, bare bruke en liten mengde.

Individuelt ansvar for helse

Individuelt ansvar for helse


Begrepet personlig ansvar i helsevesenet er at hvis personene er holdt ansvarlig for atferd som påvirker deres helse - for eksempel om de trener, drikker alkohol eller røyker sigaretter - de vil vedta en sunnere livsstil og til slutt krever mindre utgifter for samfunnet.

Programmer og politikk

Enkelte selskaper tilbyr finansielle insentiver, for eksempel lavere helse premier, til ansatte som deltar i velvære programmer som fitness eller smoking-opphør. West Virginias Medicaid-programmet er et eksempel på en offentlig politikk som legger vekt på ansvar for egen helse - enrollees motta forbedrede ytelser, herunder forebyggende helsetjenester, hvis de deltar i et program der de godtar visse sunn atferd.

Effektiviteten

Ifølge en 2006 artikkel publisert i "The New England Journal of Medicine," programmer som vektlegger personlig ansvar for helse er uprøvd når det gjelder deres effektivitet i å forbedre helse eller spare penger. En politikk rapport undersøker West Virginias Medicaid-programmet konkluderte med at designet kan faktisk føre til høyere helsekostnader for staten i det lange løp delvis på grunn av lav deltakelse i program som tilbyr forebyggende behandling.

Rettferdighet

Noen interessegrupper, for eksempel familier og barn utdanne staten på Medicaid, har kritisert som urettferdig, politikk som yter tjenester basert på personlige atferd snarere enn behovet. I "The Hastings Senter Report" publisert i "Bioetikk Journal," Scot Yoder, PhD, hevder at siden det er vanskelig å tilskrive moralsk ansvar for den enkeltes helse, politikk som tildeler slikt ansvar må være godt designet slik at man unngår skjevheter eller vilkårlige avgjørelser.

Plikter for en Tennessee kommissær for helse

Plikter for en Tennessee kommissær for helse


The Tennessee kommissær for helse er et kabinett-nivå administrativ stilling. Guvernøren i Tennessee utnevner noen til å tjene i denne kapasiteten for en periode på fire år. Kommisjonær serverer på gleden av guvernøren og er ikke beskyttet av tjenestemanns regler. Statlige helse kommissærer løse offentlige helseproblemer, slik som overdreven alkoholbruk, overvekt og røyking, gjennom forebygging og utdanning.

Helse og velvære

Kommisjonær oppsyn statens kommunehelsetjenesten program, som har myndighet til å gi metoder for å redusere sykdom og uførhet. Programmet benytter en kombinasjon av forebyggende programmer som innebærer tidlig deteksjon og velvære initiativer som viser borgere av Tennessee hvordan å leve en sunnere livsstil. Kommisjonær reiser også staten fremme forskning knyttet til herding smittsomme sykdommer.

Lisensiering

Kommisjonær gir administrativ støtte til de ulike styrene som fører tilsyn med lisensstatusen og regulering av helsepersonell. Kommisjonær plikt er å sikre at de som praktiserer helsevern i Tennessee er kvalifisert og møte faglige standarder. Styrene som kommisjonær oppsyn må tolke de lover, regler og forskrifter som regulerer hensiktsmessig behandling i staten.

Journalføring

Tennessee Kode Annotated § 68-3-101, krever kommissær for å overvåke samling av viktige poster for staten. Derfor kommissæren poster og vedlikeholder sertifikater av fødsel, død, ekteskap og skilsmisse og svarer på forespørsler mottatt fra det offentlige for bekreftede kopier av postene. Loven krever også kommisjonær for å lage slike poster tilgjengelig for formål som forsikring påmelding, svindel undersøkelser, død verifikasjon og forskning.

Oral Hygiene

Tennessee Kode Annotated § 68-1-303, krever kommissær å rapportere til guvernøren og Tennessee Dental Association angående midler og metoder som kommisjonær laget og distribuert litteratur til borgere av staten på de riktige metodene for oral hygiene.

Hvordan skrive Helse Mål for helsesøstre

Hvordan skrive Helse Mål for helsesøstre


The American Academy of Pediatrics skriver at "helsesøster har en sentral ledelse rolle i gjennomføringen av skolehelsetjenesten program for alle barn og unge i skolen." Helsesøstre har en tendens til barnas helse, fungere som helse talsmenn for studentene, gi helse utdanning for studenter, og fungere som et bindeledd mellom skolen, elevene, familiene og samfunnet. Akkurat som skolen forventer at klasserommet timeplaner inneholde leksjon overordnede mål, bør helsesøster også skrive ned sine mål når du planlegger sitt arbeid.

Bruksanvisning

•  Skriv en oversikt gjennomgå skolens sykepleierens jobb ansvar.

Relate skolen sykepleierens mål i forhold til hennes plikter når hun fungerer som skolens helse samarbeid med lokalsamfunnet. Skoler ofte avhengige av helsesøster til å fungere som et mellomledd med foreldre og andre lokale helsearbeiderne på spørsmål knyttet til studentenes emosjonelle og fysiske helse.

Diskuter målene for helsesøster som hun utvikler relasjoner med annet helsepersonell som jobber med skolen, barna og deres familier.

Skriv om skolen sykepleierens mål når han planlegger aktiviteter som tar sikte på å fremme en fysisk og følelsesmessig trygt og sunt miljø i skolen. Skole sykepleiere undervise, råd og forberede helserelaterte undervisningsmateriell for bruk i skolen.

Skriv om skolen sykepleierens mål når hun oppfyller sin rolle for å skape et system for å håndtere medisinske kriser. Utbrudd av sykdommer eller en tragisk ulykke kan utløse behov for øyeblikkelig intervensjon som en forberedt helsesøster kan lykkes overvåke og om nødvendig gi assistanse.

Angi skolen sykepleierens mål som han gjennomfører helsevurderinger av studenter og skjermer vaksinasjoner. Helsesøster bør planlegge hvilke handlinger han kanskje må ta hvis familier ikke hold for å vaksinasjonsprogrammet eller sende syke barn til skolen.

Ta med omtale av skolen sykepleierens mål for å presentere strategier for å identifisere og bidra til å løse elevenes helseproblemer. Vil sykepleier råd studentene? Vil hun råd foreldrene? Vil hun trenger å involvere annet helsepersonell fra fellesskapet? Hvis sykepleieren har utarbeidet sine mål, vil hun ha alle nødvendige ressurser til rådighet for å handle raskt hvis og når det blir nødvendig.

Skriv om skole sykepleierens mål å gi omfattende og alderstilpasset helseopplysning til skolens elever. Lærere er ofte avhengige av helsesøster å undervise helserelaterte fag som de føler dårlig utstyrt til å undervise.

Fundament for helse dekning Utdanning

Fundament for helse dekning Utdanning


Non-profit stiftelse for helse dekning Education arbeider for å organisere, forenkle og spre informasjon om helseforsikring valgbarhet. Ifølge stiftelsens nettsted, ønsker organisasjonen å redusere "rekkene av uforsikrede."

Historie

Stiftelsen for helse dekning Education ble grunnlagt i 2004 av Phil Lebherz, en veteran helseforsikring profesjonell. En av de første initiativer av boundation, som er basert i San Jose, California, var det California Health Care alternativer Matrix, som skissert offentlige og private helseforsikring alternativer i staten.

Tjenester

Stiftelsens tjenester omfatter publisering hefter og pamfletter om helseforsikring alternativer, så vel som å kjøre en informativ nettside (se Ressurser). Organisasjonen driver også den amerikanske Uninsured Hjelp Line, en 24-timers, gratis telefon tjeneste som gir borgere med forsikring valgbarhet informasjon. Tallet er 800-234-1317.

Valgbarhet Quiz

Stiftelsen gir også en helseforsikring valgbarhet quiz - en fem-minutters undersøkelse som kan gjennomføres gjennom hjelpelinje eller på organisasjonens hjemmeside. Quizen ber om en persons helseforhold, alder, inntekt og andre grunnleggende demografisk informasjon for å avgjøre hvilken helseforsikring alternativer er aktuelt.

Partnerskap

Stiftelsen for helse dekning Utdanning partnere med ulike organisasjoner og etater, inkludert e-helse, American Cancer Society, American Heart Association og American Lung Association.

Føderale retningslinjer for helse sparekontoer

En helse sparekonto (HSA) er en type konto som kan brukes i forbindelse med en høy egenandel helseforsikring plan for å begrense out-of-pocket utgifter. Hvis du velger å bruke denne type konto, må du overholde reglene fastsatt av den føderale regjeringen.

Høy egenandel

Før du kan få en helse sparekonto, må du ha en høy egenandel helseforsikring plan. En høy egenandel plan er ett med en egenandel på minst $ 1200 for en enkeltperson eller $ 2400 for en familie som i 2011. Du trenger ikke å bevise for den finansinstitusjon som du åpner konto med at du har dette høy egenandel. Du vil bare nødt til å bevise det hvis du er revidert av Internal Revenue Service.

Bidrag

Pengene som du bidrar til en helse sparekonto er trukket fra din årlige inntekt. Dette gjør at du kan bruke før skatt dollar til å betale for medisinske utgifter. Hvert år, det er en maksimal mengde penger som du kan bidra til kontoen din. For eksempel, som i 2011, en person kan bidra med opp til $ 3050 i året, og et ektepar eller familie kan bidra med opp til $ 6150 til kontoen.

Utgifter

Når du setter inn penger på en helse sparekonto, kan du bruke den til noe kvalifisert medisinsk regning. Dette er for å hjelpe deg å betale for varer som du vanligvis må ut av egen lomme. For eksempel kan du bruke pengene til å betale for egenandeler og co-betaler for medisinsk behandling. Du kan også bruke pengene til å betale for reseptbelagte legemidler eller elementer som ikke er dekket av forsikringen din, som for eksempel tannlege eller optiker.

Velt

Hvis du ønsker å finansiere din helse sparekonto raskt, er det noen måter du kan rulle over midler fra andre kontoer. For eksempel, hvis du har en fleksibel utgifter konto på jobben, kan du rulle over saldoen på kontoen din til en helse sparekonto. Hvis du gjør dette, må du rulle over hele saldoen på kontoen din. Du kan også rulle over midler fra IRA, men du kan ikke overstige den årlige maksimum for helse sparekonto.

Den gjennomsnittlige årlige Premie ansatte betaler for helse dekning

Den gjennomsnittlige årlige Premie ansatte betaler for helse dekning


Arbeidsgiver-sponset helseforsikring er en stor fordel for en jobb. For mange er kostnaden ved å kjøpe forsikring individuelt altfor høy og er ikke et alternativ. Kostnaden for ansatte i arbeidsgiver-sponset helseforsikring planer er på vei oppover.

Arbeidsgiveravgift

Fra mars 2010, må private arbeidsgivere betale 80 prosent av premie for individuell helseforsikring programmer og 70 prosent av premiene for familie programmer, ifølge Bureau of Labor Statistics. Den ansatte er ansvarlig for å betale resten.

Gjennomsnittlig Premie

Fra september 2010 har de ansatte betalt i gjennomsnitt $ 3997 i årlige helse forsikringspremier for familiens planer og $ 899 for individuelle planer, om lag 30 prosent av de samlede premiene.

Årlig Øker

Ansattes andel av helseforsikring premiene har økt 2009-2010 med 14 prosent, til tross for bare tre prosent økning i selve premie. Human resource konsulentfirma Hewitt Associates prosjekter som i 2011, vil den ansatte ansvar for helse forsikringspremier stige til en gjennomsnittlig 45 prosent.

Hvordan redusere vann oppbevaring for Helse

Hvordan redusere vann oppbevaring for Helse


Vannretensjon, også kjent som ødem, er opphopning av for mye væske i systemet. Den ødem er ofte lokalisert til en bestemt område, for eksempel ankler eller kan forårsake svelling i hele kroppen. Hevelsen kan skape ubehag og selv smerte. Årsaker til vannretensjon varierer mye, inkludert traumer, sykdom, medisiner, graviditet, brannsår og allergiske reaksjoner. Reseptbelagte legemidler, hjem rettsmidler og endringer i livsstil alle kan bidra til å redusere væskeansamlinger, men problemet er sannsynlig å gjenta seg med mindre du og legen din finne den underliggende årsaken til ødem.

Hvordan redusere vann oppbevaring for Helse

•  Gjør en avtale med legen din. Væskeansamlinger kan være et tegn på en alvorlig medisinsk problem som lever-eller nyresykdom, hjertesvikt, blodpropp og skjoldbrusk lidelser. Legen vil trolig sjekke blodtrykket, lytte til hjertet ditt og ta blod for å sjekke for lidelser og sykdommer. Legen kan forskrive en vanndrivende, eller vann pillen, for å redusere væskeansamlinger. Hvis problemet er en bivirkning av et reseptbelagt legemiddel, kan legen skifte til et annet legemiddel.

Prøv urte diuretika når du har klarsignal fra legen din. Over-the-counter urte rettsmidler som løvetann og ingefær noen ganger skape en vanndrivende effekt i kroppen. Mange dagligvare, rabatt og helsekostbutikker tilbyr slike løsninger i pille-eller dråpeformer.

•  Reduser salt. Overskudd av natrium kan føre til at kroppen for å beholde fluidum. Unngå å legge ekstra salt til måltider ved bordet, og inkluderer ikke salt når du koker. Se etter lav-natrium eller ingen-salt økende produkter når du handler.

Spis mer frisk frukt og grønnsaker. Meloner, agurker og selleri spesielt hjelpe kroppen eliminere væske og redusere væskeansamlinger.

Exercise. Trening er viktig for generell helse og hjelper kroppen å redusere overflødig væske. Sørg for å erstatte væske tapt under trening ved å drikke nok vann. Selv om det høres selvmotsigende, drikkevann spyler giftstoffer fra vev og bidrar til å redusere hevelse.

Hint

 • Følg instruksjonene for resepter nøye.
 • Spør legen din før du bruker naturmidler for vannretensjon siden noen rettsmidler kan komme i konflikt med reseptbelagte legemidler eller eksisterende medisinske tilstander.
 • WebMD viser at lite vitenskapelig bevis beviser effekten av over-the-counter urte diuretika.

Alkaline Foods For Helse

Alkaline Foods For Helse


Et sunt kosthold er en som består av 75 prosent alkaliske matvarer og 25 prosent sure matvarer. Alkaliske og syre i kroppen din blir målt ved pH balanse på en skala fra 1 til 14, med høyere tall som representerer de alkaliske matvarer. Å spise alkaliske matvarer kan hjelpe deg å unngå immunitet problemer og til og med sykdommer som kreft.

Grønnsaker

Praktisk talt alle grønnsaker er basisk mat. Grønnsaker som selleri inneholder høye nivåer av vitaminer og mineraler. Dette holder balanserte cellene friske og eliminerer dine skadet seg. Rå grønnsaker er også lastet med fordøyelsesenzymer. Disse hjelpemiddel i fordøyelsesprosessen, og også bidra til å eliminere gjær, giftstoffer og parasitter fra kroppen din. Du bør spise minst fem porsjoner med grønnsaker per dag. Du kan bruke en blender og drikke noen av dine grønnsaker. De er lettere å assimilere denne måten.

Foruten selleri, andre grønnsaker som kan hjelpe alkalinize kroppen din inkluderer gulrøtter, agurker, reddiker, spinat, salat, grønnkål, løk kål, neper, grønne bønner, erter, yams, brokkoli og rosenkål.

Frukt

Mange frukter, med unntak av tyttebær, alkalinize kroppen. De inneholder også viktige vitaminer, mineraler og fordøyelsesenzymer for å holde cellene friske og sykdomsfrie. Frukt som druer er naturlig avføringsmiddel. De kan kvitte kroppen for skadelige fekal forstoppelser i kolon. Andre frukter som er alkalisk i naturen inkluderer avokado, epler, appelsiner, kirsebær, bananer, ananas, fersken, pærer, honningmelon, blåbær, bjørnebær, mandariner, vannmelon, sitron, lime, grapefrukt og rabarbra.

Protein Foods

Proteiner er viktig for å bygge muskler og opprettholde vitale kroppsprosesser. Men de fleste proteinrik mat som biff, kalkun og fisk er sure. Noen proteinrik mat har moderate til høye alkaliske nivåer, inkludert kyllingbryst, cottage cheese, mandler, kastanjer, tofu, egg og yoghurt.

Frø og korn

De fleste frø inneholder protein. Frø som kan hjelpe basisk kroppen din er gresskar, lin, sesam, solsikke og eventuelle spiret frø. Millet er en alkalinizing korn.

Krydder og Seasonings

Du kan alkalinize kostholdet ditt ved hjelp av visse krydder og krydder. Kanel, ingefær, sennep, karri, chili pepper, miso, tamari og de fleste urter er alkalisk i naturen. Legg noen av dem til noen favoritt matvarer for å bidra til å balansere pH-nivået i kroppen din.

Fett og oljer

Bruk rett fett og oljer til smaken visse matvarer som salater. Fett og oljer som kan alkalinize kroppen din, er lin, hamp, avocado, oliven, kokosolje, nattlysolje og borage.

Hvordan Blend Din Mat for helse

Hvordan Blend Din Mat for helse


Blending matvarer inn i sunne smoothies gir deg mange fordeler - du kan skjule smaken av noe godt for deg at du ikke liker; du beholde næringsstoffer som matlaging eliminerer; og du fordøye mat raskere. Blending frukt og grønnsaker i smoothies kan forbedre helsen din.

Hvordan Blend Din Mat for helse

•  Kjøp en high-speed blender. Disse blender bryte celleveggene i grønne grønnsaker, som gjør at kroppen kan fordøye næringsstoffer lett.

Velg en rekke matvarer for å blande. Frukt kan smake deilig, men de har naturlig høyt sukkerinnhold. Lage supper og grønnsaks smoothies bruker tomater, gulrøtter, spinat og andre grønne grønnsaker. Disse er alle rike på næringsstoffer.

•  Bland minimalt. Jo lenger du blande, jo flere matpartikler blir utsatt for oksygen, slik at de mister næringsverdi. Begynn å blande på den laveste innstillingen; flytte til det høyeste som du legger til ingredienser.

Tilsett salt, vann erstatninger og krydder for smak. Bruk kokos vann eller grønne grønnsaksjuice i stedet for vann i supper. Bland en klype salt med grønnsaker. Legg honning eller agave nektar til en dessert smoothie.

Bruk urter og krydder for å øke helsemessige fordeler. Rød pepper øker metabolic rate. Gurkemeie og ingefær begge har antioksidantegenskaper. Legg kanel, salvie, nellik eller muskat til en gulrot eller squash-basert smoothie. Rotgrønnsaker smake godt med ingredienser som dill, hvitløk og persille tilsettes.

6. Legg fett for tekstur og helse. Blending avokado i smoothies er en fin måte å få essensielle fettsyrer og en fløyelsaktig tekstur. Mandler og valnøtter også gi disse fordelene. Hvis du blande nøtter, sørg for at du har nok vann i smoothie, eller de vil ikke blande riktig

Hvordan Juice Sitroner for en Juice Diet

Hvordan Juice Sitroner for en Juice Diet


Når du følger en juice diett, er en av de viktigste prinsippene for regimet at juice som brukes for kostholdet være ferskpresset eller utvunnet. Fersk juice inneholder levende enzymer som er avgjørende for menneskers helse. Sitroner er eksepsjonelt høy i vitamin C, en antioksidant som beskytter kroppen vår fra mobilnettet skader og øker immunitet. Enzymer, som antioksidanter som følger med dem, er ønsket for sine helbredende egenskaper. Når juicing sitroner manuelt, bruker riktig teknikk er viktig, slik at den maksimale mengden av juice kan utvinnes fra hver og en på kortest mulig tid.

Hvordan Juice Sitroner for en Juice Diet

•  Plasser sitroner å bli Juiced på et bord eller en benk en time eller to før de skal brukes. Dette vil tillate dem å nå romtemperatur. Sitroner som ikke er for kaldt vil gi mer av sin juice.

Ta en sitron og plasser den horisontalt på benken eller bordet med håndflaten over det.

Trykk forsiktig nedover som du ruller sitron frem på disken 3 til 4 inches, deretter bakover 3 til 4 inches. Gjenta denne bevegelsen 10 til 12 ganger raskere. Du skal føle sitron myke som sin papirmasse og indre fibre begynner å bryte ned.

Bruk en skarp kniv til å skjære vertikalt ned gjennom midten av sitron. Ta tak ene halvdelen av sitron, og snu den slik at snittet er åpne enden vendt ned. Trykk på midten av kuttet ende ned på hevet midtpunktet av en manuell juicer og klem når du roterer sitron halv til venstre, deretter til høyre. The juice, fruktkjøttet og frøene fra sitron bør helle ut i den nedre delen av juicer.

Gjenta trinn 2 til 4 med den andre halvparten av sitron og med de resterende sitroner til så mye juice som ønsket er oppnådd. Sett en sil over en kopp eller skål. Hell juice, fruktkjøttet og frøene fra juicer i silen, slik at bare klart juice strømmer inn i kopp eller skål. Kast papirmasse og frø.

Hint

 • Når rulle sitron under håndflaten din, unngå å bruke så mye press at sitron bursts åpne under hånden din. Dette vil bare kaste bort juicen som du prøver å samle.
 • Følge de sikkerhetsregler vanlige ved bruk av skarpe kniver. Sitronsaft er spesielt smertefullt å ferske sår.

The Best Urter for helse

The Best Urter for helse


Forskjellige mennesker vil fortelle deg at forskjellige urter er best å leve et sunt liv. Noen har en lang merittliste for å lykkes i å forbedre helsen hos personer med problemer som spenner fra høyt blodtrykk til impotens. Hvis du har vært ute etter å supplere din diett med urter for å forbedre helsen din, bør du prøve Ginkgo biloba, Panax (kinesisk) ginseng og ingefær.

Hva er urter?

Urter er noen del av en plante som har vært brukt i medisin eller smakstilsetning. De er naturlig rettsmidler som har vært brukt av mange ulike kulturer, inkludert den kinesiske, ayurvedisk (indisk) og europeiske kulturer å behandle hele kroppen. Urter kan fremme immunsystemet, rense og rense kroppen, og øke mengden av energi i kroppen.

Side Effects

Urter er vanligvis uten så mange bivirkninger som medisinske rettsmidler. Som blir sagt, kan noen urter reagere negativt med andre urter og med medisiner som utfører lignende handlinger. For eksempel, ville du ikke ønsker å ta en blodfortynnende urt som white willow bark hvis du tar en blodfortynnende medisiner. Rådfør deg med lege før du tar urter hvis du har en historie med allergier eller hvis du for tiden tar reseptbelagte medisiner.

Ginkgo Biloba

Det er anslått at ginkgo biloba har blitt brukt til medisinske formål siden rundt 2800 f.Kr. I sin ekstrakt form (GBE) det har blitt brukt mye i Europa og USA. Det er et vaskeri liste over sykdommer som ginkgo har blitt knyttet til behandling: hodepine, depresjon, astma, fordøyelsesbesvær, bakrus, magesår, og inkontinens. De viktigste positive effektene av ginkgo i langsiktige helse er i bedre sirkulasjon og hjernefunksjon. Ginkgo kan være i stand til å avlaste tilstoppede arterier og redusere høyt blodtrykk. Det kan også forbedre nevrale overføring i hjernen og øke blodtilførselen til hjernen. Det er vanskelig å finne en pålitelig selger av urten siden industrien er dårlig regulert. Finn et merke du stoler på og ta 160 milligram GBE per dag.

Panax Ginseng

Panax ginseng, som også er kjent som kinesisk eller asiatisk ginseng er en av de mest kjente urter i kinesisk medisinsk lore. Det har blitt skrevet om i kinesisk kultur i over 7000 år. Ginseng er en kjent adaptogen, noe som betyr at den kan brukes til å hjelpe mange forskjellige helseproblemer ved å hjelpe kroppen som helhet. Ginseng er koblet til lindrende stress, forbedrer blodsirkulasjonen, øke energi, og det har blitt brukt som en styrking tonic av eldre. Det kan også gjøre immunsystemet og leveren mer effektiv. Ta 100 milligram av ginseng urte ekstrakt per dag for å nyte sine positive effekter.

Ingefær

Ginger (vitenskapelig navn Zingiber officinale) har vært dyrket i tusenvis av år, og er i dag en av verdens mest populære krydder. Ingefær kan bidra til å stimulere sirkulasjonssystemet og redusere høyt blodtrykk. Den brukes til å lindre hoste, hodepine, verkende muskler, nyrestein, tannpine, matforgiftning, og en betent prostata. Det er ofte brukt for fordøyelsessykdommer som kvalme, tarmgass, og kolikk. Det kan også bidra til å redusere høyt kolesterol og behandle magesår. Prøv å ta 2 til 4 gram av tørket ingefær rhizome pulver tre ganger om dagen for å begynne å styrke magen og gjør blodtrykket nivåer sunnere.

Doser

Hvis du følger riktig dosering for disse urtene vil du sannsynligvis ikke oppleve noen bivirkninger til disse urtene. Tar alle disse tre urter sammen vil øke deres effekter, og de kan bidra til en forbedring i din helse.

Hvordan ta omega syrer for helse

Hvordan ta omega syrer for helse


Omega fettsyrer forekommer naturlig i grønne bladgrønnsaker, seafish, oceanfish og nøtter. Dessverre folk flest ikke har nok av disse sunne matvarer i sitt vanlige kosthold. Omega fettsyrer, spesielt omega 3, kan ha stor nytte generelle helse ved både behandling og forebygging av en rekke sykdommer.

Hvordan ta omega syrer for helse

•  Forbedre hjertet helse og redusere risikoen for hjerte-og karsykdommer ved å ta 3 g omega fettsyrer daglig. Omega syrer påvirke bevegelsen av ioner i og ut av cellene, og sikrer normal hjertefrekvens og koronar blodstrøm. Studier har vist at inntak av vanlige omega acid kosttilskudd reduserer risikoen for ventrikkelflimmer, takykardi og arytmi.

Combat høyt blodtrykk, kolesterol og åreforkalkning ved å legge til omega syrer til ditt vanlige kosthold. Tar omega syrer daglig kan redusere triglycerider i blodet opp til 33 prosent, noe som reduserer oppbygningen av fett på arterieveggene, og hjelper til å eliminere kolesterol fra blodstrømmen og redusere blodtrykket over det hele tatt. Av disse grunner, kan ta omega syrer også i stor grad øke helsen diabetikere. For de som allerede lider av høyt kolesterol eller blodtrykk, diabetes eller åreforkalkning den daglige dosen bør være 4 til 6 g omega syrer.

•  Redusere hyppigheten av astma angrep ved å ta 3 g omega fettsyrer daglig. Omega fettsyrer har vist seg å forbedre lungefunksjonen og redusere de inflammatoriske prosesser som utløser astmaanfall, hjelpe astmasyke til å administrere sine symptomer. I perioder når astma triggere er mer kraftfull, for eksempel allergener vanlige i vår og sommer, kan du ta så mye som 6 g å behandle symptomer.

Ta omega syrer for å bedre kognitiv funksjon, som forskning viser fettsyrer er et vesentlig element i hjernens funksjon og utvikling. Tar omega syrer kan bidra til å forsinke progresjon av multippel sklerose, bidra til å forhindre demens og kan også hjelpe til å redusere risikoen for at Alzheimers og Parkinsons sykdom. En vanlig dose på 3 g om dagen over mange år vil øke betraktelig deg helse og hjelpe deg å opprettholde sterk kognitiv funksjon; imidlertid leger ofte behandle eksisterende lidelser med opp til 10 g av omega syrer daglig.

miste mer vekt ved å støtte ditt treningsprogram med omega acid kosttilskudd. Omega syrer stimulere enzymer i kroppen som kan hjelpe deg å forbrenne fett, noe som vil øke den gjennomsnittlige antall kalorier du forbrenner hver dag. Studier viser at det å ta mellom 3 til 6 g omega fettsyrer daglig kombinert med milde aerob trening kan hjelpe deg å miste vekt, spesielt i mageregionen.

Hint

 • Snakk med legen din dersom du er usikker på om dosen din.
 • Omega syrer kan blokkere opptaket av andre medisiner og kosttilskudd. Snakk med din helsepersonell om mulige bivirkninger av å kombinere omega acid kosttilskudd med reseptbelagte medisiner.
 • Hvis du er gravid eller ammende, bør du oppsøke lege før du tar omega syrer.

Hvordan bruke selen for helse

Selv om kroppen din trenger bare små doser av selen for god helse, hvis frukt og grønnsaker du spiser er dyrket i selen utarmet jord, kan du ikke få nok av dette spor mineral. Du får selen ved å spise kjøtt og fisk. Men hvis dyrene spiste korn lave i selen eller fisk levde i vann som ikke inneholder tilstrekkelige mengder selen, igjen, du kan ikke få nok av det i dine diet.Some mindre symptomer på selen mangel omfatter muskelsvakhet, muskelbetennelse , muskelsmerter og røde blodceller skjørhet. Hvis du har noen av disse symptomene, og mistenker at du ikke får nok selen, kan det være lurt å oppsøke lege for å teste for selen mangel.

Hvordan bruke selen for helse

•  Spis mat generelt høyere i selen innhold som paranøtter, tunfisk, torsk, kalkun, sopp, ølgjær eller hvetekim. Selen tilskudd bør ikke være en normal del av din daglige vane. Hvis testing av helsepersonell viser deg er lav i selen og har en helsetilstand som kan bli hjulpet av tilskudd, kan legen foreslå at du spesifikt ta en selen supplement.

Ta selen for å hindre prostata foreslått av helsepersonell. Studier har vist, med menn som har et lavt selennivå, men normale PSA nivåer, at supplere kan hindre nedbrutt kreft som synes å være en økende sykdom hos eldre menn.

Legg til selen i kostholdet ditt hvis du har kreft og tester har vist et lavt nivå. Studier har vist at de fleste kreftpasienter som har et lavt nivå av dette mineralet, men det er ikke kjent hvorfor. Studier fortsette å vise at lagt selen tilskudd og bringe nivået av dette mineralet til normal hos en kreftpasient vil ha en gunstig resultat. Frem til nå synes det har gjort en markant forskjell i noen kreftformer og ingen forskjell i andre.

Sjekk din selen nivået hvis du har hypotyreose. Spør din lege for en test for dette mineralet som selen er nødvendig for konvertering av thyroxin, skjoldbruskkjertelen hormon. Studier har vist en mangel på selen kan føre til mental nedgang, tretthet, abort og struma som er alle symptomer på hypotyreose.

Test for selen mangel hvis du har diabetes II. Studier har vist at selen er helt relatert til sykdom. Diabetikere generelt viser et lavere selen nivå. Imidlertid er studier fortsatt blir utført for å se om ytterligere selen vil bidra til denne sykdommen.

Vask håret med en selen som inneholder sjampo hvis du har flass. Dette mineralet ser ut til å minske problemet for flass lider. Du finner det i mange flass lindrende sjampo.

Hint

 • Du bør aldri legge en bestemt supplement uten først å rådføre deg med helsepersonell. For mye selen kan være giftig og forårsake bivirkninger som håravfall, kvalme, spiker tap og hudlidelser.
 • Tunfisk, som all sjømat inneholder kvikksølv. Overforbruk av kvikksølv er giftig og dødelig.
 • Det er spesifikke retningslinjer gitt av FDA og EPA om hvilke typer tunfisk og annen sjømat har lavere nivåer av kvikksølv. Gravide kvinner og små barn kan spise tunfisk og sjømat i henhold til disse retningslinjene. Se Ressurser for mer informasjon.

Hvordan bruke Juicing for helse Når HIV Positive

Hvordan bruke Juicing for helse Når HIV Positive


Flytende matvarer er generelt lettere for kroppen å absorbere når en person er HIV-positiv, spesielt når han har liten eller ingen matlyst eller er stresset av sykdom og smitte. Mange mennesker som er HIV positive bruk juicing å forberede flytende matvarer som kan være svært gunstig som en del av en omfattende ernæring plan for å hjelpe til og optimalisere deres behandling. Juicing brukes til å maksimere de helsemessige fordelene av mange frukter og grønnsaker.

Hvordan bruke Juicing for helse Når HIV Positive

Finn den mest pålitelige bondens marked, grønne kjøpmann eller produsere delen i din kommune, og handle på minst to eller tre ganger i uken der for å holde et kjøkken full av ferske råvarer til pressing.

Lær hva frukt og grønnsaker er i sesongen til hvilke tider av året hvor du bor. Råvarer som er dyrket lokalt og i sesongen er sannsynlig å være friskere ved utsalgsstedet.

Velg de ferskeste råvarer for å maksimere næringsstoffer, vitaminer, fiber og enzymer som kroppen kan absorbere gjennom juicing.

Bruk juicing å erstatte noen måltider av fast føde hvis du lider av svak fordøyelse, diaré eller andre problemer som gjør det vanskelig for deg å absorbere og beholde de ernæringsmessige fordelene ved maten. Selv om din fordøyelseskanal helse er sterk, kan du oppleve flere helsemessige fordeler fra blant annet en vanlig juice "måltid" i det daglige ernæringsmessige plan.

rense systemet med juice for å skylle giftstoffer fra nyrer, lever og tarmsystemet. Denne renselsesprosess kan være spesielt gunstig i å fjerne giftige biprodukter av antiretrovirale legemidler.

Styrke fordøyelsessystemet ved å supplere kroppens naturlige enzymer med enzymer som du får i fra frukt og grønnsaker som du gjengir i juice form.

Peel huden av frukt og grønnsaker før du juice dem til å beskytte deg mot inntak av plantevernmidler, andre kjemikalier, voks eller bakterier og skitt.

Strain papirmasse fra juicen før drikke den.

Hint

 • Handle for en god juicer med en sterk, rask motor, en rikelig juice catcher og en garanti. Din juicer vil trolig være en av de center av kjøkkenet, slik at pengene du bruker på en attraktiv rustfritt stål modell som ikke flekker kan være godt brukt. Øverste hylle juicers er ikke mye dyrere enn en god blender eller kaffetrakter.
 • Ikke begrens deg til frukt. Du kan bruke juicer til fordel for din helse ved å gjøre juice eller flytende mat fra et bredt utvalg av mat, inkludert mange grønnsaker og belgfrukter slike soyabønner.

Malay Urter for helse

Historisk sett har tradisjonelle medisiner spilt en viktig rolle i mange kulturer over hele verden. I dag er disse medisiner og kosttilskudd som brukes mye i hverdagsprodukter for å supplere vårt daglige liv.

Historie

Malay urter har vært brukt i behandling av mange forskjellige plager for mer enn 5000 years.Traditional Malay tro er at matvarer har medisinske egenskaper som er nødvendige for vår interne balanse.

Typer

Det finnes forskjellige Malay urter tilgjengelig med ginseng og sitrongress være den mest brukte i dag. Så vel som å være bestanddeler i medisiner og matoppskrifter, er disse urter også brukes i forskjellige skjønnhetsmidler.

Helse Fordeler

Malay urter har egenskaper som tillater dem å bli brukt som sentralstimulerende midler og midler. Noen er kjent for å hjelpe rense blodet, slik som Agrimony herb.Others som sitrongress og ginseng har flere fordeler som strekker seg skjemaet tonics for magesår og sår til å forbedre utholdenhet og senke kolesterolet.

Hvor kjøpe Malay Urter

Malay urter kan kjøpes gjennom elektroniske helse-butikker eller i spesialbutikker som Whole Foods eller Trader Joe. Kostnaden av ulike helseprodukter varierer fra så lite som $ 2 for sitrongress oljer til $ 40 for noen urte kosttilskudd.

Diet

Selv Malay urter har mange helsemessige fordeler på egenhånd, de er best brukt som en del av et sunt og balansert kosthold for den enkelte å få full effekt.