Digidexo.com

koffein og antibiotika

Fordeler og ulemper av Hydroxycut Hardcore

Hydroxycut Hardcore er et kosttilskudd utformet for å betydelig brenne bort overflødig fett i kroppen din. Den kalles en termo virkning. Hydroxycut Hardcore er populært i USA, og er mest solgt i 120-pille flasker. Det er funnet på ditt lokale apotek, samt på internett. Den inneholder en blanding av hydroxycitric syre og koffein, garcinia cambogia. Både det enklere å produsere akselerert vekttap i produktets forbruker. Hydroxycut Hardcore har fordeler og ulemper.

Hydroxycut Hardcore Fordeler

Hydroxycut Hardcore øker kroppens utholdenhet. De fleste mennesker ikke har utholdenhet som trengs for å generere en trening som brenner tilstrekkelig mengde kalorier. De blir lei før noen reell vekt-tap effekter utvikle. Økt utholdenhet gir deg mer energi - og dermed en sterkere, mer effektiv trening. Hydroxycut Hardcore minsker appetitten gradvis. Mange folk fortsetter å spise som de spiste før de kraftig trening regiment. Du kan ikke gå ned i vekt hvis du ikke endre matvaner. Med en redusert appetitt, vil din del-størrelsen være mindre. Å spise små porsjoner flere ganger per dag øker stoffskiftet av seg selv. Men hjelper Hydroxycut Hardcore også øke stoffskiftet - fører til mer kalori foredling og brenning.

Hydroxycut Hardcore bivirkninger og farene

Hydroxycut Hardcore er en potent supplement og har flere advarsler - til tross for sin vekt-tap evner. Du bør ikke ta dette tillegget hvis du allerede er diagnostisert med høyt blodtrykk. Hydroxycut Hardcore tendens til å øke blodtrykket og hjertefrekvensen. Det har vært klager på uforklarlige hodepine og svimmelhet. Rastløshet, angst og skjelving kan oppstå fra koffein forbruk fra supplement. Hydroxycut Hardcore øker energi i løpet av de øyeblikkene i bruk. Men etter bruk, har det vært rapporter om ekstrem trøtthet og svakhet - også fullstendig tap av matlyst, kvalme, oppkast og selv beslag. Vanligvis bivirkningene bare vare inntil kroppen justerer seg til kosttilskudd. Men slutte å ta Hydroxycut Hardcore og se legen din bør de fortsette.

Hydroxycut Hardcore interaksjoner med andre legemidler

Hydroxycut Hardcore nye ingredienser er hovedsakelig urter og naturals. Men hvis du tar visse reseptbelagte medisiner, kan kombinasjonen utløse en negativ reaksjon. Konsultere legen din før du tar Hydroxycut Hardcore. Sjekk med legen din for din medisinske historie og medikamentkombinasjoner for å sikre din sikkerhet. Noen medisiner kombinert med Hydroxycut Hardcore produsere hjerte komplikasjoner. Noen av legemidlene inkluderer, men er ikke begrenset til: Ciozapine, noen fluorokinolonantibiotika, cimetidin, Fluvoximine og teofyllin. Også sentralstimulerende stoffer som koffein reagerer negativt til kosttilskudd - som det allerede inneholder en betydelig mengde koffein. Antibiotika og anti-depressiva vil føre koffein konsentrasjonen øker i blodet. Insomniac, nervøs, og rastløs symptomer kan føre til. Noen anti-depressiva, men er ikke begrenset til: Celexa, Lexapro, Paxil, Zoloft og Prozac.

Hydroxycut Hardcore Recall og advarsler

Det amerikanske Food and Drug Administration (FDA) tilbakekalte 14 versjoner av Hydroxycut i mai 2009 - Hydroxycut Hardcore inkludert. Det ble meldt om forbrukerne opplever leverskader etter så mye Hydroxycut bruk. En 19-åring døde av Hydroxycut-forårsaket leversvikt. Antallet av leverskade rapporter er drastisk lite i forhold til antall forbrukere som tapet vekt. Men Hydroxycut ble frivillig tilbakekalt etter at FDA advarte sine forbrukere om risikoene. Hydroxycut produsenten uttalte at sikkerheten var deres største bekymring. Også var det rapporter om abdominal blødning og blod i avføringen mens du tar supplement. For kvinner var det rapporter om unormal vaginal blødning. Etter tilbakekallingen, ble Hydroxycut fornyet inn en urte, naturlig formel - som har minsket sjansen for alvorlige bivirkninger. Imidlertid er forsiktighet fortsatt nødvendig ved bruk av dette tillegget.

Hva er effekten av for mye koffein?

Hva er effekten av for mye koffein?


Koffein er en mildt vanedannende middel finnes i et bredt spekter av drikkevarer og matvarer. Te, kaffe og noen brus og energidrikker inneholder koffein, sammen med slike matvarer som sjokolade og "energi merket" produkter som visse tyggegummi. Mens koffein kan gi en energi, for mye kan forårsake uønskede bivirkninger.

Hvor mye?

Forbruker moderate mengder koffein per dag - 200 til 300 mg koffein i en 24-timers periode - isnt skadelig for folk flest, ifølge Mayo Clinic. Dette tilsvarer omtrent to til fire kopper kaffe per dag.

Heavy inntak av koffein - noe over 500 og 600 mg koffein per dag - kan forårsake uønskede bivirkninger. Dette beløpet er tilsvarende på fem til syv kopper kaffe.

Effekter

For mye koffein kan føre til følgende: søvnløshet, rastløshet, kvalme, andre gastrointestinale problemer, hodepine, muskelskjelvinger, angst, irritabilitet, nervøsitet og en rask eller uregelmessig hjerterytme.

En annen effekt av å konsumere koffein på en daglig basis, er at det blir mildt vanedannende, og når du hopper over en dag du kan oppleve symptomer som ligner på dem fra å drikke for mye koffein.

Følsomhet

Folk reagerer ulikt på koffein; for noen individer, kan selv en liten mengde koffein føre jitters. De som ikke bruker koffein regelmessig kan oppleve sterkere effekter på grunn av deres følsomhet, mens de som bruker koffein tungt på regelmessig basis kan føle mindre nervøs eller unnlater å oppleve den "perk-up" effekten av koffein.

Legemiddelinteraksjoner

Forbruker koffein med visse urte kosttilskudd og medisiner kan føre til en farlig interaksjon, ifølge Mayo Clinic. Noen eksempler på medisiner som kan blande dårlig med koffein omfatte visse antibiotika som Cipro og Noroxin. Teofyllin, et medikament som hjelper lette og åpne opp luftveiene, kan samhandle farlig med koffein også. Urte supplement Ephedra kan også forårsake interaksjoner da tatt med for mye koffein.

De tar medisiner eller opplever bivirkninger fra koffein bør snakke med sin lege.

Betraktninger

Når du vurderer ditt daglige inntak av koffein, kan det være vanskelig å finne ut akkurat hvor mye koffein du forbruker. Brygget kaffe kan variere mye i mengden av koffein den inneholder per porsjon. Te, mens den har en lavere mengde koffein i forhold til kaffe, kan likevel variere i koffein innhold basert på den type te og brygging metoder.

Energi kosttilskudd og energidrikker kan ikke alltid klart angi på etiketten hvor mye koffein drikken inneholder. Dessuten kan koffein vises i uventede produkter. Sjokolade inneholder varierende mengder av koffein og visse over-the-counter smertestillende inneholde opptil 130 mg koffein per dose.

Advarsel

Koffein kan være dødelig i store mengder. I Resources i denne artikkelen en "Death by Koffein" kalkulatoren er tilgjengelig. Ved å velge en koffeinholdige produkt fra listen, og angi vekten din, kan du se hvor mange porsjoner av produktet i en kort periode kan føre til dødelig resultat. Denne kalkulatoren er gitt for informasjonsformål.

Botemidler for Diaré Fra Antibiotika

Antibiotika ofte forårsake diaré - tre eller flere avføringer en dag med løs, vandig avføring - fordi de dreper alle bakterier i kroppen din, inkludert noen av de nyttige bakterier i fordøyelseskanalen. Når du tenker på behandlinger for antibiotika-assosiert diaré, vurdere behandlinger som vil bidra til å gjenopprette balansen av gode bakterier i fordøyelsessystemet samt måter å holde kroppen hydrert. Velge visse matvarer er også en viktig faktor.

Gjenopprette balansen av elektrolytter og holde deg hydrert

En av de viktigste hensyn ved behandling av antibiotika-assosiert diaré, er å holde kroppen hydrert. Diaré spyler systemet for vann og viktige mineraler. Å holde seg hydrert og gjenopprette elektrolytter og mineraler kroppen din kan ha tapt, drikke rikelig med klar, romtemperert drikkevarer. Sportsdrikker, klar kjøttkraft og lite sukker drikker som også inneholder enten natrium eller kalium er gode alternativer. I en klemme, drikke 1 qt. eplejuice med 1 ts. av bordsalt lagt til for å bli balansert og hydrert. Unngå drikker som inneholder koffein, alkohol eller mye sukker. Disse typer drikke vil trekke væske ut av kroppen din og forverre diaré.

Unngå krydret eller fet mat

En annen vurdering i herding diaré er din diett. Selv om antibiotika kan ha forårsaket diaré, velge krydret, fet eller vanskelige å fordøye mat vil forverre symptomene. Inntil du kan gjenopprette de gode bakteriene i systemet ditt, velger bland matvarer som bananer, ris eller vanlig bakte poteter. Unngå fet eller fet mat så mye som mulig.

Gjenopprette gode bakterier

En annen viktig faktor når du tenker på måter å kurere antibiotika-assosiert diaré er restaurering av gode bakterier i fordøyelseskanalen. Siden antibiotika dreper alle bakterier i systemet ditt, vil kroppen ha problemer med å fordøye mat, forårsaker diaré. Gjenopprette de gode bakteriene vil bidra til å lindre diaré.

Repopulating fordøyelseskanalen med gode bakterier er like enkelt som å spise yoghurt - spesielt yoghurt inneholder stammer av bakterien Lactobacillus eller Bifidobacterium. To eller tre porsjoner en dag med yoghurt vil bidra til å gjenopprette de gode bakteriene i fordøyelsessystemet og stoppe diaré. Probiotiske drikker som kefir som inneholder disse bakteriestammer er også gode valg. Naturlig mat markeder eller helsekostbutikker vil også selge tablet former av disse bakteriene, vanligvis i fordøyelseshelsedelen, for å hjelpe repopulate de gode bakteriene.

Hvilken effekt har koffein har på menneskelig tenner?

Vi elsker vår koffein, enten den kommer i form av en varm kopp kaffe i morgen eller en ettermiddag støt av iskald cola. Men for mye av det kan gjøre deg nervøs, øke hjertefrekvensen og gjør det vanskelig å sovne om kvelden. Drinker der kommer det også kan påvirke tennene.

Identifikasjon

Koffein er et kjemisk stoff som finnes naturlig i kakao nøtter, kaffebønner og teblader. De fleste mennesker inntar koffein fra kaffe, te, cola og sjokolade, men det er også funnet i energidrikker og smertestillende midler.

Koffein fungerer som en midlertidig stimulerende som tilbyr en fysisk eller mental energi boost. For mye, men kan føre til bentap, uregelmessig hjerterytme og søvnmangel, blant andre problemer.

Koffein og tenner

Selv om koffein drinkers, spesielt kaffedrikkere, kan finne over tid at tennene utvikler brune flekker, er problemet ikke koffein. Snarere er det den mørke væsken selv som endrer tann farge. Selv ikke-koffeinholdige Colas kan forårsake flekker.

Drinker som vil skade tennene

Mens koffein ikke påvirker tennene og kaffe kan bare flekke dem, Colas er ikke så ufarlig. De fosforsyrer i Colas fungere som et korrosivt middel og slite på tannemaljen, noe som gjør det mer utsatt for bakterier og til slutt til hulrommene. Høy fruktose sirup i vanlige brus skaper også grobunn for bakterier.

En liten advarsel: Som kaffe og te, ikke cola ikke gi næring. Andre drikker er sunnere valg, slik som melk, vann og frukt eller grønnsak juice.

Andre årsaker til tann flekker

Tann farge kan forandre seg med alderen, som tannemaljen tynner og tillater mer av mørkere underliggende lag, eller dentin, for å vise. Enkelte legemidler kan også påvirke tann farge, for eksempel tetracyklin og andre antibiotika.

Du kan begrense ytterligere flekker ved å drikke færre mørke drikker. Tannlegen kan gi deg råd om behandlingsmetoder for nåværende misfarging.

Permanente løsninger

For tenner som er ekstremt dårlig farget, kan tannlegen anbefale å bruke porselen skallfasetter. Skallfasetter, som er spesiallaget, er permanent bundet til tennene. Mens mørke-farget drikker kan også beis veneers over tid, denne behandlingen ikke gir pasientene en mulighet for en lysende smil.

Hvordan behandle en blære infeksjon uten antibiotika

Blære infeksjoner kan oppstå når bakterier kommer inn i urinveiene. Du kan oppleve et utvalg av symptomer som smertefull eller hyppig vannlating og spor av blod i urinen. Blære infeksjoner er vanlige, og leger vanligvis foreskrive antibiotika for å drepe infeksjonen. Men det finnes måter å komme seg fra en blære infeksjon uten antibiotika.

Bruksanvisning

•  Øk vanninntaket. Å drikke mellom åtte og 10 8 oz. glass om dagen spyler bakterier fra urinveiene.

Ta tranebær kosttilskudd. Tranebær er et naturlig alternativ for både forebygge og behandle en blære infeksjon. Drikk tranebærjuice eller ta tranebær kapsler.

Bruk varmebehandling. Blære infeksjoner kan føre til lavere mage og ryggsmerter. Plasser en varmepute på nedre del av magen for å lindre smerter og ubehag. Ta et varmt bad eller sitter i en badestamp kan også avlaste trykk og smerte.

Ta smertestillende midler. For å lette bekken eller ryggsmerter, ta ibuprofen eller acetylsalisylsyre.

Limit seksuelle relasjoner. Deltagelse i seksuell aktivitet kan føre til ytterligere irritasjon og forlenge en blære infeksjon. Vent til infeksjonen forsvinner å gjenoppta seksuell kontakt.

Tips og advarsler

  • Unngå koffein og alkohol. Disse drikker kan irritere en blære infeksjon.
  • Hvis venstre ubehandlet, kan en blære infeksjon spre seg til nyrene. Symptomer på en nyre infeksjon inkluderer feber, flankesmerter, kvalme, frysninger og oppkast. Nyre infeksjoner er alvorlige og krever medisinering oppmerksomhet. Hvis du oppdager spor av blod i urinen, søk straks legehjelp. Hvis blæren infeksjonen ikke svare på noen hjemme behandlinger i løpet av få dager, søk straks legehjelp.

Prostatitt behandling med antibiotika

Prostatitt er en smertefull infeksjon i prostata. Avhengig av alvorligheten og inflammasjon, er det fire typer av infeksjoner: akutt bakteriell, kronisk bakteriell, kronisk inflammatorisk og kronisk ikke-inflammatorisk, som krever forskjellige typer behandlinger.

Akutt bakteriell prostatitt

Behandlingen for akutt prostatitt normalt starter med en diett av antibiotika i minst et par uker. Hvis antibiotika gjør at du føler deg bedre, må du fortsette medisin for to til tre måneder. Hvis tilstanden ikke blir bedre med disse antibiotika, kan flere tester gjøres. De fleste menn komme seg raskt med en fire- til seks ukers behandling av antibiotika.

Kronisk bakteriell prostatitt

Kronisk bakteriell prostatitt behandling innebærer herding og forebygging av infeksjon andre komplikasjoner. Antibiotika blir normalt administrert i omtrent seks til 12 uker eller mer, avhengig av alvorligheten av infeksjonen. Kirurgi kan være nødvendig å fjerne infiserte prostata steiner som er kjent som den prostatiske calculi. Kirurgi kan også være nødvendig dersom det er andre urinveisproblemer, som for eksempel en smal urinrøret, som forårsaker prostatitt. Fjerning av prostata er bare et siste alternativ, og skjer for det meste i tilfelle av gjentatte infeksjoner.

Kronisk inflammatorisk Prostatitt

Behandling av kronisk prostatitt / bekkensmertesyndrom, provoserende, er litt mer komplisert og vanskelig. Behandling med antibiotika er prøvd først. Hvis det ikke er noen forbedring, er medisiner stoppet. Hvis det er et problem i urinering på grunn av muskelkramper og smerte, muskel midler og alfablokkere kan anvendes. Legemidler som Finasteride kan bremse veksten av prostata. Masserer prostata omtrent tre til fire ganger i uken er nyttig. Biofeedback, kan avspenningsteknikker og rådgivning også bidra til å redusere stress og smerte.

Kronisk inflammatorisk Prostatitt

Antibiotika fungerer ikke i behandling av kronisk noninflammatory prostatitt som denne typen prostatitt ikke har en klar årsak. Det viktigste formål er å lindre symptomene. Non-narkotiske smertestillende medikamenter sammen med muskelavslappende alfablokkere brukes. Fysioterapi, angst redusere medisiner, mosjon, kroppsmassasje terapi og stress reduksjon trening hjelp til å overvinne dette problemet. Det er også nyttig å unngå alkohol, koffein og krydrede matvarer.

Om leddsmerter forårsaket av antibiotika

Fluorokinolonene familie av kinolonantibiotika, som inkluderer Levaquin, Ciprobay, Cipro, Ciproxin, Maxaquin, Acuatim, Nadoxin, Nadixa, Floxin, Oxaldin og Tarivid, er effektive legemidler for behandling av bakterielle infeksjoner. Men den uønskede bivirkning av leddsmerte som resulterer fra en giftige oppbygging av disse stoffene i senene har vært problematisk i enkelte pasienter.

Funksjon av kinolonantibiotika

Kinolonantibiotika ble først utviklet for å behandle nyre infeksjoner. Siden de ble opprinnelig utviklet, har kinoner blitt funnet å være effektive for andre alvorlige bakterieinfeksjoner i tillegg. Fluorokinoloner er en familie av kinoloner som har vært spesielt nyttig fordi de slutter DNA replikasjon av de bakteriene som forårsaker disse infeksjonene, holde bakterieceller fra å reprodusere.

Felles problemer

Tendinitt og bløtvev problemer er sjeldne blant fluorokinolon antibiotika brukere. Toksiner bygge opp i disse vev, forårsaker smerte og noen ganger resulterer i ødelagte sener. Disse skadene oftest innebære akillessene, men har også forekommet i skulder, biceps, hånd og tommelfingerleddene. De forekommer hyppigst med langvarig bruk av narkotika. Forskere er fortsatt å identifisere hva som forårsaker disse problemene å oppstå, og hva sammenhengen er mellom fluorokinoloner og sene problemer.

Mellom november 1997 og desember 2005 ble 262 sene brudd, 258 tilfeller av senebetennelse og 274 tilfeller av andre seneplager registrert i FDA bivirkningsdatabase. I underkant av to tredjedeler av disse problemene ble rapportert med bruk av stoffet Levaquin. Tjuetre prosent av disse problemene oppstått hos pasienter som bruker stoffet Cipro.

Prosedyre og FDA advarsler

En forbrukergruppe kalt Public Citizen nylig saksøkt skaperne av mange fluorokinoloner, krevende at de bli pålagt å poste black box etiketter på emballasjen av disse stoffene advarsel forbrukere og leger om potensialet for felles problemer. De ønsker også beslutningstakere til å sende advarsel brev til leger for å varsle dem om de potensielle problemene. FDA har avtalt å kreve sorte boksen advarsler på fluorokinoloner. Flere class action søksmål rundt dette problemet venter.

Lindring av smerte

Selv om noen pasienter har lidd alvorlig leddsmerter etter bruk av fluorokinoloner, er den gode nyheten at symptomene er lett løses ved å avslutte bruken av narkotika. Det har ikke vært rapportert langsiktige felles problemer som følge av bruk av fluorokinoloner.

Skjerpende faktorer

Risiko for sene og ligament hevelse og tårer er størst i de over 60 år, hjerte, nyre og lunge transplanterte pasienter og blant dem som også bruker steroider. Andre stoffer, inkludert koffein, teofyllin, kortikosteroider og non-steroide antiinflammatoriske legemidler, har blitt funnet å øke giftigheten av fluorokinoloner. Antivirale midler, antacida og andre antibiotika kan også forårsake uønskede legemiddelinteraksjoner.

Hvordan behandle en sta UTI med antibiotika

Noen urinveisinfeksjoner ikke svare på hjem rettsmidler og trenger antibiotikabehandling. Symptomer på en UTI inkluderer en sterk, konstant trang til å urinere, en brennende følelse ved vannlating, urinering ofte, men i små mengder og blod i urinen. Du kan også oppleve bekken press, feber, frysninger, kvalme og nedre del av magen ubehag. Legen din vil avgjøre hvilken type antibiotika vil være mest effektiv mot infeksjonen.

Bruksanvisning

betalaktamantibiotika inkluderer penicillin og cefalosporiner. Ifølge University of Maryland Medical Center, er denne type antibiotika mest effektive i UVI forårsaket av Gram-positive organismer. Amoxicillin er nå ansett ineffektive mot E. coli-bakterier i opptil 25 prosent av tilfellene.

Trimetoprim-sulfametoksazol (TMP-SMX) er en typisk behandling i, som regel, en tre-dagers kurs.

Ifølge University of Maryland Medical Center, antibiotikaresistente stammer av E. coli er den vanligste årsaken til UVI. Kinoloner (eller fluorokinoloner) er nå den mest foreskrevet antibiotika for UVI. Trimetoprim-sulfametoksazol tidligere holdt den tittelen.

Legen din kan bestemme en av de ovennevnte klasser av antibiotika vil ikke være effektiv. Andre typer inkluderer tetracykliner, aminoglykosider, nitrofurantoin og fosfomycin.

Tips og advarsler

  • Sørg for å ta antibiotika som foreskrevet, og fullføre hele kurset. Du kan føle deg bedre i løpet av en dag eller to av start antibiotika, men er ferdig med resept for å hindre motstand og til å fullstendig helbrede infeksjonen. Bruker en varmepute på magen kan også hjelpe lindre symptomene. Fortsett å drikke rikelig med væske (vann er best) gjennom hele behandlingen for å skylle ut infeksjon. Unngå alkohol og drikker med koffein som kan irritere blæren. For de som opplever tilbakevendende UVI, kan leger foreskrive en lengre antibiotikakur. Hvis UVI er knyttet til samleie, kan legen be deg om å ta en antibiotika hver gang du har sex.
  • TMP-SMX bør ikke brukes hos pasienter som er allergiske mot sulfa narkotika. Noen antibiotika kan forstyrre effekten av p-piller. Gravide kvinner bør ikke ta Kinolonantibiotika. Sjekk med legen din om mulige bivirkninger (mange antibiotika forårsake magesyke) og legemiddelinteraksjoner.

Slik unngår du at nyreskader Fra Antibiotika

Antibiotika er ofte nødvendig for å behandle bakterielle infeksjoner, men kan føre til mange bivirkninger, inkludert nyreskader. Hver medisiner som du tar, blir filtrert ut av blodet ved nyrene og skilles ut i urinen. Du bør diskutere med legen din alternativer for å forebygge uønskede bivirkninger fra medisiner som han foreskriver for deg og alternativer for å hindre nyreskader fra dem. Men det er flere trinn som du kan ta i ditt eget hjem for å å hindre nyreskader fra antibiotika.

Bruksanvisning

Slik unngår du at nyreskader Fra Antibiotika

•  Drikk minst 64 gram vann hver dag. Hver medisiner som du tar passerer gjennom nyrene og vann bidrar til å spyle dem ut.

Drikk et glass tranebærjuice hver dag mens du tar antibiotika. Tranebærjuice bidrar til å skylle ut nyrene og hindre bakterier fra å vokse i urinveiene som kan øke risikoen for nyreskade.

Kutt ned på salt, koffein drikke og alkohol mens du tar antibiotika. Alle disse stoffene er hardt på nyrene og kan redusere deres evne til å filtrere urin.

Unngå paracetamol og smertestillende mens du er på antibiotika. Paracetamol finnes i mange over disk produkter, inkludert Tylenol, og er alltid hardt på nyrene. Unngå paracetamol og smertestillende mens du er på antibiotika vil redusere belastningen på nyrene å filtrere ut antibiotika, og dermed redusere risikoen for nyreskade.

Overvåk blodtrykk oftere når du er på antibiotika og følge legens ordre om tiltak for å redusere blodtrykket. Høyt blodtrykk kan føre til nyreskader.

Overvåk blodsukkeret oftere mens du tar antibiotika hvis du har diabetes. Mange antibiotika kan øke blodsukkernivået, og økt blodsukkernivå kan forårsake nyreskade.

Ikke røyker sigaretter mens du tar antibiotika. Røyking er alltid giftig for nyrene, men spesielt når du tar medisiner som nyrene trenger å filtrere ut av blodet.

Besøk din lege for å diskutere alternativer for å hindre nyreskader. Aminoglykosider er en klasse av antibiotiske stoffer som er spesielt toksiske for nyrene. Be ham om å unngå disse hvis mulig. Fortell ham for en urte eller over skranke medisiner som du tar for å unngå økt risiko for nyreskade. Legen din kan administrere enkle urin- og blodprøver for å vurdere nyrefunksjonen. Han kan foreskrive ACE-hemmere for å beskytte nyrene. ACE-hemmere er en blodtrykksmedisin, men kan hindre nyreskader selv om du ikke har høyt blodtrykk.

Tips og advarsler

  • Trene i 30 minutter minst tre ganger i uken kan bidra til å holde nyrene friske. I tillegg vil spise sunn mat som grønnsaker, frisk frukt og korn bidra til å hindre nyreskader.
  • Hvis du opplever noen uønskede bivirkninger fra antibiotika, ring din lege umiddelbart. Hvis du opplever symptomer på nyreskade som mørkere hud, vond lukt til urinen, muskelkramper, ekstrem tretthet og føler behovet for å urinere ofte, bør du ringe din lege eller gå til din lokale legevakten umiddelbart.

Koffein og blære infeksjoner

Koffein og blære infeksjoner


Koffein er den vanligste stimulerende i brus, kaffe og energidrikker. Mens koffein alene ikke føre til urinveisinfeksjoner, kan det øke sannsynligheten for å utvikle en infeksjon.

Betydning

Noen mennesker opplever tilbakevendende urinveisinfeksjoner som i stor grad kan påvirke deres livskvalitet. UVI er blant de viktigste årsakene til fravær fra arbeid i USA, sto for 1,5 millioner sykehusinnleggelser hvert år, ifølge wrongdiagnosis.com.

Årsaker og forebygging

Blære infeksjoner er forårsaket av bakterier som reiser opp i urinrøret og formere i blæren. Tilstrekkelig vanninntak - åtte åtte unse glass per dag - kan bidra til å forhindre smitte ved å skylle skadelige bakterier ut av blæren, ifølge urologychannel.com.

Dehydrering

Koffein har mildt vanndrivende egenskaper. Når tatt i overkant, kan det bidra til dehydrering gjennom overflødig vannlating, noe som øker sjansen for å utvikle en blære infeksjon.

Blære Irritasjon

Koffein fungerer som et irritasjonsmoment i urinveiene, ifølge ic-network.com. Selv om det ikke direkte forårsake infeksjon, koffein kan bidra til smerter og hyppig vannlating forbundet med UTI.

Advarsel

Venstre ubehandlet, kan en blære infeksjon utvikle seg til en nyre infeksjon, som utgjør en medisinsk krise. Til dags dato, antibiotika er den eneste behandlingen vist seg å være effektiv i å avhjelpe blæreinfeksjon.

Negative effekter av overdreven koffein

Negative effekter av overdreven koffein


Koffein er et naturlig forekommende stoff som finnes i mer enn 60 typer planter over hele verden. Du kan finne koffein i kaffe, te blader, kakaobønner og kolanøtter. Siden det er et sentralstimulerende, kan overdrevent forbruk føre til negative bivirkninger.

Uttak

Mens koffein er ikke et vanedannende stoff, kan en person oppleve noen midlertidig ubehagelige symptomer som hodepine og tretthet, hvis hun brått opphører forbruk. Gradvis opphør er å foretrekke.

Anbefaling

US National Library of Medicine (NLM) og National Institute of Health (NIH) anbefaler tre 8 oz. kopper kaffe per dag som en diett for moderat forbruk.

Advarsel

Ifølge Mayo Clinic, kan overdreven koffein forbruk føre til søvnløshet, nervøsitet, uregelmessig hjerterytme, muskelskjelvinger, angst og hodepine.

Maskering søvn deprivasjon

The Mayo Clinic advarer mot å bruke koffein som en erstatning for å få nok hvile, da dette vil bare legge til søvnmangel. For å sove godt, klinikken ikke bare fraråder overforbruk men unngåelse av sentralstimulerende åtte timer før sengetid.

Betraktninger

Noen mennesker er følsomme for koffein og kan oppleve effekten av overforbruk selv om de følger anbefalingene. I tillegg bør de som tar reseptbelagte legemidler og antibiotika rådføre seg med sin lege om potensielle legemiddelinteraksjoner.

Migrene behandling med koffein

Millioner av mennesker lider av migrene. En migrene hodepine er forskjellig fra andre typer hodepine på grunn av de medfølgende symptomer som ofte oppstår med hodepine så vel som den intense smerter som er typisk for en migrene hodepine. Koffein har gitt lindring for noen migrenepasienter, men det bør brukes med måte for å unngå tilbaketrekning hodepine som kommer med koffein avhengighet.

Koffein Effekter på Hodepine

En enkel spenningshodepine oppstår når blodårene utvider seg og åpne mye bredere enn vanlig. Koffein fører til at blodkarene seg sammen, noe som vil returnere blodkar tilbake til sin normale tilstand. Mange smertestillende inneholder koffein på grunn av denne spesielle effekten. Bare behandling av en spenningshodepine med koffein alene også kan være effektive.

Migrene og Koffein

Migrene synes å være utsatt for den samme innsnevring av blodårer som spenningshodepine. Mens legene er fortsatt ikke klart hva som forårsaker migrene, er effekten av koffein mest sannsynlig relatert til å hemme blodkar.
En annen teori om hvordan koffein kan hjelpe migrene hodepine er nukleosid, adenosin. Under en migrene episode, har hode og nakke området en høyere enn normalt nivå av adenosin i blodet. Dette nukleosid vil utvide blodårene og forårsake smerte. Koffein blokkerer adenosin og lindrer smerten av hodepine. Leger fortsatt ikke forstår hvorfor det er en heving av adenosin under en migrene episode. Studiet av adenosin og dens rolle i migrene hodepine og symptomene er ledende vitenskap i en ny retning for å lage medisiner som skal forebygge og kurere migrene hodepine. Uten en klar forståelse av årsaken til migrene, er det vanskelig å finne en preventiv medisin.
Migrene lider bør velge en smertestillende som inneholder koffein for å lindre smerten av sin hodepine. En kopp kaffe eller andre koffeinholdige drikke kan også bidra til å lindre smerten også. Det er viktig at koffein anvendes i moderate for å unngå koffein tilbaketrekning som vil forårsake hodepine når blodkarene utvider seg på grunn av en mangel på koffein.

Koffein avhengighet og tilbaketrekning

Alle som har alle opplevd en hodepine forårsaket av en mangel på koffein vet at det kan være en av de mest smertefulle typer hodepine. Mangel på koffein kan la deg følelsen svak og trøtt om morgenen sammen med bankende hodepine. En enkel kopp kaffe er som regel alt som skal til for å lindre symptomene på koffein tilbaketrekning.
Mens koffein kan være effektive i behandling av hodepine og migrene, er det viktig at du bruker den i moderate mengder. For å unngå hodepine assosiert med koffein tilbaketrekning, kutte ned på koffein gradvis over tid i stedet for å stoppe på en gang. Den hodepine som er forbundet med koffein tilbaketrekning er ikke den samme tilstand som migrene hodepine. Begge typer hodepine kan kureres med koffein.
Leger anbefaler å drikke mer enn 250 mg til 300 mg koffein hver dag for å unngå koffein avhengighet.

Migrene Relief With No Koffein

Oppnå lindring fra en migrene hodepine uten bruk av koffein er mulig. Koffein er ofte en trigger for mange mennesker, og kan føre til en hodepine eller lage en migrene verre eller varer lenger. Redusere symptomer eller dempe migrene hodepine helt kan gjøres ved å kombinere flere teknikker som inkluderer matvarer til forbruker, matvarer for å unngå og kosttilskudd.

Spis Pain-trygg mat

Matvarer som sjelden bidrar til migrene hodepine er kjent som smerte trygge matvarer. Disse matvarer inneholder brun ris, hvit ris, kokte grønne, oransje og gule grønnsaker, og tørket eller kokt ikke-sitrus, ikke-banan frukt som kirsebær, fersken, pærer, plommer og tyttebær.

Identifisere Triggers

Å identifisere utløser migrene, rett og slett eliminere alle vanlige utløse matvarer fra kostholdet. Felles utløse mat inkluderer meieriprodukter, egg, sjokolade, sitrusfrukter, bananer, noen kjøttprodukter, noe hvete eller brødvarer, nøtter, tomater, løk, mais og epler. Disse er de mest vanlige mat utløser, også kjent som "Dirty Dozen". Begynn med å fullstendig eliminere disse fra dietten i minst to uker, og deretter langsomt og metodisk re-presentere en av gangen inn i dietten for å bestemme kroppens reaksjon på hvert mat. Legg merke til at legemet kan ta to eller tre dager for å reagere på en matvare.

Unngå Tyramine

Tyramin er en aminosyre som finnes i næringsmidler. Det kan også være en trigger for å bevare eller migrene. Det er vanligvis funnet i alderen mat som soyasaus, surkål og salami. Det er også funnet i enkelte alderen oster, kyllinglever, sild, blant flere andre matvarer, og visse typer antidepressive medisiner.

Bruke kosttilskudd

Feverfew, vitamin B-2, magnesium og kalsium er alle bilag som kan dempe eller redusere symptomene på migrene uten bruk av koffein. Vet at bruk av visse kosttilskudd kan ikke medisinsk bevist. Snakk med legen din hvis du ønsker å starte disse eller andre kosttilskudd. Også, bare bruke kosttilskudd etter at du har identifisert dine utløser migrene.

Unn Migrene med mat

Bruke smerte-fri mat og kosttilskudd for å dempe og behandle migrene. Unngå kjøtt og andre animalske produkter for å minimere hormon svinger; I stedet velger bønner, høy-fiber hele korn og grønnsaker. Hvis migrene treg eller opphøre helt, re-introdusere utløse mat tilbake i kostholdet, hvis ønskelig, langsomt og metodisk.

Hvordan unngå Koffein Hodepine

Millioner av mennesker lider av migrene, eller bankende hodepine som ofte immobilize dem. Mens årsaken til migrene er forskjellig for alle, er en vanlig synder koffein tilbaketrekning. Som alle andre uttak, når du ikke fylle opp kroppen din med noe den er vant til, reagerer kroppen din ubehagelig --- i dette tilfellet, med en ødeleggende hodepine.

Enten du er å kutte ned på koffein helsemessige årsaker eller livsstil grunner eller ikke har tilgang til koffein på grunn av spesielle omstendigheter, det finnes måter å unngå koffein hodepine.

Hvordan unngå Koffein Hodepine

avvenne deg fra koffein sakte. For eksempel, hvis du drikker 05:56 koffeinholdige drikker om dagen, kutte inntaket av en drink hver to eller tre dager. Hvis du bare drikke en eller to koffeinholdige drikker om dagen, skjære ned på størrelsen av drikkevarer i stedet for nummeret. Dette gir kroppen din tid til å justere uten sjokkerende systemet.

Skru hoppet over drikker med en ikke-koffeinholdige urtete. Kamille, peppermynte og sitrus te er velsmakende og beroligende. Bruke en ikke-kalori søtningsmiddel eller honning for å øke smaken enda mer.

Oppgave i fritiden der du brukte til ned koffein. Gå i pausene på jobb, og jogge eller gjøre en 15-minutters yoga trening i morgen og kveld. Lett trening vil gi deg en energi boost av oksygennivået i kroppen din. Følg trening med mye vann.

Ta en eller to 500 mg tabletter av din foretrukne smertestillende medikamenter hvis koffein tilbaketrekning treffer. Begynn med en tablett, og ta en annen hvis smertene ikke minske etter ca 30 minutter. Nippe litt varm urtete med medisiner; te som er nevnt i trinn 2 hjelpe slappe muskler og lindre smerte.

Hvorfor Har Koffein Årsak Migrene Hodepine?

Hvorfor Har Koffein Årsak Migrene Hodepine?


Koffein utløser migrene på to måter. Noen folks migrene starter etter at de konsumerer noe mat, drikke eller smertestillende med koffein i den. Andre får migrene når kroppen ikke får nok koffein.

Funksjon

Ifølge University of Berkeley, ikke koffein ikke direkte føre til migrene. Men ser ut til å sette av kjemiske reaksjoner i hjernen som kan føre til migrene for noen mennesker er født med en forkjærlighet for hodepine.

Identifikasjon

The National Headache Foundation anbefaler at folk med migrene gjør en dagbok for å finne ut om koffein er årsaken. Hvis folk blir kurert ved å forbruke koffein, så de får rebound migrene.

Rebound

Ifølge Migrene For Dummies (Diane Stafford og Jennifer Shoquist, MD, 2003), koffein rebound migrene er når en person kutt ned på koffein og kroppen sender en migrene for å gjøre personen konsumerer mer koffein.

Komplikasjoner

I et intervju med National Public Radio, Dr. David Buchholtz sa at koffein kan bare være en medvirkende og ikke eneste årsaken til å utløse et migreneanfall. En person kan ha behov for å ha flere triggere skje, herunder forbruker eller hoppe koffein, for et angrep for å begynne.

Spekulasjoner

Ingen vet den eksakte årsaken til migrene. Men mange over disk smertestillende tabletter for hodepine inkluderer koffein, som kan være å legge til frekvensen av et individs migrene.

Antibiotika Effekt på p-piller

Antibiotika Effekt på p-piller


Noen kaller det en myte eller urban legende - at antibiotika kan redusere effekten av p-piller - og noen sier det er faktum. Her får vi til bunnen av tanken, og avgjøre hva slags virkning antibiotika har, hvis noen, på fødselskontroll.

Fakta

Ja! P-piller har en redusert effektiv rente da tatt med antibiotika, av to grunner. Antibiotika redusere mengden av østrogen i kroppen, mens piller inneholder østrogen og arbeid for å øke østrogennivåer for å være effektive. Du kan se hvor dette ville føre til et problem, som p-piller er østrogen ville bli vesentlig vasket bort av antibiotika. Antibiotika også forstyrre p-piller ved å holde tarmen fra reformere østrogen når den er blitt brutt ned i leveren som skal resirkuleres inn i kroppen. På denne måten er østrogennivået igjen redusert, noe som er det motsatte av hva p-piller er ment å gjøre.

Betydning

Med lavere østrogennivå i kroppen, er det mulig å ha en uønsket graviditet, til tross for å ta p-piller. Skaperne av p-piller, samt skaperne av antibiotika, sterkeste advare mot hvor antibiotika kan forstyrre p-piller.

Andre effekter

Annet enn uønsket graviditet, er det ingen andre interaksjoner mellom antibiotika og p-piller som er sannsynlig å ha en negativ effekt på kroppen. Men å ta mer enn ett medikament alltid innebærer muligheten for en slags forstyrrelser, så du bør alltid snakke med legen din og apotek om alle medisiner du tar.

Betraktninger

Hvis du har noen kroniske sykdommer som krever bruk av antibiotika på regelmessig basis, og deretter tar en p-pille er kanskje ikke den mest effektive måten for deg å forhindre graviditet. Sørg for at du snakker med legen din regelmessig om dine forhold og om dine muligheter for prevensjon. Det kan være en bedre løsning.

Prevensjons

Hvis du må ta en antibiotika mens du er på en p-pille, sørg for at du bruker en annen form for pålitelig prevensjon (for eksempel kondom eller sæddrepende middel) for den tiden du tar antibiotika og en uke eller så etterpå , for å være sikker på at du beskytter deg selv mot en uønsket graviditet.

Hvordan takle koffein tilbaketrekning

Hvordan takle koffein tilbaketrekning


Koffeinfri drikke
Urtete

Hvordan takle koffein tilbaketrekning

•  Kutt ned på koffein forbruk ved å drikke en mindre kopp kaffe eller koffeinholdige brus. Når du kan gjøre dette uten å oppleve noen abstinenssymptomer, prøve å fjerne en annen cup.

Bruk drikker som inneholder koffein om morgenen når du mestrer å drikke bare ett koffeinholdige drikke i løpet av dagen. Du vil fortsatt ha nok koffein for å komme i gang i morgen, men da kan drikke ikke-koffeinholdige drikker eller vann i løpet av resten av dagen.

Cut ryggen morgen koffein fikse gradvis. Etter at du er i stand til å lykkes å komme gjennom dagen på morgenen kopp kaffe eller cola, prøv å helle selv en halv kopp for de neste dagene. Gradvis redusere mengden av koffeinholdige drikker som du drikker om morgenen til du er endelig i stand til å slutte å bruke koffein helt.

La din te bratt for halvparten av vanlig tid under uttaksprosessen for å kutte ned på mengden av koffein. Etter hvert erstatte koffeinholdige te med koffeinfri te eller urtete.

Undersøk din favoritt sjokolade godteri. Sjokolade inneholder koffein, med mengden varierer fra produkt til produkt. Hvis du ønsker å fullstendig eliminere koffein fra kostholdet ditt, sjekk ingredienslister for å være helt sikker.

Få nok hvile mens du går gjennom uttaksprosessen. Få en god natts søvn vil gjøre symptomene på tilbaketrekning lettere å håndtere.

Øvelse daglig for å bekjempe følelsen av trøtthet og å arbeide av nervøs energi ved seponering. Du trenger ikke en forseggjort øvelse rutine - en tur i løpet av lunsjen eller en svømmetur etter jobb vil hjelpe deg å slappe av og holde seg frisk.

Hint

  • Ifølge National Coffee Association of USA, Inc., 54 prosent av amerikanerne nyte en kopp kaffe hver dag. Hvis du er en av dem, vil du ikke å gi opp kaffen helt når du gir opp koffein. Du vil finne mange varianter av koffeinfri kaffe som gir det velsmakende kaffesmak uten koffein.
  • Sjekk smertestillende midler for koffein. Noen medikamenter legge koffein som det øker effektiviteten av produktet.

Hva symptomene på Antibiotika kolitt?

Antibiotikum kolitt, også kjent som antibiotikaassosiert kolitt, er en tilstand i tykktarmen hvor de bakterier som finnes i tykktarmen lider av en ubalanse på grunn av inntak av et antibiotikum. I hver av oss, det er en grunnleggende symmetri av bakterier, både "gode" og "dårlig". De gode bakteriene holde antall dårlige bakterier i sjakk. Hvis en forstyrrelse oppstår i mengden av gode bakterier, kan den dårlige bakterier legge beslag på legemet, i dette tilfelle i tykktarmen. Når dette skjer, vil slimhinnen i tykktarmen lider en betennelse, forårsaker en rekke ubehagelige symptomer.

Tarm Forstyrrelse

Med antibiotika kolitt, de fleste mennesker lider av forstyrrelser i deres avføring. Den vanligste av disse er et anfall av diaré. Når bakterier overpopulate tykktarmen, er et biprodukt laget i form av et toksin. Dette toksinet forårsaker kolon vegger for å bli opphisset. Når betennelse finner sted, kan det be krakk å flytte gjennom tarmen raskere enn normalt. Vanligvis, som krakk passerer gjennom tarmen, er vann leeched fra den, slik at den til å stivne til en viss grad. På dette nå hurtigere, betyr prosessen med absorpsjon ikke fullt skje, som produserer løs, vannaktig avføring. Dette fører til en person til å lide av diaré og ofte en økt haster med bevegelser.

Blood & Snørr

Under en episode av antibiotika kolitt, er det heller ikke uvanlig for en person å merke tilstedeværelse av blod eller slim i avføringen. Mens det kan være vanskelig for noen å skjelne hvorvidt de har blod i avføringen, er det et par av kjennetegn. Krakken vises enten mørke og tjæreaktig eller med spor av rødt. Slim på den annen side er mye lettere å detektere, som det vil se ut omtrent som de slim fra nesen.

Pain & Kramper

For mange mennesker, bringer antibiotika kolitt med seg noen smerter og kramper. Alles kolon har en naturlig rytme der dens muskler kontrakt og slappe av. Dette er det som hjelper avføringen beveger seg gjennom tykktarmen. Når tykktarmen blir betent, er denne rytmen forstyrres, spørre flere og lengre sammentrekninger og forårsaker en person til å lide både smerter og kramper.

Kvalme

For andre, overvekst av dårlige bakterier - eller i det minste giftstoffer de produserer - vil føre dem til å lide av en viss grad av kvalme. Selv om problemene ligge innenfor de store tarmen, kan virkningene bli følt i hele fordøyelsessystemet, noe som kan føre folk til å oppleve periodiske episoder av kvalme.

Fever

Antibiotika kolitt kan også føre en person til å lide av en feber. Dette feber er vanligvis rundt 101 grader Fahrenheit eller høyere.

Dehydrering

Det er også mulig for en person som lider av antibiotika kolitt å oppleve noen dehydrering. Som nevnt før, kolon igler en viss mengde væske fra krakk under prosessen med fordøyelsen. Men siden avføringen beveger seg på en mye raskere, de samme mengder væske ikke lenger blir absorbert og er faktisk tapt under avføring. Dette kan be dehydrering er noen individer.

Antibiotika av valget for å kurere Sinus infeksjoner

Sinus infeksjoner er forårsaket av bakterier som folk flest utsettes for på en jevnlig basis. En svekket immunsystem, i en person under stress, for eksempel, kan føre til en infeksjon. I mange tilfeller vil infeksjonen gå sin gang og rydde opp, men i noen tilfeller er antibiotika nødvendig å sparke sykdom. Antibiotika bør være foreskrevet av lege og tatt til full overensstemmelse.

Sinus infeksjoner

Bak nesen er et lite hulrom kalt sinus. Dette området bidrar til å varme og fukte luften du puster inn før den reiser til lungene. Et annet aspekt av sinus jobb er å bidra til å flytte partikler opp og ut av lungene ved å produsere slim som vil felle disse partiklene. Når dette området blir infisert, kan det bli betent og overbelastet med overflødig slim og utflod. Denne tilstanden korrigerer ofte seg selv som kroppen dreper bakteriene som forårsaker infeksjonen. Imidlertid, noen ganger antibiotika er nødvendig for å hjelpe kroppen overflate av bakterier.

Anitbiotics

Den beste måten å finne ut hvilke antibiotika vil være mest effektiv mot din bihulebetennelse er å kultur sinus. Dette gjøres ved å sette inn en steril vattpinne inn i nesen og sveipe veggen av sinus. Vanligvis vil dette frembringe en rekke bakterier som vokser i sinus, så er det ikke et sterilt miljø. Du puster inn luft som inneholder støv, dander og pollen hele tiden. Bakteriene som er mest utbredt og er vanligvis årsak til infeksjonen.

Ofte foreskrevet antibiotika er penicillin eller sulfa narkotika. Begge disse narkotika familier har mange varianter i dem. Noen varianter er designet for å bli gitt for en varighet av behandlingen, mens andre kan være en lavere dose for mennesker med en følsomhet. Legen din bør være en å avgjøre om antibiotika er indisert, som antibiotika er indisert, og hvor lenge pasienten bør behandles.

Antibiotika kan ha alvorlige bivirkninger, og bør ikke tas på et innfall. Antibiotika som er foreskrevet bør også tas inntil alle doser fore er blitt administrert. Hvis en pasient slutter å ta dem når han føler seg bedre, men er fortsatt noe syk, noen bakterier ikke kan ha blitt drept av. Bakterier som har vært utsatt for en antibiotika har potensial til å bli resistente. Hvis bakteriene blir resistente, vil antibiotika ikke fungerer neste gang de er gitt for en bihulebetennelse.

Hvis, mens du tar antibiotika, en urolig mage, oppkast eller diaré oppstår, avvikle bruken og se din lege.

Hvordan få gratis resepter for antibiotika på Publix

Hvordan få gratis resepter for antibiotika på Publix

Publix supermarkeder (hvis du har en i ditt område) i 700 + steder har signert på å hjelpe syke individer ved å tilby gratis oral antibiotika med en legens resept på 8 typer antibiotika medisiner. Les videre for å finne ut mer!

Hvordan få gratis resepter for antibiotika på Publix

•  Uavhengig av din helsevesenet plan eller helseforsikring eller mangel på medisinsk dekning; Publix supermarked apotek har lansert en plan for å gi gratis reseptbelagte medisiner til syke individer i mer enn 700 steder over hele landet.

Du må ha resept fra lege for å kvalifisere og antibiotika foreskrevet must for for en av de åtte notert på Publix gratis liste over antibiotika. Listen inkluderer:

Amoxicillin
Cephalexin
Sulfametoksazol / trimetoprim (SMZ-TMP)
Ciprofloxacin (unntatt Ciprofloxacin XR)
Penicillin VK
Ampicillin
Erythromycin Stearate og ethylsuccinate
Doxycycline hyclate (kapsler)
Snakk med legen din om forskrivning et antibiotikum som er inkludert på denne listen, slik at du kan få medisiner for gratis. Mengden må være for en 14 dagers tilførsel eller mindre.

Ta din resept til en Publix med et apotek og sende inn informasjon; planen er bra for alle; selv om du aldri har fylt en resept på en Publix apotek før denne. De fleste apotek ventetiden er innen en time; slik at du kan hente noen dagligvarer mens medisinen blir fylt. Ta all antibiotika medisiner for hele doseringsanvisningen som foreskrevet av legen din og gi akt på advarsler eller symptomer på din flaske eller interaksjonslitteratur som følger med din resept.

Hint

  • Snakk med legen din om hva medisiner vil behandle sykdommen din for å se om man kan være tilgjengelig på Publix gratis medikamentliste.
  • Ta alle antibiotika inntil resepten er helt ferdig; selv om du føler deg bedre; med mindre annet er spesifisert av legen din.