Digidexo.com

hjertebank under søvn

Om Woman & hjerte hjertebank under Menopause

Hjertet ditt vil trolig slå vannvittig hvis du skulle bli tildelt Nobels fredspris, vinne en million dollar eller få skremme av livet ditt. Men for å oppleve et bankende hjerteslag akkurat som du har krysset inn i menopausal stadium i livet kan være litt bekymringsfull for mange kvinner, spesielt de med en familie historie med hjerteproblemer. Men mens hjertebank kan være urovekkende og kan tyde på alvorlige helseproblemer, kan de også være harmless.This kan være sant spesielt i overgangsalderen, når hjertebank kan skyldes en rekke felles faktorer.

Hjertebank Definert

Et hjerte hjertebank er en uvanlig avvik fra normal hjerterytme. Det kan variere i alvorlighetsgrad fra mild flagrende til en sterk og pounding beat. I tillegg har diare kan (eller kanskje ikke) vare en kort periode eller en omstendelig ett. Dette avhenger av årsaken til hjerteklapp.
Noen hjertebank skyldes alvorlige medisinske tilstander og garanterer øyeblikkelig legehjelp; andre er ikke så farlig en helserisiko, og er brakt videre av noe så enkelt som inntak av koffein, nikotin bruk eller hormonelle endringer opplevde under overgangsalderen.

Faktorer Ansvarlig for Hjertebank

En rekke faktorer kan forårsake hjertebank. Noen av disse faktorene omfatter: angst eller stress, hormonforandringer (som overgangsalder, menstruasjon eller graviditet) og selv sterke følelsesmessige reaksjoner. I tillegg utøver som er anstrengende i naturen, medikamenter som inneholder pseudoefedrin (eller andre stimulerende midler), og feber kan være årsaken til hjertebank.
Mer alvorlige årsaker til hjertebank er: hypertyreose (en skjoldbruskkjertel som er overaktiv) og en arytmi (en unormal hjerterytme som kan være for fort, for langsomt eller uregelmessig).

Overgangsalder og hjertebank

Under overgangsalderen, en kvinnes østrogennivået reduseres, noe som fører henne til å være mer utsatt for hjertesykdom. Og siden hjertesykdom er nummer én dødsårsaken hos kvinner over 65, ifølge Mayo Clinic (og den nest største årsaken for de i alderen 45 til 64, i en alder av menopause), og den har potensial til å føre til hjerneslag eller hjerteinfarkt, eventuelle avvik av en kvinnes hjerteslag er en grunn til bekymring, i alle fall i utgangspunktet. Derfor bør uvanlige hjertebank bli sjekket ut med en medisinsk profesjonell minst en gang.

Overgangsalder, hormoner, hormonterapi og hjertebank

Som en kvinne begynner å oppleve bivirkninger av menopause (redusert østrogennivå og økt magefett, hetetokter, tørr skjede, etc.), noen leger anbefaler hormonbehandling for å bidra til å motvirke disse effektene.
Men hormonbehandling er ikke uten sine egne hjertesykdom bekymringer, som noen studier, for eksempel 2002 kvinner Health Initiative, har indikert at slik behandling kan øke kvinners risiko for hjertesykdom. Derfor, hjertebank opplevde under menopause (På grunn av hormonnivået endres) kan - eller kanskje ikke - være et resultat av hormonbehandling, hvis brukt, eller mangelen på bruken.

Hjerte Historie Viktigheten av postmenopausale kvinner og Hjertebank

En kvinnes personlige og familiens medisinske historie (spesielt hvis de gjenspeiler en historie med hjertesykdom), samt hennes egne livsstilsvalg, til slutt vil påvirke avgjørelsen for eller mot hormonbehandling i overgangsalderen. I tillegg vil disse historier og livsstilsvalg lede en lege i forsøk på å evaluere noen erfaringer av hjerterytme hjertebank i overgangsalder.

Betydning

Kvinner opplever hjertebank som har hatt en lege avgjøre de ikke er knyttet til en alvorlig medisinsk tilstand bør ikke forvente noen ekstra komplikasjoner. Dessverre, kan de hjertebank opplevde under menopause fortsette til det stadiet av livet har gått, men unngå de triggere som kan føre dem burde hjelpe. Slike triggere er koffein, nikotin, stress, angst og trener for iherdig.

Hjertebank symptomer i overgangsalderen

Under overgangsalderen, vil mange kvinner opplever hjertebank som en normal symptom i denne overgangs fasen av livet. Hjertebank kan være skremmende som de er en sensasjon normalt ikke følte og kan forveksles med et problem med hjertet.

Hjertebank Symptomer

Hjertebank eller arytmi kan bli følt i halsen, brystet eller halsen og gi den personen en følelse av at hjertet er racing, hoppe eller flagrende.

Varighet

Under overgangsalderen, kan en kvinne føler hjertebank av og på gjennom hele overgangen, men de varer vanligvis noen ganger over en periode på en måned eller to.

Årsaker

Felles enighet om at hjertebank under menopause er forårsaket av ubalanse av hormoner. Under overgangsalderen, er østrogen og progesteron i stadig endring, og dette fører til at hjertet til å jobbe hardere.

Ting å gjøre for å redusere forekomst

Det anbefales at kvinner som opplever hjertebank i overgangsalder unngå sentralstimulerende midler, inkludert brus, sigaretter, te og kaffe. I tillegg bør enkelte medisiner unngås inkludert slankepiller.

Hva å gjøre i løpet av Hjerteklapp

Hjertebank kan forekomme oftere under fysisk aktivitet. Hvis dette skjer, legge seg ned og hvile. Unngå stress og øve dempende tiltak som fungerer for deg, slik som å puste sakte eller ta en tur.

Når bør du søke lege

Hvis pulsen virker ekstremt høy, ikke bremse ikke på egen hånd eller er ledsaget av tetthet i brystet, besvimelse eller svimmelhet, går du videre til en legevakt.

Urter for å hjelpe hjerte hjertebank

Hjertebank oppstå av mange grunner. Nevrologiske problemer, for eksempel høyt stress eller angst, kan føre til at hjertet til å slå raskere eller uregelmessig. Kvinner går gjennom overgangsalderen kan oppleve hjertebank under en varm flash episode. Urtemedisiner har en naturlig løsning på den ofte forvirrende problemet med hjertebank. Kontakt lege før du legger noen urte kosttilskudd for helsen din behandlingsplan.

Svart Haw Root Bark

Svart haw root bark er en potent urt i stand til å styrke hjertet. Det er en krampeløsende og inneholder fytosteroler. Se etter den i skjær form i de fleste helsekostbutikker og ta etter anvisningen på pakken.

Motherwort

Motherwort brukes til hjertebank. Tradisjonelle kinesiske leger foreskrevet motherwort å behandle en racing hjerte og høyt blodtrykk. "Den har en beroligende effekt og også direkte senker blodtrykket," ifølge "The Doctors Book Of urte hjem rettsmidler." Motherwort er lett tilgjengelig på helsekostbutikker. Ta etter anvisningen på pakken.

Valerian

Vendelrot te er et populært alternativ for å behandle stress. Drikk vendelrot te å lette symptomer på en racing hjerte. Valerian er allment tilgjengelig i de fleste helsekostbutikker. Den er også tilgjengelig i skjær og kapsel form. Ta etter anvisningen på pakken.

Hawthorn

Hawthorn er ansett som en hjerteforsterker. Det fungerer som en dilator av hjertemuskelen mens fremme en vanlig hjerterytme. Hawthorn er best når standardisert for et flavonoid heter vetexin. Dette skjemaet er tilgjengelig i kapsler. Alternativt, hagtorn er laget i skjær form. De fleste helsekostbutikker bære begge.

Teenage røykere fare

Teenage røykere fare


Tenåringer bestemmer seg for å tenne sin første sigarett for alle slags grunner - for å passe inn med sine jevnaldrende, å opptre som voksne, å imitere deres favoritt rock eller filmstjerne eller for ren buzz av å gjøre noe forbudt. Uansett motivasjon, utgjør tenårings røyking alvorlig risiko for sunn utvikling.

Luftveisproblemer

Luftveisproblemer er et vanlig helseplage blant tenårings røykere. Kontinuerlig innånding av røyk i lungene er farlig som det hemmer din evne til å puste inn og ut. Dette kan føre til kortpustethet og hjertebank under trening regimer eller rett og slett kjører for å fange skolebussen. En annen respiratoriske problem inkluderer vedvarende hoste passer. Tenåringer som allerede lider av astma og begynne å røyke er spesielt utsatt for disse helseplager.

Nikotinavhengighet

Å ha den odde sigarett som tenåring, enten fordi du liker følelsen, eller du ønsker å passe inn med din omgangskrets, er ikke et stort problem i seg selv. Helseproblemer relatert til røyking vanligvis bare oppstår etter flere år med vedvarende røyking. Imidlertid har nikotin kraftige avhengighetsskapende egenskaper, som betyr å eksperimentere som en tenårings kunne smi en vane som vil være med deg hele livet. Avhengighet betyr at du er sannsynlig å bli avhengig av sigaretter og røyker mer, kaster bort penger og sette din helse i fare i prosessen. The National Institute on Drug Abuse sier at folk som begynner å røyke under 21 år finner slutte vanskeligere enn de som startet senere i livet.

Passiv røyking

Teenage røyking er ikke bare en risiko for de som deltar i den. Mange tenårings grupper har røykere i sine rekker, noe som betyr at selv ikke-røyker tenåringer kan være jevnlig utsettes for passiv røyking. Oppmuntre dine venner til å slutte eller unngå hengende rundt dem hvis de røyker kan føre til sosial stigmatisering og utstøte tenåringer fra sine jevnaldrende. Passiv røyking kan føre til en rekke alvorlige helsemessige forhold, inkludert lungekreft, koronarsykdom og strupekreft. En rapport fra Centers for Disease Control and Prevention sier nesten 50.000 dødsfall i året er knyttet til eksponering for andre hånden røyk.

Andre Helseproblemene

Luftveisproblemer er bare ett av mange forhold knyttet til tenårings røykere. Røyking kan også føre til irritasjon i halsen, dårlig ånde, gulnede tenner og negler. Disse kan i sin tur føre til et tap av tillit til tenåringer som deres utseende og hygienenivå forverres, forårsaker problemer med dating og delta i idrett. Teenage røyking kan også føre til økt mottakelighet for vanlige barnesykdommer som influensa, kulde og bronkitt. The Kid helse nettside sier også at røyking kan ha enda mer alvorlige konsekvenser for fremtidig helse som tenåringer som plukker opp vane er mer sannsynlig å gå videre til mer alvorlige narkotiske stoffer som marihuana og heroin.

Om Relacore bivirkninger

Relacore er en over-the-counter vekttap supplement. Den styrer vekten ved å redusere mengden av kortisol i kroppen, men tar Relacore eksponerer et individ til visse bivirkninger.

Hjertebank

Brukere av Relacore har rapportert å ha hjertebank under bruk.

Hodepine

Ifølge referencefatburner.com, hodepine er en annen bivirkning av Relacore.

Kvalme

Brukere av Relacore har også rapportert opplever kvalme og oppkast.

Svimmelhet

Svimmelhet og tåkesyn har blitt opplevd av Relacore brukere også.

Blood Pressure

Blodtrykket svingninger er en annen alvorlig bivirkning av Relacore. Ifølge referencefatburner.com og organizedwisdom.com, har Relacore brukere opplevde både høye og lave blodtrykk svingninger.

Hva er årsakene til hjertebank & Rykninger under søvn?

Våkner du opp midt på natten med hjertet slo fort eller har rykninger symptomer mens du sover? Du er ikke alene --- mange mennesker opplever disse problemene. Dette kan være forårsaket av en rekke problemer som du kanskje trenger å ta opp så snart som mulig. Når som helst du føler uregelmessigheter i hjerterytmen din, bør du søke profesjonell rådgivning om hva som kan gå galt. Informasjonen her er ikke en diagnose av dine spesielle symptomer og bør ikke erstatte et legebesøk. Alltid konsultere fastlegen din hvis disse problemene vedvarer.

Hjertebank

Mange ganger kan hjertebank være forårsaket av en vitamin mangel. Hvis du ikke får nok kalsium, magnesium eller andre viktige vitaminer i kosten, kan det føre til at hjertet til å vekke fra tid til annen. Også, når du er dehydrert fra trener og ikke drikker nok vann, kan du ha problemer med hjertebank. Overdreven kaffe og alkohol drikking kan føre til dehydrering. Mange som bruker alkohol for mye har dette problemet fordi alkohol tapper kroppen for vann.

Angst og hjertebank

Hjertebank kan også være forårsaket av angst. Er du redd eller bekymret ofte når du går til sengs? Du stress og tenke på alle dine livsproblemer rett før du sovner Do? Hvis så, kan det være en grunn til at du opplever dette problemet. I et ekstremt tilfelle, kan det være du har et panikkanfall.

Rykninger

Som hjertebank, kan stress og angst føre til muskelrykninger i søvne. Hvis du føler disse ufrivillige rykninger fornemmelser i ansiktet, ben, mage området og andre merkelige steder, kan det være fordi du er foruroligende og tenker for mye når du sover. Bedtime bør være en tid med hvile for sinnet ditt, og kroppen din reagerer deretter.

Flimmer

Hvis du føler en rykninger rundt hjertet ditt, kan det være det som kalles "flimmer", som er når hjertet musklene nappe. Det kan også bare være musklene over hjertet som flytter midlertidig. Noen medisinske eksperter sier også at rykninger muligens kunne være relatert til revmatoid artritt.

Hypertyreose

Rykninger og hjertebank er begge symptomer på en tilstand som kalles hypertyreose. Med denne tilstanden, er skjoldbruskkjertelen produserer for mye av tyroksin hormon, som levendegjør ditt hjerte og gjør stoffskiftet arbeide raskere. Hvis du opplever disse to symptomer (hjertebank og rykninger) i kombinasjon med en plutselig vekttap, forstørret skjoldbruskkjertelen i halsen og problemer med å sove, kan dette potensielt være ditt problem. Du må ha denne diagnosen av en lege for å være sikker.

Medisiner

Endelig har noen medisiner vært kjent for å forårsake hjertebank og rykninger, som Levaquin og Advair (se flere legemidler oppført nedenfor under "Referanser"). Spør legen din om medisiner som forårsaker disse symptomene.

Hva er årsaken til hjerte hjertebank?

Den hvilepuls er antall ganger hjertet slår per gitt tidsperiode. For voksne, 60 til 100 slag per minutt er gjennomsnittlig hvilepuls. Denne serien er lavere for idrettsutøvere, som har hvilepuls er vanligvis 40 til 60 slag per minutt. I noen situasjoner kan hjertet palpitate eller slå hardere og raskere. Når dette ender opp som skjer, er det flere grunner til det.

Trening

I hvile pumper hjertet blod til resten av kroppen din uten store anstrengelser. Men når du trener, har ditt hjerte til å forsyne resten av kroppen med oksygenrikt blod, som tar mye mer arbeid. Dette i sin tur fører til hjertebank. De hjertebank som oppstår kan bli forverret i varme, fuktige temperaturer og under særlig høy intensitet øvelser som sprint trening. Effekten av varme på hjertet kan også ses i en badstue eller deltar på en varm yoga klasse der temperaturen ofte overstiger 100 grader F.

Koffein

Produkter som inneholder koffein brukes for mental klarhet, øke forbrenningen og for å øke energinivået. Noen produkter som inneholder koffein er kaffe, te, sjokolade, brus, energidrikker og ulike vekttap kosttilskudd. Koffein kan føre til hjertebank. Noen ganger folk prøver å øke effekten av koffein og de blander det med andre ting som alkohol. Dette kan øke intensiteten av hjertebank og forårsake sykehusinnleggelse eller død.

Arytmier

Et hjerte arytmi er en tilstand der hjerterytmen endres. Et symptom på arytmier er hjertebank. Arytmier kan sees hos personer med mitralklaffprolaps. Mitralklaffprolaps er en tilstand der ventilene som skiller venstre atrium og venstre ventrikkel ikke lukker ordentlig når blodet pumper gjennom hjertet. I tillegg til hjertebank, andre symptomer inkluderer brystsmerter, følelse ør og kortpustethet.

Panikkanfall

Stress kan være forårsaket av mange forskjellige ting. Det kan være jobbrelatert, forårsaket av lange arbeidsdager, eller resultatet av familie problemer som skilsmisse. Når dette stresset får til en forhøyet punkt, panikkanfall kan sette inn. Når dette skjer, ekstreme følelser av frykt og bekymring ta over kroppen og pulsen blir opphøyd til et punkt der hjertebank oppstå.

Nikotin

Nikotin er et vanedannende kjemisk stoff som finnes i tobakk produkter som sigaretter, sigarer, pipetobakk og tygge tobakk. Den vanlige bruk av nikotininneholdende produkter er kjent for å forårsake emfysem, kreft munn, strupekreft og lungekreft. Men nikotin kan også ha en annen virkning på kroppen. Når røyken er inhalert eller spytte fra tobakk er inntatt, blir kroppen ranet av oksygen som igjen kan føre til hjertebank.

Bivirkninger

Astma er en tilstand der lungene "luftveiene er innsnevret og betent på grunn av luftforurensning. Når et astmaanfall oppstår, kan episoder med hoste, piping i brystet og tung pust skje. For å avhjelpe denne situasjonen er en inhalator som brukes til å stoppe eller redusere symptomene. Det er imidlertid en stimulant i inhalatoren som kan føre til hjertebank. Det er også noen hostemiksturer som har et stoff som heter pseudoefedrin, som også kan føre til hjertebank.

Hormoner

Hormonene i kroppen er alltid i endring, og er svært viktig for riktig funksjon. De er ansvarlig for stoffskiftet, kroppstemperatur regulering, humør støtte og søvnmønster. Det er tider når hormonene i kroppen kan bli kastet av. Noen eksempler på slike tilfeller inkluderer graviditet, overgangsalder, menstruasjon og skjoldbrusk forhold. Alle disse situasjoner kan føre til hjertebank.

Tegn på hjerte hjertebank

Tegn på hjerte hjertebank


Hjertebank er en vanlig hjerte-klage. Selv om ikke alle personer som opplever hjertebank har alvorlige underliggende helseproblemer, noen hjertebank er tegn på unormal hjerterytme eller hjertesykdom. Det finnes en rekke tydelige tegn og symptomer på hjertebank og behandling for tilstanden variere.

Definisjon

Hjertebank er best beskrives som følelsen av hjertet slår uregelmessig. Under normale omstendigheter, er et individ ikke bevisst klar over hans eller hennes hjerte juling. Når det oppstår et hjertebank, synes hjertet skal slå høyt og hardt, noen ganger tilsynelatende selv å stoppe et øyeblikk.

Hjerte-Signs

Det finnes en rekke kardiovaskulære symptomer individuell kan oppleve under episoder av hjertebank. Disse inkluderer brystsmerter, en følelse av at hjertet dunker høyt nok til å bli hørt hørbart, følelsen at hjertet er "flagrende" eller "flip-flopping" i brystet, en bevissthet om at pulsen ikke er rytmisk, og den plutselige følelsen av pulsen sterkt i hodet eller nakken.

Nevrologiske tegn

En rekke nevrologiske tegn har også vært knyttet til hjertebank, inkludert svimmelhet, besvimelser, en følelse av uro ledsaget av overdreven svetting, og, i noen tilfeller, alvorlige anfall av angst eller panikkanfall.

Årsaker

Hjertebank kan være forårsaket av et bredt spekter av ting, alt fra kosthold til alvorlige underliggende helsemessige forhold. De vanligste årsakene til hjertebank er overflødig stress, røyking og store mengder koffein eller alkoholforbruk. Andre eksterne årsaker inkluderer bruk av narkotika, for eksempel amfetamin eller kokain.

Hjertebank forårsaket av en underliggende helsetilstand er mer alvorlige. Panikklidelse, problemer med skjoldbruskkjertelen, hjertesykdom, anemi, mangel på oksygen, hypoglykemi og alvorlige hjerterytmeforstyrrelser er alle forhold som har hjertebank som et symptom.

Behandling

Behandling av hjertebank som er knyttet til et kosttilskudd eller livsstil Grunnen er enkel: redusere forbruket av koffein, alkohol eller narkotika forårsaker problemet; slutte å røyke; iverksette tiltak for å redusere stress; og lære å håndtere stress bedre.

For andre pasienter, behandling av den underliggende helsetilstand er nøkkelen til behandling av hjerteklapp. Hvis årsaken er fortsatt uidentifisert, imidlertid, og hjertebank fortsatt hyppige og alvorlige, kan bruk av legemidler som regulerer hjerterytmen være hensiktsmessig.

Medisiner for hjerte hjertebank

Medisiner for hjerte hjertebank


Hjertebank er når hjertet slår uregelmessig eller hurtig. Det kan føles som hjertet ditt hopper beats eller at det er en flagrende i brystet. Hjertebank kan være skremmende, men de trenger ikke nødvendigvis bety at det er en underliggende helseproblem. Det finnes flere medisiner som kan tilbys som en behandling for hjertebank.

Klasse I Drugs

Klasse I legemidler for hjerte hjertebank er også kalt natriumkanalblokkere. Medikamentet er blitt brukt til behandling av arytmier, som er en lidelse som involverer en uregelmessig hjerterytme, ved å blokkere transporten av natrium til langsom ledning i hjertet. Dessverre, kan Class 1 legemidlene reduserer funksjon av venstre ventrikkel og ytterligere forverre arytmier. Eksempler på Class 1 stoffene inkluderer kinidin, prokainamid, disopyramid og flekainid.

Klasse II narkotika

Klasse II narkotika, for eksempel altenol og metoprolol, er betablokkere, som langsom hjertefrekvens ved å tvinge hjertet til å trekke seg sammen og redusere sin følsomhet for adrenalin. Noen av de bivirkninger omfatter tretthet og magesyke. Betablokkere er også brukt for høyt blodtrykk, brystsmerter, og selv etter et hjerteinfarkt.

Klasse III Narkotika

Klasse III medisiner blokkere kaliumnivå og arbeid ved å gjøre utvinning tid av hjerteceller lenger etter impulsene sendes. Det kan forhindre de elektriske baner fra arytmi eller endre den slik at den kan bli redusert. Noen av klasse III, medisiner inkluderer amiodaron, sotalol og ibutilid.

Klasse IV narkotika

Klasse IV narkotika, for eksempel diltazem og verapamil, blokk kalsium ved å bremse hjertefrekvens, blokkerer transporten av kalsium og endre lednings prisene i hjertet. Disse medikamentene også utvide blodårene.

Pacemakere

Hvis medisiner ikke reduserer hjertebank, kan en pacemaker bli implantert under huden av kragebeinet. Pacemakere fungere ved å sende ut de elektriske impulsene som trengs for å opprettholde et vanlig puls eller få den til å slå hvis det ikke er impuls generert av hjertet.

Hva er årsaken til hjertebank i Kids?

Hjertebank er uregelmessige eller raske hjerteslag. Hjertebank hos barn kan være forårsaket av en rekke ting, og ikke alle årsakene er alvorlig. Hvis barnet ditt har uttalt at han lider av hjertebank, er det viktig å nevne denne informasjonen til legen sin. Også spørre barnet ditt om han føler noen ekstra symptomer som kortpustethet, brystsmerter eller svimmelhet.

Identifikasjon

Hjertebank kan føles som en flagrende i barnets bryst, eller savnet beats. En barnelege vil referere til noen form for rask hjerterytme oppleves av pasienten som hjertebank. Hjertebank er ofte oppdages under en pediatrisk fysisk eksamen, i mange tilfeller på grunn av stress barnet opplever å være på legekontoret.

Premature Heartbeats

Premature hjerteslag er en vanlig årsak til barndommen hjertebank. Dette er typisk en ikke-alvorlig medisinsk tilstand som oppstår når det elektriske systemet av legemet mottar et signal fra hjertet før sinusknuten. Mange barn vil ikke merke de ekstra beats forårsaket av tilstanden. Men hvis barnet føler seg svak på grunn av disse tidlige livstegn, legen din bør konsulteres.

Typer

Dersom barnet har ekstra tilkoblinger hennes hjerte forårsaker hjertebank, så hun lider av en tilstand som kalles supraventrikulær takykardi. I de fleste tilfeller vil hjertebank varer bare noen få minutter og vil ikke være grunn til bekymring dersom de vare i et betydelig tidsrom, som i over en time. En mer alvorlig tilstand, ventrikkeltakykardi, kan også forårsake hjertebank i et barn, og stammer fra ventriklene av hjertet. Barnet kan føle seg svimmel eller besvimer om hun lider av denne tilstanden.

Betraktninger

I noen tilfeller, hjertebank er vanlig når knyttet til en annen medisinsk tilstand hos barn. Hjertebank kan forekomme i perioder med høyt stress eller angst. Dessuten kan trening føre et barn til å føle en rask hjerterytme.

Alvorlige hjertesykdommer

I sjeldne tilfeller kan hjertebank være et tegn på en alvorlig hjertesykdom, inkludert en strukturell abnormalitet. Mer alvorlige årsaker til hjertebank hos barn er mitralklaffprolaps og kardiomyopati. Å diagnostisere årsaken til problemet ytterligere, vil barnelege sannsynlig bestille en EKG eller kreve at du tar hjem en hendelse monitor for å registrere barnets hjerteslag når han har hjertebank.

Kan Acid Reflux Årsak hjerte hjertebank?

GERD er på vei oppover

Acid reflux (ofte referert til som gastroøsofageal refluks eller "Gerd") er på vei oppover i USA. Industrialiserte land har mer enn en tredobling av forekomst av GERD at utviklingslandene gjør, ifølge UNESCO Institute for Statistics. GERD er diagnostisert hos personer som opplever konsekvent halsbrann eller sure oppstøt. De fleste barn og noen voksne har symptomer som ikke involverer halsbrann. Noen av disse symptomene er problemer med å svelge, astmasymptomer eller en tørr hoste.

Forskere er usikre på hva som forårsaker GERD. De vet at noen ganger en brokk i mellomgulvet kan bidra til GERD. Visse matvarer og fysiske forhold også kan være faktorer i å utvikle GERD. Forholdene er overvekt og graviditet; røyking og iført trange klær bør unngås. Matvarer for å holde seg borte fra (spesielt før leggetid) inkluderer de som inneholder koffein, sjokolade, sitrus, tomat eller krydrede sauser, hvitløk og løk, stekt og fet mat, og alkohol.

I tillegg til endringer i livsstil, har farmasøytiske selskaper utviklet kraftige medisiner for å bekjempe GERD. Antacida er mest brukt og kan fås uten resept. Andre medikamenter er skummende agenter, H2-blokkere, protonpumpehemmere og prokenetiks. Hver av disse har en betydelig lettelse (selv om bivirkninger av prokenetiks, som tretthet, depresjon og angst, kan begrense deres nytte).

Den GERD hjerte hjertebank forbindelse

Det er økende offentlig debatt om hvorvidt acid reflux kan forårsake hjertebank. En peer-reviewed japansk studie publisert i World Journal of Gastroenterology (WJG) 14. april 2009 tyder på at en tilstand utenfor spiserøret kan enten føre til GERD eller produsere GERD-lignende symptomer. Studien undersøkte "knyttet-angina" (angina forårsaket av GERD) og antyder at GERD pasienter muligens har hjertesykdom.

Fordi nervene i brysthulen er nært knyttet sammen gjennom hjertet, spiserør og mellomgulvet, kan det være vanskelig å oppdage hvor brystsmerter stammer løpet av en episode. Resultatene av denne studien er en sterk forsiktighet til pasienter og leger til å nøye undersøke hver brystsmerter episode og ikke anta at en GERD pasienten bare opplever en sterk syre reflux hendelsen.

Brystsmerter, rødme, høyt blodtrykk og rask puls (takykardi) er også kjent bivirkninger av noen av de mye foreskrevet GERD medisiner. Selv om forskning testresultater fra Nexium hevder at disse bivirkningene vises i bare 1 prosent av befolkningen, gitt at 40 prosent av USAs befolkning lider av GERD på et eller annet tidspunkt, er betydelig antall pasienter som lider av bivirkninger . Den feiende økning i fedme i USA antas å være en viktig bidragsyter til økningen i GERD lider.

Egenomsorg

Koblingen mellom hjertebank og acid reflux kan være en kylling eller egg hypotesen. Helseproblemer som fedme, mangel på riktig kosthold og mosjon, og overdrevent inntak av koffein, alkohol og tobakk indusere tverrforbindelses symptomer som påvirker hjertet og spiserøret likt. En annen WJG artikkel publisert i oktober 15, konkluderer 2009 utgaven at medisiner brukes til å behandle GERD også føre til vektøkning.

Hvis du opplever brystsmerter, hjertebank, kvalme, svette og frysninger, ring din lege eller 911 umiddelbart. Etter at du er diagnostisert, gjøre de endringer i livsstil som legen anbefaler. Det kan ikke være enkelt, og du kan gå mot strømmen, men når du finner lindring fra dine symptomer, vil du sannsynligvis finne det vel verdt innsatsen.

Hva er behandlingen for hjerte hjertebank?

Hva er behandlingen for hjerte hjertebank?


Ditt hjerte arbeider hardt for å forsyne kroppen med blod, oksygen og næringsstoffer den trenger for å fungere normalt. Et sunt hjerte slår omtrent 60 til 100 ganger per minutt. Hjertet ditt slår i respons til elektriske signaler som sendes av pacemaker for hjertet som kalles SA-knuten. Hastigheten som SA-knuten sender signaler avhenger av aktivitetsnivå. Når du hviler, signalene blir tregere. Når du er aktiv de fremskynde. Det er en konstant overvåking prosess som forteller ditt hjerte hvor ofte å slå. Men i noen tilfeller kan dette systemet svikte og din hjerterytme blir uregelmessig. En form for uregelmessig hjerterytme kalles hjertebank. Forstå årsaken til hjertebank og behandlinger tilgjengelig vil hjelpe deg å administrere din tilstand.

Identifikasjon

Det finnes ulike typer av hjertebank. Hjertebank er i utgangspunktet opplevelser av uregelmessig og / eller kraftig hjerteslag. Pasienter beskriver følelsen rask, diare hjerteslag. De kan forekomme når det ikke er til stede, og hjertesykdommer årsaken kan forbli ukjent. I andre tilfeller kan hjertebank være et resultat av unormal hjerterytme kalles arytmier. Det er tre typer arytmier. Takykardi oppstå når hjertet slår fortere enn 100 slag per minutt under inaktive perioder. Bradykardi oppstå når hjertet slår mindre enn 60 slag per minutt. Flimringer er diagnostisert når det er en uregelmessig hjerterytme. Hjertebank kan utløses av stress, mosjon, medisiner eller noen ganger en underliggende medisinsk tilstand.

Livsstilsendringer

I de fleste tilfeller, er ingen medisinsk intervensjon nødvendig for å kontrollere dine hjertebank. Legen din kan foreslå at du blir klar over ting som utløser dine hjertebank og deretter iverksette tiltak for å håndtere situasjonen. Redusere fysisk og følelsesmessig stress kan bidra til å redusere eller minimere hjertebank. Hvis du røyker, bør du vurdere å slutte. Kutte ned på alkohol og koffein forbruk vil også hjelpe deg å administrere dine hjertebank.

Behandling av underliggende tilstander

Hvis du har koronarsykdom eller andre hjerteproblemer, vil du og legen din må jobbe sammen for å administrere dine symptomer. Spise sunt, å miste vekt og får regelmessig mosjon bør være en del av behandlingsplanen. Å ta de nødvendige medisinske tiltak for å administrere feber, unormale skjoldbrusk hormon nivåer og lavt oksygennivå i blodet er nødvendig, da disse kan alle utløse uregelmessig hjerterytme. Kalde og hoste medisiner som inneholder pseudoefedrin og noen astma inhalator medisiner som inneholder sentralstimulerende midler kan også være triggere som må tas opp av helsepersonell.

Medisinering

Det finnes medisiner som er spesielt utviklet for å bidra til å endre pulsen. Kalsiumkanalblokkere og betablokkere arbeid ved å bremse ned hastigheten som hjertet slår. Disse stoffene er effektive i å håndtere takykardi. Det er også anti-arrhythmic medisiner som kinidin, pronestyl, Cordarone som hjelper ved å korrigere hjerterytmeforstyrrelser. Langsomme hjerteslag eller bradykardi kan være et resultat av hypotyreose, som må tas opp. Hvis dette ikke er tilfelle, kan det hende du trenger en pacemaker.

Defibrillatorer og Heart Surgery

Hvis du har en alvorlig uregelmessig rytme som kan være livstruende, kan legen ønsker å kirurgisk implantere en defibrillator eller pacemaker Disse enhetene fornemme utbruddet av en uregelmessig hjerterytme og kan levere en kunstig støt eller elektrisk impuls til hjertet for å konvertere den tilbake til normal rytme.
Hos noen pasienter, kan hjertebank være et resultat av skade på hjertet eller dens ventiler. I dette tilfellet må du kanskje vurdere ventil reparasjon kirurgi eller andre prosedyrer for å korrigere strukturelle misdannelse.

Hjertebank Symptomer

Når noen opplever hjertebank, de er svært oppmerksom på at noe er galt med det bankende hjertet. Symptomene følte under hjertebank kan være et resultat av umiddelbar fysisk stimulans eller en mer alvorlig og kronisk tilstand. Hjertebank er vanlig når de skjer for en kort periode, men lengre perioder med hjertebank bør rapporteres til lege umiddelbart.

Identifikasjon

Hjertebank er en følelse av en uregelmessig eller ubehagelig hjerteslag. Det er mulig for folk med ingen historie med hjerte forhold til å oppleve hjertebank, mens andre kan være i fare på grunn av feil i hjertet eller unormale rytmer i hjerteslag brakt av sykdom eller traume.

En hjerterytme som er for sakte eller for fort blir referert til som en arytmi. Uregelmessig hjerterytme, eller en sekvens av hjerteslag, er kjent som en flimmer.

Effekter

De første fysiske symptomer på hjertebank resultere i uregelmessig rytme av hjertet og effekten denne rytmen har på blodstrømmen til organene i kroppen.

Personer som lider av hjertebank rapporterer om en følelse som deres hjerte er flagrende i brystet sitt. Smerte og ubehag oppleves, og det er mulig å føle seg som om hjertet hopper over beats.

Etter denne unormale hjerteaktiviteten påvirker strømmen av blod til organer, hjertebank også resultere i svimmelhet eller til og med en fullstendig kollaps. Personen kan oppleve kortpustethet ledsaget av trykk i brystet.

Expert Insight

Ifølge Temple University Health Center, kan hjertebank være svært ubehagelig, men de er også ansett for å være vanlige og sjeldne anfall med hjertebank ikke bør vurderes seriøst. Imidlertid bør langvarig episoder av hjertebank rapporteres til legen din umiddelbart som de kunne være indikasjon på en mer alvorlig hjertelidelse.

Betraktninger

Hjertebank kan bli følt i nakken og i brystet. Personen kan oppleve flagrende følelse i halsen sammen med følelsen det i brystet.

Hjertebank kan oppstå når som helst, som du ikke trenger å være aktiv for å føle effekten av hjertebank. De kan også oppstå om du står, går, sitter, eller ligger nede.

Potensiell

Mange midlertidige hjertebank er forårsaket av ytre elementer. Stress kan føre til hjertebank, sammen med noen følelse av alvorlig følelser.

Det er mulig at visse medisiner kan forårsake hjertebank også. Hvis du har fått foreskrevet medisiner som forårsaker følelsen av hjertebank, deretter rapportere dette til legen din umiddelbart.

Over-øve deg selv fysisk kan resultere i midlertidige hjertebank, og inntak av koffein og andre sentralstimulerende midler kan også resultere i tilstanden.

Midlertidige hjertebank er ikke nødvendigvis et tegn på at noe mer alvorlig er galt. I de fleste tilfeller vil midlertidige hjertebank gå bort på egenhånd. Men hvis de vedvarer, bør du oppsøke lege med en gang.

Hjertebank Cure

Hjertebank er uregelmessige rytmer som oppstår i hjertet. De er vanligvis ufarlige. Imidlertid kan hjertebank indikere en underliggende helseproblem slik som hjertesvikt eller hjertesykdommer. Det er noen rettsmidler som kan hjelpe folk som lider av hjertebank.

Keep Your Cool

Den mengde stress en person er under virkelig kan bidra til antall hjertebank en person kan oppstå på en hvilken som helst gitt dag. Stress som finner sted i tankene også påvirker hjertet og resten av kroppen. Når hjertet er under stress flere hjertebank vil mest sannsynlig forekomme. Finne en konstruktiv måte å takle hverdagens stress er et flott middel for hjertebank. Dette kan omfatte aktiviteter som yoga, trene, lese, matlaging eller slappe av og se litt TV.

Du er hva du spiser

Etter et hjerte sunt kosthold som er lav i natrium, fett og kolesterol er nyttig for å minimere hjertebank. Natrium tvinger kroppen til å holde på vann, som fører til høyt blodtrykk og hjerteklapp. Fett og kolesterol kan øke blodtrykket sammen med innsnevring av arteriene, som også fører til en økning i hjertebank.

Medisinering

Det finnes en rekke hjerte medisiner som kan hjelpe med arytmi eller hjertebank. Stoffet i denne kategorien bidra til å redusere belastningen på hjertet og hjertet kan deretter pumpe enklere. Betablokkere er en vanlig type stoff som bidrar til å kurere hjertebank. I utgangspunktet er disse stoffene kontrollere flyten av adrenalin til hjertet, og dette åpner for mer regulerte beats.

Hvordan behandle hjerte hjertebank

Hvordan behandle hjerte hjertebank


Den voksne menneskelige hjertet slår 60 til 100 ganger per minutt. Med mindre du er en idrettsutøver, er ethvert avvik fra dette mønsteret om. Arytmier eller unormale hjertebank kan ha alvorlige og til og med dødelige effekter. Mange behandling alternativer er tilgjengelige for å løse dette problemet. Disse behandlingstilbud kan hjelpe en pasient som lider av denne lidelsen føre en bedre kvalitet liv uten frykt for plutselige, uventede problemer.

Livsstilsendringer

Livsstilsendringer er vanligvis den første og enkleste behandling for denne lidelsen. Nettstedet for The National Library of Medicine rapporterer at å redusere stress, angst og koffein inntak i betydelig grad kan hjelpe til med behandling hjertebank eller arytmier.

En person kan også finne lindring ved å utføre avspenningsteknikker eller yoga, som vil hjelpe med å redusere stress og angst. Dessuten er det svært viktig å få rikelig med mosjon og spise et hjerte-sunt kosthold fylt med frukt og grønnsaker.

Antiarytmika

Den vanligste metode for behandling av hjertebank er gjennom medisinering.
Den mest vanlige medisiner som brukes er antiarytmiske midler. Antiarytmika kommer i fire klasser. Klasse I antiarytmika er natriumkanalblokkere og bidra til å bremse impulsledning i hjertet. Klasse II er kjent som betablokkere og bidra til å bremse pulsen og kraft sammentrekning av hjertet. Klasse III er kaliumkanalblokkere og de fungerer ved å forbedre utvinning tid av hjerteceller etter en impuls. Til slutt blir klasse IV er kjent som kalsiumkanalblokkere, og de langsomme hjertefrekvensen ved å blokkere transporten av kalsium over celleveggene.

Andre medisiner

Noen andre medisiner som ofte brukes er digoksin og adenosin. Digoksin virker til å øke styrken av hjertemuskelsammentrekninger og også bremser ledning gjennom AV-noden. Adenosin fungerer på adenosinreseptorer å forsinke eller blokkere ledningen gjennom AV-knuten. Adenosin er kun brukt i akutte arytmi tilfeller fordi det er bare tilgjengelig i IV former.

Pacemaker

En pacemaker er en liten enhet som veier mindre enn 2 oz. Det er implantert like under huden rundt kragebeinet. The American Heart Association nettside melder at pacemakere er vanligvis brukes til å behandle bradykardi, som er en langsom hjerterytme. Pacemakeren fungerer ved å registrere elektriske impulser fra hjertet og levere en elektrisk impuls å korrigere arytmi.

ICD

Pasienter som har ventrikkeltakykardi, eller personer med gjenopplivning plutselig død, kan trenge en ICD (implanterbar defibrillator) kirurgisk implantert. Det er implantert under pasientens kragebeinet og leverer en elektrisk støt til hjertet hvis en arytmi er oppdaget.

Defibrillering

De fleste tenker på defibrillering som blir gjort når en person har sluttet å puste, eller er i alvorlig nød. Det kan gjøres hvis personen har arytmier eller hjertebank. Denne prosessen blir utført ved å plassere to årer eller putene på forsiden av brystet eller bryst og rygg. Defibrillering faktisk bidrar til å korrigere en arytmi ved å levere et elektrisk støt for å endre unormal rytme.

Kateterablasjon

Kateterablasjon er en prosedyre som vil bli planlagt og gjort i en cath lab på et sykehus eller medisinsk innretning. Prosedyren ødelegger små deler av elektriske baner i hjertet ved hjelp av et kateter (som er belagt ledninger). Fremgangsmåten innebærer å kartlegge hjertets elektriske signaler og ledning gjennom røntgenstråler, mens kateter blir satt inn i hjertet.

Hjertebank Diagnose

The National Institute of Heath sier hjertebank kan føles som om hjertet ditt er racing, flagret, pounding eller hopper over en beat. Hjertebank kan oppstå mens du hviler eller under fysisk anstrengelse. Ifølge Mayo Clinic, hjertebank er generelt ufarlige, og er ofte et resultat av trening eller stress. I sjeldne tilfeller kan de indikere en mer alvorlig tilstand som uregelmessig hjerterytme (arytmi).

Årsaker og risiko

Det kan være umulig å fastslå den nøyaktige årsaken til hjertebank, men noen vanlige triggere er nikotin, koffein og ivrige følelsesmessige reaksjoner som angst og stress.

Kalde og hoste medisiner og visse astma inhalator legemidler som inneholder sentralstimulerende midler som pseudoefedrin kan også forårsake hjertebank å skje.

Hormonelle endringer hos kvinner som menstruerer, gravide eller går gjennom overgangsalderen kan føre til hjertebank av hjertet. De er også mer sannsynlig hos personer som har en hjertefeil eller har hatt en tidligere hjerteinfarkt.

Eksamen

Legen din vil sjekke pulsen og blodtrykket og lytte til hjertet ditt gjennom et stetoskop for å finne ut om din hjerteslag er for rask eller uregelmessig. Som en del av eksamen, kan legen se etter indikasjoner på forhold som en hoven skjoldbruskkjertelen som kan være årsaken til hjertebank.

Tester

Diagnostiske verktøy kan også inkludere et elektrokardiogram (EKG). I løpet av denne ikke-invasiv prosedyre, blir sondene plasseres på brystet. De elektriske impulsene som er registrert av EKG bistå legen i fange hjerte abnormiteter som kan være årsaken til hjertebank.

En ekkokardiogram (ekko) er en ultralyd enhet som kan vise klare bilder av ditt hjertets funksjon og makeup. Ultralydbølger sendes ut og deres ekko blir registrert med et diagnostisk verktøy som kalles en svinger som er holdt utenfor kroppen din. En datamaskin deciphers informasjon og genererer bevegelige bilder på en skjerm.

Behandling

Hvis den fysiske eksamen og tester oppdage en primær hjerte lidelse som en arytmi, vil behandlingen fokusere på å bøte på den underliggende tilstanden.
Hjertebank i seg selv vanligvis ikke krever noen spesiell behandling annet enn å eliminere livsstilsfaktorer som kan aktivere dem.

Home Care

Hjertebank er mer tilbøyelige til å skje i perioder med høyt stress og / eller angst. Du kan prøve stress management strategier som meditasjon eller yoga.
Begrense inntaket av sentralstimulerende midler, inkludert nikotin og koffein. De kan gjøre ditt hjerte hastighet opp og forårsake hjertebank.

Pass på å holde et våkent øye med kolesterol og blodtrykk nivåer.

Kan Fordøyelsesbesvær Årsak hjerte hjertebank?

Kan Fordøyelsesbesvær Årsak hjerte hjertebank?


Overspising eller spise krydret mat kan forårsake fordøyelsesbesvær (dyspepsi), som i sin tur kan føre til hjertebank. Enten hjertebank er seriøs eller ikke, avhenger av din generelle helse. Hvis de er forårsaket bare av dårlig fordøyelse, har du sannsynligvis ikke har mye å bekymre seg for, men virkelig å forstå årsaken til hjertebank eller uregelmessig hjerterytme er kritisk.

Definisjon

Nasjonalbiblioteket Helse Medline Encyclopedia definerer hjerte hjertebank som "hjerterytme opplevelser som føles som ditt hjerte er pounding eller racing." Det er en indikasjon på at hjertet er et øyeblikk ikke oppfører seg ordentlig. "Du kan rett og slett ha en ubehagelig bevissthet om din egen hjerterytme, eller kan føle hoppet eller stoppet beats." Selv om denne tilstanden er vanlig og ofte ufarlig, kan det skremme deg.

Beskrivelse

Koffein kan føre til dårlig fordøyelse, noe som igjen kan føre til hjertebank. Imidlertid kan arytmi (unormal hjerterytme) også føre til hjertebank, og denne tilstanden er mer av en bekymring. Oppsøk lege hvis hjertebank vare lenger enn to eller tre minutter.

Hvis du har følt en savnet eller hoppet hjerterytme, dette kalles en tidlig hjerteslag. Dette er når hjertet slår for tidlig og tar en pause. Det er ingen grunn til bekymring dersom du opplever flagrende i brystet og alvorlige hjertebank med andre symptomer. Ifølge Mayo Clinic, bør du søke legehjelp hvis hjertebank er ledsaget av svimmelhet, kortpustethet, ubehag i brystet eller smerter eller besvimelse.

Diagnostisering av hjerte hjertebank

Skille mellom panikkanfall, som er kroppens reaksjon å frykte, og hjertebank kan være vanskelig. Å vite sikkert om din uregelmessig hjerterytme, et elektro (en enhet som viser hjerteaktivitet) må overvåke hjertet. Denne testen tar ca 10 minutter og er gjort på et sykehus. Under eksamen, elektrodene dekket med gel plasseres på beina, armene og brystområdet. Elektro registrerer aktivitetene til ditt hjerte gjennom elektrodene og grafer dem på papir.

Behandling

Vedvarende hjertebank kan behandles med legemidler som kalles betablokkere. Tatt i små doser disse medikamentene senke blodtrykket og redusere hjertefrekvensen. Hvis årsaken til hjertebank er en unormal hjerterytme, kan kirurgi bli foreslått, men det er sjelden nødvendig.

Forebygging

Hvis hjertebank er forårsaket av fordøyelsesbesvær og ikke arytmi, kan de forebygges ved å kutte matvarer som cola og kaffe. Disse har en tendens til å rokke magen og forårsake fordøyelsesbesvær.

Ikke gjett. Rådfør deg med legen din for å være sikker på hvor natur dine hjertebank eller uregelmessig hjerterytme.

Søvnforstyrrelser under overgangsalder

Søvnforstyrrelser under overgangsalder


Søvnforstyrrelser er ett av symptomene på overgangsalder, ifølge Mayo Clinic. Hvis du er i overgangsalderen år og våkner opp oftere om natten, kan overgangsalderen søvnforstyrrelser være grunnen. Forstyrrelser er hyppigere som en kvinne går dypere inn i overgangsalderen.

Symptomer

En menopausal kvinne ofte kan ha problemer med å sovne, forbli sovende eller kan våkne tidlig. Overgangsalderen hetetokter og svette i løpet av natten eller et behov for å urinere ofte kan avbryte søvn, fører til en mindre god natts søvn.

Årsaker

Hormonell ubalanse forårsaker mest overgangsalder søvnforstyrrelser. Under overgangsalderen, østrogen avtar og forårsaker en reduksjon av serotonin, som i sin tur reduserer mengden av melatonin som produseres i hjernen. Melatonin er det hormonet som regulerer søvnsyklus.

Betydning

Søvnvansker er en av de mest alvorlige symptomer på overgangsalder, ifølge en rapport i april 2008 Journal of Clinical Nursing. Søvnforstyrrelser ofte forverre andre symptomer som nattesvette, hetetokter, nedsatt libido og hjertebank.

Mestring

Sleeping problemer i overgangsalderen er bare midlertidig. Naturlig rettsmidler som mosjon og unngå koffein på ettermiddagen og kvelden bidra til å gi mer avslappet søvn under perimenopause og overgangsalder.

Forebygging

Hormonbehandling (HRT) er en måte å hindre betydelige søvnforstyrrelser. Livsstilsendringer som eliminere stress, unngå working og etter en nighttime ritual også bidra til å bekjempe menopausal søvnforstyrrelser.

Natrium og hjerte hjertebank

Natrium og hjerte hjertebank


Natrium er avgjørende for liv og normal funksjon av kroppen. Til stede i blod og kroppsvæsker, har salt viktige funksjoner i en rekke organer, inkludert hjerne og hjerte.

Funksjoner

Natrium er avgjørende for riktig blodtrykk og blodvolum regulering. Andre viktige roller inkluderer normal nerve-og muskelfunksjon (inkludert hjertemuskelen), vannabsorpsjon, og opptaket av blod sukkeret, aminosyrer og klorid.

Normale verdier

Ifølge eMedicine, normale blod natrium nivåer varierer 135-145 mmol / L (milli-ekvivalenter per liter). Overskytende blod natrium er referert til som hypernatremia, mens begrepet "hyponatremi" beskriver unormalt lav kropps natrium.

Hjertebank Definition

Ifølge Medisin Net, hjertebank er uregelmessige og / eller pounding hjerteslag. Arytmier (unormale hjerterytmer) kan føre til hjertebank, enten hjerteslag er for treg, for fort eller for tidlig. Den hviler voksen hjertet slår normalt med en hastighet på 60 til 100 slag per minutt (bpm), selv om en hjertefrekvens lavere enn 50 bpm kan være normalt for idrettsutøvere.

Effekter av overskytende natrium

Medscape definerer hypernatremia som en blod natrium nivå som overstiger 145 mEq / L. De ulike effektene av hypernatremia inkluderer en rask puls (takykardi), som kan oversette til hjertebank.

Effekter av Low Sodium

Medscape definerer hyponatremi som en dråpe i blod natrium nivåer til en verdi lavere enn 135 mEq / L. Hyponatremi anses alvorlig når blod natrium nivåer faller under 125 mmol / L. Lav blod natrium utgangspunktet resulterer i hjertefrekvens akselerasjon, men avanserte tegn er bradykardi (langsom hjerterytme).

Betraktninger

Ifølge Merck Manual of Medical Information, er nervesystemet svært følsom for endringer i blod natrium nivåer. Som et resultat av forstyrrelser i natrium nivåer vanligvis føre til hjernen dysfunksjon før forårsaker pulsforstyrrelser og andre symptomer.

Årsaker til undereating

Undereating er forårsaket av en myriade av grunner, inkludert humør, biologiske forhold, og sosiale forventninger. Alvorlighetsgraden av årsaken kan påvirke og bestemme hvordan ekstreme tilstanden vil bli. Negativt kroppsbilde og lav selvfølelse er ledende årsakene til at mange mennesker tvinger seg selv til undereat.

Anorexia Nervosa

Anorexia Nervosa påvirker typisk jenter og kvinner. Ifølge United States Department of Health and Human Services, 85-95% av de som har anorexia nervosa er kvinner. Sykdommen fører til at du blir livredd for å få vekt. Mat blir brukt som en måte å føle kontroll over livssituasjoner og å få trøst fra uønskede følelser som sinne, raseri, angst og tristhet. Vanligvis, hvis du blir utfordret av sykdommen, vil vekten være negativt uforholdsmessig til høyden din. Du tror du er feit selv om du er tynn, og du vil unngå å nå eller opprettholde en normal kroppsvekt. Sykdommen kan også føre kvinner å gå glipp av så mange som tre menstruasjonssykluser etter hverandre. Anorexia Nervosa påvirker hele kroppen. Tegn på sykdommen inkluderer tynne eller sprø hår, lavt blodtrykk, anemi, lav kalium, og tørr hud.

Depresjon

Depresjon kan føre til at du over-eller undereat. Faktisk, er en drastisk endring i appetitt en av de ledende symptomer på depresjon. Sykdommen finnes ofte med andre sykdommer som diabetes, AIDS, slag eller kreft, sykdommer som også kan påvirke appetitten og forårsake undereating. Måten du reagerer på de kjemiske endringene som finner sted i hjernen din i løpet av depresjon kan føre deg til å undereat. Et sunt kosthold rikt på Omega-3 fettsyrer kan hjelpe hjernen til å produsere økte mengder av serotonin, et kjemikalie som påvirker positivt humør. Nøtter, whey protein, spinat og laks er gode kilder til mat som bidrar til å produsere serotonin.

Amfetamin

Amfetamin er syntetiske stoffer som påvirker sentralnervesystemet. Du kan føle et støt av energi etter å ha tatt kjemikaliene. De kan også øke hjerteslag og utholdenhet. The American Psychological Association rapporterer at amfetamin kan undertrykke appetitten og føre til at du undereat. Stoffet undertrykke appetitt for rundt seks timer. Noen slankepiller bruker amfetamin forbindelser, medikamenter som kan gi bivirkninger som hjertebank, brystsmerter, og søvnløshet.

Dreven slanking

Kontinuerlig slanking kan skape et kosttilskudd vane og livsstil endring som fører til undereating. Livsstil er ikke så alvorlig som anorexia nervosa, men kan føre til at du føler negative følelser hvis du spiser et stort måltid. Overdreven Kosten kan begrense matinntaket til 03:58 typer mat, som fisk og ris, og nekter å spise andre matvarer over en bestemt strekning av gangen. Overdreven slanking kan svekke immunsystemet, ubalanse stoffskiftet, og forårsake sykluser av signifikant vektøkning og tap.

Amyloidose

Amyloidose er en sjelden sykdom som påvirker kroppslige organer. Sykdommen oppstår når amyloid proteiner, som er produsert av celler i benmargen, bygge opp i dine kroppslige organer. Vanligvis treffer sykdommen hjerte, lever, milt, nervesystemet, nyrene og mage-tarmkanalen. Ledende symptomer på sykdommen er undereating og vekttap.