Digidexo.com

symptomer gastritt

Hvordan identifisere symptomer på Gastritt Betennelse

Gastritt er en betennelse i mageslimhinnen. Denne betennelsen fører til fôr for å utvikle sår, som muligens utvikle seg til smertefulle magesår. Utbruddet av gastritt skjer plutselig i noen tilfeller, og i andre, det kommer på etter hvert. Her er noen symptomer på gastritt.

Hvordan identifisere symptomer på Gastritt Betennelse

Hvordan identifisere symptomer på gastritt

Boblende magen. Hvis du oppdager en pågå problem med magen opprørt ledsaget av smerte, kan det være lurt å holde styr hvis problemet ditt er mat relatert eller muligens gastritt.

Hyppige fordøyelsesproblemer. Alle på et eller annet tidspunkt har en bout med dårlig fordøyelse; Men hvis du merker at du hele tiden tar fordøyelsesbesvær medisiner uten store lettelse problemet er muligens alvorlig.

•  Redusert appetitt. Spise mindre på grunn av kronisk magesyke, smerte og kvalme er et annet symptom på gastritt.

stikkende smerter. En beskrivelse av gastritt smerte er en som ser ut til å gå rett gjennom kroppen din fra foran til bak. Smerten begynner i øvre venstre del av kroppen din og utstråler gjennom ryggen.

Oppkast opp uvanlig substans. Oppkast opp et stoff som er klar, grønn, gul, smykket med blod eller alt blod er et tegn på en alvorlig mage betennelse som trenger øyeblikkelig legehjelp.

Lær uvanlig gastritt symptomer. Noen mindre vanlige symptomer på gastritt er svett med en rask hjerterytme, kortpustethet, brystsmerter. Andre mindre vanlige symptomer er blodig avføring, eller veldig stygg luktende avføring.

Gastritt Symptomer

Gastritt er en tilstand der slimhinnen i magesekken blir betent. Mange lider kan ikke innse at dette magesmerter er noe mer enn en "magen verke." Derfor er det viktig å gjenkjenne symptomer og vite når du skal se en lege, så det er medisinske behandlinger tilgjengelig som vil hjelpe lindre smerten og kurere tilstanden.

Typer

Det finnes to typer av Gastritt: Akutte og kroniske. Akutt gastritt oppstår meget plutselig og kan herdes i løpet av relativt kort tid. Kronisk gastritt er en stadig økende, gradvis skade i mageslimhinnen.

Risikofaktorer

Du kan være en kandidat for Gastritt hvis du blir utsatt for trafikk, urent forhold. Dette kan føre til en infeksjon av Helicobacter pylori, en bakterie kjent for å forårsake betennelse i deler av magesekken, noe som kan føre til sår eller til og magekreft. Andre risikofaktorer for Gastritt inkluderer alkoholisme eller røyking. Eldre, gravide og de med genetiske lidelser har også en forhøyet risiko for å pådra gastritt.

Symptomer

Noen symptomer å se opp for er hyppig fordøyelsesbesvær og halsbrann, uvanlig smerte i mageregionen, et plutselig tap av matlyst, oppkast blod, kvalme eller uvanlig mørk avføring. Hvis du merker noen av disse symptomene over enhver tid, ta kontakt med en lege så snart som mulig.

Diagnose

Gastritt, kan generelt bli diagnostisert basert på beskrivelsen av symptomene hos pasienten. Imidlertid, dersom pasienten ikke kan gi uttrykk for smerte han føler meget godt, kan legen bruke andre metoder for å danne en diagnose. Blodprøver vil avdekke tilstedeværelse av Helicobacter pylori, noen lave celletall, eller graviditet. Videre kan en endoskopi (et kamera undersøkt i magen for å kontrollere inflammasjon) også utføres.

Behandling

Den gode nyheten er at Gastritt er 100 prosent behandles. Gitt arten av sykdommen, selv om, vil hver behandling være litt forskjellig basert på årsaken til tilstanden. Gastritt kan være forårsaket av en infeksjon, noen autoimmune tilstander, galle reflux eller en blodsykdom som kalles pernisiøs anemi (mangel på vitamin B-12 i blodet).

I mange tilfeller vil behandlingen bestå av flere endringer i livsstil. Legen kan anbefale at pasienten opphøre forbruker noe alkohol eller tobakksvarer. I noen tilfeller kan det hende at pasienten ikke få lov til å drikke kaffe eller soda for en stund. Legen vil alltid foreskrive en veldig spesifikk, fiber-rik diett.

I de fleste tilfeller, men er nødvendig for medisinering. Hvis Gastritt er forårsaket av en Helicobacter pylori-infeksjon, er en "trippel terapi" vanlig brukt. Legen vil foreskrive tre separate medisiner, vanligvis en protonpumpehemmer for å redusere mage syre produksjon, samt to antibiotika. Andre medikamenter som kan bli foreskrevet omfatter antacida å avlaste halsbrann, H2-blokkere for å inhibere sekresjon av magesyre, eller et sukralfat for å skape et dekke over sår, og dermed forebygge ytterligere skade.

Atrofisk gastritt Symptomer

Atrofisk gastritt er en tilstand der den slimete fôr i magen er betent og vevet begynner å bli ødelagt. Når gastrisk vev blir ødelagt, blir det erstattet av fibrøs og tarm-vev, som da begrenser magens sekresjon av stoffer som pepsin og saltsyre. Når dette skjer, vil folk utvikle magen og fordøyelsesproblemer. I noen tilfeller er atrofisk gastritt en autoimmun lidelse. Men i andre tilfeller tilstanden kan være forårsaket av miljøfaktorer, inkludert en viss type infeksjon. Som med mange typer gastritt, atrofisk gastritt ofte utvikler med få eller ingen symptomer.

Fordøyelsesbesvær

Et symptom på atrofisk gastritt er fordøyelsesbesvær, sure oppstøt eller gastroøsofageal reflukssykdom. Preget Disse forholdene er vanligvis preget av smerter i øvre del av magen, oppblåsthet og mer hyppige raping.

Kvalme

Kvalme og noen ganger oppkast kan være et tegn på atrofisk gastritt. Kvalme er oftere et symptom på andre typer gastritt, men atrofisk gastritt pasienter noen ganger opplever tilstanden også.

Mangel på matlyst

Noen mennesker med atrofisk gastritt kan merke at deres appetitt har avtatt. I noen tilfeller kan denne mangel på appetitt utvikle seg på grunn av andre vanlige symptomer som kvalme og oppkast, som gjør det mindre ønskelig å spise.

Vekttap

Noen atrofisk gastritt pasientene kan oppleve vekttap som følge av tilstanden. Igjen, i mange tilfeller er dette vekttap kan skyldes andre tegn og symptomer som kvalme og oppkast og mangel på matlyst.

Diagnose

Gastritt kan vanligvis bli diagnostisert basert på en fysisk eksamen og spørre en pasient om hennes symptomer. For å finne ut hvilken type gastritt en person lider av, kan en lege bestille noen diagnostiske tester. En vanlig test i diagnose er en endoskopi, hvor mageslimhinnen kan ses når et fleksibelt rør er plassert i magen. Leger kan også bestille en biopsi av magen vev for å få en nærmere undersøkelse.

Behandling

Atrofisk gastritt har ingen kur, men flere stoffer er tilgjengelig for å lindre symptomer, inkludert antacids, protonpumpehemmere og histamin-2-blokkere. Og fordi atrofisk gastritt vil til slutt føre til en vitamin B12 mangel, vil pasienter krever injeksjoner.

Symptomer på akutt gastritt

Gastritt er en medisinsk tilstand som ofte er preget av betennelse og irritasjon i fôr av magen. Denne betennelsen er oftest forårsaket av infeksjoner (ofte bakteriell infeksjon). Men ifølge de ansatte på Mayo Clinic, ulike andre faktorer som kontinuerlig bruk av smertestillende, overdrevent inntak av alkohol og traumatisk skade blant annet blir ofte betraktet viktigste faktorene som fører til gastritt hos individer. Gastritt er ikke ofte ansett for å være livstruende, men det fører til mye smerte og ubehag for pasientene. Selv om det i visse alvorlige tilfeller gastritt kan forårsake magesår og øke sjansene for å utvikle magekreft.

Typer av Gastritt

Gastritt er generelt klassifisert i to hovedkategorier: akutt gastritt og kronisk gastritt. Akutt gastritt er definert som en form for gastritt som oppstår plutselig, og er ofte for en kort tidsperiode. På den annen side er kronisk gastritt en lengre varig form som utvikler seg langsomt. Akutt gastritt er funnet å være mer vanlig enn kronisk gastritt. Det finnes ulike symptomer og tegn som ofte er forbundet med akutt gastritt. Noen av de vanligste symptomene er klarlagt og listet opp nedenfor.

Pain

Smerte er en av de vanligste symptomene som er ofte forbundet med akutt gastritt. Personer som lider av akutt gastritt ofte oppleve en gnager eller en brennende smerte i øvre mageregionen av kroppen. Denne smerte ofte kan spre seg til andre deler av kroppen, så vel som på baksiden og den sentrale del av abdomen, og det vanligvis forverres under spising.

Oppkast

Et annet vanlig symptom assosiert med gastritt er mye oppkast. Ofte avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden, er spy vanligvis klare eller grønnaktig gul i fargen. Men i ekstreme og alvorlige tilfeller av akutt gastritt, spy av individer har ofte spor av blod, som kan gjøre det vises gråsort eller brunaktig i fargen.

Raping og oppblåsthet

Personer som lider av akutt gastritt ofte opplever kontinuerlig raping og oppblåsthet. Raping hjelper ofte i midlertidig redusere smerten av pasienten, men det fritar ikke personen fra smerten permanent. På grunn av den kontinuerlige følelsen av raping eller oppblåsthet, enkeltpersoner ofte får en følelse av fylde i øvre mageregionen like etter å ha spist.

Andre vanlige symptomer på akutt gastritt

Andre vanlige symptomer assosiert med akutt gastritt inkluderer tap av appetitt, vekttap, kvalme, dårlig fordøyelse og hikke ..

Smittsomme Gastritt Symptomer

Infeksiøs gastritt er forårsaket av Helicobacter pylori bakterien også kjent som H. pylori. H. pylori angriper mageslimhinnen og fører til sår og betennelse. Mens noen mennesker opplever ingen symptomer, andre tåle smertefulle magekramper.

Årsaker

Den H. pylori bakterien overføres fra person til person gjennom kontakt med infisert spytt eller uhygieniske forhold. Ubehandlet vann kan også inneholde H. plylori. Bakterien passerer gjennom til magen der det kan forbli og vokse.

Symptomer

Symptomer på smittsom gastritt inkluderer kvalme, oppkast, overdreven raping, vekttap, oppblåsthet og magesmerter. Når symptomene blir alvorlige, bør øyeblikkelig medisinsk hjelp søkes. Alvorlige symptomer på gastritt inkluderer vanskeligheter med å svelge, vedvarende magesmerter, blodig eller vente svart avføring, blodig oppkast eller oppkast som ser ut som kaffegrut.

Risiko

Infeksiøs gastritt kan føre til alvorlige helseproblemer. Magesår kan utvikle seg i magen fôr og inn i tynntarmen. H. pylori bakterien kan også føre til visse typer magekreft inkludert adenokarsinom.

Diagnose

Blod og avføringsprøver vil avgjøre om du har smittsomme gastritt. En endoskopi eksamen lar legen tråden en fleksibel slange med et tent kamera ned halsen til magen. Dette instrumentet gir bilder som skal opprettes av magen vegger og også få vevsprøver for å teste for H. pylori.

Behandling og forebygging

Antibiotika vil bli brukt for å ødelegge H. pylori bakterien. Vanligvis vil to antibiotika som Flagyl og Biaxin være foreskrevet for å holde bakterien fra å danne en motstandskraft mot en medisin eller den andre. Antibiotika må tas over en 14-dagers periode. Syrereduserende medisiner som tums eller Prilosec hindre syre fra forming. Prevacid og Zantac redusere syre fra å bli sluppet inn i fordøyelses tract.Your legen vil ønske å følge opp etter at behandlingen er ferdig å sørge for at H. pylori bakterien har blitt eliminert.

For å hindre smitte gastritt, unngå uhygieniske forhold. Vask hendene etter bruk av badet, og bære en hånd sanitizer med deg. Bruk sanitizer etter å berøre dagligvare vognene, menyer og bensinpumper. Drikk vann på flaske når du er i områder hvor du ikke er sikker på om vannet har blitt behandlet.

Gastritt Tilstand og Symptomer

Gastritt Tilstand og Symptomer


Gastritt er en smertefull helsetilstand som involverer betennelse i mageslimhinnen. Som fôret bryter ned, syrer som brukes for fordøyelsen brenne veggene i magesekken. Ulike faktorer kan føre til gastritt, og symptomer kan også variere avhengig av arten og alvorlighetsgraden av din tilstand. Gastritt forårsaker stort ubehag og kan føre til flere farlige helseproblemer hvis ignorert. Kontakt lege dersom du opplever symptomer hyppig assosiert med gastritt.

Årsaker

Gastritt har flere forskjellige årsaker. Bakteriell infeksjon er en av de viktigste årsakene til denne tilstanden. Helicobacter pylori bakterie-infeksjoner er kjent for å bryte ned magens beskyttende belegg, som fører til smerte og indre skader. Parasittinfeksjon kan også forårsake gastritt. Visse piller, som aspirin og ibuprofen, kan også forårsake akutt gastritt. Problemer kan oppstå når en person tar store mengder av slike piller over en lengre tidsperiode. Stress er en annen skyldige, som fører til en økning i destruktiv magesyre. Overdreven alkoholbruk også skader mageslimhinnen, som fører til gastritt. Andre helsemessige forhold knyttet til utvikling av gastritt inkluderer HIV / AIDS og Chron sykdom.

Risiko

Gastritt viser noen alvorlig risiko, spesielt når venstre ubehandlet. Ifølge Mayo Clinic, en av farene ved gastritt er den økte risikoen for magekreft. Andre risikoer inkluderer utvikling av smertefulle magesår. Den gode nyheten er at mange tilfeller av gastritt er lett å behandle, og de fleste mennesker leges raskt.

Symptomer

Burning smerter i magen er tegn på gastritt. Mange ganger er slike smerter forårsaket av enkle dårlig etter å ha spist noe syrlig eller krydret. Ikke bry deg om dine symptomer er sjeldne. Imidlertid gjentakende brenning og syrefordøyelsesbesvær, samt overdreven oppblåsthet og gass, er indikatorer på gastritt. Andre symptomer er kvalme og oppkast.

Akutt gastritt

Akutt gastritt kommer plutselig og varer bare en kort stund. Det vises vanligvis i form av kvalme og brennende smerter i øvre del av magen. Denne form for gastritt er mindre alvorlig, og er vanligvis forårsaket av forbruk av problematiske matvarer og piller. For eksempel kan en person oppleve akutt gastritt etter å ha drukket tungt og spise krydret mat natten før.

Kronisk gastritt

Kronisk gastritt er en mer alvorlig tilstand. Følelser av ubehag gradvis øke over tid før en person føles murrende smerte og tap av appetitt nesten hver gang han spiser. Helicobacter pylori bakterien infeksjoner ofte føre til kronisk gastritt. Se etter blod i oppkast eller avføring, et tegn på intern mage blødning som følge av gastritt.

Pylori bakterier Symptomer

Helicobacter pylori (H. pylori) bakterier forårsaker magesår og gastritt ved å svekke slimete fôr i magen og la syre til å gå inn og irritere mageslimhinnen. Helicobacter pylori bakterier er også knyttet til magekreft og mage MALT (mucosa-assosiert lymfoid vev) lymfom. Mange mennesker er smittet med Helicobacter pylori, men ikke har symptomer fordi det er en langsom voksende bakterie.

Magesår

Symptomer på magesår inkluderer magesmerter, raping, blodig eller mørk tjæreaktig avføring, brystsmerter, tretthet, halsbrann, fordøyelsesbesvær, kvalme, oppkast (kan være blodig) og vekttap.

Gastritt

Symptomer på gastritt inkluderer magesmerter, fordøyelsesbesvær, mørk avføring, tap av matlyst, kvalme og oppkast (kan være blodig eller ser ut som kaffegrut).

Gastric Cancer

Symptomer på magekreft inkluderer magesmerter, dårlig ånde, svelgeproblemer, raping, overdreven flatulens, tap av matlyst, kvalme, oppkast, tidlig metthetsfølelse etter å ha spist, utilsiktet vekttap, vag fordøyelsesbesvær, blodig oppkast, svakhet og tretthet.

Gastric MALT (Mucosa-Associated lymfevev) lymfom

Symptomer på mage MALT lymfom inkluderer vedvarende fordøyelsesbesvær, kvalme og oppkast (kan være flekker av blod i oppkastet).

Betraktninger

Fordi noen symptomer på magesår, gastritt, magekreft og mage MALT lymfom er svært like, bør personer som opplever symptomer ta dem på alvor og oppsøke lege.

Tegn og symptomer på mannlig gjær infeksjoner

Tegn og symptomer på mannlig gjær infeksjoner


Som kvinner, kan menn få gjær infeksjoner både internt og eksternt. Noen vanlige gjær infeksjoner hos menn inkluderer skrittsopp, fotsopp og ringorm. Candida albicans er en sopp som lever på huden sammen med kroppens naturlige bakterier. Noen ganger kan dette candida overprodusere og forårsake gjær infeksjoner på en manns hud. Den candida overvekst kan ofte være et resultat av systemisk gjær, som også er en fungal infeksjon.

Candidiasis

Akkurat som på huden, candida albicans lever også naturlig i fordøyelseskanalen og store tarmen. Ofte, gjær infeksjoner, selv de som oppstår på huden, vil stamme i tykktarmen. Candida kan over-sprer i tykktarmen når en mann bruker for mye antibiotika eller kortikosteroider. Candida overvekst kan også være forårsaket av en dårlig diett, matallergier eller klorvann. Som gjær dør, avgir det giftstoffer. Parasitter kan også gå inn i kroppen på grunn av gjær. Hvis en systemisk gjær problem forblir ubehandlet, kan disse fremmedlegemer inn i blodet og bosette seg i ens celler og organer. Dette kan føre til en rekke symptomer og gjær problemer på andre områder av kroppen.

Fatigue

Menn kan også føle seg utmattet fra gjær infeksjoner, spesielt hvis deres problem er mer systemisk i naturen. Når kroppens naturlige bakterier bekjempe gjær, det midlertidig svekker immunforsvaret. Det kan gjøre en mann mer utsatt for parasitt invasjoner, noe som kan svekke immunforsvaret. Gjær og parasitter rane kroppen av ernæring. Parasitter trives på gjær, og gjær strømmer på gluten, sukker og andre næringsstoffer. Dette kan få en til å føle seg sløv og trøtt.

Jock Itch

Skrittsopp kan være forårsaket av systemisk gjær eller fra overeksponering til våt eller svett klær. Det vises vanligvis i lysken, lår og rumpe. Tegn på skrittsopp er skjellende, røde flekker på huden som kan sive eller blemme. Disse flekker av hud er som regel rødere rundt kantene. Skrittsopp ikke vanligvis vises på pungen eller penis, men det kan overføres til kvinner under samleie.

Fotsopp

Fotsopp, eller tenia pedis, er en annen type gjær infeksjon som rammer menn. Det kan være et symptom på candida overvekst i tykktarmen, eller være forårsaket av langvarig bruk av svette eller våte sokker. Menn som går med sko hele dagen, spesielt stramme seg, ikke får mye luftsirkulasjon på føttene. Den varme og fuktighet i dette gir et ideelt miljø for fotsopp. Anti-fungal kremer er vanligvis brukt til å behandle denne tilstanden. Imidlertid kan oral antibiotika være nødvendig med mer alvorlige tilfeller.

Mouth Thrush

Munn eller trøske er et annet symptom på en gjær infeksjon. Den angriper slimhinnene i munnen. Det kan påvirke tungen, på innsiden av kinnet, taket i munnen, og til og med svelget og spiserøret. Det ligger vanligvis som litt-hevet hvitt, kremfarget eller gule flekker. Disse flekkene vanligvis ikke vondt, men kan blø hvis man prøver å skrape dem.

Andre symptomer

I tillegg til huden gjær infeksjoner, kan menn oppleve migrene, gastritt, fortykket slim i nese og hals, astma, allergi, ledd-og muskelsmerter, og selv autoimmune sykdommer (f.eks fibromyalgi, Crohns sykdom) på grunn av systemiske gjær infeksjoner. En eller flere av disse symptomene kan følge hvilken som helst av hudsykdommer. Imidlertid kan en mann ikke får en bestemt hud gjær tilstand, men har fortsatt kløe (f.eks pungen fra matallergier).

Hva er Erytematøse gastritt?

Gastritt oppstår når slimhinnen i magesekken blir betent eller irritert og kan også henvise til erosjon av slimhinnen. Erytematøst oppstår når det er rødhet i huden på grunn av utvidelse av blodårene. I noen tilfeller er det en normal respons på grunn av betennelse, og kan fremskynde tilheling. Imidlertid kan tilfeller av alvorlig blodkar dilatasjon svekke og i tid sprekke og forårsake blødning i området.

Typer og årsaker

Gastritt kan enten være akutt eller kronisk. Akutt gastritt er kort sikt og er vanligvis mindre enn seks måneder, og er ofte forårsaket av inntak av matvarer som irriterer og erodere mageslimhinnen, inkludert alkohol eller narkotika. Kronisk gastritt er ofte autoimmune opprinnelse, men kan også være forårsaket på grunn av stress, kroniske sår eller kreft og forekommer i mer enn seks måneder. Infeksjon fra Helicobacter pylori, noe som er et bakterie i slimhinnen, er en vanlig skyldige av gastritt.

Diagnose

Ikke-invasive prosedyrer inkluderer ultralyd, MR (magnetisk resonans imaging) og CAT scan (beregnet aksial tomografi). Invasive prosedyrer som endoskopisk undersøkelse kan tydelig se rødhet i erytematøst gastritt; tegn på utviklings lesjoner og blødninger kan sees med denne prosedyren. H. pylori-infeksjoner kan bestemmes via urea pustetest.

Tegn og symptomer

Anoreksi vil følge etter gastritt. Det er en vanlig reaksjon av legemet for å minimere skade på mage hvis mavesyre kontinuerlig skilles ut på grunn av å spise. Kvalme og oppkast kan også oppstå dersom mat er introdusert tvinges til mage-tarmkanalen. Det kan også være magekramper, diaré og feber. I alvorlige tilfeller kan smertefri gastrointestinal blødning oppstå hvis det perforasjon i slimhinnene eller ødelagte blodkar.

Ledelsen

Avhengig av faktiske årsaken til gastritt, intervensjoner er forskjellige i hvert tilfelle. Medisinsk ledelse innebærer kosthold, væske og multi-medikamentell behandling. En flytende eller tørt diett kan redusere belastningen på magen i fordøyelsen. Antibiotika er også indisert hvis det er forårsaket av en infeksjon. Antacida, protonpumpehemmere og histamin blokkere i medikamentell behandling hjelpemiddel mage healing ved å redusere surhet i magesekken, og dermed gjør miljøet egnet for mage mucosal regenerering. På grunn av sin hyperacidic virkning på magen, bør alkohol stoppes. Fluid erstatning er også et must hvis dehydrering oppstår på grunn av anoreksi, mye oppkast og dehydrering. Kirurgi som en siste valg er utført hvis vev død eller alvorlig blødning har oppstått. Helse undervisning om sykdommen kan være til stor hjelp for pasienten. Det forbedrer sykdom prognose og reduserer mulig gjentakelse.

Forsiktig

Gastritt kan slå hvem som helst når som helst. Kunnskap om tilstanden kan spare penger, tid og liv. Tegn og symptomer bør ikke ignoreres. Et sunt kosthold og livsstil er av største betydning. Inkludert mosjon og et vanlig besøk til legen, ledelse og behandling av sykdommene er meget mulig.

Kronisk alkoholmisbruk Symptomer

Kronisk alkoholmisbruk Symptomer


The Mayo Clinic definerer alkoholisme som en kronisk sykdom preget av et mentalt, følelsesmessig og fysisk avhengighet av alkohol. I motsetning til folk som bare drikker sosialt eller et glass vin på kvelden med middag, er alkoholiker helt fokusert på å drikke hele tiden. Ifølge Om Alkoholisme Info, har alkoholisme fire stadier, hver og en mer ødeleggende enn den forrige i form av fysiske, psykiske og sosiale skader og alvorlighetsgraden av symptomene. Kronisk alkoholmisbruk er den fjerde etappen av alkoholisme.

Obsession

Hvis du er en kronisk alkoholmisbruker, vil tanker om når du vil ha din neste drink okkupere tankene dine og diktere dine handlinger. Din hovedanliggende vil være om du har nok alkohol til å vare gjennom kvelden eller helgen. Du kan oppleve at du begynner å drikke tidlig på morgenen, bare for å føle seg "normal", og fortsette å drikke i løpet av dagen for å opprettholde den følelsen. Din ektefelle, familie, venner, barn og jobb vil ta en baksetet til alkohol, og du kan miste delta i aktiviteter du en gang likte fordi du heller vil drikke. Du vil, faktisk, har svært lite bruk for de tingene som friske mennesker anser nødvendig: mat, vann, karriere, husly og menneskelig samhandling.

Tap av kontroll

Hvis du lider av kronisk alkoholmisbruk, vil du finne at den kontrollen du en gang hadde over livet ditt er forverret, og selv om du kan være fullt klar over dette, vil du føle deg maktesløs til å gjøre noe med det. Selv om du kan fortelle deg selv at du bare vil ha en drink, er du ikke i stand til å stoppe når du begynner. Til tross for at du er klar over - og føler seg skyldig - at familie, venner og karriere er lidelse, du fremdeles føler deg maktesløs til å slutte å drikke. Du kan selv begynne å miste kontrollen over din moralske sentrum, utagering på måter som du normalt ikke ville, som å kjøre i fylla, komme i slagsmål, stjele penger for alkohol eller utro mot ektefellen din.

Hemmelighets

Innen du er en kronisk alkoholmisbruker, er det sannsynligvis ikke mye av en hemmelighet fra din familie og nære venner. De kan, på et tidspunkt, gjør en bønn for deg å få hjelp. På grunn av dette, og den sannsynlige skam og skyldfølelse forbundet med alkoholisme, kan du prøve å "gå under jorden" i et forsøk på å holde drikking skjult. Du skal drikke alene. Du kan prøve å skjule din alkohol i ulike steder i hjemmet, kontoret eller bilen. Du kan finne deg selv å kjøpe alkohol fra forskjellige steder, slik at ingen vil legge merke til hvor mye du kjøper, eller kan du selv begynne å shoplift den.

Mentale forandringer

Alkohol har en direkte innvirkning på ditt sinn og kropp, så naturlig, vil kronisk misbruk gi alvorlige humørforstyrrelser og personlighetsendringer. Du kan bli lett opphisset eller sint med andre, noen ganger også surring ut voldsomt, eller du kan plutselig begynne å gråte eller bli svært følelsesmessig eller sentimental. Du kan også oppleve at du er konstant redd eller engstelig uten noen åpenbar grunn. Du kan selv oppleve alkoholiker psykose i form av visuelle og auditive hallusinasjoner.

Fysiske symptomer

Alkohol kan skape kaos på din fysiske helse. Etter den tid har du blitt en kronisk misbruk, du har kanskje allerede gjort skade på hjertet eller leveren. Andre fysiske symptomer på kronisk alkoholmisbruk omfatter svimmelhet, ustøhet, vekttap, rødhet eller sprengte blodkar i ansiktet, gastritt (smertefull eller urolig mage), nummenhet i hender og føtter og blackouts. I tillegg, hvis du ikke er i stand til å få en drink når du trenger en, vil du begynne å oppleve abstinenssymptomer, inkludert kvalme, skjelving, svetting, angst, irritabilitet, og i alvorlige tilfeller kramper.

Tegn og symptomer på kronisk alkoholisme

Kronisk alkoholisme er forskjellig fra tidligere stadier av alkoholisme ved at den finner sted over lengre tid. Det er ofte den mest alvorlige fasen av alkoholisme fordi alkoholiker er både helt avhengig av drikking og likevel tolerant nok av alkohol at hun krever større og større mengder for å oppnå en følelse av beruselse. Symptomer på kronisk alkoholisme vises både i den som drikker kropp og i hennes psykologiske oppførsel.

Blood Pressure

I tilfeller av kronisk alkoholisme, de imbibers 'blodkar utvides og bli mer fremtredende, spesielt på deres ansikter rundt nesen eller kinnene. Huden blir rødere og lilla flekker kan oppstå på ansiktet deres når de legger seg ned. Blodtrykket har en tendens til å pigge også, skaper ledsagende problemer med hjertet (øker muligheten for et slag eller hjerteanfall).

Fordøyelsen og leverproblemer

Kronisk alkoholisme forårsaker alvorlig skade på en persons fordøyelsessystemet, noe som resulterer i dårlig ånde, alvorlig vektøkning og mer alvorlige tilstander som kronisk gastritt. Det kan bli en ond sirkel, siden alkoholbruk fører til redusert aktivitet (og tilhørende vektøkning). Leveren lider også av kronisk drikking, noe som resulterer i magesmerter, oppkast og gulsott hud.

Hemmelighold

Kroniske alkoholikere har en tendens til å drikke i det skjulte - alene og ofte konstruere forseggjort alibier for å skjule bevis for deres drikking. De holder drinker i skjulte steder - for eksempel bil eller et skur utenfor huset - og blir sint hvis konfrontert med bevis for deres svik. I noen tilfeller, drikke selv instigates en blackout, der personen virkelig ikke husker hva han gjorde eller sa (og dermed opprettholder sin uskyld når møtt med konsekvensene).

Tvang

For kroniske alkoholikere, drikker ofte blir en altoppslukende besettelse. De gjør drikker et ritual og bli irritert når de ikke kan få drinker på sin fastsatte tid. Fordi deres toleranse er så mye større, de kan konsumere alkohol i svært store mengder, svelge dobler eller tripler i en eneste slurk og drikke for å føle seg "normal". Kroniske alkoholikere ofte bli beruset i lengre perioder av gangen - dager eller lenger i noen tilfeller - som herjer videre ødeleggelse på sine hjem og profesjonelle liv.

Tilbaketrekking

Fordi kronisk alkoholisme innebærer en fysisk avhengighet til drikkevann, kan alkoholikeren gjennomgå abstinenssymptomer hvis hun slutter å drikke en eller annen grunn. Abstinenssymptomer kan være kvalme og oppkast, kroniske svette, kroppsskjelvinger og, i noen tilfeller, synshallusinasjoner. I tilfeller hvor alkohol vedtar å slutte å drikke, trenger en utdannet lege for å overvåke henne, for at abstinenssymptomene truer helsen hennes.

Tegn og symptomer på systemisk gjær infeksjon

Systemiske gjær infeksjoner kan påvirke menn, kvinner og barn. Tegn og symptomer kan være både eksterne og interne. Systemisk gjær starter vanligvis med en overvekst av candida albicans, en gjær-lignende sopp som lever naturlig i fordøyelseskanalen og tykktarm. Denne tilstanden kalles candidiasis, som er en gjærinfeksjon. Dette overskuddet systemisk gjær kan stamme fra å ta for mange antibiotika eller prevensjon regninger, et overforbruk av kortikosteroider, dårlig kosthold eller matallergier, klorvann og til og med luftforurensning. De fleste mennesker opplever symptomer på et tidspunkt, spesielt hvis candida overvekst har vært å bygge opp i tykktarmen over en lengre periode.

Hudutslett eller Irritasjon

Et symptom på systemisk gjær infeksjon er en hud utslett eller irritasjon. Disse utslett kan vises hvor som helst på kroppen. Noen vanlige steder for babyer inkluderer rundt munnen og bleieområdet. Voksne kan ha disse utslett eller irritasjoner på ansiktet deres, i hodebunnen, under brystet, i den nedre mageregionen, under hudfolder og i sine tånegler. Mange behandle eksterne symptomer med Nystatin kremer når det underliggende problemet er mer systemisk i natur.

Genital kløe og irritasjon

Kvinner noen ganger får vaginal gjær infeksjoner. Ett symptom på denne type infeksjon er en tykk hvit eller gulaktig utflod som ser ut som cottage cheese. Svie og kløe er et annet symptom. Det kan også være et stivt lukt. Kvinner med vaginal gjær infeksjoner har ofte svie når de tisser. I motsetning til urinveisinfeksjoner, er dette vanligvis kjente brennende følelse som urinen kommer ut av kroppen.

Menn kan få gjær infeksjoner på deres penis eller pung. Et utslett med små røde nupper kan tyde på en soppinfeksjon. Menn kan ha alvorlige kløe og svie med denne typen infeksjon, og det kan være en lukt også.

Mens candida lever eksternt så vel som inne i tykktarmen, tilbakevendende gjær infeksjoner i underlivet vanligvis indikerer at problemet er systemisk.

Gastritt

De som har matallergi eller intoleranse kan få gastritt fra systemisk gjær. Maten som man er allergisk kan irritere slimhinnen i magen, noe som gjør ham mer utsatt for en gjær infeksjon. Vanligste matvareallergier inkluderer melk, hvete, gjær og soya. Personer med gastritt ofte ta nystatin å eliminere gjær infestation. Gluten og sukkerfrie dietter er også anbefalt for personer med matallergi.

Mouth Thrush

Små mengder av candida er også til stede i munnen. Systemisk gjærvekst kan forårsake candida i munnen for å overprodusere også. Thrush fører vanligvis kremhvite og små lesjoner innenfor veggene i kinnene eller under tungen. Det kan også forekomme på taket av munnen, tannkjøttet og på baksiden av halsen. Eldre voksne som bærer proteser kan ha en irritasjon i tannkjøttet. Lesjoner kan ha en cottage cheese utseende. Sårhet kan gjøre det vanskelig å pusse tennene. Noen ganger kan trost spredt i spiserøret.

Autoimmune sykdommer

Over tid kan candida overvekst føre til visse autoimmune sykdommer som fibromyalgi, kronisk utmattelsessyndrom, Crohns sykdom og flere kjemiske følelser. De som lider av fibromyaligia lider av kroniske smerter i muskler og ledd. Personer med kronisk utmattelsessyndrom ofte har lite energi til å gjøre selv grunnleggende oppgaver. Og Crohns sykdom forårsaker alvorlig og kronisk diaré. Alle som har disse symptomene kan ha et problem med candidainfeksjon.

Body Fungus Symptomer

Body Fungus Symptomer


Forskjellige typer sopp lever naturlig i kroppen. Til tider kan denne soppen innhente kroppens naturlige bakterier i tykktarmen, fordøyelseskanalen og selv på huden. Dette kan forårsake irritasjon internt og eksternt i form av sopp-infeksjoner, hvorav mange typer eksisterer. Noen er mer alvorlige og smertefulle enn andre.

Årsaker til sopp-infeksjoner

Sopp infeksjoner i tykktarmen og fordøyelseskanalen kan være forårsaket av en overforbruk av antibiotika, p-piller og kortikosteroider. De kan også være forårsaket av kronisk stress, dårlig kosthold, matallergier og selv klorvann. Eksterne sopp infeksjoner kan være forårsaket av iført stramme og våt eller svett klær for lang. Skitne undertøy eller bleier også føre til soppinfeksjoner. En sopp kalt Candida albicans lever naturlig i kroppen, og på huden. En intern candida infeksjon kan utløse mange eksterne sopp infeksjoner, særlig de som holder gjentakende.

Effekter fra Candida albicans

Når candida albicans begynner å vokse i tykktarmen, slimete fôr av tykktarmen blir betent. Fekal forstoppelser deretter danne langs veggene i tykktarmen og blokkere viktige næringsstoffer. Som kroppens naturlige bakterier bekjempe sopp eller gjær, avgir det giftstoffer som det dør. En erosjon av tykktarmens bakterier, som det bekjemper gjær, gir et egnet miljø for visse parasitter. Over tid, kan det overskytende sopp, giftstoffer og parasitter inn i blodbanen og bosette seg i celler og kroppens vev. Dette kan føre til mange sykdommer, inkludert sopp-infeksjoner.

Typer sopp infeksjoner

De interne soppinfeksjoner er kalt candidiasis. Vanlige eksterne gjær infeksjoner inkluderer penile og vaginal gjær infeksjoner, munn trost, fotsopp, ringorm og jock kløe. Folk i alle aldre kan få disse infeksjonene. Munn trost oppstår på tungen og innsiden kinnene i munnen. Det kan også spre seg til halsen og spiserøret. Ringorm kan vises i samme områder som skrittsopp (innvendig lår og lyske området), men også kan spre seg til negler og hodebunn. Det er også sopp som påvirker tåneglene.

Candidiasis, munn trost og Ringorm Symptomer

Intern candidiasis kan forårsake gastritt, hodepine og diaré. Penile og vaginal gjær infeksjoner forårsake alvorlige kløe og noen ganger smerter. Ofte vaginal gjær infeksjoner forårsake en cottage cheese ser stoffet skal vises. Begge underlivsinfeksjoner kan ha et stivt lukt. Munn trost vises vanligvis som forhøyet hvite, gule eller kremfargede flekker på tungen. Disse har ikke alltid vondt, men de vanligvis blø hvis de blir gnidd eller ripete. Ringorm starter vanligvis ut som en rødlig, skjellende flekk eller bump. De sår kan fester og bli pus-fylt i tillegg. Ringorm i hodebunnen starter ut som en liten kvise. Det blir til slutt skjellende og flassende. Negler eller tåneglene berørt av ringorm eller annen sopp er vanligvis tykkere, gulaktig og sprø.

Fotsopp og jock kløe Symptomer

Kløe og svie er normale tegn på fotsopp. Det vises vanligvis som flekker av rød og flassende hud på og mellom tærne. Det kan også påvirke toppen og bunnen av foten. Skrittsopp synes som kløende, rød, hevet plaketter med skarpe grenser. Små kviser eller pustler kan dot grensene. Center områdene er vanligvis rød og flassende og kan skrelle. Flekkene har en tendens til å være rødere hvis skrittsopp tilstanden er ansporet av en intern overvekst av candida albicans sopp.

Alvorlig Gastritt Diet

Alvorlig gastritt, en betennelse i slimhinnen i magen, kan forårsake intens brennende eller kramper smerte. Det kan utløses av en rekke forskjellige årsaker, inklusive H. pylori bakterier, alkoholisme og legemiddelmisbruk. Riktig kosthold kan minske smerter og kramper assosiert med gastritt og kan øke hastigheten helbredelse av betennelse.

Hva skal unngås

Flere matvarer kan forverre gastritt symptomer. Matvarer som er høy i syre, slik som sitrusfrukter og tomater, bør begrenses. Gastritt lider bør også unngå å konsumere noe krydret, som for eksempel pepper, løk, hvitløk eller kanel. Mat og drikke med koffein som kaffe, cola og sjokolade og fete meieriprodukter også bør begrenses. Friske grønnsaker som kan forårsake overflødig gass kan også forårsake smerte. Eksempler inkluderer brokkoli, blomkål og tørkede bønner.

Hva du skal legge

Magre meieriprodukter kan lindre brennende smerte forbundet med gastritt. Mat som er lett å fordøye, for eksempel puddinger, poteter, hvit ris, brød, squash og honning kan minske smerter og redusere alvorlighetsgraden og hyppigheten av gastritt angrep. Høy vann frukt som pærer, epler, vannmeloner og meloner kan også bidra til å bekjempe gastritt symptomer.

Planlegging Your Diet

Planlegg måltidene dine med jevne mellomrom. Tre små måltider om dagen, pluss to småretter, kan bidra til å forhindre en gastritt angrep. Overspising kan føre til en overdoser av syre i magen, noe som kan ytterligere irritere slimhinnen, men tillater magen til helt tom kan forårsake smertefulle kramper. Unngå fet mat, og ikke legge smør eller margarin til noe mat du spiser.

Slik unngår du at gastritt

Slik unngår du at gastritt


Betennelse i mageslimhinnen kan skyldes flere forskjellige tilstander alt som er beskrevet under begrepet gastritt. Magesmerter, kramper, feber, oppblåsthet, gass og mild kvalme er de vanligste symptomer på tilstanden. Noen ganger det er forårsaket av en virusinfeksjon, men vanligvis er det på grunn av overskytende magesyre. For å hindre gastritt, må du eliminere ting i kostholdet ditt som forårsaker syre bygge opp.

Slik unngår du at gastritt

•  Unngå overdreven bruk av alkohol og drikker bare i moderate mengder. Alkohol irriterer mageslimhinnen og er en av de største syndebukkene i forårsaker gastritt.

Eliminer fordøyelse ved å spise flere små måltider hver dag i stedet for to eller tre store. Dette bidrar til å forhindre at syre oppskakende magen.

Hold deg unna mat som opprørt magen, spesielt krydret eller frityrstekt mat.

Slutte å røyke og unngå passiv røyking. Røyking irriterer mageslimhinnen og gjør deg mer utsatt for gastritt og magesår.

Stopp å ta aspirin eller ibuprofen hvis mulig. For en over disk smertestillende, prøv paracetamol som det ikke vil irritere mageslimhinnen så mye.

Kom deg ned til en sunn vekt. Halsbrann og andre fordøyelsesproblemer har en tendens til å forekomme oftere hos personer som er overvektige. Det er mange grunner til å felle noen pounds og bidrar til å hindre gastritt er bare ett av dem.

•  Reduser stress i livet ditt så mye du kan. Stress øker magesyre og bremser ned fordøyelsesprosessen. Finne noen nye måter å slappe av som å gå eller yoga.

Hint

  • Generelt, dårlig fordøyelse og oppblåsthet kortvarig forhold og kan behandles med over disk antacida. Men hvis ubehag vedvarer i flere dager, bør du oppsøke lege.

Hvordan lage Natural Hjem behandlinger for Gastritt

Hvordan lage Natural Hjem behandlinger for Gastritt


Gastritt er et begrep som brukes for å beskrive irritasjon, betennelse eller infeksjon i mageslimhinnen, noe som fører til feil fordøyelse, gass, ubehag og noen ganger sår. Tradisjonelle behandlinger for gastritt inkluderer ofte dyre reseptbelagte medisiner som faktisk kan gjøre noen tilfeller verre eller har andre uønskede bivirkninger. Heldigvis, noen av de beste og mest effektive behandlinger for gastritt er trygge og naturlig hjemme rettsmidler. Les videre for å lære å lage naturlig hjemme behandlinger for gastritt.

Hvordan lage Natural Hjem behandlinger for Gastritt

Tygg 1 ts. av ajwain, med en klype salt, da gastritt symptomene blusser opp. Ajwain har blitt brukt som en naturlig behandling i århundrer for å roe fordøyelsesbesvær, gass og andre symptomer på gastritt.

Kombiner 1 ts. av fersk ingefær og en hel potet i en blender til godt blandet. Sil massen og drikke juice 20 til 30 minutter før måltider, for å hjelpe berolige magesmerter, øke fordøyelsen og lindre symptomene på gastritt som ofte oppstår etter måltider.

Rull 1 ts. av stekt fennikel og to fedd hvitløk i en drue blad og tygge grundig før du svelger. Denne naturlige gastritt behandling umiddelbart kan lindre symptomene og er spesielt gunstig når det tas etter måltider.

Drikk kokos når symptomene blusser opp og tygge fersk kokos hele dagen som en naturlig gastritt behandling. Kokosmelk er en spesielt nyttig middel, og kan berolige gastritt symptomer innen en time eller to av drikker med varige effekter.

Limit eller unngå helt stimulerende midler som forårsaker og forverre gastritt. Ting som alkohol, tobakk, raffinert sukker, kaffe, krydder og chili, kullsyreholdige drikker, inkludert vann, og pickles bør fjernes fra kostholdet ditt.

Hvordan identifisere gastritt

Gastritt er en alvorlig og smertefull fordøyelse uorden, der mageslimhinnen blir betent eller irritert. Flere faktorer bidrar til gastritt som alkohol misbruk, overforbruk av anti-inflammatoriske medisiner og infeksjoner. Heldigvis er tilstanden behandles. Men før du kan behandle gastritt, må du identifisere symptomer.

Hvordan identifisere gastritt

En opplever kvalme eller pågående urolig mage. Mange fordøyelsessykdommer forårsake ubehag i magen. Derfor er det viktig å utelukke andre tilstander. Imidlertid er urolig mage eller kvalme et vanlig symptom med gastritt. Ubehag oppstår vanligvis etter måltider.

avtale med konstant abdominal oppblåsthet. Hvis du har gastritt, du sannsynligvis har abdominal oppblåsthet. Dermed kan klærne føles stram, og magen kan stikke ut. I tillegg, abdominal oppblåsthet forårsaker en generell ubehagelig følelse, som gjør det vanskelig å sove eller slappe av.

Oppkast mat eller blod. Oppkast blod er ikke normalt. Hvis dette skjer, må du se en lege. Siden gastritt forårsaker magebetennelse og dårlig fordøyelse, kan oppkast være en vanlig foreteelse. Imidlertid kan medikamenter avgjøre en magesyre.

mister matlysten. Symptomer på gastritt variere fra person til person. Derfor kan du oppleve et tap av matlyst. Som et resultat, kan du oppleve vekttap.

Kjøps avføring som er mørk eller blodig. Igjen er blod i mave-tarmkanalen ikke er normal. Men, hvis du har gastritt, du må av mørk, tjæreaktig avføring, eller oppdager blod i avføringen. Likevel, informere legen din om eventuelle avføringsendringer, da dette kan indikere en mer alvorlig tilstand som tykktarmskreft.

Observer at symptomene intensivere etter å ha spist krydret mat. Hvis du har gastritt, er det best å holde seg borte fra varme eller krydret mat. Disse matvarer kan irritere mageslimhinnen.

Om gastritt

Gastritt er en smertefull tilstand som oppstår når mageslimhinnen blir betent. Begrepet gastritt refererer ikke til en enkelt sykdom. Snarere er det et vidt begrep som omfatter flere ulike forhold som forårsaker betennelse. Hvis venstre ubehandlet, kan gastritt intensivere og føre til alvorlige fordøyelsesproblemer. Derfor er det viktig å identifisere symptomer på mage betennelse, og ta skritt for å stoppe gastritt.

Typer

Det finnes to typer gastritt: akutte og kroniske. Akutt gastritt er plutselig betennelse i mageslimhinnen. Episoder er vanligvis kort; kan imidlertid lider erfaring intense symptomer. På den annen side, utvikler kronisk gastritt sakte over tid. Kronisk gastritt kan oppstå på daglig eller ukentlig basis, der lider avtale med milde og alvorlige symptomer. Ofte ganger, kronisk gastritt forårsaker ingen symptomer.

Identifikasjon

Symptomene på gastritt variere. Symptomer assosiert med akutt og kronisk gastritt inkluderer svie eller smerter i øvre del av magen, oppkast, kvalme, fordøyelsesbesvær, vekttap og raping. Fordi gastritt kan etterligne andre gastrointestinale lidelser, leger be om en rekke medisinske undersøkelser for å bekrefte en diagnose. Blodprøve og en avføringsprøve er nødvendig for å identifisere anemi, som kan indikere blodtap eller mageblødning. I tillegg kan pasienter må gjennomgå en øvre GI endoskopi, som X-ray er mage-tarmkanalen og ser for misdannelser.

Effekter

Selv gastritt er ikke en livstruende tilstand, kan det føre til alvorlige gastrointestinale problemer. Hvis venstre ubehandlet, blødninger og sår kan utvikle seg i magen. Og i tilfellet av kronisk gastritt, kan pågående inflammasjon påvirker celler av mageslimhinnen og forårsake mageslimhinnen til tynt, noe som øker risikoen for magekreft.

Årsaker

Skade på mageslimhinnen er den viktigste årsaken til gastritt. Flere faktorer bidrar til gastritt. Disse inkluderer bakteriell infeksjon, overforbruk av smertestillende midler (disse medikamentene kan forårsake mage blødning), alkoholmisbruk (eroderer mageslimhinnen), kroppslig stress fra skade eller operasjon, eller blir diagnostisert med en autoimmun eller bindevevssykdom som angriper cellene i mageslimhinnen.

Betraktninger

Medisiner er tilgjengelige for behandling av gastritt. Imidlertid kan sufferers gjøre livsstilsendringer og behandle tilstanden naturlig. Visse matvarer kan utløse gastritt symptomer. Disse inkluderer krydret mat, syrlig mat og kullsyreholdige drikker. Identifisere problem matvarer og eliminere disse fra kosten kan bedre symptomene. Videre opprettholde en sunn vekt, trene tre ganger i uken i 30 minutter og læring stress management teknikker kan forbedre fordøyelsen helse og bidra til å lette gastritt symptomer.

Hvordan virker gastritt Utvikle?

Hvordan virker gastritt Utvikle?

Gastritt

Gastritt refererer til betennelse i slimhinnen i magesekken og tynntarmen. Det kan være forårsaket av en rekke tilstander, blant annet alkoholisme, skader i magesekken, kreft, og til og med den vanlige bruk av aspirin.
Gastritt utvikler på to måter. Det kan skje veldig plutselig (akutt) eller gradvis over tid (kronisk). Over tid kan gastritt utvikle seg til magesår og sjelden, magekreft. Men flertallet av mennesker som lider av gastritt er i stand til å behandle det med stor suksess.

Gastritt utvikler fordi magens beskyttende lag av slim blir skadet eller svekket. Slimet er der for å beskytte slimhinnen i magen fra magesyre. Når slimet er skadet, de fordøyelsesenzymer syrer irritere eller slimhinnen i magen, forårsaker smerter og betennelser.

Akutt eller kronisk

Gastritt er kategorisert som enten akutt eller kronisk. Akutt gastritt skjer raskt, noen ganger plutselig, og vanligvis varsles med smerte eller en brennende følelse i øvre del av magen. Dette kan også være ledsaget av kvalme. Misbruk av alkohol er den mest vanlige årsak til akutt gastritt.

Kronisk gastritt, på den annen side utvikler seg langsomt over tid. Noen mennesker ikke lider noen symptomer fra kronisk gastritt, men andre føler en murrende smerte. Noen ganger de som lider av kronisk gastritt ikke har mye av en appetitt.

Begge typer gastritt kan forårsake oppblåsthet, raping, og en følelse av fylde selv når magen er tom. Svært sjelden, kan blødning i magesekken forekommer i noen som lider av gastritt. Hvis det er blod i avføringen ledsaget av noen av de ovennevnte symptomene, eller ingen symptomer i det hele tatt, bør du oppsøke lege så snart som mulig.

Behandling

Behandling for gastritt betyr vanligvis behandling av mage-syre for å nøytralisere den. Dette kan gjøres med antacids, syreblokkere eller ved livsstil og kosthold endringer, inkludert å begrense alkoholinntaket eller eliminere eller redusere årsakene til stress i livet ditt.

Har Acid Reflux har noe å gjøre med gastritt?

Acid reflux (også kjent som gastroøsofageal refluks, eller GERD), og tilstanden kalles gastritt --- som er betennelse i mageslimhinnen --- er to svært forskjellige forhold. Selv om begge do bære magen til en viss grad, og begge kan bli behandlet med syre undertrykkende terapi, betyr en tilstand ikke føre til den andre.

Gastroøsofageal refluks (GERD) Definert

En ventil som er ment å skille spiserøret fra magesekken (kjent som den nedre esophageal ventilen - LES, for kort), ikke fungerer som det skal i de personer som har GERD. Derfor kan mageinnholdet strømme tilbake opp gjennom spiserøret, og til hele veien inn i individets munn, på grunn av den defekte ventil.

GERD Symptomer

Symptomer på mat tilbake fra magesekken opp i spiserøret under ulike faser av fordøyelsen kan inneholde: oppgulp av mat, halsbrann, brystsmerter, sår hals, hoste, og en hes stemme. Men er det noen enkle ting som kan gjøres for å hindre GERD symptomer.

Unngå mat som er høy i fett (stekt kylling) er en ting du kan gjøre for å hindre GERD symptomer. En annen er å spise mindre. Inntar fettrik mat og overspising ved måltider vil føre les ventil til å svekke, noe som gjør GERD mer sannsynlig.

Gastritt Definert

Gastritt, en inflammasjon i mageslimhinnen eller infeksjon i magen, gjør en individuell følsom for syre i sine egne mager. Denne følsomheten kan variere i smerte alvorlighetsgrad fra mild til brenning, og det kan gi symptomer som kvalme og dårlig matlyst. Imidlertid, i motsetning til GERD, det påvirker ikke i spiserøret i det hele tatt.

Gastritt: Mange årsaker

Tilstanden gastritt er oftest forårsaket i USA med ett av to ting: bruk av ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) eller hyppig bruk av aspirin, ifølge MSNBC online nettsted.

Imidlertid, alkohol, kan sigarettrøyk, så vel som andre medisiner (som antibiotika) føre denne tilstanden også. I tillegg kan bakterier forårsake mage-infeksjon, noe som resulterer i gastritt også. De vanligste bakteriene som ber denne tilstanden er Helicobacter pylori, og krever antibiotikabehandling.

Betydelig

Både sure oppstøt og gastritt kan behandles naturlig eller med syre-undertrykkende midler. Men disse syre-undertrykke narkotika bare hjelpe mot halsbrann og smerter i magen. De kan ikke styrke les ventil (for å beskytte mot GERD), og de kan ikke beskytte magens foring mot betennelse eller infeksjon (som forekommer i gastritt).