Digidexo.com

avslutt tegretol

Hvordan Avslutt Tegretol

Tegretol er et krampestillende medikament som brukes til behandling av epilepsi, samt bipolar lidelse. Som med alle medisiner, kan det problema bivirkninger som kan oppstå. Det er virkelig ingen måte å vite på forhånd hvorvidt det vil skje. Hvis du har besluttet å avslutte Tegretol, er det viktig at det gjøres ved å redusere dosen sakte over en periode på en måned eller mer. Det er også viktig at det gjøres med en lege godkjenning og tilsyn. Hvis Tegretol avsluttes plutselig, er det mulighet for alvorlige bivirkninger, som for eksempel anfall.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din lege. Diskuter årsakene til at du ønsker å avslutte medisinering. Husk at det kan ta minst én måned for deg å føle den fulle virkningen av denne medisinen. Hvis det er forbi den tiden, og du opplever urovekkende bivirkninger, legen din vil sette sammen en plan for å avvikle Tegretol. Det vil trolig bety sakte redusere dosen uke etter uke til du er ikke lenger å ta den.

Øv god søvn vaner. Hver gang du kommer ut av medisiner som Tegretol, er det en sjanse for at det kan forstyrre søvnen. Prøv og gå i dvale og våkne opp på samme tid hver dag. Melatonin kan brukes til å hjelpe indusere søvn. Rådfør deg med helsepersonell om riktig dose for å ta.

Unngå å drikke alkohol. Det er ikke en god idé å drikke alkohol mens du tar Tegretol. Det bør spesielt unngås mens ebbe ut av medisinen.

Reduser stress så mye som mulig. Uttaksprosessen er allerede taxing på systemet ditt. Det er viktig ikke å ta på seg noen nye oppgaver i løpet av denne tiden. Hvis det ikke er mulig å redusere stress, bare sørg for at du allot deg selv litt tid for avslapping.

Suppler kosthold med et B-kompleks vitamin. Det ideelle vil inneholde B12, B1 og B6. De er nyttige som B-vitaminer hjelper med produksjonen av dopamin, som er integrert i en samlet positiv velvære. Som du kanskje oppleve irritabilitet mens avvikling Tegretol, kan B-vitaminer lette det bestemt bivirkning. Konsultere med en lege for å bestemme riktig dosering.

Tips og advarsler

 • Yoga er en stor oppgave for avslapping og stress lettelse. Se inn klasser i ditt område.
 • Ikke slutte å ta Tegretol brått. Du må avta av det.
 • Hvis du opplever kramper eller alvorlige migrene mens avvikling Tegretol, kontakt lege umiddelbart.

Tegretol Fordeler

Tegretol Fordeler


Tegretol (karbamazepin) er en krampestillende medikament som benyttes til behandling av epilepsi, nervesmerter, og forstyrrelser i forbindelse med dem, så vel som ofte blir brukt til å behandle bipolar lidelse. Mens den eksakte natur av hvordan det fungerer Tegretol å behandle bipolar lidelse er ukjent, det påvirker tinninglappen område av hjernen. Som med alle medisiner, kan pasienten oppleve kjente bivirkninger når du tar Tegretol. Men sammenlignet med andre medisiner i denne klassen, er det noen fordeler med å ta Tegretol å behandle din medisinske tilstand.

Ungdom

Tegretol er uvanlig i at det er godkjent for bruk av barn og tenåringer. Dette gjelder uansett om det er for behandling av bipolar lidelse eller for epilepsi. I tillegg, som Tegretol kommer i en flytende form, så vel som kapsel og pilleform, er det lettere for barn å konsumere. Dette er unikt og en fordel av å ta Tegretol. Akkurat som for voksne som tar denne medisinen, vil barn og tenåringer være gjenstand for regelmessige blodprøver for å overvåke nivåene av medisiner i blodet.

Vanskelige saker

Rapid sykling bipolar lidelse og blandet tilstand bipolar lidelse er de mest vanskelige former av sykdommen til å behandle. Dette skjer når folk raskt endre fra mani til depresjon flere ganger per dag eller per uke. Blandet tilstand oppstår når noen opplever mani, og depresjon samtidig. Tegretol er ofte foreskrevet av leger til å behandle disse forholdene som det har en høyere rate av suksess i forhold til andre medisiner som brukes til å behandle bipolar lidelse, slik som litium og Depakote.

Vekt

Tegretol har en fordel som er ganske ønskelig. Medikamenter i denne klasse kan føre til vektøkning, avhengig av den enkelte. Imidlertid er Tegretol et vektnøytralt medisinering. Det ikke medfører en appetitt økning heller ikke endre det metabolisme. Selvfølgelig, hvis du forbruke mer kalorier enn kroppen din er i stand til å brenne av, du kan fortsatt få vekt på denne medisinen, akkurat som du ville gjort hvis ikke på denne medisinen.

Slik avslutter du en Binge Eating Disorder

Binge spiseforstyrrelser blir stadig vanligere over hele USA. Denne sykdommen er preget av tvang til å konsumere unormalt store mengder mat og en følelse av å være ute av kontroll. Personer med denne lidelsen kan spise raskt under binges inntil ubehagelig full, spise når de ikke er sulten, eller spise alene av forlegenhet. Selv om flertallet av overstadig eaters er overvektige, lidelsen i seg selv stammer fra noe langt forbi den fysiske overflaten. Heldigvis, folk som søker behandling for denne sykdommen er ofte i stand til å overvinne det og gjenvinne kontroll.

Slik avslutter du en Binge Eating Disorder

Søk profesjonell hjelp til å avslutte en binge spiseforstyrrelse. Det er avgjørende å se en helsepersonell som kan diagnostisere sykdommen og stake ut en kurs for behandling. Hvis du besøker din generelle lege, kan det hende du trenger en henvisning til en psykiater eller psykolog.

Følg behandling foreskrevet av helsepersonell. Et vanlig middel for binge spiseforstyrrelser er kognitiv atferdsterapi, som hjelper pasientene kontrollere sine matvaner og gjøre dem om til sunnere seg. Denne type terapi også avtaler med følelser som utløser overspising og tilbyr løsninger for å takle trangen til å binge. Andre kurs for behandling omfatter interpersonlig psykoterapi, som omhandler pasientens mellommenneskelige forholdet problemer, og bruk av antidepressiva.

Arbeid med legen din for å identifisere de følelser som fører til tilfeller av overspising eller hvordan du føler deg under og etter en binge. Avslører disse underliggende følelser med legen din eller i et tidsskrift er ofte nøkkelen til å være i stand til å skille mellom fysisk sult og emosjonell sult.

Husk at du ikke er alene, og at flertallet av mennesker som lider av binge spiseforstyrrelse trenger hjelp til å overvinne den. Vet at de fleste mennesker som gjennomgår behandling for denne lidelsen er i stand til å avslutte sin binge eating.

Ta kontakt med legen din om en ernæringsmessig plan og livsstilsvaner som kan sette deg tilbake på sporet mot et lykkelig, sunt liv, spesielt hvis du er en av mange overspisingslidelse lider som også er overvektige.

Hint

 • Verve nære familiemedlemmer og venner på veien til utvinning fra overspising, og ikke nøl med å opplyse dem om sykdommen. Deres støtte og oppmuntring vil være uunnværlig som du forvandle dine destruktive vaner i sunn seg.

Ideer om du avslutter et narkotikamisbruk

En avhengighet av medikamenter kan være vanskelig å overvinne. Det finnes en rekke behandlingstilbud tilgjengelig for dem som virkelig har et ønske om å slutte å bruke rusmidler. Disse inkluderer avgiftning, rehabiliteringssentre og støtte grupper som Anonyme Narkomane. Selv om disse alternativene kan være effektive, kan bedringens vei være lang og krevende.

Oppgi Detox

Sjekker inn en avgiftning senter er det første skrittet for å avslutte en narkotikaavhengighet. Detox prosessen kan vare i opptil to uker, avhengig av legemidler som brukes og alvorlighetsgraden av avhengighet. I løpet av denne tiden, er den rusavhengige overvåkes av leger og sykepleiere som stoffet som han er avhengig forlater sitt system. Det finnes også medisiner medisinsk personell kan gi henne, noe som vil lette noen abstinenssymptomer hun kan oppleve, som oppkast og kvalme. Når denne prosessen er fullført, kan han gå til neste fase i hans gjenopprettingsprosessen.

Sjekker inn på et rehabiliteringssenter

Et opphold på et rehabiliteringssenter kan vare mellom 30 og 90 dager. Igjen, dette avhenger av alvorlighetsgraden av avhengighet. Når den rusavhengige har kommet, vil hun møte med en lege og en rådgiver; sammen vil de finne det beste løpet av behandling for henne. Han vil bruke tid på individuell og gruppevis rådgiving økten. Disse aktivitetene er utformet for å bestemme de underliggende atferds årsakene til hennes avhengighet og hjelpe henne til å komme opp med alternative måter å håndtere hennes ønske for stoffet.

Delta på Anonyme Narkomane Møter

Anonyme Narkomane (NA) møter fungerer som Anonyme Alkoholikere (AA) møter, og er en form for støtte til de som har forlatt et rehabiliteringssenter og prøver å takle hverdagen igjen. Som med AA, er den rusavhengige får en sponsor som han kan slå når han føler som om han kommer til å begynne å bruke igjen. Hennes sponsor er en utvinne stoffmisbruker selv; noen som har vært vellykket i sin utvinning, men kjenner cravings, begjær og kamper bor ren. Møtene blir drevet av utvinne narkomane og tilbyr en enorm mengde støtte fra dem som opplever den samme situasjonen.

Oppsøk Family Support

Selv om støtte fra tidligere rusavhengige er nyttig, er det like viktig å ha støtte fra familien din også. Be dem om å delta på et møte med deg eller en veiledning økten hvis du delta terapi. Jo mer involvert de er, jo mer vil de forstå din avhengighet. Dette vil gjøre det lettere for dem å hjelpe deg.

Effekter av avslutte sigaretter

Når du gjør beslutningen om å slutte å røyke sigaretter, enten ved å slutte cold turkey eller ved avvenning deg fra nikotinavhengighet, er du kommer til å møte både positive og negative effekter. Dessverre, vil de negative virkningene kommer først, i form av abstinenssymptomer. De positive effektene vil være mer langsiktig og statisk.

Grunner til å slutte sigaretter

Når du røyker sigaretter, sigarer, rør eller andre stoffer, er du ikke bare skade din egen helse, men også helsen til de rundt deg som er uvitende inhalasjon av passiv røyking du slipper inn luft fra både puster og røyking sigarett. Sigarett røyking kan forårsake en rekke medisinske problemer; foruten kreft og emfysem, røyking kan føre til impotens hos menn, og kan ha ødeleggende effekt på gravide kvinner, slik at de potensielt abortere. Dette er bare et utvalg av de negative effektene sigaretter kan ha på kroppen din og de rundt deg.

Negative effekter av avslutte sigaretter

De negative effektene av avslutte sigaretter, eller abstinenssymptomer, er økt appetitt, kvalme, hodepine, søvnvansker, irritabilitet, muskelsmerter og kramper, vektøkning, svetting, hoste, depresjon og angst. Ikke alle vil oppleve den samme kombinasjonen av symptomer når slutte å røyke. Noen vil oppleve hodepine og depresjoner, mens andre vil bare være irritabel og hoste mye.

Positive effekter

De positive effektene av avslutte sigaretter kan ta lengre tid å bli merkbare enn de negative. Mens de positive effektene synes statisk og unnvikende, leger insisterer på at de finnes. En av de positive effektene quitters vil få fra å sparke sin avhengighet til sigaretter er en redusert risiko for en rekke sykdommer og infeksjoner knyttet til røyking. Omsider ex-røykere vil begynne å føle deg sunnere og mer i stand til fysisk aktivitet og anstrengelse og potensielt legge måneder eller år til livet sitt.

Misforståelse

En av de mange grunnene til at noen mennesker fortsetter å røyke, bortsett fra avhengighet, er det vanlig misforståelse at avslutte prosessen vil resultere i større vektøkning. Dette kan unngås hvis de røyker ikke erstatte sine gamle avhengighet med fet snacks eller usunne matvaner.

Relapse

Når en person har helt sluttet å røyke, er fristelsen til å gjenoppta overalt. Den tøffeste kampen en quitter vil møte er å motstå fristelsen av venner og slektninger uforsiktig tilbyr sigaretter, og fristelsen opplevde hver gang en tidligere røyker går forbi et kjent røykeområde. En måte å bekjempe fristelsen av et tilbakefall er å verve alle venner og kolleger, både røykere og ikke-røykere, for å gi støtte og ansvarlighet.

Hvordan avslutte avhengighet av sigaretter

Hvordan avslutte avhengighet av sigaretter


Hvordan sparke avhengighet av røyking skadelig sigarett-tallet.

Hvordan avslutte avhengighet av sigaretter

•  Det første trinnet i å avslutte sigarett avhengighet er at du bør ha en dato å starte deg oppdrag for å slutte å røyke sigaretter som er alltid bra. Så når den dagen kommer rundt vil du ønsker å gå rundt og fortelle alle at visste at du røkt og fortelle dem din avslutte vane og du aldri vil høre om en sigarett igjen.

Etter at du vil ønske å gå gjennom huset og alle eiendelene dine og bli kvitt all sigarett ting som du har. Jo mindre ting å minne deg om røyking bedre årsaken du vil glemme det. Husk alltid din tilstand.

Se etter folk som har sluttet å røyke og snakke med dem for å øke deg selvtillit. Du vil ønske å bo på et sunt kosthold mens avslutte årsaken røykeslutt vil gjøre deg få litt vekt.

Du vil ønske å drikke cirka fem til seks glass vann om dagen for å få alle de dårlige giftstoffer ut av deg. Også gå til butikken og kjøpe multivitaminer og din favoritt tyggis ta multivitaminer med måltider. Du vil ønske å tygge tyggegummi når du føler erg å røyke.

Ta turer med folk som ikke røyker sigaretter, turer har vist seg å lindre stress. Du vil sannsynligvis føle deg sliten mens i ferd med å avslutte sigaretter så ta en lur å lade opp batteriet.

Også hvis du har en sigarett hver gang du har din daglige kaffe prøv å skru opp det vil hjelpe sparke en vane å røyke også. Føre til at noen ganger visse ting utløse avhengighet ønsker.

Unngå rom som tillater deg å røyke er ikke i disse rommene vil redusere din ønsker å røyke. Øvelse daglig det lindrer stress og reduserer erg å røyke sigaretter.

Hint

 • Unngå junk food.
 • Unngå røykere
 • Trene lindrer røykesug.
 • Hvis du røyker hasj og sigaretter bare prøve å røyke hasj.
 • Ikke henge rundt med folk som røyker eller du kan aldri slutte.

Hvorfor en Doctor Avslutter en pasient-lege-relasjonen

Hvorfor en Doctor Avslutter en pasient-lege-relasjonen


Forholdet mellom de fleste leger og deres pasienter er blant de mest konfidensiell og sensitiv det er. Legene vet mer om sine pasienter enn nesten noen andre gjør det, inkludert medlemmer av patientâ € ™ s egen familie. Forholdet skal være preget av gjensidig respekt og tillit. Legen har plikt til å ta vare på sin pasient, men til tider, vil legen avslutte forholdet for en rekke årsaker.

Økonomiske problemer

Mens en physicianâ € ™ s første bekymring bør være velferden til sin pasient, penger noen ganger kommer i veien. Legen kan tro at utbetalingene fra private forsikringsselskaper eller regjeringen gjennom Medicare og Medicaid programmer er tilstrekkelig til å dekke kostnadene for sine tjenester. I slike tilfeller er leger enten nekter å ta noen nye pasienter eller de er slutt på forholdet med eksisterende pasienter hvis status endres.
Noen leger har etablert resepsjons praksis der de belaste årlige stopperne til sine pasienter. Dersom pasientene er uvillige eller ute av stand til å betale festet, kan legen nekte videre behandling.

Medisinering Issues

Noen leger nekter å foreskrive smertestillende medikamenter på grunn av sin frykt for at pasienten kan bli avhengige eller overdose og legen kan bli holdt ansvarlig. Fordi det er noen ganger vanskelig å skille mellom legitim smerte omsorg og de såkalte pille møller prolifererende rundt om i landet, er dette en legitim bekymring.
Leger også slippe pasienter som nekter å vaksinere sine barn på grunn av autisme bekymringer. Legene synes bekymret for at de ikke kan være i stand til å skikkelig behandle barna hvis de smittes av sykdommen vaksinene forhindre. De er også bekymret ansvar problemer.

Ferdighets Bekymringer

Leger kan også slippe pasienter hvis de mener de mangler ferdigheter for å kunne ta hånd om pasienten. Noen OB-GYN leger har droppet pasienter som er over en viss vekt. De er bekymret for at deres utstyr ikke er sterk nok til å støtte de overvektige pasienter. De er også bekymret for at overvektige pasienter kan utvikle komplikasjoner legen er dårlig rustet til å håndtere.
Noen leger også slippe pasienter fordi de er overveldet med hvor mye arbeid de har. Som betaling priser nedgang, må legene øke pasient belastninger, noen ganger til overmål.

Etiske Bekymringer

Under physicianâ € ™ s etiske regler, kan en lege ikke bare forlate en pasient uten en klar forklaring, slik at pasienten forstår årsaken til oppsigelsen. Legen må forsikre seg om at pasienten har en annen kilde til helsevesenet. I noen stater, må legen gi pasienten tilstrekkelig tid til å finne en annen lege.

Hvordan avslutte en graviditet

I USA er det to primære, juridiske måter å avslutte et svangerskap: kirurgisk eller gjennom bruk av medisiner. Begge metodene krever en lege omsorg, og kan også kreve oppfølging besøk for å sikre at svangerskapet ble avsluttet, og at det ikke er noen komplikasjoner.

Bruksanvisning

Kirurgisk abort

•  Få en kirurgisk abort. Dette er en rask måte å avslutte et svangerskap, og er effektiv nesten 100 prosent av tiden. Det er en sikker metode for å avslutte en graviditet, med mindre enn en tiendedel av en prosent av pasienter som trenger blodoverføring. Mindre enn 3 prosent av pasientene utvikler en infeksjon med denne metoden. Det finnes ingen fysiske forhold som kan gjøre en kvinne en dårlig kandidat for en kirurgisk abort. En kirurgisk abort ikke resulterer i bivirkninger, slik som oppkast og kramper, det skje med en medisinsk abort.

Snakk med en lege, har laboratorietester utført og staten kan kreve at du tar del i en eller flere rådgivning økter. Registrer dine samtykkeerklæringer og følge legens ordre. Du vil også trenge en fysisk undersøkelse. En ultralyd er ofte nødvendig i tillegg.

Gå til avtale for operasjonen. Legen vil trolig bestille deg til å komme med en tom mage for å holde deg fra å oppleve kvalme under prosedyren. Operasjonen selv vil vare i ca 10 minutter. De fleste kontorer eller klinikker vil gi deg noen form for beroligende for prosedyren, om du vil være våken under for dens varighet.

Se legen din for din post-op oppfølging besøk. Dette utføres vanligvis ca 2 uker etter et kirurgisk abort. Oppfølgings besøket vil bestå av en fysisk eksamen og en sjekk for å sørge for at svangerskapet ble avsluttet i løpet av abort. I sjeldne tilfeller kan embryoet ikke bli utvist. Dette skjer ofte når en abort blir utført for tidlig i svangerskapet og mot legens råd. I de fleste tilfeller er fremgangsmåten vellykket og komplikasjoner er sjeldne.

Medisinsk abort

Ha en medisinsk abort hvis du er redd for den kirurgiske prosedyren, eller hvis legen din anbefaler at metoden for din situasjon. En medisinsk abort krever en lege besøk med laboratorietester og konsultasjon akkurat som med en kirurgisk abort. Under det første besøket, kan du få det første skuddet eller pille som vil begynne oppsigelsen.

6. Ta resten av pillene med deg hjem. Når du tar pillene avhenger av hvilken type du tar. Mifepriston er tatt 1 til 3 dager etter lege besøk; Metotreksat er å ta 4 til 6 dager etter besøket.

Gjør deg klar for bivirkninger. Bivirkningene kan omfatte blødning, oppkast, sterke kramper, diaré og kvalme. Disse bivirkningene kan vare i opptil to uker.

8. Gå tilbake til legen din for en oppfølging besøk. Legen vil sørge for at svangerskapet er avsluttet, og at det har vært noen komplikasjoner. Dersom medisinsk abort var ikke vellykket, kan du bli gitt flere piller eller legen din kan anbefale at du har en kirurgisk abort.

Terapeutisk effekt av Tegretol

Tegretol (karbamazepin) er en anti-konvulsiv medikament som brukes til å forebygge og kontrollere anfall hos mennesker som lider av epilepsi. Stoffet er også noen ganger brukt til å behandle bipolar lidelse og trigeminusnevralgi (nervesmerter).

Slik fungerer det

Tegretol virker på nervesignaler i hjernen. Det virker ved å redusere overdreven nervesignaler og oppnå normal nerve aktivitet.

Epilepsi

Ved å normalisere nervesignalene i hjernen, kan det bidra til å forhindre unormal elektrisk hjerneaktivitet som utløser anfall.

Visse nevropatier

Nevropati smerte resultater fra skadede nerver. Tegretol behandler diabetisk nevropati og trigeminusnevralgi. Trigeminusnevralgi resultater fra nerveskader på en av hjernenerver, noe som resulterer i sterke smerter i ansiktet og øynene. Diabetisk nevropati ofte påvirker føtter og ben. Som mange anti-krampe medisiner, reduserer Tegretol nerve aktivitet som fører til denne smerten.

Bipolar lidelse

Effektene av Tegretol på hjernens aktivitet ser ut til å redusere maniske episoder hos personer som lider av bipolar lidelse. Det kan være spesielt gunstig for folk som svinger raskt mellom depresjon og mani, endring i timer og dager i stedet for måneder.

Andre bruksområder

Leger noen ganger bruker denne medisinen for å hjelpe behandle alkoholabstinens, sentral delvis diabetes, nevrogen smerte og psykose.

Hvis du avslutter skråtobakk vil det redusere risikoen for tannkjøtt kreft?

Avslutte skråtobakk vil absolutt redusere risikoen for å utvikle tannkjøttkreft. The Mouth Cancer Foundation hevder at selv om noen har vært skråtobakk i årevis, vil slutte likevel redusere risikoen for tannkjøttkreft. Mange andre helsemessige fordeler også oppstå når en person slutter å tygge tobakk.

Mange Kreft

Skråtobakk øker en persons sjanser for å utvikle ikke bare tannkjøtt kreft, men også leppe, tunge og kinn kreft. Kreft kan også utvikle seg på taket og gulvet i munnen.

Kreftfremkallende

Ifølge National Cancer Institute, er det 28 kreftfremkallende kjemikalier i skråtobakk.

Avhengighet

Unngå eller overvinne en avhengighet er en annen fordel å slutte skråtobakk. The National Cancer Institute rapporterer at opptil fire ganger mer avhengighetsskapende nikotin absorberes når tygge versus røyke tobakk. Den nikotin absorbert når skråtobakk også forblir i blodet lenger.

Misforståelse

I motsetning til det mange tror, ​​skråtobakk ikke er en trygg erstatning for å røyke det. Det er også en myte at snus kan hjelpe røykere å slutte.

Perentages

The Mouth Cancer Foundation hevder at 90 prosent av de som har hatt munnen kreft brukte tobakk.

Hvordan Avslutt Strattera

Hvordan Avslutt Strattera


Strattera er merkenavnet på en reseptbelagte medisiner produsert av Eli Lilly and Company, og brukes til å behandle attention-deficit / hyperactivity disorder (ADHD) hos pasienter 6 år og eldre. Den kjemiske forbindelse ifølge Strattera er atomoxetin hydroklorid. Fordi Strattera er et ikke-sentralstimulerende medikamenter for ADHD, det er ingen kjente abstinenssymptomer hos pasienter som slutter å ta medisinen.

Bruksanvisning

Hvordan Avslutt Strattera

•  Ta kontakt med en lege før avvikling av Strattera medisinering.

omtale informasjon fra legemiddelprodusenten, som sier at det ikke er nødvendig å avta bruk av Strattera. Stoffet kan avbrytes umiddelbart når som helst i samråd med en lege.

Vær oppmerksom på at ADHD symptomer kan komme tilbake i to til tre dager i fravær av en innbytter behandling etter seponering av Strattera.

Ikke ta en monoaminooksidasehemmer (MAOI) i minst to uker etter seponering av Strattera, ifølge FDA anbefalinger.

Snakk med en lege hvis noen symptomer eller bekymringer oppstå etter avsluttet Strattera.

Tips og advarsler

 • Snakk med en lege før avvikling noen reseptbelagte medisiner.

Hvordan bli gravid etter avslutte p-piller

Hvordan bli gravid etter avslutte p-piller


Å bli gravid etter røykeslutt pillen kan ta en eggløsning syklus eller mange flere. Alle kvinner er forskjellige, og hver graviditet vil ta sin egen tid. Fordi så mange ting må være helt riktig å lage en baby, er sjansene for å ha en spontanabort er høy.

Bruksanvisning

•  Ta prenatal vitaminer. Din kjemiske makeup i kroppen må være akkurat riktig for å bli gravid. Så, etter avslutte p-piller, eller til og med før, begynne å ta vitaminer spesielt laget for kvinner som er gravide prøver å bli gravid.

Gi deg selv tid. Noen kvinner, selv uten fysiske problemene som hindrer graviditet, kan ta opp til ett år å bli gravid etter røykeslutt pillen. Understreke ut om ikke å være i ferd med å bli gravid hver måned er skadelig for kroppen din helse og din evne til å bli gravid.

Få nok mosjon. Du ønsker å gjøre kroppen din inn i et hjem for liten baby. For å gjøre det hjemme den sunn ett mulig, må du virkelig ta vare på deg selv og kroppen din.

Gå til legen din. Du gynekolog har alt av din medisinske historie, og vil kunne bidra til å finne noen områder som kan føre til at du problemer. Han eller hun kan også være i stand til å gi deg tips om hvordan du kan øke dine sjanser for å bli gravid etter røykeslutt pillen.

Kjøp en eggløsning kalender eller en ovulation Predictor kit. Disse vil hjelpe deg å finne din eggløsning syklus. Etter å ha sluttet på pillen, vil det være viktig for deg å finne ut når kroppen din ovulates på egen hånd. Pillen tvinger mensen på samme tid hver måned, men denne syklusen kan ikke være det naturlige kretsløpet der kroppen din er på uten pillen.

Ha sex ofte, men ikke for ofte. Å ha sex annenhver dag er optimal, som hver dag kunne utarme sædkvalitet og effektivitet.

Hvordan Stopp Tegretol XR

Tegretol XR (utvidet release) er en reseptbelagte medisiner som brukes i behandling og forebygging av anfall. Tegretol XR er også brukt for å behandle nervesmerter forårsaket av diabetes, trigeminal neuralgi og bipolar lidelse. Alvorlige bivirkninger av Tegretol XR inkluderer hevelse i ansiktet, elveblest, kortpustethet eller hvite flekker inne i munnen din. Fordi Tegretol XR er en reseptbelagte medisiner, er det viktig at du snakker med legen som foreskrevet det før avsluttet behandling.

Bruksanvisning

Gjør en avtale for å snakke med legen din om å stoppe din Tegretol XR behandling. Gi legen din med informasjon om eventuelle negative reaksjoner du har opplevd som et resultat av å ta Tegretol.

Fortsett å ta Tegretol XR før legen din godkjenner stans av behandlingen. Hvis du tar Tegretol for beslag forebygging, være oppmerksom på at plutselig stopper behandlingen kan føre til tilbakefall av anfall.

Følg opp med legen din og gjøre deg tilgjengelig for fysisk undersøkelse om nødvendig. Hvis du tar Tegretol XR som følge av diabetes, kan legen din bestille en blodprøve før slik at du kan slutte å ta medisinen din.

Hvis du har opplevd negative reaksjoner eller bivirkninger (som elveblest, hevelse, pustevansker eller hodepine / kvalme) spør legen din om alternative medisiner for din tilstand.

Sørg for at legen din vet ditt fulle medisinske historie før du tar flere medisiner for din tilstand. Sørg for å gi ham en liste over alle medisiner du er i dag, inkludert over-the-counter medisiner, slik at han kan ta en informert dom om å avvikle Tegretol XR, eller gi en alternativ form for behandling.

Hvordan øke doseringen av Tegretol

Tegretol er et medikament som brukes til å forebygge og behandle ulike typer anfall hos pasienter med epilepsi gjennom reduksjon av nervestimulering. Den kan også brukes til å behandle andre tilstander slik som bipolare lidelser, Alzheimers relatert aggresjon, schizofreni, migrene og for å nevne noen. Blod nivåer trenger å bli trukket hver tredje måned for å vurdere hvordan nyrene og leveren fungerer. Den Tegretol nivået i blodet også må overvåkes. For medisiner for å være effektiv, må tilstrekkelige nivåer av medikamentet opprettholdes.

Bruksanvisning

Step-up Therapy for epilepsi

Start ut på 200 mg to ganger daglig (hver 12. time) eller 100 mg fire ganger per dag hvis du tar miksturen for den første uken.

Fra og med den andre uken, øke dosen med 200 mg per dag.

Begynnelsen på den tredje uken, øke ytterligere 200 mg per dag.

Fortsett å øke med 200 mg intervaller hver uke inntil ønsket effekt er nådd, og hvis medisinen er godt tolerert.

Maks døgndose bør ikke overstige 1200 mg per dag.

Mest vellykkede teknikker for å avslutte spiker bite

Mest vellykkede teknikker for å avslutte spiker bite


Nail biting er en vane som påvirker alle, fra barn til voksne. Femti prosent av barn i alderen 10 til 18 biter negler, samt 23 prosent av unge voksne i alderen 18 til 22. Selv om mange av disse menneskene stoppe denne vanen etter når de når 30 år, mange menn fortsetter inn i midten voksenlivet. Avslutte spiker biting er en viktig beslutning, som spiker biting senker immunforsvaret, utsette deg for skitt og bakterier under neglene.

Utdanning

Å være utdannet om farene ved neglebiting kan hjelpe deg å slutte. Du kan ikke innse hvor ille denne vanen er for deg. Bite negler kan påvirke neglene på lang sikt, forårsaker unormal vekst. Du vil også være mer utsatt for soppinfeksjoner, som spiker biters ofte bite for dypt og skadet skjellaget, hud eller negl. Det er aldri for sent å lære sunne grooming vaner og erstatte dårlige vaner med gode.

Riktig verktøy

Du kan bite negler fordi du ikke har de riktige verktøyene. Videre kan du bli bite negler fordi du ikke har de verktøyene du trenger for hånden når du snag eller rive neglen på farten. Hold en Emery bord og et par spiker clippers i ditt hjem og i vesken til enhver tid. Menn kan investere i en nøkkelring som har et par spiker clippers. Å ha de riktige verktøyene kan hjelpe deg å nå for en neglesaks i stedet for å bite negler.

Kjemiske produkter

For noen mennesker, kan spiker biting være en mer alvorlig vane som krever mer hjelp enn å lære riktig stell eller å ha de riktige verktøyene for hånden. I dette tilfellet, kan du prøve en av de mange kjemiske produkter som er tilgjengelig for å hjelpe deg å slutte å bite negler. Maling og polishes er tilgjengelig for å skape en aversjon til spiker biting. Disse produktene har en stygg eller ubehagelig smak som gjør at spiker biter å bli frastøtt ved å sette fingrene i munnen hennes.

Forstå Triggers

Avslutte spiker biting er ikke alltid så enkelt som å erstatte en vane eller skape en aversjon. Det er viktig å komme til roten av hvorfor du bite negler i første omgang. Dine triggere kan hjelpe deg å arbeide på viljestyrke å slutte mer effektivt. De fleste mennesker biter negler når den utløses av kjedsomhet, stress eller spenning. Nail biting er et ritual, som ligner på røyking, derfor er det viktig å forstå psykologien bak ritualet. Ta oppmerksom på hvordan du føler deg når du begynner å bite negler. Du må kanskje søke profesjonell hjelp for å full oppnå forståelse.

Hypnose

Nail biting er en fysisk vane; derfor er hypnoterapi vellykket for å eliminere eller kontrollere denne vanen. Under hypnose, kan spiker biting bli eliminert av foreningen, en prosess som hypnoterapeut hjelper pasienten knytte spiker biting med noe frastøtende. For det andre kan hypnoterapeut bidra til å eliminere spiker bite gjennom substitusjon, der pasienten erstatter spiker bite med en annen ufarlig vane, slik som dyp pusting. Forankring er en annen teknikk, hvori pasienten lærer å erstatte både følelser og atferd assosiert med spiker bite med andre virkemåter og følelser.

Hva er Tegretol CR?

Tegretol CR er en kanadisk merkenavn for medisinering karbamazepin, hovedsakelig foreskrevet for å behandle epilepsi og andre anfallslidelser. Den tilsvarende medisin i USA er Tegretol XR.

Fysiske Behandlinger

Tegretol CR for å forebygge partielle og grand mal anfall og å behandle flere andre forhold også. Disse forholdene omfatter diabetes insipidus, restless legs syndrom og ansikts nerve tilstand trigeminusnevralgi.

Psykologiske behandlinger

Tegretol CR også brukes til å behandle alkohol og narkotika tilbaketrekning, bipolar lidelse, depresjon, posttraumatisk stresslidelse og andre alvorlige psykiske lidelser.

Typer

Tegretol CR er tilgjengelig i flytende, tabletter, tyggetabletter og utvidet frisetting. Dosering avhenger av tilstanden for pasienter som bruker medisinering.

Vanlige bivirkninger

Vanlige, men midlertidige bivirkninger forbundet med Tegretol CR omfatter svimmelhet, tretthet, slapphet, ustøhet, kvalme og oppkast.

Alvorlige bivirkninger

Mindre sannsynlig effekter inkluderer svært lavt antall røde og hvite blodlegemer, lavt natrium nivåer, skjoldbrusk misdannelser og leverfeil. Karbamazepin også er knyttet til en økt risiko for selvmordstanker og selvmordsatferd og alvorlige hudreaksjoner, inkludert Stevens-Johnson syndrom og toksisk epidermal nekrolyse.

Effekten på kvinner over 35 av Avslutte Prevensjon

Prevensjon, også kjent som prevensjon, er en hvilken som helst metode benyttes for å hindre befruktning. Metoder kan inkludere total seksuell avholdenhet, p-piller, kondomer, spermacides, og prevensjon patcher. Hvis en kvinne slutter å bruke prevensjon etter fylte 35 kan det være visse effekter avhengig av metoden hun brukte.

Graviditet

Inntil en kvinne har inngått overgangsalderen, som betyr at hun ikke hadde hatt en menstruasjonssyklus i minst 12 måneder, er hun fortsatt anses å være fruktbar. Hvis en seksuelt aktiv kvinne slutter å bruke prevensjon hun kan bli gravid.

Redusert risiko for visse vilkår

Kvinner som er over 35 som røyker eller har en historie med blodpropp eller brystkreft eller livmorkreft kan minske risikoen for visse bivirkninger som hjertesykdom, høyt blodtrykk, kvalme, uregelmessig blødning, depresjon og andre ved å avslutte sin bruk av fødsel piller.

Unormale Perioder

Kvinner som er over 35 år som slutter å ta p-piller kan ikke gå tilbake til normal eggløsning eller har normal menstruasjon med en gang. Hvis denne tilstanden, kjent som amenoré, vedvarer i mer enn seks måneder bør hun oppsøke sin lege.

Deprimert Libido

Noen kvinner over 35 år som har tatt p-piller har opplevd en redusert interesse for sex som ikke kom tilbake til normalt etter å slutte å ta p-piller. Frykt for en uønsket graviditet på grunn av mangel på prevensjon kan også resultere i en deprimert libido.

Misforståelse

Det er ingen bevis som støtter myten om at du tar p-piller fører til en økning i vekt, så slutte p-piller etter at av 35 vil ikke hjelpe en kvinne løs vekt.

Hva er Tegretol brukes til?

Hva er Tegretol brukes til?


Tegretol er merkenavnet for et medikament som heter karbamazepin. Det påvirker nerver måte kommunisere med hverandre, og blir brukt til å behandle en rekke sykdommer.

Beslag

Tegretol brukes til å behandle visse typer beslag, slik som de som oppleves av mennesker med epilepsi.

Nerve Pain

Tegretol kan bidra til å redusere smerter forbundet med nervelidelser som for eksempel diabetisk nevropati.

Bipolar Disorder

Tegretol anvendes i behandlingen av bipolar forstyrrelse. Det kan brukes spesielt i løpet av maniske episoder eller som en måte å administrere manisk depressive / sykluser.

Restless Legs Syndrome

Selv om ikke mye foreskrevet for denne tilstanden, har Tegretol vist seg å forbedre symptomer på Restless Legs Syndrome.

Chorea

Chorea er en bevegelse lidelse hos barn som fører til at deres lemmer å rykke ukontrollert og uforutsigbart. Tegretol er noen ganger brukt til å behandle denne lidelsen.

Advarsel

Aldri ta Tegretol eller andre medisiner uten resept skrevet spesielt for deg. Kombinere Tegretol med andre medisiner kan føre til alvorlige bivirkninger, inkludert død.

Hvordan Avslutt Mobic

Mobic, som er kjent også av sin generiske navn Meloxicam, er en resept anti-inflammatoriske medisiner som brukes til å behandle leddgikt symptomer. Mobic kan opprette en rekke bivirkninger, inkludert en økning i risikoen for mageblødning og hjerneslag. Hvis legen har foreskrevet Mobic å behandle leddgikt, og du opplever ubehagelig eller farlige bivirkninger, er lett å avslutte bruken, da det ikke er et narkotisk stoff eller steroid. Det er ingen risiko for avhengighet, men seponering Mobic kan føre til ubehagelige bivirkninger som for eksempel influensalignende symptomer, tretthet og generelle smerter i kroppen.

Bruksanvisning

•  Reduser Mobic dosering til neste laveste tilgjengelige dose. For å senke dosen, må du kontakte legen din og forklare du ønsker å avslutte stoffet.

Ta den lavere dosering av Mobic som anvist inntil foreskrevet løpet av behandlingen er fullført. Dersom det under det første kurset av dosereduksjon du ikke automatisk gå til den laveste dosen, kan du bli bedt om å fortsette behandlingen som legen forsvinn dosen din.

Du må ikke hoppe doser. Skipping doser kan føre til smertefulle og ubehagelige bivirkninger, som kan senke dosen din.

Fortsett å unngå å ta over-the-counter NSAID medisiner som kan øke risikoen for mageblødning i minst to uker etter seponering av Mobic. Mobic kan bo i kroppen din så lenge som tre uker.

Tips og advarsler

 • Spør legen din for en resept eller over-the-counter anbefaling om å bidra til å lindre bivirkning symptomer, mens avvikling Mobic.

De teratogene effekter av TegretolTegretol er et vanlig foreskrevet antikonvulsiv medisiner som brukes til å hjelpe lider av epilepsi forebygge anfall. Som enhver narkotika, det har visse bivirkninger, og kan utgjøre noen risiko for pasienten, spesielt i svangerskapet. Antikonvulsive medisiner har vært kjent for å forårsake fødselsskader, også kjent som teratogeny, i noen babyer, og Tegretol er intet unntak.

Om Tegretol

Tegretol er en kritisk medisiner for enkelte epilepsi lider. Denne viktige reseptbelagte stoffet bidrar til å kontrollere anfall som oppleves ofte av de med epilepsi.
Tegretol er klassifisert i svangerskapet kategori D, som betyr at den har potensial til å forårsake skadelige fødselsskader til fostrene av gravide kvinner som tar stoffet. Legemidler som er klassifisert som kategori D kan brukes av gravide kvinner dersom fordelene av medisinen klart oppveier risikoen for fosteret.

Teratogene effekter

De fleste fødselsskader forbundet med Tegretol bruk forekomme hos pasienter som tok stoffet i løpet av første trimester av svangerskapet, opp til en svangerskapslengde på 14 uker.
Risikoen for fosteret faller med svangerskapslengde. Det øker når mer enn en antiepileptisk eller anticonvlusant medisinen er tatt på en gang.
Disse fødselsskader inkluderer unormalt tett-sett øynene, spina bifida, fraværende organer, mangler eller utilstrekkelig fontanel (baksiden av hodeskallen), unormalt liten hodeomkrets, leppe-eller ganespalte, psykisk utviklingshemming og misdannelser i nesen.
Lærevansker og hjerte- og karsykdommer har også blitt bemerket hos barn født av mødre som tar eller tok Tegretol.
Men generelt, er risikoen for teratogency relativt lav, da flertallet av kvinner som tar Tegretol går på å ha sunne babyer.

Forebygging

Det beste en forventningsfull mor kan gjøre mens du tar Tegretol er å ta folsyretilskudd i tillegg til stoffet. En daglig dose på 4000 mg er anbefalt for gravide kvinner og kvinner som prøver å bli gravide, om de tar Tegretol.
De mest teratogene effekter ble observert hos kvinner som tok Tegretol under fjerde, femte og sjette uke av svangerskapet. Hvis det er mulig å redusere dosen eller eliminere den i løpet av disse ukene, er risikoen for fosteret redusert. Alltid snakke med legen din før du endrer en dose av noen reseptbelagte medisiner, spesielt dine antiepileptika. Siden graviditet kan forverre epilepsirelaterte anfall, beslutningen om å redusere eller eliminere din Tegretol dose, eller å fortsette det med ingen endring, er en best laget med en legens råd.

Prøver å bli gravid

Kvinner som planlegger å bli gravide som har epilepsi og for tiden tar krampestillende medisiner bør rådføre seg med sin lege før du blir gravid til å veie risiko og fordeler sammen med de alternativene de har for å ha en sunn graviditet. Legen din kan være i stand til å bidra til å gi deg og babyen din en best mulig start.

Amming

Tegretol excretes i en kvinnes morsmelk. På grunn av mulig risiko for barnet som skal svelges Tegretol mens du drikker melken fra moren, produsenten av Tegretol, Novartis, anbefaler ikke ammer barnet ditt mens du tar stoffet.
Selv om du tok Tegretol under svangerskapet og hadde en sunn baby, er det sterkt anbefalt at du ikke mate melk til babyen din per instruksjoner fra Novartis.