Digidexo.com

klumpete hud på magen

Hva skal jeg gjøre med løs hud Under Magen

Hva skal jeg gjøre med løs hud Under Magen


Overflødig hud rundt nedre del av magen er vanlig for de kvinner som nylig har født eller de menn og kvinner som nettopp har opplevd rask vekt eller muskel tap. Det finnes flere metoder for å redusere denne pløsete området gjennom kirurgi, trening eller endringer i kostholdet som gjør at huden å gjenopprette. Valget er forskjellig for hver person, med hver unike alternativet tilbyr risiko samt fordeler.

Metoder for å fjerne overflødig hud

Ofte referert til som mageplastikk, er bukveggen kirurgi valgfag rute i å fjerne løs hud rundt magen. Prosedyren kan variere fra en enkel mini brette til en mer kompleks operasjon der bukveggen selv er å klandre for overflødig hud og må strammes kirurgisk. En panniculectomy er en prosedyre lik den mageplastikk, men bare fjerner tilgangs hud og fett fra det nedre mageregionen og tilbake. Kirurgi er dyrt og ikke uten risiko. "Jo mer hud og fett fjernes, jo lenger den kirurgiske tidskrav, og jo høyere pris,» sier The Consumer Guide to Plastic Surgery. "Prosedyren krever ofte mai timer i kirurgi ... overnattinger er vanligvis den dyreste."

Kirurgi er ikke den eneste veien ut. Yoga øvelser presentere et sunt alternativ til kroppen sculpting metoder for medisinske prosedyrer. En slik posisjon, fungerer cobra abdominal trening posisjon til å stramme løs huden rundt nedre del av magen ved å stimulere kroppen til å tilpasse seg sin nye form. For å oppnå den kobra stilling ligger vendt mot bakken, hake til gulvet. Flatene bør være plassert under skuldrene, på gulvet. Fullt forlenge armene løfte hodet, brystet og overkroppen opp fra gulvet. Bue ryggen stoppe kort for å forårsake noen smerte og hold pusten i omtrent 20 sekunder. "I tillegg til å styrke kjernemuskulaturen, dette positur justerer også ryggraden, åpner brystet for bedre holdning, pluss styrker nyrer og nervesystem," skriver best abs-exercises.com, en kropp sculpting database med teknikker og øvelser for de søker å stramme ab muskler og stramme huden.

Ron Brown, forfatteren av The Body Guide Fat, mener flertallet av overflødig hud tilfeller over hele landet er fra krasje dietter og manglende evne til å opprettholde en sunn øvelse diett. "For å eliminere og hindre hengende utseende av restene av overflødig kroppsfett ... må du endre din kroppssammensetning," sier Brown skriver for The Body Fat Review, "ikke bare miste kroppsvekt. Det betyr med særlig vekt på forholdet mellom kroppen fett til muskler, eller lean body mass. Hindre tap av muskelmasse under slanking for å miste kroppsfett vil dramatisk forbedre utseendet ditt. "Oppretthold et sunt og balansert kosthold først, la huden å justere, omforme seg selv før du slår til mer permanente og dyre løsninger som kosmetisk kirurgi.

Slik unngår du at løs hud på magen etter graviditet

Slik unngår du at løs hud på magen etter graviditet


Under graviditet, er det ting en kvinne kan gjøre for å ta vare på henne strekke huden og bidra til å forhindre overflødig løsning av den sarte magen området. Riktig vektøkning, mosjon og fuktighetsgivende alle bidra til sunn graviditet hud, som vil hjelpe deg å gjenopprette raskere etter fødselen.

Bruksanvisning

Gain vekt sakte og forsiktig, avhengig av vekten du starter med. Hvis du er en sunn vekt før du bli gravid, bør du få mellom 25 og 35 pounds. Hvis du er undervektig, så bør du få 28-40 pounds under graviditet. Hvis du starter ut overvektig, bør du få mindre --- mellom 15 og 25 pounds under ni months.Use en skala for å holde styr på hvor mye vekt du er økende, slik at du kan holde det innenfor en sunn rekkevidde. Jo mer vekt du får under svangerskapet, jo større effekt det vil ha på hele kroppen etter at babyen kommer. Gjør det enkelt for deg selv ved å få den anbefalte mengden vekt og samtidig opprettholde en balansert diett som inneholder protein, fiber og frisk frukt og grønnsaker.

Øvelse så ofte som mulig gjennom hele svangerskapet. Walking og prenatal yoga er noen av de beste valgene som tilbyr lav innvirkning på ledd og muskler. "Yoga virkelig bidrar til å forbedre opplevelsen av svangerskapet, ved å hjelpe kroppen med å takle belastningen av hormonelle endringer og vekten øker," i henhold til online ressurs The Healthy Belly. Sørg for å ha støttende klær under treningen. Ifølge MaternityLeggings.org, "Du trenger fleksible klær som strekker og bøyer med deg." Holde kroppen din en prioritet kan bidra til å gjøre deg til en mer aktiv mor når babyens krevende timeplan setter inn.

Glatt en tykk shea eller kakaosmør over hele magen området to ganger om dagen. Prosessen med å massere kremer inn i magen din kan være en avstressende opplevelse og et rituale du vil huske lenge etter at svangerskapet er over. Ekstra fuktighetsgivende vil også bidra til å redusere kløende hud og strekkmerker. Womenshealthcaretopics.com antyder "den beste måten å behandle kløende hud under svangerskapet er ved hjelp av rikelig med fuktighetskrem."

Tips og advarsler

 • Rådfør deg med lege før du begynner noen nye øvelser under svangerskapet og gjennom hvert trimester.

Hvordan bli kvitt fett Ruller slapp hud på magen og Magen

Kjærlighet håndtak. Rolls. Gut. Det finnes dusinvis av navn for det pløsete blob rundt vår del av magen, men de er virkelig en i det samme. Fettet samler rundt magen på grunn av mangel på mosjon og dårlig kosthold, ren og enkel. Mens det er sant at noen kroppsfett er godt og nyttig, kan overdreven kroppsfett føre til skadelige sykdommer og redusere ens levealder. Bli kvitt kroppsfett, inkludert magefett, krever en rekke livsstil og kosttilskudd endringer som mange finner vanskelig. Resultatene vil imidlertid sikkert forbedre måten du ser og føler om kroppen din.

Hvordan bli kvitt fett Ruller slapp hud på magen og Magen

Hvordan bli kvitt fett Ruller slapp hud på magen og Magen

•  Spis et sunt kosthold bestående av frisk frukt, grønnsaker, hele korn, belgfrukter og magre proteiner. Tenk på hva du spiser og prøve å redusere det daglige kaloriinntaket. Det er OK å gris ut på junk food og til, men ideen er å opprettholde en generell sunn diett der fet, sukkerholdige matvarer er sjelden forbrukes. Fiber er et viktig næringsstoff for å bidra til å stimulere vekttap. Drikk mye vann, også, fordi vannet bidrar til å rense og vedlikeholde systemet for optimal ytelse.

Unngå høye kalori mat og drikkevarer. Sannheten er hvis du forbrenner mer kalorier enn du forbruker, vil du begynne å miste vekt, enten det er i magen, lårene eller armene. Nøkkelen er å være konsekvent og tålmodig. Unngå fet mat, sukkerholdig mat, bearbeidet mat, øl og brus. Øl er en stor en, fordi den har en masse kalorier og negativt påvirker leveren og bukspyttkjertelen. Miste øl og du vil kaste at øl gut på kort tid. Sukker er dårlig fordi kroppen omdanner det til fett hvis det går ubrukt.

Tren regelmessig, selv om det er noe så enkelt som å gå. Du forbrenner kalorier gjør omtrent alt, men de mer aktive aktiviteten, jo flere kalorier forbrenner du. Hvis du spiser et sunt, kalorifattig diett, men du trenger ikke å jogge 20 miles per dag. En 30 minutters tur hver dag kan øke hastigheten på vekttap umåtelig. Gå ned i vekt fra kroppen din, og du vil miste den buk fett.

Prøv noen mageøvelser i treningsstudio eller hjemme. Du trenger ikke noen fancy utstyr eller 50-kilos vekter. Du kan jobbe dine magemuskler den gammeldagse måten ved å gjøre sit-ups, crunches og ben heiser. Med sterkere magemusklene, vil du brenne fett og holde den av enklere. Bare innse at alle sit-ups i verden ikke vil gjøre deg noe godt hvis du spiser fortsatt Big Macs tre ganger i uken og ikke får noen aerobic trening.

Hint

 • Prøv å ha middag på minst to timer før du går til sengs. Kroppen forbrenner maten mer effektivt når du er våken.
 • Være vedvarende. Å miste vekt er vanskelig, spesielt rundt magen der fett bare ser ut til å samle seg om du liker det eller ikke.
 • Aldri sulte deg selv, hoppe over måltider eller kutte ut verdifulle matvaregrupper. Dette kan hjelpe deg ned i vekt, men de negative helseeffektene oppveier den potensielle vekttap.

Hvordan firmaet opp rynkete hud rundt magen

Hvordan firmaet opp rynkete hud rundt magen


Rynket, løs eller fordypninger i huden rundt magen kan oppstå hvis sammensetningen av muskelen, og, i noen tilfeller, blir fettvevet i denne regionen betydelig redusert. Dette problemet kan være forårsaket av alder eller plutselig vekttap. Kroppens muskelmasse begynner å slippe etter 30 år med mindre motstand øvelser er tatt opp for å motvirke effekten. En betydelig mengde av muskel, i tillegg til fett, følger hurtig vekttap utløst av et overdrevent lavt kaloriinntak. Under disse omstendigheter, er den beste måte å stramme opp huden rundt mageregionen for å øke volumet av denne regionen med muskel.

Hvordan firmaet opp rynkete hud rundt magen

Torso Lift

•  Ligg på ryggen. Bøy knærne, slik at bunnen av begge føttene presses mot gulvet. (For å gjøre denne øvelsen mer utfordrende, bare trykke på én fot mot gulvet). Hold bena ca 8 inches hverandre.

Bruk musklene i mage-og lår til å løfte overkroppen opp fra bakken.

langsomt tilbake overkroppen til bakken.

Gjenta. Gjøre tre til fire sett med åtte repetisjoner i hvert sett.

Leg og Chest Lift

Ligg på ryggen. Hold bena rett og føttene sammen.

Løft bena ca 1 fot ut av gulvet og hold. Løft brystet opp fra gulvet og hold.

langsomt tilbake til utgangsposisjonen.

Gjenta. Gjøre tre til fire sett med åtte repetisjoner i hvert sett.

The Hundred

Ligg på ryggen. Hold bena rett og føttene sammen. Hold armene rett, håndflatene vendt ned og parallelt med kroppen din.

Løft bena slik at de danner en 45-graders vinkel til gulvet. Løft brystet opp fra gulvet. Løft armene om seks inches av gulvet.

innhalere som du pumpe armene opp og ned fem ganger. Pust ut når du pumper armene opp og ned fem ganger.

Gjenta trinn 3 ni ganger. Totalt pumpe armene 100 ganger.

Trekk Punch

Ligg på ryggen. Bøy knærne, slik at bunnen av begge føttene presses mot gulvet. Lås tærne på plass, slik at føttene ikke kan lette fra bakken, med lang manualstang eller en annen tung gjenstand.

Hold liten manual i høyre hånd. Hold høyre arm tuck inn din side som du bøye armen for å danne en 90-graders vinkel. Løft din venstre arm opp som om nå for taket.

trekk samtidig venstre hånd ned som du løfter brystet opp fra bakken og sparke opp med høyre hånd. Overkroppen bør utføre en svak vridning bevegelse.

Gå tilbake til utgangsposisjonen (trinn 2).

Gjenta. Gjøre tre til fire sett med åtte repetisjoner i hvert sett. Deretter plasserer den lille manual i venstre hånd og gjenta øvelsen. Igjen gjøre tre til fire sett med åtte repetisjoner i hvert sett.

Saggy hud og strekkmerker på magen

Saggy hud og strekkmerker på magen


Hengende mage hud og strekkmerker er en av ulempene med dramatisk vektøkning, vekttap eller graviditet. Ikke alle får både strekkmerker og en hengende mage - noen mennesker får begge deler, mens andre får ingen av delene. Det avhenger av hvordan din individuelle kroppen reagerer på disse fysiologiske stressfaktorer.

Identifikasjon

Hengende hud er innlysende, da huden synes å være «strekkes ut» og har en tendens til å henge ned. Strekkmerker er rosa linjer som vises der huden på magen har blitt strukket. Det kan være mange av dem, eller bare noen få. Gamle strekkmerker er ofte sølv-hvit i fargen.

Årsaker

Slapp hud på magen er vanligvis forårsaket av å miste en betydelig mengde vekt i et hurtig tempo. Graviditet kan også føre til saggy magen huden. Aldring fører det også, da huden har en tendens til å miste sin elastisitet som vi blir eldre.

Strekkmerker ofte følger slapp hud. Ifølge Mayo Clinic, årsaker til strekkmerker er graviditet, vektøkning, steroid medisiner og tilstander som Cushings syndrom og sykdommer i binyrene.

Forebygging

Sagging magen huden kan minimeres ved å miste vekt på en langsom hastighet. Det kan ikke forhindres helt, selv om hver person vil ha en annen reaksjon på graviditet og miste vekt. Likeledes, strekkmerker kan ikke alltid unngås, selv hindre overdreven vektøkning vil i stor grad redusere forekomsten av strekkmerker.

Behandling

Ifølge helse og fitness ekspert Martica Heaner, mange mennesker bestemmer seg for å ha hengende hud fjernes kirurgisk ved å ha en "mageplastikk." I motsetning til slapp hud, strekkmerker ofte gå bort på egenhånd. Hvis ikke, behandlinger som kan bli prøvd inkluderer microdermabrasion, laserterapi og Tretinoin krem, populært kjent som Retin-A.

Quote

"Selv om noen kan vurdere dem en feil, har jeg lært å elske strekkmerkene. Graviditet var den mest utrolige opplevelsen jeg noen gang har hatt. Så jeg skal ta strekkmerker. Jeg tar sagging bryster. Jeg vil ta cellulitter jeg kan aldri bli kvitt. Hvis du går rundt med hodet holdes høyt og du er glad og positiv, så alt det andre ting er irrelevant. Tillit er nummer én. " - Skuespiller Jessica Alba

Hvordan bli kvitt cellulitter på magen området

Hvordan bli kvitt cellulitter på magen området


Cellulitt refererer til den klumpete hud som vises på rumpe, hofter og mage av mange kvinner. Cellulitter oppstår når fettlagrene akkumulere. Mens cellulitter har ingen helserisiko, gjør det deg til å føle selvbevisst når iført formtilpasset klær. Genetiske faktorer bestemme sannsynligheten for å utvikle cellulitter på magen området; Men stress, vekt, prevensjonsmidler og inaktivitet også bidra. Å kvitte seg med magen cellulitter, trenger du å trene daglig og undersøke din diett og hudpleie rutine.

Bruksanvisning

Miste overflødig vekt og styrke musklene. Regelmessig trening består av minst fem dager med 30- til 60-minutters kardiovaskulære rutiner for å forbrenne fett, og minst tre dager med styrke og styrketrening for å stramme musklene. Mens cellulitter vil ikke forsvinne helt, krymper trening fettceller og gir huden en glattere utseende. Innlemming Pilates inn i rutinen gjør magemusklene sterkere.

Reduser stressnivået ved å vedta avspenningsteknikker. Stress øker nivået av kortisol i kroppen, noe som fører til stygge magen bule. Legg avslapping aktiviteter, som for eksempel yoga eller tai chi, til ditt treningsprogram for å håndtere stress. Andre avspenningsteknikker inkluderer dyp pusting, visualisering og meditasjon.

Konsumere et sunt kosthold fylt med cellulitt-bekjempelse mat. Mat med et stort vanninnhold holder huden hydrert, noe som reduserer synligheten av klumpete fettansamlinger på magen. Spis mat som inneholder vitamin C for å holde kollagen sterk. Kollagen er et protein som holder huden fra å bryte ned. Cellulitt-kampene matvarer inneholder epler, hele korn, brun ris, tomater, vannmelon og rød paprika.

Planlegg en massasje for å redusere forekomsten av cellulitter på magen. MayoClinic.com sier en kraftig massasje øker blodgjennomstrømningen og reduserer væske buildup på magen. Noen spas gi massasjebehandlinger ved hjelp av en håndholdt maskin som massasje som det ruller over huden. Massasje gjør huden virker jevnere, men er bare midlertidig uten riktig kosthold og mosjon.

Påfør cellulitt kremer og lotions til magen. Aktuell kremer og lotion inneholder ofte ingredienser som kalsium, retinoider, planter og urter. Disse produktene hydrat huden, noe som gjør magen ser glattere. De har ikke permanent fjerne fett innskudd, så du må bruke dem hver dag. MayoClinic.com advarer noen ingredienser i cellulitt produkter forårsaker allergiske reaksjoner og utslett.

Tips og advarsler

 • Det finnes ingen kur for cellulitter, så vær skeptisk til ethvert produkt som hevder å permanent fjerne den.

Løsninger for løs hud

Huden er et organ som skjer for å være den største av integumentary system. Noen av sitt ansvar inkluderer å holde kroppstemperaturen regulert og beskytte muskler og organer, og det er også her den følelse av kontakt stammer. I løpet av tiden, kan huden noen ganger bli løst på ulike områder. Dette kan være på grunn av faktorer som for eksempel brå vekttap, aldring eller graviditet. Når dette skjer, er det ulike virkemidler som kan brukes til å behandle den.

Vekt trening

Selv om huden ikke kan være tonet verket, musklene under den kan. Når det er sagt, hvis du tone opp musklene under løs hud, vil det gjøre huden mer stram. For å gjøre dette, kan du prøve øvelser, for eksempel sirkeltrening, som er rettet mot hele kroppen. Sirkeltrening innebærer å gjøre en øvelse, deretter går videre til en annen før du har gjort en øvelse for alle de store muskelgruppene. Her er et eksempel: dumbbell bryst presser, dumbbell skulderpress, dumbbell enarmede rader, overhead triceps extensions, dumbbell biceps krøller og lunges. Representanter bør være høy i antall, og vektene bør være lys.

Væsker

Væsker har en stor innvirkning på helsen til huden. Vann bidrar til å holde kroppen og huden hydrert. Ifølge Harry Pino, Ph.D., Tufts University, New England, er hydrering viktig, og du bør drikke minst 64 oz. vann daglig. Han anbefaler også å bruke sportsdrikke som inneholder kalium og natrium hvis du trener for å etterfylle elektrolytt tap.

Diet

Får riktig ernæring er en annen del av løs hud. Kroppen og huden er bygget opp av hva du putter i munnen. Hvis du har en diett som er høy i mettet fett og raffinerte matvarer, kan det påvirke huden din på en negativ måte. Av denne grunn, frukt, grønnsaker og mat som er høy i vanninnhold skal konsumeres. Dette bidrar også til å holde musklene hydrert, noe som kan gjøre dem utføre mer effektivt mens du trener.

Vitaminer

Huden kan også dra nytte av ulike vitaminer og mineraler som fremmer elastisitet, styrke og all-around utseende. Det er et proteinstoff i huden kalt "kollagen" som holder huden sterke og hindrer det fra å bryte fra hverandre. Noen vitaminer som kan bidra til å fremme kollagen utvikling er vitamin C, vitamin E, vitamin A, sink, aloe vera og gjærekstrakt.

Eksfoliering

Huden består av mange celler som ender opp med å tørke opp og dø. Eliminere disse hudceller vil fremme sirkulasjon og ny hud vekst. En måte å gjøre dette på er med peeling. Dette gjøres med en kropp pensel, svamp eller loofah, og det kan utføres mens du tar en dusj. Å eksfoliere, bruke en eksfolierende rensemiddel til din børste og skrubbe de områdene av løs hud i sirkelbevegelser. Starter på den laveste delen av kroppen din og arbeid oppover.

Tuck

Hvis den er løs hud på magen, kan du få en kirurgisk prosedyre som kalles en "mageplastikk." Det medisinske navnet for dette er "mageplastikk." Hva den gjør er å fjerne overflødig hud som har samlet seg på magen, og det også reparerer skadede magemusklene under. Prosedyren tar vanligvis ca 2 til 5 timer, og du kan forvente 04:57 uker med utvinning tid før du er i stand til å fungere igjen.

Hvordan å miste buk fett uten sagging hud

Hvordan å miste buk fett uten sagging hud


Belly fett er vanskelig å miste. Deretter, når du endelig klarer å trimme den sta livlinjen, du kan sitte igjen med stygge slapp hud. Noen faktorer som påvirker hvor mye huden din vil synke - som din genetikk og din alder - er utenfor din kontroll. Men det er noen ting du kan gjøre for å minimere hud sagging og forbedre hudens utseende.

Hvordan å miste buk fett uten sagging hud

Bygg din kjerne muskler med styrketrening. Sterkere muskler i mage, rygg og bryst vil ikke endre huden, men vil bidra til å fylle ut ekstra rom tidligere okkupert av fett. Ikke bekymre deg for at større magemusklene vil gjøre midjen ser større. Den ekstra muskelmasse vil øke mengden kalorier du forbrenner, så du er sannsynlig å miste enda mer kroppsfett. Resultatet vil bli en slankere, mer skulpturerte magen.

Spis et velbalansert kosthold og redusere vekten din med ikke mer enn 2 pounds per uke. Mer hurtig vekttap er ikke bare vanskeligere å opprettholde, men det kan også tømme kroppen for næringsstoffer er nødvendige for sunn hud. Å øke hudens helse, være sikker på at du spiser nok av matvarer rike på omega-3 fettsyrer, selen, sink og vitamin A, C og E.

Start å miste vekt før du blir noe eldre. Huden din gradvis produserer mindre kollagen og elastin - huden proteiner som gir huden dens elastisitet og elastisitet - som du alder. Også cellene i yngre hud erstatte seg raskere enn eldre hudceller og så er i stand til å tilpasse seg bedre til den nye kroppsfasong.

Beskytt huden på magen med en SPF 30 sunblock når den utsettes for sol. Overdreven soling og solbrenthet skader hudens evne til å produsere kollagen og elastin. Effektene av solskader kan ikke vises for år, men de samler seg, så slapp hud på magen vil bli fremhevet som årene går. For å nyte slanking utseende solbrune hud, bruk en sunless self tanning lotion i stedet.

Vær tålmodig. Om å miste buk fett kan i utgangspunktet resultere i litt hud sagging, over en periode på flere måneder huden din kan rebound noe. Også, som du fortsetter et sunt kosthold og mosjon plan, vil utseendet på huden din fortsetter å forbedre sammen med din generelle helse.

Hint

 • Slapp hud på magen etter å ha mistet buk fett kan reduseres noe ved visse laser behandlinger som utføres av en hudlege. Når slapp hud forstyrrer sirkulasjonen i huden, eller riktig hygiene, kan kirurgi være nødvendig å fjerne ekstra hud. Medisinsk forsikring kan dekke dette.
 • Vokt dere for kremer og lotion som hevder de kan stramme og stramme magen huden etter at du mister magefett. Genetikk, alder og hvor mye vekt du har tapt er de viktigste faktorene for å bestemme hvor mye din hud sags. Aktuell kremer kan fukte og overfladisk forbedre hudens utseende, men de vil ikke dramatisk redusere hud sagging.

Hvordan bli kvitt løs hud etter å miste vekt

Hvordan bli kvitt løs hud etter å miste vekt


Vekttap kan være en av de vanskeligste, men givende måter å forbedre din livsstil. Når folk mister en stor mengde vekt i en relativt kort tidsperiode overflødig hud kan forbli. Dette skinnet ser ubehagelige og ofte skader en persons selvfølelse. Bli kvitt overflødig hud etter vekttap innebærer trening, hudbehandlinger, kosttilskudd endringer, og noen ganger til og med kirurgi.

Hvordan bli kvitt løs hud etter å miste vekt

The Surgery Route

•  Gå til legen din for å diskutere alternativer åpne for deg. Et bredt utvalg av operasjoner tilby hjelp i å bli kvitt løs hud etter vekttap, inkludert buk tucks. Ikke vær redd for å spørre legen din spørsmål. Be om en henvisning for å se en plastisk kirurg hvis du bestemmer deg for kirurgi er den ruten du ønsker å følge.

Ta kontakt med din plastisk kirurg. Spør ham spørsmål du har om operasjonen, inkludert bivirkninger og utfall. Videre spør hva annet du kan gjøre, bortsett fra kirurgi, for å hjelpe kaste overflødig hud. Bestill kirurgi, hvis du velger å gå denne ruten. følge alle de forberedende skritt legen gir deg. For eksempel er det viktig at du ikke spiser for en viss tid før operasjonen som det kan føre til komplikasjoner.

Diskuter kirurgi med venner og familie. Spør dem for deres støtte, som du ikke bør skrive en traumatisk periode av livet ditt uten omsorg og oppmerksomhet til de rundt deg. Din familie og venner vil forberede deg til operasjonen og ser etter deg når du kommer hjem etter at huden fjerning prosedyrer.

gjennomgå operasjonen. Når operasjonen er fullført, følger alle de rekreasjon skritt rådet til deg av legen, og ikke nøl med å kontakte henne hvis du har noen bekymringer eller spørsmål om din fremgang. Mange pasienter opplever ekstremt ubehag etter under mageplastikk, for eksempel, og sitter igjen med tunge blåmerker og ubehag. Spør legen din om du kan gjøre noe for å lindre ubehag.

Ikke-kirurgi Route

Fortsett å trene. Fokusere på å arbeide ut de som er berørt av overflødig hud områder og utsette dem for en diett av toning og stramme øvelser. For eksempel, hvis du har overflødig hud på magen området, utføre sett med mageøvelser, som crunches, for å trene bort overflødig.

Juster din diett for å fremme sunn hud. Den mest grunnleggende endringen du kan gjøre er å ta i mer væske; den beste måten å gjøre dette på er å drikke mer vann. Øk inntaket av dampede grønnsaker, frisk frukt, fet fisk, linfrø, fullkorn og olivenolje for å øke elastisitet og effekt av huden.

fukte og rense å opprettholde integriteten av huden. Bruk fuktighetskrem to ganger om dagen, med fokus spesielt oppmerksom på de hardest rammede områdene for å fremme hudens elastisitet. Massasje kokosolje inn i områder med overflødig hud for å fjerne strekkmerker; gravide kvinner bruker denne teknikken for sine strekkmerker. Bruk en loofah når bading for å bidra til å fjerne overflødig hud.

Hint

 • Vær klar over risikoen forbundet med hud fjerning kirurgi. Spør legen din for å forklare de negative sidene ved operasjonen samt de åpenbare positive resultater.

Hvordan bli kvitt overflødig abdominal hud

Hvordan bli kvitt overflødig abdominal hud


Når du mister mye vekt, er overflødig abdominal hud ofte liggende igjen. Det er et stort problem for folk som har mistet mye vekt svært raskt, som for eksempel mer enn 100 pounds i et par måneder. Huden mister sin elastisitet når strukket for mye; Dessverre, det bare ikke få den tilbake raskt eller enkelt. Dette er grunnen til at mange mennesker har en tendens til å velge kirurgi.

Hvordan bli kvitt overflødig abdominal hud

Hvis du ennå ikke har mistet vekt, gjør det sakte

Ikke gjør ekstreme endringer i livsstilen din. Kroppen din vil ha vært veldig vant til den gamle, usunn livsstil, og det trenger tid til å justere.

Løs bare 2 til 3 pounds en uke. Eksperter har funnet ut at ved å gjøre dette, vil sagging av huden ikke være så stor, så kroppen får sakte bruke til denne nye livsstilen og den nye størrelsen.

Lag en sunn spising plan og en kardiovaskulær trening. Kombinert vil disse både hep du å gå ned i vekt, men de hindrer sjokk for kroppen som resulterer i sagging av huden.

Forhindre Loose Abdominal hud etter vekttap

Fortsett å trene ved hjelp av spesifikke øvelser for å stramme de spesifikke områder av huden og hjerte-øvelser. I dette tilfellet, de enkleste måtene å tone magemusklene er ved å gjøre sit-ups.

Følg en sunn diett plan. Du vil nå ønsker å opprettholde formen og størrelsen du er; ved å fortsette å spise et sunt kosthold med en og annen godbit, bør vekten ikke øker. I tillegg må du drikke mye vann, slik som minst åtte glass vann per dag.

Snakk med legen din. Hvis du ikke får de resultatene du ønsker, må du kanskje noen lege.

•  Husk, selv om nødvendig i enkelte tilfeller, er kirurgi en stor avgjørelse. Likevel noen mennesker føler at det er deres eneste alternativ. Hvis dette er deg, tenke grundig og konsultere legen din, som kan være i stand til å henvise deg til en kosmetisk lege.

Få råd om om å ha en mageplastikk eller mageplastikk. Dette er et vanlig alternativ for personer med overflødig hud på magen. Det fjerner og strammer overflødig hud på magen og tar ekstra hudfolder rundt ryggen.

konsultere legen din også om body lift kirurgi eller et belte lipectomy. Denne type kirurgi har som mål å bidra til å løfte huden av hele halvparten av underkroppen, inkludert Mage. Men dette vil koste rundt $ 3000 til $ 10.000.

Hint

 • Kirurgi er vanligvis ikke dekkes av helseforsikring planer. Det anses kosmetisk, og det er ofte ikke sett på som absolutt nødvendig.

Hvordan kan jeg stramme opp huden på magen min hvis jeg mistet mye vekt?

Hvordan kan jeg stramme opp huden på magen min hvis jeg mistet mye vekt?


Å miste en stor mengde vekt er en bragd å være stolt av. Det tar viljestyrke til å holde fast med en diett og mosjon plan lenge nok til å virkelig gjøre en forskjell. Dessverre mister mye vekt, spesielt i løpet av kort tid, kan la huden løs og sagging. Den beste måten å unngå løs hud på magen er å gå ned i vekt sakte og trene regelmessig. Dersom ekstra hud er en skjemmende problem etter vekttap, det finnes måter å hjelpe stramme den opp - men det kan ta opptil et år å gjenopprette elastisitet. Du kan trenge plastisk kirurgi for å få utseendet du vil hvis du har alvorlig hengende hud.

Hvordan kan jeg stramme opp huden på magen min hvis jeg mistet mye vekt?

•  Spis en diett høy i lean protein og lite fett. Drikke åtte kopper vann om dagen for å unngå dehydrering. Dette gjør at musklene dine til å svare bedre på styrketrening.

Trening for å bygge opp muskler, som vil hjelpe fylle plassen under huden din. Styrketrening som vektløfting og motstand maskiner vil øke muskelvekst og bidra til å redusere forekomsten av løs hud.

Fortsett å gjøre aerobic trening minst tre ganger i uken. Løping, rask gange, svømming, aerobic klasser eller dans er alle flotte måter å miste fett og hjelpe tone musklene og huden.

Påfør hud innstramming kremer til underliv og problemområder. Selv om disse ikke kan utføre mirakler, de bidra til å gjenopprette kollagen og elastin dannelse, som fører til strammere hud.

eksfoliere huden daglig for å bedre blodsirkulasjonen. Rubbing huden din med en tørr børste eller en saltskrubb i dusjen fjerner døde hudceller og forbedrer blodsirkulasjonen.

Hvordan å stramme løs hud etter fettsuging

Når du har fettsuging, er overflødig fett fjernes via et vakuum-lignende enhet. Fettsuging fjerner utelukkende fett; det ikke stramme ikke huden din. Mens visse kosmetiske operasjoner som buk tucks fjerne overflødig hud, gjør fettsuging ikke. Direkte etter fettsuging, vil huden din ser løs. Det er imidlertid ting du kan gjøre for å stramme den. Vær tålmodig, da det tar tid.

Bruksanvisning

•  Tenk området der du hadde fettsuging utført. Huden på de fleste områder på kroppen vil stramme seg over tid, men enkelte områder er mer utsatt for løs hud. Hvis du hadde fettsuging på øvre armer, mage eller nakke, er det mer sannsynlig å oppleve sta posete hud etter inngrepet.

Ha kirurgi. Hvis du har løs hud på magen, halsen eller overarmene, kan du trenger kirurgi for å effektivt stramme den. Fjerning av løs hud innebærer større operasjon, så fullt diskutere risikoen med legen din før du går videre med planer for det.

Få kardiovaskulær trening. Regelmessig trening øker blodsirkulasjonen, slik at næringsstoffer til å lettere nå huden din. Sikt i minst 20 minutter med rask kardiovaskulær trening daglig for å stramme huden din.

Løft vekter. Hvis du bygge og tone musklene dine, vil din løs hud være mindre merkbar. Løfte vekter vil også bidra til å gjenopprette elastisitet i huden. Tar sikte på å løfte vekter to til tre ganger ukentlig for best resultat. Velg vektløfting øvelser som retter seg mot spesifikke kropps området der du ønsker å stramme huden din. For eksempel knebøy og utfall fungere godt for å forbedre løs hud på rumpe, hofter og lår. Armhevinger og triceps dips fungere godt for løs hud på overarmene.

Drikk vann. Hvis du ikke er skikkelig hydrert, huden din er mer sannsynlig å synke. Holde huden hydrert ved å drikke minst 64 gram vann daglig.

Bruk en hud-oppstrammende lotion. Du kan finne slike kremer i de fleste kosmetiske og skjønnhet forsyne butikker (se Ressurser). De inneholder ofte ingredienser som koffein som bidrar til å stramme og løfte huden. Med vanlig søknad, kan du legge merke til huden din ser fastere. Du må fortsette å bruke slike kremer for å opprettholde sine resultater.

Masser huden daglig. Massasje oppfordrer sirkulasjon, bidrar til å gjenopprette hudens elastisitet. Bruk fast trykk for å massere området daglig i to til tre minutter.

Tips og advarsler

 • Konsumere et sunt kosthold. Riktig ernæring hjelpemidler hudens gjenopprettingsprosessen.

Hvordan de gjør Minimal Invasive Gastric Bypass kirurgi gjøre?

Hvordan de gjør Minimal Invasive Gastric Bypass kirurgi gjøre?

Forberedelse

Før å ha minimal invasiv gastric bypass kirurgi, sier Cleveland Clinic at en potensiell pasienten må gjennomgå en grundig evaluering. Dette inkluderer å sjekke helsen hans endokrine, hjerte-og lungesystem. Han må også vurderes psykologisk for å vurdere hans kroppsbilde, til forventninger om utfallet og vilje til å gå sammen med de nødvendige endringer i livsstil som kommer med en gastric bypass. I tillegg vil han få ernæringsmessig rådgivning for å diskutere restriksjoner på å spise som er gjort nødvendig av en gastric bypass prosedyre.

Kirurgi

Minimal invasiv gastrisk kirurgi er en laparoskopisk prosedyre, meaining at svært små snitt brukes. Det er tre hovedtyper av minimalt invasive prosedyrer, som alle starter på samme måte. Kirurgen gjør 05:56 åpninger i magen, som hver er ikke lenger enn en tomme. Hun passerer et kamera, lys og kirurgiske verktøy inn i pasienten. Verktøyene er ikke bredere enn en penn. Deretter blåses hun magen med karbondioksid slik at hun kan vise magen og området rundt.

I den første typen operasjon, en Roux-en-Y gastrisk bypass, omgår kirurgen mer enn 95 prosent av magesekken, og etterlater en funksjonell del som er omtrent på størrelse med en egg. I den andre typen, gastrisk bånd prosedyre benytter kirurgen et bånd for å feste en del av magesekken. Bandet kan justeres senere, om nødvendig. I den tredje type, som kalles hylse gastrektomi, fjerner kirurgen to tredjedeler av magen, utenom pasientens tarm.

Post-Operative

Sykehusoppholdet for minimal invasiv gastric bypass kirurgi er en til tre dager. Ifølge Cleveland Clinic, flertallet av pasienter som har denne operasjonen komme seg helt, uten komplikasjoner. Men de er vanligvis anbefales å ta to til fire uker på arbeidet med å gi seg selv tilstrekkelig tid til å komme seg. De må nøye følge deres kosthold plan, som er designet for å imøtekomme deres redusert magen kapasitet. I løpet av det første året, vil de besøke deres kirurg regelmessig for å overvåke deres fysiske og psykiske utvikling. På et tidspunkt i løpet av de to første årene, vil mange pasienter også trenger en abdominiplasty, et kirurgisk inngrep som fjerner overflødig hud rundt magen at resultatene fra vekttap.

Testosteron behandlinger for menn

Testosteron er et hormon som hjelper deg å opprettholde bentetthet, muskelmasse, riktig fettfordeling, sexlyst og sperm produksjon. Testosteronnivå kan avta på grunn av alder eller sykdom. Testosteron terapi kan bidra til å gjenopprette testosteron nivåer til normalområdet for din alder. Testosteron er administrert gjennom et skudd, gel eller munn (kinnet) levering. Det kan ikke tas oralt på grunn av den høye risiko for skader på leveren.

Testosteron Shots

Testosteron skudd er gitt i legens kontor hver to til fire uker. Du kan ikke være i stand til å ta testosteron hvis du tar Coumadin, steroider, insulin eller andre diabetes medisiner. Testosteron injeksjoner kan forårsake nummenhet, prikking, smerter på injeksjonsstedet, bryst hevelse, angst, depresjon eller hodepine. Disse ekstra bivirkninger kan forekomme: rask vektøkning, skjelettsmerter, hukommelsesproblemer, muskelrykninger, kvalme, magesmerter, gulsott og tap av appetitt. Testosteronbehandling anbefales ikke hvis du har mannlig brystkreft eller noen annen type kreft. Du kan ikke være i stand til å ta testosteron hvis du har nyresykdom, leversykdom eller hjertesykdom.

Testosteron Gel

Androgel er en testosteron gel som skal brukes til huden din etter du dusjer om morgenen. Tømme innholdet i gel pakke i hånden din og spre den over ren, tørr hud på magen, overarmene eller skuldrene. Vask hendene godt med såpe og vann etter bruk. La gelen tørke før påkledning. Unngå bading eller dusjing i seks timer etter påføring Androgel. Den testosteron i Androgel kan føres gjennom hudkontakt med det behandlede området, så unngå hud til hud kontakt med kvinner og barn. Testosteron kan være skadelig for dem, spesielt gravide og fosteret. Du bør ikke bruke testosteron gel hvis du har prostatakreft. Mulige bivirkninger inkluderer leversykdommer, prostata sykdom og brystkreft.

Bukkal Testosteron

Striant er en buccal system for levering av testosteron. Kinn betyr medisinen absorberes gjennom kinnet eller tyggegummi. Du skal ikke tygge eller svelge Striant. Trykk på en Striant tablett mot tannkjøttet og la den på plass. Du må skifte tabletten hver 12. time og bruke den nye tabletten til motsatt side av munnen. Hvis Striant tablett faller av i løpet av åtte timer, erstatte den med en ny og gjenoppta din neste regelmessig dose. Hvis tabletten faller av mellom åtte og 12 timer etter at du har brukt den, erstatte den med en ny og hoppe din neste regelmessig dose. Striant kan gi irritasjon i munn og tannkjøtt, hodepine og en bitter smak i munnen. Striant har de samme risiki i forbindelse med andre former for terapi testosteron som økt risiko for cancer og leversykdom.

Hvordan redusere Fat & Cellulite

Hvordan redusere Fat & Cellulite


Cellulitt, også referert til som cottage cheese og appelsinhud, kan være forårsaket av genetikk, hormoner, usunne matvaner og stramt undertøy. Det er mange salonger behandlinger som lover å kvitte kroppen for cellulitter, men de er kostbare og midlertidige. Det er ingen sikker måte å helt bli kvitt cellulitter, men du kan redusere forekomsten av din klumpete hud ved å senke kroppen fett gjennom kosthold og mosjon.

Hvordan redusere Fat & Cellulite

•  Gå ned i vekt gradvis ved å redusere kaloriinntaket ditt på en daglig basis. Cellulitter består av fett, vann og avfall saken, og ved å redusere vekten din, du jobber mot fett og cellulitter tap. Mål å miste mellom en og to pounds per uke fordi raske vekttap er ofte at vann og muskelvev; ikke fett.

Konsumere lav kalori, næringsrik mat som frukt og grønnsaker. Inkluderer høy-fiber, hele korn produkter for å fremme fordøyelsen helse. Unngå fete kjøtt som svinekjøtt og biff og gå for magre proteiner fra kylling og fisk. Ban stekt mat, sukker og bearbeidet mat som ofte inneholder usunne mettede og trans fett. Konsumere matvarer med umettet fett i stedet, inkludert rå nøtter og olivenolje.

Bruk løstsittende undertøy. Tettsittende under plagg kan begrense kroppens blodstrøm, forårsaker cellulitter.

gå i 45 minutter seks dager i uken for å slanke og tone bena og øke stoffskiftet. Legg intervaller der du hastigheten opp til en joggetur eller sprint i flere minutter for å få fart på fettforbrenning. Kartlegge forskjellige ruter, hvis du går utendørs, for å unngå å bli lei.

tone musklene dine med styrketrening. Bruk din egen kroppsvekt, frie vekter eller treningsmaskiner for å øke muskelvevet. Optimalisere fettforbrenning ved å arbeide på all-over muskel toning. Trening på tre ikke-sammenhengende dager i uken.

Drikk vann for å skylle giftstoffer fra systemet, leverer næringsstoffer til cellene og fremme fordøyelsen helse. Prøv å drikke seks til åtte glass vann per dag.

•  Skrubb huden med en loofah i en sirkulær, masserende bevegelse mens i dusjen. Skrubbe huden din fremmer blodsirkulasjonen, fjerner døde hudceller og gjør for bedre absorpsjon av oppstrammende og fuktighetsgivende kremer.

Hva som forårsaker cellulitt og hvordan bli kvitt det

Hva som forårsaker cellulitt og hvordan bli kvitt det


Cellulitter, eller utseendet dimpled eller klumpete hud rundt hofter, lår og rumpe har vært et kosmetisk problem for kvinner siden 1920-tallet, da begrepet først ble brukt. Cellulitt har en rekke årsaker, det mest fremherskende av disse er diett og genetisk predisposisjon. Det er rikelig med bevis på at forekomsten av cellulitter er en naturlig tilstand iboende til aldringsprosessen, og det er ingen reell rette.

Trening

Vekttap kombinert med trening kan redusere forekomsten av cellulitter på kroppen. Cellulitter består av forstørret fett lommer under huden, kombinert med en innstramming av bindevev mellom disse lommene. Derfor er en reduksjon i det totale fettinnholdet i kroppen, kombinert med øvelse rettet mot bygge muskler i de øvre ben og sete, vil hjelpe til med å stramme huden og redusere forekomsten av cellulitt.

Diet

Diett alene ikke er effektive i å redusere forekomsten av cellulitter. Siden diett er bare effektive i å redusere kroppens lager av fett, kan det ikke styrke og stramme musklene i bena og rumpeballe. Slanking har vist seg svært effektivt, men når kombinert med trening som konsentrerer seg om musklene i underkroppen.

Kremer

Kremer og andre kjemiske midler for å eliminere cellulitter har gang på gang vist seg å ikke fungere effektivt. Selv om slike kommersielle produkter kan stramme opp huden som dekker cellulitter, og dermed redusere utseendet på herniated fett, har de ikke mulighet til å angre den underliggende årsaken.

Fysiske Behandlinger

Fysiske behandlinger for cellulitt har tidvis vist seg effektive og inkluderer massasje terapi, FDA-godkjente laser behandling, kirurgi og ultralyd terapi. Effektene av laser behandlinger og massasje terapi anses midlertidig og bør ikke bli sett på som en permanent fix for cellulitter, men snarere en reparasjonsmetode krever flere behandlinger.

Hvordan brenne Cellulite Fast

Hvordan brenne Cellulite Fast


Cellulitter kan danne hos menn og kvinner, men kvinner er mer utsatt for appelsinhud tilstand fordi de har mer kroppsfett. Mange kommersielle produkter og behandlinger lover å hjelpe deg å bli kvitt din klumpete hud. Men dyrt kirurgi, wraps og anti-cellulitt kremer bare gi midlertidige resultater - og dessuten er det nesten umulige mulig å bli kvitt cellulitter helt, bare å redusere sitt utseende. En mer rimelig måte å redusere forekomsten av cellulitter er å spise næringsrik mat og få rikelig med mosjon.

Hvordan brenne Cellulite Fast

•  Vurdere en kardiovaskulær trening rutine. Gå eller jogge utendørs eller på en tredemølle, sitte på en stasjonær sykkel eller sykle utendørs, eller svømme. Utfør kardiovaskulær trening i minst 30 minutter, fem dager i uken. Finne en rekke øvelser som du liker så du kan feste med det og holde utfordrende kroppen din.

Legg ved intervalltrening i dine treningsøkter. Kjør eller gå i rolig tempo i to minutter før akselerasjon til en høy-intens tempo i ett til to minutter. Bytte frem og tilbake mellom intensiteter over varigheten av treningen. Fordi intervalltrening styrker kroppen til å jobbe hardere, brenner du mer kalorier enn du ville gjort med vanlig samme intensitet trening.

Innlemme styrketrening for å opprettholde og øke muskelvevet. Muskelvev øker din hviler metabolic puls, noe som gjør at du forbrenner fett selv når du er i ro. Bruke frie vekter, vektløfting maskiner, motstand band eller kroppsvekten din til å utføre styrke øvelser. Øvelser som lunges, knebøy, overhead presser, sittende leg curls, biceps curls og hip adduksjon og abduksjon hjelpe tone musklene og redusere forekomsten av cellulitter.

Spis næringsrik mat. Hvis din diett består hovedsakelig av usunn fet, sukkerholdig mat, kan kroppen fett øke og cellulitter kan forverres. Fokus på matvarer som grønnsaker, frukt, hele korn, magre meieriprodukter og umettet fett. Drikk minst åtte glass vann daglig for å skylle systemet og fremme fordøyelsen helse.

Hint

 • Tenk å få en sertifisert trener til å hjelpe deg med dine treningsøkter. En trener kan vise deg den riktige formen for målrettede øvelser og bidra til å motivere deg til å holde deg til ditt treningsprogram.

Hvordan Stram Loose Tummy Skin

Løs hud rundt magen kan være forårsaket av mange ulike faktorer. Etter barnets fødsel, kvinner ofte opplever at huden rundt magen deres er løs. Mennesker som har gjennomgått ekstreme vekttap i løpet av kort tid også ofte lider av løs mage hud. Uansett årsak, er det flere forskjellige måter å stramme løs mage hud og vise frem dine magemuskler.

Hvordan Stram Loose Tummy Skin

•  Starte et treningsprogram. Fokus på kjerne styrke øvelser, som sit-ups, utfall og crunches. Cardio trening som inkluderer løping og sykling kan også stramme magen huden.

Juster kostholdet ditt. En lav fett, høy protein diett å stramme magen. Reduser mengden av søtsaker og karbohydrater du spiser på en jevnlig basis. Pass på at du drikker minst 8 til 10 glass vann hver dag.

Prøv en mage band. Hvis du har løs hud rundt magen etter å ha en baby, bruk en postpartum supportband for å hjelpe stramme elastiske huden.

Bruk en over-the-counter magen innstramming krem. Disse kremene inneholder ingredienser som bidrar til å forbedre hudens elastisitet, noe som vil bidra til å redusere forekomsten av løs mage hud.

Tenk kosmetisk kirurgi. Diskutere ulike prosedyrer som kvitte seg med løs mage huden med en plastisk kirurg. Fettsuging innebærer å fjerne fettansamlinger under huden med en medisinsk vakuum. En mageplastikk vil fjerne overflødig fett og hud fra magen.

Konsekvenser av vektøkning etter å ha en Mageplastikk

Konsekvenser av vektøkning etter å ha en Mageplastikk


Hvis du har sagging magemusklene eller ruller med løs hud på magen, kan du vurdere å få en mageplastikk, også kjent som mageplastikk. Denne prosedyren strammer opp musklene som er blitt for strukket ut og fjerner overflødig abdominal hud og fett. Det kan være lurt operasjonen hvis du har hatt flere svangerskap eller mistet en betydelig mengde vekt, forlater slapp hud. Riktig vare på kroppen din og magemusklene kan hjelpe deg å holde strammere mage, men effekten er ikke permanent hvis du lar deg gå.

Minimal Vektøkning

Å få bare en liten bit av vekt etter en mageplastikk vil ikke ha en alvorlig innvirkning på den nye magen. Når du får en mageplastikk, er antall fettceller i magen lavere fordi så mange celler ble fjernet. Dette betyr at hvis du får bare en liten bit av vekt, vil svært lite av det går til magen med mindre du får mer enn 20 til 30 prosent av kroppsvekten.

For mye styrke

Hvis du får en betydelig mengde vekt, vanligvis 30 prosent eller mer av kroppsvekten din, kan dette angre noen av de positive resultatene du erfaring fra å få en mageplastikk. I begynnelsen skjer vektøkning meste i andre deler av kroppen din. Men hvis du forbruke mer kalorier enn kroppen forbrenner og gjøre det konsekvent, over tid vil du få vekten i magen, også, etter hvert som strekker seg tilbake ut huden og musklene som ble strammet under operasjonen.

Vedlikehold

Opprettholde eller miste vekt er en god måte å holde fastere mage du har fått fra en mageplastikk. Noen mennesker er så inspirert av en flatere mage at de endre sine levevaner slik at de kan holde vekten av. Det er lurt å spise en sunnere kosthold og se dine kalorier, styrer klar av høy-fett matvarer og kalori-laden drikker, slik at du kan holde en god form og ikke få overflødig abdominal vekt.

Graviditet

Hvis du blir gravid etter å få en mageplastikk, kan dette redusere effekten av kirurgi. En graviditet vil strekke ut igjen magemusklene og huden som ble strammet, ikke på grunn av gevinster i fett, men fordi du er å få mer volum i magen området fra veksten av barnet ditt. Hvis du tror at du ønsker flere barn, kan det være best å vente med å få mageplastikk før etter at du har din siste barn.

Hvordan å miste Belly Skin

Hvordan å miste Belly Skin


Ingenting er verre etter alle dine hardt arbeid å gå ned i vekt, enn å se løs, slapp hud rundt magen. Mange faktorer kan føre til løs hud inkludert å miste vekt for fort. Heldigvis er huden elastisk og kan sprette tilbake med noen vekttap tips. For mer alvorlige tilfeller, er kirurgi også et alternativ.

Bruksanvisning

Hvordan å miste Belly Skin

•  Lag en ernæring plan. Hvis du prøver å gå ned i vekt, kan du tror sterkt redusere kaloriene er det beste alternativet. For eksempel kan du tror redusere kaloriene fra 1500 en dag til 1000 kan være den beste ideen, men det er det ikke. Det er fordi du er faktisk å sette kroppen din i sult-modus når du sterkt redusere dine daglige kalorier. Når det skjer du senke stoffskiftet, redusere muskel og faktisk føre til at kroppen til å ha løs hud. Når miste vekt er det best å miste ca £ 1 en uke - noe mer kan sette deg i fare for løs hud.

Gjør styrketrening en del av rutinen. Styrketrening eller styrketrening, bygger muskler erstatter fett. Hvis det gjøres riktig, dine nye muskler hindre huden fra sagging. Hvis du prøver å bli kvitt noen løs mage hud, den beste styrketrening du kan gjøre er abdominal treningsøktene, spesielt holder en medisinball for å gi motstand på magen.

Tenk plastisk kirurgi. Det er ikke for alle, men en mageplastikk kan bidra til å redusere løs mage hud etter vekttap. Tummy tucks arbeid ved å fjerne overflødig hud og fett fra magen for å skape en fastere mage. Vanligvis er kirurgi best for noen som er sunt, på sin idealvekt og et nonsmoker.

Tips og advarsler

 • Når miste vekt sørg for å drikke mye vann, ca 8 kopper om dagen. Vann gir fuktighet til huden din som kan hjelpe den fra sagging.