Digidexo.com

hva hjelper cayene pepper for

Cayenne Pepper for Weight Loss

Cayenne Pepper for Weight Loss


I et push for å gå ned i vekt, har mange slankere prøvd alt fra grapefrukt til osteburgere uten brød. Den nyeste trenden i kosten kan faktisk være den eldste. Cayenne pepper har blitt brukt i Vestindia, Sentral-og Sør-Amerika i tusenvis av år for å sette smak på maten. Men noen talsmenn for den pepper hevder at capsaicin i cayenne pepper kan hjelpe deg med vekttap.

Capsaicin

Den ingrediensen i cayennepepper at de fleste tradisjonelle leger, naturmedisinere og tilhengere av alternativ medisin er enige er det mest gunstig for helsen Er capsaicin. Capsaicin er oljen funnet i stengler, frø og årer av paprika som gir den varme. Studier har vist capsaicin er nyttig i blokkering leddgikt smerte, og tradisjonelle medisinske leger foreskrive aktuell kremer med capsaicin i dem for smertelindring. Imidlertid urte og talsmenn for alternativ medisin tro at capsaicin funnet i cayennepepper er nyttig for et bredt spekter av medisinske tilstander, inkludert vekttap.

The Lemonade Diet

Cayenne pepper er en primær ingrediens i The Master Cleanse, en populær diett og rens som ble opprettet i 1941 av Stanley Burroughs. I sin bok "The Master Cleanser," Burroughs anbefaler cayenne pepper for å bryte opp slim og plakk i mage-tarmkanalen og avgifte kroppen. Noen vekttap oppstår fra tap av plakk i mage-tarmkanalen.

Metabolisme

Andre talsmenn for kajennepepper si at pepper alene vil ikke føre til at du mister vekt. Imidlertid ikke vekttap kommer når cayenne brukes til å utfylle en sunn diett og livsstil. Ifølge alternative helse tilhengerne, vil kapsaicin i cayennepepper øke kroppens stoffskifte, som, i kombinasjon med en sunn diett og mosjon, vil resultere i vekttap. For økt metabolisme, anbefaler noen alternative helse talsmenn imbibing en fjerdedel teskje cayennepepper med et glass vann daglig.

Hvordan bruke Cayenne Pepper for Arthritis Pain

Cayenne pepper har blitt brukt i århundrer som et krydder, men også som et naturlig middel. Cayenne pepper inneholder et kjemikalie som kalles capsaicin, som bidrar til å redusere betennelse i kroppen og for å redusere blodplater klissete. Ved å redusere betennelse i kroppen, kan capsaicin redusere smerte, noe som gjør cayennepepper en naturlig tillegg til eventuelle artrittiske persons kosthold. Cayenne pepper kan være svært vanskelig å håndtere i store mengder; I noen tilfeller trenger du bare 1/16 av en teskje å hoppe starte kroppens anti-inflammatorisk respons! Lær hvordan du bruker cayenne pepper for leddgikt smerte og få en forståelse av hvordan denne enkle krydder kan gjøre livet ditt mindre smertefull.

Hvordan bruke Cayenne Pepper for Arthritis Pain

•  Vurdere fordøyelseskanalen. Cayenne pepper kan være svært vanskelig å fordøye for noen mennesker. Hvis du har acid reflux, alvorlig halsbrann, Crohns sykdom, ulcerøs kolitt eller andre fordøyelses problemet, konsultere legen din før du legger cayenne pepper til kosthold.

Legg 1/16 av en teskje til mat per dag i en uke. Dette er en veldig liten mengde. Hell den i suppen, dryss på ris eller pasta, eller bland inn grønnsaksjuice for å gjøre det mer spiselig. Hvis du opplever magesyke, bytte til cayennepepper kapsler.

Øk cayenne pepper inntaket til 1/8 av en teskje for uke 2, tar det to ganger per dag (morgen og kveldsarbeid best). Nå vil du merke en liten nedgang i smerte i 15 til 30 minutter for å spise cayenne pepper.

Legg 1 / fjerde av en teskje av Cayenne pepper og 1/4 av en teskje kanel til varm sjokolade og røre. Kombinasjonen av de to krydder svinger denne enkle drikk til en meksikansk varm sjokolade, kanel, og er en naturlig anti-inflammatorisk krydder samt.

Øk cayenne pepper inntaket til 2 ts pr dag, spredt ut 4 til 6 ganger i løpet av dagen. Bytt til cayenne pepper kapsler hvis dette er for mye pulver å konsumere.

Hint

  • Drikk rikelig med vann eller væske med cayenne pepper.
  • Kjøp cayennepepper i bulk, fortrinnsvis fra en organisk kilde.
  • Kontakt lege før du benytter noen ny smerte-lindring metoden.

Hva Hjelper rense kroppen for inflammatorisk urinsyre?

Urinsyre forårsaker en betennelsesreaksjon i kroppen din. I noen mennesker, kan for mye urinsyre i kostholdet eller ineffektiv eliminering av urinsyre av sine nyrer føre til helseproblemer. Visse atferdsendringer kan hjelpe.

Identifikasjon

Urinsyre er et avfallsmaterialet produseres når kroppen bryter ned stoffer i mat som heter puriner. Urinsyre normalt løses opp i blodet og passerer gjennom nyrene og utskilles gjennom urinen.

Effekter

Overflødig urinsyre i blodet kan føre til gikt, en type leddgikt som oppstår når urinsyrekrystaller bygge opp i leddene. Urinsyrekrystaller kan også føre til nyrestein.

Matvarer for å unngå

Redusere kosttilskudd puriner kan redusere urinsyre i blodet. Foods høy i puriner inkluderer kjøtt, spesielt orgel kjøtt. Unngå belgfrukter også. Alkohol som inneholder gjær, som for eksempel øl, kan øke urinsyre nivå, og så kan gjær brød.

Vann

Drikk minst seks kopper vann daglig for å hjelpe nyrene flush bort urinsyre.

Medikamentell behandling

Enkelte legemidler øker utskillelsen av urinsyre gjennom urin, inkludert probenecid og sulfinpyrazon. Allopurinol blokkerer produksjonen av urinsyre i kroppen din, og er et bedre valg for folk med nyresykdommer eller nyrestein forårsaket av urinsyre.

Hvordan Cayenne Pepper Hjelp til med fordøyelsen?

Hvordan Cayenne Pepper Hjelp til med fordøyelsen?


Mange kulturer har brukt cayenne pepper for å hjelpe fordøyelsen og forbedre fordøyelsen helse for tusenvis av år, og Cayenne er fortsatt brukes til dette formålet i dag. Den aktive ingrediensen i Cayenne er capsaicin - det samme kjemiske som forårsaker en brennende følelse når chilipepper er spist.

Stimulere Fordøyelse

Capsaicin i Cayenne og andre chiles øker blodstrømmen, stimulerer musklene i tarmsystem og hastigheter opp fordøyelsen. Magen og tarmene svare på capsaicin ved å produsere viktige fordøyelsesenzymer juice som øker fordøyelsen og absorpsjon av næringsstoffer.

Hot og Sunn

Den varmende og brennende følelse som brenner tungen stimulerer også blodstrøm, og utskillelsen av fordøyelsesenzymer juice er forårsaket av nervesystemet reaksjon på capsaicin. Kapsaicin fører til nerver å fremstille en forbindelse som er kjent som substans P. Substans P sender smertesignaler til hjernen.

Bakterier og parasitter

Enkelte bakterier og tarmparasitter hindre fordøyelsen og kan føre til helseproblemer. Den capsaicin i cayennepepper er en naturlig forekommende desinfiserende og kan hjelpe kroppen bekjempe dårlige bakterier og parasitter i fordøyelseskanalen.

Cancer Killer?

Nyere studier har vist at capsaicin forårsaker prostata kreft celler til å ødelegge seg selv. Denne viktige oppdagelsen avansert kampen mot kreft, og kan hjelpe menn som lider av fordøyelsesproblemer som følge av prostatakreft.

Brukes med forsiktighet

Cayenne har mange fordeler, men bør brukes med forsiktighet. For mye capsaicin kan forårsake intense smerter, magesmerter og fordøyelsesbesvær. Smerten føles ekte, men cayenne og andre varme chiles er ufarlig og sunn.

Cayenne Pepper Rensing

Cayenne Pepper Rensing


Vi utsetter kroppene våre for giftstoffer hver dag. Toksiner kan finnes overalt: koffein i kaffe og brus, første-, andre-og tredje hånd sigarettrøyk, bil eksos og klor i drikkevannet vårt. Det er ingen overraskelse at flere og flere mennesker ønsker å periodisk rensing for å avgifte kroppen. Naturmedisinere har lenge vurdert påfunn som inneholder cayenne pepper for å være de beste urte rettsmidler for å avgifte kroppen.

Eiendommer

Den primære gunstig ingrediens i cayenne pepper er paprika, en olje som finnes i frøene, stilk og årer av paprika. De fleste paprika er vurdert for hotness basert på mengden av paprika som de inneholder. Leger av tradisjonell medisin favorisere paprika som en aktuell rette for leddgikt smerte. Men naturmedisinere og naturopathic leger tror at Capsicum har interne fordeler, også.

Fordeler

Ifølge Shirley velvære Café, mange naturmedisinere mener at cayenne pepper er den mest nyttige og verdifulle av urter, hjelper ikke bare fordøyelsessystemet, men også sirkulasjonssystemet. Ved hjelp av cayennepepper å rense sies å hjelpe avgifte gastrointestinal (GI)-tarmkanalen, så vel som sirkulasjonssystemet. I tillegg er cayenne sies å ha anti-sopp egenskaper og kan styrke immunforsvaret mot soppinfeksjoner.

Oppskrift for å avgifte

Tilhengere av cayenne pepper foreslår forbruker 1/4 ts. oppløst i 10 oz. vann daglig for en samlet detoxifier. I dette beløpet, får pepper i alle kroppens systemer og bidrar til å rense dem for giftstoffer.

The Master Cleanse

En av de viktigste komponentene i lemonade diett og rens er en sitron drink laget med lønnesirup, økologiske sitroner og cayenne pepper. Den cayenne tjener som et naturlig oppløsningsmiddel for å bryte ned plakk og slimete slimhinnen i mage-tarmkanalen. Cayenne pensjon som en detox er hvorfor det ble valgt av kostens skaperen som en komponent i rens.

Cayenne Pepper bivirkninger

Bortsett fra cayenne pepper varme, det er andre mer alvorlige bivirkninger fra denne utrolig krydret pepper. Denne artikkelen drøfter mange av disse bivirkningene, så vel som potensielle risikofaktorer som er involvert når du bruker cayenne pepper enten i pulverform eller kremform. Disse uttalelsene er ikke ment å diagnostisere eller behandle eventuelle sykdommer og som alltid, bør du søke råd hos lege før administrering av noen behandling.

Betydning

Mens cayenne pepper har sine fordeler, for eksempel vekttap og forbedret hjerte og lungefunksjon, er det flere bivirkninger du bør være klar over. Bivirkninger varierer i alvorlighetsgrad; de gir nok ubehag og potensielle helsefarer til å fortjene seriøs vurdering.

Dangerously Hot

Mens mange mennesker begynner den populære vann og cayenne pepper diett, de er uvitende om hvor mye ubehag de er i ferd med å utsette seg for. Ikke bare cayenne pepper brenne på vei inn i kroppen din, brenner det like intenst spennende kroppen. Mens den første brenning kan være noe uventet og ubehagelig, betyr det passere i tid. Lettelser i dette programmet vil hjelpe deg å bygge opp en toleranse for varmen.
I hundrevis av år har Indianerne brukte cayenne pepper til å behandle magesmerter og forstoppelse. Dessverre, hvis store mengder cayenne pepper er tatt, kan det forårsake enda mer intense magesmerter, oppkast og kan forverre magesår.

Cayenne Pepper og matvareallergi

Personer som er allergiske mot kiwi, bananer og avokado også kan være allergisk mot cayennepepper. Leger kan teste for spesifikke allergi.

Cayenne Pepper og medisiner

Cayenne pepper kan ha negativ samhandle med blodfortynnende, antacida og aspirin. Det er best å konsultere med en lege for å sikre at det ikke er noen fare for et slikt møte.

Typer

I sin pulverisert form, cayenne pepper forårsaker irritasjon i slimhinnene og produserer brenning og stikking i og rundt øynene, nese og munn. Når den påføres lokalt på huden som en salve, som skulle brukes til å lindre smerten av leddgikt, det behandlede området opplever ofte svie.

Advarsel

Cayenne pepper bør ikke brukes på barn under to år. Som med alle kjemikalier eller potensielle mat farer, holde Cayenne Peppers, i noen form unna barn. Selv om det ikke er bevis for eventuelle bivirkninger ved bruk under graviditet, er det best å konsultere med en lege eller utdannet medisinsk person som kan gi innsikt i eventuelle problemer.

Betraktninger

Med riktig forskning og faglig konsultasjon, er det lett å forebygge eventuelle skadelige interaksjoner. Cayenne pepper kan være en gunstig urte behandling så lenge omsorg og omtanke blir praktisert.

Hvordan ta Pepper for kreftbehandling

Mange studier har vist fordelene med cayenne pepper for å stoppe sykdom og opprettholde helse. Cayenne pepper har vist seg å gjøre alt fra å drepe kreftceller i lungene, prostata og bukspyttkjertel, for å stoppe et hjerteinfarkt i løpet av 30 sekunder av utbruddet. Cayenne pepper er en varm rød chili pepper. Capsaicin, den aktive ingrediensen funnet i paprika, har vist seg å drepe kreftceller, ifølge studier i publisert i 15 mars utgaven av Cancer Research.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din lege før du begynner noen homøopatiske midler. Selv cayenne pepper er et naturlig middel, og har vist seg å være effektiv, bør du ikke erstatte det for behandling du får fra legen din uten først å diskutere det med ham. Det bør ikke være et problem med å legge cayenne pepper til din diett mens du tar din vanlige behandling.

Spis mat tilberedt med cayenne pepper. Bruk cayenne pepper som krydder i supper, pasta og som tillegg til matvarer.

Ta cayenne pepper kosttilskudd. Ifølge CayennePepperDiet.com, ville mengden av cayennepepper ekstrakt gitt til mus Testpersonene lik 400 milligram for en 200 kilos mann.

Bruk Cayenne salver.

Tips og advarsler

  • Cayenne er gunstig for behandling av en rekke forhold, og bør innføres i kosten.
  • Rådfør deg med din lege før du begynner på Cayenne kosthold.

Healing Effekter av Cayenne Pepper

Hot og krydret oppskrifter ofte inneholder cayenne pepper for krydder, men urten har også en rekke helsemessige fordeler. Nøkkelen ingrediens i pepper er capsaicin, et kjemikalie som gjør frøene og paprika varme til smaken. Denne viktige ingrediensen gir også cayenne pepper sine mange helsebringende egenskaper som har produsert positive effekter for tusenvis av år.

Identifikasjon

Cayenne pepper brukes til å avlaste dårlig blodsirkulasjon, gass, kramper, smerter, tett nese, sår hals, hodepine, fordøyelsesproblemer og tannpine.

Fordeler

En av de viktigste helsemessige fordeler av cayenne pepper er dens evne til å forbedre hjertet fungerer og selv starte hjertet etter et angrep.

Funksjon

Capsaicin er beskrevet som "TNT", og den kjemiske umiddelbare effekter skje ved inntak av cayenne pepper. Varmen fra cayenne bevirker en automatisk økning i blodsirkulasjonen, ikke bare i munnen, men gjennom hele kroppen.

Effekter

Den interne eksplosjon forårsaket av cayenne pepper resultater i blodstrømmen ved hastigheter på speed i stand til å bryte gjennom blokkeringer som er årsaken til områder av sykdom eller sykdom i kroppen. Gjenoppretting av blodstrømmen til disse tidligere blokkerte vev og organer sikrer ankomsten av helbredende næringsstoffer og fjerning av avfall.

Typer

Cayenne pepper kan kjøpes som et krydder, en urteekstrakt eller pulver eller i kapselform. Chili Peppers kan også legges helhet, i strimler eller terninger biter til måltider. I tillegg kan de pepper frøene tørkes og anvendes som krydder eller tatt som en helseapparatet.

Betraktninger

En annen bruk for cayenne pepper er lokal applikasjon direkte på huden for å lindre revmatiske smerter, leddgikt eller andre bein / felles ubehag. Denne behandlingsmetoden blir oppnådd ved bruk av innkjøpte kremer inneholdende capsaicin eller cayennepepper.

Misforståelse

Det er en vanlig oppfatning at chilipepper irritere magen eller forårsake magesår, men fordi cayenne pepper dreper skadelige bakterier i magen, link forskerne det til sår forebygging.

Hvordan å senke blodtrykket med Cayenne Pepper

Cayenne pepper regnes av mange som bare en urt for å gi litt ekstra smak til måltidet, men sannheten er at cayenne pepper er en av de sunneste urter. Det er mange plager som cayenne pepper er bra for, men en av de mest vanlige bruk av cayenne pepper er å senke blodtrykket. Dette er hvordan du kan bruke cayenne pepper for å senke blodtrykket.

Bruksanvisning

•  Først må du lage din cayenne pepper drink. Få en kopp vann og legge til det en teskje av Cayenne pepper.

Neste bestemme temperaturen du vil at drikke skal være. Du kan bare drikke cayenne pepper drink som det er, men noen sier det fungerer bedre hvis du setter drink i mikrobølgeovn og varme den opp.

Lag og drikke denne cayenne pepper concoction en gang hver dag.

Husk at litt ekstra cayennepepper aldri vondt. Føl deg fri til å også legge litt cayenne pepper til noen måltider som du har i løpet av dagen.

Etter at du har tatt cayenne pepper drink en gang hver dag i en måned, sjekke blodtrykket for å se om cayenne pepper drikke virket.

Cayenne Pepper & Lemon for vekttap

Cayenne Pepper & Lemon for vekttap


Både cayennepepper og sitron er kjent for sin rensende virkning på kroppen, samt fordøyelsesapparatet. Når kombinert, de to ingredienser danner et kraftig verktøy for å stimulere sunn vekttap.

Fordeler

Cayenne pepper forbedrer umiddelbart blodstrøm, hjelpe vitamin absorpsjon og avfall fjernes. Sitroner er også svært nyttig i å hjelpe fordøyelsen og øke stoffskiftet, som begge er avgjørende for vellykket vekttap.

The Master Cleanse

The Master Cleanse er en populær og kraftig detox rens som benytter sitronsaft, mørk lønnesirup, og cayennepepper for dramatiske helsemessige fordeler og vekttap. I tillegg til sine fordeler for faste, er den drikken også flott å ta før frokost.

Komme i gang

Til å begynne høster fordelene av disse ingrediensene og hoppe-start stoffskiftet, starte hver morgen med et glass varmt vann, sitronsaft, og en dash av cayenne pepper. For å blidgjøre, prøve å legge et snev av Stevia.

Tips

Bruke økologiske sitroner for de beste resultatene, som de er rikere på vitaminer og næringsstoffer. Legg cayenne pulver til mat eller drikke i stedet for å ta cayenne kapsler, kapsler som kan være grovt på magen.

Advarsel

Ifølge OrganicFacts (se ref. 1), "overforbruk [kajennepepper] kan føre til svie i halsen, magen, eller endetarm."

Er Cayenne Pepper God for rensing av kroppen?

Hvis du er interessert i rensing og avgifte kroppen din, kan du prøve å drikke en cayenne pepper blanding. En heftig cayenne pepper potion blandet med beroligende og terte ingredienser er en måte å skylle fett, få blodet sirkulerer og rense kolon. De som får i cayenne pepper hevder at å drikke en blanding av cayenne pepper med vann, sitronsaft og lønnesirup hjelper dem til å gå ned i vekt mens de skylle deres system for giftstoffer.

Cayenne Pepper Cleanse

Cayenne Pepper Diet er kjent ved andre navn som Master Cleanse eller Lemonade Diet. Programmet angivelig renser nyrer og fordøyelsessystemet på grunn av cayenne pepper og sitronsaft jobbe sammen. Teorien bak programmet er at sitronsaft løsner kroppslige slim mens cayenne pepper hjelper feie det ut av kroppen. Cayenne pepper leverer også kraftige B og C-vitaminer i systemet i løpet av sin rens.

Ifølge Dr. Stanley Burroughs, legemet danner slim-dannende sykdommer slik som forkjølelse, influensa og astma fra å konsumere behandlet, kunstig mat og drikke. I tillegg er disse matvarene oppmuntre vektøkning som forverrer kroppslige slim. Dr. Burroughs hevder at Master Cleanse kosthold løser opp fett og spyler det bort med en hastighet på to pounds per dag uten skadelige bivirkninger.

The Master Cleanse Diet er gjort i tre faser. Fase en er den første dagen som krever at du fjerne alle giftstoffer som kjøtt og bearbeidet mat fra kostholdet ditt. På den andre dagen du spiser bare produsere, men i en juice form. På den tredje dagen du bare har en appelsin juice drikke. Kombiner to liter ferskpresset appelsinjuice med to ss. lønnesirup og en dash av vann til å smake.

Den faktiske lemonade diett er fase to. Hold deg på denne dietten for ca fem til syv dager for best resultat. Den viktigste delen av dagen vil bestå av å drikke en spesiell lemonade concoction. Kombiner 14 ss. sitronsaft med 14 ss. lønnesirup, en halv ts. cayennepepper og to liter vann. Denne oppskriften skal vare hele dagen. På slutten av hver dag bør du utføre en saltvann flush ved å legge to ts. havsalt til en av dine lemonade blandinger og drikke ved romtemperatur. Saltvann flush vil hjelpe deg med eliminering prosess som bør skje kort tid etter å ha drukket blandingen.

Gjenoppta en vanlig spisemønster for fase tre. Gradvis tilbake ut av fase to ved å forbruke hovedsakelig frukt og grønnsaker. Unngå bearbeidet eller sukkerholdige matvarer og i stedet spise hele matvarer, inkludert nøtter, belgfrukter og korn.

Cayenne Pepper Supplements

Kraften bak cayenne pepper er de kapsaicinnivået. Jo mer capsaicin pepper har, jo høyere avgift fordel. Får pepper direkte fra kilden er den beste måten å ta cayenne pepper. Hvis krydderet ikke er noe du kan få lignende fordeler fra et supplement.

Når du velger et supplement, foreta et valg basert på vitamin varme enheter. Heat varierer fra 30.000 til 90.000. Jo høyere enhetene, jo sterkere supplement. Den beste supplerende form av cayenne pepper er i pulverform; du kan også kjøpe kapsler. Pulveret har en smak og angivelig besitter ekstremt effektive avgiftende egenskaper. Kapsler har en smak og er angivelig ikke så effektiv som pulveret.

Er Cayenne Pepper Bra for sår hals?

Sår hals kan komme fra noe, fra utbruddet av influensa å bare snakker for høyt på en konsert. Denne artikkelen vil hjelpe deg å avgjøre om cayenne pepper vil hjelpe din sår hals.

Historie

Cayenne pepper ble brukt av søramerikanske indianere tusenvis av år siden. Faktisk har det blitt sporet tilbake til så tidlig som 7000 f.Kr. Natives brukte det som oftest som en spiselig krydder; kombinasjonen av paprika og kakao var reservert for kongelige bare.

Funksjon

John Gerard, et urte, benyttes anlegget for å behandle lidelser i huden og svelget. Hans samtidige i England brukte den til å behandle alle slags andre plager, for eksempel fordøyelsesbesvær, leddgikt og nyrestein.

Fordeler

Populær mening (og personlig erfaring) bemerker at cayenne pepper, oppløst i vann og drukket eller gurglet, kan lindre symptomene på en sår hals. Dette er fordi Cayenne Peppers inneholder mye vitamin C, som fungerer som en antioksidant. De inneholder også vitamin A, som bidrar til å unngå slimhinneinfeksjoner. Endelig er smertene mindre av capsaicin, den kjemiske i paprika. Kapsaicin virker ved å redusere en substans som overfører smertesignaler til hjernen.

Advarsel

Personer som har allergi mot paprika bør ikke bruke denne behandlingen. I tillegg, hvis det er til stede andre medisinske problemer, slik som magesår, denne behandling ikke bør brukes.

Forebygging / løsning

For å hindre en sår hals til å begynne med, unngå å snakke høyt eller snakke mye i lange perioder av gangen. Drikk mye vann for å holde hydrert. Ta vare på vinteren eller influensasesongen; bruke sunn fornuft for å holde seg frisk (vaske hendene, dekke munn og nese når du nyser, etc.).

Medisinske bruksområder for Cayenne Pepper

Medisinske bruksområder for Cayenne Pepper


Cayenne pepper er en stimulerende urt laget av tørkede chili peppers. Denne populære krydderet er mye brukt som mat ekstrautstyr, men det har blitt lengre brukt for sine medisinske egenskaper. Den capsaicin i pepper er det som gir den dens potente smak. Det samme capsaicin løfter det som en medisinsk alternativ. Cayenne pepper har blitt brukt effektivt til å behandle og forebygge en rekke helseplager.

Betydning

Cayennepepper inneholder vitamin C, vitamin K, vitamin E, karotenoider og hele av B-komplekser. Det er også en god kilde til organisk kalsium kalium, mangan og kostfiber.

Hjelper med revmatisme og leddgikt

Den topiske påføring av cayennepepper skaper en irritert virkning på det påførte område. Denne irritasjonen er nyttig å distrahere nervene fra felles smerter på grunn av leddgikt. Dens boost til sirkulasjonssystemet bidrar til å lindre problemer med revmatisme.

Lindrer magesmerter

Cayenne pepper fungerer som en lokalbedøvelse for å sårdannelse vev i magen og kan selv bidra til å kontrollere blødning. Cayenne pepper, generelt er nyttig å lindre magesmerter, gass og kramper.

Lindrer Congestion

Den capsaicin i cayennepepper gir pepper sin varmeeffekt. Dette capsaicin hjelper med eliminering av slim fra nese og lunger ved å tømme bihulene og indusere svette. Cayenne pepper lagt til te er nyttig å lindre symptomene på forkjølelse og influensa.

Klarner opp pusteproblemer

Beta-karoten i cayenne pepper er nyttig for å redusere symptomer på astma.

Lindrer hodepine

Som capsaicin kan åpne lungene og nesegangene, det kan også (ved innånding eller påføres lokalt) tømme hodet, og dermed lindre hodepine. Capsaicin kan også levere midlertidig lindring fra tannpine.

Senker blodtrykket og Stopper Heart Attack

Capsaicin stimulerer sirkulasjonen og blodstrøm. Når det kombineres med hvitløk og persille, vil cayenne pepper bidra til å senke blodtrykket. Cayenne pepper har en positiv effekt på hjertet og har vært svært nyttig i warding av hjerteinfarkt.

Cayenne Pepper Cures for Toe sopp

Hvis du lider av toe sopp, det er mange over-the-counter og reseptbelagte legemidler du kan bruke til å bekjempe den. Men mange mennesker er avhengige av de prøvde og sanne rettsmidler som har gått i arv i generasjoner. Disse inkluderer cayenne pepper. Dette krydret mat kan eliminere soppinfeksjoner.

Svelging

Spise cayenne pepper vil bidra til å rense kroppen din fra innsiden og ut. Innlemming cayenne pepper i kostholdet ditt vil til slutt ha noen effekt på tå sopp. Begynn med litt og bygge opp, for å teste din toleranse. Hvis du velger å bruke dette alternativet sammen med de andre oppført, bør sopp rydde opp mye raskere.

Pepper Foot Soak

Ved å blande bakken cayenne pepper med kokende vann og la den avkjøles, kan du gjøre en stor fot suge som vil tillate pepper til å arbeide direkte på sopp. Å være en væske, vil den suge inn under tåneglene og neglebånd for å behandle problemet. Soaking den berørte tå for en halv time to ganger om dagen bør resultere i en markert forbedring i ca tre dager.

Pepper Paste

Bland kajennepepper med noen dråper eddik for å lage en tykk pasta. Bruke den direkte til det berørte tå, pakker det inn rundt neglen og under neglen. Pakk tå i gasbind og la lim på plass hele dagen. Om natten vaske tå og gjelder fersk pasta og ren gasbind. I ca 48 timer din sopp bør være nesten borte.

Cayenne Pepper & Lemon Cleanse

Cayenne Pepper & Lemon Cleanse


Skadelige giftstoffer bygge opp i kroppen din over tid. The Master Cleanse, noen ganger kalt Lemonade Diet eller Cayenne Pepper og sitron rens, løser opp oppbygging. Resultatene inkluderer renere nyrer og fordøyelsessystemet, renset celler og nerver og arterier avlastet oppbyggingen var årsaken. Det kan også hjelpe deg å miste vekt.

Selvkontroll

Fordi du ikke ønsker å legge giftstoffer til kroppen din mens du er rensing det, Cayenne Pepper og sitron rens krever at du drikker bare brus (laget av ferske råvarer hver dag) i minst tre dager, og for så mange som 40 dager. Rutinen er enkel, men følger det er ikke lett. Den tester din selvkontroll: Hver dag må du overvinne den psykologiske behov for å spise og velger å drikke brus i stedet. Hver gang du velger lemonade, men din følelse av selvkontroll styrker og motiverer deg til å fortsette rutinen.

Lemonade

Lag to liter brus ved starten av hver dag, slik at du alltid har tilgang til drikke. For å gjøre dette, kan du kombinere 14 ss. av fersk presset sitronsaft, 14 ss. av ekte, naturlig lønnesirup, 1/2 til 1 ts. kajennepepper og 2 liter vann. Rør eller rist alle ingrediensene og dele lemonade i to én-liters beholdere. Avhengig av størrelse, kan du ikke være i stand til å drikke både liter, eller ønsker du kanskje mer. Juster oppskriften som nødvendig, men bruke alle ingrediensene. Hver spiller en viktig rolle i renseprosessen. Cayenne pepper bryter opp slimet som er løst opp av sitronsaft, samt gir vitamin B og C. Lønnesirup gir ekstra vitaminer og mineraler mens søtningsstoffer lemonade. Alle de næringsstoffene du trenger for dagen er i lemonade.

Rutine

Drikk brus hver gang du føler deg sulten hele dagen, etterfulgt av et lite glass vann. Om natten, skylle systemet med 1 liter saltvann eller drikke en lakserende te å indusere avføring. Dette er hvordan kroppen støter ut hva som har bygget seg opp over tid og blir løsnet, slik at du ikke vil gå glipp av dette heller ubehagelig trinn.

I løpet av de to første dagene av rens, utvise deg hva som gjenstår i systemet fra tiden like før du sluttet å spise. Jo lenger du følger Cayenne Pepper og Lemon Cleanse, jo mer gul avfallet bli. Dette er normalt.

Sakte innlemme fast føde i dietten din når du er ferdig med rens for å unngå følelsen kvalm. Alltid drikke mye vann og starte ved å drikke litt frukt juice for en dag. Neste dag drikke grønnsaksjuice eller buljong og mer fruktjuice. På den tredje dagen, spise fast frukt og grønnsaker, gjenoppta normal diett på den fjerde dagen.

Slik Cure Acid Reflux Bruke Cayenne Pepper

Acid reflux kan forårsake fordøyelsesproblemer fra halsbrann til mye mer alvorlige reaksjoner på krydret mat og koffeinholdige drikker. Acid reflux skjer når magesyre unnslippe magen og gjør sin vei inn i spiserøret, der de føre til at hele området til å bli betent og smertefullt. Heldigvis er det mange mennesker har stor suksess behandle acid reflux naturlig med cayenne pepper.

Slik Cure Acid Reflux Bruke Cayenne Pepper

•  Snakk med legen din om behandling. Selv om cayenne pepper er helt naturlig, er det mange ulike alternativer for doser, og alvorlighetsgraden av acid reflux kan avgjøre hva slags dose du skal ta. Legen kan gi deg beskjed om hva slags bivirkninger du bør være forberedt på hvis pepper ikke fungerer, siden Cayenne er et krydder som faktisk kan føre til reflux i noen mennesker.

Varm et glass vann. Du kan varme den i mikrobølgeovnen i ca 90 sekunder på høy. Vannet skal ikke være kokende, men det bør være ganske varmt - så varmt som du kan stå for å drikke te. Dette vil bidra til at cayenne kapsel bli absorbert ordentlig i magen.

Ta cayenne kapsel med fullt glass med varmt vann ca 20 minutter før du spiser. Du trenger ikke å tøffer vannet, men du trenger ikke å drikke det jevnt slik at du har den cayenne og alt det varme vannet i magen sammen.

Spis normalt. Ikke prøv en potensielt problematisk mat som varm og krydret tacos med en gang. Spis vanlig mat og se hvordan kroppen din reagerer. Du kan oppleve at du tar cayenne kapsel hjelper reflux. Hvis den gjør det, og deretter fortsette å ta kapslene en gang eller to ganger om dagen før måltider.
Vanligvis er det ikke nødvendig å ta en kapsel med frokost, og hvis du kan unngå å ta ett til lunsj, vil det trolig hjelpe deg å spise bedre. Middag er vanligvis den mest problematiske måltid for reflux, så bør du definitivt ta en Cayenne kapsel da.

Hint

  • Bruk en journal for å følge utviklingen din og finne ut om Cayenne hjelper deg.
  • Alltid konsultere en lege før du prøver noen ny behandling, medisin eller middel for reflux.

Poison Ivy Cure Med Cayenne Pepper

Noen liker det varmt, men ingen liker å klø. Hvis du er allergisk mot Poison Ivy og finne deg selv å bryte ut, har du flere rette valgene. Prøvd-og-sann Calamine lotion vil hjelpe kløe og tørke opp utslett. Du kan også få kremer over-the-telleren anti-klø på ditt lokale apotek eller rabatt butikken. Hvis du foretrekker homøopatiske og urtemedisiner, derimot, kan det være lurt å prøve cayennepepper.

Hvorfor fungerer det

Når du bryter ut med giften eføy utslett, er huden din reagerer på olje i anlegget, kalt uriol. Utslettet kan klø alvorlig, men skrape vil bare spre olje og bør unngås. Kløe er en mild form for stimulering som ligner på smerte. Det varsler hjernen din at noe er på gang som trenger oppmerksomhet. En av de viktigste bestanddeler av cayennepepper er capsaicin. Dette er hva som forårsaker varme og smerte forbundet med paprika. Folk som velger å spise chilipepper ofte gjør det fordi smertene det fører stimulerer kroppens produksjon av endorfiner. Endorfiner er hormoner som gjør at du føler deg bra, så smerten er fulgt opp med smertelindring. Det samme prinsippet kan hjelpe med kløe.

Hvordan bruke den

For å lindre kløe og tørke opp weepy utslett forårsaket av gift eføy eksponering, bland litt tørket cayenne og bland med litt vann. Bruke dette til din utslett. Det vil nok svi først. Men i et øyeblikk vil du merke en lessening av kløe. Bruk en gummihanske, bomullsdott, bomullsdott eller en annen applikator å sette på rette slik at du ikke vil få det på hånden eller noe annet du ikke ønsker det. Finne ferdige til bruk preparater av capsaicin i krem ​​eller skjær form nettet eller hos din lokale helsekost butikk. Noen annen bruk av cayenne pepper er for tannpine, leddgikt, nevropati og fordøyelsesplager.

Hva Urter er best for å øke metabolismen

Metabolismen regulerer hvor godt kroppen din er i stand til å bryte ned kjemiske forbindelser, absorbere hva som trengs og eliminere avfall fra kroppen. Når stoffskiftet blir svekket eller svak kan det føre til vitamin og mineral mangler, trøtthet og vektøkning. Dårlig i skjoldbruskkjertelen, stress og dårlig kosthold kan føre til en langsommere fungerende metabolisme.

Urter

Naturlige terapeuter anbefale å forbedre funksjonen av organene --- leveren og binyrene i særdeleshet --- for å øke forbrenningen. Løvetann rot, melk tistel, gul dock og burdock alle bidra til å forbedre leverfunksjonen, ifølge Wellsphere. Leveren behandler fett og eliminerer avfall fra kroppen. Når leveren fungerer godt, fordøyelsessystemet fungerer godt. Det tar mye energi å fordøye mat, så jo lettere det er å gjøre, jo mer energi du vil ha.

Astragalus, brennesle og fo-ti alle bidra til å forbedre adrenal funksjon. Binyrene er sterkt påvirket av stress som de styrer kampen / flight impuls respons på stress. Holde dem friske hjelper oss til å komme seg og reagere bedre på livets utfordringer. Når binyrene fungerer på optimalt nivå det bidrar til å forbedre energinivået og generell hormonell velvære. Dette bidrar til å øke stoffskiftet.

Thyroid Funksjon

Skjoldbruskkjertelen produserer et hormon som bidrar til å kjøre kroppens stoffskifte. Når skjoldbruskkjertelen ikke fungerer godt, vil det føre til en langsom metabolisme. Denne tilstanden kalles hypotyreose. Tare er høy i mange næringsstoffer, blant annet jod --- en viktig komponent i skjoldbruskkjertelen hormon. Den kan brukes til å gjenopprette balansen i skjoldbruskkjertelen, forbedre kroppens metabolisme. Tare kan kjøpes i tablettform hos helsekostutsalg. Alltid konsultere legen din før du starter en ny supplement.

Mat

Ingefær er bra for fordøyelsessystemet og stimulerer kroppens evne til å produsere fordøyelsesenzymer. Disse enzymene hjelper kroppen å bryte ned og fordøye mat. Cayenne pepper er bra for blodet. Det øker energi, hjelper til med fordøyelsen og styrking av hjertet og blodstrøm. Det er kjent for sin evne til å øke hastigheten på stoffskiftet da tatt på en daglig basis. Begge disse urter brukes i matlaging og kan legges til måltider.

Cayenne Pepper Alternatives

Høyt blodtrykk kan være svært farlig, og er en av de tause stillende i verden. Utrolig nok er cayenne pepper anses å være en sunn avenue for å hjelpe i flere helserelaterte spørsmål. Det er et produkt fra capsicum urt, en årlig som har stengler som forgreiner seg ut og blader som er oval formet. Hvite og grønne blomster som er formet som bjeller blomstrer om våren og sommeren. Den hule frukt deretter følger som er forskjellige farger som de moden. Det består av capsaicnoids, saponiner, pyraziner og vitamin C.

Cayenne Pepper som et alternativ for den generelle sirkulasjonen

Cayenne pepper er gunstig for å bidra til å senke blodtrykket. Alt som bidrar i å senke blodtrykket vil naturligvis hjelpe med kolesterolnivået i tillegg. Høyt blodtrykk kan føre til fortykkelse av arteriene, så det er viktig å beholde et normalt blodtrykk nivå for å hindre at blodårene tettes igjen. Det kan forbedre sirkulasjonen og er et hjelpemiddel i å hjelpe med symptomer på kolikk. Det er også en gastrointestinal detoxifying agent og kan bidra til å stoppe blødninger.

Cayenne Pepper som et hjelpemiddel for indre organer

I tillegg kan cayennepepper brukes til laryngitt hvis den tilsettes til vann og gargled. Det kan også gunstig i å hjelpe til å helbrede mage-spor. På grunn av den viktigste ingrediensen av capsaicin, det er et hjelpemiddel i å hjelpe til å avta bivirkninger forårsaket av lunger, så det hjelper å ta kanten av forkjølelse. Det kan også bidra til å forebygge magesår ved å drepe bakterier som forårsaker dem.

Eksterne Fordeler med Cayenne Pepper

Cayenne pepper kan brukes på huden, og gir en følelse av varme som kan være beroligende for folk som lider av leddgikt, pleuritt, forstuinger, kløe etc. Cayenne pepper kan også helles direkte i såret for å lette blødninger. Det kan også hjelpe med kalde føtter problemer ved å sette et andre par av sokker på toppen av den første og tilsett en teskje av cayennepepper inn i det andre paret. Den kan brukes til å hjelpe sirkulasjonsproblemer ved omrøring en til to teskjeer cayennepepper i badekaret. Oljen i pepper kan bidra til å legge varme til vannet. I tillegg kan det hjelpe mennesker som lider av fibromyalgi ved å legge capsaicin krem ​​som er laget av cayenne pepper lokalt for å redusere totale smerte.

Virkningene av Cayenne Pepper på kroppen

Cayenne pepper - en jord-tone, pulverisert form i butikkene - er en del av chili pepper familien. Pepper inneholder et naturlig stoff som heter capsaicin, som gir cayennepepper sin varme. Den varme smaken av krydder legger til en zing til middag, men kan også føre til noen av flere helsemessige fordeler.

Reduserer betennelse

Kapsaicin, "hot faktor» i cayennepepper, er en naturlig anti-inflammatorisk middel, i henhold til WHFoods, en informasjonsressurs om mat tilknyttet George Mateljan Foundation. Forbruker cayenne pepper kan redusere betennelse i leddgikt.

Brenner kalorier

Noen mennesker svetter og føler overopphetet når de spiser krydret mat, inkludert cayenne pepper. Dette bruker energi, som brenner mer kalorier, ifølge WHFoods.

Fjerner Congestion

Cayenne pepper varme kan hjelpe ren nesetetthet. Krydderet hjelper tynne ut slimet, slik at det å renne mer effektivt.

Beskytter magen

Folk som spiser kajennepepper kan utvikle færre sår enn folk som unngår det. Cayenne bidrar til å holde magen sunn ved å drepe usunne bakterier som kan føre til magesår og andre fordøyelsesproblemer.

Senker kolesterol

Cayenne Peppers kan bidra til hjertesykdommer ved å senke kolesterolnivået, ifølge Din Cayenne Guide Pepper. WHFoods enig, og legger til at paprikaen kan hjelpe folk å produsere et stoff som reduserer risikoen for blodpropp.

Lindrer smerte

Kapsaicin, nøkkelingrediensen i cayennepepper, kan fungere som et naturlig smertestillende når de brukes i en aktuell løsning som påføres på huden.