Digidexo.com

gallestein eplejuice

Naturlige metoder for å fjerne gallestein

En gallestein er en liten, steinaktig objekt dannet herdet kolesterol eller bilirubin i galleblæren, et lite organ som lagrer galle laget i leveren. Til tider gallestein forårsake ingen symptomer og er ingen grunn til bekymring. Skulle symptomene oppstår og vedvarer, innebærer behandling oppløsning av gallestein eller komplett kirurgisk fjerning av gallbaldder.

Symptomer

I tilfelle at du opplever gallestein, primære symptomer er smerter i øvre høyre kvadrant av magen, som varer alt fra 30 minutter til timer; smerter mellom skulderbladene; og smerter under området av den høyre skulder. Mer alvorlige symptomer som tilsier øyeblikkelig legehjelp omfatter utvidet perioder med smerter, ofte varer lenger enn fem timer; influensalignende symptomer som kvalme, trøtthet, oppkast og feber; gulsott (gulfarging av huden); og avføring fargen av leire.

Naturlig behandling

En metode for fjerning av gallestein naturligvis innebærer en diett utviklet for å mykne dem, og åpne opp galle kanaler for å tillate enkel fjerning. Effekten av behandlingen er strengt anekdotisk, og som sådan er det lurt å oppsøke lege om alle mulige alternativer før du begynner noen form for alternativ eller naturlig gallestein fjerning behandling. Populært alternativ helse supporter Dr. Lai Chiu-Nan foreslår følgende diett for å fjerne gallestein:

For fem dager konsumere 04:56 glass eplejuice eller epler, som kan hjelpe mildne gallestein. I mellom dette bør du spise som du normalt ville spise, uten unormale endringer i kostholdet ditt. På dag seks, ikke spise middag; i stedet, konsumere en teaspoorn av Epsom salt oppløst i et glass vann. Gjenta to timer senere. Denne er utformet til å åpne opp kanaler av galleblæren. To timer etter den andre dosen konsumere en blanding av en halv kopp olivenolje og en halv kopp med frisk sitronsaft. Dette er laget for å belegge steinene og gir mulighet for enkel passasje. Når du sitt fornødne i morgen, bør grønne gallestein vises i avføringen.

Andre naturlige behandlinger

En rekke enkle endringer i livsstil kan bidra til å senke risikoen for gallestein angrep og hindre nye gallestein fra forming. I tillegg til forbruker rikelig mengder vann, kan en diett høy i fiber og lite mettet fett være gunstig ikke bare i behandling av gallestein, men for din generelle helse. Gallestein kan være mer utbredt hos personer med en mangel på vitamin C og E og kalsium, men det er ingen medisinske bevis som støtter dette. Som sådan, ta kontakt med legen din før du starter en ny vitamin diett.

Naturlig rette for gallestein

Gallestein er en smertefull lidelse som kan ramme alle som spiser en høy-fett diett, om de er overvektige eller av en normal vekt. Gallestein, noen ganger større enn en ert i størrelse, kan du prøve å passere gjennom galleblæren exit tube, noe som ikke er bredere enn en hårsbredd - og det er hva som forårsaker sterke smerter forbundet med en "gallestein angrep." Tegn på en gallestein angrep inkluderer sterke smerter i øvre del av magen som kan vare i timevis. Smertene kan stråle ut til ryggen og offeret kan ha å holde skiftende posisjoner for å bli komfortabel.

Olive Oil Remedy

Ta 4 ts olivenolje og bland det med saften av en halv sitron. Legg til denne blandingen 1 fedd skrelt rå hvitløk som har blitt knust og hakket. Drikk dette concoction på tom mage hver dag i en måned. Husk at naturlige løsninger for de fleste plager ta lengre tid å arbeide effektivt enn tradisjonelle allopathic medisiner.

Apple Juice

Drikk en kopp eplejuice to ganger daglig i en måned. Eplejuice ødelegger gallestein ved å bryte dem ned til nesten ingenting, slik at de kan overføres fra kroppen smertefritt. Spise en balansert diett som inneholder moderate mengder fett anbefales å holde gallestein i sjakk.

Daglig Forebygging

Drikker kaffe kan bidra til å forhindre gallestein, og kaffe er full av antioksidanter, så gå videre og drikke litt. Hold deg unna fettrik junk food som bare vil gjøre deg feit. Drikk åtte glass friskt vann daglig.

Visse matvarer spist daglig kan holde gallestein under kontroll slik som 1/2 ts gurkemeie pulver; rå rødbete juice; seks reddiker; ett eple, pære, lime eller grapefrukt; og kamille og Cleaver te. Å spise sitrusfrukter hjelper, da de inneholder pektin, tenkte å fjerne gallestein.

Også trener daglig og få nok søvn.

Hvordan få behandling for gallestein

Hvordan få behandling for gallestein


Galleblæren lagrer overflødig galle som produseres av leveren. Det er en liten pæreformet sekk og henger mellom leverens fliker. Kolesterol kombinert med galle produserer gallestein. Gallestein kan forårsake alvorlig høyre øvre magesmerter og kan også simulere et hjerteinfarkt. Les videre for å lære mer.

Bruksanvisning

•  Få behandling for gallestein naturlig. Mens konvensjonelle medisin leger vanligvis anbefaler å ha galleblæren fjernet, er det alternativ medisin behandlinger som kan skylle ut galleblæren, fjerne gallestein.

Gjør en galleblæren flush, etter en syv dagers plan. Fra mandag til lørdag, drikke alt eplejuice du muligens kan. (Du kan fortsatt spise og drikke som du vanligvis gjør). Tre timer etter din vanlige lunsj på lørdag, oppløse 2 ts. Epsom salter i et lite glass med varmt vann og drikke. Stålsett deg; det smaker dårlig. Så, drikk et glass grapefruktjuice. Gjenta denne prosessen to timer senere.

Fortsett å få behandlingen for gallestein ved å fortsette galleblæren flush i ditt kveldsmåltid på lørdag. I stedet for hva du pleier å spise til kvelds, spiser halvparten av en grapefrukt og drikke et glass grapefruktjuice.

Bland ½ kopp varm, uraffinert olivenolje og ½ kopp grapefruktjuice ved leggetid på lørdag. Drikk denne blandingen. Deretter bland ½ kopp uraffinert olivenolje og ½ kopp fersk presset sitronsaft. Drikk dette og deretter gå til sengs.

Ligge i sengen på høyre side med høyre kneet trukket opp så tett til brystet som mulig. Opprettholde denne posisjon i 30 minutter; så kan du sove i din vanlige posisjon.

Få opp søndag morgen og drikke 2 ts. Epsom salter i et lite glass varmt vann en time før du spiser vanlig frokost. Dette fullgalleblæren flush og behandling for gallestein. Du kan se små grønne steiner formet uregelmessig i din avføring den dagen. Disse kolesterol steiner kan være på størrelse med kiwi frukt eller litt mindre enn moreller. Noen kan likne drue frø.

Folk rettsmidler for gallestein

Folk rettsmidler for gallestein


Folk har lidd av gallestein i generasjoner. De oppstår når galle i galleblæren stivner. Flertallet av gallestein er kolesterol steiner, ifølge en publikasjon ved Robert Wood Johnson universitetssykehus. Søke råd fra en lege før du prøver å behandle gallestein med folk rettsmidler. Hvis en gallegang er blokkert, kan alvorlige medisinske komplikasjoner oppstå.

Olive Oil Folk rettsmidler

Spyl gallestein fra systemet med en olivenolje fort. Slutte å spise fast føde på dagen; du kan drikke klare væsker inntil 18:00 Drikk 1/4 kopp ren olivenolje, etterfulgt av 1/4 kopp sitronsaft, begynner på 7:00 på kvelden. Ikke kombiner dem; drikke dem separat. Ligg på høyre side i 20 minutter, og gjenta prosessen. Fortsett til du har konsumert 16 oz. olivenolje. Den neste dag, bør gallestein passere ut av systemet.
Fast i to dager, drikker bare ren, økologisk eplejuice. På kvelden den andre dagen, drikker 1/3 kopp olivenolje, etterfulgt av 1/3 kopp sitronsaft. Gallestein bør fjernes neste dag.

Chanca Piedra

Brygge en te ved å bringe 8 oz. vann til å koke, og helle det over 2 ts. av Chanca piedra blader og stengler. Dekk til og la bratt i 15 minutter. Drikk te en til tre ganger om dagen i flere dager. Fordøye det ukentlig for å hindre fremtidige galleblæren angrep. Chanca Piedra er en plante fra Amazon og andre regnskogsområder. Det har vært brukt som folkemedisin for gallestein, nyrestein og andre aliments i mange år. Noen av de andre navnene det er kjent som er Quebra pedra, stein-breaker og Åmli. Alle deler av planten er medisinske, ikke bare bladene. Ta det i kapselform hvis ønskelig, i stedet for å drikke te.

Urter

Plasser 1 ts. av tørket brennesle i en kopp og hell en kopp kokende vann over den. La den sitte i 10 til 15 minutter, og deretter drikke. Drikk ett eller to kopper om dagen. Peppermynte-te er også bra for behandling av gallestein. Bruk tørket peppermynte blader og brygge det på samme måte. Ferske løvetann blader kan spises rå, dampet eller gjort til en te som folkemedisin for gallestein. Rosemary er ofte brukt fordi det sies å bidra til å slappe av spasmer assosiert med gallestein. Den kan spises fersk i en salat, eller en te kan være brygget fra den.

Hvordan å behandle gallestein naturlig med urte hjem rettsmidler

Hvordan å behandle gallestein naturlig med urte hjem rettsmidler


Galleblæren får giftstoffer fra leveren i en form som kalles galle og holder dem til de er klare til å bli utskilt. En gallestein, medisinsk referert til som en cholelith, er et krystallinsk steinlignende legeme som er dannet av akkumulerte avsetninger av gallekomponenter. Galleblæren kan utvikle mange små steiner eller én stor en. Størrelsen på steinene varierer, og kan være så liten som et sandkorn eller så stor som en golfball. Det er noen hjemme rettsmidler og urter som kan brukes til å forebygge og behandle gallestein. Les videre for å lære hvordan man skal behandle gallestein naturlig med hjem rettsmidler

Bruksanvisning

•  Spis matvarer som inneholder pektin som epler og sitrus for å forebygge gallestein. I tilfelle at en stein er til stede, er det anbefalt å drikke eplejuice i to dager. På den andre natten ta en blanding av tre gram mørk olivenolje og tre gram av friskpresset sitron. På den tredje dagen bør du være i stand til å passere steinen.

Bruk antilithic urter i ditt hjem rettsmidler for å forebygge og behandle gallestein. Disse er urter som bidrar til å hindre dannelsen av steiner i urinsystemet, samt i kroppens fjerning av de som har dannet. Antilithic urter omfatter persille, bearberry, grus rot, buchu og mais silke.

Ta hortensia urte kosttilskudd. Hydrangea ble brukt av indianere, samt de tidlige nybyggerne til å behandle gallestein og nyrestein. Bruken å behandle disse smertefulle steiner fortsatte inn i det nittende århundre. Nå er det fornyet interesse i kraft av hortensia å forhindre og eliminere gallestein.

Opprettholde en sunn vekt. Kliniske undersøkelser har vist at personer som er selv moderat overvektig øke sjansene for å utvikle gallestein.

Følg en stor grad vegetarisk kosthold for å unngå gallestein, eller etter behandling for gallestein. Sukker, bakverk, stivt og fet mat bør elimineres. Frukt, grønne grønnsaker og skummet melk bør omfatte hoved kosthold. Magert kjøtt og fisk kan inntas i moderate mengder.

Naturlige måter å bli kvitt gallestein

Gallestein er små baller av fordøyelsesvæske som stivne og deretter sette inn i galleblæren. De kan være så liten som en klype salt eller så stor som en golfball. De er forårsaket av kosthold, kroppsvekt og naturlig kroppens kjemi. Det er flere måter å bli kvitt dem.

Gallestein bakgrunn

Store gallestein kan være ganske smertefullt som galleblæren er et relativt lite orgel og kan kreve galleblæren fjernes kirurgi, som typisk stopper dannelsen av gallestein og har ingen negative effekter på mennesker. Imidlertid kan mindre gallestein overlates til seg selv, og vil typisk skylle ut av kroppen naturlig. Det er noen spyler og renser at folk kan ta for å hjelpe klare gallestein naturlig ut av kroppen.

Gallestein flush

Hensikten med en galleblæren flush er å rydde ut noen av fordøyelsesvæske som kunne herde og sette seg fast i galleblæren. Dette bør også bidra til å hindre steiner før de er opprettet.

Å spyle skikkelig systemet ditt, vil du trenger for å planlegge en hel helg der du ikke har noe å gjøre, men være hjemme og fokusere på flush. På fredag ​​på ca 19:00 ta 2 sitroner og klem dem i 2 kopper av extra virgin olivenolje. Fra da begynne å drikke to tbls. av denne concoction hvert 15. minutt til du er ferdig med hele greia. Ikke prøv å drikke alt på en gang som det vil sikkert gjøre deg syk.

På lørdag vil du tilbringe mye tid å gå på do og å utvise kuler av forskjellige farger (brun, oransje, grønn) så vær forberedt på å også ha noen magesmerter i tillegg. Prøv å ikke konsumere noe med oljer i det til neste måned; Kroppen din vil takke deg.

Gallestein Og Andre Organ Flush

En mye mer komplisert galleblæren rens er også tilgjengelig, og er svært lik et kolon rens som ikke bare detoxifies kroppen din, men også angivelig hjelper deg å miste vekt. Galleblæren rens tar en uke å fullføre.

For seks strake dager, drikke minst 64 oz. av vann blandet med sitroner. Også må du legge til følgende elementer til vannet i løpet av dagen: Hydrangea Root ekstrakt (tre ganger om dagen), 3 tabletter av Vital Grønn Cleansing Formula, en kopp Cleansing te etter middag og 1 ts. av Reneau.

Etter å sette i formelen ovenfor i seks dager, på den syvende dag er det anbefalt at du bor hjemme og drikke så mye eplejuice som mulig. Like før sengetid på den sjette dagen drikke åtte oz.of eplejuice, en halv kopp virgin olivenolje og en halv kopp med sitron. På den syvende dagen eplejuice vil komme godt med som du vil være på badet mye utpakking mange elementer fra hele fordøyelsessystemet.

Apple Juice Remedy for gallestein

Apple Juice Remedy for gallestein


Gallestein kan være svært smertefullt. Hvis du opplever ekstremt ubehag etter å ha spist, spesielt fet mat, har du sannsynligvis har gallestein. Det er en kinesisk eplejuice middel for å bli kvitt gallestein naturlig heller enn gjennom kirurgi eller reseptbelagte medisiner.

Apple Juice Plan

Hvis du ønsker å prøve eplejuice plan for å kvitte seg med gallestein må du følge to trinn av handlingen over seks dager.

For de første fem dagene av planen har du to valg. Du kan enten spise fire eller fem epler om dagen, eller du kan drikke fire glass eplejuice hver dag. Begrunnelsen for denne dietten er at pektin i epler myker gallestein og forbereder dem til å bli utvist fra galleblæren.

I løpet av første del av eple juice diett må du spise et sunt kosthold. Pass på at du spiser en høy fiber diett som er lav i fett. Du bør få minst 30 gram fiber daglig. Dette kan oppnås ved å spise hele korn og rikelig med frukt og grønnsaker. Du bør sikte på å få 5 til 9 porsjoner med frukt og grønnsaker per dag. Også sørge for at kostholdet ditt er lavt på fett. Ikke spis sukkerholdig mat og være sikker på at du spiser magert kjøtt, ikke høy fett kjøttstykker.

The Sixth Day

På den siste dagen av eple kosthold vil du hoppe over kveldsmåltid. I stedet bør du drikke en kopp varmt vann med en teskje av Epsom salt blandes i. Gjenta denne prosessen en og en halv time senere. Dette trinnet forbereder galleblæren for å frigjøre gallestein.

En og en halv etter andre glass Epsom salt og vann time, bland en kombinasjon av ½ kopp olje (enten olivenolje eller sesamolje) og ½ kopp sitronsaft. Sørg for at den er godt blandet og deretter drikke det. Denne prosessen smører gallestein, slik at de vil komme ut av galleblæren.

På den syvende dagen, når du har din avføring, vil du se grønne steiner i avføringen. Ifølge talsmenn for dette midlet, disse grønne steiner er faktisk gallestein at kroppen din har utvist. Du skal føle deg bedre nå som du er ferdig med eplejuice kosthold og du bør oppleve færre problemer med å fordøye maten.

Science uenig

Det er ingen medisinsk bevis på at den kinesiske eplejuice rette for gallestein faktisk fungerer. Leger spekulerer i at hva folk ser i deres avføring er ikke gallestein men faktisk restene av olivenolje og sitronsaft.

Forebygge gallestein

Du kan forhindre fremtidige gallestein med noen få enkle trinn.

Kontrollere vekten. Selv noen få ekstra pounds kan utløse gallestein. Men det er også viktig å holde vekten stabil. Yo-yo slanking kan føre til gallestein.

Sammen med dette er også diabetes. Hvis du har diabetes, sørg for at det er under kontroll fordi diabetikere er mer utsatt for å få gallestein på grunn av forhøyede triglyseridnivåer.

Hold kolesterolet under kontroll. Overflødig kolesterol klumper sammen for å danne gallestein.

Unngå dietter høy i animalsk fett, siden det er først og fremst animalsk fett som samler til å forårsake gallestein. Det er best å spise et magrere kosthold siden alle fettstoffer spille en rolle i kolesterol.

Overflødig østrogen fra p-piller eller graviditet kan øke sannsynligheten for gallestein.

Slik utfører du en Liver Flush! Kvitte seg med gallestein!

Leveren er et av dine viktigste organer! Denne prosedyren avgifte leveren og galleblæren. Det kan overraske deg å vite at leveren flush har vært praktisert over hele verden i mange år! Dette er et forebyggende og vedlikeholdstiltak ikke skal brukes for store gallestein!

Bruksanvisning

Klargjør kolon for utvisning!
Før flush: Drikk en høy kvalitet eplejuice uten tilsetningsstoffer for 5 dager i tillegg til regelmessige måltider. Økologisk er best!

Dag seks! (Vanligvis lørdag!)
Spis et måltid. Tre timer senere blande en spiseskje av Epsom salt i 1/4 kopp varmt vann. Dette smaker som æsj! Så har en litt frisk grapefruktjuice klar til å drikke etterpå for å kutte smaken. Epsom salt fungerer som et avføringsmiddel.

To timer senere:
Gjenta Epsom salt blandingen etterfulgt av grapefruktjuice.
Middag: Har grapefruktjuice bare for måltidet.

Bedtime: Drikk 1/2 kopp varm uraffinert olivenolje med 1/2 frisk sitronsaft.
Gå direkte til sengs. Ligge på din høyre side med knærne trukket tett til brystet i 30 minutter. Kvalme er vanlig, men dette vil passere.

Neste Morning! (Søndag!) En time før frokost, ta en spiseskje med Epsom salt oppløst i 1/4 kopp varmt vann.

Du kan deretter gå tilbake til vanlig spising planen.
Din neste avføring vil du se små gallestein i toalettet. De er lys til mørk grønn i fargen og størrelse fra små sesamfrø til omtrent på størrelse med en stor ert. Hvis du ser en masse steiner gjenta flush i cirka en måned! Dette leveren flush bør gjøres en gang i året.

Etter en flush må du holde fiber flyter i din diett eller tarmer kan bli litt svak.

Tips og advarsler

  • Matvarer som hjelper leveren: Te, Epler, løk, tyttebær, brokkoli og druer.
  • Ikke for å bli brukt av en person med store gallestein som ikke kan sendes trygt om systemet.
  • Denne fremgangsmåten er for opprettholdelse av en ellers frisk person!
  • Ikke gjenta dette flush mer enn to ganger i året.

Naturlig metode for å bli kvitt gallestein

Gallestein, herdet forekomster av en fordøyelsesvæske som kalles galle, dannes i galleblæren. Steinene vanligvis forblir asymptomatisk; men når de begynner å vokse, kan problematisk symptomer. Mens det kan være fristende å prøve å bøte på denne lidelsen gjennom kroppen rødmer eller faste, er det viktig at en lege konsulteres om det er noen symptomer eller tegn som blir bekymringsfull.

Årsaker

En av de viktigste årsakene til gallestein er fedme. Å være overvektig bidrar sterkt til overflødig kolesterol i gallen, lave gallesalter og mindre tømming av galleblæren, alle aspekter av gallestein utvikling. En diett høy i fett og sukker, kombinert med en inaktiv livsstil kan øke risikoen mens lav kalori, kan raske vekttap dietter forstyrre galle sammensetning og struktur.

Symptomer

Symptomer kan være intense smerter i øvre mageregionen som stadig øker over tid. Det kan også være smerter i ryggen mellom skulderbladene eller smerter under høyre skulder. Kvalme, raping, dårlig fordøyelse, oppblåst mage og oppkast kan også være til stede. Smerten oppleves kan være plutselig og intensivere raskt. Drikker et glass vann i starten av angrepet kan være nyttig i å lindre magesmerter.

Behandling

Hvis gallestein ikke forårsaker noen stress eller ubehag, behandling vanligvis ikke er nødvendig; Men, anbefaler Mayo Clinic å være oppmerksom på eventuelle problemer eller plager som kan utvikle seg. Å bidra til å redusere symptomer og kontrollere tilstanden, velger en diett som har et utvalg av frukt og grønnsaker, høy fiber, sunt umettet fett og tar vitamin C, E eller kalsium kan bidra til å forhindre ytterligere gallestein fra forming.
Rekreasjons og fysisk aktivitet utført på en jevnlig basis, slik som energisk gange, hagearbeid, yoga og aerobic, også kan minske symptomene. Når de blir små nok, kan steinene passere ganske lett ut av kroppen gjennom urinering.

Urter / kosttilskudd

Peppermynte-olje kosttilskudd kan bidra til å oppløse gallestein. Brukes også til å berolige en urolig mage og hjelpe på fordøyelsen, kan dette tillegget muligens bidra til å lindre kvalm symptomer assosiert med denne lidelsen. Melk tistel, kloden artisjokk, løvetann rot og gurkemeie er urter som lett kan bli brygget i te, og kan også bidra til å løse opp steinene.

Natural Aids

Å ha et høyt glass med eplejuice to til tre ganger om dagen kan bidra til å holde galleblæren sunt. Også drikker club soda eller pære juice hver dag kan bidra til å oppløse steiner. Ved å bruke olivenolje i matlaging kan også bidra til en sunn galleblæren.

Hvordan kan et Liver Flush Hjelp Fjern gallestein?

Hva er en Liver Flush?

En lever flush, også kalt en lever rens, er en alternativ terapi for fjerning av galleblæren steiner. Teorien i alternativ medisin er at galleblæren steiner starte med en usunn leveren og at hvis en person har galleblæren steiner, han også vil ha steiner i leveren. Alternative utøvere som fremmer leveren flush si at når leveren er renset og leveren steiner er fjernet, vil galleblæren steiner kommer ut også. Tradisjonell medisin ikke fremme bruk av en lever flush for å fjerne gallestein. Ifølge tradisjonell medisin, galleblæren steiner har opprinnelse i galleblæren og ikke i leveren. Tradisjonell medisin som vanligvis behandler galleblæren steiner med kirurgi. Til tross for forskjellen i meninger mellom alternative og tradisjonelle helse utøvere, noen pasienter hevder de har fått fritak fra en lever flush. Det har ikke vært nok vitenskapelige studier for å avgjøre gyldigheten av en lever flush.

The Liver Cleanse

Det finnes ulike oppskrifter og teknikker for en lever flush. Ulike alternativ helse utøvere hver synes å ha sine egne foretrukne metoder. Den grunnleggende metoden starter med en 3- til 5-dagers faste der personen drikker 4-6 glass eplejuice om dagen og spiser fem epler om dagen. Etter den raske, faster personen i ytterligere to dager og drikker bare vann. På natta under vann raskt, drikker den personen en eller to glass med en olivenolje og sitronsaft blandingen. Etter den raske, er gallestein ment å passere.

Når du skal gjøre en Liver Flush

Noen alternative helse utøvere anbefaler at hver person skal gjennomgå en lever flush flere ganger i året for å holde leveren og galleblæren sunt. Andre alternativ helse utøvere bare anbefale en lever flush hvis en person vet at hun har gallestein.

Medisinske råd

Personer som har diabetes, er svake, underernært eller som har store helseproblemer bør ikke gjøre en lever flush eller annen flush uten medisinsk tilsyn. Hvis du er usikker på om en lever flush er trygt for deg, søke råd fra helsepersonell.

Hvordan Pass gallestein naturlig

Hvordan Pass gallestein naturlig


Gallestein som bygges opp i galleblæren kan virke ufarlig, og føre til at du noen skade eller ubehag i begynnelsen, men som de bygger opp, kan du merke intense smerter i ryggen eller magen, særlig etter måltider. Disse steinene kan også komme i veien for riktig fordøyelse og til og med føre til kreft. Mange mennesker velger å ha sine gallestein fjernes kirurgisk, men våkner opp fra kirurgi for å finne sin hele galleblæren er fjernet. Ved bestått gallestein naturlig, kan du unngå et besøk til sykehuset, og sørge for at du holder din galleblæren for resten av livet ditt.

Bruksanvisning

•  Drikk flere glass eplejuice hver dag for et antall dager før du begynner rens å passere dine gallestein. Natural Cancer Cures foreslår å drikke minst fire glass om dagen i seks dager, mens Worldwide Health Center foreslår å drikke to glass per dag i 14 dager. Innholdet i eplejuice myke opp steiner for å hjelpe dem å passere lett gjennom gallekanalene. Hvis du vet at du har mye av gallestein å passere, kan det være lurt å bløtgjøre dem ved å drikke eplejuice for en lengre periode av dager i stedet for en kortere periode.

Spis bare ikke-fett måltider om dagen for rens, og ikke spise noe etter 14:00 for eksempel bare spise ting som ikke-fett frokostblandinger, frukt, grovt brød, honning eller grønnsaker. Ikke spis ting som smør, melk eller kjøtt.

Drikk en teskje av Epsom salt oppløst i vann ved 18:00 og en annen på 20:00 for å åpne gallegangene for å hjelpe bestått av gallestein.

Bland sammen 1/2 kopp olivenolje med 1/2 kopp grapefrukt eller appelsinjuice. Legg i saften av en hel, frisk sitron og ta det til badet med deg.

Drikk olivenolje og juice blandingen gjennom et sugerør mens du står opp på 22:00 Drikk den innen fem minutter og umiddelbart legge seg ned på høyre side og bli helt stille i 20 minutter. På dette punktet, kan du føle gallestein passerer gjennom gallegangene, som kan føles som klinkekuler som passerer gjennom systemet. Du skal ikke føle noe smerte fordi gallegangene er åpne fra Epsom salter. Etter denne perioden på 20 minutter eller mer, gå i dvale.

Drikk en annen dosering av Epsom salter når du våkner opp neste morgen, men ikke drikke det før 6 am Du kan gå tilbake til sengs etter dette. Gjenta dette trinnet to timer senere, etter som du kan også gå tilbake til sengen.

Begynn å spise to timer etter din siste Epsom salt behandling. Start med fruktjuice og deretter spise frukt ca 30 minutter senere. En time etter det, kan du begynne å spise lett mat, som grønnsaker, frukt eller salater som ikke inneholder fet mat. Ved middagstider, bør du føler deg frisk nok til å spise regelmessig, men prøv å spise noe sunt.

Tips og advarsler

  • Gallestein vil passere i avføringen. De kan være grønn eller gul-farget i utseende og vil trolig passere en gang i morgentimene.
  • Forvent å ha diaré på enkelte punkt. Du kan ha den på kvelden etter å ha tatt olivenolje og juice blanding, i morgen eller begge deler. Dette er normalt og vil tillate deg å passere din gallestein naturlig.
  • Akkurat som alle andre medisinske behandlingsprosedyre, passerer gallestein kommer naturlig med sin egen risiko. En risiko kan være gallestein bli sittende fast i gallegangene selv om du åpner dem med Epsom salter. Hvis du er nervøs for å gjøre denne prosedyren hjemme, konsultere legen din først.

Gallestein rettsmidler

Galleblæren samler galle, som utskilles av leveren. Bile er en høyt kolesterol væske som hjelper tarmsystemet pause maten ned for enklere fordøyelsen. Gallestein dannes når det er for mye kolesterol i gallen, og de små dråpene vokser, så stor som en egg i noen tilfeller. Du kan ikke selv innser at du har gallestein med mindre de begynner å forårsake smerte, normalt fordi en gallestein har fått fast i en gallegang, som blokkerer flyt av galle.

Low Fat Diet

Fordi gallestein er forårsaket av for mye fett og kolesterol i de fleste tilfeller, endre kostholdet til en fettfattig diett og mister vekt kan noen ganger hjelpe lindre symptomene. Dette fungerer i noen tilfeller, men er ikke den sikreste av gallestein rettsmidler.

Laparoskopisk kirurgi

Laparoskopisk kirurgi er utført ved å gjøre fire spalter om en tomme lang hver. Et lite periskop er satt til magen gjennom en spalte slik at kirurgen kan se galleblæren. De andre tre spaltene tillate legen å arbeide med spesielle instrumenter for å fjerne galleblæren. Operasjonen innebærer en overnatting på sykehuset, normalt. Dette kalles ofte Band-Aid kirurgi, men det er den mest drastiske av gallestein rettsmidler. Men kirurgi for å fjerne galleblæren gjør hindre dannelsen av nye gallestein.

Reseptbelagte legemidler

Det er noen reseptbelagte legemidler som er ment å krympe eller oppløse gallestein over en periode på måneder eller år. Disse medikamentene virker i om lag 20 prosent av tilfellene. Gallestein kan returnere hvis medisinen stopper blir tatt.

Naturlig rettsmidler

Noen mennesker har hatt suksess behandle gallestein med naturlige rettsmidler, for eksempel en daglig blanding av olivenolje, sitronsaft og en liten bit av hvitløk. Svart frø olje er en annen leveren rensing produkt å prøve daglig. Du kan også prøve to tsps. lecitin granuler på en daglig basis. Gurkemeie, rå rødbete juice, reddiker, lime, epler, pærer, grapefrukt og kamille eller kløyve te er andre gradvise naturlig gallestein rettsmidler.

One Day Flush

For en dag spiser bare økologiske epler, helst grønne epler, eller rå eplejuice opp til en halvliter. Den kvelden, før du går til sengs, varm 2/3 kopp virgin olivenolje til kroppstemperatur og bland det med en 1/3 kopp sitronsaft. Nipp blandingen og gå rett til sengs, ligger på din høyre side med høyre ben trukket opp. I morgen, bør du treffe andre gallestein. Du må kanskje gjenta prosedyren flere ganger, spesielt hvis du har flere gallestein.

Symptomer

Vanligvis vil du få en jevn smerte i høyre side. Du kan også ha kvalme, oppkast og feber. Akutte gallestein anfall ofte skje etter en stor eller fet måltid, så unngå disse typer måltider er fortsatt den beste av gallestein rettsmidler. Dette er hvor maten du spiser er viktig, og bor på lite fett, kan lavt kolesterol dietter holde deg fra å bli en kronisk lidende av gallestein og også bidra til å unngå nødvendigheten av å ha din galleblæren fjernes.

Hvordan behandle en gallestein

Gallestein dannes i gallen, og de lå i galleblæren. De er forårsaket av kalsiumsalter og kolesterol. Det er flere risikofaktorer for å anskaffe gallestein, inkludert overvekt, kvinne eller eldre. Når gallestein angripe, kan symptomer som kvalme og magesmerter oppleves. Smerten knyttet til dem kan være alvorlige. Med det i tankene, er det flere måter som gallestein kan behandles.

Hvordan behandle en gallestein

Gjør ingenting i det hele tatt. Det er noen tilfeller når gallestein blir oppdaget gjennom rutinemessige kontroller for andre forhold. Når dette er tilfelle, de egentlig ikke komme med noen symptomer, så legen vil anbefale bare venter den ut for å se om noen symptomer.

Få din galleblæren fjernes. Hvis gallesten og symptomene er alvorlige nok, er kirurgi brukes til å fjerne galleblæren fra kroppen. I laparoskopisk kirurgi, er et lite innsnitt gjort og galleblæren fjernes ved små verktøy. I åpen kirurgi, er et stort innsnitt gjort i magen og galleblæren fjernes deretter.

Ta noen tabletter. Det er et medikament som kalles ursodiol som brukes til å oppløse små steiner, også kalt gallesalter. Du må kanskje ta disse tablettene i mange år for å hindre gjentakelse av nye steiner.

få dem brutt opp. Lydbølge terapi er et annet behandlingsalternativ som kan utnyttes. I denne fremgangsmåten, blir lydbølger som har en veldig høy frekvens sendes inn i galleblæren til å bryte opp steiner. Etter dette skjer, er ursodiol tabletter gitt for å løse opp noen fragmenter som kan stå bak.

Bruk en løsning. Et annet alternativ behandling er utført ved bruk av et kateter. Etter at kateteret er innført i galleblæren, blir en oppløsning sendes gjennom det som hjelper til å oppløse gallestein. Dette skjer over et par timer og har en god suksessrate når det gjelder tilbakefall.

Hjem rettsmidler for gallestein fjerning

Hjem rettsmidler for gallestein fjerning


Hjem rettsmidler for gallestein fjerning, som kan omgå behovet for galleblæren fjerning kirurgi, omfatter bruk av urter, tarmrensemidler og vanlige husholdningsartikler. Mens mange hjem rettsmidler for gallestein fjerning kan være uavhengig vellykket, mange velger å innlemme to eller tre metoder for å sikre at deres gallbladders bli og forbli gallestein gratis.

Gold Coin Grass

Ved hjelp av gullmynt gress, en urt, er en tradisjonell kinesisk metode for å fjerne gallestein. Selv om det kommer i andre former, erverve mynt gresset i skjær form fordi det har blitt funnet å være den mest effektive til å fjerne gallestein. Ta 1 spiseskje med skjær hver dag gjennom munnen til du er ferdig flasken, for omtrent to til tre uker. Det rette mykgjør og knuser steinene over tid og gallestein vil sakte bli utvist fra kroppen din.

Intestinal rensing

Kjøpe bentonitt leire og pulverisert psyllium skall. Sug ikke mer enn 1 spiseskje av leire i en kopp med filtrert vann i 12 timer. Etter blanding 1 ss psyllium skall inn i concoction, drikke og spise blandingen umiddelbart. Drikk en kopp varmt vann før du går til sengs. Når du våkner opp, drikke to kopper varmt vann og plass ut seks mer kopper varmt vann hele dagen. Gjenta prosessen for en til to uker før alle intestinal hindringer er ryddet og avføringen går tilbake til normalt.

Galleblæren Flush

Galleblæren flush hjemme bøte vil ta deg et par dager å fullføre. På den første dagen, spiser bare, ikke-fet mat for ikke-behandlet, for eksempel grønnsaker og frukt. Slutte å spise minst en time før sengetid og drikke en blanding av en kvart kopp friskpresset sitronsaft og en kvart kopp extra virgin kaldpresset olivenolje. Gjenta denne prosessen i 15-minutters intervaller til du har drukket til sammen 1 kopp olivenolje og 1 kopp sitronsaft. Legg deg ned og sove på høyre side. Når du våkner opp neste morgen, bland 2 ts av ikke-iodized havsalt inn i 4 kopper varmt vann og drikke ned blandingen. Drikk buljong og spise lett kokte grønnsaker hele dagen. Gallestein vil forlate kroppen din på den andre dagen.

Hvordan de behandler gallestein Do?

Gallestein er hindringer laget av kolesterol og eller kalsiumsalter som dannes i galleblæren eller i gallegangene. Selv om gallestein ofte forårsake ingen symptomer, kan noen tegn på gallestein være kvalme eller magesmerter.

Kirurgi

Ifølge Mayo Clinic, er kirurgi den foretrukne måten å behandle gallestein. Galleblæren er fjernet under operasjonen. Gallestein kirurgi, eller cholecystektomi, er en av de mest vanlige operasjoner i De Forente Stater.

Laparoskopisk kirurgi

Laparoskopisk kirurgi bruker et lite rør inn gjennom magen. Snittene for laparoskopisk kirurgi er små. Et kamera festet til røret hjelper leger ser graden av blokkering samtidig gi en innvendig visning av magen i løpet av galleblæren fjernes.

Åpen kirurgi

Åpen kirurgi bruker et stort snitt i buken for å fjerne galleblæren. Åpen kirurgi er oftest brukt i alvorlige tilfeller.

Salttabletter

Bile salt tabeller brukes til å bidra til å oppløse kolesterol steiner. For best resultat, er disse salttabletter ofte tatt flere år.

Sjokkbølger

Sjokkbølgebehandling, eller ekstrakorporal sjokkbølgen lithotripsy, bruker lydbølger til å ødelegge gallestein. Sjokkbølge terapi er mest brukt når det er en liten sten eller et mindre antall steiner.

Perkutan Elektro Litotripsi

Perkutan elektro lithotripsy bruker energi blasts å bryte fra hverandre steiner. Denne fremgangsmåten bruker et kateter satt inn i galleblæren for å levere energi-blaster.

Definisjon av gallestein

Ifølge Mayo Clinic, kan gallestein være så liten som et sandkorn eller så stor som en golfball. Leger diagnostisere gallestein ved hjelp av blodprøver, mageultralydundersøkelser og andre diagnostiske tiltak. Når gallestein blir symptomatisk, kan din lege indikere en kolecystektomi, galleblæren fjernes eller gallestein-oppløsende medisiner.

Betydning

"Gallestein er herdet forekomster av fordøyelsesvæske som kan dannes i galleblæren", ifølge Mayo Clinic.

Identifikasjon

Selv om mange mennesker med gallestein aldri oppleve symptomer, kan gallestein forårsake andre symptomer hvis de blir forstuet i en kanal og føre til blokkering. Disse symptomene omfatter plutselig, intens smerte i øvre høyre del av magen, ryggsmerter og høyre skuldersmerter.

Typer

Kolesterol gallestein og pigment gallestein er de to vanligste typene av gallestein. Kolesterol gallestein er vanligvis gul og består hovedsakelig kolesterol mens pigment gallestein er vanligvis mørk brun eller svart og inneholder bilirubin, et kjemikalie som bryter ned de røde blodcellene i galleblæren.

Årsaker

Selv leger er ikke sikre på hvorfor gallestein utvikle, tror de at kolesterol og bilirubin overproduksjon i galle, fordøyelsesvæske i galleblæren, bidrar til gallestein utvikling. I tillegg, når galleblæren ikke tømmes effektivt, kan gallen bli over konsentrert og bidrar også til dannelse av gallesten.

Forebygging / løsning

For å forebygge gallestein, opprettholde strenge måltid tidsplaner, holde seg fysisk aktiv og opprettholde en sunn vekt i henhold til legens råd.

Typer av gallestein

Typer av gallestein


Gallestein, også kalt gallestein, består av fordøyelsesvæsker som danner til harde, steinlignende innskudd i galle. Et flertall av gallestein dannes i galleblæren. Gallestein størrelser varierer fra så lite som et sandkorn til like stor som en golfball.

Kolesterol gallestein

Kolesterol gallestein er den vanligste typen av gallestein. Disse gule gallestein består primært av uoppløst kolesterol.

Sort Pigment gallestein

Svart pigment gallestein dannes når gallen inneholder et overskudd av bilirubin, et pigment i blodet som passerer gjennom leveren. Bilirubin kombinerer med kalsium for å danne svarte gallestein.

Brown Pigment gallestein

Brune pigment gallestein dannes når bakterier endrer bilirubin i galleblæren. Den endret bilirubin deretter kombinerer med kalsium og fett for å danne mørkebrune gallestein.

Ceftriaxone gallestein

Pasienter tar ceftriaxone antiobiotic tidvis danne gallestein. Medisinen kombinerer med kalsium i galle å utvikle harde avleiringer.

Risikofaktorer

Personer med diabetes og skrumplever er mer sannsynlig å ha steiner form i sine gallbladders. Gallestein er også mer vanlig i indianere, kvinner og personer eldre enn 40 år.

Hva som forårsaker gallestein hos barn?

Galleblæren er et lite organ som lagrer galle før kroppen er klar til å bruke den for fordøyelsen. Når galle er nødvendig, galleblæren frigjør det i tarmen. Galle er produsert av leveren og hjelper til med fettfordøyelsen. Det består av vann, fett, salter, proteiner, bilirubin og kolesterol. Gallestein vanligvis form når kolesterol stivner, men gallestein kan også dannes fra herdet bilirubin. Gallestein er mer vanlig hos voksne, men barn også noen ganger få gallestein. Vanligvis barn som utvikler gallestein har ingen spesiell grunn eller underliggende tilstand ansvarlig for gallestein formasjoner; imidlertid flere faktorer og forhold øke risikoen for gallestein formasjoner hos barn. I tillegg, de barna som har foreldre som har hatt gallestein er mer sannsynlig å utvikle gallestein selv.

Blood Cell Unormalt

Barn med unormale røde blodceller kan utvikle gallestein. Hemolytisk anemi (spherocytosis) er et problem som oppstår når røde blodlegemer brytes ned for fort og deretter cellenes hemoglobin endres til bilirubin. Bilirubin hoper seg opp i galleblæren og kan danne gallestein.

Andre underliggende forhold

Barn med cystisk fibrose og sigdcelleanemi noen ganger utvikle gallestein. Dessuten kan barn med nedsatt immunforsvar være en større risiko for å utvikle gallestein. Svekket immunsystem, kan forekomme som et resultat av sykdommer, som HIV, eller kreftbehandlinger, slik som kjemoterapi.

Fysiske forhold

Overvektige barn har større sannsynlighet for å utvikle gallestein. Dessuten kan barn som har hatt flere abdominal kirurgi eller en rygg skade være mer utsatt for å utvikle gallestein.

Intravenøs ernæring

Barn som har vært på en materør for en lengre periode er på et høyere risiko for å utvikle gallestein. Intravenøs feedings påvirke flyten av galle ved å bremse den ned, noe som kan fremme dannelsen av gallestein. Ifølge University of Maryland, om lag 40 prosent av personer som har fått intravenøs feedings utvikle gallestein.

Symptomer

Et barn som har gallestein kan oppleve intense smerter i øvre høyre side av magen og ryggen. Smerten kan oppleves når som helst, men det ofte følger måltider som inneholder fettete matvarer. Barn med gallestein kan også oppleve kvalme og / eller oppkast.

Diagnose og behandling

Gallestein kan påvises via ultralyd. Den eneste effektive behandlingen for gallestein er å fjerne galleblæren (kolecystektomi). Galleblæren er fjernet laparoskopisk under narkose. Siden galleblæren eneste funksjon er å lagre galle, er det ikke en viktig del av fordøyelsessystemet. Uten en galleblæren, vil gallen bare flytte direkte fra leveren til tarmene.

Gallestein symptomer hos barn

Gallestein symptomer hos barn

Galleblæren er et lite organ som holder galle. Det ligger like under leveren og sammen med bukspyttkjertelen og leveren gjør opp galle systemet. Disse organene hjelpe produsere og lagre galle og enzymer som hjelper kroppen å bryte ned fett i leveren. Gallestein er mer vanlig hos voksne, men barn kan utvikle dem. Mens noen barn kan utvikle gallestein, ifølge Seattle Children Hospital, barn med arvelig blodproblemer, fedme eller en familiehistorie med gallestein er på et høyere risiko. Gallestein er faste partikler som dannes i gallen og kan variere i størrelse fra så liten som et sandkorn til så stor som en golfball. Mens de fleste gallestein er ikke symptomatisk og ikke skape problemer, hvis det er mange av dem eller en stor en, kan det føre til ubehag.

Magen Pain

Ifølge eMedicine Helse, smerter i øvre høyre side av magen er det vanligste symptomet av gallestein hos barn. Smerter forbundet med gallestein vil intensivere etter at barnet spiser en fet måltid fordi fettet i maten fører til at galleblæren til kontrakt. Den intensiverte smerter kan vare i flere timer, og vil vanligvis gå bort av seg selv. Imidlertid vil smerten komme tilbake med hver galleblæren angrep.

Ryggsmerter

Siden ungdommer er i stand til å finne sin smerte enklere, kan de klage over ryggsmerter eller skuldersmerter. Dette vil bli ledsaget av smerter i øvre høyre mageområdet.

Kvalme

Hvis gallestein flytte ut av blæren, kan de forårsake blokkering i hvilket som helst av de kanaler som forbinder til galleblæren, bukspyttkjertelen eller leveren. Dette kan føre til at barnet har en følelse av kvalme og i noen tilfeller oppkast. Hvis oppkast fortsetter over en lengre tidsperiode, kan det føre til barnets kropp bli dehydrert. Mer væske enn normalt skal konsumeres for å holde kroppen riktig hydrert.

Fever

En feber er kroppens naturlige måte å si at noe er galt. Det kan skje når som helst på kroppen kjemper en infeksjon og kan også være et tegn på at en gallestein er årsak til et problem et sted i kroppen. Den feber vil vanligvis være ledsaget av andre symptomer, og hvis barnet er mistenkt for å ha gallestein, kan en ultralyd utføres av en lege for å bekrefte tilstanden og på riktig måte å behandle den.

Gulsott

Gulsott er en gulaktig farge på øyne og hud. Dette er forårsaket av høye nivåer av bilirubin i blodet. Bilirubin utskilles i galle, så hvis gallestein blir et problem, er det kan gjøre barnets hud har en gulaktig fargetone som også vises i det hvite i øynene.

Slik håndterer gallestein

Ifølge American Association Gastroenterologisk (se referanse 2), er gallestein krystallisert biter av galle som dannes i galleblæren, som er plassert under nyre. Disse steinene kan reise forbi galleblæren og kan til slutt nå andre deler av kroppen, inkludert bukspyttkjertelen, hvor de kan bli en alvorlig medisinsk problem. Det er flere måter en person kan håndtere gallestein for å holde denne potensielt farlig tilstand i sjakk.

Slik håndterer gallestein

•  Opprettholde en sunn livsstil. Dette inkluderer å spise en redusert kaloriinntak hvis du er overvektig, og utføre minst 30 minutter fysisk aktivitet, for eksempel sykling, svømming eller jogging, flere dager i uken. Vekt bør også være tapt langsomt, med en hastighet på omtrent 1 til 2 pounds per uke. Rapid vekttap kan også føre til dannelse av gallestein, ifølge WebMD (se henvisning 3).

Legg fiber til kosthold. Ifølge Mayo Clinic, (se Referanse 2) fiberrike matvarer som frukt, grønnsaker og korn kan bidra til å forhindre dannelsen av nye gallestein. Matvarer som inneholder umettet fett, som nøtter og fisk, kan også innføres i en persons kosthold for å administrere gallestein.

•  Innføre matvarer som inneholder vitamin C, vitamin E og kalsium. Disse matvarer, for eksempel kylling, kalkun, gulrøtter, mandler og kiwi, kan bidra til å redusere risikoen for dannelse av gallestein, ifølge Mayo Clinic (se referanse 2).

Unngå å hoppe over måltider. Ifølge Mayo Clinic (se referanse 2), fastende eller avbryte en normal spising tidsplan kan øke risikoen for dannelse av gallesten.

Hint

  • Kontakt legen din umiddelbart hvis du utvikler alvorlige symptomer på gallestein, inkludert frysninger, feber, gulfarging av hud eller det hvite i øynene.