Digidexo.com

Somatropin på resept

Somatropin Behandling for voksne

Somatropin er et lab opprettet versjon av veksthormon som er naturlig produsert av hypofysen. Barn er ikke de eneste som kan ha nytte av denne menneskeskapte veksthormon. Somatropin kan hjelpe voksne med ulike lidelser kjempe mot vekttap, muskelsvinn og anemi.

Forhold behandlet av Somatropin

Somatropin injeksjoner behandle mange forskjellige forhold. Veksthormonmangel er den vanligste årsaken til disse injeksjonene. Det gjør at folk med veksthormon mangler å vokse høyere under naturlige vekst spruter. Somatropin øker antall røde blodceller hos voksne som lider av anemi som følge av kronisk nyresvikt. HIV og AIDS-pasienter kan dra nytte av somatropin også, fordi det stopper den drastiske vekttap som er ofte et resultat av viruset. Voksne med kort tarm-syndrom kan hindre vekttap og muskelsvinn ved å få regelmessige somatropin injeksjoner.

Riktig bruk

Somatropin er kun tilgjengelig på resept. Den leveres i form av en injeksjon i muskelen eller under huden. Legen din vil sette injeksjonen, men i noen tilfeller kan du være i stand til å injisere deg selv hjemme. Hvis du ønsker å gjøre det hjemme, sørg for at du forstår instruksjonene. Legen din vil lære deg hvordan du bruker sprøyter, og vise deg de ulike deler av kroppen din som er gode injeksjonssteder. Bruk en annen del av kroppen din hver gang du setter en injeksjon med somatropin. Når du er ferdig med sprøyten, kast den i en punktering-proof container. Hold Brukte sprøyter vekk fra kjæledyr og barn.

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger av somatropin er hodepine, bryst hevelse på injeksjonsstedet, irritasjon, magesmerter, mild kvalme, gass, leddsmerter, hevelse og stivhet. Kontakt legen din umiddelbart hvis du opplever alvorlige bivirkninger, som for eksempel plutselige og sterke smerter øverst i magen, kvalme, oppkast, svetting, rask hjerterytme, feber, gulsott, plutselige og sterke smerter bak øynene, synsforstyrrelser, økt tørste, økt vannlating, nummenhet i hendene og hevelse i hodet, ansikt, hender eller føtter. Oppsøk akutt hjelp hvis du har en allergisk reaksjon på injeksjonen.

Advarsler

Utlevere dine fulle medisinske historie med legen din før du starter somatropin injeksjoner, spesielt hvis du har hatt allergi, traumer, kirurgi, diabetes, pusteproblemer, kreft, nyresykdom, leversykdom, skoliose, bukspyttkjertel, høyt blodtrykk, underactive skjoldbruskkjertelen eller hjerne tumorer. Diskutere eventuelle andre medisiner som du kan ta så legen kan avgjøre om de vil føre til en negativ reaksjon. Informer legen din om eventuelle allergiske reaksjoner på narkotikakonserveringsmidler eller veksthormon medisin som du kan ha hatt. Hvis du er gravid eller ammer, kan legen anbefale en annen form for behandling, da det er uklart om somatropin er skadelig for ufødte og ammende babyer.

Typer Resept Prevensjon

Typer Resept Prevensjon


Hvis du er ute etter en effektiv måte å hindre graviditet, kan reseptbelagte prevensjonsmetoder være riktig for deg. Det finnes mange forskjellige typer reseptbelagte prevensjon tilgjengelig, så alle bør være i stand til å finne minst en egnet alternativ som vil meed deres behov. Hvert alternativ har sine egne fordeler og ulemper, så det er viktig å diskutere grundig alternativer med legen din før du bestemmer om det spesifikke produktet er riktig for deg.

Pill

Det er mange valg av p-piller tilgjengelig. Noen kun inneholder progesteron, mens andre inneholder en kombinasjon av både progesteron og østrogen. Ifølge American Graviditet Association, p-piller er ca 99 prosent effektiv når instruksjonene blir fulgt skikkelig. Skyldes at kvinner mangler piller eller ikke starter en pakke på gang, er frekvensen av effektiviteten nærmere 93-97 prosent i gjennomsnitt.

Shot

Hvis du har problemer med å huske å ta en pille hver dag, kan prevensjon skutt være noe for deg. Dette bildet inneholder det syntetiske hormonet gestagen, og hindrer effektivt graviditet i inntil tre måneder. Effektiviteten rate for prevensjon skutt er over 99 prosent når de brukes nøyaktig, ifølge den amerikanske Graviditet Association.

Patch

Den prevensjon oppdateringen er en liten lapp som plasseres direkte på huden. Du plasserer plasteret et sted på kroppen din, og glemme det for uken. Når uken er opp, skifte ut den gamle patch for en ny. Etter at dette er gjort i tre sammenhengende uker, forlater du en lapp av for en uke for å få mensen og starte en ny syklus. Ifølge American Graviditet Association, er lappen ca 99 prosent effektivt for å forhindre graviditet.

Vaginal ring

Den vaginale ring er en fleksibel plast-ring som er satt inn i vagina for å forebygge graviditet. Ringen inneholder syntetiske hormoner, som er absorbert inne i skjeden, effektivt hindre graviditet i tre uker. Ved slutten av de tre uker, er ringen fjernes for menstruasjon. Ifølge American Graviditet Association, er vaginal ring om lag 98 prosent effektivt for å forhindre graviditet ved riktig bruk.

Iuds (intrauterin Device)

Kobberspiral er små enheter som inneholder enten kobber eller hormoner. De er satt inn i livmoren av legen din. Avhengig av typen, kan en IUD forblir inne i en kvinne å effektivt forhindre graviditet i fem eller 10 år. Spiralen har mindre enn en 1 prosent strykprosent, ifølge den amerikanske Graviditet Association.

Membran

En membran er en annen type barriere metode for prevensjon. Det er liten og kuppelformet og er plassert i vagina før samleiet å blokkere livmorhalsen og forhindre spermier fra å være i stand til å nå egg. I tillegg til å se en lege for å få en resept for membranen, vil legen også ha å gjøre en prosedyre på kontoret for å passe nøyaktig på mellomgulvet. Den amerikanske Graviditet Association sier at membranen har en 5 prosent strykprosent for perfekt og konsekvent bruk, men den gjennomsnittlige strykprosent er mye høyere på ca 18 prosent.

Livmorhals Cap

Ifølge American Pregnancy Association, er cervical cap ikke anbefalt og ikke ofte foreskrevet lenger. Det sier cervical cap har en feilrate på rundt 20 prosent, selv når den skal brukes. I tillegg er det mange andre ulemper, blant annet muligheten for at den blir sittende fast og som krever en lege for å fjerne den, samt å bidra til økt urinveisinfeksjoner og servikal endringer. Men det er gjenbrukbare, relativt billig og kan ikke hindre den seksuelle opplevelsen så mye som noen andre prevensjon alternativer.

Hvordan å kaste bort Utløpt resept medisin

Hvordan å kaste bort Utløpt resept medisin


Når medisinen er utløpt, er det viktig å kvitte seg med det, uansett hvor dyrt det kan ha vært å kjøpe. Kjemiske endringer kan finne sted etter utløpsdatoen som gjør det ubrukelig eller giftig. Avhende medisiner på riktig måte, slik at dyr og barn ikke kan finne veien inn i det, og så det ikke forurense vannforsyningen.

Hvordan å kaste bort Utløpt resept medisin

•  Samle alle dine utløpt eller gamle medisiner, inkludert eventuelle væsker og piller.

Sett på husholdningenes gummihansker.

Plasser alle pillene i en liten, zip-top, plastpose og forsegle den.

Knus pillene med en klubbe eller kjevle

Åpne posen. Legg en håndfull kattunge søppel eller kaffegrut å absorbere medisinen. Forsegle posen.

Kast posen i en større søppelsekk, knytte den av og kast den.

•  Trekk av alle etikettene på alle beholdere med personlig informasjon om dem. Du kan også bruke en svart permanent markør for å dekke informasjon.

8. Hell den gjenværende væske inn i et glass med varmt vann for å fortynne medikamentet.

9. Flyte den fortynnede blanding tilbake i medisinen flasken. Hvis det ikke passer, hell resten i en annen tom flaske.

Plasser flasken eller flasker i en liten, plast, zip-top bag og forsegle den. Plasser posen i en søppelsekk og knytte den av. Disponere over søppelsekk.

Hint

 • Ring apoteket for å spørre om de tar tilbake gamle resepter.
 • Skyll ikke bort medisiner ned i toalettet eller helle den ned i vasken. Potensielt skadelige stoffer kan komme inn i vannforsyningen.

Hvordan få gratis resepter for antibiotika på Publix

Hvordan få gratis resepter for antibiotika på Publix

Publix supermarkeder (hvis du har en i ditt område) i 700 + steder har signert på å hjelpe syke individer ved å tilby gratis oral antibiotika med en legens resept på 8 typer antibiotika medisiner. Les videre for å finne ut mer!

Hvordan få gratis resepter for antibiotika på Publix

•  Uavhengig av din helsevesenet plan eller helseforsikring eller mangel på medisinsk dekning; Publix supermarked apotek har lansert en plan for å gi gratis reseptbelagte medisiner til syke individer i mer enn 700 steder over hele landet.

Du må ha resept fra lege for å kvalifisere og antibiotika foreskrevet must for for en av de åtte notert på Publix gratis liste over antibiotika. Listen inkluderer:

Amoxicillin
Cephalexin
Sulfametoksazol / trimetoprim (SMZ-TMP)
Ciprofloxacin (unntatt Ciprofloxacin XR)
Penicillin VK
Ampicillin
Erythromycin Stearate og ethylsuccinate
Doxycycline hyclate (kapsler)
Snakk med legen din om forskrivning et antibiotikum som er inkludert på denne listen, slik at du kan få medisiner for gratis. Mengden må være for en 14 dagers tilførsel eller mindre.

Ta din resept til en Publix med et apotek og sende inn informasjon; planen er bra for alle; selv om du aldri har fylt en resept på en Publix apotek før denne. De fleste apotek ventetiden er innen en time; slik at du kan hente noen dagligvarer mens medisinen blir fylt. Ta all antibiotika medisiner for hele doseringsanvisningen som foreskrevet av legen din og gi akt på advarsler eller symptomer på din flaske eller interaksjonslitteratur som følger med din resept.

Hint

 • Snakk med legen din om hva medisiner vil behandle sykdommen din for å se om man kan være tilgjengelig på Publix gratis medikamentliste.
 • Ta alle antibiotika inntil resepten er helt ferdig; selv om du føler deg bedre; med mindre annet er spesifisert av legen din.

Økonomisk hjelp Med Resepter

Gjennom årene har prisene på reseptpliktige legemidler har økt dramatisk. For mange mennesker, selv de som har helseforsikring, de stigende kostnadene mener de ikke lenger har råd til reseptbelagte medisiner de så desperat trenger. Men alt håp er ikke tapt. Mange økonomiske programmer kan hjelpe folk som ikke har råd sine reseptbelagte legemidler.

Partnerskap for Prescription Assistance

Partnerskap for Prescription Assistance er en organisasjon som tilbyr gratis økonomisk bistand til personer som ikke har råd til sin egen reseptbelagte medisiner. Denne organisasjonen tilbyr mange forskjellige programmer, siden hver persons situasjon er unik. For eksempel, det tilbyr programmer for dem på Medicare og Medicaid, samt co-betaling programmer. Det tilbyr også flere ressurser til å søke etter lokale gratis eller redusert kostnads ​​klinikker. For å kvalifisere for en av disse programmene, må du sende inn en elektronisk søknad eller ring kontorene så din individuelle situasjon kan evalueres og riktig program kan bli foreslått for deg.

Rx Assistant

Rx Assist blir vedlikeholdt av en Astrazeneca, en produsent av reseptbelagte legemidler. Mange farmasøytiske selskaper, inkludert AstraZenaca, sette opp og vedlikeholde gratis eller rimelige reseptbelagte stoffet programmer for enkeltpersoner som ikke har råd sine reseptbelagte medisiner. På nettstedet for Rx Assist, kan en pasient på jakt etter informasjon sjekk ut spørsmål delen for å få spesifikk informasjon om hvordan du kvalifiserer for økonomisk reseptbelagte assistanse. Ikke bare gjør dette FAQ gi informasjon om hvordan du kvalifiserer for reseptbelagte assistanse program vedlikeholdt av AstraZenaca, men siden de fleste farmasøytiske selskaper driver sine hjelpeprogrammer på samme måte, vil de kvalifikasjoner være ganske lik. Hvis du tror du kvalifiserer for å få hjelp, fylle ut søknaden og noen vil ta kontakt med deg angående kvalifisert.

NeedyMeds

Selv NeedyMeds er ikke nødvendigvis en resept assistanse programmet selv, kan området peke noen i riktig retning. NeedyMeds er et non-profit selskap som tilbyr gratis informasjon om nesten alle tilgjengelige pasient assistanse program for reseptbelagte legemidler. For eksempel, ikke bare gjør det gi informasjon og lenker til hjelpeprogrammer vedlikeholdt av farmasøytiske selskaper, men NeedyMeds tilbyr også en liste over linker for offentlige programmer og andre finansielle hjelpeprogrammer som bestemmer berettigelse av sykdom. I tillegg tilbyr nettstedet linker til kuponger for medisinering kostnadsreduksjon og søknad til nesten alle reseptbelagte assistanse programmer. Nettstedet gir også en liste over alle merkenavn og generiske reseptbelagte navn til pasienter som kan utdanne seg på rimeligere alternativer som er tilgjengelige for de legemidlene de forskrives.

Hvordan å kvalifiseres for gratis Resepter på en lav inntekt

Hvordan å kvalifiseres for gratis Resepter på en lav inntekt

Flere farmasøytiske selskaper tilbyr gratis reseptbelagte legemidler til lav inntekt mennesker. Programmene er siste utvei alternativer å vurdere før du slutter å ta medisinen. Kvalifikasjonene er forskjellig for hver pasient assistanse program, men generelt alle tilbyr gratis eller redusert pris reseptbelagte legemidler til lav inntekt mennesker som oppfyller spesifiserte krav, ifølge Rx Assistance nettstedet. Ikke alle med lav inntekt folk kvalifisere for gratis medisiner, men programmene kan være i stand til å tilby deg medisiner til en redusert og rimelig pris.

Hvordan å kvalifiseres for gratis Resepter på en lav inntekt

•  Søk om Medicare hvis du er 65 år eller eldre, eller Medicaid hvis du er en gravid kvinne eller søker om barn som lever i en lav inntekt husholdningen. Hvis du ikke blir akseptert, lagre avslagsbrev. Hvis du er godkjent for Medicaid, vil du motta gratis reseptbelagte medisiner. Du må oppgi regjeringen med bevis av inntekt.

List dine medisiner og spør på apoteket hvilket firma som produserer narkotika. Du kan skrive inn informasjonen på et stoff assistanse nettside som RX Assist eller Partnerskap for Prescription Assistance (se Ressurser), som begge vil gi deg produsentens informasjon og viser om medisinering tilbys i noen narkotika assistanse program. Noen stoffer er ikke kvalifisert for gratis-medisinering programmer.

Søk om hjelp fra en av de reseptbelagte assistanse programmer som tilbys av de store legemiddelprodusenter som Bayer, Pfizer, DuPont Merck og Procter & Gamble. De fleste selskaper krever bevis på forsikringen din status og inntektsnivå. Noen krever at du være en "amerikansk statsborger eller lovlig bosatt kvalifisert for reseptbelagte stoffet bistand gjennom Medicaid," ifølge Kreft Supportive Care hjemmeside.

Spør legen din for å ringe resept hjelpeprogram. Noen få selskaper som for eksempel Janssen Patient Assistance Program, Hoechst Marion Roussel ubemidlede Patient Program, Lilly Cares Program og Merck Patient Assistance Program krever at en lege be om hjelp ved å ringe et program administrator.

Binyre behandling med Resepter

Binyrene slipper støtte kjemikalier inn i kroppen for å hjelpe det å håndtere stress. Under visse forhold kan binyrene enten under eller over produsere hormoner. I begge tilfeller, er behandling med legemidler anbefalt.

Adrenal Fatigue

Sekundær adrenal insuffisiens, kjent som binyretretthet, oppstår når kortisol produksjonen svikter på grunn av hypofysen ikke produserer nok adrenocorticotropin (ACTH) sier National endokrine og metabolske sykdommer Information Service. Leger fore syntetisk kortisol i form av et glukokortikoid, slik som hydrokortison, i tablettform som skal tas 1-3 ganger per dag for behandling.

Addisons sykdom

Skadede binyrene kan forårsake Addisons sykdom, eller primære binyreinsuffisiens. Ifølge National endokrine og metabolske sykdommer Information Service nettside, denne tilstanden er også behandlet med syntetisk kortisol. Når aldolsterone produksjon beviser utilstrekkelig under et tilfelle av Addisons sykdom, leger ofte anbefaler en resept for fludrocortisones acetate å gjenopprette aldolsterone nivåer.

Cushings syndrom

Når kroppen blir utsatt for langvarig, høye nivåer av kortisol, kan Cushings syndrom eller hyperkortisolisme oppstå. Legemidler som hjelper til å kontrollere overflødig kortisolnivå inkluderer ketokonazol, aminoglutetimid og metyrapone.

Svulster

Adrenal svulster kan føre til en over eller under produksjon av steroidhormoner. Kjemoterapi behandlinger hjelpe til å kontrollere, og muligens forhindre krymping, tumorer. Ifølge American Cancer Society hjemmeside, er den hyppigst forskrevne kjemoterapi narkotika mitotane.

Bivirkninger

Kortikosteroidbivirkninger inkluderer kvalme, hodepine, søvnløshet, angst, akne, og depresjon. Alvorlige bivirkninger er hudutslett, hevelse i ansikt, ben eller ankler, synsproblemer og muskelsvakhet. Bivirkningene av cellegift er kvalme, tap av appetitt, håravfall, munnsår, utslett, tretthet og blåmerker.

Hvordan holde orden på resept meds

Hvordan holde orden på resept meds


Det er viktig å holde styr på reseptbelagte medisiner for å sikre at alt blir tatt som foreskrevet. Dette vil sikre at pasienten blir behandlet riktig og ikke opplever noen negative bivirkninger av å ta noe feil. Reseptbelagte ledelse starter med å vite hva du tar, og når det er behov for å bli tatt. Deretter kan du holde oversikt over dine resepter på den måten som fungerer best for deg.

Hvordan holde orden på resept meds

•  Opprettholde en oversikt over alle medisiner du tar, når og hvor ofte de er for å bli tatt, hva de er for, hvordan de ser ut og mulige bivirkninger. Hold dette et sted som lett kan refereres til hvis du har spørsmål om dine reseptbelagte medisiner.

Ta medisin samtidig eller med samme hendelse hver dag. Hvis du alltid ta medisiner med en viss måltid, når du våkner opp eller før du går i dvale, er det mer sannsynlig å huske å ta den.

Sett dine piller i en pille arrangør. Dette er spesielt nyttig hvis du trenger å ta et stort antall piller hver dag. Det er pille arrangører som inneholder forskjellig antall avdelinger. Du kan få en som har et rom for hver dag eller en som har time delområder hvis du ønsker å vite nøyaktig hva tid hver pille er å bli tatt.

Bruk en kalender eller påminnelser. Hold en påminnelse vises på et sted som du vil være sikker på å se den, for eksempel et kjøleskap eller et speil.

Spør en venn eller slektning til å minne deg på når du skal ta medisinen. Eldre eller syke mennesker kan ikke dra nytte av pillen arrangører eller kalendere.

Kan du kjøpe Diflucan uten resept?

Soppinfeksjoner kan påvirke nesten hvilken som helst område av kroppen. Eksempler er fotsopp, trøske, og genital gjær infeksjoner. En rekke soppdrepende midler er tilgjengelig både over disk og på resept. Diflucan er et eksempel på en foreskrevet antifungal behandling.

Hva Diflucan er

Diflucan (flukonazol) er en soppdrepende antibiotika brukt i behandling og forebygging av soppinfeksjoner. Ifølge Drugs.com, er Diflucan indikert til å behandle en rekke forskjellige soppinfeksjoner, inkludert oral trøske, vaginal gjær og systemiske infeksjoner soppinfeksjon. Det er også indisert for forebygging av soppinfeksjoner for personer med immunsystemer har blitt kompromittert av AIDS, en benmargstransplantasjon, eller kjemoterapi.

Resept Info

Diflucan og dens generiske, flukonazol, er for tiden tilgjengelig på resept bare. Begge er tilgjengelige i tabletter, mikstur og intravenøs injeksjon.

Andre Oral behandlinger

Diflucan er ikke den eneste oral antifungal behandling. Andre er Lamisil tabletter, klotrimazol, og nystatin. Alle muntlige soppdrepende midler er for tiden tilgjengelig på resept bare.

Over disk behandlinger

Flere soppdrepende midler er tilgjengelige uten resept. Disse inkluderer klotrimazol, mikonazol, og tonolfate, som også kommer i resept styrke versjoner. Disse produktene er tilgjengelige i ulike former, for eksempel kremer, pulver og stikkpiller.

Hvordan få en resept for Phentermine

Hvordan få en resept for Phentermine


Når vi leter etter en måte å gå ned i vekt mange amerikanere slå til stoffet phentermine for sin energi og metabolisme forsterke egenskaper. Men noen ganger kan det være svært vanskelig å få en lege til å godkjenne en resept for phentermine. Noen leger lytte og prøve å forstå ønskene til en pasient, men dessverre, mange gjør det ikke. For mange mennesker, kvinner spesielt, mid-life metabolske og hormonendringer gjør miste vekt en veldig vanskelig prosess uten hjelp. I tilfeller som dette, kan en phentermine resept gjøre en stor forskjell.

Hvordan få en resept for Phentermine

Be din fastlege. Selv om du er rimelig sikker på at legen din ikke vil gi deg en resept for phentermine det er langt billigere å spørre og betale apotek pris enn prisen på å besøke en baratrics lege. Forklar at å miste vekt er vanskelig for deg selv med et sunt kosthold og mosjon. La legen din vet at du har utdannet deg selv på risiko og fordeler, og ønsker muligheten til å gjøre denne medisinske beslutningen selv. Hvis legen fortsatt ikke respekterer dine ønsker kanskje det er på tide å finne en ny lege.

Spør rundt. Du har sannsynligvis venner og naboer som har hatt en resept for phentermine på et tidspunkt eller en annen. Forklar at du er ute etter en lege som ville være villig til å foreskrive dette stoffet. De kan være i stand til å anbefale noen lokalt som vil lytte til deg og er enig i at prøver phentermine til hjelp i vekttap bestrebelser ville være i din beste interesse.

Søk etter lokale bariatrics leger i ditt område. Besøk deres hjemmeside. Se hva slags planer og programmer de tilbyr. Besøk nettsteder dedikert til legen vurderinger og se hva deres andre pasienter sier. Hadde de har en god opplevelse? Var de i stand til å få den hjelpen de lette etter? Noen av disse gjennomgang nettsteder tillate deg å få kontaktinformasjon til anmelderne. Kontakt dem og stille spørsmål om deres besøk og hva bariatrics legen foreslo. Ikke alle bariatrics leger er like, og noen vil heller bruke flytende dietter og skudd i stedet for resepter for phentermine.

Ring bariatrics leger i ditt område. Spør hva prisene er. Forstå at med mindre du er sykelig overvektige, vil svært få forsikring planer betaler for deg å se en bariatrics lege og du må komme opp med prisen for besøket ut av lommen. Besøk kan variere mye, så ikke hopp over dette trinnet hvis kostnaden er ingen objekt til deg.

Spør om hvilke alternativer de tilbyr. Appetitt suppresants vil vanligvis være på listen. Spør hvilken type appetitt suppresants. Phentermine vil vanligvis være på listen, men hvis det ikke vil du ha spart deg selv kostnaden for besøket og skuffelsen over ikke å ha phentermine som et alternativ med den aktuelle bariatrician.

Planlegge en avtale. Vær ærlig med din bariatrics lege. La ham eller henne vite at du har forsøkt å gå ned i vekt den typiske måten, men at kroppen din ikke ønsker å samarbeide, og at du trenger hjelp. Appetitt suppresants er vanligvis den aller første løpet av handlingen som tilbys av bariatrics leger. Ikke bli overrasket om du må kjøpe phentermine fra legen for mye mer enn et apotek ville belaste deg.

Etter å ha mistet noe vekt på phentermine besøke fastlegen igjen. Forklar at phentermine er virkelig hjelper deg og ønsker for ham eller henne til å revurdere og skrive ut resept for å hjelpe deg å dempe den månedlige kostnaden for phentermine. Med noe hell legen din vil forstå, se at du nyter godt av, og gi deg en resept som vil spare deg for penger hver måned.

Hint

 • Du er en voksen. Opptre som en. Ikke tillat deg selv å bli skjøvet rundt. Hvis du har tatt deg tid til forskning og foreta en medisinsk beslutning for deg selv legen din bør respektere det. Hvis du føler at legen din er å være nedlatende og anse deg som du vet ingenting, det tid for å finne en ny lege, uansett hva. Legens oppførsel vil ikke endre seg over tid. Hvis legen din, men kan presentere et godt logisk sak høre på ham / henne! De fikk ikke gå på skolen i 12 år for ingenting.
 • Hvis du kan få phentermine snarere enn over disk diett hjelpemidler, gjør! Phentermine er FDA godkjent, mens mange av de over disk slankepiller aldri har vært gjennom menneskelig testing, bare dyreforsøk.
 • Mange OTC slankepiller er svært vanedannende og kan drepe deg hvis tatt med andre medisiner. Legen din kan adivse du på hva du ikke skal ta med phentermine, men sannsynligvis kan ikke gi deg råd om farene ved enkelte OTC diett hjelpemidler.

Vekttap Resepter

Flertallet av amerikanerne er nå definert som overvektige eller fete. Millioner prøver å gå ned i vekt, og det er mange måter å prøve å gjøre dette. Den mest grunnleggende måten å gå ned i vekt er gjennom streng disiplin av kosthold og trening, men mange mennesker er uvillige eller ute av stand til å forplikte seg til et slikt program. Kirurgi er et annet alternativ, men risiko og komplikasjoner skremme mange mennesker. Dette har skapt stor interesse for reseptbelagte legemidler for vekttap.

Appetittdempende

Dette er medikamenter som demper appetitten, slik at du ikke føler deg sulten. Du tar inn færre kalorier, og kroppen begynner å brenne fett for energi. Reseptbelagte appetittdempende inkluderer tenuate, Didrex, Sanorex, Adipex-P, Mazanor og Meridia. Bortsett fra Meridia, er appetittdempende midler ikke er ment å bli tatt for en lengre tidsperiode. De er kortsiktige medisiner.

Fett absorpsjon hemmere

Fettopptaket hemmere er stoffer som hindrer kroppen fra å fordøye fett i maten du spiser. Dette fettet blir så eliminert fra kroppen gjennom tarmen. Den eneste kjente fettopptaket inhibitor er Xenical, som er i stand til å forhindre absorpsjon av et maksimum på omtrent 30 prosent av fett i kosten. (Den over-the-counter medisiner Alli er en svakere dose av orlistat, det aktive stoffet i Xenical.)

Må Vekttap Resepter arbeid?

Generelt kan vi si at disse stoffene virker. I gjennomsnitt har folk som bruker Xenical og Meridia (den eneste langsiktige vekttap resepter i USA) tapte 5-22 pounds etter ett år. Men suksessen av disse medikamentene, avhenger av hvordan de blir tolerert av kroppen. Noen mennesker mistet mer vekt enn andre etter å ha tatt de samme doser. Dosering avhenger av evalueringen av legen din.

Bivirkninger

Folk tar appetittdempende midler kan oppleve økt hjertefrekvens og blodtrykk, forstoppelse, søvnløshet, døsighet, hodepine og svetting. Xenical kan føre til en manglende evne til å kontrollere avføring, noe som gjør at du trenger å bruke badet oftere. Fordi det hemmer fettopptaket, fører Xenical oljeaktig avføring, fet utslipp og spotting. Disse forholdene er forverret ved å spise fet mat.

Risiko

Noen av disse stoffer kan være vanedannende, spesielt de som er for langvarig bruk. Xenical og Meridia styres stoffer, og leger bør følge retningslinjene ved forskrivning av dem. Kroppen kan øke sin toleranse for disse stoffene, slik at du blir nødt til å ta mer for å få de samme resultatene. Dette øker ytterligere risiko for avhengighet.

Om Somatropin

For foreldre til barn med vekst mangler, eller for voksne som lider av bentap på grunn av sykdommer som HIV / AIDS, lever med tapet av masse eller svakheten det kan føre trenger ikke å være det eneste alternativet. Leger er nå forskrivning behandlinger utnytte Somatropin, en menneskelig veksthormon som kan stimulere bein vekst, blant annet. Men som de fleste medisinske behandlinger, betyr Somatropin kommer med sitt eget sett av risikoer.

Funksjon

Somatropin er et veksthormon som kan hjelpe folk som lider av vekstforstyrrelser, vekst mangler eller vekttap skyldes sykdommer som HIV / AIDS.

Historie

Så tidlig som på 1920-tallet forskerne prøvde å utnytte veksthormoner. I de første forsøkene de forsøkte å bruke bovint veksthormon for å behandle insulinavhengige diabetikere humane, men denne behandling viste seg mislykket på grunn av en forskjell i den molekylære strukturen av humant og bovint veksthormon. Det var ikke før 1958 at en 17 år gammel gutt fikk den første vellykkede menneskelig veksthormon behandling for å behandle en GH-mangel. Dette ble gjort utnytte menneskelig veksthormon fra et kadaver, og ble kjent som kadaver-GH. Cadaver-GH behandling fortsatte til rundt 2003, men ble avsluttet når pasienter som hadde vært behandlet med det ble funnet å ha Creutzfeldt-Jakobs sykdom (en uhelbredelig nevrologisk lidelse) som var knyttet til kadaveret-GH. Cadaver-GH var ikke lenger den eneste form for veksthormonbehandling tilgjengelig på det tidspunktet, men som i de tidlige 80-tallet et syntetisk veksthormon ble utviklet. Dette ble, gjennom flere prosesser og inkarnasjoner, somatropin.

Effekter

Menneskelig veksthormon kan jobbe på mange måter på kroppen. Det kan øke blodsirkulasjon, lavere blodtrykk, øke immunsystem funksjon, forbedre libido, redusere kroppsfett, fjerne rynker og stramme opp huden, og, selvfølgelig, det kan styrke bein.

Funksjoner

Somatropin injiseres i muskelen eller under huden. Disse injeksjoner kan gjøres av en lege eller sykepleier, eller i noen tilfeller kan gis selv hjemme hvis du er fullt opplært i hvordan å gjøre det. Mens du tar somatropin behandlinger ditt blod og vekst fremgang vil bli sjekket regelmessig for å være sikker på at det ikke er bare fungerer, men at du ikke lider noen ekstreme negative bivirkninger. De som tar somatropin injeksjoner for å hjelpe til med kort tarm-syndrom også kan plasseres på en diett plan av sin lege. Flere forskjellige merker av somatropin injeksjoner er tilgjengelig, og hvordan du tar injeksjoner og hvordan du lagrer medisinen alt vil avhenge av hvilket merke du bruker.

Betraktninger

Somatropin er ikke et medikament som bør tas hvis du er gravid eller ammende. Det er visse over-the-counter medisiner som kan reagere negativt med somatropin injeksjoner, så du bør sjekke med legen din før du tar dem hvis du er på andre typer medisiner samtidig.

Advarsel

Veksthormon behandlinger kan føre til flere bivirkninger, inkludert hypoglykemi (lavt blodsukker), acromeglia (som er en sykdom som fører til unormal bein vekst), carpal tunnel syndrom (som kan føre til tap av håndbevegelser), og leddsmerter (som er vanligvis forårsaket av kroppens vekst og er oftest forbigående). Grunnleggende bivirkninger av injeksjoner kan være hodepine, svakhet, svimmelhet og kvalme.

Somatropin Effects

Somatropin er en form for menneskelig vekst hormon som etterligner den naturlige peptid laget av hypofysen. Det blir ofte brukt som en del av hormonbehandling for noen hormonelle og genetiske lidelser samt andre sykdommer og kroniske tilstander. Over tid kan det systema administrasjon, som vanligvis gjøres intravenøst, har visse virkninger på kroppen.

Vekst

En av de mer vanlige effekter somatropin har på kroppen er vekst. Dette er fordi det naturlige peptid er ansvarlig for vekst av ben og muskler, så vel som andre vev. Det er vanligvis administreres for å hjelpe til i utviklingen, spesielt for hormonelle og genetiske forstyrrelser slik som Turners syndrom, Noonan syndrom og hormonmangel.

Vekt

En annen vanlig effekt er vektøkning I denne situasjonen er det hormonet gitt til personer som lider av vekttap på grunn av HIV / AIDS eller kort tarm syndrom. Når gitt over en tidsperiode, pasienter som regel få vekt, fordi hormonet hjelper til med absorpsjonen av næringsstoffer.

Muskelutvikling

Somatropin er effektive i utviklingen av muskler, så det er ofte brukt som en del av behandlingsplaner for forhold som rask muskelmasse "sløse", slik som med HIV / AIDS, kort tarm-syndrom og selv aldring. Dette er en av grunnene til at enkelte utøvere bruker den til å forbedre sin fysiske prestasjoner.

Røde blodlegemer

Hvis du har en mangel på røde blodceller, kan somatropin påvirke blodprosent. Denne veksthormon, særlig når det gis i høyere konsentrasjoner, kan akselerere produksjonen av røde blodceller, øker og forbedrer blodnivåer etter behov under forhold som nyresvikt.

Bivirkninger

Mens de fleste av de virkninger somatropin har på kroppen er fordelaktig, negative bivirkninger er mulig. Effektene kan variere sterkt fra person til person. Fordøyelses bivirkninger inkluderer forstoppelse, diaré, dårlig fordøyelse, kvalme, oppkast, magesmerter eller kramper, oppblåsthet, urin endringer, tap av appetitt og rask vektøkning. Respiratoriske og kardiovaskulære effekter inkluderer kortpustethet, svimmelhet, uregelmessig hjerterytme og tetthet i brystet. Andre bivirkninger er søvnløshet, tretthet, sår hals, lunger, ryggsmerter, muskelstivhet, kløe, tørr munn og rare fornemmelser som prikking eller nummenhet i hender, føtter, armer, bein og andre deler av kroppen.

Bruk av Somatropin

Somatropin er et menneskeskapt veksthormon som i hovedsak fungerer som de hormoner som produseres av hypofysen. Ofte gis intravenøst ​​gjennom en serie av injeksjon av en medisinsk faglig, er det brukt for å supplere mengden av menneskelig veksthormon i dem med en mangel i dette riket. Likevel, kan du også motta dette stoffet til andre formål, for eksempel for å motvirke genetiske lidelser eller komplikasjoner av annen lidelse.

Growth Hormone Mangler

Av alle anvendelser av somatropin, behandling av veksthormon mangler er langt den vanligste. Siden menneskelig veksthormon er en svært viktig komponent i utviklingen av bein, muskler og annet vev, kan noen mangel eller mangel på dette i stor grad hindre din vekst. Supplere med somatropin regulerer ofte hormonnivået slik høyde kan økes i løpet av "normal" vekst spruter.

Turner syndrom

En annen vanlig bruk av somatropin er funnet i behandling av Turners syndrom, en genetisk lidelse hvor kvinner er enten mangler visse kromosomer eller disse kromosomene er faktisk ufullstendig. Og mye som med veksthormon mangler, er somatropin gis regelmessig gjennom hele livet til barnet ditt, spesielt i ungdomsårene, og er vanligvis brukes i forbindelse med andre hormoner, slik som østrogen, slik at de kan gå gjennom puberteten.

Noonan syndrom

Dessuten Turners syndrom, blir somatropin også brukes i en annen genetisk lidelse kjent som Noonan syndrom, som er karakterisert ved en mutasjon som utløser en "unormal" utvikling på noen måte, inkludert total høyde. Selv om ikke alle barn som er berørt med denne tilstanden trenger somatropin, de med en mangelfull mengde veksthormoner vanligvis administreres denne "menneskeskapte" versjon av stoffet til hjelp i utvikling.

Nyresvikt

Somatropin har også blitt brukt som en del av behandlingen for nyre-svikt, nemlig de tilfeller som er kronisk i naturen. Likevel er dette hormonet er mer så gunstig for den som anemi som ofte stammer av nyresvikt, så du kan ikke gis dette stoffet hvis du ikke lider av et underskudd av røde blodlegemer. Veksthormon hovedsak øker nivået av røde blodlegemer i blodet.

HIV / AIDS

Mens somatropin har ingen reell effekt på humant immunsviktvirus (HIV), kan veksthormon gå en lang vei å bekjempe vekttap assosiert med denne sykdommen. I noen tilfeller av aids, kan den menneskelige veksthormon bli jevne administreres som en del av behandlingsplanen, ikke den eneste løpet av omsorg, slik at vekten kan holde seg på "normalt" nivå.

Kort tarm syndrom

Somatropin kan også være nødvendig i noen tilfeller av kort-tarm-syndrom, som er en tilstand hvor den nedre fordøyelseskanal er kortere enn normalt, enten på grunn av gener eller kirurgiske prosedyrer. Hva denne behandlingen tjener til å gjøre er å bekjempe vekttap (mye som i HIV / AIDS) samt redusere eventuelle muskel tap på grunn av tilstanden. Dette er vanligvis brukt i forbindelse med endringer i kostholdet og kosttilskudd.

Hvordan få en resept for Adipex

Enten et ønske om å være tynn kommer fra en streben etter å reflektere utseendet på en Hollywood-kjendis, eller resultater fra en lege råd til å senke total kroppsvekt for å unngå hjerte komplikasjoner, forbrukerne er alltid i etterspørselen etter en quick-fix for å kaste dem pounds. Med hektisk miljø som vi lever i dag, er dieters å søke på Internett i håp om å finne den perfekte diett pille som vil hjelpe dem i å miste vekt raskt uten den upopulære kosthold og mosjon.

Adipex, også kjent ved det generiske navnet Phentermine, er den mest foreskrevne og mest ofte spurte slankepille på markedet i dag, ifølge US Drug Enforcement Administration. Adipex er en FDA godkjent anorektiske, foreskrevet for kortsiktig bruk for å hjelpe overvektige personer i å senke kroppsvekt, og har vist seg å hjelpe pasienter i å miste et gjennomsnitt på 10 kg. per måned.

Hvordan få en resept for Adipex

•  Få en in-kontor konsultasjon, noe som kan vanligvis være ferdig innen en allmennlege eller familien lege. Beskriv din medisinske historie og avsløre eventuelle andre medisiner du er i dag.

Beskriv dine bekymringer med legen din. Enten du er overvektig og har behov for en kick-start på diett program, eller har vært på en effektiv øvelse rutine og trenger hjelp Shedding de overskytende pounds, kan din lege avgjøre om Adipex er en god løsning for deg.

Diskuter generiske medisiner med legen din. Adipex er også utleveres som følge av den generiske navnet Phentermine, og kan være tilgjengelige på samme apoteket for en brøkdel av prisen.

Gi resept til et lokalt apotek å bli fylt. De fleste store kjededrugstores bære Adipex og Phentermine, og noen små apotek gjøre også. I tillegg kan apoteket sjekke med din helse forsikringsselskapet å avgjøre om denne medisinen er dekket under planen.

Hint

 • Adipex er anbefalt å bli foreskrevet til personer som er over 16 år.

Progesteron Natural Vs. Resept

Progesteron Natural Vs. Resept


Som kvinner alder og komme forbi fertil alder, deres hormonnivået dukkert. Du kan oppleve at dine hormoner er blitt ubalansert. Tradisjonelle reseptbelagte hormoner har kommet under ild nylig, er så mange kvinner ser på alle tilgjengelige alternativer.

Østrogen Dominans

Tidligere ble de fleste menopausale symptomer antas å være helt på grunn av lavere østrogennivå. Nå er det kjent at selv om østrogennivået er lavt, kan progesteron-nivåer være enda lavere og trenger å bli brakt i balanse.

Tilgjengelighet

Naturlig, eller bioidentical, er progesteron tilgjengelig over disk eller spesielt forsterket for deg av apoteket. Tradisjonell syntetisk progesteron, som kalles progestin, er bare tilgjengelig på resept.

Leveringsmetode

Bioidentical progesteron er brukt transdermalt via en aktuell krem. Progestin er en oral medisin.

Effekter

Progesteron krem ​​metaboliseres av kroppen din for å balansere hormoner og lindre symptomer som tunge perioder, tynt hår og fett opphopning. Progestin hjelper også lindre menopause symptomer og er ofte foreskrevet sammen med dyr-avledet østrogen.

Betraktninger

Bioidentical hormoner er plante avledet og har ingen kjente negative bivirkninger. Syntetisk progestin har følgende mulige bivirkninger: migrene, væskeretensjon, lavere progesteron, ømme bryster og depresjon. Ifølge en artikkel publisert i "The Lancet" i 2003, har bruken vært forbundet med en økt risiko for brystkreft hos kvinner.

Informasjon om Acid Reflux med gass Resepter

Medisiner er tilgjengelige for behandling av syre refluks og gass. Disse medikamentene er tilgjengelig over disk og på resept.

Typer

Sure oppstøt og gass medisiner kan deles inn i noen få kategorier, inkludert protonpumpehemmere (omeprazol, pantoprazol), mage h2 reseptorblokkere (ranitidin), syrenøytraliserende, alginsyre, prokinestics (metoklopramid), sukralfat og mosapride citrate.

Handling

Protonpumpehemmere og mage H2-reseptorblokkere redusere produksjonen av syre. Antacida reduserer surheten i væsker i mage-tarmkanalen. Andre medisiner kan opptre på en tilsvarende måte som disse, eller ved å øke hastigheten på gastrisk tømming.

Barn

Mange acid reflux medisiner kan være foreskrevet til barn. Disse inkluderer protonpumpehemmere, mage H2-reseptorblokkere og antacida. Konsultere med en lege for å diskutere hensiktsmessigheten av å bruke en medisin for acid reflux og gass i barn.

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger av sure oppstøt og gass medisiner inkluderer hodepine, forstoppelse, diaré, magesmerter, kvalme og utslett. Metoklopramid kan forårsake tardive dyskinesier.

Alternatives

Endringer i kosthold og trening og andre endringer i livsstil, som å slutte å røyke, kan redusere risikoen for å utvikle acid reflux sykdom og kan bidra til å redusere symptomer på oppblåsthet.

Hvordan få en resept for Marinol

Hvordan få en resept for Marinol


Marinol er et varemerkebeskyttet merkenavn eid av Solvay Pharmaceuticals for reseptbelagte stoffet dronabinol, som inneholder den viktigste psykoaktive stoffet i marihuana. FDA har godkjent legemiddel for to indikasjoner: å redusere kvalme og oppkast hos kreftpasienter som får kjemoterapi, og for å øke appetitten hos pasienter som har mistet betydelig vekt på grunn av infeksjon med HIV / AIDS. Innhenting Marinol krever lovlig resept etter konsultasjon med en lege om noen av de to forholdene.

Hvordan få en resept for Marinol

•  Snakk med en lege om Marinol dersom du mottar kjemoterapi behandling for kreft eller har opplevd betydelig vekttap og redusert appetitt som et resultat av å leve med HIV / AIDS. Vet at en lege vil foreta en fullstendig vurdering av din medisinske tilstand, inkludert bekreftelse av forholdene som Marinol kan være foreskrevet.

Hvis du får kjemoterapi, informere legen din dersom du opplever ekstremt ubehag fra kvalme, oppkast og andre spørsmål knyttet til behandlingen. Kvalitet-of-life problemer er hensynet til forskrivning av Marinol å lette lidelsene og vil øke sannsynligheten for å få en resept.

Forklar betydelig vekttap og lav appetitt med legen din, som kan utføre body-mass tester for å finne ut om vekttap er tilstrekkelig til å rettferdiggjøre en kraftig appetitt stimulerende som Marinol. Det finnes ingen spesifikk vekttap som ville automatisk utløse en beslutning om å foreskrive Marinol, som det er et problem som er unik for hver pasient, men mottar en resept er mer sannsynlig å skje hvis legen oppfatter helserisiko forbundet med betydelig tap av vekt. Marinol er klinisk vist å øke appetitten på 24 timer etter å ha tatt en dose.

Ta resept Marinol som anvist av legen din. Stoffet tas oralt i gelatinkapselform, i doser på 2,5 mg, 5 mg eller 10 mg av dronabinol. Marinol kan føre til avhengighet ved langvarig bruk.

Vær forsiktig før du blir vant til effekten av Marinol. Virkningene av stoffet kan bli følt i løpet av en halv time på å ta pillen og oppnår maksimal effekt på 2 til 4 timer. De psykoaktive effekter kan vare 4 til 6 timer. Produsenten anbefaler folk å ta Marinol ikke kjøre bil eller bruke maskiner før de forstår hvordan stoffet påvirker dem.

Hint

 • Vær oppmerksom på at Marinol er en syntetisk versjon av delta-9-THC, den viktigste aktive ingrediensen i cannabis (marihuana). Som sådan kan Marinol produsere mange av de samme økt bevissthet effekter knyttet til høyt hentet fra marihuana bruk, inkludert eufori, forhøyet stemning, og lett latter.
 • Fortell legen din dersom du har noen kjent allergi mot cannabis eller sesamolje før bruk Marinol. Unngå å kjøre bil eller betjene maskiner før du er sikker på du kan tolerere Marinol og er trygge å kjøre bil eller bruke utstyr. Bivirkninger sett i kliniske studier av Marinol inkluderer magesmerter, kvalme og oppkast, svimmelhet, paranoia, søvnighet og unormale tanker.

Hvordan å lese en Brille Resept

Hvordan å lese en Brille Resept


Å vite hvordan du skal lese en brille resept kan spare deg for penger og tid når du prøver å kjøpe nye objektiver, spesielt hvis du kommer til en ny lege eller bestiller online. Hvis du vil vite hva din resept betyr og hvordan å lese den, følge noen enkle trinn.

Hvordan å lese en Brille Resept

•  Legg merke til tallene legen din er å skrive ned under øyet eksamen. Still spørsmål og spørre hva hver måling refererer til. Dette vil gi deg en bedre forståelse av tallene på resept.

Spør legen din om en kopi av resept og be om å igjen gå over hva hver av de tallene betyr. De fleste reseptbelagte linse nettsteder vil tilby en guide for å hjelpe deg å forstå tallene også.

•  Se på resept. OS betyr venstre øye og OD betyr høyre øye. Det vil være et pluss eller minustegn foran tallene. Et plusstegn betyr at du er langsynt og et minustegn betyr at du er nærsynt. Jo høyere tall, trenger mer din synskorreksjon.

Sjekk om du har en astigmatisme. Hvis du gjør det, vil din resept se slik ut: S x C x Axis, der S er sfæren (den negative eller positive nummeret som brukes for å fastslå graden av nærsynt eller langsynthet), er C sylinderen (den negative eller positive tall brukes til å måle den fokuserte strøm av linsen) og Akse refererer til mengden kurvatur i linsen 0-180 grader. Din resept bør se omtrent slik ut: -2,75 1,00 x 45.

Bestill dine briller ved å lese de ulike elementene i resepten. Lag en oppfølging avtale etter at du mottar linser for å sikre at de fungerer for deg.

Hint

 • De fleste leger kan ha en resept sendes til en Internett-forhandler hvis du fortsatt føler deg ukomfortabel med å lese resepten.
 • De fleste nettbutikker vil sjekke nøyaktigheten av resept med legen før du sender ut linsen.
 • Få en synsundersøkelse hvert år for å holde tritt med endringene i din resept.
 • Be om resept før du forlater legekontoret; deretter gå over den med legen. Resepter kan være forskjellig for hvert øye.

Om resept briller

Om resept briller


De riktige resept briller kan forbedre livskvaliteten på mange måter. En optiker eller øyelege vil gjøre en fysisk øye eksamen for å sjekke helsen til øynene, og anbefaler deretter en resept.
Reseptbelagte eyewear design har kommet langt de siste årene slik at alle er sikker på å finne noe som passer.

Historie

Den eksakte datoen den første par resept briller ble oppfunnet er ikke kjent. Den tidligste innspilte bevis på resept eyewear bruken er i det 13. århundre. Men det var ikke før det 15. århundre at briller for avstand ble oppfunnet. Disse første briller var veldig rudimentær. De måtte holdes på plass for hånd. I det 17. århundre, en London optiker designet de første brillestenger for briller som er tillatt for slitasje evne.

Benjamin Franklin oppfant den første bifokale i 1784. Disse tillatt for avstand og nært hold synskorreksjon.

Det var ikke før det 19. århundre at legene fant en måte å undersøke øynene og gjøre faste resepter. Før dette, folk bare prøvd ulike par briller før du finner den som fungerte best.

Betydning

Reseptbelagte briller brukes til å forbedre følgende svaksynte:

Nærsynthet eller nærsynthet: Nærsynthet oppstår når du kan se objekter klart på nært hold, men de er uklare langt unna.

Nær fokusere problemer eller Presbyopi: Presbyopi skjer gradvis øyet mister sin evne til å fokusere på nære objekter.

Langsynthet eller Hypermetropi: Langsynthet oppstår når du kan se objekter klart i det fjerne, men de er uklare på nært hold.

Astigmatisme: astigmatisme oppstår når det er en krumning i enten hornhinnen eller linsen i øyet.

Funksjon

Brilleglass er sylindriske eller sfæriske. En sfærisk flate er formet som en kule med litt rundhet hele. Linsene kan kurve enten innover (konkav) eller utover (konveks). Konkave overflater er alltid på baksiden av linsene.

En sylindrisk linse er formet som en fotball.

Den fokuserte muligheten av et par briller er bestemt av tykkelsen, brytningsindeks, og forskjellen i krumningen mellom flatene foran og bak. Brytningsindeksen bestemmes av hvor et gitt materiale linsen er laget av bøyninger lys. En høyere brytningsindeks betyr at mer lys bøyeevne.

Konkave linser hjelpe riktig nærsynthet. Sylindriske linser hjelpe riktig astigmatisme, og konvekse linser brukes for å hjelpe riktig langsynthet.

Identifikasjon

Reseptbelagte brilleglass er delt inn i fire kategorier.

Én visjon linser er ofte foreskrevet for personer under førti. Én visjon linser har samme fokalstyrke hele linsen. Av denne grunn, de er vant til å behandle alle øyesykdommer.

Bifokale linser er satt sammen av to deler. Den øverste delen av linsen hjelper til med avstand og bunnen med tett opp visjon. Bifokale er nå tilgjengelig med eller uten linjen over midten.

Trifokale brilleglass har tre felt av visjon: Toppen for avstand, midt for mellomlagring, og bunnen for tett opp lesing. Trifocals avvike fra bifokale i at de er montert høyere på øyet.

Multifokale linser inkluderer bifokale, trifocal, og progressive briller. Progressive linser er bifokale uten linjer. Deres makt øker fra topp til bunn med ingen klar skillelinje mellom krefter.

Betraktninger

Prisen for resept briller varierer. Noen faktorer som avgjør prisen inkluderer brytningsindeksen nivå, glassmateriale, spesialiserte objektiver, og missfarging.

Produsenten er en annen faktor i prisen på reseptbelagte briller. Designer briller koster mer enn generisk. Sjekk alltid med ditt forsikringsselskap leverandøren for å se hvilke briller dekkes planen. Noen forsikringsselskaper planer bare dekke generiske merker helt. Hvis du kjøper en designer navn merkevare, vil du måtte betale differansen.