Digidexo.com

kull giftstoffer

Aktivt kull rettsmidler

Må ikke forveksles med trekull briketter, er aktivt kull trygt å innta og er svært nyttig for nødsituasjoner som involverer fjerning av toksiner eller giftstoff fra kroppen. Aktivt kull er gjort ved sprengning brennende kull med oksygen. Som dens overflateareal økes ved denne prosessen, er dens evne til å absorbere toksiner og uorganisk materiale maksimert.

Slik fungerer det

Aktivt kull er kjent som en klinisk absorberende. Tatt internt, aktivt kull fungerer ved å absorbere og bindende giftige stoffer i fordøyelseskanalen og passerer dem trygt ut av kroppen gjennom naturlige eliminering. En nyttig og effektivt middel for de fleste typer forgiftninger, akuttmottak ofte bruker aktivt kull for å redde folk som har svelget for mange piller.

Insekt og slangebitt

Edderkopp biter, spesielt fra en brun eneboer edderkopp, kan bli helbredet gjennom å bruke aktivt kull. Å bli bitt av en brun eneboer edderkopp kan føre en person til å miste huden rundt bittet og kan føre til andre komplikasjoner som koldbrann. Standard medisin har ingen kur å tilby for denne type edderkopp bitt. Imidlertid, hvis en kull komprimere påføres området raskt, effekten av bittet kan bli lettet betydelig. Aktivt kull kan også brukes til å behandle bie stikk og maur biter på samme måte.

Hvis en person har blitt bitt av en giftig slange, og det er ikke nok tid til å komme til et sykehus, kan aktivt kull bidra til å redde livet hans. En nødsituasjon trekull komprimere i kombinasjon med inntak av aktivt kull internt kan være et effektivt middel for slangebitt når medisinsk hjelp er langt unna.

Hvordan bruke en trekull komprimere

Et kull kompress er laget ved å blande kull, vann og stivelse for å danne en pasta. Spre det på et vått papirhåndkle eller direkte på huden og pakk vått papirhåndkle rundt det berørte området. Deretter vikle en ekstra vått tørkepapir på toppen av den første. Forsegle i fuktighet ved å pakke området med plastfolie. For å kunne arbeide effektivt, må en komprimere laget med aktivt kull forbli våt. Hvis den blir tørr, vil det gjøre absolutt ingenting for å hjelpe.

Oppkast og diaré

Inge internt, kan aktivt kull være et effektivt middel mot diaré og oppkast forårsaket av influensa eller matforgiftning. Når kvalme streik, prøve å legge to spiseskjeer aktivt kull til en 8-12 unse glass vann og drikk det ned. Dette kan føre til kvalme symptomene til å forsvinne helt.
Hvis du allerede har vært oppkast, kan aktivt kull fortsatt jobbe med litt tålmodighet. Du kan kaste opp første gang du drikker det, men når du er i stand til å holde den nede, bør det stoppe deg fra å kaste opp fra da av. Det er i det vesentlige smakløs, men teksturen kan være mindre enn tiltalende.

Teeth Whitening

En overraskende bruk for aktivt kull er tannbleking. Å pusse tennene med aktivt kull kan hjelpe deg å få et hvitere smil. Hvis tennene har en gråaktig fargetone umiddelbart etter å gjøre dette, ikke bekymre deg så det går bort snart. Gjenta denne behandling etter behov.

Aktivt kull Effekt på vitaminer

Aktivt kull Effekt på vitaminer


Begge aktivt kull og vitamintilskudd kan være gunstig for kroppen. Likevel, når begge er tatt sammen, kan man faktisk redusere andres effektivitet.

Hva er aktivt kull?

Aktivert kull, også kjent som aktivert karbon, er karbon som er behandlet for å gjøre den meget porøse. Den brukes i akuttmottak for å behandle medisin overdose og forgiftning, og ved naturlig helse talsmenn for å absorbere giftstoffer og skadelige stoffer fra kroppen som en form for avrusning.

Effekter

Når aktivt kull er tatt, det fungerer som en svamp til å absorbere fremmede stoffer fra magen.

Når tatt med vitaminer eller medisiner

I tillegg til skadelige stoffer, kan aktivt kull redusere effektiviteten av et vitamintilskudd eller medisiner. Derfor bør aktivt kull tas av seg selv.

Når man skal ta det

Når du tar aktivt kull, tar det to timer før eller etter at du tar et vitamin supplement.

Bivirkninger

Bivirkningene av aktivt kull er mulig diaré, med sjeldne tilfeller av forstoppelse, mage hevelse eller smerter og oppkast.

Aktivt kull Toxin fjerning

Aktivt kull Toxin fjerning


Aktivt kull er en svært absorberende, modig, sort materiale som brukes i generell avgiftning ved å binde giftstoffer og kvitte dem fra kroppen din. Det er opprettet via karbonisere organisk materiale, slik som ben char, kokosnøttskall, torv, kull og sagflis i en ovn under anaerobe forhold. Det organiske materiale blir så aktivert ved å oksidere gasser som damp eller luft ved høye temperaturer, noe som Rodes indre overflater på trekull og øker dens adsorpsjonskapasitet. Aktivt kull virker ved adsorbsjon, som er en elektrisk handling som tiltrekker giftstoffer til overflaten av de fine kullpartikler.

Aktivt kull Toxin fjerning

•  Ta kontakt med din lege for å få en aktivt kull resept. Aktivt kull kan tas som kapsler, tabletter eller som pulver. Pulveret er mer effektive enn de kapsler eller tabletter.

Ta seks til åtte tabletter eller fire kapsler to ganger om dagen på tom mage slik at maten ikke kommer i veien for sin handling.

Bruk 1 ss. av pulveret hvis du kjøper trekull kraftfôr. Plasser pulver i nok vann og rør for å skape en suppelignende blanding. Drikk den aktivt kull blandingen på tom mage for å få sin fulle fordeler.

Behandling av dårlig ånde med aktivt kull

Dårlig ånde kan være forårsaket av flere faktorer, inkludert dårlig fordøyelse, overforbruk av aromatiske matvarer og urter som hvitløk, og utilstrekkelig fiber for å bevege avfallet gjennom mage-tarmkanalen, noe som resulterer i tarmgass og dårlig ånde. Aktivt kull kan inntas for å bidra til å redusere dårlig ånde.
Opptil 5g aktivt kull kan bli tatt av de fleste friske voksne å bidra til å demme dårlig ånde. Sjekk med legen din hvis du aldri har brukt det før.

Bad Breath

Dårlig ånde måtte skyldes dårlig fordøyelse som følge av overspising eller ikke har tilstrekkelig saltsyre (HCl) som er en magesyre som fordøyer mat. Forbruker fordøyelsesenzymer laget av ananas og papaya enzymer kan bidra til å forbedre fordøyelsen og redusere dårlig ånde.
Spise mindre mengder mat gjør det lettere å fordøye, og kan også bidra til å eliminere dårlig ånde.
Tygge på fennikelfrø, peppermynte blader eller swishing munnen med en sterk te laget av to eller tre hele nellik og 1 ts. pulverisert myrra kan også hjelpe.

Hva er aktivt kull?

Aktivt kull er laget av tre og er malt opp til et fint pulver og plassert i en dampkammeret for å aktivere egenskaper som tillater den å absorbere giftstoffer. I mainstream medisin, krisepersonell ofte bruker aktivt kull i tilfeller der noen har inntatt giftige stoffer. Det aktiverte trekull er i stand til å absorbere de giftstoffer, og de er eliminert gjennom kroppens normale avgiftningsprosessen.
Aktivt kull kan kjøpes som kapsler eller som pulver på nettet eller i helsekostbutikker.

Dosering

Ifølge Health911.com, kan forbruker om 5g aktivt kull bidra til å redusere dårlig ånde. Nettstedet anbefaler også å spise en diett som inneholder fiber fra frukt og grønnsaker, slik at fordøyelsen jobber aktivt ved å spise yoghurt med levende kulturer å mate gunstige bakterier i mage-tarmkanalen, og praktisere god tannhygiene ved bruk av tanntråd og fjerne bakterier fra munnen med regelmessig børsting.

Aktivt kull og kanadiske narkotikaforskriften

Aktivt kull og kanadiske narkotikaforskriften


Ifølge Health Canada, er aktivt kull som brukes for å absorbere giftstoff i fordøyelsessystemet for å holde dem fra å bli absorbert av kroppen. I Canada er aktivt kull tilgjengelig over disk. Emedicinehealth.com indikerer at aktivt kull er anon-toksisk stoff, og at det administreres oralt i væskeform. Væsken blir skapt ved å blande trekull i vann.

Administrasjon

Ved administrering av aktivt kull til en pasient, Health Canada fastsetter at pasientene må ha kastet opp minst en gang før du mottar dosering. Health Canada indikerer også at 20 til 30 gram aktivt kull bør administreres. Pasienten bør instrueres i å holde deg i bevegelse, og kull bør gis med minst 8 gram vann.

Emballasje

Den pakke som det aktiverte trekull er holdt i må være tydelig merkes. The Department of Justice Canada indikerer at pakken må vise navnet på stoffet (aktivt kull), produsenten, utløpsdatoen, lot-nummer, er anbefalt dosering og styrken av hver enhet av aktivt kull.

Records

Som anbefalt av Department of Justice Canada: Forskrift Respekt Food and Drugs, må produsentene av aktivt kull opprettholde nøyaktig oversikt som vil tjene som bevis på at riktig testprosedyrer ble fulgt. Forskriften har bestemmelser om at postene må vise at aktivt kull ble produsert på en sikker måte, og at emballasjen at aktivt kull er lagret i tilfredsstiller kravene til sikker legemiddel lagring. I tilfelle av en rettstvist, kan disse postene brukes som bevis i en domstol. The Department of Justice Canada: Forskrift Respekt Food and Drugs også at en prøve fra hvert parti av aktivt kull må holdes.

Forholdsregler

Aktivt kull bør bare gis til personer som er ved full bevissthet. Dette stoffet bør ikke gis til en pasient som har fått i seg etsende stoffer eller materialer som bensin og malingstynner. Health Canada sier også at aktivt kull bør administreres i nærvær av en lege hvis mulig.

Hva er aktivt kull brukes til?

Aktivt kull er et nødstilfelle rengjøringsmiddel. Den brukes etter at en person svelger et giftig stoff eller kjemisk. Det er anslått at aktivert trekull vil redusere en persons absorpsjon av giftstoff med opp til 60 prosent. Aktivt kull er gitt i form av en tykk, svart flytende suspensjon enten muntlig for bevisste ofre eller gjennom et rør og inn i magen for de som er bevisstløs eller ute av stand til å svelge væsken.

Hva det vil ikke gjøre

Aktivt kull binder seg til et bredt utvalg av legemidler og kjemikalier. Når aktivt kull binder seg til giftstoffer, er de gått gjennom fordøyelsessystemet, ufordøyd, med neste avføring. Mens aktivt kull fungerer godt på de fleste giftstoffer, vil det ikke fungere godt på stoffer som litium, sterke syrer og baser, metaller eller mineraler som natrium, jern, bly, arsen, jod, fluor eller borsyre.

Hva den vil gjøre

Betydelige menneskelige testing har blitt gjort på aktivt kull evne til å redusere absorpsjonen av alkoholholdige drikkevarer. Forsøk har vist at inntak av aktivert karbon før inntak av etanol, også kjent som etyl alkohol, ren alkohol, kornalkohol eller drikking av alkohol, i betydelig grad har redusert absorbsjon av alkoholen. Tester utført med pasienter som tok 5 til 15 mg aktivert karbon per kilo kroppsvekt tatt på samme tid som etanol ekvivalent med 17 skudd viste at aktivert karbon er betydelig redusert potensielle alkoholnivåer i blod.

Medisinsk bruk

I tilfeller av forgiftning eller utilsiktet overdose, kan aktivt kull være nyttig ved rensing systemet for toksiner. Aktivt kull, når det brukes i tilfeller av forgiftning, bør kun brukes under en lege veiledning. Riktig dosering, basert på mengden av giften svelging, offerets vekt og med spesielle hensyn til barn bare kan utleveres av profesjonelle medisinsk personell. Vanligvis er dosen 1 gram per kilo kroppsvekt. Aktivt kull er en kraftig krise dekontamineringsmiddel som kan redde liv hvis gitt i rett tid på riktig dosering.

Over-the-Counter Usage

Flere aktive kullprodukter er nå tilgjengelig på drugstores å bli tatt før en natt med drikking. Selv om disse produktene ikke vil absorbere alt av alkoholen inntatt, vil de signifikant redusere dens virkning. På 1800-tallet ble trekull kjeks som brukes i England som et middel for flatulens eller andre mageproblemer. Aktivert kull tabletter kan finnes i dag som over-the-counter behandlinger for slike sykdommer som diaré, fordøyelsesbesvær eller tarmgass. Aktivt kull kjeks kan også bli funnet for lignende behandling av husdyr. Det er også brukt for å behandle irritabel tarm-syndrom, så vel som å forebygge diaré hos cancerpasienter som har fått irinotecan, et cellegift middel.

Verdifull behandling

Aktivt kull har mange bruksområder. Den flytende form er en enkel og verdifull behandling for forgiftning og overdoseofre når utlevert av medisinsk personell. Aktivt kull tabletter er tilgjengelig for over-the-counter for behandling av enkle mage lidelser samt forebyggende behandlinger for dem som forventer å innta alkohol.

Aktuelt Bruk av aktivt kull

Aktuelt Bruk av aktivt kull


Gamle egypterne, grekerne og romerne visste alle de medisinske bruk av trekull. Aktivert kull, en finmalt kullpulver som ble eksponert i et dampkammer, er en meget effektiv form av trekull. Brukes lokalt, kan aktivt kull brukes for en rekke hudproblemer, blant annet i sårbehandling, som behandling for insektbitt og stikk, for å rydde opp konjunktivitt eller et øyelokk cyste, og det kan også brukes til å behandle en trassig ørebetennelse eller abscessed tann. Aktivt kull kan absorbere giftstoffer og giftstoffer, ta dem opp gjennom gjennomtrengelig hud, og fjerne dem fra kroppen. For dette og mange andre bruksområder, er et kull grøtomslag nødvendig.

Charcoal grøtomslag

Topisk, blir aktivert trekull oftest brukes i et omslag, som er en pasta av trekull og flaxmeal tilsatt til varmt vann og spredt på en porøs duk. Duken brettes over pastaen og plassert på den delen av kroppen hvor det er nødvendig. Ta 2 ss. av aktivt kull, 2 ss. av lin måltidet (tilgjengelig i de fleste dagligvarebutikker og helsekostbutikker), legge den til 5 eller 6 ss. av varmt vann for å lage en lime. Dette vil gjøre om en 6 tommer x 6 tommer grøtomslag. Bruke større mengder i samme forhold hvis nødvendig for en større grøtomslag. Påfør plastfolie over duken for å holde den til kroppen og holde på varme og fuktighet. La grøtomslag på i noen timer eller over natten og fjerne det. Ikke bruk den grøtomslag når det har absorbert giftstoffer og urenheter.

Hudproblemer

Akne, utslett, blåmerker, Poison Ivy og andre hudproblemer kan alle bli effektivt behandlet av trekull omslag. Påføring av et kullgrøtomslag vil trekke toksinet, bakterier eller giften opp gjennom huden gjennom det adsorberende virkning av trekull. Avhengig av problemet, kan flere programmer av et kull grøtomslag være nødvendig.

Wound Care

Legene brukte aktivt kull topically for sårbehandling siden antikken. Trekull omslag kan redusere eller bli kvitt lukt av infiserte sår, diabetiske sår eller kirurgiske infeksjoner og hjelpe med sårtilheling. Med svært stygg luktende infeksjoner, anbefaler noen leger å sette kull med noen korn av ris i en saltbøsse og strø direkte på såret med hver bandasje endring. Trekull i seg selv er ikke absorberes eller metaboliseres av kroppen, og det vil ikke skade såret.

Insektbitt

En ekkel bitt av en gul jakke eller brann maur er aldri hyggelig, men et kull omslag kan hjelpe. Hvis sentreringsrøret er fremdeles i såret, vil kull trekke det ut og lindre smerte og hevelse. La grøtomslag på så lenge som det tar, endre det etter noen timer. Folk har rapportert ved bruk av kull omslag for overdrevet ødeleggende og farlig bitt av en brun eneboer edderkopp (BRS) med effektive resultater. Kullet grøtomslag må påføres hurtig til å ha de beste resultatene.

Pink Eye / Øyelokk Cyste

Konjunktivitt eller rosa øye, kan behandles ved hjelp av en varme, fuktige kull grøtomslag plassert over det berørte øyet. Øyelokk cyster, eller chalazions, kan lindres eller slettet med et kull grøtomslag i tillegg. Enhver cyste eller infeksjon på overflaten av legemet kan være behandlet topisk med trekull. Aktivt kull er inert; det kan adsorbere mange ganger sin vekt av toksiner, gifter og metaller, medikamenter og fjerne dem fra kroppen. Den bruker er utallige.

Hvordan Clean Lunger med aktivt kull

Aktivt kull har lenge vært tatt internt for å rense fordøyelsessystemet og fjerne visse giftstoffer. Det er et vanlig middel gitt når noen har svelget visse gifter på grunn av kull evne til å absorbere opp til 70 ganger sin egen vekt. Imidlertid er bruken av internt tatt aktivt kull ikke anbefalt for rengjøring lungene; faktisk, kan puste støvet av aktivt kull forårsake infeksjon i lungene. Den eneste måten å rense lungene med aktivt kull er ved hjelp av kull for å holde luften rundt deg ren. Ved å puste inn ren luft, vil du holde fra å legge forurensning til lungene, og med tiden vil kroppen kvitte seg med noen av de akkumulerte forurensning i lungene. Evnen til aktivt kull for å rense lungene er med aktive kullfiltre i luftrensere og masker. Vanligvis kjent som HEPA-filtre, er disse filtre er i stand til å filtrere ut partikler så små som 0,3 mikron.

Bruksanvisning

Vacuum din stue med HEPA filter vakuum. Det kan ta flere økter med støvsuging for å fjerne det meste av miljøgiftene. Vær forsiktig når du tømmer vakuum avfall, da dette er veldig fint og vil sive tilbake i luften under disposisjon. Det er bedre å bruke en engangsfilterpose som kan bli fjernet fra vakuum og plassert i en plastpose. Forsegle posen forsiktig og plasser dette hele pakken i søpla.

Plasser luftfiltre i dine viktigste leveområder på hjem og arbeid. Disse filtrene er spesielt nyttig i soverom, kjøkken og stue områder. Sjekk filtrene ofte, og rengjør dem i henhold til produsentens anvisninger. Hvis filteret sier det kan ikke vaskes, ikke forsøk å vaske og gjenbruke det, da dette bare vil deaktivere kull i filteret, gjør den ubrukelig. Bytt ut filtre som blir for skitten. Ikke bruk et filter for mer enn seks måneder.

Bruk en HEPA-sertifisert filtermaske eller aktivt kullfilter maske hvis du er utsatt for allergier fra pollen eller bor i et miljø med høy forurensning. Masken skal sitte tett over nese og munn slik at de ikke la luften lekke inn rundt kantene. Flere typer og stiler av masker er tilgjengelig på markedet.

Sett din ovn filtre med de som tilbyr aktivt kull som en del av deres innhold. Filtrene ikke bare fjerne forurensing, men også bidra til å fjerne lukt fra hjemmet ditt. Ovn filtre bør skiftes minst hver sjette måned, avhengig av miljøet i og rundt hjemmet. Fjern gamle luftfiltre nøye for å ikke fjerne smuss og støv allerede fanget i filteret. Plasser hver brukte filteret i en søppelpose, forsegle den og kast den umiddelbart. Ikke forsøk å vaske og gjenbruke gamle filtre.

Tips og advarsler

 • Ikke pust aktivt kull pulver.

Hvordan forberede aktivt kull

Hvordan forberede aktivt kull


Aktivt kull er en enkel og effektiv motgift for flere giftstoff. Det blander seg med vann, og kan svelges med minimalt ubehag for pasienten. Aktivt kull fungerer ved å knytte til kjemiske molekyler før de blir absorbert av kroppen og bærer dem ut gjennom avføring. Charcoal må tas like etter at en gift er inge å absorbere giften før den når kroppens blodstrømmen.

Bruksanvisning

Flytende Suspension

•  Åpne en flaske av aktivt kull. Hver flaske inneholder en standard dose på 50 gram pulverisert aktivert trekull. Dersom kull har deigete inni flasken, riste den for å bryte opp kull.

•  Tilsett 400 ml vann til flasken for en full voksen dose. Noen flasker har en liten linje på siden for deg å fylle det opp til med vann. Et barn størrelse dosering er en halv flaske. Dersom barnet har tatt store mengder av giften gi en full flaske.

Sett lokket tilbake på flasken. Rist for å blande trekull vann og. Rist inntil alt kull er godt blandet.

Hell kull suspensjon i et glass og la pasienten drikke hele innholdet i glasset. En annen dosering av kull kan være nødvendig i en time eller to, avhengig av legens ordre og type gift inge.

Charcoal grøtomslag

Spoon to spiseskjeer aktivt kull pulver i en liten bolle.

6. Tilsett en liten mengde vann, blande den med skjeen til det danner en pasta.

Skjeen lim på et papirhåndkle før håndkle er mettet. Brett håndkleet i to for å dekke lime.

Plasser lim fylt håndkle over stikket, bite eller området som skal behandles. Pakk med plastfolie. Dekke dette med gasbind.

Endre grøtomslag hver seks til ti timer før de gifter fjernes.

Tips og advarsler

 • Aktivt kull er også tilgjengelig i en kapsel eller tablettform. Disse trenger ingen forberedelse til å ta, men det kan ikke være så effektiv som løsningen.

Bruker for aktivt kull

Bruker for aktivt kull


Aktivt kull fjerner giftstoffer og andre kjemikalier fra luft, vann og blod. Spesielt er aktivt kull en går til terapi for mennesker som har inntatt giftige materialer eller overdose på narkotika. Aktivt kull kan kjøpes uten resept og brukes trygt hjemme, men du bør alltid kontakte helsepersonell når en forgiftning eller overdose oppstår.

Hva det er

Aktivt kull er også referert til som aktivert karbon. Kjemiske produsenter produserer aktivt kull ved å utsette karbonpulver til oksygen som finnes i svært oppvarmet damp. Denne prosessen øker overflatearealet av materialet, slik at det er meget absorberende. Filtrene på kjøkkenet tappekran og i romluft sanitizer benytter aktivt kull.
En studie rapportert i den elektroniske versjonen av tidsskriftet "Pediatrics" på 6 desember 2001, bekreftet at foreldre kan konsekvent og trygt Innta aktivt kull til barn hjemme. Også britiske giften kontrollsenterledere JA Vale og AT Proudfoot anmeldt flere kliniske studier på bruk av aktivt kull for å behandle forgiftning og konkluderte i en 9 januar 1993 "British Medical Journal" artikkel som "et rimelig alternativ til kylling [pumpe magen] ville være å gi 50-100 g av aktivt kull hos voksne som har tatt en overdose av et giftig stoff ikke mer enn to timer tidligere. " Vale og Proudfoot bemerket videre at aktivt kull var en effektiv behandling for barn som viser symptomer på å bli forgiftet.

Dose

Ring ditt lokale giftkontrollsenter på 1-800-222-1222 eller helsepersonell før du bruker aktivt kull for å behandle forgiftning. Aktivt kull vil ikke hjelpe alle forgiftninger ofre, og riktig dosering av produktet avhenger av den form som brukes, alderen og vekten av den person som behandles, og antall administrerte doser.
Følg disse instruksjonene ved administrering av aktivt kull pulver til forgiftning:
• Voksne og ungdom, enkeltdose - 25 til 100 gram blandet med vann
• Voksne og ungdom, flere doser - første dose på 50 til 100 gram blandet med vann, deretter 12,5 gram blandet med vann hver time eller 25 gram blandet med vann annenhver time eller 50 gram blandet med vann hver fjerde time
• Barn 1 år til 12 år gamle, enkeltdose - 25 til 50 gram blandet med vann, eller 0,23 til 0,45 gram per pund (0,5 til 1 gram per kilo) av kroppsvekt blandes med vann.
• Barn 1 år til 12 år gamle, flere doser - første dose på 10 til 25 gram, blandet med vann, deretter 0,45 til 0,91 gram per pund (1 til 2 gram per kilo) av kroppsvekt hver 2-4 timer
• barn yngre enn 1 år, enkeltdose - 10 til 25 gram blandet med vann, eller 0,23 til 0,45 gram per pund (0,5 til 1 gram per kilo) av kroppsvekt blandet med vann
Følg disse instruksjonene ved administrering av et aktivt kull suspensjon for forgiftning, og pass på å riste flasken godt før måling hver dose:
• Voksne og ungdom, enkeltdose - 25 til 100 gram
• Voksne og ungdom, flere doser - første dose på 50 til 100 gram, deretter 12,5 gram hver time eller 25 gram hver to timer eller 50 gram hver fjerde time
• Barn 1 år til 12 år gammel, singel dose - 25 til 50 gram, eller 0,23 til 0,45 gram per pund (0,5 til 1 gram per kilo) av kroppsvekt
• Barn 1 år til 12 år gamle, flere doser - første dose med 10 til 25 gram, deretter 0,45 til 0,91 gram per pund (1 til 2 gram per kilo) av kroppsvekt hver 2-4 timer
• Barn som er yngre enn 1 år, enkeltdose - 10 til 25 gram, eller 0,23 til 0,45 gram per pund (0,5 til 1 gram per kilo) av kroppsvekt
Følg disse instruksjonene ved administrering av en aktivert trekull suspensjon blandes med sorbitol for forgiftning:
Voksne og tenåringer - 50-100 gram; flere doser anbefales ikke
• Barn 1 år til 12 år gammel --25 til 50 gram; flere doser anbefales ikke
• Barn som er yngre enn 1 år, enkeltdose - bruk anbefales ikke

Advarsler

Aktivt kull vil ikke hindre absorpsjon av lut, de fleste syrer, jern, petroleumsprodukter eller alkohol inn i kroppen. Få noen som er bevisstløs til sykehus omgående, og ikke gi den personen aktivt kull selv. En person som ikke er våken kan lett bli aktivt kull i hans eller hennes lungene.
Ikke bruk eller Innta aktivt kull når ett av transplantasjons narkotika mykofenolsyre (Myfortic --- Novartis) eller mykofenolatmofetil (CellCept --- Roche) blir også brukt. Du må heller ikke bruke aktivt kull i forbindelse med avføringsmidler, kort tid etter operasjon eller når du eller den personen du har omsorg for, kan være blødning internt eller opplever en intestinal blokkering.
Ikke ta noen andre medisiner i minst to timer etter bruk av aktivt kull, fordi kull vil hindre andre stoffet fra å bli absorbert. Også ikke blande aktivt kull med iskrem eller sjokolade sirup.

Side Effects

Diaré er den vanligste bivirkning fra bruken aktivert trekull. The Mayo Clinic anbefaler mot å bruke aktivt kull produkter blandet med sorbitol fordi sorbitol er et avføringsmiddel.
Oppkast, forstoppelse og smerte eller hevelse i magen kan også forekomme. Ta kontakt med helsepersonell hvis du merker hevelse eller hvis diaré løser ikke innen to dager.
Aktivt kull forlater kroppen i avføring. Ikke vær bekymret hvis avføring blir svart for en tid etter administrering av forbindelsen.

Tilgjengelighet

Du trenger ikke resept for å kjøpe aktivt kull. Flere selskaper selger generiske og merkede versjoner av aktivt kull i form av kapsler, pulver, suspensjoner og tabletter. Merkevarer inkluderer Actidose-Aqua væske og EZ-Char pulver fra Paddock Laboratories, samt Kerr Insta-Char væske fra Vista.

Hva gjør aktivt kull Do?

Hva gjør aktivt kull Do?


Aktivt kull er en naturlig adsorpsjonsmiddel som brukes til å øke utskillelse av giftstoffer, og til å forbedre diaré. Det er lett tilgjengelig i over-the-counter former, og er en relativt billig hjem rette. Det er også brukt i sykehus innstillinger.

Fakta

Aktivt kull er karbon som har blitt behandlet for å øke sin porøsitet. Det fungerer som en adsorbent; som er, vil atomer og molekyler av visse stoffer bindes til overflaten. Kilder av medisinsk-grade aktivt kull inkluderer tre og bambus. Det er vanligvis levert som et fint pulver, enten i kapsler eller i suspensjon.

Behandling for forgiftning

Aktivt kull brukes til å behandle pasienter som har tatt giften gjennom munnen. Kullet binder de giftstoffer før de kan skilles ut, og hindre dem fra å bli absorbert av mage-tarmkanalen. I de fleste tilfeller, er brekninger indusert, og deretter trekull er gitt for å binde toksiner gjenværende i fordøyelseskanalen.

Behandling for diaré

Aktivt kull bremser ned gastrisk motilitet, slik at det er nyttig for å redusere symptomer på diaré. Det har også blitt benyttet for å redusere oppblåsthet og gastrisk ubehag. I små doser er det trygt for babyer og barn.

Kontra

Aktivt kull skal ikke gis i tilfeller av forgiftning av cyanid, mineralsyrer, eller baser. Det bør ikke gis til noen som er bevisstløs eller semiconscious. Alle som er overfølsomme for kull bør ikke ta dette midlet.

Interaksjoner og forsiktighetsregler

Aktivt kull vil forsinke opptaket av mange legemidler. I høye doser, vil det føre til forstoppelse. Kullet vil slå avføring svart. Ta kontakt med en barnelege eller kvalifisert helse utøveren for de riktige doser for spedbarn og barn.

Advarsler

Kontakt alltid nødetatene umiddelbart ved mistanke om forgiftning. Dersom diaré fortsetter i mer enn 24 timer, eller hvis spedbarn og barn er ikke å ta i væsker eller synes giddeløs eller sløv, kan du kontakte den aktuelle utøveren umiddelbart.

Hvordan lage aktivt kull

Aktivt kull brukes som en motgift for mange typer giftstoffer. Når det blandes inn i en slurry og inntatt, obligasjoner den med giftig materiale, rendering det inert. Kroppen stopper absorbere giften, noe som gjør at den kan passere gjennom fordøyelsessystemet. Aktivt kull kan kjøpes på de fleste apoteker for en beskjeden avgift, men du kan lage din egen hjemme forutsatt at du har riktig utstyr. Kokosnøttskall gjøre en god kilde til aktivt kull på grunn av sin absorberende egenskaper, men du kan bruke alle giftfri former for tre og oppnå lignende resultater.

Bruksanvisning

Stripp en rekke kokosnøttskall fri for enhver resterende kjøtt eller fiber. Vask dem og la dem tørke helt å fjerne skitt.

Plasser kokosnøttskall i en brennende vask og brenne dem ved en temperatur på 575-900 grader Fahrenheit. Tillate dem å brenne i minst 4 timer, til de er ferdig aske.

Fjern asken fra vasken og legg den i en ren plastspann. Legg nok CaCl2 eller ZnCl2 25% kjemisk løsning helt suge asken.

La asken å suge i kjemisk løsning for en hel dag. Som vil forvandle den til aktivt kull.

Fjern kull fra bøtta og plassere den på en drenering skuffen. Vask og skyll den grundig med rent, destillert vann for å fjerne alle spor av kjemisk løsning. La vannet renne bort for en time eller så.

Plasser kull i en ovn som varmes opp til 215 grader Fahrenheit, og la den bake i 3 timer.

Fjern kull og knuse det til pulver form ved hjelp av en hammer eller en industriell blender. Kornene skal være så liten som du kan gjøre dem.

Oppbevar aktivt kull i Ziploc poser før du trenger det. Ved behandling av giftstoffer, bland 1/3 av en kopp med en kopp vann, da har offeret drikke det. Det kan også være effektivt for alkohol- og narkotikaoverdoser.

Tips og advarsler

 • Jo før aktivt kull er brukt, jo bedre - innen 30 minutter av inntak av giften er ideelt. Etter dette har legemet absorbert giften og aktivert trekull blir mindre effektiv. (Det fungerer som et "skjold" rundt giften til å flytte den ut av kroppen på en sikker måte, som det ikke kan gjøre hvis giften har blitt fordøyd.)
 • Selv om aktivt kull er svært effektivt, bør det aldri erstatte en lege omsorg. Kontakt lege så snart som mulig etter at du har identifisert forgiftning og alltid følge hans instruksjoner til punkt og prikke.

Forskjellen mellom aktivt kull og Kull Briketter

Forskjellen mellom aktivt kull og Kull Briketter


Den store forskjellen mellom aktivt kull og trekull briketter er at aktivt kull er et alternativ medisin og trekull briketter er en type drivstoff. Selv om prosessen er lignende i å gjøre de to typer av trekull, aktivert trekull fremstilt av ikke-toksiske produkter, og omfatter et ytterligere trinn i produksjonsprosessen.

Aktivt kull

Aktivt kull er et kull stoff laget av bein røye, kokosnøttskall, torv, petroleumskoks, kull, oliven groper, og / eller sagflis. For å aktivere trekull, er det oksidert ved hjelp av damp eller luft ved høye temperaturer. Aktiveringsprosessen er det som gir dette stoffet dets medisinske egenskaper som det øker overflatearealet av kull ved å gjøre mer porøse enn vanlig trekull.

Bruk av aktivt kull

Medisinske fagfolk bruker aktivert trekull for å behandle overdoser eller forgiftning hos mennesker på grunn av sin evne til å binde til toksiner i magen for å hindre legemet fra å absorbere dem. Aktivt kull er tilgjengelig over disk på de fleste helsekostbutikker og apotek for bruk hjemme mot en urolig mage, luft i magen og fordøyelsesbesvær. Vann filtrering systemer og akvarium filtrering systemer også bruke aktivt kull for å fange skadelige giftstoffer som er usynlig for det menneskelige øyet.

Trekull briketter

Mange av de samme materialer som brukes ved fremstilling aktivert trekull benyttes for fremstilling av briketter. Ytterligere ressurser brukes på å gjøre denne typen kull er landbruket avfall og annen tørr biomasse. Andre giftstoffer som kan være til stede i kommersielle trekull briketter er lik tennvæske, slik som med raske start Grill briketter. Alle kull briketter er giftige for mennesker.

Bruk av trekull briketter

Den mest vanlige bruken av trekull briketter er utendørs matlaging som BBQâ € ™ s og pit branner. Men som drivstoff er stadig blitt dyrere, er kull en alternativ drivstoff kilde i den tredje verden. Trekull briketter er også brukt for luktkontroll i garasjer, loft og kott.

Hvordan Innta aktivt kull

Aktivt kull brukes i nødssituasjoner på grunn av inntak av giftstoffer eller overdose av medisiner. Det aktiverte trekull absorberer medisiner eller giftstoff for å holde dem fra å bli absorbert av kroppen. Det er mest effektivt når det blir administrert innen 60 minutter etter forgiftning.

Bruksanvisning

Ring 911 eller Gift hot-linje for å finne ut om bruk av aktivt kull er tilrådelig for din situasjon og for å få en dose retningslinje.

Vurdere den personen som du har tenkt å administrere aktivt kull til. Personen må være bevisst, sammenhengende og ikke kveles.

Rist beholderen av pulverisert aktivert kull eller klem på tube eller flaske ferdigblandet aktivt kull for å blande produktet.

Bland beholder av aktivert trekull med vann eller soda. Bruke aktivt kull væskeforholdet fortalt til deg av 911 operatør eller Gift når du gjør miksen. Hvis du har ferdigblandet form av aktivt kull, hell blandingen i et målebeger til det beløp som 911 operatør eller Gift anbefales.

Sett aktivt kull mix i en mørk kopp å skjule fargen på væsken fra person drikker det, fordi noen person nekter å drikke en svart væske. Hvis tilgjengelig, passe et lokk på koppen og har personen drikke gjennom et sugerør.

Tøm alle objekter ut av personens munn.

Plasser person i sittende stilling eller rekvisitt personens hode opp. Oppmuntre personen til å drikke hele innholdet i den fylte koppen som er fylt med aktivt kull mix.

Se person for oppkast. Ved oppkast, flytt personen til en side legging eller sittende stilling for å unngå kvelning.

9. Få personen til legevakten så snart som mulig.

Tips og advarsler

 • Aktivt kull er tilgjengelig for kjøp uten resept på apotek. Den er tilgjengelig ferdigblandet, i pulverform og i tablett eller kapsel fra. Tabletten eller Kjøp aktivt kull som ikke inneholder sorbitol. Sorbitol forårsaker magekramper og diaré. Alternative helse utøvere anbefaler å bruke et aktivt kull komprimere til å behandle bug biter, bistikk, gift eik og Poison Ivy. For å gjøre en kompress, bland akkurat nok vann med aktivt kull for å lage en tykk pasta. Påfør lim til bitt, stikk eller utslett for kløe lettelse.
 • Bruk av aktivt kull er ikke hensiktsmessig for alle typer medisiner eller giftstoff. Det bør aldri brukes for inntak av syrer eller bensin typen stoffer. Alltid ringe 911 eller Gift før administrering aktivt kull for å avgjøre om det er riktig behandling for din nødssituasjon og for å finne ut riktig dose for å administrere. Ikke Innta aktivt kull uten råd av en medisinsk faglig. Ikke Innta aktivt kull hvis ipecac hadde blitt administrert i de tidligere to timer. Ikke Innta aktivt kull til barn under ett år gammel. Ikke Innta aktivt kull til en person som er bevisstløs eller usammenhengende. Få personen til legevakten så snart som mulig. Aktivt kull kan forårsake oppkast, så holde personen i en posisjon som vil hindre choking.

Hva er aktivt kull pulver?

Hva er aktivt kull pulver?


Aktivt kull pulver ble introdusert i begynnelsen av det tjuende århundre. Det ble brukt på dette tidspunkt for å fjerne farge fra sukker og for å forbedre smaken og lukten av vann. Også kalt aktivert absorberende kull og medisinsk kull, aktivt kull pulver er fortsatt brukes i dag, først og fremst for helseformål.

Hva er aktivt kull pulver?

Aktivt kull pulver er et naturlig stoff. Det er avledet fra råmaterialer som grønnsaker, tre og til og med kokosnøtter. Selv om denne svartkrutt er ganske fint i strukturen, har aktivert trekull pulver signifikant binding kraft, noe som gjør det til en effektiv absorbator for giftstoffer og andre stoffer som trenger å bli fjernet fra kroppen eller miljø.

Bruksområder

Noen av de medisinsk indisert bruksområder for aktivt kull pulver inkluderer avgiftning, forgiftning, overdose, oppblåsthet og overflødig gass. Typisk blir aktivert trekull pulver blandet med vann og inntatt. Ved mistanke om forgiftning eller overdose, derimot, bruk av aktivt kull pulver bør være under oppsyn av en medisinsk faglig.
Noen mennesker bruker aktivt kull pulver i omslag som skal brukes eksternt for hudinfeksjoner og skader. Det kan blandes inn i badevannet for avgiftning av kroppen, så vel.
Filtrering vann og luft og absorbere giftige utslipp er noen av miljø bruk av aktivt kull pulver.

Bivirkninger / Sikkerhet

Noen av bivirkningene ved bruk av aktivt kull pulver inkluderer svart avføring, kvalme, oppkast, magesmerter og diaré eller forstoppelse.
Kvinner som er gravide eller ammende bør ikke bruke aktivt kull.
Bruk av aktivt kull pulver er ikke anbefalt for eldre, også.
Hvis du tar medisiner eller kosttilskudd, sjekk med din lege før du bruker aktivt kull pulver.

Hvordan bruke det

Bruk alltid aktivt kull pulver som anvist av lege, eller i henhold til etiketten retninger. For medisinske formål, er aktivert trekull pulver vanligvis blandet med et fullt glass vann før inntak. Merk: intestinal blokkering og tarmproblemer kan føre til hvis du ikke blander det med tilstrekkelig væske.

Dosering

Aktivt kull er tilgjengelig i flytende eller pulverform. Det er en populær ingrediens i kolon rens produkter og noen kosttilskudd. Mens ingen store problemer har blitt rapportert, har den langsiktige sikkerheten ved bruk av kosttilskudd som inneholder aktivt kull pulver ikke fastslått.

Hvor du finner den

Du kan kjøpe aktivt kull pulver fra ernæringsmessige butikker, de fleste apotek og online-forhandlere.

Hva kan jeg gjøre for å rense kroppen min for giftstoffer?

Når giftstoffer akkumuleres på en mye raskere enn kroppen kan eliminere dem, kroppen begynner å lide. Å spise en diett full stekt mat, sukker og fett fører til giftstoffer hoper seg opp i kroppen. Røyking, overdreven drikking og stress er andre årsaker til et giftig miljø. Detoxing legemet er en måte å fjerne giftstoffer fra kroppen. Detox hjelper organene å hvile.

Liver Flush

Start med en leveren flush. Det er flere måter å gjøre dette. En østeuropeisk tilnærming innebærer sitronsaft og olivenolje. Følge det opp med klyster fra stoffet butikken.

For å starte denne flush, vil du trenge en varmeflaske, saften av fem organisk sitron og virgin olivenolje. Sørg for å gjøre dette flush om natten og i nærvær av andre; vil du ikke ønsker å være alene hvis flush gjør at du føler deg svak.

Fyll flasken med varmt vann og hold den inntil høyre side av magen mens du slapper av i 30 minutter. Drikk to spiseskjeer sitronsaft og venter i 15 minutter. Deretter drikke to spiseskjeer av virgin olivenolje. Gjenta dette i 15-minutters intervaller, før alle sitronsaft er borte. Innen en time eller så, vil du ha en tarmen bevegelse. Avhengig av hvor mye giftig belastning som er for tiden på leveren din, også forvente å passere små gallestein.

Kosttilskudd endringer

Endre matvaner. Innlemme frisk frukt og grønnsaker i kostholdet ditt. Drikk en kopp grønn te hver morgen. Spis en porsjon magre proteiner til hvert måltid. Begrenser bruken av animalsk fett og sukker til en gang i uken. Drikk minst åtte glass vann hver dag. Ta en multivitamintilskudd for å øke din lever, nyre og tarmhelse.

Kontinuerlig vedlikehold

For å fortsette detox, innlemme et besøk til en badstue, få massasje og trening til din vanlige rutine. Prøv en ukes rensing diett med noen måneder hvis legen godkjenner. Spis kun rå, økologisk mat i løpet av rens, unngå bearbeidet mat.

Dampende badekar og dusj bidra til å eliminere giftstoffer. De åpner porene og la giftstoffer å sive ut gjennom svettekjertlene. Ta en ukentlig rensende bad ved å fylle badekaret med varmt vann, og legger til £ 1 hver av Epsom salt og natron. Slapp av i vannet før det begynner å slå kul.

Advarsel

Rådfør deg med legen din før du prøver en detox eller rens. Hvis du har visse helseproblemer som involverer nyre, lever eller lavere tarmen, kolon renser og spyler er ikke for deg. Passing gallestein kan forårsake krampe-lignende smerter.

Hva er årsaken til høye nivåer av giftstoffer i leveren?

Hva er årsaken til høye nivåer av giftstoffer i leveren?


Som det største organet i kroppen, leveren spiller mange viktige roller. Og mens kanskje sin fremste oppgave er å rense blodet for giftstoffer, kan visse felles omstendigheter skade leveren evne til å fungere skikkelig, forårsaker den til å akkumulere høye nivåer av giftige stoffer og kompromittere sin helse.

Funksjon

Leveren produserer galle, som bærer avfall og bryter ned fett i fordøyelseskanalen. Den produserer kolesterol og protein ansvarlig for gjennomføring fett. Leveren lagrer også jern, hjelper behandle urin og renser blodet for giftstoffer. Plus, det gjør hvite blodlegemer, som regulerer blodpropp og hjelper kroppen motstå infeksjon.

Direkte Toksiner

Ifølge Mayo Clinic, er noen giftstoffer garantert å forårsake leverskader, inkludert "deathcap" sopp og overdreven eksponering for tørr-rensing løsemidler og andre industrielle kjemikalier. Disse inneholder giftstoffer at leveren kan ikke prosessen, effektivt overveldende det. Venstre ukontrollert, kan effekten av direkte giftstoffer til slutt føre til leversvikt.

Idiosynkratiske Toksiner

Noen mennesker er følsomme for visse tilfeldige toksiner og kan oppleve toksisk hepatitt og leverskade, mens andre ikke kan være utsatt for de samme giftstoffer.

Narkotika

Hundrevis av legemidler på markedet i dag er kjent for å være potensielt giftig for leveren. For eksempel, inhalerte anestetika, steroider og visse kolesterolsenkende og blodtrykksmidler og antibiotika kan føre til leverskader.

Når tatt for ofte eller kombinert med overdreven alkoholbruk, mange over-the-counter smertestillende midler kan bli giftig for leveren. Disse inkluderer ibuprofen, naproxen natrium, paracetamol og aspirin.

Andre hensyn

Ikke overraskende, folk som har andre leversykdommer som hepatitt og skrumplever er mindre sannsynlig å effektivt behandle giftstoffer. Og folk med lavere metabolisms, inkludert kvinner og eldre voksne, kan oppleve høyere nivåer av giftstoffer i leveren som kroppene deres ikke kan behandle dem så raskt. Endelig kan konstant eksponering for industrielle giftstoffer og visse arvelige genetiske defekter også hemme leverens evne til å behandle giftstoffer og føre dem til å akkumulere.

Hvordan kvitt et barn av giftstoffer i kroppen

Når et barns helse er i fare det er viktig å bli kvitt barnet av giftstoffer i kroppen. Toksiner er funnet i en rekke stoffer rundt oss. De er tilsetningsstoffer, kjemikalier, kreftfremkallende, gift, forurensninger og hormonforstyrrende funnet i luften, i vannet vårt, i maten vår og i våre toalettsaker. Disse giftstoffene fører til dårlig helse, som kan forverre andre symptomer et barn Bekjemper helse-messig. Når du kvitt et barn av giftstoffer i kroppen, det hjelper deg å fokusere på andre faktorer som bidrar til dårlig helse.

Hvordan kvitt et barn av giftstoffer i kroppen

Endre ditt barns kosthold, eliminere matvarer de vanligvis spiser. Supplere kosten med økologiske matvarer som er rike på fiber. Mat som rosenkål, grønnkål og brokkoli inneholder sulforaphane, en beskyttende enzyminduktor som hjelper et barns kropp avgifte kreftfremkallende.

Vask grønnsaker og frukt grundig for å fjerne alle skadelige insektmidler eller andre kjemikalier hvis du kjøper råvarer på et lokalt marked.

Eliminer bearbeidet mel og hvitt sukker fra barnets kosthold for å hjelpe dem å kvitte kroppen for giftstoffer. Tilby dem rikelig mengder grønnsaker og frukt.

Oppfordre barna til å drikke store mengder vann. Annen drikke alternativ for barn å eliminere kroppens giftstoffer er naturlige, organiske juice som inneholder mye fiber.

Unngå å ta for mange forskjellige typer vitaminer. En overdose på følgende mutritional kosttilskudd som du kanskje tror er å hjelpe kan faktisk føre til mer toksisitet i barnets kropp.

Pakk barnets kropp i ulike sunne stoffer som trekker giftstoffer fra kroppen. Spesielle typer leire, urter og havsalt er eksempler på giftige-tegning stoffer. Selv om du kan betale for å ha barnets kropp innpakket i en salong eller spa, kan du også lage din egen blanding for å trekke ut giftstoffer i hjemmet.

•  Har barnet ta et bad med varmt vann blandet med natron og havsalt. Natron har alkalisk i det som fjerner giftstoffer raskt. Så varmt vann kjøler, giftstoffer flyte vekk fra barnets kropp.

Ta kontakt med din lege for å finne ut en plan for å bli kvitt ditt barns kroppen for giftstoffer. Noen leger kan foreskrive kosttilskudd eller piller som hjelper erstatte noen næringsstoffer går tapt ved et kosttilskudd endring.

Hint

 • Alltid konsultere med barnets lege før du tar noen avgiftning tiltak.
 • Unngå full body wraps på barn siden deres lever og nyrer, målområder for avgiftning wraps, er fortsatt økende.

Hvordan å rense kroppen for giftstoffer

Dag-til-dag liv, stress og dårlig kosthold kan la deg følelsen svak og usunn. Dette er grunnen til at avgift renser er så populære. Målet med en detox er å rense giftstoffer og deretter fylle opp kroppen med sunne næringsstoffer, forlater du revitalisert. Det er varierte teorier om hvordan å rense kroppen for giftstoffer, men det mest vanlige fremgangsmåten er å rense systemet gjennom faste, renset din kolon og fylle opp kroppen med sunne næringsstoffer.

Hvordan å rense kroppen for giftstoffer

Hvordan å rense og rense kroppen for giftstoffer.

eliminere din toxin inntak. Fasting gjennom juicing for en periode på tre til sju dager er ideelt. Bare drikke grønnsaksjuice, ferskpresset juice (fersk Juiced er best - du må kanskje kjøpe en juicer) og renset vann i faste perioden. Dette gir deg sunne vitaminer og mineraler og lar dine organer å hvile. Teorien er at kroppen din vil være i stand til å spyle giftstoffer ut når de ikke lenger blir inntatt. Mens ideen om å bli kvitt kroppen for giftstoffer kan være tiltrekkende, kanskje du ikke ønsker å gå den "væsker bare" rute. For dette, bør du begrense kosten valg til noe som ligner på et vegansk kosthold. Du trenger også å kutte ut alkohol, kaffe, sigaretter, raffinert sukker, mettet fett og så mye stress som mulig. Alle disse legger giftstoffer til kroppen under rens.

Bruk kosttilskudd for å hjelpe deg detox. Gå til din lokale helsekost butikk og kjøpe detox te eller urter som er rettet mot spesifikke kroppsdeler. Det er mange urter og te du kan ta for å målrette bestemte organer som lunger, tykktarm og lever. For eksempel, er løvetann rot bra for leveren, og ingefær og cayenne hjelp til å rense nyrene. Begge disse organene filtrere systemet og må bli renset.

Rens din kolon. Giftstoffer behandlet av leveren blir sendt til tarmene for å bli eliminert. Kolon er som byen dump for giftige oppbygging. Den beste måten å rense kolon er å vedta en høy-fiber diett som inneholder massevis av frisk frukt og grønnsaker og høy-fiber hele korn. Noen velger rask vei og gå for en colonic. Colonic hydroterapi bryter ned toksisk ekskrementer og fjerner avfall og oppsamling i en serie av behandlinger. En colonic kan også hjelpe fremskynde metabolske prosessen, utvise parasitter og føre til vekttap.

vedta en sunn livsstil. Etter å ha gått gjennom renselsesprosess, må du endre dine daglige vaner. Det gir ikke mening å gå gjennom den vanskelige rens bare å dumpe mer giftstoffer tilbake i kroppen din. Den mest effektive måten å gjøre dette på er gjennom kosthold og sunn livsstil praksis. Spis rikelig med fiber, og beskytte leveren med urter som løvetann rot og ved å drikke grønn te. Ta vitaminer. Drikke 2 liter vann daglig. Håndtere stress med verktøy som yoga og meditasjon, og svette ut giftstoffer gjennom trening eller i badstuer.

Hint

 • Prøv å rense under nedetid eller en ferie. Arbeide under en rens er ofte slitsomt og anstrengende.
 • Hvis du føler ubehag eller smerte under renseprosessen, bør du kontakte lege.

Hvordan å miste vekt ved å fjerne giftstoffer

Avrusning er prosessen med å bli kvitt giftstoffer fra kroppen. Avgiftning kapsler finnes i lokale narkotika butikker; inneholder imidlertid de mange bearbeidet og kunstige ingredienser som kan være skadelige i fordøyelsessystemet, nyrer og hjerte. Ved å avgifte kroppen, kan man forvente å oppleve vekttap. Vekttap kan gjennomsnittlig fra fire til 10 pounds, avhengig av varigheten av avrusning og individuelle. Naturlig avgiftning drikkevarer og mat produsere de samme resultatene som avgiftning kapsler. Disse drikker kan gjøres i komforten av ditt eget hjem, er billig, og sunn.

Hvordan å miste vekt ved å fjerne giftstoffer

Veggie Lovers Detoxifying Beverage

Place fem på seks baby gulrøtter i blender.

Mål 1 kopp fersk spinat blader, og en håndfull persille blader. Plasser både spinat og persille i blender.

Slice tre selleristilker i to halvdeler, sted selleri i blender.

Bland alle ingrediensene på høy innstilling i ca 3 minutter og 30 sekunder. Veggie drikke må blandes til en jevn røre. Hvis Drikke vises chunky, gjentar blending prosessen til glatt blanding oppnås.

Konsumere drikke en gang om dagen i en uke.

Detoxifying Blueberry Delight

Tiltak 2-1 / 2 kopper av vanilje yoghurt, 1 kopp melk og dispensere inne blender.

Mål 1/2 kopp blåbær, og legger til ingredienser innsiden blender. Blåbær er en naturlig antioksidant, og bidra til å bekjempe frie radikaler. Frie radikaler ofte skader cellemembraner og er forbundet med aldringsprosessen.

Plasser lokket på blender, og bland melk, yoghurt og blåbær på en lav hastighet i 15 sekunder. Dette vil bidra til å blande ingrediensene og gi rom inne blender å legge isbiter.

Legg til seks til åtte isbiter til blender. Bland alle ingrediensene på en høy innstilling til isen er knust.

Konsumere drikke så mange ganger som ønsket daglig. Alle ingrediensene er sunne og bør ikke forstyrre fordøyelseskanalen.

Hint

 • Blueberry detox drikke kan inntas imidlertid ønsket. Dette detoxifies forsiktig kroppen, men dens viktigste formål er å få fart på stoffskiftet å indusere vekttap. Isbiter i blåbær drikke er valgfrie.
 • Alltid konsultere din primære lege før du begynner på avrusning. En lege kan bedre vurdere risikoen for avgiftning og din nåværende helse. Ikke forbruke veggie detox for mer enn en uke eller fordøyelseskanalen kan bli alvorlig skadet. Avgiftning bør bare skje to ganger i året.
 • Ha alltid skarpe gjenstander som kniver borte fra små barn.