Digidexo.com

testosteronmangel menn

Effekten av testosteron deprivasjon

Effekten av testosteron deprivasjon


Kreft er en av de viktigste årsakene til dødsfall over hele verden. Foreløpig ulike undersøkelser er gjort for å finne en kur for denne sykdommen uten å ty til kjemoterapi, kobolt behandling og en større operasjon. Som søket fortsetter, ulike prøve behandlinger for kreft vises. En av dem er testosteron deprivasjon for menn som lider av prostatakreft.

Verbal Memory

Forskerne ved Oregon Health and Science University fant at testosteron deprivasjon påvirker verbal hukommelse hos menn som gjennomgår denne behandlingen. Studien involverte 14 menn som gjennomgår testosteron deprivasjon for behandling av prostatakreft og 16 friske menn uten prostatakreft. Studien viste at menn med kreft og friske menn brukte den samme prosessen i memorering en liste gitt til dem. Forskere Deretter spurte fag for å minnes den listen gitt til dem på et intervall på to minutter per økt. De friske menn mintes de fleste av ordene i listen med de intervallene uten problemer. Men å holde på eller minner om ordene senere vist seg vanskelig for testosteronmangel menn. Dette er fordi hippocampus, området i hjernen som er ansvarlig for hukommelse og læring, er berørt. Testosteron deprivasjon imiterer også skader på hjernen på grunn av lesjoner forårsaket av slag.

Metabolsk syndrom

Fordi testosteron deprivasjon i det vesentlige eliminerer de fleste mannlige hormoner i kroppen, metabolsk syndrom og deretter kan forekomme. Syndromet inkluderer fedme i magen, høyt blodtrykk, insulinresistens og glukoseintoleranse. Som økende vekt når man blir eldre er vanlig, er fedme i mageregionen en faktor oversett lett. Denne situasjonen er farlig på grunn av fett bygge-opp som skjer i kroppen. Fat oppbygging kan føre til økt risiko for å få hjertesykdom og slag. Som testosteron deprivasjon resulterer også i kroppens insulinresistens og glukoseintoleranse, det endokrine system kan også bli sterkt påvirket senere. Videre studier viser at metabolske faktorer kan føre til tidlig aldring og treghet til sine pasienter.

Diabetes

Som testosteron deprivasjon kan ha en negativ innvirkning på det endokrine systemet, kan en pasient som gjennomgår denne behandlingen også lider av diabetes. Som pasienter under testosteronmangel behandlinger risikere å få en metabolsk syndrom som kan føre til diabetes, blir diabetes da bivirkning av en annen bivirkning. Diabetes er en uhelbredelig levetid sykdom som en lidende måtte forholde seg til. Insulin skudd, konsekvente sukkernivå sjekker og opprettholde en streng diett er noen av kravene i å håndtere denne sykdommen. Noen av symptomer på diabetes kan inkludere å ha en overvektig eller en ekstremt tynn figur, avhengig av ubalanse av sukker nivåer i kroppen.

Testosteronmangel hos menn Symptomer

Testosteron er det viktigste mannlige hormonet. Det er delvis ansvarlig for utvikling av mannlige trekk og for en mannlig seksualdrift og ytelse. Testosteronmangel kan være medfødt eller kan utvikle under eller etter puberteten.

Hair

Testosteronmangel kan manifestere seg som redusert vekst eller tap av kroppshår, oftest påvirker skjegget.

Sex Funksjoner

Avtagende libido, erektil dysfunksjon og infertilitet kan alle resultat fra testosteronmangel.

Gynecomastia

Testosteronmangel kan føre til gynekomasti, eller over-utvikling av brystvev hos menn.

Muskler

Testosteron spiller en viktig rolle i å opprettholde muskelmasse. Testosteronmangel fører ofte muskler til å krympe.

Osteoporose

Testosteron er også viktig for helsen til bein. En mangel vil ofte føre til et tap i bentetthet og til slutt osteoporose.

Mood

Testosteronmangel kan påvirke ulike aspekter av humør. Symptomene kan være tretthet, problemer med konsentrasjon, humørsvingninger eller depresjon.

Om naturlig hormon erstatning for menn

Om naturlig hormon erstatning for menn


Mannlig hormon ubalanser kan føre til betydelig ubehag som menn alder. Mange menn som opplever en hormonmangel opplever redusert libido, tretthet, lav energi, og redusert evne til å resonnere gjennom problemer. Det er naturlige behandlinger for å bidra til å gjenopprette kroppens sunn balanse av naturlige mannlige hormoner uten vesentlige bivirkninger og en høy suksessrate. Fortvil ikke om lavt testosteron.

Betydning

Som de fleste menn blir eldre, nivået av testosteron i kroppen har en tendens til å synke vesentlig. Dette resulterer i apati og andre symptomer som de som er nevnt tidligere. Mange leger vil foreskrive hormonbehandling for å behandle disse problemene, men de kan ha betydelige bivirkninger. Heldigvis er det sunne naturlige alternativer som har lignende effekter uten bivirkninger eller høye kostnader for legemidler hormon erstatninger.

Forebygging / løsning

En av de beste - og bevist - naturlige måter å gjenopprette hormonbalansen er å forbedre forholdet mellom muskler til fett i kroppen. Som en mann blir eldre, har en tendens hans stoffskiftet å avta markert. Dette betyr at det er lettere for ham å sette på fett, og mer vanskelig for ham å sette på muskel. Dette fører til lavere hormonproduksjon, markert redusere livskvaliteten hans. En økning i øvelsen og en forbedring i dietten kan forbedre naturlige hormonproduksjon og utelukker behovet for medisinske behandlinger.

Time Frame

Jo før at hormon ubalanse problemene løses, jo mindre at symptomene må lide. Hva en lege kan hjelpe i å gjøre er å gi tester for hormon ubalanser. Hvis symptomene er spesielt alvorlige, kan du lider av en behandles medisinsk tilstand som er direkte årsak til hormon problemer. Konsekvensene for vedvarende lavt testosteronnivå kan være alvorlig - det øker risikoen for hjerte sykdom og kreft.

Potensiell

Det finnes mange naturlige kosttilskudd som kan brukes til å korrigere testosteron ubalanse hos menn. Noen eksempler er sink, karnitin og chrysin. Se referansene under for mer informasjon. Du kan ofte finne disse kosttilskudd kjøpt på ernæring butikk nær deg, eller gjennom en online leverandør. Naturlig rettsmidler for testosteron erstatning fokusere på å forbedre kroppens evne til å behandle og produsere egne hormoner - ikke stole på utsiden syntetisk ekstrautstyr. Riktig ernæring og mosjon reparere kroppens hormon produksjon sentre, og sørger for lengre sikt helse og større glede av livet.

Potensiell

Det er aldri for sent å begynne å gjøre med en testosteronmangel. Når problemet er identifisert, hvis du gjør ditt beste for å gjennomføre alle de naturlige metoder til disposisjon for å korrigere det, kan det bli slått - og millioner av andre aldrende menn har oppnådd det samme. Vær proaktiv - spør legen din for en hormon test i dag hvis du lider av noen av symptomene på mangel nevnt ovenfor.

Testosteron Gel Therapy for menn

Testosterongel terapi brukes til å behandle testosteronmangel hos menn i mange aldre og i mange situasjoner. Som menn alder, testosteronnivået faller naturlig, og dette har en rekke konsekvenser for menns helse; I tillegg er mange unge menn påvirket av lave testosteron. Ved å erstatte testosteron gjennom bruk av testosteron gel, kan mange menn gjenopprette eller forbedre den sunne funksjon av testosteron-medierte prosesser.

Årsaken til bruk

Ifølge Mayo Clinic, hypogonadisme, en tilstand der kroppen produserer bare svært lave nivåer av testosteron, er en grunn for bruk av testosteronbehandling. Det kan også brukes av menn som opplever fallende nivåer av testosteron som de gamle (med en nedgang i nivåene begynner en gang mellom 30 og 40).

Lavt testosteronnivå kan føre til en rekke problemer, blant annet, i henhold til de Mayo Clinic: en reduksjon i seksuell lyst og ytelse, tap av bentetthet og muskelmasse, en økning i nivået av kroppsfett, og hukommelsestap sammen med stemnings og psykiske helseproblemer.

Både Mayo Clinic og Palo Alto Medical Foundation (PAMF) rapporterer at det er ikke klart om det er fordeler for behandling av menn over 60 år som er funnet å ha lave testosteronnivå. Testosteron gel (og andre metoder) bør heller ikke brukes av menn som har normale nivåer av testosteron; en blodprøve brukes til å sjekke testosteronnivå. Menn som tror de kan ha oppstått lavt testosteron bør snakke med sine leger om mulige behandlingsplaner.

Effekter

Anvendelse av testosteron gel, kan føre til en rekke positive effekter for menn med en testosteron-mangel. Ifølge PAMF, disse inkluderer en økning i seksuell lyst og funksjon, forbedret muskelmasse, styrke og bentetthet, og lindring av testosteron-mangel relaterte psykiske helseproblemer. The Mayo Clinic rapporterer også forbedret kognisjon, økt energi og en fortykkelse av hår og hud.

Bivirkninger

Ifølge Drugs.com, de mulige bivirkninger ved testosteronbehandling gel inkluderer akne, en reaksjon hvor gelen er brukt, en økning i bryststørrelsen, humørsvingninger, hodepine, økt blodtrykk, så vel som mulige prostata komplikasjoner. Andre mulige bivirkninger av testosteronbehandling, ifølge Mayo Clinic, er: skallethet, søvnforstyrrelser, redusert testikkelstørrelse og redusert spermieproduksjon.

Tidsramme

Alle som skal bruke testosteronbehandling oppleve effekten av behandlingen annerledes. Men i gjennomsnitt, ifølge PAMF, det kan ta mellom tre og seks måneder for å se positive resultater av behandlingen.

Kjønn overgang

Testosterongel terapi og andre testosteron behandling brukes av personer som gjennomgår kjønns overgang. Kvinne-til-mann transseksuelle bruke testosteron som en del av en bredere program for å utvikle et mer maskulint utseende; disse mennene opplever mange av de samme fordelene og effekten av testosteron terapi som gjør cis-kjønnede menn (menn født inn i en masculinized kroppen) sammen med å utvikle et mer maskulint utseende.

Hva er hormonbehandling for menn?

Hormonerstatningsterapi er en medisinsk behandling anvendes for å lindre virkningene av lavt testosteron hos menn. Pasienter som trenger det oppleve en rekke symptomer eller kanskje lider skade eller sykdom som forårsaker lavt naturlig testosteron. Etter å ha sjekket testosteronnivå og utelukker andre forhold, kan leger foreskrive en rekke former for testosteron. Pasienter som lider av visse betingelser bør unngå terapi som den resulterer i en rekke bivirkninger.

Hva er det?

Hormonbehandling er en medisinsk behandlingsregime brukt til å lindre effektene av lavt testosteron produksjon hos menn som de gamle. I menneskelige hanner, begynner produksjonen av testosteron toppene i alderen 18 til 25 og til å avta etter 25 år med en hastighet på om lag to prosent per år. Dette kan føre til en rekke symptomer, inkludert en reduksjon i muskelmasse og bentetthet, tap av energi, redusert libido, og en nedgang i generelle mentale helse og velvære.

For å minske eller reversere disse forholdene og økt livskvalitet, leger har foreskrevet testosteron for å supplere eller erstatte kroppens naturlige produksjon av testosteron.

Symptomer

Noen av symptomene forbundet med testosteronmangel inkluderer lavere libido, konsentrasjonsvansker eller huske, depresjon, tynning hud, erektil dysfunksjon, tretthet, og tap av muskel og økning i kroppsfett. Andre endringer kan omfatte endringer i hvordan kroppen behandler kolesterol, senket antall røde blodceller (mild anemi) og beinskjørhet.

Hvem trenger det?

Menn over 30 som legger merke til noen av de ovennevnte symptomene kan konsultere legen sin om å motta testosteronbehandling. Andre årsaker til testosteronmangel inkluderer testikkelskade eller infeksjon, kjemoterapi, hypofyse eller hypothalamus skader eller traumer, medfødte tilstander som forårsaker hypogonadisme (lav sædkvalitet), nyresvikt, sarkoidose (en sykdom som inflames lunge og orgel vev), og skrumplever av leveren.

Diagnose

Leger foreskrive hormonbehandling etter en medisinsk eksamen, tar en full medisinsk og medisinering historie, og testing av blod-serum nivåer av testosteron. Hvis testosteronnivået er lavt og sammenfaller med redusert libido, vil legen også måle serum prolaktin og nivåer av luteiniserende hormon (for å sjekke for hypofysen dysfunksjon). Hormonterapi indikeres når serumtestosteron er lav og luteiniserende hormon (en forløper til testosteronproduksjonen) er høy.

En lege kan også stille spørsmål om evne til å opprettholde ereksjon, hyppighet av ereksjon (inkludert nattlige ereksjoner), og hyppigheten av seksuell aktivitet, og oppfordrer til å ha seksuell aktivitet.

En lege kan også se etter endringer i kroppssammensetning, muligens inkludert en test av bentetthet.

Behandling

Pasienter som er foreskrevet hormonerstatningsterapi kan motta testosteron via et antall leveringsmetoder, inkludert intramuskulære injeksjoner, transdermale plastre, kremer, sprayer og påføres huden, og oral testosteron tatt som piller. Doser variere avhengig av modus for behandling; typiske injeksjoner, for eksempel, variere fra 50 til 400 mg, hver to eller tre uker.

Kontra

Overflødig testosteron kan forstørre prostata av eldre menn og er ikke anbefalt for menn som lider av prostatakreft eller kan være utsatt for prostatakreft. Som testosteron kan påvirke lever nivåer og blod serum kolesterol, bør pasienten rådføre seg med lege dersom lider av leversykdom, koronar sykdom, brystsmerter, høyt kolesterol eller har hatt hjertesvikt tidligere.

Testosteron kan også påvirke blodsukkeret og diabetikere bør konsultere lege først og overvåke blodsukkeret nøye mens under behandling.

Bivirkninger

Alvorlige bivirkninger ved testosteron inkluderer høyt blodtrykk, reduksjon av gode kolesterolnivåer, gulsott, og hjerte-og leversykdom. De som mottar hormonbehandling kan også oppleve akne, fet hud og ødem (hevelse i føtter og ankler).

Testosteron kan også ytterligere forbedre mannlige egenskaper, dypere stemme og produsere overflødig ansikts-og kroppshår. Også fordi overflødig testosteron kan konvertere til østrogen, menn er i faresonen for gynecomastia (mannlig brystkreft utvidelse). Denne tilstanden er ikke alltid reversible og kan kreve kirurgi for å korrigere.

Årsaker til lavt testosteronnivå hos menn

Testosteron er et hormon som produseres naturlig i mennesker, og dets mangel er karakterisert ved en rekke fysiologiske og psykologiske bivirkninger. Mens noen medfødte tilstander forårsake lavt testosteron, kan det også skyldes skade, sykdom, infeksjon, og aldringsprosessen. Leger kan behandle denne tilstanden ved å administrere farmasøytiske testosteron.

Hva er Testosteron?

Testosteron er et naturlig forekommende steroid hormon som produseres i testiklene til menn (hvor den produserer sædceller), i små mengder i kvinnelige eggstokkene, og i binyrene av begge kjønn. Det binder seg til androgen-reseptorer i muskelvevet for å stimulere vekst ved å øke muskelproteinsyntese på innsiden av muskelceller. Testosteron fremmer også bentetthet og produksjonen av røde blodceller. Under puberteten, testosteron fører maskuline egenskaper som for eksempel en dypere stemme og økt ansikts-og kroppshår.

Symptomer på mangel

Fravær eller nedgang av naturlig testosteron produksjon kan produsere en rekke skadelige bivirkninger, inkludert redusert skjelettmuskelmasse, lav bentetthet (osteoporose), lavt antall røde blodceller (mild anemi). Menn kan også oppleve en høyere prosentandel av kroppen fett eller omfordeling av fettvev. Sviktende libido, erektil dysfunksjon, gynekomasti (utvikling av mannlige bryster), tretthet, depresjon og dårlig hukommelse og konsentrasjon kan også forekomme.

Menn med testosteronmangel kan også lider av høyt blodtrykk, økt risiko for hjerteinfarkt, åreforkalkning (oppbygging av plakk i, og åreforkalkning), og endringer i blod serum kolesterol.

Medfødte årsaker

To genetiske avvik kan føre til lavt testosteron hos menn. Klinefelters syndrom oppstår når den mannlige besitter en ekstra X-kromosom; menn med denne tilstanden mangler ofte mannlige egenskaper. Kallman syndrom resultater når hypotalamus produserer lave nivåer av gonadotropin-frigjørende hormon, som er en forløper som er nødvendig for testosteronproduksjon. Menn født uten testikler kan også lider av lave nivåer av testosteron.

Alkohol og Stress

Alkohol kan indusere så mye som en 20 prosent reduksjon i serumtestosteron (mengden som finnes i blodet). Over tid, kan leverskade påløpt av alkoholikere redusere dette til 50 prosent. Perioder med intens stress kan også resultere i lavt testosteron.

Skade og sykdom

Menn kan også oppleve en nedgang i testosteron forårsaket av levercirrhose, nyresvikt, hypertensjon (høyt blodtrykk), AIDS, sarkoidose (en sykdom som forårsaker betennelse i lungene og orgel vev), og skader på testiklene, hypothalamus, eller hypofysen.

Syfilis, hjernehinnebetennelse, og kusma er alle infeksjoner som kan føre til lavt testosteron. I tillegg kan noen medisiner, kjemoterapi og stråling behandlinger også føre testosteronnivå til å slippe.

Fedme, og både type I og type II diabetes kan også føre til lavt testosteron.

Aldring

En mann naturlige produksjon av testosteron begynner å avta etter 25 med en hastighet på om lag to prosent per år. Etter alder 80, produserer en mann bare rundt 20 prosent av sin topp testosteronnivå.

Behandling

Leger kan administrere humant choriongonadotropin (HCG) eller gonadotropin frigjørende hormon å behandle Kallman syndrom. Alle andre årsaker lavt testosteron blir behandlet av endogen (eksternt produsert) syntetisk testosteron. Når behandling brukes til å reversere eller lindre lave testosteron symptomer forårsaket av aldringsprosessen, er denne behandlingen kalles hormonbehandling.

Hva er årsakene til alvorlige hetetokter hos menn?

Hva er årsakene til alvorlige hetetokter hos menn?


Menn kan oppleve hetetokter akkurat som kvinner kan. Faktisk er det ikke uvanlig. En hot flash er en intens følelse av varme som kommer plutselig. Nakken, ansiktet og overkroppen er overvunnet med en ubehagelig kald og klam følelse. Menn kan oppleve hetetokter så mange som 10 ganger om dagen. Hver av dem kan vare fra noen få minutter til en time. Andre symptomer som kvalme, irritabilitet, angst og en raskere hjertefrekvens kan følge hetetokter.

Ufrivillig barnløshet

Forskning viser at menn kan oppleve en flerdimensjonal endring av livet, sin egen versjon av overgangsalder. Det kalles Ufrivillig. Det kan vare mellom fem og 15 år. De opplever et plutselig fall i testosteron, kjønnshormonet. I tillegg til å inntreffe i løpet mannlige overgangsalderen, kan dette alvorlig endring oppstå under prostata kreft behandling eller etter en lege fjerner testiklene. De lave nivåer av testosteron forårsake hypothalamus å tenke kroppen er overopphetet. Så, blodkar utvides til å tvinge varme til å forlate kroppen. Kroppen prøver å holde hodet kaldt og unngå overoppheting. Dermed menn føler hetetokter.

Betraktninger

Menn som opplever hetetokter skal til lege, som kan utføre en blodprøve for å se om årsaken er en testosteronmangel også kjent som mannlig hypogonadisme. Behandling kan være rettet mot årsaken til hetetokter. Hvis det ikke er mulig, vil legen sannsynligvis forskrive medisiner som løser symptomene.

Oppløsning

Hetetokter som er et resultat av Ufrivillig barnløshet kan behandles med bioidentical testosteronbehandling. Hvis menn som gjennomgår prostatakreft behandling blir gitt små doser av østrogen, som hjelper kvinner med hetetokter, vil deres episoder også avta. Menn bør se en hormon spesialist for å sørge for at årsaken er korrekt identifisert, og for behandling.

Andre årsaker

Det er andre forhold som kan føre hetetokter hos menn. Hypoglykemi og hypotensjon kan føre til episoder. Hvis du har en svulst i hypothalamus eller hypofysen, kan symptomer som speilet hetetokter oppstå. I tillegg kan infeksjoner som hiv eller tuberkulose føre til hetetokter.

Mestring

Hvis du opplever hetetokter, kan legen anbefale at du unngå å drikke alkohol eller koffeinholdige drikker. Det finnes også spesielle dietter som antas å begrense hyppigheten av hetetokter. Menn kan også utvikle et utslett på ansiktet eller halsen mens opplever en varm flash. Tilhengere av alternativ medisin mener at det er kosttilskudd som kan dempe hetetokter. Klaseormedrue, vitamin E, soya og rødkløver er sagt å redusere episoder.

Overgangsalder og menn

Overgangsalder og menn


Alle kvinner på et eller annet tidspunkt i livet inn overgangsalderen, men menn får en form for "overgangsalder" også. Kalt Ufrivillig, er det et resultat av testosteronmangel. Ifølge UCLA Department of Medicine, oppstår testosteronmangel i om lag 24 prosent av menn i alderen 50 til 60, og i 40 prosent av menn i alderen 60 til 80.

Hva er mannlige overgangsalderen?

Ufrivillig barnløshet er brakt videre av fallende nivåer av det mannlige hormonet (androgen) testosteron, som forårsaker symptomer som ligner den av en kvinne i overgangsalderen. Dette er en naturlig prosess som kommer som en mann aldre. I motsetning til den manglende menstruasjon sett i den kvinnelige overgangsalderen, menn har ingen definer markør for Ufrivillig. I stedet endringene av Ufrivillig er mer gradvis.

Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, testosteron reduseres med en prosent i året etter fylte 30, med en 50 prosent nedgang i en alder av 70. Ufrivillig kommer naturlig, selv i tilfelle av enkelte sykdommer, kan Ufrivillig oppstå som ung 45 eller 50 . Det er ingen klare indikatorer for å avgjøre hvor lang tid det vil ta deg å nå Ufrivillig, det finnes heller ikke et system på plass for å fastslå i hvilken alder du vil oppleve dette. Det er mye debatt i det medisinske miljøet over hva som regnes som en "normal" testosteronnivå, slik at bare din lege vil være i stand til å fastslå om nivåene er normale eller lavere.

Symptomer

Symptomer på Ufrivillig inkluderer en dårlig sexlyst, tretthet, redusert muskelmasse, svetting, irritabilitet rødming, lavt humør og generelle smerter og plager.

Behandling

Ufrivillig kan behandles med testosteronbehandling for å rette opp ubalansen i testosteron for å minimere symptomer. Testosteronbehandling har noen potensielle helserisiko, et vesen forverring av prostatakreft. Hvis du ønsker å ta denne behandlingen, bør du snakke med legen din om eventuelle helsemessige komplikasjoner.

Betraktninger

Hvis du opplever noen av symptomene som tilskrives lavt testosteron, snakk med legen din som andre forhold - inkludert anemi, skjoldbrusk dysfunksjon, depresjon, stress og alkohol misbruk - kan gi lignende symptomer. Den eneste måten å være sikker på at symptomene dine er forårsaket av lavt testosteron er å ha hormonnivået vurdert av en lege.

Argumenter for og imot av testosteron terapi for menn

Argumenter for og imot av testosteron terapi for menn


Tilstrekkelig produksjon av testosteron hos menn hjelper kroppen å opprettholde riktig muskelmasse og styrke, beintetthet, fettfordeling, røde blodlegemer, seksuell funksjon, sædkvalitet og følelse av velvære. Hvis du har lave nivåer av testosteron, kan legen forskrive en testosteronbehandling, men de fordeler og ulemper med behandlingen vurderes først.

Testosteronmangel

Testosteronnivå naturlig avta gradvis over tid, men andre forhold kan føre til en reduksjon i testosteron nivåer. Ifølge WebMD, kan følgende senke testosteron: infeksjon, skade eller tap av testiklene, kreft behandlinger og medisiner, genetiske avvik, for mye jern i kroppen (hemokromatose), hypofysen dysfunksjon, betennelsessykdommer, kronisk sykdom, kronisk nyresvikt , levercirrhose, alkoholisme og stress. Symptomer på testosteronmangel inkluderer seksuell dysfunksjon, nedsatt sexlyst, depresjon, konsentrasjonsvansker og en redusert følelse av velvære. Du kan oppleve en reduksjon i muskelmasse, en økning i kroppsfett, kolesterol og lipid nivå endringer, en nedgang i hemoglobin, osteoporose og en nedgang i kroppshår.

Pros

Testosteronbehandling bekjemper symptomene på testosteronmangel. Med testosteron terapi, kan du muligens øke din muskelmasse, hukommelse og mental fokus, libido og energinivå, ifølge Mayo Clinic. Testosteronbehandling kan muligens øke bentetthet, tykkere kroppshår, redusere irritabilitet og depresjon og bedre kognitiv funksjon.

Cons

De potensielle risikoer kan oppveie fordelene, så hver faktor må vurderes. Testosteronbehandling kan forårsake hudreaksjoner, akne, skallethet, væskeretensjon, søvnapné, testikkel krymping og brystvekst, ifølge Mayo Clinic. Terapien kan stimulere noncancerous vekst av prostata, urinveissymptomer, vekst av prostata allerede er tilstede, eller brystcancer, og overflødig blod produksjon. Testosteronbehandling kan begrense sperm produksjon, så vel. Du kan oppleve økt produksjon av røde blodlegemer, noe som øker risikoen for hjertesykdom. Menn med prostatakreft eller brystkreft bør ikke ta testosteron terapi, ifølge WebMD. Før du begynner testosteronbehandling bør alle menn gå gjennom grundig prostatakreft screening, med en rektal eksamen og en PSA-test, for å unngå noen av de mulige risikoene. Fordeler og risiko av testosteron terapi for menn med sunne testosteronnivå er fortsatt uklart. Menn med sunne testosteronnivå merket en økning av muskelmasse mens du er på testosteron medisiner. Men de var ikke sterkere enn før behandlingene.

Kan du ha Helvetesild med smerter, men ingen utslett?

Kan du ha Helvetesild med smerter, men ingen utslett?


Helvetesild er en infeksjon forårsaket av varicella zoster, det samme viruset som forårsaker vannkopper. Selv om de fleste personer med sykdommen utvikler utslett, andre opplever smerte uten utslett utvikling.

Fakta

Ifølge US Library of Medicine, er helvetesild en sekundær utvikling av varicella zoster infeksjon som oppstår år etter et anfall av vannkopper. Det forekommer vanligvis hos personer som hadde vannkopper før fylte ett, er over 60, eller har et svekket immunforsvar.

Helvetesild Pain

Vanligvis er den viktigste symptom på helvetesild brenning eller prikking smerte som vises i et lite område på en side av kroppen. Noen individer også oppleve nummenhet i det berørte området.

Helvetesild Rash

I de fleste tilfeller personer med helvetesild oppleve et rødt utslett med væskefylte blemmer i flere dager etter at symptomene begynner. Men noen mennesker aldri utvikle et utslett.

Andre symptomer

Andre symptomer på helvetesild kan være kløe, tretthet, feber, frysninger og hodepine.

Betraktninger

Når helvetesild smerte oppstår i visse områder, kan det etterligne symptomene på nyre, lunge-eller hjerteproblemer.

Hvordan redusere belastningen på nakken mens du kjører

Hvordan redusere belastningen på nakken mens du kjører


Selv om kjøring er en stor nødvendighet for de fleste av oss-det kan være en smerte i nakken både billedlig og bokstavelig talt. Denne artikkelen vil hjelpe deg å vurdere din kjørestilling som kan forårsake nakke forstuing-og gi tips om hvordan du kan redusere det.

Hvordan redusere belastningen på nakken mens du kjører

•  Nesten alle utvikler en stiv eller vond nakke mens du kjører. Dette er vanligvis forverret når turer er lange. Du kan finne det nyttig å plassere en slags påminnelse objekt eller notat i nærheten av din kjøre plass som en liten "kognitiv kick" å ta hensyn til din holdning.

Ha en kunnskapsrik venn, helsepersonell eller personlig trener observere kjøre kroppen din holdning. Områder av spesiell bekymring for at bør observeres er hode og skulder posisjon, samt nedre del av ryggen. Riktig oppstilling er nødvendig for å redusere belastningen.

Den håndstilling som sannsynligvis fører til minst belastningen på halsen holder rattet ved 5 og 7 stilling. Grep skal være avslappet, men også fast nok til å håndtere en plutselig vei nødsituasjon.

Gjør skånsom bevegelsesutslag (ROM) nakke øvelser klokken deretter mot klokken. Dette er en flott måte å bidra til å hjelpe musklene i cervicalcolumna føler seg mer smidig-men selvfølgelig aldri gjøre disse (eller andre) nakke øvelser mens du kjører!

Selv på korte turer er det alltid en god idé å ta en pause fra kjøring og nyte øyeblikket. Du kan også gå litt og legge en hånd bak nakken og forsiktig strekke nakken mot den hånden. Gjenta på motsatt side.

Hint

  • Vær proaktiv i å forebygge nakke forstuing mens du kjører.
  • En personlig trener eller fysioterapeut vil mest sannsynlig gi den beste holdning vurdering.
  • Gjør din hals stress reduksjon øvelser tidlig og ofte. Ikke vent til du har en stiv og vond nakke.
  • Bare en lisensiert medisinsk faglig kan diagnose og behandle medisinske tilstander. Denne artikkelen er for pedagogiske formål.

Hvordan å sove mens iført en Cervical (nakke) Collar

Hvordan å sove mens iført en Cervical (nakke) Collar


Iført en cervical (nakke) krage eller seler er vanskelig. Når det er nødvendig for å holde hodet / nakken i en nøytral posisjon, leger vanligvis foreskrive bruk av en, men ikke alltid gi nyttig tilbakemelding om hvordan man skal holde en behagelig bruk. Her er noen enkle tips om hvordan du kan maksimere din komfort og få litt mer søvn mens iført nakkekrage.

Hvordan å sove mens iført en Cervical (nakke) Collar

•  Støtt ryggen - ryggen tar mye press når iført krage, er det holdt i en til tider ubehagelig stilling. Bruk en fin stol med støtte korsryggen (nedre rygg), eller bruke en pute til å støtte ryggen. Sørg for å sitte rett opp, ikke henge slapt, på en nøytral og naturlig posisjon for maksimal komfort.

Prøv å ligge på siden eller foran - Liggende på ryggen setter ekstra press på musklene holder opp halsen. Hvis det er ubehagelig, kan du prøve en annen stilling - på ryggen eller siden. Du kan også prøve å sove oppreist i en stol (se ovenfor) hvis ingenting er ubehagelig. Bruk tilstrekkelig støtte for hode og rygg!

Sørg for å støtte hodet ditt! - Ved hjelp av en nakkekrage stammer hodet samt sternocletomastoid i halsen. Bruk en pute til å støtte hodet i en naturlig stilling, inline med nakken og ryggen for å unngå muskelspenninger.

Hint

  • Snakk med din lege eller kiropraktor om andre måter å bo komfortabelt mens iført en C-Collar
  • Du kan bruke varme / kalde omslag for å lindre muskelsmerter
  • Forfatteren på ingen måte hevder å, eller faktisk gir medisinske råd. Rådfør deg alltid med lege før bruk nye teknikker, for eksempel de som er over eller endre livsstil. Forfatteren er ikke ansvarlig for eventuelle skader påført eller spredd av rådene ovenfor.
  • Alltid legen din før du starter eller endrer noen behandling plan, herunder bruk av over skranke medisiner

Hamstring Pain mens du står

Smerter i hamstring området mens stående kan være en indikator på isjias. Isjias er når skivene i ryggraden komprimere og legge press på isjiasnerven. Denne smerten stråler ofte nedover beinet mot foten.

Symptomer på Isjias

Nummenhet, tap av bevegelse eller en skarp eller kjedelig smerter kan oppleves under kompresjon av isjiasnerven. Du mange også oppleve en pins-og-nåler følelse som vil komme og gå.

Behandling

Over-the-counter medisiner som aspirin kan redusere hevelse og hjelpe behandle smerte. Tylenol kan behandle smerte, men vil ikke behandle hevelse. Strekke øvelser kan også redusere kompresjon av ryggraden og lindre trykket på nerven. I tilfelle av alvorlig akutt isjias kan være foreskrevet en medisin som inneholder kodein. Konsultere legen din før du starter noen medisiner eller treningsprogram. Etter fysioterapi og medisinering, kan spinale injeksjoner eller kirurgi brukes til å behandle isjias.

Support og Posture

Holdning mens du sitter kan effekten isjias. Sitter på myke, spretne overflater forverrer kompresjon av ryggraden og fører til ytterligere smerte. Når du sitter, kan du bruke en stol som kan vippes litt bakover for å ta presset av korsryggen. Myke madrasser kan også påvirke isjias under søvn; bruke en fast madrass som støtter kroppen din til å redusere smerte og hevelse.

Forebygging Isjias

Lav effekt aerobic øvelser øke blodstrømmen til baksiden og opprettholde fleksibiliteten. Styrkeøvelser også forbedre ryggraden området ved å utvide mellomrommene mellom spinal plater. Ikke glem å strekke øvelser for å forebygge muskel innstramming.

Isjias under graviditeten

Isjias under graviditet er ikke forårsaket av barnet trykke på nerven. Isjias under svangerskapet kan være et resultat av ekstra vekt under svangerskapet, og allerede fikk skader i ryggraden.

Skånsom men effektiv øvelse

Skånsom men effektiv øvelse


The Centers for Disease Control and Prevention anbefaler at voksne deltar i 75-150 minutter med aerobic aktivitet ukentlig i tillegg til muskel styrke. Jo høyere intensitet på treningen, jo færre minutter for å høste de fysiske fordelene ved trening. Men noen mennesker er ikke i stand til å utøve kraftig på grunn av helsemessige forhold eller leddsmerter. Dette betyr ikke at du er på kroken. Flere typer skånsom, men effektiv trening kan hjelpe deg å opprettholde styrke og bevegelighet. Diskuter dine individuelle behov med legen din for å finne ut hvilken form for aktivitet er riktig for deg.

Aerobic

Aerob trening løfter pulsen over en lengre periode. Mens du kan knytte aerob trening med løping, spille sport og delta i aktiviteter med høy intensitet, milde eller lav effekt fysisk aktivitet kan også være aerobic. Svømming, riding en stasjonær sykkel eller sykling utendørs på et plant underlag, ved hjelp av et skritt maskin og turgåing er alle former for trening som ikke legger unødig stress på leddene. Du kan fortsatt jobbe hardt nok til å bryte en svette og brenne noen kalorier, men leddene vil ikke klage. Komplett aerobic utøve aktiviteter for 30 minutter om dagen, fem dager i uken. Hvis du må, kan du bryte den opp i 10-minutters aktiviteter oftere i løpet av dagen.

Fleksibilitet

Fleksibilitet øvelser er effektive for å opprettholde sunne ledd og omfanget av bevegelse, som i sin tur hjelper deg å forbli mobil og uavhengig. Stretching er den vanligste måten å øke fleksibilitet og er så lav effekt som du trenger det å være. Strekke uten bare spretter til du føler en "pull" i musklene, aldri til det punktet av smerte. Gjør fleksibilitet øvelser daglig om mulig å opprettholde normale bevegelsesutslag.

Vann

Trening i vann hvis tørr-land aktiviteter er for hardt på leddene. Oppdriften i vannet gjør alt mildere og lettere. Working ut i bassenget legger motstand mot vanlig stretching og kan også brukes som en styrke-øvelse. Easy vann øvelser for underkroppen kan inkludere ben heiser mens du lener deg mot bassengveggen eller vandre fra den ene enden av den grunne enden til den andre. Eksempler på overkroppen vann øvelser er arm sirkler og biceps curls med eller uten hånd vekter.

Balanse og funksjon

Balanse og funksjonelle øvelser er lav eller ingen effekt og svært skånsom. Balanseøvelser spenner fra å støtte deg selv med baksiden av en stol mens du balansere på ett ben til de intrikate positurer i yoga og tai chi, som innlemme treg strekker med muskel toning og balanse, og kan bidra til å forhindre fall. Yoga har den ekstra fordelen av å bruke rekvisitter - puter, tepper, blokker og stropper - for å støtte kroppens naturlige begrensninger uten å legge stress eller ubehag. Funksjonelle øvelser er aktiviteter som kan være vanskelig å utføre på grunn av sykdom eller skade, og inkluderer å komme opp av en stol eller gå opp og ned trappene. Gjør disse øvelsene daglig, ukentlig eller som anvist av helsepersonell for å bedre mobilitet.

Hva er årsaken til migrene hos menn?

Å ha en migrene kan gjøre det vanskelig eller umulig å oppnå dine oppgaver på jobb, kjøre bil eller ta vare på familien din. Selv om migrene er mindre vanlig hos menn enn hos kvinner, kan menn ha dem som et resultat av visse livsstilsfaktorer, miljøbetingelser og personlige vaner. The Mayo Clinic og det amerikanske National Library of Medicine gi mye informasjon om årsakene til migrene hos menn.

Angst

Migrene kan skyldes bekymringer og angst for å miste jobben din, økonomiske vanskeligheter og problemer hjemme.

Dehydrering

Dehydrering fra en intens eller anstrengende trening eller bare glemme å drikke nok vann kan føre til at du har migrene.

Anstrengelse

Fysisk anstrengelse fra aktiviteter som sport eller sprek sex kan utløse migrene, spesielt hvis du ikke er vant til intens aktivitet.

Mangel på søvn

Lange timer på jobb eller prøver å passe alt, fra tur med hunden til å vaske bilen din, kan det føre til migrene forårsaket av mangel på søvn.

Hoppe over måltider

Hvis jobben din krever at du er på farten, eller du ikke har nok tid til å ta en pause for lunsj, kan du få migrene fra å hoppe over måltider.

Stress

Press fra sjefen din, kan sorg fra et familiemedlem sykdom eller intens konkurranse med andre forårsaker følelsesmessig stress som resulterer i migrene.

Miljø

Plutselige endringer i været, høyder og tidssoner, samt gjenskinn fra solen, kan føre til at du har migrene.

Kan du bleke håret mens gravid?

Kan du bleke håret mens gravid?

Tar forholdsregler med Bleking under graviditeten

Hår blekemiddel inneholder hydrogenperoksid, som kan bli absorbert inn i huden. Mesteparten av kjemikaliene som brukes i hårprodukter, som blekemiddel, er vanligvis ikke evaluert for effekten det kan ha på svangerskapet. Ifølge American Association graviditet, er tilgjengelig på dens virkning på graviditet som et resultat lite informasjon.

Kvinner over hele landet blekemiddel, markere og farge håret. Så, når de blir gravide, kan spørsmålet om dette er trygt under svangerskapet blitt et alvorlig problem.

Imidlertid, mens blekekjemikalier kan bli absorbert inn i huden under svangerskapet, blir bare en liten mengde absorbert. Vanligvis ikke nok av det kjemiske absorberes å være skadelig for barnet når en kvinne er gravid, men gravide bør likevel snakke med sine leger om andre alternativer og sikkerhetsspørsmål.

En av de største bekymringene med bleking håret under svangerskapet er røyk. Puste røyk i mens bleking av hår kan være skadelig for babyen.

Bleking Sikkerhetstips under graviditeten

Når en kvinne er gravid, bør hun vente til etter første trimester å bleke håret. Den første trimester er avgjørende for barnets utvikling og disse røyk og kjemikalier kan forårsake mest skade under dette punktet i svangerskapet. I løpet av andre trimester, er babyen mindre risiko.

I tillegg, uavhengig av om kvinnen er bleking håret selv eller å ha det gjort profesjonelt, hun skulle ha det gjort i et godt ventilert område, og la blekemiddel på håret for kortest mulig tid. Det anbefales også at gravide kvinner bruker hansker når bleking håret selv for å hindre absorpsjon av kjemikaliene inn i huden.

Hvilke fargestoffer er trygge under svangerskapet?

Utheving, semi-permanente fargestoffer og vegetabilske fargestoffer anses å være tryggere alternativer til bleking håret.

Gravide kvinner som bleke håret hjemme, snarere enn i en salong, bør se etter hårfarge produkter som har minst antall kjemikalier. Produkter som semi-permanent dye inneholder mindre ammoniakk eller peroxide og skadelige kjemikalier. Disse produktene kan blande godt med permanent farget håret. Color-forsterke sjampo kan også holde gamle fargen blekner og blir kjedelig.

Utheving er vanligvis den beste og tryggeste alternativet å farge håret under svangerskapet, fordi kjemikaliene ikke berører huden siden de er brukt om lag en halv til én tomme vekk fra røttene av hodebunnen.

Hair mascara, som kan bli funnet i drugstores, er også en fin måte å røre opp røtter når gravid.

Det finnes også naturlige måter å farge håret som ikke bruker noen kjemikalier, for eksempel bete juice og gulrot juice for rødt hår, sitronsaft og kamille te for blondt hår, og sterk svart kaffe på brunette hår.

Pre-graviditet dietter for menn

Pre-graviditet dietter for menn


Det er godt forstått at en manns generelle helse er viktig for hans nivå av fruktbarhet. De fleste fedre-å-være vet å permittere røyking, drikking, overdreven bruk av mobiltelefon, og ligger rundt i badestamper som kan redusere mengden og kvaliteten på sperm. Mindre anerkjent, er imidlertid den direkte effekten av matinntaket. Mens det er ingen kjent kobling til mannens pre-graviditet diett og baby kjønn (som det er med mødre), det er sikkert matvarer bør unngås, og andre spist regelmessig for økt fruktbarhet.

Folat

Studier har vist at lave nivåer av folat (folsyre) i en manns kosthold øke antall genetisk unormal sperm produseres i testiklene. Hver mann har noen trege svømmere, men de med lav folat i kosten har mye høyere forekomst, noe som fører til lavere samlede sædkvalitet og redusert bevegelighet av individuelle sperm. Heldigvis er folat tilgjengelig i et bredt spekter av vanlige matvarer, inkludert spinat, grønne grønnsaker, brokkoli, rødbeter, romanosalat, kalv leveren, linser og bønner (sort, marine, garbanzo, og nyre). Disse bør absolutt være en del av en pre-graviditet diett.

Soy

Fordi soya er en så stor industri i USA, er enhver antydning om at det har negative effekter kommer til å bli møtt med uenighet. Men en 2008 studie publisert av Oxford University Press konkluderte med at soya inntak var relatert til lavere sperm konsentrasjon. Soya apologeter påpeke at asiater spise soya regelmessig og har en høy reproduksjon rate. For å være klar, ikke studien si sædkvalitet hemmes av soya, bare mengden - og, selvfølgelig, det tar bare en til å bli gravid. Likevel anbefales det at menn begrense soya i sin pre-graviditet diett til ca 25 til 50 gram per dag (gjennomsnittlig inntak i Japan) med relativt ubearbeidede soyaprodukter som edamame og tempeh.

Vitaminer og mineraler

En rekke andre vitaminer er antatt å spille en rolle i mannlig fertilitet. Vitamin E er viktig for å produsere hormoner som utløser sædproduksjonen. Vitamin C bidrar til å hindre agglutinasjon (blodpropp) som kan begrense bevegelsen og flyten av sperm. Mineralet sink er viktig for generelle testikkel helse og sperm produksjon. Selen er viktig for cellevegg-integritet av spermier, noe som gjør den holdbar.

Slik Cure hetetokter for menn

Slik Cure hetetokter for menn


Hanner vanligvis ikke opplever hetetokter som kvinner gjør, fordi de har en langsom nedgang på hormoner som de gamle. Men de fleste menn gjennomgår androgen deprivasjon terapi for prostatakreft opplever hetetokter. Som med kvinners hetetokter, det finnes behandlinger som kan lindre hetetokter for menn.

Slik Cure hetetokter for menn

Vit at hann hetetokter kan med hell behandles med et østrogen, så som østradiol. Men siden prostatakreft vekst kan stimuleres av hormoner, kan legen din vil at du skal unngå dette. Også, uønskede bivirkninger av østradiol er bryst hevelse og ømhet.

Innse at antidepressiva vanligvis foreskrevet for kvinner i overgangsalderen har vært vellykket i behandling av mannlig hetetokter. Ifølge Harvard Medical School nettside, kan selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI) være foreskrevet, men kan føre til seksuell dysfunksjon. Venlafaksin fungerer også, men kan øke blodtrykket.

Spør legen din om du bruker en anti-anfall medikament kalt gabapentin. Det er vanligvis foreskrevet for epileptikere, men har vært vellykket i behandling av hetetokter hos menn og kvinner, selv om det kan føre til svimmelhet.

Stol på alternative behandlinger som vanligvis brukes av kvinner for hetetokter hvis du er den sjeldne mann som opplever dem i fravær av prostata kreft behandling. Vitamintilskudd, soya, progesteron krem ​​og en diett rik på frukt og grønnsaker kan lette ubehag av hetetokter.

Øvelse moderat flere ganger i uken for å regulere hormonene dine. Turgåing er ofte den enkleste og beste form for trening med flest langsiktige fordeler for eldre mennesker.

Symptomer på Candida gjær i menn

Når en mann er å håndtere en overvekst av Candida gjær, ville det bli betraktet som en mannlig gjær infeksjon eller candidiasis. Det som skjer er den naturlig forekommende Candida, som er en sopp funnet funnet på kroppen, kan begynne å vokse på en eksponensiell hastighet inntil det er så mange at det blir en infeksjon. For menn, vil de oppleve visse symptomer som faktisk er ganske forskjellig fra det som ses hos kvinner.

Utslett

Menn som opplever en overvekst av Candida kan begynne å legge merke til et utslett utvikler på tuppen av penis. Det vil vanligvis være rødfarget og oppvokst i utseende.

Itch

Mange menn med en overvekst av Candida vil lide av en viss grad av kløe, og mye som utslett, vil det vanligvis være isolert til tuppen av penisen hans.

Burn

Noen ganger kløe kan utvikle seg til en nesten brennende følelse når en mann er å håndtere en overvekst av Candida. Denne forbrenning vil også være normalt berører tuppen av penis.

Lesjoner

Selv relativt sjeldne, kan en lesjon dannes på området av kroppen opplever en overvekst av Candida. Dette er på grunn av huden bryte ned fra en overeksponering for gjær.

Betennelse

Når et menneske ikke blir omskåret, er det potensiale for betennelse i forhuden. Siden Candida trives i eller på varme, fuktige områder av kroppen, kan forhuden bli betent.

Impotens

Noen menn opplever en overvekst av Candida kan lider av impotens, spesielt når venstre ubehandlet.

Behandlinger for gjær infeksjoner hos menn

Behandlinger for gjær infeksjoner hos menn


Nevn en gjær infeksjon i et rom fullt av kvinner, og de fleste av dem vil begynne å vri seg. Men menn er utsatt for gjær infeksjoner. Som med kvinner, kan disse infeksjoner føre til en stor grad av ubehag til de er vellykket behandlet.

Genital gjær infeksjoner

I motsetning til populær oppfatning, kan menn få genital gjær infeksjoner akkurat som kvinner gjør. Menn med et svekket immunforsvar, for eksempel fra andre sykdommer, er mer sannsynlig å utvikle en genital gjær infeksjon. Ifølge Mayo Clinic, presenterer det normalt seg som et rødt, kløende utslett på eller rundt penis. Menn kan bruke en aktuell soppdrepende medisiner markedsført for vaginal gjær infeksjoner å behandle en genital gjær infeksjon.

Oral gjær infeksjoner

En muntlig gjær infeksjon, også kalt candidiasis i munn eller trost, er en soppinfeksjon i munn eller svelg. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), gjær infeksjoner i halsen er uvanlig. Selv trost er mest vanlig hos spedbarn, kan voksne som nylig har brukt antibiotika eller de med nedsatt immunforsvar (for eksempel eldre) også utvikle denne typen infeksjon. Behandling er normalt med soppdrepende pastiller eller munn.

Skin gjær infeksjoner

Ifølge National Institutes of Health, unge voksne menn og mannlige tenåringer er spesielt utsatt for en type gjær infeksjon på huden som kalles tinea versicolor. Gjær som forårsaker denne infeksjonen oppstår normalt på alles hud. Når gjæren koloniserer og overproduces, kan det skape rosa flekker eller, på mennesker med mørk eller brun hud, hvite flekker og flekker. Det kan behandles med antimykotiske kremer eller salver. En annen populær behandling er å bruke en flass shampoo som en lotion på de berørte områdene for en til to uker, slik at den på i ti minutter og deretter skylle den av.

Systemiske gjær infeksjoner

En systemisk gjær infeksjon er en som har infisert i hele kroppen, inkludert blod. Ifølge CDC, er denne typen infeksjon sjelden hos friske personer. Menn som nylig har hatt operasjon eller har annen sykdom som kompromitterer sitt immunforsvar (for eksempel diabetes eller HIV) er mer sannsynlig å utvikle en systemisk gjær infeksjon. Systemiske gjær infeksjoner kan være vanskelig å diagnostisere fordi symptomene ligne andre typer av sykdom, slik som influensa. Disse inkluderer feber, frysninger og verkende ledd. En blodprøve kan bekrefte om en person har en systemisk gjær infeksjon. Behandlingen kan være gjennom antifungal piller eller som et fluid administreres via IV (intravenøst).

Advarsel

De fleste typer av gjær infeksjoner er ikke smittende, men heller medfører en overproduksjon av gjær som forekommer naturlig på og i legemet. Imidlertid kan en mann med en genital gjær infeksjon infisere en kvinne som han har hatt ubeskyttet sex. Inntil begge parter har blitt behandlet for gjær-infeksjon, er det mulig for dem å passere infeksjonen frem og tilbake.