Digidexo.com

tilbakevendende lymfadenitt

Diagnostisering av mesenteriske Lymfadenitt

Mesenteriske lymfadenitt er en tilstand der lymfeknuter i mesenteriske membran som forbinder tarmen til bukveggen bli betent. Tilstanden er ofte forvekslet med en blindtarmbetennelse nødsituasjon på grunn av smerte involvert og feber som oppstår. Tilstanden forekommer oftere hos barn og ungdom enn hos voksne. Mesenteriske lymfadenitt er diagnostisert oftere hos gutter enn hos jenter.

Symptomer

Personer som lider av mesenteriske lymphadenitis erfaring smerter i nedre del av magen, vanligvis på høyre side. Den enkelte kan kjøre en mild til høy feber og føler deg dårlig generelt. Kvalme, oppkast og diaré kan også oppleves. Mesenteriske lymfadenitt tidvis skjer uten symptomer er til stede og oppdagelse oppstår mens testing for andre sykdommer.

Årsaker

Mesenteriets Lymfadenitt resultater fra en episode av gastroenteritt oftere enn fra noen annen kilde til smitte. Mat og drikkevarer har også vært knyttet til å forårsake helsetilstand. Kokt svinekjøtt produkter kan føre til mesenteriske lymfadenitt, og når dette skjer, men symptomene er vanligvis mer alvorlig. Drikker upasteurisert fersk melk eller forurenset vann fører også til mesenteriske lymfadenitt. Hvis det er forårsaket av en alvorlig bakteriell infeksjon, sepsis kan resultere fra infeksjonen sprer seg til blodet.

Diagnose

Blodprøver er det vanligste verktøyet for å diagnostisere mesenteric lymfadenitt. I noen tilfeller vil computertomografi (CT) eller en ultralyd test utføres for å bekrefte at mesenteriske lymfadenitt og ikke en blindtarmbetennelse angrepet er årsaken til feber og abdominale smerter. Henvendelser blir gjort i forhold til eventuelle senere sykdommer og kostvaner.

Time Frame

Mesenteriske lymfadenitt vanligvis tømmer ut av kroppen i løpet av dager eller uker, avhengig av alvorlighetsgrad og årsaken til tilstanden. Hvis tilstanden er et resultat av en bakteriell infeksjon, vil det ta minst et par uker, og muligens en tilbakevendende besøk til legen, for å tømme kroppen av det mesenteriske lymfadenitt.

Behandling

Moderate til alvorlige bakterielle infeksjoner som resulterer i mesenteriske lymfadenitt er behandlet med en antibiotikakur. Imidlertid er de fleste tilfeller behandles med over-the-counter medisiner for smerter, kvalme, oppkast og diaré. Den enkelte krever mye hvile, væske og milde matvarer for å unngå ytterligere opprørt til mage-systemet. Som med mange sykdommer, løper den enkelte en risiko for å bli dehydrert på grunn av den manglende evne til å holde på væske. Fuktig varme brukes til mageregionen også bringer lindring.

Lymfadenitt Treatment

Lymfadenitt, også kjent som en lymfeknute infeksjon, lymfekjertel infeksjon og lokalisert lymfadenopati, er en infeksjon i lymfeknuter. Ofte forekommer på grunn av en bakteriell infeksjon, for eksempel stafylokokker og streptokokker bakterie, oppstår lymfadenitt på grunn av betennelse i kjertler og finnes vanligvis rundt plasseringen av en underliggende tumor, infeksjon eller inflammasjon. Selv om bakterier er en primær årsak, kan infeksjonen blir forårsaket av virale, sopp-og protozo-infeksjoner, så vel. Behandlingen er avhengig av årsaken til lymfadenitt, og prognosen er vanligvis utmerket for de som begynner behandling tidlig.

Symptomer

Symptomer på lymfadenitt inkluderer hovne, ømme og harde lymfeknuter. Dette er ofte ledsaget av rødt og sart hud i det området av lymfeknute. Hvis en abscess (samling av puss) har dannet i det berørte området, kan lymfeknutene føle gummiaktig.

Andre symptomer inkluderer de som er forbundet med det som måtte ha forårsaket lymfadenitt. Gitt at en viktig årsak til lymfadenitt er en streptokokkinfeksjon, kan andre "body altomfattende" symptomer inkluderer feber, frysninger, hodepine og en generell følelse av uvelhet.

Behandling

Gitt lymfadenitt tendens til å spre seg utrolig raskt (noen ganger i løpet av timer), anbefales det at behandling gjennom en lege ved første synet av symptomene er søkt ut umiddelbart.

Dersom lymfadenitt være et resultat av en bakteriell infeksjon, er den primære metode for behandling antibiotika. Disse vil behandle de underliggende infeksjon så vel som infeksjon av lymfeknuter. Antibiotika som brukes til å behandle lymphadenitis inkluderer penicilliner, nafcillin, cefalosporiner (sopp-basert alternativ til penicillin) og erytromycin.

Anbefales En rekke ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som ibuprofen, kombinert med kalde omslag til det berørte området for å bidra til å redusere smerte og hevelse. Analgetika (smertestillende som for eksempel Tylenol) kan brukes til å lindre tilhørende smerter.

Selv om sjeldne, kan kirurgi være nødvendig å drenere eventuelle abscesser som kan ha blitt dannet. Dette er ofte brukt i kombinasjon med antibiotika.

Komplikasjoner

I tillegg til dannelsen av abscesser, mulige komplikasjoner og sekundære tilstander omfatter dannelsen av cellulitt, sepsis (en infeksjon i blodstrømmen), koldbrann, tromboflebitt (blodpropper) og fistler. Dannelsen av fistler oppstår vanligvis når infeksjonen er på grunn av komplikasjoner med tuberkulose.

Selv lymfadenitt vanligvis klarner opp med liten eller ingen komplikasjoner, kan pasienten lider av rest eller vedvarende hovne lymfeknuter.

Sykdommer Funnet Med Lymfadenitt

Sykdommer Funnet Med Lymfadenitt


Lymfadenitt er den medisinske betegnelsen som brukes for å beskrive en betent lymfeknute. Siden noen av de 600 lymfeknuter i menneskekroppen kan bli forstørret på grunn av sykdom, innebærer diagnose å skille mellom lokalisert lymfadenitt forårsaket av en stedsspesifikk infeksjon og generalisert lymfadenitt utløst av en infeksjon påvirker hele kroppen. Dette er fordi det er mange smittsomme, autoimmune og ondartede sykdommer funnet med lymfadenitt.

Infeksjoner

Flere bakterielle og virale infeksjoner produsere hovne lymfekjertler på stedet av infeksjon. En av de mest vanlige årsaker til forstørrede cervikale lymfeknuter i halsen er Strep hals forårsaket av en invasjon av Streptokokker bakterier. Mononukleose, også kjent som "kyssesyken", påvirker også lymfekjertler på halsen. Sårinfeksjoner kan også føre til lokaliserte lymfadenitt, slik som Bartonella, mer kjent som katt scratch feber. En tann infeksjon eller abscess, resulterer ofte i hovne lymfekjertler i nærheten av stedet for infeksjon.

Toksoplasmose

Dette er en parasittisk sykdom som produserer generalisert lymfadenitt skyldes eksponering for Toxoplasma gondii. Mens denne parasitten smitter mange dyr, inkludert mennesker, det først og fremst er rettet mot kattedyr. Dette er grunnen til at denne sykdommen er ofte forbundet med å komme i kontakt med avføringen til en infisert huskatt ved rengjøring søppel boksene. Imidlertid, spise infisert kjøtt er mer vanlig modus for overføring av sykdommen.

Kreft

Ulike lymfomer opprinnelse i lymfesystemet og sprer seg til mange lymfeknuter, inkludert Hodgkins sykdom og hårcelleleukemi. Det er imidlertid også mulig for andre cancertyper til å metastasere, og spredd seg til lymfeknuter hvor som helst i legemet.

Autoimmune sykdommer

Mange sykdommer som kompromittere immunfunksjon er kjent for å forårsake lymfadenitt, inkludert reumatoid artritt, lupus, sarkoidose, humant immunsviktvirus (HIV) og ervervet immunsvikt syndrom (AIDS).

Tuberkulose

Tuberkulose er en smittsom sykdom forårsaket av Mycobacterium tuberculosis. Selv om denne sykdommen i første omgang rettet mot lungene, det ofte sprer seg til å invadere andre områder av kroppen, inkludert lymfeknutene i nakken og brystet. Dette skjer når de invaderende bakterier haik på spesialiserte immunceller i lungene kalles dendrittiske celler, som reiser til andre deler av kroppen til å samhandle med andre immunceller. Resultatet er dannelse av knuter som kalles granulomer.

Organiske Støv Sykdommer

Også kjent som yrkes lungesykdommer, disse lidelsene er eksempler på sykdommer som finnes med lymfadenitt som først påvirke lungene og deretter spredd seg til lymfeknuter i brystet. Som tuberkulose, er organisk støv sykdom karakterisert ved dannelse av granulomer i lungevev. Imidlertid er utviklingen av granulomer forårsaket av langvarig eller kronisk innånding av organisk støv i stedet for en infeksjonssykdom. Eksempler på organiske støv sykdommer inkluderer silikose og berylliosis.

Tilbakevendende Feber hos barn

Tilbakevendende Feber hos barn

Feber hos barn er et resultat av en økning i kroppstemperatur, som vanligvis er et symptom på en infeksjon. Tilbakevendende feber hos barn, også kalt kronisk feber, er feber som oppstår hos barn gjentatte ganger over tid. Feber er en sunn symptom av legemet som reaksjon på en infeksjon som stimulerer immunsystemet til å bekjempe infeksjoner og drepe bakterier. Tilbakevendende feber kan utvikle seg i barn på ulike hastigheter og varierer fra så lite som 100,4 grader F til så høyt som 104 grader F.

Årsaker

Tilbakevendende feber kan være et resultat av barn kontrahering og opplever en gjentatt serie av forkjølelse eller virusinfeksjoner. Tilbakevendende feber hos barn kan også være et resultat av relapsing infeksjoner, blant annet malaria, tyfus og tuberkulose. Andre medisinske årsaker som utløser tilbakevendende feber er hypertyreose eller andre endokrine kjertel lidelser, arvelige lidelser, kreft som nyrekreft og autoimmune sykdommer som lupus eller juvenil revmatoid artritt.

Behandlingstilbud

Milde infeksjoner som utløser tilbakevendende feber hos barn kan behandles med ikke-aspirin feber reduksjonsgir å lette muskelsmerter, frysninger og andre feber symptomer. Barn med tilbakevendende feber bør hvile og drikke rikelig med væske for å hindre alvorlig dehydrering. Foreldre kan bruke pediatriske elektrolytt re-hydration løsninger for å opprettholde mineral nivåer og hindre dehydrering. Barn som lider av tilbakevendende feber kan ha nytte av å ta en lunken bad og deretter kle seg i lette klær.

Alvorlige underliggende forhold som autoimmune sykdommer, inkludert lupus eller hypertyreose, som utløser tilbakevendende feber hos barn vil kreve varierende behandlinger, i henhold til din barnelege anbefalinger og hvilken type infeksjon involvert.

Betraktninger

I sjeldne tilfeller av tilbakevendende feber, kan barnelege ikke være i stand til å diagnostisere årsaken, som kan kreve at barnet ditt gjennomgå en positronemisjonstomografi scan, også kjent som en PET scan. Disse typer skanner er ideell for barn, fordi de er minimal invasiv og gi tre-dimensjonale bilder av hvilket som helst organ i kroppen, slik som hjerne, hjerte eller leveren. PET skanner gir vanligvis tidlig diagnostiske resultater som vil forhindre invasiv diagnostisk testing for å fastslå årsaken til tilbakevendende feber.

Forebygging / løsning

Forebygging av tilbakevendende feber hos barn kan være en utfordring for foreldre. Barn er stadig utsatt for bakterier, virus og bakterier som kan forårsake infeksjoner og resultere i tilbakevendende feber. Det beste forebyggende metode for tilbakevendende feber er å lære barnet å vaske hendene regelmessig gjennom hele dagen. Barn bør trene regelmessig håndvask, spesielt før måltider, etter bruk av toalettet og etter å ha spilt med og klappe dyr.

Advarsel

Barn med en tilbakevendende feber som opplever stivheten av halsen, eller den manglende evne til å bøye halsen, samt en markert sensitivitet overfor lys, bør ha lege umiddelbart. Disse symptomene kan være et tegn på en underliggende hjernehinnebetennelse, som hvis ikke oppdages og behandles tidlig kan ha potensielt livstruende utfall.

Tilbakevendende ørebetennelse

Mellomøret infeksjoner, teknisk kjent som mellomørebetennelse, er den vanligste årsaken for barn å se legen. I de fleste tilfeller er det ingenting å bekymre seg for. Noen ganger, skjønt, utvikler dette vanlig sykdom inn i et stort problem hvis barnet ditt holder får tilbakevendende infeksjoner. Du bør være klar over behandlingsalternativer og mulige komplikasjoner.

Identifikasjon

En mellomøret infeksjon er en betennelse i øret bak trommehinnen. Det begynner med forkjølelse eller influensa symptomer, og etter noen dager, barnet utvikler smerter i øret hans. Han vil sannsynligvis ha en feber mellom 100 og 104 grader, og du kan se gulaktig eller klar væske drenering fra øret hans. Et spedbarn med en ørebetennelse vil gråte mye og dra på øret hans. Et eldre barn vil være i stand til å fortelle deg hans øre vondt. De fleste barn vokser deres tendens til å utvikle dem etter alder fem.

Tilbakevendende ørebetennelse betyr barnet ditt holder får ørebetennelser med perioder med helse i mellom. Det er generelt definert som tre infeksjoner innen seks måneder eller 04:56 infeksjoner i året.

Årsaker

Øret infeksjoner er forårsaket av en hevelse i Eustachian rør som forbinder mellomøret til baksiden av halsen. Denne svelling kan være forårsaket av et virus eller bakterier, eller ved å allergener. Barn med astma eller allergi er mer utsatt for ørebetennelser, som er barn i barnehage. Andre faktorer som øker barnets risiko for ørebetennelser er eksponering for passiv røyking og mating med flaske.

Eustachian rør forlenge og bli mer rigid som barnet vokser, noe som gjør ørebetennelser mindre vanlig.

Behandling

I mange tilfeller er den beste behandling for å la infeksjonen gå sin gang. Med legenes bekymring over bakterier vokser resistente mot antibiotika, er det mange ikke forskrive antibiotika så ofte som de pleide. Ditt barns ørebetennelse bør klare i løpet av to uker. I mellomtiden kan du gi ham paracetamol eller ibuprofen å hjelpe med smerte, eller bruke varme til de berørte øret.

Hvis barnets øre infeksjon er alvorlig eller tilbakevendende, vil legen din sannsynligvis foreskrive en antibiotika som amoxicillin. Ditt barns smerte bør forsvinne i løpet av få dager, men sørg for at han tar hele kurset av antibiotika. I noen tilfeller av tilbakevendende ørebetennelser, kan legen forskrive en daglig dose av forebyggende antibiotika for å avverge fremtidige infeksjoner.

Barn med tilbakevendende ørebetennelser kan ha nytte av en vaksine. FluMist kan bidra til å hindre ørebetennelse ved å øke immunitet i slimhinnene. For barn over en alder av to som har hyppige ørebetennelser, er Pneumovax ofte anbefalt. Spedbarn med tilbakevendende ørebetennelser kan få hjelp fra en vaksine som heter PNCRM7.

Kirurgi

Hvis ditt barns ørebetennelse ikke rydde opp med antibiotikabehandling, eller hvis barnet er utsatt for tilbakevendende ørebetennelse, kan legen anbefale kirurgi. Myringotomy innebærer å gjøre et lite snitt i trommehinnen og bidrar til å hindre fremtidige infeksjoner. En nyere prosedyre, kalt OtoLAM, bruker en laser til å lage små hull i trommehinnen.

Legen kan anbefale tympanostomy, vanligvis kjent som å ha rør innlegge. Dette krever narkose. Legen vil plassere en liten tube inn i øret for å drenere væske som har bygget opp over flere måneder. Røret vil til slutt falle ut på egen hånd.

Advarsel

Mens sjeldne, er det mulig for barn med alvorlige, tilbakevendende ørebetennelser å utvikle hørselstap. Dette kan føre til tale forsinkelser og problemer med å lære å lese. Tilbakevendende ørebetennelser bør aldri bli ignorert.

Tilbakevendende ørebetennelse hos babyer

Tilbakevendende ørebetennelser er relativt vanlig hos spedbarn og småbarn. De kan være svært ubehagelig og i alvorlige tilfeller kan føre til hørselstap. Tilbakevendende ørebetennelser har en rekke årsaker, behandlinger og forebyggende tiltak.

Definisjon

Et barn anses å ha tilbakevendende ørebetennelser hvis han har hatt mer enn tre ørebetennelser i seks måneder eller mer enn fire i ett år.

Behandling

En kombinasjon av antibiotika slik som amoxicillin og smertestillende midler som ibuprofen er den første linjen i behandlingen av akutte øreinfeksjoner.

Minimere risiko

Amming er den viktigste måten å forebygge tilbakevendende ørebetennelser. Andre unødvendige årsaker inkluderer barnehager, en lav-vegetabilsk kosthold og passiv røyking eksponering.

Medisinsk Forebygging

Noen leger vil foreskrive antibiotikaprofylakse som et forebyggende for gjentatte ørebetennelser, men disse har bivirkninger, og kan bidra til utvikling av antibiotikaresistente bakterier.

Øret rør

Som en siste utvei, vil noen leger fore implantert dreneringsrørene, som kan hjelpe ørene å utvise væske mer effektivt. Disse er vanligvis bare brukes for barn med hørselstap eller svært hyppige ørebetennelser (mer enn fem i et år).

Hva er årsakene til tilbakevendende blære infeksjoner?

Selv om urinveisinfeksjoner er vanlig, noen mennesker lider av tilbakevendende blære infeksjoner. Årsakene til tilbakevendende infeksjoner inkluderer obstruksjon av urinveiene, kateterisering, seksuell overføring og underliggende sykdom.

Obstruksjon av Urin

Urin spyler bakterier fra kroppen, men bakterier kan spre seg når flyten av urin er redusert eller stoppet av en hindring som en forstørret prostatakjertel eller nyrestein.

Katetre

Gjentatt kateterisering (rør som føres inn i urinveiene) kan tillate bakterier å gå inn i blæren gjennom urinrøret og deretter multiplisere. Eldre mennesker og de som har mistet blærekontroll og trenger hyppig kateterisering utvikler ofte urinveisinfeksjoner.

Senket Immunitet

Sykdommer som demper immunsystemet gjøre deg mer utsatt for gjentatte infeksjoner, inkludert blære infeksjoner. For eksempel kan en sykdom som diabetes gjøre deg mer utsatt.

Kvinne Anatomy

Kvinner er mer utsatt for urinveisinfeksjoner enn menn. Dette er på grunn av kvinners kortere urinrør, som tillater bakterier lettere tilgang til blæren. En kvinnes urinrør ligger også nær vagina og anus, som kan være kilder for bakterier.

Prevensjonsmetoder

Kvinner som bruker membraner og som partnere bruker kondomer med sæddrepende skum kan være mer utsatt for urinveisinfeksjoner.

Hva er Lymfadenitt hos mennesker?

Lymfeknuter er små organer som produserer stoffer som immunsystemet bruker til å bekjempe infeksjoner. Lymfadenitt oppstår når en eller flere av dine lymfeknuter blir infisert.

Årsaker

Lymfadenitt utvikler seg etter dine immunforsvar bli betent fra en bakteriell, viral eller soppinfeksjon. Disse infeksjonene kan være en sykdom som påvirker kroppen din fra innsiden og ut som tuberkulose eller mononukleose eller kan oppstå som et resultat av en hudinfeksjon forårsaket av noe som staph eller strep bakterier, forklarer Merck Medical Manual.

Symptomer

Hvis du har lymfadenitt, kan huden over dine infiserte lymfeknuter føles ømme og har en rød farge, melder MedlinePlus. Når du trykker på området, dine lymfeknuter er sannsynlig å føle hovne, ømme, harde eller gummiaktig, og det er vanlig å utvikle en feber.

Time Frame

Lympadenitis kan utvikle seg til en mer alvorlig og til og med livstruende infeksjon som sepsis eller cellulitt, advarer MedlinePlus. Dette progresjon skjer noen ganger i løpet av flere timer med lymfeknute infeksjon.

Behandling

For å behandle lymfadenitt som er sopp i originalen, leger avhengige anti-fungal medisiner, mens bakterielle lymfeknute infeksjoner krever behandling med enten orale eller intravenøse antibiotika, i henhold til Merck Medical Manual. Ved hjelp av en kjølig kompress kan også bidra til å avlaste hevelse.

Prognose

Med behandling, de fleste komme seg helt fra lymfadenitt i løpet av noen uker eller måneder, forklarer MedlinePlus.

Tilbakevendende hodepine Årsaker

Stress og spenning

Tilbakevendende hodepine er svært vanlig, og kan være forårsaket av en rekke faktorer. Stress og over arbeidet kan skape spenninger i musklene, spesielt de av halsen, noe som skaper spenning hodepine. Så lenge stressfaktor er til stede, vil hodepinen tilbake. Når belastningen er fjernet, hodepine vanligvis stoppe. Gjentakende spenning hodepine kan være forårsaket av leddgikt av øvre ryggraden, bein spurs eller skiveprolaps i nakken. Gjentatte bevegelser kan skape spenninger i en bestemt muskel gruppe, som, avhengig av dens plassering, kan forårsake hodepine å danne.

Cluster Hodepine

Cluster hodepine forekommer i løpet av en bestemt tid av året, og kan vare i uker eller måneder. Personen opplever disse hodepine hver dag, og smerten er sesongpreget, ofte går bort og deretter tilbake på samme tid året etter. Sesong allergener kan føre til denne typen hodepine. En annen mulig årsak til cluster hodepine er sinus og allergi narkotika. Under allergi sesongen, kan lider som overdose på allergi medisiner faktisk gjøre sine hodepine verre.

Rebound hodepine

Rebound hodepine får sitt navn fra overforbruk av smertestillende medikamenter tatt for hodepine. Pasienten forsøker å lindre smerten av tilbakevendende hodepine, tar for mange smertestillende, og resultatet er at han begynner å lide enda mer hodepine. Andre smertestillende midler er brukt, og enda mer hodepine er resultatet. Når pasienten er avvent av smertestillende, vil den opprinnelige hodepine syklus tilbake. En måte for å unngå en farlig sirkel er å ta smertestillende mindre enn tre dager i uken ved hjelp av naturlige urte smertemidler resten av tiden.

Hvordan Stopp Tilbakevendende gjær infeksjoner

En gjær infeksjon forårsaker irritasjon, kløe og sårhet i vaginal området og ganske ofte, er denne typen infeksjon både ubehagelig og ubehagelig for kvinner. Gjær infeksjoner er svært vanlig og mange kvinner får denne typen infeksjon minst én gang i løpet av livet. Imidlertid, når en kvinne har flere gjærinfeksjoner i løpet av en ett år span, dette er kjent som tilbakevendende soppinfeksjon. For å stoppe tilbakevendende gjær infeksjoner, må du finne ut hva som forårsaker infeksjonen. Samlet sett er det et par ting du kan gjøre for å stoppe tilbakevendende gjær infeksjoner.

Hvordan Stopp Tilbakevendende gjær infeksjoner

•  Ring legen din for en avtale. Hvis du lider av tilbakevendende gjær infeksjoner, må du gå til legen din for å finne ut den eksakte årsaken til problemet.

•  Gå til din avtale og møte med legen din. Legen vil spørre deg spørsmål om dine symptomer, nåværende helsetilstand, livsstil atferd og kosthold. Hun kan snakke med deg om de vanligste årsakene til gjær infeksjoner, som for eksempel stress, dårlig kosthold (som å spise mye sukkerholdig mat), tar p-piller, antibiotika eller steroider, hormonelle ubalanser, graviditet, å ha et svekket immunforsvar, mangel på søvn, iført feil type klær og duftende Douches eller feminine hygieneprodukter.

Fullfør de nødvendige medisinske tester. Legen din vil gi deg en fysisk undersøkelse og bekken eksamen. Legen kan også undersøke en prøve av utslippet under et mikroskop. I tillegg kan legen din sende en prøve av blod og urin til laboratoriet for ytterligere testing.

Diskuter testresultatene og behandlingstilbud med legen din. Basert på din evaluering og testresultater, vil legen anbefale en passende behandling metode for å stoppe tilbakevendende gjær infeksjoner.

Følg legens ordre. Sørg for å gjøre akkurat hva legen din sier at du skal, slik at du kan stoppe de tilbakevendende gjær infeksjoner. Snakk med legen din om eventuelle spørsmål du måtte ha. Følge opp hvis du fortsetter å ha problemet.

Hint

  • Prøv iført bomull undertøy.

Tilbakevendende øresmerter

Tilbakevendende øresmerter


Øresmerter er noen ganger referert til som en øreverk, eller ubehag i eller rundt området av øret. Smerten kan selv utvide dypt inn i ørekanalen. Når øresmerter blir tilbakevendende, er det vanligvis et tegn på en øreinfeksjon, ifølge National Institutes of Health.

Risikofaktorer

Tilbakevendende øresmerter kan tilskrives visse risikofaktorer, som for eksempel kronisk allergi eller bihulebetennelse, forstørrede mandler, eksponering for store høyder eller røyk, matallergier, dykkere, sykdommer som forkjølelse eller øvre luftveisinfeksjoner, og en familie historie eller tidligere saker av mellomøret infeksjoner.

Symptomer

Symptomer på øresmerter varierer avhengig av de underliggende årsakene. Når øret smerte skyldes et ytre øre infeksjon, er det vanligvis andre symptomer, for eksempel utladning fra øret og hevelse.

Behandling

Mellomøret infeksjoner er vanligvis behandles med antibiotika, ifølge freeMD, men ytre ørebetennelse kan kreve antibiotika dråper.

Home Care

For å lindre smerte i øret, bruke en varm, våt klut til ansiktet og øret området. Unngå å få øret våt, og bruke paracetamol eller ibuprofen å redusere smerte.

Fakta

Øresmerter fra mellomøret infeksjoner, ifølge National Institutes of Health, er mer vanlig hos barn enn voksne.

Tilbakevendende Meningitt

Ifølge Meningitt Foundation of America, er godartet tilbakevendende meningitt kjent som Mollaret sin hjernehinnebetennelse. The Journal of American Board of Family Medicine beskriver Mollaret sin Meningitt som "en sjelden form for aseptisk tilbakevendende meningitt som er mild og selvbegrensende." Aseptisk meningitt er definert som alvorlig betennelse i slimhinnen i hjernen eller hjernehinnene, vanligvis ledsaget av en forhøyet antall hvite blodlegemer. Det er en sykdom som kan oppstå i alle aldre. Det er vanlig og ikke vanligvis dødelig. Men i sjeldne tilfeller kan encefalitt (hevelse i hjernen) utvikles.

Funksjoner på aseptisk meningitt

Aseptiske vendende meningitt forårsaket av epidermoid tumorer (ikke-kreft svulst i hjernen), er vanskelig å skille fra Mollaret største Meningitis ifølge UD. "Cyste brister og innholdet, som blir vanskelig å finne, inneholder celleavfall og spøkelsesceller identiske med de som ble sett i spinalvæsken til pasienter med Mollaret sin Meningitt," heter det i UD. Mens aseptisk meningitt ser ut til å være lik bakterielle former for hjernehinnebetennelse, er det viral i naturen, derfor kan du redusere risikoen for å utvikle det ved å praktisere god hygiene og å få vaksiner.

Årsaker til Vendende Meningitt

"Virus som har vært assosiert med Mollaret sin Meningitt inkluderer Epstein-Barr virus, Coxsackie virus B5 og B2, echoviruses 9 og 7 og herpes simplex virus type 1 og 2", ifølge UD. A 2004 JABFM rapport fra Beloo Mirakhur, MD, Ph.D., og Marc McKenna, MD, av Chestnut Hill Hospital, Philadelphia, Pennsylvania, heter det: "Når først beskrevet av Mollaret, denne formen for aseptisk meningitt hadde ingen identifiserbar infiserer agenten . Nye sofistikerte diagnostiske verktøy har nå identifisert Herpes simplex type 2-virus som den mest vanlige isolerte middel. " Infeksjoner, sopp, noen medisiner, flåttbårne sykdommer og tuberkulose kan føre til andre former for aseptisk meningitt.

Symptomer

Symptomer på Mollaret sin Meningitt inkluderer irritabilitet, under-normal feber, høy feber, hodepine, stiv nakke og muskelsmerter og intoleranse for sterkt lys. Symptomer komme plutselig, blir intense i løpet av få timer, og varer i dager, uker. Symptomene kan gå bort, og deretter oppstår på nytt over en periode på mange år, og deretter forsvinne. 2004 JABFM Rapporten siterer en kasuistikk av en 52-åring som opplevde tilbakevendende symptomer som uvelhet, kvalme, feber, oppkast, hodepine og fotosensitivitet. Hennes "hjernehinnebetennelse episoder varte tre til 10 dager og senere fjernet uten restsymptomer" og spredte en periode på 20 år.

Diagnose

Ifølge UD er diagnosen er gjort ved å ta en prøve av spinalvæske ved hjelp av en Spinal Tap eller spinalpunksjon. En bakteriekultur blir deretter tatt fra prøven. De etablerte diagnostiske kriterier eller kjennetegn ved Mollaret sin Meningitt, ifølge UD, omfatter gjentatte episoder med hjernehinnebetennelse, cerebrospinalvæsken pleocytose, som betyr "en forbigående økning i antall leukocytter (hvite blodlegemer)," ifølge Medical Dictionary Online, med store granulære og ikke-granulære hvite blodceller som kalles nøytrofile og lymfocytter, og angrep, etterfulgt av perioder med remisjon av symptomer for uker eller måneder. Angrepene kan eller ikke kan omfatte andre ikke-hjernehinnebetennelse symptomer på leddsmerter, myalgi, vertigo, delvis eller fullstendig tap av bevissthet, hjernenerve lammelser og koma.

Behandling

Acyclovir administreres intravenøst ​​eller oralt, og Valacyclovir gis oralt for å behandle Mollaret sin hjernehinnebetennelse. Andre terapier prøvd inkluderer steroider og kolkisin. De samme 2004 JABFM Rapporten fastslår dette om effektiviteten slike behandlinger: "Den sjeldenhet av Mollaret syndrom utelukker veldokumenterte kliniske studier som studerer effekten av ulike antivirale medikamenter Selv acyclovir er en trygg, effektiv og spesifikk anti-Herpes narkotika ... det. har ikke vist seg å definitivt endre den naturlige historie av sykdommen, mens annen behandling, inkludert østrogen, steroider, antihistamin, phenylbutazonum og kolkisin har vært mislykket i behandlingen av Mollaret hjernehinnebetennelse. "

Hva er en behandling for tilbakevendende prostatakreft?

The American Cancer Society anslår at så mange som 40 prosent av mennene som ble behandlet for prostatakreft vil ha kreft dukke opp i det som er kjent som tilbakevendende prostatakreft. Det er mange måter å prøve og behandle tilbakevendende prostatakreft, og til slutt det er kroppens reaksjon på den første behandlingen som bestemmer hva det andre kurset av behandling vil være.

Identifikasjon

Når prostata kreft er først diagnostisert i en mann, er det enten behandlet gjennom kjemoterapi, strålebehandling og medisiner eller kreften er fjernet kirurgisk. Hvis kreft vises på nytt etter en innledende runde med behandling, så kalles dette vendende prostatakreft. Med tilbakevendende prostatakreft er det noen ganger nødvendig å bruke forskjellige behandlinger fordi den første typen behandling viste seg å være ineffektive, og noen former for kreft behandling kan forlate kroppen svak og omsorg må tas før du bruker aggressive former for behandling på tilbakevendende prostatakreft.

Kryoterapi

En av metodene som brukes for å behandle tilbakevendende prostatakreft er kryoterapi. I kryoterapi, er tumor på prostata frosset og kreftceller dør av den ekstreme kulde. Kryoterapi tilbyr et alternativ til de mer aggressive behandlinger som noen ganger brukes. Dr. Jonathan Izawa ved University of Western Ontario i Canada fant at over 70 prosent av mennene som fikk kryoterapi i sin 1995 studie levde sin prostatakreft.

Prostatektomi

I noen tilfeller, menn som allerede har hatt strålebehandling som har sviktet, og kreftcellene begynner å spre seg, kan det være nødvendig å gjennomgå en prosedyre som kalles en prostatektomi. I denne fremgangsmåten er den del av prostata som er infisert fjernet. I mer aggressive versjoner av en prostatektomi, referert til som radikal prostatektomi, er hele prostata fjernes og enhver påvirket vev som omgir prostata blir også fjernet.

Biologisk Therapy

En lege kan prøve en biologisk terapi for å bekjempe prostatakreft som ikke svare på innledende runder med stråling og medisin terapi. I denne behandlingen blir antistoffer og vekstfaktor hormoner injisert i kroppen i håp om at de vil hjelpe til immunsystemet i å utvikle en immunitet mot kreftceller som er i prostata. Denne formen for behandling er relativt ny, og prognosen for langsiktig suksess er fortsatt ikke kjent.

Ufrivillig barnløshet

For å overleve og vokse, prostata kreft celler krever mannlige hormoner. I respons til dette, er en av de behandlinger for tilbakevendende prostatakreft å redusere nivået av mannlige kjønnshormoner i pasienten. Mens frata kreftcellene de mannlige hormoner de trenger for å overleve kan være effektive i flere år, cellene etter hvert utvikle en måte å vokse uten den mannlige hormoner. Når dette skjer, er det som kalles hormon-refraktær prostatakreft, og denne formen for prostatakreft er uhelbredelig med en gjennomsnittlig levealder på mindre enn ni måneder.

Den beste behandling for tilbakevendende melanom

Melanom er den dødeligste formen for hudkreft. Det er en av de topp 10 mest vanlige kreftformer i USA, med mer enn 62.000 nye tilfeller diagnostisert hvert år, og bidrar til mer enn 11.000 dødsfall hvert år. Melanom skjer mer nå enn tidligere, skyldes i hovedsak økt soleksponering og bruk av solarium, samt andre risikofaktorer.

Screening

Screening for tilbakevendende melanom er en av de viktigste delene av ledelsen. Melanom kan spre seg raskt, og noen ganger symptomene er fraværende. Derfor er det viktig å selv undersøke huden til å se etter noe unormalt og å jevnlig besøke din hudlege. Mange ganger de beste resultatene oppnås dersom melanom er fanget tidlig.

Nettsteder av Regelmessighet

Melanom kan gjenta seg i et område i nærheten av der den opprinnelige melanom ble funnet og fjernet (kalt "lokale tilbakefall"), på et annet nettsted av kroppen din på samme tid eller etter den første melanom ble fjernet (kalt "andre primær"), eller på et fjernt sted på kroppen (betegnet som "metastatisk melanom"). Risiko for tilbakefall er avhengig av tykkelsen av det første (primære) tumor, uansett om sårdannelse er sett på stedet av den primære tumor, og hvis det er områder av tumorvekst som kan sees som omgir den primære tumor.

Behandling av lokalt residiv

Den beste behandling for tilbakevendende melanom varierer basert på primær melanom stadium, behandling av den første melanom, og hvor melanom oppstår på nytt. For eksempel, hvis melanom ble opprinnelig iscenesatt som stadium IV, er mer avansert behandling nødvendig, men sannsynligvis ikke vil være kurativ. Hvis den nye melanom blir funnet på stedet for den opprinnelige melanom eller i et isolert område, er kirurgisk fjerning anbefales. Avhengig av om en eller flere lesjoner blir funnet, biologisk behandling eller kjemoterapi og eventuelt regional perfusjon lem (dvs. når kjemoterapi er gitt kun i en arm eller et ben, ikke hele kroppen) kan være nødvendig. Hvis lymfeknutene er involvert, er den lymfeknute dissekert.

Behandling av metastatisk melanom

Dessverre, ikke tilbakevendende melanom ikke svare på mange behandlinger. Imidlertid har enkelte cellegift og biologiske legemidler hadde en viss suksess i å oppnå et svar.

Dakarbazin, et cellegift middel, har vært brukt for melanom i noen tid. Dacarbazin kan gis alene eller i kombinasjon med andre cytostatika, slik som cisplatin, vinblastin eller tamoxifen. Temozolomide, en nyere kjemoterapi narkotika tas oralt, blir studert for tilbakevendende melanom og har vist noen lover.

Biologisk behandling er en nyere teknikk for mange typer kreft, inkludert tilbakevendende melanom. Selv i de tidlige stadier av etterforskningen, har noen av disse biologiske legemidler har vist seg å krympe melanom. Typer av biologisk behandling evaluert i melanom inkluderer immunterapi (interferon, tumor nekrose faktor), vaksiner, genterapi (Augmerosen), og monoklonale antistoffer (bevacizumab, ipilumumab).

Antibiotika i tilbakevendende urinveisinfeksjoner

Antibiotika i tilbakevendende urinveisinfeksjoner


Leger vanligvis behandler vanlige urinveisinfeksjon med en kort kur med antibiotikabehandling. For personer med tilbakevendende infeksjoner, kan imidlertid den antibiotiske behandling plan forskjellig, alt fra langvarig bruk i en enkelt dose.

Årsak

Ifølge Mayo Clinic, kan folk som har tilbakevendende urinveisinfeksjoner har nedsatt immunforsvar som gjør at bakterier for å lettere infisere urinveiene.

Typer

Hvilke typer antibiotika som brukes til å behandle urinveisinfeksjoner inkluderer trimetoprim / sulfametoksazol (Bactrim, Cotrim), nitrofurantoin (Furadantin) og Cephalexin (Keflex).

Langsiktige Antibiotika

Gjentatte urinveisinfeksjoner kan behandles med lave doser av antibiotika enn seks eller flere måneder. De typiske antibiotika som brukes er trimetoprim / sulfametoksazol eller nitrofurantoin.

Kortsiktige Antibiotika

Alternativt kan legen forskrive en selvbehandlingsplan, og gir deg en tilførsel av antibiotika. Disse antibiotika er som skal brukes etter utbruddet av fremtidige symptomer.

Endose Antibiotika

Noen leger foreendose antibiotika, som skal tas etter samleie for å hindre utbygging av infeksjoner.

Advarsel

Sørg for å snakke med legen din hvis du planlegger å bli gravid eller hvis du tar p-piller. Også alltid ta antibiotika som foreskrevet.

Tilbakevendende hodelus behandling

Hodelus er små, vingeløse insekter som lever på den menneskelige hodet og fôr av menneskelig hud og blod for å overleve. Mindre enn et hode av en kamp når den er fullt utviklet, kan de være svært vanskelig å oppdage i menneskehår, og lå små egg (kalt nits) som er enda vanskeligere å få øye på og fjerne. Mens mange behandlingstilbud finnes, kan et tilbakevendende angrep oppstå når nits er ikke 100 prosent utryddet.

Generelle Anbefalinger

Hvis ikke riktig behandlet, kan en hodelus infestation spredte seg raskt, fra barn til andre familiemedlemmer, og fra barn til sine klassekamerater på skolen. Infestasjonsgraden kjører i hundrevis av millioner per år. Nits er svært vanskelig å fjerne, og som moden hodelus vil selge og klekkes nye egg hver 2-9 dager, må noen behandling brukes grundig og vedvarende, og gjentatte ved 10 dagers mellomrom før hodelus er fullt utryddet.

Som alle med hår kan kontrakten hodelus, begynner ved å inspisere hvert medlem av familien for lus og gjelder behandling til alle de som er smittet samtidig. Putting sengetøy og klær til de som er berørt i tørketrommelen på høy varme vil drepe unhatched egg. Også, mens du ikke trenger å holde barna hjemme mens behandle dem for hodelus, bør du informere sin skolens administrasjon, slik at de kan varsle klassekameratenes foreldre til å være på utkikk etter en spredning infestation.

Til slutt, ikke barbere barnets hode for å bekjempe deres hodelus infestation. Terapeuter og leger rynke på denne behandlingen fordi den psykologiske traumer av en drastisk utseende endring og sosial stigma vil oppveie herding dem av hodelus på denne måten.

Reagentless Behandlinger

Å kjempe en tilbakevendende angrep, kan du få tak i en spesialdesignet "lusekam" fra de fleste apotek. Disse enhetene er konstruert av metall og har veldig fin avstand mellom tennene på kammen (ikke mer enn 0,3 millimeter / 0.012 in.) For å fange både lus og luseegg. For å bruke en lusekam, våt barnets hode og bruke hårbalsam. Gre hele hodet grundig, begynner på hodebunnen og trekke gjennom med kammen til hårtuppene. Skyll ut balsamen. Selv om tidkrevende, hvis tilbakevendende infeksjoner skal forebygges, må denne behandling gjentas daglig i tre uker, eller det vil ikke være fullt ut effektive.

Behandling av barnets hode med varm luft fra en hårføner i 20 minutter har vist seg svært effektiv på å drepe egg og klekket lus. En kommersiell enhet kalt "Lousebuster" fungerer på samme måte. Igjen, husk å gjenta denne prosessen hver 10 dager til fullt utrydde en vedvarende angrep.

Kjemiske behandlinger

Å behandle et tilbakevendende infeksjon kjemisk, husk at insektmiddel formler har blitt funnet mer effektivt enn shampoo-baserte behandlinger.

Når det er sagt, kan du finne både kremer og sjampoer som inneholder permetrin (merkenavn: Nix). Disse er tilgjengelige uten resept. Hvis permetrin mislykkes, kan du få en resept for plantevernmiddel-baserte behandlinger, inkludert lindan, carbaryl, pyrethrum og pyretroider. Men noen har hodelus bli resistente mot disse stoffene, og tilstanden kan fortsatt vedvarer. Hvis du fortsatt finne hodelus etter to runder med behandling (10 dager fra hverandre), søke råd fra helsepersonell for å finne ut om barnet ditt har en vedvarende infeksjon, eller hvis han eller hun har blitt smittet ved kontakt med en annen person med hode lus.

Hvis legen din bestemmer at angrep er motstandsdyktig mot insektmidler, kan han eller hun anbefaler å bruke silikonoljer. Da gjaldt hodet, disse vil frakk og kvele lus, og drepe dem ved dehydrering og kvelning. Lett tilgjengelige skumbehandlinger (som f.eks Silcap eller Oystershell NV), når det brukes sammen, vil forbedre effektiviteten.

Til slutt, kan legen din velge å foreskrive en pille som heter ivermektin å utrydde en vedvarende og tilbakevendende lus infestation.

Hva er årsakene til tilbakevendende gjær infeksjoner?

Vaginal gjær infeksjoner er ubehagelig og noen ganger smertefulle. Candida, sopp som forårsaker gjær infeksjoner, forekommer naturlig i kroppen vår. Candidiasis, den medisinske betegnelse for en gjærinfeksjon, oppstår vanligvis når det er en endring i miljøet av skjeden som gjør det mulig for gjæren å vokse raskere. Gjær infeksjoner kan vanligvis behandles vellykket med over-the-counter kremer. Hvis du har et tilbakevendende gjær infeksjon (gjentakende vulvovaginal candidiasis), er det en god idé å oppsøke lege for å finne årsaken, men her er noen årsaker og symptomer som min hjelpe deg å finne problemet.

Symptomer

Symptomene på candidiasis er rødhet, svie, hevelse og kløe i vulva og vaginal området, som vil bli verre hvis den ikke behandles. Det er vanligvis en tykk hvit utflod ledsaget av en stygg lukt i avanserte gjær infeksjoner. Du kan ha ett eller flere av de ovennevnte symptomene i varierende grad, fra mild til intens. Gjær infeksjoner er vanlig, og minst 75 prosent av alle kvinner vil oppleve minst en gjær infeksjon i sitt liv. Fem prosent av kvinnene får mer enn ett gjær infeksjon per år.

Funksjon

Gjær infeksjoner ha mange årsaker, men bunnlinjen er at normal vaginal miljøet har endret seg. Kroppen har en naturlig god balanse av bakterier og sopp. Vaginal området er naturlig surt, men når den syrebalansen endres, kan gjær vokse og formere seg og forårsake en infeksjon.

Viktigste årsakene

Tar antibiotika kan føre til en gjær infeksjon fordi antibiotika vil drepe av nyttige bakterier i skjeden som holder gjær i kontroll. Graviditet endrer hormoner i kroppen, som kan forårsake gjær til å vokse og forårsake en gjær infeksjon. Stress, mangel på søvn og har fått mensen kan føre til at du får en gjær infeksjon. Spise mat med høyt sukker eller kan forårsake gjær til å vokse. Diabetes og HIV / AIDS kan føre til en gjær infeksjon. Gjær infeksjoner er ikke ofte passert ved seksuell kontakt, men det er mulig, spesielt i lesbiske par.

Andre årsaker

Andre ting som kan forårsake gjær infeksjoner er badestamper, veldig varmt badevann, skylling, duftende feminine produkter og spray, parfymert og farget toalettpapir, vaskemiddel med mye parfyme, kondomer med en sæddrepende glidemiddel, stramme klær og undertøy, prevensjon piller eller eventuelle hormonelle prevensjonsmetoder, våte klær og syntetisk fiber under klærne.

Advarsel

Gjentakende vulvovaginal candidiasis er ofte på grunn av en svekket immunsystem. Det er en god idé å se en lege hvis du har tilbakevendende gjær infeksjoner fordi symptomene er svært lik klamydia og gonoré, to seksuelt overførbare sykdommer.

Hva er årsakene til tilbakevendende gjær infeksjoner eller Vaginitis?

Tilbakevendende gjær infeksjoner kan være ubehagelig, irriterende og pinlig. Mange kvinner lider av tilbakevendende gjær infeksjoner eller vaginitt fordi de ikke vet hva årsaken til disse infeksjonene er. Forstå hvordan du best kan forebygge slike infeksjoner skjer i første omgang er det første skrittet. Ofte ganger, inviterer vi en infeksjon uten mening.

Feminine Hygiene

Noen ganger kvinner invitere infeksjoner og gjøre symptomene verre i et forsøk på å bli kvitt en infeksjon eller hindre ett oppstår.

Det er viktig å unngå skylling. Vask med en mild såpe hvis du ønsker å bruke såpevann på vaginal området. De fleste eksperter anbefaler bare å skylle med vann. Skylling en infisert skjeden ofte kan bidra til å lette symptomer.

Årsaker til tilbakevendende infeksjon

Tretthet, stress, hormonelle svingninger, økt fuktighet og varme i vaginal området, ikke tørking vaginal området ordentlig etter bading, overgangsalder, parfymerte personlig hygiene spray og p-piller kan føre til tilbakevendende gjær infeksjoner.

Symptomer

Symptomene varierer fra person til person, men noen av de vanligste symptomene er vaginal brenning, seksuell ubehag, sterk vaginal lukt, vaginal irritasjon, kløe og svie i vulva, smertefull vannlating og hovne eller rødlig vulva.
Noen kvinner kan også oppleve utflod, som kan være en melkehvit stoff som ligner i konsistens til cottage cheese.

Hvordan Infeksiøs er det?

En gjær infeksjon kan spre seg fra partner til partner. I noen tilfeller vil en kvinne utvikle en gjær infeksjon og vil ubevisst gi det til henne seksuell partner. Menn kan ha en gjær infeksjon på kjønnsorganene også, men kanskje ikke opplever de samme symptomene. Etter den tid en mann innser at han har en infeksjon, kan symptomene være mye mer ekstreme enn med en kvinne.

Hvis du mistenker at din seksuelle partner kan ha en gjær infeksjon, som du passerer på en infeksjon eller at du har hatt seksuell kontakt med noen mens du ble smittet, bør du både søke en fem til syv-dagers behandling. Menn kan behandle sine penis og genitalia med samme aktuell krem ​​en kvinne bruker til å behandle sin egen gjær infeksjon.

Behandling Alternativer

Du kan bruke over-the-counter behandlinger, men disse kan være kostbart. Selv off-merker kan koste $ 10 eller mer. Noen kvinner sverger ved å spise vanlig yoghurt hver dag for å avverge gjær infeksjoner. Hvitløk og eple cider eddik er også gode behandlingstilbud. Du kan ta et bad i varmt vann med eple cider eddik lagt. Noen kvinner vikle en tå av hvitløk i cheesecloth og sette inn i skjeden over natten som et behandlingsalternativ. Det er mange hjem rettsmidler, som kan være svært effektive.

Natural Cures for tilbakevendende forkjølelsessår

Natural Cures for tilbakevendende forkjølelsessår


Tilbakevendende munnsår er forårsaket av herpes virus og er lett spres for person til person gjennom kontakt, for eksempel kyssing. Den kalde sår seg selv er en smertefull blemme som er fylt med væske; de er tilbøyelige til å sprekke og bli infisert. Forkjølelsessår ofte går igjen i perioder med stress eller etter en skade når immunsystemet er svekket.

Sitronmelisse

Bladene av sitronmelisse planten inneholder høye nivåer av polyfenoler som har en hemmende effekt på tilbakevendende munnsår virus. Sitronmelisse kan gjøres om til en leppepomade som skal brukes på sår når de oppstår.

Echinacea

Echinacea, i form av en eterisk olje, ofte blir tatt av mennesker som lider av stress som det øker immunsystemet. Dette kan bidra til å forebygge forkjølelsessår fra re-forekommende i denne perioden.

Diett

Gjentakende forkjølelsessår kan avhjelpes ved å spise mer vitamin rik mat for å styrke immunsystemet. Se etter matvarer som inneholder høye nivåer av vitamin C, A og B, og prøver å spise mer hvitløk som dette har antivirale midler for å undertrykke herpes virus.

Tilbakevendende Sinus infeksjoner hos barn

En bihulebetennelse --- også kjent som bihulebetennelse --- er en tilstand som er forårsaket av blokkerte bihulene, som er hulrommene rundt nesen. Barn anses å ha tilbakevendende bihulebetennelse hvis de har tre eller flere infeksjoner hvert år, ifølge National Institute of Allergy og smittsomme sykdommer.

Akutt Sinus Infeksjoner

Barn som lider av tilbakevendende bihulebetennelse opplever ofte akutte bihulebetennelse. Akutte bihulebetennelse vanligvis vare i fire uker eller mer, ifølge American Academy of Allergy, Asthma og immunologi.

Årsaker

Tilbakevendende bihulebetennelse hos barn kan være forårsaket av allergi, spesielt til pollen; bakterie-, sopp- eller virusinfeksjoner; forstørret adenoids; nesepolypper; en merkelig septum; forstørret adenoids og / eller andre medisinske forhold som påvirker immunsystemet.

Symptomer

Yngre barn med tilbakevendende bihulebetennelse ofte oppleve en rennende nese, en dag- og natthoste og / eller hovne øyne, i henhold til Barnas Hospital Boston. Eldre barn har ofte symptomer som inkluderer hodepine, nese utslipp, hoste, sår hals, dårlig ånde, feber, ansiktssmerter, rennende nese og / eller hovne øyne, i henhold til Barnas Hospital Boston.

Diagnose

Å diagnostisere vendende bihulebetennelse, leger bruker ofte en neseendoskopi, en test der de bruker et rør med en vedlagt lys for å undersøke bihulene. Under en allergi test, setter en lege allergener på et barns hud for å finne ut om han er allergisk mot visse stoffer.

Behandling

Hvis tilbakevendende bihulebetennelse er forårsaket av bakterielle infeksjoner, vil en lege ofte forskrive antibiotika. Et barn med tilbakevendende bihulebetennelse kan få en allergi skutt eller medisiner hvis hun har allergi. Hun kan bruke over-the-counter nesedråper eller nesespray for lunger.