Digidexo.com

ormer i kroppen

Interne parasitter hos mennesker

Ifølge Centers for Disease Control, minst en tredjedel av hele verdens befolkning har en form for en tarmparasitt, noe som gjør den til en av de vanligste typene av parasittinfeksjon. Parasitter kan forårsake mange symptomer som vekttap, kvalme, oppkast og diaré. Noen parasitter kan også føre til alvorlige helsemessige forhold, for eksempel sår i tarmen, gastrointestinal obstruksjon og død i land som er ubebygd.

Nematode

Den vanligste typen av nematode er E.vermicularis, eller Barnemark. Mennesker er de eneste dyrene kjent for å bli smittet av denne parasitten. Ifølge American Academy of Family Physicians, er nesten 209 millioner mennesker smittet av denne parasitten. Pinworms bor i tykktarmen. Hunnen vil bevege seg mot perineum om natten for å legge sine egg, som deretter fører til symptomer som endetarms kløe og søvnforstyrrelser. Pinworms er stort sett overført gjennom fekal-oral rute (dvs. berøre forurensede gjenstander som har kommet i kontakt med avføring, og deretter berøre slimhinner). Derfor er det viktig for alltid å vaske hendene for å unngå overføring av denne parasitt.

Giardia lamblia

Ifølge American Academy of Family Physicians, er G. lamblia den vanligste parasitten funnet i mennesker over hele verden. Det er den nest mest vanlig i USA. Denne typen er mest vanlig i områder med dårlige sanitærforhold. Parasitten spres ved fekal-oral smitte eller ved kontakt med andre som er smittet. Symptomer kan være kvalme / oppkast, diaré, magekramper og gass og vekttap.

Hook Worms

Det finnes to typer krok ormer. En art er A. duodenale, og den andre er N. americanus. Hook ormer infisere sine verter ved å skrive inn porene i huden eller hårsekker. Når en infestasjon er etablert innen den menneskelige vert, kan symptomer som pusteproblemer oppstå. Hvis en infeksjon manifesterer i tarmen, kan en alvorlig komplikasjon slik som anemi oppstå. Ifølge American Family Lege, kan hakeorm forbruke opp til 0,25 ml blod i en dag.

Bendelorm

Bendelorm kan føres gjennom i kokt kjøtt. Hvis du spiser kjøtt infisert med larver, enten gjennom biff, fisk eller svinekjøtt, da larvene vil etterhvert bli voksne ormer i kroppen din. Den farligste typen bendelorm er T. Solium. Hvis du blir infisert med denne parasitten, kan det føre til nevrologiske komplikasjoner, for eksempel anfall eller ustabilitet når han går.

Flukes

Flukes faller inn i to kategorier for sine menneskelige verter. En er kjent som de matbårne klørne, og den andre er kjent som blodklørne. Matbårne klørne føres gjennom mat, mens blodklørne er gått gjennom etter å trenge inn i overflaten av huden. Ifølge Centers for Disease Control, blodklørne som arten S. mansoni og S. heamatobium, kan forårsake leverskader og urologiske komplikasjoner, og kan også føre til kreft. Matbårne flukes er oftest forbundet med å spise rå fisk eller krepsdyr.

Forebygging / løsning

Riktig hygiene og sanitær kan drastisk redusere og forhindre spredning av parasitter. Vask alltid hendene med varmt vann og såpe. Hvis du ikke klarer å vaske hendene, bruke en anti-bakteriell, alkoholbasert desinfeksjonsmiddel. Rydder og vasker husholdningsartikler som sengetøy (i tilfelle av pinworms). Hvis du besøker i områder med kjent forekomst av parasitter, drikke flaskevann bare og spise kjøtt som har vært ferdig kokt

Hvordan bli kvitt av Rundormer i People

Rundormer er en type parasitt som ofte infisere husdyr, men kan også smitte til mennesker. De vanligvis angripe tarmen. Det finnes forskjellige arter av rundorm, inkludert hookworm, guinea orm, threadworm og Barnemark. Feilaktig sanitær og mangel på god personlig hygiene bidrar ofte til en rundorm infeksjon. Andre risikofaktorer inkluderer å spise kjøtt som er kokt og ha kontakt (enten direkte eller indirekte) med dyr avføring. Det er også mulig for et kjæledyr å spre en rundorm smitte til mennesker.

Hvordan bli kvitt av Rundormer i People

Se legen din så snart du opplever mulige symptomer på en rundorm infestation. Rundormer kan bare bli pålitelig behandles med medisiner; ikke forsøke å kvitte seg med dem selv. Mulige symptomer på en rundorm infestation inkluderer magesmerter og oppkast. Du kan også legge merke til en synlig orm i avføringen eller oppkast.

Fortell legen din om alle andre medisiner du tar. Dette vil hjelpe deg å unngå en mulig interaksjon med rundorm medisinering. Ifølge Cleveland Clinic, vil legen din sannsynligvis foreskrive pyrantel pamoate, mebendazole eller albendazole å bli kvitt din rundorm infeksjon. Følg alle instruksjonene medisiner nøye og slutt å ta hele kurset av medisin.

Ta alle andre medisiner foreskrevet av legen din. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan du ta ekstra medisiner for å behandle problemer knyttet til en rundorm infeksjon, for eksempel antihistaminer, antibiotika eller anti-inflammatoriske medisiner.

støtte kroppen med riktig ernæring. Selv om dette ikke vil utvise ormer fra kroppen din, vil det øke din generelle helse og hjelpe kroppen din igjen. The University of Maryland Medical Center anbefaler at mennesker smittet med rundormer spise krydret mat, for eksempel de som inneholder gurkemeie og chili peppers, samt å spise rikelig med grønnsaker og frukt. Ta en multivitamin hver dag for å erstatte næringsstoffer tapte mot rundormer.

Vurdere å ta urter for å støtte din helse. The University of Maryland Medical Center sier at mens urter er uprøvd for å bli kvitt rundorm infeksjoner hos mennesker, har noen urter drept parasitter i foreløpige studier. Disse inkluderer hvitløk, nellik, malurt, gurkemeie og sort valnøtt.

Hjem rette for innvollsorm

Innvollsorm kan skrive inn kroppen din fra mat eller vann, gjennom nesen eller hud, eller via seksuell kontakt eller en sender middel så som et insektbitt. Disse parasittene krever tarmen hos en annen organisme for å trives. De vanligste innvollsorm er pinworms, rundorm, bendelorm og whipworms. Du kan slå til flere hjem rettsmidler for å hjelpe rense kroppen for disse parasittene.

Vanligste legemidlene

Du kan eliminere ormer fra kroppen din ved å legge til 1 ss. av ricinusolje i en liten glass varm melk. Denne blandingen bør tas to ganger om dagen, i morgen og etter middag.

Implementere fersk eller tørket kokos i kostholdet ditt for å drepe innvollsorm. Du kan legge kokos juice til maten i løpet av dagen til naturlig fordøye parasitten.

Du kan bruke friske frukter som papaya, fersken og ananas til å avgifte og rense tarmen. Parasitter og innvollsorm krever skitt fra tarmen til å trives. Når kroppen er avgiftet og de skadelige giftstoffer og skitt som er avgjørende for ormer å overleve er eliminert, vil ormer ikke overleve lenge.

En annen stor middel for å fjerne ikke bare innvollsorm, men også sine egg er å blande stekt spisskummenfrø, rock salt og svart pepper i kjernemelk. Drikk denne blandingen tre til fire ganger om dagen i en uke.

Internasjonale Urter

For å fjerne innvollsorm egg samt selve ormer i tarmen, er en annen blanding å prøve en kombinasjon av like deler av svart valnøtt grønt skrog tinktur, nellik skjær og malurt skjær. Legg honning før du smaker. Du kan også bruke velsignet tistel te å avgifte kroppen av utenlandske giftstoffer og parasitter.

Du må kanskje spesiell rekkefølge visse urter som en svart valnøtt grønt skrog skjær, malurt og velsignet tistel, som ikke finnes i vanlige supermarkeder, for å sikre at du har alle naturlige ingredienser for å prøve disse spesielle rettsmidler.

Rettsmidler for barn

Å kvitte barn av ormer som kan lå skjult i fordøyelsessystemet, tilføyer vidanga, en naturlig urt som brukes til å styrke kroppen og drepe innvollsparasitter, til kjernemelk. Gi denne blandingen til barnet to ganger om dagen for å få fullt utbytte. Hjem rettsmidler som bruker vidanga er gunstig spesielt for barn fordi denne urten hjelper berolige magen slik at barna kan fordøye og absorbere mat lett.

En annen stor rette for barn er å slipe ett stykke ingefær med noen vidanga å danne en lime, og deretter legge honning etter at pasta er dannet. Du bør gi dette til barnet ditt en gang om dagen for å utvise ormer fra hennes system. Dette hjem middel er rask og effektiv, tar bare to til tre dager å rense kroppen for innvollsorm.

Hvordan Kill Worms i Humans

Hvordan Kill Worms i Humans


Innvollsorm er parasitter som kan leve inne i menneskekroppen. Selv uvanlig, kan innvollsorm overleve i kroppen i flere uker, og de normalt produserer en rekke fordøyelsesproblemer som magesmerter og kvalme. Mennesker utvikler innvollsorm ved inntak av sine unhatched egg som finnes i forurenset mat eller vann. Men heldigvis er det flere måter å drepe ormer i mennesker og lindre ubehagelige symptomer.

Hvordan Kill Worms i Humans

•  Spis rikelig med rå frukt og grønnsaker. Avgifte kroppen er en rask måte å drepe ormer i mennesker. Hold deg unna rødt kjøtt, og stole på frukt og grønnsaker som epler, druer, grønne bønner og spinat.

Drikk rikelig med vann. Drikk vann for å raskt detox og fjerne giftstoffer fra kroppen din. Dette kan få fart på utvinningen. Drikk mellom åtte og 10 glass vann om dagen.

Kjøp yoghurt. Yoghurt inneholder levende kulturer. Denne sunne bakterier kan bli kvitt ormer, og gjenopprette fordøyelses helse.

Eksperimenter med gulrot juice. Gulrot juice inneholder et naturlig fordøyelseskanal enzym, som kan eliminere ormer i kroppen din. Drikk 1-3 glass gulrot juice daglig.

Ta hvitløk kapsler. Hvitløk er en effektiv kur for ormer i mennesker. Spise to fedd hvitløk en dag, eller kjøpe hvitløk kosttilskudd fra din lokale helsekost butikk.

Snakk med legen din om anti-parasitt medisiner. Hvis kroppen din ikke reagerer på hjem rettsmidler, lage en legetime og få en anti-parasitt medisiner for å drepe ormene.

Ayurvediske Food Cures for Parasitter

Ayurveda er en form for tradisjonell medisin som oppsto i det indiske subkontinentet. Mye av sine helbredende metoder inkluderer bruk av naturlige urter og spise plantebasert mat å helbrede plager. Selv stammer fra India, har mange vestlige vedtatt ayurvediske metoder når søker botemidler mot enkelte sykdommer.

Urter

Hvis du finner ut at du har en parasitt, kan disse nyttige urter hjelpe, avhengig av type parasitt. Mange av dem er ikke kjent for vestlige kulturer.

Ash gourd: Når tatt med kokosmelk, hjelper det å utvise bendelorm og andre typer parasitter som finnes i tarmen.
Bamboo: Når kokt, kan bambus blader hjelpe med fjerning av threadworm.
Belleric Myrobalan: Ellers kjent som Behera i ayurvedisk medisin, blandet med indisk palash, det hjelper utvise forskjellige typer ormer.
Butea: Også kjent som palash i India, kan frøene blandes med honning for å danne et lim som fjerner bendelorm og rundorm.
East Indian Rosebay: Også kjent som chandi, noe som betyr sølv i ayurvedisk medisin, bruke root eller melkehvit saft for å bli kvitt parasitter.
Indian aloe: Hovedsakelig brukes for barn på grunn av sin milde egenskaper, bare koke blad og bruke saften til å drepe parasitter.

Hva og hvordan du spiser

Når du lider av parasitter, bør du unngå krydret og fet mat og spise mindre porsjoner enn vanlig, eller ormer vil ha mer å mate på. Også holde seg borte fra søtsaker og holde seg til et vegetarisk kosthold. Spise bitre matvarer kan også bidra til å utvise ormer fra kroppen.

Hjem Rettsmidler

Her er noen tradisjonelle Ayuervedic hjem rettsmidler:

Kombiner ca 20 dråper rå gurkemeie juice og en klype salt i morgen og drikke i noen dager.

Trekke ut saften av en reddik, tilsett en klype salt og drikke to ganger om dagen; en gang om morgenen og en gang om kvelden. Fortsett i fire dager.

Legg stekt spisskummen frø til kulturmelk, tilsett salt og pepper drikk tre til fire ganger om dagen. Innen en uke vil du se resultater.

Bland bitre gourd blader og koriander i like deler til 12 deler vann, suge over natten. Deretter filtrere vannet ut og drikke i like mengder tre ganger om dagen i noen dager.

Ayurvedisk medisin

Du kan også få ayurvediske medisiner på lokale butikker. Be om Krimi Kuthara rasa, Krimi Mudgara rasa, Krimi Kalanala rasa, Krimi Hara rasa eller Vidanga arishta. Du må ta kontakt med en lege før du gjør dette.

Ascaris lumbricoides Treatment

Ascaris lumbricoides Treatment


Ascaris lumbrocoides, eller den menneskelige tarm rundorm, er den største intestinal nematoder som infiserer mennesker. Ifølge National Institutes of Health, er det også den vanligste typen av innvollsorm. Denne parasitten er spredt via menneskelig avføring, og er mest vanlig i områder med dårlige sanitærforhold og hygiene, eller hvor ubehandlet menneskelig avfall brukes til gjødsel. Ubehandlet kan disse ormene alvorlig påvirke pasientenes helse.

Symptomer

Mange mennesker smittet med Ascaris lumbrocoides aldri vise symptomer i det hele tatt. The National Institutes of Health anslår at rundt en milliard mennesker er berørt av denne parasitten over hele verden. Når symptomene vises, inkluderer de hoste og blodig oppspytt, kortpustethet og tungpustethet, magesmerter, ormer i avføringen, og lavgradig feber. Noen mennesker kan få et utslett, oppkast ormer, eller lider av ormer spennende gjennom munnen eller nesen. Infiserte mennesker kan også vise tegn på underernæring.

Prognose

Mange gjenopprette fra rundorm symptomer, selv uten behandling, men fortsette å bære ormer i kroppen sin. Voksne ormer kan formere seg og skape intestinal blokkeringer, eller flytte til andre organer, forårsaker alvorlige komplikasjoner. Bile veisobstruksjon og perforering av tarmen er både mulig. Migrering larver kan også overføre bakterier og andre organismer. Når behandlet, folk flest få fullt.

Behandling

Ascaris lumbrocoides infestations er vanligvis behandles ved hjelp benzamidazoles, for eksempel Mebendazole eller Albendazole. Noen leger unngå denne typen legemiddel i løpet av det første året av et barns liv, og hos gravide kvinner. Ivermectin og pyrantel pamoate kan brukes når vanlige medikamenter er ikke riktig. Når behandlingen er fullført, er det viktig for lider å praktisere forebyggende tiltak for å unngå ny infeksjon.

Forebygging / løsning

Bedre hygiene og sanitære forhold er nødvendig for å redusere risikoen for infeksjon og unngå reinfeksjon hos personer som har fått behandling. I områder der rundorm infestation er vanlig, kan pasientene få rutine behandling med deworming medisiner for å forebygge problemer senere. Ascaris lumbrocoides egg kan overleve i miljøet i mange år, så forsiktighet er nødvendig.

Risiko

Mens risikoen for Ascaris lumbrocoides er høyest i ikke-industrialiserte land med dårlige sanitærforhold, trenger rundorm infeksjoner fortsatt forekomme i andre områder. Høyrisikogrupper omfatter folk som reiser internasjonalt, nylige innvandrere, internasjonale adoptivbarn, og flyktninger. Kryss-smitte kan også forekomme i noen områder der griser pleier å være infisert med rundormer. Personer med en historie av å konsumere jorden, kan folk med kjæledyr i huset, og de med vanlig eksponering for smuss også være en viss risiko.

Bergamot Essential Oil Kvaliteter

Ta en eim av bergamott olje og legge merke til hvordan oppløftende og stimulerende denne duften er. Sitron-lime aroma av bergamot har blitt beskrevet som rik, eksotisk, frisk og søt. Brukes mye i kosmetikk og parfyme, er bergamot olje også brukes til å lage Earl Grey te. Det er også brukt i noen hjemme rettsmidler.

Origin

En hybrid anlegg som kombinerer sitron og bitter appelsin, produserer bergamot treet uspiselig frukt og dyrkes hovedsakelig i Calabria-regionen i Sør-Italia.
Smaragd-grønn olje er uttrykt fra skallet av nesten moden bergamot frukt. Det tar ca 100 kilo frukt å gjøre om 500 g eterisk olje.
Brukes i italiensk folklore medisin siden det 18. århundre, ble bergamot olje anses nyttig for å redusere feber, behandling av malaria og fjerne ormer fra kroppen. Navnet er avledet fra Bergamo, den italienske byen hvor oljen først ble solgt.

Terapeutiske egenskaper

Bergamot olje kan arbeide effektivt som et naturlig antidepressiv, krampeløsende og nerve tonic, så vel som et antiseptisk rensemiddel, antibiotika og smertestillende middel. Ved å stimulere leveren, mage og milt, kan bergamot oljen også brukes som en naturlig fordøyelsesapparatet.

Praktiske anvendelser

Påføring bergamot olje til huden kan du oppleve sine desinfiserende kvaliteter. Det bidrar til å helbrede insektsbitt, helvetesild, psoriasis og eksem, og kan også bekjempe fet complexions og akne.
Når massert på magen, kan bergamot olje lindre fordøyelsesbesvær, luft i magen og kolikk. Da lagt til badet, er bergamot olje kjent for å bidra til å kurere urin-veisinfeksjoner.

Aromaterapi

På grunn av sine antiseptiske egenskaper, kan legge noen dråper bergamot olje til en bolle med dampende vann gi lindring under et luftveiene og hjelpe klare brystet lunger. Legg et håndkle over hodet og holde hodet om 12 inches over vannet. Pust inn duften i noen minutter. Denne fremgangsmåten kan også bidra til å avlaste premenstruelt syndrom (PMS) og sesongangstlidelser.
Fordi den har en nøytraliserende virkning på nervesystemet, bidrar til å inhalere bergamot olje også balansere appetitten. Det kan være en nyttig beroligende nyttig i tider med bekymring eller stress.

Advarsel

Bergamot olje har en høy konsentrasjon av bergaptine, noe som får den til å være foto-toksisk. Av denne grunn, unngå å bruke bergamot når tilbringe tid ute i solen.

Hjemmelaget parasitt rens

Parasitter i tykktarm eller tarm er uvelkomne besøkende som kan ha en stor innvirkning på din helse og velvære. Bli kvitt parasitter i kroppen din kan være så enkelt som å bruke et kolon rens. Mange produkter er kommersielt tilgjengelig som Bowtrol eller Kolon, derimot, kan hjemmelaget parasitt renser hjelpe deg å unngå harde bivirkninger. Mange av ingrediensene i hjemmelaget parasitt renser kan være i pantry, eller de kan kjøpes på helsekostbutikker.

Black Walnut

Svart valnøtt regnes som en optimal ingrediens å bruke i en tykktarmen eller parasitt rens. Den grønne skrog del av svart valnøtt er nyttig i å drepe parasitter. Den brune flekker farge som finnes i den grønne skroget inneholder jod som er organisk og helbredelse til kroppen. Det har også antiseptiske egenskaper. Følg instruksjonene nøye på flasken av svart valnøtt skjær. Vanligvis et skjær er lagt til væske og konsumert flere ganger om dagen for best resultat.

Lag din egen anstrøk av soaking 1/2 kopp svart valnøtt skrog i 1 kopp vann i en time. Sil og tilsett 2-3 dråper til en 8-unse glass vann. For å beholde den helbredende egenskaper, bruker svart valnøtt skrog som fortsatt er grønne, som de som har blitt svart er ikke lenger gunstig. Den fordelaktige jod i skrogene er ansvarlig for å drepe de parasitter. Svart valnøtt er høy i mineralet krom og har B15 og mangan også.

Gresskarkjerner

Gresskarfrø er en annen nyttig alternativ. Bare tygge frøene å eliminere ormer fra kroppen. Gresskarfrø er tenkt å lamme parasitter over tid, forårsaker ormer å miste grepet på intestinal vegger og utvise fra kroppen. Rå gresskarkjerner finnes i lokale helsekostbutikker. Indianere er kjent for å ha brukt gresskarfrø effektivt for å rense kroppen for parasitter.

Hvitløk

Hvitløk har antibakterielle egenskaper, noe som gjør det nyttig i ridding kroppen av parasitter. Det har en normaliserende effekt i tykktarmen sammen med å være i stand til å behandle mange typer infeksjoner i mage-systemet. Det er mest gunstig å bruke hvitløk i løpet av 15 minutter for knusing åpen fedd. Tygg en hel, skrelt fedd hvitløk 2-3 ganger per dag. Hvis ønskelig, kan hvitløk tas med litt vann og honning for å gjøre det mer velsmakende. Knus hvitløk fedd, tilsett åtte gram vann og rør inn 1 ts honning. Bland ingrediensene sammen, og drikke en eller to ganger om dagen for de beste resultatene.

Peppermynte

Peppermynte frø er et annet godt alternativ. De kan kjøpes på en hage forsyning butikk som fører tørkede frø. I tillegg til peppermynte gir en frisk følelse i munnen, det har også evnen til å lette mageproblemer og drepe parasitter. Mentol er den viktigste ingrediensen i peppermynte frø og har antibakterielle egenskaper. Peppermynte frø også stimulere tarmene til å bidra til å eliminere parasitter.

Symptomer og behandling for threadworms

The Mayo Clinic sier at threadworms (også kjent som pinworms) forårsaker flere infeksjoner i USA enn noen annen rundorm. Forstå fakta om symptomer og behandling for threadworms vil hjelpe deg raskere identifisere infeksjoner forårsaket av denne tarmparasitten.

Vanlige symptomer

Ifølge Mayo Clinic, vanlige symptomer på threadworm infeksjon inkluderer anal eller vaginal kløe, kvalme eller magesmerter, søvnproblemer og overdreven rastløshet eller irritabilitet.

Alvorlighetsgrad

Dine threadworm symptomer vil typisk variere i styrke, avhengig av antall voksne ormer i kroppen din. Faktisk, hvis du bare har noen få threadworms, har du mest sannsynlig ikke vil oppleve noen symptomer i det hele tatt.

Time Frame

De fleste threadworm symptomer oppstår om natten, siden det er den tiden av døgnet at aktivitetsnivået kvinnelige threadworms øker.

Årsaker

Symptomer på threadworm infeksjon oppstår når den kvinnelige threadworm når den reproduktive fasen av sin livssyklus, og reiser til anal området for å legge sine egg.

Behandling

Behandlingen skjer vanligvis i to doser over-the-counter eller reseptbelagte anti-Antihelmint medisiner, for eksempel albendazole eller pyrantel, vanligvis gitt på en to-ukers intervall for å utrydde threadworms på alle stadier av utviklingen.

Folk rettsmidler for Worms

Worms i den menneskelige fordøyelseskanalen kan være en pinlig og irriterende problem. Pinworms er de vanligste parasittiske ormer å påvirke mennesker. Du kan bli smittet ved å berøre sengetøy, mat eller andre elementer som har blitt infisert med pinworm egg. De viktigste symptomene på smitte er smerte og kløe i anal området. Vanlige husholdningsapparater kan brukes til å hjelpe drepe og utrydde pinworms fra kroppen.

Alternativer

Hvitløk har kraftige antibiotiske egenskaper og er også ansett som giftig for pinworms. Mash opp flere skrellet hvitløksfedd å lage en lime. Bland med ca 1 ts. vaselin og bruke eksternt til anal området før sengetid. Mens vaselin kveler eggene fra pinworms som de kommer ut av kroppen, vil toksisitet av hvitløk drepe dem. Den vaselin har også den ekstra bonusen for lettelser ekstern kløe.
Kokosmasse sammen med lakserolje kan bidra til å drepe pinworms. Makulere eller barbere nok kokos å lage 1 ss. Ta 1 ss. i morgen. Tre timer senere, ta 1 ss. ricinusolje. Gjenta en gang om dagen til symptomene går. Den lakserolje fungerer som et avføringsmiddel for å utvise ormer fra kroppen, mens kokos dreper ormer og egg.
Syltet ingefær er et effektivt verktøy i å eliminere ormer fra kroppen. Paul Schulick, forfatter av "Ginger: Vanlige Spice and Wonder Drug", sier at roten vanligvis servert med sushi er svært effektiv mot noen av de fleste farlige parasitter i verden. Se etter syltet ingefær i orientalske dagligvarebutikker.
Gresskarfrø sammen med gresskar ekstrakter kan hjelpe på utvisning av ormer og tarmparasitter. Bare tygge omtrent ett gram av tørket gresskar frø daglig for å kvitte kroppen for ormer.
Mens noen folk rettsmidler kan bidra til å lindre eller fjerne ormer i fordøyelseskanalen, er det viktig å ta kontakt med lege hvis du fortsetter å bli plaget med dette problemet. Likeledes er det viktig å vaske alle sengetøy, håndklær og klær som har kommet i kontakt med smittet person. Vask i veldig varmt vann for å drepe ormen egg.

Herbal rettsmidler for Worms

Alle som er sårbare for å fange ormer, og det er mange medisiner som legen din kan forskrive som kan eliminere ormer fra systemet. Men hvis du er ute etter en mer naturlig måte å kvitte kroppen av ormer og parasitter, er det noen urter du bør vurdere.

Hvitløk

Hvitløk er en sterk antiviral og soppdrepende som vil drepe og fjerne ormer fra systemet. Du kan ta hvitløk i sin naturlige tilstand ved å spise det, eller du kan ta det i supplement eller skjær form.

Granateple

Granateple dreper og skyver ormer fra kroppen, og er spesielt nyttig i behandling av bendelorm infestation. Du bør spise granateple i sin naturlige tilstand.

Gresskar Seed

Gresskar frø kan tygges rett, eller gjennomsyret av varmt vann for å bli tatt som en te for eliminering av ormer.

Malurt

Malurt er en utrolig antiviral busk som eliminerer og støter ormer fra tarmen. Du kan ta malurt i skjær form.

Aloe Vera

Aloe vera gel brukes eksternt kan bidra til å lindre kløe og utslett som kan følge innvollsorm.

Typer av parasittiske ormer

Menneskelige parasitter er et ubeleilig faktum i livet folk flest ikke ønsker å ta opp på grunn av stigma knyttet til parasittangrep. The Center for Disease Control (CDC) anslår antall parasitter til stede i USA, tall i tusen. Sosioøkonomisk status er ingen hindring for parasittiske ormer som ikke er masete som de bruker som verter.

Typer

Pinworms eller threadworms (Enterobius vermicularis) er vanlige parasitter infesting 200 millioner mennesker over hele verden. 40 millioner mennesker i Amerika har pinworms; mange er barn mellom to og ti. Anal kløe varsler muligheten for pinworm angrep, som kløe kan være forårsaket av den nattlige kvinnelige pinworm reiser ned i tarmen og legging 15000 egg rundt analåpningen. Eggene klekkes innen 4 til 6 timer, og i denne tiden, vert utilsiktet klør seg i anus, overføre ormen egg på fingrene. Fingrene berører munnen, eggene er swallowe, og syklusen startes på nytt.

Funksjon

Parasitter lever på, eller i, en vert som kan være dyr eller menneske, fugl, fisk eller insekt - selv lopper. Menneskelige parasitter blir innført i kroppen gjennom inntak av forurenset mat, infisert drikkevann, jorden (skitt), eller gjennom kontakt et infisert vert. De fleste typer parasittiske ormer finnes i tarmen, feste seg i eller gjennom tarmveggen og spise maten du spiser. Dvergen bendelorm tilbringer hele sin livssyklus med en vertsdyret, feste seg fast til tarmveggen med fire suckers og en liten ring av kroker rundt hodet. Utbredt i det sørlige USA, blir barna ofte infisert med denne 1,5-tommers moden dverg bendelorm, ofte infesting hele familien.

Effekter

Parasittiske parasittangrep kan forårsake symptomer i verts inkludert tretthet, søvnløshet, diaré, anemi, svimmelhet, kløe, allergi, hodepine, magesmerter og fordøyelsesproblemer. Utspiling av magesekken kan være tilstede i sterkt infiserte verter på grunn av feilernæring. Kropps svakhet og letargi kan også være innlysende.

Størrelse

Parasittiske ormer omfatter tarmklørne (Fasciolopsis Buski) vokser på 0,8 til 3 inches (2 til 7,5 cm) lang, og fester seg til tynntarmen ved sugekoppene. Sår på vedlegget plassering kan senere danne abscesser. Kvalme, diaré, magesmerter og sporadisk forstoppelse kan være tidlige tegn på angrep. Senere, under tunge angrep, kan væskeansamling og tretthet føre til alvorlige komplikasjoner.

Geografi

I Mexico, foreldre rutinemessig behandle sine barn for parasittangrep. Denne praksisen er ikke mye brukt i USA, selv om mange plager og sykdommer stammer fra parasittiske orm. Naturlig rettsmidler er tilgjengelig dersom du mistenker parasittiske parasittangrep i medlemmer av familien din. Personlig hygiene vaner som hyppig håndvask anbefales for å redusere forekomsten av parasittiske parasittangrep innad i familien. Verdens helseorganisasjon (WHO) anbefaler en masse markkur programmet skal være tilgjengelig i alle skoler.

Rundormer i kroppen

Det er mer enn 20.000 forskjellige arter av nematoder, eller rundormer. Frittlevende rundorm mate ut av bakterier og sopp. Men ikke alle rundormer er frittlevende. Enkelte typer av parasittiske rundorm er, ved hjelp av den menneskelige kropp som en kilde til næring på en måte som gjør oss syke. De fleste typer av parasittiske rundorm kan bli funnet i tarmen.

Biologisk Makeup

Rundormer er strukturelt enkle, biologisk sett. Mens det gjennomsnittlige mennesket består av billioner av celler, er en voksen rundorm laget av ca bare 1000 celler. Rundormer har ikke en sirkulasjons eller luftveiene. Noen rundormer er små, mindre enn 1 millimeter i størrelse, og noen er stor, å nå størrelser på mer enn 24 meter lang.

Parasittrundormer

Parasittiske rundormer vanligvis varierer i størrelse fra omkring 1 millimeter til 3 meter. Mennesker er generelt smittet i varme, tropiske klima. Rundormer lever i jord og smitte mennesker som egg eller larver når mennesker får i jorden der de bor. Noen varianter av rundorm kan smitte til mennesker gjennom huden.

Symptomer

Det finnes flere vanlige typer rundormer som forårsaker ulike typer symptomer, inkludert ascariasis, hookworm, trikinose og whipworm. Ascariasis forårsaker hoste, vekttap, tretthet, magesmerter og tilstedeværelse av ormer eller blod i oppkast eller avføring. Hakeorm kan være asymptomatisk eller tilstede med vekttap, diaré og et kløende utslett. Trikinose kan føre til rosa øye, foto og høy feber. Whipworm presenterer med magesmerter, diaré eller anemi. Ascariasis er den vanligste typen av rundorm infeksjon; mer enn 1 milliard mennesker lider ascariasis.

Behandling

Behandlinger varierer avhengig av type rundorm i kroppen. Å behandle ascariasis, trikinose, hookworm og whipworm, reseptbelagte medisiner som Vermox, Pin-kvitt og Albenza kan brukes. For å lindre symptomer, kan leger foreskrive anti-inflammatoriske medisiner, oral jern og antibiotika.

Insekter og ormer i mennesker

Vi lever i et symbiotisk verden. Derfor, vi mennesker har ulike midd og parasitter som bor naturlig i og på kroppen vår. De fleste er harmløse, og noen er også gunstig. Men det er noen uønskede gjester, i form av ormer og bugs, som liker å krasje festen. Denne artikkelen påpeker bare noen få av disse parasittiske femte hjul.

Worms

I riket av parasitter, ulike ormer er en felles trussel. Mens mest vanlig hos dyr som hunder og katter, her er noen av de parasittiske ormer som kan bli funnet i det menneskelige systemet:

Pinworms (bor i tykktarmen) Rundormer (vanlig over hele verden, starter i tarmen, kan arbeide gjennom ulike organer) Bendelorm (sjelden hos mennesker; bor i tarmen) Leverklørne (angripe leveren, kan ligge i en vert for 30 år)

Vanlige symptomer assosiert med parasittangrep er oppkast, diaré, anemi, svakhet og vekttap.

Bugs

De parasittiske insekter trenger ikke ligge i vertskroppen, men heller besøk eller befinner seg på overflaten, hvor de livnærer på vertens blod. Typiske menneskelige parasittiske insekter inkluderer:

Hodelus Crab lus Skabb Lopper Flått Bed bugs

Vanlige symptomer på kontakt med parasittiske insekter inkluderer kløe, angrep, røde biter, utslett og infeksjoner.

Protozoer

Protozoer er encellede organismer som kan sees bare ved hjelp av et mikroskop. Parasittiske protozoer kan invadere verten kroppen og begynne rask reproduksjon, noe som gjør dem spesielt farlig. Vanlige smittsomme protozoer inkluderer:

Giardia lamblia Entamoeba histolytica Cryptosporidium Toxoplasma gondii

Transmission

Miljøet er den vanlige skyldige bak menneskelig kontakt med parasittiske insekter. For eksempel kan flått bli funnet på kroppen etter å ha vært i skogen. I tilfelle av ormer, er den skyldige vanligvis mat eller vann som inneholder larvene av parasittiske ormer.

Forebygging

Opprettholde et rent miljø kan være en stor hjelp i å hindre opphopning av parasitter. Det er også viktig å sørge for at noe mat / drikke fortært kommer fra en pålitelig, ren og sunn kilde.

Ormer og parasitter funnet i menneskekroppen

Ormer og parasitter funnet i menneskekroppen


Parasitter er ansvarlig for drapene på minst en million mennesker hvert år, ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Utallige andre millioner smittes med sykdommen enten direkte forårsaket av parasitter eller brakt videre av smitte båret av parasitter. Mygg bære malaria som dreper minst en million mennesker i året, flått bære mange sykdommer som Rocky Mountain flekket feber og Lyme sykdom. Disse parasittene lever utenfor mennesker, men er avhengig av dem for å overleve. Andre parasitter lever inne i kroppen og forårsake infeksjon og sykdom fra innsiden.

Trichomonas

Ifølge CDC, er Trichomonas vaginalis den vanligste parasittisk infeksjon i verden, infiserer omtrent åtte millioner mennesker i Nord-Amerika årlig. Organismen er en mikroskopisk parasitt, som overføres seksuelt. Diagnosen stilles enten gjennom mikroskopisk undersøkelse eller kultur av væskeprøver. Symptomer inkluderer foul smelling utladning og smertefull vannlating. Parasittene er normalt lett fjernes ved bruk av et antibiotikum. Alle seksualpartnere må behandles også. Du kan bli smittet av denne parasitten mer enn én gang.

Bendelorm

Mennesker kan bli smittet med bendelorm på flere måter. En veldig vanlig måte er å konsumere rå eller kokt kjøtt eller fisk som har bendelorm cyste (egg) til stede. Oksekjøtt og svinekjøtt er vanlige gjerningsmennene, og ifølge Health i vanlig engelsk, en forbrukerinformasjon, kan de bendelorm vokse til så mye som 25 meter lang inne i tarmen. Gnagere og hunder kan også overføre bendelorm til mennesker via slike bærere som lopper og kakerlakker, selv om disse bendelorm vil bare vokse til ca 20 inches i lengde. Dvergen bendelorm er en parasitt som opprinnelig verten er mennesker, og overføres ved mat forurenset av avføring. Bendelorm infestation kan føre til kvalme, utmattelse, oppkast, sult, og magesmerter. Det er legemiddel tilgjengelig som dreper tarm bendelorm, hvoretter den blir evakuert fra kroppen sammen med avføring.

Guinea-ormen

Guinea ormen er en vanlig parasitt i visse deler av verden, spesielt i Afrika. Folk blir smittet når de drikker vann som inneholder en liten vann loppe som skjuler parasittens larve. Ormene ta omtrent et år å gjennom veggen av tarmen, moden, og kompis. Hannen deretter dør og hunnene vokse til omtrent 3 meter lang som de vandrer inne i kroppen til et sted nær overflaten av huden, som regel på en persons ben. Når det guinea ormer forårsake smertefulle, blister-lignende hevelser. Infiserte mennesker gå i vannet for å prøve å lindre smerten. Hevelsene sprekke, slippe millioner av bittesmå larver i vannet for å starte syklusen igjen.

Parasittiske ormer i mennesker

Parasittiske ormer i mennesker


Millioner av mennesker er smittet av parasittiske ormer som lever inne i menneskekroppen. Det er mer enn 100 forskjellige typer av disse ormer og hver snekke varierer i størrelse, levende plassering, og dens innvirkning på kroppen. Det er mange forskjellige måter at disse parasittiske ormer kan komme inn i menneskekroppen, og mange forskjellige typer av tegn og symptomer.

Entry

Parasittiske ormer kan komme inn i kroppen gjennom mat, vann, myggstikk, klær, hud eller gjennom nesen. Oftest disse ormene inn i kroppen som et resultat av dårlige sanitærforhold metoder, for eksempel gjennom dårlig tilberedt kjøtt eller forurenset vann. Når ormene har kommet inn i kroppen de lever inne i fordøyelseskanalen eller spinal området og fôr på maten spist av verten. På grunn av dette, folk som har blitt smittet av parasittiske ormer er ofte sliten og trøtt som kroppen ikke er skikkelig i stand til å absorbere næringsstoffer.

Tegn og symptomer

Tegnene på parasittiske ormer i mennesker er variert. De kan føre til tretthet, depresjon, vekttap, forstoppelse, anemi, utslett, hodepine og diaré. Hver parasittisk orm har litt forskjellige symptomer, og disse varierer i sin grad av seriøsitet. Runde ormer, for eksempel, kan forårsake alvorlige magesmerter og oppkast, og noen ganger til og med lungebetennelse-lignende symptomer. Pin ormer forårsake anal kløe hos pasienten, og resultere i en hoven anus.

Behandling

Leger bør konsulteres dersom du mener at du eller noen andre kan være infisert med en parasittisk orm. De leger vil oftest tar en avføringsprøve for å fastslå type orm som lever inne i kroppen og vil deretter fore en behandling. Vanligvis er denne behandling vil være i form av en innvollsmark, som er et stoff som dreper parasittiske ormer. Det har også blitt rapportert at inntak av gresskarfrø, peppermynte, nellik, fennikel frø og grapefrukt frø kan hjelpe naturlig drepe parasitter i kroppen.

Forebygging

Mange av de parasittiske orm infeksjoner forekommer i den tredje verden på grunn av mangel på hygiene og sanitær som eksisterer der. Sørøst-Asia og Afrika er to spesielle land som er kjent for sin høye frekvensen av parasittiske orm infeksjoner, slik at reisende til disse områdene bør være forsiktig med å bare drikke flaskevann og spise godt stekt mat. Andre måter å forebygge parasitt orm infeksjoner inkluderer vaske hendene før og etter spising, vaske grønnsaker og frukt før spising, bading daglig og vaske klærne dine på en jevnlig basis.

Ormer som ligner Hår i Humans

Ormer som ligner Hår i Humans


Ormer som ser ut som menneskehår er nematoder. Disse spiraler er betraktet som en parasitt, siden de fleste krever en vert for å overleve, og i noen tilfeller, mennesker blir verter. Nematoder er de mest tallrike flercellede dyr på jorda, ifølge University of Nebraska. Hakeorm og rundormer er de hår-lignende parasittiske ormer som infiserer mennesker.

Typer

Det finnes mer enn 5000 arter i phylum Nematoda familien, ifølge University of Florida Institute of Food and Agricultural. Ormer som lever i jorda er gunstig for landbruksnæringen, men ormer som infiserer mennesker konkurrerer om næringsstoffer og forårsake alvorlig ubehag alt fra anal kløe, magesmerter, oppkast, diaré og ubehag. Hakeorm bor i forurenset jord og kan trenge inn i huden til mennesker. Rundormer infisere mennesker for hånd-til-munn overføring.

Identifikasjon

Det store antallet av ormer i nematode familien gjør det nesten umulig å identifisere hver art. Hvis du plukke opp en håndfull jord, vil du være å holde tusenvis av ormer selv om du ikke kan se dem på grunn av deres mikroskopisk størrelse. Ikke alle nematoder er mikroskopiske. Nematoder kan variere fra 0,01 inches til mer enn 24 fot, ifølge University of Nebraska i Lincoln. Deres anatomi ser ut som en radmager rør inne i et rør. Hakeorm verter på mennesker med sine seks skarpe tenner og rundormer ligne på jorden ormer.

Hakeorm

Det er 576 til 740 millioner mennesker i verden er smittet med hakeorm, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Hvis det blir funnet hookworms i stort antall i menneskekroppen, kan de blokkere lymfesystemet forårsaker livstruende ødem. Hakeorm inn gjennom huden, vanligvis føttene, og bevege seg gjennom blodårene til hjertet og lungene. Da hakeorm stige til svelget der det svelges og kommer inn i fordøyelsessystemet, hvor den vokser i tynntarmen. Hvis du har en lett angrep av hakeorm, er det vanligvis ingen symptomer. Imidlertid kan en tunge angrep forårsake magesmerter, tap av appetitt, vekttap og anemi. Hookworms er behandlet med anthelminthic medisiner, for eksempel albendazole og mebendazole. Behandlingen varer vanligvis én til tre dager.

Rundormer

Rundormer kan påvirke alle uavhengig av økonomisk eller sosial status. Pinworms er den vanligste parasittisk rundorm infeksjon i USA, og rammer om lag en tredjedel av barna i enkelte områder, ifølge Cleveland Clinic. Rundormer inn i kroppen ved å bli slukt. De kvinnelige ormer innskudd egg i anus før du forlater kroppen. Dette fører til kløe, og når personen klør anus og deretter plasserer fingrene i munnen, begynner syklusen av rundormer. Denne infeksjonen er lett spre seg i SFO, så sanitær og personlig hygiene er nøkkelen for forebygging. Hvis du har smittet barn i husholdningen din, sørg for å vaske sine klær og sengetøy daglig for å hindre andre i huset ditt fra å bli smittet. Kremer kan være foreskrevet for å avlaste anal kløe. Medbendazole og pyrantel pamoate er medisiner gitt for rundorm infeksjoner.

Hvordan behandle parasitter i kroppen

De vanligste typer parasitter som lever i mage-tarmkanalen er rundormer, hookworms, pinworms, threadworms, bendelorm og sjelden, Anisakis funnet i sushi. Selv om leger sjelden kontrollere parasitter, de kan forverre sykdommer, slik som inflammatorisk tarmsykdom og immunlidelser. Parasitter ofte inn i kroppen gjennom kokt kjøtt, feilaktig bruk av menneskelig eller animalsk avfall, dårlig offentlig sanitær eller kontakt med forurenset jord. Mens enkelte medisiner behandle i en enkelt dose, er naturlig behandling generelt fortsatte i syv til ti dager.

Hvordan behandle parasitter i kroppen

Renser tarmen og Unn Infestation

•  Se en lege for nødvendige undersøkelser og behandling. Medisiner som megendazole, tiabendazol, eller pyrantel pamoate kan være foreskrevet. Bivirkninger av medisiner kan inkludere tap av matlyst, hodepine, svimmelhet, tretthet, feber eller utslett.

spise et høyt fiber diett bestående hovedsakelig av rå grønnsaker og helkorn. Nærings-mangel er forbundet med parasitter i kroppen; mat høy i vitaminer og mineraler er viktig. Ekstra fiber bidrar til å redusere parasittinfeksjoner. Vurdere å ta fordøyelsesenzymer som inneholder papain, fra papaya og bromelain, fra ananas. Fasting på ananas eller papaya i tre dager er et folk rette for å eliminere bendelorm.

Ta en urte avføringsmiddel som inneholder Cascara Sagrada og minst fire av følgende: kamille, Chaparral, chinacea rot, ficus, gentialn rot, burot, mullein olje, persille, pau d'arco, rabarbra rot, glatte alm, timian, vendelrot og malurt. Følg anvisningene på etiketten. Disse urter har fytokjemikalier som er effektive mot parasittiske ormer. I tillegg tar 10 dråper svart valnøtt ekstrakt på tom mage tre ganger om dagen. Svart valnøtt er en rik kilde til krom og jod; smaken er ikke ubehagelig, noe som gjør den ideell for bruk hos barn.

Ta Grapefruktkjerneekstrakt i aloe vera juice to ganger om dagen. Følg produsentens anvisninger når det gjelder mengden av aloe vera juice og legge til 10 dråper grapefruktkjerneekstrakt til hver dose av juice. Aloe vera er alkalisering og reduserer betennelse i glatt muskulatur, som hjelpemidler helbredelse. Grapefruktkjerneekstrakt kan være effektivt for å drepe parasitter.

Vask undertøy, sengetøy og håndklær i veldig varmt vann med klor blekemiddel. Bytt sengetøy daglig. Vask hendene ofte med antibakteriell såpe, med særlig vekt på renhold i henhold til negler, og unngå riper i anus.

Bruk varmt vann eksternt og internt

Ta et meget varmt bad med en kopp Epsom salter per 2 liter vann. Før badekaret strøk anus med sinkoksid bleie utslett salve. Gjenta disse soaks daglig i tre dager.

Fyll klyster bag med veldig varmt vann. Legg en tbls. av Castille såpe så tett lukke posen.

8. Åpne kranen og tøm en liten mengde vann inn i vasken for å fjerne luft. Steng vannkranen og smøre klyster spissen. Heng klyster bag 2 til 3 meter over gulvet eller seng.

ligger nede på venstre side, sett smurt spissen inn i endetarmen og åpne vannkranen, slik at vannet fyller tarmen. Pust dypt og ta så mye vann som mulig, stenge stoppekranen og venter på korte intervaller om nødvendig. Prøv å beholde vann i 10 minutter uten å flytte.

Gå på toalettet og få ut vannet. Parasitter vil bli vasket ut, spesielt hvis de har blitt drept og svekket av urte medisiner, for eksempel sort valnøtt og grapefruktkjerneekstrakt. Hvis bare en liten mengde vann ble tatt, gjentas klyster opptil fire ganger, idet det mer hver gang.

Hint

  • Det kan være nødvendig å behandle alle husstandsmedlemmer. Alternativt er profesjonell colonic vanning ekstremt effektiv selv for alvorlige angrep. Foods tradisjonelt brukt til å bekjempe parasitter inkluderer hvitløk, cayennepepper, gurkemeie, gresskarfrø, sesamfrø, og fiken. Disse kan også kombineres med svart valnøtt ekstrakt.

Typer av mage ormer i mennesker

Typer av mage ormer i mennesker


Det er hundrevis av typer parasitter som kan bli funnet bor innenfor menneskekroppen. Blant disse er en del av mage-tarm-ormer. Ifølge diagnostisere-Me.com, kan de fleste ormer behandles enkelt etter diagnose og forårsake ingen langsiktige effekter på verten hvis de er fanget før infeksjonen blir alvorlig. I noen av de mer alvorlige tilfeller problemer kan vedvare.

Pinworms

Pinworms er funnet i den menneskelige mage eller tarmkanalen og er små hvite ormer om 1/2 tommers lang. De er også kjent som seatworms eller threadworms og påvirke opp til 40 millioner amerikanere, mesteparten av tiden på grunn av utilsiktet inntak av ormer egg. Pinworms kan påvirke folk i alle aldre, men barn er mest utsatt for angrep. Ormene migrere til personens endetarmen der hver kvinnelig ormen kan legge opptil 1500 egg per dag og forårsake irritasjon rundt personens anus, som vanligvis er den mest fremtredende symptom. Ifølge mange kilder, inkludert EMedicineHealth.com, etter diagnose, en dose av medikament, etterfulgt av en andre dose to uker senere, er alt som er nødvendig for å behandle den personen og kvitte seg av ormer

Hakeorm

Hookworms er tarmparasitter som påvirker opp til en milliard mennesker over hele verden. Infeksjon skjer med folk som kommer i kontakt med larver gjennom jord eller ved inntak av hookworm egg eller larver. Hakeorm som kommer inn i kroppen gjennom direkte kontakt trenge gjennom huden og etterlater irritasjon på penetrasjon området, og inn i blodbanen.

Det er mange symptomer assosiert med hakeorm inkludert vekttap, diaré, mage ubehag / smerte og anemi fra blodtap. Etter diagnose, er medisiner gitt for å behandle ormer og hjelpe behandle anemi.

Rundormer

Rundormer er de vanligste mage ormer over hele verden, men er uvanlig i USA. Barn har høyere risiko, selv om folk i alle aldre kan bli infisert. Infeksjon oppstår når en person ved et uhell får i rundorm egg. De fleste mennesker som er infisert med rundormer viser ingen symptomer, men de mest alvorlige tilfeller kan føre til magesmerter / ubehag, tarm hindringer og treg vekttap på grunn av ormer "spise" flertallet av de verdifulle ernæring. Etter diagnose, er medisiner gitt for å behandle den personen og kvitt henne av ormer.

Bendelorm

Bendelorm er mage og tarmparasitter som kommer inn i kroppen gjennom inntak av under forberedt kjøtt, som svin, biff og fisk. De fleste tilfeller av bendelorm infeksjon er i områder der levestandarden er under gjennomsnittet. Symptomer inkluderer økt appetitt, irritabilitet, søvnløshet, lysfølsomhet og anemi. Ifølge mange kilder, inkludert MERCK Online Medical Library, etter diagnose en enkelt dose av oral medisinering er gitt til den personen å behandle orminfeksjonen og befri persons kropp av parasittene.

Whipworms

Whipworms er en type rundorm som infiserer mennesker ved inntak av egg, vanligvis som et resultat av forbruk av tørre varer slik som ris eller bønner. Eggene klekkes i personens tynntarmen og gjøre veien til tykktarmen hvor de graver seg inn i fôr for å avle og formere seg. De fleste infeksjoner har liten eller ingen symptomer, men alvorlige infeksjoner kan føre en person til å ha diaré, anemi, vitamin A-mangel eller rektal prolaps. Etter diagnose infeksjonen er behandlet med et medikament som rids kroppen av ormer gjennom personens avføring.

Urter som dreper parasitter i kroppen

Faktorer som setter mennesker i fare for parasittinfeksjon omfatter dårlig hygiene og sanitær, pre-eksisterende immunsystem komplikasjoner, og reiser til utlandet for å infiserte områder. Parasitter inn i kroppen gjennom forurenset drikkevann, rått kjøtt og urent frukt og grønnsaker. Enkelte urter kan drepe eller fordrive disse uvelkomne gjester.

Typer parasitter

Vanlige parasitter inkluderer bendelorm, ringworms, pinworms, hakeorm, protozoer og flukes. Disse organismene feed av vertens kropp, deponerer egg og frigjøre giftstoffer. Parasitter ofte er funnet i nyrer, lever, magesekk, tarm, blod og hjerne fra smittede personer.

Symptomer

Symptomer på en parasittisk infeksjon kan inkludere magesmerter, diaré, oppkast, gass, hodepine, leddsmerter, anemi, hudproblemer og ormer i avføringen.

Behandling

Alvorlige parasitt tilfeller krever profesjonell legehjelp, og en lege vil foreskrive et medikament regime. Men talsmenn for naturmidler si at disse reseptbelagte legemidler vil målrette bare bestemte områder av kroppen eller spesifikke stadier av parasittiske utvikling, forlate noen parasitter bak som kan deretter gjenbefolke smittet person. Disse talsmenn anbefaler urtemedisiner for fullstendig eliminering av parasitter fra kroppen.

Mest populær

Svart valnøtt skrog, malurt og nellik er ansett som de mest effektive urter for å bli kvitt parasitter. De tre bør kombineres og administreres i en enkelt behandling. Svart valnøtt skrog og malurt drepe voksne parasitter, mens nellik ta seg av egg og tidligere utviklingsstadier av parasitter. Denne blanding kan være effektiv mot mer enn 100 typer av parasitter.

Black Walnut Hulls

Skroget rundt mutteren på svart valnøtt-treet er et naturlig parasiticide. For å være mest effektiv, bør skroget gjøres om til et skjær, som krever ekstraksjon med alkohol.

Malurt

Malurt kan ha blitt oppkalt etter sin evne til å avverge ormer og andre parasitter. Mange naturmedisinere sier at malurt fungerer spesielt godt på rundorm og threadworms. Det er ofte inntatt i en te blandes med andre urter, som for mye malurt kan være skadelig for det menneskelige legeme. Du kan også bruke malurt ekstrakter eksternt som et insektmiddel.

Nellik

Denne felles kjøkken krydder må slipes opp for å tappe inn i sin anti-parasittiske egenskaper. Bruk friske kryddernellik, som pre-bakken cloves kan miste sine medisinske egenskaper over tid.