Digidexo.com

Fugler viktigheten

Viktigheten av prenatal vitaminer under svangerskapet

Viktigheten av prenatal vitaminer under svangerskapet


I mange år har helsepersonell oppfordret forventer mødre til å ta prenatal kosttilskudd. Men akkurat hva vitaminer og mineraler er i disse produktene, og hvordan de faktisk bidra til å støtte helsen til mor og barn?

Vital Vitaminer

Alle prenatal kosttilskudd inneholder ulike vitaminer og mineraler, men de vanligste er folsyre, jern og kalsium.

Folic Acid

Folsyre (eller folat) er oppmuntret for kvinner i minst en måned før unnfangelsen og gjennom den første måneden av svangerskapet. Kvinner som gravid med og beholde tilstrekkelige mengder av folsyre i sine systemer redusere sjansene for fødselsskader i babyens hjerne og ryggrad, det vanligste er spina bifida.

Ifølge US Public Health Service, nesten halvparten av alle svangerskap er planlagt, så de anbefaler at alle kvinner i alderen å få barn ta prenatal vitaminer eller tilskudd av folat daglig, uavhengig av hvorvidt de planlegger å bli gravide.

Iron

Utilstrekkelig inntak av jern, i tillegg til naturlige endringer i blod makeup, kan la mor litt blodfattig i de sene stadier av svangerskapet. Anemi er selvfølgelig skadelig for mor å være, men en link til lav fødselsvekt og for tidlig fødsel kan være knyttet til et underskudd på jern.

Kalsium

Tilstrekkelig kalsium er et must for enhver kvinne, og det er enda mer viktig under svangerskapet. Tilskudd av kalsium kan bidra til å hindre tap av beintetthet som fosteret bruker kalsium for sin egen bein vekst.

Viktigheten av et sunt kosthold

Alle gravide kvinner bør vite at prenatal vitaminer kan aldri ta plassen til en spise riktig. Kombinasjonen av et sunt kosthold og prenatal kosttilskudd vil gå langt for å støtte helsen til gravide og deres voksende babyer.

Hvordan forklarer jeg til barna viktigheten av vitaminer og Helse?

Hvordan forklarer jeg til barna viktigheten av vitaminer og Helse?


En sunn livsstil som inkluderer å spise sunn mat for å gi kroppen din med riktige næringsstoffer og vitaminer bør innpodet hos barn i ung alder. Barn som matvarer som er kjent for dem, så gi barna sunne valg med start når de begynner å spise tabellen matvarer. Vitamintilskudd er også viktig for en sunn livsstil, spesielt for kresen småbarn. Vitamin D, et vitamin avgjørende for bein helse, er en vitamin mange barn ikke får nok av. The American Academy of Pediatrics anbefaler vitamin D-tilskudd i diende spedbarn, barn, og tenåringer.

Hvordan forklarer jeg til barna viktigheten av vitaminer og Helse?

•  Utdanne deg selv på viktigheten av vitaminer og sunne spisevaner. Informasjon kan bli funnet på Internett på American Heart Association hjemmeside, eller legen din kan gi informasjon for deg.

Lag et eksempel på hvordan hver vitamin hjelper kroppen din og hva slags mat du kan få det vitamin fra. For eksempel er vitamin A finnes i gulrøtter og er bra for synet ditt.

Involver barnet i sunt måltid forberedelse. Forklar barnet ditt hva vitaminer er i maten du forbereder og med eksemplene du har opprettet.

La barnet ditt til å velge sunne måltid og snacks oppskrifter som appellerer til ham. Har barnet ditt bidra til å gjøre handleliste ved hjelp av oppskrifter og følge deg til butikken for å plukke ingrediensene.

på lager i ditt kjøleskap og pantry med sunn mat. Ha elementer lett tilgjengelig for barnet å bite på.

Innføre en multivitamin, eller andre vitamintilskudd, som anbefalt av ditt barns barnelege. Forklar hvorfor barnet må ta det, og hvordan det vil hjelpe kroppen hans vokse og holde seg friske.

være en positiv rollemodell. Spis sunn mat og ta vitaminer. Barn lærer gjennom det de ser voksne gjør.

Hint

  • Vask og kutt grønnsaker og frukt til å ha på hånden for rask sunn snacks.
  • Gjør trail mix med barnet ditt, fylt med tørket frukt og sunne nøtter.
  • Ikke forby junk food - La det i moderate mengder, eller barnet ditt vil ha det mer.
  • Hold vitaminer og kosttilskudd utenfor rekkevidde for små barn, som ofte tror de er godteri.

Hvordan holde fugler fra Pooping på en postkasse

Fugler avføring på en postkasse er ikke bare uhygienisk, men kosmetisk uakseptabelt. Forebygge denne tilsynelatende normal handling av naturen krever en egnet avskrekkende, hindrer fuglene fra avstigning og lindre seg på dine eiendeler. Det finnes en rekke produkter som passer denne nisje behov, så velg den som appellerer mest til deg.

Hvordan holde fugler fra Pooping på en postkasse

•  Bruk en lukt-basert avskrekkende produkt for å hindre fugler fra landing på postkassen din. Disse produktene genererer en ubehagelig lukt som frastøter fugler, holde dem fra å forstyrre din eiendom. Dette tillater deg å holde fugler unna uten å endre de fysiske egenskapene til postkassen på noen måte.

•  Vurder fugl pigger fra en lokal jernvarehandel og montere dem oppå postkassen din. Disse er tett plasserte pigger som hindrer fugler fra landing på postkassen og lindre seg på det. Dette er et mer drastisk tiltak, permanent endre utseendet på postkassen din i bytte for en no-vedlikeholds nødvendig løsning for fugl problem.

Vurdere en holografisk tape produkt. Denne type fugl avskrekkende fungerer ved å reflektere lyset på en slik måte for å holde fugler bort fra området. Dette er et godt alternativ hvis du ikke ønsker å bruke på nytt en duft basert produkt og ikke ønsker å forstyrre estetikken i postkassen ved å bruke fugl pigger.

Viktigheten av ernæring for barn

Instilling gode matvaner i dine barn i tidlig alder vil holde dem sunnere i hele sitt liv. Riktig kosthold og kunnskap om ernæring sikre at barna fortsetter å utvikle seg på en sunn rate og har mer energi for deres voksende organer. Fedme hos barn er et økende problem, så jo tidligere et barn forstår viktigheten av ernæring, jo bedre. Betydningen av ernæring er noe som kan læres av foreldre og barn.

Fordeler

De naturlige vitaminer og mineraler som næringsrik mat gir ikke bare gir et barn utholdenhet og energi som de trenger, men drar deres intellektuelle og følelsesmessige utvikling.

Food Pyramid

Å sørge for at barnet ditt er kjent med riktig mat og drikke å spise bør starte tidlig. The Food Pyramid er en fin måte å introdusere dette. Akkurat som barn blir kjent med alfabetet, hvordan å knytte skoene sine og teller, er det viktig for dem å vite de grunnleggende mat grupper. The Food Pyramid gir de riktige retningslinjer for hva et barns daglig i ta av hver matvaregruppe bør være. Foreldre kan besøke MyPyramid.gov å innhente informasjon om ernæringsmessige retningslinjer. Nettstedet inneholder en utskriftsvennlig Food Pyramid for barn i alderen seks til 12 og tips om hva slags mat er best. Besøke området med barnet vil gi dem en følelse av eierskap om de valgene som de har. Det er en god idé å holde plakaten på kjøkkenet eller på kjøleskapet hvor familier kan bli minnet om deres ernæringsmessige mål.

Ernæring Essentials

Mye av et barns kosthold bør komme fra fem mat grupper. Dette inkluderer korn, grønnsaker, frukt, meieriprodukter og protein. Et vanlig måltid som inkluderer alle matvaregrupper som kreves kan være en kalkun sandwich med salat og tomat på hele korn brød med skiver av eple og et glass melk. Kombinasjoner som disse vil holde barnet ditt drevet med riktig type energi fra matvarer som skal arbeide med deres voksende organer og gi dem vitaminer og næringsstoffer som de trenger.

Ingen innbyttere

Foreldre har en fordel når det gjelder å innføre visse matvarer til sine barn. Dette gir en mulighet til å forsinke innledningen av fettstoffer matvarer og søtsaker i dietten. Tidlig på, kan du prøve å la barnet utvikle et sunt forhold til gode fettstoffer og naturlig søt mat. I stedet for sjokolade, kaker, potetgull og brus la barnet prøve en haug med druer, en boks med rosiner eller en iskald glass vann. De sukkerholdig snacks og fet mat vil bare gi en midlertidig fyll som vil bli etterfulgt av en krasj, eller tap av energi.

Samarbeid

En flott måte å la barnet føler seg godt om sunn ernæring er å tillate dem å bidra i utarbeidelsen av måltider og snacks. Barn elsker å hjelpe til på kjøkkenet, og sjansene er hvis de får ansvaret for å tilberede de kommer til å ønske å prøve sine egne produkter. Det er mange barnevennlig oppskrift bøker som har steg-for-trinn retninger for næringsrik og deilige måltider.

Viktigheten av ernæring til tidlig hjernen vekst

Det er kanskje ikke noe mer avgjørende for våre liv enn en sunn og fungerende hjerne. Hjernen tillater oss å tenke og føle, det som skiller oss som forskjellige individer, og det opprettholder våre biologiske funksjoner.

Brain Development

Ifølge en studie publisert i "Archives of Disease in Childhood," den menneskelige hjernen utvikler seg tidlig og raskt. Sytti prosent av hjernens vekst er fullført innen utgangen av det første året av livet. Artikkelen understreker viktigheten av ernæring i disse tidlige stadiene på grunn av denne raske veksten.

Ernæring

Ifølge en artikkel publisert i "American Psychologist" i 2001, er det avgjørende for de ernæringsmessige behovene postnatal barn til å bli oppfylt. Hjernen avhenger av folsyre, jern og vitaminer, blant andre næringsstoffer, for å vokse og utvikle seg. Ernæring kan resultere i hemmet utvikling av hjernen.

Fysiske effekter

Ifølge en studie publisert i "Archives of Disease in Childhood," underernærte barn hadde mindre hodeomkrets, veide mindre og var kortere sammenlignet med barn med et normalt kosthold.

Psykiske effekter

I den samme studien, underernærte barna viste gjennomgående lavere IQ enn barn som hadde et normalt kosthold.

Begrensninger

Mens de fleste forskere er enige med viktigheten av ernæring for hjernens utvikling, er feltet av hjernens utvikling fortsatt ung. Ifølge artikkelen publisert i "American Psychologist" i 2001, en del av denne mangelen på kunnskap har å gjøre med det faktum at hjerneforskere har problemer med å ta funksjonelle MRI (MRI) hos barn yngre enn 6 år, fordi det krever dem til å sitte fortsatt i mer enn en halv time. Også, Food and Drug Administration (FDA) begrenser mengden av positronemisjonstomografi (PET) at forskere kan utføre på barn, fordi det krever injeksjon av en radioaktiv isotop.

Viktigheten av Buffer Solution

Bufferløsninger er løsninger i vann som markerer kombinasjonen av syrer og baser. De hjelper i nøytraliseringsreaksjonen til en viss grad. Surt bufferløsninger er de som har sterke syrer og svake baser som deres komponenter. De brukes for å nøytralisere alkaliske løsninger. Alkaliske eller basiske bufferløsninger er de som har sterke baser og svake syrer i blandingen. De brukes for å nøytralisere sure vandige oppløsninger.

Blod som Buffer Solution

Blod selv har en tendens til å være en bufferoppløsning ved å holde dens pH-verdi konstant. Bufferoppløsninger hjelpe på reguleringen av arten av blod. De spiller en viktig rolle i anatomi av ethvert menneske. Hvis den alkaliske karakter av blod øker, bufferløsninger har en tendens til å få ned pH-verdien av blodet. Det motsatte skjer hvis blodet blir surt. Sur natur, øker pH-verdien av blodet.

Rolle av buffere i Human Body

Reaksjoner inne i menneskekroppen finne sted i blodplasma. Disse reaksjonene kan mislykkes i å skje dersom pH-verdien forandrer seg. For fullstendig reaksjon skal finne sted, bør pH-verdien av blodet forblir konstant. Biokjemiske reaksjoner er ganske følsomme for innholdet i blodet. Reaksjonen inverterer ved endringer i pH i blod. Men disse buffere generelt hindre slike uhell. Disse endringene også påvirke den biologiske aktiviteten til et menneske.

Viktigheten av Buffer Solutions til Human Body

Hvis pH-verdien av blodet forblir i enten alkaliske eller sure formen så det kan vise seg å være skadelig for et menneske. Det kan også føre til døden. Dette kan hindre utnyttelse av enkelte organer også. Dette tjener til å være det beste eksempel på hvorfor bufferløsninger er viktige for kroppen. Bufferløsninger hindre kroppen fra permanent skade.

Handling av buffere i blodplasma

Når karbondioksid oppløses i blodet, men senker pH-verdien, for derved å øke surheten av blod. I dette tilfellet, alkaliske buffere spiller inn. De har en tendens til å blande seg med plasma fra blod, og deretter nøytralisere dets verdi. Det samme skjer i plasma når den alkaliske verdien av blodet øker. I dette tilfellet, sure buffere i blodplasma spille sin rolle. Hvis alkalitet eller surhet av blod gjelder for en lengre periode, får kroppen inn i en farlig tilstand, som hvis venstre uadressert, kan være dødelig.

Endringer i kroppen på grunn av Buffer Solutions

Uten bufferløsninger, kan kroppen vår gjennomgår en rekke endringer. Enzymet handling er regulert av blod. Derfor, endring av pH-verdien også påvirker enzymene indirekte. Enzym handlinger krever lav energi engasjement. Endringer i temperaturen i kroppen kan bevirke enzym handling til et bredere spekter. Dette tjener til å være den primære grunn til hvorfor bufferløsninger spille en viktig rolle i den menneskelige kroppen.

Viktigheten av et sunt kosthold

Lære å spise sunnere og hva det egentlig betyr å gjøre dette vil hjelpe deg å miste vekt og føler stor. Det hjelper også du innser at uansett hvor travelt og kaotisk livet ditt er, kan du ta deg tid til å ha gode måltider og snacks hele dagen. Etter å vite litt om hva du bør og ikke bør gjøre, vil det bidra til å sette alle andre slanking tips og triks i perspektiv.

Historie

Viktigheten av et sunt kosthold pleide å være bare om å ha nok mat å spise vei tilbake da. I tidligere tider, dette betydde vanligvis voksende din egen mat og oppdra husdyr å mate familien. Det var ingen slike ting som kunstige fargestoffer eller smakstilsetninger eller at mye bekymring om de ulike typer fett og hva sukker kalorier kan gjøre til din waistline. God fylling måltider av anstendig mat ble ansett som nødvendig for god helse.

Misforståelse

Hovedproblemet med mange dietter i dag er at de er basert på å kutte ut hele matvaregrupper for å gå ned i vekt. Det er sant, for eksempel at hvis du kutter kroppen fri fra karbohydrater, kan du miste pounds raskere, men du er egentlig ikke spise sunt. Ved å kutte ut visse aspekter av den gamle næringspyramiden du lærte om på skolen, er du ikke gir kroppen din det den trenger for å bo godt. Spise riktig, balansere alle matvaregrupper, er fortsatt den beste måten å gå ned i vekt trygt uten noen syke effekter på kroppen din. Slanking er bare å spise mindre og noen ganger ikke får de næringsstoffene du trenger å bo i god helse.

Betydning

Når jeg prøver å lære om viktigheten av et sunt kosthold, er det viktig ikke å hoppe på noen av slanking kjepphest bandwagons. Å spise riktig er det ikke bare holder kroppen i form, men også i god stand også. Hvis du er en forelder, din måltidene og snacking atferd påvirker også hvordan barna vise mat og hva som er bra eller dårlig. Din velge den sunneste ruten for rikelig med frisk frukt og grønnsaker sammen med hele korn og til og med en godbit for deg selv en gang i blant vil gi dem gode matvaner å etterligne. Mat er drivstoff og selv om det kan være en hyggelig opplevelse å spise noe du liker, bør maten aldri bli en helt eller en fiende av dine barn. Moderasjon er nøkkelen i denne som i alle andre foreldre undervisningstimer.

Forebygging / løsning

Lese etiketter er nøkkelen til fortsatt lære om viktigheten av et sunt kosthold uten sin å måtte ta over livet ditt. Optisk for ferske produkter som du forberede og lage er bedre enn noe du kan kjøpe i en boks eller kan. Dette gjelder for health og mesteparten av tiden tastewise også. Hvis du ikke har tid til å lage mat hver dag, selv tilbringe en kveld matlaging og frysing dine egne praktisk mikrobølgeovn måltider er verdt det. Bare koke opp og del ut mat, og kaste den i containere frysesikker som kan bringes ut og varmes på et øyeblikks varsel. Det er ingenting galt med å nyte en butikk-kjøpte forhåndslagde bekvemmelighet mat hver gang på en stund, spesielt hvis du har funnet et merke du elsker, men i det minste prøve å finne produkter som er naturlig eller organisk og ikke inneholder noe som ikke er naturlig . Tommelfingerregelen er: Hvis du ikke kan uttale en av ingrediensene, du vanligvis ikke ønsker å innta det heller.

Fordeler

Lære om viktigheten av et sunt kosthold vil føre til at du føler deg bedre om deg selv og din helse. Hvis du gjør dette for din familie også, det vil også gi deg en god følelse av å ta seg tid til å gjøre det som er best for dem.

Viktigheten av å spise et vanlig balansert kosthold som tenåring

Viktigheten av å spise et vanlig balansert kosthold som tenåring


Med dagens fremskritt innen medisin, leger og forskere har en økt forståelse for viktigheten av å spise en balansert diett. Det er avgjørende for tenåringer å spise en balansert diett fordi de Tenårene er en spesielt rask vekst scenen.

Betydning

Å spise et vanlig, balansert kosthold vil hjelpe en tenåring vokse til en sunn voksen. På grunn av mengden av veksten i denne fasen av livet, tenåringer krever et høyere kaloriinntak enn barn og voksne. Får en tilstrekkelig mengde kalsium er også svært viktig i denne fasen; bein krever minimum 1200 mg kalsium om dagen for å fullt utvikle og forebygge osteoporose senere i livet. I tillegg, er en forutsetning for å få muskelmasse forbruket av jern. Unnlate å opprettholde tilstrekkelig ernæring i denne perioden kan føre til langsiktige helsemessige konsekvenser.

Fordeler

Å ha en godt avrundet diett som tenåring sikrer at du får de riktige næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Sunn mat kan også hindre spiseforstyrrelser, noen typer kreft, fedme, diabetes og hjertesykdommer.

Betraktninger

For å gjøre overgangen fra ikke-så-sunn å spise sunt, bør du vurdere å erstatte noen av din tenåring favoritt usunn mat med de som er mer næringsrik. Prøv yoghurt i motsetning til iskrem, grønnsaker i stedet for potetgull, og frisk frukt i stedet for godteri. Du kan også prøve å erstatte hamburgere med fisk eller magert kjøtt for å sikre at barnet får nok protein og jern.

Hvordan å behandle et sår på et fugle Wing

Hvordan å behandle et sår på et fugle Wing


Et sår i en fuglevinge kan være på grunn av en brukket blod fjær eller en skade. En blod fjær er som en blodåre, og når de blir brutt kan føre til at fuglen å blø i hjel hvis blødningen ikke er stoppet. En skade er forårsaket av en ulykke eller en dyrets tenner eller klør. Begge krever umiddelbar oppmerksomhet.

Bruksanvisning

•  Ring en veterinær eller en lokal dyreliv rehabilitator. Du har sannsynligvis ikke er kvalifisert til å behandle en fugl, og i noen stater, er det enda ulovlig. Unn fuglen bare hvis du har ikke noe valg, og det er siste utvei.

Reduser fugle traumer. En skadet fugl som faller i menneskehender går gjennom mye stress. Plasser fuglen på et sted hvor det vil føles varmt og koselig. Et oppvarmet pad på siden av et bur eller en nærliggende varmelampe kan bidra til å holde fuglen komfortabel. Plukk opp fuglen med ekstrem forsiktighet. Legg den i et rolig miljø med lite lys. Det beste valget er en pappeske der du har klippet hull og foret med et mykt materiale. Hold barn og husdyr langt borte fra den.

Finn såret og hvor blodet kommer fra. Rengjør skade med hydrogenperoksid og Q-tips eller bomull baller. Hvis såret er overfladisk, bare spray såret med desinfeksjonsmiddel. Ikke prøv å rense såret grundig som fugler er svært delikate skapninger, og du ikke ønsker å skade det videre.

Bruk styptic pulver på såret for å stoppe blødningen. Dette pulveret kan bli funnet i kjæledyr butikker; det desinfiserer og inneholder en bedøvelse som stopper smerte. Hvis dette ikke er tilgjengelig, kan du bruke natron eller maismel. Trykk på en kompress fast på såret for å stoppe blødningen hvis ingenting annet er tilgjengelig. Skjær toe off en ren sokk og legg fuglen forsiktig inne. På denne måten vil fuglen ikke blafre med vingene og skade seg selv videre. Pass på at sokken ikke er for stramt, slik at det ikke vil hindre fugle puste.

Pakk fuglen med et håndkle hvis du trenger å pakke ut en blod fjær. Utvide sin vinge nøye. Bruk needlenose tang eller en hemostat å ta tak i stammen av fjær fast. Nå trekker hardt og fort. Sett blodstillende pulver eller maisstivelse på den for å stoppe blødningen.

Hint

  • Kast et håndkle over fuglen for å fange den. Gjør det raskt og forsiktig, og ikke håndtere fuglen mer enn nødvendig. Pass på at vingene blir holdt mot det kroppen.
  • Noen steder, behandle en fugl er ulovlig. Ring din rehabiliteringssenter så snart som mulig. Hvis fuglen er vill og store, som en hauk, bare dekke den med et perforert boks uten å flytte fuglen.

Viktigheten av Birds til African TribesFugler er vevd inn i mytologi og åndelighet tidlige afrikanske stammer. Tidlige egyptiske guder var zoomorphic; de hadde dyreegenskaper. Den egyptiske guden Horus er vanligvis vist med hauk hode. Den egyptiske gudinnen Nekhebet er avbildet som en kvinne med hodet av en gribb. Tidlige afrikanske stammer tilbad disse fuglelignende guder og hedret sine fjær som et middel til hellig rituale.

Bringers av Fertility

Tidlige sørafrikanske stammer mente at trekkfugler som har oppstått i løpet av året befruktet landet. Gribben ble sett på som det ultimate symbolet på fruktbarhet. De trodde hvor det var en gribb, sikkerhet og renhet - de elementer som er nødvendige for livet å begynne - vil alltid være til stede.

Symboler av Trancendence

Credo Mutwa, en sør-afrikanske Sangomas (heksedoktor) hevder at fuglene er sjelene til mennesker som har nådd en høy tilstand av perfeksjon. De representerer prosessen med åpning til en høyere visdom og kunnskap. Mutwa uttalt at når du blir reinkarnert syv ganger på jorden som et menneske eller dyr, du "nå tilstanden av en fugl." Dette antas å være staten ultimate jordiske frihet; å være en skapning som er av luft, jord og vann.

Hellige symboler

I afrikanske stammene, mange fugler legemliggjøre kvalitetene til Guds. Disse fuglene blir sett på som symboler eller tegn på en hellig tilstedeværelse i naturen: Skyggefugl, et symbol på forfengelighet og menneskelig nytteløse; struts, den bringer av visjoner og drømmer; gribb, antas å være den opprinnelige store jord mor, det ultimate symbol på fruktbarhet.

Elements of Ritual

Selv om det er lite dokumentert av ritualene fra gamle afrikanske stammer, er det kjent at moderne voodoo seremonier oppsto i disse tidlige afrikanske stammer. Voodoo religion hedrer egget som et symbol for deres gud Danbala, som blir tilbedt sammen med den katolske St. Patrick. Egget blir sett på som fødestedet til fuglen, og derfor beæret og brukes til å få kontakt med det guddommelige i ritualet. Voodoo ritualer bruke fjær på samme måte som mange andre urfolks kulturer brukt fjær i ritual: for å levere ønskene til de aktuelle guder og frigjøre plass av negativ energi.

Viktigheten av å spise fem små måltider per dag

Viktigheten av å spise fem små måltider per dag


Det er mer å miste vekt enn bare begrense hva du spiser. Ifølge mange leger og ernæringsfysiologer, kunne spise mer faktisk hjelpe deg å nå dine vekttap mål. Spise mer betyr ikke forbruker mer kalorier, gram fett og sukker, men å spise sunn mat oftere i løpet av dagen. Hvis du ønsker å få bytte til fem måltider om dagen, men er ikke sikker på hvorfor du bør lære viktigheten av denne sunn vane før du starter din plan.

Stopp Hunger Angrep

En av din diett største synderne er en plutselig sult angrep. Når du er sulten, er det vanskelig å fokusere på å velge de beste mat for helsen din fordi alt du ønsker å gjøre er å spise. Ved å bryte ned dine måltider i fem små måltider i løpet av dagen, kan du forhindre disse sultangrep oppstår. Hyppig spise vil holde deg mett og behagelig, slik at når det er tid for neste måltid, er du litt sulten og klar til å spise, men ikke sulter. Du vil være i stand til å lage sunn, bevisste beslutninger fordi du føler deg komfortabel nok til å vente på at maten skal bli klar.

Hold blodsukkeret jevnt

Blodsukkeret er lydløst gjør du en stor fordel i løpet av dagen: det gir deg den energien du trenger for å flytte rundt og fungere normalt. Mat er det brensel blodsukkeret ditt, så å spise vil gi deg kontinuerlig energi for å fungere. Visse matvarer, for eksempel sukkerholdig godteri, føre til at blodsukkeret til å pigge og deretter slippe raskt, mens andre matvarer, som frukt og grønnsaker, flytte den sammen med en normal hastighet.

Å spise sunt snacks hele dagen holde blodsukkeret jevnt og rolig uten pigger, dråper eller svake punkter. Fem små måltider vil holde blodsukkeret mer regelmessig enn tre store.

Innføre flere sunne alternativer

Siden du sannsynligvis vant til tre-måltid satt opp, har du valg som du allerede er kjent med, og du kan ikke eksperimentere med mange nye matvarer. Ved å bytte til en fem-måltid plan, er du åpen for nye valg og kan få av til høyre start med sunn mat.

Noen ernæringsmessige valg for en av dine små måltider omfatter en håndfull mandler og et egg, en juice-baserte frukt shake, en salat toppet med kylling eller 1/2-cup av trail mix med et eple.

Tenk Sunn

Spise fem måltider om dagen betyr at du vil være klar for neste måltid raskt etter siste ferdig. Dette betyr at du vil ende opp med å tenke på mat ofte hele dagen. Ved stadig å ha mat på hjernen, har du en sjanse til å komme opp med sunne menyer og valg slik at når neste måltid hits, du gjør det riktige valget. I stedet for å spre ut dine måltider og flytte hva er enklest, ta deg tid til å tenke på mat og planlegge slik at du spiser ting som er bra for kroppen din.

Viktigheten av Evalueringsverktøy i Healthcare

Den økende betydningen og rask teknologisk utvikling av helsetjenester vurderingsverktøy er å hjelpe leger i å utføre mer nøyaktige diagnoser på en mer hensiktsmessig måte. Vurderingsverktøy er ikke bare begrenset til helseteknologi, skjønt. De kan også inkludere pasientundersøkelser og pasientselvvurderingsformer. Betydningen av disse vurderingsverktøy kan brytes ned i fire hovedkategorier.

Primary Care

Primærhelsetjenesten, ofte gitt til deg som en pasient av en lege som fungerer som en allmennpraktiserende lege, avhengig av vurderingsverktøy for å veilede din utvinning. Bruker undersøkelser som administreres av legen, og undersøkelser som er gitt direkte til pasienter, kan de bruke elimineringsprosess for å finne ut hvilke symptomer kan være fører til medisinske problemer. Akkurat som feilsøker problemer med bilen, har den tidligere pleieren en sterkere hånd på symptomer og potensielle problemer, jo raskere de kan utstede et botemiddel.

Avanserte Healthcare Diagnostics

Teknologisk avanserte helsetjenester vurderingsverktøy, for eksempel CAT skanner, X-ray maskiner, og MRI-skannere, kan bidra til punkt omsorg givers direkte til interne kroppen problemer som er årsak til pasienten å klage over symptomer. Disse typer av verktøy er spesielt viktig på grunn av den hastighet som de fremskynde den diagnostiske fremgangsmåten, og dermed redusere mengden av tid som pasienten er i smerte og uten behandling.

Generell tilstand Check-Ups

Enkle vurderingsverktøy som kort-skjemaundersøkelser gitt til pasienter før besøke deres fastlege er viktige fordi de sparer legen tid med å finne feilen. Ved å gi pasienten en måte å artikulere hvordan de føler og hva de anta at medisinsk problem å være, kan legene begynne å reise ned alternative feilsøkings stier som ville ta lengre tid å oppnå hvis pasienten ikke gi en Utgangspunktet for diagnose.

Pengeviktig

Som cliche goes, "tid er penger", og det gjelder når den brukes til viktigheten av helsevurdering. En av de viktigste tingene som moderne helsetjenester vurderingsverktøy gjør er redde institusjoner og leger penger ved å unngå misdiagnoses eller ved å unngå behovet for å utføre unødvendige diagnostiske tester helt. Diagnostisk testing kan komme til en høy pris til forbrukere av helsetjenester, og kan ha en stor engangskostnad for de medisinske fagfolk som administrerer testene. Kostnadsbesparelser er en stor grad viktig faktor av moderne helsetjenester vurderingsverktøy.

Viktigheten av vann i en diett

Viktigheten av vann i en diett


Som mennesker har vi et stort behov for vann hver dag for å opprettholde liv og helse. Viktigheten av vann i kosten kan ikke bli undervurdert. For folk som jobber for å gå ned i vekt, er vann en viktig medhjelper.

Vann Funksjon

Ifølge MayoClinic.com, kroppen din er om lag 60 prosent vann. Vann spyler giftstoffer fra kroppen din, bærer næringsstoffer til cellene og gir fuktighet til den delikate vev av din ører, nese og svelg.

I tillegg skriver Dr. F. Batmanghelidj i vann: For helse, for Healing, for Life, at vannet fungerer som en felles smøremiddel, bidrar til å holde hjernen din fungerer som den skal, reduserer effekten av aldring ved å holde huden jevnere og klarere, og øker effektiviteten av immunsystemet.

Bortsett fra helsemessige fordeler, serverer vann som et verdifullt verktøy for vekttap fordi det inneholder ingen kalorier og bidrar til å holde magen mett og fordøyelsessystemet beveger seg godt.

Tapp eller flaskevann?

Hvis du er bekymret for om du skal drikke fra springen eller flaskevann fordi man ikke kan være så bra for deg som det andre, slutte å bekymre deg. Begge er fine, forutsatt at du bor i et land som har moderne vannrensesystemer.

Ifølge en studie utført av Natural Resources Defense Council, er det ingen garanti for at flaskevann er noen mer eller mindre trygt enn vann fra springen. Faktisk er om lag 25 prosent av flaskevann vann fra springen som kanskje eller kanskje ikke har mottatt ytterligere filtrering.

Tegn på dehydrering

Uansett om du bruker springen eller flaskevann, må du være sikker på å få nok vann hver dag for å unngå dehydrering, som kan føre til elektrolyttforstyrrelser, sjokk, koma og nyresvikt hvis det blir alvorlig. Tegn på dehydrering er hodepine, tørste, redusert vannlating, muskelkramper, kvalme, oppkast, tørr munn, tørre øyne og svimmelhet.

Hvor mye vann trenger du?

Mengden av vann som trengs i kosten vil avhenge av din livsstil og din helse. Vanligvis må en sunn voksen ca. 2 liter hver dag drikke. Dette tilsvarer litt mer enn åtte 8-oz. briller per dag, ifølge Mayo Clinic.

Din vannbehovet vil øke hvis du trener tungt, er gravid eller ammer, er syk, eller bor i et veldig varmt og fuktig klima.

Hvordan å drikke mer vann

Tatt i betraktning hvor mye vann som trengs i kosten din, kan du bli skremt til å oppdage at du ikke drikker så mye som du burde. Hvis du ønsker å øke vanninntaket, kan du prøve følgende:

1) Ta med deg en flaske vann med deg når du kjører ærend og gjøre daglige aktiviteter utenfor hjemmet.
2) Hold et glass eller flaske med vann på ditt skrivebord.
3) Når du tisser, drikk et glass vann for å fylle opp systemet.
4) Legg en klemme av sitron eller lime juice til vann for å gi den litt smak.
5) Drikk et glass vann med hvert måltid.

Viktigheten av femur Bone

Femur er et avgjørende ben i menneskets anatomi. Fra det latinske ordet for "lår", er det beinet som gjør det mulig for mennesker å gå, hoppe og løpe.

Styrke

Femur er i stand til å motstå 30 ganger vekten av en gjennomsnittlig voksen, og dens tetthet gjør det til en kritisk komponent som ligger til resten av kroppen avhengig.

Beliggenhet

Benet utgjør en del av hofte ved acetabulum, og er også en del av kneet. Det er den som ligger nærmest benet benet til hovedstammen av menneskekroppen.

Lengde

Den gjennomsnittlige mannlige femur er 19 inches lang og nesten en tomme bred og i gjennomsnitt utgjør nesten 1/4 av den totale kroppshøyde av en privatperson.

Hardhet

Femur og den temporale ben av skallen er det sterkeste i kroppen. Humant evolusjon har gjort femur en meget slitesterk ben, og det er sammenlignbare i hardhet til betong.

Dyr

Femur er funnet i nesten alle pattedyr, frosker, fugler og øgler. Firbente dyr, som hunder og hester, bare har femur bein i bakbeina.

Viktigheten av kroppsøving i Middle School

Viktigheten av kroppsøving i Middle School


Ungdom møter enkel tilgang til stillesittende aktiviteter som å spille videospill eller overdreven bruk av datamaskinen mens fysisk aktivitet er oversett. Middel skoleelever utvikler sine holdninger til kroppsøving fordi de er overgangen til voksenlivet. Skolene kan delta i å fremme positive livsstil blant ungdomsskole elever ved å inkludere kroppsøving klasser for å oppmuntre til sosial utvikling, redusere forekomsten av livstruende sykdommer, fremme livslang helse, bedre studentenes faglige ferdigheter og generelle trivsel og øke fysisk form er nødvendig for utvikling .

Social Development

Kroppsøving klasser kan inkludere lagidrett og aktiviteter som krever studentene til å samarbeide i å jobbe mot et felles mål. Gruppe aktivitet fremmer sosial bonding over rasistiske og økonomiske barrierer fordi elevene fokusere på spillet heller enn å opprettholde eksklusive cliques, som er vanlig i ungdomsskolen. Deltakelse i fysisk aktivitet lærer også elevene til å ha større bevissthet om egen kropp, og når de ledsages av helse klasser, hjelper utdanne studenter på de fysiske og følelsesmessige endringer opplevde under oppveksten.

Redusere priser for livstruende sykdommer

I Michigan guvernørens råd for fysisk trening, helse og Sport, Dr. James M. Pivarnik indikerer at barn som er overvektig og lever stillesittende livsstil er mer sannsynlig å utvikle kroniske sykdommer. Historisk har fysisk aktivitet blitt foreskrevet for behandling av kroniske sykdommer som astma, cystisk fibrose og diabetes av helsepersonell, som oppfatter en kobling mellom mosjon og bedre helse.

Fremmer livslang helse

Strukturere kroppsøving i elevenes daglige rutiner, blir øvelsen avgjørende for en sunn og positiv livsstil. Dr. Pivarnik sier at "voksne fysisk aktivitet mønstre og aerobic fitness kan ofte spores tilbake til barndommen." Denne forbindelsen mellom barndom og voksenlivet fitness nivåer demonstrerer viktigheten av å oppmuntre elevene til å føre en aktiv livsstil i løpet av ungdom, inkludert ungdomsskole, slik at de bærer disse positive vaner inn i voksenlivet.

Fordeler Reach Beyond Umiddelbar Physical Fitness

Ifølge en uttalelse fra American Cancer Society, American Diabetes Association og American Heart Association of Physical Helse, studenter som deltar i sedvanlig fysisk aktivitet viser forbedringer i "akademiske resultater og kognitive evner" og samtidig redusere risikoen for "bruk av tobakk, søvnløshet, depresjon og angst. " Begynnelsen kroppsøving i skolen, eller tidligere, kan hjelpe til med denne utviklingen på dette tidlige stadiet av studentenes liv.

Promotion of Physical Fitness

Hovedgrunnen kroppsøving teller er at den omhandler fysisk form. Middel skoleelever må forholde seg til starten av puberteten, som inkluderer endringer i sine organer. Øvelsen utvikler og styrker kroppen, som gir studentene et grunnlag for fysisk vekst og utvikling. Ved å øke motorikk, koordinasjon, utholdenhet og smidighet, gjør fysisk aktivitet kroppen til å takle de fysiske endringer knyttet til oppvekst på en enklere måte.

Fugler og Salmonella

Fugler og Salmonella


Salmonella bor i tarmkanalen hos mennesker og dyr, inkludert fugler. Mange typer fugler, alt fra kjeler kyllinger til eksotiske kjæledyr til andunger, har blitt assosiert med Salmonella utbrudd. Om å spise en fugl eller holde en som kjæledyr, forblir Salmonella forgiftning en risiko. Sykdommen kan være dødelig i noen tilfeller.

Fugl til fugl Transmission

Alle arter av fugler er utsatt for salmonella-smitte, ifølge National Wildlife Health Center. Bakteriene spres lett fra fugl til fugl via direkte kontakt og ved inntak av mat eller vann som er forurenset med avføring fra en smittet fugl. Tegn av sykdom inkluderer ruffled fjær, diaré og slapphet. Noen fugler bære smitte, men viser ingen tegn til sykdom, noe som gjør det vanskelig for fugleeiere å skille friske fra syk før det er for sent.

Fugl til menneske overføring

Ifølge US Department of Agriculture (USDA), fugler infisert med Salmonella felle bakterier gjennom avføring, fjær støv, og nasal eller okulær sekreter. Infeksjonen er oftest overføres fra fugler til mennesker via innånding av forurenset luft, ifølge Avian Biotech International. Centers for Disease Control og Prevention (CDC) advarer om at Salmonellose kan inngås av mennesker 'kommer i kontakt med fugl avføring, bur og annet materiale som har kommet i kontakt med smittede fugler eller deres avføring.

Salmonella i Pet Birds

CDC advarer om at Salmonella er en av de viktigste sykdommer forbundet med pet fuglene som potensielt kan overføres til mennesker. Selv om det er lite sannsynlig at en ikke-eksotisk, non-farm kjæledyr fugl vil ha Salmonella, CDC advarer om at faren er i ikke å vite, først og fremst fordi en infisert pet vil ikke nødvendigvis virke syk. Importerte fugler eller villfanget fugler utgjør en større risiko, som flere Salmonella utbrudd har vært knyttet til fugler fra andre land.

Salmonella i Chicks og andungene

CDC advarer ikke å kjøpe kyllinger som kjæledyr for barn fordi kyllinger er tilbøyelige til å bære Salmonella, og små barn har høy risiko for å bli dødelig syk hvis de blir smittet av bakterien. Fordi babyer og småbarn, spesielt, har en tendens til å sette ting i deres munn og røre munnen etter klining dyr, er risikoen verdt å beskytte barn mot. Salmonella har også vært knyttet til andunger. I april 1991, for eksempel, ble en Salmonella utbrudd forårsaket av baby ender samt kyllinger. Rapporterte CDC at tre stater identifisert 22 tilfeller av Salmonella Hadar infeksjon i at utbruddet.

Salmonella i fjørfe og egg

De fleste amerikanske tilfeller av Salmonella sykdom oppstår når bakterier overføres av menneskenes spise mat som er forurenset med dyr avføring, ifølge CDC. Dette inkluderer fjærkre og egg. Selv grundig matlaging forurenset fjærfe til 165 grader vil drepe bakterier, ifølge USDA, kan krysskontaminering likevel forårsake en sykdom. For eksempel, hvis rå kylling berører en vask eller skjærebrett eller benkeplate eller kniv og er ikke riktig sterilisert før noen andre, eller en annen mat kommer i kontakt med det, noen kan fortsatt bli syk. Sykdommen kan bli ytterligere spres av en infisert person ikke vaske hendene etter å gå på badet og deretter komme i kontakt med en annen person eller mat.

Hvordan å holde fugler unna vindturbiner

Holde fugler fra å bli drept av tre turbiner er en virkelig paradoksalt problem. Selv om behovet for å utvikle fornybare energiressurser er blitt stadig tydeligere, er det ikke ønskelig fra et miljøsynspunkt å ha dyr drept i prosessen. Compounding problemet er at ingen metode med en høy suksessrate har ennå ikke blitt utviklet for å holde fugler unna vindturbiner. I stedet finnes en rekke fremgangsmåter som noe letter problemet, men med blandede resultater.

Bruksanvisning

•  Fjern fuglereder fra områdene rundt vindturbiner.

Bruk høylytte noisemakers å skremme fugler. Disse inkluderer eksplosjoner fra luftkanoner og hagler. Spille nød- og sirene lyder på høyttalere.

Installer elementer rundt vindturbinene for å skremme fuglene. Eksempler er silhuetter av hauker, fugleskremsler, ballonger med bilder av store øyne, blinkende lys og fakler.

Installer radar rundt tre turbiner. Denne metoden har vist seg å være mest effektiv med ball. Flaggermus er drevet bort av ørsmå mengder av lyd generert av radarsignaler. Radar ikke holde fugler unna, men kan midlertidig stenge vindmøller når den oppdager en flokk med fugler som kommer i deres retning.

Pave rundt vindturbinene for å holde fugler fra leter etter mat i det området. Dette er selvsagt ikke en meget miljøvennlig løsning.

Skyt noen fugler med en hagle. Dette er den minst miljømessig attraktiv løsning av alt.

Tips og advarsler

  • Bruke visuelle og støy lage enheter samtidig. Flytt de visuelle elementer designet for å skremme fugler rundt. Fugler vil bli vant til dem hvis de står stille.
  • Det kan ta litt tid for fuglene å bli skremt av dine skremselspropaganda. Fortsett å prøve å skremme fuglene med ulike enheter i minst en uke.

Om viktigheten av håndvask

Om viktigheten av håndvask


Våre hender utføre hundrevis av oppgaver i en gitt dag. Fra vaske ansikter, håndtering mat og ta ut søppel til å hilse fremmede, skjelvende hender og holde dører for andre, hender jobbe hardt. Dessverre hender også bære en mengde bakterier, sykdommer og infeksjoner. I denne artikkelen vil vi diskutere viktigheten av håndvask, risiko forbundet med urene hender, og noen fordeler av å holde hendene rene.

Historie

Over 100 år siden, wiener legen Ignaz Semmelweis først oppdaget viktigheten av håndvask og pioner de tidlige fasene av sykdomskontroll. I Wiener sykehuset der Dr. Semmelweis praktisert, ble fødselspermisjon pasienter kontrahering dødelige sykdommer. Dødsraten for innlagte mødre var fem ganger høyere enn for de kvinnene som fødte i sine hjem. Praktikanter som behandlet noen av disse kvinnene deltok anatomi klasse og jobbet med kadavre før du starter sine fødselspermisjon runder. Det var ingen retningslinjer for hygiene i denne perioden. Derfor studentene gikk rett fra arbeidet med kadavre til rørende menneskelige pasienter, overføre patogener med skitne hender.

Med dødeligheten fortsetter å klatre, Dr. Semmelweis gjennomførte et eksperiment som sikret litt mer enn latterliggjøring blant lagkameratene. Han gjorde det obligatorisk for studentene å vaske hendene etter arbeid med kadavrene før de kunne behandle kvinnene i fødeavdelingen. Etter en kort periode, føde dødelighet falt dramatisk.

I 1843, i USA, Dr. Oliver Wendell Holmes også anerkjent nødvendigheten av rene hender i behandling childbed feber som er forårsaket av Streptococcus pyogenes bakterier. Hans synspunkter møtt med mindre enn fantastisk mottakelse. Når Dr. Josephine Baker opprettet et hygieneprogram for barnevernsarbeidere i 1910, misfornøyde leger begjært ordføreren å stanse dette programmet som ble ødelegge deres praksis ved å gjøre barna friske.

Til tross for de kjente risikoer forbundet med uriktig håndvask, fortsetter spredning av sykdom og sykdom i hele verden, og bidrar til mange epidemiske sykdommer i fattige land.

Fakta

Rene hender er # 1 måte å hindre spredning av sykdommen fordi den vanligste modusen for bakterie transport er hendene. En kvadratcentimeter av huden holder omtrent 1500 bakterier. Og, har den gjennomsnittlige skrivebord 21.000 bakterier i en kvadrattomme.

Godt over to millioner pasienter i USA vil få noen form for infeksjon helt uten tilknytning til en sykdom i løpet av et sykehusbesøk hvert år i USA alene, ifølge Centers for Disease Control and Prevention, noen som skyldes feil håndvask prosedyre.

Risikofaktorer

Bakterier lurer overalt. Faktisk er det umulig å unngå alle bakterier, men rene hender vil hindre spredning av bakterier som forårsaker sykdom og sykdom. Bakterier elsker å innkalle på leker, dørhåndtak, mobiltelefoner, håndvesker / vesker, handlekurver, fjernkontroller og lysbrytere.

Hvilket som helst sted som har massevis av mennesker trafikk har også mange bakterie trafikk. Tenk på dine hender som Public Transit System for bakterie befolkningen. Her er noen vanlige former for bakterie fordeling:

Mat. Når du håndterer mat uten å vaske hender eller bruk av vernehansker, vil bakterier hoppe fra overflate til overflate, noen ganger resulterer i matbårne sykdommer Body for hånden til overflaten. Når du gni øynene, eller glatt tilbake håret ditt eller berøre noen del av deg, og deretter berøre noe eller noen andre, har du lykkes transportert bakterier. Kontakt med noen som er syke. Selv om det ikke er synlige symptomer, hvis du berører noen som er syk, for eksempel et barn med feber eller diaré, vil disse bakteriene reise med deg før du vasker hendene. Kontakt med dyr. Hvis du har kjæledyr, du er vanligvis bundet til å ha mye kontakt med dem i løpet av dagen. Alle disse valpe kysser og katt bad, men vil forlate deg belagt med en overfladisk kjennskap til dyre bakterier som også kan forårsake sykdommer hos mennesker.

Funksjon

Ikke bare er det viktig å vaske hendene på en jevnlig basis, er det viktig å øve riktig teknikk. En rask skylling under en kald trykk gjør ingenting, men får bakteriene våt. For å drepe disse usynlige passasjerer, må du følge disse trinnene for riktig håndvask:

-Wet Hendene med veldig varmt vann (så varmt som du tåler det)
-Bruk Bar eller flytende såpe og skum godt
-rub og skrubbe hendene kraftig i minst 20 sekunder
-Sørg for at å rense alle overflater, inkludert håndledd, baksiden av hendene, mellom fingrene og under fingerneglene
-thoroughly skyll å fjerne all såpe
-Tørr med rent tørt håndkle eller papir håndkle

Fordeler

Den eneste virkelige fordelen av håndvask er at det hindrer spredning av smitte og sykdom. Å ha rene hender, men lar deg føle mer beskyttet som du går gjennom dagen. Rene hender er viktig for å opprettholde god helse.

Viktigheten av døgnrytme

Viktigheten av døgnrytme


En persons døgnrytme er den naturlige rytmen kroppen hans vedtar å bestemme hans søvnsyklus. Det er et vidt begrep som gjelder for naturlige rytmer som oppstår i en 24-timers syklus, og kan vise til å sove, spise og andre mønstrede atferd. Døgnrytme er en biologisk metode for å sikre at dyr og planter få resten og næringsstoffer de trenger på en jevnlig basis. Forstyrrelser i en døgnrytme, spesielt rytmene av søvn kan ha uttalt negativ innvirkning på et menneske.

Sørg for skikkelig hvile

Under søvn, en kroppens celler reparere seg selv, og kan fylle opp kroppen på måter den ikke kan mens kroppen er aktiv. Cirkadianske rytmer er ment å sikre at en person hviler hver natt. Hvile gjør at hjernen til å begå informasjon lært i løpet av dagen for å minne, øker mental funksjon. Det påvirker også humør og atferdsmessige helse, som en person fratatt søvn er høyere risiko for hypertensjon, angst, irritabilitet og depresjon

Søvn avbrudd Disorders

Lidelser forårsaket av forstyrret døgnrytme relatert til søvn inkluderer søvnløshet, jetlag, forsinket søvnfase syndrom og avansert søvnfase syndrom. Hver av disse lidelsene resulterer i en forstyrret søvnmønster, som alle kan føre til søvnighet på dagtid og rastløshet om natten.

Sørg for riktig næring

En kropp trenger drivstoff for å kunne drive, og døgnrytmen som ber biologiske skapninger å mate på en tidsplan sikrer at drivstoffet er tatt inn. Riktig næring av en kropp hjelper opprettholde fysisk funksjon, mental årvåkenhet og generell helse. Kaloriinntak er nødvendig for å holde en kropp i bevegelse, selv om planene for å spise vil variere fra person til person.

Matinntak Disorders

Når en persons naturlige behov for å ta i kalorier er forstyrret, kan hun lider av underernæring, vitaminmangel og selv sult. Forstyrre kroppens naturlige døgnrytme i forhold til matinntak fratar kroppen av drivstoffet den trenger å flytte, funksjon og tenke. Underernærte kropper har en lavere toleranse for sykdom og utmattelse.

Viktigheten av å vite medisiner bivirkninger

Ifølge MedTerms, er en bivirkning noe et medikament gjør det ikke er det foreskrevne formål. Å vite bivirkninger av alle medisiner du tar vil hjelpe deg å holde vakt i tilfelle at de oppstår, slik at nødvendige tiltak kan iverksettes.

Impact

Når en person vet bivirkningene av medisinen hun tar, hun er bedre rustet til å ta en beslutning om hvorvidt dette er en hensiktsmessig medisinsk behandling for henne. Bivirkningene av noen behandlinger kan gjøre noen mennesker velger ikke å ta medisiner eller for å forfølge en annen behandling alternativ.

Effekter

Hvis et medisinsk nødstilfelle eller alvorlig komplikasjon oppstår som et resultat av medisinsk behandling, en person som er klar over at dette er en mulig bivirkning av medisinen kan raskere oppsøke nødvendig medisinsk behandling.

Ledelsen

Folk som tar medisiner som har kroniske men ikke nødvendigvis alvorlige bivirkninger kan lære strategier for å håndtere bivirkningene.

Overvåking

Noen bivirkninger krever overvåkning, slik som ytterligere testing, for å oppdage. Når legen og pasienten er klar over disse bivirkninger, kan tilsetting gjøres for å overvåke tilstedeværelsen av disse bivirkninger, ifølge Arthritis dag.

Betraktninger

Å vite de mulige bivirkninger av et medikament er en forbruker har rett. Dette er skissert i Forbruker Bill of Rights og ansvar skapt av Advisory Commission on Consumer Protection og kvalitet i helsesektoren, ifølge Medline Plus.