Digidexo.com

tykke slim magesår

Hva er noen symptomer på Entropion i en hund?

Hva er noen symptomer på Entropion i en hund?


Entropion er en genetisk tilstand som påvirker en hunds øyne, forårsaker øyelokk å kaste innvendig. Entropion vanligvis påvirker valper og kan påvises bare noen måneder etter fødselen, men eldre hunder kan bli påvirket. Entropion kan noen ganger bli reversert med et enkelt kirurgisk prosedyre utføres av en veterinær. Det er mer vanlig hos raser med flate ansikter.

Innad Rolling Øyelokk

En av de vanligste symptomene på entropion er en innad rullende øyelokk. Ifølge The Pet Wave nettside, kan entropion oppstå på øvre øyelokk, nedre øyelokk, eller begge deler. Inversjon av øyelokket fører pels å gni mot en hund hornhinnen, som kan alvorlig påvirke synet. Inverterte øyelokkene kan også forårsake magesår å danne på en hund cornea som resultat av øyevippene gni mot den del av øyet. Veterinærer bruker et fargestoff for å påvise magesår.

Skraping på Eyes

Entropion er en smertefull, ubehagelig tilstand for hunder. Av denne grunn, riper eller skraper med poten på øynene er et vanlig symptom. Denne atferden, mens varsler en eier til hans hundens ubehag, ikke lindre smerten forbundet med entropion. Din veterinær kan foreskrive øyedråper for smertelindring. Dyrlegen kan også kreve at hunden din bære en spesiell kjegleformet krage rundt halsen som forbyr hund fra skraping på det angrepne øyet. Selv om hunden kan mislike iført dette apparatet, vil kjeglen spare hunden unødvendig smerte for uhell skrape hennes øye øyet helbreder

Rive eller Discharge

Mange hunder som lider av entropion erfaring overdreven rive fra de berørte øyet, noe som gjør området rundt det øyet vått å ta på. I tillegg til å rive og myse øynene, kan en hund som led av entropion oppleve en tykk, slim-aktig utladning.

Manglende reaksjon på anestesi

Den omvendte øyelokk av en hund som lider av entropion vil ikke reagere på en bedøvelse. Dette er viktig å skille den fra en annen tilstand-blefarospasme-som ofte forveksles med entropion. Hvis en veterinær administrerer en aktuell bedøvelse, vil den omvendte øyelokk forsvinne dersom hunden lider av blefarospasme. Hvis øyelokket forblir invertert, er det sannsynlig at en hund lider av entropion.

Grapefruktkjerneekstrakt & Sinus infeksjoner

Grapefruktkjerneekstrakt & Sinus infeksjoner


Bihulebetennelse og bihulebetennelse er betennelser i sinus og nesegangene, ifølge eMedicineHealth. En hodepine eller trykk i øyne, nese og kinn området er symptomer. Hvis en person har en bihulebetennelse, kunne hun også ha en hoste, feber, dårlig ånde og tett nese. Ifølge LearningHerbs.com, bihulebetennelse er den øverste årsaken til legebesøk. Naturlige behandlinger kan bidra til å lette smerte og lidelse.

Betydning

Grapefruktkjerneekstrakt lindrer symptomene på bihulebetennelse, ifølge LearningHerbs.com. De bemerker at grapefruktkjerneekstrakt er den mektigste urte antibiotika og soppdrepende. På grunn av sin styrke, anbefaler de at du spe den med vann før bruk.

Betraktninger

LearningHerbs.com anbefaler at alle som er utsatt for bihulebetennelse eller noen som får en og annen tett nese på grunn av forkjølelse bør få en neti potten, en pott som brukes til å rense ut nesegangene. De hevder at neti potten er det beste middel for bihulebetennelse.

Bruk

Hvis du har en bihulebetennelse og en neti pott, bare legge til et par dråper grapefruktkjerneekstrakt til neti potten med litt varmt vann. Ellers fortynne grapefruktkjerneekstrakt i varmt vann og fylle en nasal sprøyta. Spray den opp i nesen hver time før symptomene avta.

Case Study

En pasient som lider av kronisk bihulebetennelse prøvd alt, inkludert kirurgi, for å lindre sinus problemer. Han oppdaget en studie utført ved Mayo Clinic, publisert i ScienceDaily.com, som viste sopp å være årsaken til de fleste bihuleproblemer. Denne pasienten fant at grapefruktkjerneekstrakt er en kraftig soppdrepende middel. Etter blanding av grapefruktkjerneekstrakt med vann og ved hjelp av den som en nesespray, denne pasienten fikk lettelse etter bare en uke. De tykke slim i nesen hadde tynnet, stuffiness hadde gått ned, hodepine forsvant, den brennende inne i nesen stoppet og uskarpe øyne ryddet opp.

Hvor kjøpe

The Mayo Clinic studie viste at medisiner og antibiotika var ikke effektive for bihuleproblemer fordi de målrette bakterier, ikke sopp, som de fant, er årsaken til de fleste bihulebetennelse. Hvis du ønsker å gi grapefruktkjerneekstrakt en prøve, kan du finne det på de fleste helsekostbutikker eller naturlig mat co-op, ifølge LearningHerbs.com.

Medisinsk Informasjon om Allergisk Fungal Bihulebetennelse

Medisinsk Informasjon om Allergisk Fungal Bihulebetennelse


"Ifølge Merck Manuals Online Medical Library, fra 10 til 15 millioner mennesker i USA lider av bihulebetennelse hvert år. De fleste tilfeller av bihulebetennelse resultatet fra virus- eller bakterieinfeksjoner; derimot, kan mugg og sopp forårsake en mer alvorlig form for bihulebetennelse kjent som allergisk sopp bihulebetennelse (AFS). Aspergillus er den dominerende sopp som bidrar til AFS. Mens vanlig, allergisk sopp bihulebetennelse er en av de minst forståelige typer sopp bihulebetennelse; derfor er vanskelige diagnosen.

Tegn og symptomer

Symptomer på AFS er hodepine, alternerende rennende og tett nese, tykk nese, nesepolypper, hevelse i ansiktet og ubehag, dårlig ånde og tap av balanse.

Diagnose

Xrays og blodprøver kan avsløre tilstedeværelsen av AFS. Allergen hud tester kan avgjøre hvilken type sopp som forårsaker allergi. I tillegg er tilstedeværelsen av nesepolypper og tykk slim øke sjansene for en diagnose av AFS. "Nesepolypper er til stede i 85 prosent av AFS pasienter, ifølge Aspergillus Trust (Pasient Advocates Group), en organisasjon som undersøker effekten av Aspergillus sopp.

Komplikasjoner

Komplikasjoner av AFS inkluderer tap av luktesans, blokkerte luftveier og lunge infeksjoner.

Behandling Alternativer

Antibiotika, kortikosteroider, sopp-kampene spray eller piller og miljø mold fjerning er de vanligste behandlinger for AFS. Disse alternativene bekjempe infeksjoner, redusere nasal hevelse og redusere sjansene for symptom tilbakefall. I alvorlige tilfeller kan kirurgi være nødvendig.

Fremtidige Forventninger

Mens mange pasienter bedre med vedvarende steroide behandling, er AFS vanligvis et tilbakevendende lidelse. Legemidler som øker immunforsvaret og kontinuerlig overvåking av miljø sopp og mugg kan gjøre tilbakefall sjeldnere.

Tegn på astma hos voksne

Selv om astma ofte utvikler seg i barndommen, dette påvirker kronisk lungesykdom mange voksne. Av de titalls millioner av amerikanere med astma, tre fjerdedeler av dem er voksne. I noen tilfeller kan sykdommen ikke påvirke dem til voksen alder. De eksakte årsakene til astma er ukjent, men mange voksne tilfeller har blitt sporet tilbake til allergiske eller luftveislidelser, mange av dem med opprinnelse i barndommen.

Funksjoner

Symptomer på astma hos voksne er generelt de samme som for et barn. Alvorlighetsgraden av symptomene kan variere fra mild kortpustethet til alvorlig tungpustethet, en tilstand der lungene avgir en plystrende lyd når du puster. Tegn på et astmaanfall hos voksne inkluderer tungpustethet, en stram følelse i brystet og kortpustethet. Medfølgende signaler om et angrep inkluderer en rask puls, hoste, og i noen tilfeller svette. Under hoste passer, pasienten utviser ofte en tykk slim.

Advarsel

Astmaanfall kan være farlig, selv dødelig. Tegn på en livstruende angrep inkluderer grunne pust som brystet strever for å puste, en blåaktig hudfarge, og tap av bevissthet. I tillegg kan området rundt ribbene har en strammet eller "suges inn" utseende. Eldre astma pasienter kan være mest utsatt for livstruende astmaanfall, men disse angrepene kan påvirke voksne i alle aldre, uavhengig av generell helse.

Betraktninger

Mange voksne astma pasienter har allergiske tilstander som utviklet seg i barndommen. Eksponering for disse allergener kan føre til astmasymptomer. Vanlige allergener for voksne og barn med astma inkluderer støvmidd, pollen, mugg og sopp, og kjæledyr dander. I tillegg kan luftveisinfeksjoner spille en rolle i tilfeller av hva noen leger kaller "voksen angrep astma."

Potensial

Astmasymptomer kan ikke vises umiddelbart etter eksponering for allergener eller irriterende stoffer, men kan bygge seg opp over en periode på timer eller dager. Når astmaanfall avta hos voksne, kan lungene og luftveier forblir betent selv om de ikke opplever flere symptomer.

Identifikasjon

Fysisk aktive voksne, så vel som barn, kan oppleve det som kalles "anstrengelsesutløst astma" etter perioder med intens fysisk aktivitet. Dette er en begrenset form for astma som viser mange av de samme symptomene. I tillegg, om lag 75 prosent av astmapasienter opplever natta, eller nattdyr, astma mens han sov. Angrep kan forekomme sent på kvelden, og kan være knyttet til noen tilstander forbundet med søvn, slik som søvnapné.

Funksjoner av progesteron under svangerskapet

Graviditet er en spennende tid for par. Mange prøver desperat å bli gravid, mens andre rett og slett elsker de unike kvaliteter som barna bringe til deres voksende familie. Graviditet er en ganske fantastisk og komplisert prosess. Mange gravide kvinner opplever symptomer under svangerskapet, inkludert forstoppelse, diaré, ømme bryster og kosttilskudd endringer. Disse symptomene er faktisk bivirkninger av et hormon som spiller en viktig rolle i svangerskapet: progesteron.

Progesteron Produksjon

Eggløsningen skjer når en cyste sprekker å slippe et egg. Dette cyste, kalt en corpus luteum, forblir på eggstokk og utgivelser progesteron i forberedelse til graviditet. Hvis befruktning ikke skjer, cysten helbreder, og en annen menstruasjonssyklus begynner. Hvis befruktning skjer, forblir corpus luteum på eggstokken for første trimester av svangerskapet. Det fortsetter å slippe progesteron inntil morkaken modnes i slutten av første trimester, eller uke 12 av svangerskapet. Ved morkake modning begynner morkaken slippe progesteron og corpus luteum forsvinner.

Livmorkontraksjoner

Livmoren er en muskel organ som utstøter sine indre innholdet. Progesteron hindrer livmorkontraksjoner ansvarlige for dette. Det er i løpet av andre halvdel av menstruasjonssyklusen, i nærvær av progesteron-sekresjon corpus luteum, at endometriet proliferates i forberedelse til graviditet. Dette er i respons til nærværet av progesteron. Når progesteron nivåene reduseres, kaster livmoren endometriet, en prosess som kalles menstruasjon. Under graviditet, reduksjon av progesteron gjør at livmoren til å trekke seg sammen og fødsel til å skje.

Brystvev

Progesteron stimulerer veksten av brystvev. Melkekjertler og kanaler utvikle seg i forberedelse til amming. Blodstrømmen til brystvevet øker, noe som kan bidra til ømme bryster. I løpet av denne utviklingsmessige stadiet, nærværet av progesteron hemmer laktasjonen. På slutten av svangerskapet, når progesteronnivået faller og fødsel starter, skjer amming.

Slim Plug

Livmorhalsen er lukket med en tykk, slim plugg under svangerskapet. Dette mucus plug inneholder antistoffer og beskytter graviditet fra bakterier. Nedgang i progesteron nivå fører til tap av slim plugg. Livmorhalsen gjennomgår et par endringer før dette skjer, men. Livmorhalsen tynner, en prosess som kalles utslettelse. Livmorhalsen begynner også utvider seg, eller åpen. Det er med utbruddet av effacement og utvidelse at slimpluggen tynner og er utladet. Arbeiderpartiet kan skje i løpet av flere dager med slimpluggen utslippet.

Blokker Maternal Lymfocytter

Kroppen kan reagere på en graviditet som det er et fremmedlegeme. Mors lymfocytter - T-celler og B-celler - normalt ville angripe morkaken, en reaksjon som kalles vev avvisning. Denne vevsavstøtning ville oppstå i trombose, eller blodpropp, i placenta, noe som resulterer i fosterdød. Nærværet av progesteron hindrer de maternale lymfocytter fra å angripe placenta.

Hvordan bli kvitt slim Etter en kald

Hvordan bli kvitt slim Etter en kald


Tykk, discomfiting slim kan være et resultat av vedvarende bihulebetennelse eller kjølvannet av en forkjølelse. Uansett, kan noen selvhjelpstiltak øke komforten og hastighet helbredelse. Faktisk vil tipsene som tilbys her forbedre sinus helse generelt.

Hvordan bli kvitt slim Etter en kald

•  Drikk rikelig med vann. Tykk, stilleflytende slim er et signal til å drikke mer vann. Den vanlige visdom er åtte glass vann om dagen, men Mayo Clinic påpeker individuelle behov varierer. Selv mild dehydrering, ifølge Mayo Clinic, får deg til å føle deg sliten. Og det sikkert fører til en fortykkelse av sinus sekreter. For å være sikker, anbefaler Mayo Clinic mellom ni og 13 kopper drikker per dag.

•  Legg fuktighet til luften. En annen måte å løsne slim er å bruke en vaporizer eller luftfukter. Spesielt om vinteren, når forkjølelse og bihulebetennelse er utbredt, tørre innendørs varme angrep bihulene. Ifølge US Department of Health and Human Services, kan en kul-tåke luftfukter eller damp vaporizer løsne slim. Det er best å bruke vann, og for å være sikker på at filtrene er rene og mugg-fri.

Skyll bihulene. En annen, mindre kjent tilnærming til lindrende plugget lomme passasjer er å bruke sinus vanning. The Mayo Clinic antyder en saltholdig løsning av ¼ ts. salt til 2 kopper kroppstemperaturen vann. Ved hjelp av en pære sprøyte, klem løsningen i hvert nesebor, så la det flyte ut igjen fra neseborene. Dette vil lindre irritert passasjer og kan bidra til å fortynne og fjerne slim. Dersom du har tilbakevendende problemer, kan det være verdt det å investere i en enhet som en Waterpik eller Interplak med en nasal vanning vedlegg. Den pulserende handling har vist seg å forynge skadet nesegangene og sinus hulrom. Hvis arbeidsplassen er spesielt tørr, tote langs en liten klemme flaske saltoppløsning, som er tilgjengelig i apotek (se Ressurser).

Hint

  • Puss nesen forsiktig. Noe så enkelt som å blåse nesen hardt kan faktisk kjøre slim dypere inn i sinus hulrom. Resultatet kan være en økning i antallet og varigheten av bihulebetennelse.

Hvordan bruke en lyspære sucker å Fjern Newborn slim

Hvordan bruke en lyspære sucker å Fjern Newborn slim


De fleste sykehus utstyre foreldre med en pære sucker for deres nyfødte. Det er en effektiv måte for å fjerne slim fra munnen og nesen. Denne enheten ligner en liten kalkun Baster og opererer etter samme prinsipp, suging. Følg noen enkle retningslinjer å bruke en lyspære sucker riktig.

Hvordan bruke en lyspære sucker å Fjern Newborn slim

Hold din nyfødte i armene eller på knærne. Vippe hodet litt bakover.

2 Direkte spissen av pæren sucker bort fra nyfødt. Klem pæren til sidene grotten i helt. Dette presser luften ut av pære.

•  Plasser tuppen av pære sucker i hjørnet av barnets munn og samtidig opprettholde presset på pæren. Slipper gradvis grep på pære. Dette trekker slimet i pæren. Fjern spissen fra munnen.

Pek tuppen av enheten inn i en vev og kraftig presse pære 2 til 3 ganger for å fjerne innholdet.

Gjenta trinn 2.

Sett tuppen av pære sucker i ett nesebor. Opprettholde trykket på pæren. Ved hjelp av fingertuppen forsiktig trykk babyens andre neseboret innover for å lukke det. Slipp pæren sakte å samle slim. Gjenta for det andre neseboret.

Rengjør pære sucker. Gjenta trinn 4. Vask pæren sucker med såpe og vann. Med jevne sterilisere den i kokende vann i 10 minutter.

Hint

  • Bruk noen dråper av saltvann for å myke tykke, tørre nasal slim før du bruker pære sucker.
  • For å unngå nasal irritasjon hos det nyfødte, ikke bruk pæren sucker mer enn fire ganger på en dag.
  • For å hindre at nyfødte fra choking, alltid fjerne slim fra munnen først, etterfulgt av nesen.

Effekter av Slimming Tea

Slanking te er tilgjengelig uten resept som et naturlig supplement til hjelp i vekttap. Te inneholder flere ingredienser som øker avføring, slik at dieter kan gjennomgå en naturlig avgiftning prosessen og potensielt miste pounds og inches.

Avføringsmiddel effekter

Slanking te inneholder vanligvis en kombinasjon av rabarbra rot, Senna og lakserolje som fungerer som kraftige avføringsmidler; disse bidra til å fremme økt avføring i løpet av dagen.

Dehydrering

Hvis dieter er å beholde vann, ingredienser som asparges rot ekstrakt og silica fungerer som naturlige diuretika; vekttap kan være et resultat av tap av overskytende væske.

Økt energi

Noen typer slanking te inneholder grønn te, bitter appelsin, Garcinia cambogia og grapefrukt ekstrakter som øker årvåkenhet, fungerer som diuretika og gir en energi boost.

Potensielle farer

Ved hjelp av avføringsmidler på regelmessig basis kan føre til skader på mage-tarmkanalen, ekstreme dehydrering og elektrolyttforstyrrelser; overforbruk av appetittdempende midler og energi boosters kan også føre til avhengighet (se referanser).

Advarsler

Slimming te ikke er godkjent av US Food and Drug Administration, og er i stedet tilgjengelig som et supplement; Noen mennesker kan oppleve uønskede bivirkninger fra ingrediensene.

Slim Cures

Det er mer enn syv hundre forhold som fører til en opphoping av slim, alt fra bronkitt til kreft. De mest erfarne typer slimproduksjon oppstå som rennende nese, høy feber og tett nese. Slimet er produsert av slimhinner, hvilken linje vev som er involvert med absorpsjon og sekresjon eller som kommer i kontakt med det ytre miljø. De finnes i lungene, anus, kjønnsorganer, ører, nese og munn.

Når slimet blir for mye

Hensikten med mucus er å beskytte overflater ved å smøre dem med en substans som kalles mucin. Vanligvis hos friske personer, har slim en tynn konsistens og er klar og vassen. Infeksjoner og andre lidelser kan produsere slim som er gul-grønn, tykk, og jellylike. Dette skyldes at den prøver å skylle ut forurensninger. På disse tider opphoping av slim kan bli smertefullt og problematisk. Selv om du absolutt ikke ønsker å kvitte kroppen helt av slim, det er tider når du trenger for å få det under kontroll.

Over-the-counter anti-mucus medisiner

Nesespray og dråper er noen ganger anbefalt å behandle alvorlig lunger. Disse spray bør ikke brukes i mer enn to til tre dager om gangen, ellers kan de forverre symptomene. Eksempler er afrin og Mucinex.

Expectorants bidra til å løsne opphoping av slim i brystet og halsen for å gjøre det enklere å utvise naturlig. Eksempler er guaifenesin og Sudafed.

Antihistaminer er anbefalt for slim overproduksjon forårsaket av høysnue eller allergi. De blokkerer effekten av histamin, som forårsaker rennende nese og sår hals. Eksempler er Claritin og Benadryl.

Bruke Nasal Vanning

Neseskylling, også kjent som nasal lavage, er en populær metode for rensing av nesehulene og bihulene. Neti potter, små leirpotter med spouts, blir ofte brukt i disse dager for å forenkle prosessen. Først kjelen er fylt med en oppløsning av saltvann og natron. Du kan deretter sette tuten av neti potten til neseboret og tips hodet til den ene siden slik at væsken kommer inn i neseboret og kommer ut nedover baksiden av halsen. Du spyttet da væsken ut og gjenta på den andre siden. Prosessen hjelper skylle ut forurensninger og fjerne overflødig slim.

Ved hjelp av en Steam inhalator

En damp inhalatoren er et annet alternativ for rydding bygget opp slim. Du kan kjøpe en elektrisk damp inhalator fra et apotek. De er enkle å bruke. Du bare skylle og fylle reservoaret til ønsket nivå. Juster temperaturkontroll og når du er klar bruke maske eller åpne inhalatoren lufthull, slik at dampen til å skrive inn nesegangene. For en lignende effekt kan du bruke en bolle med dampende vann og plassere ansiktet nær vannet, med et håndkle drapert over hodet og bollen.

Hvordan bruker jeg Slim i 6?

Hvordan bruker jeg Slim i 6?


Bruk Slim i 6 program for å hjelpe bli kvitt uønsket vekt og få magre, sterke muskler. Slim i 6 er et vekttap program som hevder du kan miste vekt og inches i seks uker hvis du følger programmet. Slim i 6 ble utviklet av Beach Body å gi en trening for hele kroppen med en rekke videoer, og det gir et vekttap diett plan for å gå sammen med treningen. The Beach Body nettstedet inkluderer støtte fora for folk som er interessert i å følge Slim i 6 plan.

Hvordan bruker jeg Slim i 6?

•  Kjøpe DVDer og Slim i 6 pakken fra Beach Body hjemmeside. Pakken vil inneholde DVDer, en diett retningslinje og motstand band. Meld deg på Beach Body fora, slik at du kan stille spørsmål og kommunisere med andre om Slim i 6 system.

Mål din midje, hofter, lår og armer med målebåndet som følger med Slim i 6 program. Skriv ned dine mål før du begynner å arbeide ut. Dette vil tillate deg å se kroppen din endring som du delta i programmet.

Les instruksjonene som kommer i "Enkle steg til suksess" guide og følge instruksjonene mens du endre din livsstil med Slim i 6 program.

Sette opp til videoen som er laget for å starte kroppen skiftende din erfaring, "Start It Up" treningsprogram. Dette programmet er utgangspunktet for din Slim i 6-opplevelse. Utøve så mange ganger som er anbefalt av "Enkle steg til suksess" guide. Når du har mestret den starter den opp treningen, kan du forsøke neste treningsøkt.

Oppgave hardere ved å bruke "Ramp It Up" treningsprogram. Dette treningsprogram tar det du har lært fra "Start It Up" program og bringer din trening til neste nivå. Den treningen er designet for å "sprenge" kalorier bort og hjelpe deg å få mager muskel.

Bruk "Burn It Up" video for å fullføre treningen regiment og fortsette å bygge muskelmasse samtidig å bli kvitt fett. Tren med video og følge trenerens instruksjoner om å få de beste resultatene.

Les kosthold retningslinjene i "Six Day Express" diett plan og følge dietten plan for de første seks dagene på programmet. Deretter fortsetter å jobbe med å endre dine kostholdsvaner ved å spise sunt og følge Slim i 6 retningslinjer.

kartlegge utviklingen på "Motiverende Calendar" og se når kroppen endres. Dette bør få gjort en gang i uken slik at du kan se hvordan dine målinger på ulike områder av kroppen din går ned.

Hint

  • Konsultere legen din før du starter et vekttap program.
  • Få motiverende støtte i Slim i 6 forumet når du er motløs.

Øvelser for et stramt mage

For at mageområdet for å miste fett og blir tett og tonet, må utholdenhetstrening, så vel som en redusert kaloriinntak kan utføres. Ifølge University of New Mexico, er det viktig å utøve Mage tre til fem ganger per uke. Før du starter et treningsprogram og kosthold program, diskutere alle bevegelser og endring i kostholdet med legen din.

Full Body Crunch

Full body crunch engasjerer hele mageregionen, som omfatter de øvre, nedre og skrå muskler, for å stramme magen. Denne øvelsen kan endres for avanserte fitness nivå brukere så vel som for de som er bare begynnelsen for en abdominal trening rutine. Til å begynne denne øvelsen, må du fjerne alle hindringer i rommet og hvis du har en treningsmatte, legg det på gulvet.

Begynn denne øvelsen ved å ligge flatt på ryggen og bringe hendene bak hodet på samme måte som en standard knase. Mens holde knærne bøyd, ta bena i luften, så knærne er rett over hoftene. Engasjer Mage ved å løfte brystet opp fra bakken og trekke knærne opp mot skuldrene. På toppen av denne bevegelsen, klem av magemuskler og deretter senke den øvre og nedre kroppen tilbake til utgangsposisjonen.

For mer avanserte brukere, legge ankel vekter til underkroppen, noe som vil kreve Mage og hip flexors å øve mer energi under treningen. Utføre minst 12 repetisjoner innenfor en enkelt sett, med et mål om tre sett.

Resistance Crunches

The University of New Mexico tyder på at bruk av ekstra motstand gjennom en abdominal trening vil føre til ytterligere muskelfiber tretthet. Legge motstand mot abdominal crunches bør kun utføres av de som er på middels kondisjon.

Ved å bryte ned et høyere nivå av muskelfibre, vil du skape sterkere mage og en stram mage; Imidlertid, siden Mage er tynnere muskler enn andre store grupper vil de ikke bli tykke og voluminøse, ifølge University of New Mexico.

Til å begynne denne øvelsen, velger en lett dumbbell, mellom 4 og 5 kg., Og senk kroppen til bakken. Mens du ligger på ryggen, godt trykk på føttene ned i bakken som om du gjorde en standard abdominal knase. Hold dumbbell med begge hender slik at håndflatene er vendt mot hverandre og utvide armene rett over brystet. Mens du trykker på korsryggen i gulvet, engasjere magemuskler ved å løfte brystet, skuldre og nakke mot taket. Hold haken og nakken i en nøytral posisjon; noe som gjør at du ikke kurve haken til brystet. Langsomt tilbake overkroppen tilbake til bakken og gjenta 15 ganger i løpet av et enkelt sett.

Som du blir sterkere, kan du gradvis øke mengden av vekten brukes; imidlertid aldri anstrengt deg selv ved å legge en svært tung vekt.

Hva utgjør mage syre?

Magesaft inneholder saltsyre, en meget sterk syre som muliggjør å bryte ned av mat. Kroppen er tilpasset for å beskytte ømfintlige organer fra denne syre, men når disse forsvars bryte ned, kan det føre til smertefulle lidelser, inkludert sure oppstøt og magesår. Medikamenter som nøytralisere surheten i magesekken eller redusere produksjonen av syre kan anvendes til effektivt å behandle disse tilstander.

Komponenter

Magens mage juice, brukes til å bryte ned maten, faktisk inneholder flere forskjellige forbindelser. Den primære komponent er saltsyre (HCl), en ekstremt sterk syre som er utskilt av de parietale celler i mageslimhinnen. PH i mage-syre er vanligvis mellom en og to, slik at magen surere enn sitronsaft eller eddik, og bare litt mindre surt enn batterisyre. I tillegg til syren, mage juice inneholder pepsin, et enzym som er ansvarlig for nedbrytning av proteinene, så vel som gastrin og somatostatin, peptider som regulerer sekresjonen av magesyre.

Anatomiske Tilpasninger

Kroppen skiller ut flere forbindelser for å skjerme sarte organer fra den lave pH i magen juice. Den viktigste forsvar er et lag av slim, som dekker innsiden av magesekken. Slimete består av omtrent 95 prosent vann og fem prosent glykoprotein. Slimete fungerer som et smøremiddel for matrester. Den slimsjikt har også i et lag av bikarbonat, med en sterk base, som tjener til å nøytralisere den sterke magesyrer.

Disorders

Når disse beskyttelsene mislykkes, kan surhet av gastric juice føre til flere smertefulle lidelser. Den første er gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), mer vanlig kjent som "syre tilbakeløp" eller "halsbrann." Dette oppstår når en liten mengde av magesyren (noen ganger blandet med galle fra den nedre tarmen) reiser opp fra magen i spiserøret, og mavesyre fører til en brennende følelse i hele brystet og halsen områder.

En annen vanlig lidelse som følge av magesyre er mavesår, eller rett og slett, "en sår." Sår resultere fra hullene i slimhinnen i magesekken eller tolvfingertarmen, noe som tillater magesyre for å nå den skjøre mageslimhinnen. Gastrinomer, tumorer som oppstår i bukspyttkjertelen eller tolvfingertarmen, kan føre til økninger i magesyre produksjon, også fører til dannelsen av magesår.

Behandlinger

Fordi mange mageforstyrrelser oppstå fra de sure egenskaper av mavesyre, er det ofte nyttig å innta basiske stoffer som kan øke pH-verdien i magen. Dette er grunnen til at mange over-the-counter "antacids" brukes til å behandle magesmerter og ubehag inneholder natrium bikarbonat (natron), en svak base som kan nøytralisere overflødig magesyre. For GERD og sår, kan leger foreskrive medisiner som kalles "protonpumpehemmere" (som inkluderer merkenavn som prilosec, Prevacid og Nexium), som undertrykker utskillelsen av syre i magen.

advarsel

Mens forhold som sporadisk halsbrann eller magesår er vanlig og ofte leges på egen hånd, bør individer være klar over at de kan føre til alvorlige helseproblemer. Ukontrollert, alvorlig reflux syre kan føre til blødning og betennelse i spiserøret, og til og med infeksjon i lungene. Sår, hvis venstre ubehandlet, kan føre til hull i veggene i magen og indre blødninger. Sterke magesmerter og blod i avføring eller oppkast kan indikere en mer alvorlig problem, som krever legehjelp.

Hvordan få en flat mage i 7 dager

Hvordan få en flat mage i 7 dager


Alle ønsker et godt tonet kropp stand til å kjøre en maraton og stor oppsikt. Noen ganger må vi som ser fort. Kosthold og mosjon kan endre måten du føler og måten magen ser ut. Hvor lang tid tar denne endringen avhenger av ulike faktorer, blant annet genetikk og nåværende fysiske tilstand. Livsstilsendringer kan endre måten buksa passe i en kort tidsperiode, men ekstreme endringer tar tid, og resultatene kan variere basert på den enkelte.

Hvordan få en flat mage i 7 dager

•  Drikk rikelig med vann. Ofte, folk forveksler sult med tørst. Opprettholde riktig fuktighet sørger for at når du føler deg sulten, du faktisk trenger mat. Videre får nok vann kutt ned på oppblåsthet og renser kroppen, som fører til en flatere mage.

Endre din diett. Kutte ned på mengden av salt og kullsyreholdig drikke forbruk vil redusere mengden av vann vekt du beholde. Salt-tung mat og kullsyreholdige drikker forårsake bloat, spesielt i magen området. Mens meieri, som skummet melk, er et fast innslag i en næringsrik diett, kan meieriprodukter også føre til oppblåsthet; derfor vil kutte ned på forbruket flate magen. Begrense eller eliminere disse elementene fra kostholdet ditt for de syv dagene fram til målet dato vil avdekke en flatere mage. Hold deg unna fet eller sukkerholdig mat sammen, og erstatte disse sen snacks med protein og fiberrike snacks for å brenne fett og opprettholde den følelsen av å være full. Prøv frukt, grønnsaker, hele korn og nøtter.

Beveg kroppen din. Hjerte-aktiviteter, som gåing, løping og sykling, kan hjelpe stoffskiftet hastighet opp og forbrenne fett raskere.

Tone dine magemuskler. Low-impact aktiviteter som pilates og yoga, samt øvelsene som inngår i Resources, bidra til å styrke kjernemuskulaturen, redusere mage fett og flate magen. Før du gjør disse mageøvelser, legge ut en treningsmatte som er klebrig nok til å unngå å gli og tykk nok til å dempe ryggraden og leddene og samtidig legge ned.

Lag en konsekvent søvn routine.Your kroppen trenger hvile for å forynge for neste dags trening og å hjelpe kroppen forbrenne fett. En vanlig søvn tidsplan vil holde deg fra overspising når du er sliten og oppfordrer deg til å holde seg til magen flatere rutine.

Hint

  • Trening og kosthold endringer fungerer best på lang sikt. For best resultat, opprettholde et sunt kosthold og treningsprogram.
  • Vær forsiktig så du ikke anstrengt deg selv. Drikk rikelig med vann. Alltid strekke før og etter en øvelse rutine, og sjekk med legen din for å sørge for at du er frisk nok til å starte en øvelse rutine.
  • Sørg for at du fortsatt få den nødvendige kaloriinntaket daglig. Langsiktig og kortsiktig helse krever næringsrik drivstoff.

Hvordan virker mage syre å fordøye protein?

Magesyre er Complex

Mange mennesker anser det generiske uttrykket "magesyre" synonymt med mer spesifikk kjemisk kjent som saltsyre. Selv saltsyre utgjør en viktig komponent i magen fordøyelses blanding, en rekke andre fluider forsterke syrefordøyelses egenskaper. Ifølge Biology Online, magesyren, den brede navn for magen sekreter som gjør at fordøyelsen, inneholder pepsinogen (pepsin), intrinsic factor, gastrin, bikarbonater, og slim i tillegg til generøse mengder saltsyre. Disse forbindelsene sammen, for at fordøyelsen av nesten alt en person kan spise, men visse komponenter mer direkte angripe bestemte matvarer til fullt og effektivt bryte produktene ned.

Pepsin Delvis Digest Protein

Når protein produkter inn i menneske mage, mage juice umiddelbart begynne nedverdigende maten til en form som kroppen lett kan absorbere. Den gastrisk enzymet pepsin angriper mest direkte protein, da det inneholder en spesifikk aminosyre, som effektivt kan ta fra hverandre spesifikke proteinforbindelser. Protein består av tre svært komplekse tråder av molekyler, og pepsin bryter ned proteinet ved å slappe av de sammenflettede molekyl strenger; som molekylkjedene blir adskilt, kan andre aminosyrer i magen mer direkte angripe båndene de inneholder. Av de 20 ulike komponenter i protein, noen bære positive eller negative elektriske ladninger (molekyler som ikke bærer positive eller negative ladninger er elektrisk nøytral); for hver av disse komponenter, en separat aminosyre angrep og oppløser molekylet for å frigjøre sin energi. Til tross for den nesten fullstendig ødeleggelse av protein i magesekken, men noen protein tråder forlater magen intakt; Disse tilnærmingene er mer fullstendig fordelt i tynntarmen.

Trypsin Fullfører Protein Fordøyelse

Etter gjenværende protein tråder forlater magen, fortsetter en liten mengde kjemisk fordøyelse i tarmen. Fordi pepsin kan ikke effektivt og fullstendig bryte ned protein med en positiv ladning, positivt ladede molekyler og tråder passerer inn i tarmen hvor de blir angrepet av trypsin. Ifølge en US Department of Energy forklaring av fordøyelsen, trypsin og protein er meget lignende kjemiske komponenter, men utviklingen plassert pepsin i den mer sure miljø i magesekken og trypsin i alkalisk tarm-miljø. Som trypsin i tarmen angrep positive molekyler i protein, tarmen vegger absorbere protein og gi det til blodet. Etter eksponering for både pepsin i magen og trypsin i tarmen, når protein et stadium av komplett fordøyelse og er fordelt over hele kroppen som tilgjengelig energi.

Hva Er Molaritet av mage syre?

Gastrisk eller magen, blir syre bestående hovedsakelig av saltsyre, ved en molaritet på ca 0,16 M. Mens magesyre ikke er direkte ansvarlig for de fleste fordøyelsen som finner sted i magen, spiller den en viktig rolle i å drepe potensielt farlige mikroorganismer, og som begynner nedbryting av proteiner.

Betydning

Magesyre får mye dårlig trykk, som er oppmuntret av skaperne av antacida og andre legemidler. Magesaft er en uunnværlig del av fordøyelsesprosessen. Uten tilstrekkelig nivå av syre, kan magen ikke riktig "suppe-ify" eller bryte sammen dens innhold, noe som resulterer i noen typer av feilernæring, fordi mange ting kan da ikke være tilstrekkelig absorbert gjennom tynntarmen. Det hjelper også å holde mikroorganismer som kan ha blitt inntatt med maten fra å komme inn i tynntarmen, hvor de kunne drepe av mikroorganismer som lever der og hjelpe til med fordøyelsen og næringsopptak.

Funksjon

Funksjonen av magesyre er å være, vel, sure. Den meget lave pH av mage-syre er det som dreper mikroorganismer, ved å gjøre mage et ekstremt ugjestmilde miljø for dem. Tendensen av ioner å rive i stykker andre molekyler er også det som gjør magesyre begynne utfolder proteiner, noe som gjør pepsin jobb enklere. Pepsin er enzymet som gjør mesteparten av fordøyelsen av proteiner, og det er faktisk aktivert ved lav pH-verdi - en annen grunn til syreinnholdet i magen er viktig.

Effekter

Siden magesyre er en så sterk syre, kan det føre til en rekke problemer når det er mismanaged eller på annen måte kommer ut av kontroll. Kanskje den vanligste av disse er sure oppstøt, spesielt når det manifesterer seg som halsbrann, som er anslått til å påvirke om lag 20 prosent av amerikanerne på en ukentlig basis. Denne sykdommen forekommer når innholdet i magesekken, spesielt surere galle, får gjennom den nedre spiserørlukkemuskel, og irriterer spiserøret. Et annet vanlig problem er magesår, som er forårsaket når syre tygger gjennom det beskyttende lag av slim i magen (eller begynnelsen av tynntarmen), og begynner å erodere veggene.

Betraktninger

Selv om det er betydelige mengder av saltsyre i magen, ikke bli fristet til å drikke saltsyre. Balansen mellom syre og beskyttende slim foring er en forsiktig en, og saltsyre forbrukes i en hvilken som helst mengde vil resultere i en rask tur til sykehuset. Det er også svært skadelig hele veien ned - dette er den samme grunnen (i revers) at regelmessig oppkast, som forekommer i Bulimikerne eller alkoholikere, er så hardt på den øvre fordøyelseskanalen. Disse regionene har ikke samme beskyttelse på plass som magen.

Advarsel

Det finnes en rekke faktorer som kan sette en person med økt risiko for gastrisk syre-relaterte lidelser. Disse inkluderer visse aktiviteter, som for eksempel røyking, alkoholforbruk (alkohol er selv surt!), Og uregelmessige spisevaner, for eksempel hoppe over måltider. Visse medisiner, slik som aspirin og kortikosteroider, kan også føre til problemer, og andre forhold, som for eksempel leversykdom, emfysem, og revmatoid artritt synes å øke risikoen - som gjør at Type O blod!

Typer Mage Bakterier

Typer Mage Bakterier


I motsetning til det mange tror, ​​bakterielle organismer er våre venner - mesteparten av tiden. Menneskekroppen er fylt med bakteriell agenter og er avhengig av dem for å overleve. Mange fordøyelsesproblemer kan faktisk være forårsaket av en mangel på disse organismene i systemet. Og mens noen, mindre vennlig, agenter kan forårsake betydelig ubehag, disse er få og langt mellom.

Identifikasjon

Forskere anslår at så mange som 500 til 1000 arter av bakterier lever i menneskekroppen. Dette er encellede organer, som er mikroskopisk i størrelse. Bakterielle organismer er en del av det som kalles den menneskelige flora. De fleste av dem er nødvendig for kroppen å fungere ordentlig. De krever ikke oksygen for å overleve, men heller trives i varme, fuktige miljøer. De som resulterer i sykdom og sykdom anses patogene, og representerer en liten prosentandel av det totale antallet. Områder av kroppen der bakteriefloraen bor er i huden, munnen, tarmene og magen.

Funksjoner

Magen rolle i fordøyelsen er en aktiv en. For å bryte ned all mat vi spiser, er en høy syre konsentrasjonen som er nødvendig. Saltsyre og fordøyelsesenzymer, kalt peptidases, gjør det meste av arbeidet når maten passerer gjennom. For å beskytte seg mot det høye syreinnholdet, skiller mageslimhinnen en tykk slimete stoff på en jevnlig basis. Disse kjemiske prosesser i magen sørger for en forholdsvis ugjestmilde miljø for de fleste organismer. Eventuelle bakterier som er i stand til å overleve i magen er heller ment å være der, eller har funnet ut en måte å beskytte seg selv. Bakterier inn i magen gjennom maten vi spiser, vannet, vår hud, luft, eller komme opp fra tarmsystem.

Advarsel

Det er noen mage bakterier som er skadelige, og kan føre til mer avanserte sykdommer. En av de mer vanlige bakterier er Helicobacter pylori (H. pylori). Dette er spiralformet, og vises i 20 prosent av personer under 40 år gammel. Dette tallet øker til 50 prosent for personer over 60 år Disse organismene gjør sin vei inn i beskyttende slimlag som strøk magen vegger, som er hvordan de forblir beskyttet mot magesyre. Bakteriene er da i stand til å produsere enzymer som urease ytterligere reduserer syre i magen. H. pylori bakterier er kjent for å forårsake betennelse i mageveggene, og i noen tilfeller, infeksjon. Hvis venstre ubehandlet, dyspepsi, magesår og gastritt kan utvikle seg. Ikke alle som har h. pylori bakterier vil trekke seg sammen i disse forhold. En persons generelle helsetilstand, den type av Helicobacter pylori, og andre faktorer som bestemmer effekten av denne organisme i systemet. Andre patogene typene inkluderer salmonelle enteritt, Shigella enteritt og e. coli tarmbetennelse.

Fordeler

Magebakterier som arbeider for å fremme fordøyelses lyng og funksjon kalles gunstige organismer. De hjelper med å syntetisere vitaminer og mineraler i materialer kroppen kan bruke. Gjennom gjæring, disse bakteriene også hjelpe til med nedbrytningen av komplekse karbohydrater. De eksisterer i kolonier, og er i stand til å hemme veksten av de patogene organismer som invadere systemet. Deres kjemiske interaksjoner i magen bidra til å opprettholde pH-verdier som trengs i dette miljøet. Gunstige bakterier typer inkluderer laktobasiller, Veillonella og bifidobakterier. Visse helse kosttilskudd, kalt probiotika, er faktisk derivater av gunstige bakteriell agenter. Probiotika brukes til å behandle laktose intoleranse, utbrudd av diaré, og gastrointestinale infeksjoner.

Forebygging / løsning

Mageproblemer som halsbrann, fordøyelsesbesvær, kvalme, oppkast, abdominal hevelse og diaré er vanligvis forårsaket av tilstedeværelsen av uvennlige magebakterier, eller en kort tilførsel av gunstige flora i fordøyelseskanalen. I tilfelle av halsbrann og dårlig fordøyelse, probiotiske kosttilskudd, eller mat som inneholder yoghurt kulturer kan bidra til å lindre symptomene. Kvalme, oppkast, abdominal hevelse og diaré er signerer typisk at en inntrenger organisme har kommet inn i systemet. Dette kan være på grunn av styrken av bakterier eller til en mangel på gunstige flora. Antibiotika blir brukt til å behandle sykdomsfremkallende bakterier, avhengig av alvorligheten av symptomene. I tilfeller der symptomene vedvarer, er det alltid best å søke legehjelp.

Hva er en nervøs mage?

Fra en nervøs barn venter spent på den første dagen av skolen til en ny-hire nervøst i påvente av en medarbeidersamtale, kan nervøs mage påvirke noen. Mens symptomer assosiert med tilstanden kan bevise immobilizing for noen, andre er i stand til å redusere sine symptomer ved bruk av avspenningsteknikker og grunnleggende over-the-counter medisiner. Lær hva tegn og symptomer å se etter for å avgjøre om du har nervøs mage.

Identifikasjon

Også kjent som irritabel tarm syndrom (IBS) eller spastisk kolitt, er nervøs mage en tilstand karakterisert ved en rekke symptomer som kan være forårsaket av angst, stress og spenning. Vanlige symptomer er diaré, diaré alternerer med forstoppelse, forstoppelse, slim i avføringen og magesmerter.

Typer

En person med nervøs mage kan lide hovedsakelig fra forstoppelse eller overveiende fra diaré, eller symptomene kan manifestere seg som en veksling mellom diaré og forstoppelse. Basert på de viktigste manifestasjon av tilstanden, reseptbelagte og over-the-counter medisiner kan tas oralt for å redusere eller minimere symptomer. Hver type IBS har en bestemt medisin som kan behandle og målrette de tilhørende symptomer.

Årsaker

Ifølge Michael Picco, MD av Mayo Clinic, er nervøs mage et begrep som vanligvis brukes til å beskrive symptomer på dårlig fordøyelse, oppblåsthet eller endringer i avføringsmønster. Mens begrepet utelukker ikke visse kreftformer, gallestein og andre forhold, kan den brukes når en større tilstanden ikke har blitt diagnostisert, men vanlige symptomer på IBS er fortsatt til stede. Mens tradisjonelle tilfeller av nervøs mage er generelt forbundet med stress, angst og fortrenges nervøs energi, kan andre årsaker også identifiseres. Ifølge IBS Treatment Center, kan en mikrobiell ubalanse i fordøyelseskanalen forårsake en nervøs mage.

Behandling

Over-the-counter og reseptbelagte medisiner er tilgjengelige til lider av nervøs mage, med felles over-the-counter medisiner inkludert mage smokker, antacids, antihistaminer og medisiner som inneholder simethicone, som gass-X eller Phazyme. Lider på jakt etter en naturlig rette kan prøve Valerian Root eller Kava Kava som anvist av produsenten.

Advarsel

Hvis symptomene vedvarer, kontakt lege. Vanligvis lider av nervøs mage observere en reduksjon i symptomer med bruk av reseptbelagte medikamenter; naturlig rettsmidler, inkludert urter og oljer; og andre over-the-counter medisiner. Men hvis symptomene fortsetter å intensivere, kan en mer alvorlig fordøyelses tilstand eller ubalanse være til stede og bør diagnostiseres av en medisinsk faglig.

Mage og fordøyelsessykdommer

Mage forhold og fordøyelsesproblemer kan sette en demper på dagen din, og kan også nødvendiggjøre en permanent livsstilsendring, slik tilfellet er med cøliaki. Mange forhold kan styres eller forbedres med endring i kostholdet. Det finnes også en rekke over-the-counter og reseptbelagte medisiner som du kan vurdere å hjelpe deg behandle din lidelse. Hvis du mistenker at du har en fordøyelseskanal lidelse på grunn av magesmerter, diaré, forstoppelse, kvalme eller andre symptomer, bør du oppsøke lege så snart som mulig. Jo før du har en diagnose, jo raskere kan du begynne å føle deg bedre.

Cøliaki

Personer med cøliaki har intoleranse for gluten. Gluten er tilstede i matvarer som havre, rug, bygg og hvete. Hos personer med cøliaki, gluten skader tarmen, noe som fører til mangel på næringsstoffer. Vanlige symptomer på cøliaki er tretthet, depresjon, irritabilitet, magesmerter, kvalme og dermatitis herpetiformis (kløende blemmer), blant andre. Mange personer med cøliaki også lider osteporosis og anemi. Blodprøver og vevsbiopsier kan fastslå diagnosen. Å behandle cøliaki, må du fjerne alle gluten fra kostholdet ditt.

Inflammatorisk tarmsykdom

Inflammatorisk tarmsykdom er en samlebetegnelse for et utvalg av lidelser, der tarmen blir betent. To vanlige typer er ulcerøs kolitt og Crohns sykdom. Vanlige symptomer på begge disse lidelsene inkluderer magesmerter, kramper, unexected vekttap og diaré. Legen kan diagnostisere tilstanden din ved å teste avføringen for blod og bakterier, så vel som å bruke X-stråler og spesielle instrumenter for å undersøke tarmen. Behandlingen for disse lidelsene kan inkludere kosthold modifikasjon, anti-inflammatoriske medisiner og antibiotika.

Irritabel tarm syndrom

Irritabel tarm syndrom eller IBS, oppstår når maten ikke beveger seg på et normalt tempo gjennom tarmen - enten for fort eller for sakte. Dette kan skje når tarmen ikke klemme maten på den måten at de normalt burde. IBS pasienter kan oppleve forstoppelse, diaré, oppblåsthet, magesmerter og slim i avføringen. IBS kan behandles ved å spise et sunt kosthold, administrere din stress (som kan gjøre symptomene verre) og unngå utløse mat. Du kan også be legen din om medisiner som kan hjelpe kontrollere dine symptomer.

Halsbrann

Normalt når du spiser, maten går ned i spiserøret og gjennom en "gate" i magen. Hvis "gate" lukkes ikke som det normalt skal etter maten passerer gjennom, så magesyre kan reise opp i spiserøret. Halsbrann oppstår når magesyre irriterer spiserøret. Symptomer inkluderer en sur smak i munnen og en brennende følelse i brystet. Å behandle halsbrann, prøve å ta over-the-counter syrenøytraliserende tabletter, unngå å spise store måltider. Ikke legg deg ned snart etter å ha spist. Også, slutte å røyke, spise mindre fet mat og unngå de utløsende matvarer - matvarer som ofte forårsaker halsbrann. Du kan også be legen din om reseptbelagte medisiner.

Sår

Betennelsesdempende medisiner, overflødig magesyre og en slags bakterier er alle årsaker til magesår. Sår er smertefulle sår som er plassert på slimhinnen i magen, spiserør eller tarm. Et sår på magen fôr vil skade når du spiser eller drikker og et sår i tarmen vil føle seg verre et par timer etter at du spiser. Du kan også oppleve magesmerter på andre tidspunkter, oppkast, oppblåsthet og vekttap. Stress kan gjøre et sår verre. Hvis du drikker alkohol eller røyk, vil legen anbefale at du avslutter, så disse aktivitetene kan svekke fordøyelseskanalen. Du må kanskje også ta antibiotika for å drepe bakterier, samt endre kostholdet for å redusere magesyre. Legen din kan også diskutere dine reseptbelagte medisiner alternativer, som kan bidra til å nøytralisere syre.

Magesår Forebygging

En magesår er definert som en lesjon eller sår som ligger i tarmkanalen og kan dannes hvor som helst innenfor den øvre del av tynntarmen kalt tolvfingertarmen. Disse typer sår er oftest forårsaket av smittsomme bakterier og kronisk bruk av ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner. Lære å forebygge magesår vil bidra til å redusere sjansene for komplikasjoner som perforasjon, blødning eller anemi.

Slutt å bruke NSAIDs

Mange mennesker er kroniske brukere av ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAID) som Advil og aspirin og ibuprofen. Disse over-the-counter medisiner er ofte brukt for behandling og lindring av smerter, betennelser, muskelsmerter og hodepine. Imidlertid overforbruk av NSAIDs reduserer effektiviteten av mage-tarmkanalen evne til å beskytte magesekken med slim, kjemikalier som nøytraliserer magesyre og sirkulasjon av blod, noe som forbedrer celle reparasjon og fornyelse.

Unngå røyking

The National Digestive Diseases Information Clearinghouse sier at de som røyker har en økt sjanse for å utvikle et magesår, eller til og med utvikle magesår eller andre typer sår som er treg til å helbrede enn de som ikke gjør det. Selv reseptbelagte medisiner er ofte ineffektive i healing sår mens en person fortsatt røyker.

Unngå alkohol

The University of Maryland Medical Center sier at nesten 25 millioner amerikanere utvikle magesår i sin levetid. Alkoholmisbruk kan være en viktig bidragsyter til utvikling av magesår, og irriterer dem, og skaper en svært langsom helbredelsesprosessen. Studier har ikke kunnet fastslå den eksakte korrelasjon mellom alkohol og magesår utvikling, men forskerne vet at magesår er oftere diagnostisert hos de som drikker tungt enn de som ikke gjør det.

Lettelse for magesår

Sår som dannes i magen blir ofte kalt magesår. Magesår er et åpent sår eller lesjon som danner i slimhinnen i magesekken når den beskyttende slim dekker slimhinnen er svekket. Magesår er forårsaket av en rekke årsaker, men ifølge University of Maryland Medical Center, er 80% av magesår forårsaket av H. pylori bakterier. Personer som utvikler magesår normalt ikke har noen symptomer, men hvis venstre ubehandlet, brenning, kan magesmerter og blødninger forekomme.

Acid-stopper

Narkotika er foreskrevet av leger for å hjelpe med sår lettelse. De fleste av disse stoffene kan kjøpes over-the-counter som Zantac og Prilosec. Zantac og Prilosec blokkere syre dannes i magen. Dreven syre kan irritere en sår forårsaker en brennende følelse i magen. Acid gjør også sår vanskelig å helbrede. Zantac er tatt to ganger om dagen på 150 mg for de med magesår. Etter sårene er grodd, er Zantac deretter tatt en gang om dagen for å forebygge magesår fra reoccurring. Prilosec er tatt på 40 mg en gang daglig i 4 til 8 uker, og brukes for kortvarig i behandling av magesår.

Antibiotika

Bakterier som kalles H. pylori-infeksjon er den viktigste årsaken til magesår. H. pylori kommer inn i kroppen gjennom forurenset mat eller drikke, og trenger inn i slimhinnen i magen. Når bakteriene har kommet inn i slimhinnen i magen, blir det svekket. Magesyre og pepsin irritere svekkede fôr danner sår. Blodprøver er gjort for å se etter de H. pylori bakterier. Hvis bakterier er til stede, er antibiotika som er foreskrevet amoxicillin eller klaritromycin, noen ganger begge deler, i forbindelse med en syre stopperen. Antibiotika er tatt for ca 2 uker å bli kvitt bakteriene.

Livsstilsendringer

Folk som har blitt diagnostisert med magesår kan gjøre endringer i livsstilen sin. Hvis du røyker, sluttet. Røyking forlenger tilheling av sår og er en faktor for reoccurring magesår. Unngå stress fordi dette fører til høy produksjon av magesyre som irriterer magesår. Begrense alkohol og koffein forbruk spesielt hvis sår er alvorlig. Koffein og alkohol stimulerer magesyre og kan virke irriterende på et sår også. Når irritasjon av sår blir alvorlig, kan smerte, svie og blødninger forekomme.