Digidexo.com

hvordan gjøre pullups rett

Hvordan bruke en materøret

Bruk en sonde for å gi medisiner eller næringsstoffer til en pasient som ikke er i stand ingest dem muntlig. Midlertidige materør løpe gjennom nesegangene og inn i halsen. Disse brukes vanligvis for fôring pasienter under kortsiktig sykehusbehandling. For utvidet bruk av medisiner i store doser eller fôring under behandling av oral eller hals komplikasjoner, er et rør implantert gjennom magen og ned i magen. En abdominal materør er kjent som perkutan endoskopisk gastrostomirøret, PEG rør eller G røret. Vedlikehold og overvåking er nødvendig for alle som bruker en G tube for fôring eller medisin.

Hvordan bruke en materøret

Hvordan bruke en materøret

Monitor snittet for infeksjon og lekkasje. Rød eller betent hud ved snittet er et tegn på infeksjon. En liten mengde av et gyldenbrunt farget fluid i nærheten av røret er akseptabelt. Enhver annen væskelekkasje indikerer feil funksjon av en materøret. Rådfør deg med lege hvis infeksjon eller lekkasje er mistenkt.

Kontroller rør for riktig plassering før hver bruk. G tube vil bli markert med en linje som viser like over av snittet. Røret er i bevegelse og kan løsne dersom linjen forsvinner eller stiger videre ut fra huden nivå. Se legen din umiddelbart for korrigering av fôring tube plassering. En andre operasjon for å sette inn i røret, kan være nødvendig dersom det kommer ut av snittet.

Skyll fôring rør jevnlig for å holde dem rene og unngå tilstopping. Bruk av en sprøyte fylt med vann for å spyle et materør før og etter dispensering av medisiner eller matvarer gjennom røret. Skyll med vann hver 8. time mellom bruker.

Tilsett flytende medisin eller mat gjennom ag tube. Bland matvarer og medisiner Ifølge leger instruksjoner. Åpne lokket som er festet til materøret. Slip forlengelsesrøret inn i åpningen og setter trakten på den andre enden. Hold trakten opp langt nok til å strekke forlengelsesrøret, uten å trekke mot det implanterte rør. Hell flytende medisin eller mat inn i trakten. Ikke overfyll forlengelsesrør og søl væske ut av trakten. La alle væsker til å renne inn i pasientens mage før du fjerner forlengelsesrør. Sett på lokket etter rødme G tube. Grundig vask forlengelsesrør og trakt med varmt såpevann.

Rengjør snitt og materøret med såpe og vann etter hver bruk. Fukt en ren vaskeklut med varmt vann og såpe for å forsiktig vaske rundt røret, snitt og nærliggende huden. Skyll vaskeklut med varmt vann og bruke den til å skylle området, klapp tørt med et rent håndkle.

Hvordan forberede et hjem rette for tørr hud

Hvordan forberede et hjem rette for tørr hud


Med hjem rettsmidler, behandling ingredienser består av matvarer og elementer funnet i hjemmet. Denne tilnærmingen til healing har eksistert i århundrer, og har blitt brukt av mange som hevder de behandler et bredt spekter av plager, fra barberhøvel brannskader til betennelse i mandlene. På sitt verste, kan tørr hud føre til sprekker, flasser hud. Hjem rettsmidler kan brukes til å takle denne ubehagelige tilstanden.

Bruksanvisning

Forbered et hjem rette for tørr hud

Bruk aloe vera. Aloe vera blir kvitt døde hudceller og kan beroligende for tørr hud. Bruk den på de områdene som trenger lindring.

Prøv tea tree olje. I tillegg til å være fuktighetsgivende, har tea tree olje antiseptiske egenskaper. Bruk den til berørte områdene.

Nyt noen avocado. Tilsett noen dråper sitronsaft til 1/2 en avokado og mos. Bruk for å rense huden og la det ligge i 20 minutter. Deretter fjerner med noen vev, og splash ansiktet med kaldt, så varmt vann.

Guzzle noen nattlysolje. Tatt internt, kan nattlysolje hjelpe fukte og forynge tørr hud. Følg produsentens anbefalinger for bruk.

Finn skjønnheten i linfrøolje. Når forbrukes daglig, kan uraffinert lin-frø olje hjelpe erobre tørrhet og fremme en skinnende hud. Følg produsentens anbefalinger for bruk.

Lær mer om hjemme rettsmidler ved å besøke de hjemme rettsmidler for Natural Cures og vanlige sykdommer hjemmeside (se Ressurser nedenfor). Der vil du finne løsninger for en rekke forhold.

Tips og advarsler

 • Elementene som trengs for å behandle tørr hud fra en hjemme-middel perspektiv er billig og kan kjøpes på en dagligvarebutikk eller helsekostbutikk.
 • Vite årsakene til tørr hud. Tilstanden kan være forårsaket av en dårlig diett mangelfull i vitamin A og B, vintervær, kosmetikk og sterke såper. Hudlidelser som eksem og psoriasis kan også føre til tørr hud.
 • Hvis din tørr hud er preget av splittelser og sprekker, og ikke rydde opp etter to uker med egenbehandling, se en lege. Årsaken kan være psoriasis eller en soppinfeksjon.
 • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og hver disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere kan være faglig lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell om din beslutning først. Hold legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.

Hvordan behandle en innskåret Wound

En radert såret er preget av rene kanter og ofte er forårsaket ved å kutte instrumenter eller skarpe gjenstander, for eksempel knust glass. Hvis blodårene er kuttet, kan såret blør tungt. Å vite hvordan man skal behandle en radert sår kan redusere mengden blod tapt og hindre smitte.

Bruksanvisning

Stoppe blødningen

Reagere raskt på såret, men satt på gummihansker for å unngå krysskontaminering.

Stopp blødningen ved å dekke såret med steril kompress, deretter trykk forsiktig med håndflaten.

Legg et andre lag av gasbind hvis den første soaks gjennom.

Hvis såret er på en arm eller et ben, heve den over hjertet for å la tyngdekraften til å bremse blodstrømmen.

Alternativt legge trykk på hovedpulsåre (overarm: brachialis; etappe: femoral) leverer blod på såret å bremse blødningen.

Som en siste utvei, bruke en tourniquet (en stripe av tøy tett bundet over såret) for å kutte av sirkulasjon og blodstrøm.

Rense såret

Kjør vann over såret.

Fjern skitt fra såret, med en fuktig bomullsdott.

Fjern eventuelle partikler eller fremmedlegemer med pinsett rengjøres i alkohol.

rengjør du forsiktig området rundt såret med såpe og vaskeklut.

Påfør et tynt lag med antibiotisk salve på såret for å fremme helbredelse og hindre smitte og arrdannelse.

Kle Wound

Dekk til såret med steril kompress eller plaster.

Skift bandasje hver dag.

Overvåk såret etter tegn på infeksjon (ømhet, pus, rød streker).

Se en lege er du tror det er infeksjon eller såret ikke synes å være helbredende skikkelig.

Hint

 • Plasseringen, lengden og dybden av såret generelt indikere hvorvidt vil være nødvendig masker. Hvis såret ikke kan lukke av seg selv eller ikke vil stoppe blødning, masker er nødvendig.

Hvordan forberede et hjem rette for flass

Hvordan forberede et hjem rette for flass


Noen sverger til hjemme rette tilnærmingen, som innebærer å bruke elementer funnet i hjemmet for å løse vanlige sykdommer. Det sies at det er et hjem rette for alt fra arthitis til forkjølelse. Flass er en tilstand preget av en flassende hodebunn, og det kan behandles med hjem rettsmidler.

Bruksanvisning

Forbered et hjem rette for flass

•  Sett av tid til timian. Timian er antatt å ha antiseptiske egenskaper som kan være nyttige i flass lettelse. Legg fire heaping ss. av tørket timian til 2 kopper vann og kok i ca 10 minutter. Strain, avkjøl, og bruke til å rense håret. Massere det inn i hodebunnen, ta vare å dekke alle områder. Ikke skyll.

Flip for bukkehornkløver. Sug 2 ss. av bukkehornkløver frø over natten i vann. Kom morgen, slipe til en fin pure ved hjelp av en kaffekvern. Gni lime inn i hodebunnen og la den forbli i ca 30 minutter. Skyll deretter med en mild sjampo.

Fall in love med kalk. Skyll håret med en ts. av fersk lime juice, som noen sier bekjemper flass.

Kok noen rødbeter. Før sengetid, koke topper og røtter av et par rødbeter i vann (hvite rødbeter er å foretrekke). Sil blandingen og massere det inn i hodebunnen.

Legg eple cider eddik til shampoo diett. Når sjamponering, bruke eple cider eddik til den endelige skylling. Dette sies å avlaste en flassing hodebunnen.

Få litt solen. Sollys har vist seg å lindre flass, så ikke vær sjenert om å utsette hodebunnen til sine gylne stråler.

Beef opp din kunnskap om hjemme rettsmidler ved å besøke de hjemme rettsmidler for Natural Cures og vanlige sykdommer hjemmeside (se Ressurser nedenfor). Der vil du finne løsninger for et bredt spekter av plager.

Tips og advarsler

 • De fleste av produktene som trengs for å behandle flass via en hjemme-middel tilnærming er billig og kan fås hos din butikk i nabolaget.
 • Hvis tilstanden er preget av tykke skjell, gulaktig skorpedannelse og røde flekker (spesielt i regionen i halsen), se en lege. Du kan ha seboreisk eksem, en sykdom som lege anbefales.
 • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og hver disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere kan være faglig lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell om din beslutning først. Hold legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.

Hvordan regrow mistet håret den naturlige måten

Bruke sterke kjemikalier for å regrow hår er ikke den beste ideen i verden som de kan være svært farlig, og noen ganger føre til mer skade enn helbredelse. Det er naturlige måter å stoppe håravfall og regrow mistet håret.

Bruksanvisning

•  Gni hodebunnen. Gjør du det forsiktig ikke har en stimulerende effekt på hårsekkene. Risser i hodebunnen er ikke bra for follikler.

Få tak i en flaske med olivenolje, fordi dette er svært nyttig i regrowing hår. Plasser en dråpe eller to av oljen på fingeren og gni håndflatene sammen for å spre oljen over begge hender. Nå spres det veldig forsiktig inn i skallet området av håret ditt. Dette er rotete selvfølgelig, og kan gjøre håret fettete så det ikke tilrådelig å bruke denne teknikken når du har å være et sted i det offentlige. Bruk den når du har flere timer til deg selv og trenger ikke å vaske håret for en stund.

Kjøp en flaske med biotin, og ta to av dem et par ganger om dagen. Biotin er et B-vitamin, og er svært nyttig i regrowing hår. Vær tålmodig, da det kan ta flere doser før du begynner å merke en forskjell. Sannsynligvis den første forskjellen du vil se er at håret er ikke lenger faller ut slik det var før.

En dråpe jod i et glass vann tas en gang hver dag vil regrow din mistet håret. Ting er potent skjønt, så sørg for at du bare ta en dråpe hver gang. Det er dyrt, men det er verdt det for å få din egen naturlige hår tilbake og forbedre helsen på samme tid. Mens det er sant at det er noe slikt som iodized salt, det er knapt nok jod til stede for å ærlig erklære at det er der.

Prøv kollagen. Dette næringsstoffet er utmerket for kroppens cellevegger inkludert hårceller og hårsekkene. Det kan ta ganske mange av disse per dag for å bidra til å styrke og regrow hår. 6 om dagen er ikke et uvanlig antall å finne på etiketten. Noen mennesker liker ikke å ta så mange piller per dag. Bruk ditt eget skjønn så langt som hvor mange du tar hver dag.

Tips og advarsler

 • Alle de ovennevnte forslagene er trygt og naturlig, og alle kan brukes sammen for å dra håret og hodebunnen. Hvis du har spørsmål om hvordan kosttilskudd blande med medisiner, bør du oppsøke lege før du bruker.
 • Dersom du opplever plutselig håravfall, bør du oppsøke lege så snart som mulig, da dette kan være et symptom på en alvorlig medisinsk tilstand.

Hvordan å rense ørene med øret lys

Hvordan å rense ørene med øret lys


Hvis du har opplevd ringing eller føler at du har for mye voks i ørene, er du kanskje interessert i øret candling. Den gamle kunsten å bruke øret lys for å rense ørene har sett en vekkelse over det siste tiåret. Med sin milde, vakuum-lignende suge, har øret lys blitt kreditert med å gi lindring for en rekke problemer, inkludert migrene, sinus problemer, senebetennelser og til og med symptomer på multippel sklerose (MS). Følg disse trinnene for å rense ørene med øret lys.

Bruksanvisning

Monter alle de nødvendige elementene (se "hva du trenger" -delen). Klipp et lite hull i midten av folien-dekket papir plate. Legg deg ned på din side i en komfortabel stilling.

Be partneren din om å tenne bredere enden av stearinlys mens du holder det nivået og rett. Deretter tar foliekledd papir plate og mate den smale enden av lyset gjennom hullet i midten.

Sett den smale enden av lyset i åpningen av øregangen. De fleste mennesker opplever en hyggelig, varm følelse.

Ta lyset fra øret etter at lyset har brent ned omtrent en tomme. Hvis veken begynner å krølle før det, fjerne det. Clip brent veke off over flammen. Du bør gjøre dette over bøtte med vann.

Sett lyset inn i ørekanalen. Gjenta prosessen etter hver tomme som brenner, opp til 4 inches.

Fjern lyset fra øret og kutte lyset åpne på langs på sitt største enden. Undersøk rusk i lyset for å finne ut om du har pakket nok fra øret. Hvis det er nødvendig, begynner prosessen på nytt med en ny stearinlys.

Ta bomullsdott og rense ut overflødig rusk fra den ytre kanalen av øret. Hell noen dråper hvitløksolje inn i ørekanalen. Plugg øregangen med en bomullsdott og la den være der til oljen er absorbert.

rense det andre øret ved å gjenta prosedyren.

Lær mer om denne teknikken på "Ear Candling" hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

 • Øret lys kan fås veldig billig fra naturlig mat butikker og fra noen store dagligvarekjedene og ulike nettsteder. Kjøper i bulk (for å dekke flere familiemedlemmer i flere måneder) er den mest kostnadseffektive måten å få dem.
 • Ikke prøv dette alene. Ved hjelp av en åpen flamme som du ikke kan se direkte er veldig farlig.
 • Ikke prøv denne fremgangsmåten hvis du har en perforert trommehinne eller eventuelle åpne sår inne i øregangen. Se legen din umiddelbart for disse forholdene.
 • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og hver disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere kan være faglig lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell om din beslutning først. Hold legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.

Hvordan forberede et hjem rette for Eksem

Hvordan forberede et hjem rette for Eksem


Hjem rettsmidler - som utnytter produkter funnet i hjemmet - er et billig alternativ for de som ønsker å behandle vanlige forhold. Denne banen har vært fulgt i århundrer, som brukes til å behandle plager fra høysnue til tånegl sopp. Eksem er en sykdom som har symptomer inkluderer kløe, rødhet, flassing hud, små kviser på halsen, pannen og kinnet, og grov hud. Mange behandle eksem med hjem rettsmidler.

Bruksanvisning

Forbered et hjem rette for Eksem

•  Få fettete. Det er viktig å bruke en mykgjørende når du bader eller dusj, siden dette kan bidra til å lindre tørrhet som følger med eksem. Bruk en rik fuktighetskrem på de berørte områdene.

Gni i noen muskat. Noen sverger at muskat lim kan brukes til å behandle eksem-plaget områder.

Kose seg til kamfer. En blanding laget av 1 ts. kamfer og 1 ts. sandeltre lim kan brukes til å behandle utslett.

Oppdag vitamin E. Applied direkte til de berørte områdene, noen sier vitamin E olje kan brukes til å lindre kløe.

Ta sink. Sink er blitt vist å forbedre huden i sin alminnelighet og i særdeleshet eksem. Kjøp en sink supplement og følg produsentens anbefalinger for daglig bruk.

Opt for bomull. Klær laget med bomull er lettere på eksem-ridd hud enn klær laget av syntetiske stoffer. I tillegg, prøv å unngå trange klær, som de kan gjøre symptomene verre.

Pop litt gurkemeie. Gurkemeie har anti-inflammatoriske egenskaper, og det kan være nyttig i behandling av eksem. Følg produsentens anbefalinger for daglig bruk. Pillene kan kjøpes på helsekostbutikker.

Tips og advarsler

 • Produktene som trengs for å løse eksem fra en hjemme-middel perspektiv er billig og vil være lett på lommeboken.
 • Bli kjent med triggere som kan bringe på eksem. Røyk, vaskemidler, stress, varme og en vitamin B6-mangel har alle blitt sagt å utløse eksem.
 • Eksem kan også utløses av matallergi. Eksperimentere med kostholdet ditt. Hvis en viss mat ser ut til å føre til fakkel-ups, unngå det.
 • Hvis du lider av en langvarig rødt utslett på kinnene og neseryggen, se en lege. Du kan ha lupus, en tilstand som trenger legehjelp. Andre symptomer på lupus inkluderer leddsmerter, lungebetennelse og feber.
 • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og hver disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere kan være faglig lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell om din beslutning først. Hold legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.

Hvordan finne riktig type øret lys

Hvordan finne riktig type øret lys


Det er mange vokale talsmenn for øret candling og minst like mange naysayers som mener at øret lys gjøre mer skade enn godt. Ear candling er en alternativ teknikk for helsen som benytter en hul konus av papir voks-foret, antent i den ene enden, for å trekke urenheter fra øret. Øret lys brukes til å forbedre immunforsvaret, bekjempe bihulebetennelse og fjerne overflødig ørevoks. Å velge riktige typer øret lys kan gjøre opplevelsen mer behagelig og minneverdig. Følg disse trinnene for å finne riktig type øret lys for deg.

Bruksanvisning

•  Begynn med å lære litt om øret lys generelt. Besøk "White Egret" webområde for en nyttig oversikt (se Ressurser nedenfor).

Vurder å kjøpe en duftende type øre stearinlys. Mange øret lys er behandlet med essensielle oljer som frigjør en aroma når lysene er brent. Tea tree olje, peppermynte olje og lavendel er populære dufter for bruk i øret lys.

Velg din stil av belegg. Øret lys kan være foret med en voksaktig belegg av soya, bivoks eller parafin.

Bruk øret lys intelligent. Når du kjøper stearinlys på en helsebutikk eller motta dem fra en nettbutikk, er det viktig at du bruker dem klokt. Aldri øve øret candling alene. Alltid ha en partner på å sikre deg ved å brenne lys for deg.

Tips og advarsler

 • Kjøpe stearinlys i større mengder vil sikre en bedre rabatt på per-stearinlys pris. Stearinlys kan oppbevares i romtemperatur eller i kjøleskap i lukkbare plastposer.
 • Øret lys er ganske billig.
 • Sjekk stearinlys ingredienser nøye for å unngå eventuelle allergiske reaksjoner.
 • Ikke bruk øret lys hvis du har en negativ reaksjon på en økt eller hvis du har noen pågående medisinske problemer med enten trommehinnen eller øregangen.
 • Gå til legen med en gang hvis du opplever kraftig svimmelhet eller en vedvarende ringing i øret.
 • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og hver disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere kan være faglig lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell om din beslutning først. Hold legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.

Hvordan Renhet en såret med sting

Stikning hjelpe en dypt sår leges. Etter å ha mottatt masker, vil en lege eller sykepleier gi deg instruksjoner om hvordan du skal ta vare på din sydd opp såret. Denne type omsorg kan avhenge av om stingene er lim, oppløsning eller sting som må tas ut i 3-14 dager.

Bruksanvisning

•  Vent minst 24 timer før du rengjør et sår som nettopp har fått sting. En lege kan be om at du venter mellom 24 og 48 timer før du kan vaske området. Dette er for å sikre at stingene gjøre jobben med å hjelpe tett såret.

Kontroller sydd opp såret hver dag. Når den avsatte tiden har gått og du har lov til å vaske såret, vask det med bare varmt vann. DAB det med en myk vaskeklut veldig forsiktig for å fjerne oppsamlet smuss og skorpedannelse på stingene. Sjekk sydd område for rødhet, irritasjon og væsker. Hvis en klar gul væske renner fra den sydd området, vil en bandasje være nødvendig for å dekke det.

Rengjør rundt såret med en mild såpe og en myk vaskeklut. Dette vil hindre at smuss faller ned i sydd området, noe som kan føre til infeksjon. Rense området forsiktig med mild såpe, deretter DAB med en myk, tørr klut før såret er helt tørt. Etter tørking av såret, kan det være nødvendig å plassere en liten mengde av antibiotisk salve over sydd område. Legen som satt i sømmene vil gi deg beskjed hvis dette er nødvendig. Antibiotisk salve vil bidra til å forhindre infeksjoner. Dersom et klebemiddel blir brukt i stedet for sømmen deretter antibiotisk salve vil ikke være nødvendig, og kan utgjøre en risiko for å gjenåpne såret på grunn av reaksjonen mellom klebemidlet og salve.

Ring legen din dersom du oppdager grå væske siver fra såret, røde striper over såret, lammende rundt såret, skitt som ikke vil komme ut og / eller ømhet og betennelser. Dette er tegn som kan tyde på at den sydd såret er infisert og trenger å bli behandlet av en lege umiddelbart.

Redusere smerte, hevelse og hjelpe fremskynde helbredelsesprosessen av sydd såret ved å heve den over hjertet for de første dagene stingene er på plass. Lengden av tiden stingene forblir lukket avhenger av plasseringen av såret. Noen områder som knær og albuer kan kreve mer tid å helbrede, fordi disse områdene flytte mye.

Hint

 • Bruk bare vann på såret ved rengjøring og såpe rundt utsiden av såret.
 • Hold et øye med sydd området for å hindre smitte. Hvis du oppdager noe unormalt om såret ringe legen din umiddelbart.

Hvordan å rense det indre øret eller øretrompet

Hvordan å rense det indre øret eller øretrompet


Problemer med å høre eller øresus fra påvirket ørevoks eller væske kan være et irriterende problem. Ear tilstopping er vanlig med forkjølelse, allergi og bihulebetennelse. Det indre øret eller øretrompet vil til slutt rense seg selv. Men for rask lindring, kan du vurdere å ansette noen naturlig rettsmidler eller over-the-counter (OTC) medisiner for å hjelpe vanne ørene raskt og gjenopprette hørselen.

Hvordan å rense det indre øret eller øretrompet

•  Bløt ørevoks med OTC øret rengjøringsmidler. Påfør noen dråper (som anvist) til begge ørene for å hjelpe myke og fjerne voks og rense det indre øret.

Løsne slim i det indre øret. Slim fra allergier, forkjølelse og bihuleproblemer kan sette seg fast i det indre øret og blokk hørsel. Ta OTC decongestants å bli kvitt slim og unclog ører.

Sett noe varmt mot øret for å avlaste lunger. Kjør en klut under rennende varmt vann og hvile våt klut på tett øre. Damp fra en dusj eller badstue er et annet effektivt middel for å rense det indre øret eller øretrompet.

Utvise mucus gjennom nesen. Puss nesen gjentatte ganger for å løsne og fjerne slim fanget i det indre øret.

Hold tyggis i munnen. Tygg en stokk med sukkerfri tyggegummi t0o hjelpe pop og rense det indre øret.

lener hodet til siden. Fluid kan bo i det indre øret etter bading. Ligg på din side for å fremme drenering og rense øret. Bytte til den andre siden etter noen minutter.

Hint

 • Se en lege hvis en øreverk følger en Tett øre, eller hvis lunger vedvarer i mer enn 48 timer.

Hvordan å stoppe å miste håret fra å falle ut

Hvordan å stoppe å miste håret fra å falle ut


Så du merker mer hår kommer ut når du sjampo eller børste håret ditt, og du begynner å få panikk. Det er noen skritt du kan ta for å unngå ytterligere håravfall. Å miste håret er et problem for både menn og kvinner, og kan bli forverret av en rekke faktorer. Hårtap som ikke skyldes genetiske faktorer kan bli forsinket eller reverseres ved å gjøre noen spesielle livsstil endringer som ikke bare vil ha nytte av håret ditt, men din generelle helse også.

Hvordan å stoppe å miste håret fra å falle ut

Når mulige Bruk naturlige rettsmidler for hårpleie. For eksempel bruke trollhassel på hodebunnen din for rensing formål. Trollhassel vil rense eventuelle buildup som kan føre til hårtap. Påfør med en bomullspinne til hodebunnen etter sjamponering.

Unngå å dra i håret for å hindre hårsekken skade og for å stoppe håret fra å falle ut. Innpakning håret i et håndkle etter sjamponering, stramme hår band og børsting håret når det er vått kan føre til hårsekken skade og kan føre til hårtap.

De-stress livet ditt så mye som mulig. Få behandling for en hvilken som helst av depresjon eller angst-relaterte lidelser. Stress safter kroppen av vitaminer, mineraler og aminosyrer som er nødvendige for sunt hår. Få rikelig med mosjon og hvile og ta et vitamintilskudd for å redusere håravfall forårsaket av stress.

Ta med rikelig med fargerike matvarer i kostholdet ditt. Grønne, røde og oransje frukt og grønnsaker bære mange av de grunnleggende elementene for sunt hår. Spis protein i form av yoghurt og soya i tillegg til å øke hårsekken helse og forebygge håravfall.

få sjekket av en lege. Hårtap kan være forårsaket av skjoldbrusk problemer eller medisiner. Det kan også være et symptom på en mer alvorlig helseproblem. Snakk med legen din om din hårtap problem slik at hun kan diagnostisere riktig og bestemme riktig behandling.

Hvordan bruke en materøret i en eldre Mann

Hvordan bruke en materøret i en eldre Mann


Fôring rør gi mennesker med ernæringsmessige behov når de har medisinske komplikasjoner som gjør det vanskelig å svelge. En midlertidig materør kan plasseres gjennom nesen eller gjennom munnen. Disse kalles NG og Og rør, henholdsvis. NG og Og rør brukes oftest i et sykehus. Når en fôring rør kan kreves på en langsiktig basis, kan det opereres inn. Dette kalles en gastrostomirøret, vanligvis kjent som en g-rør. G-tube er den typen fôring tube brukes oftest hos eldre menn som blir tatt vare på av sine familiemedlemmer hjemme.

Hvordan bruke en materøret i en eldre Mann

•  Bruk klær som gir enkel tilgang til materøret. Et materør plassert i magen vil være mot venstre side av kroppen. En eldre mann kan bære en knapp opp skjorta, noe som gir enkel tilgang til røret uten å måtte skifte en masse klær rundt.

Inspiser innsnitt området for eventuelle skader eller irriterte områder. Ifølge Stephanie J. Buchholz RN, MSN of East Central College, dannelsen av hvite flekker på grunn av kronisk irritasjon forekommer oftere hos menn som har en gastrostomi sonde enn hos kvinner som har gastrostomi fôring rør.

Fjern portpluggen. Koble en kateter-tip sprøyte til den store ende av forlengelsesrøret.

Sett den lille enden av forlengelsesrør i havneåpningen. Vri forlengelsesrør omtrent en fjerdedel av en omdreining for å låse den på plass. Den linje på forlengelsesrøret og linjen på porten vil bli justert.

Hold 60 cc sprøyte på om brystet nivå. Hell den flytende mat inn i sprøyten. Strømningshastigheten bør tillate væske å trenge inn i kroppen i løpet av en periode på 20 minutter. Hvis maten strømmer i for fort, lavere sprøyten. Hvis den er for treg, heve sprøyten. Formelen vil bli trukket inn ved tyngdekraften. Noen ganger kan legen be deg om å bruke sprøytestempelet sakte administrere mat.

Skyll materøret med ca 20 cc vann etter all maten har gått gjennom.

Koble forlengelsesrør ved å rotere forlengelsesrør avslutte en fjerdedel slå motsatt retning og trekke den ut. Sett på portpluggen.

Skyll forlengelsesrør og sprøyten i varmt såpevann før de er helt ryddet. De kan brukes om igjen mange ganger.

Hint

 • Noen ganger kan en person med en fôring rør kan fortsette å spise.
 • En strømningshastighet som er for fort kan føre til diaré.

Hvordan gjøre håret ditt sunt og lang

Hvordan gjøre håret ditt sunt og lang


Enten du allerede har langt hår, eller har kort hår og planlegger å vokse ut av det, er oppdraget å holde det ser sunt hele. Dette kan gjøres ved å følge noen daglige rutiner som involverer kosthold og livsstil justeringer. Ja, det hele starter ved middagsbordet.

Hvordan gjøre håret ditt sunt og lang

•  Klipp ut syre. Spise en diett høy i mettet fett, hydrogenert oljer og lite vitaminer fører til mye syre i kroppen. Ikke bare gjør dette ta en toll på lever og nyrer, men det skaper også et surt miljø i kroppen, som til slutt fremmer hårtap. Unngå rask mat, bearbeidet mat og svært raffinert sukker spesielt.

gå den av. Får nok mosjon kan bidra til å fremme hårvekst. Sirkulasjonen i hodebunnen er en svært viktig faktor for sunt hår og vekst. Som mål å få minst 20 til 30 minutter med trening hver dag. Det kan være turgåing, jogging, styrketrening, sykling eller moderat intensitet aktivitet som er morsom og lett å passe inn i timeplanen din.

Spis gode fettstoffer. Godt fett kalles også essensielle fettsyrer som kroppen ikke kan produsere naturlig. Mer spesifikt, bør flerumettet fett i form av omega-6 og omega-3 fettsyrer tas. Spise disse typer fett vil bidra til å fremme sunn hud, negler, tenner og hår. De kan finnes i form av olje, kapsler, eller i matvarer som frø, nøtter, laks, makrell og oliven.

Få en protein. Hår er noe mer enn døde protein. Men det betyr ikke at det ikke er viktig. En mangel på det kan føre til langsom vekst og tynning, hvor tvert imot, kan få tilstrekkelige mengder bidra til å fremme vekst. Gode ​​valg for å inkludere i kosten ville være egg, magert kjøtt, belgfrukter, tofu, fisk, yoghurt og bønner.

Ta vitaminer. Det finnes en håndfull av vitaminer som har vært kjent for å være effektive for sunt hår. Noen av de viktigste som inkluderer B-vitaminer, biotin, inositol, kalsium, vitaminene A, C og E og jern. Annet enn i supplement form, kan disse næringsstoffene også finnes naturlig i sitrusfrukter, paprika, magre meieriprodukter, baby spinat, brokkoli, tørket frukt, grønne grønnsaker og helkorn. En stor salat kan gjøres med inkluderingen av en rekke av disse matvarer.

Husk å børste før sengetid. Rett etter at du pusser tennene, børste håret ditt også. Børste håret 50-100 slag rett før sengetid kan bidra til å fjerne forurensing og skitt samtidig stimulere blodsirkulasjonen. Også naturlige oljer frigjøres, noe som vil legge til flere Glans og oksygen til håret ditt.

Hint

 • Vær tålmodig. Hårvekst er mer av en langsom og jevn prosess enn en overnatting fix. I gjennomsnitt, hår vanligvis vokser ca 1/2 tommers hver måned.

Hvordan er Fluid fra øret Drenert?

Bihulene er Koblet

De fleste av de større åpninger i det menneskelige hodet er innbyrdes forbundet ved en serie av skjulte passasjer kollektivt kjent som bihulene. Under normal drift er disse rørene lette bevegelsen av forskjellige fluider rundt hodet, slik at naturlig forekommende slim renne fra nese og ører inn i halsen. Hvis bihulene blir irritert, kan strømmen av væske bli hemmet, og skaper en følelse av trykk i hodet, hodepine, vondt i halsen, eller infeksjoner i ører, nese og svelg.

Mellomøret væske renner Gjennom Sinus

Mens et utvalg av rør inne i hodet arbeide sammen for å oppnå sine dreneringsformål, er den spesifikke rør som tjener øret kalt øretrompeten. I normal drift, ventilerer øretrompeten den midtre og indre øret og gir naturlige slim og væske for å renne ned i halsen. Fra tid til annen, men blir øretrompeten betent eller blokkert, og denne væsken blir fanget inne i øret som resulterer i en følelse av fylde, tap av hørsel, og øresmerter. Hvis øretrompeten blir betent eller blokkert, og øret blir infisert, kan leger foreskrive antihistaminer, antibiotika og allergi medisiner for å redusere trykket og blokkering i øretrompet; Disse legemidler vanligvis gjenopprette røret til normal drift, slik at trykket fluid å renne inn i halsen.

Ytre øret væske renner Utvendige

Væske i den ytre delen av øret vanligvis ikke renne ned øretrompeten. I stedet blir fluider i øregangen blokkert av trommehinnen og kan bare unnslippe på samme måte som de kom inn i øret: gjennom øregangen og det ytre øret. I motsetning til mellomøret, betyr det ytre øret produserer naturlige væsker som kan settes fast. I stedet er i ørekanalen belagt med et mye tykkere slim vanligvis anerkjent som ørevoks; Hvis væske, som de fra en dusj eller et svømmebasseng, inn i øregangen når en stor samling av voks er til stede, kan væsker blir fanget og ute av stand til å flykte. I denne tilstand, kjent som svømmer øre, kan noen svelling ytterligere begrense muligheten av fluidet til avløp. En lege kan forskrive antibiotika øredråper som løsner fanget væske og la det renne, eller helsepersonell kan administrere en smertefri prosedyre som kalles en "vanning" for å rengjøre det ytre øret. I noen svært sjeldne tilfeller kan væske fra det ytre øret og øregangen reise gjennom en ødelagt trommehinnen og inn i mellomøret; i disse tilfeller, fortsetter fluidet videre inn i bihulene, til slutt trenger inn i halsen. Personer som opplever en drenering følelse i halsen mens svømming eller dusjing bør oppsøke lege, da denne tilstanden er vanligvis forbundet med en alvorlig skadet trommehinnen som kan føre til permanent hørselstap.

Hvordan bli kvitt av øret aches

Øreverk eller otalgia, er en vanlig medisinsk problem som deles av millioner av voksne og barn over hele verden. Denne sykdommen er vanligvis av en bakteriell infeksjon i den midtre eller ytre øret. Øret aches kan også være forårsaket av en infeksjon av nerver tett inntil øret, noe som kan ha startet fra halssykdommer, tannforholdene, bihulebetennelse, nakke og rygg sykdommer eller kjeve lidelser. Hvis venstre ubehandlet, kan otalgia forverres og forårsake ekstremt ubehag og eventuelt permanent skade på hørselen. Det er noen hjemme rettsmidler du kan prøve å effektivt eliminere øret aches.

Hvordan bli kvitt av øret aches

•  Ta en over-the-counter smertestillende som for eksempel Advil. Denne medisinen kan redusere smerter i ørene. Den kan også redusere feber forbundet med en ørebetennelse. Følg doseringen ved å lese den retningen på pakken.

Swallow vann eller mat. Svelging kan lindre øreverk ved å fjerne buildup av trykket forårsaket av en ørebetennelse eller endringer i høyde (fjellklatring, gå under vann). Tyggegummi kan gi deg den samme effekten.

Sett en varm pakke på øret. Varmen fører til at blodårene i og rundt øret for å utvide, redusere smerte. Husk å beskytte huden din ved å dekke varm pakke med en tykk klut før du setter den mot øret. Påfør pakken til øret i 20 minutter eller vente til den er avkjølt.

Drop hvitløk olje i det berørte øret ved første tegn til smerte. Ear smerter kan være forårsaket av en bakteriell infeksjon. Hvitløk inneholder en kraftig stoff kalt allicin, som er en naturlig antibiotika. Ved hjelp av en medisin dropper, påfør to eller tre dråper hvitløksolje til de berørte øret. La oljen i øret i 15 minutter. Vippe ned for å la oljen renne ut og vaske øret ut etterpå. Du kan kjøpe hvitløk olje på en helsekostbutikk.

Kontakt lege hvis smertene forverres eller er ledsaget av feber. Pulserende smerte med feber kan være en bakteriell infeksjon i mellomøret, noe som kan kreve behandling med antibiotika. Hvis venstre ubehandlet, kan pus danne og skade det indre øret, forårsaker døvhet.

Hint

 • Du bør rådføre deg med lege før du tar fatt på noen form for egenbehandling for øresmerter eller infeksjoner.

Hvordan fjerne vann i øret

Hvordan fjerne vann i øret


Etter en lang dag på stranden eller bassenget, kan ørene bli tett med vann. Det er viktig å fjerne denne væsken fra ørene fordi fuktighet kan føre til bakterievekst. I sin tur, kan denne bakterien føre til en infeksjon kalt svømmer øre. Å drenere vannet fra øret, kan du bruke hjemme behandlinger som isopropanol. Hvis du utvikler en ørebetennelse, men vil du ha å oppsøke lege for antibiotikabehandling.

Hvordan fjerne vann i øret

•  Tøm ut ørene etter bading. Når du kommer ut av vannet, tilt hodet til den ene siden og rist det forsiktig. Bøy hodet til den andre siden og rist den igjen. Dette bør fjerne det meste av vannet fra ørene.

Bruk en hårføner. Sett tørketrommel på laveste innstilling og hold den minst 6 inches fra øret. Føn hvert øre i ca 20 sekunder.

Plasser rubbing alkohol inn i ørene. Hvis du fortsatt har vann fast i ørene, bruke rubbing alkohol for å tørke ut væsken. Bøy hodet til den ene siden med de berørte øret vendt oppover. Deretter bruker en medisin dropper å sette 4 til 5 dråper rensevæske inn i øret.

La rubbing alkohol for å reise ned øregangen. Trekk på øreflippen og gjespe å la rensevæske spredt over hele kanalen. Hold hodet på skrå i minst 30 sekunder.

Drain øret. Snu hodet over slik at den berørte øret vender nå bakken. Bruk et håndkle til å fange noen rensevæske som kommer ut.

Hint

 • Ikke stikk fremmedlegemer som Bobby pins, bomullspinner eller nøkler i øret. Disse objektene kan forårsake skade på øret.

Hvordan rense ørene med øret Kjegler

Et øre kjegle eller øret stearinlys, er en alternativ metode for rensing av voks i øregangen. Det er ikke en pålitelig metode i det medisinske miljøet, selv om mange mennesker som bruker øret kjegler attest til deres effektivitet. Ear koning er en aktivitet som bør gjøres med en kunnskapsrik assistent. Ekstrem forsiktighet bør tas fordi prosessen innebærer en åpen flamme. Øret kjegler er laget av bomull klut belagt i voks, ofte bivoks.

Hvordan rense ørene med øret Kjegler

Trim med saks den koniske enden av øret kjegle så det passer godt i den ytre øregangen. Kast gjenværende spissen unna. Noen øre kjegler vil ikke kreve trimming dersom spissen er allerede bred nok.

Med aluminiumsfolie, lage en flat og solid overflate omtrent på størrelse med en middagstallerken. Skru opp kantene for å danne en skuff. Sett øret kjeglen gjennom sentrum av folien i en rett vinkel, slik at konusen stikker opp av skuffen.

Den personen som bruker øret kjegle legger ned på hans side, øre mot taket. Hjelperen plasserer den koniske spissen av kjeglen i øret og tilpasser folien slik at det er omtrent en tomme fra øret, stramme den rundt kjeglen. Konusen skal peke vertikalt mot taket, og folien må være horisontal. Langt hår skal festes bort fra øret kjegle, og øreringer bør fjernes.

Assistenten holder kjegle godt i øret og tennes den store enden på brann. Vær oppmerksom på at flammen vil brenne 2 til 6 inches høy i utgangspunktet, deretter avta. Kjeglen vil sakte brenne ned. Som det brenner, kan assistenten trimme formørket deler av og sette dem i glass vann for å hindre dem fra å blåse bort. Den brennende prosessen tar ca 5 minutter.

Når øret kjegle har brent ned til om lag 3 inches fra folien, fjerne kjeglen og dypp den brennende enden i glass vann for å skille det. Avhende kjeglen og folie.

6. Gjenta prosessen med en ny øret membran i det andre øret, hvis ønskelig. Det er ikke nødvendig å gjøre begge ører.

Beskytt ørene for omtrent en dag etter øret koning inntil en ny beskyttende voks barriere kan utvikle seg, spesielt hvis du arbeider i kaldt eller vindfulle forhold. Bære en lue som dekker ørene eller sette bomullsdotter i det ytre øret.

Hvordan å lette trykket i øret

Hvis du lider av øret smerte knyttet til trykk, kjent som øret barotraume, er det vanligvis på grunn av en trykknivåforskjell mellom innsiden og utsiden av trommehinnen. Mens trykkforskjellen kan forårsake ubehag, er tilstanden ganske vanlig. Mange mennesker som har fløyet på fly, gått under vann, eller lider av allergi og lunger, har opplevd øre press smerte. Heldigvis, med noen hjemme behandlinger, kan du lette smerter og press.

Hvordan å lette trykket i øret

Yawn dypt. Du skal høre en svak popping i ørene dersom du har utlignet trykket. Ifølge Medline Plus, åpner gjesping øretrompeten og gjør at luften kan strømme gjennom mellomøret, utjevne trykket på begge sider av trommehinnen. Når trykket er utlignet, vil øresmerter være lettet.

Tygg tyggegummi i flere minutter. Loven av å svelge spytt mens tyggegummi kan ha samme innvirkning som gjesper dypt, balansere trykket i øret. Du kan høre en smellende i ørene.

Klyp lukket neseborene med fingrene, lukke munnen. Pust, men ikke for dypt. Du bør umiddelbart høre ørene pop. Ikke glem å puste ut, da dette kan bidra til å utjevne trykket.

Ta en over-the-counter antihistamin. Hvis en kald forårsaker press ubalanse i ørene, må du kanskje ta et antihistamin som vil avlaste trykket. Hvis du er usikker på hvilket merke du skal velge, spør på apoteket.

Hint

 • Når du vet at du skal gjøre en aktivitet som kan innebære trykkforandringer (som flyr eller kjører gjennom endringer høyde), tygge på et stykke tyggegummi eller suge på et stykke hardt godteri. Dette vil holde deg å svelge under trykkforandringer og kan hindre barotraume helt. Hvis du er med barn, lar barnet til å drikke fra en flaske eller sykepleier under høyde endringer.
 • Hvis barotraume er alvorlig og smertene vedvarer i flere dager, kan du ha en mer alvorlig infeksjon. Kontakt legen din, som han eller hun må kanskje gi deg en resept antihistamin eller decongestive medisinering. I sjeldne tilfeller kan kirurgi være nødvendig.

Hvordan fjerne voks fra øret ved hjelp av en trakt

Hvordan fjerne voks fra øret ved hjelp av en trakt


En ørevoks trakt brukes til å utføre den holistiske ørevoks fjerning metode som kalles candling eller coning. Øre trakter er laget av naturlige materialer som bivoks eller parafinvoks og bomull, musselin, eller lin. Bånd av stoff er innpakket for å danne en trakt og deretter dyppet i voks. Den ene enden av trakten går inn i øregangen mens den motsatte enden er tent i brann. Som trakt brannskader, er skånsom suge opprettet, som trekker rusk og ørevoks ut av øregangen. Når flammen blir tett inntil øret, den har opphørt, og de resterende trakt fjernet fra øret. Ifølge Academy of Øre, er øret innsnevres ikke trygt å utføre på deg selv. Ear candling bør bare gjøres av en med erfaring i å utføre prosedyren.

Hvordan fjerne voks fra øret ved hjelp av en trakt

Øret Coning, Candling, eller lede

•  Plasser alle de elementene du trenger på området der du skal utføre øret innsnevres. Du trenger ett øre trakt per øre, en lighter, to håndklær eller en metall pie pan med et hull skåret i midten, og et glass vann.

Legg deg ned på siden med en pute under hodet ditt, eller legge hodet på et bord med øret du ønsker å trakt vendt opp.

Cover alle eksponert hud rundt øret, inkludert kinn og nakke, med håndklær.

Eventuelt kan du ta en metall pie pan og kuttet et rundt hull i midten stor nok for øret trakt til å passere gjennom. Sett kaken pan over øret slik at hullet i pannen linjer opp med øregangen hullet.

For å unngå brannskader, er det viktig at du dekker alle omkringliggende hud i tilfelle varm aske faller fra trakten eller trakten faller mens tent

Plasser øret trakten ikke mer enn 1/2 "inn i øregangen. Hold på bunnen av trakten nærmest øret.

En øre trakt plassert for dypt inn i ørekanalen vil forårsake smerte, blødning, og kan briste trommehinnen.

Bruk den andre hånden til å lyse enden av øret trakt lengst fra øret.

Når du føler for mye varme på hånden eller på øret, trekker trakten ut. Umiddelbart slukke øret trakt i et glass vann.

•  Gjenta prosessen på den andre øret ved hjelp av en helt ny øre trakt.

Hint

 • Mange helhetlig og homøopatiske klinikker utfører øre innsnevres. Denne fremgangsmåten gjøres best i et klinisk miljø.
 • Ear candling bør ikke gjøres mer enn to ganger i året.
 • Trommehinnen sprekke og alvorlige brannskader kan oppstå mens du prøver å utføre øre innsnevres på deg selv.
 • Hvis du opplever smerter i øret mens du bruker et øre trakt, fjerne trakten umiddelbart. Hvis smertene vedvarer, kontakt lege.

Hvordan Drain en indre øret infeksjon

Hvordan Drain en indre øret infeksjon


Øret infeksjoner er oftest forårsaket av bakterier eller virus som vanlig forkjølelsesvirus. Væske kan renne fra den infiserte øret, eller det kan være smerte og irritasjon. Heldigvis finnes det trygge og effektive metoder for å drenere væske fra øret infeksjoner, mens påskynde helingsprosessen. Følg noen skritt for å tappe ørebetennelse og få den komfort du trenger.

Hvordan Drain en indre øret infeksjon

Bøy hodet til siden og bruke en varm komprimere mot øret. Varmen gjør at fordampning og komfort for smerte. Du må kanskje oppvarmer komprimere som den kjøler og rense den fra drenering.

Hold alle gjenstander ut av øregangen og vask hendene ofte. En av de vanligste måtene å fange ørebetennelser er gjennom skitne hender og andre objekter. Hold ørepropper og øreproppene rene og ikke sette noen gjenstander i øregangen, inkludert hårnåler og bomullspinner eller tips.

Søk medisinsk hjelp hvis du har øret væske eller sterke smerter i mer enn én dag, eller hvis barnet ditt har puss og / eller blod drenering fra øret hennes. Dette kan bety en sprukket trommehinne. Selv om dette kan virke som en nødsituasjon, vil få omsorg for barnet ditt i løpet av en dag eller to være tilstrekkelig. Opprivningsanordningen av trommehinnen kan lindre barnets ubehag.

Hint

 • Den EarPopper er sterkt anbefalt av leger som nummer 1 trykkavlastningsenheten. Den er rask og enkel, mens vist seg å være trygg i kliniske studier, med den nyeste studie publisert i Øre, nese og hals Journal og finansiert av National Institutes of Health.
 • Prøv medikamentfrie metoder for å drenere mellomøret væske og trøste din smerte.
 • Alltid konsultere legen din dersom du har farget drenering eller hørselstap. Hvis du lider av ørebetennelser ofte, kan det være et tegn på medisinsk problem.
 • Bomull tips brukes til kosmetikk og for rengjøring av utsiden av ørene, ikke for rengjøring inne i øregangen. Ikke stikk noen gjenstander inne i øregangen.