Digidexo.com

amme agave

Hvordan å amme et sykt barn

Hvordan å amme et sykt barn


Å få barn betyr at man har å forholde seg til hyppige forkjølelser, øreverk, influensa og andre barne plager. Fordi de er mindre i stand til å kommunisere hva vondt og hvordan de føler, tending til et sykt barn krever flid og intuisjon. Et sykt barn ikke vet hva hun trenger å føle seg bedre, slik at den som er ansvarlig for å pleie henne tilbake til god helse er det viktig at du kjenner minst det grunnleggende omsorg for syke barn. Heldigvis finnes det en rekke enkle ting du kan gjøre for å hjelpe barnet ditt.

Hvordan å amme et sykt barn

Hvordan å amme et sykt barn

•  Hold barnet hydrert. Et sykt barn vil sannsynligvis ikke føler for å spise eller drikke mye, så oppmuntre hydrering ved å holde vann tilgjengelig til enhver tid. Et par gram av 100 prosent juice blandet med vann kan lokke barnet til å drikke, så kan spesielle sugerør eller kopper. Sykdommer som involverer diaré og oppkast utgjøre ekstra risiko for dehydrering, så gi barnet ditt en alderstilpasset elektrolytt drink som Pedialyte å holde barnet fra å bli sykere.

Oppmuntre barnet til å holde spise. Syke barn, akkurat som syke voksne, ofte mister appetitten, så gi henne små måltider gjennom dagen for å holde henne energien oppe. Tilby henne trøstende og enkle å spise mat, spesielt hvis hun har en sår hals eller magesmerter, som eplemos, nudler og suppe hvis hun er gammel nok. Frukt smoothies kan gå over bra, og tilbyr fall som hummus kan gjøre maten mer attraktivt.

gir komfort og lav viktige aktiviteter. Barn trenger ekstra ømhet og forståelse når de er syke. Sørg for at syke barn har hennes favoritt teppe, utstoppede dyr, bøker og leker i nærheten. Mens hun trenger mye søvn, kan barnet ditt bli lei og grinete fra alle de andre, så gi henne leker, puslespill, fargestifter eller noe annet hun liker at hun vil leke med stille.

Vit når du skal ringe legen. Hvis barnet ditt har vedvarende diaré eller oppkast, eller har blod i hennes avføring, ring din lege. Ifølge familydoctor.org, mange leger vurdere barn å ha feber hvis de har en muntlig høyere temperatur enn 99,5 grader F (37,5 grader C) eller en rektal temperatur høyere enn 100,4 grader F (38 grader C). Hvis barnet ditt har feber er det best å ringe legen din umiddelbart; for barn fra 6 måneder og eldre, ringe legen din hvis barnet ditt temperaturen når 103 grader F (39,4 grader C). Selv om barnet virker fint annet enn å ha feber, kaller henne lege for råd. Hvis du ønsker å administrere medisiner eller homeopatiske midler til barnet ditt, sjekk med legen din først for å være sikker på at du gir riktig dosering. Også ta kontakt med legen din dersom barnet ditt ser ut til å ha en øreverk, hodepine, utslett, pusteproblemer, magesmerter, ingen matlyst, eller har en høy-pitched gråter eller viser andre uvanlige symptomer eller atferd.

Hold deg rolig. Gjør ditt beste for ikke å vise barnet ditt bekymring eller frykt når hun er syk. Omsorg for et sykt barn er ikke lett, og det er vanskelig å se barnet ditt ulykkelig, så helle på din lege, familie og venner for støtte heller enn å uttrykke til barnet ditt at du er bekymret eller stresset av sykdommen hennes.

Hint

  • Aldri nøl med å ringe legen din hvis du tror det er noe galt med barnet ditt. Ikke prøv å diagnostisere sykdommer på egen hånd eller administrere medisiner uten å snakke med legen din. Selv om det viser seg barnet ditt ikke er syk eller har en mindre sykdom som en kald, er det alltid godt å spille det trygt og ta kontakt med helsepersonell. Vær også forsiktig med elektrolytt drikker som Gatorade. Disse drikker er formulert for voksne, ikke barn, og kan alvorlig forstyrre et barns elektrolyttbalansen og gjøre dem sykere. Hvis det er alt du har, ta en drink på en halv Gatorade og halvparten vann, og få et barns elektrolytt drikke så snart du kan.

Hvordan å amme etter brystreduksjon

I motsetning til det mange tror, ​​er amming mulig etter brystreduksjon i de fleste tilfeller. Med mer enn 50% av alle bryst reduksjon kirurgi pasienter som kan amme (og spesialister anslå antallet er betydelig høyere), kan vordende mødre som har opplevd brystreduksjon finne seg selv trenger å lære å amme etter brystreduksjon.

Hvordan å amme etter brystreduksjon

Hvordan å amme etter brystreduksjon

Ring din brystreduksjon kirurg og be ham eller henne hvilken metode de brukte for reduksjonen. Noen kirurgiske teknikker føre til høyere breastfeeding suksess priser. Å vite hvilke kirurgisk teknikk ble brukt er viktig informasjon som du kan gi videre til ammende fagfolk.

Kontakt en amming konsulent. De fleste sykehus med fødeavdelinger har del-eller heltids amming konsulenter i staben. Spør jordmor eller fødselslege om en henvisning til en amming konsulent for du kan ikke finne en enkelt. La Leche League er en annen stor ressurs for amming generelt. Uansett hvilken kilde du slår til, være sikker på at amming ekspert du velger har erfaring med å hjelpe mødre som ønsker å amme etter brystreduksjon.

Ta bukkehornkløver kapsler og spiser 1-3 porsjoner med havre hver dag etter fødselen. Begge er galactogogues, eller stoffer som oppmuntrer morsmelk produksjon.

Hook opp en elektrisk breastpump og tømme brystet helt etter at barnet er ferdig fôring. Hvis du ikke har råd til en elektrisk breastpump, vurdere å leie en fra et sykehus amming konsulent kontor. Noen helseforsikring politikk vil dekke kostnad. Noen kvinner, spedbarn og barn (WIC) kontorer vil gi elektriske breastpumps også.

Oppbevar pumpet morsmelk i kjøleskapet og bruk innen 24 timer. Hvis du ikke produsere nok morsmelk til å møte dine babyer trenger og supplere med formelen, hell pumpet morsmelk inn i barnets neste formel flaske.

Ikke gi opp! Hvis du kan produsere selv en liten mengde av morsmelk, det gjør en forskjell for barnet ditt og for din helse.

Hint

  • Massere hele brystet mens du pumper, til tomme melkekanalene som kan befinne seg i ulike steder.
  • Hvis du opplever rødhet, harde klumper, eller feber, kan du ha mastitt. Se en lege umiddelbart.
  • Unngå peppermynte, peppermynte, og kål. Alle er anti-galactogogues som kan redusere morsmelk produksjon.
  • Hvis barnet ditt ikke er å få vekt, ikke produserer 4-6 våte bleier i døgnet, eller viser tegn på dehydrering, ta barnet til en barnelege umiddelbart. Du må kanskje supplere med formelen.

Hvor lenge etter røyking kan jeg amme?

Nikotin diffunderer inn i morsmelk

Når du amme og røyk, nikotin fra sigaretten diffunderer ut i morsmelk og barnet ditt kan lide av kolikk, manglende matlyst, oppkast eller økt hjertefrekvens. Røyk fra røyking blir fanget i lungene og inn i blodet, ifølge Denise Fisher, MMP, BN, RN, RM, IBCLC med Sandpiper Education.

Amming er bedre enn formel fôring

Hvis du ikke kan slutte å røyke, er du fortsatt bedre å velge amming over ved hjelp formel, skriver Wendy Jones, Ph.D, fordi fordelene ved morsmelk oppveier de negative konsekvensene av nikotin i barnets system. Morsmelk beskytter barnet mot infeksjoner.

Bottom Line

Hvis du må ha en sigarett, kan det være lurt å vente minst en time og 40 minutter etter røyking før amming. Nikotin har en 97-minutters halveringstid i blodet sirkulasjonssystemet, ifølge Denise Fisher.

Blue Agave Nectar helsemessige fordeler

Blue Agave Nectar helsemessige fordeler


Blå agave nektar, også kjent som agave sirup, er et naturlig søtningsmiddel laget av agave planter som finnes hovedsakelig i Sør-Mexico. Agave planter er like i utseende til en kaktus. Agave ligner i farge og tekstur til honning. Blå agave nektar har fått mye popularitet de siste årene på grunn av sin helsemessige fordeler.

Huden fordeler

Blå agave nektar ble brukt av Aztec indianerne i Mexico i hundrevis av år som folkemedisin å kurere mange typer hudsykdommer og sår. Blå agave nektar er fortsatt brukes for å lindre hudsykdommer i dag, og kan bidra til å bekjempe pus-produserende bakterier når påføres huden.

Mage Fordeler

Blå agave nektar kan også bidra til å beskytte kroppen mot bakterier i tarmen, gir det gastrointestinale helsemessige fordeler.

Colon Fordeler

Forbindelser avledet fra den blå agaveplanten kan ha fordeler som en ny måte for å levere medikamenter til tykktarmen. Disse forbindelsene, kalt fructans, kan bidra til en vellykket bærer medikamenter som behandler mange typer av kolon sykdommer, slik som kolitt, irritabel tarm-syndrom (IBS) og Crohns sykdom.

Glykemisk indeks

En av de store helsemessige fordeler av blå agave nektar som søtningsmiddel er dens lav glykemisk indeks. Mange moderne søtningsmidler som høy fruktose mais sirup har en høy glykemisk indeks og glykemisk belastning, som begge brukes til å måle effekten av visse matvarer på blodsukkernivået. Problemet med matvarer med høy glykemisk indeks er at de kan øke blodsukkernivået raskt og føre til frigjøring av insulin i kroppen din. For mye insulin kan føre til insulinresistens i kroppen din, noe som kan gjøre deg mer utsatt for forhold som type II diabetes, fedme og høyt blodtrykk. Blå agave nektar har en lav glykemisk profil sammenlignet med andre søtstoffer og derfor ikke fører til rask økning i blodsukkeret som andre søtstoffer gjør. Den søthet i blått agave nektar kommer fra et komplekst karbohydrat kalt inulin, som er et naturlig sukker som finnes i mange typer av frukt og grønnsaker. Blå agave nektar har mange helsebevisste tilhengere på grunn av sin gunstige glykemisk profil.

Effekter av Agave

Effekter av Agave


Agave er en plante som vanligvis brukes til å lage populær ingrediens agave nektar, eller agave sirup. Agave nektar kan brukes i matlaging som en erstatning for enten sukker eller honning, og kan brukes til å blidgjøre både mat og drikke. Agave kan ha både positive og negative effekter på helsen din.

Lett på blodsukkeret

Agave har lav glykemisk egenskaper, noe som gjør det til et bedre valg for et søtningsmiddel enn vanlig sukker. Matvarer med lavere glykemisk indekser anses bedre for helsen, fordi de ikke vil føre til drastiske endringer i blodsukkeret, noe som kan sette en belastning på kroppen din og påvirke din kognitiv funksjon. Dette er hva som gjør agave en god sukker alternativ for diabetikere eller de med andre blodsukker problemer. Du kan også bruke mindre av agave enn sukker eller honning, fordi det er litt søtere, dermed er du faktisk bruker mindre sukker for samme søte smaken.

Processing Effect

Noen agave nektar merker faktisk kan sabotere din helse. Agave søtningsmiddel eller nektar som er altfor behandlet kan føre til det å ha større mengder høy-fruktose mais sirup, som antas å ha negative effekter på helse og kan føre til fedme og diabetes når det brukes i overkant. Vær oppmerksom på etiketter og se etter rå, økologisk agave når du prøver å finne de beste agave produkter for din helse. Også se etter produkter som ikke har noen additiver, så som maissirup.

Mulig Vektøkning

Enhver type agave kan føre til vektøkning eller diabetes problemer hvis det brukes i overkant. Selv om agave kan være et sunnere alternativ til sukker, er det fortsatt et sukker og bør brukes i moderate mengder som sådan. Det anbefalte inntaket av sukker varierer fra seks teskjeer for kvinner til ca ni for menn, ifølge American Heart Association. Så ta hensyn til hvor mye du legger daglig til ting som te, korn, eller i forberedelse av mat som desserter. Du bør også ta hensyn til andre tilsatt sukker i kosten, som kan finnes i brus, behandlet juice og visse junk mat, når du prøver å bestemme daglig, sunt sukker inntak.

Hvordan bruke Agave Sirup med Master Cleanse Diet

Hvordan bruke Agave Sirup med Master Cleanse Diet


The Master Cleanse Detox Diet, først oppfunnet av Stanley Burroughs i tidlig 1940-tallet, er tradisjonelt gjort ved å blande lønnesirup med sitronsaft, vann og cayenne. Men det kan gjøres like effektivt ved å erstatte lønnesirup med Agave nektar. Agave er søtere enn både honning og lønnesirup, og kan anvendes i en mindre mengde enn enten. En ressurs for Master Cleanse Diet er at Agave ikke endrer smaken av sitroner så hardt som lønnesirup, og skaper en mer klassisk lemonade smaken og dermed gjør drikken mer fornøyelig.

Hvordan bruke Agave Sirup med Master Cleanse Diet

Kombiner ½ kopp agave nektar med 3/4 kopp sitronsaft, ½ ts kajennepepper og 2 liter varmt vann. Rør til det er helt oppløst. Varmt vann vil oppløse sirup lettere. Fordi Agave er søtere enn lønnesirup og inneholder mer sukker, må den brukes i en mindre mengde enn vanlig ¾ kopp lønnesirup. Men du vil fortsatt motta basen mengden kalorier kroppen din trenger for å fungere.

Hell saften inn i 2 1-liters flasker, for eksempel store Nalgene flasker. Fest lokkene og gi en god shake. Dette er din eneste matkilde for dagen, så rasjon det nøye gjennom dine våkne timer. Ta de to flaskene med deg uansett hvor du går.

•  Drikk juice hver gang du føler deg sulten. Drikk ett stort jafs av juice etterfulgt av to store slurker av ferskvann. Pass på at du ikke spiser noe annet i løpet av dagen bortsett fra juice og vann.

Fullfør de to flaskene før sengetid sammen med minst to liter ferskvann. Formålet med Master Cleanse er å tømme kroppen av uønskede kjemikalier og avfall, og all rengjøring av alle fag (selv gryter og panner) krever vann. Sørg for å holde deg hydrert eller rens vil bli forkrøplet og smertefull.

Fortsett rens som man ville gjort med lønnesirup juice ved å skylle tarmen med saltvann hver kveld før sengetid. Så er det ingen fast føde i kostholdet ditt, må du hardt utløse avføring. Bland 1 liter varmt vann med en spiseskje med naturlig havsalt. Drikk blandingen på en gang hvis du kan uten å smake den. På første forsøk vil du sannsynligvis kaste opp. Hvis du smaker den, prøv å plugge nesen. Dessverre, flytende dietter ende med flytende avføring, så ikke bortkommen langt fra toalettet etter at saltvann potion.

Begynn å spise mat igjen. Etter 10 til 15 dager etter rens regime (avhengig av målet ditt) må du begynne å sakte introdusere mat inn i systemet igjen. Hvis du ikke begynner å spise fast føde i sakte tempo, vil du sannsynligvis gjøre deg syk. På den første dagen av reintroduksjon, begynner ved å drikke appelsinjuice. På den andre dagen introdusere grønnsaker og kyllingkraft, og den tredje begynner å spise frukt og grønnsaker. Til slutt på den fjerde dagen all mat kan gjeninnføres, men vær forsiktig hva du putter inn din ren kroppen slik at du ikke trenger å gjøre inngrepet om igjen.

Er Agave en god sukker?

Er Agave en god sukker?


Spørsmålet om en sukker er "godt" gjelder vanligvis til dens innvirkning på blodsukkernivået. Raffinert sukker absorberes raskt, produsere en pigg og en senere krasjet. Naturlig sukker er metaboliseres saktere, så det er mindre total økning i blodsukkeret. Til tross for agave økende popularitet, er det alvorlige spørsmål om hvorvidt det er faktisk en god sukker.

Glykemisk indeks

Scoring hvor som helst 11-30, rangerer agave godt under de fleste andre caloric søtningsmidler på glykemisk indeks, noe som betyr at den har en lav total effekt på blodsukkeret. Dette er spesielt viktig for diabetikere, som må unngå for rask stigning i blodsukkeret.

Sukkerinnhold

Grunnen til agave lave rating på glykemisk indeks er på grunn av den type sukker den inneholder. Når det er kokt, og konsentrert i sirupen på markedet, er agave alt fra 50 til 90 prosent fruktose avhengig av merke.

Fruktose

I motsetning til andre typer sukker, fruktose må bli metabolisert av leveren. Dette er grunnen til at det tar lengre tid å fordøye, og hvorfor agave har lav glykemisk indeks.

Risiko for Fruktose

Mens fruktose er helt trygt i små mengder, som det finnes naturlig i de fleste frukter, store mengder fruktose som finnes i agave kan være ganske farlig. Forbruker høye nivåer av fruktose kan undertrykke følelser av fylde, forverre diabetes og føre til fedme.

Raw

Til tross for hva noen merking kan tyde på, er agave nektar ikke en rå mat. Det er behandlet ved temperaturer over 118 grader og konsentrert til en super-søt form som ikke eksisterer i naturen.

Honey g Agave

Honey g Agave


Honning er laget av bier fra pollen samlet av blomster. Agave nektar er en sirup laget av saft av agave anlegget. Mens honning har vært brukt i lang tid i Amerika, er agave innfødt til Mexico, og er bare nylig fremstår som et alternativ søtningsmiddel.

Smak

Honning har vanligvis en særegen smak som kan skille seg ut når det brukes som et søtningsmiddel. Agave er tynnere, noe som gjør det lettere å blande, og har en mer nøytral smak.

Glykemisk indeks

Glykemisk indeks priser effekten et søtningsmiddel har på blodsukkernivået, med lavere tall signal mindre samlet effekt. Honning er vanligvis mellom 65 og 85 på indeksen, mens agave, som inneholder for det meste fruktose, kan være så lav som 11-30.

Fruktose

Dessverre er fruktose forbundet med en rekke negative helseeffekter, særlig fordi det må metaboliseres av leveren. Selv agave har en lavere glykemisk indeks rating, kan den høye fruktoseinnholdet faktisk forverre diabetes over tid.

Raw

Rå mat er teknisk det som er blitt fremstilt ved temperaturer på 118 grader eller mindre. Verken agave heller mest kommersielle honning er en rå mat fordi begge er kokt og konsentrert for å øke sødme.

Sødme og Holdbarhet

Agave er søtere enn honning, slik at mindre bør brukes. Agave har også en lengre holdbarhet og som ikke krystalliserer.

Er Agave dårlig for deg?

Er Agave dårlig for deg?


Agave, eller agave nektar, er et naturlig søtningsmiddel, høstet fra agave plante som er innfødt til Mexico. Selv agave inneholder ca 20 kalorier per teskje, er det søtere enn honning, slik at du kan bruke mindre.

Allergier

De med kjente allergi mot planter i Agavaceae familien skal bruke agave nektar med forsiktighet eller unngå det helt.

Fruktose

Agave er opptil 90 prosent fruktose så det ikke kan være hensiktsmessig for de som prøver å unngå fruktose i kostholdet.

Purity

Med mindre en agave produkt bærer United States Department of Agriculture (USDA) tetning, kan det ikke være ren. Som honning, kan agave inneholde spor av bakterier og barn under ett år bør ikke spise den.

Bivirkninger

Selv om forskning mangler, agave, på grunn av sin høye fruktoseinnhold, kan forverre akne eller øke symptomer på diabetes, selv om diabetisk blodglukosenivået ikke kan stige.

Alkohol

Agave nektar er den viktigste ingrediensen i mescal, en type meksikansk alkohol ligner på tequila, markedsført med en larve i flasken. Som med all brennevin, kan konsumere dette agave produktet være farlig for helsen din.

Hvordan erstatte sukker med Agave

Agave nektar er et naturlig, uraffinert, lav glykemisk alternativ til sukker og andre søtstoffer som er laget av agave-anlegget, en type kaktus som vokser hovedsakelig i Mexico. Mange helsebevisste personer bruker agave nektar i stedet for tradisjonelle søtningsmidler, samt andre sukker erstatter, og det har vært kjent for å fungere godt når det brukes til matlaging og forberedelser søte retter.

Hvordan erstatte sukker med Agave

En Agave nektar er søtere enn både honning og sukker. Men det har en mild, subtil smak som når det brukes som et søtningsmiddel, får frem smaken av mange drikker som kaffe og te. Mange mennesker ønsker å vite hvordan du bruker agave nektar ved utarbeidelse bakevarer. Fordi agave nektar er søtere enn andre søtstoffer, når de erstatter det for sukker i oppskrifter for hvert hele kopp granulert hvitt eller brunt sukker som oppskriften normalt ville kalle for, bør du bruke 2/3 kopp agave nektar.

Du kan også trenge å justere mengden av væsker som brukes i oppskriftene på grunn av den ekstra væske fra agave nektar. For hver kopp noe væske som kreves i en oppskrift, redusere den med 1/4 kopp når du bruker agave nektar. For eksempel, hvis en oppskrift anbefaler en kopp melk ved å bruke 3/4 kopp i stedet. Imidlertid, fordi fuktighetsinnholdet i brunt sukker er høyere enn den for hvitt sukker, væsker kan ikke må reduseres så mye ved å bytte den med agave nektar. Du må kanskje eksperimentere et par ganger for å få ønsket konsistens og resultater.

Husk at siden agave nektar fører bakevarer til brun raskere, bør du justere ovnstemperaturer å imøtekomme substitusjon. Reduser normal ovnstemperaturen med 25 grader Fahrenheit, og legge til noen ekstra minutter av steketiden, men ikke legge til mer enn 10 prosent av den totale tiden.

Selv om fokuset i denne artikkelen er å gi informasjon om å erstatte sukker med agave nektar, kan det være nyttig å være oppmerksom på at når du skifter enten lønnesirup eller tradisjonell honning med agave, bør det samme beløpet brukes.

I tillegg er det mange helsemessige fordeler ved å bruke agave nektar. Ikke bare er det uten gluten og andre allergener, men når det brukes i moderate mengder, er det et sikkert alternativ for diabetikere å bruke, fordi det ikke vil øke blodsukkeret for høyt. Det kvalifiserer også som en organisk rå mat av mange rå mat entusiaster.

Hint

  • Selv agave nektar er et trygt søtningsmiddel for alle å bruke i moderate mengder, som en forholdsregel, bør personer med helsemessige forhold rådføre seg med lege før du endrer kostholdet sitt på noen måte.

Hva er fordelene med Agave søtningsmiddel?

Hva er fordelene med Agave søtningsmiddel?


Agave søtningsmiddel, mer kjent som agave nektar eller agave sirup,
er høstet fra ananas-formet hjerte av agave plante innfødt til Mexico. Agave søtningsmiddel fordeler inkluderer sin smak, allsidighet, ernæring og mulige helsemessige fordeler.

Kulinariske Fordeler

Fra 2003 til 2007 har antall kommersielle matvarer som bruker agave søtningsmiddel tredoblet, og som i 2009 at antallet var fortsatt økende. Agave søtningsmiddel kulinariske popularitet er delvis skylder sin smak, som er mildere enn honning, og dens høy styrke. I mange oppskrifter som krever sukker, kan en mindre mengde agave søtningsmiddel erstattes.

Diabetiker Fordeler

Agave søtningsmiddel kan inneholde opptil 90 prosent fruktose, avhengig av hvordan den er behandlet. Noen varianter av agave søtningsmiddel er anbefalt for diabetikere opptatt med andre søtningsmidler 'høy glykemisk indekser. Imidlertid er agave er økt sikkerhet for diabetikere ennå ikke støttes av avgjørende forskning, og noen agave søtstoffer inneholder bare 55 prosent fruktose, det samme beløpet som høy-fruktose mais sirup.

Vekttap fordeler

Ifølge forfatter og lege Dr. Ray Sahel, inneholder agave fructans, som er kreditert for å redusere kolesterol og hemme fettopptaket i tarmen. Men forskerne advarer om at utilstrekkelig studie har funnet sted, og agave søtningsmiddel vekt tap fordeler er omtvistet.

Ernæring

På ca 16 kalorier per teskje, har agave søtningsmiddel samme mengde kalorier som sukker. Men noen agave søtstoffer 'høy fruktose nivåer bringe høyere fiberinnhold, og spor av magnesium, kalsium, kalium og jern gir en liten boost til agave ernæring.

Fun Fact

Den blå agave anlegget, som også produserer agave søtningsmiddel, er integrert i produksjonen av tequila.

Agave Nectar Informasjon

Agave Nectar Informasjon


Agave nektar er et søtningsmiddel som kan brukes i stedet for sukker og kunstige søtningsmidler. I sin opprinnelige Mexico, er nektar kalles Aguamiel, eller "honning vann."

Origin

Agave nektar kommer fra blå agave, en saftig, bustete plante som vokser i det sørlige Mexico. Den nektar er avledet fra "pina," eller kjerne, av den blå agaveplanten.

Processing

Sap er hentet fra pina og sakte varmes opp til å produsere naturlig sukker. Disse sukker-ene fra karbohydrater som finnes i anlegget.

Smak

Agave nektar har en smak som ligner på honning, men ikke helt så sterk. Mange mennesker som ikke liker honning finne agave nektar et godt alternativ.

Vegan Klassifisering

Fordi agave nektar er avledet fra en plante kilde, regnes det som veganer. Vegans ofte bruke denne søtningsmiddel istedenfor honning eller sukker, som begge er behandlet med animalske råvarer.

Raw Food Klassifisering

Fordi de fleste agave nektar er behandlet på mindre enn 118 grader Fahrenheit, kvalifiserer det som en "rå mat."

Agave nektar bivirkninger

Agave nektar bivirkninger


Agave nektar, også kjent som agave sirup, er et søtningsmiddel avledet fra agaveplanten. Fordi den har en lett smak, kan du erstatte agave nektar for sukker i en oppskrift når du ikke vil at sterkere smak av honning eller lønnesirup. Agave nektar har lignende kalorier som sukker, men det er søtere, slik at du kan bruke mindre og kutte kalorier. Agave nektar tendens til å ha usedvanlig høye mengder av fruktose, ifølge LivingFoods.com.

Blodsukker pigger

Minst to selskapene har markedsført sin agave nektar som et egnet alternativ søtningsmiddel for diabetikere, ifølge en artikkel publisert i den 27 oktober 2009 utgaven av Wall Street Journal. Agave nektar visstnok har en lav glykemisk indeks, noe som betyr at det ikke medfører de raske toppene i blodsukkeret som sukker gjør. Glykemisk Research Institute, derimot, har utstedt en advarsel om at diabetikere opplevd farlige blodglukose bivirkninger under testing av en agave nektar, og ble tatt med til et sykehus.

Insulinresistens

Som et høy-fruktose substans, kan agave nektar bidra til utviklingen av diabetes, slik det fremgår av LivingFoods.com. Fruktose minsker følsomheten for insulinreseptorer som tillater glukose til å forlate blodstrømmen og gå inn cellene til å lage energi. Kroppen deretter må produsere mer insulin for å behandle den samme mengde glukose. Dette er kjent som insulinresistens.

Graviditet Betraktninger

En gjennomgang av American Botanical Council i 2006 av vitenskapelig litteratur konkluderte med at agave bruk er trygt i de mengder vanligvis er inkludert i mat og drikke, som forklart av legen Andrew Weil. Anmelderne bemerket at gravide ikke bør spise agave fordi noen arter inneholder steroider med prevensjons effekter. Dette kan føre til spontanabort.

Agave advarsler

Agave advarsler


Det finnes over 200 arter av agave anlegget. De vanligvis vokse som små, busk som planter med fett blader som ender i spisse tips. Agave planter er urfolk til det sørlige USA og Mexico. Agaveplanter er generelt høstet for den søte nektar ligger i den kjøttfulle hjertet av anlegget. Den nektar selges som et sunt naturlig søtningsmiddel kan sammenlignes med honning; men det har vært flere tvister om hvorvidt eller ikke nektaren er sunt eller naturlig.

Mangler levulose

Levulose er et naturlig forekommende sukker som finnes i frukter og visse planter. Levulose binder seg til andre naturlig forekommende sukkertyper og oppsluttes i tarmen. Den inneholder nødvendige enzymer, mineraler, fiber, vitaminer og frukt pektin, noe som gjør levulose et sunt alternativ til sukker. Selv agave i sin naturlige tilstand inneholder levulose, når den er omgjort til agave nektar den levulose omdannes til fruktose som kan bringe skadelige helseeffekter.

Inneholder Fruktose

For å gjøre søtningsmidlet kjent som agave nektar, er nektar fra anlegget oppvarmet, raffinert, avklares, kjemisk forandrede og omdannet til søtningsmiddel kalt fruktose. Kroppen gjenkjenner ikke fruktose, fordi den mangler vitaminer, aminosyrer, mineraler, fiber og pektin. Fordi kroppen er ikke sikker på hvordan å behandle fruktose, fordøyer det søtningsmiddel gjennom leveren i stedet for gjennom tarmen. Fordi fruktose er mangler viktige vitaminer og mineraler som er nødvendige for fordøyelsen, frarøver leveren disse næringsstoffene fra andre deler av kroppen for å behandle søtningsmiddel.

Påvirker Copper Metabolism

Fruktose nivåene funnet i agave nektar hindrer hjertets evne til å bruke magnesium, krom og kobber som stopper kollagen og elastin, de vev som kobler kroppen, fra forming. Kobber mangel fører også til anemi, skjøre bein, infertilitet, arterielle og bein defekter, høyt kolesterol, hjerte-angrep og manglende evne til å regulere kroppens nivå av blodsukker.

Potensiell hjertesykdom

Nivåene av fruktose brukes i agave nektar kan føre til at kroppen til over produsere urinsyre, noe som kan tyde på hjertesykdom.

Akselererer aldringsprosessen

Fruktose finnes i agave nektar har vært kjent for å forårsake oksidering skader og endringer i huden kollagen. Økt oksidasjon og endringer i huden kollagen indikerer akselerasjon av aldringsprosessen.

Knyttet til fedme

Fruktose brukes i agave nektar kan føre til vektøkning. Fruktose er behandlet i leveren i stedet for tarmen, og konverterer til fett enklere enn andre naturlige eller raffinert sukker. Fruktose øker blodfettnivåer og er et vanedannende søtningsmiddel, slik at forbrukeren å spise eller drikke flere produkter som inneholder fruktose enn de normalt ville. Den svært søte smaken av fruktose kan gjøre sunnere alternativer, som frukt, synes mindre tiltalende.

Knyttet til andre sykdommer

De mengder av fruktose funnet i agave nektar har også vært knyttet til hyperlipidemi, fettleversykdom og levercirrhose, forårsaker leveren av noen som forbruker store mengder av fruktose å ligne leveren av noen som forbruker store mengder alkohol.

Agave helserisiko

Agave helserisiko


The Blue Agave planten er et søtningsmiddel markedsført som Blue Agave lys eller mørk sirup. Blue Agave er naturlig høy i karbohydrater. Når sevjen er utvunnet og bearbeidet, karbohydrat innholdet øker og blir high fructose corn syrup (HFCS). US helsemyndigheter har advart publikum for årene som HFCS kan føre til alvorlige helseproblemer. Med Blue Agave, i særdeleshet, jo mindre det er filtrert, desto mørkere er sirup, og jo høyere konsentrat av HFCS den inneholder. Denne artikkelen beskriver noen av de helsemessige risikoer som kan forårsakes ved bruk av Blue Agave.

Diabetiker Risk

Avhengig av hvordan den er behandlet, kan Blue Agave inneholde alt 55-90 prosent fruktose. Sukker, på den annen side, inneholder kun 50 prosent fruktose og 50 prosent glukose. Fordi mengden av fruktose varierer så mye i Agave, er det ingen garanti for at det ikke vil føre til en diabetiker blodsukkeret til pigg. I oktober 2009, Glykemisk Research Institute i Washington, DC, gjorde kliniske studier på effekten av Agave hos diabetikere. Ifølge en oppdatering utstedt av Institute on oktober 29, 2009, stoppet de "alle fremtidige kliniske studier med Agave inntil forskere har oppdaget hvorfor en Agave produktet forårsaket alvorlige bivirkninger hos diabetikere."

Ifølge ernæringsekspert, Dr. Susan Mitchell, Ph.D., RD, FADA, "... Hvis du er diabetiker, kan blodsukkeret eller ikke kan være tilsatt ... avhengig av hvor mye fruktose er i den aktuelle Agave produktet konsumert og din spesielt tilfelle av diabetes. Plus, kan fruktose søtningsmidler øke blod triglyserider. "

Graviditet Risk

Sitert av Dr. Andrew Weil på sin nettside er en 2006 gjennomgang på Agave publisert i HerbClip ™, som er lagt ut på det amerikanske Botanical Council nettside. At anmeldelsen advarer gravide å unngå Agave fordi "noen arter inneholder anordin og dinordin, steroider med prevensjons effekter som kan føre til abort."

Susun Weed, en herbalist og forfatter av helse bøker for kvinner, viser Agave og Yucca, som er en type Agave, som urter som gravide og ammende kvinner bør unngå fordi de kan "inneholder store mengder irriterende saponiner."

Heart Disease Risk

Den risiko for hjertesykdom på grunn av høyt kolesterol og anvendelsen av HFCS er også et problem med hensyn til blå Agave sirup. Ifølge National Institute of Health, "Høyt kolesterolnivå er en av de store risikofaktorer for hjertesykdom. Over tid denne buildup forårsaker åreforkalkning, slik at blodårene blir redusert og blodstrømmen til hjertet er bremset ned eller blokkert ... og forårsake et hjerteinfarkt. "Blue Agave er naturlig høyt i den type karbohydrat som forårsaker høyt kolesterol. Når Blue Agave er behandlet og blir omgjort til HFK, blir det en type karbohydrat som øker fett i blodet vårt som kalles triglyserider. Triglyserider er ikke det samme type fett som kolesterol, men de er en av de viktigste faktorene i å beregne det totale kolesterolet teller. Den spesifikke fare for triglyserider er at når kroppen ikke bruke dem umiddelbart for energi, de er lagret i våre fettceller. Dette kan føre til hjertesykdom, høyt blodtrykk, fedme, diabetes og metabolsk syndrom, samt mange flere helseproblemer.

Helbredende egenskaper av Agave

Agaveplanter har vært brukt i århundrer av innfødte amerikanere. Agave anlegget, som er den samme planten tequila kommer fra, har mange formål - blomstene kan spises i salater og stilkene er deilig når stekt. Men det er saft, eller nektar, av agave som har blitt populært på grunn av sin helhetlige medisinske verdi.

Naturlig søtningsmiddel

Agave nektar er en naturlig, lav glykemisk søtningsmiddel som ikke pigg blod-sukker nivå. Det er et alternativ søtningsmiddel for diabetikere og for folk på dietter.

Helbredende egenskaper

Den inneholder saponiner og fruktaner, som har anti-inflammatorisk og anti-bakterielle egenskaper. Det blir ofte brukt som et holistisk medisin for kutt, brannsår og utslett.

Næringsopptak

En av fruktaner som agaveplanter inneholder er inulin. Inulin senker kolesterolet og hjelper kroppen å absorbere viktige mineraler som kalsium, magnesium og isoflavoner.

Fordøyelse

Agave regulerer også fordøyelsessystemet, beskytter nyrene og bidrar til å hindre irritabel tarm syndrom.

Skjønnhet Properties

Mange skjønnhetsprodukter fra kremer til såper inneholder agave for sin naturlige helbredende egenskaper. Det er ofte brukt for personer med sensitiv hud.

Fordeler med Agave Sirup

Fordeler med Agave Sirup


Agave sirup er et naturlig søtningsmiddel som ligner på honning som kommer fra bladene av agave anlegget. Dette sukkulent er relatert til yucca og lilje og er innfødt til den sørlige og vestlige USA og sentrale og tropisk Sør-Amerika. Mens agave anlegget er best kjent som en ingrediens i å lage tequila, agave nektar eller sirup er å skape en buzz i helsekostbransjen som et sunnere alternativ til sukker og bearbeidet sukker erstatter.

Naturligvis søtere enn sukker

Hver dag millioner av mennesker slår til kunstige søtstoffer som sukker erstatter på grunn av medisinske årsaker eller for kalorikontroll. Men til tross for FDA deeming disse søtstoffer trygge, gjenstår det faktum at de er bare flere kjemikalier som vi setter inn i kroppen vår.

Agave sirup er helt naturlig. Selv om det ikke inneholder omtrent like mange kalorier som sukker (16 kalorier per teskje), er agave sirup opptil tre ganger søtere enn sukrose, slik at du vil bruke mindre av det. Dette gjør det til et ideelt alternativ for de som ser på kalorier for å blidgjøre mat naturlig. Agave nektar delikat smak gjør det til en god søtningsmiddel for te og kaker, men som honning, betyr det ikke virkelig fungerer svært godt i kaffe.

Å erstatte agave nektar for sukker i bakeoppskrifter, er tommelfingerregelen å bruke 1/3 kopp for hver 1 kopp sukker nødvendig. Du bør også kutte ned flytende ingredienser med en tredjedel og lavere ovnstemperaturen med 25 grader F.

Lavere glykemisk indeks

Selv agave sirup er søtere enn sukker, dens sødme kommer primært fra en kompleks form for fruktose heter inulin. Fruktose er det sukker som forekommer naturlig i frukt og grønnsaker. Av denne grunn, agave sirup faktisk har en lavere glykemisk indeks enn sukrose, honning og maissirup. Dette betyr at det ikke vil føre til en rask topp i blodsukkeret måten noen andre søtningsmidler kan. For eksempel, agave nektar glykemiske indeks over 27 blekner i forhold til at av sukrose (92), glukose (137), honning (83) og maissirup (89).

Den største bekymringen bak matvarer og søtstoffer med høy glykemisk indeks er økningen i blodsukkeret de forårsaker. Spiking blodsukker utløser frigjøring av hormonet insulin. Kronisk høyt blodsukker og insulin nivåer er knyttet til slike lidelser som insulinresistente og type II diabetes, metabolsk syndrom, fedme, høyt kolesterol og høyt blodtrykk.

Fordi agave sirup skilte med en lav gylcemic indeks, kan det være et godt valg for noen mennesker som lider av insulinrelaterte sykdommer. For diabetikere overvåking mat børser, gjelder følgende formel: 1 ts. av agave nektar = "gratis mat"; 2 ts. = 1/2 karbohydrat utveksling.

Det er tilrådelig å konsultere legen din dersom du er diabetiker og vurderer å legge agave sirup til kosthold.

Andre helsemessige fordeler

I tillegg til agave sirup helse fordeler som et søtningsmiddel, er det også medisinske egenskaper av nektaren som daterer seg tilbake til de gamle Aztec indianerne. Agave inneholder saponiner og fruktaner som har anti-inflammatorisk, antimikrobiell og immunsystem-boosting egenskaper. Når svelget, kan agave nektar bekjempe tarmbakterier. Hvis påføres huden, kan det hjelpe slaget bakterier som Staph aureus. Legge til salt til agave nektar øker antimikrobielle egenskaper. Dette var et vanlig middel brukt av aztekerne som en dressing for sår.

Hvor lenge å amme et barn

Sykepleie Past barndom stadium

Det er en god del av ernæringsmessig verdi i å fortsette å amme en litt eldre barn, selv etter at hun har passert barndom stadium. Ikke bare gjør dette mor / barn-forholdet føre til en stor bånd mellom de to, men det beroliger også både mor og barn, noe som reduserer stressnivået av begge. I USA er det ikke fullt så vanlig å fortsette ammingen utover de første ti måneder til ett år, men i mange andre land er det ikke uvanlig for en mor å amme det samme barnet i to år eller mer.

Naturlig Avvenning fra mors melk

I utgangspunktet er det opp til familien å bestemme hvor lenge ammingen skal utføres. Barnet vil etter hvert avvenne seg selv som han blir eldre, kan mor gå tom for melk, eller far kan ha en mening om emnet også, slik at de alle må arbeide sammen for å lage den til slutt god erfaring som sykepleier er ment å være . Mange mødre vil fort begynne avvenning fra morsmelk som barnets baby tenner begynner å vokse i. For det meste, skjønt, bør frykten for å bli bitt ta en back-brenner til det faktum at for barnet å vokse sunt, sterke tenner, må han ha kalsium som han kan få fra best mulig kilde, hans mor.

Sykepleie for to til tre år

På Filippinene, for eksempel, en mor vil ofte amme sitt barn i minimum to år, og noen ganger så lenge som tre år. Dette synes å være tilfelle ofte med asiatiske familier. Tandem sykepleie er ofte et resultat, med mor ammer to barn på en gang, men ofte dette er den formen for prevensjon foretrukket av foreldrene. Selvfølgelig, amming ikke stoppe en kvinne fra å bli gravid igjen, men det kan forsinke eggløsning, og dermed sakker fødselsraten.

En Lengre Barndommen lik en lengre dieperioden

Mennesker har den lengste barndommen av noen skapning på jorden, så det er naturlig at de også ville kreve en lengre ammeperioden. De fleste leger vil anbefale at familien bestemme basert på sin komfort nivå, men de vil også anbefale at barnet blir sakte introdusert til fast føde, så vel som han blir eldre. Dette vil til slutt overvinne barnets ønske om mors melk, og han vil være naturlig avvent. Foreldrene må spørre sin barnelege når det er den beste tiden å starte på fast føde, og hvor ofte nye typer matvarer bør innføres. Barn som er ammet lenger synes å ha færre mat og andre allergier enn andre barn som ikke har hatt nytte av utvidet sykepleie.

Å få dette tallet tilbake tidligere

Det har blitt kjent at en ammende mor vil få tilbake sin pre-graviditet figuren mye raskere enn en kvinne som ikke amme sitt barn. Livmoren har en tendens til å krympe tilbake til sin normale størrelse raskere, og dermed forårsaker kvinnens kropp å anta en mer pre-graviditet utseende. Ganske ofte vil vi legge merke til at en kvinne ser ut til å få sin figur tilbake med en gang etter fødselen og en annen kvinne kan slite i årevis for å gjøre det samme. Plus, synes det naturlig kjærlighet mellom mor og barn for å øke når ammer perioden forlenges.

Fakta om Agave

Agave er en sukkulent som tilhører Agavaceae faimly. Det finnes over 300 arter av Agave planter. De fleste av disse artene er monocarpic (de som blomstrer, setter frø og dør). Du kan finne disse plantene hovedsakelig i Mexico, men i det sørlige og vestlige USA også.

Beskrivelse

De fleste agaveplanter har tykke og stive blader. Bladene har skarpe tenner. De vises sammen i en klump av planter.

Ernæring

Agave planter inneholder karbohydrater i kjernen av anlegget. Agave ble også gjæret av innfødte amerikanere å gjøre pulque, en alkoholholdig drikke. Det er en hellig religiøs drink.

Agave Sirup

I løpet av blomsterstanden stadium av agave utvikling, er det saft som går fra bunnen av stilken. Dette er agave sirup som kan brukes som et alternativ til sukker.

Advarsel

Man må være forsiktig med juice at noen arter av agave råvarer. Saften vil føre til rødhet i huden og vil føre til at det å klø.

Misforståelse

Mange tror agave er en type kaktus, men det er det ikke.

Er det trygt å amme Med Saline Implantater?

Dersom du nylig har hatt brystimplantat og er bekymret for å være i stand til å amme barnet ditt, kan du være trygg på at du fortsatt kan. Mens det er generelt antatt at saltvann implantater har hatt noen koblede sykdommer til kvinner som har dem, bør du ta hensyn til plassering av implantatet, da dette er en viktig sak i amming av et spedbarn.

Misforståelse

Det var en gang trodde at kvinner som hadde implantater ikke var i stand til å mate sine barn med morsmelk. Til det motsatte, kan kvinner fortsatt amme sine barn.

Fears

På grunn av silikon lekkasje skremme av 1990-tallet og kvinner blir syke på grunn av dette, ble det antatt at alle implantater var usikre. Når saltvann lekker, absorberer kroppen innholdet, og med mindre det er bakterier i implantatet, kan ingen skade kommer til mor eller spedbarn.

Plassering

Plassering av et implantat kan være avgjørende i riktig foring av en nyfødt. Hvis implantatet er plassert under folden av brystet, eller gjennom armhulen, sjansene for amming er høyere.

Komplikasjoner

Hvis et implantat plasseres gjennom et snitt i areola, kan nerver bli skadet, noe som kan gjøre sjansene for amming vanskeligere, som nervene er nødvendig for å stimulere melkeproduksjonen. Også, hvis brystvev blir forstyrret, eller melkekanalene skadet grunn til å være kuttet, da dette reduserer sjansene for å bli i stand til å amme.

Mateproblemer

Noen kvinner som har implantater kan oppleve smertefulle brystspreng. Men hvis du mate barnet ditt regelmessig, kan du minimere dette ubehaget.

Opsjoner

Hvis du er bekymret for din implantater, snakke med legen din om prosedyren. Snakk med en amming konsulent før og etter barnets fødsel, spesielt for å overvåke barns vektøkning å sørge for at de får nok melk.