Digidexo.com

gruppeterapi rusmisbruk

Gruppeterapi Games for rusmisbruk

Rusmisbruk rådgivning krever en rådgiver som kan bryte en rusavhengig motstand fordi de fleste narkomane som angir behandling benekte at de er avhengige av narkotika. Utvinning fra rusmisbruk krever også nye vaner, noen som konkurrerer med livsstils erfaringer som har vært til stede i den avhengige personens liv i mange år. Det er ikke nok å bare lære narkomane om avhengighet, hjernens kjemi, fornektelse og konsekvensene av narkotikamisbruk. For utvinning å faktisk holde, må det gi den enkelte med ferdigheter og motivasjon til å begynne en ny tilnærming til livet.

Denial

Denial er minimering av ødeleggelsen som rusmisbruk eller avhengighet, forårsaker i ens liv. Før en person kan begynne å gjenopprette fra rusmisbruk, må han først akseptere at det finnes et problem. En fordel med gruppeterapi er at hver deltaker blir en kilde til konfrontasjon til den enkelte som forsøker å fornekte sin avhengighet mot åpenbare bevis for det motsatte. En terapi teknikk er å ha en individuell skrive sin avhengighet historien, og da har noen andre lese det høyt i nærvær av alle gruppedeltakere, helst slik at bare de som har internalisert gjenoppretting for å kommentere. Deltakerne blir deretter bedt om å respektfullt spørsmålet enhver forekomst av mistanke om fornektelse, også dele lignende detaljer om sitt eget liv som førte til og inkludert avhengighet.

Forebygging av tilbakefall Skills

Tilbakefall forebygging handler om undervisning utvinne person om assosiasjoner han kan ha til bruk av narkotika. Fordi den enkelte er vanligvis ikke klar over alle disse foreningene, må hans historie bli fortalt før gruppen, som bidrar til å påpeke måter som den rusavhengige fortsatte å gjøre det enkelt å bruke stoffet. Ett spill for undervisning forebygging av tilbakefall er å ha en person å dele sine planer for å bo rusfritt etter utskrivning fra behandling, og da har gruppemedlemmene signal ved å heve sine hender når personen rapporterer en plan som ser ut til å sette ham eller henne i fare for tilbakefall. Personen er undervist av de tause hender som mennesker, steder og situasjoner er sannsynlig å få ham til å ønske å bruke narkotika. Forslag til alternativ atferd blir deretter delt. Forslag noen ganger omfatte råd til å kjøre hjem med en annen rute enn den som ble brukt før, hvis den tidligere ruten involvert kjører forbi en favoritt bar, crack hus eller annen scene av tidligere narkotikamisbruk.

Vedlikehold

For å forbli rusfri, må den tidligere rusmisbruker se noe positivt i det. Nyter et rusfritt liv krever interesser som forårsaker den enkelte til å ønske dem over narkotikabruk. Utvikling av nye karrieremål, hobbyer og interesser bør være avgjørende i enhver substans-misbruk recovery program. Dessuten må utvinne person lære å håndtere hans eller hennes sinne, tristhet, sorg og skuffelse i konstruktive måter. Skrive i en journal, trening og støtte gruppe relasjoner er metoder som fungerer for mange utvinne enkeltpersoner. Et sunnere kosthold hjelper også på å unngå følelsesmessige oppturer og nedturer som kan føre til bruker narkotika tanker og tilbakefall.

Rusmisbruk Relapse Prevention for eldre voksne

Rusmisbruk forebygging av tilbakefall hos eldre voksne kan være mer av en utfordring enn hos yngre voksne. Ensomhet og mangel på støtte fra familien er noen av de største hindrene når en eldre voksen prøver å opprettholde nøkternhet. En eldre voksen er mer sannsynlig å bli foreskrevet narkotika for å hjelpe med smerte og angst som noen ganger kommer sammen med aldring. Med et tilbakefall forebygging plan som løser alle disse problemene, de har en bedre sjanse til å holde seg borte fra deres substans av valget.

Community Mental Health - Person & Gruppe Counseling

Hvis en eldre voksen innrullert i et fellesskap mental helse-programmet og har kommunikasjon i form av både one-on-one rådgivning og gruppeterapi, hennes sjanser til å forbli edru økning sterkt. Å ha en arena der hun føler seg ansvarlig for sine handlinger er et viktig aspekt ved utvinning, i forhold til en yngre befolkning. Melde en eldre voksen i individuell rådgivning vil tillate henne å trene noen av de mer personlige problemer som har ført henne ned en bestemt bane.

Individuell rådgivning gir også utdanning. En rådgiver kan instruere den eldre personen på hvorfor hennes stoff misbruker atferd kan være farlig, og gi henne innsikt på hvorfor hun kan være å engasjere seg i de atferd. Individuell rådgivning fremmer et bånd mellom klient og rådgiver, og en eldre voksen vil være mer sannsynlig å tenke på at bindingen før tilbakefall. Den tilliten som er bygget mellom kunden og rådgiveren er en avskrekkende for en eldre voksen mot å gjøre noe for å bryte den, som i relapsing.

Delta i gruppe terapi for rusmisbruk forebygging av tilbakefall er en annen viktig komponent til eldre voksne 'utvinning. De får fordelen av sosialisering, noe de kanskje ikke har andre steder. De er ute blant en gruppe mennesker som opplever lignende problemer, som vil påberope seg en følelse av tilhørighet. Igjen, det er en følelse av ansvarlighet overfor de andre i en gruppe terapi setting; og for den eldre voksen, vil denne fordelen ofte være en avskrekkende til relapsing.

Kommunikasjon med - og blant - Leger

Når omsorg for en klient på et fellesskap mental helse senter, linjen for kommunikasjon med alle utenfor leverandører, for eksempel fastlegene, er svært viktig. For eksempel, alle av pasientens helsepersonell må partner sammen for å overvåke den totale mengden av medisiner som de eldre voksne kan ha blitt foreskrevet. Fastlegen, sammen med andre spesialister som behandler de eldre voksne, blir holdt orientert om fremdriften av deres pasient. Ved å etablere denne linjen for kommunikasjon, legene beskytte mot over-forskrivning av vanedannende legemidler. Hvis de eldre voksne ikke trenger å være på en medisin som har en tendens til avhengighet, er han følges nøye fra alle som er involvert. Dette er skadelig i vokter mot rusmisbruk tilbakefall.

Rusmisbruk programmer i Fort Wayne, Indiana

Rusmisbruk programmer i Fort Wayne, Indiana


Avhengighet er en alvorlig tilstand som kan påvirke barn og voksne, forandre livet til den rusavhengige og folk rundt den rusavhengige. Om stoffet blir misbrukt er reseptbelagte medisiner, narkotika eller alkohol, tegn på avhengighet er de samme: manglende evne til å slutte å bruke et stoff, ved hjelp av et stoff for å takle problemer, intens fokus på å skaffe stoffet, og engasjere seg i risikabel atferd for å oppnå stoffet. Avhengighet krever veiledet behandling og et omfattende system for å sikre en vellykket utvinning. Det er flere behandlingstilbud tilgjengelig i Fort Wayne området.

Park Center, Inc.

Park Center tilbyr avhengighet behandling for folk som er avhengige av narkotika (inkludert reseptbelagte medisiner) eller alkohol. De behandlingsprogrammer også yte bistand til narkomane med psykiske problemer. Senterets poliklinisk program er designet for å oppmuntre avholdenhet, utdanne narkomane om sykdommen avhengighet og etablere et recovery program. Bolig programmer samordnes med Harmony House og andre uavhengige levende anlegg for å gi et trygt miljø, veiledning, terapi og et støttesystem for gjenopprettingsprosessen. Senteret tilbyr også mer intensive "utvinning ekspert" tjenester, utdanning kurs og tilfeldige narkotika testing tjenester.

Park Center, Inc.
909 East State Boulevard
Fort Wayne, IN 46805
260-481-2700
parkcenter.org

St. Joseph Hospital stasjonær og ambulant programmer

St. Joseph Hospital er tilknyttet den lutherske helsenett og tilbyr innleggelse og poliklinisk behandling programmer for rusmisbruk som en del av sin Behavioral Health avdeling. Sykehusets avrusningsbehandling programmet er en innleggelse program som bruker metadon alternativ medisin (buprenorfin) til medisinsk behandle abstinenssymptomer samtidig redusere pasientenes avhengighet av opioider. Intensive polikliniske behandlingsprogrammer kan være et alternativ til innleggelse terapi eller som en step-down programmet etter ferdigstillelse av en innleggelse program. Rusmisbruk programmene gir psykiatrisk evaluering, medisinsk overvåking og tilsyn av en psykiater i tillegg til gruppeterapi og individuell terapi fra lisensiert terapeuter.

St. Joseph Hospital
700 Broadway
Fort Wayne, IN 46802
260-425-3000
stjoehospital.com

Anonyme Alkoholikere

Anonyme Alkoholikere er en nasjonal organisasjon preget av sin "12 Step" poliklinisk behandling Program, som oppfordrer medlemmer til å slutte å drikke. Menn og kvinner kommer sammen på møter og støtte hverandre for å oppnå nøkternhet og overvinne personlige hindringer. AA kan henvise medlemmer til lokale organisasjoner etter behov. The Fort Wayne AA møter flere ganger daglig.

Anonyme Alkoholikere
2118 Inwood Drive
Fort Wayne, IN 46802
260-471-6262
aaftwayne.org

East Wayne Gate Senter

The East Wayne Gate senter åpnet i 1965 med mål om å møte behovene til sentrale byen, lav inntekt nabolag og familier i Fort Wayne området. Senteret har en poliklinisk støttegruppe og rådgivning for narkomane ukentlig på 24:00 på torsdager. I tillegg har senteret en teen-orientert program, den ATOD (alkohol, tobakk og narkotika) program, som arbeider for å forebygge narkotikamisbruk. Programmet startet i 1998 og retter seg mot barn i alderen 9 til 13 med aktiviteter som bygger et positivt selvbilde, selvfølelse og en følelse av ansvar for fellesskapet.

East Wayne Gate Senter
801 East Wayne Gate
Fort Wayne, IN 46803
260-422-6502
ewsc.info

Grupper for rusmisbruk

Alkohol og narkotikamisbruk er en sykdom som rammer over tre millioner mennesker i USA Rus kan forstyrre viktige områder av livet, som fører til forsømmelse av arbeid, familie og skoleansvar, og kan ha store helse, mental helse og juridiske konsekvenser. Gruppeterapi er den vanligste behandlingen for personer med rus og avhengighetsproblemer.

12-trinn grupper

Tolv-trinn grupper er viden kjent og har en lang historie med å hjelpe folk med narkotika og alkoholavhengighet. Anonyme Alkoholikere var den første gruppen av denne typen. Begrepet "12-trinns" refererer til prosessen med å bli frisk, gjort i 12 trinn eller tradisjoner. Denne fremgangsmåten blir brukt av den enkelte og diskutert i-gruppe. Vanligvis et gruppemedlem som har vært i stabilt en stund vil "sponse" et nytt medlem og veilede henne gjennom trinnene. Fordelen med 12-trinn grupper er at de er selvdrevet og mediert, eksisterende utenfor det psykiske helsevesenet, og er gratis. De tilbyr også et fellesskap av kolleger som forstår avhengighet.

Psykoterapi Grupper

Psycho grupper blir også brukt i behandlingen av avhengighet som rus. Disse gruppene er vanligvis drevet av en lisensiert psykoterapeut og er basert på drøfting av den enkeltes utfordringer som førte til rusmiddelavhengighet. De kan finnes i mental helseklinikker eller rehabiliteringssentre; kostnaden kan eller ikke kan være dekket av helseforsikring. Disse gruppene er basert i psykoanalyse, en teknikk som stammer fra arbeidet med Sigmund Freud. Teorien bak disse typer grupper er at rusmiddelbruk er dekket opp noen form for indre smerte, vanligvis antatt å ha begynt i barndommen, og at oppgangen vil komme fra avdekke at smerte.

Psykoedukative grupper

De fleste av narkotika og alkohol behandling sentre krever pasienter å delta psykoedukative grupper. Det primære målet for disse gruppene er å utdanne deltakerne om de medisinske, psykologiske og atferdsmessige konsekvenser av rusmisbruk. Disse typer grupper kan hjelpe både pasienter og pårørende forstår hva avhengighet og betyr hva prosessen med utvinning innebærer.

Kognitiv atferds Grupper

Motiverende intervju er den primære kognitiv-atferds teknikk for stoffet rehabiliteringsgrupper. Denne teknikken er tidsbegrenset og målrettet. I en gruppe situasjon, syssels terapeuten et direktiv linje med avhør mot kunder, med mål om å hjelpe dem til å forstå utløserne, atferd, tanker og konsekvenser av bruk. Disse typer grupper er kortsiktige og har konkrete mål, og forsikringsselskaper vil vanligvis dekke sine kostnader.

Hvordan å gripe inn for rusmisbruk

Å behandle folk med rusproblemer kan være utfordrende. Folk som sliter med rus og avhengighet ofte krever langvarig behandling og intens oppfølging. De trenger ofte tjenester og støtte for å opprettholde langsiktig utvinning. Rusmisbruk ikke bare påvirker en persons fysiske helse, men også kan forstyrre henne hele livet forårsaker problemer med skole, jobb og familie. Folk som misbruker stoffer som ofte blir involvert med loven og engasjere seg i høyrisikoatferd knyttet til deres bruk.

Hvordan å gripe inn for rusmisbruk

•  Gjennomføre en grundig vurdering for å bestemme nivået og type behandling klienten krever. Vurdere henvisning til en medisinsk avgiftning anlegget hvis klienten er for tiden bruker eller akkurat har sluttet å bruke narkotika eller alkohol. Tilbaketrekking kan være en livstruende tilstand og medisinsk overvåking er ofte nødvendig. Vurdere historien til kundens narkotika og / eller alkohol, så vel som betydningen av stoffer i hans familie. Spør om hans historie får behandling inkludert hva har og har ikke jobbet i det siste - dette kan hjelpe deg med å bestemme hvilken type hjelp og tiltak som kan fungere best.

•  Tilby kunden psykoe. Psykoe er en måte å utdanne folk med rusproblemer om de medisinske, psykologiske og atferdsmessige konsekvenser av rusmisbruk. Hjelp ham å forstå virkningen at bruk av rusmidler kan ha på både sin kropp og sitt liv. Diskutere virkningen over tid. La ham vite hva du kan forvente fysiologisk som kroppen justerer seg til å være ren. Forklar hva avhengighet innebærer, både fysisk og psykisk, og hva prosessen med utvinning innebærer.

verve klienten i gruppeterapi. Gruppeterapi er den vanligste og effektiv behandling for personer med rusmiddelproblemer. Be klienten om hun har erfaring med bruk av grupper i det siste. Diskutere ulike typer grupper tilgjengelig. For eksempel, 12-trinn grupper som Alcoholic Anonymous, er medlem-run, gratis og tilbys på steder over hele verden. I kontrast, kan psykoterapi grupper ofte bli funnet i behandlingssentre, og blir drevet av lisensierte klinikere. Disse gruppene kan koste penger, eller de kan være dekket av forsikringen. Imidlertid kan behandling sentre tilby omsorg som er mer omfattende som avrusningstilbud, gruppearbeid og individuell behandling, samt psykisk helsevern og medisinering.

Hint

  • Kunder som har en vanskelig tid å opprettholde nøkternhet kan også dra nytte av rehabilitering i institusjon. Denne type behandling kan noen ganger gi en pause fra hverdagens stress og en sjanse til å konsentrere seg utelukkende på utvinning.
  • Sørg for å vurdere om kunden har en psykisk lidelse. Folk noen ganger bruke stoffer som en måte for selv-medisinering, som svar på en mental sykdom. Hvis du mener dette er tilfelle, får kunden en henvisning til en psykiater for å overvåke både rusmisbruk og psykiske lidelser problemer.

Gruppeterapi for narkotikamisbruk

Gruppeterapi er en type psykoterapi som involverer to eller flere personer som jobber med ett eller en gruppe av rådgivere eller terapeuter. Denne formen for terapi er et populært sted for ulike støttegrupper, der deltakende gruppemedlemmer kan dele og lære av andres erfaringer og også gi råd. Denne metoden, som ofte brukes med ofre for traumatiske opplevelser og rusproblemer, kan være mye mer effektivt enn individualisert eller en-til-en terapi for å takle narkotikaavhengighet.

Familie Therapy

Familien er den grunnleggende og kjerne sosial enhet i samfunnet. De som har avhengighet til rusmidler trenger å føle seg trygge, og må være omgitt av folk de stoler mest. Derfor familien er den perfekte setting for gruppeterapi. For narkotika-misbruk behandling, har familieterapi to hovedmål. Den første er å utvikle en plan der familiens ressurser og sterke sider blir brukt til å hjelpe utarbeide og implementere måter å stoppe rusmisbruk. For det andre bidrar terapien familien reorganisere og motvirke effekten av pasientens avhengighet av narkotika, samt lære å håndtere narkotika effekter på familien.

Terapeuter hjelpe familier bli klar over sine behov og veilede dem i å finne ekte helbredelse. Familiære roller er forsterket for å omorganisere familiestruktur, for å definere lederskap, for å bidra til å fremme bedre kommunikasjon, og å veilede hver enkelt medlem ved intra, mellommenneskelige og miljøtilpasninger for å sette en stopper i å bruke narkotika eller alkohol. Familieterapi er effektiv fordi den setter opp en nøytral innstilling hvor familiemedlemmer kan snakke fritt og løse problemer.

Peer Gruppeterapi

Ekspressive grupper er den vanligste typen av peer gruppe terapi brukes i behandling av narkotikaavhengighet. Denne formen for gruppeterapi innebærer et bredt spekter av aktiviteter som lar sine medlemmer til å uttrykke sine tanker og følelser, både bevisste og ubevisste, som ikke kan formidles gjennom ord alene.

Denne metoden fremmer sosial interaksjon gjennom kreative aktiviteter som kunst og leketerapi. Bortsett fra kunst, kan uttrykksterapi også bruke drama, musikk, poesi, spill og dans.

Narkomane kan ha nytte av gruppeterapi ved å lære de er ikke alene, og ved å finne en sterk støtte gruppe mennesker til å vende seg til å overvinne sin avhengighet.

Kulturelt bestemt gruppe Therapy

Gruppering medlemmer som deler lignende kulturer og religioner kan være en kraftfull metode for gruppeterapi. Kulturelt bestemte praksis kan hjelpe medlemmene i fellesskap delta i aktiviteter som til slutt fremmer helbredelse. Ved å trykke inn deres felles kulturelle ritualer, tro og behandlingspraksis, kan dette bidra til å egge velvære blant medlemmene. For eksempel Anonyme Alkoholikere trekker på ideer av å se til Gud om styrke til å overvinne avhengighet, og noen Anonyme Alkoholikere gruppene er organisert som deler av kirker eller andre sosiale organisasjoner.

Residential behandling for rusmisbruk

Residential behandling for rusmisbruk


Boligrusmiddelbehandlingssentre er ofte den eneste løsningen for folk som lider av alvorlig narkotikaavhengighet. Livskvaliteten for en rusavhengig og deres kjære får utdelt en brutal effekt når en avhengighet kommer ut av kontroll.

Lengde på oppholdet

Lengden på opphold på et bolig rusmisbruk anlegget kan variere fra kortsiktig, noe som er 28 dager, til langsiktig bolig, noe som kan være over et år.

Tjenester

Pasienter blir tilbudt en rekke tjenester, fra kunst og musikk klasser til friluftsliv.

Behandling

Behandling på bolig rusmisbruk behandling sentre dreier seg om en tidsplan for individuell psykoterapi, gruppeterapi, livsferdighetstrening og medisinering.

12-Step Program

De fleste av disse anleggene abonnere på 12-trinns filosofi, som behandler narkotikaavhengighet som en uhelbredelig sykdom.

Andre programmer

Det er andre fasiliteter som er spirituality- eller religion-orientert, som tror en person kan kureres av narkotikaavhengighet.

Rusmisbruk virkninger på samfunnet

Rus har en vidtrekkende effekt på det amerikanske samfunnet. The National Institute on Drug Abuse anslår at så mye som en halv billion dollar brukes årlig i forhold til rusmisbruk. Helse, miljø og skattepenger er bare noen av de mange områdene som faller under påvirkning av rus.

Økonomi

The National Drug Intelligence Center rapporterer at bedrifter lider økonomisk på hendene av rusmisbrukere, som de ansatte er mer sannsynlig å stjele penger eller andre varer som kan brukes til å kjøpe narkotika. Fravær, tap av produktivitet og misbruk av helseforsikring eller medisinske tjenester bidrar også til et selskaps finansielle tap på grunn av rusmisbruk.

Barn

Barn av rusmisbrukere lider både følelsesmessig og fysisk. Ifølge Center on Addiction and Family har barnemishandling, incest og omsorgssvikt vært knyttet til alkoholisme. Psykiske lidelser, alt fra spiseforstyrrelser til sosiopati, har vært knyttet til barn av rusmisbrukere, melder kommunen. Barn fra berusede familier er mer sannsynlig å utvikle en lærevansker, gjenta flere karakterer og delta flere skoler. Disse barna er også mer sannsynlig å være skulker, kriminelle og droppe ut av skolen. Følelsesmessig, barn av rusmisbrukere lider av mistillit, skyld, skam, forvirring, ambivalens, frykt, usikkerhet og bli konflikt om seksualitet. Barn av rusmisbrukere er tre til fire ganger mer sannsynlig enn andre for å bli avhengig av alkohol eller andre rusmidler.

Fengsling

Det amerikanske justisdepartementet rapporterte at i 2004 personer dømt for narkotikaforbrytelser utgjorde 21 prosent av statlige fanger og 55 prosent av alle føderale fanger. Ifølge American Korreksjoner Association, er den daglige kostnaden per tilstand fange $ 67,55, melder DrugWarFacts.org. Statlige fengsler, i 2007, holdt 253 300 innsatte for narkotikalovbrudd. Det tilsvarer stater bruker mer enn $ 17 millioner per dag for å fengsle narkotikalovbrytere eller mer enn $ 6 milliarder kroner per år.

Helse

Hvert år ca 40 millioner sykdommer eller skader oppstår som følge av bruk av tobakk, alkohol eller annen vanedannende stoff, sier National Institute on Drug Abuse. Instituttet rapporterer videre at mange av publikums topp helseproblemer som kreft, hjertesykdommer og HIV / AIDS, kan knyttes til narkotikamisbruk. Rundt 10 til 22 prosent av bilførere som er involvert med bilulykker har brukt alkohol eller narkotika. I 2000 rapporterte National Institute on Drug Abuse at ca 460.000 dødsfall skyldtes ulovlig rusmisbruk og røyking.

Vold

Ifølge en rapport fra Office of National Drug kontroll politikk, narkotikabrukere er mer sannsynlig enn ikke-brukere til å begå forbrytelser og generere vold. De rapporterte også at selv om antallet narkotikarelaterte drap har gått ned, narkotika er fortsatt en av de viktigste faktorene i det totale antallet av alle drap.

Hvordan å gjenkjenne tegn på rusmisbruk

Rusmisbruk kan skje med hvem som helst - ung, middelaldrende eller eldre - uavhengig av deres sosioøkonomiske status. Noen ganger vil det ta bare en gang for å få brukeren "hektet" på stoffet, fordi stoffet endrer den kjemiske balansen i hjernen rettet mot reseptorer som i sin tur frigjørings endorfiner, noe som gir brukeren en meget behagelige opplevelse, eller "høy". Hjernen kan komme til å stole på medikamentet for å funksjon - dette er avhengighet. Den vanskelige delen er uttaket.

Hvordan å gjenkjenne tegn på rusmisbruk

Merk eventuelle endringer i personlighet, valg av venner, rutine, søvnvaner eller personlig fremmøte. Snakker hele tiden, trekker seg fra samfunnet, paranoia, sinne, pacing, søvnløshet eller irritabilitet er tegn på rusmisbruk samt depresjon.

Se etter hemmelighetskremmeri mens du snakker i telefonen, og uttrykker et behov for å gi dem "plass." Lytt for fremmede som ringer til alle døgnets tider på dagen og natten.

Vær påpasselig med plutselige humørsvingninger. Dette kan være et tegn på avhengighet tilbaketrekning eller depresjon - eller begge deler - og må tas opp så snart som mulig.

Se etter endringer i ansikts hudfarge og atferd som biting ned hardt på kjeven sin og utseendet på kviser over hele ansiktet. Legg merke til enhver plukking på hvilken som helst del av legemet; ofte, føles narkotika misbruk en krypende følelse i løpet av hele hans kropp og han har til scratch.

Noter ned eventuelle uforklarlig vekttap, røde hvite i øynene eller en glasert stirre. Nervøsitet, uvelhet, manglende appetitt, voldelig adferd, kvalme, kaldsvette, utvidede pupiller og fuktige, klamme hender kan alle være tegn på rusmisbruk.

Observer barn i skolealder. Stjele penger, en nedgang i karakterer, spille skulker og får problemer på skolen, henger med feil gjeng, fornærmende mot familie - disse er alle tegn på narkotikamisbruk eller depresjon - eller begge deler.

Hint

  • Broach gjenstand for rusmisbruk på en omsorgsfull og kjærlig måte. Overgriperen vil trenge støtte fra familien for å kvitte seg med de fysiske og psykiske aspekter av avhengighet.
  • Nærmer den mistenkte rusmiddelmisbrukeren med forsiktighet, da voldelige utbrudd kan forekomme.

Effekter av rusmisbruk

Virkningene på helse og menneskekroppen fra rusmisbruk kan være midlertidig eller permanent. Effekter som følge av rusmisbruk kan forverres med økt frekvens og lengre varighet av misbruk, selv om en dødelig overdose er mulig selv med en gang for å bruke et skadelig stoff. Effektene av rusmisbruk kan omfatte vold utført mot familie og kjæledyr, samt en økt risiko for å begå selvmord.

Betydning

Ifølge forskning gjort i 2005 av National Institutes of Health, hadde mer enn 8 prosent av amerikanere i alderen 12 år og eldre brukt ulovlige rusmidler i det siste året. En undersøkelse utført av National Institute on Drug Abuse i 2007 fant at 14,8 prosent av elevene i klasse 8 til 12 brukt ulovlige rusmidler i forrige måned. Mens rusmisbruk er ofte ansett for å være en mental helsetilstand, kan det føre til alvorlige helseeffekter på kroppen.

Typer

Ifølge Mayo Clinic, kan effekten av rusmisbruk involvere både fysisk helse og mental helse.

De fysiske effekter av stoffmisbruk kan omfatte endringer i funksjon av hjernen og andre systemer i kroppen så vel som organskade direkte forårsaket av bruk av stoffet, for eksempel skade på nesen fra inhalert stoffer eller hudinfeksjoner fra injiserte stoffer.

Utviklingsskader i ufødte barn av gravide kvinner med rusmisbruk kan omfatte for tidlig fødsel, lav fødselsvekt, utviklingsmessige forsinkelser og atferdsforstyrrelser.

Effekter på mental helse som følge av rusmisbruk inkluderer irrasjonell atferd, vold, blundere i minne, og personlighetsforstyrrelser.

Time Frame

Ifølge National Institutes of Health, kan virkningene av rusmisbruk oppstå etter bare ett bruk eller kan kreve lang tids bruk å fullt utvikle. Bruker narkotiske stoffer som kokain kan føre til dødelig hjerteinfarkt på grunn av en overdose. Stoffer som er inhalert eller røkt, som marihuana, kan ha kortsiktige effekter som høyt blodtrykk og økt appetitt, samt effekter som kan vare i flere måneder, slik som hoste og pusteproblemer. Rusmisbruk kan også føre til avhengighet til stoffet, og abstinenssymptomer kan forekomme, noe som kan vare i flere dager til et år eller lenger.

Funksjoner

Ifølge National Institute on Drug Abuse, øker rusmisbruk risikotaking atferd som deling av narkotika utstyr eller nåler og ha usikker sex, som sprer sykdommer som HIV og hepatitt B og C. Noen effekter av rusmisbruk - for eksempel endringer hjertefrekvens eller blodtrykk - kan være midlertidig, og disse problemene kan stoppe etter avslutte bruken av stoffet. Andre effekter - som leverskader eller infeksjoner som hiv - er permanente.

Betraktninger

Virkningene av stoffmisbruk kan bli forverret ved å misbruke mer enn ett medikament på samme tid. Ifølge National Institute on Drug Abuse, kan kombinerte effekten av alkohol og heroin skade leveren betydelig mer enn misbruk av bare ett av disse stoffene vil. Psykiske endringer som følge av rusmisbruk kan øke aggressiv atferd og føre folk til å gjøre ting de normalt ikke ville gjøre, som å stjele penger til å kjøpe mer narkotika.

Forebygging / løsning

Hindre virkningene av rusmisbruk starter med ikke å bruke dem. Erkjenner når bruk blir til misbruk er også viktig. Ifølge Centers for Disease Control, kan farlige effekter forbundet med rusmisbruk reduseres ved å bruke en ny ren nål til hver injeksjon og ikke dele stoffet utstyr, som kan redusere sjansen for å spre smittsomme sykdommer og hudinfeksjoner. Behandlingssentre for rusmisbruk kan bidra til å minimalisere virkningene av rusmisbruk ved å erstatte vanedannende legemidler med mindre skadelige seg og ved å tilby rådgivning og støttegrupper for å håndtere de psykiske virkningene av rusmisbruk.

Advarsel

Den stoffmisbruk kan forårsake død når renheten av medikamenter er ukjent, eller når de blir kuttet med et giftig kjemisk stoff. Den fulle effekten av rusmisbruk på hjernen og mental helse kan ta tid å manifestere og krever en betydelig mengde medisinsk og psykiatrisk behandling. Effektene av rusmisbruk kan også omfatte abstinenssymptomer, som kan være verre enn problemer direkte forårsaket av å bruke stoffet.

Tegn og symptomer på rusmisbruk

Tegn og symptomer på rusmisbruk


Folk som er bekymret for at en kjær sliter med rusmisbruk lurer på hvilke tegn og symptomer for å vurdere. Den største verdifall er at familiemedlemmer og venner ikke ønsker å se tegn og symptomer for å diagnostisere avhengighet riktig. Finne styrke til å se sannheten.

Utvidede pupiller

Når folk bruker visse stoffer, elevene blitt nesten like stor som hornhinner, og de ikke tilpasse seg endringer i lys når folk bruker mange legemidler.

Mangler elementer

De fleste familiemedlemmer merke forsvinningen av over-the-counter medisiner, resepter, alkoholholdige drikkevarer og andre elementer som inneholder alkoholholdige egenskaper. Vanligvis vil rusmiddelmisbrukeren nekte eller avlede kunnskap, selv når de blir konfrontert med bevisene.

Søvnproblemer

Uvanlige søvnmønster kan utvikle for rusmiddelmisbrukeren. Mange holde seg våken i natt timer og deretter sove i løpet av dagen. Andre holde seg våken og kablet for dager og deretter krasje, ute av stand til å holde seg våken.

Utydelig tale

De nær den rusavhengige kanskje merke endringer i måten den rusavhengige snakker. Tale kan bli utydelig, høres ut som om tungen er hoven, og ordene er ikke helt klart.

Uforklarlig Fravær

Stoffet misbruk ikke kan gjøre rede for sin tid nøyaktig. Forklaringen har en tendens til å bli usammenhengende på grunn av løgner for å skjule avhengigheten.

Uforutsigbare Responses

Den rusavhengige vil reagere på dagligdagse spørsmål og samtaler med unormale reaksjoner, slik som utilbørlig spenning, sinne eller tristhet. Den rusavhengige vil ofte "storme ut" av rommet, slik at familiemedlem føler ansvar for den rusavhengige respons.

Nye vennskap

Den rusavhengige oppsøker nye venner som er imot av narkotikabruk. Disse vennskap utvikler ofte skjulte og synes å "virke" plutselig til familiemedlemmer. Disse nye venner ofte synes å ha noe til felles med den andre enn avhengighet stoffmisbruker.

Typer av rusmisbruk

Typer av rusmisbruk


Mange lurer på om hvilke typer rusmisbruk. Mange stoffer kan bli misbrukt av narkomane som søker høy. Noen stoffer er overdel, mens andre er downers. Noen narkomane bruker en og deretter den andre til å bringe seg selv eller tilbake opp ned. Nedenfor er fem av de vanligste typene av rusmisbruk. Se link i Resources for en fullstendig liste over stoffer.

Alkohol

Sosial aksept gjør alkohol en av de mest misbrukte stoffene. Siden tilgang til alkoholholdige drikkevarer er praktisk, alkoholmisbruk påvirker en stor befolkning.

Kokain

Kokainavhengighet kan være skadelig for rusmiddelmisbrukeren fordi det drenerer alle aspekter av livet hans. Financial, familie og emosjonelle problemer overflaten med avhengighet.

LSD

LSD (lysergsyredietylamid) kan være en stoffet for enkeltpersoner som ønsker å unnslippe virkeligheten i livet. Mange narkomane velger LSD fordi det er umulig å oppdage i narkotika tester.

Marijuana

En vanlig, billig medikament som inhaleres vanligvis er marihuana, også referert til som pot. I motsetning til andre stoffer, er marihuana ikke så fysisk vanedannende. Imidlertid er marihuana vist som en gateway medikament til andre stoffer.

Reseptbelagte legemidler

Reseptbelagte rusmisbruk er på vei oppover og påvirker tenåringer så vel som voksne. Reseptbelagte legemidler er vanligvis funnet ved den rusavhengige først i hjemmet.

Psyko rusmisbruk Disorders

En psykoaktivt stoff er en hvilken som helst kjemisk forbindelse som virker på sentralnervesystemet til å endre hjernefunksjon. Disse stoffene kan føre til endringer i persepsjon, atferd, humør eller bevissthet. Mens mange av disse forbindelser har et formål i klinisk medisin, kan de også brukes recreationally, som fører til muligheten for en psykoaktivt stoffmisbruk lidelse.

Definisjon

Psykoaktive misbruk lidelser er klassifisert i "Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders" som en mental helsetilstand. Den amerikanske Psychiatry Association definerer psyko lidelse rusmisbruk som et mønster av rusmiddelbruk som enten gjør at personen ikke klarer å oppfylle store forpliktelser på jobb eller skole, for å forårsake fysisk fare for seg selv eller å ha juridiske problemer som stammer fra rusmiddelbruk.

Rusmisbruk Versus Dependence

Det er en økende trend blant klinikere å skille mellom rus psyko og rusavhengighet psykoaktive. Det sistnevnte generelt betegner en fysiologisk "behov" for stoffet, og kan føre til abstinenssymptomer. Rus er mer definert psykologisk så fortsatt bruk av et stoff til tross for åpenbare negative konsekvenser. En person diagnostisert med en psyko lidelse rusmisbruk kan eller ikke kan være fysisk avhengige.

Sentralstimulerende

Sentralstimulerende midler er en av de mest misbrukte stoffer, både på grunn av deres effekter og deres enkel tilgang. I tillegg til koffein og nikotin, som er generelt lovlig og vanskelig for overgrep, sentralstimulerende midler inkluderer kokain, metamfetamin og dextroamphetamine. Dextroamphetamine overgrep er spesielt vanlig fordi det er medisinsk foreskrevet for mange forhold, for eksempel ADHD. Sentralstimulerende midler har en tendens til å bli misbrukt både for rush av energi de gir så vel som følelsen av eufori de skaper.

Sedativa og analgetika

Etanol (alkohol) er en av de mest alminnelig misbrukte psykoaktive stoffer på grunn av hvor lett det er oppnådd. Opioider er også ofte misbrukt, i form av heroin og andre medisiner, for eksempel hydrocodone. Mange av disse misbrukte stoffer brukes i reseptbelagte medikamenter. Disse stoffer fører til en "bremse" for nervesystemet, og også gi en følelse av eufori.

Andre psykoaktive stoffer

Selv om mindre sannsynlig til å føre til fysisk avhengighet, mange hallusinogener er blant de misbrukte stoffer. Noen av disse, for eksempel PCP, er dissosiative anestetika, som betyr at de kan føre til en endret sinnstilstand samtidig lammende mye av kroppen. Andre, for eksempel syre eller psykoaktive sopper, jobber primært å forårsake hallusinasjoner. Mens disse medikamentene er mindre sannsynlighet for å resultere i fysiologisk avhengighet av stoffet, kan de forårsake endringer i hjernens kjemi.

Hva er manipulasjon i tilknytning til rusmisbruk?Rusavhengige er førsteklasses brukere av manipulasjon. De bruker den psykologiske verktøy for å få venner og familie til å sympatisere med deres situasjon og gi dem penger, som de straks bruker for mer narkotika. De lærer tidlig å manipulere systemet til å bruke leger og medisinske fasiliteter, sosiale tjenester arbeidere og kriminalitet myndigheter.

Kjennetegn

The American Psychiatric Association rapporterer at uavhengig av hva narkotika de bruker, rusavhengige deler en rekke egenskaper som er både umoden og antisosial. Løgn og manipulasjon er fremtredende karaktertrekk finnes i de fleste narkomane. De lett skulke ansvar, i stedet arbeider vinkler for å prøve og få sine behov oppfylt. Rusavhengige har ikke evne til selvransakelse, heller ikke de utvikler noen skjønnsmessige former for støtte. Rusmiddelmisbrukere vanligvis støtter sine vaner gjennom bedrag, kriminalitet og manipulasjon.

Co-forsørges

Familiemedlemmer og nære venner er mest utsatt for manipulering av narkomane fordi de ofte har sine egne karakterbrister av co-avhengighet. Codependents må være nødvendig og trives på å bli bedt om å støtte den rusavhengige, selv om de kan klage på byrden. De fortsetter å tillate seg å være manipulert og kan selv prøve å sabotere en rusavhengig utvinning å mate deres eget behov for oppmerksomhet og martyrium.

Drug Tests

Narkomane manipulere myndighetene ved å lære hvordan å passere narkotika tester for sysselsetting eller rettshåndhevelse formål. De benytter en rekke forskjellige produkter som kan eliminere spor bevis i urinen. Noen av produktene fungerer i visse tester og andre er ineffektiv. Valmuefrø og enkelte vitaminer kan påvirke en dopingtest for å forvirre resultatene. Narkomane med tilgang til eksterne kilder få andre til å gi urinprøven for testen. De drikker ofte en overdreven bruk av vann eller ta diuretika å påvirke resultatene.

Forhandlere

Narkotikalangere ofte manipulere styrken av narkotika de selger for å øke volumet og tjene mer penger. The Food and Drug Administration peker på manipulering av OxyContin som en farlig og populært stoff som er manipulert på gata så vel som av helsetjenester utøvere. Ved å knuse pillene, kan brukerne injiserer eller sniffer pulveret og få en raskere rush, samt klippe det med andre stoffer. Heroin, kokain og metamfetaminer også ofte manipulert til å strekke volumet.

Recovery

Utvinning fra narkotikaavhengighet begynner ofte når manipulasjon er forpurret. Familiemedlemmer som får hjelp gjennom rådgivning eller grupper som Co-forsørges Anonym kan slutte å støtte den rusavhengige og selv ta del i en intervensjon, insisterte den rusavhengige søke hjelp eller bli kuttet helt. Rusmisbruk rådgivere og helsepersonell som arbeider med rusavhengige er kjent med de ulike former for manipulasjon som brukes av narkomane og ringe personen på den feilaktige atferd og nekter å falle byttedyr til triks eller ordninger.

Rusmisbruk Rådgiveren Krav

Rusmisbruk rådgiveren krav i USA variere, avhengig både legitimasjon søkt og bestemt tilstand involvert. Rusmisbruk rådgiver lisenser er tilgjengelig i mange stater; Men noen stater fortsette å tilby ingen legitimasjon høyere enn et rusmisbruk sertifisering for rusmisbruk rådgivere. Krav til en lisens eller sertifisering er i utgangspunktet den samme, selv om rusmisbruk rådgivere kan bare praktisere selvstendig i stater som tilbyr lisenser for slik praksis. Rådgivere som verken har en lisens eller sertifisering innen rusfeltet er faktisk ikke ansett rusmisbruk rådgivere, selv om de kan utføre mange lignende oppgaver under ledelse av en dyktig fagperson eller lisensiert eller sertifisert rusmisbruk rådgiveren.

Nivåer av lisens og utdanning

Rusmisbruk rådgiver lisenser er tilgjengelig som advokatfullmektig eller uavhengig rusmisbruk rådgiveren. Førsteamanuensis søkere er de som jobber mot å skaffe den nødvendige utdanningsnivå, yrkeserfaring og tilsyn er nødvendig for å bli en selvstendig lisensiert rusmisbruk rådgiveren. En bachelorgrad fra et regionalt akkreditert institusjon for høyere utdanning er nødvendig for å bli en knytte lisensiert rusmisbruk rådgiveren. En mastergrad fra en likeledes akkreditert institusjon for høyere utdanning er nødvendig for å bli en lisensiert uavhengig rusmisbruk rådgiveren.

Arbeids

Førsteamanuensis lisensiert rusmisbruk rådgivere er pålagt å ha en bachelorgrad som inkluderer minst 30 semester studiepoeng med kurs fra et akkreditert institusjon for høyere utdanning. Uavhengige lisensiert rusmisbruk rådgivere er pålagt å ha en mastergrad fra et akkreditert institusjon for høyere utdanning, med minst 24 semester kreditt timer dokumentert kurs.

Arbeidserfaring

Arbeidserfaring er nødvendig for både medarbeider og uavhengige nivåer av lisensierte rusmisbruk rådgiveren. Førsteamanuensis nivå av lisensierte rusmisbruk rådgiver krever 3200 timer med relaterte tilsyn arbeidstimer i tillegg til en bachelor-grad, mens den uavhengige rusmisbruk rådgiveren lisensen krever 3.200 tilsyn knyttet arbeidstid etter fullført en mastergrad. I begge tilfeller må arbeidstiden være fullført innen en periode ikke mindre enn 24 måneder, og 1600 timer med arbeidet opplevde må være i direkte kundekontakt.

Klinisk Tilsyn

Både kollegaer og uavhengige lisensiert rusmisbruk rådgiver legitimasjon krever 100 dokumenterte timer med ansikt-til-ansikt klinisk veiledning fra en fagperson i ikke mindre enn 24 måneder av gangen. Det 100 timer veiledning skal være relatert til arbeidserfaring kreves og skal dekke de viktigste komponentene i rusbehandling, vurdering, diagnose, henvisning, rådgivning, behandling planlegging, forebygging, intervjue, dokumentasjon, fremdrift notat skriving og arbeider med juridiske spørsmål.

Skriftlig eksamen

Den som tilsettes for enten førsteamanuensis eller uavhengig lisensiert rusmisbruk rådgiveren credential må bestå en skriftlig eksamen som tilbys av enten International Certification gjensidighet Consortium / alkohol og andre rusmiddelforskning (ICRC / AODA) eller nivå II eller høyere eksamener som tilbys av National Association of Alkoholisme og rusmiddelforskning Rådgivere (NAADAC). Stater som ikke tilbyr lisensiering av rusmiddel rådgivere har lignende krav til sertifiserte rusmisbruk rådgivere.

Virkningene av rusmisbruk på Adolescent Development

Rus bærer mange farer til ungdom og samfunnet. Rus inkluderer alkohol og narkotikabruk og avhengighet. Effekt og risiko for rusmisbruk inkluderer trafikkulykker, risikabel seksuell atferd, ungdomskriminalitet, sub-par akademiske prestasjoner, og utviklingsmessige problemer i den unge hjernen. Noen av disse effektene kan føre til død eller varig skade eller funksjonshemming. Andre effekter, inkludert utviklingseffekter som hindrer en god utvikling av hjernen, kan ha en livslang innvirkning på en persons evne til å resonnere og / eller bruke sunn fornuft.

Forekomster av Alcohol and Drug Abuse hos ungdom

Omtrent 1,1 millioner unge i USA er avhengige av illegale rusmidler. Ungdom er definert som barn mellom 12 og 17. En ytterligere 915 000 ungdommer er avhengige av alkohol.

55% av high school seniorer har prøvd illegale rusmidler. 29% av high school seniorer har prøvd en "hardere" narkotika enn marihuana. Harde stoffer er definert som kokain, sniffestoffer, heroin og andre diverse legemidler inkludert reseptbelagte medisiner, syre, og diverse andre beroligende midler og bevissthetsendrende narkotika. Barn i alderen 18 og 20 har den høyeste frekvensen av ulovlig narkotikabruk, ved 19,9% av befolkningen, mens barn i alderen 16 til 17 har den nest høyeste hastigheten 16,4%.

Ca 10,4 millioner barn i alderen 12 og 20 drink. Av disse unge drinkers, 5,1 millioner engasjere seg i overstadig drikking, som er definert som drikker fire eller flere alkoholholdige drikkevarer i en sittende.

Omtrent 25% av barn mellom 10 og 17 rapport om undersøkelser som sine venner inhalerer røyk fra husholdningsprodukter inkludert lim og maling.

Utvikling av Adolescent Brain

Mange viktige strukturer i hjernen oppnå mye av sin vekst i løpet av ungdomsårene. Prefrontal cortex, som styrer planlegging, impulskontroll, risikovurdering, konsekvens prediksjon, og organisasjonen, utvikler seg i ungdomsårene. Det limbiske system styrer følelser, drømmer og mål. Lillehjernen styrer koordinasjon, bevegelighet, emosjonell modenhet, og kognisjon eller forståelse. Corpus callosum styrer nevrotransmittere og reseptorer i hjernen og dikterer hvor raskt vi kan få tilgang til informasjon. Hippocampus styrer minnefunksjoner. Hver av disse essensielle deler av hjernen primært utvikler i ungdomsårene. Avbrudd i utviklingen av disse kli funksjoner kan ha livslang effekter.

Effekter av alkohol på Adolescent Brain Development

Halvvoksen hjernen ikke er fullt utviklet, noe som skaper en rekke problemer for tenåringer og unge voksne som absorbere alkoholholdige drikkevarer. Dyreforsøk gjort på ungdom prisene tyder på at varige skader kan oppstå til nevrokjemiske, mobilnettet, synaptiske og strukturell organisering av hjernen hvis ungdom stadig drikke.

De unge som er berørt av alkoholbruk Disorder (AUD) kan oppleve hjerne endringer som resulterer i redusert problemløsningsevne, vansker med verbal og ikke-verbal henting, hindret visuospatial ferdigheter, og en tregere eller mindre effektive arbeidsminnet. AUD er definert som både alkohol og alkoholavhengighet.
Inntak av alkohol kan også forårsake eller forverre abnormiteter i frontal limbiske system. Frontale limbiske system avtaler med emosjonell reaktivitet, og en skadet limbiske system kan være delvis ansvarlig for sammenhengen mellom ungdom drikking og antisosial atferd. Denne antisosial atferd kan inkludere atferdsproblemer, inkludert vedvarende aggressiv atferd og / eller mangel på respekt for sosiale normer for oppførsel. Antisosial atferd inkluderer også dårlig selvkontroll, dårlig beslutningstaking, og dårlig oppførsel regulering. Den årsakssammenheng mellom problemer med det limbiske system og alkohol er uklart; det er mulig at alkohol fører til problemene, men det er også mulig at barn med atferdsvansker allerede har svekket limbiske system, og dermed er det disse atferdsproblemer som forårsaker dem til å være rusmisbrukere.

Blackouts, eller alkohol indusert hukommelsestap der en person ikke husker hendelser eller atferd, er også vanlig blant ungdom drikker. Dette er delvis på grunn av effekten av alkohol på nevrale plastisitet i hippocampus. Hippocampus er involvert i dannelsen av nye minner, og det kan bli forstyrret av overdreven drikking.

Som tung drikking fortsetter, blir hjernen mindre i stand til å kompensere for forstyrrelser forårsaket av effekten av alkohol. Dermed blir mer en tenåring drikker, jo større er sjansene for å utvikle permanent neuronskade.

Marijuana bruk og halvvoksen hjernen

Kronisk, tung bruk av marihuana av ungdom kan også føre til utviklingsspørsmål. Ungdommer som er definert som tung marihuanarøykere har en tendens til å utføre dårligere på å tenke oppgaver enn sine ikke-rusmiddelbrukere jevnaldrende. Marijuana-brukere har også tregere psykohastigheter, dårligere kompleks oppmerksomhet, svakere verbal hukommelse og svekket planlegging evner. Selv om studier tyder på at verbal minnefunksjon kan delvis reverseres innen tre uker etter seponering av marihuana bruk, trenger komplekse oppmerksomhet ferdigheter ikke gjenopprette.

Studier har vist at nevrologiske konsekvenser av marihuana bruk er spesielt tydelig for kvinner. Jenter som brukte marihuana i tenårene ble funnet å ha betydelig større prefrontal cortex (PFC) volumer sammenlignet med ikke-røykere ungjenter. Større PFC volumer er forbundet med nedsatt planleggingsevne, dårlig beslutningsprosesser, og en redusert oppmerksomhet span når du fokuserer på en oppgave.

Andre studier har antydet at både unge menn og kvinner lider konsekvensene fra ungdom marihuana bruk. Marijuana, spesielt overdreven røyking, kan hemme utviklingen av myelinlaget som omgir hjerneceller. Myelin gir en isolasjon rundt celler som er lik som dekker elektriske ledninger. Uten skikkelig myelin coting, kan signalisere i hjernen blir tregere eller svekket.

Andre narkotika og halvvoksen hjernen

Studier utført på aper tyder på at stoffet ecstasy kan føre til permanent skade nerveceller. Aper som fikk ecstasy hadde langt mindre serotonin enn aper i kontrollgruppen. Dette tyder på at serotonin Nevron terminalene ble ødelagt av ecstasy. Studien viste også at skaden var lang sikt, fordi syv år etter ecstasybruk, hadde aper fortsatt reduserte nivåer av serotonin selv om det var en delvis oppgang.
Studier har også vist at ungdom kan være mer følsomme for vanedannende legemidler inkludert kokain og amfetamin. Disse ungdommene var mer sensitive enn selv nyfødte til effektene av disse svært vanedannende legemidler. I en studie utført unge mus ble gitt kokain de funnet å ha en større økning i protein i striatum. Dette protein, kalt Delta FosB, regulerer bruken av gener. En økning på Delta FosB kunne påvirke andre områder av hjernen, som fører til varige endringer.

Hvordan å indikere rusmisbruk blant ungdom i alderenLøse problemer i rusmisbruk er en langsiktig rådgivning aktivitet. Du må være oppmerksomme og vet hvordan å gjenkjenne forekommende problem. Jo mer kunnskapsrik vi skal gjenkjenne disse problemene, jo mer kan vi være til hjelp for oppvekst som opplever denne typen overgrep.

Hvordan å indikere rusmisbruk blant ungdom i alderen

Et offer for rusmisbruk er tilbøyelige til å ha sykluser som resulterer i en manglende evne til å prestere på skolen og hjemme. Sine karakterer skli eller falle dramatisk. De hopper og savner skolen mye. Hevder de er syke og for sliten. De opplever latskap hjemme, og har en tendens til å ha uvanlige søvnvaner.

Du kan se irritabel humørsvingninger med sint utbrudd. En endring i fysisk utseende og venner. En fortsatt bruk i farlige situasjoner til tross for muligheten for fysisk skade.

Lyste bruk av stoffer på tross av sosiale problemer som kamper, konflikter med familie og jevnaldrende, etc. Dette alle resultatene i dårlig ytelse. Vennligst sørg for at du får barnet ditt litt hjelp. Forhåpentligvis vil denne artikkelen hjelpe deg å gjenkjenne tegn.

Hvis du er ute etter behandling for tenåringen din, kan du få hjelp i dag. The National Resource Center kan hjelpe deg å velge riktig program for tenåringer til å komme tilbake på sporet på 1-866-870-6948.

Typer rusmisbruk

Rusmisbruk kan faktisk brukes til å beskrive overdreven bruk av fysisk substans. Men over tid har begrepet "rusmisbruk" blitt mer av en samfunns idiom for bruk og misbruk av kjemiske stoffer, spesielt illegale rusmidler. Uttrykket stoffmisbruk brukes også sosiokulturelt med ideen av narkotikaavhengighet eller avhengighet, så vel som de skadelige effekter som kan skape avhengighet.

Alcohol Abuse

Alkohol (for eksempel, øl, vin, brennevin) er en juridisk stoff som presser kroppens sentralnervesystem, skape følelser av eufori og funksjonelle problemer.

Kokain misbruk

Kokain var en tidligere juridisk narkotiske smertestillende ment som en morfin erstatning; Men den euforiske opplevelser og økt energi det tilbyr sine brukere bidra mer til sin vanedannende lokke enn de bedøvende effekter det gir.

Barbiturat Abuse

Barbiturater (for eksempel benzodiazepiner medisiner som Xanax) er lovlige stoffer ofte foreskrevet av medisinske situasjoner ringer for muskelavslapning og sedasjon eller for å motvirke angst og panikkanfall.

Opiatmisbruk

Opioider (f.eks, narkotiske smertestillende som for eksempel Valium, Vicodin og morfin) er juridiske painkilling stoffer med svært vanedannende natur på grunn av de ekstreme følelser av eufori og ro som de produserer.

Metamfetamin misbruk

Meth er en ulovlig syntetisk amfetamin som skaper følelser av eufori og økt adrenalin, produsere en intens og langvarig stimulerende effekt.

Marijuana

Marihuana er en ikke-narkotiske stoff hentet fra cannabis planten som midlertidig endrer brukerens oppfatning og oppførsel: det bremser ned kroppens nervesystem og produserer en beroligende, beroligende effekt, og det er derfor det er lovlig i enkelte stater for medisinske formål.

Primær forebygging av rusmisbruk

Psykoaktivt stoff misbruk av ungdom kan forstyrre passende psykososiale utvikling ved å forårsake faglige, sosiale og emosjonelle problemer. Berusede tenåringer ofte blir rusmiddelavhengige voksne som opplever psykologiske, økonomiske, juridiske, fysiske og mellommenneskelige problemer som et resultat av deres rusmisbruk. Mens noen undersøkelser mener at forebyggende programmer narkotikamisbruk kan produsere varig og meningsfulle reduksjoner i bruk av narkotika, har rusmiddelbruk blant tenåringer blitt så typisk siden psykedeliske 60-tallet, er det generelt ansett som en overgangsrite.

Forebyggende strategier som ikke fungerer

Forskning har vist at noen forebyggende strategier ikke fungerer. Gir bare informasjon om narkotika og deres effekter, i et forsøk på å skremme unge bort fra narkotikabruk, ikke har vist seg å være effektive. Self-esteem bygningen, verdier avklaring, forelesninger og store forsamlinger i den hensikt narkotika utdanning har også unnlatt å gi positive resultater. Strategier som har blitt funnet å være effektive er listet opp og beskrevet nedenfor.

Normative Utdanning

Normative utdanning er prosessen med å utdanne unge mennesker om den lave andelen av unge som faktisk misbruker narkotika og alkohol. Siden det er den generelle oppfatning blant tenåringer og, dessverre, deres foreldre at de fleste barna bruker narkotika, er unge mennesker fristet til å eksperimentere med alkohol og andre stoffer for å passe inn, eller for å være mer som de andre barna. Faktiske undersøkelser og meningsmålinger tatt fra andre unge og medstudenter blir brukt for å bevise at den oppfatningen at "alle gjør det" er falsk. Hvis den typisk ungdom trenger å være som andre barn, strategien går, deretter lære dem at måten å gjøre det på er å unngå alkohol og narkotikabruk.

Sosiale ferdigheter og beskyttelsesfaktorer

Sosiale ferdigheter forebyggingsstrategier fokusere på å undervise ungdom sosiale ferdigheter som er negativt korrelert med rusmisbruk. Disse sosiale ferdigheter omfatter komfort blant sine jevnaldrende med beslutningstaking, kommunikasjon og selvsikker oppførsel. Beskyttende faktor strategier oppmuntre positive aspekter av dagliglivet, i motsetning til å fokusere på narkotikabruk eller misbruk. Beskyttende faktorer inkluderer positive handlinger som målsetting, møte potensial i prestasjon, frivillig arbeid, respekt for andre og seg selv, og bygge positive relasjoner med jevnaldrende.

Avslag Skills

Drug avslaget ferdigheter er viktige ferdigheter for unge mennesker som ikke ønsker å bruke narkotika eller alkohol, men mangler selvsikker evner. Drug avslaget ferdighetstrening er tilgjengelig i mange forebyggende programmer, og inkluderer rollespill økter her, da en ung person fungerer som den personen har problemer med å nekte tilbud under press, og andre rollespill venner, slektninger eller bekjente forsøker å overtale personen å eksperimentere med narkotika eller alkohol, eller fortsette bruken. Det er verdt å merke seg at stoffet avslaget ferdighetstrening ikke vil være nyttig for de unge som ønsker å bruke narkotika eller alkohol på grunn av nysgjerrighet, eller fordi deres tidligere erfaring med enten var positiv.

Alkohol og rusmisbruk i den eldre befolkningen

Alkohol og rusmisbruk i den eldre befolkningen


Leger kan mistenker rusmisbruk hos eldre pasienter som har uforklarlige skader, kognitive og motoriske vansker, personlighetsforandringer, dårlig hygiene, og sove og appetittforstyrrelser. Etter en diagnose av kjemisk misbruk fører til behandling, mange seniorer høste gode resultater som kan relateres til modenhet, livserfaringer, motivasjon og god mestring.

Prevalens

Ifølge en spesiell rapport fra Johns Hopkins Medicine, fortsetter stoffmisbruk ved eldre å stige. Offentlig statistikk rapporterer 12 prosent av folk over 50 er tatt opp til overstadig drikking i én måned i begynnelsen av 2009.

Betydning

Den eldre ofte øke bruken av narkotika eller alkohol under pensjonsalder. Problemet kan forverres i løpet av en ektefelles sykdom eller etter ektefellens død, slik at senior drikking eller bruk av medisiner for å gå ukontrollert.

Grunner

De eldre kan slå til alkohol eller medikamenter når de opplever sorg, kjedsomhet, ensomhet, depresjon, forandringer i livet, tap av inntekt, helse bekymringer eller søvnvansker.

Med utsikt

Leger og familiemedlemmer kan se bort tegn på rusmisbruk i den eldre person tilskriver symptomene til medisinske forhold eller høy alder. Eldre personer kan ty til villedende adferd for å skjule sin drikking eller narkotikabruk.

Hjelpe

Besøk din eldre slektning eller venn til å uttrykke bekymring for hans velvære og for å diskutere sikker bruk av medisiner og alkohol. Unngå forkynnelse, fokuserer i stedet på å få relative den hjelpen han trenger for å leve et sunt liv.

Overvinne

Den eldre person behandlingsprogram bør omfatte andre pensjonister eller en blanding av alder, slik at hun ikke blir ubehagelig med programmet og droppe ut. Hun står en utmerket sjanse til å overvinne destruktive vaner hvis hun deltar regelmessig i Anonyme Alkoholikere eller annen 12-trinns program.