Digidexo.com

skrape arr

Hva kan gjøres for å forhindre arrdannelse Fra Poison Oak på Face?

Når du berører gift eik anlegg, olje fra bladene bærer et kjemikalie som kalles urushiol forårsaker allergisk kontakteksem på huden din. Dette forårsaker et kløende utslett som kan vare alt fra en uke til over en måned. Hvis du får det på ansiktet ditt, det er en sjanse det kan føre til arrdannelse hvis du ikke er forsiktig. Heldigvis, kan du forhindre arrdannelse fra giften eik.

Handlinger

En av de største årsakene til ansikts arr fra en gift eik utslett klør. Utslettet fører til en smertefull og kløende rød flekk på huden som tok kontakt med planten. Så fristende som det er å skrape bort på utslett, kan dette bare gjøre det verre. The Mayo Clinic foreslår du unngå riper. Ikke bare vil det føre til permanente arr, kan det også føre til en tilstand som kalles eksem som forårsaker læraktig, mørke flekker i huden.
Flere dager etter kontakt med giften eik, kan du lindre noen av symptomene dine ved å bruke en varmeflaske til ansiktet ditt. Histamin skaper smerte vil bli trukket ut av porene av varmen, i henhold til "Field Guide til Poison Ivy, gift eik, og Poison Sumac." Bruke varmeflaske på utslett for bare fem minutter kan begrense virkningene av kontakteksem.

Produkter

Giften eik kan bli beroliget bruke visse over-the-counter medisiner, noe som begrenser muligheten for du skrape arr i ansiktet. Se etter aktuelle salver som inneholder calamine, som reduserer smerte og kløe forårsaket av gift eik utslett. Unngå produkter med Caladryl; dette allergi medisiner har ikke mye effekt på giften eik utslett.
Hvis trangen til å klø på utslett i ansiktet ditt er for intens, det er tyngre-duty reseptbelagte medisiner du kan ta i stedet. Gå til legen din for å se hva han anbefaler. Du vil sannsynligvis bli foreskrevet muntlig eller aktuelle kortikosteroider. Disse er for ekstreme tilfeller, og har flere bivirkninger, inkludert trykk i øyet, humørsvingninger og vektøkning, ifølge Mayo Clinic. Hvis du opplever noen av disse symptomene, kan du gå til legen din for å diskutere avslutte bruken av medisinen.

Har Calendula salve Hjelp acne arr?

Avledet fra en type ringblomst blomst, er calendula salve ofte brukt for sin anti-inflammatorisk, antivirale og antibakterielle egenskaper. Bruk den som en behandling for hudsykdommer og betennelser som akne, akne arr og eksem, eller for å bidra til å helbrede sår. Det er også angitt som en alternativ behandling for kreft.

Helbredende egenskaper

De viktigste ingrediensene i calendula er flavonoider. Disse plantebaserte antioksidanter blir antatt å beskytte mot frie radikaler, som forårsaker celleskade. Flavonoider finnes i frukt, grønnsaker, te og rødvin. De er kjent som potente antioksidanter og som platehemmere. Hva det betyr i lekmann vilkår er at de bidrar til å forhindre sykdommer som kreft og hjertesykdom.

Calendula salve Bruker

Calendula salve er oftest brukt for å helbrede tørr hud og fremme helbredelse av sår, brannsår, irritasjon og skraper. Den brukes i behandling av hudsykdommer slik som akne og eksem. I salveform, blir det brukt til å fukte huden og bidra til å minske forekomsten av akne arr.

Som en rik kilde til flavonoider / polyfenoler, kan calendula bidra til å forhindre sykdommer som kreft og hjertesykdom.

Som et anti-inflammatorisk, kan det være nyttig for inflammatorisk-type sykdommer, så som artritt for å redusere smerte, eller ørebetennelse smerte.

Calendula brukes også for bie stikk, solbrenthet, vorter og kreft.

Medisinsk Evidence

Ifølge Medline Plus (NIH.gov): "De fleste vitenskapelige bevis om (Calendula) 's effektivitet som et sårhelende middel er basert på dyr og laboratoriestudie, mens menneskelig forskning er nesten mangler" (se Referanse 2). Basert på disse studiene, kan calendula være indisert for stråling huden beskyttelse, redusere smerter fra øret infeksjoner, redusere betennelse i huden, venøse leggsår, og såret og brenne helbredelse.

Konklusjon

Mens det synes å være noen medisinske bevis beviser calendula salve for akne arr er gunstig, det har vært brukt i århundrer for den tilstanden, så vel som for mange andre medisinske formål.

Behandlinger for Alvorlig akne arr

For alvorlig akne arr de beste behandlingene er vanligvis de utføres av en hudlege eller plastisk kirurg. Hjem rettsmidler som vitamin E olje, og over-the-counter medisiner som Mederma og ScarGuard kan være effektive i å gjøre arr mindre synlige. Men for alvorlige arr de beste metodene er vanligvis den dyreste. Laser resurfacing, dermabrasion og kjemiske peelinger alle bidra til å redusere eller fjerne arr av alle typer, inkludert akne arr.

Laser Resurfacing

Laser resurfacing er en medisinsk prosedyre som er gjort på en polikliniske basis på kontoret til en hudlege, plastisk kirurg eller kosmetisk kirurg. Lasere er små stråler av infrarødt lys som kan brukes til å behandle arr. Strålen rettes mot arret bare. Lyset fjerner epidermis eller øverste hudlaget. Varmen fra laseren akselererer også hud fornyelse slik at ny hud vokser raskere. Når huden leges, blir det erstattet av nyere hud som har en mindre synlig arr. Flere laser behandlinger er vanligvis nødvendig før alvorlig akne arr er ikke lenger synlig, deretter fjernet. Jo verre arret, desto flere laser behandlinger trengs. Laser resurfacing gjør akkurat hva det høres ut: Det gir en ny overflate på huden.

Dermabrasion

Dermabrasion er bra for deprimert acne arr som pockmarks og grunne ice pick arr. Med dermabrasion legen bruker en roterende stålbørste til skrap eller sand epidermis. Denne prosedyren er flinke til å glatte ut ansiktet og redusere dype linjer og depresjoner. Huden er rød og sår etter dermabrasion, men i tiden det helbreder. Som hudlaget helbreder, er ny hud vokser under og til slutt gjør sin vei til overflaten som de eldre cellene er utgytt. På dette punktet, acne arr er ikke så synlig. Som med laser kirurgi, kan flere dermabrasion behandlinger være nødvendig for å få de beste resultatene.

Kjemisk peeling

Kjemisk peeling er en annen medisinsk prosedyre, selv om skjønnhetssalonger kan gi skreller også, bruker mindre konsentrerte kjemikalier. Det er også hjem kjemisk peeling kits som bruker mildere kjemikalier. Hele ideen med en kjemisk peeling er at en syre eller en annen substans påføres på huden for å brenne av det øverste laget. Huden kan være ubehagelig for en kort stund som det helbreder, men huden fornyer seg selv. I løpet av kort tid den nye huden åpenbarer seg, og det er mindre arrete. Igjen, for alvorlig akne arr, kan noen kjemisk peeling være nødvendig. For best resultat, kan du gå til legen din, som har tilgang til flere kraftige kjemikalier som kun selges til leger og andre fagfolk.

Hvordan å behandle et lite kutt eller skrape

Uansett hvor liten den "owie," det kan fortsatt vondt ganske mye (som notorisk smertefullt papir kutt), og det krever din oppmerksomhet for å unngå enhver risiko for infeksjon. Når du har fått et lite kutt eller lys slitasje, følger du trinnene nedenfor for å gjøre det føles - og helbrede - bedre. Søk medisinsk hjelp hvis kuttet er blødning voldsomt, er veldig dyp, innebærer øyet området eller forårsaker bekymring.

Bruksanvisning

•  Få personen sette seg ned hvis han eller hun føler seg svak.

Kontroller at offeret har hatt en stivkrampe skutt i løpet av de siste 10 årene, særlig hvis såret er dypt, skitne, innebærer et dyr bite eller er en punktering sår.

Før du berører området, vaske hendene med såpe og vann.

Påfør lett trykk til området med steril kompress for å oppmuntre til blotting. Det tar 5 til 8 minutter slutter å blø på et mindre kutt eller slitasje.

Rengjør området med såpe og vann. Fjern skitt eller rusk.

6. La såret lufttørke før du bruker en steril selvklebende bandasje.

Bruk butterfly bandasjer eller smale limbåndene på små kutt, spesielt i ansiktet. Disse bandasjer dra huden sammen for å fremme helbredelse og redusere arr.

Hvis kuttet eller scratch er på et kne, albue eller annen felles, bruke et plaster designet for å være fleksibel slik at den tåler mye bevegelse. Dette er spesielt nyttig for idrettsutøvere, manuelle arbeidere og ustyrlige barn.

Sett bandasje hver og en til to dager, eller etter et bad eller dusj.

Oppsøk lege dersom kutt eller skrape blir hoven eller irritert, eller hvis huden rundt det blir varmt eller rødt. Såret kan være infisert.

Hint

  • Motstå trangen til å plukke på skabb, noe som kan føre til arrdannelse og infeksjon.
  • Hvis kuttet er på en fremtredende plassering i ansiktet og du er bekymret for langtids arrdannelse, besøke en sertifisert plastisk kirurg. En plastisk kirurg kan bruke flere, små sting for å redusere eller eliminere arrdannelse.

Tips for å fjerne kvise arr

Hvis du har lidd av akne, er det en god sjanse for at du også har akne arr. Mens noen kviser ikke sette merker på huden, kan andre forlater pitted og misfargede arr. Du trenger ikke å leve med akne arr, men så er det flere måter å trygt fjerne dem.

Dermabrasion

Dermabrasion tilbys av hudleger og i noen skjønnhetssalonger. Din lege eller tekniker vil skrape bort det øverste laget av huden din ved hjelp av et elektronisk instrument som enten har en motorisert stålbørste eller en diamant-tilført instrument. Som dermabrasion kan være ganske smertefullt, vil du bli tilbudt bedøvelse før prosedyren.

Etter dermabrasion, vil huden din være rød, hoven og smertefull. Forvent hevelsen til å vare noen dager til en uke. Skorper vil danne løpet av de neste ti dager til tre uker, og når de faller av, vil den nyere hudlaget som vises være mye jevnere. Mindreårige acne arr vil også være mye mindre merkbar.

Kjemisk peeling

Kjemisk peeling er en ikke-kirurgisk peeling behandling for mindre acne arr. Din hudlege vil bruke en kjemisk løsning til huden din, forårsaker det å brenne. Huden din vil blemme og det øverste laget, eller epidermis, vil skrelle av. Huden blir rød, rå og irritert i flere dager. Som huden din helbreder, vil imidlertid det nye laget være glatt og utseendet av mindre akne arr vil bli redusert.

Hvis du har sensitiv hud, unngå kjemisk peeling, da de kan forårsake irritasjon. I tillegg må du alltid bruke solkrem til det nye laget av avslørt huden, som det er svært utsatt for solskader.

Laser Resurfacing

Hvis du har dype acne arr, er laser resurfacing en effektiv måte å fjerne dem. Din hudlege vil bruke en laserstråle for å fjerne arrete epidermis, eller øverste laget av huden din. Laseren vil også stramme neste hudlaget.

Du kan kreve flere behandlinger for å fjerne arr. Din hudlege vil gjelde aktuell anestesi til nummen huden din før laser resurfacing, som prosedyren kan være smertefullt. Personer med sensitiv hud reagerer ofte positivt på laser resurfacing, som det ikke er så irriterende som dermabrasion eller kjemisk peeling.

Huden blir rød og irritert i tre til 10 dager etter laserbehandling. Etter huden heles bruke solkrem for å beskytte det nye laget av huden mot solskader.

Hjem rettsmidler for Healing skraper Fast

Skraper --- et sted hvor huden din har blitt skadet eller smittet --- kommer fra alle typer skader. Skraper vanligvis blø litt når du først får dem, og deretter gro sakte som ny hud vokser ut igjen. Ofte vil en skrape vokse en skorpe, som vil falle av som ny hud vokser under. Skraper vanligvis leges med tiden, men det er noen hjemme rettsmidler som kan hjelpe dem å gro raskere.

Antibakteriell

Bruk en antibiotika lotion eller salve på skrubbsår. Vanligvis er denne salven brukes når skraper er friske for å hindre smitte. Men hvis du bruker salven hver dag, uavhengig av faren for smitte, er sjansene for at skrape forlate et arr vil slippe. Påfør salven i en tynn film over toppen av en skrape. Medisinen i salven, mens ment å forebygge infeksjoner, vil bidra til å roe huden og bør hjelpe skrape leges raskere.

Air Eksponering

Legg igjen din skrape utsettes for luft. Skraper bør ha bandasjer på dem når de er fortsatt blødning. Dette gjør at blodet å koagulere og stopper infeksjoner fra å starte. Men etter at blødningen har stoppet, fjerne bandasjen. Dekk skrape med antibiotika krem, og utsetter det å lufte så mye som mulig. Dette vil gi skrape å tørke ut og leges raskere. Den fuktige miljøet under en bandasje kan holde skrape "levende" og hindre den fra healing.

Hold Clean

Heal skraper raskere ved å holde dem rene. Når en skrape er skitten, er den utsatt for smitte. Infeksjon holder skraper åpne, forårsaker avskalling til å skje, og gjør skrape vare lenger. Smuss og skitt irritere en skrape og holde huden fra å sy sammen igjen som det er ment å gjøre.

Hvordan redusere synligheten av arr

Arr er blemmer eller stygge formasjoner på huden som følge av noen form for skade, kirurgi eller hud tilstand som akne. Noen arr er knapt merkbar, men andre kan være ganske skjemmende og pinlig hvis de er på steder som ikke er lett å dekke. Mens noen arr vil aldri forsvinne helt, det finnes måter å redusere utseendet på arr.

Bruksanvisning

•  Hold såret rent og bandasjert mens det er healing. Rengjøring og dekker sår bidrar til å holde ut bakterier og hindre smitte. Hvis du tillater en såret for å bli smittet, til behandling rense infiserte området kan kreve at legen skrap ut bakterier og død hud i det infiserte området. Dette kan resultere i mer arrvev forming og større sår som må gro, som betyr å ha en enda større arr.

Ikke plukke på skorper. Når en skorpe skjema over et sår, blir hudcellene healing under. Plukke på skorper kan re-skade det berørte området og resultere i en mye mer merkbar arr forming. Tillater skorper å helbrede og falle av på egenhånd vil redusere forekomsten av arret.

Kjøp et arr avtagende produkt og bruke den til arret et par ganger om dagen. Det er flere over-the-counter arr minkende kremer og patcher som arbeider for å redusere fremkomsten av både nye og gamle arr. Du må være vedvarende og bruke kremer et par ganger om dagen i flere uker før du vil merke en redusert opptreden i arr. Flekkene er vanligvis bæres over lengre tid rett over arret. Avhengig av type arr, kan legen anbefale silikon gel ark, steroidinjeksjoner eller trykk behandlinger for å behandle arr.

Break åpne en vitamin E kapsel og bearbeid vitamin E olje på arret. Vitamin E olje penetrerer huden og påvirker kollagenproduksjonen som hjelper huden å opprettholde sin elastisitet. Før du påfører vitamin E olje til arret, sørg for at området er rent og tørt slik at du ikke felle noen bakterier eller bakterier fra huden i det berørte området.

Gi det tid. De fleste arr visne og bli mindre merkbar med tiden. Nye hudceller er stadig forming og erstatte de gamle. Med arr, vil det ta tid for huden å fornye seg. Du vil legge merke til, med tiden, at arret vil få lettere og gå tilbake til en skygge nær din naturlige hudfarge, så lenge du ikke re-skade området.

Hvordan bli kvitt mygg arr

Hvordan bli kvitt mygg arr


En varm sommer turen er ikke komplett uten noen myggstikk. Du kan ikke engang merke til det lille insektet tegning blod, men øyeblikk senere, vil huden hovne opp og begynner å klø. Kløe kan være ekstreme, og trangen til å klø vanskelig å motstå. For mye skrape kan bryte åpne brak og kan føre til skorper og selv arr. For å unngå arrdannelse, være nøye med å ta vare på dine biter og bruke følgende aktuell behandling.

Bruksanvisning

Suge en bomullsdott med Helichrysum olje og bearbeid bomullsdott på din arr, holder på plass i fem minutter. Gjenta tre ganger daglig inntil arr blekner.

Påfør Vitamin E olje til arret og massere inn i arrvev. Vitamin E er en kraftig antioksidant og hud balsam.

Påfør Vitamin E olje sjenerøst hver morgen og kveld til utseendet på arret blir bedre. Masserer området vil bidra til å bryte opp arrvev, gir næring til huden og til slutt visne arret.

Gni kakaosmør i arret daglig. Kakaosmør fukter huden og bidrar til jevn hudtone mens emollients bidra til å bryte ned arrvev og jevner ut hudens overflate. Gjenta tre ganger daglig.

Unngå fremtidige arr ved å bruke en bomullsdott dynket i tea tree olje til friske biter. Tea tree olje har kraftige antiseptiske, anti-inflammatorisk og antivirale egenskaper som hjelper å behandle bite, redusere kløe og redusere hevelse.

Tips og advarsler

  • Helichrysum olje er en anti-inflammatorisk som bidrar til å stimulere regenerering av vev samtidig som det hindrer dannelse arrvev. Det kan finnes på de fleste helsekostbutikker.
  • Avstå fra å skrape bittet, da dette kan føre til rødhet og hud breaking som kan resultere i arr.

Hvordan Minimer Akne Arr Naturligvis

Hvordan Minimer Akne Arr Naturligvis


Mens medisinske behandlinger som hud resurfacing, kjemisk peeling, kollagen injeksjoner og laser arr fjerning er trolig den raskeste og mest effektive måter å minimere akne arr, disse alternativene er ikke økonomisk forsvarlig for alle. I tillegg medisinske behandlinger bruker ofte sterke kjemikalier og invasive metoder. Heldigvis finnes det en rekke naturlige, milde metoder for å minimere akne arr.

Bruksanvisning

•  La akne alene, som dukker, klemme, skrape eller plukke på skorper er gode måter å sikre langvarig arr.

Vask huden din to ganger om dagen med et mildt rengjøringsmiddel og deretter følger med mild eksfoliering, som ikke bare bidrar til å hindre fremtidige utbrudd, det fjerner døde hudceller og fremmer helbredelse av arr. Legg nok vann til 1 ts. havsalt for å lage en lime og forsiktig massasje akne arr med en sirkulær bevegelse. Skyll med varmt vann.

Pop åpne en vitamin E kapsel og presse oljen på healing akne og akne arr to ganger om dagen etter vask huden din. Vitamin E er en av de viktigste vitaminer for regenerering og helbredelsen av vev. Oljen vil bidra til å legge til fuktighet til huden, noe som reduserer irritasjon og bidrar til å fremskynde helbredelse.

Fukt en bomullsdott med lavendel eterisk olje og påfør et lett lag på huden påvirkes av arr. Lavendel er en av de få essensielle oljer som er trygge å bruke i en ufortynnet form, og bidrar til å fremme fast, sunn hud. Ved hjelp av lavendel essensielle olje på huden hver kveld før sengetid vil ikke bare bidra til å forhindre for tidlig aldring, vil det bidra til å redusere akne arr.

Bruk ren aloe vera gel, helst fersk fra anlegget, i stedet for en daglig fuktighetskrem. Fordi mange fuktighetskremer inneholder kjemikalier, konserveringsmidler og oljer, er aloe vera den perfekte naturlig alternativ. Ikke bare holder den huden hydrert, det er en naturlig antiseptisk, bidrar til å helbrede huden samtidig redusere fremtidige akne utbrudd.

Slik fjerner & Repair arr forårsaket av Eksem

Eksem (også kjent som atopisk dermatitt) er en kronisk hudsykdom hovedsakelig påvirker babyer og små barn, men voksne har også sykdommen. Med eksem er huden kløende og betent. Hudens tilstand kan opptre hvor som helst på kroppen, men det er vanligvis begrenset til armene og bak knærne. Symptomene på eksem inkluderer rødt til brune fargede flekker på huden og små støt som kan lekke væske. Når disse områdene er skrapet for grovt, kan eksem arr dannes.

Bruksanvisning

•  Unngå å lage riper områdene. Siden huden er kløende det er vanskelig ikke å klø. Men hyppige skrape øker sannsynligheten for arr. The Mayo Clinic i sin artikkel tittelen "atopisk dermatitt (eksem)," foreslår å dekke opp de kløende områder eller bruke Calamine lotion for å lindre kløe.

Fukte de berørte områdene. Holde huden fuktig er en måte å bekjempe tørrhet i eksem, rapporterer Mayo Clinic. Påfør olje eller lotion etter et bad eller dusj når huden fortsatt er fuktig, foreslår Mayo Clinic. Denne "sel i fuktighet." Oljer å bruke er vitamin E olje, som er svært populært for å fjerne arr og reparere huden. I artikkelen heter "Arrdannelse" av Dr. Joel Studin på sin nettside Web Plast, anbefaler han å bruke vitamin E olje for arr fordi stoffet bryter ned vev som danner arr. Anbefales tea tree olje i artikkeltitler "Topp 10 Natural Scar behandlingsmetoder" på Nutralegacy hjemmeside. Masser vitamin E olje eller tea tree olje inn i huden. Disse oljene er solgt på nettet og i helsekostbutikker.

Påfør Aloe Vera. Den Nutralegacy hjemmeside antyder også å bruke Aloe Vera på arr. Denne beroligende gel er nyttig for de irriterte områder av huden. Den eplesyre i Aloe Vera bidrar også til å falme arr. Eplesyre er en av de alfa-hydroksysyrer (AHA) som er populære i behandling av hudsykdommer. Kjøp Aloe Vera gel eller juice fra en helsekostbutikk og bruke stoffet med en bomullsdott.

Se en lege. Fordi eksem er en medisinsk tilstand, er det en god idé å søke råd fra en hudlege eller plastisk kirurg om arrene. En lege kan forskrive aktuell salve eller foreslå medisinske prosedyrer som kan redusere eller fjerne eksem arr. De medisinske prosedyrer er tilgjengelige er kjemisk peeling, dermabrasion og laser resurfacing, alle diskutert som mulige alternativer i artikkeltitler "Kjemikalier, Laser Resurfacing, Dermabrasion" på Cleveland Clinic nettsiden. Bare en lege kan foreslå den beste behandling for eksem arr.

Hvordan håndtere en Fortau Skrap

Hvordan håndtere en Fortau Skrap


En skrape fra fortau kan skade mye, og ekstra forsiktighet må tas som det kan la små biter av stein og skitt i såret. Rengjøring såret synes ofte smertefulle, men er nødvendig. Du kan være fristet til å dekke skrape med antibiotisk salve og en bandasje, og vent til det å helbrede. Dette vil føre til mer smerte til slutt som en infeksjon kan develp. Selv om prosessen kan være smertefullt, er den eneste måten å hindre smitte å rense såret grundig og holde den ren før den kan helbrede seg selv.

Hvordan håndtere en Fortau Skrap

Tillat at det slutter å blø. De fleste skraper stoppe blødning på egenhånd. Påfør lett trykk med en varm, våt klut om nødvendig.

Rengjør såret og området rundt den med varmt vann og såpe. Aldri skrubbe et sår som dette kan irritere den. Bruk sterkt vanntrykk om nødvendig for å rense ut såret.

Bruk pinsett til å løfte ut småstein og annet rusk, men ikke grave inn i såret. Gå til en lege hvis du ikke kan fjerne alle rester av vaske og bruke pinsett, siden rusk kan forårsake infeksjon og arrdannelse.

Dekk skrape med antibiotisk salve og en bandasje. Skift bandasje daglig eller hvis det blir vått.

Hint

  • Hydrogen peroxide hjelper rense en skrape i utgangspunktet, men vil avta healing i det lange løp.
  • Gå til legen hvis såret svulmer, blir rødt eller øker i smerte. Det kan være infisert.

Radial arr på brystet

Radial arr på brystet


Radial arrdannelse er en sjelden tilstand hvor vev i bryst tykner til en lesjon. Også kjent som komplekse sklerose, kan radial arrdannelse bare bli diagnostisert av lege.

Identifikasjon

Radial arr er godartede og vanligvis brakt videre av en endring i hormonelle nivåer eller betennelse, ifølge The Telegraph avisens nettside. De får sitt navn fordi de har linjer som stråler ut fra midten av massen.

Betraktninger

Mens radial arr selv er ufarlig, er det mulighet for at kreftvev er gjemmer seg i lesjoner. I mange tilfeller vil legen velge å fjerne lesjon for å teste for ondartede celler.

Betydning

Ifølge radiologen David Grieve, av Spire Thames Valley Hospital, vil man i 2500 kvinner opplever radial arrdannelse. Det er viktig at kvinner får en vanlig bryst screening for kreft og andre forhold som radial arrdannelse.

Utvikling av Body akne arr i lupus pasienter

Utviklingen av kroppen acne arr i lupus pasienter er noe av en misvisende benevnelse. De utslett og sår som vises på huden til mennesker med lupus er nettopp det, grupper av utslett og sår, ikke akne. Imidlertid kan disse lesjoner føre til arrdannelse.

Butterfly Rash

Den vanligste lupus utslett er kjent som "butterfly utslett", skilles fra den måten som avgjør det over neseryggen, og bakkene over kinnene under øynene. Det kan være flat eller hevet og rødt eller rosa.

Discoid Rash

En skiveformet utslett er en sirkulær utbrudd som normalt vises på områder av huden utsettes for sollys. Discoid lesjoner er typisk skjellende, rød og oppvokst, men vanligvis ikke kløende. Dessverre har de noen ganger arr i huden. Ved helbredelse, kan en permanent mørkere eller Rengjøring av huden i den tidligere berørt område oppstå.

Forebyggende behandling

Den beste måten for å begrense muligheten for arrdannelse er å begrense forekomsten av utbrudd. Oral kortikosteroid og / eller antimalariamidler er ofte foreskrevet for dette formål. Solkrem og unngå direkte sollys er kritisk.

Outbreak Treatment

Når utbrudd oppstår, kan kortikosteroid kremer eller salver for søknad til utslett eller lesjoner bidra til å redusere deres alvorlighetsgrad. "Hvis lesjonen ikke reagerer på krem ​​eller salve, kan legen forskrive injeksjoner av kortikosteroider direkte inn i lesjonen," i henhold til Lupus Foundation of America.

Hodebunnen Scars

Lupus fører ofte hårtap som arr utvikle seg på hodebunnen. Omfattende arrdannelse reduserer evnen til gjenvekst av hår, men forblir håp dersom området av arrdannelse er begrenset. Kortikosteroid og / eller antimalariamidler hjelper til å holde lupus inaktiv og styrke muligheten for gjenvekst i skadede deler av hodebunnen.

Diet for Healing kvise arr

Hvis du noen gang har lidd av akne, vet du påminnelser om utbruddet ofte forbli godt etter at den har tømt. Tusen av aktuelle behandlinger er tilgjengelig for behandling av kvise arr å redusere tegn på tidligere akne, men årsaken til akne er vanligvis internt, så å virkelig ta opp spørsmålet om arrdannelse, må du ha en plan som tar din arrdannelse fra innsiden ut. Enkle endringer i kostholdet ditt effektivt kan kvitte huden av kvise arr for langsiktige resultater, snarere enn en rask løsning.

Sink

Ifølge 2002 tidsskriftet artikkelen "Evidence støtte sink som en viktig antioksidant for huden" i "International Journal of Dermatology," sink forbedrer naturlig hudens evne til å helbrede og kan hjelpe i generering av hudceller. Som nye hudceller når overflaten, vil utseendet på kvise arr redusere. Sink finnes i en rekke mat, inkludert peanøtter, magert rødt kjøtt, hvetekim, lever, eggeplomme, gresskarfrø, solsikkefrø, sild, soyabønner og østers.

Sunt fett

Hvis du har kuttet ned på usunt fett, slik som hydrogenerte oljer som finnes i junk food, er du på banen for å fjerne huden. Alt for ofte, folk kutte ut alt fett når du prøver å fjerne hud av kvise arr. Faktisk, ifølge National Institutes of Health, sunt fett bidra til å gi huden en sunn, glødende utseende og kan også bidra til å redusere kvise arrdannelse. Sunt fett å inkludere i kostholdet ditt inneholder olivenolje, økologisk linfrøolje og fiskeolje.

Fiber

The National Institutes of Health bemerker også koblingen mellom riktig fordøyelse og en klar hudfarge. Dietter høy i fiber hjelpemiddel fordøyelsen og fremme generell helse, og derfor klarere hud. Innlemme high-fiber matvarer, for eksempel belgfrukter (bønner, erter og linser), hele korn brød, frukt, grønnsaker og kli. Foods høy i fiber er også mer mettende, noe som vil minske sjansene for at du innlemme en rekke skadelige matvarer i kostholdet ditt.

Vann

Økende vanninntaket kan gjøre underverker for huden din, selv om du aldri har lidd av akne. I henhold til National Institutes of Health, vann er en kritisk faktor i kroppens prosessen med å reparere hud vev, så vel som i helingsprosessen. Mål å drikke seks-åtte 8 oz. glass per dag. Øke frukt-og grønnsaksinntak vil også hjelpe deg å øke mengden av vann i systemet, da disse matvarene har høyt vanninnhold.

Hva skal unngås

Nå som du vet hva du skal spise for å redusere kvise arr, se følgende liste over matvarer for å unngå, ifølge en 2006 journal ved Royal Australian College of allmennleger, som kan fremme akne og øke risikoen for mer arrdannelse i fremtiden:
• Sukkerholdige matvarer
• raffinerte karbohydrater
• Dairy
• Sjokolade
• Gjær (brød, øl ect.)
• Kaffe
• Stekt mat
• Brus og kunstige søtstoffer

Hvordan bli kvitt akne og arr etter Exercise

Hvordan bli kvitt akne og arr etter Exercise


Har du forsøkt å skjule din akne og arr det har etterlatt seg? Akne arr kan være vanskelig å bli kvitt, og når du er stresset eller ikke rensing ansiktet riktig, kan akne bli repeterte. For å forebygge kviser og holde huden sunn, er det viktig å avgifte kroppen din. Trene på regelmessig basis kan ha en innvirkning på hudens kvalitet.

Bruksanvisning

Utfør hjerte-øvelser som løping, gåing, sykling, ski eller skøyter hver dag i minst 20 minutter. Disse øvelsene gjør deg i stand til å forbrenne fett og svette. Svette er kroppens naturlige måte å avgifte seg selv, slik at porene vil være i stand til å rydde opp.

Øvelse mellom lav og høy slutten av pulssone, fordi du vil brenne mer fett. Beregn din pulssone ved hjelp av en online kalkulator (se Ressurser nedenfor). Når du vet at sonen, slitasje et hjerte overvåke hver gang du trener. Burning fett kalorier vil gjøre huden din tone, og du vil mindre sannsynlig være i stand til å se dine acne arr.

Praksis yoga eller pilates å fokusere tankene dine og strekke kroppen. Akne er ofte en form for stress som blir uttrykt på utsiden av kroppen. Stretching og trykkavlastning i deler av kroppen din kan hjelpe deg med å slappe av, noe som kan roe huden også.

Rens kroppen din etter hver øvelse rutine. Hvis du ikke dusje etter du har vært svett, du beseire hensikten med avgiftning. Bruk en snerpende og en cleanser for å sikre at du har fjernet alt av skitt, svette og bakterier fra porene.

Tips og advarsler

  • Trening med venner som vil holde deg motivert.
  • Drikk rikelig med vann for å holde huden fast og hydrert.
  • Hvis du ikke rense kroppen din etter trening, vil du mest sannsynlig gjøre akne problemet forverres.

Produkter for akne arr

Produkter for akne arr


Akne arr dannes når kroppen prøver å reparere skadet hud ved å produsere nye kollagenfibre for å erstatte de som er ødelagt av akne infeksjon. Men lappen jobb er aldri perfekt. Noen ganger for mye kollagen blir produsert, som fører til forhøyede arr. Andre ganger vev er tapt, noe som resulterer i sunkne arr. Store arr er nesten umulig å fjerne, men du kan dramatisk redusere deres utseende.

Kollagen

Collagen er et protein som er naturlig til stede i huden. Injeksjoner av kollagen kan fylle i visse typer av akne arr. Prosedyren fungerer best med overflatiske bløt arr og har liten effekt på is-pick-type arr. Resultatene er midlertidige, som varer tre til seks måneder. Pasienter med autoimmune sykdommer bør ikke ha kollagen injeksjoner, fordi kollagenet anvendes er avledet fra kyr.

Scar Gel

Konsentrert løk juice er den aktive ingrediensen i noen over-the-counter arr-behandling geleer. Heldigvis trenger de gels ikke lukten av løk. Men hvis du er på et stramt budsjett, kan du gå rett til kilden og behandle akne arr med en maske laget av løk juice, gulrot juice, olivenolje og eggeplomme. Det er mye billigere enn de gels og er like effektive.

Microdermabrasion

Microdermabrasion fjerner det øverste laget av huden din ved hjelp av mikrokrystaller til eksfoliere døde hudceller, inkludert arrvev. Det kan ta flere behandlinger, men microdermabrasion kan være svært effektive, men dyre. Du kan kjøpe gjør-det-selv microdermabrasion kits i de fleste apotek under blant annet merkevarer som DermaNew, Visage Naturel og Youthful Essence. Men de vil ikke være like sterk eller effektive som å ha prosedyren gjort på en hudlege kontor.

Steroider

Keloider er svært synlige hevet arr som strekker seg utover grensen av det opprinnelige såret. De fleste over-the-counter behandlinger gjøre lite for å forbedre utseendet på keloid arr. For folk som er utsatt for disse typer arr, kan keloider virke som en forbannelse. Noen hudleger har eksperimentert med å injisere steroider i keloider og har hatt en viss suksess. Topisk retinsyre kan også anvendes direkte på arr å redusere dem i størrelse.

Sandeltre

Sandalwood har vært brukt i århundrer i India for å kjøle ned huden og regenerere vev. Du kan kjøpe ansiktsmasker som har sandeltre som en aktiv ingrediens. Du kan også lage din egen løsning ved å kombinere sandeltre med rosevann for å lage en lime, og deretter bruke den direkte til den arrete området. Den hjemmelagde versjonen er like effektive som butikk-kjøpte produkter, til en brøkdel av prisen.

Fordøyelsesenzymer til å bli kvitt arr

Fordøyelsesenzymer til å bli kvitt arr


Proteaseenzymer som bromelain og papain er populære hjem rettsmidler for å fjerne arr. I teorien kan disse kraftige enzymer fjerne arrvev ved å fordøye det skadde vevet samtidig la sunn, glatt hud i takt. Fordøyelsesenzymer brukes innen mainstream medisin som behandling for alvorlig hud traumer, inkludert andre- og tredje grads forbrenning. Men preparerte aktuelle behandlinger som inneholder papain, den mest populære protease enzym, er nå tilgjengelig i USA.

Klinisk bruk

I flere tiår har protein-fordøye enzymer blitt brukt til sår debridement i brenne pasienter og folk som har opplevd alvorlige traumer til huden. I disse haster, kliniske settinger, enzymer er ofte brukt fordi de øke hastigheten helbredelse ved "å spise" død eller skadet hud. En 2004 gjennomgang publisert i det medisinske tidsskriftet "Wounds" fant at protease enzymer papain og bromelain (avledet fra ananas og papaya, henholdsvis) er nyttig for å fjerne døde og skadde vevet. Disse enzymatiske prosedyrer pleier å fjerne skorper og skadet vev uten å skade nærliggende sunn hud. I teorien, kan de samme forbindelser fordøye arr med lik effekt.

Regulering og farene

Frem til september 2008, over-the-counter produkter som inneholder papain, et svært effektivt proteolytisk enzym, var tilgjengelige i helsekostbutikker og apotek. Disse kremer og salver ble ofte brukt som aktuelle behandlinger for arr, hudkreft, psoriasis, eksem, utslett og betennelser. Aktuelt enzymer ble godt mottatt av forbrukerne og helsepersonell, men de ble forbudt av US Food and Drug Administration (FDA) for over-the-counter (OTC) bruk. FDA sier offisielt at årsaken til forbudet er at noen forbrukere er allergisk mot papaya, anlegget kilde til papain, og kan lide allergiske reaksjoner etter bruk av disse salver.

Hjemmebruk

Mens pre-produsert enzym kremer er ikke lenger tilgjengelig for OTC bruk, kan folk fortsatt bruke papain og bromelain å fjerne arr. Disse fordøyelsesenzymer er vanlige ingredienser i tenderizer kjøtt, og det er mulig å foreta en hjemmelaget arr behandling ved hjelp av kjøtt tenderizer blandet med vegetabilsk olje eller vitamin E. Fordi papaya og ananas begge inneholder naturlig forekommende enzymer, disse rå frukt selv kan også påføres direkte til et sår eller arr. Unngå aktuelle enzymet arr behandlinger hvis du er allergisk mot papaya eller ananas. Disse allergi er mest vanlig hos personer som også har latex allergi.

Måter å skrape av Tartar Between My Teeth

Måter å skrape av Tartar Between My Teeth


Skraping tartar av av tennene, og holde den i sjakk er to svært viktige aspekter ved en sunn munn. Tartar buildup kan føre til tannkjøttsykdom, så det er viktig å holde tennene som tartar fritt som mulig. Du kan bruke enkle teknikker for å få tartar å forsvinne før det utvikler seg til tannkjøttsykdom.

Floss tennene

Tanntråd daglig vil hjelpe trekke tartar ut fra mellom tennene. Bare kjøpe tanntråd på ditt lokale apotek eller benytte floss tannlegen gir deg etter et besøk. Gjør et poeng å bruke tanntråd hver gang du pusser tennene for å holde nivået av tartar i munnen ned.

Brush Teeth

Børst tennene med en myk børste som inneholder fluor. Dette vil bidra til å skrape bort tannstein mellom tennene under normale daglige rutine. KidsHealth.org anbefaler at du pusser tennene i ca tre minutter om gangen, to ganger per dag, for å holde tannsten til en samlet minimum. KidsHealth.org anbefaler også at du endrer din tannbørste hver tredje eller fjerde måned.

Bruk munnvann

Ved hjelp av en munnvann, en som du kan kjøpe over disk, er et godt tillegg for å hjelpe deg å skrape tartar off mellom tennene. KidsHealth.org anbefaler at du kjøper et munnvann med fluor for å sikre at du er i stand til å drepe noen av tartar. Munnvann vil bidra til å oppløse tartar.

Besøk tannlegen

Hvis du fortsatt har et problem med tartar kontroll, gjør en avtale med tannlegen din. Hun vil være i stand til å bruke profesjonelle verktøy å skrape tannstein mellom og på toppen av tennene. Noen ganger tartar stivner og er vanskelig å få til uten profesjonell intervensjon.

Hvordan få Arr Disappear

Hvordan få Arr Disappear


Arr er en vanlig del av helbredelsesprosessen. Når du har et kutt eller sår på huden, danner inured området arrvev å beskytte den mot ytterligere skade. Arrdannelse varierer med alle. Noen mennesker får lett misfarging mens andre folk blir dypt pitted arr eller tykk-hevet arr. Selv om noen arr visne i tid, andre arr trenger hjelp for å gjøre dem mindre synlige.

Bruksanvisning

•  Påfør et arr fjerning krem på huden. De fleste mennesker med arr starter med over-the-counter produkter å falme arr. Disse produktene er laget av en rekke ingredienser. Vitamin E olje finnes i mange arr-fjerning kremer, som er kakaosmør og eteriske oljer. I de fleste tilfeller må du bruke disse kremene til arret to ganger om dagen i flere uker eller noen få måneder før arret viser merkbar forbedring. Mens noen mennesker får resultater med over-the-counter-produkter, andre ikke. Det er prøving og feiling for å finne en butikk-kjøpte produkt som fungerer på å redusere arr.

Ha en lege utføre dermabrasion. Medisinske teknikker gjort av leger tilby den beste måten å gjøre arr forsvinne. Dermabrasion innebærer en håndholdt roterende børste. Legen, som regel en hudlege eller plastisk kirurg, holder enheten som børsten fjerner det øverste laget av epidermis. Etter at huden helbreder fra denne prosedyren, huden regenererer seg selv. Den nye huden er glattere i tekstur og jevnere i hudfarge. Å ha et par dermabrasion økter planlagt over et par måneder gir de beste resultatene.

Har laser resurfacing. En annen arr behandling som får svært gode resultater er laserbehandling. Denne prosedyren må også utføres av en hudlege eller plastisk kirurg. Med laser resurfacing, er en stråle av infrarødt lys rettet mot arret. Laseren fordamper arrvev under huden. Dette betyr at siden overflaten av huden ikke er skadet, helbredende tid fra laserbehandling er kortere enn fra dermabrasjon. Varmen fra laseren akselererer også hud regenerering. Dette betyr ny hud former raskere. En ulempe med laserbehandling, er at det er en av de mest kostbare fremgangsmåter for å fjerne arr.

Hjem rettsmidler for å bli kvitt akne og akne arr

Hjem rettsmidler for å bli kvitt akne og akne arr


Ifølge Natural hjem rettsmidler 'nettsted, er akne en hud lidelse der handlingen i hormoner, produsere overflødig olje i huden, fører til tilstopping av porene og dermed et utbrudd av akne i form av hvite hoder, svarte hoder eller kviser . Mens det er vanlig i tenåringer, kan denne tilstanden være med deg for resten av livet ditt. Men det er vanlige hjem rettsmidler du kan bruke til å redusere mengden av akne og antall utbrudd du har.

Endre din diett

Akne kan stamme med kostholdet ditt, spesielt hvis maten du spiser består av fett, stivelse, sukkerholdig eller fet mat som sjokolade, potet skip, brus, pommes frites, is, pulverisert drikke og diverse andre junk mat. Å spise disse matvarene i overkant, så mange tenåringer gjør, kan føre til bryte-outs av akne. Å spise på ulike timer, for eksempel sent på kvelden, kan forårsake kviser også. Bare å endre kostholdet og spise sunnere mat, som frukt og grønnsaker og drikker mer vann i stedet for brus eller pulverisert drikke kan redusere mengden av akne du har, og stoppe store utbrudd oppstår.

Mat som aktuell behandling

Mens det er godt å ha sunn mat som en del av kostholdet ditt, bruke visse matvarer til huden din kan også redusere akne. Ifølge Natural Home rettsmidler nettstedet, kokende te-poser i vann, deretter blande innholdet med basilikum og gjelder for ansiktet kan bidra til å fjerne oljer fra huden som forårsaker akne. Rubbing appelsin eller sitron skreller på det berørte området eller lage en lime fra bakken muskat er en annen idé du kan prøve å redusere akne. Mynteblader kan også være en effektiv behandling hvis mashed opp og påføres lokalt.

Cold Ice, Cool Agurk

Rubbing is på et tidligere berørte området sies å stramme porene og redusere størrelsen og utseendet på arr forårsaket av akne. Ifølge Fat Free Kitchen hjemmeside, kjærtegnet området med is i 10 til 15 minutter om gangen vil sterkt kutte utseendet på disse arrene. En annen måte å stramme porene er ved å legge skiver av agurk i ansiktet. Agurker er naturlig absorberende, og som de absorbere fet fuktighet på huden din, vil de slippe sine egne juice på den. Dette denne juicen strammer porene og bidrar til å redusere forekomsten av akne arr.