Digidexo.com

ispose for skuldre

Isposer for skader

Når den gjennomsnittlige har en idrettsskade, for eksempel en forstuing eller blåmerke, er det første de vanligvis gjør lindre smerten med en pakke med is. Dette er ikke bare en stor medisin, men det er også en veldig billig måte å bidra til å håndtere mindre skader. De fleste mennesker ikke bruke isen på en måte som reduserer risikoen for skader fra direkte kontakt med isen. Det er visse vilkår som folk har som utelukker bruk av kjøleelementer for eventuell personskade.

Funksjon

Isposer er stor for å redusere størrelsen og smerten av blåmerker og hevelser. Hevelse av en skade er faktisk forårsaket av ødelagte blodkar som spyr ut væske til området rundt. Kjøling området ned bremser blodstrømmen ved forårsaker blodårene til å trekke seg sammen. Preemptively glasur ned et sår eller del av kroppen med kronisk smerte hindrer sår fra "vokser" til sin maksimale størrelse (se referanser 2).

Hjemmelaget Option

En ispose er en av de enkleste og billigste måtene å tendens til en skade og sooth smerte. Den enkleste metoden for å gjøre en ispose er innpakning en håndkle med isbiter eller knust is. Knust is er vanligvis foretrukket som du vil at ispose å samsvare med alle størrelser av kroppsdeler. Bagasje, frosne grønnsaker er en annen vanlig, provisorisk alternativ.

Kommersielle Ice Packs

De som regelmessig deltar i fysisk aktivitet og profesjonelle sports trenere har ofte en kommersielt produsert ispose på hånden. Premium isposer er gjenbrukbare og inneholder en gel som samsvarer med en hvilken som helst form og størrelse kroppsdel. Sports Injury Info sier at du bør se etter en pakke som ikke slås fast når frosset, slik som å oppnå maksimal kontakt med et sår.

Riktig bruk

CVS er Caremark nettsted hevder at isen pakke behandlinger fungerer best når den brukes til skadestedet i 20 minutter, eller til kontaktområdet begynner å føle seg nummen, over en periode på 24 til 72 timer. Caremark anbefaler også at man bruker en ispose behandling og deretter en "hot" pakke behandling for vedvarende skader. Den beste metoden for en varm behandling er en meget varm håndkle anvendt i 20 til 30 minutter av gangen.

Advarsler

Ikke alle og ikke alle skader kan kureres med en ispose. Ifølge Sarah Henry av CVS Caremark, bør de med blod opplag problemer unngå sammentrekning av blodårene med en kald pakke, og de med diabetes bør også unngå dem. En vanlig oppfatning er at man trenger å bruke isen direkte til et hovent område, dette er ikke sant, is brukes direkte på huden kan føre til nerveskader.

Slik Care for Spine

Slik Care for Spine


Å ta vare på ryggraden innebærer mye mer enn bare ikke bryte den. Det er små ting som, hvis det gjøres feil eller uforsiktig, kan legge opp til kroniske ryggsmerter. Når du utvikler ryggsmerter, er du sannsynligvis til å ha det resten av livet ditt, så det er viktig å hindre at det om mulig. Følg trinnene nedenfor for å hjelpe deg i omsorg for ryggraden.

Bruksanvisning

Forebygging av ryggskader

•  Start med trening. Dette vil bidra til å holde vekten nede, noe som vil ta presset av ryggraden. Det vil også styrke musklene i ryggen slik at de ikke blir fatigued.Include mageøvelser, også, som magemusklene bistå ryggmuskulaturen i å holde deg oppreist.

Bøy riktig når plukke noe opp. Hvis du bøye i midjen med rett rygg, vekten av overkroppen - og hva du plukker opp - multipliseres med avstanden fra hoftene. I stedet, bøy knærne og senk kroppen vertikalt for å plukke opp gjenstander.

Praksis god holdning. Det betyr å holde den naturlige kurven av ryggraden, men ikke overdriver det. Sitte og stå rett med hodet på toppen av ryggraden din i stedet for å henge ned foran. Hold hofter og skuldre nivå og trekke inn magen. Ikke anelse over datamaskinen, en bok eller et måltid.

Slutte å røyke. Blant de mange andre grunner til å slutte å røyke er at den bidrar til degenerasjon av ryggvirvelen, noe som får dem til å sprekke, noe som resulterer i kronisk ryggsmerte og behovet for kirurgi.

Ta vare på bentetthet. Drikk melk eller spiser mat med høyt kalsium. Lag en daglig multivitamin en vane. Ta et kalsiumtilskudd hvis legen din anbefaler det eller ta medisinen han foreskriver.

Strekk forsiktig når du står opp om morgenen, før du trener, eller når som helst du har blitt sittende eller stående i en lang periode av tid.

Push heller enn pull ved flytting av tunge gjenstander.

Behandling av ryggskader

Se din lege hvis smertene er alvorlig, varer mer enn et par uker eller er ledsaget av andre symptomer som feber.

behandle smerte med milde bevegelse og anti-inflammatoriske. Du kan også prøve isposer for akutte skader eller varme pakker for kroniske smerter.

Hold deg ut av sengen. Sengeleie er ikke lenger anbefalt for mindre ryggproblemer fordi det tillater musklene å svekkes, noe som gjør problemet verre. I stedet forsiktig strekke og holde i bevegelse. Når du går til sengs, sove på din side.

Prøv en kiropraktor. Det finnes studier som viser at en kiropraktor kan hjelpe med kroniske smerter i korsryggen. Noen kiropraktorer bruker akupunktur i tillegg, noe som har vist seg å lindre smerte midlertidig. La legen din vet at du søker chiropractic omsorg.

Tips og advarsler

  • Hvis du er en idrettsutøver, rapportere eventuelle smerter i ryggen til treneren din. Rapporterer også Politiagentene, stikkende følelse i ryggen eller armene som føles som om du får et elektrisk støt.

Hva er behandlingen for TMJ?

TMJ, akronym for kjeveledd, er ofte brukt for å identifisere ledd- og muskel lidelse som kjennetegnes vanligvis ved sliping av tenner eller kjeve knuger. Men det er mange årsaker til TMJ og det krever ofte kompetanse av en lege, tannlege, og øre-nese-hals spesialist for å diagnostisere. Behandling av kjeveleddet er basert på de presenterte symptomer. Det kan omfatte hjemmebehandling, medisiner, terapi, avspenningsteknikker og kirurgi.

Hjem Behandling

Den kjeveleddet er plassert på hver side av kjeven, og består av ben, muskler, nerver og blodkar. Det blir i utgangspunktet underkjeven til hodeskallen og styrer bevegelsene i kjevebenet. Kjeveleddet er også det som gjør det mulig å åpne og lukke munnen, tygge, snakke og gjesp.

Mindre tilfeller av TMJ syndrom behandles med hjem rettsmidler. En varm kompress brukt til området av ansiktet, hvor smerten er tilstede gir lindring og slapper av musklene. Hvis det er en skade på kjeven, bruke en ispose for de første 24 til 48 timer å behandle hevelse. Til smerten avtar, prøver å hvile kjeven så mye som mulig ved å spise bare myk mat, unngå tyggegummi og avstå fra å åpne munnen for mye når du gjesper.

Over-the-counter anti-inflammatorisk smertestillende medikamenter, for eksempel paracetamol, ibuprofen eller acetylsalisylsyre, anbefales også å lette betennelser og smerte. Hvis TMJ er midlertidig, vil du føle lettelse i løpet av to uker.

Medisiner

TMJ er preget av smerter i ansiktsmusklene, øre, kjeve, nakke og skuldre. For smerte som er mer hyppige, kan medisiner være foreskrevet. Trisykliske antidepressiva og ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler har vært vellykket i behandling av TMJ smerte.

Noen medikamenter, slik som et kortikosteroid medikamentinjeksjon eller muskelavslappende middel, kan det gis en kort tidsperiode for å behandle betennelse og smerte. Et annet alternativ for smertelindring er en botulisme toksin injeksjon i kjevemusklene.

TMJ Therapy behandlinger

Når tennene er ute av stilling, kan smertene oppstå i kjeveleddet. Vanlige årsaker til feiljustering er sliping tennene mens du sover; knuger kjeven; tyggegummi, negler eller blyanter ustanselig mottar en skade i kjeven; eller aldring av kjeveleddet.

Når forskyvning skjer, kan du få problemer med biting, har hyppige hode og nakkesmerter, høre spratt lyder når du biter, eller har kjeven låse opp på deg. I slike situasjoner kan du få en matbit plate eller annen form for munn vakt for slitasje om natten. Disse enhetene hindre deg fra sliping eller knuger tennene.

Hvis TMJ syndrom er forårsaket av stress, kan kognitiv atferdsterapi kan anbefales. Det gir teknikker for å håndtere stress og måter å endre atferd som forårsaker angst.

Avslapping teknikker

Enten TMJ lidelse er alvorlig eller oppstår av og til, kan din lege eller spesialist gi deg visse avslapping teknikker for å hjelpe slappe av, strekke og massere kjeve muskler.

I tillegg kan anbefales stress-reduserende øvelser. De omfatter dyp pusting, yoga, meditasjon, guidet billedspråk og progressiv muskelavslapning.

Kirurgi

I ekstreme TMJ uorden tilfeller kan kirurgi være nødvendig å reparere disken i kjeveleddet området, rekonstruere kjeve eller erstatte kjeve ledd med implantater. Ortodontiske prosedyrer for å endre eller justere bitt av munnen din kan også bli presentert som et alternativ.

Hvordan velge Ergonomiske produkter for å redusere nakkesmerter

Hvordan velge Ergonomiske produkter for å redusere nakkesmerter


Ergonomisk produkter er utformet spesielt for å redusere eller forhindre smerte og ubehag i målrettede områder av kroppen. De kan være så enkelt som støttebandasje eller så komplisert som ergonomiske stoler med korsryggstøtte. Når det gjelder ergonomiske nakke produkter, det er litt av en rekke elementer tilgjengelig, avhengig av budsjettet og ønsket effekt. Les videre for å lære hvordan du velger ergonomiske produkter for å redusere nakkesmerter.

Hvordan velge Ergonomiske produkter for å redusere nakkesmerter

•  Starte i det små ved å kjøpe en hals krage. For sporadisk, lett smerte forårsaket av dårlig holdning, er det fornuftig å prøve en myk krage. Vektrør er laget av gummi, skum eller annet ettergivende materiale, og bør ikke brukes for mer enn en time av gangen.

Sett noen av de grunnleggende elementer i ditt hjem, slik som din mobiltelefon headsettet. Hvis du bruker mye tid på telefonen, velger du en hands-free headset som kan hvile på skulderen din. Dette vil eliminere behovet for deg å vri hodet for å vugge mottakeren.

Endre din puter. Nakkesmerter kan forverres av puter som er klumpete, for flat eller for fluffy, forårsaker kroppen til å være dårlig justert mens du sover. Ergonomiske puter er tilgjengelig i mange kjøpesentre.

Kjøp en oppvarmet massasjeapparat som du kan bruke uten store problemer. Du kan også kjøpe en varmepute eller en varmeflaske til å gi varme til halsen.

Velg en pute laget av temperatur-reaktivt minne skum som tilpasser seg konturene av hodet. Denne type pute kan hjelpe deg til å oppnå den rette holdning og høyde, slik at nakken og ryggen er alltid riktig justert.

Endre ditt arbeidsområde. Kjøper en skjerm raiser for å unngå å vippe hodet ned å stirre på dataskjermen, eller velge en justerbar stol som lar deg kontrollere høyden. Sørg for at tastaturbrett er på en god høyde, slik at du ikke anelse skuldrene mens du skriver.

Bruk is eller varme for å redusere nakkesmerter. Få en ispose for akutte smerter som kommer og går. Bruk varme for kronisk ubehag.

Hint

  • Når du handler for ergonomiske produkter for å redusere nakkesmerter, lønner det seg å investere litt ekstra. En billig produkt kan vise seg å være en forpliktelse snarere enn en hjelp. Et produkt som ikke er riktig laget eller produsert med lav kvalitet materialer kan faktisk forverre smerte eller forårsake ytterligere ubehag. Mens det er smart å shoppe rundt etter den beste prisen, sørg for å feste med kvalitetsprodukter.

Hvordan bruke en ispose

Hvordan bruke en ispose


Forkortelsen PRIS står for Protect Rest Ice Komprimer Elevate, som ifølge Mayo Clinic, er fremgangsmåten du bør ta etter overdrevent strekke et leddbånd, ofte kalt en "forstuing." Hvis du har opplevd en forstuing, bruke en ispose kan redusere hevelse og betennelse. Du trenger ikke et fancy ispose for å få lindring; en pose med isbiter vil gjøre.

Hvordan bruke en ispose

Fyll plastpose om to tredjedeler fullt med isbiter, deretter legge litt vann og forsegle posen. Sjekk for lekkasjer. Du bør være i stand til å forme posen lett.

•  Pakk posen i et håndkle for å beskytte huden mot kulde.

Hold ispose mot skaden din. Hvis du er glasur en ankel eller kne, bruke et belte eller stropp til å holde posen på plass. Hvis du er glasur ryggen, lå på toppen av posen.

Hold ispose på skaden i 10 minutter.

Gjenta prosedyren hver time for de første 72 timene etter skaden. Etter 72 timer, hvis du fortsatt har smerter, øke tiden til 15 minutter, og redusere til 3 ganger om dagen.

Hint

  • Ikke is i mer enn 15 minutter, og ikke sovner mens du bruker pakkisen.

Behandling for en Blown Vein

En blåst vene er i det vesentlige en skade i en vene på grunn av innsettingen av en IV. Dette skjer ofte når nålen går inn for dypt, punktering blodåre på begge sider, ikke bare kan dette føre til at venen til å bli unviable, men kan også rask lekkasje av både blod og eventuelle væsker administreres gjennom IV. "Blowing" en blodåre kan føre til bloduttredelse eller infiltrasjon.

Deteksjon av Blown Vein

Den mest åpenbare symptom på en blåst vene er unormal hevelse, spesielt når fluider blir administrert inn i blodkaret. Siden væsker er siver ut av venen, har de en tendens til å samle like under huden nær injeksjonsstedet. Denne hevelsen er ofte ledsaget av misfarging eller blåmerker til området. Den punktering laget av nålen er også slik at blod kan sive ut, hvor det også bassenger under huden for å danne en skramme.

Behandle Blown Vein

For relativt små skader i venen, eller de fanget så snart de skjer, bruker hendene til å komprimere blodåre. Det er den mest effektive formen for behandling langt. Ved å plassere press på området, minimere du blodtap og redusere betennelser. Dette kan deretter bli fulgt med en ispose for å begrense ytterligere betennelse og blåmerker samt lette eventuelle smerter.

Hvis en blåst blodåre fører til infiltrasjon, som er administreringen av medisinen inn i vevet i stedet for blodkaret, kompresjon og kaldt behandling bør fremdeles finne sted. Imidlertid kan mengden av infiltrasjon kreve ytterligere behandling, spesielt når en betydelig mengde væske har samlet under huden. Dette kan forårsake skade på nerver, slik at væsken må fjernes (aspirert) med en nål. En oppfølging kirurgi kan være nødvendig å reparere eventuelle skader på omkringliggende området.

Hvis en blåst blodåre fører til ekstravasasjon, blir medisiner fortsatt administrert utilsiktet inn i vevet, men det er faktisk ansett som giftig, forårsaker enhver område (andre enn vene) som kommer i kontakt med stoffet som blemme. Mye som infiltrasjon, bør området komprimeres og aspirert. Dette blir ofte etterfulgt av en saltløsning utvasking, hvor en saltoppløsning injiseres inn i området for å spyle de giftige kjemikalier. En oppfølging kirurgi kan være nødvendig å reparere eventuelle skader på omkringliggende området.

Det kan også være nødvendig å følge opp med et kurs av antibiotika, særlig i tilfeller av ekstravasasjon. Siden vevsskade har mest sannsynlig skjedd, kan antibiotika bidra til å sikre ingen infeksjon setter inn.

Hva kan forårsake nakkesmerter hos barn?

Hva kan forårsake nakkesmerter hos barn?

Barn kan oppleve nakkesmerter akkurat som voksne gjør. Smerten kan være forårsaket av en rekke problemer, så det er viktig å konsultere barnets barnelege hvis smertene vedvarer eller forverres over 24 timer. Selv om smertene kan være utstrålende i nakken, kan det være relatert til noe helt annet, det er derfor det er best å la en ekspert ta en titt på hva som skjer med barnet.

Dårlig holdning

Dårlig holdning kan være et resultat av nakkesmerter hos barn. De er ofte plassert ved et skrivebord i et klasserom i lange perioder av gangen, og er mest sannsynlig lutede over som de lytter til læreren. Barn har også en tendens til å synke når du spiller videospill eller sitter foran en datamaskin om det er skole relatert eller for moro skyld. Vis barnet hvordan man skal sitte riktig med skuldrene opp og ryggen rett. Dette kan bidra til å lindre fremtidige nakkesmerter.

Bestill Vesker

Tung bok poser kan forårsake nakkesmerter hos barn. Ofte ganger barnet har å hente hjem mer enn én bok fra skolen, sammen med flere permer og slikt. Vekten av boken bag kan trekke på skuldrene og føre til at musklene i nakken å stamme. Kjøpe boken poser som kommer med en stropp som kan foldet rundt barnets midje å tilby ekstra støtte. Pass også på at stroppene ikke er løse på posen og ikke henge lavt på barnets rygg.

Skade

Barn er aktive i dag, enten det er å spille bakgård fotball med nabolaget barna eller rekreasjons fotball på den lokale parken. På et eller annet tidspunkt, vil barnet opprettholde en skade ved å kjøre inn i en annen spiller eller faller for hardt på bakken. Denne skaden kan være en forstuing, trakk muskel eller enda verre, et brukket bein. Barn kan også få nakkesmerter fra skader som faller fra trær, sykler eller til og med ut av et skateboard.

Revmatoid Artritt

Revmatoid artritt kan forårsake nakkesmerter hos barn. Det er ikke bare en autoimmun sykdom hos eldre mennesker, men i de middelaldrende og barn også. Vanligvis denne typen leddgikt har en begynnende symptomer som feber, betennelse i ledd og tretthet. Tester og røntgen kan bestilles for å fastslå om det virkelig er revmatoid artritt som forårsaker nakkesmerter hos barnet. Behandling er tilgjengelig for dem som er diagnostisert med denne sykdommen.

Tension

Tension kan være årsaken til nakkesmerter. Barn er ofte stresset akkurat som voksne er. De ikke bare trenger å bekymre deg for å gjøre det bra på skolen og gledelig forelder, men de også blir anspent enn press fra sine jevnaldrende. Oppmuntre barnet til å hvile, og tilbyr en ispose for barnet å plassere på baksiden av halsen. Varme bad og massasje kan bringe lettelse også. Gi barnet råd om hvordan stressende situasjoner kan bli kontaktet i fremtiden. En ny tilnærming kan bidra til å minske spenningen.

Forstuet skulder Behandling for External Rotation

"Forstuet skulder" er betegnelsen som brukes for å beskrive en øvre arm ben (humerus) som har poppet fri for glenoid socket, som er dannet inne i skulderleddet ved skulderbladene eller scapula. Det er preget av intens smerte, åpen misdannelse av skulderleddet, blåmerker, hevelse og manglende evne til å bevege skulderen. Medisinsk behandling er vanligvis nødvendig for å reparere en forstuet skulder og gjenopprette normal overarm rotasjon.

Forståelse Skulder forvridning

Ifølge Mayo Clinic, kan din skulder forvridning være enten delvis eller total. I delvise forvridning (også kalt subluksasjon), vil noen del av humerus forbli i posisjon inne i skulderleddet. I en total forskyvning, vil hele humerus mister kontakten med glenoid socket. Du kan oppleve forvridning enten gjennom en direkte slag brukt på skulderen din eller gjennom en ekstrem rotasjon av skulderleddet. Avhengig av retningen av makt på skulderen din, kan det hende at humerus fortrenge bakover, fremover eller nedover. Hvis kraften av forvridning er alvorlig nok, kan du skade sener eller leddbånd som normalt lar deg løfte eller rotere armen.

Initial Treatment

Hvis du tror du har forstuet skulderen din, bør du søke legehjelp så snart som mulig. Før til å se en lege, kan du bruke en ispose for å redusere hevelse og begrense indre blødninger og væske buildup i skulderen din. Til å begynne behandlingen, vil legen din prøve å manøvrere deg humerus tilbake i sokkelen. Denne teknikken kalles en lukket reduksjon. Hvis du får behandling relativt nær tidspunktet for skaden din, legen din kan utføre et lukket reduksjon uten bruk av bedøvelse. Dersom behandlingen ikke er påbegynt i løpet av omtrent en halv time, er det vanligvis nødvendig bedøvelse.

Rehabilitering og gjenoppretting

Når armen er tilbake på plass, vil legen plassere den i en slynge-lignende enhet kalt en skulder startsperre, noe som vil begrense enhver bevegelse av skulderleddet mens første healing er i gang. Vanligvis må du bruke en startsperre for en periode på to eller tre uker. Mot slutten av denne perioden, vil du sannsynligvis begynne å utføre rehabilitering øvelser for å hjelpe gjenopprette riktig skulder bevegelse. Din rehabilitering rutine vil inneholde øvelser som er spesielt utviklet for å gjenopprette ekstern rotasjon. En mulig alternativ her kalles en isometrisk skulder ekstern rotasjon, noe som vil kreve at du bruker hånden til å presse kroppen din vekt bort fra et stødig underlag, for eksempel en døråpning. En annen mulig alternativ er kalt en motstått skulder ekstern rotasjon, noe som vil kreve at for å trekke mot kraften fra et styrkebånd, eller en seksjon av elastisk slange. Langsiktige utvinningen fra kneskaden er avhengig blant annet av deg etter din foreskrevet rehabiliteringsprogram.

Kirurgi

I noen tilfeller kan kirurgi være nødvendig å reparere riktig forskjøvet skulder. Dette kan være sant hvis nerver eller blodårer i skulderen din blir skadet av din forvridning eller periodiske dislokasjoner har svekket støtte strukturer innenfor skulderleddet. Rådfør deg med lege eller kirurg for mer informasjon om mulige kirurgiske alternativer.

Slik Care for Forstuinger og belastninger

Slik Care for Forstuinger og belastninger


Leger definere en forstuing som en tåre eller en strekk på et leddbånd og en belastning som en sene eller muskel skader. Forstuinger er vanlig i knær, håndledd og ankler, mens stammer er vanlig i hamstring og rygg. Hvis du har opplevd en forstuing eller belastning, er det flere ting du kan gjøre for å bidra til å behandle skader hjemme. Tar smertestillende medikamenter og følge RICE (hvile, is, kompresjon og elevasjon) metode for omsorg kan hjelpe.

Bruksanvisning

Hvil skadde kroppsdelen. Sørg for å begrense noe trening eller aktivitet som involverer den skadde kroppsdelen i minst 24-48 timer etter forstuing eller belastning skjedde. Dette gjør at din forstuing eller belastning å starte helbredelsesprosessen og hjelpe deg å unngå ytterligere skade.

Ice forstuing eller belastning. Påfør en ispose, helst en innpakket i et håndkle, til forstuet eller anstrengt time for tjue minutter om gangen. Husk å begrense mengden av tid der du bruker ispose for å redusere risikoen for frostskader. Påfør ispose til det skadde området hver flere timer for de første én til to dager etter skaden din. Dette vil bidra til å redusere smerte og holde hevelsen ned.

Komprimer det skadde området. Hvis du har en forstuing eller en belastning, vil påføre kompresjon til skaden bidra til å redusere hevelse du opplever. For effektiv kompresjon, bruke en elastisk bandasje eller vikle kjøpt fra et stoff butikk på forstuing eller belastning. Alternativt kan legen din foreslå bruk av en skinne eller en luft kastet i stedet. Sørg for å følge legens anbefalinger.

Hev forstuet eller anstrengt kroppsdel. Hold den skadde området over nivået på hjertet ditt å bidra til å redusere hevelse. Bruk en pute for å holde skaden forhøyet.

Ta medisiner for å bidra til å redusere smerte og hevelse. Over skranke medikamenter som naproxen og ibuprofen kan redusere smerten du føler på grunn av en forstuing eller en belastning, og bidra til å redusere betennelse eller hevelse i det berørte området. Følg alle doseringsanvisningen på emballasjen av disse stoffene.

Tips og advarsler

  • Unngå innpakning elastisk bandasje for stramt rundt skadde området. Hvis du vikle bandasjen for stramt, kan du kutte av blodtilførselen til skade.
  • Sørg for å se din lege hvis du opplever alvorlige smerter eller hvis smertene ikke responderer på behandlingen skissert ovenfor.

Hvordan bruke folkemedisinen for å behandle Bruises

Hvordan bruke folkemedisinen for å behandle Bruises


Folkemedisinen har lenge vært brukt til å behandle enkle tilstander som blåmerker og skrubbsår, til komplekse tilstander som leddgikt. Folkemedisin er en tradisjonell, ofte regionalt basert form for medisinsk behandling som forut for moderne medisin ved årtusener. Du kan med hell behandle blåmerker hjemme ved hjelp av hevdvunne folke medisin teknikker, hvorav mange kan oppnås med en enkel tur til matbutikk eller med hjelp av elementer som allerede er tilgjengelige i pantry. Følg disse trinnene for å lære hvordan.

Bruksanvisning

Søke Årsak

•  Vet at de fleste blåmerker, eller støt, er representasjon av ødelagte blodkar under overflaten av huden. Mens vises å være bare aktuell, kan blåmerker være første tegn på mer alvorlige skader.

Kontroller nøye med fingrene langs overflaten av blåmerke. Trykk lett å oppdage hvis noen bein har blitt brutt under huden.

Innse at hvis et blåmerke er ekstremt, smertelig følsom for berøring, kan et bein brytes under. Dette kan også tyde på at en sene er blitt skadet.

Søk hjelp hos en lege når du tror det er intern fysisk skade under et blåmerke. Grensene for folkemedisinen må respekteres.

Gå til en lege hvis et blåmerke vedvarer i mer enn tre uker.

Behandle blåmerke

Heve berørte lem for å lette blodsirkulasjonen. Hvis en lem ikke er berørt, immobilisere den sårede kroppsdel ​​ved å ligge ned. Fortsette i opptil 24 timer.

Påfør is til blåmerker å kjempe hevelse og oppmuntre raskere tilheling.

Bruk en frossen pose med erter eller andre små grønnsaker i stedet for en ispose for større overflatedekning. De erter eller grønnsaker vil opprettholde sin frossen form lenger enn is. De tiner i et saktere tempo. De har også forme pent til kroppen. Bruk igjen etter re-frysing.

Drikk urtete mens restituerte. Denne folke medisin praksis kan hjelpe behandle et blåmerke ved å hjelpe kontroll blodstrømmen.

Lær mer om folkemedisin rettsmidler for blåmerker på MedicineNet.com (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

  • Hindre et blåmerke med is. Bruk den til å redusere sjansen for hevelse og spredning av blåmerker.
  • Gi en forslått området rikelig med immobilisert hvile å fremskynde helbredelsesprosessen.
  • Påfør en billig frossen pose med grønnsaker til det berørte området for rask lindring.
  • Hvis alvorlig smerte er forårsaket ved å trykke på et blåmerke, umiddelbart søke skikkelig kvalifisert legehjelp.
  • Hvis du tror du kan ha brutt et bein, hodet til ER eller legekontoret med en gang.

Behandlinger for Carpal Tunnel under graviditet

Gravide kvinner ofte utvikler symptomer på carpal tunnel syndrom på grunn av hevelse i håndleddet forårsaket av væskeansamlinger. Når håndleddet er hoven, er median nerve komprimert, noe som resulterer i smerter, nummenhet og prikking i hender og håndledd. Under graviditet er det viktig å finne måter å lindre symptomene på carpal tunnel syndrom uten at det påvirker din baby. Hviler håndleddene, ved hjelp av is og iført støttende splinter er alle måter å redusere eller eliminere smerter og nummenhet uten å ta medisiner som kan skade barnet ditt.

Rest

Carpal tunnel syndrom påvirker håndleddene når repeterende bevegelser som irriterer carpal tunnel er gjort. For å minske smerter og nummenhet som følge av carpal tunnel syndrom, bør du hvile håndleddene. Unngå de bevegelser som forårsaker irritasjon, såsom å skrive, så mye som mulig. Mange gravide kvinner prøver å få så mye dyktig som mulig før deres baby er født, men ubehandlet carpal tunnel syndrom kan forårsake permanent skade. For å hindre langsiktige problemer, er det best å hvile håndleddene eller hindre bøye gjennom bruk av støttende splinter.

Splinter

Carpal tunnel splinter blir brukt til å støtte håndleddene i en fast stilling, hindrer flexing av håndleddene som kan føre til irritasjon og betennelse. Under graviditet, hvis du opplever noen grad av carpal tunnel symptomer, bør du bære støttende splinter under alle aktiviteter som medfører en for stor håndleddet bevegelse. Det er også en god idé å bære din splinter om natten, siden de fleste mennesker har en tendens til å bøye håndleddene i søvne.

Is

Lagring av splint i fryseren vil gi ekstra lindring fra kulden. Når du begynner å føle smerte i hånden eller håndleddet, sette på kaldt splint. Hvis kulden ikke varer, kan du bruke en ispose for å gi mer langvarig smertelindring og veksle den med varme ved å dyppe hånden i en vask full av varmt vann.

Behandling for en brukket nese

En brukket nese (ellers kjent som en nesebrudd) oppstår ofte når benet over neseryggen er sprukket eller knust. Noen vanlige årsaker til en brukket nese er fall, kontaktsport, håndgemeng med slag mot ansiktet, og trafikkulykker med ansikts traumer. Omstilling eller kirurgi kan være nødvendig for å avhjelpe en brukket nese, men ofte ingen medisinsk behandling utover hjemmetjenesten er nødvendig.

Symptomer på en brukket nese

Hvis har blitt rammet nesen din, kan du lurer på om det er ødelagt. Noen symptomer på en brukket nese er smerter eller ømhet i det berørte området, hevelse i nesen og omkringliggende områder, neseblødning, crookedness i nesen, blåmerker rundt nese og / eller øynene, nasal slim utflod, og pustevansker.

Hjem Behandling

Så snart du tror nesen kan ha blitt brutt, raskt lene seg fremover og puste gjennom munnen for å stoppe så mye blod som mulig fra drenering i halsen din. Gjelder også isposer for 10 til 15 minutters intervaller innen første dag eller to etter pause for å redusere hevelse. Holde hodet hevet (spesielt når du legger deg til å sove) kan også bidra til å redusere hevelse. I tillegg kan du ønsker å ta smertestillende som for eksempel Advil eller Tylenol, men pass på at du ikke tar mer enn det som er anbefalt på flasken.

Medisinsk intervensjon

If har vært skadet nesen, kan det hende du ikke trenger å søke hvilken som helst medisinsk hjelp. Men du bør få sjekket for å være sikker hvis du opplever noen av følgende symptomer: alvorlig hodepine, oppkast, nakkesmerter, tap av bevissthet (relatert til hode eller nakkeskade), ustoppelige blødninger, skjeve eller vridd utseende i nesen, puste problemer, synlige nasal bein og klar væske renner ut av nesen.

Stengt Reduction

Av og til kan en nese pause fortrenge nasal bein og brusk. I denne situasjonen kan en lege velge å utføre det som er kjent som en lukket reduksjon. Denne prosedyren er ikke-kirurgisk, og det bør utføres innen to uker etter bruddet, sier Mayo Clinic. Under prosedyren, viljen trolig tilby en rekke medisiner for å holde deg smertefri. Legen så åpner neseborene og bruker instrumenter til å omstille bein og brusk. Legen kan også pakke neseborene med medisinert gasbind eller bruke splinter.

Kirurgi

Alvorlige nese pauser eller pauser som ikke ble behandlet innen to ukers behandling kan kreve kirurgi for å justere bein og brusk og omforme nesen. Rekonstruktiv kirurgi kan være nødvendig for å fikse en skadet nasal septum, noe som kan føre til permanente pustevansker hvis venstre ubehandlet. Noen vanlige bivirkninger av nesekirurgi er hevelse og blåmerker.

Hva gjør du for natten leggkramper?

Hva gjør du for natten leggkramper?


Leggkramper kan angripe tilsynelatende ut av intet og ødelegge en god natts søvn. De begynner det meste i leggmuskelen og trekk strammere og strammere til du er i enorme smerter. Hvis du opplever denne smertefulle tilstanden, bør du vite at de kan skje med hvem som helst, og det er ingen, definitiv årsak. Men det finnes måter å håndtere dem, slik at du kan komme tilbake til å sove i fred.

Spis Kalium

En mulig kobling som det amerikanske National Library of Medicine siterer som årsak til natten leggkramper er en mangel på kalium. Spesielt utbredt hos gravide kvinner, kan en kaliummangel resultere i smertefulle leggkramper som har varige effekter. Den enkleste måten å bekjempe dette problemet er å spise en banan daglig. Men hvis du er allergisk mot, eller rett og slett misliker bananer, kan du ta en kalium eller multivitamintilskudd for å få den daglige anbefalte dosen.

Massasjeteknikker

Hvis du noen gang våknet midt på natten til sviende smerten av en natt tid etappe krampe, så vet du at det er ikke mye du føler for å gjøre annet enn å vred seg i smerte. Men hvis du tenker raskt, kan du hodet av benet krampe og stoppe eventuelle ettervirkninger. Når du begynner å føle muskelen stramme, bøye oss ned og ta tak i leggen med en hånd og begynne å elte den. Mens du gjør dette, kommer ned med den andre hånden og ta tak i foten av benet som blir berørt. Trekk ballen av foten slik at det er så nær din shin som mulig, derfor strekke ut leggmuskelen. Dette bør stoppe krampe umiddelbart.

Is og Heat

Hvis du har hatt en etappe krampe og finner ut at den neste dagen du har problemer med å gå eller føler rest smerte, prøv glasur benet til du kjenner at smerten avtar. Veksle mellom en ispose for å døyve smerte og en varmepute for å slappe av i musklene. Du kan også ta en smertestillende for å bidra til å håndtere smerten. Dersom kramper skje ofte, si mer enn en gang i måneden, nevne det til legen din og han kan se etter andre risikofaktorer som kan gjøre deg susceptable til natten leggkramper.

Hva er behandlingen for kalsium innskudd?

Hva er behandlingen for kalsium innskudd?


Kalkavleiringer forårsake vev til å stivne. Kalkavleiringer kan dannes i forskjellige deler av kroppen. De kan påvirke folk i alle aldre og begge kjønn. Innskuddene begynne harmløst, men kan bli et problem hvis de vokser og begynner å forårsake smerte.

Ice Pack / Immobilization

Avhengig av hvilken del av kroppen påvirkes av kalkavleiringer, kan du bruke en ispose for å få hevelsen ned og redusere smerte. Sammen med det, stabilisere kroppsdelen med et sjal eller Ace bandasje for å redusere unødig bevegelse eller handling.

Medisiner

Et annet alternativ behandling for kalkavleiringer er å ta tabletter med anti-inflammatoriske egenskaper. Disse medikamentene kan omfatte, men er ikke begrenset også, aspirin, ibuprofen og naproksen. Disse vil redusere muskel eller vev betennelse på stedet av forekomstene.

Kortison Injection

Hvis smertene blir svært alvorlig for pasienten, kan legen anbefale en kortison eller steroid injeksjon for å lindre smerten. De fleste steroider vil redusere mengden av betennelse, smerte eller svelling av bindingen i nærheten av de kortisol reseptorer.

Kirurgi

Hvis smertene blir intense og uhåndterlig, kan kalsium innskudd har blitt svært store og kirurgi kan være nødvendig. Artroskopisk kirurgi er ofte utført for å fjerne kalkavleiringer før de vokser seg større. Innskuddene vokser ikke tilbake når de er fjernet.

Advarsel

Hvis du har kalkavleiringer og er bekymret for behandlingstilbud, snakke med en lege og søke profesjonell medisinsk hjelp.

Remedy for Veggedyr biter

Remedy for Veggedyr biter


Veggdyr, ifølge WebMD, er ovale, vingeløse insekter som er bare en fjerdedel av en tomme lang. De er hvit eller brun i fargen, bortsett fra etter å ha spist blod, når de blir brune eller rødlig. Veggdyr ligge i senger, møbler og til og med tre, som er innredet. I tillegg kan de reise på klærne, eller andre elementer, fra sted til sted. Heldigvis finnes det en rekke måter å behandle Veggedyr biter.

Vask berørte områder

Ifølge Kill Bed Bugs, de fleste biter resultere i betennelse og kløe. Den beste måten å behandle de biter i første omgang er å vaske alle biter med såpe og vann. Etter det, Kill Bed Bugs anbefaler å bruke en anti-klø krem.

Hvis Itch vedvarer

Hvis de biter fortsette å være belastende, Kill Bed Bugs råder bruker en ispose for å dempe kløe og smerte. I tillegg unngå å skrape biter, så det vil bare gjøre dem verre. Hvis ispose ikke fungerer godt nok, kan du prøve en resept smertestillende.

Sluttbehandling

Ifølge Behandling for veggdyr, kan ytterligere lettelse kommer i form av et antihistamin, for eksempel Benadryl. Videre bruk av varme fra en hårføner, varm vaskeklut eller varmepute kan også hjelpe.

Utryddelse

Den eneste måten å sette en stopper for Veggedyr biter er å kvitte hjemme av veggedyr. En exterminator er det beste alternativet, ifølge WebMD. Noen mennesker prøver å bruke insektmidler; Men de fleste ikke kjenner den riktige måten å blande insektmidler eller hvordan du bruker dem riktig. Selv om behandlingen kan være kostbart, er en exterminator den sikreste måten å eliminere bugs, og derfor biter.

Hva behandling er nødvendig for en mor etter at barnet er født?

Når et nytt barn blir født, han har en tendens til å få mesteparten av oppmerksomheten. Han er søt, kosete og hjelpeløs. Men han er ikke den eneste som trenger omsorg etter hans levering; en ny mor har også medisinske behov etter fødselen av sitt barn.

I Hospital

Mens på sykehuset, vil sykepleiere overvåke en ny mors smertenivå og blødning. De vil lære henne å ta seg av eventuelle sting hun måtte ha, og hjelpe henne med dag-til-dag fungerer, for eksempel bruk av toalettet.

Smerte

En ny mor vil ha smerter i form av magekramper og smerter fra stedet til henne C-seksjonen snitt eller perineal smerte og hevelse fra en vaginal fødsel. Sykepleiere og leger vil gi henne smertestillende medikamenter på sykehuset og kan skrive en resept hvis smertene fortsetter når hun forlater. Over-the-counter smerte medisiner som Tylenol og Advil er nyttig for mild smerte.

Perineal Care

Perineal området vil bli hoven og rød, og det vil være blødning for noen uker etter fødselen. Den nye mor vil ha isposer for å hjelpe med smerte og hevelse og menstruasjons pads for blødningen.

Stikning

Hvis mor hadde en C-delen, vil hun ha sting i magen hennes. Hvis hun hadde en episiotomi eller rive, kan hun ha perineal masker. Hun blir nødt til å vaske perineal masker når hun går på toalettet. Alle hennes stingene skal smelte på egenhånd.

Bryst Care og fôring

En ny mor kan trenge hjelp til å lære hvordan å amme, hvis hun velger å gjøre det. Hun vil også ha en del smerter og hevelse i brystene fra tid til annen, og sårhet i brystvortene hennes. Hun kan bruke varmepakninger for hevelse og lanolin krem ​​for brystvortene hennes.

Emosjonell helse

En ny mors følelser kan virke ut av kontroll for en stund, og hun vil være i fare for post-partum depresjon eller "baby blues". Hennes lege og hennes barns barnelege vil holde et øye for tegn på dette og hjelpe henne gjennom disse justeringene.

Hjem rette for Sore Heels

Foot smerte kan være en ødeleggende tilstanden --- tross alt, er det disse to små bunter av bein, nerver og muskler som bærer vekten av hele kroppen. Konsekvent fysisk stress fra arbeid eller trening kan føre til kroniske problemer eller forverre eksisterende. Ikke slite når hundene begynner å bjeffe, men --- det finnes en rekke hjem rettsmidler for foten smerte, enten de verke regelmessig eller du nettopp har hatt en spesielt grov dag.

Plantar Fascia

Selv hælspore kan trylle frem bilder av cowboy boots, de er faktisk en seriøs og relativt vanlig årsak til hæl smerter. Ligament forbinder hælen til ballen av foten --- også kjent som plantarfascien ligament --- kan være utsatt for betennelse, særlig i de med flate føtter. Dette fører til små kalkavleiringer i hælen, danner hva som vanligvis refereres til som "heel sporer."
En annen vanlig årsak til hæl smerter er også knyttet til plantarfascien: post-statisk dyskinesi. Dette betyr bokstavelig talt "smerte etter hvile", som perfekt beskriver symptomene --- lider kanskje merke intens hæl smerter etter lengre perioder med sittende, eller når de først går ut av sengen om morgenen.

Lindrende Heel Pain

Selv om det finnes en rekke litt varierte årsaker til hæl smerter, de fleste av dem har en felles bånd: mangel på støtte. Den enkleste behandlingen er riktig fottøy. Bruk alltid de riktige sko for fysisk aktivitet, særlig aktiviteter som er vanskelig på føttene, som jogging. Bruk innleggssåler for å støtte buen på foten din, og kippekapper for å myke opp presset på hælen bein --- disse er allment tilgjengelig på stoff og skobutikkene.
Når hvile, massasje hælen med en ispose for å avlaste noen betennelse. Ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner kan også bidra til å avlaste hevelse og ubehag, produsere varige resultater i løpet av dager til uker.
Noen alvorlige tilfeller kan kreve profesjonell legehjelp eller kirurgi --- hvis hæl smerter opprettholder sin alvorlighetsgrad eller blir verre, bør du oppsøke fotterapeut.

Alternative metoder

Noen andre løsninger for behandling av hæl smerter kommer ikke fra stoffet butikken eller legekontoret, men dagligvarebutikk. Soaking en hæl-formet stykke papir i eple cider eddik kan gi lindring --- ha den på en jevnlig basis for fire eller fem dager. Du kan også prøve å blande det med melasse og natron for en tykkere aktuell løsning. Mens hjemme, pakk et grønt blad av fersk kål rundt hælen og pakk den inn i papir. Drikk alfalfa te ofte så vel --- to eller flere ganger daglig --- for ytterligere lettelse. Dette og kalsium-rik mat er et trygt, felles hjem behandling. Ikke forbruke noen spiselige remedier etter å ha brukt dem på føttene.

Botemidler for Revmatoid Artritt

Revmatoid artritt er en betennelsestilstand som forekommer oftere blant kvinner. Personer med denne formen for leddgikt avtale med leddsmerter og begrenset mobilitet. Hvis venstre ubehandlet, kan tilstanden føre til permanent skade på kroppens ledd. Heldigvis finnes det måter å behandle symptomene på leddgikt og likevel opprettholde en aktiv livsstil.

Ease Pain med medisiner

Fordi revmatoid artritt er en betennelsessykdom, anti-inflammatoriske medisiner er effektive virkemidler. Ulike typer medisiner er tilgjengelige for eksempel over-the-counter smertestillende midler, som lette moderat betennelser og leddsmerter. For å stoppe utviklingen av sykdommen, men leger vanligvis anbefaler reseptbelagte anti-inflammatoriske eller immunsuppressive legemidler. Og avhengig av din tilstand, kan leger foreskrive begge typer medisiner for å kontrollere betennelser og redusere leddskader.

Styrke muskler

Leddsmerter og betennelser kan redusere mobilitet. Men å være aktiv kan forbedre tilstanden din og styrke musklene. I tillegg hjelper regelmessig mosjon deg å overvinne tretthet, et vanlig symptom på revmatoid artritt. Diskuter trening planer med legen din, og velge lav-effekt øvelser som ikke vil forverre leddsmerter eller forårsake ytterligere skade. Ideelle treningsøktene inkluderer lys aerobic, svømming og turgåing. Etablere en vanlig rutine, og tar sikte på å trene i 30 minutter hver dag.

Kaldt og Heat Therapy

Kulde og varme er både rettsmidler for betennelse. Heat slapper spente muskler og stopper betennelser, mens kald dulls sansene og reduserer spasmer. Velg en varme eller kalde omslag --- basert på hva som synes å fungere best --- og bruke komprimere til verkende ledd og muskler i 20 minutter, deretter fjerne i 20 minutter. Gjenta etter behov for å lindre smerte. Bruk en ispose for en kald komprimere, og en varmepute for en varm komprimere. Ta et varmt bad eller slappe av i en badestamp kan også redusere muskelkramper og lette symptomer på revmatoid artritt.

Lettelse for moderat til alvorlig smerte

Det er forskjellige nivåer av smerte. Og hvis du har avtale med moderat til alvorlig smerte, kan du oppleve begrenset mobilitet eller har problemer med å fullføre vanlige oppgaver. Men heldigvis finnes det en rekke måter å takle kroniske smerter og gjenoppta den vanlige rutinen. Uansett om smerte resultater fra en skade eller sykdom, er lettelse tilgjengelig.

Eksperimenter med medisiner

Smertestillende medikamenter er effektive løsninger for moderate til sterke smerter. Avhengig av graden av ubehag, kan over-the-counter medisiner ikke gir fullstendig lindring. Men du kan eksperimentere med medisiner som ibuprofen, paracetamol og aspirin. Følg anvisningen på pakken, og ikke overstige doseringen. Hvis disse stoffene gir liten eller ingen lindring, snakk med legen din om en resept smertestillende. De kan forskrive en høyere dose av ibuprofen eller naproxen natrium, eller anbefale en resept anti-inflammatorisk som prednison eller kortison-injeksjon.

Hot and Cold terapi

Sammen med medikamenter for å lindre smerte, varme og kalde behandlinger er nyttig. Avhengig av dine personlige preferanser, bruke en varm eller kald komprimere til smertefulle flekker i 10 til 20 minutters intervaller i løpet av dagen - søke om 10 til 20 minutter og fjern deretter i 10 til 20 minutter. Du kan bruke en varmepute eller varmepakning hvis du foretrekker varme terapi, og en ispose for kulde terapi. Hvis en ispose ikke er tilgjengelig, ta en pakke med frosne grønnsaker fra fryseren eller sette noen isbiter i en ziplock bag. Kulde og varme kan fungere som et anti-inflammatorisk til lindring av moderat til alvorlig smerte.

Fysisk aktivitet

Ironisk nok, kan være aktiv lette moderate til sterke smerter som skyldes sykdommer som leddgikt eller fibromyalgi. Regelmessig trening eller å være aktiv forbedrer felles fleksibilitet og styrker svake muskler. I sin tur, dette hjelper lindre kroniske smerter. På den annen side kan overanstrengelse ha motsatt effekt og forverre smertene. Derfor er balanse viktig. Sakte begynner en treningsøkt plan og delta i lav-effekt øvelser som turgåing, bading, stretching og vektløfting.

Skoliose øvelser for menn

Skoliose hos menn er der ryggraden er buet sidelengs mot venstre eller høyre, og noen ganger for langt fremover eller bakover. Det utvikles vanligvis i barndommen (før fylte 10), og fører til at ryggvirvlene til å vri og bli deformert. Følgelig kan svakheter og en slark oppstå i visse rygg muskler og leddbånd, noe som kan føre til smerte. Menn kan også få slitasjegikt senere i livet. De kan utføre øvelser for å styrke muskler og leddbånd og bedre bidra til å stabil sine ryggraden.

Om De Øvelser

Ifølge Chiropractors.org (se referanse 1), utføre en rekke øvelser for nedre og øvre rygg samt for skuldre, armer og nakke. Arbeide tilstøtende muskler vil bedre bidra til å styrke rygg og tilstøtende muskler for bedre ryggraden støtte. Med mindre annet er spesifisert, gjøre 10 repetisjoner av hver øvelse og holde hver bevegelse i to til fem sekunder.

Rygg- og mageøvelser

For ryggen, ligge med knærne pekende oppover og føttene på gulvet. Trykk fast korsryggen mot gulvet, hold den bevegelsen, deretter slappe av. Denne øvelsen kan forbedre ryggraden stabilitet i korsryggen (nedre rygg vertebrae) region. Deretter strekker venstre ben, grip rette og trekk kneet mot brystet. Hold denne posisjonen, deretter slappe av. Neste, grip begge knærne og dra dem mot brystet. Hold denne posisjonen deretter gjenta for anbefalt antall repetisjoner.

Knel ned på et teppe, spenne hendene, løft høyre ben opp og sakte utvide den bakover så langt du kan. Gjenta bevegelsen med det andre beinet.

Å utføre "krokodille," prop deg opp på albuene, og cup haken mellom begge hender. og holde posisjonen i et minutt eller to.

For øvre del av ryggen, knele på en benk eller flat gjenstand som er et par meter opp fra bakken. Hvil ett kne på benken eller flat gjenstand, og plasser den andre en på bakken. Spis en lett dumbbell (eller gallon krukke) fra gulvet mens bøyer seg frem, ta et dypt åndedrag, så puster som du løfter dumbbell og trekk den til brystet. Pust inn når du senker vekten. Gjenta.

For magen, strekker bena og løft dem opp seks inches av bakken. Hev dem mellom 6 og 12 inches så mange ganger du kan.

Skulder og hals øvelser

For halsen, stående eller sittende, bøy hodet fremover mot haken din og hold denne posisjonen i 10 sekunder. Gjenta 10 ganger, deretter strekke halsen på hver side i 10 sekunder og 10 repetisjoner.

For skuldrene, trekke på skuldrene opp og ned 10 ganger, holder hver bevegelse i to til fem sekunder. Deretter rulle skuldrene bakover, og deretter videresende 10 ganger hver. Strekk øvre rygg eller trapezius muskler fremover og bakover under hver bevegelse.

Mens du sitter på en øvelse ball eller madrass, heve armene foran deg og hold i fem sekunder. Gjør 10 repetisjoner. Deretter heve dem opp på hver side og gjenta. Du kan også legge til lette manualer eller bøker når du blir vant til bevegelsene.