Digidexo.com

plutselig overspising hos barn

Plutselig Joint smerte hos barn

Når du vurderer hurtig innsettende og plutselige leddsmerter hos barn, er det flere problemer som en lege må vurdere før du gjør en diagnose. Først må legen å forstå omstendighetene rundt når smertene begynte. Legen må også vurdere om smerten er relatert til andre problemer, eller er knyttet til en struktur som er i nærheten av skjøten. Flere muligheter for årsaker til plutselig leddsmerter hos barn inkluderer bursitt, senebetennelse, fibromyalgi og svulster i beinet.

Omtrent

Dr. Nathan Wei, bord-sertifisert revmatolog, sier plutselig leddsmerter kan skyldes forbigående faktorer som er relativt enkle å løse, slik som bursitt eller tendinitt, eller forårsaket av kompliserte langsiktige problemer som for eksempel kreft, systemisk lupus eller leddgikt . Plutselig innsett leddsmerter bør være av interesse, spesielt hvis det er ledsaget av serøs symptomer annet enn smerte.

Symptomer

Wei beskriver plutselige leddsmerter som bare én indikator av en potensiell sykdom. Han foreslår også å se på felles for hevelse og rødhet, som kan være en indikasjon på betennelse eller skade på en sene. Han foreslår også å undersøke om omfanget av bevegelse og følelse leddet for å se om det er varmt eller det er noen nevneverdige knuter eller cyster knyttet til felles. Inflammatoriske tilstander ofte føre morgenstivhet som lindres med bevegelse og oppvarming av felles.

Årsaker

Det er mange mulige årsaker til raskt innsett leddsmerter hos barn. Disse inkluderer sene problemer som bursitt eller tendinitt. Andre årsaker til leddsmerter kan inkludere Artrose, revmatoid artritt og gikt. Infeksjon er en annen årsak til leddsmerter. Infeksjoner i leddet kan være et resultat av senen å bli infisert. Ifølge Med-to-Go, kan infeksjoner også påvirke bein, oversette til smerter i beina i leddet.

Behandling

Behandlinger variere avhengig av årsaken til leddsmerter, ifølge Wei. For episoder av bursitt og senebetennelse, er NSAID smertestillende ofte foreskrevet, sammen med resten av felles og fysioterapi. Imidlertid kan problemer som revmatoid artritt involverer ikke bare steroide antiinflammatoriske midler, men også bruken av biologiske hvis RA er i de mer avanserte stadier. Artrose er vanligvis behandles med over-the-counter eller foreskrevet anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen. Infeksjoner i leddet er vanligvis behandles med antibiotika.

Forebygging

Selv om noen årsaker til leddsmerter ikke kan unngås, for eksempel artrose, revmatoid artritt eller infeksjon, andre årsaker kan forebygges, ifølge kiropraktor Deborah Pate. Varmer opp grundig før trening kan bidra til å unngå bursitt og senebetennelse. Strekke sener og muskler, slik at de er helt bøyd og varm før og etter trening for å unngå å rive av sener og muskler.

Vanligste plutselige utbruddet Allergi hos barn

Sniffles, kan en hoste og rennende nese ikke være tegn på forkjølelse hos barn, men heller allergier. Barn reagerer mer enn voksne til allergener fordi barns kropper og immunforsvar er fortsatt i utvikling. Det overlater barna åpne for flere muligheter for en plutselig innsettende allergi. Allergi er ikke alltid uunngåelig, men de lar seg behandle. Når de er identifisert, allergi er lett å forebygge og behandle.

Eksem

Eksem er vanlig hos barn under 2. Babyer og små barn både kan ha eksem typisk i ansiktet, armer eller ben uten noen åpenbar grunn. Eksem er en allergisk reaksjon som vises på huden som et kløende, rødt utslett som sprer seg svært raskt. Det er ikke en allergisk reaksjon på en ting spesielt, bare en tilstand som kan overføres genetisk. Hvis et barn har en allergi mot noe spesielt, som melk, vil eksemet handle opp når barnet bruker melk.

Matallergi

Den vanligste plutselig innsettende matallergier hos barn er peanøtter, meieriprodukter og tomater. Det anbefales at ved innføring av disse matvarene for første gang, for å vente i to dager for å observere barnet ditt. Hvis det ikke er noen reaksjon, er det trygt å anta at hun er ikke allergisk mot en bestemt mat. Hvis hun er allergisk, vil hun vise tegn som elveblest, hevelse i ansikt eller tunge og overdreven hoste og nysing.

Airborne Allergi

Luftbårne allergi kan lett påvirke små barn. Partikler i luften som pollen, støv og dyr dander kan forårsake en allergisk reaksjon. Hvis du oppdager tegn til bivirkninger, kan det være lurt å ha barnet testet for å avgjøre hva som konkret er årsaken til reaksjonen. Luftfiltrering og en 24-timers barne antihistamin kan gi lindring og hindre en reaksjon.

Mold

Mold er en annen plutselig allergi hos barn. Mold ofte går ubemerket i husholdnings vegger og tepper. Mold er vanlig i hverdagen og bor i sengetøy, sofaer og tepper. Barn som er allergisk mot mold vil vise tegn til en allergisk reaksjon som elveblest, nysing eller utslett hver gang han kommer i kontakt med den. Hvis barnet ditt har en mold allergi, kan det hende du trenger å kjøpe spesielle tepper og en luftrensesystem for ditt hjem.

Fragrance

Barn med allergi kan vise tegn på en reaksjon på dufter i såper, sjampo og vaskemidler. Det første du bør gjøre hvis barnet ditt har en hudreaksjon er å slutte å bruke såpe på huden hennes og bytte til en duft-fri og dye-fri rengjøringsmiddel.

Compulsive spiseforstyrrelse hos barn

Compulsive spiseforstyrrelse hos barn

Det er en fedme-epidemien i USA og barn er ikke immune mot det. Fast food måltider som inneholder leker, fargerike godteri ved kassa og mindre enn ideelle skolemat bidrar alle til barn være overvektig. Men kan noen barn faktisk lider av tvangsmessig overspising som kompliseres av emosjonelle problemer. Holde barna på en sunn vekt krever å vite tegn og behandling for tvangsmessig overspising hos barn.

Definisjon

Tvangsmessig overspising, også kalt binge spiseforstyrrelse, er akkurat som det høres ut. Det er når en person spiser ukontrollert og ofte i store mengder. Mange ganger, er dette etterfulgt av overveldende følelser av skyld. Dette ligner på bulimi, bortsett tvangsmessig over-etere vanligvis ikke rense. Spiseforstyrrelser er generelt mer vanlig hos kvinner og jenter, men i tilfelle av tvangsmessig overspising, menn utgjør rundt førti prosent av tilfellene.

Symptomer

Tvangs over-eaters vanligvis sliter med vektøkning eller er overvektige. Du kan finne stashes av mat i ditt barns soverom at han eller hun skjuler fra deg. Se etter mat containere og wrappers i diskrete steder. Vanligvis de spiser usunn snacks som gjør at barnet føler bra midlertidig. De føler seg tvunget til å spise selv når de ikke er sultne i det hele tatt. Eldre barn og tenåringer kan uttrykke følelser av skyld etter å ha spist så mye.

Årsaker

Det er mange grunner til at et barn kan føle en trang til å overspise. Ofte ganger, kan foreldre feilaktig tror at deres barn er bare sulten hele tiden fordi han er økende. Selv barn som er midt i en vekstspurten trenger sunne godt balanserte måltider. Sjansene er, den fysiske spiseforstyrrelse har følelsesmessige røtter. Spiseforstyrrelser er ofte forårsaket av traumatiske hendelser som foreldrene skilles, seksuelle overgrep, mobbing, død og vold. Det kan ikke være før år senere at tvangsmessig overspising overflater. En spiseforstyrrelse er ikke alltid forårsaket av en enkelt traumatisk hendelse. Noen ganger kan det være et resultat av bygget opp stress, angst og andre vanskeligheter ved å være en gutt.

Diagnose

Familien din lege eller psykiater vil diagnostisere barnet ditt med en tvangsmessig overspising lidelse ved hjelp av standardiserte kriterier. Egenskaper inkluderer å spise mer mat i en sittende enn folk flest kunne konsumere, følelse av kontroll over sine spise, spise i hemmelighet, spise når ikke sulten, skyldfølelse og anger. Også, for å bli diagnostisert med lidelsen, den binges forekomme i minst to dager i uken i en periode på mer enn seks måneder.

Behandling

Legen vil vurdere barnets generelle helse og kan bestille spesifikke tester for å se etter problemer som ofte er forbundet med fedme. Foruten nærings-rådgivning, er det avgjørende at noen barn med en spiseforstyrrelse får psykologisk terapi. En kombinasjon av familieterapi og kognitiv-atferdsterapi kan være svært nyttig, som det vil bidra til å finne de følelsesmessige røttene til problemet og lære barnet og familien hvordan du kan endre negativ atferd. Ifølge National Institute of Health, er overspising ofte forbundet med depresjon, så noen barn kan ha nytte av antidepressiva.

Flytende medisiner for astma hos barn

Flytende medisiner for astma hos barn


Astma er en kronisk sykdom som kan påvirke funksjonen til lungene og begrense luftveiene, noe som gjør det vanskelig å puste. Av de 22 millioner mennesker i USA som er kjent for å ha astma, ca 6 millioner er barn. De medisiner som brukes for å lindre symptomene på astma kommer ofte i flytende form for barn.

Symptomer

De vanligste symptomene på astma er tungpustethet, hoste, pustevansker og åndenød. Disse symptomene kan komme plutselig, spesielt hos barn. Mange barn opplever symptomer under trening eller kan hoste om natten eller tidlig om morgenen.

Albuterol

Albuterol regnes som en rask lindring eller anfallsmedisin for dem som lider av astma. Albuterol kommer i en inhalert medisiner, som kan brukes i en forstøver eller i flytende form som kan tas oralt. Den flytende form kan ta lengre tid å lette astmasymptomer enn inhalasjon av medisinen.

Prelone

Prelone er et medikament som er gitt til barn i flytende form til å behandle betennelse som er assosiert med astma. Prelone er et steroid medisiner som er foreskrevet i tre til fem dager, ofte i forbindelse med albuterol.

Pedipred

Annen væske kortikosteroid ofte foreskrevet for barn er Pedipred. Dette fungerer på samme måte Prelone.

Betraktninger

Hvis barnet ditt er foreskrevet flytende astma medisiner bør du sjekke med legen din før du redusere eller øke dosen. Dette vil bidra til å unngå eventuelle bivirkninger.

Overspising lidelser hos barn

Barn med en overspising lidelse er å plassere seg på et høyere risiko for helsemessige komplikasjoner eller død fra diabetes og høyt blodtrykk. Hvis overflødig vekt ikke er adressert og tapt, kan disse barna dør i ung alder fra komplikasjoner.

Betydning

Overspising og / eller overspising er symptomatisk for psykiske problemer hos barnet, samt familie problemer. Barn spise for å fylle en "tomhet" inni seg selv eller til å håndtere negative følelser selv når de ikke er fysisk sulten.

Funksjoner

Barn søke mat som belønning for noe de har oppnådd; de skjuler, snike eller hamstre mat. For å bli diagnostisert med en spiseforstyrrelse, symptomene må være til stede i mer enn tre måneder.

Identifikasjon

Bulimia nervosa er definert som atferd av bingeing (overspising) og sletting (tvunget oppkast å rense kroppen for konsumert mat). En overspising lidelse er overspising uten renselse. Se lenke i Resources.

Funksjon

Barn med en overspising lidelse prøver å ta depresjon eller følelsen av utilstrekkelighet i seg selv. Dette blir en syklus, siden de også har et negativt kroppsbilde på grunn av sin overvekt, og de overspiser for å forholde seg til det bildet.

Advarsel

På grunn av økningen i fedme hos barn, er dette et betydelig helseproblem. Barn blir diagnostisert med diabetes, høyt blodtrykk og kolesterol, samt astma ved tidligere tider på grunn av sin overvekt.

Depressiv lidelse INA hos barn

Depressiv lidelse INA hos barn


Depressiv lidelse ikke annet er spesifisert (NOS) er en psykisk helsetilstand som kan oppstå hos barn og voksne. Diagnosen stilles når symptomene er til stede, men oppfyller ikke kriteriene for andre stemningslidelser som for eksempel alvorlig depresjon eller dystymi. Depressiv forstyrrelse NOS kan behandles med veiledning og medikamenter, avhengig av alvorlighetsgraden av symptomer. Å snakke med en helsepersonell kan hjelpe med å etablere en behandlingsplan for tilstanden.

Følelsesmessig forstyrrelse

Følelsen trist eller irritabel er en bekymring med barn som er diagnostisert med depressiv lidelse NOS. Barn kan bli observert av foreldre, lærere eller andre omsorgspersoner som deprimert når de vises trukket tilbake, uttrykke liten interesse for ting og ikke smile eller le så ofte som andre barn.

Dårlig konsentrasjon

Å være ute av stand til å fokusere eller tenke klart er en annen indikator på depressive lidelser hos barn. Barn kan ha problemer med å ivareta oppgaver og følge gjennom med prosjekter.

Søvnproblemer

Sover for lite eller for mye kan tyde på et problem med depresjon. Barn kan klage over vanskeligheter med å sovne, hyppig oppvåkning midt på natten, eller problemer med å få opp om morgenen. Energi kan bli påvirket, noe som resulterer i apati og lavt aktivitetsnivå.

Endringer i vekt og appetitt

Overspising eller tap av matlyst er symptomer på depresjon. Plutselig vektøkning eller tap kan også signalisere en depressiv lidelse. Dette kan skyldes tap av ønske om å spise eller spiser for mye i et forsøk på å trøste seg selv.

Atferdsendringer

Oppdage endringer i atferd som plutselig trekke seg fra jevnaldrende, sosiale aktiviteter eller skoleprestasjoner kan bidra til å identifisere depressive lidelser hos barn. Barn kan også handle ut i sinne eller trass når følelsen deprimert.

Beslag og panikkanfall hos barn

Beslag og panikkanfall hos barn


Dine kjære, spesielt barna, er viktige for deg. Tilstander og lidelser som forårsaker kramper og panikkanfall i dine barn kan være skremmende og forvirrende.

Hva er et anfall?

Ifølge National Institutes of Health, er et anfall et symptom på en forstyrrelse i hjernen som involverer plutselige, unormal elektrisk aktivitet. Noen anfall forårsake kramper.

Hva er et panikkanfall?

Et panikkanfall er et symptom på panikklidelse som er "definert som en episode av intens frykt og uro», ifølge Center for Angst og relaterte lidelser ved Boston University. Fysiske og psykiske symptomer som svetting, tungpustethet og negative tanker ofte følger panikkanfall.

Hva er de forskjellige typene?

Det finnes mange typer anfall. De kan kategoriseres i to grupper: focal og generalisert. Focal anfall oppstå i en bestemt del av hjernen. Generaliserte anfall skje på begge sider av hjernen.

Det er ikke forskjellige typer av panikkanfall, bare forskjellige symptomer. Det er ikke vanlig for små barn å få disse angrepene; ungdom eller voksne er de hyppigste lider.

Hva er årsakene?

Anfall kan være forårsaket av ulike medisiner, feber, hodeskader og sykdommer.

Panikkanfall har ikke noen offisiell årsak, men er ofte arvelig. Andre årsaker til panikkanfall hos barn omfatter svært stressende situasjoner som dødsfall, karakterer, eller tap av vennskap.

Hva er behandlingen?

Behandling for beslagene er avhengig av årsaken, men vanligvis medisinering kan undertrykke problemet.

I panikkanfall, det er forskjellige behandlinger, for eksempel kognitiv atferdsterapi og eksponeringsterapi, som kan være nyttig.

Slik Spot Symptomer på forgiftning hos barn

Slik Spot Symptomer på forgiftning hos barn


Barn vil, av natur, utforske verden rundt dem. For yngre barn er dette ofte betyr å sette ting i munnen, mens for eldre barn kan det bety å prøve å lage vitenskap eksperimenter med hva ingredienser kan bli funnet. Hver av disse scenariene bærer en høy risiko for utilsiktet forgiftning, symptomene som alle foreldre bør være i stand til å oppdage og behandle på riktig måte. Les videre for å lære mer om hvordan du kan oppdage symptomene på forgiftning hos barn.

Slik Spot Symptomer på forgiftning hos barn

Spot Symptomer på forgiftning hos barn

1 spot tegn på kjemisk forgiftning på barnets hud og klær. Uvanlig hudutslett eller forbrenninger vedlagt tilhørende tårer, hull eller flekker på et barns klær kan tyde på at han har vært i kontakt med giftige husholdning kjemikalier. Fjern øyeblikkelig de berørte klær og skyll huden hans med varmt vann i minst 15 minutter før du kontakter ditt lokale giftkontrollsenter.

Legg merke til merkelige lukter på barnets pust, spesielt hvis hun har vært ute av syne i et par minutter, eller hvis hun har uvanlige merker rundt munnen hennes. Det kan tyde på at hun har kommet inn og svelges noen type giftig væske eller spist bær eller blader av en giftig plante.

Se for plutselig tretthet eller slapphet, da disse er symptomer på mange forskjellige typer forgiftning. Karbonmonoksid-forgiftning, spesielt, forårsaker tretthet, svimmelhet og hodepine. Siden karbonmonoksid er en vanskelig å oppdage, luktfri gass som kan lekke sakte over tid, er det viktig ikke å avvise disse symptomene selv om de er gradvis og vedvarende.

Be om en blodprøve for å sjekke nivåer av bly i barnets blod. Symptomene på blyforgiftning er irreversible og noen ganger etterligne de av ADHD. Barn som bor eller har bodd i boliger bygget før 1979 og er stille problemer med hukommelse, motoriske ferdigheter og beslutningsprosesser skal være testet for blyforgiftning før en endelig diagnose for ADHD er gjort.

Suspect inntak forgiftning hvis barnet ditt har problemer med å puste, halssmerter, oppkast og uforklarlig innholdsrik siklende. Se deg rundt i området for å se om du kan oppdage eventuelle åpne eller tomme beholdere som kan indikere hva barnet svelging.

Treat forgiftning hos barn

Fjern giftige stoffet fra ditt barns rekkevidde, og har ham spytte det ut hvis han ikke har svelget det ennå. Med små barn må du kanskje med makt fjerne stoffet ved å bruke to fingre for å øse den ut av munnen.

Ring redning troppen umiddelbart hvis barnet ditt har problemer med å puste, er bevisstløs, ser ut til å være å ha kramper eller har svelget eller vært i kontakt med et ukjent stoff.

Ring Giftinformasjonssentralen for instruksjoner om hvordan å motvirke forgiftning hvis du vet hva barnet ditt har kommet i kontakt med, og synes ikke å være i umiddelbar medisinsk fare. Ikke prøv å gjøre henne spy mindre annet er spesifikt til, siden noen etsende gift kan føre til ytterligere skade på vei opp igjen.

Hint

  • Hold alltid tallene for giftkontrollsenter og redning troppen på et lett tilgjengelig sted og sørge for at ungdommer vet hvor du finner dem.
  • Forlat aldri husholdning kjemikalier eller medisiner på et sted hvor barn kan komme til dem. Hvis mulig, holde disse stoffene i et låst skap.

Hva skyldes Leg Cramps hos barn?

En muskelkrampe eller krampe kan defineres som en ufrivillig og plutselig muskelkontraksjon. Vanligvis er disse typer muskelkramper er erfarne i bena (kjent som en "Charley hest"). Slike leggkramper er generelt observert hos barn. Selv om den eksakte årsaken til en etappe krampe ikke er kjent, er det noen faktorer som kan være delvis ansvarlig for leggkramper.

Fatigue

Muskeltretthet kan føre til leggkramper hos barn. Slitne og overarbeidede muskler kan stivne og leggkramper kan føre til.

Trene

Musklene trenger tid til å hvile og samle krefter. Derfor overdreven trening eller lek kan også føre til leggkramper hos barn. Barn trenger å varme opp og kjøle ned før og etter sine øvelser for å unngå dette.

Elektrolyttforstyrrelser

Elektrolyttforstyrrelser kan også føre til leggkramper hos barn. Dette kan kontrolleres ved regelmessig inntak av kalsium og magnesium. Grønn bladgrønnsaker er også nyttige i å forbedre mineralbalansen i kroppen.

Dehydrering

Mangel på vann kan forårsake problemer i transport av næringsstoffer over cellene og muskler. Det kan også føre til en tilgang av melkesyre bygget opp i cellene, noe som kan forårsake kramper.

Fedme

Fedme kan være en av de viktigste årsakene til leggkramper hos barn. Fedme fører til muskeltretthet på grunn av den ekstra vekt.

Sykdom

Leggkramper kan også være en indikasjon på alvorlige problemer som leukemi og andre sykdommer. Se en lege hvis barnet opplever unormalt smertefulle eller kroniske leggkramper.

Hva er symptomene på dehydrering hos barn?

Barn som er opptatt med å kjøre rundt og spille, som har diaré eller oppkast, eller som er utsatt for ekstreme temperaturer kan lett bli dehydrert. Symptomer på dehydrering hos barn kan ikke bli merkbar før tilstanden blir alvorlig, og hvis ikke raskt behandlet, kan dehydrering være livstruende. Se opp for hud og nevrologiske endringer.

Thirst

Tørste er den vanligste og tidligste symptom på dehydrering hos spedbarn, barn og voksne. Dette kan være ekstreme i tilfeller av alvorlig dehydrering.

Tørrhet

Tørrhet i munnen, en mangel på tårer i øynene når du gråter eller blinkende og tørrhet i nesen er tidlige symptomer på dehydrering hos barn.

Mangel på Urinering

Mild dehydrering hos barnet ditt kan føre til mindre hyppig vannlating. Hvis urinen er mørk gul eller oransje farget, eller barnet ditt slutter å tisse, disse er symptomer på alvorlig dehydrering.

Hudforandringer

Hvis barnets hud blir innskrumpet eller ikke sprette tilbake, eller hvis barnet ditt ikke svetter tross varme temperaturer, disse er alvorlige symptomer på dehydrering som krever umiddelbar medisinsk behandling.

Mood Endringer

Dehydrering kan føre til plutselige humørsvingninger hos barn, som irritabilitet, fussiness og gråt. Hvis barnet ditt blir forvirret eller delirisk, dette er et medisinsk nødstilfelle.

Svakhet

Barn kan bli svak, svimmel eller svak fra dehydrering, på grunn av et farlig fall i blodtrykket, noe som kan være livstruende.

Hva er symptomene på stress hos barn?

Stress hos barn kan være forårsaket av familieproblemer hjemme, faglig og gruppepress, visse medisinske tilstander og personlighetsfaktorer som høy egen forventninger. Symptomene på stress hos barnet ditt er mulig å behandle med endringer i inn-og medisinsk behandling, og symptomene kan utvikle seg sakte over tid eller plutselig, avhengig av årsaken. Ifølge Mayo Clinic og American Academy of Pediatrics, symptomene på stress hos barn inkluderer humør og atferdsendringer.

Pain

Barnet kan klage over hyppige smerter som hodepine, magesmerter eller andre smerter i hele kroppen, som kan være forårsaket av stress og kan resultere i hyppige fravær fra skolen.

Tilbaketrekking

Stress kan føre til at barnet å trekke seg fra deltakelse i familie, sport og skoleaktiviteter og kan resultere i en dårlig faglig eller sportslige prestasjoner.

Mood Endringer

Humørsvingninger som irritabilitet, blir lett frustrert, sint eller lei eller ulydig foreldre og lærerveiledningen er symptomer på stress hos barn.

Fysiske endringer

En ellers uforklarlig gevinst eller tap av vekt, en tilbakevending til sengevæting og plukke på huden eller trekke håret er fysiske endringer hos barn som kan være forårsaket av stress.

Betraktninger

Symptomene på stress i barnet ditt kan ikke være opplagt, og du kan ikke anerkjenne dem som en alvorlig tilstand. Hvis venstre uløst, stress kan føre til alvorlige helsemessige komplikasjoner.

Forebygging / løsning

Hvis du begynner å legge merke til symptomer på stress hos barnet ditt, snakker med barnet, skoleledere og profesjonelle rådgivere kan hjelpe barnet ditt behandle symptomer på stress på en produktiv måte.

Hva er farene ved fedme hos barn?

Andelen av overvektige barn i USA er stadig økende. Ifølge American Academy of Child and Adolescent Psychiatry, mellom 16 og 33 prosent av barn og unge er overvektige. Fedme kan føre til alvorlige helseproblemer for barn og sette dem i fare for alvorlige livslang medisinske sykdommer og tilstander.

Beskrivelse

Starter i en alder av 2 år gammel, leger analysere et barns vekt for å finne ut om han er innenfor en sunn rekkevidde. Leger bruker Body Mass Index (BMI) og sjekk høyde og vekt målinger for å tilnærme mengden kroppsfett et barn har. Barn og unge med en BMI over 95-persentilen regnes som overvektige.

Årsaker

Dårlig kosthold og mangel på fysisk aktivitet i stor grad tilskrive fedme hos barn. I dag, barn regelmessig spiser hurtigmat som er høy i fett innhold, og tilbringer mye av fritiden foran TV eller spiller dataspill. Barn som ikke får regelmessig mosjon. Noen ganger, kan fedme være knyttet til slike medisinske tilstander som endokrine problemer og genetiske syndromer.

Farene

God fysisk helse er i stor fare når et barn er overvektige. Overvektige barn er i fare for å bli diagnostisert med type 2 diabetes, høyt blodtrykk, bein og felles problemer, og høyt kolesterol. Kardiovaskulære problemer i barndommen kan vokse seg til alvorlige medisinske problemer som voksne, som hjertesykdommer, hjertesvikt og hjerneslag. Mentalt, risikoen er stor, også. Overvektige barn kan oppleve lav selvfølelse, utvikle usunne rutiner som anorexia nervosa og bulimi, og lider av depresjon og rusmisbruk.

Diagnose

Helsepersonell er opplært til å diagnostisere fedme hos barn. Under rutineundersøkelser, vil helsepersonell vurdere et barns vekt gjennom bruk av BMI og og en BMI "vekstskjema" for å avgjøre om et barn faller i undervektig, normal vekt, overvekt eller fedme rekkevidde. Hvis fedme ikke skyldes en helsetilstand, vil legen arbeide med foreldre og barn til å senke vekten og redusere fett gjennom riktig kosthold og regelmessig mosjon.

Forebygging

Vekt problemer kan ikke være raskt løst. Den beste måten å miste og administrere vekt er ved å leve en sunn livsstil med regelmessig trening på minst 30 minutter per dag. I tillegg bør omsorgspersoner ikke tilby søt mat som en del av et belønningssystem for god oppførsel. Barn bør ikke knytte oppfører godt med usunn mat. På den annen side, ikke fjerner alle søtsaker fra et barns kosthold heller. Det kan føre til overspising av mat med høyt sukker når du er borte fra huset.

Advarsel

Crash dietter og slankepiller kan true veksten og anbefales ikke for barn av helsepersonell. Vekttap bør skje gradvis. Leger skal overvåke noen vekt management program for barn.

Pankreatitt symptomer hos barn

Pankreatitt symptomer hos barn

Pankreatitt er en tilstand som oppstår når bukspyttkjertelen blir betent. Bukspyttkjertelen er et organ i kroppen som frigjør enzymer som brukes i fordøyelsen. Det er også ansvarlig for å regulere glukose i blodet ved å utskille glukagon og insulin hormoner. Betennelse i bukspyttkjertelen forårsaker fordøyelsesenzymer til å angripe bukspyttkjertelen. Ifølge National Institutes of Health, er pankreatitt sjelden hos barn. De barna som utvikler pankreatitt vanligvis gjør som følge av en arvelig tilstand eller traume til kroppens mageregionen.

Akutt pankreatitt

Akutt pankreatitt kommer på raskt og sterkt. Akutt pankreatitt er vanligvis utløst av gallestener, men kan også oppstå på grunn av en infeksjon, tumor, medisin eller annen form for skade på mageregionen. Akutt pankreatitt krever rask legehjelp. Med riktig behandling, vil akutt pankreatitt vanligvis gå bort uten varige effekter. Det er imidlertid mulig for akutt pankreatitt å resultere i dehydrering, indre blødninger, lavt blodtrykk eller svikt i nyrene, lungene eller hjertet. I tillegg kan akutt pankreatitt endre seg til kronisk pankreatitt, med skade alvorlig nok til å forårsake arrdannelse.

Akutt pankreatitt Symptomer

Smerte kan plutselig begynne i øvre mageregionen og stråle ut til ryggen. Smertene kan vare i noen dager, og er ofte verre etter å ha spist. Buken kan også vises hovne og være øm å ta på. Andre symptomer kan være feber, oppkast, kvalme og en rask puls.

Kronisk pankreatitt

Kronisk pankreatitt er en pågående bukspyttkjertelen betennelsestilstand som vanligvis forverres over tid. Vanligvis bare personer fra 30 til 40 år gamle har kronisk pankreatitt. Det er imidlertid mulig for yngre individer å ha kronisk pankreatitt dersom betingelsen er arvelig eller forårsaket av noen type traumer til mageregionen. Også barn med cystisk fibrose har en økt risiko for å utvikle kronisk pankreatitt. Barn med arvelig pankreatitt har vanligvis forbigående episoder av diaré og magesmerter som varer dager om gangen i løpet av mange år.

Symptomer på kronisk pankreatitt

Noen barn med kronisk bukspyttkjertelen kan oppleve smerte i øvre mageregionen, mens andre ikke kan oppleve noen smerter i det hele tatt. De som har smerter vil sannsynligvis føle smerte i ryggen området, samt og smertene kan bli verre etter å ha spist. Andre symptomer på kronisk pankreatitt er diaré, oljeaktig avføring, oppkast, kvalme og vekttap.

Behandling

Akutt pankreatitt er vanligvis behandles med intravenøse væsker, samt antibiotika og smertestillende medikamenter. I noen tilfeller kan operasjon være nødvendig. Kronisk pankreatitt er behandlet med intravenøs væske og smertestillende medikamenter i tillegg. Men det også er behandlet med en lav-fett diett og enzym kosttilskudd. Kirurgi kan være nødvendig å fjerne alvorlig skadde deler av bukspyttkjertelen.

Hva er behandlingen for acid reflux hos barn?

Acid reflux påvirker om lag 7 millioner barn i USA, ifølge Pediatric and Adolescent gastroøsofageal refluks Association. Mens de fleste babyer vokser ut av det, noen fortsetter å lide ubehag. Behandling er tilgjengelig for å hjelpe kontroll syre reflux i disse tilfellene. Kontrollere acid reflux er nøkkelen til å hindre langsiktige skader.

Identifikasjon

Pediatrisk gastroøsofagal reflukssykdom, eller sure oppstøt, kan være vanskelig å diagnostisere hos spedbarn og yngre barn. Noen vanlige symptomer, derimot, er smerter, irritabilitet, konstant eller plutselig gråt ofte referert til som kolikk, hyppige spytter opp eller oppkast, oppkast eller spytter opp mer enn en time etter å ha spist, ikke vokser ut spytter-up scenen, og nektet mat eller akseptere bare noen få biter selv om sultne, dårlig søvn vaner, hyppig våkne, "våt burp" eller "våte hikke" lyder og dårlig ånde. Eldre barn kan også klage over en brennende følelse i brystet, en sår hals eller en kontinuerlig urolig mage følelse.

Posisjonering

En av nøklene til å håndtere acid reflux hos barn er å holde hodet hevet, ikke bare når du spiser, men også når du sover. Dette gjør at musklene i spiserøret for å slappe av og minsker ubehag.

Diet

Unngå sterkt krydret, fet og høy syre matvarer kan bidra til å holde barn med acid reflux komfortabel. Disse matvarer er mer sannsynlig å irritere magen og spiserøret. Å spise hyppigere, kan mindre måltider også hjelpe.

Medisiner

Acid blokkere, motilitet legemidler (også kjent som prokinetiske medisiner), syre dempere, antacida og barrierer kan hjelpe. Finne den effektive stoffet kan være et spørsmål om prøving og feiling.

Kirurgi

For alvorlige tilfeller kan kirurgi bli anbefalt å ta en del av magens fundus og bruke den til å stramme den nedre esophageal sphincter å gjøre det lukkes skikkelig.

Symptomer på multippel sklerose hos barn

Fra 2 prosent til 5 prosent av pasienter med multippel sklerose er diagnostisert før alder 16, i henhold til de Forente Spinal Association, men forskere mener forekomsten er høyere. Barn med multippel sklerose kan ha mange symptomer avhengig av hvilken del av det sentrale nervesystem påvirkes.

Vision Forstyrrelser

En plutselig tap av syn eller redusert syn i enten øyet er et tegn på multippel sklerose hos barn. I tillegg kan øyeproblemer som dobbelt syn, smerte med øyebevegelser, ukontrollerte øyebevegelser og vanskeligheter med å se farge forekomme.

Generell bevegelse

Barn med multippel sklerose kan være klønete eller svak, og har vanskeligheter med å gå eller opprettholde balanse. De kan ha episoder med svimmelhet i tillegg.

Fatigue

The United Spinal Association bemerker også om lag 40 prosent av barn og unge diagnostisert med multippel sklerose rapport tretthet som en primær symptom, definert som fysisk tretthet og mangel på energi.

Muskel og nerve Symptomer

Prikking og nummenhet i armer og ben er vanlig, og barnet kan oppleve muskelstivhet eller muskelspasmer. Kramper kan forstyrre søvnen. Tremors også forekomme, mest merkbart når barnet fyller for et objekt eller forsøker andre målrettede bevegelser med armene og hendene.

Tale

Unormale tale mønstre er relativt vanlig hos MS tilfeller som begynner i barndommen. Barnet kan snakke i en stakkato-aktig monotone, ved hjelp av eksplosive konsonanter. Hun kan også utilsiktet bruke varierende grad av loudness.

Kognitiv svikt

Noen barn med multippel sklerose har kognitive funksjonshemninger fører til oppmerksomhet og konsentrasjonsvansker, samt problemer med hukommelsen. Dette kan føre til vanskeligheter i skoleprestasjoner.

Magesmerter hos barn

Magesmerter hos barn

Magesmerter hos barn er en vanlig tilstand adressert av barneleger, men diagnostisere årsakene til en "vondt i magen" kan mange ganger vise seg å være en utfordring. Mulige årsaker til magesmerter hos barn kan være banale årsaker som gass, overspising eller stress til mer alvorlige årsaker som et magevirus og selv livstruende årsaker som en blindtarmbetennelse. Overall, magesmerter hos barn forbedrer vanligvis innen 24 timer og er lett behandles hjemme.

Årsaker

Magesmerter hos barn kan være et resultat av en bakteriell eller viral infeksjon i magen, inkludert felles mage influensa. Smerte kan også være et resultat av mat-relaterte problemer som for eksempel matforgiftning eller matallergier. Barn kan også ha forspist eller opplever overdreven gassproduksjon på grunn av den type mat spist. Alvorlige årsaker til magesmerter kan omfatte forgiftning fra inntak av giftige stoffer som såpe eller rengjøringsmidler eller mulig overdose på vitaminer eller medisiner. Hvis barnet opplever kroniske magesmerter, kan han ha oppstått en underliggende medisinsk tilstand som en blindtarmbetennelse eller diabetes.

Testing

Hvis barnet opplever kronisk, konsistente magesmerter, vil barnelege vurdere barnet ditt for mulige underliggende medisinske tilstander og komplikasjoner. Barnet ditt er sannsynlig å gjennomgå en grundig medisinsk evaluering som kan omfatte en rektal undersøkelse for å teste for tilstedeværelse av blødning. Avføringsprøver kan tas for å teste for tilstedeværelse av blod, bakterier og parasitter, og urinprøver kan bli tatt for å analysere for kulturer og urinanalyse. Din barnelege kan også kreve bildebehandlingstestprosedyrer som ultralydundersøkelser, røntgen og CAT skanninger av mageregionen. Videre undersøkelse og evaluering fra en pediatrisk gastroenterolog kan være nødvendig å finne årsaken til barnets magesmerter.

Hjem Behandling

Den beste hjem behandling for et barn å oppleve magesmerter er nok hvile til smerten har gitt seg. Prøv å gi barnet ditt en varmepute å hvile med, som kan hjelpe barnet ditt slappe av og lindre noe av smerten. Oppmuntre barnet til å drikke rikelig med væske for å hindre dehydrering. Hvis barnet ditt ikke er i stand til å holde væsker ned, prøve å gi henne ett femtinitti gram av væske hvert 20. minutt, eller prøve å gi henne is chips eller terninger å suge på. Hvis barnet ditt har magesmerter ledsaget av diaré, unngå å gi henne tungt brus, sportsdrikker, juice eller kaffe, som kan ytterligere irritere diaré symptomer. I stedet tilbyr henne ginger ale, en varm suppe buljong eller rehydrering væsker som Pedialyte. Hvis barnet ditt er i stand til å spise fast føde, holde henne diett blid ved å tilby ris, kjeks, ristet brød, bananer og applesauce.

Profesjonell behandling

Barn som har magesmerter som krever medisinsk vurdering vil bli behandlet av deres barnelege eller en gastroenterolog, ifølge testresultater. Mulig behandling kan inkludere retninger for omfattende hjem hvile og en økning i væsker, sammen med et tørt diett eller muligens sykehusinnleggelse og kirurgi for alvorlige komplikasjoner som følge av magesmerter.

Betraktninger

Diaré som følger alvorlige magesmerter vanligvis indikerer en virusinfeksjon og vil trolig vare i minst 72 timer. Se barnelege umiddelbart hvis barnet opplever magesmerter og oppkast som varer lenger enn 24 timer. Magesmerter med feber indikerer ikke nødvendigvis et alvorlig problem, men bør overvåkes nøye.

Adderall hos barn

Adderall er en amfetamin brukes til å behandle oppmerksomhet-Deficit / Hyperactivity Disorder (ADHD) og narkolepsi (ukontrollerbar søvn). Det virker på sentralnervesystemet for å hjelpe barn øke oppmerksomhet og redusere impulsivitet. Kliniske studier utført av Shire, Inc. i 2004 viser sin effektivitet i disse områdene. Men siden denne medisinen er et sentralstimulerende og et føderalt kontrollert stoff, det bør brukes med forsiktighet.

Advarsel

Adderall har ført til plutselig død hos barn med hjerteproblemer og hjertefeil. Ring barnelege umiddelbart hvis barnet opplever brystsmerter, kortpustethet eller besvimelser.

Andre alvorlige bivirkninger

Barn har opplevd psykotiske symptomer som å høre stemmer eller anfall av paranoia mens du tar Adderall. Noen pasienter blir manisk; andre blir aggressive eller fiendtlige. Denne medisinen kan føre til anfall, spesielt hos barn som har hatt anfall i det siste. Endringer i synet og tåkesyn er også rapportert. I likhet med andre sentralstimulerende midler, kan Adderall også påvirke veksten.

Betraktninger

Barn med hjerteproblemer, høyt blodtrykk eller en overaktiv skjoldbruskkjertel bør ikke ta Aderrall. Denne medisinen bør ikke tas av barn med glaukom eller av barn som er ekstremt anspent eller engstelig eller som har hatt negative reaksjoner på andre sentralstimulerende medisiner. Det anbefales ikke for barn under 3 år gammel og har ikke blitt testet på barn under 6 år. Adderall kan forsterke allerede eksisterende tics og rykninger og forverre psykotiske symptomer. Denne medisinen kan føre til misbruk og avhengighet.

Vanlige bivirkninger

Noen barn har hodepine eller mageproblemer mens du tar Adderall. Noen erfaring svimmelhet, nedsatt appetitt og vekttap. Andre bivirkninger kan være humørsvingninger, nervøsitet, tørr munn og en raskere enn normal puls. Denne medisinen kan påvirke barnets evne til å kjøre bil eller utføre andre aktiviteter.

Dosering

I de fleste tilfeller vil legen forskrive en daglig dose på 2,5 mg for 3-til 5-åringer og 5 mg for barn fra 6 år og eldre. Dosen økes hver uke inntil den ønskede effekt oppnås. Barn trenger sjelden mer enn 40 mg per dag. Tabletter tas to eller tre ganger daglig med mindre legen foreskriver Adderall XR. Denne kapsel er tatt bare en gang om morgenen frigjør deretter medisin i løpet av dagen. Den vanlige startdosen for Adderall XR er 10 mg. Hvis barnet ikke kan svelge kapselen, dryss kapsel innholdet over en skje med eplesaus. Barnet bør svelge applesauce uten å tygge.

Overdose

Hvis barnet ditt skjelver eller glir inn i koma, søke øyeblikkelig hjelp. Dette er varsels tegn på en stor overdose, og det kan være dødelig. Symptomer på moderat overdose inkluderer magekramper, diaré, oppkast, høy feber, hallusinasjoner, forvirring, panikk, skjelvinger, rastløshet, rask pust og uregelmessig hjerterytme. Få akutt behandling umiddelbart hvis du mistenker en overdose.

Nevropati hos barn

Nevropati er definert som nerve (nevro) smerte (opathy). Ofte forbundet med visse sykdommer, kan det manifestere seg likt i både unge og gamle. Dens symptomer ofte tilstede som brennende smerte langs nervebaner, som oftest i føttene og leggene, men også påvirke andre nervebaner i hele kroppen.

Perifer nevropati

Den vanligste komplikasjonen av type I diabetes er perifer neuropati. Ofte funnet i unge insulinavhengige individer, perifer neuropati forårsaker smerte, svie og delvis tap av følelse i beina, hovedsakelig i føtter og ben, men også sprer seg til hender og armer som sykdommen utvikler seg. Tidlig behandling og kontroll av blodsukkeret er et sentralt element i å forebygge perifer neuropati.

Optikusneuropati

En sjelden komplikasjon av Lyme sykdom, kan optisk nevropati forårsake delvis eller totalt synstap på grunn av betennelse i synsnerven eller intrakranielt trykk. Den angriper både unge og gamle, men det er mer risiko for komplikasjoner hos yngre pasienter. Optikusneuropati i Lyme sykdom manifesterer seg vanligvis som hodepine, vanligvis bakhodelappen, men kan stråle til området rundt øynene kjent som banene. Etter hvert som sykdommen utvikler seg, kan intrakranielt trykk kan øke synsforstyrrelser vises og synstap kan forekomme.

Auditiv nevropati

En av de minst vanlige typer hørselstap, i auditiv nevropati, lydene inn i det indre øret som normalt, men er ikke transporteres riktig av hørselsnerven. Denne typen hørselstap ofte rammer barn født med nedsatt oksygennivå, eller som har høye bilirubin nivåer kort tid etter fødselen. Auditiv nevropati skjer også når det er en infeksjon med kusma eller det kan være medfødt. Barn med auditiv nevropati vil dra mye mer fra et cochlea-implantat enn ved bruk av høreapparater.

Diabetisk autonom nevropati

En viktig komplikasjon av diabetes, kliniske manifestasjoner av diabetisk autonom nevropati vanligvis ikke skje før flere år etter utbruddet av diabetes. Vanligvis påvises hos asymptomatiske barn, er det forbundet med svært alvorlige komplikasjoner, som for eksempel hjerte-dysfunksjon. Tidlig behandling og stabilisering er avgjørende for å hindre tidlig opptreden av diabetisk autonom neuropati.

Metabolsk nevropati

Ekstremt sjelden hos barn, oppstår metabolsk nevropati hovedsakelig med arvelige sykdommer og mitokondrielle sykdommer. Metabolsk nevropati manifesterer seg som prikking, nummenhet og alvorlig skyting nerve smerte som vanligvis er verre om natten. Mødre av barn med denne sykdommen ofte rapporterer symptomer som ligner på rastløse ben syndrom i deres spedbarn. Metabolsk nevropati kan forårsake skade på både store og små nervefibre. Hjerte-engasjement kan føre til plutselig død.

Nocturnal hoste hos barn

En hoste er en vanlig foreteelse hos barn, og indikerer en irritasjon i luftveiene. Årsaken kan blant annet luftveissykdommer, allergier, astma og miljømessige irritanter, for eksempel tobakksrøyk og insektmidler. Noen ganger kan en dagtid hosten blir verre om natten; andre hoster bare skje om natten. Fordi en nattlig hoste kan være symptomatisk for en alvorlig sykdom, er en nøyaktig diagnose viktig.

Forkjølelse og allergi

Et barn med en kald vanligvis har overflødig slim i nesegangene og bihulene. Om natten, kan slimet renne ned i halsen, utløser en hoste. Ifølge Dr. Greene, en professor og barnelege, forkjølelse er den vanligste årsaken til nattlig hoste hos barn. Allergier kan også utløse nighttime hoste, da de kan forårsake samme oppbygging av slim.

Behandling

For nattlig hoste på grunn av forkjølelse eller allergi, American Academy of Pediatrics (AAP) råder gi et barn ekstra væske i løpet av dagen og legge fuktighet til luften på kvelden med en kald-tåke vaporizer. Selv om mange hoste og allergi medisiner kan kjøpes over-the-counter, AAP advarer om at de varierer mye i sine ingredienser og effektivitet, slik at foreldrene bør alltid konsultere sin barnelege først før behandling av sine barn med noen medisiner.

Falsk krupp

Falsk krupp er en betennelse i de øvre luftveiene som smalner luftveiene rett under stemmebåndene. Den er preget av en særegen hoste som ligner en barking segl. The AAP sier at det er mer vanlig i vintermånedene, og det meste rammer barn mellom seks måneder og tre år gammel.

The AAP skiller mellom to typer Kryss: krampaktig og virale. Falsk krupp, vanligvis forårsaket av en lett øvre luftveisinfeksjon, kommer vanligvis plutselig om natten. Viral krupp utvikler seg fra en mer alvorlig virusinfeksjon i de øvre luftveiene. I tillegg til den tetningen-lignende bark, blir anstrengt pusting som innsnevrer luftveiene, og faren er at luftrøret vil fortsette å svelle så mye at barnet ikke lenger vil være i stand til å puste.

Behandling

Når et barn våkner med falsk krupp, ekspertene på AAP anbefaler å ha ham inhalerer varm, fuktig luft i 15 til 20 minutter. Steam kan også hjelpe et barn med viral krupp føler seg bedre, men det er ikke så effektiv som med falsk krupp. Uansett hvilken form for Falsk krupp foreldre mistenker deres barn har, sier AAP er det viktig å ringe barnelege umiddelbart å sørge for at flere inngrep ikke er nødvendig. Falsk krupp vanligvis forsvinner i løpet av et par netter.

Astma

Ifølge American Association Lung (ALA), astma, en sykdom hvor luftveiene innsnevre å forårsake pustevansker, er den ledende alvorlig kronisk sykdom blant barn. Mest vanlig i fem til 17-års-åringer, har det spesifikke triggere som kan inkludere trening, allergier, øvre luftveisinfeksjoner, kaldt vær og irritanter. En tilbakevendende nighttime hoste kan indikere astma, selv i fravær av andre klassiske symptomer på sykdommen, for eksempel tungpustethet eller kortpustethet.

Behandling

Eksperter ved Mayo Clinic råder foreldre til å ringe barnelege hvis barnet deres opplever en nattlig hoste som varer i mer enn noen få dager. (Hvis andre symptomer på astma er til stede, bør foreldrene søke råd før). Hvis astma er diagnostisert, sier AAP at barnet vil bli behandlet under nøye oppsyn av hans barnelege eller en spesialist for å administrere og kontrollere sykdommen.

Søvnforstyrrelser hos barn

Søvnforstyrrelser hos barn


Søvnmangel påvirker ikke bare voksne, men mange barn er ofre også. Foreldre til barn med søvnforstyrrelser vet alt for godt vanskelighetene involvert med å ha barn med kroniske søvnvansker. Læring årsakene til søvnforstyrrelser hos barn og mulige behandlinger kan bidra til å gjøre "sleep time" en fredelig tid for barnet i livet ditt.

Søvn Krav

Søvnbehovet varierer for barn avhengig av alder, ifølge University of Michigan Health System. Babyer opp til seks måneders alder vanligvis sove åtte til ti timer om natten med flere dagtid naps. Det er normalt for babyer ikke å sove gjennom natten. Søvnsykluser varierer fra lys til dyp søvn, og spedbarn sove lys mye av tiden. Awakening skjer vanligvis i løpet av lett søvn perioden. Et spedbarn går gjennom en søvnsyklus om hver time så hyppig oppvåkning er normalt.

Barn i skolealder krever normalt mellom ni og 12 timer med nattesøvn. Dette er ofte en alder når dårlige søvnvaner utvikle og starten av "sleep deprivation." Et barn uten søvnvansker kan sovne i løpet av 15 til 30 minutter; våkner lett på opphisselse; og holder seg i beredskap under våkne timer. Hvis barnet ditt klager over å bli gjort for å gå til sengs på et bestemt tidspunkt, kan du fortelle henne at du holder henne sengetid på denne timen fordi det er sunt for henne og du vil ha henne til å føle seg bra i løpet av dagtid timer.

Som barn modnes til preteen og tenårene, er det likevel viktig for ham å få den nødvendige mengden av søvn. Barn i denne alderen kreve rundt ni til ti timer med nattesøvn.

Varselskilt

Det er noen røde flagg som kan tyde på barnet ditt har søvnforstyrrelser. Har han sovner hver gang du kjører ham et sted i bilen? Har dere problemer med å vekke henne i morgen? Virker han altfor sliten, sint eller aggressiv? Har hun plutselig "crash" på noen netter mye tidligere enn forventet sengetid? Disse kan alle være tegn barnet opplever søvnforstyrrelser.

Insomnia

Hvis barnet ditt har problemer med å sovne eller forbli sovende, kan han lide av søvnløshet. Det kan vare noen dager eller uker, eller det kan være langsiktig. Problemer som kan føre til søvnløshet hos barn inkluderer kronisk smerte, stress eller mental angst.

Sleep Apnea

Snorking hos barn, som kan være forårsaket av kronisk tett nese eller forstørret adenoids eller mandlene, er ett symptom på søvnapné. Søvnapné betyr barnet ditt er å ha korte pauser i hennes pustemønster. Selv om dette er ofte ikke farlig, kan det føre til dårlig søvnkvalitet. Hvis barnet ditt ikke får søvnkvalitet, kan han dukke trøtt og sløv i løpet av dagen.

Night Terrors

En mer alvorlig søvnforstyrrelser hos barn er natteskrekk. Hvis barnet ditt er å ha natteskrekk, kan hun våken plutselig fra dvale skrek, gråt og ha en rask puls. Nattskrekk kan begynne hos barn rundt 18 måneders alder og vanligvis varer til ca alder 6. "Nattskrekk" må ikke forveksles med mareritt. Under en natt terror, er barnet fremdeles sover. Du bør prøve å ikke forstyrre ham og fjerne objekter i rommet han kan skade seg selv med.

Behandling

Flere metoder er tilgjengelige for å prøve å hjelpe barnet sove bedre. Legen din kan forskrive en søvn hjelpemiddel hvis søvnforstyrrelser er alvorlige. Før ute etter å medisinere barnet ditt til å hjelpe henne sove er det noen andre metoder du kan prøve.

Sove med barnet ditt kan trøste ham inntil hans søvnvansker har gått. Når du føler at det er på tide å "avvenne" barnet borte fra sengen, gjør ham til en pall ved siden av sengen så han er fortsatt nær deg under søvn tid. Så, gradvis flytte ham inn i sin egen seng i samme rom. Til slutt vil han være klar til å sove i sin egen seng på rommet sitt.

Hold en søvn dagbok over ditt barns søvnvaner for en stund. Se på henne søvnmønsteret, tid og lengde på søvn, hvor lang tid det tok henne å sovne og hvor mange ganger hun våknet i løpet av natten. Når du finner et etablert mønster, kan du være i stand til å finne en løsning.