Digidexo.com

fiskeolje mageproblemer

Reaksjon på fiskeolje tabletter

Reaksjon på fiskeolje tabletter


Selv om fiskeolje tabletter er en utmerket kilde til Omega-3 fettsyrer, ubehag etter å ha tatt dem kan fort ende anken av å bruke kosttilskudd.

Fisk Allergi

The Food and Drug Administration tyder på at de med fisk allergier unngå fiskeolje tabletter helt; hevelse, elveblest, pustevansker og urolig mage kan alle være et resultat av en allergisk reaksjon, som kan anafylaktisk sjokk, en farlig allergisk reaksjon utløses til tider av sjømat.

Gelatin Allergi

Sjeldne allergi til gelatinen i noen fiskeoljekapsler kan utløse bivirkninger. Designet for å beskytte innholdet i fiskeolje fra varme og fra spoiling, kan gelatin inspirere slike alvorlige symptomer som elveblest, lavt blodtrykk, en rennende nese og svimmelhet.

Kvalitet

Se etter høykvalitets fiske tabletter for å unngå giftstoffer eller mangel på antioksidanter, som kan tillate fettet i tabletter for å gå dårlig og forårsake mageproblemer! En høy standard sertifiseringsorgan er The International Fish Oil Standard (IFOS). Eller spør på apoteket for den beste fiskeolje tilgjengelig.

Effekten av Heat på Marine Fiskeoljer

Effekten av Heat på Marine Fiskeoljer


Fiskeoljer er sterkt umettede. Følgelig er de svært ustabile og begynner å oksidere umiddelbart ved ekstraksjon fra fisken. Eksponering for varme, metaller, oksygen og lys øker oksidasjonsprosessen, og kan føre til harskning og alvorlige helsemessige komplikasjoner.

Varme Effects

Fiskeoljer bør aldri være oppvarmet. Termisk oksydasjon øker, noe som fører til oljer for å harskne i en prosess som omdanner olje til skadelige lipidperoksider. Lipidperoksider utløse frie radikaler som spiser opp og nøytraliserer kroppens lagre av vitamin E og andre antioksidanter. De kan også skade fettcellemembraner, noe som ytterligere øker helsemessige farene.

Helse Komplikasjoner

Mange rapporterer milde bivirkninger av å ta sunne fiskeoljer. Disse vanlige symptomer inkluderer raping, fishy pust, diaré og mageproblemer. Blodfortynnende og blåmerker er sekundære bivirkninger ofte sett i de som forbruker en høyere enn gjennomsnittlig dose av fiskeoljer.

Imidlertid forbruker oksydert (harske) fiskeoljer kan øke risikoen for meget alvorlige problemer, som for eksempel aterosklerose, blodpropper, kreft og andre degenerative sykdommer.

Anbefalinger

Cold bremser oksidasjon. Kjølefiskeoljekapsler er avgjørende. Fiskeolje kapsler bør oppbevares i mørk brun glass for å redusere eksponering for lys. Velg fiskeolje merker som inneholder vitamin E for å hindre oksidering og harskning. Og, til slutt, aldri innta harskt fiskeoljer.

Helse Issues og bivirkninger fra fiskeolje

Helse Issues og bivirkninger fra fiskeolje


Noen mennesker tar fiskeoljekapsler for å øke sitt inntak av Omega-3 fettsyrer. Ifølge Mayo Clinic, et økt inntak av Omega-3 gir fordeler som å senke triglyserider og redusere risikoen for hjerteinfarkt, farlige unormal hjerterytme, slag og død hos personer med kjent kardiovaskulær sykdom. Men disse kapslene har bivirkninger som kan føre til helseproblemer som økt blødning, magesyke og en fishy lukt.

Gastrointestinale problemer

Fiskeoljekapsler kan forårsake magesmerter, halsbrann, sure oppstøt, økt raping og diaré. Hvis du allerede har mageproblemer som acid reflux eller irritabel tarm syndrom, er det mer sannsynlig å oppleve ubehagelige bivirkninger. Disse bivirkningene er mer utbredt ved høyere doser av fiskeolje. Du kan være i stand til å minimere disse symptomene ved å starte med en lav dose og ta kapsler til måltidene.

Luftveisproblemer

Fiskeoljekapsler kan forårsake øvre luftveisinfeksjoner og hevelse i luftveiene og nesegangene. Disse bivirkningene er ikke funnet hos alle pasienter.

Blødningsrisiko

Omega-3 fettsyrer kan øke risikoen for blødning. Større doser av fiskeolje kan øke risikoen for hemoragisk slag, neseblødning og blod i urinen. Disse kapslene redusere blodplate-aggregering og forlenge blødningstiden, øker risikoen for komplikasjoner ved blødning.

Blood Sugar

Fiskeoljekapsler øke fastende blodsukkernivået hos pasienter med type 2 diabetes. Imidlertid tyder vitenskapelige bevis på at dette ikke medfører langsiktige bivirkninger. Hvis du lider av type 2 diabetes bør du sjekke med legen din før du tar fiskeoljekapsler.

Bivirkninger av Omega-3 fiskeolje tabletter

Omega-3 fiskeolje piller fremme hjertet helse, hukommelse og konsentrasjon og bedre generell fysisk helse. Mens Omega-3 er svært gunstig, kan for mye av en god ting være dårlig.

Betraktninger

Som i 2009, er det ingen FDA-anbefales hensiktsmessig daglig dose av fiskeolje tabletter. FDA gjør forsiktighet folk til ikke å forbruke mer enn 3000 mg fiskeolje per dag.

Piller

Hvert merke av Omega-3 fiskeolje vil ha en annen mengde Omega-3 i sine kapsler. Høykvalitets fiskeoljer vil være tryggest og gir færrest bivirkninger, så finne et merke som bruker kvikksølv fisk og unngå billige merkevarer som sier "marine lipider" på plateselskapet.

Blood bivirkninger

Tar for mye Omega-3 kan ha negative bivirkninger for folk med lavt blodtrykk, siden fiskeolje fungerer som en blodet tynnere. For mye Omega-3 kan også hemme kroppens naturlige blodkoaguleringsevne og forårsake neseblod, slag eller blodig urin.

Gastrointestinale bivirkninger

Noen brukere rapporterer mageproblemer og fishy smaker burps ved bruk av Omega-3. Disse kan være knyttet til doseringsnivåer. Alle brukere bør begynne med en tablett av Omega-3 fiskeolje per dag og øke hvis det er nødvendig.

Allergener

Personer med fisk allergi bør unngå Omega-3 tabletter i form av fiskeolje siden de kan få allergiske reaksjoner. Det er vegetariske Omega-3 tabletter som vil være trygt for disse personene.

Fiskeolje Informasjon Positivt og ulemper

Fiskeolje Informasjon Positivt og ulemper


Fiskeolje kosttilskudd inneholder store mengder omega-3 fettsyrer. Disse fettsyrene er viktig for mennesker, men kan ikke lages naturlig i kroppen. For å gjøre fiskeolje kosttilskudd, er fettvev hentet fra fisk som laks, sild, makrell og torsk.

Blood Pressure

Fiskeolje kan brukes til å redusere høyt blodtrykk nivåer, men forbruker uriktig, høye doser av fiskeolje kan føre til ytterligere helseproblemer som blødning. Konsulter lege for å få informasjon om riktig dose for kroppen din.

Toksisitet

Langvarig bruk av fiskeolje kosttilskudd kan bygge opp giftige nivåer av vitamin A, E og D i kroppen. Kvinner som ønsker å få barn bør ta lavere doser av fiskeolje for å hindre graviditet komplikasjoner knyttet til denne risikoen.

Kolesterol

Personer med en historie med høye kolesterolverdier kan bruke fiskeolje for å redusere low-density lipoprotein kolesterol, som er den type kolesterol som kan forårsake helsemessige komplikasjoner ved høye nivåer.

Mageproblemer

Fiskeolje kan forårsake tarmproblemer som diaré, halsbrann, magesmerter, sure oppstøt, og andre relaterte problemer. Hvis noen av disse symptomene foreligge når du tar fiskeolje kosttilskudd, redusere dosen eller slutte å ta fiskeolje kosttilskudd.

Allergier

Alle med en sjømat allergi er sannsynlig å oppleve de samme allergiske komplikasjoner med fiskeolje. Personer med slike allergier bør være forsiktig eller unngå å ta fiskeolje kosttilskudd.

Fakta om fiskeolje for barn

Fiskeolje er et populært supplement for barn, siden det er en utmerket kilde til omega-3 fettsyrene DHA og EPA. Disse forbindelsene kan støtte den generelle helse og utvikling av barn i alle aldre.

Helse Fordeler

Fiskeolje kan bidra til å oppmuntre hjernens utvikling hos småbarn, og det kan hindre felles læring og atferdsforstyrrelser. Fiskeolje støtter også helsen til hjertet, immunforsvaret og huden, ifølge National Institutes of Health.

Kid-Friendly Supplements

De fleste barn vil ikke ta ren fiskeolje. Men omega-3 kosttilskudd er tilgjengelig i form av gummies, sjokolade og flavored tygge kapslene, som de fleste barn vil ta ivrig.

Dosering

Et barn mellom 1 og 3 bør ta 200 mg fiskeolje hver dag. Barn mellom 4 og 8 bør ha 400 mg per dag, og barn mellom 9 og 13 bør ha 800 mg daglig.

Bivirkninger

Fishy burps eller reflux er de vanligste bivirkningene forbundet med fiskeolje kosttilskudd. Alvorlige bivirkninger er sjeldne, men foreldre bør alltid konsultere en lege før du gir noen supplement til et barn med en medisinsk tilstand.

Unngå Toxicity

Kommersielle kosttilskudd inneholder sjelden påvisbare nivåer av miljøgifter som kvikksølv, men foreldre kan unngå dette potensielle problemet ved å kjøpe fra en pålitelig selskap som tilbyr tredjeparts testing av sine produkter.

Mageproblemer i Kids

I barndommen, vil de fleste barna utvikle noen form for mageproblemer. Alle foreldre er kjent med et barns klage av en buk verke eller en urolig mage. Det fører ofte foreldre å bekymre deg og anta det verre. Generelt kan disse gastrointestinale plager bare være enkle tilfeller av dårlig fordøyelse, halsbrann eller forstoppelse. Imidlertid er det en utfordring for de fleste foreldre å gjenkjenne symptomer på de ulike mageproblemer som kan påvirke barna.

Gastroenteritt / Diaré

Gastroenteritt, også kalt magen influensa, er en mageinfeksjon som er vanlig i barn. Forårsaket av en viral eller bakteriell infeksjon av tarmkanalen, kan magen influensa forårsake diaré og noen ganger oppkast hos spedbarn og barn. Gastroenteritt kan være en alvorlig tilstand hos barn når det fører til dehydrering. Det kan tømme kroppen for væsker og mineraler.

Virale eller bakterielle infeksjoner er ikke den eneste årsak til diaré hos barn. Andre faktorer som kan føre til diaré inkluderer matforgiftning, irritabel tarm syndrom, parasitter og malabsorpsjon problemer på grunn av visse medisinske plager (se Resource avsnitt).

Når barn har et alvorlig tilfelle av diaré eller oppkast, bør foreldrene gi dem rehydrering løsninger for å unngå dehydrering. Ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer, bør foreldrene oppsøke lege hvis et barn har symptomer som inkluderer diaré som vedvarer i mer enn tre dager, høy feber og blod i avføringen (se Resource avsnitt).

Forstoppelse

Forstoppelse er definert som sjelden avføring (tre eller færre i uken) ledsaget av anstreng eller bestått av hard avføring. Hos barn er forstoppelse kan forekomme når de ikke drikker nok væske eller ikke spiser nok fiber. Når forstoppelse er alvorlig, kan et barn trenger et klyster.

I babyer, kan forstoppelse utvikle seg når morsmelk eller morsmelkerstatning er erstattet av kumelk. Likeledes, bytte et barn fra babymat til fast føde kan også føre til denne tilstanden. Å behandle forstoppelse problemer hos barn, leger anbefaler diett endringer som omfatter rikelig med væske, frukt, grønnsaker og mat med fiber.

GERD

Gastroøsofageal reflukssykdom eller Gerd er en tilstand der mat og syre flytte tilbake opp fra magesekken til spiserøret. Den raping opp eller spytter opp at de fleste spedbarn gjøre etter fôring er normalt og de vanligvis vokser denne tendensen. Men når denne tilstanden vedvarer, kan GERD symptomer føre til komplikasjoner som mateproblemer hos babyer. Hos spedbarn i alderen 1 år og eldre, symptomer på GERD er oppkast, vekttap og overdreven spytter opp. Hos eldre barn og tenåringer, er det viktigste symptomet av gastroøsofageal reflukssykdom halsbrann. Det kan ofte føre til komplikasjoner som øsofagitt og pusteproblemer.

Blindtarmbetennelse

Blindtarmbetennelse er betennelse og infeksjon i vedlegg. Vedlegget er en liten organ som er koblet til tykktarmen. Noen tegn på en infisert vedlegg er smerter som starter i nærheten av navlen og flytter til høyre side av magen, kvalme, lavgradig feber og hevelse i magen.

Generelt, er blindtarmbetennelse vanligere hos barn i skolealder og unge voksne. Imidlertid kan alle i alle aldre får blindtarmbetennelse. En infisert vedlegg som brudd kan føre til komplikasjoner. Blindtarmbetennelse er en medisinsk nødsituasjon som krever kirurgi.

Andre mageproblemer

Noen andre mageproblemer som kan påvirke barna er laktoseintoleranse og inflammatorisk tarmsykdom. Laktoseintoleranse er karakterisert av en person som ikke er i stand til å fordøye laktose, en type sukker som finnes i meieriprodukter. Babyer født med en sjelden tilstand som kalles primær laktasemangel kan lider av laktoseintoleranse. Laktasemangel resultater når cellene i tynntarmen er i stand til å produsere tilstrekkelige mengder av enzymet laktase. Babyer som mangler dette enzymet kan oppleve vekst problemer, diaré og oppkast. Barn kan også oppleve forbigående laktoseintoleranse, som kan være forårsaket av en infeksjon som rotavirus.

Inflammatorisk tarmsykdom (IBD) er den generelle betegnelsen som brukes for sykdommer som forårsaker tarmbetennelser. Ulcerøs kolitt og Crohns sykdom er de to vanligste typene av IBD. Selv om IBD påvirker hovedsakelig folk i alderen 15 og 30, kan små barn ha denne sykdommen. Symptomene på IBD kan inkludere diaré, vekst problemer, vekttap og magesmerter. Inflammatorisk tarmsykdom kan noen ganger være vanskelig å diagnostisere, og kan føre til andre helseproblemer.

Fiskeolje Fordeler for Kids

Fordi fisken er spist av mindre enn 10 prosent av den amerikanske befolkningen som helhet, og er enda mindre sannsynlig å bli spist av barn, fiskeolje kosttilskudd er en god kilde til omega-3 fettsyrer som kan være mangler fra kostholdet. Disse næringsstoffene har mange fordeler for barn for både fysisk og psykisk helse.

Om dokosaheksaensyre

DHA er en av de viktigste fettsyrer som finnes i menneskelig hjernevev og er rikt på morsmelk. Studier viser at barn som er ammet har mer utviklet mental funksjon og forbedret visuell funksjon enn babyer som er formel-matet av produkter som ikke inneholder DHA.

Attention Deficit / Hyperactivity Disorder (ADD eller ADHD)

Studier har funnet at barn med ADHD er kronisk lav i omega-3 fettsyrer. En studie fra Göteborgs Universitet i Sverige funnet 50 prosent færre ADHD symptomer når barna tok en daglig dose av fiskeolje.

Forbedrer læring og øker test score

Selv som babyer, barn presterer bedre på standardiserte tester når de ble matet en kilde til DHA. I en britisk studie, studenter som tok fiskeolje scoret i gjennomsnitt 17,7 poeng høyere enn de som ikke gjorde det. Barn med lærevansker ble også hjulpet av fiskeolje kosttilskudd.

Forhindre Future Kronisk sykdom

Omega-3 fettsyrer kan bidra til å forebygge type 1 diabetes hos barn. En studie fra Norge fant at barn som fikk DHA som spedbarn hadde mindre sannsynlighet for å utvikle sukker misdannelser på grunn av holme autoimmunitet (cellene i bukspyttkjertelen som produserer insulin).

Eksem og allergi

Fiskeolje kan ha en positiv effekt på eksem, som er vanlig hos barn under 5. Personer som lider av eksem er ofte funnet å ha lave nivåer av omega-3 og kan være utsatt for å utvikle allergi og betennelser.

Sikkerhet for fiskeolje for barn

Det er ingen alvorlige bivirkninger fra fiskeolje tilskudd. Den vanligste er diaré. Så lenge barnet ikke er allergisk mot fisk, har blødningsforstyrrelser eller tar antikoagulerende medisiner, fiskeolje kosttilskudd er trolig et trygt kosttilskudd diett.

Hvordan gi barn Omega-3 fiskeolje

Noen av fordelene med fiskeolje omfatter forbedret kardiovaskulær helse, beskyttelse mot slag og hjerteinfarkt, bedre hjernefunksjon, mindre depresjon, forbedring av symptomene på ADHD, og ​​redusert bryst, colon og prostata kreft.

I tillegg er rapporter som viser fordelene for babyer, barn og gravide kvinnen. I en studie i 14 januar 2009-utgaven av Journal of American Medical Association, fant forskerne at å øke omega-3 fettsyrer i en kvinnelig preterm baby formel eller morsmelk styrket hjernefunksjon. Denne studien viste at disse premature kvinner tall økte med fem poeng på en mental utvikling test etter at omega-3 fettsyrer til kostholdet.

I en annen rapport i september 2007, Journal of American Medical Association (JAMA) fant at barn på et høyere risiko (genetiske faktorer) for diabetes "hadde opp til en 55 prosent redusert risiko for type 1 diabetes" hvis de hadde "mer omega -3S i sine dietter. "

Noen barn kan ha noe problem å ta en fiskeolje caplet, mens noen ikke kan være så samarbeidsvillig eller selv i stand til å svelge en caplet. Skjule fiskeolje i mat eller drikke, eller bruke en medisin sprøyte kan hjelpe barn få omega-3 fettsyrer de trenger.

Hvordan gi barn Omega-3 fiskeolje

•  Hjelp barnet plassere en fiskeolje caplet rett på baksiden av deres munn og begynnelsen av halsen. Be ham om å ta et glass vann og svelge pillen med vannet.

Åpne en fiskeolje caplet ved å kutte den åpen med en saks eller poking den med en nål for å avsløre den ene enden og klem ut innholdet på en skje for et barn som ikke kan svelge en caplet. Har barnet ditt svelge fiskeolje ved å plassere skjeen i munnen og ber ham om å svelge.

Fyll en medisin sprøyte med fiskeolje fra en av caplets hvis du ikke kan få barnet til å drikke olje fra en skje. Legge barnet på ryggen over fanget ditt. Vippe hodet slik han ser opp i taket. Åpne munnen, setter sprøyten og dispensere medisinen inn på baksiden av munnen hans, slik at den glir rett ned i halsen.

Tilsett fiskeolje til et næringsmiddel eller en drikk. Åpne en caplet og bland det inn i eplemos, yoghurt, salat dressing, iskrem eller noen andre kremet mat. Legg det til juice eller en frukt / yoghurt smoothie.

Hvordan få barna til å ta fiskeolje Omega 6

Omega-3 fettsyrer, ofte hentet fra fiskeolje, bidra til å forbedre humøret og redusere risikoen for flere krefttyper og hjertesykdom. Barn kan også ha nytte av å legge fiskeolje til kostholdet. I en 2007 pressemelding, Dr. Barry Sears, skaperen av Zone dietten, enige om at fiskeolje kan også beskytte barn fra å utvikle astma og allergi.

I tillegg har fiskeolje fått mest oppmerksomhet fra rollen den spiller i å hjelpe barn med lære og oppmerksomhet lidelser som dysleksi og ADHD (ADHD). Fiskeoljer bedre konsentrasjon og hjelpe med hjernens funksjon. En studie publisert i Nutrition Journal antyder at barn med ADHD nytte av tilskudd av fiskeoljer. Studien viste at barn forbruker åtte til 16 gram per dag av fiskeolje oppnådd åpenbare forbedringer i deres atferd som bestemmes av begge sine foreldre og psykiatere som jobbet med dem.

Mens fiskeolje er bra for barnet ditt, ikke fiskeolje ikke alltid smaker så godt. Du må kanskje eksperimentere med måter å få barnet til å ta fiskeolje.

Hvordan få barna til å ta fiskeolje Omega 6

•  Forklar fordelene av fiskeolje til barnet ditt på en måte han forstår. Fokusere på hvordan fiskeolje gjør kroppen vår sunn og holder oss fra å bli syk. En forståelse av hvorfor barnet bør ta fiskeolje kan berolige og oppmuntre ham.

•  Oppmuntre barnet til å prøve å svelge kapselen hel. Instruere ham å sette kapselen på baksiden av halsen, ta en drink av vann og svelge det.

Åpne en kapsel av fiskeolje ved poking den med en nål eller kutte den åpne med saks. Klem fiskeolje på en skje og be barnet å svelge den.

Sett fiskeolje fra kapselen i en medisin sprøyte. Be barnet ditt til å åpne munnen og lar deg slippe fiskeolje inn på baksiden av munnen hans.

Disguise fiskeoljen i en mat eller drikke. Forbered smoothies med yoghurt, frukt og appelsinjuice og tilsett fiskeolje før servering. Bland fiskeolje i maten du allerede serverer som salatdressing, eplemos eller pudding.

Gi barnet ditt en flavored alternativ til vanlig fiskeolje, som er tilgjengelig gjennom din lokale helse butikken eller nettbutikker. Et smakstilsatt fiskeolje tyggbar er ofte tilgjengelig. Pudding-lignende fiskeolje som kommer i en pakke slik at barnet kan presse innholdet direkte inn i munnen hans og fiskeolje gummies er også tilgjengelig, som er sjokolade omega trøfler.

Mageproblemer hos barn

Mageproblemer hos barn


De fleste barn klager over å ha magesmerter på ett eller annet tidspunkt. Disse smerter er vanligvis ikke alvorlig. Men noen ganger er de indikatorer på mer alvorlige mageproblemer som krever legehjelp.

Effekter

Barn med mageproblemer vil oppleve smerter, oppblåsthet, kvalme, diaré og gass.

Årsaker

Årsaker til mage problem spenner fra noe barnet spiste til mer alvorlige problemer som for eksempel infeksjoner, hodeskader og sår.

Identifikasjon

Å identifisere hva som forårsaker en barnets mage problem, vil en lege fullføre en fysisk eksamen og stille spørsmål for å finne ut hva hendelsene førte opp til magen problem. Legen vil ta blod og fullføre en urinalysis også.

Behandlinger

Behandlinger for mageproblemer hos barn varierer basert på den underliggende tilstand som forårsaker problemet. Noen behandlinger for mageproblemer hos barn er hvile, medisiner og væsker.

Advarsel

Noen mageproblemer hos barn er livstruende. Det er viktig å søke legehjelp umiddelbart dersom symptomene forverres eller vedvarer i mer enn noen få dager.

Mageproblemer hos spedbarn

Mageproblemer hos spedbarn er vanlig. De spenner fra mild til alvorlig. Hvis barnet ditt virker syk eller har blod i hennes avføring, se barnelege. Legen din kan hjelpe diagnostisere og behandle eventuelle mageproblemer.

Gass

Gass er forårsaket når barnet ditt svelger luft. Spedbarn vil være masete, og magen vil være vanskelig. Gass lettelse dråper kan hjelpe.

Diaré

Det kan være vanskelig å avgjøre om barnet ditt har diaré. Se etter en økning i antall skitne bleier sammen med en økning av vann i avføringen.

Reflux

Gastroøsofageal refluks oppstår i babyer når maten ryggen opp i spiserøret etter å ha spist. Spedbarn vil vanligvis ha dårlig vektøkning, irritabilitet etter å ha spist og noen ganger hyppig spytte opp.

Melkeallergi

Vanligvis med melkeallergi, vil blod dukke opp i babyens avføring, eller eksem vil vises på babyens hud. Du vil trenge å bytte formler eller eliminere melkeprodukter fra kosten din hvis du ammer.

Oppkast

Oppkast hos spedbarn er vanligvis forårsaket av gastroenteritt, som er et magevirus. Tilby dine spedbarn små mengder væske. Se etter tegn på dehydrering, som inkluderer færre våte bleier og gråter uten tårer.

Fordeler med Omega-3 fiskeolje for vekttap

Omega-3 fettsyrer er essensielle for menneskers helse. De spiller en avgjørende rolle i kroppens vekst og utvikling. De er også viktige for hjernens funksjon og bidra til å redusere risikofaktorene som er forbundet med hjertesykdom, kreft og leddgikt. Omega-3 fiskeolje kan også hjelpe til med vekttap.

Good Fat

Flerumettet fett er ansett gode fettstoffer og finnes i laks, makrell, sild og sardiner. De hjelpe til å redusere betennelser, forbedre immunforsvaret og beskytte mot hjertesykdom.

Betydning

Dietter supplert med omega-3 fiskeolje er sagt å øke mengden fett i kroppen brenner. Den har en positiv effekt på metabolismen og tillater mer fett som skal brukes til energi snarere enn bare lagres i kroppen.

Kilder

De beste kildene til omega-3 fiskeolje kommer fra fisk. På grunn av høye nivåer av kvikksølv som finnes i fisk på grunn av forurensning, spise fisk daglig anbefales ikke. Fiskeolje kosttilskudd er et godt alternativ, og er allment tilgjengelig på helsekostbutikker, vitamin butikker og dagligvarebutikker.

Fish Oil and Exercise

Når det kombineres med trening, stimulerer omega-3 fiskeolje enzymer som brenner fett. Med den ekstra oksygen fra trening, kroppens metabolske rate stiger og brenner mer fett og hjelpemidler i vekttap.

Lavere insulin nivåer

Fiskeolje har blitt hyllet som å senke insulinnivået. Høy insulin stimulerer fettlagring og en økning i kalori oppbevaring. Ved å senke insulinnivået og turtall stoffskiftet, er flere kalorier brent.

Løsning

Vekttap oppnås best når øvelsen er kombinert med fiskeolje forbruk. Bare 45 minutter med trening tre ganger i uken vil gi ønskede effekter.

Hvordan virker fiskeolje hjelpe til med vekttap?

Omega-3

Når fet fisk eller fiskeolje kosttilskudd er fortært, er det visse stoffer i dem som er tatt inn i kroppen. Den viktigste forbindelse som finnes i fiskeolje som hjelper mennesker i å miste vekt er kalt omega-3, som er en fettsyrekjede. I en studie gjennomført i Australia, det var effekten av denne kjeden av fettsyrer som ble testet for hos personer som forsøkte å brenne fett og gå ned i vekt.

Trening

For å oppnå virkelig fordelene ved å legge fiskeolje til dietten, har en person til regelmessig drive en slags moderat trening. I studien, de som tar fiskeolje gikk eller kjørte i 45 minutter, tre dager per uke. Den effekt som omega-3 har på kroppen er en overraskende enkel. Den sammensatte øker blodstrømmen til en persons musklene under trening. Dette gir mer energi, og gjør det enklere å utøve, i tillegg til å brenne en større mengde av fett samtidig utøvelse blir gjort.

Andre fordeler

Mens fiskeolje og omega-3 i det hjelper med vekttap, tallene er ikke svimlende. Men legger fiskeolje til en persons kosthold kan ha flere helsemessige fordeler som går utover vekttap og fettforbrenning. Fiskeolje er også godt for å opprettholde et sunt hjerte og blodstrøm (en del av det som gjør en person gå ned i vekt), så vel som å beskytte hjernen, å hjelpe og opprettholde huden felles helse. Så, selv om fett brenning av fiskeolje er knapt et blip på radaren, er det nok av andre, tungtveiende grunner til å legge fiskeolje til enhver diett.

Vekttap fordelene av fiskeolje

Vekttap fordelene av fiskeolje


Fiskeolje anses avgjørende i mange vekttap programmer. Det er et utdrag fra vev av fisk som makrell, tunfisk, laks og torsk. Det er en effektiv næringsstoff som består av to viktige fettsyrer, nemlig EPA og DHA. Disse fettsyrene beskytter kroppen mot sykdom som kreft, hjerteproblemer, osteoporose og andre tilknyttede helsefare. Men ta fiskeolje piller vil ikke resultere i umiddelbar, hurtig vekttap.

Trening

The American Journal of Clinical Nutrition tyder sier "at daglige doser av olje som inneholder omega-3 fettsyrer, kombinert med moderat trening som å gå i 45 minutter, kan resultere i betydelig vekttap".

Flyten av blod til muskler

En studie av University of South Australia antyder at "når den kombineres med en kalori-regnet diett og mosjon økt, kan effektene av fiskeolje på vekttap vise seg vesentlig. Det antas at omega-3 olje forbedrer blodstrømmen til musklene under trening og bidrar til å stimulere enzymer som transporterer fett til der det kan brukes opp for energi. "

Appetitt kontroll

Fiskeolje bidrar til å regulere hormonet leptin som er produsert av fettceller. Dette hormonet styrer mat cravings og i stedet forbrenner fettet lagres i fettvev. Den reduserer således matinntak, noe som vil bidra til å kontrollere vekten.

Forbedret Thermogeneis

Fiskeoljer har den unike egenskapen å øke thermogenesis (brenning av overflødig fett for å produsere varme), og dermed påskynde metabolismen ved litt økt kroppstemperatur. Det fører til økning i overkant kalori-brenning, noe som fører til mindre fett deponering og dermed vekttap.

Begrensninger

Fiskeolje har vesentlige helsemessige fordeler, men det er ikke magi. Det må være kombinert med riktig trening regimet og sunt kosthold. Det er ganske mye forskning på virkningen av fiskeolje i vekttap hos dyr, men forskning med hensyn til kroppsfett hos mennesker er ubetydelig.

Fiskeolje, Omega 3 og overgangsalder

Omega 3 fiskeolje har vist seg å ha mange helsefordeler. Disse fordeler for hjertet, kan hormonbalansen og humør være spesielt nyttig for kvinner i overgangsalderen. Faktisk, en studie i "The American Journal of Clinical Nutrition" gjennomført ved Université Laval sin medisinske fakultet faktisk bevist effektiviteten av omega 3 i behandling av noen av sine deltakernes menopausale symptomer.

Beskytt Heart & Bones

Menopausale kvinner har en økt risiko for hjertesykdom og osteoporose. Omega 3 kan senke triglyserider og LDL nivåer for å redusere det totale kolesterol. Det kan også senke blodtrykket og redusere sjansen for arytmier og aterosklerotisk plakk for en forbedret kardiovaskulær helse. På samme tid, senker omega 3 fiskeolje risiko for osteoporose, noe som svekker bein.

Balanse hormoner

De fettsyrer i fiskeoljen kan bidra til å regulere hormonbalansen av en menopausal kvinne. Med mer stabilitet i hormoner, mange av symptomene ubalansen hadde brakt videre - hetetokter, søvnforstyrrelser, vektøkning - kan forbedre. Hetetokter kan faktisk bli redusert med omega 3 fiskeolje så mye som antidepressiva eller hormoner gitt for det symptomet.

Forbedre Mood

Humørsvingninger og depresjon er ikke uvanlig for kvinner i overgangsalderen. Omega 3 fiskeolje har vist seg å hjelpe mot depresjon, men forskere ved Université Laval sin medisinske fakultet viste i sin studie at det betydelig hjulpet kvinner i overgangsalderen som hadde symptomer på mild depresjon og psykiske plager. (Alle som lider av alvorlig depresjon bør være under omsorg av en medisinsk faglig.)

Inntak

Det finnes en rekke matvarer som inneholder omega-3, med de største mengder i fisk. Det er også funnet i valnøtter, havregryn, soya og visse oljer (raps, raps). Linfrø har også omega-3, og er tilgjengelig innen olje-eller pulverform. Omega 3 fiskeolje kosttilskudd er tilgjengelig hvis den anbefalte mengden (to porsjoner per uke av fisk, ifølge American Heart Association) ikke kan forbrukes. Pass på å se etter kapsler som inneholder EPA og DHA.

Betraktninger

Forbruket av for mye fisk kan være farlig. Høye nivåer av kvikksølv og giftstoffer er funnet i hai, sverdfisk, grouper, tunfisk, laks og makrell så unngå å gå over de foreslåtte grenser. Omega 3 fiskeolje kan ha noen ubehagelige gastrointestinale bivirkninger, inkludert en fiskelukt når du oppstøt. Kosttilskudd bør også unngås ved de med fisk allergier. Selv friske kvinner bør ikke gå over den anbefalte dosen så omega 3 i overkant kan fremme blødning.

Lovaza fiskeolje for vekttap

Lovaza er en merkevare av resept fiskeolje brukes for å redusere meget høye nivåer av triglyserider (fett) i blodet og øke mengden av essensielle fettsyrer i blodet. Lovaza skiller seg fra andre fiskeoljer i at det undergår en renseprosess for å fjerne kvikksølv og andre giftstoffer som naturlig forekommer naturlig. Lovaza, kombinert med diett og mosjon, har vist seg å senke høye triglyseridnivåer, som kan hjelpe deg å nå overordnede helse mål. Men bare å ta en foreskrevne mengde Lovaza vil trolig ikke føre til at du mister vekt, da det ikke er ment som et vekttap supplement.

Slik fungerer det

Lovaza fungerer ved å senke nivået av triglyserider i blodet ditt. Triglyserider er en type fett som er lagret etter at kroppen bruker resten av kaloriene du spiser til energi. Alle har triglyserider, men noen mennesker har for mange. En rekke helsemessige problemer, slik som fedme og diabetes, kan føre til et meget høyt nivå av triglyserider. Lovaza kommer i kapselform, og er tatt daglig i enten enkle eller doble doser. Etter absorpsjon av kroppen, utgivelser Lovaza to omega-3 fettsyrer (EPA og DHA) som arbeidet ved å redusere leverens produksjon av dette fettet. Kombinert med diett og mosjon, tar Lovaza som foreskrevet kan hjelpe hjelpemiddel spørsmål knyttet til vekt, men er ikke ment som et vekttap agent. I løpet av Lovaza studier, folk som kombinert tar Lovaza med diett og mosjon senket sine triglyseridnivåer med 44,9 prosent.

Fordeler

Selv om mange merker av fiskeolje og fettsyretilskudd er tilgjengelig over disk, er Lovaza godkjent av Food and Drug Administration (FDA). Å være FDA godkjente midler som Lovaza har gått gjennom en betydelig mengde testing for å bevise effektivitet og sikkerhet. Dessuten er dette tillegget generelt godt tolerert blant brukerne, og har blitt renset for å fjerne giftstoffer som vanligvis finnes i andre fiskeolje kosttilskudd.

Ulemper

Lovaza er indisert for brukere som har et svært høyt nivå av triglyserider bare. Fiskeolje er tilgjengelig over disk, men dette renset formelen er bare tilgjengelig med en resept, som kan vise seg vanskelig for de uten helse eller resept forsikring for å oppnå. Den beste strategien er å snakke med legen din om kosthold, mosjon og vekttap. Deretter snakke med ham om Lovaza å finne ut om det kan bidra til å forbedre din generelle helse. Igjen, er Lovaza godkjent av FDA for å behandle svært høye triglyserider, men er ikke godkjent som et vekttap pille.

Fordeler med Omega 3 fiskeolje for overgangsalder

Fordeler med Omega 3 fiskeolje for overgangsalder


Menopause er en naturlig biologisk prosess hos kvinner, som betegner slutten av fruktbarhet og menstruasjon. De fleste kvinner bruker om lag en tredjedel av sitt liv i eller etter overgangsalderen. De hormonelle endringer i kroppen kan resultere i mild til alvorlige fysiske og følelsesmessige endringer i kvinnen, som hetetokter, humørsvingninger og høyere risiko for hjerte-og karsykdommer. Mens det er medisiner for overgangsalder symptomer, naturlig rettsmidler som omega-3 fettsyrer hjelpe så godt.

Redusere hetetokter

Hetetokter og nattesvette er vanlige hendelser i livet til en kvinner går gjennom overgangsalder, på grunn av svingninger i hormoner og redusere østrogen. Omega 3 fiskeolje kan bidra til å redusere hetetokter at kvinner i overgangsalderen erfaring, noe som kan skyldes reaksjoner med nevrotransmittere. Ifølge WomentoWomen.com, et team av italienske forskere i 2005 gjennomført testing som viste en "progressiv og meget signifikant reduksjon" i hetetokter fra vanlige doser av omega-3.

Reduser Symptomer på depresjon

Depresjon hos kvinner i overgangsalderen er også på grunn av varierende hormoner, samt en mental stigma at fruktbarheten er stans. Mens noen kvinner kan ønske denne endringen, andre synes det utløser depresjon. Å ha et regelmessig inntak av omega-3 fiskeolje kan beskytte kvinner fra depresjon symptomer med opp til 29 prosent, ifølge Journal of Affective Disorders.

Forebygge hjerte sykdom

Menopausale kvinner har en økt risiko for hjertesykdom og osteoporose, så det er viktig å beskytte hjertet og bein. Omega 3 fiskeolje kan senke kolesterolnivået, bedre blodtrykk, bedre blodsirkulasjon og styrke bein og ledd i en kvinnes kropp, ifølge University of Maryland Medical Institute. Fiskeolje beskytter hjertet og blodårer samt ved å redusere triglyseridnivåer. Kvinner over 40 spesielt trenger dette ekstra beskyttelse. For kvinner på konvensjonell hormonbehandling under eller etter overgangsalderen, tar omega-3 er svært gunstig, siden disse hormonene kan øke triglyserider betydelig.

Balansere hormon nivåer

Humørsvingninger dessverre går hånd i hånd med overgangsalderen på grunn av hormonvariasjoner. Omega-3 fiskeolje kan ikke bare balansere ut hormoner som forårsaker hetetokter og nattesvette, men også hormoner som kan føre til overgangsalderen vektøkning og humørsvingninger. Ta daglige tilskudd av disse omega-3 fettsyrer bidra til å regulere den hormonelle balansen for å skape en mer balansert sinn og kropp.

Redusere betennelse

Betennelse er en av hovedproblemene i overgangsalderen som kan føre til en rekke andre plager eller ubehagelige bivirkninger. Omega-3 fettsyrer i fiskeolje bidrar til å redusere betennelse og tørrhet, lettelser mange av problemene at menopause årsaker, for eksempel betent tannkjøtt, hovne føtter eller hender, vaginal tørrhet, tynning hud og hår, tørr hud, leddsmerter og tørre øyne.

Fiskeoljer for fettstoffskiftet

Fiskeoljer for fettstoffskiftet


Fiskeoljer, som er nyttige i behandlingen av en rekke lidelser, kan hjelpe til i vekt ved å øke fettstoffskiftet. Fiskeoljer inneholder en essensiell fettsyre som kalles omega-3. Omega-3 fettsyrer i fiskeolje har vært vist i kliniske tester for å øke fettstoffskiftet og redusere overflødig fett lagring med regelmessig og langvarig bruk.

Omega-3

Fiskeoljer inneholder omega-3 fettsyrer, som er flerumettet fett som stammer fra fiskeoljer. De anses ikke bare fordelaktig, men "essensielle" til kroppen. Kosttilskudd merket "essensielle" er de som er nødvendige for kroppens funksjon, men kan ikke produseres av kroppen selv. Det er tre hovedtyper av Omega-3 fettsyrer: alpha linolensyre (ALA), eikosapentaensyre (EPA) og dokosaheksaensyre (DHA). Alpha linolensyre finnes bare i vegetariske kilder til omega-3, og ikke i fiskeoljer.

Virkning på metabolismen

Omega-3-fettsyrer som oppnås fra fiskeoljer har blitt funnet å hemme dannelsen av fettceller og øke antallet av kalorier i kroppen vil bruke på en daglig basis. Dette er fordi Omega-3 fettsyrer reduserer insulinnivået, og dermed hindre overflødig fett lagring. Å ha for mye insulin utløser en reaksjon fra kroppen din som får den til å lagre så mye fett som mulig. Tester har konkludert med at fiskeoljer 'evne til å regulere kroppens insulinnivået øker fettforbrenningen og reduserer fettlagring, ifølge American Journal of Clinical Nutrition.

Kilder av fiskeolje

Fiskeolje og omega-3 kan bli funnet i forskjellige flytende og kapselformer. Men menneskeskapte kosttilskudd er ikke den eneste måten å få en tilstrekkelig tilførsel av fiskeolje hver dag. En enkel servering av fisk inneholder mer omega-3 fettsyrer enn en vanlig fiskeolje kapsel. Kaldt vann fisk som anses å inneholde betydelige mengder av DHA og EPA er torsk, kveite, sild, makrell, laks, sardiner, ørret og tunfisk. Det er anbefalt av FDA at en person bruker mindre enn 7 gram av fisk, herunder hermetikk, per uke.

Hva er hensikten med fiskeolje?

Hva er hensikten med fiskeolje?


Fiskeolje er hentet fra visse typer fet fisk som ansjos, sild, laks og makrell. Vitenskapelig forskning har vist at inntak av fiskeolje, enten ved å spise fisk eller ved å ta fiskeolje kosttilskudd, er gunstig. Vitenskapelig forskning har vist at fiskeolje bedrer hjerte helse og reduserer betennelse forårsaket av forhold som leddgikt.

Fordeler

Fiskeolje inneholder omega-3 fettsyrer dokosaheksaensyre (DHA) og eikosapentaensyre (EPA). Vitenskapelige studier har vist at disse omega-3 fettsyrer kan senke triglyseridnivåer og langsom oppbygging av plakk i arteriene. Studier har også vist at regelmessig inntak av fiskeolje kan redusere hvilepuls, lavere blodtrykk og forbedre funksjonen av blodkar. Dette kan forebygge hjerneslag og hjerteinfarkt. Fiskeolje er også en anti-inflammatorisk, og inntak av fiskeolje kan forbedre felles ømhet og stivhet til stede i tilstander slik som artritt.

Funksjon

Forskere er ikke sikker på nøyaktig hvordan forbruket av fiskeolje hjelper hjertet helse, men forskning har vist at den fungerer. Koblingen mellom inntak av fiskeolje og reduksjon av betennelse er klarere. Fiskeolje hemmer produksjonen av prostaglandiner, som er substanser i kroppen som kan føre til betennelse.

Typer

I tillegg til fiskeolje i fisk og i kapselform, er det også et vegetarisk alternativ: mat eller kosttilskudd som inneholder omega-3 fettsyren ALA. Imidlertid ALA har ikke vist seg å være fullt så potent som omega-3 fettsyrer som finnes i fiskeolje. ALA finnes i nøtter og mutter oljer, for eksempel engelsk valnøtter og linfrø olje.

Anbefalt dosering

The American Heart Association anbefaler at voksne spiser en 3-oz. servering av fisk to ganger ukentlig. Hvis fiskeolje ikke forbrukes gjennom kosten, råder American Heart Association at voksne som har hjertesykdom bør rådføre seg med sin lege om å ta fiskeoljekapsler. Det anbefales å ta mer enn 3 g fiskeolje per dag. Gravide eller ammende kvinner bør begrense sin fisk på grunn av mulig metylkvikksølv og PCB-forurensning. Det er ikke anbefalt at barn tar fiskeolje kosttilskudd.

Advarsler

Kosttilskudd kan være tryggere enn fisken, noe som kan være forurenset av metylkvikksølv. De fleste produsenter rense fiskeolje som brukes i kosttilskudd for å eliminere forurensning. Se etter USP symbol på kosttilskudd, noe som betyr at tillegget er verifisert for sikkerhet og renhet under et frivillig testing program. Høye doser av omega 3 fettsyrer kan forårsake blødninger. Fiskeolje kosttilskudd kan øke risikoen for blødning hvis tatt sammen med andre legemidler og kosttilskudd, inkludert men ikke begrenset til heparin, Plavix, ibuprofen og Ginkgo biloba.