Digidexo.com

urtete y kromosom

Hvilke funksjoner av humane celle Kromosomer?

Hvilke funksjoner av humane celle Kromosomer?

Ordet "kromosom" kommer fra det greske "chroma" (farge) og "soma" (kroppen). Mennesker har 46 kromosomer ordnet i 23 par. De fleste arter inneholder i gjennomsnitt mellom 10 og 50 totalt kromosomer, ifølge Science avklart. Atlantisk laks har totalt 58 kromosomer, hunder har 78, griser har 38 og storfe, 60, som er oppført av Colorado State University.

Genetiske kode Storage

Et kromosom er en cellestruktur som inneholder genetisk materiale som kreves av organismen for å vokse og utvikle seg. Hver kromosom består av et stort, kveilet molekyl som kalles DNA (deoksyribonukleinsyre). Når forskerne ser på kromosomene ved hjelp av mikroskop, kan de "se" disse coiled strukturer tydelig. Hver DNA-molekyl består av en kjede av enheter kalt våre "gener". Gener er seksjoner av DNA som koder for spesifikke proteiner, slik som enzymer og hormoner.

Kjønnsbestemmelse

En av de 23 parene av humane kromosomer er "kjønnshormonet." Den har ett X-kromosom og ett Y-kromosom hos menn av våre arter og to X-kromosomer hos kvinner. Kjønnet til et barn bestemmes av hvilken kromosom hannen går ned. Hvis han går ned et X-kromosom fra XY paret, vil barnet utvikle seg til en kvinne. Hvis han går ned sitt Y-kromosom, vil barnet utvikle seg til en mannlig.

Celledeling kontroll

Kromosomer sikre at celledeling ("mitose") skjer med hell. Når en ny celle er opprettet, for eksempel, er det overordnede cellens kromosomer som sikrer at dattercellene mottar all nødvendig informasjon nødvendig for å vokse og utvikle seg fullstendig. "Sentromerer" er de strukturer som sikrer at kromosomene flytte til de riktige stedene i cellene, forklarer Clare O'Connor i "Nature". Forstå lidelser som oppstår som følge av feil cellulær produksjon beviser hvor viktig kromosomene er til livet.

Protein vedlikehold og lagring

Proteiner er viktig for oss fordi de utfører mange varierte funksjoner i kroppen vår. For eksempel, de virker som enzymer i løpet av fordøyelsen, som hormoner som styrer de mønstre av vår livssyklus og som oksygenbærere inne i blodet. Kromosomer diktere sekvensen av alle proteiner dannet i kroppen ved å opprettholde rekkefølgen av DNA, og de kan også lagre proteiner i sin sammenrullede struktur. Det er disse DNA-bundne proteiner som bidrar til å pakke DNA fullstendig.

Mannlig infertilitet grunn Y-kromosom

Mannlig infertilitet grunn Y-kromosom


Mennesker har to kromosomer som bestemmer deres kjønn; Y og X. Hanner har en X og en Y-kromosom og kvinner har to X-er. Når Y-kromosomet er skadet, kan mannlig infertilitet forårsaket.

Historie

I 1995 forskere fra USA og Finland, fant en defekt i Y-kromosomet som var ansvarlig for ufruktbarhet hos menn.

Kan ikke gjøre Sperm

Ifølge en artikkel i Timesonline, "David Page, av Whitehead Institute for Biological Forskning ved Massachusetts Institute of Technology, som ledet forskningen, sa berørte enkeltpersoner varierer fra en mann uten sperm som er ellers frisk," til annen unormal sex syndromer.

Menn er sunne Ellers

I studien ble Y-kromosomet av 89 friske menn som ikke hadde noen sperm studert. De fant at 13 prosent av disse, ellers friske menn, manglet en del av Y-kromosom.

Azoospermi

Begrepet azoospermi er begrepet som brukes når en mann ikke er i stand til å skape noen sædceller i det hele tatt i er testiklene. Genene kritiske til sperm utvikling er på Y-kromosomet, det de er tapt, den resulterende mannlige embryo vil vokse til en mann som ikke er i stand til å lage sædceller.

Fordeler

Infertilitet, gjennom historien, har ofte blitt oppfattet som kvinnens problem. I de senere årene har flere studier blitt gjort for å forstå menn rolle i infertilitet. Før denne tid var det mange menn ikke forstår hvorfor de var infertile.

Urtete for blæreproblemer

Urtete for blæreproblemer


En blære infeksjon er en type urinveisinfeksjon (UVI) forårsaket av bakterier eller bakterier som har funnet veien inn i urinrøret og blæren. De er mye mer vanlig hos menn enn kvinner, muligens fordi kvinner har en mye kortere urinrør enn menn. Når oppdages tidlig, blære infeksjoner er ikke alvorlig og kan lett behandles.

Identifikasjon

Så hvordan vet du at du har en blære infeksjon? Et symptom er smerter eller svie ved vannlating. Du kan også ha trang til å urinere oftere enn vanlig eller merker en skyet utseende til din urin.
Tegn på alvorlig infeksjon inkluderer feber, frysninger, kvalme og oppkast. Hvis du føler smerte på den ene siden av ryggen, kan sykdommen ha slått til en nyre infeksjon og du bør oppsøke lege med en gang.

Løsning

Etter å diagnostisere sykdom gjennom en urinprøve, vil en lege vanligvis foreskrive en antibiotika for å behandle en blære infeksjon. Du trenger en resept på antibiotika, som kan produsere ubehagelige bivirkninger som kvalme. Imidlertid bør en alvorlig infeksjon behandles med antibiotika så snart som mulig. La en blære infeksjon gå ubehandlet kan føre til at infeksjonen å slå inn en nyre infeksjon, noe som kan føre til mye-mer-permanente helseproblemer.

Hjem Rettsmidler

I tillegg til antibiotika, kan grønn te bli brukt til å behandle en blære infeksjon. er det viktig å drikke masse av væske i de første 24 timer etter merke symptomene. Urte te har en naturlig rensing eiendom og kan bidra til å skylle bort bakterier i blæren.
Som et diuretikum, øker persille te hyppigheten av urinering, som også kan redusere bakterier. Goldenseal, solhatt og nesle te er også brukt til å behandle urinveisinfeksjon. Drikk en kopp flere ganger daglig for best resultat. Grønn te kan fremme en sunn blære generelt og kan bli brukt til å behandle eller forebygge inflammasjon i blæren og hyppig vannlating problemer.

Andre behandlinger

Andre naturlige kosttilskudd som brukes til behandling av blære infeksjon inkluderer tranebær, vitamin C og probiotika som acidophilus. Som persille te, tranebær en naturlig vanndrivende. Vitamin C øker surheten i urinen, noe som kan bidra til å drepe infeksjonen. Acidophilus, som er funnet i yoghurt og kan også tas i pilleform, virker som en naturlig antibiotika ved å hemme veksten av skadelige bakterier.

Forebygging

Mens noen mennesker er rett og slett mer utsatt for urinveisinfeksjon enn andre, det er ting som kan gjøres for å hindre smitte. Først, sørg for at du drikker rikelig med væske, særlig vann og sunn urtete. Unngå store mengder kaffe og brus. Sekund, praktisere god hygiene og slitasje løsere pustende materialer som bomull. Også, ikke forsinkelse å gå på do hvis du må da dette kan føre til en opphoping av bakterier.

Problemer med slanking urtete

Problemer med slanking urtete


"Slimming te" er ikke naturlig slanking, de er heller ikke bare teblader. Ordinære urtete som peppermynte, ingefær, eller kamille er laget av bløtlegging tørkede urter i varmt vann i noen minutter. Slimming te har noen ingrediens lagt for å oppfylle deres krav "eliminere kalorier og toksiner", krav som bør nøye analysert sammen med sine tilhørende ingredienser. Siden te er kalori gratis, er det umulig å få vekt mens du drikker dem.

Ubekreftede påstander

Hevder at te vil gi "rensing" eller "avgiftning" er laget av produsenten, men er støttet av noen. Faktisk, er gyldigheten av detox dietter kritisert av ernæring spaltist ved Mayo Clinic, siden nyrene og leveren er uavhengig effektiv på avhending av giftstoffer. Ingredienser som fungerer som diuretika eller appetittdempende midler kan rense ut din mage-tarmkanalen, men det betyr at deponering og ikke nødvendigvis rensing pågår. Noen produkter vil selv si * Disse påstandene har ikke blitt evaluert av FDA. Dette produktet er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom, "et klart faresignal at eventuelle krav om bedre helse ikke er godkjent.

Avføringsmidler

Avføringsmidler stimulere bevegelse i tykktarmen for å rense den ut, men påvirker ikke den tynntarmen. Siden absorpsjonen av kalorier, og i de fleste næringsstoffer skjer i tynntarmen, er ingen kalorier som kommer ut av kroppen når avføringsmidler anvendes. I stedet noen viktige næringsstoffer som vanligvis absorbert i tykktarmen sammen med noen avfallet blir utvist. Kronisk bruk av avføringsmidler kan føre til dehydrering, konstant diaré, besvimelse, magekramper og oppkast, men ikke konsekvent vekttap. Ifølge Mayo Clinic, kan konsekvent inntak av avføringsmidler også føre til avhengighet og nedsatt tarmfunksjon. Avføringsmidler som inngår i slanking te er oppført som lakserolje, Cascara, aloe, buckthorn, Senna og rabarbra rot.

Diruetics

Te vekttap ofte diuretika som en del av deres rensemekanisme, men metoden for diuretika er å rane kroppen av nødvendige fluider. Siden de fleste kroppssammensetning er vann, mister vann betyr midlertidig å miste vekt. Å miste vann vekt er ikke å miste fett vekt, så de pounds er lett gjenvunnet. Hvis diuretika brukes for mye, kan dehydrering, elektrolyttforstyrrelser og kalium mangler sende noen inn i alvorlige elektrolyttforstyrrelser. Som omtalt fra Remedy Health Media, kan elektrolyttbalansen føre til problemer med muskel koordinering, hjertefunksjon, væske absorpsjon og utskillelse, nervefunksjon, og konsentrasjon.

Appetitt suppresants

Noen teblader som er påståtte som slanking inkluderer ment appetittdempende, men forbrukerne bør ikke bli lurt til å tro at disse suppressants er magisk. Hoodia gordonii, kvann roten av de ordinære linfrø og peppermynte kan alle bli oppført på ingrediens paneler av slanking te. Styrken av de ledende suppressant, Hoodia, er fortsatt mye debattert mens kvann har ingen vitenskapelige bevis for å støtte den. Flax kan øke fylde ved svelging, en fordel som ikke er forutsatt når frøene bo i en te-pose. Lukten av peppermynte, sammen med lukten av grønt eple og banan, er en anerkjent appetitt suppressant - en fordel når man drikker tert te, men også når du tenner stearinlys.

Hvordan er Kromosomer Identifiserte når du gjør en Karyotype?

Hvordan er Kromosomer Identifiserte når du gjør en Karyotype?


Din karyotype viser antall og struktur av kromosomer. Hver kromosom består av to identiske DNA-tråder, som holdes sammen ved et innsnevret struktur kalt cent. Mennesker har 23 par kromosomer. Hvert par kan skilles fra hverandre basert på sin størrelse, plasseringen av cent, og dens reaksjon til fargestoffer eller fargede prober. Expert analyse av en karyotype kan avsløre om DNA var tapt, dupliseres, eller podet på feil kromosom.

Kromosom Struktur

Den struktur eller morfologi av et kromosom er definert av den totale størrelsen og posisjonen til cent, som klemmer fast kromosomet i to seksjoner kalt armer. Jo kortere arm kalles "p" for petite og lengre arm kalles "q". Kromosomer med en cent omtrent i midten, slik at p og q armene er tilsvarende størrelse, er klassifisert som metasenter. Hvis cent ligger noe utenfor sentrum, er kromosom klassifisert som submetacentric; og hvis cent er svært nær den ende av en arm, er kromosom klassifisert som acrocentric. Ved konvensjonen, når kromosomene er ordnet i en karyotype, er p arm alltid på topp.

Kromosomer er nummerert fra nettsted (kromosom 1) til minst (kromosom 22), med unntak av kjønnkromosomene, som er kalt X (hunn) og Y (hann). X-kromosomet er ganske stor, omtrent på størrelse med kromosom 7, mens Y er ganske liten, om størrelsen på kromosom 22.

Noen kromosomer er lett identifiseres etter størrelse og cent posisjon alene. For eksempel er det største kromosom 1, og det er metasenter, mens kromosom 2 er noe mindre, men sub-metasenter. Kromosomer 19 og 20 er små og metasenter, mens kromosomer 21 og 22 er enda mindre og acrocentric.

Giemsa banding

Giemsa farging er den tradisjonelle metoden for karyotyping DNA. Giemsa er et kjemikalie som flekker DNA mørkt i områder med stor med DNA-baser adenin og tymin og svakt i områder med stor med baser guanin og cytosin. Giemsa farging gir et mønster av vekslende lyse og mørke bånd (G-bånd) som er unik for hver kromosompar. For eksempel kromosom Y flekker lett på p arm og den øverste halvdelen av q arm, mens den nederste halvdelen av q arm flekker mørkt. Kromosom 19 flekker gåte bare i to tynne bånd, ett like over cent og andre rett under den. Imidlertid er de fleste av de G-båndmønstre er mer vanskelig å skille. Det kan ta en ekspert timer for å bestemme om alle de DNA er tilstede, og på egnede kromosomer.

Andre metoder

Nyere fremgangsmåter for identifisering av kromosomer som fisk (fluorescens in situ hybridisering) er avhengige av fargede DNA-prober som spesifikt binder seg til en bestemt kromosom. Disse fremgangsmåter forenkler identifisering av kromosomene, og de har skarpere oppløsning enn Giemsa farging.

Med spektral karyotyping (SKY), binder hvert kromosom et unikt sett med forskjellige fargede fluorescerende DNA-prober. Den blanding av forskjellige mengder av hver probe "malinger" hvert kromosom med en unik farge. Gitt et fargekodet nøkkel, alle kan raskt identifisere de 23 par kromosomer.

Hvilke funksjoner av kromosom 6p?

Hvilke funksjoner av kromosom 6p?


Mikroskopiske kromosomer innenfor hver av cellenes kjerner bestemme din genetiske makeup. Vanligvis, mennesker har 23 par eller 46 individuelle kromosomer. Rare kromosomfeil Support Group (Unique) forklarer at hvert kromosom har en cent eller innsnevring med en lang arm (q) og en kort arm (p) som slutter på cent eller senter. Når noen mangler petite (p) arm av kromosom 6, en sjelden kromosom tilstand - 6p sletting - oppstår enten terminalt (en pause) eller mellomrommene (to pauser). Begge pauser påvirke lignende fysiologiske og mentale funksjoner, selv om enkelte funksjon kan variere betydelig.

Kardiovaskulær funksjon

Eksperter forbinder både terminalen og interstitiell skjemaer med svekket hjertefunksjoner. The United States National Library of Medicine refererer spesifikt til bilyder og takykardi (rask puls). Hos spedbarn, kan alvorlige hjertesykdommer føre til nedsatt vekst og varig kortvoksthet. Hormon behandlinger, men kan anspore normal vekst.

Øyne, ører og nese

Sletting av denne kromosom påvirker også den fremre (fremre) del av øyet. Med en terminal sletting, vises øynene skrå, sett mye fra hverandre. I tillegg kan begge strykninger føre til en høy sannsynlighet for hørselsskader, selv døvhet. Andre kjennetegn inkluderer misdannelse og lav plassering av ørene. Nesen har også en nedre plasserings og en bredere bro.

Kognitiv utvikling

Begge slettinger kan føre til kognitive forsinkelser og moderat eller akutt læringsfunksjon, inkludert mental retardasjon. De fleste antar at mindre slettingen, jo mindre alvorlig svekkelse, men Rare kromosomfeil Support Group (Unique) har merket seg betydelig variabilitet og rapporter om at noen barn har normal kognitiv utvikling. Tilstanden rammer språkfunksjonen mer enn matematiske evner.

Tale Development

På grunn av problemer med hørsel og kognitive funksjoner, resulterer naturligvis en forsinkelse i kommunikasjonsferdigheter. På 2-3 år, barn med 6p sletting generelt begynner å snakke enkeltord. Dette forsinket utvikling påvirker sosial fungering og selvtillit. Ofte barn lærer å blande signering med tale for å kommunisere.

Motoriske funksjoner

Selv om størrelsen av slettingen påvirker ikke mobiliteten, alle barn med 6p sletting har forsinkelser med motor milepæler. På den ene ytterligheten, kan spedbarn oppleve hypotoni (nedsatt muskeltonus) i varierende grad. Noen krever en rullestol for utendørs turer mens andre nyter noen normal barndom normale aktiviteter. (Ref. 1)

Andre funksjoner

De med interstitiell slettinger kan oppleve problemer med nyrefunksjonen, felles forvridning og brokk. Noen vise andre fysiske funksjoner: ganespalte, forkortet halsen, eksem og misdannelser i hender eller føtter. Åpenbart ikke alle forholdene nødvendigvis manifesterer seg i personer med 6p sletting; individuelle fungering varierer betydelig.

Hva skjer hvis du har tre av kromosom 21?

Hva skjer hvis du har tre av kromosom 21?


Trisomy 21 eller Downs syndrom er en av de mest kjente genetiske sykdommer. Denne tilstanden gir fra hva genetikere kaller kromosom nondisjunksjon, når to kromosomer ikke klarer å skille under prosessen som gjør sperm og eggceller. Selv om Down syndrom fører en rekke helse-og utviklingsproblemer, gitt god medisinsk behandling er det ingen grunn til at mennesker med Down syndrom ikke kan nyte en lang, oppfylle liv.

Meiose

Menneske gonadene produsere sædceller og eggceller gjennom en prosess med celledeling kalles meiose. Meiose har to separate faser, meiose I og meiose II. Vanligvis sperm og eggceller har ett eksemplar av alle 23 kromosomer; hvis kromosom nondisjunksjon oppstår under enten fase, men det skaper en sædcelle eller eggcelle som har to kopier av en gitt kromosom i stedet for én. Når egget er befruktet (eller når dette sædcelle befrukter et egg), det vil skape en zygote som har tre kopier av et kromosom og to kopier av alle de andre. Hvis dette skjer med kromosom 21, er tilstanden kalles Down syndrom.

Effekter

Hvis barnet ditt har Downs syndrom, vil hun vanligvis har flatet ansiktstrekk og et lite hode på en kort hals. Øynene vil skrå oppover og ørene vil bli uvanlig formet. Mens barn med Down syndrom er ofte ikke forskjellig i størrelse fra andre babyer, de vokser sakte og barn med tilstanden er generelt kortere enn andre barn på samme alder. Personer med Down syndrom vanligvis viser mental retardasjon i mild til moderat utvalg; nøyaktig grad av psykisk utviklingshemning varierer mellom individer.

Medisinske tilstander

Hvis du har Down syndrom, kan du ha økt risiko for ulike medisinske tilstander. Hjertefeil, leukemi, og skjoldbrusk problemer er noen av de helsemessige problemene mer vanlig blant pasienter med Downs syndrom enn den generelle befolkningen. Med riktig medisinsk behandling, men folk som har Down syndrom kan ofte leve i deres 50s og 60s eller utover. Heller ikke Down syndrom utelukker en aktiv og givende liv. Personer med Downs syndrom kan lese og skrive, delta på vanlige skoler, holder arbeidsplasser, bidra til sine lokalsamfunn og viser en variert utvalg av talenter og interesser akkurat som alle andre.

Aneuploidi

Downs syndrom er et eksempel på en klasse av genetiske forstyrrelser som kalles aneuploidi, som alle involverer en avvikende antall av en av de 23 kromosomer. For grunner ennå ikke fullt ut forstått, er aneuploidi uvanlig vanlig hos mennesker. Ifølge "Genetics," Undersøkelser viser rundt 30 prosent av forestillinger abortere - ofte så tidlig på mor er uvitende om hennes graviditet. 50 prosent av spontant aborterte fostre vise kromosomfeil, og aneuploidi er langt den vanligste av disse. Denne høye forekomsten er påfallende når man tenker på at i mus, de andre pattedyr, kun 2 prosent av alle befruktede egg utviser aneuploidi. Aneuploidi hos mennesker er vanligvis dødelig; av alle fostre med kromosomfeil, vil bare 2 prosent overlever fødselen. Down syndrom er en av flere bemerkelsesverdige unntak.

Forekomst

Rundt 400.000 mennesker i USA leve med Down syndrom, og tilstanden forekommer i ca 1 i 700 fødsler. Forekomsten øker med alderen til mor, økende til 1 i 100 for kvinner i en alder av 40. Mens Down syndrom er vanligvis spontan, i noen tilfeller det har en tendens til å kjøre i familier; Denne tilstanden kalles familiær Down syndrom. Det skyldes en type genetisk forandring kalles en Robertsonske translokasjon, hvor den korte armen av kromosom 14 er blitt byttet til den lange arm av kromosom 21. Denne tilstanden bare står for 4 prosent av alle tilfeller.

Hvordan å lage sunn urtete

Hvordan å lage sunn urtete


Mange folk drikker urtete som et sunt alternativ til koffeinholdige te og kaffe. Så å si alle urtete blanding du kan tenke på er kommersielt tilgjengelig, men å skape din egen urtete er givende. Du trenger 2 ts tørkede urter per servering av te. Jo flere urter du bruker, jo mindre av hver urt du trenger per kopp til lik 2 ts. Hvor lenge du bratt te er i stor grad avhengig av hvor sterk du ønsker smaken å være. Den uformelle drikking av urtete er fri for de mer konkrete mandater på bløtlegging at alternative medisinske urteblandinger må følge for å være effektive.

Hvordan å lage sunn urtete

•  Plasser urter i en ubrukt tepose og segl. Lukkbar teposer kan finnes i de fleste helsekostbutikker.

Hell kokende vann i et vannglass.

•  Legg tepose til vannet i koppen, og la te å bratt i varmt vann i minst 5 til 7 minutter (eller lenger, om ønskelig). Kast den brukte tepose.

Legg søtningsmiddel du velger, til te. Rør til å oppløse.

La te å avkjøles litt og nyte.

Hint

  • Hvis du bruker friske urter, for å tredoble mengden av friske urter lik en teskje av samme urt når tørket.
  • Eksperimentere med noen urter som er trygge for te drikking og som appellerer til deg. Ingrediensene som er oppført antyder en deilig urtete blanding som du kan prøve.
  • Husk forholdet 2 ts tørkede urter per hver 1 kopp servering av te når du ønsker å brygge et større beløp. Skalere opp mengden av urter og vann som trengs for å tjene mer enn én person, eller for å gi flere porsjoner.
  • Husk at ikke kan alle urter trygt inntas. Kjøp en god generell referanse guide på trygge urter for å lage hjemmelaget urte-te.

Urtete for tarmgass

Tarmgass er vanligvis ikke en alvorlig medisinsk problem - det som ofte skjer når vi spiser visse matvarer som våre fordøyelsesenzymer ikke er i stand til å bryte ned helt. Men seriøs eller ikke, kan tarmgass være smertefullt. Det kan føre til at du føler deg bloat eller ubehag i mageområdet. Det kan behandles med medisiner, men hvis du foretrekker den naturlige ruten, prøver urtete for noen lettelse.

Vindturbiner

Vindturbiner er stoffer som lindrer fordøyelseskanalen og minimere dannelse av gass. Allehånde, nellik, karve, dill, fennikel, peppermynte, timian og salvie er alle naturlige carminatives som inneholder høye konsentrasjoner av gass-lindrende forbindelser kamfer og mentol. I tillegg er mange planter i mint og gulrot familier er gode carminatives: basilikum, kamille, kanel, hvitløk, sitron, muskat, løk og oregano. Asafedita, ingefær og spisskummen er også ofte brukt som carminatives.

Making Teas

Mange carminatives kan preges av varmt vann for å lage beroligende te. Her er noen formler du kan prøve å se hvilke som passer din smak og best behandler din ubehag.

Løs opp en eller to små biter av asafetida i en halv kopp vann.

Legg en spiseskje pulverisert ingefær til en kopp kokt vann.

Kombiner en teskje av pulverisert allehånde og en kopp kokt vann.

For frø som karve, dill, fennikel og karve, bare blande en spiseskje av frø med kokende vann, og tilsett sukker etter smak.

Og selv om ikke strengt en urtete, hvitløk suppe er kjent som en av de beste urte rettsmidler for å behandle tarmgass: slipe et par fedd hvitløk med litt spisskummen, sort pepper, og korianderfrø. Bland med om lag seks gram vann og bringe blandingen til en byll. Dette vil gjøre to doser.

Urtete som er bra for Diaré

Urtete som er bra for Diaré


Diaré er vanligvis ikke forårsaket av noe alvorlig. Ifølge University of Maryland Medical Center (UMMC), de fleste tilfeller av diaré passere i løpet av få dager. Diaré oppstår når mat og drikke beveger seg for fort gjennom tarmen, rane kroppen av sjansen til å absorbere væske. I stedet du utvise denne væsken i form av hyppige, løs og vannaktig avføring. Mens urtete gir lindring til noen, er begrenset vitenskapelig dokumentasjon på sin effekt i behandling av diaré.

Kamille

Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin (NCCAM) bemerker at blomsten delen av kamille anlegget kan brukes til å lage te. Kamille te er lett tilgjengelig i te-pose eller løs bladform på de fleste dagligvarebutikker. NCCAM sier det er mye brukt til å behandle rastløshet, angst og fordøyelsesproblemer, inkludert diaré. University of Wisconsin (UW) Integrative Medicine leger påpeker at det er lite vitenskapelig dokumentasjon som støtter bruk av kamille å behandle generell diaré. UMMC eksperter foreslår å drikke tre kopper kamille te daglig for å lindre diaré.

Blåbær

Ifølge nccam har blåbær frukt blitt brukt over tid for å behandle diaré, skjørbuk og andre forhold. I dag er et bredt spekter av plager behandles med blåbær, inkludert diabetes, menstruasjonssmerter, øyeproblemer, sirkulasjonsproblemer og diaré. Blad av blåbær planten brukes til å lage te. Det er ikke nok vitenskapelig dokumentasjon, bemerker NCCAM, for å støtte bruk av blåbær te for diaré. UMMC leger advarer ikke å ta blåbær hvis du er på blod-tynner.

Goldenseal

NCCAM rapporterer at historisk, indianere har brukt urt goldenseal å behandle hudsykdommer, sår og gonoré. Nå er goldenseal vanligvis brukes til å behandle forkjølelse, øyeinfeksjoner, vaginitis, sår, såre tannkjøttet, og i noen tilfeller, kreft. I form av diaré, bemerker NCCAM at et stoff som finnes i goldenseal, berberine, kan behandle noen infeksjoner som forårsaker diaré. Uheldigvis inneholder goldenseal-te små mengder av berberin, noe som gjør det sannsynlig ineffektiv.

Andre urtete rettsmidler

UMMC rapporterer at bjørnebær blad eller bringebær blad, både snerpende urter, kan bidra til å avlaste diaré ved tørking slimhinnene i tarmen. En 1/2 kopp enten av disse te anbefales hver time med en "dyktig" teskje full per kopp. Noen urter, råder UMMC, redusere betennelse, noe som kan bidra til å lette diaré. Disse omfatter den ovennevnte kamille, marshmallow rot og glatt alm pulver. Marshmallow root kan forbrukes kaldt. UMMC foreslår du suge to spiseskjeer med roten i vann over natten. Sil og drikke i løpet av de neste dag. Slippery Elm er tilgjengelig i te form, men det kan også gjøres om til en lime, ifølge UMMC.

UMMC advarer mot å bruke urtemedisiner til å behandle diaré før du konsultere legen din. Det anfører at noen urter kan gjøre diaré verre hvis det er forårsaket av visse betingelser.

Urtete for Svimmelhet og kvalme

Kvalme er kroppens måte å si at noe ikke er riktig. Noen ganger årsakene til kvalme vil bli veldig tydelig, andre ganger ikke så opplagt. Svimmelhet eller vertigo er vanligvis et symptom, ofte signaliserer at det kan være et problem med ditt indre øre, infeksjon eller lavt blodtrykk. Begge disse problemene svarer godt til urtete. Hvis du fortsetter å bli plaget med kvalme og svimmelhet, bør du kontakte lege for flere behandlingstilbud. Begge disse symptomene kan signalisere alvorlige plager.

Alternativer

Ingefær te er et godt valg for behandling både svimmelhet og kvalme. Det kan effektivt behandle vertigo forbundet med en kald eller infeksjon. Bare rive en 1/2-tommers skive frisk ingefær i 1 til 2 kopper kokende vann. Bratt i 5 til 10 minutter, sil og drikke. Blid med honning for å forbedre smaken. Nippe te hele dagen for vertigo.

Ingefær te for kvalme er svært effektiv. Ingefær er kjent for å behandle alle typer mageproblemer, kvalme er ikke noe unntak. Som ovenfor, nippe etter behov i løpet av dagen for lettelse. I stedet for å lage din egen te ved hjelp av revet ingefær, se etter ingefær teposer i de fleste helsekostbutikker for enkel bruk.

Peppermynte for kvalme

Peppermynte er en klassisk naturlig rette for mage problemer. Dette er en av de eldste rettsmidler det er for kvalme. Sip peppermynte te hele dagen for å lette symptomene dine. Se etter peppermynte te på dagligvare eller helsekost butikk. Pass på at det er ekte peppermynte-te, og ikke bare peppermynte-flavored vanlig te.

Anis

Anis har en sterk lakris smak og kan være anvendelige for behandling av kvalme. Gjør et avkok-type te for å behandle symptomene dine ved å legge til en kopp kokende vann til ca 1 ts. av anis. Bratt i 10 minutter, sil av og drikk en kopp te etter behov.

Mer Tea

Lag en te ved hjelp eldste, peppermynte og ryllik å behandle svimmelhet forbundet med lunger på grunn av forkjølelse. Denne teen er en tradisjonell engelsk infusjon som hjelper klart opp lunger. Bland 1 ts. av tørket eldste, peppermynte og ryllik urter og kok i 1 kopp vann i 10 minutter. Sil og drikk te ofte hele dagen.

Mens noen urte-te kan lette symptomer som svimmelhet og kvalme, kan disse være symptomer på et større problem; konsultere legen din dersom du fortsatt opplever disse symptomene.

Spesifikk urtete til hjelp i Sinus infeksjoner

Spesifikk urtete til hjelp i Sinus infeksjoner


Bihulebetennelse, også kjent som bihulebetennelse, er preget av hovne bihuler, forårsaker kraftig trykk i hodet og pustevansker. Forkjølelse, bakterier, allergier eller sopp kan forårsake bihulebetennelse. Urtete effektivt kan lette varigheten og redusere symptomer.

Typer

Urter som brukes til å behandle bihulebetennelse inkluderer lakris, eukalyptus, peppermynte, ingefær, sitronmelisse og solhatt.

Funksjon

Lakris og peppermynte er anti-inflammatorisk, klarner eucalyptus slim buildup, reduserer ingefær hodepine, kan sitronmelisse bekjempe noen typer virus og bakterier, og Echinacea øker immunrespons.

Betraktninger

Hvis ingen av de ovennevnte te er kompatible med din gane, mener at alle typer varm te gir damp som fukter nesen og bihuler og forårsaker mucus å flytte ut av kroppen.

Forebygging / løsning

Hvis du er utsatt for bihulebetennelse, forbruker mat eller drikke høy på antioksidanter, spesielt vitamin C og E, kan bidra til å forhindre tilbakevendende infeksjoner. Te inneholder granateple eller blåbær gi beskyttende antioksidanter.

Advarsel

Hvis du har en allergi mot ragweed, unngå solhatt.

Hva Kromosom Er Sickle Cell On?

Hva Kromosom Er Sickle Cell On?


Sigdcelleanemi er en genetisk blodsykdom som resulterer fra en punktmutasjon på den korte arm av kromosom 11. Den muterte gensekvens produserer uelastiske, sigdformede røde blodceller som er brutt ned i kapillærene og milt hurtigere enn de kan bli erstattet av kroppen. Oppdagelsen av sigdcelleanemi underliggende årsaken var en milepæl i molekylærbiologi for å være det første mennesket genetisk sykdom å ha en årsakssammenheng etablert mellom en bestemt protein mutasjon og sykdommens ytre symptomer.

Historie

Sigdcelleanemi ble først identifisert av Chicago kardiolog James Herrick i 1904, selv om rapporter om sykdommens symptomer ble registrert så tidlig som 1670 i Ghana, Afrika. I 1949 Linus Pauling og hans kolleger ved California Institute of Technology publiserte "sigdcelleanemi, en Molecular Disease", som fastslått at sigdcelle symptomene var et resultat av en mutasjon i hemoglobinmolekylet. Hemoglobin genet ble isolert på kromosom 11 mellom 1990 og 2003 i løpet av forskning utført av internasjonalt finansierte Human Genome Project.

Fakta

Sigdcelleanemi er en arvelig, homozygot sykdom. For å fullt ut uttrykke sigdcelleanemi et individ må ha to kopier av unormal hemoglobin-gen. Personer med en normal og en unormal hemoglobin genet er kjent som sigdcelle egenskap bærere og vanligvis uttrykker ikke noen negative symptomer. Som i 2008 om lag 70.000 mennesker er rammet av sigdcelleanemi i Amerika. På grunn av genetisk predisposisjon for visse etniske grupper sykdommen først og fremst rammer afrikansk-amerikanere.

Mechanism

I sigdcelleanemi den unormale hemoglobingenet er karakterisert ved et enkelt nukleotid polymorfisme i betaglobin-kjeden av hemoglobin. Denne mutasjonen omdanner DNA-basepar av adenin til tymin, noe som resulterer i ekspresjon av proteinet valin i stedet for glutamat i stilling 6 av beta-globin-kjeden. Fordi valin er hydrofobt det lett polymeriserer med andre hydrofobe områder av hemoglobinprotein for å danne stive fibre. Disse stive fibre gir røde blodcellene deres sigd form og også står for tapet av røde blodceller elastisitet.

Symptomer

Sigdcelleanemi produserer en rekke symptomer som varierer fra mild til svært alvorlig. Anemiske symptomer, kroppens reaksjon på en lav blodprosent, kan omfatte svimmelhet, hodepine, kortpustethet og brystsmerter. Sigdcelleanemi pasienter også oppleve akutte eller kroniske smerter episoder kalles sigdcellekrise som følge av sigdcelle buildup i lungene, mage, ledd og bein. Sigdcelleanemi kan også utløse mer alvorlige blodrelaterte komplikasjoner som milten krise, akutte bryst syndrom, pulmonal arteriell hypertensjon, hjerneslag og multippel organsvikt.

Årsaker

Fra den molekylære analyser av kromosom strukturer forskere ved Medical College of Gujarat, har India fastslått at hemoglobin-gen ble mutert flere ganger gjennom ikke mindre enn fire uavhengige mutasjons hendelser. Skjedde tre av disse mutasjons hendelser i Afrika med en fjerde som finner sted i det sentrale India eller Saudi-Arabia. Alle hemoglobin gen mutasjons hendelsene inntraff cirka 70.000 til 150.000 år siden.

Hva er farene ved urtete?

Hva er farene ved urtete?


Når det brukes riktig, urtete er ufarlige brygger med potensielle helsefordeler. Men noen kan være farlig for personer med spesielle betingelser eller for babyer når de blir fortært av ammende mødre. For å unngå eventuelle farer fra forbruker urtete, ta kontakt med en herbalist eller naturlege å finne trygge alternativer.

Te som behandling

Hvis du opplever pågående intestinal nød og peppermynte te gjør at du føler deg bedre, kan du unngå å besøke en lege ved inntak av denne brygge. På samme tid, bør du unngå å bruke urtete som virkemidler i seg selv, men heller kombinere ditt forbruk med tilstrekkelig legehjelp.

Self-Diagnosis

Fordi urtete er allment tilgjengelig i naturlig mat butikker og selv fra et hjem hage, utgjør de en fare for fristende enkeltpersoner til selv-diagnostisere sine plager når det ville være bedre å oppsøke en profesjonell for eksempel en lege, naturlege eller herbalist. Ved å konsultere noen med en omfattende kunnskap om urtemedisin, vil du unngå å behandle en alvorlig tilstand med en utilstrekkelig rette og sikre at du drikker den beste urtete for din sykdom. Bygg din kunnskap over tid ved å lese og snakke med naturmedisinere og naturopaths som har en omfattende kunnskap om urtemedisin, men ikke gjør den feilen å tro du vet mer enn du faktisk gjør.

Farene ved Spesifikke urtete

Noen urtete har egenskaper som gjør dem farlige. For eksempel er lakris stor for sår hals og fordøyelsesplager, men det kan øke blodtrykket. Ephedra hjelper med pusteproblemer, men det også akselererer hjertefrekvens og kan til og med bidra til hjerteinfarkt hvis de brukes feil. Comfrey hjelper med stølhet, som er tiltalende for ammende mødre, men det kan være farlig for sine spedbarn. Spør din naturlege eller herbalist om eventuelle bivirkninger av urtete du drikker.

Urtete å slappe av deg

Urtete å slappe av deg


Det finnes en rekke urtete tilgjengelig på markedet, men ikke alle er effektiv på å lindre angst og fremme avslapning. Tre av de beste urte te å slappe av deg er kamille, johannesurt og Valerian te. Som med alle urteprodukter, være oppmerksom på at urter kan være svært potent og samhandle med noen medisiner du kan være for tiden tar. Hvis du er på medisiner, få godkjenning fra din lege før inntak av naturmidler.

Kamille te

Kamille te er en av de mest populære te brukes for avslapping formål. Det er en urt som har vært brukt i flere tusen år som en behandling av intestinale lidelser, så vel som for lindring av generell angst. Selv om "Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin" rapporterer at kamille brukes som behandling for angst, står det også at forskning med mennesker er begrenset, som de fleste studier som bekrefter kamille effektivitet er blitt utført med dyr. I mellomtiden, er det fortsatt mange som hevder at kamille te er effektive i behandling av angst, inkludert en nyhets kort fra «PsychCentral", som sier at kamille te hjelper behandle de med mild til moderat generalisert angstlidelse, og spesielt de som ikke gjør det se deres tilstand som en psykisk lidelse, og ville ikke søke hjelp på annen måte. Kamille-te kan være en effektiv måte å slappe av kropp og sinn, og det kan bli funnet i de fleste helsekostbutikker og apotek.

Johannesurt Tea

Johannesurt er en urt som vanligvis brukes til å behandle depressive lidelser. Faktisk, ifølge National Institutes of Health, er johannesurt funnet å være like effektive som reseptbelagte antidepressiva i behandling av mild til moderat depresjon. St. John surt disse fungerer som antidepressiva ved å blokkere opptaket av serotonin, som etterlater mer av den tilgjengelige for bruk i hjernen. Serotonin er et signalstoff som, ifølge Mayo Clinic, påvirker humøret direkte, og en økning i tilgjengelig serotonin bidrar til å lindre angst, slik at du kan slappe av. Som kamille te, er johannesurt også tilgjengelig som en te på apotek og helsekostsentre.

Valerian Tea

Valerian er en annen urt som har vært brukt i århundrer, og noen av dens fordeler inkluderer å være en behandling for søvnløshet, intestinal problemer, svette, frykt og angst. Den 28 desember 2009 utgaven av "Phytomedicine" rapporterer at når de ble behandlet med et utdrag av vendelrot, rotter viste signifikant reduksjon i angst typen atferd. Artikkelens forfattere, ledet av K. Murphy, fra Institutt for psykologi ved Eastern Oregon University, går på å si at Valerian (Valeriana officinalis) bør vurderes som et alternativ til anti-angst narkotika. Valerian er også rapportert av American Academy of Family Physicians som en agent for å hjelpe slappe av dem som lider med søvnløshet, og dermed indusere søvn. Valerian te kan finnes i helsekostbutikker og apotek, sammen med de andre som er nevnt ovenfor.

Fasting Med urtete Instruksjoner

Fasting Med urtete Instruksjoner


Hoppe rett inn i en urtete fort kan potensielt gjøre mer skade enn godt. Urter som løvetann og brennesle er populære blodrensemidler og detoxifiers, men rensing systemet for fort kan ha noen alvorlige bivirkninger. For en skånsom måte å hoppe starte avrusning prosessen, ta noen dager å forberede seg raskt ved å mate kroppen din hele, næringsrik mat. Forberedelse scenen skal vare 1-4 dager, avhengig av lengden. For en 36-timers rask, for eksempel, trenger du bare å forberede seg på en dag. For en rask lenger enn tre dager, forberede seg på tre eller fire dager. På samme måte, etter å ha fullført ditt raskt, lette kroppen din til å spise vanlig mat igjen for å unngå å sette unødig stress på fordøyelsessystemet.

Bruksanvisning

Forberedelse

•  Hakk opp vårløk, grønn paprika, selleri og kål til å gjøre en rensende grønnsakssuppe. Tilsett de hakkede grønnsakene i en mellomstor gryte sammen med bokser med tomater og en pakke med tørt løksuppe mix.

Dekk grønnsakene med vann og kok på høy varme i 10 minutter. Skru ned varmen og la det småkoke forsiktig til de er møre. Krydre suppen etter smak.

Ha suppen i en termos eller treg komfyr å holde den varm. Spis det når du er sulten. Spis bare suppe, rå frukt og grønnsaker. Inkluder en kopp usøtet urte te om natten, for eksempel kamille eller peppermynte.

Herbal Tea Fast

Brygge en fastende urte te blanding for avrusning. Kombiner Hawthorne, brennesle, kjerringrokk, bjørnebær, melk tistel og oker i en te infuser kurv.

Ta med deg en halvliter vann til å koke i en gryte og deretter fjerne den fra varmekilden. Plasser brygge kurv i gryte og dekk med lokk. Bratte urter i ca 10 minutter og deretter overføre te til en termos eller tekanne. Drikke fem seks kopper urtete per dag, varmer brygg som nødvendig.

Drikk bare urtete, i en til to liter renset vann daglig for varigheten av fort.

Bryt din fort i morgen med en rå, økologisk eple og et glass frisk grønnsaksjuice. Til lunsj har rensende grønnsakssuppe. Spis en salat og dampede grønnsaker til middag. Fortsett å drikke urtete for en til to uker etter at den raskt for maksimal effekt.

Tips og advarsler

  • Ikke gjør en urtete fort hvis du er gravid eller har en pre-eksisterende medisinsk tilstand. Alltid konsultere en lege før du starter noen faste program.
  • Vær forsiktig når du håndterer deler av brennesle anlegget, da det kan gi en allergisk reaksjon.

Hvordan du drikker en urtete å Sooth en sår hals

Med befolkningen økende miljøbevissthet, og den økende populariteten av naturlige produkter, har interessen for hagearbeid og herbalism blomstret. Mange har slått til kunsten herbalism å vite at det vi spiser har en enorm innvirkning på kroppen vår, våre samfunn og selv på helsen til planeten. Brygging urtete for ekstern og intern bruk er en flott måte å bli kjent med urter og deres egenskaper. Det er flere flotte urtete du kan bruke til å behandle en sår hals.

Bruksanvisning

Brewing urtete

•  Kok en kopp vann

Velg urten du ønsker å brygge. Les om urten du skal bruke før du er sikker på at er 100% trygg for den metoden du ønsker å bruke den. Før du starter noen urte-preparat, være sikker på at du kjenner identiteten til den urten du er i ferd med å bruke. Feil identifikasjon kan føre til sykdom og død.

Urter for Tea
Botanisk: Common
Althaea officinalis - Marsh mallow: Denne anti-inflammatorisk vil berolige sår hals smerter.
Eucalyptus globulus - Eucalyptus: Knust eukalyptusblader lindre sår tannkjøtt, munn og svelg.
Gaultheria procumbens - Winter: Har en kjølende effekt.
Glycyrrhiza glabra - Lakris rot: Hell varmt vann over rot biter og la bratt. Lakris lindrer halsen og fungerer som et slimløsende.
Pimpinella anisum - Anis: Knus anisfrø frø før bløtlegging.

Urter for Gurgle
Botanisk: Common
Allium sativum - Hvitløk: Har både antibakterielle og antivirale egenskaper. Bruk som gurglevann for forkjølelse og sår hals.
Commiphora - Myrra: Vanlige sår hals medisin i Europa.
Salvia officinalis - Sage: Denne urten er antiseptiske egenskaper som gjør det til et fantastisk sår hals gurgle.
Ulmus rubra - Slippery elm: Lindrer slimhinner.
Zingiber officinale - Ginger: En eldgammel kur for mange plager, inkludert sår hals.

Hakk urtene og plasser i krus. For en effektiv te, trenger du 2 ts. tørket urt eller 6 ts. frisk urt.

Hell en kopp kokende vann over urtene og la det bratt i 6 minutter for te og 15 for gurgle.

Sil gjennom et kaffefilter eller sil og la te å kjøle til det punktet at det ikke vil brenne ved svelging.

Tips og advarsler

  • Se etter tegn på allergi og avslutte ved symptomer. De med høyt blodtrykk bør ikke bruke lakris i noen form.

Hva er Kromosom 15?

Hva er Kromosom 15?


Tjueførste århundre vitenskap er å åpne opp hemmeligheter til genetisk helse, primært gjennom studiet av kromosomer. Kromosomer er beholdere for DNA, som bærer en persons genetisk informasjon. Det er 26 forskjellige kromosomer i menneskekroppen, og de fleste mennesker arve et par i hver --- en fra hver forelder. Autosomer, eller alle kromosomene unntatt de to som bestemmer kjønn, er nummerert etter størrelse. Ifølge det amerikanske National Library of Medicine, Kromosom 15 står for mer enn 3 prosent av DNA i cellene og inneholder mellom 650 og 1000 gener.

Gener tilknytning til fargelegging

Noen av de gener som er kjent for å forholde seg til hud og øyne farge ligge i kromosom 15. Disse genene inkluderer EYCL3, som er en brun farge øye-genet og EYCL2, som bestemmer hvor cellene som produserer melanin er plassert på øyet. Mens flere gener arbeide sammen for å bestemme øyenfarge, er dette funnet spennende fordi det debunks teorien om at øyenfarge er bestemt av en dominant gen.

Isodicentric Kromosom 15

Ifølge Autism Genetics Cooperative, forskere mener at en i hver 5000 babyer blir født med en 47. kromosom som er en omvendt duplisering av kromosom 15. Dette duplisering kalles Isodicentric kromosom 15 og er ofte ledsaget av utviklingsmessige forsinkelser og autistisk-lignende atferd. Autistiske barn med genetiske sykdommer har blitt funnet å ha Isodicentric Kromosom 15 oftere enn en hvilken som helst annen genetisk lidelse, og duplisering av genene på den lange arm (q) i denne kromosom blir i økende grad assosiert med autisme.

Acrocentric Issues

Kromosom 15 er en av en av de fem acrocentric kromosomer. Disse kromosomer har en arm som er meget kort, noe som plasserer den cent nær den ene enden. Når to acrocentric kromosomer sikring, er en Robertsonske Translokasjon opprettet. Hvis den korte enden av en kvinnes Kromosom 15 sikringer med kromosom 21, har hun en 10 til 15 prosent sjanse for å ha et barn med Translokasjon Downs syndrom.

Sletting på kromosom 15

Slettingen skjer når en kromosom pauser og genetisk materiale går tapt. Stoppunkt bestemmer den spesifikke genetiske feil. Ifølge det amerikanske National Library of Medicine, om lag 70 prosent av personer med Angelman syndrom har en delesjon i kromosom 15, på mors side. Prader-Willis syndrom, som er en genetisk årsak til fedme hos barn, er også påvirket av sletting i kromosom 15.

Kromosom malemetoder

Kromosom malemetoder


Kromosomene er lange tynne molekyler i kroppen som består av DNA. Kromosomer som har delt og gjenforent unormalt ved mitose kan danne defekter som resulterer i misdannelser i DNA. Disse misdannelser kan forårsake en rekke funksjonshemninger eller tilstander i planter, dyr og mennesker, Kromosom maleri hjelpere i visualisering av individuelle kromosomer. Det hjelper også å se antall og struktur av hver enkelt kromosom. Opplyser individuelle kromosomer bidrar også til å oppdage kromosomavvik.

FISH Technique

FISH, eller Fluorescent In Situ Hybridisering er et kromosom maleri teknikk der
fluorescerende prober brukes til å oppdage både enkle og komplekse former for kromosom rearrangements. FISH metode kan påvise forandringer som ikke tidligere er i stand til å bli detektert ved cytogene banding teknikker.

Array eller Omvendt Chromosome Maleri Metode

Array eller Omvendt Chromosome Maleri Metode brukes for rask analyse av kromosomer. Denne teknikken er mest brukt for å male brystkreft kreftceller. Med Reverse Kromosom Maleri, normal del eller deler av kromosomet fluoresce.

24-Color Chromosome Maleri

Tjuefire farge kromosom maling, også referert til som MFISH, er en prosess der
hvert kromosom er malt med en annen farge for enkel identifisering av alle kromosomer og unormalt. Denne type kromosom maleri er ganske ny og kostbar.

Velge en Technique

Når du velger et kromosom maleri teknikk, er det best å vurdere søknaden eller situasjon for prosedyren. Forsikring fakturering retningslinjer må tas opp med en representant hvis denne prosessen blir utført på en pasient for å bekrefte hvilken type forsikringsselskapet refunderer. Legen som utfører kromosom maleri har også en mening om hvilken metode hun foretrekker.

Hvordan raskt med urtete

Hvordan raskt med urtete


Fasting betyr ikke spise for en lengre periode. Folk generelt raske til å rense kroppen for giftstoffer. Toksiner kan komme i form av mat du spiser, luften du puster og drikker du drikker. Avstå fra å spise for enda en dag kan rense kroppen din og bidra til å gjenopprette helsen. Mange akutte sykdommer reagerer positivt på faste slik som kolon lidelser, allergier og luftveissykdommer. Mange forskjellige faster er tilgjengelige, og faste med urtete er en av mange måter å hjelpe opprettholde din helse.

Bruksanvisning

•  Velg hvilke typer te du ønsker å bruke for rensing du trenger. Brennesle te hjelper lymfesystemet, mens persille te spyler ut nyrene. Peppermynte-te roe nervesystemet og løvetann te bidrar til å rense blodet og bidrar til å opprettholde galleblæren helse. Bruk glatte alm te for betennelse i tykktarmen. Du kan også bruke en kombinasjon av urtete.

Velg en dag du ønsker å faste. Avhengig av din arbeidsdag og helgene er ofte den beste tiden.

Bestem hvor lenge din fort vil bli. Hvis du aldri har fastet før du bare skal raskt for en dag for å se hvordan kroppen din klarer det. Husk, det er overgangsperioder før og etter fasten. Du vil ønske å lette selv fra en full diett og lette tilbake på en.

Spis kun rå grønnsaker, hele korn, rå frukt og drikke grønn te dagen før fasten.

Avstå for å spise hele dagen. Hold deg hydrert og drikke masse te. Forbered te med destillert vann. Bruk ca 1 ss. løs tørket te urter for hver 8 oz. vann. Drikk bare urtete dagen for fort. Du vil ønske å konsumere 3-4 halvlitere med te. Du kan drikke den kald eller varm. Ikke utøve kraftig. Hvile og avslapning vil hjelpe kroppen din rens.

Spis kun rå grønnsaker, frukt og helkorn med te dagen etter din raskt. Ikke fyll magen. Gradvis legge sunn mat i moderate mengder.

Tips og advarsler

  • Hvis du er gravid, syke, om å ha eller har nylig hatt en operasjon, eller hvis du er eldre eller under 18 år, bør du ikke rask. Ta kontakt med din lege før du prøver noen form for fort. Hvis du planlegger å faste mer enn tre dager kan du, gjør det under oppsyn av en kvalifisert helsepersonell.