Digidexo.com

symptomer på begynnende diabetes

Tegn og symptomer på begynnende diabetes

Personer med diabetes har problemer med å opprettholde og regulere blodsukkeret nivå, vanligvis fordi bukspyttkjertelen ikke produserer nok av hormonet insulin. Det er to typer av diabetes. Type 1 diabetes, også kalt juvenil diabetes, er vanligvis diagnostisert hos barn og ungdom. Type 2 diabetes, som er noen ganger referert til som voksen angrep diabetes, er oftest knyttet til en usunn livsstil og er i stor grad forebygges. Type 2 diabetes oftest utvikler hos voksne; men som fedme har økt hos barn, har Type 2 diabetes blitt mer utbredt i denne demografiske, ifølge American Academy of Pediatrics.

Økt sult og tørst

Mennesker som utvikler diabetes kan legge merke til at de er mer sulten og tørst enn vanlig. I noen tilfeller, sultfølelse er konstant, til tross for å spise regelmessig. Økt væskeinntak bidrar også til hyppigere vannlating hos mennesker utvikler diabetes. Til tross for økt sult og tørst, mange mennesker med diabetes også begynne å gå ned i vekt. Disse symptomene utvikle seg som kroppen reagerer på høyt blodsukker, som kalles en tilstand hyperglykemi.

Infeksjoner

Et annet tegn på begynnende diabetes er mer hyppige infeksjoner, for eksempel hud eller urinveisinfeksjoner. Personer som har diabetes kan også legge merke til at sår og hud skrubbsår leges mye saktere enn normalt. Dette skjer fordi høyt blodsukkernivå kan undertrykke immunsystemet.

Fatigue

Uforklarlig tretthet, svakhet eller utmattelse kan også være tegn på begynnende diabetes. Økt tretthet er kroppens reaksjon på overskytende glukose i blodet. Men, tretthet og svakhet er også tegn til mange andre medisinske tilstander, så dette symptomet kan bli oversett i en innledende vurdering.

Vision endringer

Noen mennesker som har utviklet diabetes kan også legge merke til endringer i deres visjon, for eksempel doble eller tåkesyn. Endringer i synet utvikle seg når blodsukkernivået er for høye nivåer, og nevrologisk funksjon kan bli svekket.

Diabetisk ketoacidose

Ofte kan en person utvikle diabetes uten å merke noen tegn eller symptomer. I noen tilfeller kan den første merkbare tegn på diabetes være når en tilstand som kalles ketoacidose utvikler seg. Ketoacidose er forårsaket av ekstreme nivåer av blodsukker. Symptomer inkluderer magesmerter, kvalme, oppkast, rask og overfladisk pust, en blussende utseende, en fruktig luktende lukt på pusten, tørr hud og munntørrhet.

Tegn og symptomer på Pediatric Diabetes

Pediatric diabetes eller type 1 diabetes, er en sykdom som rammer så mange som 1-i-400 barn. Diabetes oppstår når bukspyttkjertelen slutter å produsere insulin, som forbrenner sukker som kroppen bruker for energi. Hvis tegn og symptomer på pediatrisk diabetes er adressert omgående, derimot, kan en diagnostisert barnet forvente å leve et langt og sunt liv.

Ekstrem tørste

Den mest vanlig tidlig symptom på pediatrisk diabetes er ekstrem tørste, og dermed behovet for å urinere ofte. Tørste er forårsaket av overflødig sukker i blodet som trekker væske fra kroppens vev.

Uforklarlig vekttap

Vekttap oppstår når kroppen ikke klarer å forbrenne sukker og begynner å bryte ned fettreserver og muskler i stedet.

Extreme Hunger

En annen bivirkning av kroppens manglende evne til å forbrenne sukker er at indre organer er oppbrukt av sine reserver, og en følelse av ekstrem sult resultater.

Tretthet og irritabilitet

Som kroppen fortsetter å slite med uttømming av sine cellenes energi, følelser av intens tretthet og treghet er vanlig. Denne ekstrem trøtthet kan i sin tur føre til uvanlig intens irritabilitet.

Prognose

Med rask diagnostisering og behandling, er utsiktene for barn med pediatrisk diabetes den langsiktige utmerket. Dette innebærer en streng diett av skreddersøm insulinsprøyter for å matche karbohydratinntak på måltider, noe som gjør at kroppen til å fungere som det normalt ville.

Tegn og symptomer på insulinavhengig diabetes

Tegn og symptomer på insulinavhengig diabetes


Insulinavhengig diabetes, også kalt Type 1 eller juvenil diabetes, kan utvikle seg når som helst, men forekommer vanligvis hos barn eller unge voksne. Ifølge National Institutes of Health, oppstår insulinavhengig diabetes fordi bukspyttkjertelen ikke produserer nok insulin til å kontrollere blodsukkernivået. Beta-cellene i bukspyttkjertelen produsere insulin. Med type 1 diabetes, de produserer lite eller ingen insulin. Etter fem til ti år, kan bukspyttkjertelen ikke lenger produserer insulin.

Fordøyelsessymptomer

Insulinavhengig diabetes fører til overdreven tørst og sult. Ifølge Dr. Alan Greene, en barnelege og helse ekspert, på sin nettside: "Uten sukker i celler, muskler og fett begynner å bli brent for drivstoff ... Personen føler seg sulten hele tiden, men mister vekt til tross av økt spising. Personen er bokstavelig talt sulter. "
Overdreven tørste er mest sannsynlig forårsaket av tørr munn, noe som er vanlig ved type 1 diabetes.
NIH rapporterer at kvalme, oppkast og magesmerter er også forårsaket av insulinavhengig diabetes.

Kardiovaskulære symptomer

Lavt blodsukker kan oppstå med insulinavhengig diabetes. Når blodsukkeret er lavt, kan nervøsitet og rask hjerterytme forekomme. Risting, svette og slapphet kan også indikere lavt blodsukker.

Generelt Helse Symptomer

Insulinavhengig diabetes påvirker nesten alle kroppens systemer, noe som resulterer i en rekke generelle symptomer som kan forveksles med andre helsemessige forhold. Hodepine, svette, rask pust og tørr hud er blant de mer tvetydige symptomer.
Dr. Alan Greene bemerker også at tilbakevendende eller hyppige gjær infeksjoner, særlig hos barn som er potte trent, er vanlig hos personer med type 1 diabetes.

Alvorlige symptomer

Ifølge NIH, noen symptomer krever øyeblikkelig legehjelp. Disse symptomene kan tyde på at den enkelte opplever ketoacidose, en potensielt dødelig tilstand. NIH melder at følgende symptomer er sannsynligvis tegn på ketoacidose: dyp og rask pust, ekstrem tørste og hyppig vannlating, sterk kvalme og oppkast, manglende evne til å drikke væsker eller spise, velduftende pust, kortpustethet, forvirring og sterke magesmerter . Urinprøver kan avgjøre om høye glukosenivåer eller keton er tilstede, noe som er en indikasjon på ketoacidose.

Symptomer på Mild Diabetes

Milde diabetes symptomer oppstår ved utbruddet av sykdommen, vanligvis når sukker nivåer er i moderat rekkevidde. Begynner symptomene fremgang raskt i Type 1 Diabetes, mens i Type 2 Diabetes, symptomene er ofte vage og feildiagnostisert på grunn av en livslang utvikling av sykdommen.

Betydning

Diagnostisering milde symptomer på diabetes i de tidlige stadiene er nyttig i forebygging av mer alvorlige komplikasjoner. Ubehandlede diabetes resulterer i slike blodsukkernivåene i blodet som vitale organer, celler og blodkar begynner å svikte i kroppen som forårsaker en serie av komplikasjoner som neuropati, retinopati og nefropati. Disse alvorlige forhold kan føre til blindhet, nedsatt sirkulasjon resulterer i amputasjon av lemmer, nyre og leversvikt og en rekke smertefulle bivirkninger. Daglige insulinsprøyter, dialyse, organtransplantasjoner og hyppige sykehusinnleggelse kan forebygges hvis milde diabetes symptomer blir diagnostisert og behandlet på utbruddet.

Identifikasjon

Økt forekomst av infeksjoner og langsom helbredelse er vanlige symptomer på mild diabetes. Hudinfeksjoner, urinveis og vaginale infeksjoner, fotsopp, byller og sår kan begynne å plage kroppen og oppstår på nytt, selv etter langvarig behandling. Hyppige infeksjoner oppstår hos diabetikere på grunn av høye nivåer av sukker i blodet som tiltrekker bakterier og virus. Fighting og herding infeksjon blir en utfordring som frie radikaler skader på celler og blodårer svekke immunsystemet, og fallende opplag hindrer oksygen fra å nå og healing skader og infeksjoner.

Effekter

Diabetisk nevropati symptomer kan sette på i løpet av milde diabetes forårsaker nummenhet og prikking i beina, tåkesyn, tørr skjede, ereksjonssvikt, tidlig menopause og redusert perioder. Neurovaskulær, metabolske og autoimmune virkninger av sykdommen kombineres for å tømme kroppen for friske blodårer som trengs for riktig nervefunksjon. Betente nerver og eksponering for høye blodsukkeret og lave insulinnivåer fører til ødelagte nervefibre, med milde symptomer utvikler seg til alvorlige forhold som for eksempel; lammelser, lavt blodtrykk, redusert balanse og koordinasjon, synstap, muskel og ledd maling, og stemningslidelser.

Betraktninger

Hypoglykemi oppstår når sukker nivåer faller under 70 mg / dL, og kan være et symptom på mild diabetes hvis snacks eller måltider er savnet eller hvis for mye insulin er tatt. Symptomer på hypoglykemi inkluderer umettelig sult, angst, svimmelhet, klam hud, økt hjerterytme og risting. Hypoglykemiske episoder kan forverre forårsaker mental forvirring, utydelig tale, svakhet, dårlig koordinasjon og balanse, bevisstløshet og kramper hvis sukker nivåer farlig synke til under 55 mg / dL. Overvåking blodsukkeret før og etter snacks, måltider, injeksjoner og øvelsen vil bidra til å forhindre hypoglykemi.

Fordeler

Symptomer på mild diabetes kan varsle en diabetiker eller medisinsk faglig til tilstanden slik at riktig diagnose og behandling kan starte. Exercise, diett og regelmessig glukosemåling kan være effektive i å forebygge behovet for insulininjeksjoner, og kan avverge angrep av degenerative tilstander assosiert med sykdommen.

Tegn og symptomer på Advanced Diabetes

Diabetes er en av de viktigste dødsårsakene i verden. Styring av diabetes er av største betydning, fordi, bortsett fra de kortvarige komplikasjoner, er en diabetisk pasient utsatt for mange andre alvorlige sykdommer over tid, noe som påvirker nesten alle deler av legemet. De langsiktige komplikasjoner er: hjerte og karsykdommer, nyresykdom, sykdommer i nervene og sykdommer i øynene.
Det er derfor det er viktig å erkjenne og håndtere tegn og symptomer på avansert diabetes.

Nefropati

Dette er en tilstand der nyrene mister sin evne til å fungere på riktig måte. Det er preget av høye nivåer av protein i urinen, noe som kan føre til nyresvikt. Symptomer kan inkludere hevelse i bena, tap av appetitt og tretthet.

Nevropati

Et vanlig tegn på avansert diabetes er nevropati, symptomer på som omfatter nummenhet, smerter eller prikking i føttene eller nedre deler av bena. Det påvirker også nerver som styrer det kardiovaskulære systemet, fordøyelseskanalen, blærefunksjon og kjønnsorganer.

Retinopati

Retinopati er en tilstand hos diabetespasienter som forårsaker progressiv skade på netthinnen. Symptomene inkluderer små prikker og blot blødninger, som forårsaker dimness av visjonen. Jo mer avansert stadium er karakterisert ved blødning og netthinneavløsning, noe som kan føre til total blindhet.

Kardiovaskulære komplikasjoner

Symptomene inkluderer intermitterende claudicatio (en alvorlig krampe-lignende smerter opplevd det meste i leggene eller nedre deler av bena), koldbrann, impotens, iskemisk hjertesykdom og hjerteinfarkt, noe som kan være stille til tider.

Hypoglykemi

Hypoglykemi oppstår når for mye insulin administreres eller pasienten har hoppet over et måltid. Symptomer inkluderer sult, svimmelhet, svette, hjertebank, mental forvirring og eventuelt tap av bevissthet.

Andre symptomer

Andre symptomer på diabetes avansert, omfatter ketoacidose, som er en komplikasjon som skyldes for lite eller ingen insulininntak. Symptomene inkluderer økt urindannelse, oppkast, vekttap og koma. Gravide kvinner med diabetes er utsatt for spontanaborter og aborter. Diabetikere er også utsatt for infeksjoner som luftveisinfeksjoner, urinveisinfeksjoner og hudinfeksjoner.

Symptomer på Onset Diabetes

Angrep diabetes, også referert til som voksen-utbruddet diabetes og type 2 diabetes, omfatter produksjon og bruk av insulin i kroppen. Det er imidlertid tilfeller av diabetes vanligvis utviklet senere i livet. I noen tilfeller mennesker med diabetes utbruddet blir nesten bestandig overfor insulin, noe som betyr at hormonet ikke lenger beveger seg effektivt sukker fra blodet inn i cellene. For andre, opphører kroppen til å lage riktig mengde insulin for å utføre den samme oppgaven. Uansett årsak, vil en person med nyoppdaget diabetes begynner å vise en minst noen symptomer på sykdommen.

Overdreven tørste og vannlating

Den mest åpenbare symptom på utbruddet diabetes innebærer overdreven tørste og vannlating. Siden sukker i blodet er hevet, vil kroppen begynner å oppleve en viss grad av dehydrering. Dette er delvis på grunn av vev i kroppen absorbere mer og mer fluid for å motvirke den mengden av glukose, spørre en unormal mengde tørste. Som du drikke mer for å slukke denne tørsten, vil du begynne å produsere mer urin. Den andre årsaken bak denne endringen i både tørste og vannlating er at kroppen forsøker også å kvitte seg overflødig glukose fra sitt system gjennom en økning i vannlating, forårsaker ytterligere dehydrering og spørre behovet for mer væske.

Sult

Siden insulinet ikke blir effektivt å bevege glukose fra blodet inn i cellene, vil kroppen til slutt bli underernært. I de fleste vil denne tilstanden generere en respons av systemet i form av sult. Selv om en person kan likevel være å spise samme mengde mat som før, ikke nok av det blir transportert inn i cellene for å mette sult.

Fatigue

Diabetes ber også tretthet og utmattelse i de fleste mennesker. Dette er hovedsakelig på grunn av redusert bevegelse av glukose fra blodet inn i cellene. Selv om en person kan likevel være å spise samme mengde mat som før, ikke nok av det blir transportert inn i cellene til å generere energi, forårsaker den personen til å bli altfor trett.

Vekttap

Mange mennesker som jobber med utbruddet diabetes vil også begynne å oppleve uforklarlig vekttap. Dette symptomet er lik både sult og tretthet, som det er initiert av mangelen på bevegelse av glukose inn i cellene. Siden cellene i kroppen ikke blir næret som normalt, begynner de å oppsøke andre kilder til næring. Den enkleste er at fett og muskel. Så snart legemet svinger til disse kildene, vil deres nærvær i kroppen sakte avta, forårsaker vekttap.

Infeksjoner

Det er et lite kjent faktum at diabetes er faktisk en autoimmun lidelse. Dette betyr som regel er det en annen fasett til sykdoms --- infeksjoner. Ettersom immunresponsen av legemet vil bli svakt hindret av tilstanden, kan en person begynner å lide av mer hyppige infeksjoner, så vel som økt vanskeligheter helbredelse.

Synsforstyrrelser

Ettersom blodet lider av en økning i nivået av glukose, tilfeller av diabetes påvirker også blodkar i øyet, som mer og mer fluid kan bli leeched fra dens vev. Dette ville føre til en visuell forstyrrelse best beskrives som en uskarp følelse av visjon.

Skin Misfarging

Det er ikke uvanlig for noen å håndtere tilfeller av diabetes også lider av en misfarging av huden. Mesteparten av tiden, vil dette misfarging påvirke nakke og underarmer, forårsaker dem til å bli formørket og tykkere enn normalt.

Symptomer som imiterer Diabetes

På grunn av visse likhetstrekk, er det mange symptomer som er forveksles med diabetes. Hvis du begynner å få symptomer som ligner diabetes, ikke anta at du har sykdommen. I stedet ser for å se om det er andre sykdommer som kan være mer sannsynlig.

Ofte forvekslet og felles symptomer

Mange symptomer på diabetes er grunn til andre problemer, slik som hypertensjon, pankreas problemer eller hypofysen lidelser.

Look-a-Likes

Fedme, høyt blodtrykk og høyt kolesterol kan bli antatt å være på grunn av diabetes, selv om de er mer direkte relatert til metabolsk syndrom kjent som Syndrom X. Uvanlig vekttap eller vektøkning er mer ofte forårsaket av skjoldbruskforstyrrelser eller polycystisk ovariesyndrom.

Hypofysen Disorder

Problemer med blodsukkeret, kan kramper i bena om natten, tretthet, hodepine, irritabilitet og andre diabetes-liknende symptomer også være et tegn på en hypofysen lidelse.

Andre muligheter

Diabetes er ofte feil når det egentlige problemet kan faktisk være akutt eller kronisk pankreatitt, Cushings syndrom, fibromyalgi, hypothyrodism eller nedsatt glukosetoleranse.

Symptom Forvirring

Hormonell, endokrine og bukspyttkjertel problemer resultere i mange av vanlig observert diabetiker symptomer.

Problemer med Imposter Symptomer

Når en feil diagnose er gjort, kan andre potensielle problemer bli savnet som kan være enda mer farlig for en persons helse.

Tegn og symptomer på barne Diabetes og nærsynthet

Tegn og symptomer på barne Diabetes og nærsynthet


Diabetes ble gang en tilstand hovedsakelig oppleves av voksne, spesielt type 2, ikke-insulinavhengig diabetes. Dessverre, det er ikke lenger tilfelle. På grunn av faktorer som økende forekomsten av barndommen fedme, diabetes hos barn vanlig. Type 2 diabetes påvirker hvordan kroppen håndterer sukker, og kan styres med en kombinasjon av kosthold, mosjon og medisiner hvis oppdages og behandles. Det er tegn og symptomer på diabetes hos barn som er knyttet til myopi.

Diabetes Tegn og symptomer

Tegnene på diabetes er de samme for både barn og voksne. De kan ikke være så opplagt eller ødeleggende og kan etterligne vekstrelaterte klager, men kan observeres som mønstre i løpet av en periode. Tegn inkluderer: unødig sult eller tørst, tilbakevendende vannlating, tretthet, irritabilitet og uventet vekttap. Mens en enkel test kan bidra til å oppdage diabetes, omtrent halvparten av alle som lider er ikke engang klar over at de har det. Hvis venstre ubehandlet, kan type 2 diabetes forårsake nummenhet i hender og føtter, tørr og kløende hud og langsom sårtilheling. Periodiske infeksjoner, tretthet og mørke flekker i foldene i huden, kalt acanthosis nigricans, er også symptomer på type 2 diabetes.

Risikofaktorer

Noen ganger tegn på Type 2 diabetes kan gå uoppdaget eller blir avfeid. Visse risikofaktorer, i kombinasjon med en eller flere av tegnene, kan vise til diabetes og garanterer en tur til legen for nærmere undersøkelse. Disse faktorene omfatter: overvekt og / eller inaktive, en familiehistorie med diabetes, høyt blodsukkernivå og å ha en mor som hadde svangerskapsdiabetes. Race har vist seg å spille en faktor i tillegg, selv om forbindelsene enda ikke er forstått. Ifølge Mayo Clinic, afrikansk-amerikanere, latinamerikanere, amerikanske indianere og asiatisk-amerikanere har høyere risiko for å utvikle type 2 diabetes.

Nærsynthet

Nærsynthet, eller nær-sightedness, er en tilstand preget av manglende evne til å se klart på avstand. Det er vanligvis lagt merke til i pre-teen og ungdoms år. Mens tåkesyn er et vanlig symptom på diabetes, kan nærsynthet være en av de første tegnene på type 2 diabetes. Hvis et barn opplever nærsynthet, spesielt kombinert med en eller flere diabetes tegn eller risikofaktorer, bør du snakke med barnets lege, så vel som hans optiker og bestille en blodprøve. Den heldige ting om nærsynthet forårsaket av diabetes er at det vil klare opp hvis tilstanden er behandlet.

Symptomer på Overlapping Diabetes og depresjon

Mange lidelser har overlappende symptomer som noen ganger kan gjøre en diagnose vanskelig. Depresjon og diabetes har noen overlappende symptomer, og depresjon kan også være et symptom på diabetes. Men, diabetes og depresjon er forskjellige nok til at en lisensiert lege bør være i stand til å se forskjell etter å ha sjekket symptomene og kjører noen tester.

Vekttap

Vekttap kan være et symptom på både diabetes og depresjon. Dette betyr ikke bare å miste et par pounds, men snarere en betydelig vekttap. Den vekttap må også skje uten en faktisk forsøk på å diett eller øke øvelse for det å bli betraktet som en symptom på enten tilstand. Med depresjon, er vekttapet vanligvis ledsaget av en mangel på appetitt, noe som er årsaken til forandringen i vekt.

Fatigue

Fatigue er et annet symptom som deles av de med diabetes og depresjon. Denne generelle mangel på energi må være betydelig nok til å svekke en del av hverdagen din for at den skal anses som et symptom. Med andre ord kan du være så trøtt at du har en hard tid å komme ut av sengen om morgenen eller holde seg våken. Den tretthet oppleves av begge lidelser er like og kan være vanskelig å skille.

Irritabilitet

Irritabilitet kan ha et par forskjellige tolkninger. Du kan være bisk eller ergerlig mot andre - med andre ord, utagerende din irritabilitet. Du kan også ha internalisert irritabilitet, hvor du føler deg rastløs og ubehagelig. De som lider av depresjon oftere internal irritabilitet og ta det ut på seg selv - men i enkelte tilfeller kan de ta det ut på andre også. De med diabetes kan ha enten type, som de opplever det som et resultat av for lavt blodsukker.

Skille Symptomer

Selv om det er noen symptomer som overlapper hverandre, diabetes og depresjon er svært forskjellige og har noen svært forskjellige symptomer i tillegg. Andre symptomer på diabetes inkluderer uskarpt syn, hyppig vannlating, sterk tørste og ekstrem sult. Vanligvis er disse symptomene vil endres basert på sukker. Andre symptomer på depresjon inkluderer et generelt nedstemthet, selvmordstanker, håpløshet, angst, verdiløshet og noen ganger søvnløshet. I depresjon disse symptomene ikke synes å være knyttet til en bestemt hendelse, og kan vedvare selv når hyggelige hendelser inntreffer.

Tester

Det er ingen måte å teste for depresjon annet enn å utelukke eventuelle fysiske årsaker. Faktisk kan noen leger screene for diabetes før diagnostisere depresjon. Den innledende test for å kontrollere diabetes er vanligvis en fastende blodsukker test. Du vil ikke få lov til å spise i flere timer før å ha blodet trekkes så blodsukkernivået kan testes nøyaktig. Hvis nivåene registrere seg som for høy vil du bli gitt en foreløpig diagnose av diabetes i påvente av videre tester.

Symptomer på Voksen Diabetes

Symptomene kan være vage

Symptomene på voksen debut diabetes er til tider noe vag fordi av seg selv disse skiltene kan være forårsaket av andre forhold også. Men alt sammen disse symptomene vanligvis peker bare i én retning. Diabetes kan kjennetegnes ved en økning i vanninntaket, noe som resulterer i en økning i vannlating i tillegg. Legemet synes å være i stand til å renne av seg selv overskytende sukker ved hjelp av denne fremgangsmåte, slik dette er et typisk tegn på angrep av diabetes. Uansett hvor ofte du tisser derimot, vil du ikke være i stand til å kvitte deg med alt av det overskytende sukker og ettersom tiden går vil det bygge seg opp til ekstremt farlige proporsjoner.

Manglende evne til prosess Sugars

En plutselig vekttap når du ikke er slanking eller gjør noen form for uvanlig trening, eller spise noe annerledes enn normalt kan også være et signal om diabetes. Legemet behandler ikke sukker riktig og som et resultat, er det ikke noen behandling av matvarer med all normalitet. Dette resulterer vanligvis i pasientens følelse mer sulten, eller får cravings på uvanlige timer. Legemet er ikke å behandle maten på riktig måte, og som et resultat at pasienten ikke får riktig ernæring.

Nerve Troubles og Future Nerve Damage

Nervesystemet kan også påvirkes av diabetes, takket være økningen av sukker i nervefibrene. Pasienten kan føle nummenhet, prikking eller 'prikking og stikking "i ekstremiteter. Som sykdommen utvikler seg ukontrollert disse symptomene kan føre til permanente nerveskader, så det er viktig å få tilstanden under kontroll så snart som mulig. Dette nerveskade kan påvirke personens syn også, så noen plutselige uskarphet i øynene bør bli sett på av en lege umiddelbart.

Høyt blodtrykk kan forårsake diabetes

Høyt blodtrykk er vanligvis ikke et symptom på diabetes, men det synes ikke å være i stand til å føre til at det ved å skade kroppens celler, så å holde blodtrykket under kontroll uansett alder er alltid en god idé. Personer med diabetes er svært utsatt for infeksjoner, overdreven svette og svimmelhet sensasjoner. Alle disse problemer er et resultat av å ha for mye ubehandlet sukker i kroppens celler.

Typiske symptomer på Onset Diabetes

Akkurat som det ikke finnes noe slikt som en typisk diabetiker, er det ingen slike ting som en typisk utbruddet av diabetes. Noen mennesker opplever en gradvis innsettende, mens andre rapporterer om en svært rask utbruddet. Og selv om det er mer enn én type diabetes, alle typer har samme hoved symptom: høyt blodsukkernivå. Enten folk blir motstandsdyktig mot deres eget insulin (som i type 2), eller de slutte å produsere insulin sammen (som i type 1), resultatene er ganske like, og ganske alvorlig.

Økt tørste

Et typisk symptom på utbruddet av diabetes er økt, og overdreven tørste. Dette fører også til hyppig vannlating.

Unrealiable Vision

Fordi høyt blodsukkernivå påvirker de små blodårene i øynene, diabetes utbruddet fører uberegnelig tåkesyn.

Strange Sensations i fingre og tær

Prikking eller kløe i hender, føtter, fingre og tær er et annet tegn på utbruddet av diabetes.

Ekstrem trøtthet

Forhøyet blodsukker gi ekstrem og utvidet tretthet.

Advarsel

Hvis du har noen av de ovennevnte tegn, konsultere legen din og be om en fastende blodsukker test eller en oral glukosetoleransetest.

Betraktninger

Listen er typiske symptomer, men det finnes alltid unntak. Selv om du ikke har noen av disse symptomene, men du er i faresonen for diabetes eller føler du kan ha diabetes, konsultere legen din og be om en glukosetest.

Symptomer på Infant Diabetes

Symptomer på Infant Diabetes


Type 1 diabetes, den unpreventable skjemaet forårsaket av immunsystem problemer, er mye mindre vanlig enn livsstils påvirket type 2 diabetes. Men legene fortsatt diagnostisere tusenvis av tilfeller hos barn hvert år, ifølge National Diabetes Information Clearing House. Spedbarn kan ikke kommunisere symptomer verbalt, men det er tegn som foreldre kan overvåke slik at de kan fange opp og begynne å behandle spedbarn diabetes så raskt som mulig.

Kjenne Risk

Type 1-diabetes utgjør høyst 10 prosent av alle diabetestilfellene, men rammer 1 av hver 400-600 barn, ifølge National Diabetes Information Clearing House. Hvit, ikke-spanske barn er mest utsatt. Selv om genetikk kan spille en faktor, kan type 1 diabetes utvikles hos barn uten tidligere familie historie av tilstanden.

Bleier

Hyppig vannlating er et tegn på diabetes, slik at foreldrene bør overvåke deres barns vannlating vaner. Stadig våte bleier kan være et symptom på diabetes, som kunne et tilfelle av bleie utslett som ikke gror eller dukker opp igjen flere ganger.

Matvaner

Diabetikere opplever ekstrem sult og konstant tørst. Hvis et spedbarn synes å stadig ønsker å mate, som kan være en advarsel tegn på diabetes.

Mood

Spedbarn kan være naturlig irriterende, særlig i nærvær av kolikk. Hvis et spedbarn virker ekstremt irritabel selv uten kolikk, men som kan være et tegn på diabetes.

Søvnvaner

Økt tretthet er et symptom på diabetes, slik at tilstanden kan føre til spedbarn til å sove mer enn vanlig.

Tegn og symptomer på Sprø Diabetes

Tegn og symptomer på Sprø Diabetes


Sprø diabetes er en form for type-1 diabetes, som også bærer navnene sukker diabetes, insulinavhengig diabetes og juvenile diabetes. Ifølge Southwestern Medical Center, 5 til 10 prosent av alle diabetestilfeller i USA er type I diabetes. Sykdommen oftest rammer barn eller unge voksne, men folk i alle aldre kan få en diagnose.

Forhøyet blodsukker

Diabetes diagnoser ofte skje gjennom blod og urinprøver; i de med diabetes sprø, vil de testene viser forhøyede nivåer av både sukker i blodet og urinen. Ifølge University of Maryland Medical Center, en fastende blodglukosenivå på 126 eller større, og en ikke-fastende nivå på 200 eller mer, fulgt av andre symptomer på diabetes, kan indikere tilstedeværelse av diabetes.

Tørste og vannlating

Personer med diabetes ofte føler deg tørst, og synes det er vanskelig å slukke tørsten. Ifølge Mayo Clinic, overflødig sukker i blodet trekker væske fra vev, noe som gjør kroppen din krever erstatning væsker. Sammen med vedvarende tørst, kan personer med diabetes å finne seg selv å måtte gå på do oftere.

Sult og Vekttap

Diabetes kan øke appetitten. The Mayo Clinic tilskriver dette faktum til kroppens manglende evne til å omdanne sukker til energi. Selv om personer med diabetes fortsetter å spise, kroppene deres ikke klarer å omdanne mat til den energien de trenger, slik at de holder å sende ut sult signaler i et forsøk på å ta inn mer energi. Samtidig kan diabetikere finner de mister vekt --- ofte plutselig og raskt.

Blurred Vision

Diabetikere kan ikke være i stand til å fokusere skikkelig og kan finne sin tåkesyn. Akkurat som forhøyet blodsukker trekker væske fra andre vev, kan diabetes frata sine øye linser av nødvendig væske, noe som gjør det vanskeligere for øyet å fokusere skikkelig.

Influensalignende symptomer

Barn med type 1 diabetes vil ofte klager over vedvarende influensalignende symptomer: achiness, tretthet, kvalme og irritabilitet. Disse symptomene, spesielt hvis ledsaget av noen av de andre symptomene som er nevnt ovenfor, garanterer et besøk til legen.

Tegn og symptomer på pre-diabetes

Pre-diabetes er angitt med blodsukkernivået som er gjennomgående høyere enn gjennomsnittet. Som tiden går, disse høyere enn normalt blodsukkernivået stige, til de er høye nok til å kvalifisere som diabetes. Mens de fleste pre-diabetikere ikke opplever symptomer, er det flere varseltegn som kan forutsi pre-diabetes.

Svangerskapsdiabetes

Kvinner som opplevde blodsukkernivået under svangerskapet som var høy nok til å kreve behandling for svangerskapsdiabetes har økt risiko for pre-diabetes.

Livsstil

Personer som er overvektige, og fører en stillesittende livsstil er mer sannsynlig å ha pre-diabetes blodsukkernivået.

Etnisitet

Visse raser er mer utsatt for høyt blodsukker enn andre. Enkeltpersoner som har afrikansk, indiansk, Spansk, asiatisk eller Pacific Island etniske arv har en tendens til høyt blodsukker, og bør testes regelmessig.

Familie

Diabetes er en arvelig tilstand, slik at personer med nære familiemedlemmer som har diabetes er ofte diagnostisert med pre-diabetes.

Skin

Et synlig tegn på at en person er i fare for pre-diabetes er tilstedeværelsen av en viss type huden i nakken eller armhulene. Huden som spår pre-diabetes er tykk, mørk og fløyelsaktig.

Symptomer på Ukontrollert diabetes

Diabetes er en sykdom som resulterer i overskudd av glukose eller sukker i blodet. Uten behandling for å kontrollere diabetes, forårsaker høyt blodsukker en rekke symptomer.

Overflødig Urinering og Thirst

For å eliminere sukker i kroppen, nyrene kontinuerlig utsondre kroppsvæsker, forårsaker overdreven vannlating. Dette fører til dehydrering i kroppen, markert med umettelig tørste og betydelig vekttap.

Psykiske effekter

Overflødig sukker gjør pasienter føler seg søvnig og svak. Det gjør også konsentrasjon vanskelig, noe som resulterer i dårlig ytelse på jobben eller skolen.

Sensation

Høyt blodsukkernivå ofte forårsake hodepine, samt smerter og prikking i føttene. Overflødig glukose fører også nummenhet og tap av følelse i føttene.

Synsproblemer

De dehydrerende effekten av høye blodsukkeret påvirker øynene, tørking linsene og resulterer i uskarpt syn. Dersom diabetes er ukontrollert for lenge nok, kan det føre til blindhet.

Infeksjoner

Høye nivåer av glukose hemme immunsystemet, som fører til infeksjoner i tannkjøtt, byller, gjær infeksjoner og urinveisinfeksjoner, samt hyppige forkjølelser og influensa. Sår og sår også gro i sakte hastighet.

Tegn og symptomer på begynnende leversvikt hos barn

Håndteringen av et sykt barn kan være en hjerteskjærende ildprøve, spesielt når sykdommen er en alvorlig en. Av ulike grunner, kan noen sykdommer forårsake omfattende skade på et barns leveren, noe som resulterer i nyresvikt. Dette er grunnen til at det er viktig å gjenkjenne tegn og symptomer på nyresvikt utbruddet og rapportere disse symptomene til en lege.

Gulsott

Som leveren blir skadet, kan den komme betent, forårsaker en blokkering i gallegangene. Når dette skjer, begynner et overskudd av bilirubin (galle pigment) for å bygge opp i barnets blodstrømmen. Dette resulterer i gulsott, en gulfarging av hud og sclera (det hvite i øynene). Omfanget av leverskade kan måles ved hvor gul barnets hud blir, da dette indikerer høyere nivåer av bilirubin i blodet. Det er generelt en av de første tegn på leversvikt. Noen ganger er det det eneste tegnet.

Utvidelse

Hevelse eller forstørrelse av leveren, også kjent som hepatomegali, kan noen ganger være tegn på lever trøbbel. Ofte har barnet ingen symptomer assosiert med lever enlargment. I alvorlige tilfeller kan han klager over at han føler for full eller at han har ubehag i magen.

Kolestase

Kolestase refererer til reduksjon eller fullstendig stans av gallestrømmen i kroppen. I noen tilfeller er gallen fanget inne i leveren. Det kan også være fanget utenfor leveren, eller fanget i begge områder. Mens gulsott er en av de første tegn på kolestase, er det ikke det eneste. Lett blødninger og blåmerker, kløe i huden, blek avføring og mørk urin er alle tegn på galle avbrudd i et barns kropp.

Liver Encefalopati

Som leveren mister sin evne til å filtrere blodet, giftige stoffer begynner å hope seg opp i en barnets kropp. Disse toksiner kan ha en negativ effekt på hjernen, forårsaker forringelse. Vanlige tegn på denne lidelsen er: endringer i et barns atferd og personlighet, sløret tale, svak bevegelse, desorientering og humørsvingninger.

Ascites

Når det er økt skade på et barns leveren, skip på overflaten av organet, samt på tarmen begynner å lekke væske, som samler seg i bukhulen. Denne tilstanden, som kalles ascites, er preget av en oppblåst, utstående mage. I noen tilfeller kan denne væsken samle seg i barnets ben, en tilstand som kalles ødem.

Tegn og symptomer på Progressive Diabetes

Tegn og symptomer på Progressive Diabetes


Progressiv, eller Type-1 insulinavhengig diabetes er en alvorlig tilstand som kan styres. Erkjenner skilting av sin debut kan hjelpe i tidlig diagnose og riktig behandling, å hjelpe en person med diabetes å leve et langt og produktivt liv.

Tørste og vannlating

Før utbruddet av progressive diabetes, kan du bli stadig mer tørst. Du vil også måtte gå på do på en høyere frekvens enn normalt. Dette skyldes ekstra sukker i blodet, noe som tar nødvendig væske på kroppsvev. Nyrene er satt inn i overdrive for å plukke opp hva sukker de kan og filtrere. Sukker er også urin ut av kroppen.

Økt Sult og redusert vekt

Den insulin i kroppen er ikke tilstrekkelig for å få nødvendig sukker til kroppens celler, og du raskt miste energi. Denne mangelen på nødvendig system fratar muskler og ulike organer i energien som de trenger for å fungere normalt. Du vil ha økt sult og følelse kan fortsette selv etter å ha spist. Vekt vil også avta som kroppen din blir nektet energi, uansett hvor mye du spiser i løpet av dagen. Dette legger til tap av kroppsfett og muskler.

Tretthet

Utbruddet av progressive diabetes vil også bidra til tegn til økt tretthet. Uten riktig energi til å holde kroppen i bevegelse, kan trøtthet raskt satt i. Det er også forårsaket av hyppig vannlating, noe som fører til dehydrering. Du kan også være gretten til tider på grunn av tretthet.

Synsproblemer

Med tilstedeværelse av store mengder sukker i blodet, blir fluider trukket fra alle kroppens vev. Dette kan inkludere øyet linser. Du kan ha uskarpt syn og problemer med fokus. Dette er en annen grunn diabetes må forvaltes, da dette kan senere føre til tap av synet.

Ubehandlet diabetes symptomer

Diabetes er en type av metabolsk lidelse som påvirker mengden av insulin som produseres av bukspyttkjertelen. Bukspyttkjertelen produsere en liten mengde insulin eller ingen i det hele tatt, noe som fører til en opphoping av glukose i kroppen. De tre typer av diabetes er Type 1, Type 2 og svangerskapsdiabetes. Hvis venstre ubehandlet, vil hver type produsere spesielle symptomer.

Skriv inn en Symptomer

Hvis en person har Type 1 diabetes, har hun en kronisk form av sykdommen. Denne typen er ofte diagnostisert hos barn og unge voksne. Årsaker inkluderer arvelighet og viral eksponering. Før en person søker behandling, kan hun oppleve en rekke symptomer som kommer på raskt. Type 1-diabetikere føler veldig tørst og føler behov for å kontinuerlig drikke i løpet av dagen. Denne økte væskeinntak vil føre til at personen måtte gå på do oftere. Andre symptomer på ubehandlet type 1 diabetes er vekttap, slapphet og visjon endringer.

Type 2 Symptomer

Type 2-diabetes forekommer hos voksne og som ikke krever insulin avhengighet. Mulige årsaker til type 2 diabetes er overvekt og mangel på fysisk aktivitet. Pasienter med type 2-diabetes vil ha mange av de samme symptomene på type 1 pasienter, inkludert ekstrem tørste, hyppig vannlating, plutselig vekttap, slapphet og endringer av syn. Men vil de også ha andre symptomer, mens deres diabetes forblir ubehandlet. Dette inkluderer mørklagte områder av huden som vises uten noen åpenbar grunn. Kutt kan også ta lengre tid å helbrede, fordi type 2 diabetes påvirker immunsystemet ditt.

Svangerskapsdiabetes Symptomer

Svangerskapsdiabetes er en type diabetes som bare skjer mens en kvinne er gravid. Mens lider av tilstanden, produserer kroppen høye blodsukkeret som kan skade mor og baby. Svangerskapsdiabetes viser ofte ingen symptomer og er vanligvis bare oppdages gjennom rutinemessige blodsukkermålinger. I noen tilfeller kan personen føler seg sliten og tørst på grunn av ubehandlet tilstand.

Betraktninger

Når en person starter behandling, kan han fortsatt oppleve noen av symptomene på ubehandlet diabetes. Da han og hans lege er i stand til å få sine insulinnivået under kontroll, bør symptomene gå bort eller redusere alvorlighetsgrad.

Advarsel

Diabetes kan være dødelig hvis den forblir ubehandlet for en betydelig periode. Hvis du har noen tegn til dette alvorlig tilstand, bør du kontakte lege for å gå over behandlingstilbud.

Symptomer på Diabetic Problemer

Diabetes er et økende problem blant unge voksne og barn. Dette kan forårsakes av standard amerikansk diett. De fleste amerikanere er overvektige, og de fleste av våre dietter mangler gode næringsstoffer. Mange mennesker bruker filler mat som ikke er bra for vår helse. Dette får folk til å bli overvektig og underernært på samme tid. Men noen mennesker er diabetiker skyldes arvelige faktorer og fra andre metabolske forstyrrelser. Det er mange symptomer assosiert med diabetes og prediabetes.

Overdreven Tørst

En av de vanligste diabetiker problemer er overdreven tørste. En person vil føle seg veldig tørst av og på, og vil også passere urin ganske ofte. Dette kan også føre til en person til å føle seg syk og mister vekt raskt. Dette skjer fordi diabetes fører til en person til å gå tomme for strøm av hormoner som arbeider for å kontrollere vannutskillelse fra nyrene.

Synsproblemer

Et annet stort problem knyttet til diabetes er synsproblemer. Sykdommen kan forårsake blodårer bak øynene for å bli ødelagt over tid. Dette resulterer i dårlig syn eller tåkesyn. Hvis symptomene ikke blir behandlet raskt, kan en person gradvis mister sin øye syn.

Nummenhet eller prikking i hender, føtter eller ben

Et annet problem som er forbundet med diabetes er prikking eller nummenhet i ekstremitetene av kroppen. Dette skjer gradvis fordi diabetes vil sakte skade nervesystemet. Den eneste måten å kontrollere disse symptomene er å kontrollere blodsukkernivået. Dette kan gjøres med medisiner og riktig kosthold og mosjon.

Dårlig Healing

Et annet stort problem knyttet til diabetes er dårlig healing. Et kutt eller et sår kan det ta mye lengre tid til å helbrede på grunn av effektene av sykdommen. Dette skjer fordi diabetes svekker legemet og immunsystemet. Skaden er gjort internt og et sår som ikke vil gro skikkelig kan føre til andre problemer å oppstå for eksempel infeksjon. Hvis sårene ikke blir tatt hånd om på riktig måte dette kan føre til amputasjon.

Nyresvikt

Nyresvikt kan også skje på grunn av virkningen av diabetes. Da forblir ubehandlet nyrene kan bli over beskattet på grunn av nerveskader. Nyrene inneholde små blodkar til å filtrere blodet og avfall ut av kroppen. Disse små fartøyene kan bli skadet og over tid nyrer vil ikke lenger fungere skikkelig.

Helse og symptomer på diabetes

Helse og symptomer på diabetes


Symptomene og langsiktige helseeffekter av diabetes er svært livet endring. Ifølge iVillage Health nettsted, kan diabetes føre til hjerteinfarkt, slag og til og med blindhet. The American Diabetes Association sier, de viktigste symptomer assosiert med diabetes er hyppig vannlating, langsom helbredelse og sterk tørste.

Overdreven Tørst

Ifølge Mayo Clinic, er sterk tørste forårsaket av høyt blodsukker som er et tegn på diabetes. Det overskytende sukker i systemet fører til nyrene for å bli overarbeidet. Dette fører til at kroppen blir dehydrert. Drikke væske er viktig for god helse, men når du er konstant tørst, kan det hende du har diabetes.

Slow Healing

Ifølge American Diabetes Association, er et annet tegn på diabetes langsom tilheling. Diabetikere har et svekket immunforsvar slik at deres organer ikke leges så raskt. Blåmerker, kutt og skrubbsår blitt mer av et problem for noen diabetikere fordi feilaktig behandling kan resultere i amputasjon.

Hyppig vannlating

Et annet symptom på diabetes er hyppig vannlating. Overflødig tørste fører til hyppigere vannlating. Kontrollere diabetes med medisiner bør føre begge symptomene å avta.

Vekttap eller gevinst

Ifølge Mayo Clinic, er vekttap en annen helseeffekt av diabetes. Losing sukker gjennom urinrester fører noen mennesker til å miste ekstra kalorier. Imidlertid vil noen mennesker som er diabetiker faktisk opp i vekt fordi urinering mye sukker fører til at cellene til krever mer sukker, noe som resulterer i overdreven sult. Økt appetitt fører til overspising og vektøkning.

Synsproblemer

Diabetisk retinopati er skade på retina fra diabetes. Små blodårer og arterier bli skadet av langvarig mangel blodsukker. Høye blodsukkernivå fører til fleksibilitet og struktur på objektivet for å bli forvrengt. Denne skaden fører til flere synsproblemer som uskarpt syn. Hver diabetiker påvirkes forskjellig. Noen mennesker opplever skyet eller dobbelt syn, mens andre rapporten ser flytere (prikker) i deres synsfelt.

Nummenhet i hender, ben eller føtter

Over tid kan også skade høyt blodsukker nivåer nervesystemet. Når dette skjer diabetikere opplever nummenhet i sine hender, føtter eller ben. Denne følelsen er også beskrevet som pins og nåler. Men når en person vet at de har diabetes, kan de kontrollere dette symptomet ved å ta insulin skudd.