Digidexo.com

bilurubin lav

Lave kortisolnivå og aggresjon

Lave kortisolnivå og aggresjon


Kortisol er kroppens naturlige stress kjemper hormon, så når en person kommer inn i en stressende situasjon, er kortisol et av de hormoner som produseres. Ironisk nok, det motsatte av hva du kanskje tror vil skje om kortisol oppstår. Lave nivåer av kortisol, i stedet for et høyt nivå, fører til aggresjon. Ifølge Science Daily, fører lave kortisolnivåer til ekstremt aggressiv atferd hos gutter alderen 7 til 12.

Funksjoner

Forskere fra University of Chicago offentliggjør resultater fra en fireårig studie av gutter med atferdsvansker. Gutter med lave kortisolnivå begynte antisosiale handlinger i yngre alder enn sine jevnaldrende, vises tre ganger aggressivitet av andre gutter sin alder og var tre ganger så stor risiko for å bli utpekt som en mobber eller mener.

Betydning

Forstå forholdet mellom lave kortisolnivåer og aggresjon kan hjelpe psykiatere behandler kriminelle ungdom, et problem som tradisjonelt er vanskelig å behandle, ifølge Science Daily. Barn som har denne type atferdsforstyrrelse pleier å være på denne måten i flere tiår, og står for mye av volden og kriminaliteten i samfunnet.

Betraktninger

Forskningen ved University of Chicago antyder også at en biologisk eller genetisk lidelse kan være grunnen for senket kortisolnivå. I denne fireårig studie, forskere vurdert gutter som startet kamper, brukte våpen, var grusom mot mennesker og dyr, stjal og tvang seksuelle handlinger. Funnene viste et forhold til lave kortisolnivåer og disse atferd. Alle guttene hadde lignende sosioøkonomiske bakgrunner, IQ og etnisiteter.

Teorier

Samfunnet kan også spille en rolle i aggressiv atferd og senere, lave kortisolnivåer. Fysisk mishandling, for eksempel kan sette kroppen i ekstrem stress, spesielt hvis dette skjer med et barn, ifølge en artikkel av Stephanie van Goozen på nevrobiologi av barndommen antisosial atferd i Gjør det noe, en blogg om hjernen og atferd. Van Goozen teori er at ulike typer stressfaktorer kan resultere i forskjellige typer stress respons systemer senere i livet, noe som betyr at eksponering for tidlig misbruk kan føre til en kroppslig reaksjon, noe som vil påvirke hvor mye kortisol ville bli levert i fremtidige stressende situasjoner.

Spekulasjoner

Forskere spekulerer på hvorfor lavere kortisolnivå føre til økt aggresjon. Gutter som har lavere kortisolnivå kan være mindre redd for straff, ifølge Keith McBurnett, Ph.D. og assisterende professor i psykiatri ved University of Chicago. Barn som ikke er redd for straff kanskje ikke føler stress på trusselen om straff, og derfor ikke unngå stressende eller negativ atferd.

Lav Neck & Shoulder Pain

Lav Neck & Shoulder Pain


Hvis du opplever smerter både lav i nakken og i skulderen, kan årsaken være en herniated cervical plate. Legen kan stille en diagnose og gi deg behandling.

Herniated cervikalskive

I en herniated cervical plate, den myke sentrum av en mellomvirvelskive brudd og presser ut gjennom det ytterste laget av platen. Ifølge Chicago Institute of Nevrokirurgi og Neuroresearch, herniated plater er mer vanlig lavere på halsen enn høyere.

Neck Pain

En herniated plate kan forårsake nakkesmerter, spesielt når du beveger hodet. Smerten kan lette når du senker hodet og ser ned.

Skuldersmerter

Ifølge National Institutes of Health, kan en herniated plate i nakken føre til dyp smerte nær eller over en av dine skuldre.

Risikofaktorer

Risikofaktorer for å oppleve lav nakke og skuldersmerter på grunn av en herniated plate inkluderer å være mann, blir eldre og utføre anstrengende fysiske oppgaver.

Behandling

Din lav nakke og skuldersmerter kan behandles med anti-inflammatoriske medisiner. Fysioterapi og trekkraft kan hjelpe. Dersom disse tiltakene ikke bringe lettelse, er kirurgi på platen et alternativ.

Innendørs lav effekt aerobic

Innendørs lav effekt aerobic


Når det er for varmt eller kaldt ute til å nyte din favoritt type aerob trening, i stedet for å hoppe over treningen, ta den innendørs. Det finnes en rekke innendørs lav effekt aerobic utøve opsjoner som gir kardiovaskulære fordeler uten å være stressende på leddene. Turgåing, svømming, spinning og lette danse eller vannaerobic er bare noen eksempler du kan velge fra.

Gang

En rask spasertur - ikke en spasertur - er en enkel low-impact aerobic aktivitet som fungerer like godt innendørs som utendørs. Og det kan alltid bli jobbet inn i timeplanen din, når du finner et nærliggende treningsstudio med innendørs tursti. Innendørs turløyper er designet for å være snill på knærne og ledd. Hvis det er ingen innendørs tursti tilgjengelig, vil en tredemølle på treningsstudio eller i hjemmet fungere like bra. Med en tredemølle, kan du fortsatt kontrollere hastigheten og intensiteten av turen.

Svømming

Hvis du er heldig nok til å ha et innendørs basseng i samfunnet, vil svømming runder få pulsen opp. Du trenger ikke å være en god svømmer for å dra nytte av denne aktiviteten. Hoppe i bassenget med et kick styret og sparker deg ned og tilbake lengden av bassenget et par ganger vil gi deg en aerobic trening. Svømming er en av de beste innendørs lav effekt aerobic aktiviteter for leddene fordi vannet oppdrift tilbyr motstand uten slag.

Spinning eller Sykling

Hvis du liker å sykle, innendørs sykling og spinning klasser er to mer low-impact aerobic alternativer. Med innendørs sykling, er du i kontroll; du kan variere hastigheten og motstand på sykkelen, og du trenger ikke å bekymre deg for trafikk. Hvis du er en nybegynner, starte med lav hastighet og lett motstand til du føler deg komfortabel nok til å begynne å øke en eller begge.

Aerobicklasser

Mange treningssentre tilbyr dans eller vannlevende aerobic klasser. Hvis du er ny til denne type innendørs aktivitet, sjekk og se om din treningsstudio eller treningssenter tilbyr en prøve klasse eller dagspass. Prøver noen forskjellige klasser kan hjelpe deg å avgjøre hvilke som er riktig for deg. Dypt vann aerobic klasser kan få pulsen opp med liten eller ingen innvirkning. Hvis du ikke liker å være i vannet, er noen dans aerobic klasser designet spesielt for å være lav effekt uten hoppe, hopper eller hopping. Disse klassene er satt til musikk slik at du kan få pulsen opp samtidig ha det gøy.

Betraktninger

Blanding opp innendørs-workout rutine og varierende type lav-effekt aerobic aktiviteter kan være hyggelig og nyttig. Utfordrende kroppen din til forskjellige bevegelser og typer aktivitet hjelper deg å unngå å treffe en øvelse platå og du vil ikke gå lei. Hvis du har problemer med å holde seg med en øvelse rutine, få en venn eller kollega til å bli med deg for en lav-effekt trening på treningsstudioet eller i klassen. Å ha en kompis å trene med vil hjelpe deg å holde ansvarlig og motivert. Husk å alltid varme opp musklene med litt lett aerobic - som langsom gåing - før du trappe opp intensiteten.

Lav Sugar Diet for personer med multippel sklerose

Ifølge Medline Plus, oppstår multippel sklerose når kroppens immunsystem feilaktig angriper sitt eget vev. Ved MS blir kroppens forsvarssystem mot ryggraden og hjernen, som fører til synsproblemer, muskel kontroll problemer, og lokalisert og systemisk smerte. Selv om det er ingen kur for MS, kan tilstanden bli hjulpet med tilslutning til en næringsrik diett, som omfatter begrensning av sukkerinntaket. Mens redusere sukkerinntak alene vil ikke kurere MS, holde et tett øye på sukkerinntak er en viktig del av å følge balansert og næringsrik diett tilnærming for å håndtere sykdommen.

Diet Theory

Etter en naturlig eliminasjonsdiett for å dempe matallergier og redusere inntaket av næringsfattige matvarer er en av de beste måter å lindre hyppigheten og intensiteten av symptomene for personer som lider av MS. Lavt sukker forbruk gjelder sistnevnte kategori - fjerning av næringsfattige matvarer. Informasjon fra Allergi og Nutrition Center i Storbritannia beskriver koblingen mellom sukker og MS, sier at forekomsten av MS er høyest i områder av verden som forbruker mest sukker, noe som gjør det et stoff for å begrense for personer som allerede arbeider med MS . Selv profesjonelle medisinske nettsteder som Medline Plus og Mayo Clinic ikke uttrykkelig anbefale en lav-sukker diett for MS, de anbefaler en balansert kosttilskudd tilnærming, som sikkert omfatter begrensning av sukker.

Diet Anbefalinger

Eliminere forbruket av matvarer som enten er allergenics eller på annen måte tenkt å være problematisk for MS-syke (som sukker) for å hjelpe potensielt forbedre symptomer Dette betyr å redusere det samlede inntaket av sukker (ved å eliminere inntak av noe mat som lister sukker eller noe sukker derivat slik som maissirup, sorbitol, dekstrose, maltodekstrin eller sukrose som en av de første fem til ti ingredienser), sammen med å redusere mengden av mettet fett, laktose og korn. I stedet for disse matvarene, fokusere på å spise en diett rik på frukt, grønnsaker og magre proteinkilder som fisk og fjærfe. Det finnes ingen spesifikk tak for daglig sukkerinntak - bare fjerne typer sukkerholdige matvarer listet ovenfor for å gjennomføre en diett med lavt sukkerinnhold. Mens denne eliminasjonsdiett kan virke tøffe, det er det første skrittet i å teste deg selv for matvarer og elementer som utløser MS-symptomer.

Kosthold modifikasjoner

Etter noen uker på den fullstendige eliminering diett, kan du gradvis begynne å legge mat typer tilbake i en av gangen (dvs. korn, deretter meieri, så noe begrenset mengde sukker). Hold en food journal i løpet av denne tiden, og bemerker hvordan kosten modifikasjoner påvirke dine symptomer. Hvis den ekstra mat type ikke ut til å forverre symptomene dine, kan det forbli i kostholdet ditt. Hvis maten typen øker hyppigheten av dine MS-symptomer, må det forbli ut av kostholdet ditt permanent.

Lav Hormon prevensjon alternativer

Lav Hormon prevensjon alternativer


Graviditet er en av de mest komplekse prosesser som kvinner noensinne vil oppleve. Hva starter som en mikroskopisk union mellom sperm og egg vokser inn i en levende barn på kort span av ni måneder, men det er ikke alltid en enkel prosess. Prevensjon har hjulpet kvinner utsette graviditet før de er klare, slik at så å bygge en sterk hjem liv og stabil økonomisk situasjon før å ha en baby. Lav hormon prevensjon er en av de mest populære typer, fordi mange kvinner reagere dårlig overfor de høyere hormonnivået i standard prevensjon alternativer.

Historie

Prevensjon er nesten like gammel som sivilisasjonen selv. Den eldste metode for prevensjon er avbrutt samleie, hvor hann trekker seg fra kvinnen før utløsning, selv om dette er en av de minst effektive middel for å forebygge graviditet. Gjennom århundrene, har mystikere og medisinmenn kokt sammen utallige potions tenkt å hindre graviditet, men disse har aldri blitt bevist effektive. Hormonell prevensjon piller, som hindret eggløsning ved flom kroppen med et høyt nivå eller hormoner, ble utviklet i 1960 I slutten av 1980 og begynnelsen av 1990-tallet, et ønske om prevensjon med færre hormonelle bivirkninger kjørte selskaper å produsere lav-hormon metoder å forebygge graviditet som er fortsatt populære i dag.

Betydning

Low-hormon prevensjon er en effektiv metode for å hindre graviditet og regulere menstruasjonssykluser. Som samfunn har avansert er flere kvinner arbeider utenfor hjemmet, utvikle liv og karrierer som gjør graviditet og fødsel vanskelig. Prevensjon med en minimal mengde hormoner tillater kvinner å fortsette i sine karrierer med minst mulig hormonelle bivirkninger. Prevensjon med færre hormoner tillater kvinner å utvikle et stabilt hjemmemiljø og forebygge graviditet før de er klare mentalt og økonomisk, uten bekymring for humørsvingninger og uregelmessigheter forårsaket av høye hormonnivåer. Lav hormon prevensjon er også populær som en metode for å lette og regulere kraftige menstruasjonssykluser i berørte kvinner.

Typer

Lav hormon prevensjon er betegnet som å ha mindre enn 35 mikrogram av østrogen, mens ultra lav dose har mindre enn 20 mikrogram. Piller, vaginal ringer og patcher er produsert på lave hormon varianter, med piller å være den mest populære. De lave hormon piller normalt innføre et svært lavt nivå av hormoner i kroppen i tre uker, med en sukker pille for den fjerde uke. Vaginale ringene er plassert i kroppen av brukeren og forbli satt for en tre-ukers periode, med fjerning og en normal menstruasjonssyklus skjer i løpet av den fjerde uke. Patches fungerer mye på samme måte som i ringen, med en ny patch brukes hver uke i tre uker, og en uke fri når menstruasjonssyklusen oppstår.

Fordeler

Lave hormon prevensjon alternativer gi kvinner muligheten til å forhindre uønsket graviditet og regulere sykluser, med minst mulig hormoner mulige. Disse lave hormonnivåer hindre bivirkninger relatert til høy dose prevensjon, som humørsvingninger, hodepine, vektøkning og kvalme. Lav hormonprevensjons introduserer akkurat nok østrogen og progestin i kroppen for å lindre de alvorlige blødning, kramper og smerte forbundet med en tung syklus.

Advarsel

Noen metode for hormonell prevensjon kan være farlig hvis det ikke tas som foreskrevet. Kvinner som røyker og de som er eldre enn 35 bør ta prevensjon med forsiktighet, da de står en høyere risiko for å utvikle potensielt dødelige blodpropp. Prevensjon behov for å bli tatt med på en tidsplan for å være mest effektive, så bruker det som indikert av en lege er nødvendig.

Lav Kalium og magesmerter

Kalium er et viktig mineral og elektrolytt nødvendig for riktig funksjon av kroppens muskler og vev. Utilstrekkelig kalium kan føre til magesmerter når nivåer slipp lav nok til å indusere hypokalemi, en potensielt livstruende tilstand.

Årsak

Hypokalemi oppstår når nivåene av kalium i blodet er for lavt; det kan skyldes nyresykdommer, spiseforstyrrelser eller fra overdreven oppkast, svette, diaré eller vannlating, ifølge Medline Plus.

Signs

Magesmerter fra lav kalium resultater fra tarmlammelse og kan også føre til forstoppelse og oppblåsthet, sier Linus Pauling Institute. Andre symptomer på hypokalemi er kramper, muskelsvakhet og tretthet.

Farene

Ubehandlet hypokalemi kan noen ganger føre til lammelser eller uregelmessig hjerterytme, ifølge informasjon fra Medline Plus.

Ved å søke hjelp

Ring legen din dersom du har magesmerter eller andre symptomer på hypokalemi Etter opplever noen store tap av kroppsvæsker.

Behandling

Kaliumtilskudd, tatt under tilsyn av lege, kan vanligvis riktig hypokalemi. Alvorlige tilfeller kan kreve intravenøs kalium.

Grunner for lav LDL

Det er mange grunner for lave LDL-nivå, samt ulike måter å endre LDL-nivå. Hypobetalipoproteinemia er en arvelig lidelse av lipoproteinmetabolismen som forårsaker lavt kolesterolnivå.

LDL Definition

LDL eller low-density lipoprotein er ofte referert til som "dårlig" kolesterol.

Måle LDL

En lav-densitet lipoprotein kolesterol test er den blodprøve som brukes til å måle LDL nivåer. Selv vanligvis utført som en del av rutinemessige fysiske undersøkelser for voksne; anbefalingen siterer ha det gjort minst en gang hvert femte år. Anbefalinger også nevne bare teste friske pasienter da effekten av visse akutte sykdommer, inkludert hjerteinfarkt og stressende situasjoner påvirker LDL nivåer midlertidig.
Leger er ute etter en lav LDL-nivå, under 100 mg / dL.

LDL Target Levels

LDL mål varierer med risikoen for å få hjertesykdom. Den gjennomsnittlige amerikanske LDL-nivå er ca 130. Hvis du har høyt hjertesykdom, så målet LDL-nivå er mindre enn 70. Dette tallet går høyere, da risikoen for hjertesykdom senkes.

Senke LDL

Hvis målet ditt er å senke LDL nivået med 13% eller mindre, deretter endre dine kostvaner kan bare gjøre triks. Noen kostanbefalinger er å øke dine nivåer av havregryn og havrekli, valnøtter og mandler, fisk og omega-3 fettsyrer, olivenolje, og matvarer beriket med plantesteroler eller stanols. Hvis du trenger å senke nivået med mer, og legen din kan foreskrive et statin for deg (dvs. Levacor, Zocor, Pravachol, Lipitor, Crestor, etc). Andre muligheter er en kolesterol absorpsjon hemmer, gallesyrekompleksdannere, nicotonic syre (eller niacin), fibrater, å miste vekt, begrense mettet fett, unngå transfett, slutte å røyke.

Årsaker til lav LDL

To av de vanligste årsakene til lave LDL-nivå er Parkinsons sykdom og ketogen diett (en diett plan utviklet for å hjelpe epileptikere, men også brukt av kroppsbyggere).

Hvordan diagnostisere lav sædkvalitet

Mange menn har det som kalles en lav sædkvalitet (Oligospermia), som er en form for mannlig infertilitet. En normal sædkvalitet er 20 millioner / ml eller mer sperm per milliliter sæd. Noe mindre enn 20 millioner regnes som en lav sædkvalitet. Det er mange årsaker til en lav sædkvalitet som stress, overvekt, infeksjoner, genetiske årsaker, iført tettsittende jeans og undertøy, tar veldig varme bad og blir utsatt for miljøforurensning og giftige kjemikalier. Heldigvis finnes det behandlingstilbud tilgjengelig for denne lidelsen, men du må først gå til legen din for en vurdering og laboratorietester.

Hvordan diagnostisere lav sædkvalitet

Planlegge en avtale med legen din. Legen din må gi deg en komplett medisinsk undersøkelse og evaluering sammen med omfattende laboratorieprøver, for å bekrefte at du har en lav sædkvalitet. Du må kanskje gå til legen flere ganger før han faktisk kan gjøre en formell diagnose.

•  Gå til din planlagt avtale. Legen din kan begynne med å spørre deg en rekke spørsmål om din helsetilstand, medisiner du tar og livsstil atferd. Du bør svare på alle spørsmål sannferdig og være forberedt på å gi spesifikke detaljer. Legen din kan bare hjelpe deg hvis du er ærlig med ham.

Fullfør sperm analyse ved å levere en fersk sædprøve til legen din. Dette er en svært viktig test fordi den kontrollerer hvorvidt du har en lav sædkvalitet. Legen din vil også trenge en prøve av blod og urin for å sende til laboratoriet for ytterligere testing.

Gå tilbake til legekontoret for en oppfølging besøk. Måleresultatene skal være tilbake innen en uke, og legen kan diskutere detaljene med deg. Legen din vil anbefale den beste behandlingsalternativet (s) basert på lab resultater.

Gå over behandlingstilbud med legen din. Mange menn kan behandle deres tilstand bare ved å gjøre noen endringer i livsstil slik som å spise sunnere, iført løstsittende klær, unngå røyking og alkoholforbruk, drikker mye vann og tar mer vitaminer. Legen din kan forskrive en "sink" tilskudd for å bidra til å øke sperm konto. I tillegg er noen menn må gjennomgå fertilitetsbehandling eller kirurgi for å forbedre deres tilstand.

Hint

  • Pass på å følge en godt balansert kosthold, med mye frukt og grønnsaker.
  • Drikk minst 6 til 8 glass vann om dagen.
  • Ikke glem å ta en daglig vitamin.

Om lave kaliumnivåer

Om lave kaliumnivåer


Kalium er viktig for livet; det letter funksjonen av cellemembraner, nerveimpulser og muskler - inkludert hjerte. Et lavt kaliumnivå, eller hypokalemi, fører til en rekke symptomer og i alvorlige tilfeller er livstruende. Selv kalium oppnås fra kosten, er lavt kalium sjelden forårsaket av mangler i dietten. De fleste får betydelig mer kalium fra sitt kosthold enn strengt nødvendig; overflødig skilles ut i urinen.

Identifikasjon

Lave nivåer av kalium er diagnostisert ved å utføre et serum kalium test. Dette er en blodprøve utført på et legekontor, sykehus eller medisinsk lab. En ampulle av venøst ​​blod blir trukket, og nivået av kalium blir målt ved laboratoriepersonell. Siden mange legemidler kan påvirke nøyaktigheten av denne testen, er det viktig å informere legen din om eventuelle medisiner du tar. Denne testen er vanligvis utføres bare når hypokalemi er mistenkt basert på risikofaktorer eller symptomer.

Betydning

De fleste tilfeller av lave nivåer av kalium er et resultat av store væsketap som alvorlig oppkast, diaré eller ekstremt kraftig svetting. Kaliumtap er også en bivirkning av visse medisiner, spesielt diuretika. Av og til, hypokalemi peker på en underliggende lidelse som alvorlig udiagnostisert diabetes, en binyre svulst eller en sjelden arvelig lidelse.

Effekter

Litt lavt kaliumnivå sjelden gi symptomer, selv om blodtrykket kan være mildt forhøyet. Mer alvorlige tilfeller føre til muskelproblemer som svakhet, kramper, smerter, lammelser og ufrivillige muskelsammentrekninger. Hjertefunksjon kan svekkes ved moderat eller alvorlig hypokalemi, som kan forårsake unormal elektro, eller EKG, funn, arytmier og hjertestans.

Forebygging / løsning

Behandlinger for lave nivåer av kalium fokusere på to områder - å behandle årsaken til kaliumtap og bytte ut den tapte kalium. Behandling for årsaken til hypokalemi varierer avhengig av om et medikament, alvorlig sykdom eller underliggende lidelse er feil. Kalium erstatninger kan tas hjemme eller på sykehus, avhengig av alvorlighetsgraden av hypokalemi. I milde til moderate tilfeller er oral kalium erstatning vanligvis foreskrevet; dette er vanligvis et hvitt væske som er blandet inn i juice eller annen drikke for å maskere smaken. Intravenøs kalium er nødvendig for alvorlig hypokalemi, og denne behandling er alltid administrert i et sykehus, mens pasientens hjerte overvåkes kontinuerlig for abnormaliteter.

Advarsel

Lave nivåer av kalium kan være dødelig. Hvis du har nedsatt nyrefunksjon, dårlig kontrollert diabetes eller tar medisiner som kan forårsake kalium tap, er det viktig å ha regelmessige blodprøver for å overvåke serumkaliumnivå. Legen din kan også være lurt å teste kaliumnivå hvis du nylig har hatt kraftig oppkast eller diaré, eller hvis du har en spiseforstyrrelse. Disse forholdene kan noen ganger føre til livstruende hypokalemi.

Behandling for lav Spermiemotilitet

Behandling for lav Spermiemotilitet


Når par ikke kan synes å oppnå graviditet det er generelt antatt at kvinnen har noen type fruktbarhet problemet. Det mange ikke vet er at mannlige faktor ufruktbarhet står for om lag 40 prosent av tilfellene i infertile par. Blir diagnostisert med mannlig faktor ufruktbarhet, slik som lav sperm motilitet, kan føles som en ødeleggende slag. Den gode nyheten er at det finnes måter å behandle lav motilitet.

Funksjon

Ved utløsning sperm reise gjennom vagina, forbi livmorhalsen og opp i egglederne. Håpet for par som ønsker å oppnå graviditet er at når det sperm vil møte opp med et egg og befruktning vil skje. Selv om dette høres enkelt ut, er det alt annet enn. Sædcellene må raskt kunne svømme i en retning fremover og har vedvarende utholdenhet for å gjøre den lange reisen opp til den ventende egg. For noen menn denne delikate balansen er opprørt hvis sædcellene svømmer for sakte eller i feil retning. Den hastighet og retning at spermier trekk er referert til som motilitet. En semen analyse der mer enn 50 prosent av sperm er bevegelige og fremover regnes som normalt.

Testing

En urolog vil bestille tester for å utelukke medisinske forhold som kan føre motilitet problemer, for eksempel en genetisk lidelse, en varicocele (varicose blodåre i pungen) eller en hormonell ubalanse. Han vil også be deg om et omfattende sett av helserelaterte spørsmål, for eksempel har du noen gang hatt kusma eller en testikkelskade, samt spørsmål om kosthold og livsstil. Han vil trolig bestille en semen analyse og anbefaler at du har en annen i ca tre måneder, så det er omtrent den tiden det tar kroppen til å lage nye sædceller. I løpet av den tre måneders intervall kan han foreslår at du tar kosttilskudd eller gå gjennom andre behandlinger som kan hjelpe med sperm motilitet.

Helse og Livsstil

Mens det er ingen definitive "kur" for lav motilitet, noen menn opplever at kosttilskudd og endringer i livsstil kan være nyttig. Stress, røyking og alkohol kan bidra til dårlig sperm helse. Så kan overdreven trening som setter stress og varme på testiklene og pungen, for eksempel for mye sykling eller for mye tid i spa eller badestamp. Kan være gunstig å ta kosttilskudd og konsumere mat rik på vitamin C, vitamin B12, sink, vitamin E, selen og L-karnitin. Faktisk, rapporterte en studie i det medisinske tidsskriftet Fertility and Sterility i 2004 at sperm motilitet kan økes med kombinert L-carnitine og L-acetyl-carnitine terapi. Noen menn også dra nytte av alternative behandlinger som akupunktur.

Medisinsk assistanse

Intrauterin inseminasjon (IUI) og in vitro fertilisering med intra cytoplasma spermieinjeksjon (IVF med ICSI) har vist seg å hjelpe til med sperm motilitet problemer. I tilfelle av IUI sperm er direkte avsatt av en spesiell enhet inn i livmoren, hvor de har en bedre sjanse til å svømme opp i egglederne. En enda mer vellykket metode er IVF med ICSI, hvor en sperm er bokstavelig talt håndplukket til å bli injisert inn i egget venter i en petriskål. Fart og bevegelse av sædceller har ingen peiling på IVF med ICSI, så dette har en tendens til å være der de fleste par finner størst potensial for å lykkes.

Lav binyrene Funksjon

Lav binyrene funksjon bærer symptomer som ligner på andre forhold og bør diagnostisert av lege. De vanligste symptomene er kronisk tretthet, stress og angst, og en lav motstand mot forkjølelse og infeksjoner. Livsstilsendringer som trening, avslapning og riktig kosthold kan forbedre kjertel hormon-sekresjon funksjoner.

Kortisol

En vanlig foreskrevet medikament for lav adrenal funksjon er kortisol, som bidrar til å regulere kroppens produksjon av hormoner. Når startet imidlertid pasienter noen ganger må fortsette å ta medisinen for livet.

Vitaminer

Vitamin C ofte kan bidra til å øke kroppens immunsystem. Vitamin C hjelper også kroppen bedre utnytte karbohydrater og proteiner, bygge røde blodlegemer og bekjempe infeksjoner som kan hindre binyrene funksjon.

Blood Sugar

Lavt blodsukker er ofte en medvirkende årsak til lav binyrene funksjon. Blodsukkernivået kan reagere på en svekket binyrene, mens dårlig kosthold bidrar til en allerede svak kjertelsystemet.

Justeringer

Kiropraktisk justering har hatt positive resultater i å gjenopprette binyrene helse fordi binyrene får næringsstoffer fra blodet som renner gjennom ryggraden.

Mat

Pantotensyre mangel kan skape et svekket binyrene. Spis mat høy i næringsstoffer, for eksempel tomater, brokkoli, laks og hele korn.

Trening

Ved oksygenblodårene gjennom trening, binyrene fungere bedre. Hoppe på en trampoline kan ha styrkende effekt på binyrene, mens økende balanse og aerob utholdenhet.

Hva er fordelene med lav hormon prevensjon piller?

Hva er fordelene med lav hormon prevensjon piller?


Den lave hormon prevensjon pille er et alternativ for å forebygge uplanlagt svangerskap. De lave hormon piller har også andre fordeler i tillegg til å hindre graviditet.

Low-Hormone Prevensjon

De fleste lav-hormon prevensjon piller er en kombinasjon av østrogen og progestin. Det er en lav dose østrogen i disse typer p-piller. Det er mange fordeler ved å bruke lav-hormon piller versus en typisk p-pille.

Prevensjons

Når tatt riktig, lav-hormon p-piller er svært effektive (opp til 99 prosent effektiv) i å hindre graviditet.

Regulerte menstruasjonssykluser

For kvinner som lider av uregelmessige menstruasjonssykluser og / eller tunge perioder, kan en lav-hormon prevensjon pille bidra til å regulere sine menstruasjonssykluser og forårsake kortere perioder med lettere blødning.

Bedring i Acne

Low-hormon p-piller kan bidra til å forbedre symptomer og alvorlighetsgraden av akne.

Redusert Ovarian Cyste og kreftrisiko

De fleste p-piller, inkludert lav-hormon piller, kan bidra til å redusere cyster på eggstokkene og eggstokkreft hos kvinner, ifølge www.cancer.org.

Hva er årsaken til lav kreatinin nivåer?

Hva er årsaken til lav kreatinin nivåer?


Serum kreatinin er en laboratorietest som utføres som en del av rutinemessige blodprøver og for å lette diagnose av nyresykdom, ikke supplement som brukes til å få muskler. Lave kreatinin-nivåer er et tegn på redusert muskelmasse, noe som kan være forårsaket av sykdom, svekkelse eller aldring.

Fakta om lav Kreatinin

Kreatinin er et nedbrytningsprodukt av kreatinfosfat, som brukes i den kontraksjon av skjelettmuskulatur. Produksjonen av kreatin er avhengig av muskelmassen; derfor baseline kreatin og kreatinin nivåer er høyere i større, mer muskuløse folk enn i mindre folk eller de uten mye muskler.

Lave kreatinin nivåer og nyre helse

Kreatinin utskilles via nyrene og nivået i blodet er ansett som en indikator på nyre helse. Med normal nyrefunksjon, bør blod kreatinin nivået være konstant fra dag til dag. Svært små økninger kan oppstå etter en høy-protein måltid.

Årsaker til Unormale kreatinin nivåer

Økt blod kreatinin er vanligvis på grunn av problemer med nyrefunksjonen. Økt nedbrytning av eller skade på muskel vil også heve kreatinin nivå, så vil økninger i muskelmasse. Redusert blod kreatinin er forårsaket av redusert muskelmasse.

Sykdommer knyttet til lav kreatinin nivåer

Lav kreatinin kan være et tegn på visse sykdommer som årsak redusert muskelmasse, inkludert myasthenia gravis og muskeldystrofi. Disse pasientene vil presentere med svakhet, muskelsvinn, og andre symptomer i tillegg til de unormale blodverdier.

Svekkelse og Low kreatinin nivåer

Muskler bli svekket når de ikke brukes, og som muskelmasse reduseres, vil kreatinin nivåer falle. Dette kan skje med en svekket pasient, spesielt noen som har mistet muskel tone blir sengeliggende eller innlagt på sykehus.

Alder og lav Kreatinin

Eldre mennesker kan ha en lavere kreatinin nivå, som muskelmasse har en tendens til å avta med alderen. Små barn har også en normal kreatinin nivå som er lavere enn den for voksne.

Årsaker til lav Spermiemotilitet

Årsaker til lav Spermiemotilitet


Den ledende årsaken til mannlig infertilitet, lav sperm motilitet er forårsaket når sperm har problemer med å svømme frem og trenge inn i egget. Når færre enn åtte millioner sædceller har normal bevegelighet, anses dette som lav sperm motilitet. Flere ting kan påvirke sperm evne til å svømme riktig, slik som ernæringsmessige problemer, helseproblemer og atferd som reduserer sperm motilitet.

Ernæring

En godt balansert kosthold kan påvirke hele kroppen; fruktbarhet er ikke annerledes. Vitaminmangel (vitamin C, selen, sink og folat, spesielt) kan føre til lav motilitet. Vitamin C bidrar til å holde sperm ikke henger sammen. Vitaminer B12 og E kan også øke sperm aktivitet. Spise sunt eller organisk kan redusere inntaket av kjemiske stoffer eller konserveringsmidler.

Helse

Seksuelt overførbare sykdommer, slik som Chlamydia, kan redusere fertiliteten med 33% på grunn av antistoffer som er produsert av sykdommen. Noen hormonelle lidelser, som hypotyroidisme, kan føre til at kroppen produserer lav kvalitet spermier med dårlig bevegelighet. Anabole steroider er svært ødeleggende for mannlig fruktbarhet, og sigaretter, alkohol og marihuana har også en negativ innvirkning på motilitet.

Atferd

Noen idretter, som terrengsykling, kan redusere sperm produksjon og hemme sperm mobilitet (på grunn av impounding skade på testiklene og pungen). Kjøring i lange perioder, badestamper eller arbeider med varme kan skade sperm motilitet.

Hva er årsakene til en lav pulsfrekvens?

Hva er årsakene til en lav pulsfrekvens?


Ved å sjekke pulsen din, kan du finne din hjertefrekvens. Det kan sjekkes på håndleddet eller halsen (på halspulsåren). Du bør tids pulsen i 10 sekunder, deretter multiplisere antall slag med 6 for å måle din hastighet i 1 minutt. Din normal hvilepuls bør være et sted mellom 60 og 90 slag per minutt. Det er godt å ha en lav puls, men når pulsen blir for lavt, kan det resultere i en alvorlig tilstand. Den medisinske betegnelsen på en lav puls er bradykardi, som er definert som mindre enn 60 slag per minutt.

Hjerte Rhythm

Når pulsen er lav, betyr dette at hjertefrekvensen er lav, og det betyr at hjertet ditt er å måtte jobbe hardere for å pumpe blodet. Lav puls kan være forårsaket av en forstyrrelse av de elektriske impulsene som holder hjertet i rytme. Hvis blodtrykket faller også, kan det resultere i hjertestans. Hvis du opplever tap av energi, svakhet og besvimelse, sammen med en lav puls, bør du oppsøke lege umiddelbart.

Hypotyreose

Lav skjoldbrusk funksjonen kalles hypotyreose. Lav puls er blant de mange symptomer på hypotyreose. Når skjoldbruskkjertelen ikke klarer å produsere nok av hormoner som er nødvendige for din normale kroppsfunksjoner, bremser kroppen ned. Venstre ubehandlet, kan hypotyreose føre til mer alvorlige tilstander, som diabetes, høyt blodtrykk, depresjon og vektproblemer.

Hypotermi

Hypotermi er en tilstand der kroppstemperaturen er lavere enn 95 grader Fahrenheit. Resultatet er svekkelse av de normale prosesser i kroppen din, påvirker funksjoner inkludert din visjon, pust, blodtrykk, tale og muskler. Hjertefrekvensen bremser, og derfor pulsen er lav. Til slutt, kan du miste bevisstheten. Du kan være i stand til å overleve hypotermi i noen timer, men medisinsk behandling er avgjørende.

Underernæring

Underernæring oppstår fra mangel på riktig ernæring. Tilstanden kan føre til problemer knyttet til healing og din evne til å bekjempe infeksjoner. Som det blir mer alvorlig, kan det påvirke pusten din, forårsake nyreproblemer og føre til hjertesykdommer. Venstre ubehandlet, kan det bli mer alvorlig og føre til en lav hjertefrekvens og svak puls. Underernæring kan til slutt føre til døden.

Medisiner

Visse medisiner er ment å bremse pulsen, noe som senker pulsen din også. Betablokkere, digitalis og kalsiumkanalblokkere er beregnet for dette formål. Beroligende medisiner og beroligende midler kan også redusere hjertefrekvensen. I noen tilfeller kan en lav puls være en bivirkning av en medisinering. Hvis dette skjer, bør du rådføre deg med lege. Du bør aldri slutte å ta et medikament før du snakker med legen din.

Hva er årsakene til lav protein i blodet?

Hva er årsakene til lav protein i blodet?


Blod protein blir målt som en del av rutinen blodprøver, og er også brukt for å diagnostisere og behandle pasienter med kreft, immunlidelser, underernæring og fordøyelsesforstyrrelser og sykdommer i lever, nyre-og tarm. For voksne, normale nivåer av total protein er mellom 6,4 og 8,3 gram per desiliter (g / dl). (Referanseverdier kan variere fra laboratorium til laboratorium.) Lav protein er forårsaket av feilernæring, malabsorpsjon, overhydrering, leversykdom, immunsvikt og noen stoffer.

Blodproteiner

Albumin og globulin er hoved proteiner som finnes i blodet. Albumin utgjør om lag 60 prosent av total protein. Det fungerer som en transport for enzymer, hormoner og narkotika. Albumin står også for "kolloidalt osmotisk trykk", som er ansvarlig for å holde væske i skipene. Globuliner er de viktigste byggesten for flere substanser, inkludert antistoffer, glykoproteiner, lipoproteiner, koagulasjonsfaktorer og andre komponenter i immunsystemet. De fungerer også som transportproteiner. Sammen nivåene av albumin og globulin utgjør den totale blodproteinnivå. Disse proteiner kan også måles separat.

Underernæring

Aminosyrer er byggesteinene i proteiner. Mennesker kan produsere 10 av de 20 aminosyrer, men må ta i andre gjennom kostholdet. Hvis en persons diett mangler protein eller en hvilken som helst av disse aminosyrer, kan kroppen ikke gjøre albumin og globulin, noe som resulterer i lav blodprotein.

Malabsorpsjon og tap av proteiner

Forhold som påvirker tarmen kan redusere kroppens evne til å absorbere proteiner fra maten. Disse er kjent som "protein-tapte enteropathies," fordi proteinene er tapt fra tarmen i stedet for fordøyd. Crohns sykdom, cøliaki og Whipples sykdom kan alle skade tarmen, noe som resulterer i lav blod protein. Nyresykdom kan skade filtreringssystem av nyrene, forårsaker protein til "spill" i urin og være tapt for kroppen.

Overhydrering

Blodproteinnivåer er målt som konsentrasjonen av proteiner per desiliter av blod. Med overhydrering, til blodvolumet øker, forårsaker proteinnivået reduseres i forhold. De absolutte nivå av albumin og globulin er normal, men forholdet av proteiner til væsken har sunket.

Liver Disease

Albumin og noen globuliner er laget i leveren. Når leverceller er skadet av sykdom, kan de ikke syntetisere albumin. Således totale proteinnivåer, og spesielt nivåer av albumin, blir brukt til å diagnostisere og behandle leversykdom.

Immune Deficiency

Globulin er byggesteinen for immunglobuliner, hovedprotein av immunsystemet. Med immunsvikt, er antallet av immunglobuliner reduseres, noe som senker blodproteinnivåer.

Narkotika

Flere legemidler kan redusere de totale blodproteinnivåer. Blant dem er østrogener, p-piller og noen stoff som er giftig for leveren.

Hva er en lav pulsfrekvens?

En puls er antall ganger hjertet slår. Det er vanligvis målt per minutt. En lav puls er noen ganger medisinsk referert til som bradykardi. Den har et par forskjellige årsaker. Det er ikke alltid at det er problemer eller medisinske forhold. Pulsfrekvensen øker generelt i tider med fysisk anstrengelse, frykt eller smerte. Det normalt reduseres ved hvile og under søvn.

Fakta

Selv om det er noen normale variasjoner, er det en gjennomsnittlig puls per minutt for voksne, barn og spedbarn. Ifølge St. Jude Medical Center, er gjennomsnittlig puls for voksne i ro 60 til 100 slag per minutt. Barn og spedbarn har en høyere hvilepuls. Pulsen kan bli følt på visse steder der det er lett å føle arterien, som for eksempel håndleddet og halsen.

Årsaker

Hos friske individer en lav puls kan være grunn til å være i god fysisk form. Men i andre, kan bradykardi oppstå på grunn av problemer med hjertet. Elektriske impulser reise mellom hjertekamrene. Hvis problemer med elektriske ledning i hjertet utvikle, kan det oppstå bradykardi. Visse metabolske tilstander, slik som hypotyreoidisme også føre til en lav pulsfrekvens. Skade på hjertet fra en tidligere hjerteinfarkt eller problem med senats node kan også være en årsak.

Betraktninger

Å ha en lav puls er ikke nødvendigvis en grunn til bekymring. Individer som deltar i kardiovaskulær trening eller sport noen ganger har en lav puls. Kardiovaskulær trening styrker hjertemuskelen, slik at det å arbeide mer effektivt. Mindre slag per minutt er nødvendig for å pumpe blodet effektivt i hele kroppen. Resultatet er en langsommere enn gjennomsnittet hvile puls.

Symptomer

Hos personer som har en langsom puls skyldes et problem med hjertet, kan andre symptomer enn en langsom hjertefrekvens utvikle. Disse symptomene kan være tretthet, svimmelhet eller bli ør. Hvis pulsen blir for lav, er også mulig besvimelse. Ifølge American Heart Association, kan komplikasjoner ved langtids bradykardi utvikle overtid og inkluderer høyt blodtrykk og hjertesvikt.

Behandling

Ikke alle personer som har en lav puls vil trenge behandling. Behandling vil være avhengig av årsaken til tilstanden og hvis andre symptomer oppstår. Hvis pulsfrekvensen blir farlig lav, visse medisiner, slik som adrenalin, kan gis for å øke hjerterytmen. En pacemaker kan kirurgisk satt til å behandle kroniske bradykardi. Enheten er satt inn under huden, vanligvis nær kragebeinet. Når pacemakeren sanser en langsom hjertefrekvens, leverer den en elektrisk impuls til hjertet, noe som øker hjertefrekvensen.

Hva er effekten av lav kortisolnivå?

Hva er effekten av lav kortisolnivå?


Kortisol er et hormon som hjelper kroppen forbli på vakt og reagerer på stress ved å påvirke reaksjoner i mange forskjellige organer og systemer i kroppen. Høy kortisolnivå forårsaket av langvarig stress skaper en rekke helseproblemer, økt blodtrykk til vektøkning og for tidlig aldring. Men hva skjer når kortisolnivå er for lavt?

Rolle Kortisol og binyrene

Binyrene (ligger like over nyrene) produserer flere viktige hormoner - adrenalin, noradrenalin, gonadocorticoids (østrogen og androgen) og en gruppe hormoner som kalles glukokortikoider. Kortisol er et av glukokortikoider. Kortisol hjelper opprettholde blodtrykk og kardiovaskulær funksjon. Det bremser inflammatorisk respons og er et viktig element nødvendig for balansert stoffskifte. Dens primære rolle er å hjelpe kroppen å opprettholde riktig nivå av energi til å takle følelsesmessig eller fysisk stress.

Effekter av lav kortisolnivå

En utilstrekkelig mengde av kortisol forstyrrer forbrenningen, noe som resulterer i lavt blodsukker og mangel på glykogen, som blir lagret i leveren, og kan bli raskt omdannet til glukose er nødvendig for energi. Mangel på kortisol fører også til et fall i blodtrykket, noe som reduserer blodsirkulasjon. Et misfarging av huden som kalles hyperpigmentering kan oppstå som en nedgang i kortisol stimulerer en økning i andre hormoner som aktiverer de melanocyte celler ansvarlig for pigment i huden. Den samlede effekten av lav kortisol er svakhet, dehydrering og redusert evne til å bekjempe infeksjoner, traumer og stress. Disse problemene blir ofte først merke i perioder med ekstrem stress eller traumer. I tillegg kan infeksjon, kirurgi eller tap av natrium på grunn av kraftig svetting heve ubalanser til nivået av en adrenal krise.

Symptomer forbundet med lav Kortisol

Tidlige symptomer er generiske og kan lett forveksles med andre lidelser, spesielt, tretthet, hodepine, svakhet, svimmelhet og ortostatisk hypotensjon (lavt blodtrykk når du står oppreist). Kvalme, brekninger og diaré er ofte til stede, så vel som en manglende evne til å tåle lave temperaturer. Venstre ubehandlet, symptomene fremgang i muskelsvakhet, vekttap, dehydrering, hypotensjon, irritabilitet og depresjon. Til syvende og sist, smerter i mage, rygg eller ben, kollaps av de perifere blodkar og ekstrem svakhet ville alle indikere binyrebarksvikt.

Årsaker til lav Kortisol

Primære årsaker inkluderer svinn av binyrene som et resultat av en svulst, inflammasjon som fører til at cellene dør, eller en autoimmun respons. Noen medisiner kan blokkere syntesen av kortisol. Det er også sykdommer som påvirker binyrene evne til å produsere nok kortisol, som polyendocrine mangel syndrom og en sjelden endokrin lidelse kalt Addisons sykdom.

Behandling

Blodprøver må utføres for å kontrollere nivåer av kortisol og andre hormoner som stimulerer frigjøring av kortisol. Behandling består av medisiner for å erstatte kortisol (hydrokortison eller prednison), og å korrigere skjevheter av andre elementer som for eksempel natrium og kalium, som er påvirket av nivået av kortisol i blodet. I tillegg vil legen skjermen for noen annen tilstander eller sykdommer som kan påvirke kortisolproduksjon. Hvis funnet, ville disse må behandles.

Grunner for lav kortisolnivå

Kortisol er et hormon kroppen din utgivelser som svar på stress. Den aktiverer kroppen din til å utføre sine daglige aktiviteter. Den er produsert av binyrene, og utgivelsen er utløst av ACTH, eller adenocorticotropic hormon. Det er holdt i balanse ved hormonet DHEA. Personer med lave kortisolnivåer kan ha symptomer som etterligner hyper eller hypothyroid, men deres skjoldbrusk nivåer er normale. Kortisol motvirker insulin produksjon og hjelper i nedbryting av fett og proteiner.

Binyreinsuffisiens

Adrenal insuffisiens oppstår når binyrene ikke produserer nivået av kortisol nødvendig av kroppen. Denne tilstanden kan bli kjøpt opp, noe som betyr at det er forårsaket av skade eller ødeleggelse av binyrene, og medfødt, noe som betyr at det er arvelig. Det er vanligvis forårsaket av Addisons sykdom og er mer vanlig hos kvinner enn hos menn. Behandlingen er vanligvis gjøres med erstatning hormoner.

Hypothalamus Failure

I noen tilfeller er binyreinsuffisiens forårsaket når hypothalamus unnlater å svare på de lave kortisolnivåer og fritar ikke CRH eller Corticotrophin hormon. Dette også kan behandles med hormonbehandling.

Nelsons syndrom

Forårsaket av kirurgisk fjerning av begge binyrene, kan restene av binyrene vokse ukontrollert og produserer store mengder av ACTH. Disse høye nivåer av ACTH vil undertrykke enhver kortisolproduksjon. Det er uvanlig, ettersom det ikke er det vanlig praksis å fjerne både av binyrene mindre kreft er tilstede. Behandling for det vanligvis fjerning av hypofysen.

Blødning

Blødning som fører til sjokk kan produsere lave nivåer av kortisol. Spesielt bemerket med lave nivåer av kortisol er blødning under og etter fødsel, fordi dette i stor grad påvirker hypofysen, som igjen minsker ACTH produksjon og reduserer kortisol produksjon. Behandling er blodoverføringer for å øke blodvolumet og nedgang sjokk. Det kan ta flere uker for kortisolnivå til å gjenvinne sin normale nivå etter en slik hendelse. Blodprøver må gjøres jevnlig for å overvåke kortisolnivå, samt andre blodenzymer etter blod erstatning er gjort.

Testing

Legen din kan bestille en test for å måle kortisolnivåer. Det er gjort med en enkel blodprøve der blod er hentet fra en blodåre i armen. Legen din kan også teste urinen for kortisol. Det er felles for begge tester som skal bestilles sammen. Det er også en test som måler mengden av kortisol.

Lave Protein dietter for leversykdom

Leveren er prosessanlegget av kroppen, ansvarlig for nedbryting av nesten alt som passerer gjennom fordøyelsessystemet. Dermed dysfunksjon i leveren påvirker kroppen på mange måter, noe som gjør det vanskeligere å innhente næringsstoffer fra inge matvarer og tvinger leveren seg til å jobbe hardere for å utføre oppgaver som ville være rutine å en lever i normal stand. En metode for å lette belastningen på leveren er å overholde en lav proteindiett.

Lever og lav-protein

Leveren fungerer som kroppens holderen for alle inge næringsstoffer. Etter inn i fordøyelsessystemet, næringsstoffer til slutt ende opp i leveren, hvor de er videre brutt ned og lagres inntil sendes tilbake til blodet som energi. Når leveren er sunt, strømmer denne prosessen jevnt. Som næringsstoffer inn, blir de brutt ned i tide og spredt tilbake i kroppen uten stor ståhei. Hvis leveren er skadet, men dens effektivitet avtar, og det er mulig for næringsstoffer for å få "backlogged" uten å ty som leveren faller bak i sitt arbeid. Dette fører til ytterligere skader på leveren, noe som resulterer i en degenerativ syklus. Fordi proteinet er et av de vanskeligste makronæringsstoffer for leveren til prosessen, begrense proteinforbruk er ofte foreslått å lette leveren daglige arbeidsbelastning, noe som sikrer riktig funksjon.

Etter en lav-protein diett

Legg merke til først og fremst at en lav-protein diett er ikke å forveksles med et nei-protein diett. Kroppen din trenger protein for å reparere og gjenoppbygge skadet vev, så tror ikke at hvis lav protein er bra, må ingen protein bli bedre. Bestrebe seg på å konsumere minst 40 til 60 gram protein daglig på lav-protein diett, slik at kroppen din ikke vil bli hindret av dine forsøk på å hjelpe leveren.

Fire gram av storfekjøtt har 22-30 gram protein. Fire gram av kylling inneholder litt mer enn 30 gram protein. En kopp melk har åtte gram protein. Spre proteininntaket jevnt over alle måltider. Hvis du spiser tre hovedmåltider om dagen, mål for 15 til 20 gram protein per måltid. Vanligvis betyr dette at spising ikke mer enn to gram av kjøtt i en hvilken som helst bestemt måltid, sammen med en kopp melk eller spor proteinmengder som finnes i andre matvarer. For eksempel inneholder en porsjon noen veggiser et gram eller to av protein. Hold denne proteininnhold informasjonen i bakhodet når du planlegger porsjoner.

For det andre vet at du ikke trenger å dramatisk endre matvaner å holde en lav-protein diett. Den beste måten å få deg i en lav-protein mind-set er å revurdere din daglige meny, behandling av kjøttprodukter som siden retter i stedet for hovedretten. Dette vil selvsagt redusere ditt daglige inntak av protein uten ugrunnet avbrudd av din vanlige diett.

Til slutt, i følge en lav-protein diett, husk at ved å kutte protein du også kutte totale daglige kalorier. Hvis du prøver å opprettholde vekten, husk å erstatte de kaloriene med kalorier fra sunne karbohydrater og fett. Sunn carb valg inkluderer frukt, grønnsaker og begrensede hele korn. Sunt fett valg inkluderer naturlig fett (for eksempel fra avokado og kokosnøtter) og et utvalg av oljer som oliven, lin, fisk, kokos og macadamia mutter. En spiseskje olivenolje har 120 kalorier, så det bør ikke være vanskelig å erstatte de manglende kalorier.