Digidexo.com

magnesium og nervesmerter

Magnesium & bakhodet Nervesmerter

Magnesium & bakhodet Nervesmerter


Occipital nevralgi, også kalt C2-neuralgi, er en sjelden medisinsk tilstand karakterisert ved smerter i den øvre hals, ører og baksiden av hodet. Det er vanligvis resultatet av skade på occipitale nerver.

Identifikasjon

Det er to occipitale nerver, en på hver side av hodet, som stammer mellom bein av halsen og strekker seg mot ansiktet. Når disse nervene blir skadet eller irritert, er resultatet skyting eller stikkende smerter i varierende grad, og i noen tilfeller ekstrem hodebunnen følsomhet.

Behandlinger

Når en nøyaktig diagnose av occipital nevralgi er gjort, er det flere alternativer tilgjengelige for å lindre symptomene. Ifølge American Association of nevrologiske kirurger, noen av disse behandlingene inkluderer medisiner, nerve blokker og occipital nerve stimulering. US National Library of Medicine rapporterer at magnesium kosttilskudd er en effektiv og sikker måte å behandle nevropatisk smerte.

Betydningen av Magnesium

Ifølge en studie publisert i den 24 mai 2002, utgaven av Oxford Medical Journals, pasienter behandlet med IV magnesiumsulfat sitert betydelig lavere nivåer av nevropatisk smerte. Studien viste at magnesium blokkerer N-metyl-D-aspartat-reseptorer som er ansvarlige, i en del, for tilstander av allergisk nervesmerter.

Kosttilskudd for Nervesmerte

Nerve smerte kan stamme fra en rekke nevrologiske tilstander samt fra nerveskader og nerveskader. Det finnes dusinvis av reseptbelagte medisiner som kan bidra til å lindre nerve smerte, men disse medikamentene kan også forårsake en rekke bivirkninger. Bruk av kosttilskudd for nerve smerte kan være et alternativ til medisiner. Flere kosttilskudd har vist seg å være effektive i å lindre nerve smerte.

Vitamin B-12

Pasienter som har lave nivåer av vitamin B-12 i kroppen kan oppleve nerve smerter i føtter og hender og noen ganger smertene vil påvirke ansiktet. Noen pasienter vil ikke være i stand til å få nok vitamin B-12 fra maten de spiser så et vitamin B-12 supplement for nerve smerte kan ofte være fordelaktig. Pasienter med alvorlig vitamin B-12 mangel, også referert til som pernisiøs anemi, kan trenge en serie av vitamin B-12 injeksjoner før du tar et supplement. Ifølge Diabetes Library Organization, vitamin B-12 bidrar til å hindre nerveskader og bidrar til å fremme sunn nerve funksjon.

Gamma-linolenic acid

Gamma-linolensyre er en del av omega-6-familien og blir kategorisert som en essensiell fettsyre. Ifølge University of Maryland Medical Center, denne type supplement, da i form av nattlysolje, kan bidra til å fremme sunn nerve funksjon og bistand i å forebygge nervesykdommer. Dette tillegget for nerve smerte er mest gunstig i lindre diabetes-relatert nerve smerte.

Jamaica Dogwood

Ifølge University of Maryland Medical Center, er mest gunstig i lindrende knivstikking og alvorlig nervesmerter dette tillegget for nerve smerter, også referert til som nervesmerter. Selv om Jamaica Dogwood sies å være effektive i å lindre nerve smerte, kan det være svært giftig når konsumert i store mengder. The University of Maryland Medical Center foreslår at alle pasienter som bruker dette tillegget gjør det under tilsyn av lege. Pasienter som har konsumert en giftig mengde kan oppleve nummenhet, spytt og svette.

Magnesium

Magnesium kan være et gunstig supplement for nervesmerter. Ifølge Dr. Richard N. Podell, som praktiserer holistisk medisin i New Jersey, kan magnesium bidra til å lindre nerve smerte ved å blokkere smerte reseptor som kalles NMDA-reseptoren. Det kan også være gunstig i å lindre nerve smerte fordi det hjelpemidler flere av de biokjemiske stoffskifte.

Omega 3 Fatty Acid

Omega 3 fettsyrer kan ofte bli funnet i maten vi spiser som alger, fiskeoljer og linfrø oljer. Men mange mennesker ikke spiser nok av disse matvarene for å få det kroppen trenger. Ifølge Dr. Podell, er dette supplement for nervesmerter avgjørende i ferd med å reparere og å lage nerveceller i ryggmargen, hjerne og perifere nerver.

Occipital Nervesmerter Teeth Pain

Occipital Nervesmerter Teeth Pain


Selv bakhodet Nervesmerter er uvanlig, kan det være smertefullt. Det er ofte feildiagnostisert fordi en person kan føle smerter i tennene og ser ut til å trenge tannarbeid når årsaken er nevropatisk.

Funksjoner

En person med bakhodet Nervesmerter kan føle en bankende smerte eller verke på den ene siden av ansiktet hans, ligner på en tannpine.

Årsaker

Noen årsaker til bakhodet Neuralgia tann smerter er tidligere traumer, leddgikt eller en svulst trykke på occipital nerve. For å finne den underliggende årsaken, kan en lege foreta en medisinsk eksamen, gjennomgå pasientens historie og vurdere symptomer og smerte plassering.

Behandlinger

Anti-anfall medisiner eller trisykliske antidepressiva kan hjelpe undertrykke smerter i tennene, spesielt hvis det er skarpt. Hvis smerten er matt, kan et topisk smertestillende middel benyttes, eller i noen tilfeller, kan kirurgi være nødvendig.

Forebygging / løsning

Den trigeminusnevralgi Association UK anbefaler å unngå ekstreme mat og drikke temperaturer og mat som er vanskelig eller crunchy å bidra til å redusere angrep. Skyll munnen etter måltider også.

Betraktninger

Occipital trigeminusnevralgi tann smerter er ofte det første symptomet på multippel sklerose, ifølge National Multiple Sclerosis Society.

Greater bakhodet Nervesmerter syndrom

Greater bakhodet Nervesmerter syndrom


Sjansen er at du har hatt utallige hodepine i din levetid. Dessverre, hodepine florerer i vår kultur. Om lag 90 prosent av alle voksne har opplevd, eller vil oppleve, en spenningshodepine, som er klassifisert som en primær hodepine, sammen med migrene, cluster hodepine og større occipital nervesmerter syndrom. Sekundære hodepine oppstå fra andre sykdommer, slik som hjernetumorer og hjerneslag. Den tredje kategorien omfatter ansikts smerter og andre typer hodepine smerte. Denne tre-lags system for å snakke om hodepine ble utviklet i 2007 av International Headache Society, melder MedicineNet.com.

Betydning

Selv om det ikke er et begrep som folk er vant til, er nervesmerter syndrom en ganske hyppig årsak til hodepine smerte. Det bør bemerkes at occipital nevralgi syndrom, en primær årsak til hodepine kan også falle inn under den sekundære kategorien hodepine, spesielt når tumor, blødning eller osteoartritt oppstå.

Funksjoner

Syndromet har fått navnet sitt fra de berørte spinalnerver. Jo større occipital nerver - to nervesammenkoblinger - befinner seg i regionen i det andre og tredje ryggvirvler i nakken. Smerten mennesker opplever er filt bak øynene, og spesielt i nakken, flytte til fronten, bak og på sidene av hodet. Mange tilfeller av større occipital nervesmerter syndrom kan være skylden på nakkemusklene som er kronisk kontrahert, men andre kilder har vært fant.

Årsaker og symptomer

Blant de tallrike årsaker til neuralgi syndrom er viral infeksjon, inflammasjon av blodkar, diabetes, gikt, svulster som påvirker det andre og tredje virvler, cervical disk sykdom og komprimering av de større eller mindre occipitale nerver eller andre og tredje vertebrale nerverøtter degenerasjon.

Smerten av større occipital nervesmerter syndrom er ikke ulikt det av en migrene eller cluster hodepine mennesker opplever en smerte som både brenner og banker og kommer og går. Basen av skallen og på siden av hodebunnen blir påvirket for en stor del. Det er noen ganger skalp ømhet ved palpasjon.

Diagnose

Målrettet nevralgi syndrom kan være vanskelig i beste fall, gitt alle typer hodepine smerte en person kan oppleve, sier NeurosurgeryToday.org. Din lege vil bestille diagnostiske tester, men ikke før du utfører en fysisk eksamen og få en medisinsk historie. Uvanlig funn kan be din lege for å teste videre. Magnetic resonance imaging (MRI) og CT scan (CT) er verdifulle verktøy i diagnostisering nervesmerter syndrom, som de gir et klart bilde av de større occipital nerver og grensesnittet med ryggmargen og kanalen.

Behandling

Nonsurgical behandling av valg tjene til å døyve eller drepe smerte. Blant disse er anvendelsen av varme samt fysioterapi og massasje. Muskelavslappende og betennelsesdempende legemidler er ofte nyttig. Blokkerer nervene med steroider er en mer invasiv tilnærming som ikke anbefales for langsiktig lettelse.

Når alt annet svikter, er kirurgi et alternativ. Mikrovaskulær dekompresjon kirurgisk eksponerer de berørte nerver slik at de kan flyttes bort fra regionen av komprimering. Occipital nerve stimulering feeds elektriske impulser til occipital nerver, blokkerer smerte meldinger.

Magnesium Oxide for muskelkramper

Magnesium Oxide for muskelkramper


Magnesiumoksid som et supplement kan bidra til å støtte en rekke systemer i kroppen din. Magnesium er spesielt viktig for riktig muskelfunksjon. Ved muskel kramper eller spasmer, kan magnesiumoksid hjelpe.

Muskelspasmer og kramper

Når du opplever muskelspasmer og kramper, er det et tegn på at musklene er utmattet eller underernært. Magnesiumoksid hjelper med energiproduksjon er nødvendig for riktig muskelfunksjon. Det beroliger også muskler, redusere kramper og spasmer.

Magnesium-mangel

Mange mennesker ikke får nok magnesium i sine dietter. Folk som er avhengige av bearbeidet mat heller enn hel, fersk mat meget sannsynlig har en magnesiummangel, noe som kan føre til muskelspasmer. En magnesiumoksid supplement kan lindre mangel og symptomer assosiert med det.

Magnesium og kalsium

Magnesium og kalsium arbeidet sammen for å støtte riktig muskel funksjon. Kroppen din trenger dem i balanserte mengder. Ta et supplement som inneholder både kalsium og magnesium i en 2-til-en-forhold for å støtte muskel helse og lette muskelspasmer.

Magnesium Oxide

Magnesiumoksid er den rimeligste formen for magnesium. Å forbedre absorbability, ta magnesium supplement med mat.

Magnesium Dosering

Friske voksne trenger mellom 310 og 420 mg magnesium daglig for at kroppen-inkludert muskler-å fungere optimalt. Tenk på din inntak av magnesium når man skal avgjøre hvor mye magnesium oksid supplement til å ta daglig.

Om Magnesium og migrene

Migrene har ofte vært forbundet med mangler av magnesium i dietten. Magnesium serverer en rekke funksjoner i kroppen. Det er et mineral som hjelper deg å få til å sove. Det opprettholder også sterke bein, bistår i proteinsyntesen og holder muskel og nervefunksjoner normal og sunn. Det har vært antatt i over sytti år at folk som mangler magnesium er utsatt for å utvikle migrene.

Årsaker

Flere faktorer kan føre til en kropp til å bli lite på magnesium. Lite på magnesium kan føre til migrene å komme på eller kunne senke kroppens motstand mot dem. Disse faktorene er stress, menstruasjon for kvinner, og konsumere store mengder alkohol. I tillegg kan ulike antibiotika og diuretika senke kroppens magnesium nivå.

Forebygging / løsning

Omtrent femten til tjue prosent av amerikanerne har lave nivåer av magnesium. For å bekjempe dette og forebygge migrene skjer, kan du være sikker på å konsumere mye av matvarer som er fulle av magnesium. Personer med ekstremt lavt magnesium mengder kan bare vurdere å ta kosttilskudd eller får magnesium injeksjoner for å gjøre opp for manglene. Den gjennomsnittlig voksen trenger mellom 310 og 420 milligram av magnesium om dagen.

Symptomer

Det er en god idé å være i stand til å kjenne igjen hvis magnesium nivået er lavt. Noen symptomer som varselsignaler til kroppen din angående magnesium nivået er søvnløshet, tap av matlyst, uregelmessig hjerterytme mønster, kortpustethet, følelse av svakhet, premenstruelt syndrom, nervøsitet, angst, kvalme, oppkast, svimmelhet og dårlig koordinering.

Eksempler

En viktig måte å forebygge migrene hodepine som er forårsaket av magnesiummangel er å redusere mengden av bearbeidet mat du spiser, og å konsumere mat som er fulle av magnesium som bønner, hvetespirer, sjømat, grønn, mørk, bladrike grønnsaker, hele korn, melk og mange andre.

Betydning

Det er viktig å vite nøyaktig hva magnesium betydning for kroppen er. Magnesium er viktig for over tre hundre metabolske kroppens reaksjoner. Magnesium er nødvendig for å produsere energi for kroppens cellulære reaksjoner og syntetisere protein i mitokondriene. Det er også til stede i flere meget viktige enzymer.

Behandling for migrene med magnesium

Selv om det har blitt brukt til å behandle vaskulære hodepine for noen tid, er magnesium blir mer vanlig i behandling av migrene. En lavere magnesiumnivå i kroppen kan senke motstanden mot andre triggere, i tillegg.

Magnesium mangel og Migrene

Ifølge nevrolog Sara DeRossett, "Om lag 15 til 20 prosent av den amerikanske befolkningen er mangelfull i magnesium, og pasienter som har migrene har lavere blod nivåer av magnesium enn pasienter som ikke har migrene.

Dosering

Anbefalt dosering er 200 til 500 mg per dag, men magnesium kan ha alvorlige toksiske reaksjoner dersom høye doser er tatt. Følgelig, ikke ta mer enn den anbefalte daglige dosen.

Magnesium-rik mat

Magnesium er rik på bønner, grove kornprodukter, nøtter, frø, belgfrukter, kakao, sjømat og mørkegrønne bladgrønnsaker. Vær forsiktig, skjønt, som noen av disse matvarene kan være triggere for migrene.

Magnesium og kalsium

Kalsium er et magnesium-antagonist. Som sådan, kalsium-rike næringsmidler eller kosttilskudd redusere mengden av tilbakeholdt magnesium av kroppen. Ta kosttilskudd på et annet tidspunkt på dagen enn du tar en magnesium supplement.

Legenes

Det medisinske miljøet er fortsatt delt på den totale effektiviteten av magnesium som en behandling for migrene. Ifølge Dr. Ninan Mathew, "Selv om magnesiummangel i hjernen er involvert i patofysiologien av migrene, er det fortsatt ingen bevis på at magnesium erstatning er av noen nytte i migrene [forebygging]."

Magnesium behandling for migrene hodepine

Det er en etablert sammenheng mellom magnesium og migrene. Magnesium kosttilskudd eller intravenøs magnesium kan bidra til å forhindre eller behandle migrene.

Magnesium

Magnesium er et mineral som er viktig for kroppen. Blant annet hjelper det å opprettholde blodtrykket, øker immunforsvaret, og er avgjørende for et sunt nervesystem.

Migrene

Migrene er en nevrologisk lidelse som rammer om lag 12 prosent av befolkningen. Symptomer på en migrene inkluderer alvorlig hodepine, kvalme, følsomhet for lys og lyd, tretthet, svetting, og konsentrasjonsvansker. Migrene kan vare opp til tre dager.

Magnesium-mangel

Personer som lider av migrene har lave nivåer av magnesium i hjernen under angrep.

Kosttilskudd

Magnesium kosttilskudd kan brukes til å forhindre migrene. Bevis viser at magnesium kosttilskudd redusere antall dager over som folk opplever migrene.

Intravenøs Magnesium

Magnesium kan gis som intravenøs i kliniske omgivelser, som for eksempel sykehus og hodepine klinikker. Hos noen pasienter kan IV magnesium bryte en hodepine i løpet av 15 minutter.

Magnesium Cure for migrene hodepine

En migrene er en smertefull, vedvarende og noen ganger ødeleggende hodepine. Selv om ingen vet nøyaktig hva som forårsaker migrene, teorier inkluderer miljøfaktorer, endringer i trigeminusnerven (en stor smerte pathway), og en ubalanse i hjernens kjemikalier, mest sannsynlig serotonin, som bidrar til å regulere smerte i kroppens nervesystem. Magnesium mangel har vært vist som en mulig symptom på vedvarende migrene, og magnesium terapi har lenge vært brukt som et forebyggende tiltak og herding.

Effekt

Ved hjelp av magnesium som et alternativ til konvensjonelle migrene behandlinger regnes som en helhetlig forebyggende behandling og har blandet støtte i medisinske kretser. Selv om det ikke er noen vanskelig bevis på at magnesiummangel i hjernen er en årsak til migrene, er det interessant å merke seg at i henhold til www.migraines.com, er magnesium-mangel et vanlig symptom i en stor mengde av migrenepasienter. På grunn av dette, mange migrenepasienter både bruke magnesium tilskudd for å avverge angrep av migrene som et forebyggende tiltak, og ta store doser av magnesium hvis de føler en migrene kommer på å redusere varigheten og intensiteten av smertene. En dobbeltblind placebokontrollert studie (69 pasienter) viste et negativt resultat i å bevise magnesium som en behandling for migrene; imidlertid en annen tidligere og mindre studie viste positive, beviselig resultater i å bruke magnesium tilskudd.

Strategi for behandling

Magnesium, generelt tatt oralt anvendes som et forebyggende og anses ikke på langt nær så effektiv som en behandling for en med en møtende eller allerede forekommende migrene. Kjøp en flaske 400mg tabletter av magnesium på en helse butikk eller supermarked. Den 400mg magnesium er omtrent 100 prosent av USDA anbefalte forbruket for daglige verdi, så ta en hver morgen med en kopp vann. Spis før du tar tabletten fordi matforbruk gjør det lettere å fordøye og forbrenne det. Fordi 400mg magnesium (flasken kan si magnesiumoksid eller magnesiumsulfat) er anbefalt daglig, tar en dobbel dose ville ikke være usunn og kan være forsvarlig avhengig av hvor godt kroppen din forbrenner og absorberer vitaminer. Mange mennesker som tar vitamintilskudd ikke får den fulle tiltenkte dosen fordi kroppen ikke absorbere hele pillen, så hvis du fortsatt har migrene problemer etter start magnesium behandling, ta en 400 mg tablett om morgenen og en om kvelden før middag kan være den beste tilnærming.

Folk kommer i mange forskjellige størrelser og former. Hvis du vil være sikker på at du får riktig dosering den beste tilnærmingen til å holde de riktige mengder av magnesium i systemet til å stoppe vedvarende repeterende migrene kan være å inntaket minst 6mg magnesium en dag for hver kilo kroppsvekt. Du kan ta opp til 10 mg magnesium per kilo kroppsvekt; men det kan ha en lakserende effekt ved at høy dosering så hvis du begynner å oppleve den slags tarm symptom kutte ned igjen til 6mg per kilo. Et kilogram er omtrent lik til 2,2 pounds, så en 200-kilos person ville være om 91kg (rundet opp), så det er omtrent ble 546 mg magnesium på 6mg per kilo eller 910 mg magnesium på 10mg per kilo. Hvis du ønsker å finne ut dosen bare ta vekten din (W) og dele det med 2,2 og deretter multiplisere med 6mg eller 10mg hhv. Hvis du får en fordel fra å ta magnesium som det gjelder for migrene, men opplever den lakserende effekten du kan bryte dosen ned i tre eller fire deler tatt på forskjellige tider av dagen.

Ikke ta magnesium hydroxide i stedet for andre magnesium kosttilskudd fordi det ikke er nyttig som en migrene forebyggende og brukes bare som et avføringsmiddel.

Intravenøse magnesium behandlinger har blitt brukt og vist effekt i minske smerten av migrene etter utbruddet; imidlertid ikke intravenøst ​​vaksinere deg selv med magnesium uten en medisinsk faglig tilgjengelig for å sette dosen. Spør din lege før du bruker intravenøs magnesium behandling for migrene.

Magnesium-mangel og hodepine behandling

Magnesium-mangel kan være en årsak til migrene hos noen mennesker. Mer enn halvparten av migrene lider har vist seg å ha lave nivåer av magnesium i blodet, ifølge US Department of Agriculture Grand Forks Human Nutrition Research Center.

Hva er Migrene

Migrene er ulidelig smertefulle episoder som inkluderer smerter på den ene eller begge sider av hodet, kvalme og synsforstyrrelser. Noen forskere mener de er forårsaket av en feiltenning av elektriske signaler i hjernen som fører til smertefull hevelse av blodkar.

Rollen Magnesium

Magnesium er det fjerde viktigste mineralet i kroppen, sier det amerikanske Department of Agriculture. Det spiller en viktig rolle i å bevege kalsium og kalium gjennom nerver, og derfor påvirker blodkaret sammentrekning og utvidelse, nerveledning og andre funksjoner i kroppen.

Magnesium og Migrene

Noen studier viser at migrene frekvens for noen mennesker er berørt av mengden av magnesium i blodet. Andre viser at det å gi magnesium til hodepine lider reduserer antallet episoder de har.

Hvor mye Magnesium

Den anbefalte kosten Allowance for magnesium er 400 mgs per dag for menn 19-30 år gammel, 420 mgs for menn eldre enn 30 år, 310 MGS for kvinner 19-30 år gamle og 320 MGS for kvinner eldre enn 30.

Kilder til Magnesium

Kilder til magnesium er grønne grønnsaker (som spinat), nøtter (mandler, cashewnøtter og peanøtter), soya bønner, poteter med huden, havregryn, hele korn, meieriprodukter og fisk (kveite), ifølge National Institutes of Health Office Kosttilskudd.

Magnesium & Migrene Hodepine

Magnesium & Migrene Hodepine


Migrene forekommer ofte hos kvinner i tiden rundt menstruasjonen. Ofte har disse et magnesium-mangel, som er tenkt å endre måten hjernens nervefunksjon, noe som resulterer i en migrene hodepine.

Magnesium og nerve funksjon

Ifølge Dr. Stewart J. Tepper, som skrev: «Forstå Migrene og annen hodepine," noen medisinske eksperter mener at en migrene kan skyldes en mangel på magnesium i hjernen. Denne mangel kan gjøre hjernens nerver hyperexcitable, destabilisere deres evne til å kontrollere ladde ioner. Som et resultat, kan de nerver 'celler brann altfor lett, noe som resulterer i en migrene.

Magnesium og kalsium

Fordi magnesium er en viktig komponent av kalsium absorpsjon, forbruker de riktige doser av hver daglige er nøkkelen. For voksne, korrelerer dette beløpet til 1,200mg av kalsium og 300mg av magnesium.

Årsaker

Magnesium-mangel kan være forårsaket av medikamenter, slik som diuretika, etter alkohol og ved kroniske tilstander slik som diabetes.

Intravenøs Magnesium

Lavt magnesium nivåer har blitt funnet hos kvinnelige pasienter rundt menstruasjonen. Dr. Tepper har uttalt at intravenøs magnesium behandling har vært brukt med hell til å avslutte menstruasjons migrene hos noen, men ikke alle, tilfeller.

Magnesium kosttilskudd

Noen leger fore daglige magnesium tilskudd for pasienter som lider av migrene og magnesiummangel. Disse kosttilskudd er vanligvis tilgjengelig uten resept på apoteker og helse butikker, og de har vært knyttet til redusert migrene symptomer.

Magnesium-rik mat

For pasienter som ikke ønsker å ta et supplement eller intravenøs behandling, noen mat kilder gi betydelige mengder magnesium. Disse matvarer inneholder spinat, nøtter, bananer og hele korn.

Magnesium & Riboflavin for Hodepine

Magnesium & Riboflavin for Hodepine


Tar magnesium og Riboflavin kosttilskudd kan bringe smertelindring til de som lider av migrene. Det kan også hjelpe de som lider av en sjelden, men svært smertefull type hodepine, kjent som en klynge hodepine. Magnesium er viktig for å opprettholde helse og er den fjerde mest rikelig mineralet i kroppen. Riboflavin, eller vitamin B2, er en av de åtte B-vitaminer som bidrar kroppen omdanne karbohydrater til glukose eller "drivstoff" brukes til å lage energi.

Typer hodepine

De viktigste typer hodepine kan bli satt inn i to kategorier: primære og sekundære. Primær hodepine inkluderer spenning hodepine assosiert med muskelsammentrekninger, vaskulære hodepine (migrene) og cluster hodepine, som ikke har noen kjent underliggende medisinsk tilstand som en årsak. Sekundær hodepine oppstår vanligvis som følge av andre medisinske tilstander. Sekundære hodepine inkluderer traksjons hodepine, som er forårsaket av organiske sykdommer som involverer strukturer innenfor hodet og inflammatoriske hodepine, som er forårsaket av infeksjonssykdommer slik som bihulebetennelse.

Effekter

I løpet av en migrene hodepine, forandringer i blodstrømmen i hjernen finne sted. Først blodårene i hjernen begynner å constrict eller smal, noe som kan skape synsforstyrrelser, svakhet, nummenhet, sløret tale, en kriblende følelse i ett område eller lignende symptomer. Som episoden skrider frem, blodkar begynner å utvide seg eller blir større, noe som fører til økt blodstrøm i hjernen, og forekomst av alvorlig hodepine. Tar magnesium og riboflavin for hodepine kan redusere forekomsten av blodstrøms endringer.

Betraktninger

Det synes å være en arvelig tilbøyelighet til migrene. Mer enn 50 prosent av migrenepasienter har et familiemedlem også plaget med disse invalidiserende hodepine. En rekke triggere kan utløse et migreneanfall: alkohol, visse matvarer som sjokolade eller melkeprodukter, hormonsvingninger (menstruasjonssyklus), koffein, gråt og stress, søvnmangel, sterke lukter, sult og røyking. University of California, tilbyr Berkeley en liste over generelle triggere og mat triggere for migreneanfall. (Se linken under Resources for denne artikkelen.)

Magnesium

Magnesium er viktig for mer enn 300 biokjemiske reaksjoner som skjer i kroppen, inkludert å regulere blodsukkernivået, fremme normalt blodtrykk og hjelpe med proteinsyntese og energikonvertering. Magnesium bidrar også til å stabilisere blod fartøy vegger, som kan i det minste delvis står for sin rolle i behandling av migrene. Ifølge University of Maryland Medical Center, mange migrenepasienter har en magnesiummangel eller nivåer som er lavere enn de som ikke lider av migrene. Tre av de store syndebukkene i migreneanfall - alkohol, menstruasjon og stress - også utarme magnesiumnivå i blodet. Mat kilder til magnesium inkluderer sjømat, hele korn, soyaprodukter, mørkegrønne bladgrønnsaker, bønner, hvetespirer, melk og bananer, selv om bananer kan utløse migrene hos noen mennesker.

Riboflavin

Riboflavin rolle i behandling av migrene er mindre klar. B-kompleks vitaminer - riboflavin er ett - hjelpe kroppen å bryte ned fett og proteiner. De er nødvendige for å opprettholde et sunt leveren, hud, hår og øyne, og de hjelper nervesystemet fungere skikkelig. Riboflavin er en antioksidant, som fungerer for å nøytralisere frie radikaler i legemet, for derved å redusere eller forhindre skade som de forårsaker. To symptomer på riboflavin mangel omfatter tretthet i øynene og lysfølsomhet, som også utløser for og symptomer på migrene. Mat kilder for riboflavin omfatter lever, belgfrukter, egg, forsterkede frokostblandinger, mørkegrønne bladgrønnsaker, melk, ost og andre meieriprodukter.

Teorier / Spekulasjoner

Flere studier må utføres på riboflavin som migrene behandling, men tyder på at det er en effektiv og rimelig måte for å redusere frekvensen av migreneanfall når det tas i en høy dose på 400 mg daglig. Det har blitt foreslått at Riboflavin øker lavt hjernen energiproduksjon i migrenepasienter. Urinen kan bli litt oransje når riboflavin kosttilskudd er tatt. Magnesium har vist seg å redusere frekvensen av migreneanfall når lider tok 200-600 mg magnesium daglig. Bivirkninger fra magnesium kosttilskudd kan inneholde diaré og lavere blodtrykk. Det er lurt å rådføre seg med legen din før du starter noen supplement diett.

Slik unngår du at Nervesmerter

Nervesmerter er en intens brennende eller stikkende smerte forårsaket av irritasjon eller skade på en nerve. Smerten kan være kort, men kan være alvorlig. Det finnes forskjellige typer nervesmerter. Glossopharyngeal nevralgi er skarp smerte rundt halsen og mandel området. Migrene nervesmerter er skarp smerte rundt pannen og rundt øynene. Occipital nevralgi oppstår når det er smerter på den ene side av baksiden av hodet. Postherpetisk nevralgi er vedvarende smerte som oppstår som en komplikasjon til en helvetesild smitte. Trigeminusnevralgi er korte episoder av alvorlig skyting smerter på den ene siden av ansiktet.

Slik unngår du at Nervesmerter

•  Spis sunn mat. En årsak til nevralgi er en fattig diett. En person bør spise rikelig med hele korn og grønne grønnsaker for B-vitaminer viktig for nerve helse. En hel mat diett med tilstrekkelig protein, karbohydrater og fett som også inkluderer gjær, lever, og hvetekim kan også være nyttig for å hindre nervesmerter. Tiamin (vitamin B1) er spesielt viktig. Uten tiamin, nervene er i stand til å bruke karbohydrater for energi.

Børst tennene regelmessig og holde god tannhygiene. En av årsakene til trigeminusnevralgi er smerter i tennene. Det kan være på grunn av uoppdaget tann abscesser og andre infeksjoner. Hvis en person har god tannhygiene kan det hindre trigeminusnevralgi.

Hold streng kontroll av blodsukkeret. Siden diabetes kan føre til nervesmerter, forebygge diabetes eller kontrollere diabetes kan bidra til å forhindre utviklingen av nervesmerter.

Besøk legen å behandle helvetesild. Personer med helvetesild bør se en lege innen tre dager å utvikle utslett fordi aggressiv behandling av blemmer kan minimere risikoen for å utvikle postherpetisk nevralgi.

få vaksinert. To vaksiner kan bidra til å forhindre helvetesild og hindre den fra å lede til postherpetisk nevralgi. Både vannkopper (varicella) vaksine og helvetesild (varicella-zoster) vaksine kan hindre noen fra å få helvetesild, og til slutt postherpetisk nevralgi.

Hint

  • De fleste neuralgias er ikke livstruende. Imidlertid kan smertene være alvorlig og uutholdelig. For sterke smerter, kan du se en smerte spesialist for behandling.
  • Milde over-the-counter smertestillende, for eksempel aspirin, paracetamol eller ibuprofen, kan være nyttig for mild smerte.
  • Narkotiske smertestillende midler, så som kodein, kan benyttes for en kort tid til å kontrollere store smerter.
  • Kirurgi kan være nødvendig å behandle noen former for neuralgias.

Magnesium mangel symptomer

Magnesium mangel symptomer


Magnesium er et mineral som er viktig for human ernæring, som den spiller en avgjørende rolle i mange av kroppens funksjoner. Magnesium-mangel (hypomagnesemi) regnes for å være uvanlig, men kan forekomme hos pasienter som lider av underernæring og malabsorpsjon (på grunn av lidelser som Celiac eller Crohns sykdom), nyresykdom, uovervåkede diabetes, akutt pankreatitt og alkoholisme.

Typer

Symptomene på magnesiummangel er delt inn i tre kategorier, som er: tidlige symptomer, moderat mangel og alvorlig mangel.

Tidlige symptomer

Tidlige symptomer er irritabilitet, døsighet, søvnløshet, muskelskjelvinger, forvirring og redusert hukommelse og læreevne.

Moderat mangel

Moderate mangel symptomer inkluderer endringer i det kardiovaskulære systemet (slik som arytmi unormal hjerterytme og rask hjerterytme), muskelsvakhet og hyperexcitability.

Alvorlig mangel

Alvorlig mangel symptomer inkluderer vedvarende og ufrivillige muskelsammentrekninger (myoklonus), prikking og nummenhet, svimmelhet, unormal hjerterytme, koronare spasmer, kramper, hallusinasjoner og forvirring.

Diagnose

Hvis en pasient viser tegn på å ha en magnesiummangel, vil legen administrere en blodprøve for å måle magnesium nivå.

Expert Insight

Selv om magnesiummangel har en tendens til å være sjeldne, ofte går det ubemerket fordi serum magnesium nivåer (blod panel test som hovedsakelig brukes) ikke nøyaktig avsløre den nøyaktige mengden av magnesium at kroppen lagrer.

Behandling

Magnesium mangel blir typisk behandlet ved administrering av en magnesium supplement, som kan være i form av en kapsel eller en injeksjon.

Fysioterapi for bakhodet Nervesmerter

Fysioterapi for bakhodet Nervesmerter


Occipital nevralgi er en medisinsk tilstand som fører til kronisk smerte i den øvre hals, på baksiden av hodet og bak ørene. Disse er de områder som tilsvarer plasseringene av occipital nerver, og occipital nevralgi er forårsaket av skade på disse nerver. Skaden kan være fra traumer, fysisk stress på nerver, eller et resultat av en medisinsk komplikasjon slik som en tumor av benet. Symptomer omfatter kroniske hodepine og er ofte feildiagnostisert som spenningshodepine eller migrene.

Fysioterapi for bakhodet Nervesmerter

Occipital nevralgi er oftest behandlet med en kombinasjon av ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler for å lindre inflammasjon, til injeksjoner av steroider i kombinasjon med lidokain rundt nerveroten lindre smerte og nummen området, og fysioterapi.

Fysioterapi for occipital nevralgi involverer ulike teknikker som varme, manuell terapi og elektrisk stimulering av større occipital nerve med titalls enheter.

Manuell fysioterapi innebærer å bruke bare hendene i stedet for noen enheter. I manuell terapi, fysioterapeuter bruke hendene til å legge press på muskler og manipulere ledd for å redusere smerte. Transkutan elektrisk nervestimulering, også kjent som TENS, er en ikke-invasiv metode for smertebehandling. En enhet TENS lindrer smerter ved å sende elektriske impulser gjennom små elektroder anbragt på huden til nerver, som deretter blokkere smerte signaler til hjernen.

Varme fungerer på en lignende måte. Det stimulerer de sensoriske reseptorer som reagerer på varme og kulde, som hjelper til med å blokkere overføringer av smerte signaler til hjernen. Heat terapi øker også blodsirkulasjonen, noe som reduserer stivhet og slapper såre muskler.

I noen tilfeller av occipital nevralgi, er kiropraktisk manipulering av det øvre ryggraden anbefales, og i meget sjeldne alvorlige tilfeller kan en kirurgisk dekompresjon av nerveroten bli utført for å avlaste trykket på nerven.

Alle disse typer behandling bør diskuteres med legen din for å finne ut hva som fungerer best for deg.

Magnesium og perifer karsykdom

Magnesium og perifer karsykdom


Ifølge US Department of Agriculture (USDA) kosten retningslinjer, har de fleste amerikanske voksne ikke spiser nok magnesium, et mineral avgjørende for helsen. Magnesium-mangel forverrer perifer arteriell sykdom (PAD), som rammer om lag 8 millioner amerikanere. The American Heart Association finner at PAD øker hjerteinfarkt eller hjerneslag risiko opp til fem ganger. Legge magnesium til kosthold kan redusere både risiko og effekter av PAD.

Perifer arteriell sykdom (PAD)

Perifer karsykdom er en sirkulasjons sykdom av skipene som frakter oksygenrikt blod fra hjertet til kroppen vev. I PAD, fettavleiringer bygge opp på blodårene, innsnevring dem og begrense blodtilførselen til hjertet, hjernen, nyrer, mage, armer, ben og føtter. Mangel på oksygen til vevene fører tretthet, kramper, hjerteinfarkt eller hjerneslag.

PAD Frequency

PAD effekter opp til 20 prosent av amerikanerne over en alder av 65 år fordi risikoen for PAD stiger med alderen. USDA kostholdsundersøkelser viser at amerikanere, spesielt de eldre, spiste for lite magnesium i 1990-årene, og har fortsatt ikke økt inntak av magnesium tilstrekkelig. Som USAs eldre befolkningen vokser, er det sannsynlig at magnesiummangel og PAD vil fortsette å være et betydelig problem.

Økt inntak av magnesium Reduserer PAD Risk

Supplere din diett med en multivitamin som inneholder magnesium, eller spise magnesium-rik mat kan redusere risiko og ettervirkningene av PAD. En 2007 studie i European Journal of Nutrition viser at oral magnesium tilskudd for hjertesviktpasienter redusert blodåre betennelse og forbedret prognose. I 2004 studie i tidsskriftet Stroke, spår lav-Serum Magnesium nevrologiske bivirkninger hos pasienter med avansert Åreforkalkning, konkluderte med at magnesiummangel forårsaket økt risiko for slag hos pasienter med perifer karsykdom, indikerer magnesium tilskudd ville hjelpe pasienter med avansert fettlaget buildup i arteriene .

Magnesium Anbefalinger

USDA anbefaler å spise et bredt utvalg av matvarer heller enn å ta magnesium tilskudd. Anbefalt daglig inntak av magnesium for voksne er 400 milligram. Mengden av magnesium-dere krever kan øke med alder eller endre seg i medisinsk tilstand.

Magnesium Kilder

Mat som er rik på magnesium er grønne grønnsaker som brokkoli og spinat, nøtter, frø, tørkede bønner, hele korn, brød og korn. Sjømat, kjøtt, melk, ost og yoghurt er også gode magnesiumkilder. Koke mat for kortest mulig tid og i den minste mengden vann er mulig, fordi soaking og matlaging nedgang tilgjengelig magnesium.

Magnesium og insulinresistens

Magnesium og insulinresistens


Eksponering for økte nivåer av insulin oppstår i en tilstand som kalles insulinresistens. Denne økte eksponering øker risikoen for alvorlige helselidelser, for eksempel hjertesykdommer, hjerneslag og type-2 diabetes. Supplering med magnesium, et mineralsk ansvarlig for mange viktige funksjoner i kroppen, har dokumentert fordeler i å forbedre tilstanden.

Identifikasjon

Insulinresistens oppstår når bukspyttkjertelen produserer nok insulin, et hormon som er ansvarlig for transport av blod sukker, men cellene i kroppen blir motstandsdyktig mot den. Å kjempe motstanden, produserer kroppen store mengder insulin for å sende sukker i blodet.

Betydning

Høye nivåer av insulin og glukose har vært knyttet til lave nivåer av plasma-magnesium i flere forskjellige studier. Dr. Andrew Weil, grunnleggeren av Arizona Center of intergrative Medicine, anbefaler magnesium tilskudd i en dose på 100-400 milligram per dag for å forbedre insulinresistens.

Insulinresistens hos barn

A kan 2005 studie publisert i "Diabetes Care Journal" rapportert at magnesiummangel korrelert med insulinresistens hos barn, og det konkludert med at risikoen for å utvikle type 2 diabetes begynte i barndommen.

Kilder

Å spise rikelig mengder grønne bladgrønnsaker, nøtter, frø og hele korn i en diett - og unngå bearbeidet mat - vil hjelpe en person møte daglige krav til magnesium.

Betraktninger

Alkohol og koffein redusere magnesiumnivået i kroppen. Forbruker dem moderat - eller unngå dem helt - vil forbedre insulinresistens.

Tegn og symptomer på lavt kalium og magnesium

Tegn og symptomer på lavt kalium og magnesium


Kalium og magnesium er avgjørende for god helse. Kalium er en elektrolytt som gir næring til cellene, mens magnesium er et mineral hvorpå hvert organ er avhengig. Uten riktig mengde heller, vil kroppen oppleve mangler med alvorlige bivirkninger. Heldigvis skiltene til hver mangel er særegen, og kan hjelpe deg til å identifisere den egentlige kilden til symptomene dine.

Muskulære symptomer

En mangel i enten kalium eller magnesium effekter musklene dine. Hvis du opplever en kaliummangel, kan du føle fysisk svakhet i musklene, særlig i armer og ben. Du kan også oppleve muskelkramper og smerter. Muskelkramper er også et tidlig tegn på en magnesiummangel, inkludert sammentrekninger og kribling.

Mage symptomer

Mangel på kalium og magnesium kan føre til en urolig mage. Kvalme, oppkast, kramper, oppblåsthet og forstoppelse er alle symptomatisk for både lav kalium og lav magnesium. Likeledes kan irritabel tarmsyndrom forårsake en ubalanse magnesium.

Hjerte Symptomer

Kaliummangel kan føre til uregelmessige hjerteslag eller hjertebank. Dette kan noen ganger føre til farlige avvik fra en normal rytme, kalles arytmi. Unormal hjerterytme er også symptomatisk for magnesium mangler.

Emosjonelle og mentale Signs

Magnesium-mangel kan føre til forvirring, søvnløshet, personlighetsforandringer og angst. Kaliummangel kan føre til disse og andre symptomer, som psykose og hallusinasjoner.

Relasjoner

Hvis du opplever mangler av kalium og magnesium, kan forholdene være relatert. Magnesium bidrar til å kontrollere nivåene av forskjellige næringsstoffer i hele kroppen, og kalium er en av dem. Lave nivåer av magnesium er assosiert med hypokalemi --- lave nivåer av kalium.

Magnesium & Barn

Magnesium er et viktig mineral til den menneskelige diett som påvirker funksjonen av hvert organ i kroppen, men bare 55 prosent av personer i alderen 2 og eldre møtes gjennomsnittlige daglige krav for magnesium.

Mangel

Medisinske tilstander forårsake mest lavt magnesium nivå i barn. Intestinal influensa, irritabel tarmsykdom, diabetes og overdreven koffein reduserer magnesium nivå. Barn føler seg engstelig, har søvnløshet, lavt blodtrykk og dårlig spiker vekst.

Behandling

Tilby barn mat rik på magnesium, inkludert meieriprodukter, tofu, belgfrukter, blackstrap melasse, grønne blader, peanøtter, pinjekjerner, og gresskar og squash frø eller over-the-counter kosttilskudd.

Betydning

Astmasymptomer forbedret hos barn med moderat til alvorlig sykdom, ifølge en september 2009 studie.

Daily Intake

Den anbefalte daglige rasjon for barn 3 år og yngre er 40 til 80 mg; for de i alderen 4 til 6 år gamle, er det 120 mg; 7 til 10 åringer er det 170 mg; for unge menn det er på 270 til 400 mg; og for ungdommen kvinner det er 280 til 300 mg.

Advarsler

Sjekk med en lege før du supplere, fordi det kan redusere effekten av antibiotika og andre medisiner. Overdreven inntak av magnesium kan føre til kvalme, urolig mage, oppkast og diaré.

Tegn og symptomer på høyt nivå av magnesium i Blood

Elektrolytter er mineraler viktig for helsen som har en elektrisk ladning. De omfatter kalsium, kalium, natrium og magnesium. Disse mineraler er viktig for muskelfunksjon og regulering av blod surhet. Høye nivåer av noen av disse mineraler kan være farlig.

Årsaker

Høye nivåer av magnesium (hypermagnesemia) blod hovedsakelig forekommer i løpet av nyresvikt, som nyrer ikke kan fjerne det overskytende magnesium. Andre årsaker inkluderer utilsiktet forgiftning med Epsom salter, misbruk av avføringsmidler eller antacida, og intravenøs magnesium terapi.

Symptomer

Tegn på mild hypermagnesemia kan omfatte tretthet, hodepine, slapphet, kvalme og redusert senereflekser. Mer alvorlige tilfeller har symptomer på forvirring, muskelsvakhet og lammelser, snubler gange, lavt blodtrykk og respirasjonsdepresjon.

Advarsel

Svært høye nivåer av magnesium i blodet fører til en alvorlig uregelmessig hjerterytme, som kan utvikle seg til hjerte-og respirasjonsstans hvis den ikke behandles umiddelbart.

Mild saksbehandling

Milde tilfeller av magnesium overbelastning kan ofte bli behandlet med intravenøs kalsium. Dersom en pasient blir behandlet med magnesium terapi, avbryte behandlingen vanligvis gir deg korrekt magnesium balanse med mindre han har en nyresykdom.

Alvorlig sak Treatment

Dialyse blir brukt til alvorlig høye nivåer av magnesium blod eller for personer som også har nedsatt nyrefunksjon. Pasienten kan trenge luftveiene og hjerte støtte.