Digidexo.com

addison rask puls

Årsaker til rask puls

Den normale puls for en voksen spenner 60-100 slag i minuttet, selv om trening øker den hastigheten. Hvis hjertet overstiger 100 slag i minuttet i hvile, er det ansett som en unormal takykardi. Den grunnleggende årsaken er et problem med måten hjertet stimulerer sin rytme gjennom elektriske impulser. Varmen naturlige rytme kan bli forstyrret av utallige medisinske tilstander.

Skade på hjertet

En fysisk tilstand som forstyrrer hjerterytmen kan være medfødt eller ervervet gjennom årene. For eksempel, kan et barn født med et problem slik som en defekt hjerteventil som påvirker hvordan den reagerer på hjertet de elektriske signaler. Dessuten kan hjertet bli ødelagt som følge av hjertesykdom eller hjerteinfarkt. Tilstander som kalles atrieflimmer eller atrieflutter er ukoordinerte signaler som forårsaker uregelmessighet i takt, vanligvis rask, men det er også uregelmessig. En rask puls kan også stamme i hjertets ventriklene grunn av hjertesykdom eller traume. Dette ventrikkeltakykardi forårsaker død uten umiddelbar medisinsk intervensjon.

Andre medisinske tilstander

Visse medisinske tilstander kan påvirke hjerterytmen, inkludert høyt blodtrykk, en hyperaktiv skjoldbruskkjertel eller en elektrolyttforstyrrelser. Reseptbelagte medisiner for en rekke forhold kan føre til en raskere hjertefrekvens, i hvilket tilfelle bivirkning bør rapporteres til legen din.

Livsstilsfaktorer

Faktorer som øker hjertefrekvensen inkluderer tung bruk av stoffer som koffein, røyking, alkohol og fritids eller reseptbelagte legemidler. Dramatiske emosjonelle tilstander som angst, sinne eller spenning kan også øke hjertefrekvensen.

Slik Lavere en rask puls

Slik Lavere en rask puls


Når din hjerterytme stiger de normale 60 til 70 slag per minutt, klatring til over 100, er det kjent som en medisinsk tilstand som kalles takykardi. Takykardi er ofte referert til som hjertebank. Selv om det finnes medisiner som kan redusere hjertefrekvensen til rundt 55 slag per minutt, er det også noen metoder for naturlig å redusere hjertefrekvensen. Disse metodene inkluderer å redusere inntak av koffein og stressnivå og unngå stoffer som øker pulsen, som for eksempel nikotin og alkohol. Tar disse trinnene kan eliminere behovet for å ta reseptbelagte medisiner for å senke en rask puls.

Slik Lavere en rask puls

•  Slutte å drikke koffein. Drikker som brus, kaffe og te øker hjertefrekvensen ved å gi stimuli til sentralnervesystemet. Eliminere koffein fra kosten helt vil gi deg de beste resultatene, for selv små mengder kan påvirke hjerterytmen.

Praksis pusteøvelser og utvikle avslapping rutiner. En av de viktigste årsakene til økt hjertefrekvens er stress, og disse metodene kan i stor grad redusere det hele dagen. Gå til et rolig sted i hjemmet eller på kontoret og konsentrere seg om å puste sakte inn og ut av nesen. Ved å konsentrere seg om å puste alene, tankene dine vil skifte fokus fra stress og senke pulsen. Øv meditasjon ved å sitte på et rolig sted, lukke øynene og puste på samme måte. Fjern din mentale fokus fra stress rundt deg og lede din mentale energi på positive tanker, mens øynene er lukket.

slutte å røyke sigaretter og drikke alkohol. Nikotin kombinert med karbonmonoksid kan øke hjertefrekvensen opp til 30 prosent etter bare ti minutter av inhaling en hel sigarett. Alkohol øker hjertets hastigheten betraktelig, så gjøre de endringer i livsstil for å eliminere den helt også.

Hint

  • Alltid konsultere med en lege hvis du opplever hjerte unormalt av noe slag.

Hvordan redusere rask puls

Ifølge Medline Plus, en normal hvilepuls varierer 60-70 slag i minuttet, mens 100 slag eller mer i minuttet utgjør en rask puls, eller takykardi. Ofte arvet eller som stammer fra alderdom eller ødelagte hjerter, rask puls kan føre til alvorlige medisinske tilstander og med død. Søk medisinsk hjelp hvis du opplever en konsekvent takykardi. I mellomtiden kan du prøve noen enkle måter å redusere hjertefrekvensen.

Hvordan redusere rask puls

Slow Down Takykardi

•  Redusere eller eliminere koffein inntak. Drikker som kaffe, te og brus inneholder koffein, som stimulerer kroppens sentralnervesystemet, som igjen øker hjertefrekvensen, ifølge Medline Plus. Selv små mengder koffein kan øke hjerte priser; om nødvendig, eliminere all koffein ved å drikke koffeinfri kaffe, te eller brus.

Delta i pusteøvelser og avspenningsteknikker. Gå til et stille rom og ta dype, konsekvente pust inn og ut gjennom nesen. Dette kan bidra til å roe deg og senke pulsen.

Stress og angst nivåer kan øke hjertefrekvensen; avspenningsteknikker som autogen avslapning kan bidra til å redusere hjertefrekvenser. For å utføre denne teknikken, gjenta ord eller setninger i hjernen din til å slappe av musklene dine. Alternativt kan du prøve visualisering: Envision et fredelig sted hvor du ønsker å gå. Når se for oss dette stedet, fokus på sanseopplevelser --- severdigheter, lukter, lyder, etc .--- kanskje du har der.

Stopp dårlige vaner som røyking og alkohol bruk. Så snart du inhalerer tobakksrøyk, begynner pulsen til å stige på grunn av karbonmonoksid inn lungene. Ifølge quitsmokingsupport.com, kan pulsen øke så mye som 30 prosent innen 10 minutter av belysning opp. Alkoholforbruket øker også hjertefrekvenser; eliminere alkoholforbruket fra din livsstil.

Rask Puls Symptomer

I gjennomsnitt er normal hvile hjerterytme av en voksen 60 til 100 slag per minutt. Takykardi, en type hjertearytmi, er når hjertet slår med en hastighet på mer enn 100 slag per minutt.

Årsaker

Et elektrisk system er ansvarlig for hjerteslag. Hvis det er en feil i dette systemet, kan de elektriske impulsene bli kryptert og få hjertet til å slå raskere.

Hjertebank

Hjertebank er et symptom på takykardi. Disse tidlige beats blir ofte kalt hoppet beats. Egentlig, hjertebank er beats som oppstår tidligere enn de burde, og etterlater en pause før neste hjerteslag.

Bankende hjerte

En racing eller bankende hjerte er også vanligvis lagt merke til. Hjertet er febrilsk prøver å pumpe, og en slik rask hjerterytme er merkbar for kroppen.

Svimmelhet og Besvimelse

Svimmelhet og ørhet er også vanlige symptomer på takykardi. Hjertet slår for fort til å være effektive og ikke nok oksygen og næringsstoffer får til hjernen og vitale organer. I alvorlige tilfeller kan besvimelse forekomme.

Behandlinger

Noen takykardi kan kontrolleres med medisiner, eller ved å feste feil i det elektriske systemet. En implanterbar defibrillator kan implanteres å rette rytmen. I alvorlige tilfeller, defibrillering, eller hjertesjokkerende, kan være nødvendig.

Hvordan gjenkjenne en Addison-krise

Hvordan gjenkjenne en Addison-krise


Addison-krise, også kjent som akutt binyrebarksvikt eller fiasko, er en livstruende tilstand som oppstår når binyrene ikke klarer å produsere nok kortisol, et steroid hormon. Denne tilstanden er beskrevet av Kevin M Klauer, DO, FACEP som unnvikende og resulterer i høy forekomst av sykelighet og dødelighet når diagnose av denne tilstanden er savnet. Denne tilstanden kan oppstå når binyrene er skadet fra en tilstand som Addisons sykdom eller primær binyrebarkinsuffisiens. Det kan også oppstå hvis hypofysen er skadet eller hvis binyreinsuffisiens ikke er riktig behandlet. Identifikasjon av denne tilstanden, og rask behandling kan forhindre dødelighet.

Hvordan gjenkjenne en Addison-krise

Be den enkelte, hvis han er ved bevissthet, om han opplever noe av det følgende: magesmerter, svimmelhet eller ørhet, tretthet eller smerter i siden.

Se etter tegn på forvirring, mørkere hud og vekttap. Den enkelte kan synes å ha bremset eller trege bevegelser og dyp svakhet.

Se etter symptomer på dehydrering, slik som overdreven tørste og tap av appetitt. Den enkelte kan også vises spyles, har tørr hud og kan være trett. Spørsmål om hennes urinen er mørk og om hun opplever frysninger.

Finn ut om den enkelte har en hodepine, høy feber eller leddsmerter.

Spørre om den enkelte opplever et tap av appetitt eller kvalme. Personen kan også være opplever oppkast.

Sjekk for flere symptomer som utslett eller lesjoner, uvanlige og overdreven svetting i ansiktet eller palmer, rask puls, rask pust eller lavt blodtrykk.

Hint

  • Kontakt en medisinsk faglig umiddelbart hvis du eller noen du kjenner har Addisons sykdom og viser noen av disse symptomene. Videre testing kan være nødvendig for å avgjøre om et skudd av hydrokortison gjennom en blodåre (intravenøst) eller muskel (intramuskulært) er påkrevd.

Tegn og symptomer på Addisons sykdom i et barn

Tegn og symptomer på Addisons sykdom i et barn


Addisons sykdom er forårsaket av en under aktiv binyrene, hvilket resulterer i kroppen og danner utilstrekkelige mengder av kortisol og aldosteron. Kortisol er et viktig hormon som styrer hvordan kroppen bruker fett, proteiner og karbohydrater. Kortisol undertrykker også inflammatoriske reaksjoner, og er viktig for funksjonen til immunsystemet. Aldosteron styrer natrium og kalium i blodet. Addisons sykdom kan oppstå i alle aldre.

Mild Addison symptomer

Et barn opplever symptomer på mild Addisons kan bare vise dem når han er under fysisk stress, men hvert barn vil vise symptomer annerledes. Symptomer på mild Addisons omfatter svakhet, tretthet, svimmelhet, rask puls, mørk hud først sett på hender og ansikt, sorte fregner og blå-svart misfarging av huden rundt brystvortene, munn, endetarm, scrotum eller vagina. Andre symptomer er tap av matlyst, dehydrering, vekttap, intens craving for salt, kvalme, ømme muskler, oppkast, diaré og følsomhet for kulde.

Alvorlige symptomer

Hvis Addisons går ubehandlet eller udiagnostisert, kan sykdommen føre til alvorlige magesmerter, lavt blodtrykk, nyresvikt, betydelig svakhet og støt. Alle disse symptomene kan forverres hvis barnet er under noen form for fysisk stress.

Mangel på adrenal hormoner

Mangelen på adrenal hormoner kan føre til forhøyede nivåer av kalium, ekstrem følsomhet for insulin og lavt blodsukker. Adrenal hormoner også hjelpe kroppen i tider med ekstrem fysisk stress som for eksempel kirurgi, infeksjon eller skade.

Diagnose

Diagnosen Addisons sykdom er gjort av en lege og vanligvis inkluderer en fullstendig gjennomgang av den medisinske historie, en fysisk eksamen og en blodprøve for å måle kortikosteroid hormonnivåer.

Behandling

Behandling av Addisons er pasientspesifikk og tar hensyn til flere faktorer, blant annet alderen på barnet, fysisk helse, omfanget av sykdommen, toleranse for medisiner, prosedyrer eller terapi, og forventninger til sykdomsforløpet. Målet for enhver behandling foreskrevet av lege er å hjelpe binyrene tilbake til normal funksjon, produsere tilstrekkelige mengder av kortikosteroidhormoner. Addisons sykdom kan være livstruende hvis venstre ubehandlet, og eventuell behandling starter vanligvis med administrasjon av kortikosteroider, for eksempel prednison gitt oralt eller intravenøst. I de fleste tilfeller vil pasienten trenger for å fortsette å ta kortikosteroider for resten av hennes liv. Andre behandlinger kan omfatte medisiner for å gjenopprette pasientens natrium og kalium nivåene til det normale.

Hvordan måle puls per minutt

Hvordan måle puls per minutt

Hensikten med å måle pulsen er å bestemme frekvensen og rytme av hjertet under hvile. Pulsen er vanligvis målt ved håndleddet eller halsen, men de kan også bli tatt på baksiden av knærne, templer, lyske og de beste eller indre sider av føttene. Endringer fra en normal til en unormal pulsfrekvensen angir tilstedeværelsen av en medisinsk tilstand. For eksempel, rask puls prisene kan signalisere dehydrering eller infeksjon, mens langsom puls priser er vanlig hos personer med diabetes eller høyt kolesterol.

Hvordan måle puls per minutt

En hvile i minst 10 minutter før du måler pulsen.

•  Mål ved håndleddet pulsen ved å plassere indeksen og midtre fingre sammen på undersiden av det venstre håndledd, under bunnen av tommelen. Trykk godt å føle en pulserende beat. Foruten håndleddet, kan pulsen også bli følt på halsen ved å plassere de samme to fingre bare til side av Adams eple under kjeven.

Bruk en klokke eller klokke å telle beats i 1 minutt og multipliser med to. Registrere antall på et stykke papir og merke hvis rytmen var rask, treg, byksende eller uregelmessig. Ifølge National Institutes of Health, normal hvilepuls for barn under 10 år er 70-130 slag per minutt, voksne er 60 til 100 slag per minutt og profesjonelle idrettsutøvere er 40 til 60 slag per minutt.

Hint

  • Kontakt lege hvis hvile puls priser er unormal.

Rask hjerterytme hos barn

Et barns hjerterytme eller puls, gjenspeiler antall ganger hjertet hans slår i ett minutt. Normalområdet varierer avhengig av barnets alder, og en rask hjerterytme kan indikere et helseproblem.

Target

Ifølge Medline Plus, nyfødte har vanligvis 100 til 160 slag i minuttet. Barn fra 1 til 10 år bør ha en puls på 70 til 120, og de som er over 10 år varierer mellom 60 og 100.

Funksjon

En rask hjerterytme, kjent som takykardi, i utgangspunktet gjør at hjertet til å levere ekstra oksygenrikt blod til kroppens vev. For eksempel kan barnets hjerte fremskynde å kompensere for en luftveisinfeksjon som forstyrrer oksygen opptaket.

Årsaker

En rask puls kan utløses av feber, infeksjoner, stress, traumer, reseptbelagte medisiner, narkotika og en rekke andre faktorer. Takykardi kan også være et tegn på underliggende hjertesykdom eller uregelmessig hjerterytme kalles arytmi.

Betydning

Barnets lege vil undersøke barnet og vurdere hennes andre symptomer for å finne årsaken til den raske pulsen.

Betraktninger

Hvis barnet ditt er å kjøre en feber og har bare mindre symptomer på sykdom, kan du senke pulsen ved å oppmuntre spytt og gi medisin for å få ned temperaturen hans.

Rask hjertefrekvens Pain Diagnosis

Ifølge feil diagnose, hurtig puls og hjerte smerte viser seg ofte de mest sannsynlige symptomer på hjerteinfarkt. Derfor bør alle som opplever disse to symptomene du søke legehjelp umiddelbart.

Funksjoner

Ifølge Medline Plus, de fleste leger henvise til en rask puls som hjertebank. Hjertebank ofte føre bankende følelse i nakke, hals eller bryst.

Betydning

En normal puls varierer 60-100 slag per minutt. Hjertefrekvenser over 100 slag per minutt indikerer en tilstand som kalles takykardi. Trening, angst, visse medisiner eller narkotika, lav blodoksygennivåer, feber, hyperventilering eller hjertesykdom kan utløse hjertebank.

Betraktninger

Brystsmerter kan oppstå som følge av hjerteinfarkt, angina, perikarditt, halsbrann, hiatal brokk, costochondritis og panikkanfall. Brystsmerter som oppstår sammen med en rask hjerterytme bør ikke ignoreres fordi det kan tyde på en livstruende hjerteproblem.

Identifikasjon

Leger eller utrykningspersonell vil vurdere pasienter med en rask puls og smerte for et mulig hjerteinfarkt. Testing inkluderer ofte en kombinasjon av følgende: blodtrykk sjekk, pulskontroll, elektrokardiogram, ekkokardiogram, angiografi, brystet x-ray, blodprøver, stress test, MR og CT scan.

Advarsel

Hvis hjertebank oppstå sammen med brystsmerter, svimmelhet, svetting eller kortpustethet, ring 9-1-1.

Hva er farene ved en rask hjerterytme?

En arytmi er når pulsen er utenfor normalområdet på 60 til 100 slag per minutt. En rask hjerterytme kalles en takyarytmi eller takykardi. Når kroppen din trenger mer oksygen, må ditt hjerte pumpe raskere for å møte behovet. Men hvis pulsen øker når kroppen ikke krever mer oksygen, kan alvorlige problemer oppstår.

Årsak

En økt hvilepuls er ofte forårsaket av et problem med hjertet selv eller ditt hjerte dirigent system. Dirigenten Systemet genererer elektrisitet og gjør at elektrisitet til å reise ned på hjertemuskelen, forårsaker ditt hjerte å slå.

Symptomer

En rask puls kan innebære hjertebank, rask dunkende eller bankende i brystet eller halsen, tretthet, ørhet, besvimelse, kortpustethet og brystsmerter. Disse symptomene kan være tegn på en mer alvorlig tilstand.

Komplikasjoner

Eventuelle komplikasjoner fra en rask hjerterytme avhenge av typen av problem som forårsaker økningen, hvor hastigheten er høy, og varigheten av episode. Mulige komplikasjoner omfatter blodpropp, hjerneslag, hjerteinfarkt, hjertesvikt, besvimelser og permanent skade på hjertemuskelen.

Behandling

De fleste arytmier er harmløse og blir stående ubehandlet. Hvis rask hjerterytme må behandles, kan legen forskrive en medisin som en betablokker. Målet med behandlingen er å holde pulsen innenfor en normal rekkevidde for å redusere risikoen for blodpropp og slag.

Forebygging

Adopter en hjerte-sunn livsstil. Slutte å røyke og kutte ned på alkohol og koffein forbruk. Spis fettfattig mat og trene regelmessig. Administrer kroniske sykdommer som diabetes, høyt blodtrykk og høyt kolesterol.

Vekttap Legemidler og medisiner med raske resultater

Vekttap Legemidler og medisiner med raske resultater


Alle som har hatt en vekt problem eller forsøkt å slanke seg vet hvor vanskelig å miste vekt kan være. For å gjøre det, noen mennesker gå til ytterligheter som kan sette dem i fare for livstruende bivirkninger. Det finnes flere medisiner som hevder raskt vekttap, de fleste med en heftig prislapp festet. Inkludert i denne klassen av medisiner er urte kosttilskudd. Ettersom flere og flere mennesker søker etter det beste, raskeste arbeidende vekttap medisiner, er det viktig å forstå hvilke som fungerer og til hvilken pris, både økonomisk og fysisk.

Reseptbelagte Sentralstimulerende

Den mest populære typen "quick-fix" vekttap medisiner er sentralstimulerende midler. Disse stoffene har de samme komponentene som amfetamin, og de undertrykke appetitt ved å påskynde det sentrale nervesystemet. Ifølge Mayo Clinic, den mest vanlige sentralstimulerende medisiner foreskrevet for vekttap, phentermine (eller sitt merkenavn, "Adipex") fungerer godt mens tatt på regelmessig basis, men når bruk er avviklet vekten vil raskt oppnås igjen.

Disse stoffene også utgjøre alvorlige bivirkninger, blant annet økt blodtrykk, rask puls, tåkesyn, angst, uro, kvalme, hyperaktivitet, forvirring og søvnløshet. Hos overvektige pasienter, sentralstimulerende midler er ikke så mye foreskrevet fordi deres hjerte kan allerede være å jobbe hardere på grunn av den ekstra vekten.

Over-the-Counter Sentralstimulerende

Du trenger ikke resept for å få sentralstimulerende vekttap medisinering. Urte kosttilskudd som ginseng og Ma Huang er naturlige sentralstimulerende midler; som sine reseptbelagte fettere, undertrykke de appetitten ved å påskynde det sentrale nervesystemet. Ifølge herbs.org, urte sentralstimulerende midler utgjøre potensielle bivirkninger som kan skade kroppen hvis du er følsom for reseptbelagte midler eller koffein. Urte sentralstimulerende midler kan også lage mage plager for mange. Hvis du tar en urte supplement og opplever negative bivirkninger, avslutte bruken umiddelbart.

Urte sentralstimulerende midler er ikke den eneste over-the-counter vekttap medisiner som brukes. Dexatrim, innenfor samme klasse, har vært brukt i mange år med det samme resultatet som de andre; når bruk er avviklet, er vekt fått igjen.

Psykotrope vekttap medisinering

Som gjorde slutt på sentralstimulerende medisiner resulterer i få vekten tilbake, behovet for en mer effektiv vekttap medisinering ble avgjørende. Svaret kom i en medisin som heter "Meridia." Meridia, som sine antidepressive fettere, er en reuptake inhibitor. Som de fleste antidepressiva arbeide på kjemisk i hjernen som heter serotonin, fungerer Meridia på serotonin, noradrenalin og dopamin. Dette resulterer i at pasienten mett raskere og sulten sjeldnere. Stoffet er imidlertid ikke uten bivirkninger. Ifølge drugs.com, disse inkluderer svakhet, urolig følelse, forvirring, angst, uro, feber, overaktive reflekser, svetting, oppkast, skjelvinger, og flere andre.

Urten hoodia er en nyere urte supplement, og det besitter en reaksjon som ligner på meridian av dens virkninger på hjernen. Hoodia synes å sedate sinnet og fører til at pasienten til å føle seg mindre sulten og få fyldigere mye raskere enn normalt.

Fat Blocker vekttap medisiner

En av de mest vanlige og trygt brukes vekttap medisiner er den kjemiske orlisatat. Orlistat treffe markedet som "Xenical" og var opprinnelig bare tilgjengelig med en resept. Medikamentet virker ved å blokkere en prosentandel av fettet en person inntar, som blir senere drevet ut gjennom defekasjon. Stoffet, men kan føre til løs avføring og selv inkontinens hvis for mye fett forbrukes. Det trenger ikke å samhandle med nervesystemet eller hjernen, og på den måten er tryggere enn andre vekttap medisiner. Det er så trygt, faktisk, at det er den eneste FDA-godkjente vekttap medisiner tilgjengelig uten resept.

Konklusjon

Åpenbart ønsket om å gå ned i vekt raskt er en alvorlig sak. Mange ønske om å bruke de raskeste metoder, selv om de vil mest sannsynlig få vekten tilbake. I stedet for en rask løsning, en mer permanent måte å miste vekt og holde den av er ved kosthold og mosjon. Denne metoden er den beste måten å gå ned i vekt samt øke selvfølelse og hjelpe til med søvn og generell trivsel.

Adrenal Homeopati Remedy

Binyrene, også kjent som de suprarenale kjertler, er paret kjertler som sitter over hver nyre og er en del av kroppens hormonsystem. Navnet "adrenal" betyr ved eller i nærheten av nyrene. De kjertlene produserer flere hormoner og spiller en viktig rolle i stressresponsen og energiproduksjon. Adrenalin, synonym for adrenalin, er en av de hormoner som produseres av binyrene.

Adrenalinum

Adrenalinum er navnet gitt til et homøopatisk middel fremstilt fra sekret av binyrene. Sarcodes er en klasse av påviste homøopatiske legemidler som er fremstilt fra friske kjertler og normal sekresjon av levende dyr. Adrenalinum er en homeopatisk "Sarcode." Sarcodes angis generelt når et organ eller en del har blitt kirurgisk fjernet eller skadet. Konstitusjonell homeopatisk behandling kan være mindre effektive i slike situasjoner, og derfor slike remedier som sarcodes brukes.

Hvis en person har tretthet og lav energi på grunn av adrenal utmattelse, kan adrenal kjertel helhet være i bruk. Disse er avledet fra animalske kilder, bovin (ku) eller porcin (svin), og er en type av næringstilskudd. Homeopatiske midler er utarbeidet i henhold til strenge retningslinjer regulert av homeopatisk Pharmacopeia. Homeopatiske midler er regulert av denne kroppen, HPUS har skrevet på beholderen å erkjenne kvalitetsstandarder.

Generelle Indikasjoner

Visse medisinske tilstander kan tyde på et behov for adrenal homøopatisk middel. Følgende er brede indikasjoner for bruk av adrenalinum: Addisons sykdom, svakhet, nevralgiske smerter, hjertebank, rask puls, astma, følelse av sammensnøring med angst, frykt og sjokk eller hjertesvikt under anestesi. Sin sjef terapeutisk bruk er basert på sin vaso-konstriktiv handling og har vært i bruk i hemorrhaging ikke skyldes defekt koagulasjon (levring). Det bør ikke bli gjentatt. Mange symptomer på adrenal utmattelse er vage og før vurderer egenbehandling anbefales det å finne ut hvorfor du opplever spesielle klager, så sant problemet løses.

Therapeutics

Adrenalinum har vært til nytte i akutt overbelastning av lungene, astma, Addisons sykdom, angina, Graves sykdom, høysnue, utslett og akutte uticaria (elveblest).

Tilgjengelighet

Adrenalinum er tilgjengelig gjennom homeopatiske apotek.

Tips

En medisinsk undersøkelse med de aktuelle testene er sterkt anbefalt.

Vurdere å gi dine binyrer / nyrer en melodi opp ved å eliminere bruken av koffein lastet "energi" drinker, redusere kaffe og unngå koffeinholdige brus. Overforbruk av koffein eksos binyrene gjennom over stimulering. Redusere mengden av sukker i kostholdet ditt. Etablere en vanlig (tidlig) sengetid vane.

Advarsler

Det er ikke anbefalt å selv foreskrive denne medisinen. Sjekk med en profesjonell homeopat å bestemme din egnethet for dette midlet.

Denne informasjonen erstatter ikke medisinsk konsultasjon.

Lav Kortisol & Heart Disease

Lav Kortisol & Heart Disease


Du vil at kortisolnivå å bli balansert. For mye kortisol og du kan få magen fett og bli trett. For lite og du får noen alvorlige sykdommer som Addisons (adrenal depletion). Et overskudd av kortisol er ikke bra for hjertet, og det er heller ikke for lite.

Kortisol funksjon

Kortisol (steroid hormon) er involvert i nesten alt du gjør. Ifølge Dr. David Zava det regulerer blodtrykket, bygger muskler og fett, holder nyrene fungerer, er avgjørende for immunforsvaret, og hjelper til med skjoldbruskkjertelen. Det opprettholder også hjertemuskelen og regulerer sammentrekning ifølge Dr. James Wilson, forfatter av boken, Adrenal Fatigue.

Varierende kortisolnivå

Kortisol nivåer svinge i løpet av dagen. De er høyeste først i morgen innen 20 minutter etter oppvåkningen. Så, de gradvis avta som dagen går i henhold til forsikringsselskapet, Cigna. Kortisol er på sitt laveste nivå i midten av natten. For å bekrefte en "ekte" lavt kortisolnivå, må du laboratorietester.

Lave Kortisol Symptomer

Lave kortisolnivåer vil produsere slike symptomer: tretthet, depresjon, angst angrep, smerter og plager, mindre toleranse for trening, skjelvinger og mer. Når du har en binyrebarksvikt, kan kroppen din ikke produserer nok kortisol og dette er en livstruende tilstand med symptomer som oppkast og rask puls.

Hjertesykdom

Ifølge Dr. Ryan Stanton, er hjertesykdom et symptom på lavt kortisolnivå. Siden kortisol er involvert i vedlikehold av riktig organ fungerer, er ditt hjerte påvirkes av mangel på kortisol eller dårlig fungerende binyrene (produsere kortisol).

Høy Kortisol

På baksiden, er høye kortisolnivåer også forbundet med hjertesykdom også ifølge Dr. Stanton. Økt kortisol vil øke blodtrykket og hjertefrekvensen. Men du kan ikke opprettholde høye nivåer av kortisol på ubestemt tid uten å få binyretretthet, har en akutt binyrebarksvikt, eller utvikle en sykdom hvor kroppen din vil utarme eller ikke være i stand til å gjøre nok kortisol.

Heat & Beslag

Heat & Beslag


Beslagene kan være forårsaket av den nevrologisk lidelse epilepsi, eller de kan være et resultat av fysisk traume. Folk som har epilepsi ofte opplever at deres anfall utløses av ulike ting, blant annet temperatur eller barometer endringer, visse lys og lyder, selv tider på dagen. Uavhengig av årsak, må du være forsiktig i varmen for å redusere risikoen for anfall.

Heteslag ("Heat Stroke")

Heteslag, vanligvis kjent som "heteslag", er en tilstand forårsaket av kroppens manglende evne til å holde seg kjølig. Kroppen holder seg kald ved svetter (svetting), som svette fordamper. På dager som er spesielt varmt og fuktig, ekstra fuktighet i luften fører til svette å fordampe saktere, forårsaker kroppstemperaturen til å stige. Hvis venstre ubehandlet, kan heteslag forårsake symptomer hos noen mennesker.

Symptomer på heteslag

De tidlige symptomer på heteslag er ikke veldig alvorlig og bør betraktes som en advarsel. Tidligste symptomer kan være kvalme og oppkast, tretthet og svakhet, hodepine, muskelkramper og svimmelhet. Som tilstanden forverres, kan den lidende opplever ikke bare anfall, men også høy kroppstemperatur, fravær av svette med veldig varmt eller rød og tørr hud, rask puls, pustevansker, merkelig oppførsel, forvirring, hallusinasjoner og forvirring. Pasienten kan selv bli komatøs.

Varmt vær og epilepsi

Det finnes ingen vitenskapelige bevis for at varme seg selv forårsaker anfall forekomme hos mennesker som lider av epilepsi. Å bli alvorlig overopphetet kan føre til anfall, men en gjennomsnittlig varm dag er i seg selv ikke den skyldige. Det er i hovedsak endringer i været som utløser epileptiske anfall. For eksempel kan noen som holder huset hans veldig kul i sommer gå ut i det varme været, og endringen i temperatur kan utløse anfall aktivitet. Summer betyr tordenvær, og lyn produsert under slike stormer kan også være en utløser. Å gå fra et mørkt rom i den lyse solskinn kan forårsake anfall også.

Dehydrering og epilepsi

Kontroller at du har rikelig med væske i systemet hvis du har epilepsi. For mye transpirasjon, og ikke nok væskeinntak kan føre til et fall i natrium og sukker (hypoglykemi), som begge er kjent for å forårsake anfall. Dessuten svetter eller urinerer for mye kan føre til for mye av beslaget medisiner for å bli utvist fra kroppen din, senke både terapeutiske medisiner nivåer og din terskel for krampeanfall.

Anti-anfall medisiner bivirkninger

Enkelte anti-beslag medisiner, som for eksempel narkotika Topimax, kan gi bivirkninger som krever mer væskeinntak. For eksempel kan Topimax forårsake redusert svetting og høyere kroppstemperatur, som kan hindre at kroppen kjøle seg tilstrekkelig.

Anfall aktivitet Symptomer

Anfall aktivitet Symptomer


Epilepsi er en nevrologisk tilstand som kan gjøre lider miste kontroll over sine kroppslige funksjoner. Tilstanden er forårsaket av unormal celle-aktivitet i hjernen som påvirker hjernenerve. Lider erfaring beslag som endrer sine sensoriske og muskulære funksjoner. Beslagene kan også indikere en hjerneskade, mangel på oksygen eller høy feber, ikke nødvendigvis epilepsi. The Epilepsy Foundation sier at nesten tre millioner amerikanere er påvirket av tilstanden, med omkring 200.000 nye tilfeller diagnostisert hvert år.

Sensoriske symptomer

Epileptikere kan oppleve sensoriske symptomer. Dette er symptomer som påvirker sansene. Lider ofte oppleve svimmelhet, synsreduksjon som blinkende lys eller farger, ørhet, summende eller unødig støy og ubehagelig lukt eller smak. Disse kan bli følt enkeltvis eller alle på en gang. Sensoriske symptomene vanligvis indikerer en delvis anfall som rammer en del av hjernen. Lider kan bli altfor følelsesmessig og føle seg forvirret. De kan også ha nummenhet i en del av kroppen, sikle, utvikle øye rykninger eller har en krypende følelse over deres hud. Pasienten vil ikke miste bevisstheten.

Autonome symptomer

Autonome symptomer er kontrollert av det autonome nervesystemet. Dette regulerer kroppsfunksjoner inkludert hjertet, kjertler og tarmkanalen muskler. Autonome symptomer som varmt flushing, oppkast, inkontinens, svette, gåsehud og rask puls er normalt tegn på en tinninglappen anfall. Dette påvirker deler av kroppen som er styrt av temporallappene som tale, hørsel, lukt, syn og følelser. Pasienter kan også lide flashbacks, føler redd eller panikk, hallusinere eller smake ikke-eksisterende smak.

Synsk Symptomer

Synsk symptomer hovedsakelig påvirker følelser. Pasienter kan bli drømmende, erfaring deja vue, løsne eller vise ekstrem lykke, sinne, depresjon eller tristhet. Synsk symptomene vanligvis indikerer utbruddet av en kompleks partielle anfall. Pasienten kan også vise koordinerte men ufrivillige bevegelser som leppe smacking, uro eller tygging.

Symptomer på absensanfall

Absensanfall påvirke barn og kom raskt. Barnet kan bli bevisstløs eller ikke svarer. De vil synes å være dagdrømmer og være klar over sine omgivelser. Epilepsi Handling hevder at barn kan oppleve hundrevis av absenser en dag. Tegn å se etter inkludere blank stirrer, endre ansiktsuttrykk, rykninger, mangel på bevissthet, famlende, leppe slikker og griner.

Liste over migrene medisiner

Migrene er hodepine som går igjen og er preget av bankende smerte på en eller begge sider av hodet. Det er ofte en utløsende faktor eller sterk familie historie. Migrene er mer utbredt hos kvinner, ved at kvinner er nesten dobbelt så stor sjanse for å oppleve migrene enn menn ved slutten av tenårene. Noen migrene er merket med en aura, som er en følelse av varme eller lys. Migrene kan være svært ødeleggende og inkluderer symptomer som kvalme, oppkast, hevelse, irritabilitet og svetting. Ikke alle migrenepasienter søker behandling. De som ofte finne lindring i foreskrevet medisiner.

Amitriptylin

Amitriptylin, som selges som Amitriptyline HCL, er en trisyklisk antidepressiv foreskrevet for alvorlig depresjon. Det er noen ganger foreskrevet for behandling av migrene. Noen vanlige potensielle bivirkninger er tretthet, svimmelhet, ortostatisk hypotensjon, munntørrhet, forstoppelse, uskarpt syn og urinretensjon.

Atenolol

Merkenavnet for reseptbelagte stoffet atenolol er Tenormin. Atenolol er en blodtrykkssenkende og antianginal medisiner foreskrevet for høyt blodtrykk og hjerteinfarkt. Det er noen ganger foreskrevet for migrene. Kvalme, diaré, kalde armer og ben, svimmelhet, mentale forandringer, tretthet og søvnløshet er noen vanlige bivirkninger.

Fluoksetin

Fluoksetin, solgt som Prozac, Prozac Ukentlig eller Sarafem, er en selektiv serotonin reuptake inhibitor (SSRI) antidepressiva. Det er ofte foreskrevet for alvorlig depresjon og angstlidelser. Noen ganger er det foreskrevet for migrene. Noen vanlige bivirkninger av Prozac bruk er hodepine, angst, skjelving, søvnløshet, uro, munntørrhet, kvalme, oppkast, diaré, tap av matlyst, kramper, oppblåsthet, hyppig vannlating, feber, hoste og bihulebetennelse.

Sumatriptan

Imitrex, en velkjent migrene behandling, er merkenavnet for sumatriptan. Imitrex er en antimigrenemiddel som er foreskrevet for å behandle migrene og cluster hodepine. Nakkestivhet, svakhet, rødme, svimmelhet, sedasjon, kribling, følelse av varme eller tetthet og nummenhet er noen vanlige bivirkninger.

Topiramat

Topiramat selges som Topimax, en krampestillende reseptbelagte medisiner. Det er foreskrevet hovedsakelig for behandling av beslag og noen ganger for migrene. Vanlige bivirkninger er unormalt i syn, tretthet, svimmelhet, tremor, kvalme, tap av appetitt og hukommelsestap.

Verapamil

Calan, Calan SR, Isoptin, Isoptin SR, verapamil HCL, Verelen PM og Covera-HS er alle merkenavn for verapamil. Verapamil er et reseptbelagt legemiddel som fungerer som en kalsiumblokker, antidysrhythmic, antianginal og blodtrykkssenkende medisiner. Den brukes til behandling av hypertensjon, arytmier, angina og rask puls. Noen ganger vil det være foreskrevet for å hindre migrene hodepine. Noen vanlige bivirkninger er tretthet, hevelse, kvalme og forstoppelse.

Hvordan diagnostisere Cholecystitis

Hvordan diagnostisere Cholecystitis


Kolecystitt er en betennelse i galleblæren, vanligvis forårsaket av en gallestein hindrer cystisk duct. Galleblæren blir oppblåst og mistet blodstrøm og drenering til lymfesystemet, noe som kan føre til anemi av galleblæren eller vev død. Bile kulturer er vanligvis positivt, men dette kan være et resultat, ikke årsaken, av kolecystitt. Følgende trinn viser hvordan diagnostisere kolecystitt.

Hvordan diagnostisere Cholecystitis

Observer som viser symptomer på kolecystitt. Dette er som oftest øvre abdominal smerte som ofte stråler ut i spissen av den høyre skulderblad. De fleste pasienter vil ha en historie av smerte forårsaket av galleblæren.

Finn feber, rask puls og ømhet i midten av magesekken eller øvre høyre kvadrant (RUQ) ved en fysisk undersøkelse av pasienten. En følelse av fylde i RUQ også eksisterer og galleblæren kan være følbar i 30 til 40 prosent av kolecystitt tilfeller. Gulsott kan også bli funnet i 15 prosent av disse tilfellene.

Vurdere risikofaktorer for kolecystitt forårsaket av gallestein. Disse inkluderer kvinnelige kjønn, hormontilskudd, Pima indisk eller skandinavisk etnisitet, fedme, graviditet og eldre pasienter.

Se på risikofaktorer for kolecystitt ikke assosiert med gallestein. Galleblæren oftest reduserer eller opphører produksjonen av galle fra skade, større kirurgiske inngrep eller langvarig faste.

Bruk ultralyd for påvisning funn som tyder på kolecystitt. Disse omfatter en opphopning av pericholecystic fluid, og en fortykkelse av galleblæren veggen til større enn 4 mm og gallesten.

Slik unngår du at en Sepsis Infeksjon i Blood

Sepsis er en medisinsk tilstand som kommer med noen form for infeksjon som kommer ut av kontroll i kroppen. Vanligvis er dette en bakteriell infeksjon, men kan være viral eller sopp. Tilstanden, også kalt SIRS (system inflammatorisk respons syndrom) er farlig, og krever umiddelbar sykehusinnleggelse slik at den kan behandles. Sepsis kommer i forskjellige former. Ved alvorlig sepsis, organ dysfunksjon eller svikt resultater. Med septisk sjokk, synker blodtrykket raskt som vitale organer er fratatt oksygen rikt blod når det kardiovaskulære systemet svikter. Sepsis oppstår når infeksjonen kommer inn i blodet i seg selv.

Slik unngår du at en Sepsis Infeksjon i Blood

At Risk

En vite om du er i fare for sepsis. De som i fare inkluderer de helt unge eller veldig gamle, de med en genetisk disposisjon, og de med svekket immunforsvar. Du er også i faresonen hvis du er på sykehuset som pasient, har en pre-eksisterende infeksjon, eller har en alvorlig skade som et skuddsår.

Vet hva de vanlige triggere er for sepsis. Sepsis skjer når en infeksjon kommer ut av kontroll i kroppen. Hvis du har visse infeksjoner, har du større sjanse for å utvikle sepsis. Disse inkluderer urinveisinfeksjoner, lungebetennelse, mage infeksjon som for eksempel blindtarmbetennelse eller peritonitt, infeksjoner i hjernen eller ryggmargen, og hudinfeksjoner (spesielt de som er forårsaket av åpninger laget for katetre og administrere intravenøs væske).

Få regelmessige legekontroller for å se om du har noen av disse risikofaktorer eller vanlige triggere. Hvis du er i faresonen, må du gå til legen oftere.

Ta antibiotika før en operasjon. Hvis du får en operasjon, dette gjør deg mer utsatt for sepsis fordi kroppen bruker mye av sin energi på å hjelpe deg å helbrede, forlater mer utsatt for infeksjoner. Det åpne såret bidrar også til dette sikkerhetsproblemet. Sørg for at legen din starter du på antibiotika før du får operasjonen.

Endring i-bolig kateter og intravenøs nål regelmessig. Sepsis infeksjoner kan stamme med en infeksjon forårsaket av hudinfeksjoner som følge av åpninger laget for kateter og intravenøs nål, så sørg for at disse skiftes oftere hvis du bruker ett.

Gå til legen hvis du tror du har noen form for infeksjon. Generelt, hvis du har feber over 100 grader Fahrenheit, kan du ha en infeksjon. Dessuten kan du ha kalde frysninger eller andre tegn på infeksjon. Du trenger å bli behandlet for en infeksjon, slik at den ikke kommer ut av kontroll og føre til sepsis.

•  Gå til sykehus umiddelbart hvis du begynner å få noen av symptomene for sepsis. Disse symptomene er høy feber, rask puls, risting eller frysninger, lav mengde urin, lav kroppstemperatur, og hyperventilering. Den største ledetråd er forvirring eller delirium. Hvis du behandles umiddelbart for sepsis, kan du være i stand til å hindre det fra å komme inn i blodbanen.

Hint

  • Etter hvert som du blir eldre og har flere medisinske tilstander er det godt å vite om andre forhold som kan utvikle seg som et resultat. Alltid snakke med legen din om ting å se etter at du kanskje ikke er klar over kan være alvorlige medisinske plager som er farlige for kroppen din.
  • Hvis du får sepsis, og du går til sykehuset, vil det første målet være å få kroppen din under kontroll, for eksempel å få blodtrykket opp og få kontroll over den underliggende infeksjon. Du vil få blodtrykket medisiner og antibiotika.
  • Sepsis er en alvorlig medisinsk tilstand som kan være livstruende. Ikke noen gang ta denne tilstanden lett. Søke behandling umiddelbart, og gå med ambulanse om nødvendig. Når feberen blir høy, og du er delirisk og forvirret, har situasjonen fått dårlig og kan være vanskelig å kontrollere.
  • Ikke la en infeksjon gå. Du trenger antibiotika i tilfeller av bakterielle infeksjoner og medisinsk behandling for alle andre typer. En ukontrollert infeksjon kan føre til sepsis eller en annen livstruende tilstand.

Om Grand mal anfall

En grand mal anfall er en full-body anfall. Med grand mal anfall, kan enkeltpersoner oppleve voldelige og alvorlige muskelsammentrekninger, stivhet og fullstendig tap av bevissthet. Grand mal anfall oppstår vanligvis på grunn av feil av elektrisk utladning av hjernens nerveceller. På grunn av unormal elektrisk aktivitet i hele hjernen, opplever tegn på anfalls gjennom hele kroppen. Grand mal anfall er også ofte kjent som tonisk-kloniske anfall.

Onset Symptomer

Symptomer som individer opplever mot begynnelsen av et grand mal anfall er stive muskler, stivhet, rask puls, blekhet i ansiktet og kroppen og faller. Den første fasen av grand mal anfall er den tonic fase, som inkluderer tap av bevissthet og muskelkontraksjon. På dette tidspunkt kan en person faller ned i tillegg. Den andre fasen er kloniske fase, hvor musklene gå inn rytmiske kontraksjoner, vekselvis avslappende og bøyning. Kramper varighet er generelt mindre enn to minutter.

Vanlige symptomer

Noen vanlige symptomer som de fleste, men ikke alle mennesker erfaring med grand mal anfall inkluderer aura (varselskilt) før anfallene starter, tap av blære og tarm kontroll, bevisstløshet etter kramper (som varer i noen minutter), søvnighet og tretthet, sterk hodepine og desorientering og forvirring.

Årsaker

I omtrent halvparten av grand mal anfall situasjoner, de nøyaktige årsakene er ukjent. Men det er mange situasjoner der grand mal anfall utløses av underliggende helsemessige forhold og problemstillinger, som traumer mot hodet, lavt blod nivåer av glukose, kalsium, magnesium eller natrium, narkotikabruk eller tilbaketrekning fra narkotika (som alkohol) , infeksjoner som hjernehinnebetennelse eller meningitt, hjernesvulster, slag eller blodkar misdannelser i hjernen.

Risiko

Det er noen andre tilfeller eller situasjoner som kan sette en person på et høyere risiko for å oppleve en grand mal anfall. Noen risikofaktorer inkluderer familiehistorie med kramper, alvorlige medisinske problemer som er knyttet til elektrolytter, narkotikabruk, overdrevent alkoholforbruk og hjerneskade som følge av traumer, hjerneslag, infeksjoner og ulike andre årsaker.

Behandling

Den vanligste type behandling for grand mal anfall er anti-anfall medisiner. Men i situasjoner der anti-beslag medisiner ikke gir tilfredsstillende resultater, to andre vanlige behandlingstilbud er ketogen diett (en lav-karbohydrat diett som bidrar til å redusere anfall) og vagus nerve stimulering (nervestimulering inn under kragebeinet som kan slås av og på).

Hva som forårsaker Eye å gulne i mennesker?

Gulfarging av øyne er vanligvis et tegn på en svært alvorlig lidelse. Dette symptomet bør ikke ignoreres, og lege bør søkes umiddelbart. De to største årsakene til gule øyne er leversvikt eller problemer med nedbryting av røde blodlegemer. Behandlinger er tilgjengelig for de fleste underliggende problemer hvis oppdaget tidlig, men hvis venstre ubehandlet kan kreve store livreddende innsats. Se en lege hvis dette symptomet er notert.

Gulsott

Gulsott er betegnelsen på den gulfarging av øyne og ofte huden også. Det er også betegnet gulsott og er forårsaket av overskytende systemisk bilirubin. Dette er ikke en faktisk lidelse, men et tegn på et problem som vanligvis med leveren eller røde blodceller. Bilirubin er et vanlig produkt av nedbrytning av alderen røde celler som er enn filtrert av leveren som skal utskilles i fordøyelseskanalen som galle. Hvis unormal rød celle ødeleggelse oppstår eller leverfunksjon er kompromittert, akkumulerer bilirubin i vev som forårsaker den gule utseende.

Leverfunksjon

Mange ting kan føre til at leveren til å fungere feil. En av de mest vanlige er alkoholisme resulterer i cirrhose, arrdannelse i leveren. Alkohol metaboliseres i leveren normalt, men når det er konsumert til overmål, rett og slett blir leveren overveldet prøver å holde opp og begynner å sammenbrudd som en utslitt maskin. En annen ledende årsak er hepatitt virus som angriper leveren forårsaker betennelse og redusert funksjon.

Anemi

Drug Induced Immune hemolytisk anemi (DIIHA) og sigdcelleanemi er de to mest sett forhold som forårsaker rask dreven nedbryting av de røde blodcellene som resulterer i overkant systemisk bilirubin og gulsott. DIIHA oppstår når et medikament administreres får kroppen til en immunrespons mot sine egne røde celler. Cellene blir angrepet og ødelagt i rask rekkefølge. Sigdcelleanemi er en defekt i form av røde blodlegemer som noen ganger kan føre til en hemolytisk krise hvor mange av dem sammenbrudd samtidig.

Symptomer

Gulfarging av øyne og hud kan være en front kjører symptom eller en i ettertid symptom avhengig av årsaken til gulsott. Hvis det er anemi drevet, vil personen ofte føler deg svimmel, har problemer med å puste, rask puls, og gå inn i sjokk som kroppen ikke lenger har nok oksygen til å støtte seg selv. Hvis årsaken er leveren, vil personen ofte har feber, tap av matlyst, magesmerter, og generelt dårlig følelse.

Behandling

Symptomer på begge forholdene bør tas svært alvorlig, og lege bør søkes umiddelbart. Anemi kan bli livstruende i en svært kort tidsperiode som krever en blodoverføring samt intens medikamentterapi. Dessverre, hvis symptomer er forårsaket av leveren, det kan ha nådd et point of no reparasjon der det er for mye skade har blitt gjort av sykdom eller alkoholmisbruk. Noen symptomer fortjener legehjelp som medikamentell behandling på et tidlig stadium kan være effektive i å reparere leverskader.