Digidexo.com

middelaldrende kvinner add

Raskeste veien for middelaldrende kvinner til å gå ned i vekt

Middelaldrende kvinner som ønsker å gå ned i vekt raskt må vurdere sine rutiner med hensyn til valg av mat og mosjon. En langsommere metabolisme, hormonelle endringer og urealistiske idealer bidra til å gjøre risikable beslutninger om kroppsbilde.

Hvis ønsket om å gå ned i vekt er mindre om kroppsbilde og mer om å føle seg frisk, vil kvinner synes det er lettere å innkalle besluttsomhet er nødvendig for å tilpasse seg nye spisevaner og initiere nye øvelser.

Vær ærlig med deg selv

Ikke godta noen selvødeleggende tanker eller negative atferdsmønstre. Godta at dine valg var de beste for tiden de ble laget. Forplikte seg til ærlighet om trening og kosthold valg. Unngå folk som gjør deg i stand til å gjenta tidligere dårlige valg. Kvitter den emosjonelle innhold som har gjort deg den størrelsen du er i dag. Du kan ikke gå ned i vekt mens du bærer den emosjonelle programmering som tidligere har gjort deg med å få den vekten.

Vær realistisk om hvor lang tid det kommer til å ta for å oppnå (eller komme nær å nå) en sunn vekt. Rapid vekttap, uten å gi kroppen din tid til å tilpasse seg endringene, kan føre til områder av slapp hud, som trolig vil kreve kosmetisk kirurgi for å fikse.

Enkle valg

En rask, vekt-tap programmet med resultater betyr utdanning. Finn ut hva sunn body mass index (BMI) serien er for din høyde og alder. Utdanne deg selv med informasjon som bringer deg nærmere kvalitet ernæring. Les ernæring etiketter på emballasjen til alt du spiser.

Velg mat som vil sørge for eder uten tilsatt kjemikalier eller skadelige konserveringsmidler. Noen bearbeidet mat inneholder ingredienser som ikke er lett fordøyd. Noen bearbeidet mat har ingredienser som er skadelig for kroppen din kjemi. Hele matvarer som naturlig korn, frukt og grønnsaker bidra til å skylle fordøyelsessystemet til unappealing kjemikalier i prosessert mat.

Regulere mat valg for å inkludere de som appellerer til deg, men ikke alvorlig redusere det totale matinntaket. Denne handlingen vil ikke opprettholde vekttap fordi kroppen vil kompensere ved å bremse ned stoffskiftet. Kosttilskudd kan også inneholde tilsetningsstoffer som kan være skadelige og giftige for kroppens immunsystem. Det er mange naturlige urte metabolisme boosters.

Gjør hva som fungerer for deg

Utøve rutiner må være hyggelig, eller du vil ikke opprette en vane av dem. Start med å binde seg til en time tur minst fire ganger i uken og gradvis øke den til hverdags. Denne aktiviteten, kombinert med utdannede mat valg, vil gi deg mer energi og fornyet styrke til å administrere og vedlikeholde vekttap for overskuelig fremtid.

Den beste dietten for middelaldrende kvinner

Den beste dietten for middelaldrende kvinner


Middelaldrende kvinner er ved et veiskille i livet, hvor han i tillegg til å bekymre seg om sine waistlines, bør de også begynne å bekymre seg for deres levetid. Et ideelt kosthold for en middelaldrende kvinne vil hjelpe deg å miste vekt og unngå de potensielle fallgruvene på aldring, blant annet økt blodtrykk, diabetes og hjerteproblemer. Ifølge Katherine Hobson, trenings korrespondent for US News and World Report, hjelper DASH kosthold middelaldrende kvinner oppnå sine fitness og helse mål.

DASH Diet

DASH diett består av hele korn, fersk frukt, grønnsaker og magre meieriprodukter. I gjennomsnitt, vil du ønsker å konsumere mellom åtte til 10 porsjoner med frukt og grønnsaker hver dag, noe som betyr at du vil ønske å være forbruker omtrent en frukt og en grønnsak per måltid. Angå hele korn, mål for seks til åtte porsjoner per dag. Sørg for at hele korn kilder er merket 100 prosent hele korn, ellers vil de inneholde uønsket innhold fra raffinert mel, som ikke vil gjøre noe positivt for midjen. Avrunder diett med seks eller færre porsjoner av magert kjøtt hver dag. Sunn magert kjøtt kilder på DASH dietten inkluderer fjærkre, fisk og magre rødt kjøtt, for eksempel 90 eller 95 prosent mager kjøttdeig. Konsumere bare to til tre porsjoner med fett tung mat per dag (for eksempel nøtter, smør, kokosnøtter og ulike typer frø). Mesteparten av fettet i kosten bør komme fra umettede kilder som matlaging oljer, nøtter og fettholdig frukt som avokado. Begrense salt er også en viktig del av DASH kosthold, så pass på å bruke mindre enn 2000 mg per dag ved å eliminere bruken av bordsalt og forbruk av høye natrium matvarer som chips, pretzels og andre typer hermetisert eller bearbeidet mat. Sjekk alltid etiketten informasjon for ønsket type mat og velge det alternativet som inneholder minst mulig natrium.

Eksempel Diet

En prøve diett for en dag er en enkel innføring i DASH-stil å spise. Til frokost, forberede to fullkorn vafler, toppet med friske jordbær og servert med en to eggerøre, en appelsin og et stort glass lettmelk. Til lunsj, lage en skål med fullkornspasta med lite sukker og lite salt tomatsaus, blandet med fire gram av 95 prosent mager kjøttdeig. På side, har en pære og en liten bolle med baby gulrøtter. Til middag, utarbeide en stor servering av hjerte-sunn sjømat av ditt valg - hummer, krabbe, reker eller fisk. Serve måltidet med en stor salat med agurk, salat, tomat, spinat, fettfattig ost og en lav-kalori eddik dressing. Har en eller to 100 prosent hele korn middag ruller på siden for ekstra fiber. Å styrke inntaket av frukt og grønnsaker, spis tørket frukt hele dagen, sammen med smakfulle godbiter som selleri med naturlig peanøttsmør.

Tegn og symptomer på anoreksi i middelaldrende kvinner

Tegn og symptomer på anoreksi i middelaldrende kvinner


Anorexia nervosa er en spiseforstyrrelse preget av ekstrem avmagring og angst om å få vekt. Dr. Donald McAlpine, en psykiater fra Mayo Clinic, hevder at en middelaldrende kvinne med anorexia nervosa er mer sannsynlig å ønske hjelp med sin sykdom enn en yngre kvinne. Bevæpnet med fakta, kan du endelig være i stand til å få henne den hjelpen hun trenger, og ikke vet hvordan du skal be om.

Konstant Exercise

Bare fordi en kvinne har en litt mosjon hver dag betyr ikke at hun lider av en spiseforstyrrelse. Men å ta gode løp en dag, gjør benet presser hver gang hun er møtt med stående stille og tilfeldig slippe til bakken en gang i timen i 20 sit-ups er å skyve grensene for normalitet. Også se etter tegn på selvoppfatningen. Veiing seg stadig, fanatisk å sjekke speilet eller ofte å måle tykkelsen på lårene kan indikere et problem.

Vurdere Everyone

Ifølge en artikkel postet av Johns Hopkins Medicine, har en kulturell besettelse rundt vekten førte kvinner til å tro at gjenværende tynne vil holde dem unge, forårsaker økte tilfeller av middelaldrende kvinner med spiseforstyrrelser. Kvinner utsatt for dette presset til å se en bestemt måte vil ofte kommentere alles utseende. Hvis du er bekymret for at en kvinne kan ha anorexia nervosa, ha en samtale med henne på et offentlig sted. Hvis alle andre ytre handler om hvordan fett, tynn eller vakre annen kvinne er, er det en klar opptatthet av utseende.

Mat Obsession

Når du ser på hennes skrøpelig ramme matlaging opp et måltid som passer en konge, kan du lurer på hvordan du noensinne mistenkt henne for å ha anorexia nervosa. Men mange middelaldrende anorektiske kvinner elsker å lage mat store måltider og gå innkjøp av mat ofte. Når en kvinne er sultne selv, blir hun ofte besatt av mat på samme måte noen person som er sultne ville tenke bare om mat. I tillegg vil en kvinne med anoreksi plassere et ritual rundt spising. Hvis hun spiser i ditt nærvær, kan hun ha å spise på en bestemt måte eller i en spesiell plass. Hvis dette mønsteret endres, vil hun hevder hun ikke kan spise, og at hun ikke er sulten.

Major Livet Stressor

Når anoreksi oppstår, eller reemerges, hos middelaldrende kvinner er det ofte et resultat av en stor livet endring. Når andre folk ville oppleve symptomer på depresjon, en kvinne med Dysmorfofobi, eller en opptatthet av utseende, kan ty til ekstreme og restriktive matvaner. Disse forandringer i livet kan omfatte forholdet problemer, foreldre problemer, tom-reir syndrom, død av en forelder, problemer på jobb eller økonomiske kamper.

Fysiske endringer

En middelaldrende kvinne med fysiske symptomer er ofte i stand til å børste av tegn på anorexia nervosa med påstander om overgangsalder. Men hvis andre tegn på anoreksi er tydelige, fysiske endringer bør sees på, som for eksempel håravfall, osteoporose, gulfarging av huden, fravær av en periode, følelse av alltid å være kaldt, fint hår som dekker kroppen hennes og forstoppelse.

Tegn og symptomer på diabetes hos middelaldrende kvinner

Tegn og symptomer på diabetes hos middelaldrende kvinner


Diabetes er en alvorlig tilstand som påvirker blodsukkeret i kroppen. Når middelaldrende kvinner utvikler diabetes, er det type 2 diabetes, den vanligste formen av sykdommen, ifølge American Diabetes Association. Type 2 diabetes oppstår når bukspyttkjertelen ikke produserer nok insulin eller kroppens celler ikke gjenkjenner insulin. Kvinner diagnostisert med type 2 diabetes er ofte overvektige eller fete, og å ha en usunn livsstil setter deg økt risiko for denne typen diabetes. Tilstanden utvikler seg langsomt, og kvinner kan ikke ha noen symptomer i begynnelsen. Men det er flere vanlige tegn og symptomer assosiert med type 2 diabetes.

Økt sult og tørst

Kvinner som utvikler type 2 diabetes kan plutselig legge merke til at de er mye mer sulten og tørst enn vanlig. Sulten og tørst kan også være konstant. I forbindelse, økt vannlating, særlig om natten, er et vanlig tegn på type 2 diabetes.

Hyppige infeksjoner

Hyppigere og tilbakevendende infeksjoner kan også være et tegn på type 2 diabetes. I middelaldrende kvinner, kan dette omfatte hyppige eller kroniske vaginal eller gjær infeksjoner. I tillegg kan kvinner merker at det tar lengre tid å komme seg etter en infeksjon. Kutt, skrubbsår og andre sår kan også ta lengre tid å helbrede når du har type 2 diabetes.

Vision endringer

Personer med type 2 diabetes kan også oppleve endringer i sin visjon. De hyppigst rapporterte visjon endringer knyttet til tilstanden er tåkesyn eller dobbeltsyn.

Fatigue

Kvinner med type 2 diabetes kan legge merke til at de er mye mer sliten enn vanlig eller enn de burde være. Dette trøtthet kan utvikle seg over tid, og kan ikke tilskrives andre faktorer. Det kan gjøre det vanskelig å komme ut av sengen om morgenen, eller du kan legge merke til at du trett ut mye lettere enn vanlig.

Tegn og symptomer på angst angrep i middelaldrende kvinner

Tegn og symptomer på angst angrep i middelaldrende kvinner


Noen angst er en normal del av livet. Angst gjør oss tenke mer klart og handle raskere i et forsøk på å hindre fare. Men kroppen noen ganger oppfatter fare der det er ingen, enten på grunn av feil tenkning eller en endring i hjernens kjemi. I middelaldrende kvinner, angst og panikk som ikke har presentert seg tidligere er trolig knyttet til skiftende hormoner i overgangsalderen siden, ifølge den angstlidelser Association of America, panikklidelse presenterer vanligvis seg i tidlig voksen alder. Symptomene på angst angrep er de samme når de oppstår, og kan bli behandlet med en kombinasjon av kognitiv atferdsterapi og medisinering.

Hjertebank

Følelsen av at hjertet ditt er racing eller hoppe beats er vanlig i angstanfall, som er følelser av tetthet i brystet og smerter. Mens vanligvis ufarlig, kan hjertebank være en av de skumleste symptomer på en angst angrep, sender mange folk til sykehuset fryktet et hjerteinfarkt.

Svimmelhet

Svimmelhet er et symptom på en angst angrep, og presenterer som følelse av å besvime eller opplever vertigo. Det er svært uvanlig å besvime under en angst angrep, så hvis du gjør det, må du se din helsepersonell for å se om du har en underliggende helseproblem.

Irrasjonelle tanker

Du kan føle at du er døende eller er koblet fra virkeligheten ("depersonalisering"). Du kan også ha følelser som du kommer gal eller at du er i ferd med å gjøre noe pinlig. Ifølge rapporter på angstlidelser Association of America, er depersonalisering følelsen av at ting rundt deg er ikke ekte, noe som kan bidra til de andre negative følelser.

Tarm eller blæreproblemer

Plutselige trang til å urinere eller ha avføring er også symptomer på en angst angrep, som oppstår fordi alle systemer i kroppen gå inn i overdrive.

Pusteproblemer

Føler kortpustethet eller at du ikke kan puste dypt nok er både symptomer på en angst attack.Shortness av pusten kan føre til følelser av svimmelhet når du begynner å hyperventilere.

Hetetokter

Hetetokter er vanlig hos middelaldrende kvinner som går gjennom overgangsalder. De er også et vanlig symptom på et panikkanfall. De bidrar til svetting, skjelving og skjelving som er også symptomer på angst angrep.

Gummi Knees

Du kan føle at bena vil ikke lenger holde kroppen oppreist, eller at du ikke kan gå. Selv om bena kan være ustø, bør du være i stand til å gå.

Tegn og symptomer på angina for middelaldrende kvinner

Tegn og symptomer på angina for middelaldrende kvinner


Angina er et hjerte tilstand karakterisert ved episoder med sterke brystsmerter. Tilstanden utvikler fordi hjertet ikke får nok blod. Angina er et tegn på koronarsykdom og setter folk på økt risiko for hjerteattakk. Kvinner opplever ofte symptomer på angina annerledes enn menn, noe som kan resultere i forsinkelser i å søke behandling og feil diagnose.

Pain

Kjennetegnet symptom på angina er episoder av sterke brystsmerter. Disse episodene oppstår vanligvis i tider med fysisk anstrengelse eller emosjonelle nød. Hos personer med variant angina, men episoder oppstår når de er ved hvile, ofte mens sove. Smerten av et anginaanfall blir ofte beskrevet som en knusende smerte, men kvinner ofte opplever smerte annerledes. Kvinner er mer sannsynlig å føle en stikkende smerte eller skarp press. Kvinner mange også oppleve magesmerter i løpet av en episode. I noen tilfeller kan smertene også stråle ut til skuldre, kjeve, armer, nakke og rygg.

Kvalme

En følelse av nauseousness og noen ganger også oppkast også ofte følge et anginaanfall. Faktisk, kvinner er mer sannsynlig enn menn for å oppleve kvalme med angina.

Puste Trouble

Pustevansker, kortpustethet eller en følelse av åndenød er også noen ganger opplevde under et anginaanfall. Kvinner er mer sannsynlig å rapportere disse pustevansker enn menn.

Andre symptomer

Kvinner med angina kan også oppleve en følelse av svimmelhet eller ekstrem svetting under et anginaanfall. Det er heller ikke uvanlig å føle seg svimmel eller engstelig i løpet av en episode.

Hvordan naturligvis øke testosteron hos kvinner

Kvinner naturlig produsere testosteron, men deres rate av produksjonen synker i sine mellom år. Testosteron er avgjørende for en sunn libido og god hud, men det finnes ulemper ved å innføre androgener, mannlige hormoner, inn i kvinnens kropp, inkludert håravfall, ansiktshår og en dypere stemme. Men Dr. Karlis Ullis, medisinsk direktør i Sports Medincine og Anti-Aging Medical Group i Santa Monica, Ca., og en tidligere UCLA Medical School fakultet medlem, mener at middelaldrende kvinner kan ha stor nytte av hormonet testosteron. Ifølge Dr. Ullis er testosteron primordial hormon for å fremme en sexy kropp og sexliv. Når testosteron avtar, som den gjør, som kvinne aldre, tørker huden hennes opp, atrophies hennes skjedeåpningen eller blir betent på grunn av hormonell ubalanse og sex kan være smertefullt. Men mange kvinner velger å øke testosteron naturlig, i stedet for varig injeksjoner eller iført patcher.

Hvordan naturligvis øke testosteron hos kvinner

•  Ta urter, for eksempel klaseormedrue og så Palmetto, som produserer østrogen-lignende effekter. Maca er en annen plante som kan bli tatt, via kapsler eller pulver, som har en positiv innvirkning på endokrine og hypofysen. Den aktiverer hormoner og hjelper deg lage din egen naturlige hormoner. Husk imidlertid at eksperimentere med urter kan være farlig og kontraindisert hvis du har visse allergier eller forhold eller er på medisiner. Rådfør deg med en naturlege og / eller legen din før du begynner urteterapi.

Bruk en av to typer urte kosttilskudd, inkludert ikke-estrogenic urter og phytoestrogenic urter. Ifølge Vitaminer gjerne vite nettsted, ikke-estrogenic urter fungerer best for å gjenopprette hormonbalansen. De ikke-østrogen urter har den kjemiske strukturen av østrogen men produsere gunstige østrogen resultater ved nærende det endokrine system, som balanserer hormon-nivå.

Spis soyaprodukter og øke inntak av fiber for å øke testosteron naturlig. Spis kål, reddiker, neper, biff, brokkoli, rosenkål, østers, hvitløk, egg og blomkål. Prøv å spise noen eller alle disse elementene på en jevnlig basis for å øke testosteron nivået. Den ideelle dietten for å øke testosteron består av høy protein, moderat fett og lite karbohydrater.

Lær at testosteron er laget av kolesterol. Essensielle fettsyrer vil øke testosteron nivåer. Du kan få disse fettsyrene i systemet ved å spise avokado, rapsolje, olivenolje, linfrøolje, peanøtter og fisk. Hvis du ikke har nok av de essensielle fettsyrene i kroppen din, kan du ikke produsere tilstrekkelige mengder testosteron.

Hint

  • Gjør din forskning og snakke med noen --- en helsepersonell eller en naturlege - om ønske ditt trygt og naturligvis øke testosteron.

Hva er årsaken til Hormonell ubalanse hos kvinner?

Hva er årsaken til Hormonell ubalanse hos kvinner?

Grunnleggende

Kvinner stadig tåle endringer i hormonbalansen i hele sin levetid. Fra tidlig ungdom til sene stadier av overgangsalderen, den skjøre balansen mellom østrogen og progesteron skift og kvinner opplever milde til ødeleggende bivirkninger. En rekke kjertler frigjør hormoner i henhold til miljø, liv-scenen og genetiske faktorer. Behandling av hormonelle ubalanser i kvinner varierer og ofte bærer sitt eget sett med bivirkninger som spenner fra kreft til hjertesykdom og depresjon. Ifølge leger ved Mayo Clinic, en av de største årsakene til hormonell ubalanse hos kvinner i alle aldre er stress, som kan behandles naturlig i de fleste tilfeller. Mens hormonene svinger naturlig gjennom en kvinnes liv, vil senket stressnivå bidra til å minimalisere virkningene.

Oppvekst

I tillegg til begynnelsen av menstruasjonssyklusen, noe som fører til sitt eget sett av hormonelt induserte endringer i kropps, nesten 1 prosent av unge piker lider av amenoré, eller kjertelforstyrrelser. Genetikk ofte er årsaken til sykdommen, noe som kan føre til egg å være unormal. Anoreksi og bulimi kan føre til unormale hormonbalansen. Overdreven trening og ekstremt lav kroppsvekt kan skape en ubalanse som stopper menstruasjonssyklusen helt. En underaktiv skjoldbruskkjertel, svulster på hypofysen og tidlig overgangsalder også er vanlige årsaker til hormonell ubalanse hos yngre kvinner.

Middelaldrende

Kvinner i midten alder, 20-45, kan oppleve hormonell ubalanse fra en rekke kilder. Spiseforstyrrelser, hypertyreose og stress kan påvirke den skjøre balansen og er vanligvis behandles med kosthold, mosjon og medisiner. Cervical lidelser og sykdommer som livmorkreft, unormal cervical mucus og eggløsningsforstyrrelser spille ødeleggelse med hormoner. Når en lege kan fastslå noen åpenbar årsak gjennom livsstils spørsmål, kan hormonell ubalanse hos middelaldrende kvinner kontrolleres gjennom en enkel spytt test eller ved mer dyptgående blodprøver.

Menopause

De fleste tenker på overgangsalder og aldring når man diskuterer ubalanse i hormoner og de resulterende bivirkninger. Hetetokter, humørsvingninger og nattesvette er vanlige samtaleemner blant eldre kvinner. Mangelen på eggløsning forårsaker en ubalanse som kroppen til slutt justeres til. Vektkontroll, trening, alternative urteterapi, avspenningsteknikker og resept hormonbehandling (HRT) er vanlige behandlinger som brukes for å redusere bivirkningene av menopausal hormonubalanse.

Miljø

Miljømessige påvirkninger som luft-og vannforurensning kan bidra til unaturlig hormon ubalanser i kvinner. En diett tung i bearbeidet mat, kombinert med en endring i livsløpet, kan bidra til en allerede delikat balanse mellom østrogen og progesteron. Høyt stressnivå forårsaket av arbeid, familie og personlige krav, sammensatte eventuelle eksterne faktorer som bidrar til hormonelle ubalanser.

Hva er fordelene av fiskeolje for kvinner?

Hva er fordelene av fiskeolje for kvinner?


Fiskeolje er høy i omega-3 og omega-6, essensielle fettsyrer i mobilnettet, orgel og kognitiv utvikling og helse. Fet eller fet fisk, som laks og tunfisk, har høyere konsentrasjoner av omega fett enn andre, inkludert tilapia og hvitfisk. Spise fisk to ganger i uken kan være nok til å få de helsemessige fordelene av disse fettsyrene. Fiskeolje, enten fra å spise fisk eller ta kosttilskudd, har særlige fordeler for kvinner i alle aldre.

Mødre To-Be

Under graviditet, tillegg av fiskeolje hjelpemidler i sunn utvikling av fosteret. Fettsyrene gå direkte til fremme av hjernen og organvekst. Fiskeolje opprettholder også mors helse, som det bidrar til å regulere blodsirkulasjonen og forhindre blodpropp. Etter fødselen, mødre fortsetter å formidle fordelene av fiskeolje gjennom amming. Gravide kvinner bør sjekke med sin lege før du starter en diett av fiskeolje kosttilskudd, og unngå fisk høy i kvikksølv, slik som sverdfisk og tunfisk.

Middelaldrende kvinner

Under 30-årene, kan kvinner begynner å utvikle osteopeni, der deres ben begynner å miste tetthet. Dette kan føre til osteoporose, hvor benene blir porøs og sprø. Kvinner med osteoporose har høy risiko for benbrudd.

Fiskeolje kan øke kroppens evne til å absorbere kalsium, et viktig mineral for benhelse. Inkludert fiskeolje i dietten lar kroppen, og deretter, for å bedre prosess kalsium og redusere risikoen for å utvikle osteoporose.

At-Risk kvinner

Kvinner med risiko for hjertesykdom eller kreft kan ha nytte av å legge fiskeolje til sine dietter. Omega fettsyrer hjelpemiddel i sirkulasjons helse-og leverfunksjon, for derved å kontrollere kolesterolnivåer og å redusere risikoen for hjertesykdommer.

De omega fettsyrer er antatt å kontrollere inflammasjon og frie radikaler, begge forbundet med kreftsvulster. Resulterer i en studie utført ved Fred Hutchinson Cancer Research Center i Seattle, viste en sammenheng mellom bruk av fiskeolje kosttilskudd og redusert forekomst av brystkreft, en sykdom nesten utelukkende begrenset til kvinner.

Postmenopausale kvinner

Forfall bringer med seg tørr hud. De fettsyrer i fiskeoljen redusere tap av fuktighet, hjelpe til den naturlige produksjon av hudfett. For eldre kvinner, kan tilsetningen av fiskeolje holde huden mer smidig og redusere rynker. Postmenopausale kvinner er også på et høyere risiko for brystkreft, hjertesykdom og osteoporose. En videreføring av fiskeolje fra yngre alder gjennom menopausal år kan redusere risikoen for disse forholdene inn i alderdommen.

Den gjennomsnittlige vekten og høyde av en kvinne

Den gjennomsnittlige vekten og høyde av en kvinne


Ifølge Centers for Disease Control og Prevention (CDC), som i 2004 amerikanske kvinner var i gjennomsnitt en tomme høyere og 25 pounds tyngre enn de var i 1960. Den gjennomsnittlige høyde og vekt for voksne kvinner 20 år og over var 63,8 inches og 164.7 pounds, henholdsvis.

Kvinner 20-29

Yngre kvinner i alderen 20 og 29 hadde det høyeste gjennomsnittlige vekt gevinster, som veier 29 pounds mer i 2004 enn de gjorde i 1960.

Kvinner 40-49

Den nest største gevinsten ble registrert for middelaldrende kvinner mellom 40 og 49 år gammel. De økte gjennomsnittsvekt med 25,5 pounds mellom 1960 og 2004.

Kvinner 60-74

Kvinner mellom 60 og 74 registrert de laveste gevinster med en gjennomsnittlig økning på 17,5 pounds i løpet av samme tidsperiode.

Body Mass Index (BMI)

Body Mass Index (BMI) representerer kroppsfett i forhold til høyde og vekt. En BMI som varierer mellom 18,5 og 24,9 representerer en normal vekt, ifølge den nasjonale hjerte lunge og blod Institute. En BMI på 18,5 eller mindre kvalifiserer som undervektig, mens en BMI på 30 eller mer regnes som overvektige.

Middelaldrende Depresjon

Middelaldrende Depresjon


Middelaldrende menn og kvinner ofte opplever depresjon på grunn av liv og hormonendringer. Symptomene på klinisk depresjon inkluderer følelser av tristhet, bli overveldet, angst og utmattelse.

Kvinner

Middelaldrende kvinner er mest sannsynlig å lide med depresjon. En studie gjort av National Health Service i England fant at kvinner i alderen 40-55 var mest sannsynlig å bli deprimert.

Overgangsalder

Menopause er en grunn kvinner er mer sannsynlig å bli deprimert. Den hormonelle kroppsendring forårsaker søvnløshet og angst i tillegg.

Arbeidet

Middelaldrende mennesker kan føle seg deprimerte hvis de føler seg overarbeidet og oversett, spesielt hvis de fortsette å jobbe, men frykt for jobb tap på grunn av nyere, yngre arbeidssøkere.

Livet

Middelaldrende mennesker også føler seg deprimert til tider fordi de ikke har gjort alt de ville det eller trodde de ville i livet.

Diett

British Journal of Psychiatry skrives en rapport utført av psykiatere i Frankrike og England som fant om middelaldrende menn og kvinner konsumert en diett høy i frukt, grønnsaker og fisk, de var mindre sannsynlig å bli deprimert.

Etnisitet i USA

I USA, middelaldrende hvite amerikanere har litt høyere priser enn middelaldrende afrikansk-amerikanere, men satsene for yngre og eldre voksne er omtrent den samme i begge populasjoner.

Blæreproblemer hos eldre kvinner

Eldre kvinner ofte opplever blæreproblemer forbundet med graviditet, hormonelle endringer under overgangsalderen, og svekkelse av muskler knyttet til aldringsprosessen. Infeksjon kan forårsake blære problemer enten for varigheten av infeksjonen, eller ved å forårsake skader som trenger medisinsk behandling utover behandling av infeksjonen.

Dysuri

Dysuri er smertefull vannlating, vanligvis en brennende følelse. Det kan være forårsaket av flere andre forhold. Urinveisinfeksjon er tilstedeværelsen av bakterier i urinveiene. Når urinrøret og blæren er smittet, kan det resultere i bekkensmerter og smertefull vannlating. Vaginal gjær infeksjon forårsaker irritasjon i skjeden, noe som fører til en brennende følelse ved vannlating. Interstitiell cystitt er betennelse i blæreveggen. Dette kan også føre til dysuria.

Inkontinens

Inkontinens er en vanlig tilstand hos eldre kvinner. Stressinkontinens er en lekkasje av urin fra blæren når trykk utøves på bekkenet. Dette skjer ved hoste, nysing eller anstrengende aktivitet. Urge-inkontinens er preget av blæren muskelsammentrekninger som skaper behovet for å urinere, umiddelbart. Urin er tapt før man kan finne anledning til å tømme blæren. Urininkontinens kan være forårsaket av graviditet og fødsel, hysterektomi og fedme. Det kan også være forbundet med urinveisinfeksjoner og andre sykdommer, blant annet diabetes og hjerte- og karsykdommer.

Interstitiell cystitt

Interstitiell cystitt er mest vanlig hos middelaldrende kvinner. Det er ikke en infeksjon. Mest vanlig er blæren smerte forbundet med interstitiell cystitt ikke er konstant. Det kan gå bort i flere uker eller måneder. Interstitiell cystitt er preget av hyppige, presserende behov for å urinere og inkontinens. Blære smerter er ofte til stede når blæren fylles eller tømmes. Behandling av interstitiell cystitt kan variere. Medisiner, nervestimulering, livsstilsendringer og bekken muskel øvelser brukes til å behandle interstitiell cystitt.

Prolaps

Prolaps er manglende evne av bekkenmusklene skikkelig støtte blæren. Dette kalles også cystocele. Fødsel kan skade eller strekke musklene. Fallet i østrogen forårsaket av overgangsalder og aldring bidrar til å svekke de bærende bekken muskler. Blære prolaps forårsaker en tung følelse, eller trykk, i bekkenet. Det kan behandles ved hjelp av øvelser for å styrke bekkenbunnsmuskulaturen, som støtter blæren med en vaginal innsats kalles et pessar, eller kirurgisk reparere blæren.

Urinveisinfeksjon

Urinveisinfeksjoner kan bli mer vanlig hos postmenopausale kvinner på grunn av vevsforandringer rundt skjeden og urinrøret. Bakterier fra huden og anus kan komme inn i urinrøret og blæren, som normalt er sterilt. Blære infeksjoner kan føre til bekkensmerter, hyppig og presserende behov for å urinere, og dysuri. I alvorlige tilfeller kan blod være til stede i urinen. Gjentatte urinveisinfeksjoner kan bidra til kronisk inkontinens.

Hvordan virker Fibromyalgi påvirke et forhold?

Hvordan virker Fibromyalgi påvirke et forhold?

En gåtefull syndrom

Fibromyalgi er en kronisk lidelse som berører 2 til 4 prosent av den amerikanske befolkningen, ifølge en juni 2006 faktaark fra American College of Rheumatology. Hovedsakelig afflicting kvinner, personer med fibromyalgi opplever utbrudd av utbredte smerter, tretthet og andre relaterte symptomer. En New York Times helse guide rapportert at noen studier har funnet forekomst av fibromyalgi toppene rundt 35 år, mens andre sier sykdommen er mest vanlig hos middelaldrende kvinner. Samme helse guide sitert en studie som fant tilfeller av fibromyalgi øker med alderen, og nådde en frekvens på mer enn 7 prosent blant folk i 60-årene og 70-tallet.

Med ingen kjent årsak, er fibromyalgi vanskelig å diagnostisere og behandle. Som et resultat av disse faktorene, kan tilstanden påvirke nesten alle aspekter av en persons liv - inkludert forholdet til venner og familie.

En Forferdelig Toll

The American College of Rheumatology faktaark viser de vanligste symptomene på fibromyalgi som kronisk utbredte muskelsmerter, tretthet og ømhet. Andre symptomer kan være hodepine, irritabel tarm syndrom, irritabel blære, kognitive og hukommelsesproblemer, kjeveledd lidelse, bekkensmerter, rastløse ben syndrom, følsomhet for støy og temperatur, angst og depresjon.

På grunn av disse symptomene, fibromyalgipasienter ofte finner det vanskelig å opprettholde eksisterende vennskap eller møte nye mennesker. På grunn av manglende kunnskap og forståelse om tilstanden, kjære kan finne seg å bli frustrert med mennesker som lider av fibromyalgi. Den følelsesmessige uro og fysiske smerter forbundet med fibromyalgi - samt noen av de medisiner som brukes til å behandle det - kan også redusere en persons sexlyst, legger ytterligere press på intime relasjoner.

Mestringsstrategier

Eksperter sier følgende forslag kan hjelpe personer med fibromyalgi og de som er nær dem takle tilstanden:

Juster forventningene: Personer med fibromyalgi kan finne sin daglige virke sterkt begrenset på grunn av smerter og tretthet. Ektefeller og andre kjære kan hjelpe ved å ta ansvar for husarbeid som rengjøring og matlaging. Dette gjør at fibromyalgipasienter å få mindre energi og få mer hvile.
* Forbedre kommunikasjon: Sykdommer skape stress på familier og kommunikasjon ofte falters. Det er viktig for personer med fibromyalgi til å uttrykke sine følelser, og også be om hjelp når det er nødvendig. Familiemedlemmer bør lytte oppmerksomt, vise empati og gi hjelp når du blir spurt. Utdanning: Lære om tilstanden og dens symptomer er nyttig ikke bare for pasientene, men for deres venner og familie. Søk medisinsk hjelp: Lider i stillhet med fibromyalgi er ikke et tegn på tapperhet eller mot. Personer med denne lidelsen bør være under omsorg av en revmatologi spesialist som er kjent med fibromyalgi diagnostiske kriterier, forskning og de nyeste behandlingstilbud. Finn en støttegruppe: The National Fibromyalgi Association har skapt et nettverk av støttegrupper på tvers av oss dele problemer og løsninger med andre som står overfor liknende utfordringer kan være spesielt nyttig for alle deltakere. Hold deg så aktiv som mulig: Ifølge American Academy of Family Physicians, en av de beste tingene som fibromyalgipasienter kan gjøre er trening. Stretching og lav-impact aktiviteter som turgåing, svømming eller sykling er sterkt anbefalt.

Hva er fordelene med en fot massasje?

Føttene jobbe hardere enn de fleste områder av kroppen vår fordi de holder opp vår vekt og flytte oss fra sted til sted. Massasje føler stor fordi de hjelper musklene til å slappe av. En type massasje kalles reflexology, hvor det antas at hele det menneskelige legeme påvirkes av føttene. Massaging bestemte områder reduserer problemer i kroppen.

Daglig Pain

Masserer føttene kan slappe av musklene, som kan senke smerter i føtter og ben siden mange sko kan understreke føttene og mange jobber krever at du står hele dagen.

Postoperativ smerte

Massaging føttene har vist seg å senke hjertefrekvensen av pasienter som gjennomgår kirurgi. Dette hjelper kroppen til å slappe av og dermed håndtere smerte bedre.

Perifer arteriell sykdom

Trange blodkar forårsake en spesifikk type av smerte i de nedre ekstremiteter. Masserer føttene øker blodsirkulasjonen i hele bena, derfor lindre smerte.

Menopause

Masserer føttene senker stress, noe som kan redusere hormonelle reaksjoner som hetetokter.

Middelaldrende kvinner

Massasje bidrar til å senke blodtrykket, noe som gjør våre hjerter sunnere.

Cancer Therapy

Massaging av føttene har vist seg å redusere kvalme, stressnivå og tretthet hos kreftpasienter.

Otosklerose Treatment

Otosklerose er en tilstand der bein i midtre og indre øret vokse unormalt, noe som fører til hørselstap. Avhengig av hvilke bein er involvert og hva abnormitet er, kan hørselstapet være alvorlig. Årsaken otosklerose er fortsatt ukjent, men det pleier å være arvelig. En person med en forelder med tilstanden har en 25 prosent sjanse for å utvikle tilstanden. Folk er mest utsatt er hvite, middelaldrende kvinner.

Kirurgi

Mange mennesker med otosklerose opt å gjennomgå et kirurgisk prosedyre som kalles en stapedectomy å løse problemet og gjenopprette hørselen. I en stapedectomy, vil en kirurg fjerne et bein kalt stigbøylen, som typisk er involvert i bein abnormitet, og erstatte den med en protese. Dette gjør at lydbølger til å passere normalt inn i det indre øret, gjenopprette hørselen. I sjeldne tilfeller kan gjennomgår en stapedectomy faktisk forverre hørselstap, så det er viktig å diskutere alle de fordeler og ulemper med en lege.

Høreapparater

Høreapparater er et annet behandlingsalternativ for personer med otosklerose. De fleste mennesker med tilstanden som velger å bruke et høreapparat vil igjen være i stand til å høre normalt. En annen type høreapparat, et cochlea-implantat, er også noen ganger brukt til å behandle mennesker med otosklerose. På grunn av skader på det indre øret, kan cochlea implantat være vanskeligere å plassere riktig i otosklerose pasienter, men de fleste pasientene vil ha hørselen restaurert til nivåer tilsvarende før de utviklet tilstanden.

Ingen behandling

I milde tilfeller av otosklerose, kan pasienter velger ikke å forfølge eventuelle behandlingstilbud. Behandling er ikke nødvendig for otosklerose, så noen pasienter kan velge å bare endre sin livsstil å gjøre innkvartering for sitt hørselstap. Når folk velger å ikke forfølge behandling, vil de fleste leger anbefaler de får hørselen testes minst en gang i året for å se om hørselstapet er verre. Noen pasienter som i utgangspunktet velger å ikke forfølge behandling kan senere bestemmer deg for å gjennomgå en operasjon eller bruke et høreapparat dersom otosklerose forverres, forårsaker mer hørselstap.

Hva er tegn på Fibromyalgi?

Hva er tegn på Fibromyalgi?


Det er mye som er ukjent om fibromyalgi. Dens årsaker er ennå ikke bestemt. Syndromet rammer middelaldrende kvinner og de med revmatoid artritt og andre autoimmune sykdommer som oftest, men noen, ung eller gammel, kan få det. Foreløpig er det ingen kur for fibromyalgi. Det kan styres med medisiner og skikkelig søvn og trening, som for eksempel yoga. Ingen laboratorietest eller røntgen-eller skanne kan bekrefte eller utelukker eksistensen av fibromyalgi hos en pasient. Det er også svært vanskelig å diagnostisere fordi syndrom har symptomer svært lik en rekke symptomer assosiert med andre helsemessige problemer.

Kognitive og mentale symptomer

Syndromet kan være knyttet til endringer i måten hjernen behandler smertesignaler. Fibromyalgi lider har rapportert det som har blitt kjent som "fibro tåke", det vil si, hukommelse og tenkning problemer. Andre relaterte helseproblemer omfatte angst, depresjon og søvnløshet.

Følsomhet for berøring, lys og temperaturendringer

De diagnostisert med fibromyalgi snakke om kronisk langsiktig body-wide smerter og ekstrem ømhet ved berøring i ledd, muskler, albuer, knær, leggen, sener og bløtvev. Andre symptomer er spenning og migrene hodepine, ofte forsterket av følsomhet for høye lyder, sterkt lys eller temperaturendringer. Noen lider rapporterer dvelende ansiktsmuskelsmerter og verkende. Prikking i armer og ben og rastløse ben syndrom er også vanlig. Generelle muskel og leddsmerter kan øke med mer aktive bevegelser og i kaldt eller fuktig vær.

Organ-relaterte og andre symptomer

Kvinner som lider av syndromet rapporterer ofte smertefulle menstruasjonen. Irritabel tarm syndrom, blære problemer, problemer med å svelge og hjertebank er også rapportert som symptomer på fibromyalgi.

Dvelende Stivhet, smerter og tretthet

Mange lider rapporterer tidlig morgen stivhet og smerte som avtar etter hvert som dagen skrider frem. Andre lider rapporterer det samme fortsatt smerter i hele dagen, samt pågående, daglig tretthet. Smerten kan være mild til alvorlig og være utstrålende, skyting, svie eller gnager. Mens fibromyalgi kan etterligne artritt smerte, betydelig svelling, misdannelse og ødeleggelse av leddene sett i sykdommer slik som reumatoid artritt oppstår ikke med fibromyalgi syndrom alene. Fibromyalgi kan utvikle på egen hånd, men for å komplisere diagnosen fibromyalgi enda mer, kan det utvikle seg i tandem med andre muskel tilstander som revmatoid artritt eller lupus. Symptomene på fibromyalgi er bred og omfattende, og ikke alle fibromyalgi lider oppleve alle symptomer assosiert med syndromet.

Vil bruke østrogen Cream Help Me Lose postmenopausale vekt?

Ingen form for østrogen --- inkludert østrogen krem ​​--- vil hjelpe deg å miste postmenopausal vekt. Tvert imot, kan ta østrogenbehandling gjør deg beholde vann, som fører til midlertidig opphopning av ekstra pounds. Selv uten oppblåsthet, er vektøkning hos middelaldrende kvinner vanlig, spesielt rundt midjen linjen. Heldigvis finnes det tiltak kvinner kan ta for å holde vekten nede og opprettholde god helse.

Trening

Som vi alder, bremser vår metabolisme, men vår appetitt vanligvis ikke. Det er en kombinasjon som gjør det vanskelig for postmenopausale kvinner til å kaste ekstra pounds. Nøkkelen er å flytte den, eller du aldri vil miste den.

Ifølge Mayo Clinic, bør voksne være fysisk aktive i minst 30 minutter de fleste dagene i uken. Få pulsen opp og musklene beveger seg er den beste måten å slå opp stoffskiftet og brenne av ekstra fett. Du trenger ikke å delta i et triathlon, bare gjøre mer av det som er det du elsker å gjøre - tur i skogen, dans eller svømme.

Hvis du jobber vekttrening inn i rutinen du vil få en ekstra bonus å styrke dine bein. De sterkere bein jo mer sannsynlig er det å avverge bentap, en ellers vanlig forekomst hos postmenopausale kvinner.

Abs

Selv om du ikke kan spot redusere postmenopausal fett som kan være sta samle rundt midsection din, kan du gjøre mageøvelser som styrker magemusklene og gir deg en flat lavere torso når du arbeide av noen ekstra fett gjennom aerob trening og sunn slanking.

Diet

Innen du er i din midten til slutten av 40-årene, har stoffskiftet bremset ned og kroppen din rett og slett ikke trenger så mye mat som det gjorde da du var yngre. The Mayo Clinic sier postmenopausale kvinner bør redusere sine daglige kalorier med 200. Det betyr å kutte kaloriinntaket til 2000, ifølge United States Department of Health and Human Services.

Bare bruk din slanking sunn fornuft og sørge for at du begrenser fett til ikke mer enn 20 til 35 prosent av dine daglige kalorier og sørge for at disse fett er sunnere typer som kommer fra nøtter og fra oliven og raps olje. Ta i resten av kaloriene ved å spise hovedsakelig frisk frukt og grønnsaker og noen magert kjøtt. Også fordi forebygge bentap er viktig, sørg for at du får 1200 hormonspiral av vitamin D hver dag, enten fra et supplement eller mat du spiser.

Forskjeller i p-piller og piller for overgangsalder

Forskjeller i p-piller og piller for overgangsalder


Både p-piller og piller for overgangsalder, oftere kalt hormonbehandling (HRT), inneholder progesteron og / eller østrogen. Forskjellen ligger i mengden og type hormoner hvert medikament bruker og effekten de har på en kvinnes reproduktive system.

The Pill

P-piller hindrer graviditet. Ifølge Planned Parenthood, pillen fungerer for to grunner: det stopper en kvinnes kropp fra slippe et egg, og det tykner vaginal slim slik at sædcellene ikke kan reise opp i skjeden.

HRT

HRT piller gir en postmenopausal kvinne med hormoner eggstokkene ikke lenger produserer. Disse hormonene bidra til å redusere overgangs bivirkninger, inkludert hetetokter, søvnløshet og tørr skjede.

Type

P-piller inneholder enten østrogen og progesteron (kombinasjonspillen) eller progesteron bare. HRT piller inneholder enten østrogen eller progesteron bare eller en kombinasjon av begge hormoner.

Beløp

Ifølge womentowomen.com, p-piller inneholder større mengder av hormoner enn HRT piller. De lavere nivåer av østrogen og / eller progesteron som finnes i HRT er nok til å avlaste en post-menopausal kvinne symptomer.

Betraktninger

Middelaldrende kvinner, som fortsatt menstruerer, men er i ferd med å oppleve de hormonelle svingninger karakteristiske nærmer overgangsalder, kan finne lindring ved å ta en p-pille.

Tips om å miste vekt i 40-årene

Tips om å miste vekt i 40-årene


Ifølge National Institutes of Health, 66 prosent av amerikanske voksne er overvektige eller fete, og bringer en rekke helseproblemer, som diabetes og hjertesykdommer, med på turen. Den beste strategien for å miste vekt, brenner mer kalorier enn du tar inn, er grei, men det betyr ikke at det er lett. Heldigvis er det noen måter å bidra til å sikre din vekt-tap suksess.

Slow Down

Spis saktere. Dette vil hjelpe deg til bedre mål når du faktisk er full og unngå overspising. Prøver å sette ned gaffelen mellom biter å bremse deg ned. Tygge maten lenger vil både bremse spisingen din og hjelpe deg å fullt fordøye maten.

Nedbemanne

Bruk mindre tallerkener. De fleste fylle sine plater og deretter spise men mye er foran dem. Så bruker mindre retter vil hjelpe deg å naturlig redusere porsjonsstørrelsen. Hvis du fortsatt er sulten etterpå, vente 15 eller 20 minutter før et annet parti. Du kan oppleve at du ikke lenger er sulten på den tiden.

Go Raw

Fyll opp på kalorifattig mat. Rå frukt og grønnsaker har ikke mange kalorier, men vanninnholdet vil du føle deg full og hjelpe deg å unngå snacking på junk food. Prøv å spise din favoritt frukt et par ganger om dagen for å kontrollere sult. Å ha et glass vann før du spiser har en lignende effekt.

Train Hard

Finn en en øvelse som du liker. Komme aktiv er en viktig del av noen vekt-tap plan, og de beste øvelsene er de som du faktisk vil gjøre. Gjennomsnitt 30 minutter med moderat aktivitet per dag er et minimum for å miste vekt og holde seg frisk, men det er viktig å starte der du er komfortabel og jobbe opp til lengre økter.

Grovfôr

Spis mye fiber. Noen studier har vist at høy-fiber, lav-fett diett er like effektive som tradisjonelle lav-kalori diett. Fiber har halvparten så mange kalorier som en tilsvarende mengde fett, og ikke konverterer til kroppslige fett like lett. Frukt, grønnsaker, bønner og korn er alle gode kilder til fiber.

Drikke opp

Har et par drinker. Mange tror de trenger å fullstendig kutte alkohol for å gå ned i vekt, men en studie utført av Brigham and Women Hospital fant at middelaldrende kvinner som har en eller to drinker per dag er 30 prosent mindre sannsynlighet for å få vekt enn kvinner som helt avstå.

Kinesiske urter for kvinners helse

Kinesiske urter for kvinners helse


Kinesisk urt rettsmidler har blitt brukt i århundrer for å lette kvinners helsemessige plager. Kinesiske urter er vanligvis rimeligere enn de fleste vestlige medisiner, ifølge Shen Herbal Pharmacy hjemmeside, og deres organiske naturen vanligvis gjør dem tryggere enn kjemiske kolleger. Kollektivt, kinesiske kvinner er også sunnere enn amerikanske kvinner på grunn av kosthold, og kulturelle vaner. Urter kan tas som pulver, te eller i pilleform. Kvinner som er gravide bør rådføre seg med lege før du tar noen urter eller medisiner.

Urter for graviditet

Mange kinesiske urter er trygge og effektive for å fremme god helse under svangerskapet. Ifølge Shen hjemmeside, vitaliserende blod urter er nyttig for å lindre kroppen verkende, magesmerter og fremme sirkulasjon. Urter for å vurdere omfatter: Szechuan Løpstikke rot, Dan shen og ji Xue teng. Dang gui fungerer som en organisk avføringsmiddel. I tillegg chi Shao og rød peon rot er to ekstra vitaliserende blod urter som arbeider for å fjerne stasis, massene og traumer, sier Ying Yang Hus

Urter for overgangsalder

Det finnes en rekke kinesiske urter enn hjelp middelaldrende kvinner gjennom den naturlige kroppslige prosess med menopause. Bai ji tan er en Morinda root tatt for å befeste nyrer og stimulere bein styrke. The Shen hjemmeside anbefaler Herba epimedum å fremme hormonproduksjon. Mu li eller Concha Ostr både redusere angst og svette og bidra til å lette ånd. Tang Kwei eller radix radix angelica sinensis er fylt med vitamin B12 og karoten, og er bra for styrkende og harmonisere blod.

Urter for infertilitet

Som i 2010, ifølge Shen nettsted, kan urter og akupunktur være felles og vellykkede behandlinger for menn og kvinner som lider av ufruktbarhet. Mer enn 150 urter er kjent for å stimulere hormoner og egg generasjon hos kvinner. Et eksempel er shu di huang. Denne urten regulerer menstruasjon, øker fruktbarhet og reduserer menstruasjonsblødning. Shan Yao, på den annen side, kommer fra den yam og blir brukt til å opprettholde en sunn reproduktive system og øker energi.