Digidexo.com

næringsinnhold lakris

Lakrisrot Næringsinnhold

Lakrisrot Næringsinnhold


Lakris rot - også kjent som lakris, lakris, søt rot og gan ZAO - er mest dyrket i Hellas, Tyrkia og Asia. Lakrisrot inneholder forbindelsen glycyrrhizin, som er mest fordelaktig en del av lakrisrot. Lakris rot har vært brukt tradisjonelt i både vestlige og østlige deler av verden. Det er viktig å merke seg at lakrisrot er ikke det samme som lakris sukkertøy, som ofte inneholder lite eller ingen lakrisrot og er vanligvis smaksatt med anis.

Clinical Trials

Noen kliniske studier har fastslått at glycyrrhizin kan redusere komplikasjoner i hepatitt C-pasienter. Noen tradisjonelle leger, men er skeptisk til at det ikke er nok bevis til å støtte påstanden om at Glycyrrhizin er et levedyktig alternativ for hepatitt C-pasienter. Det er også minutters bevis fra kliniske forsøk som lakris rot er gunstig for magesår.

Skjemaer

Lakris rot er tilgjengelig i mange former. Det kan komme skrelt og tørket til et pulver eller komme i kapsler, tabletter eller flytende ekstrakter. Den er også tilgjengelig uten glycyrrhizin. Dette produktet kalles deglycyrrhizinated lakris eller dgl.

Bruksområder

Lakris rot brukes av herbalists å behandle magesår, bronkitt og sår hals. Det kan også anvendes for å behandle virusinfeksjoner.

Mye som Saint Johannesurt, inneholder lakris rot antidepressive forbindelser. Naturmedisinere anbefaler lakris rot som et alternativ til Johannesurt; derimot, er langvarig bruk anbefales ikke.

En av de mest fordelaktige forbindelser av lakrisrot er glycyrrhizin eller glycyrrhetinic syre. Det er denne syre som inneholder antivirale midler. Det har blitt vist å inaktivere Herpes simplex-virus, så vel som å fremme resistens mot candida. Imidlertid har glycyrrhizin blitt vist å forårsake multiple bivirkninger. Det er av denne grunn at lakris rot ikke bør brukes kontinuerlig i mer enn fire til seks uker.

Dosering

Hele lakrisrot dosering er 5 til 15 milligram daglig. Langvarig bruk på disse nivåene er ikke anbefalt. Brukere bør overvåkes av lege.

Den normale dosen av deglycyrrhizinated lakris er 3:58 380 mg kapsler daglig. Kapslene bør tas før spising og ved sengetid. DGL er mye tryggere for bruk enn hele lakris.

Advarsler

Den glycyrrhizin i lakris rot når det tas i store mengder kan føre til høyt blodtrykk, væskeansamlinger og hjerteproblemer.

Lakris rot bør ikke tas sammen med diuretika eller legemidler som reduserer kaliumnivå. Tar lakris rot med disse legemidlene kan føre til lave nivåer av kalium, som kan være dødelig.

Langvarig bruk av lakris rot kan påvirke hormonnivået av kortisol. Dette kan forårsake interferens med steroider som prednison.

Kvinner som er gravide bør unngå å ta lakris rot kosttilskudd fordi de kan føre til for tidlig fødsel.

Alltid konsultere en lege før du tar noen ekstra medisiner.

Informasjon om DGL lakris

Informasjon om DGL lakris


DGL lakris, eller de-glycyrrhizinated lakris, er lakris uten glycyrrhizin, et utdrag av plantens rot forbundet med økt blodtrykk og væskeansamlinger. Du kan ta dgl lakris som en urte supplement for bedre generell helse eller for å behandle visse medisinske tilstander.

Tradisjonell bruk

Lakris er et smak urt som har vært brukt i mat og medisinske midler for tusenvis av år og er 50 ganger søtere enn sukker. Det har vært brukt så langt tilbake som andre verdenskrig da en nederlandsk lege oppdaget at det å gi lakris ekstrakt til sine pasienter som lider av magesår betydelig redusert sine symptomer.

Hevdet Fordeler

DGL lakris hevdes å lindre magesår, canker sår, og halsbrann, fungere som en hoste suppressant, lindre sår hals smerte og hjelpe med kronisk utmattelsessyndrom, ifølge Truestar Health.

DGL Licorice Treatment

DGL lakris har blitt brukt til å behandle skadelige tarmbakterier, som Helicobacter pylori, som er ansvarlig for magesår. The University of Maryland Medical Center bemerker at lakris rot flytende ekstrakt ble brukt til å behandle 100 pasienter med magesår og 90 prosent viste bedring etter seks uker.

Hvordan beregne Næringsinnhold Subway Foods

Subway er kjent for å være en av de mer næringsrik av alle fast-food kjeder. Men du kan ikke være sunt hvis du ikke betaler oppmerksomhet til de ernæringsmessige fakta av de matvarer som du spiser. Heldigvis stolt Subway seg på å gjøre sin ernæringsmessige informasjon lett tilgjengelig for alle som er ute etter å spise fort og sunn samtidig. Bare gjør litt research kan sette deg i en god posisjon til å holde seg i form.

Hvordan beregne Næringsinnhold Subway Foods

Beregning Næringsinnhold på Subway

Søk etter nettsteder som leverer den ernæringsmessige informasjon før du går til Subway. Les Subway hjemmeside (subway.com) og "The Daily Plate" (thedailyplate.com). Begge nettstedene levere næringsinformasjon for elementer Subway.

Ta statister i betraktning. Når du ser på de ernæringsmessige fakta for elementer Subway, sørg for at du tar hensyn til at de ikke inkluderer sauser som majones eller noen form for ost. Dette er viktig fordi å legge fetende pålegg kan legge en overflod av ekstra kalorier. Hvis du vil se de ernæringsmessige fakta av statister, kan du slå dem opp separat på nettsiden, og deretter legge dem til kaloriene i din valgte menypunktet.

Se på servietter. Servietter på Subway har også den ernæringsmessige informasjon for de grunnleggende smørbrød, inkludert veggie, kalkun, skinke og roastbiff, trykket på dem så det er lett å finne det du leter etter når du drar dit.

•  Vurder dine sider. Det er ikke bare sandwich som har kalorier --- det er sidene også. Bestill Subway er skiver epler og bakte chips i stedet for tradisjonelt stekt potetgull som er lastet med fett og kalorier. I stedet for en brus, bestille en brus melk, vann eller diett for å redusere sukkerinntaket.

Føl deg fri til å spørre. Hvis du har et spørsmål om et bestemt sandwich som er ny på menyen, be ledelsen etter fakta. De bør være glad for å hjelpe.

Hint

  • Laste sandwich med masse fett-fri grønnsaker, som spinat, tomat, løk og gulrot, i stedet for mer fetende sauser, ost eller bacon.

Næringsinnhold of Olives

Næringsinnhold of Olives


Opprinnelig varslet fra Middelhavet, oliven har en historie med dyrking dateres tilbake minst 5000 år, noe som gjør dem til en av de eldste fruktene fortsatt spist i dag. Over 860.000 tonn tabellen oliven, faktisk, finne veien inn spiskammers, måltider og snacks plater rundt om i verden hvert år. Sammen med pakking rikelig smak, oliven levere hjerte-sunt fett, fiber og et spekter av vitaminer og mineraler, noe som gjør dem en velsmakende og næringsrik tillegg til kosthold.

Hjerte-Friendly Fatty Acids

Ut av alle sine ernæringsmessige fordeler, oliven er mest kjent for sitt fettinnhold - nemlig de enumettede fettsyrer som utgjør mesteparten av sin olje. En 67-gram servering av moden, svart hermetisert oliven - ca 15 store Ones - inneholder 5 gram enumettet fett, sammen med 1 gram mettet fett og 0,6 gram flerumettet fett. Som American Heart Association forklarer, kan enumettet fett rik på oliven bidra til å forbedre kolesterol profil, potensielt redusere risikoen for hjertesykdom og slag.

Helse-Boosting mikronæringsstoffer og antioksidanter

Når det spises hele, oliven forsynings mineraler og antioksidanter som kan være en velsignelse for din helse. Hver 67-gram servering av svarte oliven inneholder 2,2 milligram - eller 12 prosent av ditt daglige behov - av jern, et mineral avgjørende for å opprettholde normal celle funksjon, fremme vekst, syntetisere bindevev og produksjon visse hormoner. Oliven inneholder også kobber, et mineral som bistår i jern metabolisme, bindevev formasjon, genekspresjon og energiproduksjon: en 67-grams porsjon oliven inneholder 0,17 milligram av dette næringsstoffet, eller 8 prosent av ditt daglige behov. I tillegg, oliven er rike kilder antioksidant polyfenoler. Ifølge en 2009 anmeldelse i "International Journal for Vitamin og ernæringsforskning," den viktigste polyphenol i oliven - hydroxytyrosol - kan redusere nivåene av hjerte-farlig oksidert LDL i blodet, noe som potensielt beskytter mot hjerte-og karsykdommer.

Energitetthet og makronæringsstoffer

Selv om de har en imponerende næringsinnhold, oliven er ikke en lav-kalori mat: Hver 67-gram servering inneholder 77 kalorier - eller ca 5 kalorier for en eneste stor, sort oliven. Og mens deres viktigste makronæringsstoff er fett, oliven inneholder også mindre mengder protein og karbohydrat. En porsjon av svart oliven gir 0,6 gram protein og 4 g karbohydrat, omtrent halvparten av den sistnevnte kommer fra fiber. At fiber, faktisk, tilsvarer 8 prosent av anbefalt daglig inntak, potensielt bringer med seg en redusert risiko for tykktarmskreft, diabetes og hjertesykdommer.

Sammenligning Ulike oliven varianter

Næringsinnholdet i oliven kan variere noe mellom ulike typer oliven. Sammenlignet med sorte oliven, en servering av syltede grønne oliven inneholder flere kalorier og fett - 97 og 10 gram versus svart oliven '77 kalorier og 7 gram fett. Grønne oliven inneholder også 2,5 milligram av antioksidanten vitamin E, 12 prosent av ditt daglige behov. I tillegg, på grunn av ulike bearbeidingsmetoder, grønne oliven tendens til å være mye høyere i salt enn sorte oliven: Grønne oliven inneholder 1043 milligram natrium per porsjon, sammenlignet med 492 milligram for sorte - eller 43 versus 21 prosent av anbefalt daglig inntak, hhv. For mye kosttilskudd natrium kan føre til høyt blodtrykk for noen mennesker, samt føre til farlig væskeansamling i folk med nyresykdom, hjertesvikt eller cirrhose.

Flax frø Næringsinnhold

Flax er en plante dyrkes for sine frø og fiber. Flax frø har blitt konsumert i århundrer. De har viktige ernæringsmessige fordeler, inkludert å være rik på omega-3 fettsyrer, fiber og lignans.

Næringsinnhold

1 ss. av bakken linfrø (også kjent som valset lin) har ca 37 kalorier og 3 gram fett, mens 1 ss. av hele linfrø har 50 kalorier og 4,5 gram fett.

Typer

Det finnes to typer av linfrø, brune eller gylne. Disse har lignende ernæringsmessige egenskaper.

Lignans

Ifølge Flax Council of Canada (se referanser 1), er linfrø en av de rikeste plante kilder for lignans, forbindelser som kan bidra til å beskytte mot visse typer kreft ved å blokkere tumordannelse.

Omega-3 fettsyrer

Flax er høy i omega-3 fettsyrer, en sunt fett, og lite mettet fett. Menneskekroppen kan ikke produsere disse typer av fettsyrer. Omega-3 fettsyrer har blitt vist i en rekke studier for å dra nytte av hjerte helse.

Andre ernæringsmessige fordeler

Ifølge Preparerte Mat spesialrapport om lin og hjertesykdommer (se referanser 2), inneholder lin en rekke viktige mineraler og mindre mengder av vitaminer. En spiseskje av bakken lin har like mye magnesium som en banan.

Linfrø og Baking

Du kan erstatte ett egg i en oppskrift med en ss. bakken linfrø og tre ss. vann. Flax kan også legges til brød, muffins, pannekaker, smoothies, pizzabunner og havregryn for å gi en næringsrik boost.

Næringsinnhold kokt kyllingbryst

Næringsinnhold kokt kyllingbryst


Kylling er en utmerket lav-fett protein kilde. Sin allsidighet gir det til en rekke kurs og oppskrifter, og den brukes i matretter over hele verden.

Hvordan det er forberedt, men endrer i stor grad sitt næringsinnhold. En servering av kylling er 3 oz., Eller omtrent på størrelse med en vanlig kortstokk.

Stekt kyllingbryst

En 3-oz. del av stekt kyllingbryst med hud inneholder 165 kalorier, 6 g fett, 72 mg kolesterol og 24 g protein.

Stekt kyllingbryst, Kjøtt Only

En 3-oz. del av stekt kyllingbryst uten hud inneholder 138 kalorier, 3 g fett, 72 mg kolesterol og 27 g protein.

Stekt kyllingbryst, Batter dyppet

En 3-oz. del av batter dyppet stekt kyllingbryst inneholder 219 kalorier, 12 g fett, 72 mg kolesterol og 21 g protein.

Stekt kyllingbryst, Kjøtt Only

En 3-oz. del av røren-dyppet stekt kyllingbryst uten hud inneholder 156 kalorier, 3 g fett, 75 mg kolesterol og 27 g protein.

Stuet kyllingbryst

En 3-oz. del av stuet kyllingbryst inneholder 156 kalorier, 6 g fett, 63 mg kolesterol og 24 g protein.

Stuet kyllingbryst, Kjøtt Only

En 3-oz. del av stuet kyllingbryst uten hud inneholder 126 kalorier, 3 g fett, 66 mg kolesterol og 24 g protein.

Kakaopulver Næringsinnhold

Kakaopulver Næringsinnhold


Kakaopulver er sjokolade som har hatt mye av fettet fjernet. Etter kakao bønner har blitt høstet, tørket og stekt, de er knust i en slurry som heter "sjokolade brennevin." Denne lut blir presset for å fjerne mesteparten av sin kakaosmør, og de gjenværende faste stoffer blir videre behandlet for å bli usøtet naturlig kakaopulver.

Nederlandsk-Process Cocoa

Nederlandsk-prosessen kakao har hatt sin naturlige surhet nøytralisert med alkali; det er også kjent som alkalized usøtet kakaopulver. Smaken er roligere enn naturlig kakao, og fargen kan variere fra rødbrun til en rik, mørk brun avhengig av hvor alkalisk det er, alt fra en nøytral 7 til et alkalisk åtte.

Naturlig kakao

Naturlig usøtet kakao smaken er skarpere og mer intense enn nederlandsk-prosessen kakao. Den har en kompleks sjokoladesmak og er surt, med en pH på omtrent 5.5. I butikker, er det vanligvis oppført som "kakao," og når oppskrifter ring for kakaopulver, blir de vanligvis henviser til denne type av kakao.

Nederlandsk-Prosess Cocoa ernæringsmessige fakta

A 1-ss. servering av nederlandsk kakao-prosess inneholder 12 kalorier, 1 g fett, 0 mg av kolesterol, 3 g av karbohydrater, 2 g fiber og 1 g protein.

Naturlig kakao Næringsinnhold

A 1-ss. servering av kakao inneholder 12 kalorier, 1 g fett, 0 mg av kolesterol, 3 g av karbohydrater, 2 g fiber og 1 g protein.

Hot Cocoa Mix

Ikke feil kakaopulver for varm kakao mix. Varm kakao blanding typisk blander kakaopulver med melkepulver, sukker og andre additiver, som resulterer i en høyere kalori-innhold enn enten nederlandsk-prosess eller naturlig kakaopulver.

Subway Honey Oat Brød Næringsinnhold

På Subway, kan du tilpasse en sunn, næringsrik sandwich, lagdeling det med dine favoritt magert kjøtt, og pakker det full av friske grønnsaker på ditt valg av brød. Du tenker kanskje at å velge en av hvete brød alternativer, inkludert Honey Oat roll, er langt bedre enn å spørre etter den opprinnelige italienske roll. Som det viser seg, de fleste av Subway sin ruller er ganske like i næringsinnhold. The Honey Oat roll kan synes å være en av de beste valgene, med sin gylden brun farge og crunchy honning og havre topping. Men hvis du er bekymret for din sukkerinntak, kan det være lurt å vurdere ingrediensene i en Honey Oat roll først. Andre brød, inkludert den opprinnelige italienske roll og 9-Grain Wheat roll, kan være bedre valg for deg.

Kalorier

En 6-tommers Honey Oat sandwich-roll har 260 kalorier, hvorav 25 kalorier kommer fra fett og 32 kalorier kommer fra sukker. Et bedre alternativ hvis du vil at sandwich laget på hvete brød kan være lavere kaloriinnhold og mindre søt 9-Grain Wheat, som har 210 kalorier, 20 kalorier fra fett og 5 gram mindre sukker.

Karbohydrater

The Honey Oat sandwich-roll er en søtet hvete alternativ til den opprinnelige Subway italienske roll og inneholder 49 gram karbohydrater, inkludert 5 gram kostfiber og 8 gram raffinert sukker, eller 16 prosent av anbefalt daglig inntak. The Honey Oat oppskriften inneholder organiske stokk juice faste stoffer og honning faste stoffer. Hvis sukkerinntak er din primære bekymring, men du likevel ønsker å bygge din sandwich på en hvetebolle, vil Subway 9-Grain Hvete brød være et bedre alternativ, og gir bare 3 gram sukker per 6-tommers servering.

Fat

Hvis du er bekymret for å begrense dine fett gram, de fleste av Subway sin rundstykker gir 3 gram eller mindre av fett. Subway touts sine smørbrød som fettfattige alternativer til typisk fast-food hamburger. The Honey Oat roll inneholder 3 gram fett, inkludert 0,5 gram mettet fett og 0 gram transfett. Subway er Honey Oat oppskriften inneholder solsikkeolje.

Protein

En 6-tommers Honey Oat roll er en god kilde til protein, som inneholder både hvete og soya, og gir 9 gram protein i hver 6-tommers servering, eller 18 prosent av anbefalt daglig inntak. The Honey Oat topping inkluderer terninger soya nøtter.

Natrium

En 6-tommers Honey Oat roll inneholder 430 mg natrium, eller om lag 18 prosent av det daglige anbefalte kvote. Hvis du er bekymret for inntak av natrium, gir den surdeig roll minst natrium, kun 210 mg per 6-tommers servering.

Vitaminer og mineraler

En 6-tommers Honey Oat roll gir 10 prosent av anbefalt daglig inntak av vitamin C, 15 prosent jern, og 4 prosent kalsium.

Næringsinnhold for en Ciabatta Roll

Ciabatta er en italiensk hvit brød laget med gjær og hvetemel (selv om oppskriften varierer fra en region i Italia til en annen). Det er populært rundt om i verden og er ofte brukt til å lage smørbrød. Ordet "ciabatta" betyr "teppe tøffel" på italiensk. Navnet kommer fra den unike form, farge og tekstur i en tradisjonell ciabatta brød. Ciabatta rundstykker, en mindre versjon av et brød, er deilig og er perfekt for smørbrød, eller bare en snack. Men du kan lure på om de faktisk er en sunn mat eller ikke.

Historie

Ciabatta opprinnelig kommer fra den italienske regionen Liguria, men med årene har blitt en populær mat i Italia, og hver region av landet har sin egen versjon. Noen versjoner er mer skarp og tett, andre mykere og mer porøs. Ciabatta har blitt populært i andre deler av verden også, nemlig USA og de fleste andre europeiske nasjoner. Variasjoner over den tradisjonelle oppskriften er å legge til melk til deigen eller krydder den med salt, olivenolje eller merian.

Kosttilskudd Impacts

En gjennomsnittlig ciabatta roll har 240 kalorier. En rull har også ca. 2 g fett, 1 g er mettet fett, som arbeider ut til om lag 2% av det daglige anbefalte inntaket basert på en 2000 calorie diett. Å være et brød produkt, har en ciabatta roll en forståelig nok høyt karbohydrat nivå, med 49 g, eller 17% av det daglige verdi. En ciabatta roll har 514 mg natrium, ca 22% av det daglige verdi, noe som er betydelig. Men ciabatta ruller er en kolesterol-fri mat.

Annen Næringsinnhold

Ciabatta ruller er ganske høy i protein, med 9 g per rull, ca 18% av det daglige verdi. Hver rull har bare 1 g fiber, ca 4% av det daglige verdi. Ciabatta ruller ikke er en betydelig kilde til andre vitaminer og mineraler som kalsium, jern, vitamin A eller vitamin C. Men det er sannsynlig at en rull vil bli spist sammen med andre matvarer som kan gi disse næringsstoffer. Du bør imidlertid huske på den ekstra fett, kalorier, karbohydrater, etc. når du legger til pålegg.

Populære Topping

Kanskje den mest populære måten å spise ciabatta er som en panino, eller en sandwich fylt med pålegg og deretter grillet og trykket. Populære Panino pålegg inkluderer tomater, skinke, salami og ost, men egentlig kan en panino gjøres fra hva du ønsker. Ciabatta er også ofte brukt til å foreta regelmessige smørbrød, og det går bra med nesten alle ingrediens. Når du lager en sandwich med en ciabatta brød eller roll, dine muligheter er uendelige.

Grunnleggende oppskrift

En rask Internett-søk vil avdekke at det er mange forskjellige varianter på en oppskrift på ciabatta brød. Men den grunnleggende oppskrift inneholder mel, vann, gjær, sukker, olivenolje og salt. Deretter lage deigen, at deigen til å stige i ca 24 timer, full å blande ingrediensene, og deretter danne og bake. Det er en enkel oppskrift for å gjøre, og du kan ha den velsmakende godbit av en ciabatta roll hjemme.

Tso kylling Næringsinnhold

Tso kylling Næringsinnhold


Spise kinesisk mat er en favoritt amerikansk tidsfordriv. General Tso kylling er en av de som favoritt tidsfordriv retter. Men hva er den ernæringsmessige verdien av Tso kylling? Er det verdt overbærenhet? Få de ernæringsmessige fakta på Tso kylling og se hvordan dette kinesiske kylling priser på den ernæringsmessige skala.

Ingredienser

Ingrediensene i Tso kylling er svært enkel: beinfri, stekte kyllingen og grønnsaker. I de fleste oppskrifter, er dampet ris tilsatt som en side. Men kjøtt og grønnsaker som svømmer i saus. Kinesiske retter har massevis av salt og kalorier som kan legge opp på grunn av olje og frityrstekte batter og panering.

Næringsinnhold

En restaurant servering av Tso kylling gir 1300 kalorier. Tso kylling har 608 kalorier fra fett, med totale fett gram blir 68. Det er 11 gram mettet fett, 21 gram flerumettet fett, og 25 gram monosaturated fett. Tso kylling har 3.200 mg natrium, 260 mg av kolesterol, 1000 mg kalium, 65 g karbohydrater, hvorav 3,3 g kostfiber og 75 g protein. Dette porsjon gir ca fire kopper Tso kylling.

Ved Cup

En kopp Tso kylling kan være mer fornuftig å svelge. En kopp Tso kylling gir 293,22 kalorier med 153,03 på de som blir fett kalorier. Totalt antall fett gram beløpe seg til 16,89 med 3,98 g er mettet fett, 5,27 g flerumettet fett, og 6,27 g enumettet fett. En kopp Tso kylling har 905,63 mg natrium, 64.85 mg kolesterol, 250,23 mg kalium, 16,16 g karbohydrater og 0,82 g kostfiber.

Ingredienser ved tallene

Det er interessant å vite hvor mye av ingredienser som går inn i en kopp Tso kylling. En kopp Tso 'Chicken har ca 613 g kylling; 128,5 g brokkoli; 36,5 g sukker, og 23.36 g maismel. Krydder inkludert ingefær kommer til ca 2 g. En kopp gir 78,84 g soyasaus; 29.84 g olje; 350 g kyllingbuljong; og 2,5 g paprika eller chili.

En fornuftig oppskrift

Prøv denne sunne Tso kylling oppskrift og holde smaken av Tso kylling uten fett og kalorier. Samle følgende ingredienser: 3/4 kopp hermetisert kylling kjøttkraft, 2 ss. Splenda, 3 ss. av soyasaus, 1 ss. av hvitvinseddik, en to tommers knute fersk ingefær, 2 ss. maismel, en pose Suksess brun ris, spray Pam, 4 vårløk, 4 hakket hvitløkfedd, 2 ts. rød pepper flak, 3 beinfri, skinn kyllingbryst. Skjær kyllingen i små biter.

Visp, kyllingbuljong, Splenda, soyasaus, eddik og ingefær sammen. Sett til side. Mikrobølgeovn Suksess brun ris. Rice vil koke i 10 minutter i mikrobølgeovn. Spray wok eller stekepanne med Pam. Legg vårløk, hvitløk og rød pepper flak og stek i 2-3 minutter. Legg kyllingen og la kylling til brun i fem til åtte minutter. Legg maismel til forberedt saus. Visp til slurry. Legg blandingen til kyllingen i pannen og varme til kokepunktet, og deretter redusere å putre. Koke vil tykne maismel. Serve Tso kylling over varm brun ris. Gjør tre sjenerøse porsjoner.

Hvordan beregne Næringsinnhold

Folk beregne ernæring informasjon for en rekke årsaker: vekttap, vektøkning, vedlikehold. Det er en enkel ferdighet som kan gjøres med en ernæring etikett og, i noen tilfeller, en kalkulator.

Hvordan beregne Næringsinnhold

Hvordan beregne Næringsinnhold

•  Kjenn konverteringer. Ett gram av karbohydrater har fire kalorier. Ett gram protein har fire kalorier. Ett gram fett har ni kalorier. Ett gram alkohol har syv kalorier.

Bruk etiketten. Ernæring etiketter liste de totale kalorier og kalorier fra fett, men ved hjelp av konverter lar deg beregne antall kalorier fra proteiner og karbohydrater. For eksempel, hvis en vare har 49 gram karbohydrater, multiplisere 49 med 4 kalorier for å få 196 kalorier fra karbohydrater.

Finn andel av kaloriene fra et næringsstoff. For å gjøre dette, dele kaloriene fra et næringsstoff (fett, for eksempel) ved den totale kalorier og multipliser med 100. For eksempel, hvis din favoritt snack har 200 kalorier, med 50 kalorier fra fett, deler du 50 med 200 for å få. 25; multiplisere dette med 100 for å få 25. Det snack har 25 prosent kalorier fra fett.

Archer Farms Chocolate Monkey Næringsinnhold

Archer Farms, en Target merkevare, produserer sjokolade Monkey Trail Mix, en blanding av "sjokolade dekket peanøtter, søtet banan chips, søtet kirsebær, peanøtter, cashewnøtter og ananas." Du kan allerede antar det har mye sukker, men hva med de øvrige ingrediensene? Chocolate Monkey faktisk sammen svært tett til snack mikser med lignende ingredienser.

Ingredienser

Dette snack mix er en vanlig smeltedigel av smaker, som inneholder bananer fra Filippinene, cashewnøtter fra India, Brasil, Vietnam og Indonesia, og ananas fra Thailand. For allergi bevisst, er det viktig å merke seg at blandingen ikke inneholder peanøtter, soya, cashew og melk. Produktet inneholder også vegetabilsk olje, kokosolje og bomullsfrøolje.

Kalorier

Det er 210 kalorier i hver porsjon sjokolade Monkey Trail Mix, ca 110 av disse er fra fett. En servering størrelse er 1/3 cup, og det er syv porsjoner per container.

Fat

En servering av sjokolade Monkey inneholder 13g fett, som tilsvarer nesten 20 prosent av et individs anbefalt daglig inntak. En porsjon inneholder også om 4.5g mettet fett. De høyeste bidragsyterne til fett er sjokolade, nøtter og oljer.

Andre næringsinnhold

En servering av sjokolade Monkey har en relativt beskjeden mengde natrium på bare 40 mg. En porsjon inneholder også 22 g karbohydrater, 2 g fiber, 15 g sukker og 4 g protein. Selv om ikke en betydelig kilde til vitamin C, gjør man porsjon sjokolade Monkey inneholde små mengder jern, kalsium og vitamin A.

Næringsinnhold for Bakte Spaghetti

Spaghetti nudler, tomatsaus, blandede oster og urter bakt i en ovn før det er dampende varmt. Det høres uimotståelig, og den hjemmelagde versjonen er ikke så ille for deg, selv om det har en høyere fettinnhold enn mange andre pastaretter. Å kutte ned på fett i bakt spaghetti, begrense mengden av rødt kjøtt og ost du bruker.

Kalorier

Den gjennomsnittlige servering av bakt spaghetti inneholder ca 350 kalorier, men dette tallet kan variere noe avhengig av din spesielle oppskrift. Meatier versjoner kan toppen 400 kalorier per porsjon.

Fat

Bakt spaghetti vanligvis har ca 11g eller 12g fett per servering, ca 3g eller 4g som er mettet fett. Rødt kjøtt er den største bidragsyteren til fettinnhold, med ost en nær andre. Bruk kalkun som et alternativ til biff og bruke delvis skummet mozzarella for en lav-fett alternativet.

Andre næringsinnhold

En servering av bakt spaghetti har ca 10g protein og 6,4 g fiber, men det har også mer enn 500mg natrium. Kolesterol er litt over 11mg per porsjon, og det er 40.1g karbohydrater per porsjon.

Restaurant Oppskrift

Vanligvis er hjemmelaget bakt spaghetti mye sunnere enn sin restaurant motstykke. Fazolis bakt spaghetti bærer 640 kalorier per porsjon ledsaget av 22g av totalt fett, 12g mettet fett, 75mg av kolesterol og 1,430mg natrium. Det gir også mer enn 25 prosent av anbefalt karbohydratinntak for dagen, ifølge FDA.

Hvordan unngå Lakris å redusere blodtrykket Spikes

Hvordan unngå Lakris å redusere blodtrykket Spikes


I motsetning til noen vanlige oppfatninger, er lakris ikke bare finnes i de røde twizzled tingene du spiser på kinoer. Faktisk har lakris godteri en svært liten mengde av urten lakris, mens noen andre matvarer har tonnevis av det. Mens det kan være velsmakende, det kan også føre til raske økninger i blodtrykket. Du kan unngå lakris for å redusere blodtrykket pigger med følgende tips.

Hvordan unngå Lakris å redusere blodtrykket Spikes

•  Vit hva urten lakris ser ut og sine aliaser. Det er en høy belgfrukt med bønne pods hvor røttene er brukt som smakstilsetning. Det er også kjent som svart sukker, lakris rot, sweetroot og sweetwood.

Vær på vakt mot ørkener, te, mørkt øl, likører og røyking. Mange kaker og søtsaker bruke urten for sin søte smak; likeledes med mange drinker og rør eller sigarett tobakk.

•  Spør kokken. Når du spiser ute, sørg for at uansett hva du bestiller inkluderer ikke urt. Spør kokken hva retter inkluderer det og ikke bestiller dem.

Forbered mat selv. Denne måten du vet hva som er i dem. Hvis en oppskriften krever lakris, erstatte brunt sukker eller vanilje.

La folk få vite av din aversjon mot lakris hvis du skal ut å middagsselskaper eller andre sammenkomster der maten blir servert.

Når du er i tvil, hoppe over det. Du kommer ikke til å dø hvis du ikke spiser så deilig ute stykke kake. Men du kan bli syk hvis du gjør.

Hint

  • Hvis du spiser for mye lakris og ende opp med stigende blodtrykk, søke medisinsk behandling så snart som mulig.
  • Ikke ta med lakris til pasienter på sykehus.

Helsemessige fordeler av lakris

Helsemessige fordeler av lakris


Røttene til lakris planten inneholder et søtningsmiddel som er femti til hundre ganger så søtt som sukker. Anlegget har også en rekke helsemessige fordeler som har blitt brukt i tusenvis av år. I kinesisk medisin, har anlegget blitt brukt gjentatte ganger for en rekke sykdommer. I dag er det fortsatt brukes i østlige medisin og av herbalists over hele verden. Følgende er bare noen av de helsemessige fordelene av lakris.

Magesår

Ta lakris 20 til 30 minutter før inntak for å lage en foring i magen. Dette vil bidra til å stoppe magesår fra forming, og det gjør det bedre enn de fleste antacida.

Luftveisproblemer

Mange respiratoriske problemer forårsakes av allergener. Lakris har en anti-allergen egenskap som bidrar til å kurere respiratoriske problemer.

Feber

Brygge litt lakris i en te og drikke det hvis du har feber. Næringsstoffene i lakris har vært kjent for å redusere feber forårsaket av en rekke lidelser.

Burning Fat

Lakris hjelper til å opprettholde mage syre nivåer, noe som øker forbrenningen. Dette hjelper kroppen forbrenne fett raskere og mer effektivt.

Betennelsesdempende

Lakris hjelper også redusere betennelse i leddene. Dette gjør det til en effektiv behandling mot artritt.

Fordeler med lakris Tea

Lakris er ekstrakt av røttene av lakris anlegget. Ekstraktet inneholder glycyrrhizin, som er 50 ganger søtere enn sukrose. Hippokrates oppkalt urt søt rot, og det har vært brukt i århundrer for utallige bruksområder.

Luftveiene

Lakris har vært brukt siden gamle egyptiske ganger for sykdom i øvre luftveier. Lakris te er brukt som en beroligende og skånsom relaxant for hoste og det også løsner slimete for lettere å puste.

Sår hals

Lakris te er gunstig for behandling av hoste, forkjølelse og sår hals. Det hjelper med heshet og tørrhet og kiling som ofte følger med halsirritasjon.

Magen Distress

Lakris te hjelper fremskynde helbredelsen av magesår og hjelpemidler viral lever betennelser. Den brukes både for sitt milde avføringsmiddel effekter så vel som for diaré. The Medical Journal i Irland fant det helbredet sår raskere enn stoffet Tagament.

Hodepine og menopause symptomer

Lakris te er bra i lindrende smerten av hodepine. Det er også nyttig for å redusere symptomer som ofte følger med overgangsalderen, inkludert hodepine, hetetokter og nattesvette.

Vanndrivende

Lakris-te er brukt som et diuretikum. Den har også evnen til å redusere og undertrykke sult.

Hvordan å behandle sår gums med lakris

Hvordan å behandle sår gums med lakris


Sår tannkjøtt kan være et resultat av pusser for hardt, tanntråd strengt etter forsømme å bruke tanntråd for en periode eller bare av dårlig ernæring. Hvis munnhygiene eller dårlig matvaner er også skylden for såre tannkjøttet, da blir du nødt til å gjøre permanente endringer i din tannlege rutine før du opplever varig lettelse. Men i mellomtiden kan du behandler dine ømme tannkjøttet med en naturlig munnvann som vil lindre og helbrede tannkjøttet hver gang du bruker den. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan å behandle sår gums med lakris.

Bruksanvisning

Hvordan å behandle sår gums med lakris

•  Kok to kopper vann i glasset målebegeret. Du kan gjøre dette ved å microwaving vannet på høy i 2 minutter. Hvis det kommer fosskoking før to minutter er opp, ta vannet ut av mikrobølgeovn og gå videre.

Bratte lakris rot i 20 minutter. Dette vil skape en beroligende infusjon som vil bidra til å helbrede tannkjøttet.

•  Sil ut lakris rot. Du kan ta "te" i plastflaske, som vil være perfekt for lagring av din skylling.

Avkjøl infusjon til romtemperatur. Dette kan ta så mye som en time.

Skyll munnen med lakris infusjon. Du bør gjøre dette minst tre ganger om dagen. Du kan skylle oftere hvis irritert tannkjøtt krever ekstra lettelse.

Hint

  • Ta kontakt med tannlegen din om dine ømme tannkjøttet vedvarer. De kan være en indikasjon på tannkjøttsykdom, munnen kreft eller hulrom.

Lakris rot bivirkninger og fordeler

Lakris rot bivirkninger og fordeler


Når folk flest tenker på lakris, tenker de på godteri, men lakris rot er en urt som kan brukes medisinsk. Herbalist bruke den for en rekke formål. Lakrisrot kan brukes som et anti-inflammatorisk, slimløsende og for å behandle visse hormonell ubalanse. Før du bruker lakris medisinsk, er det best å vite fordelene og bivirkninger forbundet med det.

Anti-inflammatoriske egenskaper

En lakris rot fordel er dens naturlige anti-inflammatoriske egenskaper. Det har evnen til å spotte kroppens naturlige kortikosteroider som er produsert av binyrene. Dette er fordi lakris inneholder glycyrrhizin, noe som reduserer kroppens produksjon av prostaglandin. Prostaglandin er en nøkkelfaktor i betennelse. Dette er grunnen til at herbalist bruk lakrisrot behandlinger for kronisk tretthet, tendinitt, bursitt, irritabel tarmsyndrom, psoriasis, mage eller tarm sår og andre inflammatoriske tilstander.

Balanserer hormoner

Lakris rot er også brukt av herbalist å behandle hormonelle ubalanser som skyldes overgangsalder eller adrenal feil. Mange herbalist bruk den til å behandle infertilitet og Addisons sykdom i tillegg. Det fungerer på grunn av glycyrrhizin, en komponent i lakris rot som ligner på visse hormoner utgitt av binyrene.

Lindrer Gastrointestinal Distress

Lakris rot kosttilskudd brukes til å behandle halsbrann og fordøyelsesbesvær. Spesielt kan lakris som er formulert med iberogast eller STW 5 lindre symptomene forbundet med gastrointestinale plager.

Stopper Kløe

Lakris rot kan også hjelpe lindre kløe som er assosiert med eksem og andre kløende hudsykdommer. Dette er fordi den glycyrrhizin i lakrisrot virker lik cortocosteroid når den påføres topisk. For å bruke den lokalt for utslett, må du bruke en krem ​​med to prosent lakris for det å være effektiv.

Kan øke blodtrykket

En mulig lakrisrot bivirkning er høyt blodtrykk. Den glycyrrhizin i noen lakris rot kosttilskudd er det som forårsaker potensialet for forhøyet blodtrykk. Det er lurt å se etter et supplement merket DGL, som står for de-glycyrrhizinated lakris. Det betyr at det ikke har noen glycyrrhizin, slik at det kan ikke være så effektiv for visse anvendelser.

Kan Årsak Vann Bevaring

Når du tar lakris rot, kan det føre til at du holde på væske. Dette kan føre til problemer med hevelse i nedre ekstremiteter. Det kan også være problematisk for nyrene.

Virkninger av lakris Tea

Virkninger av lakris Tea


Lakris, også kjent som "søt rot," har vært til stede i mat og medisin i tusenvis av år, ifølge University of Maryland Medical Center. Det har vært brukt for tilstander som strekker seg fra forkjølelse av leversykdommer. Mens noen av dens bruk har blitt validert med forskning, University of Michigan Health System sier andre bruksområder (behandle diabetes og tuberkulose, for eksempel) er ikke testet, men er fortsatt brukes i alternativ medisin.

Sår

Lakris te er ofte full til å behandle magesår. Imidlertid har få studier er gjort på dette, så meninger er blandet. Men University of Maryland Medical Center siterer et dyr studie hvor rotter som fikk lakris-belagt aspirin hadde magesår redusert med 50 prosent. I en annen, ble lakris rot ekstrakt gitt til 100 pasienter med sår over 6 uker. Sår gikk bort i 22 pasienter, og 90 prosent av pasientene viste noen form for forbedring (Izzo Borrelli, "Phytotherapy Research," 2000). The University of Michigan antyder en daglig dose (for ulike plager) 1/2 oz. lakris rot kokt i en halvliter vann. Voksne bør drikke 2-3 kopper om dagen.

Infeksjoner, immunsystem og Nerver

Lakris (og lakris te) er også brukt til å redusere viral leverbetennelse og irritasjon, og en studie viste at den bekjemper canker sår (Journal of Association of Physicians of India, oktober 1989). Lakris te hjelper også lindre sår hals, helbreder fordøyelseskanalen, fungerer som en slimløsende (oppfordrer slim og væske for å bli hostet opp), bidrar til å regulere blodsukkeret, renser og detoxifies blodet, har en mild avførende effekt, lindrer stress og hjelper med hodepine smerte og med produksjon av interferon (som styrker immunsystemet). På grunn av disse kvalitetene, er lakris te gitt for å hjelpe med HIV-infeksjoner, høysnue og hepatitt, blant andre sykdommer.

Side Effects

Med all den positive, helbredende effekten lakris te har, er det noen risiko. Det finnes motstridende forskning på hvorvidt overdoser på lakris te forstyrrer testosteron syntetisere hos menn. For mye lakris kan også kortisol å bygge opp i nyrene og leveren, forårsaker dem skade. Både University of Michigan Health System og University of Maryland Medical Center advarer om at fortsatt bruk kan føre til økt blodtrykk og væskeansamlinger - eller til og med hjerteinfarkt. Dette varierer fra person til person.

Noen bivirkninger presentere seg med bare gjennomsnittlig mengder lakris te. Litt erfaring muskel lammende eller smerter i armer og ben. Personer som har en historie med hjertesvikt, hjertesykdom, væskeretensjon, høyt blodtrykk, diabetes eller nyre eller leversykdom bør ikke drikke lakris te, eller bør gravide eller ammende kvinner.

Lakris kan også samhandle med legemidler som p-piller, insulin, avføringsmidler, diuretika og andre stoffer.

Hvit Lakris Plant medisinsk bruk

Hvit Lakris Plant medisinsk bruk


Den hvite lakris anlegget er en øm flerårig plante som vokser i full sol og godt drenert jord. Plantens blader er ofte gjort i en te som en gang forbrukes utelukkende av høyere klasse i Kina, ifølge Green Tea Resource nettsted, som bemerker te har svært lite koffein. Hvit lakris er også tilgjengelig som en ekstrakt som skal brukes eksternt. Alltid konsultere en lege før du starter noen nye helse regime.

Sirkulasjonssystemet

Hvit lakris te styrker arteriene, noe som øker effektiviteten og redusere risikoen for slag, ifølge Natural Home rettsmidler nettstedet. Det senker også kolesterolnivået og reduserer blodtrykket. Te av denne planten er ofte brukt for å eliminere hodepine.

Digestive Tract

Drikking hvit lakris anlegget te kan bedre forholdene har å gjøre med fordøyelseskanalen, for eksempel redusere fordøyelsesbesvær og oppblåsthet. Fordi den reduserer mengden av syre i magen, også eliminerer den eller reduserer halsbrann, og bidrar til å lindre og helbrede magesår. Selv om det anses som et mildt avføringsmiddel, vil det også bidra til å lindre symptomene på diaré. Hvit lakris te har blitt gitt til spedbarn for å behandle alvorlig kolikk.

Kaldt og influensa

Hvit lakris oppmuntrer kroppen til å produsere et stoff kalt interferon, som hjelper kroppen å bekjempe forkjølelse og influensa virus. Denne urten har også antibakterielle og anti-viral egenskaper som vil hjelpe kroppen å bekjempe infeksjoner og eksisterende forkjølelse eller influensa. Lakris rot brukes for sin slimløsende egenskaper i å hjelpe kroppen å kvitte seg med slim.

Skin

Hvit lakris ekstrakt kan brukes til å beskytte huden mot solskader når den brukes lokalt. De friske blader av denne planten brukes som sårforbindinger, og infusjoner av bladene blir brukt som en antiseptisk vask, ifølge PlantZAfrica, et nettsted sponset av South African National Biodiversity Institute som gir informasjon om planter som hører hjemme i det sørlige Afrika.

Antioksidanter

Hvit lakris inneholder antioksidanter, som beskytter cellene mot frie radikaler, eller ustabile molekyler, som kan skade kroppen på cellenivå. Denne skaden fører til mange sykdommer, slik som kreft. Antioksidanter også forbedre immunforsvaret og bekjempe hjertesykdom og høyt kolesterol.