Digidexo.com

food grade nstron

Bruken for Food Grade Hydrogenperoksid

Bruken for Food Grade Hydrogenperoksid


Hydrogenperoksyd er et naturlig forekommende væske med en molekylær sammensetning av to hydrogenatomer og to oksygenatomer (H202). Den ekstra oksygenatom gir hydrogen peroxide et løft som gjør den til en oksidant. Mat grade hydrogen peroxide har en styrke på 35 prosent, mens aktuell peroxide (for utvortes bruk) har 3 prosent styrke, og kan inneholde tilsetningsstoffer og stabilisatorer. Mat grade peroxide er etsende og må fortynnes før bruk.

Rengjøring og desinfeksjon

Oksidasjons egenskapene til mat grade hydrogen peroxide gjør det nyttig som et rensemiddel. Brukes som en forbehandling for farget tøy, spesielt organiske flekker som blod og gress, peroxide bryter ned og løser opp flekken. Food grade peroxide vil drepe bakterier og sopp. Brukes til å rengjøre kjøkken og bad overflater, en 3 prosent løsning, plassert i en sprayflaske, vil drepe skadelige bakterier, inkludert E. coli, virale midler, og mugg og mugg sporer. Hydrogenperoksid kan fungere som et alternativ til klor, og kan legges til badestamper og oppvaskmaskin.

Hage og Landbruk

Hydroponic growers bruke hydrogen peroxide trygt rense store mengder vann. Andre gartnere bruke en fortynnet løsning av 3 prosent peroxide som gjødsel og blad spray for planter. En løsning av peroxide og sukker skaper en naturlig insektmiddel for mat og grønnsaker. En sterkere peroxide løsning dreper ugress og invasive planter. Soaking frø i en 3 prosent løsning over natten før planting oppfordrer raskere spiring. Oksydasjonen bidrar til å bryte ned frøet skroget, slik at frøene til å spire raskere. Røtter og borekaks nytte tillegg av peroxide til vannet de finnes, da den ekstra oksygen hindrer algevekst og raskere utvikling.

Personlig hygiene

Ved hjelp av hydrogenperoksid som munnvann frisker pusten, så det dreper bakterier som forårsaker halitosis. Blandet med salt og bakepulver, hydrogen peroxide fungerer som en whitening, lukt-kontrollerende tannkrem. Soaking føttene i en peroxide løsningen bidrar mykne hard hud og liktorn, og helbreder mindre kutt og skrubbsår. Sug tannbørster i en hydrogen peroxide løsning for å holde dem sterilisert og bakterier-free. En svak løsning som brukes på håret bringer ut naturlige høydepunkter.

Medisinske bruksområder

Hydrogenperoksid var en gang en grunnleggende førstehjelp element, behandling av mindre riper og sår i huden. I dag, leger fraråder denne praksisen fordi peroxide forringer de omkringliggende vev, forårsaker mer skade enn godt. Andre medisinske bruksområder for hydrogen peroxide inkluderer fjerning av øret hindringer, spesielt herdet ørevoks, og kjemper gingivitt, der en peroxide munnvann bidrar til å kontrollere vev fornedrelse og halitosis.

Ifølge CancerTutor.com, er bruk av peroksyd som en kreftbehandling meget omstridt. Teorien er at fordi kreftcellene ikke formere seg i et miljø som er høy i oksygen, vil inntak av hydrogen peroxide forbedre bodyâ € ™ s cellulære oksygennivå og hemme kreft vekst.

Hva er Food Grade Peroxide?Mat grade peroxide er et naturlig forekommende stoff som ligner på vann. Den kan brukes i både interne og eksterne applikasjoner.

Peroxide Sammensetning

Food grade peroksyd består av to hydrogenatomer og to oksygenatomer.

Kraftig Oksidant

I motsetning til vann, har mat grade peroxide en ekstra oksygenmolekyl, noe som gjør den til en av de mektigste oksydanter. På grunn av dette, er det i stand til å drepe bakterier og forsvare seg mot giftstoffer, parasitter og mer.

Praktiske anvendelser

Food grade peroxide kan brukes som en husholdning desinfeksjonsmiddel, naturlig personlig pleie produkt, en balsam for utklipp og brannsår, til å bekjempe infeksjoner, drepe bakterier, virus, sopp og grunnleggende innenriks renhold.

Going Green med peroxide

Prøv å rense din husstand med mat grade peroxide. Det kan bekjempe bakterier og ikke inneholder skadelige kjemikalier.

35 prosent Hydrogenperoksid

De fleste mat grade peroxide er solgt i 35 prosent konsentrasjon. Det er mulig, men mindre vanlig, for å se mat grade peroxide på 10 prosent, 8 prosent eller 6 prosent konsentrasjoner. Høyere konsentrasjoner (50 til 70 prosent) brukes til industriformål. Jo høyere prosentandel av peroxide, jo mer spesiell håndtering det krever.

Hva er fordelene med Food Grade Hydrogenperoksid?

Hva er fordelene med Food Grade Hydrogenperoksid?


Hydrogenperoksid (H2O2), et fast innslag i nabolaget drugstores, kan tjene som en renere, desinfeksjonsmiddel og helse hjelpemiddel når det brukes i et trygt fortynnet løsning. Bruke det i sin 35 prosent "food grade" konsentrasjon, men kan vise seg farlig.

Definisjon

Hydrogenperoksid er vann (H2O) med et ytterligere oksygenatom (H2O2). Pure Health Systems advarer mot å bruke mat grade (35 prosent) hydrogen peroxide uten først å fortynne den til en 3 prosent løsning i vann.

Husholdningenes bruk

Utvannet mat grade H2O2 kan rengjøre benkeplater og kjøleskap, desinfisere bad og hjelpe frøene spire, ifølge Pure Health Solutions.

Sår Rengjøring

Ifølge Environmental Protection Agency, 3 prosent hydrogen peroxide kan du trygt rengjøre og desinfisere hud kutt og skrubbsår.

Oral Health

Pure Solutions Health innstiller hydrogenperoksyd som et munnvann eller som en erstatning for tannkrem.

Advarsler

The Food and Drug Administration advarer om at noen 35 prosent hydrogen peroxide løsninger som selges for å bekjempe slike tilstander som kreft og AIDS har syk og selv drept kunder. Konsentrasjoner av denne styrken kan føre til alvorlige etseskader.

Farene ved Food Grade kiselgur Eksponering

Farene ved Food Grade kiselgur Eksponering


Kiselgur er laget av silisiumdioksid, er det også kjent som amorf silika og silica pulver blant andre navn. Navnet kiselgur refererer til kilden av materialet som et pulver som består av knust fossile skjeletter av forhistorisk skapninger. Både grov og fin jord diatomejord er tilgjengelig som en food grade stoff.

Svelging Risiko

Mat grade kiselgur er ikke giftig for mennesker og mange matprodusenter bruker det i matlaging. Diatoméjorden har kjemiske egenskaper som hindrer mat fra klumpe slik at den kan flyte riktig og væsker fra skummende. Det påvirker også spiring av frø og kan være en del av en filtreringsprosess. Materialet er hygroskopisk så det spiller også en rolle i å holde matvarer tørr. Pulveret er heller ikke farlig å berøre.

Innånding Farene

Den store fare for food grade kiselgur oppstår fra det faktum at det er et pulver og er laget av silika. En person kan inhalere pulveret ned i lungene og bli syk. Centers for Disease Control and Prevention sier at inhalert silika kan føre til en rekke sykdommer som silikose. Andre sykdommer i lungene kan også gjøres mer sannsynlig fra inhalering av silisiumdioksyd, så som tuberkulose. Eksponering for silika kan også være involvert i utviklingen av andre ikke-lunge sykdommer som autoimmune problemer og kronisk nyresykdom. Disse farene er mer sannsynlig til å skje med gjentatte eksponeringer til stoffet.

Irritasjon Risiko

Diatoméjorden pulverpartikler kan også forårsake irritasjon på grunn av sin lille størrelse og slipende egenskaper. Dersom en person som er utsatt for pulveret, kan pulveret komme inn i øynene, som er følsom for støv. Øynene kan bli rød og riper, men denne effekten er midlertidig. Støvet kan også irritere slimhinnen i halsen og innsiden av nesen.

Kreftrisiko

Mat grade kiselgur er ikke egentlig kreftfremkallende, men endringene i lungene som en person kan lider gjennom silika eksponering kan føre til lungekreft.

Sikkerhetshensyn

For å oppheve risikoen for innånding av silisiumdioksyd, bør støvet behandles i et ventilert område. En person som blir utsatt for mat grade kiselgur støv bør flytte til et område med frisk luft. Han bør vaske øynene med rent vann, drikke rent vann for å fjerne partikler fra halsen og blåse nesen for å fjerne støv fanget der. Støvet kan være spesielt irriterende for en person med en pre-eksisterende sykdom i luftveiene, for eksempel bronkitt, emfysem og astma.

Hvordan bruke Food Grade kiselgur på sår

Kiselgur er en helt naturlig, 100% økologisk produkt laget av mikroskopiske rester av små fossile, hardt skall, alger lignende vannplanter. Disse ørsmå vannplanter har vært en integrert del av jordens økologi siden dagene av dinosaurene, bebor alt vannet på jorden og fungerte som den primære mat for vannlevende organismer. Mat grade kiselgur, når det tas internt, har vist en markant bedring i mange hudsykdommer, utslett og godartede lesjoner. Kiselgur er 84% silisiumdioksyd (silisiumoksyd), en av de viktigste spormineraler som finnes i det menneskelige legeme. Kollagen, i stor grad består av silika, er bokstavelig talt limet som holder huden vår sammen. Hvis våre organer har tilstrekkelig silika, kollagen reparasjoner hudskader og forebygger arrdannelse.

Bruksanvisning

Kjøp mat grade kiselgur fra din lokale helsekost butikk eller vitamin leverandør. Mat grade kiselgur når det tas internt har vist seg nyttig i behandling av utslett, byller abscesser, kviser, vorter, eksem, brannsår, liggesår, frostskader, godartede huden sår og insektbitt. Kiselgur har ingen kjente bivirkninger og er trygg og effektiv når det tas som foreskrevet. (Hvis sårene ikke leges eller det er økt rødhet eller irritasjon, ta kontakt med helsepersonell.)

•  Bland en teskje mat grade kiselgur med vann, fruktjuice eller te.

Ta før sengetid eller først i morgen (helst på tom mage).

Konsumere daglig med åtte gram vann.

Se referansene som er oppført nedenfor for de mange andre helsemessige fordeler av kiselgur.

Tips og advarsler

  • Mange regelmessig konsumerer kiselgur for de helsemessige fordelene av 15 naturlig forekommende mineraler som er nyttige for menneskekroppen for å fremme sunnere hår, negler og hud. DE også velig rids kroppen av parasitter når forbrukes internt. Den har en lang historie med bruk hos storfe for dette formålet. Diatoméjord har en sammensetning på ca. 33% silisium, 20% kalsium, 3% magnesium, 5% natrium, 2% jern og en rekke andre spormineraler som for eksempel kobber, bor, mangan og zirkonium.
  • Unngå innånding av støv diatomejord. Bruk støvmaske ved håndtering av store mengder som å puste inn støv fra DE er giftig for lungene og kan føre til respiratorisk distress. Oppbevares utilgjengelig for barn. Personer med helseproblemer, kvinner som er gravide eller som ammer er spesielt oppmerksom på at de bør rådføre seg med lege før du tar kiselgur eller noen kosttilskudd.

Hva er forskjellen mellom Apothecary Hydrogenperoksid & Food Grade?

Hva er forskjellen mellom Apothecary Hydrogenperoksid & Food Grade?


Rapporter gjennomsyre nettet om de mulige helsemessige fordeler av hydrogen peroxide (H202), med skarpe skiller i bruken og tilgjengeligheten mellom den vanlige 3 prosent apoteker, eller farmasøytisk, klasse og 35 prosent mat-grade varianter. Blant helsemyndigheter, men vedvarer debatt om fordelene og sikkerheten av begge typer hydrogen peroxide for intern og ekstern bruk.

Ekstern bruk

Mange vaske, bade og skyll med farmasøytisk-grade hydrogen peroxide, samt rene ut sine ører med det. Folk kan også bruke farmasøytisk-grade H202 for huset rengjøring og oksygene hager. De matlaging og emballasjeindustrien bruker mat-klasse H202 å rense anlegg.

Intern Bruk

Mat-grade hydrogen peroxide er den eneste typen som anbefales for bruk internt, men FDA advarer om at forbruket av enhver grad av H202 kan være farlig. Før du tar mat-klasse H202 internt, spe den fra 35 prosent ned til 3 prosent ved å sette bare noen få dråper i et glass fullt av vann.

Farer

Mulige bivirkninger av både karakterer av hydrogen peroxide er kvalme og oppkast, indre blødninger og sår. Andre mulige bivirkninger av mat-grade H202 inkluderer emboli, hjerneslag, paraplegi og død. Mat-klasse H202 anses som smittefarlig materiale til skip.

Hva er fordelene med Food Grade Diatomaceous Earth?

Hva er fordelene med Food Grade Diatomaceous Earth?


Kiselgur, også kjent som DE og fossil shell mel, er en kritt-lignende materiale som består av de fossile restene av encellede alger-lignende planter som kalles kiselalger, som er der navnet "diatomatøs" kommer fra. Ikke forveksle naturlig (mat-grade) DE med pool-klasse DE, som har vært varmebehandlet, noe som skaper krystallinsk silika som ikke er trygt å puste.

Crawling Skadedyr

Til pattedyr, føles DE som et pulver, men for insekter det er en farlig tørkemiddel som tørker den ytre voksaktig exoskeleton. Sine skarpe kanter også kutte exoskeleton, noe som gjør væsken blø ut. DE gir derfor to mekanismer for å tørke ut en bug, men likevel er trygt å bruke rundt kjæledyr og barn.

Pet Skadedyr

Påfør DE til kjæledyr og husdyr strøk for å drepe lopper og fluer. Sengetøy og tepper bør også være dusted grundig. Støvsuge den opp etter to til tre dager. Ikke støv teppet tungt eller vakuum kan bli tett. Fordi lopper lå så mange larver, må du bruke DE to ganger i uken i tre uker for å drepe av hver ny klekking.

Interne parasitter

Innlemme noen klyper inn kjæledyret daglige kosthold for å drepe parasitter i mage-tarmkanalen. Flere dyreparker har gjort dette, blant annet Brookfield zoologiske hager of Chicago; dyrehagen i Buffalo, New York; og Whispering Winds Animal Sanctuary i Riverside, California. Merk at dette ikke er effektiv mot hjerteorm, som ikke vanligvis bor i mage-tarmkanalen.

Grain Storage

Du kan beskytte lagret korn fra skadedyr med DE. DE kan skilles fra kornet senere lett nok, men trenger ikke være, siden det er spiselig. Ifølge Dirt Works, er en tilstrekkelig forholdet 1 kopp DE for hver 50 kg. av korn. Dette oversettes til £ 1 av DE for hver 300 lbs. av korn.

Hvordan Fortynn Food Grade Hydrogenperoksid

FDA rapporterer at 35 prosent hydrogenperoksyd selges som næringsmiddelkvalitet hydrogenperoksyd og er mer enn 10 ganger sterkere enn hydrogenperoksyd solgt stoff butikker som er bare 3 prosent. FDA advarer også at dette høy styrke hydrogen peroxide er etsende og kan forårsake alvorlig skade eller død hvis de spises. Fortynne mat grade hydrogen peroxide i destillert vann før du bruker den for å unngå eventuelle skader.

Bruksanvisning

•  Hell 5 1/2 kopper destillert vann inn i en stor beholder.

Hell 1/2 kopp av næringsmiddelkvalitet hydrogenperoksyd langsomt inn i beholderen med vann. Holde ansiktet vendt bort fra beholderen for å unngå innånding av hydrogen peroxide røyk.

Etikett en flaske eller annen beholder med tett lokk som hydrogen peroxide å unngå utilsiktet inntak.

Bruk en trakt til å forsiktig helle den fortynnede hydrogen peroxide i den merkede flasken.

Tips og advarsler

  • Bruk gummihansker og vernebriller ved håndtering av ren mat grade hydrogen peroxide for å hindre skader på grunn av søl eller hydrogen peroxide damper.
  • 35 prosent hydrogen peroxide kan forårsake brannsår og damp kan irritere øynene.
  • Inntak av 35 prosent hydrogen kan være dødelig, ifølge FDA.

Hvordan Sanitize Food Grade plast Bøtter

Hvordan Sanitize Food Grade plast Bøtter


En mat grade plastbøtte er ikke bare noen plastbøtte; det er spesielt produsert med plast som ikke vil lekke skadelige kjemikalier i mat at det vil inneholde. Som mange plast, mat grade plast bøtter er gjenbrukbare, men fordi bøtta brukes til mat ment for konsum, er gode sanitære forhold er nødvendig for å rense beholderen og forebygge sykdom. En klor desinfiserende oppløsning bør anvendes for å eliminere eventuelle bakterier.

Bruksanvisning

Bekreft at bøtten er laget av mat grade plast. En hevet trekant symbol rundt et tall kan bli funnet på bunnen av bøtta. Hvis nummeret i midten av trekanten er én til seks, så det er en næringsmiddelgodkjent plast bøtte. Hvis trekanten har en syv i sentrum, ta kontakt med produsenten for å finne ut om bøtte er trygt for mat bruk.

Vask bøtte. Bøtte skal være fylt med varmt vann og en teskje oppvaskmiddel. Bruk en slipende svamp eller bomullsklut til å tørke forsiktig ned sidene og bunnen av bøtta, betaler spesiell oppmerksomhet til sømmen nederst. Ikke bruk en skrubb svamp eller andre slipende materiale for å rengjøre bøtte, da det kan lage rift bøtte overflaten og gi rom for bakterier å skjule.

Mix blekemiddel sanitizer løsning i en egen plastbøtte. Rensemiddel skal blandes i et forhold på én spiseskje av blekemiddel til en liter varmt vann. Forholdet gjør rensemiddel sterk nok til å drepe bakterier. Gjør nok rensemiddel løsning for å fylle bøtta.

Hell rensemiddel løsning i maten bøtte. La løsningen sitte i bøtte i 20 minutter. Disponere over kloroppløsning. Skyll bøtte med varmt vann og la det lufttørke.

Test bøtte for klorrester. Fyll bøtte med vann. Dip lakmuspapir i vannet. Hvis klor er tilstede i vannet, vil klor vende enten rødt eller blått lakmuspapir hvit. Hvis klor er tilstede, kast av vannet, skyll og fyll bøtte med rent vann, og deretter teste igjen med lakmuspapir. Fortsett testing før lakmuspapir ikke endrer farge.

Om Food Grade Mineral Oil

Om Food Grade Mineral Oil


Mineralolje er en klar gjennomsiktig olje som har mange bruksområder. Det er billig og tilgjengelig i de fleste apoteker. Det er vanligvis brukes i produksjon samt i hjemmet; Det er også en vanlig ingrediens i noen kosmetikk. Andre navn på mineralolje inkluderer flytende parafin og flytende petrolatum.

Kjemi

Mineralolje er en fargeløs olje-lignende struktur som vaselin. I dag er begrepet "mineralolje" brukes for å referere til alle hydrokarbon og gassformige produkter produsert fra petroleumsførende brønner.

Medisinske bruksområder

Mineralolje kan brukes til å avlaste forstoppelse. Det er et smøremiddel avføringsmiddel som virker ved å bremse opptaket av vann fra avføring i tarmer. Dette myker avføring. Mineralolje blir tatt oralt for å hjelpe til avføring.

Krydder Skjærebrett

En annen vanlig bruk av mineralolje er til sesong tre skjærebrett. Krydder er prosessen med forsegling av tre for å forebygge bakterievekst og misfarging. Siden mineralolje er relativt billig og slår seg ikke harsk, det er et populært valg for krydder skjærebrett. Hvis du vil bruke, tørk mineralolje på brettet med en tørr klut. Tørk av overflødig olje. Ikke bekymre deg for å bruke for mye olje.

Produksjons bruksområder

Mineralolje kan brukes som en anti-caking og innglassing agent i produksjon. Den brukes som overflatebehandling for godteri, tyggegummi, tørket frukt, frosset kjøtt og kakao produkter. Det er også brukt for støvkontroll ved behandling av ris, og som slippmiddel for baking panner.

Sikkerhet

Det har vært studier på giftigheten av mat-grade mineralolje. Ifølge Citgo sin HMS-datablad på stoffet, gjør livet mus hud studier ikke viser noen mutagene eller kreftfremkallende effekter. Langsiktige studier av inntil to år ikke viser noen kreft effekter i noen dyrearter som ble testet.

Mat Grade Hydrogenperoksid & Candida

Mat Grade Hydrogenperoksid & Candida


Candida kan manifestere seg i ulike deler av kroppen som en plagsom infeksjon. Hydrogenperoksid kan drepe soppvekst bidra til å løse denne tilstanden.

Thrush

Candida albicans, en type av gjærsopp, kan forårsake infeksjon i munnen, en tilstand kjent som trost. Symptomer inkluderer hvite flekker og smertefulle lesjoner i munnen, ifølge Netdoctor.

Hydrogenperoksid

Hydrogenperoksid, et vanlig stoff som finnes i drugstores og supermarkeder, har desinfiserende egenskaper som gjør det til et populært hjemme bøte for en rekke plager.

Effekt på Fungus

Hydrogenperoksid dreper både bakterier og sopp. Candida-remedies.com bemerker at kroppen produserer hydrogen peroxide naturlig som et forsvar mot mikroorganismer.

Behandling

Candida-remedies.com anbefaler å påføre en blanding av 3 prosent hydrogenperoksyd og en kopp vann til det infiserte området. Netdoctor bemerker at hydrogenperoksid kan også hjelpe pasienter utføre daglige munnhygiene rutiner med mindre smerter før infeksjonen avtar.

Advarsel

Hydrogenperoksid kan føre til sykdom eller død i høye konsentrasjoner. The Food and Drug Administration (FDA) advarer om at 35 prosent "Food Grade" konsentrasjon kan skade fordøyelsessystemet ved svelging.

Secret Food Cures og lege godkjent Folk rettsmidler

Secret Food Cures og lege godkjent Folk rettsmidler


Hippokrates, far til moderne medisin, er kreditert med å si: "La maten være din medisin og la medisin være din mat." Gjennom historien har mennesker brukt mat til å behandle helsemessige forhold. Mange spiselige planter og naturlige rettsmidler har blitt kjent for sine helbredende egenskaper, mens andre forblir skjult i vanlig skue. Dette er de "hemmelige" kurer du ikke har råd til å ignorere.

Blue Water

Sollys og vann er nødvendig for liv på denne planeten, men den virkelige magien skjer når de er sammen. Den beste måten å gjøre det på er å legge igjen en blåfarget glass flaske med vann i sola i minst 1 1/2 timer. Som solens stråler reise gjennom glasset og ned i vannet, blir det strømførende med utrolige helbredende egenskaper. Den fargeterapi effekten av flaskens blå tone gjør dette vannet den mektigste antiseptisk og snerpende i naturen.

Når du bruker blått vann for å tørke, sprukken hud, huden blir glatt og myk, med en sunn glød. Du kan bruke blått vann som en mouthwashit å drepe bakterier på tennene og tannkjøttet, og for å blidgjøre pusten. Sår og sår kan desinfiseres med blått vann og fordøyelsesbesvær kan bli løst ved sipping det. Noen få dråper i røde øyne vil eliminere betennelser og styrke svake øye muskler på samme tid. Dette er bare noen av sine mange fordeler.

Apple-Cider Eddik med natron

Blood pH har alt å gjøre med helsen din. Dette er sant fordi en sur pH strimler negativ ladning fra cellene og forstyrrer den elektriske strømmen som holder blodet flyter. Når blodet er i stand til å levere oksygen og næringsstoffer til cellene, dør du. Et svakt alkalisk pH på 7,36 er hva du trenger og eple-cider eddik med natron er en god måte å få det.

Legg 2 ss. cider eddik og 1/4 ts. natron til 6 gram vann. Drikk dette en gang om dagen før middag. Kjøp pH-strips og sjekke pH hver uke ved å holde en stripe i urinstrålen. Du kan legge til en andre glass cider eddik og natron før frokost, hvis det er nødvendig.

Hydrogenperoksid

Helt tilbake i 1919, rapporterte legen JS Haldone at oksygen kan være oppløst i blodet til å bekjempe infeksjoner. Siden hydrogen peroxide, eller H2O2, er vann med en ekstra oksygenmolekyl, dette er akkurat det den gjør. Faktisk er det ingen enklere og effektiv måte å oversvømme kroppen med oksygen enn mat-grade H2O2. Siden sykdomstilstander ikke kan overleve i et oksygenrikt miljø, må vi alle oksygenet vi kan få.

Den eneste hydrogen peroxide som er trygt for både intern og ekstern bruk, er skikkelig utvannet 35 prosent food-grade H2O2. For terapeutisk bruk, kan du lage en tre-prosent løsning ved å helle en unse av 35-prosent H2O2 i en halvliter krukke og legge 11 gram av destillert vann. Sett de tre-prosent løsning ito en ren nesesprayflaske og pumpe det inn i munnen fem til ti ganger mens dypt inhalasjon av fin tåke. Gjør dette to ganger hver morgen og to ganger om natten. Kroppen din vil takke deg!

Raw Food Diet - Hva Foods å unngå

Raw Food Diet - Hva Foods å unngå


Noen fordeler av en rå-mat diett inkluderer økt energinivå, vekttap og bedre hud, hår og fordøyelsen; Men det er matvarer som bør begrenses eller helt unngås for å avverge potensielle risikoer fra denne begrensede kosthold. Fra matforgiftning til vitaminmangel, er det mulig fare for forbruker kun ubehandlet, ukokt mat. Som med de fleste spesielle dietter, det er både fordeler og ulemper. Velg mat klokt og fremme bevissthet for å unngå å møte rå-mat diett farer.

Animal Products

Vær forsiktig med fisk, postei, rå kuas ost og mutter melker. Forårsaket av giftstoffer i kroppen - hovedsakelig bakterier, parasitter eller mold - matforgiftning kan være en trussel mot mange raw-food slankere. Når nøttemelk er laget ved å blande nøtter med melk, dette, samt rå kumelk ost, ikke bør overlates unrefrigerated for mer enn noen få timer.

Rått kjøtt, som biff tartar, og enkelte fisk, inkludert tunfisk og laks, kan bære parasitter, bakterier og, i ekstreme tilfeller, selv små ormer.

Sett hygiene først for å unngå de potensielle farene ved matforgiftning ved inntak av rå animalske produkter. Vask hendene grundig og holde edibles nedkjølt før du er klar til å forberede måltidet. Du kan også bruke en food-grade hydrogen peroxide å grundig rense dine kjøtt og ost.

Korn og spirende

Havre, hvete, hirse, ris og andre kornsorter er utenfor grensene i bearbeidet form. Unngå frokostblandinger, kokt ris, pasta, havregrøt og kokt havregryn. Korn er en god kilde til karbohydrater, proteiner, vitaminer og mineraler; derfor på en rå-mat diett, mange velger å spire korn og frø.

Begrens inntaket av spiret korn. Etter vask, bløtlegging og spirende frøene i krukker eller kluter, potensialet for bakterier samling øker. Alfalfaspirer ofte havna L-canavanine sulfat, et skadelig aminosyre, mens andre spiret frø og korn kan bære E.coli og salmonella. Økning vanning frekvens på spiret frø for å redusere veksten av bakterier.

Raffinert mat

Også kjent som en levende mat diett, oppfordrer rå-mat diett inntak av ubehandlet edibles. Mange tilsetningsstoffer i dietter er raffinert, behandlet eller gjæret.

Unngå sukker, salt, alkohol og behandlet oljer når du er på en rå-mat dietter. Diabetes og uregelmessig glukosenivåer er relatert til bruken av raffinert sukker, alkohol kan være skadelig for lever og nyrer, bordsalt er forbundet med høyt blodtrykk, og hydrogenerte oljer er pakket med fettsyrer.

Bruk i stedet kaldpressede, ubehandlet olje når du lager supper, smoothies og salatdressinger. Få din daglige sukker fra frisk frukt, som appelsiner, vannmeloner og grapefrukt, eller velg rå, sukkerrør pressede sukker. Substitute Braggs Amino Liquids eller Nu-Salt for vanlig bordsalt, og velger viner enn gjærede øl når du har en drink.

Advarsel

Med unngåelse av store matvaregrupper, mange rå-mat dieters opplever uønskede bivirkninger. Følg nøye med på det daglige inntaket av kalsium, protein, kalorier, jern og vitamin B12. Disse spesielle områdene er ofte utilsiktet neglisjert på en rå-mat diett.

Videre kan effekten av å spise kun rå mat på barn, gravide og personer med anemi være harde, noe som resulterer i urettmessig utvikling, vekttap og kjemiske ubalanser.

Vurdere å inkludere en daglig multivitamin eller vitamin kombinasjon for å supplere de næringsstoffene du kan være mangler ved å spise alle rå mat.

Misforståelse

Den vanligste misforståelsen rundt en rå-mat diett er at abonnenter bare knaske på frukt, grønnsaker og nøtter, aldri ha full måltider eller tilberedte retter. I sannhet, er det flere stykker av utstyr og metoder for forberedelse som gjøre å ha en mangfoldig raw-food meny mulig.

Bruk en juicer å lage fersk fruktjuice og grønnsaksjuice. Fryse dem for sorbeter og kald frukt godbiter. En blender er en rå mat dieter beste venn. Fra supper og grønne smoothies til sauser, innovative iskrem og til og med mutter Butters og pålegg, blender er ideelle for å transformere din rå mat fra ren form. Dehydrators er stor for å gjøre informasjonskapsler, granola barer og kjeks, mens leirkrukker, boller og diverse kluter brukes til spirende, spirende og rehydrating korn, frø, nøtter og gress.

Mat Grade Kjemiske Emballasje Krav

Mat Grade Kjemiske Emballasje Krav


Det amerikanske Food and Drug Administration (FDA) regulerer matemballasje. Matemballasje er en type mat kontakt med stoffet, som kan inkludere maling, plast, papir og lim. Matemballasje kan ikke ha kjemikalier som er giftige for menneskers helse. Forskrifter må følges, avhengig av type materiale emballasje er sammensatt av og typen av mat det er ment å pakke.

Generelle krav

Formålet med matemballasje er å beskytte innholdet mot fuktighet, oksygen, varme, insekter og andre miljøfaktorer. Emballasjen må også ha antimikrobielle egenskaper for å hindre ødeleggelse, noe som er spesielt viktig for matvarer som grønnsaker, frukt og kjøtt. Hvis du er usikker på hvorvidt en emballasje er FDA godkjent, ta kontakt med FDA eller konsultere Code of Federal Regulations.

Plast

Mat grade plast er plast som er av større renhet enn plast for næringsmidler emballasje. Food grade plast kan ikke inneholde fargestoffer og er begrenset til visse typer resirkulert plast. Bare plastbeholdere som er godkjent av FDA for en bestemt type mat kan brukes. En beholder som er godkjent for en type mat, kan ikke bli godkjent for en annen. Visse beholdere i kontakt med næringsmidler med et høyt syre, fett eller alkoholinnhold er mer tilbøyelig til å lekke kjemikalier inn i maten ved kontakt. Enkelte kjemikalier som brukes til å produsere emballasje må heller ikke være over en viss grense.

En bekymring for resirkulert plast i matvareemballasje er potensialet for tilstedeværelsen av ikke materiale av næringsmiddelkvalitet for å kontaminere mat ved kontakt. Matemballasje produsenter som ønsker å bruke resirkulerbare materialer vil trenge for å sende inn en søknad som inkluderer detaljer om resirkuleringsprosessen, kilde av resirkulerte materialer, og eventuelle laboratorietester utført.

Bisfenol-A

Selv om det ennå ikke er regulert, bisfenol-A (BPA) er en kjemisk som vanligvis brukes i matemballasje og tåteflasker. BPA ble erklært trygge i 2008, men ifølge New York Times artikkel publisert 15. januar 2010, er FDA uttrykker helsemessige bekymringer med BPA kontakt. Forskning utført av National Institute of Environmental Health Sciences har vist BPA forårsaker reproduksjonsforstyrrelser, kreft, astma, hjertesykdom og andre helseproblemer. BPA er i dag oppført som et tilsetningsstoff Men denne statusen kan endres til kontakt med næringsstoffet for FDA mat-emballasje regulering.

Menneskelige ernæringsmessige fordelene ved kiselgur

Kiselgur er en fin sedimentære bergarter med mange programmer. Mat-grade kiselgur har fått mye oppmerksomhet for sine påståtte helsefordeler. Selv om materialet er generelt ikke giftig for mennesker, har ingen vitenskapelige studier er utført for å støtte sin sikkerhet eller fordeler.

Beskrivelse

Kiselgur, eller kiselgur, er sammensatt av de fossile skjeletter av kiselalger, en mikroskopiske alger. Det er vanligvis hvit eller lys grå i fargen og er finkornet og porøs.

Bruksområder

Kiselgur er primært brukt som et filtreringshjelpemiddel, men har også en rekke andre formål, herunder som isolasjonsmateriale, et kjæledyr kullet, fyllstoff i enkelte produkter og et slipemiddel som brukes i lakker.

Sikkerhet

Den internasjonale program Chemical Safety (IPCS) sier at kiselgur kan forårsake problemer og irritasjon ved innånding eller utsatt for hud eller øyne. Langvarig eksponering kan gi fibrose. Kiselgur kan inneholde påviselige mengder krystallinsk silisiumdioksid, et sannsynlig kreftfremkallende.

FDA Godkjenning

Kiselgur er generelt anses som trygge (GRAS) av US Food and Drug Administration (FDA) - men bare som et filter hjelpemiddel i matproduksjon. Den "food grade" etikett på noen typer kiselgur refererer til denne bruken.

Vitenskapelige bevis

Det er ingen tilgjengelige vitenskapelige bevis som støtter de helsemessige påstander om kiselgur. Dr. Risk Rasby, professor i Animal Science ved University of Nebraska-Lincoln, sier at selv om kiselgur er kjent for å drepe insekter, dens effekt på tarmparasitter hos dyr har ennå ikke blitt rapportert.

Hydrogenperoksid behandling for gikt

Hydrogenperoksid behandling for gikt


Hydrogenperoksid er en forbindelse med molekylformel H2O2. Det er ofte brukt som et desinfeksjonsmiddel, et antiseptisk i såret rensing, og et oksidasjonsmiddel i forskjellige industrielle prosesser. I de senere årene har noen alternativ medisin utøvere har fremmet en uprøvd behandling som kalles "hydrogen peroxide terapi" eller "oksygen terapi" for ulike lidelser, blant annet kreft, AIDS, degenerative sykdommer og gikt. Det finnes ingen vitenskapelig dokumentasjon som støtter disse påstandene, og FDA har aldri godkjent hydrogen peroxide til internt bruk.

Gikt

Cellene i kroppen din produserer små mengder av et avfallsprodukt som heter urinsyre når bryte ned nukleinsyrer. Vanligvis nyrene fjerne urinsyre fra blodet, men hvis kroppen produserer for mye urinsyre eller nyrene ikke klarer å filtrere det riktig, kan urinsyre bygge opp og danne krystaller rundt noen av leddene, forårsaker store smerter og hevelse. Denne tilstanden kalles gikt eller urinsyregikt.

Hydrogenperoksid Therapy

Tilhengere av hydrogen peroxide terapi hevder at injisering av hydrogen peroxide i blodet eller inntak av det kan kurere en rekke sykdommer. Denne behandling er ikke bare ikke bevist, men potensielt meget farlig fordi hydrogenperoxyd er et oksidasjonsmiddel at dersom injisert i konsentrert form kan skade celler og vev; som beskrevet under en 2005 60 Minutes program, har det vært rapportert om flere dødsfall i forbindelse med hydrogen peroxide terapi. Hydrogenperoksid er ikke godkjent av FDA for behandling av gikt og det er ingen vitenskapelige bevis som støtter denne type behandling.

Effekter av hydrogenperoksid i kroppen

Den hydrogenperoksyd du kjøper på apotek for bruk som et desinfeksjonsmiddel eller antiseptisk er vanligvis 3 eller 6 prosent prosent konsentrasjon; tilhengere av hydrogenperoksyd terapi imidlertid ofte anbefalt "food-grade hydrogenperoksid" med konsentrasjoner på 35 prosent hydrogenperoksyd eller mer. Disse konsentrerte løsninger kan forårsake irritasjon eller sår i fordøyelseskanalen ved inntak eller forårsake potensielt livstruende komplikasjoner hvis hvis intravenøst. FDA har advart mot den interne bruken av disse produktene på flere anledninger.

Bedre behandlinger for gikt

Leger vanligvis behandle gikt med ikke-steroide anti-inflammatoriske smertestillende som ibuprofen og kortikosteroider for å kontrollere betennelse. Leger kan også foreskrive medisiner som bidrar til å redusere produksjonen av urinsyre eller øke hastigheten som nyrene filtrere det fra blodet. Sengeleie, og lokal påføring av varme eller kulde kan være nyttig i tillegg.

Betraktninger

Såkalt "hydrogen peroxide terapi" anbefales ikke. Det er ikke bevist og kan også være livstruende. Det er sikrere og mer effektive behandlinger tilgjengelig. Det er best å behandle eventuelle påstander om at intern bruk av hydrogen peroxide kan behandle din tilstand med skepsis. Ingenting i denne artikkelen, men er ment som medisinske råd, og hvis du har spørsmål om riktig behandling for din tilstand den beste personen til å konsultere er legen din.

Codex Definert natrium nivåer

Codex Definert natrium nivåer


Natrium er en viktig smaksmiddel i de fleste næringsmidler, men det er også en helserisiko for et bredt spekter av medisinske tilstander. Få ingredienser får så mye oppmerksomhet som natrium gjør for helsen til mange mennesker. Dermed natrium nivåer har en betydelig effekt på forbrukerne samt produsenter. Codex standarder for natrium er på plass for å styre alle aspekter av natrium bruk i næringsmiddelindustrien og for å beskytte publikum.

Codex

Codex standarder er formell, anerkjente nivåer for et bredt spekter av ernæringsmessige hensyn, utviklet delvis av Food and Agriculture Organization med Verdens helseorganisasjon. Når Codex Alimentarius kommisjonen utsteder retningslinjer for forbruker matvarer, fungerer det i interesse av å hindre offentlige helseforstyrrelser samtidig effektivisere internasjonal handel med mat. Allestedsnærværelsen av disse standardene påvirker de fleste land som eksporterer mat og sørger for at den globale næringsmiddelindustrien opererer så rettferdig som mulig.

Low Sodium

Mange matvarer er merket med "lav natrium" og "svært lav natrium," og Codex standarder for disse to kallenavn er konkrete og strenge. I begge tilfeller må fremstilles maten uten innføring av noe salt forbindelsen ikke er til stede i de naturlige ingredienser. I tillegg må maten ha minst halvparten av natrium av den normale variant av produktet. "Low natrium" mat er begrenset til 120 mg natrium per 100 g av maten, mens "meget lavt natrium" blir ytterligere redusert til bare 40 mg.

Salterstatninger

I matvarer med strenge natrium grenser, er bruken av andre forbindelser i stedet for salt tillates med visse restriksjoner. Avhengig av ingrediensene som brukes, den nødvendige styrke og fortynning av erstatningene variere. Codex opprettholder spesifikke rammer for mange stoffer, men forbindelser som inneholder jod er regulert av enkelte lands standarder i produktets opprinnelse. Uavhengig av sammensetningen av en hvilken som helst salterstatningsblanding, Codex fremdeles krever mindre enn 120 mg av totalt natrium per 100 g av blandingen i seg selv.

Etiketter

I tillegg til selve natriuminnholdet i maten, utsteder Codex også krav til næringsinformasjon som vises på emballasjen. Natriumnivået må ha en nøyaktighet som er merket med 5 mg for hver 100 g av maten. Per-servering natrium innhold må også være tydelig merket. Eventuelle salterstatninger må oppgis, og kan påvirke individuell merking av andre stoffer, inkludert kalium, der det er relevant. Holdbarhet, og spesielle lagring instruksjoner når det er aktuelt, er også nødvendig på alle etikettene.

Food Grade Salt

Mens Codex definerer bestemte natrium nivåer for en lang rekke matvareprodukter, opprett organisasjonen også forskrifter om saltforbindelsen i seg selv. Innholdet av rent salt, natriumklorid, må utgjøre minst 97 prosent av en hvilken som helst salt som selges eller benyttes for offentlig matforbruk. Strenge og små begrensninger på andre mulige ingredienser er på plass for å sikre sikkerheten til forbrukerne. Disse inkluderer restriksjoner på arsen, kobber, bly, kvikksølv og kadmium, som ofte er til stede i saltforbindelser.

Hvordan lage Oksygen vann hjemme

Hvordan lage Oksygen vann hjemme


I 1931 Dr. Otto Warburg ble tildelt Nobelprisen i medisin. Hans arbeid viste at sykdommer, inkludert kreft, ikke kan trives i et miljø rikt på oksygen. Vann som har blitt fylt med ytterligere oksygen er en god måte å øke oksygeninnholdet i kroppen. Ved å forbruke oksygen tilført vann er det mulig å øke immunforsvaret og hjelper kroppen bekjempe sykdom.

Hvordan lage Oksygen vann hjemme

filtrere vannet. Før du legger oksygen eller andre viktige næringsstoffer til vannet er det viktig å fjerne noe negativt fra vannet. Selv om klor bidrar til å redusere bakterier i vann, bør det fjernes fra vannet før forbruk. I tillegg er det fortsatt mulig for bakterier, kjemikalier og parasitter å være til stede i vann fra springen. Ved hjelp av omvendt osmose eller destillert vann nesten alle urenheter kan fjernes.

Tilsett noen dråper 35 prosent food grade hydrogen peroxide, eller kjøre vannet gjennom en vann revitalizer. Hvis du bruker hydrogen peroxide husk å bruke kun 35 prosent food grade fordi det er den eneste peroxide som er egnet til konsum. The One Minute Cure av Madison Cavanaugh detaljer en protokoll som bruker et bestemt antall dråper i åtte gram vann tre ganger per dag. Antallet dråper økes hver dag til et sett målet er nådd, og deretter sank ned igjen til et vedlikeholdsnivå.

Ved hjelp av vann revitalizer deretter vannet er ganske enkelt helles inn i revitalizer, som ligner en blender, og en av tre innstillinger velges. Vannet blir deretter behandlet for 9, 18 eller 27 minutter, avhengig av hva som er valgt.

Hell i et glass og nyte. Mens vannet fra revitalizer vil smake som vanlig vann, vil det hydrogenperoxyd-vann være mindre behagelig. Det har en tendens til å ha en mer blekemiddel-lignende smak. Hvis dette utbyttet du deretter melken kan brukes i stedet for vann for å skjule smaken.

Forskjeller mellom FD & C & Lake Coloring

Forskjeller mellom FD & C & Lake Coloring


Lese ernæring etiketten på bearbeidet mat kan være uforståelig når det kommer til mat fargestoffer. Noen matvarer inneholder FD & C farger og noen inneholder innsjø farger. Noen matvarer også inneholde begge typer fargestoffer. FD & C og innsjøen mat fargestoffer er begge typer kunstige fargetilsetninger. De skiller seg i hvordan de er laget, deres løselighet og hvilke typer mat de er egnet for.

Konditorfarge Basics

Kunstige farger er mer intens og gi mer ensartet farge enn naturlige tilsetningsstoffer som Annatto frø eller bete juice konsentrat. Det finnes to typer konditorfarge: Farger og innsjøer. FD & C fargestoffer er designet for bruk i mat, medisiner og kosmetikk. Det er sju sertifiserte FD & C farger, inkludert FD & C Yellow nummer 5 og FD & C Blå nummer 1.

Sammensetning

FD & C-farger er rette farger, noe som betyr at de ikke er blandet med et annet stoff. De er sammensatt av minst 85 prosent rent fargestoff. Innsjøer, noen ganger kalt aluminiums innsjøer, er laget av rette farger som FD & C fargestoffer. En kjemisk reaksjon mellom en rett farge og aluminiumhydroksyd produserer food grade lake farge. Innsjøer er mer konsentrert enn FD & C farger.

Tilgjengelige Forms

FD & C-farger kommer i pulverform eller granulær form og må blandes med vann for å frigi sin farge i næringsmidler. De er også tilgjengelige med væske tilsatt som pasta og løsninger. Innsjøer blir behandlet så veldig fint pulver, noe som gjør dem i stand til å spre i andre medier. De er tilgjengelige i bestemte konsentrasjoner avhengig av hvor mye FD & C fargestoff de inneholder.

Løselighet

FD & C-fargestoffer er vannløselige og ikke kan blandes med eller oppløses i olje. Innsjøer er uløselig i vann og noen organiske løsemidler, som betyr at de løser seg ikke opp i disse væsker. De kan blandes med fett og har evne til å dispergere i oljer. Lakes kan suspenderes i et annet kjøretøy substans slik som glycerin, propylenglykol, eller sukrose, som virker som bærere for fargestoffer.

Bruksområder

Lakes farge de harde belegg på sukkertøy og piller og kan påføres i lag for å oppnå en bestemt farge. De er også spredt i vegetabilsk olje til å farge produkter som inneholder hovedsakelig fett, som og sjokolade og belegg for godteri å gjøre. Fargestoffer fra den ene delen av en matvare noen ganger blø inn i et annet område av maten, men innsjøer vanligvis ikke blø. I motsetning til FD & C farger, kan innsjøer legges til tørre ingredienser og farge produkter som tørt pulver. De har også farge tyggegummi. FD & C fargestoffer farge produkter som drikkevarer og bakevarer.

Effektene av å spise kiselgur

Kiselgur eller DE, blir brukt som et naturlig plantevernmidler, et vekstmedium og et dyr wormer. Det er også brukt for å filtrere vann. Noen mennesker spiser mat-klasse DE som et helsebistand. Non-food-grade DE er krystallinsk og bør aldri bli spist.

Hva er inge

DE er kiselgur, som består av gamle kiselalger. Kiselalger er encellede, mikroskopiske alger med cellevegger laget av silika. DE er opp til 90 prosent silisiumdioksid, pluss diverse mineraler.

Senker kolesterol

En studie utført i Østerrike viste en "betydelig reduksjon" i kolesterolnivået med tre daglige doser av 250 mg av diatoméjord.

Drap Parasitter

DE er gitt til dyr for å befri dem for parasitter. Talsmenn sier DE vil påvirke mennesker på samme måte, men dette rapporterte effekten forblir anekdotiske.

Silicon og DE

Silicon --- og dermed DE --- bidrar til bein, hår og spiker formasjon. Men ikke mye er kjent om silisium rolle i ernæring og samhandling med kroppen; noen forståelse av DE rolle, da, er enda mer usikkert.

Food Additive

DE brukes i matemballasje og bakevarer. FDA lister silisiumdioksid blant sine råvarer og emballasje som har er GRAS, som betyr dens effekt på mennesker er "generelt anerkjent som trygge."