Digidexo.com

åssen tape med micropore

Hvor mye vekt kan man tape med Aerobics?

Hvor mye vekt kan man tape med Aerobics?


Hvis miste vekt er på listen over ting å gjøre, sørg for å innlemme aerobic trening i din diett og fitness rutine. Det er en sammenheng mellom aerob trening og vekttap - denne typen trening er en sikker måte å hjelpe musklene tonet opp mens du brenner litt fett.

Hva er aerobic trening?

Ordet aerobe betyr "med oksygen." Under aerob trening, øker hele kardiovaskulære systemet oksygentilførselen til kroppens muskler. Noen treningsprogram som innebærer bruk av store muskelgrupper, og som får hjertet ditt pumper og oksygen beveger seg gjennom systemet er aerobic. Eksempler på aerob trening er turgåing, jogging, løping, sykling, svømming, dans, roing og rebounding.

Fordeler

De mange fordelene med aerob trening inkluderer bedre søvn, lindring av depresjon symptomer, regulering av kolesterol, en reduksjon i risikoen for kreft og reduksjon av kroppsfett.

Vekttap med Aerobic Exercise

Kan du gå ned i vekt med aerobic trening? Svaret er ja, men det vil ta engasjement, tid og et sunt kosthold som er rettet mot vekttap.

Aerob trening hjelper deg å miste vekt på to måter. Først, det brenner kalorier. Dette betyr at i stedet for overflødige kalorier blir konvertert av kroppen til fett, vil de bli brukt til energi for å opprettholde aerob trening. Den andre måten at aerob trening hjelper, er å bruke den energien som kroppen din allerede har lagret bort som fett.

Hvor mye vekt kan jeg miste?

Aerob trening alene vil ikke gjøre at du mister mer enn noen få pounds. Aerob trening kan brenne kalorier og fett, men hvis du fortsatt spiser mer kalorier enn din trening forbrenner hver dag, kan du ikke gå ned i vekt.

For å gå ned i vekt med aerobic, er det viktig å kombinere trening med en lav-fett, lav-kalori diett. Vekttap vil øke betraktelig når du kutte ned på kalorier og fett.

Aerob trening vil øke effektiviteten av kostholdet ditt, og også gi mange fordeler for kroppen din. Hvis du bare kosthold, musklene fortsatt ikke vil være tonet, og du vil fortsatt huff og puff når du går opp trappen. Du vil ha en kombinasjon av vekttap og fitness.

Måter å øke vekttap

For å gå ned i vekt med trening, må du begynne først med et sunt kosthold som konsentrerer seg om å gi de næringsstoffene du trenger til en redusert kalori og fett inntak. Streber etter å gjøre ditt kosthold rikt på frukt, grønnsaker, magert kjøtt og komplekse karbohydrater. Reduser kaloriinntaket ditt med 500 kalorier per dag. Dette vil resultere i et tap av ett pund per uke. Legg minst 30 minutter med aerobic trening fem ganger i uken, og du vil finne at når du taper, vil kroppen din også bli mer plass og tonet.

Hvor mye vekt kan en person tape med Lipo injeksjoner?

Hvor mye vekt kan en person tape med Lipo injeksjoner?


Lipotropic Injeksjoner er en alternativ metode til den tradisjonelle fettsuging prosedyren. Injeksjonen består av vitamin B-6, og vitamin B-12. Mange har funnet injeksjonen bidro sterkt til deres vekt-tap suksess.

Problemområder for pasienter

Injeksjonene ment å utarme fett innskudd fra kroppen og bistå med "problemområder" som er generelt vanskelig å gå ned i vekt i, for eksempel magen og baken. Som ethvert vekttap prosedyren, resultatene varierer avhengig av antall områder som behandles og reaksjonen med vitaminer til personens kropp.

Total Vekttap

Hvis behandlet tre ganger i uken i seks måneder, er det mulig å taper tre pounds per uke. Resultatene vil variere avhengig av diett og mosjon for den enkelte. Pasienter som har fått injeksjonen ble plassert på en bestemt diett og treningsprogram av sin lege for å øke vekttap, og ikke stole på injeksjons alene.

Fortsatt Vekttap

En fordel med LiPo injeksjoner er en økt metabolisme og balansert appetitt, så vekttap fortsetter selv etter at behandlinger har stoppet.

Hvordan Tape Med Akupressur

Akupressur taping, eller acutaping, er prosessen med å legge press på smertefulle områder av kroppen ved hjelp av en spesiell tape. Istedenfor å bruke tape for bandasjer for å immobilisere et område av kroppen, gjør at akupressur tape du flytte den skadde området mens behandle den. Tapen brukes på slike områder som rygg, nakke, skuldre, bein og armer og fremmer blodsirkulasjonen, reduserer smerte og reduserer healing tid.

Bruksanvisning

Kjøp akupressur tape på et lokalt apotek eller medisinsk forsyning butikk. Tapen bør strekke og har lim på den ene siden. Tapen er normalt 2 til 3 inches bred.

Mål smertefull eller sår området på kroppen hvor båndet skal plasseres. Kutt tape i lengden som trengs.

Strekk eller flex musklene rett før påføring av tape så musklene er helt strukket. Påfør tape til hele smertefulle området. Ikke strekk tape som du setter den på huden din.

La på huden din for 3-7 dager. Du kan dusje med tape på plass. Unngå å gni tapet området og tørk med et håndkle.

Tips og advarsler

 • Akupressur taping bidrar til å redusere muskelkramper og smerter knyttet til idrettsskader. Fjern tapen og bytt hvis svette eller fuktighet fører tapen for å løsne.

Slik fjerner Medical Tape med aceton

Slik fjerner Medical Tape med aceton


Enten du bare hadde blod tatt for en test, eller du falt og skrapte arm, er en bandasje for å stoppe blødningen. Oftest medisinsk tape brukes til å holde bandasjen på plass til blodpropper, og en skorpe begynner å danne. Den medisinske tapen inneholder et klebemiddel som binder den til huden. Dette gjør fjerne medisinsk tape smertefullt. Heldigvis kan aceton brukes til å gjøre fjerningen som smertefritt som mulig.

Bruksanvisning

Hell 1/8 kopp aceton i en liten bolle. Hvis du er usikker på hvor du skal få aceton, er det ofte en ingrediens i negl polish remover. Et apotek eller varehus er det beste stedet for å plukke den opp.

Sett en bomullsdott i bolle med aceton før det har absorbert aceton.

Tørk av bomullsdott over medisinsk tape du vil fjerne inntil du føler at det metter tape. Vent noen minutter for aceton for å ha tid til å frigjøre limet på medisinsk tape fra huden din.

Grab en kant av medisinsk tape og sakte trekke den av huden din.

Vask området med varmt vann og såpe for å bli kvitt eventuelle rester av aceton.

Tips og advarsler

 • Aceton er ikke den beste kjemiske å bruke til å fjerne medisinsk tape fra personer med sensitiv hud. Disse personene ville være bedre å slikke båndet i varmt såpevann i stedet.

Hvordan søke Kinesio Tape for Hammer Toe

En hammer toe er en tå som er unormalt hektet på grunn av en bøyning av det andre ledd av toe. Tilstanden kan være forårsaket av seg sko som er for små, eller det kan være en arvelig egenskap. Det finnes en rekke måter å rette hammer toe enten permanent gjennom kirurgi eller midlertidig gjennom anvendelse av splinter, spesielle sko eller Kinesio Tape. Sistnevnte er en enkel måte å lindre ubehaget av en hammer tå i ellers skikkelig passende sko.

Hvordan søke Kinesio Tape for Hammer Toe

Cutting Tape, innpakning, og etterbehandling

•  Se på hammer toe du har tenkt å isolere og tær på hver side. Kutt Kinesio Tape inn en stripe omtrent seks inches lang og bred nok til å dekke mesteparten av lengden av hammer toe du skal pakke inn.

•  Pakk tå inntil hammeren tå. Før strimmelen under hammeren tå og over tåen på den motsatte side. Bruk spenning å tvinge hammer toe inn i det riktig posisjon. Vikle tape rundt den tredje tå og tilbake under alle tre tær. I tilfellet at hammeren tå er stortåen eller lite tå, bare pakk tå til sin nabo i en "s" mønster.

•  Bruk resterende bånd å foreta en full vikle av begge eller alle tre tær, bringe dem i samsvar med hverandre. Foreta ytterligere wraps eller klippe overflødig tape med saks. Sørg for å ha fottøy med god lengde for å tillate tærne for å opprettholde sin rette posisjon.

Hint

 • Innpakning en hammer tå med Kinesio tape kan bidra til å forbedre tilstanden, men det er ikke ment som en kur eller som sannsynligvis vil resultere i varig korreksjon. Hvis din hammer toe er alvorlig, kan det hende du trenger kirurgi for å korrigere tilstanden permanent. Rådfør deg med lege hvis du tror dette kan være en passende behandling for deg.

Slik fjerner Kinesio Tape

Slik fjerner Kinesio Tape


Ifølge medicinenet, er Kinesio taping metoden som brukes av fysioterapeuter, atletisk trenere, sykepleiere og kiropraktorer å hjelpe endre muskeltonus, bedre holdning og flytte lymfatiske væsker. Den Kinesio tape brukes til bestemte punkter på kroppen for å behandle plager som kjeveledd lidelse og torv tå. Fjerne Kinesio Tex Tape kan gjøres hjemme med bruk av kremer eller oljer for å kutte ned noen hud ubehag.

Slik fjerner Kinesio Tape

•  Dekk Kinesio Tex Tape med et lag av olivenolje, vann, håndkrem eller babyolje. La smøremiddel for å suge inn i tape i fem til ti minutter.

Trekk tapen sakte med den ene hånden i retning av hårveksten.

Trykk ned på huden som var under tapen med fingrene på den andre hånden.

Gni huden som var dekket med Kinesio tape. Dette bidrar til å redusere noen av smerte og følsomhet som er knyttet til båndets fjerning.

Kast den brukte Kinesio tape i en papirkurv.

Hvordan Tape en Heel Spur

Hvordan Tape en Heel Spur


Hælspore er et resultat av unormal benvekst på bunnen av foten, spesielt i området av hælen. Selv om det høres smertefullt, ikke hæl anspore seg selv ikke føre til ubehag. De smerte mennesker med hælspore føler er forårsaket av betennelse og irritasjon av plantar fascia, tykk, elastisk bindevev som har sin opprinnelse ved hælen og løper tvers over sålen av foten, å koble til tærne. Når for mye spenning er plassert på plantarfascien av overdreven gange, løping, eller tunge løft, hælspore og plantar fasciitt forekomme. For å rette opp dette, kan atletisk tape brukes til foten. Fordi atletisk tape ikke strekker seg, er spenningen overført fra fascia til tape, slik at fascia å hvile og komme seg fra overforbruk.

Hvordan Tape en Heel Spur

•  Riv av en stripe av atletisk tape lenge nok i bredden av foten på det bredeste stedet, og har nok tape til å komme opp over sidene av foten.

•  Plasser tape over foten på tå leddene slik at båndet dekker ballen av foten. Hvis du ikke er sikker på hvor dette er, vrikke stortåen. Du kan føle tå joint når tåa beveger seg. Glatt tape ned og trykk den godt på plass, trekke endene av båndet opp over sidene av foten. Dette er kjent som festestrimmelen.

Legg en stripe av tape rundt i og utenfor kantene på foten. Dette stykke av båndet begynner på én ende av festestrimmelen, løper rundt hælen og stopper ved den andre ende av festestrimmelen.

Lag en støtte bånd form med neste stykke tape. Begynnelsen på festestrimmelen like under lilletåen, bringe båndet tvers over sålen av foten og rundt hælen. Så ta det med tilbake over sålen, stopper rett under stortåen. Sluttresultatet er et stykke tape som ser ut akkurat som en støtte eller bevissthet bånd; hælen er i sløyfen når båndet danner en "X" over midten av foten.

Gjenta trinn 4, som begynner med stortåen.

6. Dekk bunnen av foten med korte stykker av båndet, som går fra den ene siden til den andre. Start ved festestrimmelen og jobbe deg ned foten, gjør at hver brikke er godt fast til det siste.

Hint

 • Tape bør fjernes hver kveld og på nytt hver morgen. Påføring hårspray på huden før taping kan hjelpe tape til å feste. Ved hjelp av tape med bue støtter forbedrer ytelsen av begge.
 • Ikke pakk båndet for høyt på baksiden av hælen. Når vandre, vil huden i dette området må være i stand til å strekke seg. Bruk bare atletisk tape.

Hva som forårsaker tap av vertikale dimensjonen?

Hva som forårsaker tap av vertikale dimensjonen?


Aldring fører til mange endringer i menneskelige organer. Tap av høyde er en av dem. Folk har en tendens til å fortsette å vokse, i alle fall litt, før de er i 40-årene. Etter den tid, begynner høydetap å sparke i. Etter den tid folk å nå sine 80-tallet, de vanligvis har mistet ca 2 inches av høyde.

Normale Årsaker til høydetap

Posture ofte forandrer seg med alderen, vanligvis med ryggraden bøyer seg fremover. Tid og bruk forårsake kompresjon av skivene mellom virvlene i ryggraden. Krumning av de lavere lem leddene har en tendens til å øke. Folk opplever også felles endringer i føttene og flatere av buene.

Høyde Tap på grunn av skader og sykdom

Osteoporose - en reduksjon i benmasse og en økning i ben porøsitet og skjørhet - trappes risikoen for brudd. Spinal benbrudd kan resultere i slouching som fører til svakere ryggmuskulaturen som kan produsere enda mer slouching og krumning av ryggraden. Spiseforstyrrelser, så som anorexia nervosa, og tilstander slik som cøliaki, hyperparatyroidisme, hypertyroidisme, irritabel tarmsykdom, reumatoid artritt eller depresjon, øker risiko for osteoporose. Noen medisiner kan påvirke bein, spesielt steroider. Kne og hip erstatning kirurgi kan resultere i tap av høyde, også.

Osteoporose

Arvelighet faktorer øker sjansen for å utvikle osteoporose. Personer med små rammer, og de av kaukasisk eller asiatisk etnisitet har større likelihoods, så vel. Hormon tap med aldring (østrogen hos kvinner og testosteron hos menn) kan bidra til osteoporose. Noen mennesker med osteoporose er symptomfri. Komprimering og stress frakturer kan oppstå under normal aktivitet. Kroniske ryggsmerter, tap av høyde og ryggkrumning kan tyde på osteoporose.

Måter å redusere eller behandle Tap av høyde

Utføre øvelser som styrker ryggmuskulaturen, for eksempel yoga. Holde vekten på et normalt nivå for din høyde og kroppstype. Styrke dine bein gjennom vektbærende øvelser, som å gå. Sunt kosthold og tilstrekkelig kalsium og vitamin D-inntak, både i matvarer og vitamintilskudd, forbedre bein helse. Legen din kan forskrive medisiner for å øke bentetthet. Slutte å røyke, og redusere koffein og alkohol inntak.

Hvordan få Medical Tape Off

Hvordan få Medical Tape Off


Etter en medisinsk nødstilfelle, kan du finne deg selv koblet til utstyr som krever bruk av medisinsk tape. Selv om det fungerer veldig bra på å holde fører og IVs på plass, fjerne dem når du er klar til å gå hjem kan være en reell smerte - pun intended! Å vite hva du skal bruke for å fjerne medisinsk tape og dens underliggende limrester vil holde deg rolig når det gjelder tid til å ta alle som left tape off.

Bruksanvisning

Fjerne Medical Tape

Soaking den delen av kroppen din med medisinsk tape vil gradvis føre til at limet å fjerne seg fra huden din. Regelmessig sjekke tape etter litt å trekke på det mens det er soaking eller under rennende vann. Over tid vil limet løsne og båndet vil gå av smertefritt.

Rubbing tape med babyolje (vegetabilsk olje fungerer også) får tapen og sin rest til mykt løsne. Påfør olje til en bomullsdott eller direkte på tape og lim, gni det inn til båndet og lim gnir rett utenfor. Dette er flott hvis det ikke er en kilde med vann tilgjengelig for soaking.

•  Ved hjelp av en medisinsk klebemiddel fjerner vil fjerne tapen og dens lim på grunn av blandingen av oppløsningsmidler som det inneholder. Den remover trenger å mette tape og lim for rundt 10 til 15 minutter før de vaskes med såpe og vann.

Slik fjerner Paper Tape Fra Skin

Slik fjerner Paper Tape Fra Skin


Paper tape er generelt lettere å fjerne enn andre tape med mindre det har blitt igjen på huden i en lengre tidsperiode. Denne typen tape brukes på personer med ømfintlig hud og de som trenger å bruke tape til ømfintlige områder. Frykten for å fjerne tapen kan føre en person mye angst. Noen få enkle trinn ved hjelp av husholdningsartikler kan bidra til å fjerne tape med minst mulig ubehag.

Bruksanvisning

•  Vask hendene med såpe og vann, og deretter bruke hansker hvis du utfører et sår bandasjeskift.

Fukt toppen av tapen og rundt kantene med varmt vann, en alkohol prep pad eller en selvklebende remover pad. Den flytende remover valgt avhenger av tilgjengelighet og dine preferanser.

Vent 1 til 2 minutter og deretter løfte opp et hjørne av båndet. Hvis båndet ikke løfte lett, fukte tape igjen og vente 1 til 2 minutter.

Klem hjørnet av båndet mellom pekefinger og tommel. Løft tape av huden sakte. Tapen bør løfte lett. Mens du løfter båndet og trykk forsiktig pekefingeren og langfingeren på motsatt hånd på det punktet der tapen og huden møtes.

"Walk" fingrene på motsatt hånd i den retningen du løfter båndet. Dette gjelder mottrykk som minimerer smerte og bidrar til å trekke huden din bort fra tape.

Fjern eventuelle left tape rester på huden ved å gni området med en bomullsdott eller bomull-tipped applikator fuktet i babyolje eller olivenolje. Du kan også bruke et lim remover pad for å skrubbe bort rester.

Vask huden godt før du påfører et nytt dressing. Fjern og kast hansker. Vask hendene med såpe og vann.

Hint

 • Trekk tape off i retning av håret vekst for å redusere smerte.
 • Væsken i en alkohol pad eller en selvklebende remover pad kan irritere sart hud eller kantene på et sår.

Hvordan Tape Quadriceps for senebetennelse

Hvordan Tape Quadriceps for senebetennelse


Quadriceps senebetennelse påvirker den store senen over kneet. Symptomer kan inkludere betennelser og smerter som gjør at normale fysiske aktiviteter vanskelig. I tillegg til tradisjonelle behandlinger som hvile, is og medisiner, innpakning quadriceps senen kan hjelpe immobilisere kneleddet og hindre ytterligere forverring av quadriceps senebetennelse.

Bruksanvisning

Slik Tape Dine Quadriceps

Plasser en 1,5-tommers rull med ustrekkbart tape på gulvet. Plasser hælen på toppen av rull med tape, slik at beinet er litt bøyd. Klipp to remser av den 2-tommers ustrekkbart tape slik at hvert segment er lang nok til å strekke seg fra kneet til litt over midten av låret. Trykk tapen ned på begge sider av den berørte kneet som to ankere.

Plasser skum underwrap mot dine lår flere inches over kneet. Fest den med to-tommers elastisk bandasje. Deretter bøye låret litt og holde den bøyes gjennom hele taping økten. Ta 1,5-tommers ustrekkbart tape og rull ut en del av det. Fest den første delen av tape på 2-tommers anker tape, litt under den skadde området på innsiden av låret. Kjør tape over låret i en 45 graders vinkel. Skjær tape med saksen, så sikrer den mot 2-tommers anker tape på utsiden av låret. Deretter rulle et stykke 1,5-tommers tape og fest den til den 2-tommers anker tape på utsiden av låret, litt under det berørte området. Kjør 1,5-tommers tape over låret og den andre stykke 1,5-tommers tape på 45 grader i en X-mønster. Skjær 1,5-tommers tape og fest den til den 2-tommers anker tape som er plassert på innsiden av låret.

Fortsett å skjære og stikke biter av den 1,5-tommers ustrekkbart tape opp låret, alternerende hver brikke ved kryss og tvers over hver eneste en i en X-mønster. Hver gang kjøre en 1,5-tommers stykke tape fra innsiden ankeret på utsiden anker, overlappe foregående stykke tape med omtrent en halv tomme. Overlappe 1,5-tommers tape på samme måte når du kjører 1,5-tommers tapen fra utsiden av låret på innsiden.

Legg ved alt av båndet inne i 6-tommers-klebende elastisk crepe bandasje.

Tips og advarsler

 • Hold lår litt bøyd hele taping prosedyren.
 • Ikke gjør dette taping prosedyren uten først å lese gjennom instruksjonene.

Kinesio Tape Informasjon

Den Kinesio Taping metoden er en måte å tape de profesjonelle utøvernes muskler. Den fikk mye publisitet etter at bruken av flere idrettsutøvere på 2008 Olympic Summer Games i Beijing. Metoden bruker lim-belagt elastisk bånd, som er plassert på huden rundt muskelen i et bestemt mønster av spesialiserte former, inkludert "I" "Y og" X "former.

Historie

Idrettsutøvere har lenge brukt atletisk tape til å støtte sine muskler etter en skade, for å redusere smerte og hindre ytterligere skade på muskelen. Athletic kassetter har historisk sett vært laget av stivt, ikke-fleksibelt stoff. På 1970-tallet utviklet japansk kiropraktor Dr. Kenzo Kase Kinesio Tex Tape, som var en fleksibel bomull fiber tape med akryl lim. Fleksibel tape kan gi støtte til muskelen samtidig som for større spekter av bevegelse. Kinesio tape kan stå på plass i flere dager

Funksjon

Den Kinesio Taping metoden er utformet for å gi støtte og smertelindring for svak, skadet eller såre muskler, eller for å hindre over-sammentrekning av muskler. Idrettsutøvere, trenere eller medisinske fagfolk kan bruke tape enten med spenning eller uten, avhengig av ønsket effekt. Ifølge Kinesio kan påføre tape med spenning skape et rom under huden for økt sirkulasjon og lymfedrenasje, som kan lindre ubehaget og hjelpe i helbredelsen av betente muskler. Kinesio anbefaler å bruke tapen fra slutten ("innsetting") av muskelen til begynnelsen ("opprinnelse") for å bidra til å slappe used muskler. Plassere den fra opprinnelsen til innsetting for å stimulere svake eller underutnyttet muskler kan være en del av rehabiliteringen.

Typer

De vanligste områdene for påføring av Kinesio Taping Method er benet, armen, skulder, nakke eller rygg.

Betraktninger

Den Kinesio Taping Method understreker viktigheten av riktig plassering av elastisk tape, og Kinesio tilbyr opplæring seminarer og sertifisering i en korrekt anvendelse av Kinesio Tex Tape.

Advarsel

Mens mild til moderat muskelsmerter, stivhet og hevelse er normalt 12-48 timer etter hard trening og kan behandles hjemme, andre forholdene er mer alvorlig og krever legehjelp. Plutselig, kraftig smerte eller smerte ledsaget av blåmerker kan være tegn på en revet muskel. Sterke smerter, ubarmhjertige muskelkramper eller betydelig tap av mobilitet kan også indikere en mer alvorlig tilstand som senebetennelse, nerveskader eller et brukket bein. Områder av nummenhet eller hud som blir kald, blek eller blå nedenfor området av skaden kan være tegn på en svært alvorlig skade; slik tilstand krever øyeblikkelig legehjelp. Når du er i tvil, bør du oppsøke lege.

Hvordan Tape baksiden av beinet til Støtt Tendon

Når en skade oppstår på senen på baksiden av benet, akillessenen, må gjøres tiltak for å holde den støtt og stabilt. Taping senen sikrer riktig at det gror riktig og effektivt. Nedenfor er skritt du kan ta for å støtte den sene med teip.

Bruksanvisning

Klargjør beinet. Barbere noe hår på leggen fra ankelen til kneet. Hvis du velger å ikke barbere beinet, kan du også søke underwrap tape med lim spray. Disse trinnene sikre at vikle forblir på plass.

Påfør fem cm tape til beinet. Pakk en stripe av båndet en gang rundt leggen omtrent tre inches under kneskålen. Vikle et andre stykke tape en gang rundt leggen, slik at den overlapper den første vikle og etterlater 2/3 av den tidligere vikle viser.

Pakk et stykke 3,5 cm tape rundt foten. Plasser innpakning i midten av foten. Dette innpakning fungerer som en "anker" for flere innpakninger.

Påfør en stripe av tape langs baksiden av leggen. Ved hjelp av den 5 cm strekning båndet, plasserer en ende ved "anker" taping på undersiden av foten og trekke den opp og langs leggen til den "anker" taping på den øvre kalv. Trykk endene sikkert, men ikke trykk tapen ned på senen.

Sikre hæl og sene. Bruke 5cm tape, begynner bryting på utsiden kanten av "anker" taping på kalven og trekke tapen ned og over kalv på innsiden av ankelen. Vikle tape under hælen og trekk den opp igjen og over leggen til "forankring" tape. Klipp og fast trykk endene av båndet.

Bruk 3,5 cm tape for å stabilisere innpakning. Tape endene av de 5 cm gavene på plass på hver "anker" spot. Den 3,5 cm tapen bør sikkert holde båndet 5 cm ved den øvre leggen og på undersiden av foten. Bruk en tredje stykke 3,5 cm tape for å vikle rundt senen. Ikke stram båndet på senen eller det kan kuttes sirkulasjon.

Slik fjerner kirurgisk tape

Kirurgisk tape er vanligvis brukes i sykehus og helsevesenet innstillinger for å sikre og kjole sår. Det er veldig slitesterk og har en stong selvklebende bakside for å hindre at båndet faller av for tidlig. Det kan noen ganger være vanskelig å fjerne tapen på grunn av limet, så noen vanlige husholdningsartikler kan brukes til å gjøre prosessen smertefri.

Bruksanvisning

Slik fjerner kirurgisk tape

•  Fukt et tørkepapir i teknisk sprit.

Gni kirurgisk tape som du kommer til å ta med papirhåndkle mettet i alkohol. Alkoholen vil begynne å oppløse selvklebende bakside av båndet som er mot huden din.

Løft det ene hjørnet av kirurgisk tape med fingerneglen.

Begynn å trekke båndet i en oppadgående bevegelse. Som du trekker båndet, plasser tørkepapir mettet med alkohol på huden der hjørnet av båndet var.

Fortsett å trekke båndet oppover og av mens gni papirhåndkle mettet i alkohol på huden rett under båndet.

Når kirurgisk tape er fjernet, gni huden med mer alkohol for å fjerne klebemiddel som fremdeles kan være på huden din.

Hint

 • Vær forsiktig så du ikke får rubbing alkohol i noen sår som du kan ha, da dette vil føre til brenning og muligens skade de helbredende cellene i såret.
 • Ikke bruk rubbing alkohol rundt dine øyne, nese eller munn. Hvis det blir sprutet inn i øynene, skyll øynene med vann i 15 minutter og kontakt lege. Hvis uhell, gå til din lokale legevakten umiddelbart.

Slik fjerner Gaffa Tape

Gaffa tape (også kalt Gaffa eller gaffers tape) er sterk tape, ligner på duct tape, med mange hjem og forretningsapplikasjoner. Det er standarden tape brukes av filmteam for å sikre kabler. I motsetning til duct tape, betyr gaffa tape vanligvis ikke etterlate for mye rester, og det er ofte lettere å fjerne. Hvis du følger disse trinnene, vil du være i stand til å fjerne tapen, og eventuelle rester, uten å skade overflaten det var på. Og båndet kan likevel være bra for gjenbruk.

Bruksanvisning

Skyv kanten av et barberblad nøye under ett hjørne av båndet. Ikke skrap eller kutte overflaten som båndet er festet.

Trekk båndet tilbake langsomt fra overflaten. Prøver å lure båndet for hardt kan skade noen overflater.

Hold trekke til enten tapen er fjernet eller det blir svært motstandsdyktig. Hvis det siste skjer, dab på undersiden --- hvor båndet treffer overflaten --- med en bomullsdott dyppet i teknisk sprit (eller spray stedet med WD-40).

Hell rubbing alkohol på en myk klut eller et papirhåndkle. Gni dette over overflaten for å fjerne eventuelle rester båndet (det bør ikke være mye). Alternativt kan du bruke WD-40 for å fjerne rester. Bare spray på og tørk det av.

Tips og advarsler

 • Hvis gaffa tape er på huden, DAB på kantene med varmt såpevann eller sprit til den løsner nok til å bli trukket ut. Hvis gaffa tape fast til tepper, spray kantene med litt WD-40 og trekke den av forsiktig.
 • Alkohol og WD-40 er svært brannfarlig. Hvis båndet på strømledningene eller andre ledninger, koble ledningen fra strømkilden før du fjerner tapen (som en ekstra sikkerhet for å unngå elektrisk støt).

Plantar warts Duct Tape Treatment

Plantar warts Duct Tape Treatment


Plantar warts er flat, ikke-kreftsvulst på bottoms av føttene, ofte på trykkpunkter. De er forårsaket av humant papilloma virus (HPV). Selv om de ikke er livstruende, kan de være ubehagelig og vanskelig å behandle. Kirurgi eller lasere kan fjerne disse vortene, men disse metodene er dyre. Du kan ofte eliminere vorter hjemme med duct tape.

Medisinsk Evidence

En studie publisert i 2002 Archives of Pediatric Adolescent Medicine viste at duct tape var mer effektiv enn kryoterapi (frysing) i å fjerne vorter. Åtti-fem prosent av pasientene i studien så sine vorter løse med duct tape behandling, sammenlignet med 65 prosent for kryoterapi.

Interessant nok, andre vorter som ikke dekkes av duct tape som ble plassert andre steder på pasienter som gjennomgikk duct tape behandling forsvant også. Forskere antar at duct tape eller annen måte stimulert immunsystem til å bekjempe vorte virus.

Prosedyre

Dekke vorte med duct tape og la den på plass i seks dager. Sett på tape etter behov. Etter seks dager, fjerne tapen og vaske vorte. Deretter gni det forsiktig med en Emery bord eller pimpstein stopp, fjerne død hud. Re-dekke vorte med tape i ytterligere seks dager. Gjenta prosessen til vorten er borte.

Det kan ta seks uker eller mer for vorte til å forsvinne helt. Selv om denne metoden er treg, er det smertefritt og veldig billig.

Du kan kombinere duct tape med påføring av salisylsyre plaster. Du kan kjøpe disse plaster på et stoff butikken. Bruke gips, deretter duct tape. Dette kan bidra til å bli kvitt det vorte raskere.

Hvordan Tape en Cane

Hvordan Tape en Cane


Mange mennesker trenger canes å hjelpe dem i å gå etter operasjonen, skade eller rett og slett som de blir eldre og trenger ekstra støtte. Walking canes er ofte laget av tre og metall, materialer som kan være glatt når de kommer i kontakt med oljen fra hendene. Taping en stokk legger ikke bare komfort for brukeren, men en fastere, sikrere grep.

Bruksanvisning

•  Vask hendene dine. Olje fra huden din kan kompromiss hvor godt tapen fester seg til stokken.

Fest en tomme av limsiden av tapen til slutten av stokk håndtak.

Trykk på den nederste enden av stokken mot det ene låret, så det er vinkelrett på kroppen din. Bruk låret som et stabilt underlag for å rekvisitt stokk på.

Hold tape i den ene hånden og stokk i den andre. Trykk på båndet ned og pakk rundt stokk. Overlappe lag med tape med ca 1/16 av en tomme.

Skjær tape med en saks når du har fullt tapet håndtaket.

Tips og advarsler

 • Noen stokk brukere foretrekker å tape hele lengden av sine stokker, spesielt hvis de bruker refleks.

Hva er årsakene til tap av kognitive evner?

Tap av kognitiv funksjon kan komme fra et bredt spekter årsaker. Sykdom og traumer er nøkkelfaktorer i de fleste tilfeller. Noen tilfeller, for eksempel tidlig liv stress og diabetes, kan forebygges eller kontrollerbar, mens andre kan være uunngåelig.

Tidlig Livet Stress

Ifølge en studie gjort ved University of California-Irvine, School of Medicine, tidlig i livet stress som tapet av en forelder, barnemishandling eller omsorgssvikt, kan føre til kognitiv tap senere. Studien indikerte et hukommelsestap som begynte i midlife med symptomer som ligner på de som er normalt utviklet i alderdommen. Tap av kognitiv funksjon sunket jevnt og trutt derfra. Studien, utført med rotter, ble publisert i den 12 oktober 2005, utgaven av Journal eller Neuroscience. Analyse av hjerne-celle aktivitet av rotter utsatt for stress i sin første uke av livet begynte å bli dårligere i midlife sammenlignet med rotter hevet normalt. Forskerne var i stand til å knytte tidlige liv stress og unormal hjerneaktivitet av rottene direkte. Dette vil tillate forskere å finne de spesifikke molekyler berørt og design medisiner og behandlinger for å hindre det.

Multippel sklerose

Omtrent 50 personer av mennesker med multippel sklerose vil utvikle kognitive problemer. Noen vil utvikle problemer med bare én eller to eller bare noen få områder av kognitiv funksjon. Fem til 10 prosent vil utvikle kognitive vansker alvorlige nok til å forstyrre dag-til-dag liv. For noen, kan symptomene være alvorlige nok til å kreve omsorgstiltak utenfor hjemmet. Tidlige tegn på kognitiv tap med MS er problemer med å finne de riktige ordene eller ta beslutninger, dårlig dømmekraft, og manglende evne til å huske vanlige oppgaver.

Type I diabetes hos barn

Ifølge American Diabetes Association, ble en studie utført på barn mellom 6 og 11 med type I diabetes. Ved hjelp av en personlig digital assistanse enhet, barna svarte matematiske og reaksjonstid spørsmål før du sender til deres glukose testing hjemme. Resultatene viste betydelige ytelses forsinkelser hos barn i alle aldre og begge kjønn.

Kreft

Når du vurderer alle typer kreft sammen, er kreften selv ikke den hyppig årsak til kognitiv dysfunksjon. Imidlertid kan de være behandlinger. På grunn av det faktum at mange behandlinger er ikke spesifikke for kreft, som de kan påvirke mer enn bare kreft område, organer og vev er i faresonen. Kjemoterapi velig påvirker kognitiv funksjon av så mye som 18 prosent av pasientene, mens 50 prosent av dem som får immunterapi lider tap også. Infeksjoner, anemi og medisiner kan også hemme kognitiv funksjon. Naturligvis svulster som ligger i det sentrale nervesystemet også vil føre til kognitive svekkelser.

Alzheimers sykdom

En av de mest fryktede og gjenkjennelige sykdommer forbundet med kognitiv dysfunksjon er Alzheimers sykdom. Strukturer som naturlig dannes i alle hjerner som vi blir eldre, kalt plakk og floker, forekommer oftere hos personer med Alzheimers. Plakk er proteinfragmenter som dannes mellom nerveceller. Floker er fibre av et annet protein, tau, som vri sammen og form i døende celler. Sammen, plaketter og floker påvirker områder av opptatt av læring og hukommelse hjernen og kan deretter spre seg til andre områder. Vitenskap er ikke sikker på hvordan plakk og floker påvirke Alzheimers, men den generelle teorien er at de blokkerer nervecellenes evne til å kommunisere og fungere skikkelig, slik at cellene til å dø.

Hvordan du skal Tape en ankel

Hvordan du skal Tape en ankel


Svake, ustabile eller skadde ankler trenger å bli pakket inn dersom en utøver kommer til å fortsette å spille sport eller forbli aktiv. Taping en ankel med atletisk tape gir støtte og stabilitet til ankelen. Riktig teknikk kan bidra til å forebygge eller redusere risikoen for ankelskade. Øv på taping teknikken til å mestre påviklingstrinn og holde anklene skadefri.

Bruksanvisning

Shave ankelen området for å fjerne hår. Du vil bli påføre tape direkte på huden så unngå smertefulle fjerning ved å barbere håret før taping.

Løft foten slik at den ikke berører bakken og litt bøyd. Det bør være vinkelrett på bakken.

Pakk tape fra forsiden av den nedre leggen rundt beinet til akillessenen (den smale området på baksiden av ankelen). Bringe båndet fra det sene nedover til innsiden av ankelen. Opprettholde spenningen, men ikke trekk tett på båndet.

Ta tapen fra den indre ankelen til buen. Trykk på tape til huden når du går for å sikre konstant kontakt og vedheft. Før tapen fra buen på utsiden av ankelen. Hælen skal nå være låst på plass.

Pakk tape en gang rundt toppen av ankelen på akillessenen. Så ta det ned over toppen av foten.

Før tapen over toppen av foten og deretter under buen. Å starte tapen på innsiden av ankelen til akillessene.

Pakk tape rundt toppen av ankelen, på senen, så ta det ned over foten igjen. Passerer båndet under foten og, denne gang, bringe båndet tvers over toppen av foten i stedet for opp ankelen.

8. Pakk tape to ganger rundt toppen av ankelen for å sikre taping.

Klipp av overflødig tape med saksen.

OSHA farget tape Krav

OSHA farget tape Krav


Farget tape med forskjellige koder og mønstre er nødvendig å varsle arbeiderne på anleggsområder om potensielle farer og instruere dem i sikkerhetstiltak. De samme standarder gjelder for ikke-bygging arbeidsplasser for å varsle arbeiderne til farer. Occupational Safety and Health Administration har definert et sett med tape farger og mønster standarder for bestemte situasjoner.

Rød

Red brukes til å identifisere brannsikringsutstyr. Rødt betyr også fare. Elementer som bør bli identifisert med rød inkluderer beholdere av brennbare væsker, barrikader og hindringer. Rødt betyr også stoppe poeng.

Gul

Gult er brukt for å gi til kjenne at forsiktighet er nødvendig. Gult brukes også for å markere fysiske farer. Potensielle farer omfatter farene ved å falle, snuble eller bli fanget eller fanget.

Tape Patterns

Advarsel bånd med rød og hvit brukes for brannvernutstyr. Svart og hvit tape brukes for å markere midtganger. Gul og magenta tape betyr strålingsfare. Grønn og hvit tape er for sikkerhet og førstehjelpsutstyr. Blå og hvit tape brukes til å utpeke defekt utstyr. Oransje og hvit tape brukes til trafikk og forsiktig advarsler. Svart og gul tape markerer fysiske farer.