Digidexo.com

hevelse med utslett i ansikt

Hvordan redusere Operation hevelse med homeopatisk medisin

Postoperativ hevelse er vanlig og kan forventes etter at du har hatt invasiv kirurgi. Selv om legen din er sikker på å gi deg anti-inflammatoriske medisiner og smertestillende, kan det være lurt å bruke homeopatisk medisin for å redusere hevelse. Homøopatisk medisin konsentrerer seg om å bruke utvannet, naturlig forekommende stoffer for å behandle fysiske og følelsesmessige symptomer på sykdom. Arnica er en av de mest kjente og brukte homeopatiske urter for å redusere postoperativ hevelse.

Bruksanvisning

•  Pass på at legen din har en liste over alle medisiner du tar, både før operasjonen så vel som de du er foreskrevet rett etter operasjonen. Homeopatiske midler kan samhandle med reseptbelagte og over-the-counter medisiner, vitaminer og andre kosttilskudd kan du bruke.

Bruk Solblom, en urt som blomsten ser ut som en tusenfryd, for å redusere drifts hevelse. Arnica er tilgjengelig oralt som en te, en drikkbar skjær eller en tablett. Aktuelle preparater inkluderer kremer, salver og grøtomslag. Den type arnica du velger kan avhenge av hvilken type operasjon du har hatt og hvor hevelse ligger. Omslag kan brukes til hevelse i bena, eller som en generell anti-inflammatorisk hvis du ikke klarer å holde maten ned etter operasjonen. Svelling forårsaket av traume kan bli behandlet med en enkel dose av formulering 200C (høy dose). 200C betyr at det er en del arnica til 100 ^ 200 deler vann. Følg opp med en 30C dose Arnica tre ganger om dagen før hevelsen har gitt seg.

Ta Staphysagria, en urt som ofte forbindes med beroligende folk som er nervøse eller har seksuelle problemer, for å redusere hevelse i ansikt, hals og kjertler i nakken. Staphysagria kan kjøpes på naturlig mat butikker og er tilgjengelig i tabletter og væsker. Begynn med en lav dose av ca 3C eller 6C, opp til tre ganger daglig, og øke til større doser hvis garantert av legen din.

Redusere hevelse rundt øynene, eller hvis du har hatt åreknuter fjernes, med Ledum palustre. Ledum palustre kalles også myr te eller Labrador te og kan tas oralt i tabletter eller gjennom en infusjon (te). Begrens inntaket av myra te til tre 4-unse glass daglig for å unngå hodepine. Ledum palustre brukes i kombinasjon med arnica kan være mer effektivt enn Ledum alene.

Tips og advarsler

  • Homepathy kan være forvirrende hvis du er en første gang bruker. En guide som ABC Homeopati kan hjelpe deg gjennom detaljert informasjon om styrke til å forhindre utilsiktet overdosering (se Ressurser).

Naturlig rettsmidler for Kløe og hevelse av utslett

Naturlig rettsmidler for Kløe og hevelse av utslett


Hudutslett, en form for dermatitt, kan være forårsaket av en irritasjon av huden, en sykdom eller en allergisk reaksjon. De forårsaker en endring i farge og tekstur av det berørte området, samt kløe og hevelse. Mat, planter, kjemikalier og dyr er de vanlige gjerningsmennene. Det er flere hjem rettsmidler som du kan bruke til å lette symptomene. Oppsøke lege hvis utslettet er alvorlig eller oser, eller hvis utslettet er ledsaget av andre symptomer på sykdom.

Olivenolje

En kropp utslett kan dukke opp som små, røde, kløende eller ikke-kløende nupper som kan svi og brenne; anvende olivenolje direkte til utslett vil bidra til å lette noe av smerte og kløe. Olivenolje har eksistert i århundrer, og er kjent for sine helbredende egenskaper.

Havregryn Bath

En annen velkjent naturlig rette for kroppen utslett er havregryn; se på noen kosmetiske midtgangen og du vil se det er fortsatt i bruk i dag. For å lette kløe og hevelse i et utslett, helle en kopp med ukokt havregryn i din badevannet og ligge i minst 30 minutter.

Olive Oil Paste

Lag en pasta av en spiseskje olivenolje, to fedd hvitløk, salt, pepper og 10 basilikumblader; gni denne forsiktig på noen utslett og kløe og hevelse vil bli redusert.

Urtete

Det er to urtete som har vist seg effektive i lettelser kløe og hevelse i kroppen utslett. De er kamille og peppermynte. Bare brygge deg en kopp en av disse og bearbeid det på utslett med en bomullsdott så ofte som nødvendig. Husk å ikke skrubbe utslett, noe som kan føre til ytterligere irritasjon.

Hvordan redusere Feet Hevelse med Oral Vitaminer

Hvordan redusere Feet Hevelse med Oral Vitaminer


Hevelse i føttene kan oppstå av mange grunner. Dette kan skje når en person har diabetes, er gravid, har et dårlig kosthold eller er på narkotika. Vannet begynner å bygge seg opp rundt føttene forårsaker hevelse. Det er viktig at enhver person som lider av dette symptomet få behandling for den underliggende årsaken fra en lege. I mellomtiden er det noen vitaminer som kan tas oralt for å hjelpe med symptom.

Bruksanvisning

•  Ta 800 hormonspiral av vitamin E hver dag. Dette forbedrer blodsirkulasjonen til føttene, og bidrar til å redusere hevelse. Du må ha godkjenning fra legen din hvis du har andre medisinske tilstander, som vitamin E kan tynne blodet.

Ta en B-kompleks vitamin. Du kan kjøpe en flaske med B-50 eller B-100. Ta en dose av B-50 om morgenen og en om kvelden. Ta en halv dose av B-100 om morgenen og en halv på kvelden. Du vil ønske å ta det med mat. Dette vil ikke bare bidra til å redusere hevelse, men det vil også bli kvitt noen kløe eller brenner du føler deg som et resultat av hevelse.

Bruk 500 mg av L-karnitin per dag. L-karnitin bidrar til å beskytte leveren og nyrene ved å hjelpe dem å bli kvitt giftstoffer. Det fungerer også som en antioxident. Den mer giftstoffer kroppen din kamper av, jo mindre hevelse vil du ha i føttene.

Ta 100 mg Ginkgo per dag. Ginkgo bedrer en persons blodsirkulasjonen og reduserer også hvor mye vann han beholder i kroppen, noe som gjør den perfekt til å ta hvis du lider av hovne føtter.

Tips og advarsler

  • Drikk mye vann. Dette vil bidra til å skylle kroppen din ut og redusere noen av hevelse i føttene. Det vil også hjelpe vitaminer gjøre jobben sin. Trene regelmessig også bidrar til å redusere antall ganger du opplever hevelse i føttene.
  • Hold deg unna salt når du lider av hovne føtter. Dette vil føre til at du beholde mer vann og gjøre hevelsen verre. B-kompleks vitaminer forårsake gul urin.

Hva er årsakene til en Hoste med utslett?

Mange ganger, virus som fører til øvre luftveisinfeksjoner kan føre til utslett, men i stedet for å behandle utslettet, noe som kan bli ganske irriterende og kløende, må du behandle den øvre luftveisinfeksjon i stedet.

Q Fever

Den bakteriell infeksjon, Q-feber, er forårsaket av innføringen av bakterier kalt Coxiella burnetii, som bæres av husdyr som katter, fugler og storfe. Oftest det er forårsaket ved å drikke upasteurisert melk eller puste inn luft som har dyr fecal partikler i den. De vanligste symptomene på Q-feber er tørr hoste, hodepine, leddsmerter og, selvfølgelig, et utslett.

Syfilis

En annen årsak til både utslett og hoste er syfilis, som er en seksuelt overført sykdom (STD). Vanligvis sykdommen er under kontrakt ved kontakt med en annen persons sår under samleie. Bakteriene som forårsaker STD kalles Treponema pallidum, som er lysfølsom. Du kan ikke kontrakt det ved å bruke samme toalett eller klær som smittet person.

Meslinger

En annen årsak til både utslett og hoste er meslinger. Meslinger er spredt enten gjennom luften eller ved direkte kontakt med noen som allerede er infisert, og er svært smittsom.

Strep Throat

En vanlig årsak til både hoste og utslett er strep hals, en bakteriell infeksjon som påvirker halsen og mandlene. De mest vanlige bivirkninger av strep hals inkluderer hoven og irritert hals og mandlene som vil slå inn i en svært brutal sår hals. En vanlig misforståelse om strep hals er at mange ganger når noen mener de har det, de faktisk ikke gjør det. Når en sår hals er ledsaget av nysing eller rennende eller tett nese, er det som oftest ikke strep hals. Antibiotika brukes til å behandle strep hals, men ofte er ikke nødvendig. Det tar vanligvis ca en uke for strep hals å jage.

Behandling

Med alle disse virusene, er nødvendig behandling med antibiotika. Hvis legen din føles du ikke trenger antibiotika, som ofte er tilfelle med strep hals, vil han fortelle deg å drikke mye væske og holde for deg selv slik at du ikke sprer viruset.

Slik unngår du at hevelse med en Ortopedisk Boot

Slik unngår du at hevelse med en Ortopedisk Boot


En ortopedisk boot er en spesialitet sko laget for pasienter å bære etter fot eller ankel kirurgi. Støvelen holder deg fra å flytte den delen av kroppen din. Dessverre er felles hevelse etter operasjonen. Finne måter å redusere hevelse når du er iført en ortopedisk boot kan være frustrerende. Men det er noen ting du kan gjøre for å redusere hevelse og lindre smerte. Husk å ta foreskrevne medisiner som anvist av legen din, og være tålmodig.

Bruksanvisning

Prøv på ortopedisk boot for å være sikker på at det sitter korrekt. Støvelen bør passe perfekt rundt foten og leggen. De fleste støvler er justerbar i beinet, men foten del er dimensjonert til deg. Hælen skal sitte tett i bagasjerommet og tærne skal ikke ha satt seg fast i.

Lag to isposer bruker plast baggies og is. Fyll en baggie halvveis opp med is. Ikke plasser for mye is i posen, så du vil trenge pakken blir så flat som mulig. Knust is er optimal for mer fleksibilitet med ispose. Doble baggies for å hindre lekkasjer.

Plasser isen pakker inne i støvelen ned til føttene og anklene. Ikke mer enn to isposer per fot er nødvendig. Is reduserer mengden blod som taler til foten og numbs området for å redusere smerte. La den stå på i minst 10 minutter, med mindre det blir ubehagelig, og da må du fjerne det.

Hold foten hevet på nivå med hjertet så mye som mulig, ifølge PodAssociates.com. Iført en ortopedisk boot kan være nødvendig, men hevelse og smerte vil avta mer hvis du bor ut av foten din.

Løsne ortopedisk boot når du kan. Hver gang du setter deg ned, løsne stroppene. Dette vil tillate at fluidet som bygger seg opp for å unnslippe. Dette fungerer best hvis du heve foten din etter at du løsne stroppene.

Hva er behandlingen for alvorlige ansikts utslett?

Ansikts utslett kan være forårsaket av allergiske reaksjoner, en immunforstyrrelse, insektsbitt eller Poison Ivy, og akne og sykdommer. Forskjellige behandlinger er tilgjengelig for ulike årsaker. Hvis du ikke er sikker på hva som forårsaket utslett, kan det være lurt å se din lege for å få ham diagnostisere tilstanden og hjelpe deg å avgjøre hvilken type behandling som fungerer best for din tilstand.

Medisiner

Benadryl er en av de mest vanlige medisiner gitt for å avlaste utslett. Det er en antihistimine, noe som betyr at det blokkerer histaminer i kroppen din som kan være årsaken til utslett på grunn av en allergisk reaksjon. Oral kortison medisiner kan gis hvis utslettet er alvorlig. Dette bidrar til å lindre symptomer som rødhet, hevelse, svie og kløe. Disse kan være farlig hvis tatt lang sikt, slik at legen din kan være lurt å prøve andre måter å behandle utslettet først.

Kremer og Salver

Kremer kan være gunstig for ansikt utslett. Mange forskjellige typer kremer kan hjelpe utslett i ansiktet, og mange av disse inneholder steroider. Steroider kan redusere betennelser og være gunstig for kløe, men de kan også ha bivirkninger. For eksempel, kan langvarig bruk forårsaker fortynning av huden. Rike kremer kan faktisk føre til mer irritasjon i huden og bør brukes med måte.

En krem ​​eller aktuell behandling er Calamine lotion. Denne lotion kan berolige og lindre kløe og svie i forbindelse med utslett. Caldryl fungerer på samme måte som Calamine og kan redusere rødhet og roer irritert hud. En annen aktuell behandling som kan hjelpe med svie på huden er å bruke enten olivenolje, vitamin E eller tran. Forsiktig påføres huden, disse hjem rettsmidler har naturlig healing og hud-beroligende egenskaper som kan bidra til å redusere effektene av utslett.

Naturlig rettsmidler

Naturlig rettsmidler har medisinske egenskaper og kan holde huden fuktig og hydrert, noe som bidrar til utslett.

Noen naturlige behandlinger for huden vil hjelpe til med irritasjon, rødhet, kløe og tørrhet forårsaket av et utslett. Løvetann er anerkjent som en naturlig detox for huden. Det fungerer ved å rense blodet og lymfesystemet. Dette bidrar til å fremme fuktighetsgivende for huden ved aktivt fuktighetsgivende det. Dette er spesielt viktig for utslett fordi utslett tendens til å tørke huden ut og øke peeling.

Andre urter som kjerringrokk og rosmarin hjelp med teksturen i huden. De bidrar i turgor, tone og styrke huden, noe som er viktig for å helbrede et utslett i ansiktet. Kali sulph og silicea er kjent for å ernære hudceller. De arbeider på cellenivå for å holde en normal væskebalanse, dypt inne i hudens vev.

En annen naturlig rette for utslett er aloe vera. Aloe vera har lenge vært anerkjent som et naturlig hjelpemiddel for huden. Det lindrer huden, hydrater det, lindrer svie og fremmer helbredelse. Dette gjelder spesielt for utslett som har en burn-type følelse. Aloe vera kan bidra til å roe nerveendene som forårsaker smerter og betennelser.

Forsiktig vaske ansiktet i en havremel-basert produkt, for eksempel Aveeno, bidrar til å lindre utslett på huden. Dette er en over-the-counter produkt som har blitt brukt i årevis for å behandle tørr og irritert hud.

Er hevelse i ansiktet behandles med steroider?

Hevelse i ansiktet kan starte uten advarsel. En person kan virke helt frisk og våkne opp med et hovent ansikt på enten en eller begge sider. Svellingen kan være både frustrerende og forårsake ubehag. The American Osteopathic College of Dermatology slår fast at det er steroid behandlinger som kortison som kan hjelpe noen opplever hevelse i ansiktet.

Årsaker

Ansikts svelling kan skje som et resultat av en allergi eller sensitivitet overfor mat, kjemiske eller naturlige produkter slik som pollen, støv eller midd. Slik hevelse også resultater fra Kimura sykdom, en ikke-smertefull hevelse i halsen eller i ansiktet. The Johns Hopkins leddgikt senteret sier at denne tilstanden er mer utbredt i asiater og unge voksne.

Årsaker

Behandling for ansikts hevelse avhenger av årsaken og hvorvidt eller ikke svellingen fortsetter. Hvis allergier eller noen type følsomhet fører ansiktet til å svelle, fjerne kilden for irritasjons kan ofte løse problemet. Noen steroider kan også føre til hevelse i ansiktet. Når problemet er unødvendig, returnerer ansiktet til det normale.

Behandling

For mange er det hevelse i ansiktet og på halsen kritisk og krever øyeblikkelig legehjelp, spesielt når utsiden hevelse er ledsaget av halsen hevelse stengt, noe som gjør det vanskelig å puste. Oppsøk lege umiddelbart hvis dette er tilfelle.

I tilfeller av Kimura sykdom, en form for steroider som kalles kortikosteroider er ofte foreskrevet av lege for å redusere hevelse symptomer. Kortison kan også brukes til å redusere ømhet og hevelse assosiert med inflammasjon. I noen tilfeller kan kirurgi være et mulig botemiddel. Alltid konsultere legen din om råd og behandlingstilbud.

Hvordan å behandle Poison Oak Utslett med orale steroider

Hvordan å behandle Poison Oak Utslett med orale steroider


Leger foreskrive oral steroider som en måte å behandle astma, lungesykdommer og lignende forhold. De arbeider for å redusere hevelse og betennelse, noe som betyr at de gjør en effektiv behandling for giften eik utslett. Orale steroider bør bare tas under anbefaling av en lege, og da bare mens du følger noen få enkle trinn

Bruksanvisning

•  Bestem at giften eik forårsaket utslett. Sjekk pasienten for å se om han eller hun kom i kontakt med noen gift eik, eller mentalt gjennom de steder du nylig har besøkt hvis du selv kan ha det. Giften eik vokser i skogmark i de vestlige og sørlige områdene av USA og kan identifiseres ved tre-leaf konfigurasjon av sine grener.

Ring en lege og spørre om han kan behandle problemet med orale steroider. Han kan anbefale en diett av steroider for å ta, eller han kan foreslå en annen måte å behandle utslett.

Ta steroider i henhold til legens resept. Orale steroider er ofte administrert i "bursts" av noen få dager, og kan tas både som piller og i sirup skjemaet. Ikke noen gang øke dosen utover det legen anbefaler. Det kan være fristende det utslettet vedvarer, men for mye medisiner kan føre til mer problemer enn det løser.

Hold et øye med utslett og skrive ned eventuelle endringer eller utvikling. Som hevelse og kløe avtar, gjøre oppmerksom på endringene. Rapporterer også om eventuelle negative endringer, for eksempel utvikling av blemmer eller oser hud. Når legen vurderer situasjonen, kan en utskrift være uvurderlig.

Se for bivirkninger. Orale steroider kan ha en ugunstig innvirkning på kroppen, spesielt dersom det tas i store doser. Bivirkninger inkluderer vekt svingninger, akne og hudproblemer, endringer i menstruasjonssyklusen, og økt moodiness.

Taper inntaket av gradvis når behandlingen er ferdig. Selv om giften eik utslett kan være borte, kan kroppen reagere negativt på et plutselig fall i medisinen. Snakk med legen din og finne ut hvor raskt eller sakte du bør slutte å bruke stoffet, og deretter følge hennes instruksjoner.

Tips og advarsler

  • Ikke forveksle orale steroider med anabole steroider, som uærlige idrettsutøvere bruke til å forbedre sine prestasjoner på banen. Selv basert i samme familie, trenger medisinsk steroider ikke har de samme negative effekter på leveren eller reproduktive organer som anabole steroider gjøre.
  • Orale steroider ofte smaker ganske bitter. Hvis du administrere det til barna, være forberedt for dem å motstå, og oppmuntre dem til å svelge medisinen raskt når det er i deres munn.

Hvordan diagnostisere en kladdete utslett på et barns ansikt

Har barnet ditt utviklet et utslett i ansiktet? Her er noen nyttige tips til å diagnostisere årsaken.

Hvordan diagnostisere en kladdete utslett på et barns ansikt

Hvis utslett er alvorlig konsultere legen din over telefon eller på kontoret hans. Hvis utslettet er utrolig dårlig ute og forårsaker en god del ubehag, eller andre symptomer med utslett synes ekstraordinært, bør du kontakte lege. Det er ikke verdt risikoen i vente eller prøver å finne ut av det på egen hånd.

Se etter andre symptomer. Barnet ditt kan være lider av mer enn bare et utslett. Pass på at barnet ikke har andre symptomer som feber, problemer med å puste, kløende hals eller magesyke. I så fall kan disse hjelpe deg å diagnostisere utslett som ulike kombinasjoner av ulike symptomer kan tyde på visse viral eller bakteriell plager.

Ta kontakt med en medisinsk bok eller online medisinsk nettsted som hjelper deg med å diagnostisere symptomene trinn-for-trinn, for eksempel WebMD. Nettsteder som dette lede deg gjennom hver eneste symptom og bruke din beskrivelse å hjelpe deg å diagnostisere hva årsaken kan være Husk, hvis symptomene er alvorlige, bør du ikke diagnostisere utelukkende på egen hånd. Med en kladdete utslett, vil du ønsker å ta oppmerksom på hvilken type splotchiness (dvs. i et bestemt mønster eller stikkende versus runde støt), hvorvidt utslett er febrilsk, og om ikke utslettet er siver noen form for væske .

Sjekk mer enn én bok eller nettside for å se om konklusjonene er de samme. Pass på at svaret du fikk er mest sannsynlig riktig. En fin måte å gjøre dette på er ved kryssreferanser to eller flere nettsteder. Annet enn WebMD.com, kan du også bruke et nettsted som YourDiagnosis.com. Hvis du mottar forskjellige svar fra hvert område, bør du vurdere å ta barnet til en lege med en gang.

Ikke bruk produkter på et barns utslett uten å konsultere lege. Hvis du bruker feil produkt på hans kladdete utslett, kan resultere i en dårlig reaksjon eller forverring.

Fordeler med Vitamin E for utslett

Fordeler med Vitamin E for utslett


Bortsett fra å senke risikoen for hjerte-og karsykdommer, har vitamin E mange fordeler, spesielt for huden. Hudutslett kan være forårsaket av allergiske reaksjoner, i kontakt med irritanter og tørr hud. Vitamin E bidrar i omsorgen for huden, på grunn av sin antioksidantegenskaper. Det er også en fuktighets vitamin, som gjør den egnet til bruk for å bekjempe hudlidelser. Det er en vanlig middel for hudlidelser, inkludert utslett, og blir ofte brukt som en ingrediens i hud utslett kremer.

Betydning

Vitamin E har antioksidantegenskaper som bidrar til å beskytte huden mot frie radikaler og miljøkrefter. Dette er viktig fordi miljøkrefter som værforhold (vind, UV-stråler) kan fremme hudutslett, avhengig av en persons følsomhet. Vitamin E bidrar til å forsvare huden fra disse faktorene, minske bivirkninger. Vitamin E beskytter ikke bare, men også reduserer synligheten av rødhet, noe som er viktig fordi den forbedrer utseendet av huden.

Effekter

Vitamin E kan også hjelpe på å øke immunforsvaret, noe som bidrar til å hindre oppblussing av utslett. Når immunforsvaret er sterk, er kroppen din mer effektiv og i stand til å avverge sykdommer mer effektivt. En annen fordel av å være et immunsystem booster er at vitamin E kan også kroppens celler til å fungere effektivt, som hjelper kroppen å helbrede seg selv.

Funksjoner

Vitamin E har fuktighetsgivende effekter på huden, og dette bidrar til å jevne ut de ujevnheter som kan oppstå med utslett på overflaten av huden. Fuktet hud er mer ettergivende og bidrar i kampen mot irritasjon. Vitamin E kan også bidra til å roe huden for å unngå ytterligere forverring av utslett, hjelpe utslett avta raskere og med mindre kløe.

Bruk

Vitamin E kan brukes på utslett for å minimere behovet for å klø det berørte området. Dette hjelpemidler i minske forverring av huden og starte helbredelsesprosessen. I tillegg betyr irritasjon lettelse at de utslett kan bry deg mindre, og du kan gjøre de tingene du vanligvis gjør i stedet for å være opptatt med irritert, ødelagt hud.

Spiselige Kilder

Vitamin E finnes i flere mat kilder som frukt, egg, nøtter og oljer. Frukt kilder inkluderer avokado, kiwi og mango, mens mutter kilder inkluderer mandler og pistasj. Hvete olje, safflower olje og vegetabilsk olje inneholder også vitamin E. spise mat rik på vitamin E kan bidra til å balansere kroppen din. Du kan også ta vitamin E i kapselform for å møte dine daglige behov. Ifølge kontoret til kosttilskudd, anbefalt inntak av vitamin E er 15 mg.

Slik fjerner en Poison Ivy utslett med en Hjem Utbedring

Slik fjerner en Poison Ivy utslett med en Hjem Utbedring


Poison Ivy er en treaktig vintreet eller sub-busk som vokser i det meste av Nord-Amerika og flere andre deler av verden. I den østlige, Midtvesten og sørlige USA, vokser Poison Ivy som et vintre; det vokser som en busk i den nordlige og vestlige USA, rundt de store sjøene, og i Canada. Poison Ivy inneholder et kjemikalie som kalles urushiol som forårsaker irritasjon og utslett. Mens noen mennesker er ekstremt følsomme for giften eføy, andre er bare mildt rammet. Du kan bruke flere forskjellige måter å kvitte seg med utslett og kløe i tilfelle av en allergisk reaksjon på giften eføy; en av de rimelige måter er anvendelsen av havremel lim.

Bruksanvisning

•  Vask det berørte området med kaldt vann og Fels-nafta klesvask bar såpe.

Legg en pakke eller 43 g instant havregryn og 1 ss. av natron til 7 ss. kokende vann. Omrør kontinuerlig for å danne en ensartet pasta. Havremel lim bør være tykk nok til ikke å være rennende etter søknad.

Påfør havregryn sjenerøst på de berørte områdene og dekke den med et stykke gasbind. Du vil føle innstramming av huden rundt det berørte området som havremel tørker.

Vask havremel lim med vann og deretter vaske det berørte området med Fels-nafta klesvask bar såpe.

Gjenta trinn 1-5 to ganger om dagen, etter behov.

Tips og advarsler

  • Havregryn skal være lunken, slik at det ikke brenner huden din etter søknad.
  • Du kan også suge i et bad med aveeno havregryn og natron. Det vil fungere på samme måte.
  • Bruk kun kaldt vann for å vaske de berørte områdene, så varmt vann vil spre urushiol olje til andre områder.
  • Ikke bruk en kroppsvask eller andre milde kosmetisk såpe fordi det ikke vil vaske bort urushiol olje effektivt; heller, vil oljen spre seg til andre områder.

Nyresyke behandling med Rituximab

Rituximab, selges under merkenavnet rituxan, er et stoff som opprinnelig formulert for behandling av non-Hodgkins lymfom. Det er faktisk ikke godkjent for behandling av nyresykdom, men enkelte studier tyder på det kan være nyttig mot denne lidelsen. Rituximab har noen bivirkninger, og pasientene bør alltid forskning noe narkotika før du tar den.

Funksjon

Rituximab er et monoklonalt antistoff som ble introdusert på slutten av 1990-tallet til å behandle non-Hodgkins lymfom. Ifølge Nature Clinical Practice Nefrologi, det fungerer mot CD20 molekylet funnet på pre-B og modne B-celler, men ikke på plasmaceller. Rituximab har også blitt funnet å være effektiv mot autoimmune sykdommer, muligens ved å hemme aktiveringen av immun T-celler. Pasienter med autoimmune nyreskader kan få noen lettelse fra dette stoffet.

Fordeler

Ifølge MedPage dag har Rituximab blitt vist å reversere nyre-skade fra membranøs nefropati, en nyreforstyrrelse som involverer inflammasjon inne i organet. Membranøs nefropati er en av de mest vanlige nyresykdommer forårsaket av immunsystemet, og involverer hyperaktivitet av B-celler, produsentene av immunoglobins eller antistoffer.

Expert Insight

The American Journal of Hematology bemerker at Rituximab ikke elimineres ved hemodialyse, oftere kalt bare dialyse. I en sak som involverer en 54-år gammel mann med nyresvikt i dialyse, nivåene av Rituximab i blodet økes gradvis etter hver behandling. De resulterende nivåer av B-celle-funksjonen ble til slutt sammenlignes med nivåer av personer som hadde normal nyrefunksjon.

Betraktninger

Rituximab er bare effektiv i folk som har nyresykdom forårsaket av immunforsvaret. Nyreproblemer forårsaket av andre kilder er lite sannsynlig å bli påvirket av dette stoffet. Noen mennesker får færre fordeler fra Rituximab. Ifølge Nature Clinical Practice Nefrologi, B-celle uttømming var mindre sannsynlig hos afro-amerikanske pasienter.

Advarsel

Ifølge produsenten, Genentech, Rituximab kan ha noen betydelige bivirkninger. Alvorlige infusjonsreaksjoner kan oppstå innen 24 timer etter mottak av stoffet. Disse kan omfatte elveblest; utslett; hevelse i lepper, tunge, ansikt eller hals; og pusteproblemer. Noen mennesker også lider av tumorlysesyndrom. Forårsaket av den raske nedbrytning av kreftceller, kan det resultere i nyresvikt og unormal hjerterytme.

Hvordan diagnostisere hevelse i ansiktet

Hvordan diagnostisere hevelse i ansiktet


Hevelse i ansiktet, eller ansiktsødem, er opphopning av væske i vevet i ansiktet. Denne tilstanden kan oppstå når som helst, uansett årsak. Hevelse i ansiktet kan gi hele ansiktet eller bare en del av det en deformert utseende, noe som kan vare noen minutter eller flere dager. Noen tilfeller tilstander eller sykdommer kan få ansiktet til å hovne opp, men det finnes måter å effektivt diagnostisere hevelse i ansiktet.

Hvordan diagnostisere hevelse i ansiktet

•  Undersøk ansiktet med en tent speil, eller sørg for at rommet ditt er godt opplyst Se etter eventuelle smertefulle røde eller rosa støt eller en gruppe av mindre støt på ansiktet eller pannen. Disse symptomene kan bety at du har en hud infeksjon som akne, carbuncles eller koker.

Se etter smertefull hevelse i nærheten av en eller begge ørene. Smerter som er ledsaget av feber når tygge eller svelge kan tyde på at du har kusma. Kusma er en smittsom virusinfeksjon som påvirker parotid kjertler som ligger foran og under ørene.

Se etter fet, flassende, røde områder på kinnene, i foldene av nesen og områder nær hodebunnen. Disse symptomene kan bety at du har en hud irritasjon forårsaket av seborrhea eller akne rosacea.

Se etter noen fast smertefri klumper på halsen, hodet eller ansiktet. Dette er talgcyster. Disse små saktevoksende cyster er en samling av olje under huden.

Se etter hevelse i øyne og lepper samt eventuelle utslett som ligner myggstikk. Disse symptomene kan være fra elveblest eller en allergisk reaksjon. Dersom hevelsen blir alvorlig, eller halsen blir tett og har du problemer med å puste, gå til legevakten.

Hydrochlorot bivirkninger med medisiner

Hydroklortiazid (HCTZ) samhandler annerledes med andre medisiner, både reseptbelagte og over-the-counter. Rådfør deg med legen din før du starter noen nye medisiner, herbL kosttilskudd eller vitaminer, hvis du for tiden tar HCTZ.

Pre-eksisterende forhold

Opprettholde en liste over dine nåværende medisiner, selv de som er reseptfrie. Del denne listen med legen din, spesielt hvis du blir behandlet for en eksisterende medisinsk tilstand. Varsle legen din til noen reaksjoner du har til medisiner som penicillin, kodein og sulfa narkotika.

Drug Interaction

Følgende medisiner har vist seg å føre til reaksjoner når den brukes med HCTZ: cisaprid, benmargs narkotika, kodein, diazoksid, litium, digoksin, fenobarbital, NSAIDs, probenecid, kalium medisiner, diuretika, kortikosteroider, trimetoprim, amphetimines, kinidin, injiserbare anti- allergi medisiner og gull injeksjoner.

Blood nivå bivirkninger

Blood nivå lidelser forårsaket av langvarig eller tung bruk av HCTZ inkluderer: hypokalemi (lavt kalium), hypomagnesemi (veldig lave nivåer av magnesium i blodet), hyperurikemi (høye nivåer av urinsyre), urinsyregikt, høyt blodsukker, hyperlipidemi (hevet lipid nivåer) og hyperkalsemi (forhøyet kalsium i blodet).

Symptomer

Symptomer på legemiddelinteraksjon eller bivirkning av HCTZ inkluderer: uregelmessig hjerterytme, racing puls, nummenhet, svakhet, muskelsmerter, prikking, rastløshet, svimmelhet, tåkesyn, utslett, hud peeling, gulsott, magesmerter, tørr munn, oppkast, kvalme, diaré og forstoppelse. Hvis du opplever noen av de ovennevnte symptomene, bør du kontakte lege umiddelbart, spesielt hvis du tar andre medisiner med HCTZ

Få hjelp

Ring 911 eller har noen ta deg til nærmeste legevakten hvis du har pusteproblemer eller hevelse i lepper, tunge, ansikt eller hals.

Ulike typer utslett

Utdanning om utslett kan forebygge alvorlige bivirkninger som kan oppstå hvis ikke får den rette oppmerksomheten. Hudutslett ha mange årsaker, som bakterier, sopp eller kontakt med irriterende stoffer. Mange typer utslett trenger behandling under tilsyn av lege. Reseptbelagte legemidler som brukes til å behandle utslett krever flittig bruk som Wreckless håndtering kan gjøre mer skade enn godt.

Fakta

Det finnes forskjellige typer utslett, preget av sitt utseende. Hevelse, irritasjon og utseendet av lesjonene er symptomer på hudutslett. Årsaker kan tilskrives soppinfeksjon og allergi mot kjemikalier, sol eller vind. Noen typer er arvelig. Kun sertifiserte hudleger bør behandle disse hudsykdommer å hindre større helserisiko.

Typer Vanlige Utslett

Med eksem, også kjent som eksem er huden betent, hoven og utsatt for blemmer. Atopisk eksem oppstår i tidlig barndom og går i arv fra generasjon til generasjon. Det er vanligvis alvorlig med utslett utbrudd og kløe. Noen kjemikalier som finnes i sjampo, vaskemidler og parfymer resultere i kontakteksem. Hud som er overfølsomme for disse irritanter utvikler allergiske reaksjoner.
Voksaktig og skjellende utslett på ansikt, ører og hode kalles seboreisk eksem. En kronisk tilstand som forekommer blant folk 60 år og oppover er nummular dermatitt. Spedbarn lider av bleie utslett på grunn av langvarig eksponering for våte bleier. Barn ofte lider av virus og bakterieinfeksjoner som ringorm, stikkende varme, impetigo, vannkopper og meslinger. Elveblest vises som en plutselig utbrudd av papler som ofte kløende. De som har hatt vannkopper kan oppleve helvetesild senere i livet på grunn av reaktivering av det samme viruset igjen i systemet.

Symptomer på en Rash

De fleste utslett har lignende symptomer. Bortsett fra kløe og hevelse, folk med utslett opplever tørr og flassende hud, lesjoner, flassing og varme på den infiserte patch. Disse symptomene vises i varierende grad fra en person til en annen, avhengig av årsaken. Utbruddet av alvorlige tilstander som kortpustethet, feber, ekstrem sårhet og leddsmerter krever umiddelbar medisinsk hjelp.

Forebygging / løsning

Behandling av utslett er vanligvis lett å dispensere. De fleste typer leges av seg selv i løpet av noen uker. For rask lindring av kløe, er det anbefalt å bruke anti-klø kremer eller aloe vera gel. Fuktighetskremer kan rette utslett forårsaket av tøffe værforhold. Kortikosteroider og andre topiske kremer kan også benyttes. Sopp- og bakterieinfeksjoner finne rette gjennom antibiotika i pille eller krem ​​form. Når utslett ta lang tid å lege, leger foreskrive sterkere systemiske kortikosteroider som injectibles eller oral medisin. For å hindre utvikling av utslett, er det best å holde seg borte fra allergifremkallende materialer. Ved å bruke produkter for sensitiv hud hjelper også.

Advarsel

Sannsynligheten for fatale tilfeller av utslett er slank med tidlig behandling og forebygging. Ved å følge den rette resepten gitt av legen er viktig for hurtig lindring av hudsykdommer. Ved hjelp av aktuelle medisiner kan også forårsake overfølsomhet. Sterkere legemidler gis med tilbørlig tilsyn for å forebygge høyt blodtrykk, flere infeksjoner, hudskader, nummenhet, kvalme og hjerte og nyreproblemer.

Hva er fordelene med Renova?

Renova er merkenavnet for tretinoin, en aktuell krem ​​som brukes for å redusere fremkomsten av rynker og andre ujevnheter. Ifølge National Institute of Health, kan denne medisinen forverre huden din i løpet av de første sju til 10 dagers bruk. Hvis brukt som foreskrevet, kan du merke hud forbedringer i ca to til tre uker.

Fordeler

Hvis den brukes som anvist, kan Renova redusere fremkomsten av rynker og huden misfarget. Denne medisinen kan også glatt hud som føles ru, per drugs.com.

Riktig bruk

Renova kan forårsake irritasjon hvis det brukes på våt hud. Bruk bare på ren og tørr hud. Vask hendene før og på huden.

Side Effects

Du kan oppleve brenning, prikking, svie, kløe, rødhet, hevelse, tørrhet, flassing og annen hudirritasjon. Kontakt lege dersom du har mer alvorlige bivirkninger som utslett, problemer med å puste, og ansikt, hals, tunge eller lepper hevelse. (Se Referanse 2)

Aktiviteter for å unngå

Renova kan øke hudens følsomhet for sollys. Unngå eksponering for kunstig UV-stråler og sollys når du bruker denne medisinen. Ikke bruk Renova i sår eller på områder berørt av eksem, en hudsykdom som fører til utslett og peeling. (Se Referanse 2)

Advarsel

Unngå å svelge Renova. Ikke få denne medisinen i dine øyne, nese, munn eller ødelagt hud.

Problemer med ProAir inhalator

Problemer med ProAir inhalator


ProAir er en type av beta-antagonist bronkodilator. Beta-antagonister er korttidsvirkende inhalatorer, noe som betyr dosen fra inhalatoren vil vare i opptil seks timer. ProAir verker av avslappende musklene i dine bronkial luftveiene. Som et resultat, kan luft strømme mer fritt inn og ut av lungene dine. Ved hjelp ProAir kan komme med et sett av risiko, og eventuelle alvorlige effekter forårsaket av inhalatoren bør umiddelbart behandles.

Respiratory Distress

Svært sjelden, kan pusteproblemer oppstå når du bruker ProAir. Som indikert ved ProAir HFA kan pusteproblemer oppstå med anvendelse av et nytt inhalatorbeholder. Pusteproblemer vil utvikle umiddelbart etter bruk av inhalatoren, og kan være livstruende.

Munnsår

Canker sår kan utvikle seg innenfor de myke vev av munnen. De sår kan bli smertefullt, noe som gjør spise vanskelig. Hvis sårene blir alvorlig, kan en spacer brukes for å lindre problemet.

Diabetes

Ifølge Drugs.com, kan bruk av ProAir får blodsukkeret til å stige hos diabetikere. Tar mer enn anbefalt dose hvis du har diabetes, kan forverre tilstanden din og føre til diabetiske komplikasjoner, som for eksempel høyt blodtrykk og hjertesykdom. Kontinuerlig overvåkning av blodsukkeret vil være nødvendig hvis du tar ProAir og har diabetes.

Graviditet

ProAir er registrert som et klasse C medisinering. Dette betyr at effekten av medisinen på det ufødte barnet er ukjent, men det kan være en liten sjanse for skade på fosteret. Som det fremgår av Physicians 'Desktop Reference, bruk av ProAir mens gravide bør bare gjøres hvis fordelene med inhalatoren langt oppveier eventuelle ukjente risikoen for fosteret. Du kan også ønske å konsultere med en lege om amming mens du bruker ProAir er trygt. Det er ukjent om medisinen er uttrykt i morsmelk.

Mulige effekter

ProAir har vært kjent for å forårsake svimmelhet i noen brukere, som kan forårsake problemer under kjøring. Det anbefales å unngå kjøring til du blir vant til medisinen. Tremors er lagt merke til i de eldre som tar ProAir. Hodepine, sinus problemer, en uvanlig smak og sår hals er også effekter forårsaket av medisinen. Alvorlige reaksjoner - som utslett, elveblest, halsen lukke opp, hevelse i munn og ansikt, og tungpustethet - kan forekomme. Derimot vil alvorlige reaksjoner er sjeldne.

Hva er fordelene med Enbrel?

Med lovende suksess i behandling av fem immune sykdommer, har ENBREL truffet markedet kjører. Du har mest sannsynlig sett TV-reklamer, nå lære mer om medisinering og om det kan hjelpe deg. Så snakk med legen din for å finne ut om du er en kandidat for behandling.

Fakta

Kliniske studier startet i 1992 og Enbrel ble godkjent seks år senere for behandling av revmatoid artritt. Enbrel brukes i dag til behandling av moderat til alvorlig revmatoid artritt, psoriasis artritt, plakk psoriasis, Bekhterevs sykdom og juvenil idiopatisk artritt (hos pasienter i alderen to og oppover). Det administreres ved injeksjon rett under huden (subkutan injeksjon), og kan være selv eller injiseres av et familiemedlem. Legen din vil demonstrere den riktige metoden for å injisere deg selv.

Slik fungerer det

Enbrel virker ved å binde seg til TNF (tumor nekrose faktor, et naturlig forekommende fenomen som kroppen produserer) og blokkerer kontakten med TNF reseptorer på celleoverflaten. TNF spiller en betydelig rolle i RA (revmatoid artritt), JIA (juvenil idiopatisk artritt), AS (ankyloserende spondylitt) og plakkpsoriasis. Ved å blokkere interaksjonen mellom TNF og dets reseptorer, Enbrel reduserer hell symptomer, bremser framdrift skader forårsaket av leddgikt, og øker fysisk funksjon.

Interaksjoner / Forholdsregler

Som med alle medisiner, gjør Enbrel har interaksjoner og forsiktighetsregler som bør følges. Siden medisinen reduserer mengden av TNF i kroppen, det reduserer også immunsystemets evne til å bekjempe infeksjoner, noe som gjør deg mer utsatt for sykdom og alvorlige infeksjoner. Før oppstart med Enbrel, bør du fortelle legen din dersom du er gravid (eller planlegger å bli gravid), har en infeksjon, har kramper eller nummenhet, har multippel sklerose, hjertesvikt, er planlagt for eventuelle vaksiner eller kirurgi eller er allergisk mot lateks eller gummi. Sørg også for å fortelle legen din om eventuelle reseptbelagte og ikke-reseptbelagte medisiner som du tar (inkludert vitaminer og kosttilskudd).

Side Effects

Vanlige bivirkninger er en reaksjon på injeksjonsstedet (mild blåmerker, kløe, hevelse eller utslett), hodepine og øvre luftveisinfeksjoner. Flere alvorlige bivirkninger er alvorlige infeksjoner (som tuberkulose), problemer med nervesystemet (som multippel sklerose, anfall, nummenhet og prikking og synsproblemer), interferens med kroppens evne til å produsere blodceller (symptomer inkluderer vedvarende feber, dype blåmerker, blødning og blekhet), hjertesvikt, allergiske reaksjoner (alvorlig utslett, pustevansker eller et hovent ansikt), og lupus-lignende immunreaksjoner.

Advarsler

Dette er en relativt ny medisin, noe som betyr at langtidsstudier ikke har blitt gjennomført for å finne ut om det er noen kreftfremkallende (kreftfremkallende) potensiale eller noen effekt på fruktbarheten. Det har også vært noen studier på gravide eller ammende kvinner. Medisinen bør unngås under graviditet eller mens du ammer når det er mulig.

Signere og symptomer assosiert med lungekreft

Signere og symptomer assosiert med lungekreft


Lungene er avgjørende for riktig funksjon av menneskekroppen. Lungene rense luften vi puster inn og sende den til resten av kroppen. Et utdrag fra Epidemiology of Lung Cancer sier: "I USA, forblir lungekreft den ledende årsaken til kreftdød hos både menn og kvinner." Lungekreft har flere grupperinger, som hver har spesifikke symptomer sammen med visse felles symptomer.

Vanlige symptomer

På MedicineNet.com, Melissa Conrad Stoppler, forklarer MD at opptil 25 prosent av personene som får lungekreft ikke har noen symptomer når legen oppdager kreften. I disse tilfellene er det første funnet av kreft gjennom en rutine brystet X-ray eller CAT scan. Av symptomer som manifesterer seg, de vanligste er en vedvarende hoste som ikke var der tidligere. Dette kan noen ganger føre til hoste opp av blod. Det kan også være brystsmerter, tungpustethet, og selv problemer med å puste. Gjentatte tilfeller av lungebetennelse og bronkitt er også mulige symptomer. En person med lungekreft kan også utvikle en hes stemme.

Generelle symptomer og tegn

Det er symptomer som manifesterer med lungekreft og mange typer kreft. Hvis du føler deg trøtt, svak, og begynner å miste vekt plutselig uten en forklaring, kan det være lurt å oppsøke lege.

Kronisk obstruktiv lungesykdom og en historie med en eller flere lungesvulster er tegn på at du kan ha eller utvikle lungekreft. I tillegg, hvis du er 60 år eller eldre og du røyker eller har røykt, kan du være i faresonen for lungekreft. Tidlig påvisning av lungekreft vil forbedre sjansene for utvinning og minske sjansene for at det påvirker andre deler av kroppen din.

Assosierte symptomer

Utbruddet av lungekreft kan gi opphav til flere tilhørende symptomer. Dreven hoste kan føre til hevelse i hals og ansikt. Dette setter noen ganger press på spiserøret og resulterer i vanskeligheter med å svelge. Det kan også føre til en hjerterelatert sykdom kalt superior vena cava syndrom, der det er stort trykk på vena cava arterie og overkroppen ender opp med å bli røde og hovne. Lungekreft tumorer kan også trenge inn i hjertets belegget, kjent som pericardium, og resultere i en kryss-forurensning av fluider.

Tegn på Sprer

Symptomer som puste problemer og hevelse av kroppen og ansiktet i overkant er indikasjoner på at lungekreft er å påvirke andre deler av kroppen. Visse andre symptomer også indikere de samme. Lammelse av membranen er et slikt symptom som indikerer at sykdommen har spredd seg og krever øyeblikkelig legehjelp. Overkroppen kan også beholde mye væske, noe som fører til hevelse. Utbruddet av pleural effusjon eller snarere innsamling av fluid mellom brystveggen og lungene kan også tyder på at sykdommen har spredd seg.

Hjem Løsning for behandling Utslett fra planter

Ulike typer vanlige planter kan la huden din med et kløende utslett, og hvis du nyte utendørs, sjansene er du har kommet i kontakt med en av dem. Heldigvis kan du vanligvis behandle en plante relatert utslett hjemme med noen få enkle hjelpemidler.

Hydrokortison krem

Prøv noen hydrokortison krem. Hydrokortison krem ​​kan hjelpe med betennelse, rødhet og kløe forbundet med utslett. Bruk den med en bomullsdott tre ganger om dagen før utslettet klarner opp. Husk å ikke dyppe bomull ballen inn i kremen etter å ha brukt det på utslett; dette kan forurense kremen. Minst en gang om dagen, påfør et lag med krem ​​og la det tørke på huden, skyll av med kaldt vann.

Ta en Antihistamin

Ta et antihistamin. Antihistaminer vil redusere hevelse av plante utslett, og vil lindre eventuelle kløe forårsaket av utslett, som vil hjelpe deg å kjempe mot trangen til å klø på det. Kloring kan bidra til å spre utslett videre på kroppen din og kan forårsake en hudinfeksjon, så unngå det til enhver tid.

Sprute på litt eddik

For å bidra til å rydde opp utslett og behandle kløe, kan du også bruke eple cider eddik. Spe noen med en lik mengde kaldt vann, deretter bruker den til utslett med en bomullsdott. Eddik er et effektivt anti-sopp og antibakteriell behandling for huden. Du kan prøve dette midlet tre ganger om dagen før utslettet klarner opp. Hvis du velger eddik behandlinger, bruke hydrokortison bare en gang hver dag.

Komprimerer

Påfør en varm eller kald komprimere til utslett. Bruk kan bruke en kompress som helst for å bidra til å bekjempe kløe relatert til en plante utslett. Påfør et varmt håndkle eller kald vaskeklut til området i 15 minutter for å bidra til å redusere hevelse og kløe. Du kan også veksle mellom de to for maksimal lettelse.

Baking Soda for Blisters

Hvis du utvikler blemmer med utslett, lage en pasta av natron og kaldt vann og bruke den liberalt til huden din. La lim tørke, skyll så av. Natron vil bidra til å trekke ut giftstoffer og fungerer som en anti-sopp. Det vil også bidra til å berolige rødhet og kløe på og rundt dine blemmer.

Advarsler

Hvis utslettet forverres eller ikke rydde opp etter en uke eller to, kan du se din doctor.You kan trenge resept behandling. Hvis du begynner å utvikle symptomer som klumper, feber, svimmelhet eller oppkast, ringe legen din umiddelbart. Når du gjenoppretter fra en plante utslett, prøv å unngå utendørs til huden er ryddet opp.