Digidexo.com

eggeplomme erstatning

Eggeplomme erstattere for Binding

Mange mennesker prøver å spise sunnere og kutte ut egg i sine dietter. En eggeplomme inneholder over 200 milligram kolesterol. Yogavive.com forklarer at egg holder mye protein og brukes som bindemiddel for å holde mat ingredienser sammen i oppskrifter, men erstatter er tilgjengelig som inneholder like mye protein, men mindre fett og kalorier.

Flax Seed

Linfrø er antatt å ha sin opprinnelse i Egypt. Den dyrkes i Canada og nordvestlige deler av USA. Ifølge Madhuram sin Eggless Cooking, er linfrø brukes både til fiber og frø, og fungerer som et egg erstatning i oppskrifter. Erstatt hvert egg ved å blande en spiseskje linfrø med tre spiseskjeer vann til kombinasjonen er kremet og tykk. Du kan bruke linfrø som et egg erstatning for binding i brød, kaker, kjeks og paier.

Silken Tofu

Silken tofu fungerer som et egg erstatning for å bidra til å binde ingrediensene til oppskrifter som krever flere egg som kaker, paier eller sauser. Soyfoods.com forklarer at tofu inneholder protein, jern og B-vitaminer. Konsistensen av silken tofu er tett og vil absorbere andre smaker som brukes. Ifølge Your Vegan Guide, tilsvarer ett egg ¼ kopp silken tofu etter blandet. Silken tofu er tilgjengelig på helse og naturlig mat butikker.

Hjemmelaget Innbyttere

Eggeplomme erstatter binding kan lages fra hjemmelagde ingredienser rett fra kjøkkenskapet. Tipnut.com forklarer en teskje natron kombinert med en spiseskje eddik fungerer som en eggeplomme erstatning. En annen eggeplomme erstatning blanding Tipnut.com foreslår å erstatte et egg er en spiseskje maismel kombinert med tre spiseskjeer vann per egg spurt. Den ene halvdelen av en banan lagt med ¼ ts bakepulver er en annen velkjent hjemmelaget eggeplomme erstatning.

Ener-G Egg replacer

Ener-G er en eggeplomme erstatning gunstig for dietter som er egg, kasein, melkeprodukter, gluten, nøtter, soya og gjær gratis. Bland 1 ½ ts av Ener-G Egg replacer med to spiseskjeer vann for hver manglende egg. En oppskrift som krever en eggehvite bør blandes på samme måte som en egg. Bland 1 ½ ts av Ener-G med en spiseskje vann for hver manglende eggeplomme. Bland Ener-G separat før du legger den til oppskriften.

Neck Disk erstatning alternativer

Neck Disk erstatning alternativer


Ryggvirvlene, eller ben, i halsen krever en pute for å hindre dem fra å gni sammen. Ryggsøylen som skiller disse ryggvirvlene utføre den funksjonen, opptrer som støtdempere. Over tid, disker slites ut og forårsake smerte på grunn av en klemt nerve. Når nonsurgical alternativer mislykkes, er fjerning av disken det siste alternativet. Alternativer for å erstatte disken inkluderer cervical (nakke) fusjon eller kunstig cervical disk erstatning.

Alternativer

Nonsurgical alternativer for ødelagte disker inkluderer anti-inflammatoriske medisiner, fysioterapi og kalde og varme behandlinger. For folk flest i disse alternativene vil gi tilstrekkelig lindring; hvis ikke så kirurgi er neste trinn. Cervical fusion er standard kirurgisk inngrep for å erstatte ødelagte disker og, inntil nylig, det eneste alternativet. I juli 2007, US Food and Drug Administration godkjent den første kunstige ny disk for livmorhals disker. Før den tiden hadde kunstige disker blitt godkjent for spinal (tilbake) kirurgi, men ikke for cervical spinal kirurgi. Denne godkjenningen gir pasientene to alternativer for utskifting av livmorhals disker.

Cervical Fusion

I en cervikal fusjon, blir det skadede disk erstattet med ben tatt fra pasientens hofte eller et kadaver. En metallplate med skruer benyttes for å holde beinet på plass. Benimplantatet sikringer til ryggvirvlene på hver side; Dette eliminerer bevegelse som produserer smerte. I stedet for de naturlige bevegelser som forekommer mellom ryggvirvlene som absorberes av en disk, hindrer benet fusion enhver bevegelse av ryggvirvlene.

Kunstig Disk Replacement

Kunstig disk erstatning er, enkelt sagt, endre ut en del. Den gamle skadet disk fjernes og en ny settes inn på sin plass. Den er festet til hver ryggvirvler med beinskruer. Formålet med den kunstige disken er å utføre den samme funksjon som den naturlige disk.

Sammenligninger

Kunstig disk erstatning kirurgi koster mindre og pasienter har en større tilfredsstillelse enn med cervical fusion, ifølge en artikkel publisert av Cedars-Sinai Hospital den 18. mars, 2011. Kostnader i gjennomsnitt 49 prosent lavere; tilfredshet priser var 88 prosent for kunstig disk erstatning versus 76 prosent for cervical fusion. Når man sammenligner fremtiden kirurgi, var fire ganger større sannsynlighet for å trenge ytterligere kirurgi cervical fusion pasienter. Dette er på grunn av virkningen på tilgrensende nivåer av disker. Uten støtdemperen effekt i det smeltede område, de andre plater motta flere av slitasje. En mindre disk til å absorbere sjokket betyr større belastning på de gjenværende diskene.

Tegn og symptomer på Metal Hip-erstatning Avslag

Total hofteprotese, eller hofteprotese, kan være et ønskelig alternativ for mange mennesker som kan ha oppstått kroniske smerter eller immobilitet i dette området. Disse problemene kan være forårsaket av skade eller tap av beinmasse på grunn av sykdom eller høy alder. Teknologien og utforming av hofteproteser har bedret seg siden den opprinnelige prosedyren ble etablert, men realiteten av å ha kunstige materialer satt inn i kroppen kan ta opp spørsmålet om avvisning av protesen.

Iboende Årsaker

Det er i dag to typer metalliske hofteproteser. Den første type som skal utvikles var en liten metallkule som ble innsatt i den femorale ben, som sammen med en metallkopp som erstattet det opprinnelige kontakten. Et avstandsstykke ble plassert mellom disse to metallflater. På grunn av den hurtigere degenerering av plast, i motsetning til metall, begeret hadde en tendens til å slites bort fra kontinuerlig kontakt med metallkule. Oppbyggingen av plastrester i området ville føre til en løsning av protesen over tid.

Andre iboende årsaker

Den andre typen av metallisk hofteprotese har ingen plastdeler. Femoral ball er mye større, og dermed skape en bedre passform med metallkontakten. Metallet som benyttes i denne protesen er laget av en kobolt-krom-legering kjent som Vitallium. Dette er en svært slitesterk legering, men det er fremdeles en nedsliting av materialet over tid. Imidlertid har denne type av metall-mot-metall-proteser blitt rapportert å ha vist bedre slitestyrke enn metall-mot-plast-type, i henhold til American Academy of Surgeons Ortopedisk.

Symptomer

Når noen form for hofteproteser begynner å vise tegn på slitasje eller forvridning, vil de vanligste symptomene være smerte og økt begrensning av bevegelse i området. Dette er forårsaket av en nedbrytning av protesefunksjon og / eller slite ned av metallkomponenter, i henhold til hofte og kne Institute. Som disse delene slites ned, mister de den stramme passform som er nødvendig for optimal effektivitet. Ballen og socket krysset vil løsne, slik at felles å bli fortrengt. Immobilitet blir satt inn, og smerte vil være forårsaket av forskyvning av komponentene i protesen.

Andre symptomer

Forskning har blitt gjort på muligheten for bivirkninger enten fra protesen selv eller fra rester som skyldes normal slitasje av komponentene. Dermatitt og reaksjoner på ionisering av metall, hovedsakelig av kobolt, er to av de mer alvorlige bivirkninger som har blitt studert. Mens statistikken varierer med hensyn til graden av opphopning av rester, tilgjengelige data antyder at graden av negativ reaksjon er ansett for å være minimal.

Korrigerende tiltak

Prosedyrene for å rette metall hip-erstatning avvisning kan være alvorlige. Effekter av avvisning symptomer kan inkludere en slitasje av femur, samt bekkenet, forårsaker en øket forskyvning av protesen, og alvorlig smerte og immobilitet. Den kirurgiske prosedyren for å rette opp noen av disse krever enten erstatte en eller flere komponenter eller fjerne og erstatte hele protese. Disse kalles hip-erstatning revisjoner. Medisinske rapporter om dette kirurgisk tilnærming indikerer at disse endringer tendens til å ha suksess til tross for den fortsatte invasivitet av kirurgi på femur og pelvis, og at de ofte krever lengre perioder rehabilitering.

Recovery Time & Therapy Etter en skulder erstatning

Skulderen er en bemerkelsesverdig felles som gir deg frihet til å skyve, dra, vri nå og flytte med et stort utvalg av bevegelse, i motsetning til alle andre ledd i kroppen. Skader som resulterer i alvorlige skulderbrudd eller massive sene tårer, eller sykdommer som revmatoid artritt, degenerative leddsykdom (slitasjegikt) eller osteoporose, kan forårsake så mye skade som nonsurgical behandlinger la ingen resultater. Dette er når din lege kan anbefale skulder erstatning terapi som en alternativ behandling.

Recovery

Siden din skulder erstatning er en svært teknisk og unike prosedyren, vil utvinning perioden og metode variere for hver enkelt pasient. Etter operasjonen, vil du bli innlagt i to eller tre dager, og kan administrere din lege antirejection narkotika der dette er hensiktsmessig. I løpet av denne tiden, vil legen din sjekke jevnlig for infeksjon og andre postoperative komplikasjoner. Etter at du har blitt sluppet ut, vil du bli plassert i et rehabiliteringsprogram.

Rehabilitering

Gjenvinne store bruken av skulderen din vil kreve omfattende rehabilitering som vil være litt ubehagelig til tider. Starter fra så tidlig som neste dag etter operasjonen, vil legen bestille enkle øvelser for å begynne å rehabilitere skulderen din. Selv om det kan være litt utfordrende å begrense bruken av skulderen din i løpet av tiden du gjenoppretter, er det viktig at du ikke overdrive det. Hvis du er healing riktig og alt ser ut til å gå bra, vil du finne at du kan gjenoppta enkle oppgaver i så lite som to uker etter operasjonen.

Terapi

Terapi er vanligvis utført under veiledning av en lisensiert fysioterapeut. Terapi innebærer å lære hvordan du bruker den nye skulderleddet. Dette kan innebære å gjøre enkle oppgaver som å rotere skulderen din eller løfte armen. Spekter av bevegelser og styrketrening følge, men bare etter at du har mestret enkle aktiviteter og begynt å tilpasse seg den nye skulder. Fysioterapi prosessen kan ta flere måneder fra begynnelse til slutt, med regelmessig mosjon krav og møte med fysioterapeut for å overvåke utviklingen og introdusere nye treningsregimer som du blir mer vant til den nye skulder.

Måltid erstatning drinker for Weight Loss

Ofte er det vanskelig å få plass en nærende måltid i en travel dag. Når vekttap er et problem, og frukt og grønnsaker er utenfor rekkevidde, måltid-erstatning drinker komme til unnsetning. De er fullpakket med ernæring og praktisk. Ikke bare er mel-erstatning drikker et godt tillegg til et sunt kosthold program, men de er også en god erstatning for høy-kalori måltider også.

Funksjon

Den viktigste funksjonen til et vekttap drikke er å få et sunt måltid som er raskt, enkelt og fylt med en blanding av næringsstoffer for å tilfredsstille sult, dempe appetitten og øke energi.

Typer

Måltid-erstatning drinker kommer i noen varianter. Det er høy-protein drinker, balanserte drinker, høy-fiber versjoner og alt-i-ett. Alt-i-ett-drink er konstruert for å ha en balanse av multivitaminer, antioksidanter og fordøyelsesenzymer. De har generelt også et balansert forhold mellom proteiner, karbohydrater og fett, med en sjenerøs mengde fiber i tillegg. Balanserte drikker er karakterisert ved å ha en perfekt balanse av protein, karbohydrater og fett. Standarden regelen er 25- til 35 prosent protein, 40- til 50-prosent karbohydrater og mellom 20 og 30 prosent fett.

Funksjoner

Måltid-erstatning drinker kommer i enten pulver eller ready-to-drink flytende former. De har mange forskjellige smaker alt fra sjokolade til vanilje til tropisk frukt til cookies og krem. Pulverne er solgt av pund i plastbeholdere eller i individuelle pakker. Den gjennomsnittlige kaloriinnholdet er 250-320 kalorier per porsjon, avhengig av formelen. De kan bli funnet i noen helsekostbutikken og i de fleste helsekost deler av konvensjonelle dagligvarebutikker. De kan blandes med vann eller melk, avhengig av ens nødvendige kaloribehovet, og de kan være blandet med en hurtigmikser eller gjort på farten i en shaker kopp.

De er klare til-drink formler er pakket i plast eller glassflasker. De er veldig praktisk som det ikke er arbeid involvert annet enn å åpne beholderen. De kan også bli funnet i helsekostbutikker, helsekost deler av dagligvarebutikker og ofte ganger de er i nedkjølt områder også. Begge varianter kan kjøpes online.

Identifikasjon

Det er en bestemt type vekttap drikk som er laget for å få deg til å føle deg mett lenger og dempe appetitten. Disse drikker har et absorberbart mengde fiber i dem som utvider seg i magen og oppsluttes virkelig langsomt. Dette gir en utvidet følelse av fylde. Denne full følelse stopper deg fra overspising og holder kaloriinntaket lavere. Dette i sin tur fører til mindre samlet kalorier forbrukes, noe som fører til vekttap. Et slikt produkt kalles Slank Styles av naturlige faktorer. Se "Andre ressurser" nedenfor, for mer informasjon.

Fordeler

De viktigste fordelene ved å drikke disse rister er at de øker energi og er gode erstatninger for høyere kalori måltider. De bidra til å regulere blodsukkeret, lavere kolesterol, dempe food cravings, og som en ekstra fordel de er praktiske. Fiber-innhold er også viktig. Det er ikke uvanlig for måltid-erstatning drinker for å ha fem eller flere gram per porsjon.

Advarsel

Mel-erstatning vibrering er et flott tillegg til et måltid plan og sikkert bidra til å forenkle vekttap. Men de bør brukes med forsiktighet. Først, sørg for å lese etikettene nøye for å sikre at det ikke er noe i dem som kan forårsake en allergisk reaksjon. For det andre måltid-erstatning drinker er ikke en erstatning for å spise sunt. Å være at de allerede er pre-formulert med vitaminer og næringsstoffer, kan noen få av uten egentlig å forstå hva riktig ernæring er og hva slags mat er bra for dem. Ideen er å bruke dem i forbindelse med en normal spising rutine. I mellomtiden, utdanne deg på å skape og innarbeide sunne, balanserte måltider i din daglige diett.

Hvordan å miste vekt ved hjelp måltid erstatning vibrering

Å miste vekt er et felles mål, spesielt rundt nyttår og badedrakt sesongen. Det finnes et uendelig antall diett planer tilgjengelig for folk som ønsker å miste noen få pounds. En av de enkleste teknikkene for en travel livsstil er å innlemme måltid erstatning vibrering. Måltid erstatning vibrering tilby en ernæringsmessig balansert erstatning for måltider, slik at du kan gå ned i vekt med mindre planlegging. Følg disse trinnene for å innlemme måltid erstatning vibrering i din daglige livsstil.

Hvordan å miste vekt ved hjelp måltid erstatning vibrering

•  Forskning de ulike typer måltid erstatning vibrering på markedet. En av de mest kjente merkevarene er Slim-Fast, selv om vitamin og helsekostbutikker tilbyr mange alternativer.

Smak noen forskjellige merker. Et måltid erstatning program vil kun fungere hvis du faktisk liker de rister som du drikker. Hvis du prøver kraft ned måltid erstatning vibrering som du tror smake dårlig, vil kostholdet ditt ikke vare.

Finn ut om du ønsker å drikke et måltid erstatning riste for ett eller to måltider per dag. Slim-Fast programmet er basert på ideen om å ha shakes til frokost og lunsj, selv om det kan være lurt å begynne med å erstatte bare ett måltid.

Ha et måltid erstatning riste til frokost hvis du vanligvis hoppe som måltid. Studier har vist at personer som spiser frokost miste mer vekt og er mindre sannsynlig å overspise senere på dagen.

Planlegg dine snacks og andre måltider på forhånd. Et måltid erstatning riste vil bare hjelpe deg å miste vekt hvis den andre matforbruk er sunt og balansert. Fokusere på å spise frisk frukt og grønnsaker, magert kjøtt og hele korn. Frukt er en god snack å ha på hånden i midten av morgenen.

Spor framgangen gjennom både vekt og målinger. Hvis du innlemme trening i din vekttap programmet, kan du finne deg selv å miste flere inches enn pounds. Ta målinger av flere kroppsdeler, for eksempel midje, hofter og lår, for å spore hvordan du gjør.

Hint

  • Forbered snacks så snart du kommer hjem fra butikken, ved å skille dem i containere som holder individuelle deler. Sjekk natrium nivåer på måltid erstatning vibrering å sørge for at du ikke får for mye natrium i kostholdet ditt.
  • Diskutere nye vekttap planer med legen din hvis du har noen helsemessige bekymringer.

Om naturlig hormon erstatning for menn

Om naturlig hormon erstatning for menn


Mannlig hormon ubalanser kan føre til betydelig ubehag som menn alder. Mange menn som opplever en hormonmangel opplever redusert libido, tretthet, lav energi, og redusert evne til å resonnere gjennom problemer. Det er naturlige behandlinger for å bidra til å gjenopprette kroppens sunn balanse av naturlige mannlige hormoner uten vesentlige bivirkninger og en høy suksessrate. Fortvil ikke om lavt testosteron.

Betydning

Som de fleste menn blir eldre, nivået av testosteron i kroppen har en tendens til å synke vesentlig. Dette resulterer i apati og andre symptomer som de som er nevnt tidligere. Mange leger vil foreskrive hormonbehandling for å behandle disse problemene, men de kan ha betydelige bivirkninger. Heldigvis er det sunne naturlige alternativer som har lignende effekter uten bivirkninger eller høye kostnader for legemidler hormon erstatninger.

Forebygging / løsning

En av de beste - og bevist - naturlige måter å gjenopprette hormonbalansen er å forbedre forholdet mellom muskler til fett i kroppen. Som en mann blir eldre, har en tendens hans stoffskiftet å avta markert. Dette betyr at det er lettere for ham å sette på fett, og mer vanskelig for ham å sette på muskel. Dette fører til lavere hormonproduksjon, markert redusere livskvaliteten hans. En økning i øvelsen og en forbedring i dietten kan forbedre naturlige hormonproduksjon og utelukker behovet for medisinske behandlinger.

Time Frame

Jo før at hormon ubalanse problemene løses, jo mindre at symptomene må lide. Hva en lege kan hjelpe i å gjøre er å gi tester for hormon ubalanser. Hvis symptomene er spesielt alvorlige, kan du lider av en behandles medisinsk tilstand som er direkte årsak til hormon problemer. Konsekvensene for vedvarende lavt testosteronnivå kan være alvorlig - det øker risikoen for hjerte sykdom og kreft.

Potensiell

Det finnes mange naturlige kosttilskudd som kan brukes til å korrigere testosteron ubalanse hos menn. Noen eksempler er sink, karnitin og chrysin. Se referansene under for mer informasjon. Du kan ofte finne disse kosttilskudd kjøpt på ernæring butikk nær deg, eller gjennom en online leverandør. Naturlig rettsmidler for testosteron erstatning fokusere på å forbedre kroppens evne til å behandle og produsere egne hormoner - ikke stole på utsiden syntetisk ekstrautstyr. Riktig ernæring og mosjon reparere kroppens hormon produksjon sentre, og sørger for lengre sikt helse og større glede av livet.

Potensiell

Det er aldri for sent å begynne å gjøre med en testosteronmangel. Når problemet er identifisert, hvis du gjør ditt beste for å gjennomføre alle de naturlige metoder til disposisjon for å korrigere det, kan det bli slått - og millioner av andre aldrende menn har oppnådd det samme. Vær proaktiv - spør legen din for en hormon test i dag hvis du lider av noen av symptomene på mangel nevnt ovenfor.

Hormone erstatning legemidler

Hormone erstatning legemidler


Å ta eller ikke ta, det er spørsmålet. Beslutningen om å ta hormon erstatning legemidler tærer med mange kvinner hvert år. Med konstant flyt av informasjon om deres sikkerhet og deres bivirkninger, kvinner er å finne seg selv veiing av fordeler og ulemper med å bruke denne typen hormonbehandling. Som tilfellet er med alle reseptbelagte medisiner, den beste måten å gjøre en decison er å utdanne deg selv om medisinen først.

Ingredienser

Hormon erstatning legemidler er medisiner som en eller flere kvinnelige hormoner. De består vanligvis av østrogen og progestin.

Formål

Hormone erstatning legemidler er tatt av kvinner som opplever en svingning i deres hormoner skyldes overgangsalder eller fjerning av deres livmor. De hjelper lindre symptomer forårsaket av disse svingningene som inkluderer hetetokter, humørsvingninger, nedsatt libido, og vaginal tørrhet.

Produkt Form

Hormon erstatning piller kan komme i form av en pille, et depotplaster, eller vaginal krem.

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger av hormonerstatnings narkotika inkluderer væskeretensjon, kvalme, ømme bryster og hodepine.

Risiko

Når du tar disse stoffene, kan det være en økt risiko for brystkreft, blodpropp, hjerteinfarkt og hjerneslag.

Forebygging / løsning

Den beste forebygging du har mot risikoen er å snakke med legen din om noen av de aktuelle helsemessige forhold du har eller har hatt i det siste. Han vil da være i stand til å utvikle den sikreste behandlingsplan mulig for deg.

Hormon erstatning Supplements

For kvinner går gjennom overgangsalder, er det en rekke alternativer er tilgjengelige for å håndtere symptomene. Slik forstyrrende de ofte bestemmer rute for behandling kvinner velger. Hvis hetetokter, nattesvette og humørsvingninger er for alvorlig, mange kvinner velger farmasøytiske hormonbehandling (HRT). For de som foretrekker ikke å stri med mulige bivirkninger av medisiner, det finnes alternativer i form av hormon erstatning kosttilskudd.

Svart cohosh

En av de mest vanlige kosttilskudd som synes å redusere alvorlighetsgraden av menopausale symptomer er urten klaseormedrue, lenge brukt av herbalists å behandle hetetokter. Ekstrakt fra urten er allment tilgjengelig i helsekost og vitamin butikker og på nettet.

Herb Mixes

Det finnes en rekke påfunn som mange kvinner finner lindre deres ubehag som inneholder en blanding av urter som ginseng, rødkløver, linfrø og lakris.

Proof

Det er få tradisjonelle medisinske myndigheter som vil bekrefte effekten av hormon erstatning kosttilskudd. Organisasjoner som Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin har funnet noen undersøkelser for å bevise effektiviteten av urte kosttilskudd.

Danger

Siden det er så lite vitenskapelig dokumentasjon om effekten av kosttilskudd, er det lite kjent om langsiktige bivirkninger heller. Mens de fleste kosttilskudd har naturlige derivater, kan de likevel være farlig i kombinasjon med andre medisiner.

Leger

Ingen resept er nødvendig for hormon erstatning kosttilskudd, men en lege bør bli gjort oppmerksom dersom du bruker dem.

Homøopater

Profesjonelle homeopater diagnostisere individuelle symptomer og foreskrive en tilpasset supplement for kundene at de gjør seg selv eller som kan settes sammen av apotek som spesialiserer seg på homeopatiske løsninger.

Naturlig hormon erstatning behandling

Naturlig hormon erstatning behandling


Overgangsalderen kan være en veldig vanskelig overgang for mange kvinner. Symptomer på overgangsalder varierer fra hetetokter og humørsvingninger til søvnforstyrrelser, depresjon, håravfall og rynker. På toppen av det, mange kvinner begynner å føle en følelse av verdiløshet fordi deres fertil år har kommet til en avslutning. Naturlige hormon-erstatning behandling er en måte å supplere naturlige hormoner for å føle seg mer balansert. Menopause stopper produksjonen av visse hormoner hos kvinner, men hormon erstatning kan gjøre at du føler deg igjen.

Funksjon

Ideen er å forsyne kroppen med naturlige hormoner som østrogen og progesteron når kroppen slutter å produsere dem naturlig. Menopausale symptomer kan noen ganger begynne så mye som fem til syv år før menopause oppstår. Naturlige hormon-erstatning behandlinger tillate kvinner å minimere menopause symptomer for et mer normalt liv.

Typer

Erstatning hormoner kan administreres i en av flere måter. Kvinner kan administrere østrogen i form av muntlig piller, subkutane pellets, intramuskulære injeksjoner, plastre og vaginal hormonelle kremer. Progesteron kan administreres ved hjelp av vaginale stikkpiller, injeksjoner eller olje.

Betraktninger

Før du begynner naturlig hormon-replacement therapy, er det viktig å vite alle fakta. Hormon-replacement therapy kanskje ikke fungerer for alle, og hvis de fungerer, kan fungere i bare varierende grad. Imidlertid har mange kvinner funnet en signifikant reduksjon i overgangsplager når gjennomgår hormonerstatningsterapi. Når du besøker din lege for en menopausal diagnose, diskutere alle alternativene.

Advarsel

Mens hormon-replacement therapy har vært svært gunstig for mange kvinner, er det fortsatt noen kontroversielle risikoen som er forbundet med kontinuerlig behandling. Den mest alvorlige er uterin og brystcancer, blodpropp, leversykdom og hypertensjon.

Fordeler

Naturlige hormon-erstatning behandling gir en betydelig forbedring i livskvalitet. Menopausale symptomer kan treffe noen kvinner hardt. Ved å erstatte hormoner naturlig, kan du lage en sunnere tilstand av kropp og sinn.

Naturlig hormon erstatning Leger

Naturlig hormon erstatning Leger


Leger foreskrive hormoner for å bidra til å regulere ulike funksjoner og systemer i kroppen. Dette kalles hormonbehandling, eller HRT. Noen leger fortsatt foreskrive strengt syntetiske hormoner, men andre bare foreskrive naturlig HRT og noen leger foreskrive begge.

Betydning

Kroppene våre gjør hormoner, men noen ganger kjertel systemer ikke fungere skikkelig, og alder og andre faktorer påvirker hormonproduksjonen. Leger kan hjelpe ved forskrivning hormon medisiner som kan bidra til å balansere hormonelle systemer og la kjertlene til å fungere bedre.

Naturlige hormoner, noen ganger kalt bioidentical hormoner, er mer som de som kroppen vår gjør. Naturlig HRT ser ut og fungerer mer som kroppens hormoner på et molekylært nivå. Syntetiske hormoner er lignende, men ikke er så like som naturlige hormoner, og syntetiske hormoner ikke opptrer den samme på et molekylært nivå som kroppsproduserte hormoner. Naturlige hormoner er raskt blitt mer populært som en primær valg i HRT.

Konsultasjoner

Tradisjonelt kvinner se sine obstetrikk og gynekolog (Ob / Gyn), eller noen ganger deres primære omsorg lege, for å diskutere hormon erstatning. Ikke alle leger er opplært i naturlig hormonbehandling, de er heller ikke alle talsmenn for det. Men det er sakte endring.

I motsetning til det mange tror, ​​kan hormon konsultasjon være bedre hvis det er gjort på et annet tidspunkt enn din årlige bekken eksamen, da dette gir en mer fokusert diskusjon om det primære spørsmålet om hormon erstatning.

For å finne ut om legen forsk naturlige hormoner, kan du be om en avtale for et hormon konsultere eller spørre legekontoret personalet hvis naturlig HRT er et alternativ.

Naturlige Leger

De fleste leger som for tiden arbeider med naturlige hormoner behandler deg som en helhet, ikke bare symptomene. Dette er noen ganger referert til som Holistic Health Care. Leger som bruker denne formen for helsevesenet kan være MD (Medical Doctor), OD (Doctor of osteopat), North Dakota (Naturopathic Doctor) eller en homøopatisk lege, ifølge American Holistic Medical Association. Leger som praktiserer både tradisjonelle, eller mainstream, medisin og alternativ eller naturmedisin kalles Komplementær medisin leger.

Vær forberedt på en avtale med en lege som foreskriver naturlig HRT å ta litt lenger tid, ettersom avtalen vil omfatte flere spørsmål om kosthold, mosjon, stress, emosjonelle helse og andre livsstilsvaner.

Vanligvis alle disse faktorene er tatt i betraktning av legen og brukes sammen med naturlig hormon erstatning.

Andre kilder for Natural Ufrivillig barnløshet

Ikke bare leger, men sammensatte farmasøyter i tillegg kan teste for og lage tilpassede medisiner, inkludert naturlige hormoner. Også mange av dem arbeider med leger som bruker naturlig HRT.

Ifølge IACP (International Academy sammensatte Farmasøyter), kan du vanligvis finne en lege eller apotek i ditt område som fungerer med naturlige hormoner. Den IACP nettstedet tilbyr en enkel søk etter postnummer.

Betraktninger

Hvis du får følelsen av at legen ikke kommuniserer med deg på samme nivå om ditt valg for hormon erstatning, søke en ny mening. Selv om naturlig hormonbehandling har blitt mer akseptabelt, noen leger fortsatt ikke omfavne ideen. Til syvende og sist, har du kontroll over hva du putter i kroppen din, og bør ikke føle seg dårlig om å utforske ulike alternativer.

Menopause naturlig hormon erstatning

Menopause er en scene i en kvinnes liv som er preget av slutten av menstruasjon og fruktbarhet. Under overgangsalderen, østrogennivået faller, forårsaker mange forstyrrende symptomer til å begynne. Hetetokter, humørsvingninger, søvnproblemer, nattesvette og tørr skjede er noen av disse symptomene. Hormonerstatningsterapi er en av de behandlinger som brukes for kvinner. Naturlig tilnærminger til hormon erstatning kan også lindre noen av symptomene på dette stadiet i livet.

Årsaker Symptomer

Symptomene kan begynne år før overgangsalderen begynner. Den gradvise nedgangen i østrogennivået er ansvarlig for disse symptomene. Når en kvinne kommer i slutten av 30-årene og 40-årene, har eggstokkene ikke produserer like mye østrogen. Fruktbarheten begynner å avta i løpet av denne fasen også. Kvinner vil oppleve uforutsigbarhet i menstruasjonssyklusen. Noen kvinner opplever tyngre perioder og kortere syklustider og andre kan oppleve lettere perioder og betydelig lengre syklustider.

Hysterektomi som fjerner livmor og eggstokker vil umiddelbart føre til overgangsalder å begynne. Kreftbehandling kan også føre til overgangsalderen for å begynne. I tillegg er noen kvinner opplever menopause mye tidligere enn det som er vanlig, og denne tilstanden kalles primær eggstokksvikt.

Hormonbehandling

Hormonerstatningsterapi er en effektiv behandling av menopause. Legen bruker den laveste dosen av hormon for å lindre symptomer på overgangsalder. Hetetokter, er humørsvingninger, sammen med alle de andre symptomer redusert med østrogen.

Antidepressiva kan også redusere hetetokter og symptomer på overgangsalder. Diskuter urte behandlinger eller naturlig hormon erstatning med legen din hvis du ikke har nådd overgangsalderen, men har slike symptomer.

Naturlig hormon replacement

Naturlig hormon erstatning har blitt populært på grunn av den økende bekymring om sikkerheten av syntetiske hormoner og deres kobling til kreft. De naturlige hormoner kommer fra planter som yam og soyaplanter.

Senket østrogennivå i overgangsalder føre til hjertesykdom, osteoporose, høyt kolesterol og kreft. Den plantebaserte hormoner er identiske med hormoner i kroppen. Syntetiske hormoner, og de som kommer fra dyr er ikke identiske i kjemisk struktur og måten de samhandler i kroppen til menneskelige hormoner.

Naturlige hormoner er tilgjengelig i patcher, gele, kremer, muntlig kapsler, injeksjon, og stikkpiller. Disse er tilgjengelig på resept fra legen din. Alltid diskutere disse behandlinger med legen din før du starter noen hormonbehandling. Naturlig hormon erstatning kan være i stand til å lindre symptomer på overgangsalder uten risiko forbundet med syntetiske ikke-identiske hormoner.

Testosteron Informasjon om erstatning

Testosteron erstatning er en vanlig behandling for en rekke symptomer forbundet med lave nivåer av testosteron. Testosteron er avgjørende for den mannlige kropp og ånd og er ansvarlig for utvikling av mannlige egenskaper. Erstatning terapi kan raskt tillate en mann å gjenvinne sin ungdommelig kraft og vitalitet.

Identifikasjon

Testosteron erstatning er foreskrevet for menn når deres normale nivåer av testosteron begynner å avta etter hvert som de blir eldre. Andre årsaker som kan kreve behandling er skade, sykdom eller alkoholisme.

Typer

Testosteron kommer i enten en lapp, gel eller som en injeksjon. Foreskrevet av en lege, kommer testosteron i ulike doser avhengig av behovene til pasienten.

Fordeler

Fordelene med testosteron erstatning er en økning i mental klarhet, seksuell ytelse og et positivt syn. Resultatene er typisk kjente innen 3 til 6 uker etter begynnelse erstatningsterapi.

Bivirkninger

Bivirkningene av testosteron terapi er akne, væskeretensjon og testicular atrofi. Brystforstørrelse og en økning i antall røde blodceller har også blitt rapportert.

Advarsel

Testosteronbehandling bør ikke brukes av alle diagnostisert med prostatakreft. Dette skyldes det faktum at testosteron har blitt vist å øke tumorvekst.

Hva er best: piller, patcher eller Kremer for hormon erstatning?

Hormonerstatningsterapi blir ofte administrert ved bruk av lapper, kremer eller piller. Det har ikke vært nok studier som viser noe som er bedre; derimot, er enhver form for hormonbehandling som hjelper avta symptomene dine godt.

Betydning

Hormonbehandling brukes til å administrere overgangsalder og dens symptomer, slik som hetetokter, endringer i libido, og søvnløshet. Hormon erstatning er ment å gjenopprette en kvinnes østrogen og progesteron.

Typer

Hormonene kan gis gjennom piller, patcher eller kremer.

Identifikasjon

Kremer brukes til noen tynne hudområder, som de indre underarmene. Patches er plassert på et rent område av huden og erstattet en eller to ganger i uken. Pillene er tatt en gang om dagen, eller i henhold til en legens ordre.

Expert Insight

Etter å ha gjort sin egen test med pasienter, Dr. Jane Murray på www.virginiahopkinstestkits.com funnet ut at hennes pasienter ble reagere bedre å patcher og kremer i stedet for piller.

Fordeler

Hormonerstatnings ikke bare også avlaster symptomer på menopause, men også kan hindre bentap, og redusere risikoen for kreft i tykktarmen.

Advarsel

Hormonbehandling kan øke sjansene for å få slag, galleblæresykdom og høyt blodtrykk.

Hvordan mannlig hormon erstatning

Hvordan mannlig hormon erstatning


Tilstrekkelig nivå av testosteron er nødvendig for muskelstyrke, energinivå, en positiv stemning og libido. Som menn alder, deres naturlige testosteronnivåene falle, som fører til Ufrivillig barnløshet symptomer. De side-effekter av lave nivåer av testosteron kan være hårtap, å sette på abdominal vekt, depresjon og lav seksualdrift. Det er mange myter og bekymringer om mannlige hormonbehandling, selv om de fordelene som regel oppveier risikoen. Testosteronbehandling er ikke farlig eller ulovlig når tatt under legens omsorg.

Hvordan mannlig hormon erstatning

Planlegge en avtale med legen din for å diskutere å bruke mannlige hormonbehandling. Selv om trygg og lovlig, er det best å snakke med legen din for å få alle fakta om mulige bivirkninger og hvordan det kan eller ikke kan hjelpe deg, og du er unik situasjon. Du kan ha andre underliggende problemer som ikke er relatert til lavt testosteronnivå. Du kan også ha andre helsemessige forhold som ville diskvalifisere deg fra å motta hormonbehandling.

Få grundig testet for å se om dine symptomer er relatert til fallende mannlige hormoner. Andre forhold som kan etterligne fallende hormonnivåer er depresjon, hypotyreose eller andre helseproblemer som bare legen skal diagnostisere og behandle. Dine symptomer kan også være på grunn av dårlig kosthold eller mangel på tilstrekkelig trening.

Bruk testosteron piller bare som foreskrevet av legen din; aldri selvmedisinering. Det finnes mange produkter på markedet, selv de som hevder å være helt naturlig, som kanskje ikke virker eller kan også være skadelig eller ulovlig. Alltid være sikker på å bruke FDA-godkjente produkter for din helse og sikkerhet. Følg legens anvisninger til punkt og prikke. Selv betraktet som sikre, kan for mye testosteron resultere i sinne utbrudd, tynt hår (androgen alopeci) og akne.

Hint

  • Tar resept testosteron under direkte vare på din lege bør ikke øke sjansene for prostatakreft. Selv om det hadde vært bekymring for at mannlig hormon erstatning kan bidra til ulike kreftformer, har studier vist at dette ikke er sant.
  • Sammen med legens råd, følge en diett som er rik på sink og magre proteiner kan bidra til å balansere dine hormoner og øke energinivået.

Hvordan Erstatning Heart Ventiler Work

Hvordan Erstatning Heart Ventiler Work

Innledning

Når hjerteklaffene har blitt for tykk, hard eller stretchy, vil de mest sannsynlig må byttes ut med kunstige hjerteklaffer. Hjerteklaffer kan også trenge å bli erstattet hvis de lekker, eller er ute av stand til å åpne og lukke skikkelig. Utskifting av hjerteklaffer er en risikabel operasjon, og krever åpen hjertekirurgi. Men de fleste som trenger nye hjerteklaffer har lite valg som de ikke vil overleve lenge uten å gjennomgå prosedyren.

Typer

Det finnes to typer erstatning hjerteklaffer, biologiske og mekaniske. En mekanisk hjerteventil er helt laget av syntetisk materiale. Dens fordel er at det er garantert å vare livet ut. Imidlertid kan det syntetiske materiale forlate pasienten åpen for en risiko for blodpropp, som skaper behovet for å være på blodfortynnere resten av sitt liv. Den biologiske ventilen er laget av humant vev. Dette fjerner behovet for blod tynner, men skaper en mulighet for at det må skiftes ut på et senere tidspunkt.

Funksjon

En erstatning hjerteventil som fungerer ved å tillate blod å strømme fritt gjennom ventilen på nytt uten å lekke. Når en ventil blir for hard og seig eller for tøyelig, det påvirker flyten av blod gjennom ventilen. Utskiftningen Ventilen åpnes og lukkes som en sunn ventil ville, åpne når hjertet kontrakter og lukking når hjertet slapper av. Dette gjør at blodet bare strømmer i én retning, og hindrer den fra å strømme tilbake når hjertet slapper. Også, siden den drives av sammentrekningene av hjertet, er det ikke behov for noen annen bærekonstruksjon for å drive den, eller at det skal fungere.

Hva er farene ved en erstatning Hjerte Ventil i pensjonister?

Blod går gjennom det menneskelige hjerte i bare en retning på grunn av virkningen av fire ventiler. Trykkforandringer gjør hjertet ventiler åpne og lukke, og hindrer blodet i å renne bakover. Hvis ventilene opphører å virke, kan ventil erstatning være nødvendig. Både pensjonister og yngre pasienter, som noen ganger lider ventil skade på grunn av hjerteproblemer, kan kreve hjerteklaff erstatning kirurgi. Kirurger i USA utfører ca 99,000 hjerteklaffoperasjoner årlig, hvorav de fleste reparere venstre hjerteklaffer, kjent som aorta og mitral ventiler. Fremskritt i medisinsk behandling har gjort dette innkjøp relativt trygt og effektivt, selv for eldre.

Valve Replacement

Erstatningsventil er anbefalt når det er alvorlig skade på en eller flere ventiler i hjertet --- typisk aortaventilen eller mitral-ventilen. Av og til, flere ventiler må byttes. Den skadede ventil, kan erstattes med en mekanisk ventil eller en biologisk ventil. Mekaniske ventiler laget av kunstige materialer, inkludert metaller, karbonatomer eller plast, vare lenge, men blodet kan feste seg til materialet og lage propper. En pasient som har en mekanisk ventil erstatning vil være på blodfortynnende medisiner for resten av hennes liv.
Biologiske ventiler, på den annen side, er laget fra animalsk vev eller vev fra en donert menneskehjerte. Disse ventilene brukes oftest hos eldre pasienter. Biologiske ventiler er ikke like holdbart som mekaniske ventiler, slik at de kanskje må byttes ut omtrent hvert 10. år som de brytes ned. Ingen blod tynnere medikamenter er nødvendig.

Recovery

Både eldre og yngre pasienter som gjennomgår hjerte ventil erstatning kirurgi, vanligvis bruke 1 til 3 dager i ICU etter operasjonen. Full utvinning fra operasjonen kan ta 4 til 6 uker, og vil du vanligvis må begrense aktivitetene i løpet av denne tiden. Du kan hvile og komme seg i ditt eget hjem, forutsatt at du har en omsorgsperson eller sykepleier som kan sikre at du får tilstrekkelig hvile og ikke anstrenge deg under healing prosessen. Legen kan anbefale en hjerterehabiliteringsprogram.

Etter operasjonen

Flertallet av ventil erstatning operasjoner i eldre er vellykket. I noen tilfeller kan en ytterligere hjerteventil svikter, og krever en etterfølgende operasjon. Statistikk over antall ventiler som ikke variere avhengig av den bestemte fjell, typen tilstand og type erstatning. Diskuter sannsynligheten for ekstra ventil svikt med dine kardiologer før en ventil erstatning operasjon. Biologiske ventiler vanligvis må byttes hver 10 til 15 år.
En risiko foreligger også når dental prosedyrer utføres. Bakterier utgitt av dental prosedyren kan komme inn i kunstig ventil, en tilstand som kalles bakteriell endokarditt. Hvis du har hatt hjerte ventil erstatning kirurgi og planlegger å ha tannarbeid, varsle deg med lege eller tannlege, og ta en antibiotika før tannarbeid å redusere risikoen for bakteriell endokarditt.

Farene

Hjerte ventil erstatning kirurgi har blitt tryggere og mindre risikabelt med fremskritt innen medisin. Mens prosedyren kan bære økt risiko med høy alder, har komplikasjoner blitt mer sjeldne. Når de forekommer, kan komplikasjoner fra hjerte ventil erstatning kirurgi omfatter blødning, hjerneslag, hjerteinfarkt eller infeksjon. I noen form for kirurgi, inkludert hjerte ventil erstatning, kan anestesi være mer risikofylt for eldre enn for yngre pasienter.

Spesiell risiko for pensjonister

Ifølge en studie i The Journal of Gerontology, eldre har ikke større risiko for dødelighet knyttet til hjerte ventil erstatning sykdom enn den generelle voksne befolkningen. Videre langsiktig (10 år) overlevelse var de samme for seniorer som gjennomgår hjerteklaff erstatning kirurgi som for andre seniorer på samme alder. Disse studiene tyder på at alvorlighetsgraden av hjertesykdommer og type av hjerteproblemer bestemme suksess og risikoen for dødelighet i forbindelse med hjerteventilerstatningsterapi mer enn enn pasientens alder.

Hvordan lage din egen erstatning måltid

Hvordan lage din egen erstatning måltid


Måltid erstatninger kan være en praktisk og næringsrik del av en sunn livsstil. Imidlertid kan mange ferdige rister og pulver være kostbart og ofte inneholder konserveringsmidler eller store mengder sukker. Lage dine egne måltid erstatninger er enkelt og kan gjøres med et lite forskning og en rask tur til butikken. Hjemmelagde shakes gir deg frihet til å velge dine egne ingredienser som passer dine diettbehov.

Hvordan lage din egen erstatning måltid

•  Bestem dine behov. Hvis målet ditt er å gå ned i vekt, er det nødvendig å vurdere kalori teller; hvis du er ute etter å få muskelmasse, bør du vurdere proteininnhold. Eller hvis du ønsker å spare tid, bør den ideelle måltid erstatning inneholde en tilstrekkelig blanding av karbohydrater, proteiner og sunt fett.

Forskning forskjellige oppskrifter for vibrering som er lav i kalorier, høy i protein eller ernæringsmessig godt avrundet. Lag en liste over frukt og grønnsaker som du liker, og ta hensyn til antall kalorier i hver ingrediens.

Kjøp ingrediensene til måltidet erstatning hos din lokale kjøpmann eller helsekost butikk. Kjøp nok ingredienser til å gjøre mer enn en porsjon om gangen og kjøle restene.

Legg alle ingrediensene i en kraftig blender. Bruk "Blend" eller "Grind" funksjon for best resultat. Blend kontinuerlig i ca 45 sekunder, eller til en jevn røre. Hell og nyte.

Hva er Tegn og symptomer på Erstatning Hjerte Valve?

Hjertet er delt inn i fire kamre. De øverste to kamre er atriene og nedre to er ventriklene. Blodstrømmen i sentrum beveger seg i en retning: i atria, ned til ventriklene, og deretter ut. Blodet strømmer gjennom kamrene via små døråpninger kalt ventiler. Under normal funksjon, ventilene åpne som hjertet kontrakter og nære når hjertet slapper --- sikre blodet flyter i riktig retning. Når ventilene feil, svikter de til å åpne eller lukke på riktig måte, å endre blodstrømmen gjennom hjertet.

Symptomer på hjerteklaffene Feil

Pasienter kan oppleve hjertebank og brystsmerter. Fordi en defekt ventil påvirker blodstrømmen, kan pasienter også føler lethargic og erfaring besvimelse, ørhet og lavere utholdenhet. Blodtrykket kan være høyere eller lavere enn normalt og kraftig hevelse og selv magesmerter kan skyldes en økning av væske i vevet. Pasienter kan også forvente kortpustethet og økt våt hoste.

Diagnostiske Tegn på en hjerteklaff Feil

Hjertet kan gjøre en ekstra lyd eller knurre, som kan være ventilen åpne eller lukke ute av sync med hjerterytme. Den ødelagte ventilen kan vises på en MR, ultralyd og / eller en ekkokardiogram. Med en hjertekateterisering, injiserer teknikeren et fargestoff inn i hjertet og den ødelagte ventilen kan dukke opp på en X-ray. Et elektrokardiogram kan vise hjerterytme uregelmessigheter.

Faktorer som bestemmer Erstatning Hjerte Valve

Hvis feilen ventilen er for alvorlig, eller ikke svarer til andre behandlinger, kan legen beslutte å erstatte ventilen. Den alder og helsetilstand til pasienten kan spille en stor rolle i denne avgjørelsen, som noen pasienter kan ha større risiko for komplikasjoner. Hvis pasienten trenger hjerteoperasjon for en annen tilstand, for eksempel en bypass for koronar arteriesykdom, kan legen velge å gjøre en ventil erstatning samtidig.

Oppskrifter på måltid erstatning drinker

En sit-down måltid er ikke alltid et alternativ. Du kan velge et sunt alternativ til et måltid i stedet for å plukke opp fast food eller gripe en candy bar. Hjemmelaget måltid erstatninger tilby variasjon fra å ha den samme protein shakes gjentatte ganger og vanligvis kan gjøres med bare noen få ingredienser.

Banana Bread Shake

Banan brød shake er en sunn hjemmelaget alternativ til et forberedt måltid erstatning riste. Du trenger to kuler av whey protein, en banan, 1/2 kopp kokt havregryn, 3/4 kopp kli flak, en flaske vann og en liten mengde brunt sukker for å blidgjøre mix. Legg alle ingrediensene i en blender og kjør til en glatt. Dette er mye sunnere enn å spise banan brød, men kan tilfredsstille det craving for morgen kake.

Frukt Meal Replacement Drink

For denne smoothie trenger du en kopp skummet eller lettmelk, 1/4 kopp nonfat tørr melk, 1/4 kopp Splenda eller andre kunstige søtningsmiddel, 1/2 ts vanilje, en dash av muskat, en skrellet appelsin, ett cored og partert eple, en kopp frosne blandet frukt og en kopp med spinat. Bland alle ingrediensene i en blender og kjør til en glatt. Hell straks inn i to høye glass til å dele og nyte.

Chocolate Coffee Shake

Dette måltidet erstatning drikke er bra for kaffe-elskere. Du trenger 2 kopper Alpine Milk Chocolate Protein Delite, en kopp skummet melk, fem isbiter, en kopp vann og en skje med pulverkaffe. Bland alt dette sammen i en blander og drikke. Den ekstra koffein fra kaffe vil gi deg en ekstra boost.

Lag din egen

Du kan lage dine egne måltid erstatning drinker ved å følge noen enkle ideer. Basen for din shake vil være et protein pulver. De beste valgene er whey protein, eggehvite eller soyaproteiner. Velg deretter en flytende, er forsiktig med å ta hensyn til sukker. Soya, ris og mandelmelk er alle gode valg. Du kan bruke yoghurt hvis du ønsker en tykkere shake. Deretter velger flere ingredienser for smak og søtningsstoffer - igjen, se på sukker. Gode ​​valg er honning og frukt. Eksperimenter med forskjellige frukt og grønnsaker for å finne noe som du liker.