Digidexo.com

diastolisk over 100

Hvordan man skal vurdere High Blood Pressure

Etter legen måler blodtrykket, er resultatene gitt til deg på to tall. Den øverste nummeret er det systoliske trykket og måler blodtrykket som hjertet pumper blod ut. Den nederste tallet måler trykket av hjertet ditt når det er avslappet og fylles med blod, ifølge Consumer Reports 'health.org. Det andre tallet kalles det diastoliske trykket. Når blodtrykket er normalt, og du er 20 eller eldre, bør det være ca 120/80.

Hvordan man skal vurdere High Blood Pressure

Hvordan man skal vurdere Høy blodtrykk

•  Kjenn høyt blodtrykk kategorier. Det er fem blodtrykks kategorier, i henhold til American Heart Association. Noen leser faller i en annen enn normalt kan indikere høyt blodtrykk kategori. Hvis du er i faresonen for høyt blodtrykk, vil systolisk lesing være 120-139, og diastolisk nummeret vil være 80-89. Dette kalles forhånds hypertensjon.
De andre kategoriene er ansett etapper. Med trinn 1 hypertensjon, er systolisk nummer 140-159 med et diastolisk nummer 90-99. Hvis du har en høy blodtrykk lesing med systolisk tall som er høyere enn 160 og diastolisk over 100, er du på trinn 2 hypertensjon.
Hvis det systoliske blodtrykket er høyere enn 180 med et diastolisk på 110 eller høyere, er du i en hypertensiv krise.

Evaluer høyt blodtrykk opplesninger. Legen vil anbefale endringer i livsstil eller foreskrive medisiner for å senke høyt blodtrykk. Med hypertensjon, trinn 1 og 2, vil legen kontrollere blodtrykket ditt oftere. I tillegg vil du sannsynligvis bli bedt om å spise sunnere, hvis du allerede ikke er, opprettholde en sunn vekt gjennom fysisk aktivitet, begrense alkohol og unngå røyking.

Forstå symptomer på hypertensive krise. Dessverre er det ingen avgjørende symptomer for å indikere at du har pre-hypertensjon eller stadium 1-2 hypertensjon. Det er derfor høyt blodtrykk er kjent som silent killer, ifølge AHA. Det er ingen symptomer før systoliske trykket er over 180 eller diastolisk trykk er 110 eller høyere. Da er du i hypertensive krise, og du kan oppleve, hodepine, neseblod, kortpustethet og alvorlig angst.

Om Dangerous Diastolisk High Blood Pressure

Blodtrykket er kraften av blod som det presser mot blodårene. Når trykket blir målt, blir to tall beregnet: systolisk trykk oppstår når hjertet pumper blod, og diastolisk trykk når hjertet hviler mellom slag. Høyt blodtrykk, eller hypertensjon, er diagnostisert når blodtrykket forblir hevet over et normalt område for målinger på to eller flere forskjellige dager.

Måling

Blodtrykket måles alltid som to tall, med det systoliske nummer skrevet over diastolisk eller før det, som i 110/80. Det er sagt som "110 over 80."

Identifikasjon

En fortsatt systolisk blodtrykk på 140 eller høyere, eller diastolisk blodtrykk på 90 eller høyere, regnes hypertensjon.

Advarsel

Høyt diastolisk blodtrykk gjør at hjertet arbeider for hardt, og øker persons risiko for hjerteinfarkt, kongestiv hjertesykdom, slag og nyreskader. Jo høyere tall, jo større er risikoen.

Stadier

Hypertensjon diagnose er delt inn i etapper avhengig av målingene. Stage 1 diastolisk er 90 til 99, og farligere fase 2 diastolisk er 100 eller høyere.

Behandling

Prehypertensjon med et diastolisk antall 80-89 blir vanligvis behandlet med endringer i livsstil. Høyere blodtrykk kan også behandles med livsstilsendringer, men leger ofte foreskrive medisiner så vel, i hvert fall på kort sikt.

Hvordan redusere Diastolisk trykk

Diastoliske blodtrykket er trykket i arteriene når hjertet slapper av mellom beats. Det er den nederste rekke en blodtrykksmåling. Det kan være grunn til bekymring hvis diastolisk blodtrykk stiger over 100 mmHg, så høyt diastolisk blodtrykk øker en persons risiko for hjerteinfarkt og hjerneslag. Heldigvis, ved å gjøre noen enkle endringer i livsstil, kan du redusere risikoen for høyt blodtrykk eller lavere diastolisk blodtrykk, som er allerede høy uten å stole på bruk av medisiner.

Hvordan redusere Diastolisk trykk

Hvordan redusere Diastolisk trykk

•  Kjenn dine risikofaktorer. Alder, røyking, alkohol i overkant, forbruker for mye koffein, overvekt, stress, og en familiehistorie med høyt blodtrykk er alle vanlige faktorer som kan øke risikoen for høyt blodtrykk. Mange utvikler høyt blodtrykk på et tidspunkt som de blir eldre. Selv om arvelighet kan spille en rolle, folk som er overvektige er kandidater for høyt blodtrykk. Stress kan faktisk ikke være årsaken til høyt blodtrykk, men å være under konstant spenning kan holde blodtrykket fra å vende tilbake til normale nivåer.

Har blodtrykket kontrolleres ofte hvis det har en tendens til å kjøre høy. Personer med høyt blodtrykk opplever ofte ingen symptomer. En diastolisk blodtrykk under 80 anses å være ideelt. Helsepersonell vurdere et trykk på mellom 81 og 90 for å være borderline. En diastolisk blodtrykk lesing høyere enn 90 ansees som høy.

Spis et velbalansert kosthold som inneholder rikelig med frisk frukt og grønnsaker sammen med andre matvarer rike på kalsium, kalium og vitamin C. En studie publisert i Nutrition Journal funnet at høye nivåer av askorbinsyre kan bidra til lavere diastolisk blodtrykk. Inkludert lav-fett meieriprodukter og hele korn i kostholdet bidrar til å holde at blodtrykket lesing ned også.

redusere de samlede saltinntak og unngå mat med høyt mettet fett og kolesterol. Spise mat med for mye salt legger mer fluid til blod, forårsaker blodtrykket til å stige. Ifølge 2005 Dietary Guidelines for amerikanerne, de fleste amerikanere har en tendens til å spise for mange salte matvarer. Jo mer natrium en person bruker, jo høyere hans eller hennes blodtrykket er sannsynlig å være. Ikke holde salt på bordet. Bruk mindre salt i koke ved å redusere mengden av en tredjedel, og deretter med en halv.

Få rikelig med mosjon. Du nytte både ved å miste vekt og senke blodtrykket. Fysisk aktivitet gjør hjertet sterkere, også. Som et resultat, kan den pumpe mer blod gjennom kroppen med mindre anstrengelse. Dette stiller mindre kraft mot veggene i arteriene, senke blodtrykket. I mange tilfeller, hvis enkeltpersoner trene regelmessig, at de ikke trenger medisiner for å senke blodtrykket. Minst 30 minutter med aerobic aktivitet de fleste dager er bra for kroppen og blodtrykket.

6. Gå ned i vekt. Hvis du veier inn på mer enn 30 prosent av din idealvekt, er det på tide å kaste noen pounds. Folk som er overvektige har mer blodvolumet i kroppen slik at hjertet må jobbe hardere for å pumpe blod. The American Association of nyrepasienter advarer at overvekt setter en person har høyere risiko for nyresykdom, som forstyrrer kroppens evne til å regulere natrium og væske. Men for hver kilo du mister, vil diastolisk blodtrykk slippe ett poeng.

Hvordan Lose jeg vekt med 100 Calorie pakker?

Hvordan Lose jeg vekt med 100 Calorie pakker?


Prøver å gå ned i vekt er en vanskelig oppgave for mange enkeltpersoner, spesielt når det betyr å bo borte fra godbiter som tilfredsstiller deres søt tann. Å finne en god måte å tilfredsstille dine søt tann og bo på et sunt kosthold sikrer at du vil ikke gå ut og binge på en haug med godteri på en gang ut av frustrasjon av å spise ikke noen søtsaker. 100 kalori pakker tillate deg å tilfredsstille dine søt tann mens du holder kaloriinntaket lavt.

Hvordan Lose jeg vekt med 100 Calorie pakker?

Kjøp 100 kalori pakker som etterligner eller imitere dine favoritt høyt kalori snacks. For eksempel, hvis du elsker Oreos, kjøpe de 100 kalori Oreo snack pakker. Kjøpe 100 kalori pakker for snacks du ikke liker så mye nederlagene formålet fordi du vil spise dem og fortsatt ønsker og sannsynligvis spise snack du ønsket i første omgang.

Hold orden på ditt daglige kaloriinntak for hvert element eller et måltid du spiser. For å gå ned i vekt, må du forbrenne mer kalorier enn du spiser. Bare spise de 100 kalori pakker som en erstatning for snacks over 100 kalorier.

•  Begrens mengden av 100 kalori pakker du spiser hver dag. Selv om de ikke inneholder mange kalorier, de har en overraskende mengde sukker. Hver cookie pakken har to til to og en halv ts sukker i den. At mengden av sukker vil ikke skade deg hver gang på en stund, men du fremdeles spise junk food full av tomme kalorier.

Fase ut de 100 kalori pakker som du blir vant til å spise sunnere. Du vil fortsatt trenger å tilfredsstille dine søt tann en gang i blant, men et stykke frukt eller en håndfull mini gulrøtter inneholder mer næringsstoffer og vil tilfredsstille din sult bedre enn noen form for junk food.

100 Calorie Snacks Liste

100 Calorie Snacks Liste


En diett utviklet for å hjelpe deg å miste vekt må redusere kaloriinntaket og / eller øke mengden kalorier du forbrenner. Dette betyr ikke at du trenger å sulte deg selv mellom måltidene. Du kan spise sunt og velsmakende snacks som vil utfylle, ikke skade, kosthold. Ifølge WebMD forfatteren Colette Bouchez, kan snacks med så få som 100 kalorier holde appetitten i sjakk når de har en balanse av protein, fiber, fett og karbohydrat. Din egen personlige liste over 100 kalori snacks er et flott verktøy for å legge til din diett plan.

Søtsaker

Hvis du har en søt tann, trenger du ikke å eliminere søtsaker fra din stash av snacks helt. Sjokolade, for eksempel fem Ghirardelli Milk Chocolate Drops, to Mrs. Fields Decadent Chocolates, eller fire Andes Bars kan tilfredsstille din sjokolade craving.

Du kan også lage jello, med to pakker av jello blanding og tre kopper vann. Chill til tyknet. Ikke la jello sett. Deretter legger 1/3 kopp pisket krem ​​inn i jello før det har en souffle konsistens. Dette vil gi deg seks porsjoner.

En unse av hard candy eller gelé bønner fungerer også som en annen søt, 100-kalori snack.

Frukt og grønnsaker

Frukt kan erstatte godteri hvis du har en søt tann. Et stykke frukt er vanligvis mindre enn 100 kalorier og inneholder akkurat den mengden sukker for å tilfredsstille et sug etter søtsaker uten å legge for mye sukker i kostholdet ditt. Halvparten av en liten avocado, en mellomstor banan, 1/2 kopp sukret eplemos, eller en 1/2 av en honningmelon er alle frukt snacks med 100 kalorier.

En liten bakt søtpotet, en stor stilk av stangselleri med en spiseskje chunky peanøttsmør, eller en kopp av bakt eikenøtt eller squash er alle eksempler på deilige grønnsaker som du kan snack på å hjelpe din sunn slanking.

Dairy

Meieri elementer også lage velsmakende 100-kalori snacks. Hvis du liker snacking i varmen av dagen, kjøling snacks som for eksempel en tredjedel av en kopp sorbet eller 3 dl fettfri vaniljeis kan være perfekt for deg. Fire til seks gram av no-fett eller lav-fett yoghurt er et annet meieri snack alternativ, samt en unse av Bleu ost.

Kjøtt, egg og nøtter

Du kan få masse protein ved snacking på kjøtt, egg og nøtter. En eggerøre blandet med en spiseskje med skummet melk er en stor lav-kalori snack før eller etter frokost. Ti cashewnøtter eller 10 mandler er 100-kalori snacks du kan passe i håndflaten. En kylling eller kalkun Frankfurter, eller 2 gram magert roastbiff er ennå to flere valg du kan legge til din 100-kalori snacks listen.

Liste over matvarer som inneholder magnesium

Mangel på magnesium i kosten kan føre til problemer med blodsukkernivået. Bentetthet er forbedret med magnesium, og mineralet hjelper også med hypertensjon. Studier viser også at magnesium spiller en viktig rolle i å senke risikoen for hjerte-og karsykdommer.

Expert Insight

Barn under tre skal kun ha ca 80 mg magnesium. Ungdom trenger 360 mg for jenter og 410 mg for gutter. Voksne menn krever 400 mg, mens voksne kvinner trenger bare ca 310 mg.

Grønne grønnsaker

Matvarer som spinat, brokkoli og erter er gode kilder til magnesium. En en-kopp servering kan gi så mye som 150 mg magnesium i kosten.

Helkorn

Grovbrød og andre korn matvarer tilbyr en næringsrik kilde til magnesium. Hele korn korn er en annen måte å legge til minst 24 mg magnesium til kroppen.

Kveite

Fisk er bra for kroppen i flere grunner, blant annet sitt høye innhold av magnesium. Kveite kan legge til så mye som 170 mg magnesium per porsjon.

Beans

Hvite bønner, svarte bønner, pinto bønner og lima bønner er gode måter å legge fiber og magnesium i kostholdet. En en-kopp servering av bønner inneholder over 100 mg magnesium.

Tomatcoulis

En enkel måte å legge magnesium i kostholdet er å koke grønnsaker eller kjøtt i tomatpuré. En kopp pasta inneholder over 130 mg magnesium.

Liste over Bakterier i fordøyelseskanal

Liste over Bakterier i fordøyelseskanal


Prøver å sette et tall på hvilke typer bakterier i våre fordøyelseskanalen er en utfordring. Ifølge nettstedet typer bakterier, er det ca 300 til 1000 individuelle arter av bakterier som lever i fordøyelsessystemet, med antall levende bakterieceller når over 100 billion til enhver tid. Selv om dette kan høres urovekkende, de fleste er ikke skadelig på noen måte; mange er nyttig og tjene viktige funksjoner i vår evne til å fordøye mat.

E. coli

Escherichia coli (E. coli) bakterier lever i tarmen hos dyr (primært storfe) og mennesker. De fleste stammer av E. coli er harmløse og hjelpe til med fordøyelsen. Vi er avhengige av E. coli for vitamin K og noen av B-kompleks vitaminer; Men de fleste forbinder E. coli med belastningen 0157: H7, som forårsaker sykdom. De fleste tilfeller av E. coli forurensning kommer fra halvsteikt biff eller rå (upasteurisert) melk. Likevel infeksjonen kan også spres når mat er forurenset med fekal bakterier. Symptomer på infeksjon kan vises 7:59 dager etter smitte, og de vanligvis inkluderer kvalme, oppkast og diaré.

Bacteroides

Bacteroides bor i tykktarmen, og er det mest tallrike av normal flora i den delen av fordøyelseskanalen. De er involvert i bruken av nitrogenholdige stoffer, fermentering av karbohydrater, og biotransformasjonen av gallesyrer og andre steroider. Bacteroides er tilpasset å vokse der det ikke er oksygen, og de utgjør ingen trussel mot oss med mindre de får ut av tykktarmen og inn i resten av kroppen vår. Dette kan skje hvis det er en byll, og denne sjeldne forekomsten kan være svært farlig som de fleste Bacteroides er resistente mot mange antibiotika.

Lactobacillus

Lactobacillus acidophilus normalt lever i fordøyelseskanalen og er også til stede i visse matvarer som yoghurt, samt i kosttilskudd. Lactobacillus acidophilus er fordelaktig fordi den produserer laktase, vitamin K og anti-mikrobielle stoffer som acidolphilin, acidolin, bakteriocin og lactocidin. Den brukes for å behandle og forebygge diaré og er betraktet som spesielt effektive i behandling av diaré hos barn forårsaket av rotavirus. Det er også vurdert å være mulig effektivt for å håndtere irritabel tarm syndrom symptomer, diaré hos sykehus voksne og diaré forårsaket av reiser.

Liste over Contact Lens Produsenter

Liste over Contact Lens Produsenter


Kontaktlinser har forandret livene til millioner av synshemninger. De gir folk med muligheter og fleksibilitet som ikke er tilgjengelige med briller. Produsentene av kontaktlinser fortsette å skape nye tilpassede versjoner som gjør leve med mindre enn perfekt syn enklere. Enten du ønsker kontakter du kan erstatte daglig eller trenger spesialobjektiver, gjør en produsent hva den rette stilen av kontakter for deg.

Bausch & Lomb

Bausch & Lomb er en av eldste amerikanske selskapene fortsatt drift. Selskapet startet i 1853 i Rochester, New York. Starter ut som en liten optisk butikk, Bausch & Lomb sysselsetter nå nesten 11.000 ansatte med produkter i over 100 land. Bausch & Lomb produserer fem kontaktlinse merker: Purevision, SofLens, Optima, SilSoft og Boston. Disse merkene spenner fra silikon hydrogel linser til innskuddsSterk kontakter. De imøtekomme til de fleste typer synskorreksjon, som astigmatisme og progressive briller. Det er enda et merke for barn og voksne som har hatt grå stær (SilSoft).

CIBA Vision

CIBA Vision er den linsedivisjonen i Novartis, og derfor har støtte og ressurser av en av de største helseselskapene i verden. Den ble etablert i 1980 og nå selger mer enn 1,9 milliarder objektiver i året. CIBA Vision produserer tre merker: Air Optix, Dailies og Fresh. Air Optix fokuserer på å opprettholde fuktigheten i øyet, samt motsette innskudd. Den CIBA Vision Dailies merkevaren tilbyr en endagslinse for standard øyne, bi-focals eller en astigmatisme. The Fresh merkevare er en linje av farge kontaktlinser.

Cooper

Cooper er en divisjon av CooperCompanies. I 2004 Cooper kjøpte Ocular Sciences Inc., produsenten av Biomedic kontaktlinse serien. Cooper er den største produsenten av kontaktlinser for pasienter med astigmatisms. Sammen med Biomedic linje, de tilbyr fire familier av objektiver: Avaira, Biofinity, ClearSight og Proclear. Mellom disse familiene, kontaktlinser imøtekomme til å gi fuktighet og oksygen for øyet så vel som objektiver for de som trenger astigmatisme eller sfærisk korreksjon.

Johnson og Johnson

Starter i Buffalo, New York, i 1950, har Johnson og Johnson Vision Care Inc. vokst gjennom årene. De gikk inn i kontaktlinse virksomhet i 1981 med kjøp av Frontier kontaktlinser og er nå kjent for sin linje av Acuvue kontaktlinser, som Acuvue Oasys og Acuvue Advance. De Acuvue Soft disponibel kontaktlinser var verdens første disponibel myke kontaktlinser. De har også opprettet kontakter for astigmatisme samt bifokale linser. Acuvue merkevare har 13 kontaktlinse varianter.

Wesley Jessen

Wesley Jessen VisionCare, Inc. er en produsent av myke kontaktlinser. De ble kjøpt i 2001 av CIBA Vision og nå produserer sine kontaktlinjer i forbindelse med CIBA Vision. Wesley Jessen produserer Precision UV kontaktlinser samt Softmate linje. Precision UV kontakter blokkere opp til 90 prosent av skadelig UV-stråling. Wesley Jessen produserer også Freshlook Colors og ColorBlends for de som er interessert i å endre sin øyenfarge og Fresh ColorBlends Toric for de med en astigmatisme.

Symptomer på renovaskulær hypertensjon og takykardi

Renalvascular Hypertensjon er en type høyt blodtrykk. Siden forekomsten skyldes en tilstand i kroppen, er det ansett sekundær hypertensjon. Herding eller innsnevring av nyrearterien forårsaker denne type høyt blodtrykk. Det er mange symptomer, og hver er i overensstemmelse med forhøyet blodtrykk.

Forekomst

Både menn og kvinner er like utsatt, men det forekommer oftere hos kaukasiere og afroamerikanere enn andre raser. Den tid da det renovaskulær hypertensjon onsets er avhengig av grunnene til at det er til skade på nyreblodårer. Generelt er det mest vanlig hos menn over 45 som lider av aterosklerose, og kvinner under 45 som lider fibromuscular dysplasi. Faktorer som kan føre til renalvascular hypertensjon er røyking, høyt-natrium kosthold, fedme, stress, heavy metal eksponering og genetikk.

Årsaker

Det er flere forhold som forårsaker nyrearterien blokkering, som fører til renalvascular hypertensjon. Åreforkalkning fører til plakk innskudd til å akkumulere og fibermuscular dyplasia fører til cellevekst. Både begrense blodstrømmen. Andre årsaker til innsnevring er kompresjon på grunn av skade, svulster, og blodpropp. Den manglende blodstrøm fører til at nyrene til å produsere et protein som er skrudd inn i et enzym som i sin tur fører til natrium-retensjon og innsnevring av arterioler. Dette er et forsøk på å øke blodstrømmen gjennom nyrene, men fører til symptomer på renalvascular hypertensjon.

Blood Pressure

Høyt blodtrykk er den viktigste symptomet på renalvascular hypertensjon. Verdien er spilt inn med to tall; systolisk (øverste rekke) og diastolisk (nederst nummer). Det systoliske verdi blir registrert når hjertet kontrakter og diastolisk verdi føres når hjertet er i ro. Den diastoliske verdi bør være under 80, men med pasienter som lider av renalvascular hypertensjon, er verdien vanligvis over 104.

Symptomer

Symptomene kan variere fra mindre til alvorlig avhengig av verdien av blodtrykket som er den viktigste symptomet. I mange tilfeller kan enkeltpersoner ikke lide noen symptomer i det hele tatt. Men vanligste symptomene er hodepine, tretthet, kvalme og oppkast, brystsmerter, synsproblemer, forvirring, angst, overdreven svette, og blek eller rød hud. Dersom renalvascular hypertensjon er forårsaket av en blodpropp, kan pasienten har smerter i siden eller urin i blodet. Alvorlige komplikasjoner kan være hypertensive hjertesykdom, hjerneslag, blindhet, hjerteinfarkt, hjertesvikt, blod fartøy skade, nyreskader og nyresvikt.

Takykardi

I ro, vanligvis slår hjertet mellom 60 til 100 slag per minutt. Takykardi er når hjertet slår over 100 slag per minutt. Dette er ansett unormal når personen er i ro. Normale tilfeller av forhøyet puls er under eller etter trening, eller som reaksjon på spenning, angst eller stress. Renalvascular hypertensjon kan forårsake takykardi. Symptomene på takykardi er kortpustethet, svimmelhet, besvimelse, brystsmerter og alvorlig angst.

Kartlegging blodtrykket

Forholdsregler

Ikke alle bør kartlegge sitt eget blodtrykk. For eksempel kan hjemmeskjermer ikke gi nøyaktige målinger for personer med uregelmessige hjerteslag. Rådfør deg med en lege eller helsepersonell for å diskutere tilstanden din før du begynner å kartlegge blodtrykket. Også ta hensyn til hva slags instrumenter som du kommer til å bruke, fordi det er forskjellige typer skjermer som spenner fra den manuelle til digitale. Gjennomføre de nødvendige undersøkelser for å finne den skjermen som passer best for deg.

Måling

Måle blodtrykket ved hjelp av en hjemmeblodtrykksmåler, som er tilgjengelig på de fleste apotek og medisinsk forsyne butikkene. Det systoliske blodtrykket, eller antall funnet på toppen, bør ideelt sett være under 120. Det diastoliske trykket, eller antall på bunnen, bør være under 80. Når kartlegge din blodtrykk, måling bør ta regelmessig, enten daglig eller ukentlig. Selv om daglig overvåking anbefales fordi det gir mer detaljer, å ta blodtrykket ukentlig kan være tilstrekkelig.

Nøyaktighet

Vurdere visse ting før opptaket ditt blodtrykk. For det første er det viktig å ta blodtrykket i løpet av samme tid hver dag. På grunn av ulike aktiviteter, kan blodtrykket endres i løpet av dagen. Du vil øke nøyaktigheten av diagrammet hvis du alltid måle blodtrykket på et bestemt tidspunkt på dagen. For det andre, sjekke blodtrykket tre ganger med ett minutts mellomrom mellom hver måling. Ta gjennomsnittet av disse tester for å få den beste lesning.

Innspilling

Når du har resultater, legge inn dato og klokkeslett, systolisk og diastolisk opplesninger og puls i et blodtrykk tracker ark. En blodtrykks tracker arket er ganske enkelt et diagram som angir blodtrykket detaljer over en tidsperiode. Hvis du ikke har tid til å lage din egen, maler av blodtrykk tracker ark er tilgjengelig på nettet. Det er også tilgjengelige programmer som kan kartlegge blodtrykket resultater.

Tolkning

Hvis diagrammet indikerer en systolisk blodtrykk lesing som varierer mellom 120 og 139, så bør du komme i bedre form og unngå risiko for prehypertension. En systolisk av 140-159 og diastolisk 90 til 99 betyr at du kan være lider av Stage One hypertensjon. En systolisk på 160 eller høyere og en diastolisk er 100 eller mer er vanligvis en indikasjon på Stage 2 hypertensjon. I noen av disse tilfellene, er det anbefalt å ta blodtrykket tracker ark med legen din for referanse.

Farlige High Blood Pressure Readings

Høyt blodtrykk, eller hypertensjon, oppstår når styrken av blod presser mot en persons blodårene er sterkere enn den bør være. Blodtrykket måles alltid med to tall: systolisk, når hjertet pumper blod, og diastolisk, når hjertet slapper av. Systolisk er det første nummeret skriftlig eller muntlig i et blodtrykk beregning.

Identifikasjon

Høyt blodtrykk er diagnostisert når avlesningene er høyere enn normalt på to forskjellige dager. Høy rekkevidde for systolisk er 140 eller over, og stor rekkevidde for diastolisk er 90 år eller eldre. Ofte er bare ett nummer er gjennomgående for høy, vanligvis det diastoliske, selv hos eldre mennesker, er vanlig høyt systolisk trykk.

Stage 1

Senket En systolisk blodtrykk på 140-159 og diastolisk 90 til 99 vanligvis kan med endringer i livsstil.

Stage 2

En systolisk trykk 160 til 179 og diastolisk av 100-109 krever medisinering, selv om livsstilsendringer noen ganger kan til slutt senke trykket nok slik at personen kan slutte å ta medisiner.

Farlige Readings

Farlig høyt blodtrykk er et systolisk avlesning på 180 eller høyere, eller en diastolisk avlesning på 110 eller høyere. Dette krever umiddelbar medisinering og tett oppfølging av lege.

Advarsel

Høyt blodtrykk, spesielt ved farlige nivåer, kan føre til smale og svake arterier, blodpropp, hjerneslag, nyreskader og skader på netthinnen.

Blodtrykksmålinger og hva de betyr

Fordi folk flest er ikke i stand til å oppfatte sin egen blodtrykket, og det kan være noen symptomer når det er unormal, National Institute of Health anbefaler en årlig blodtrykk sjekk for voksne i alderen 18 og over. Testen er ikke-invasiv, er utført mens pasienten sette seg ned med det ene ermet rullet opp og det tar litt tid.

Hva er blodtrykk?

Som hjertet pumper blod gjennom kroppen, er en kraft som utøves på hver av de arterier som bærer den til forskjellige organer. Denne kraft blir målt ved blodtrykket, noe som er bestemt av størrelse og fleksibilitet av arterier så vel som av mengden av blod i hjerte er nødvendig for å pumpe. Det nøyaktige antallet alltid endres på grunn av faktorer som kosthold, medisiner, følelsesmessige eller fysiske tilstander, temperatur, holdning og mosjon.

Blood Pressure Test

De fleste er kjent med å ta blodtrykktester. De kan tas når som helst og ikke krever noen forberedelser fra pasienter. Pasienter bør vente til de er rolige, spesielt hvis turer til legekontoret gjøre dem skittish. Instrumenter som trengs til prøven bestå av en mansjett med målehjul som er lagt over albuen, og et stetoskop for å måle resultatene. Helse utøvere finne et stort arterien i armen og plassere stetoskopet på det stedet. Deretter fyller de opp mansjetten med luft, vanligvis til 210 mmGh, eller millimeter kvikksølv, standard enhet som brukes for å måle blodtrykket. Når dette punktet er nådd, blir luften sluppet ut. Testen kan preformed to eller flere ganger i én økt, og de eneste bivirkningene kan være midlertidig nummenhet eller en kriblende følelse i armen.

Å få Reading

Når ventilen på mansjetten åpnes og luften begynner å strømme ut, utøvere opptak av det første pulserende lyd de hører og tallverdien knyttet til den. Dette kalles systolisk trykk, det høyeste beløpet av anstrengelse på arteriene når hjertet kontrakter. Som deflasjon fortsetter, overvåke de siste pulserende lyd laget og de ta det opp. Dette er det diastoliske trykket, det laveste beløpet av press på blodårene når hjertet slapper av. Disse tallene sammen danner blodtrykksmåling, som er uttrykt som den systoliske verdien over det diastoliske verdi.

Hva resultatet Means

Generelt er benchmark for systolisk blodtrykk opplesninger 120 mmHg, og målestokken for diastoliske målinger er 80 mmHg. Lavere tall er betraktet som sunt. Pre-høyt blodtrykk foreligger når det systoliske lesing er 120 mmHg til 139 mmHg og diastolisk 80 mmHg til 89 mmHg. Mild høyt blodtrykk kan bli diagnostisert med det systoliske leser 140 mmHg til 159 mmHg og diastolisk leser 90 mmHg til 99 mmHg. Når systoliske trykket er registrert på noe over 160 mmHg og diastolisk på noe over 100 mmHg, er blodtrykket anses moderat eller alvorlig høy. Alternativt, noen mennesker har blodtrykk som er for lav. At tilstanden er kategorisert av systolisk trykk lavere enn 90 mmHg eller 25 mmHg lavere enn normalt.

Unormale Readings og Risiko

Høyt blodtrykk er assosiert med sykdommer innbefattende hjertesvikt, nyresvikt, hjerteanfall og slag, og øker risikoen for utvikling av en eller flere av dem. Lavt blodtrykk kan også være tegn på problemer, som den er koblet til hjertesvikt, dehydrering, kjertel lidelser og infeksjon. De som opplever høye eller lave blodtrykket opplesninger bør rådføre seg med lege.

Anbefalte blodtrykket opplesninger

Blodtrykket er kraften til blodårene når hjertet slår (systolisk blodtrykk), og når den hviler mellom beats (diastolisk blodtrykk). Den måles i millimeter kvikksølv (mm Hg) og er uttrykt som to tall. Det første tallet representerer det systoliske trykket, og det andre tallet representerer det diastoliske trykket. Høyt blodtrykk, eller hypertensjon, forekommer når ett eller begge av disse tallene er høyere enn normalt.

Anbefalt

Den anbefalte blodtrykk for voksne er et systolisk blodtrykk på mindre enn 120 og diastolisk blodtrykk på mindre enn 80. Med andre ord, er normalt blodtrykk indikert ved en avlesning på mindre enn 120/80 mmHg.

Prehypertensjon

Prehypertensjon oppstår når det systoliske blodtrykket er jevnlig mellom 120 og 139 eller diastolisk blodtrykk er jevnlig mellom 80 og 89. En person med prehypertension er en økt risiko for å utvikle høyt blodtrykk.

Høyt blodtrykk, Stage 1

En systolisk blodtrykk som er konsekvent mellom 140 and159 eller et diastolisk blodtrykk, som er gjennomgående mellom 90 og 99 representerer scenen en høyt blodtrykk.

Høyt blodtrykk, Stage 2

En systolisk blodtrykk som er konsekvent over 160 eller diastolisk blodtrykk som er konsekvent over 100 representerer trinn 2 høyt blodtrykk.

Hypotensjon

Lav blodtrykket, eller hypotensjon, oppstår når det systoliske blodtrykket er under 90, og det diastoliske blodtrykket er under 60.

Hvordan er Hypertensjon diagnostisert?

Hypertensjon

Blodkar strekker seg fra hjertet. Når blodet flyter, det setter et visst press mot blodårene. Fartøyene i sin tur lede blodet flyt til sine mange destinasjoner. Men hvis trykket mot fartøyene er for høy, er tilstanden kalles hypertensjon, eller høyt blodtrykk. Høyt blodtrykk kan føre til en rekke problemer. Først og fremst, kan det føre til at hjertet til å overarbeid og stenge ned; Dette er kjent som et hjerteinfarkt.

Diagnose

Det er vanskelig å umiddelbart diagnostisere høyt blodtrykk fordi det ikke finnes reelle tegn eller symptomer som lett kan identifisere at en person kan ha det. Likevel høyt blodtrykk kan ha dødelig resultat. Hvis noen har visse livsstilsvaner som røyking, mangel på fysisk aktivitet, eller en høy salt diett, bør han få et blodtrykk sjekk for å se om han har hypertensjon.

Blood Pressure Check

En av de første tester for hypertensjon er en enkel blodtrykk test, noe som innebærer en måling av hvor mye hardt blod strømmer til og fra hjertet. En blodtrykks kontrolløren kjent som en sphygmomanometer kan være fastspent på en persons bicep. Bicepsen inneholder en av de største arteriene med den enkleste tilgangen, noe som gjør den i stand til å gi det mest nøyaktige resultatet for blodtrykket. Luftkamrene i brikken er fylt opp til et punkt, og deretter sakte deflatert. En lege vil deretter lese måleren for å kontrollere målingene, som er uttrykt som systolisk, topptrykket i arteriene ved begynnelsen av hjertesyklusen, over diastolisk, minimumstrykket ved enden av hjertesyklusen. En normal trykket lesing, ifølge Web MD, er mindre enn 120 systolisk over 80 diastolisk (120/80). Pre-hypertensjon målinger er 120-139, over 80 til 89. Stage 1 høyt blodtrykk er 140-159, over 90 til 99. Stage 2 hypertensjon er over 160 / over 100.

Oppfølging tester

Hvis noen har høyt blodtrykk i henhold til trykk sjekk, kan en lege bestille forskjellige sett med tester for å se etter eventuelle andre hjertesykdommer, for eksempel hjertesykdom. Et elektrokardiogram ville teste hjerterytmen og elektrisk aktivitet. En hjertestresstest ville måle hvor raskt ditt hjerte når en maksimal hastighet når en fysisk belastning for eksempel en høyhastighets sykkeltur er satt på den. Til slutt, kan en lege ha et kateter satt inn i en arterie for å se om det er en blokkering som forårsaker høyt blodtrykk.

Hvordan Les blodtrykket Numbers

Hver gang en person går til legen, vil en blodtrykksmåling tas. Blodtrykksmålinger er viktig for å avgjøre hvorvidt en person er lider av høyt blodtrykk eller hypertensjon. Hypertensjon kan føre til alvorlige problemer som hjertesykdommer hvis den ikke behandles riktig med endringer og / eller medisinering livsstil.

Hvordan Les blodtrykket Numbers

Finn den blodtrykksmåling. Den vil inneholde to tall. Den øverste rekke er det systoliske nummer og den nederste rekke er diastolisk nummer.

Les (øverst) nummer systolisk. En lesning av 120 eller lavere er ønskelig. En lesning enn 120 indikerer prehypertension, og en lese over 140 indikerer stage 1 hypertensjon. En lesning enn 160 indikerer trinn 2 hypertention

Les nummeret diastolisk (nederst). En avlesning på 80 eller under er ønskelig. En lesning over 80 indikerer prehypertension, og en lese over 90 indikerer stage 1 hypertensjon. En lesning over 100 indikerer trinn 2 hypertensjon

Velg den høyere kategori av hypertensjon hvis det systoliske og diastoliske tall faller inn i to ulike kategorier.

Få blodtrykket kontrolleres regelmessig og følge legenes anbefalinger om blodtrykket opplesninger.

Hint

  • Ukontrollert høyt blodtrykk kan føre til alvorlige komplikasjoner.

Stadier av hypertensjon

Prehypertensjon

Prehypertensjon er det første virkelige fase av hypertensjon. Pasienter med denne tilstanden opplever bare en svak økning i blodtrykket. Normal og sunn blodtrykksmålinger i gjennomsnitts pasienter er et systolisk blodtrykk på mindre enn 120 mmHg og diastolisk blodtrykk på mindre enn 80 mmHg. I prehypertension det systoliske antallet har steget mellom 120 og 139 mmHg og diastolisk tall er opp hvor som helst mellom 80 og 89 mmHg.

Prehypertensjon har ingen tegn eller symptomer på tilstanden, så regelmessig blodtrykksmåling er den beste metoden for påvisning. Pasienter med denne tilstanden er mer sannsynlig å utvikle hypertensjon hvis endringer i livsstil ikke er gjort; en godt balansert kosthold, begrenset saltforbruk, økt mosjon, sunn vekt, redusert alkoholforbruk og røykeslutt på det sterkeste.

Stage 1 Hypertensjon

Trinn 1 er det andre trinn hypertensjon tilstand der oppstår en større høyde i blodtrykket enn med prehypertension. Systoliske og diastoliske målinger er mellom 140-159 mmHg og 90 til 99 mmHg, henholdsvis. Som med prehypertension trinn 1 hypertensjon ikke vanligvis viser noen tegn eller symptomer.

De samme endringer i livsstil anbefales for blodtrykksreduksjon i prehypertension gjelder også å iscenesette en hypertensjon og er vanligvis effektiv alene. Medisiner som diuretika, betablokkere, ACE-hemmere og kalsiumblokkere kan være foreskrevet i noen tilfeller for bedre blodtrykkskontroll i tillegg til kosttilskudd, trening og vane endringer.

Stage 2 Hypertensjon

Opptrapping av blodtrykket til høyere Målinger indikerer trinn 2 hypertensjon; systolisk er nå over 160 mmHg og diastolisk er over 100 mmHg. Konsekvent forhøyede nivåer sette pasienter på en større risiko for hjertesvikt, nyresvikt, hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Symptomer som svimmelhet, hodepine og neseblod er tydelig i denne fasen av hypertensjon. Som disse symptomene kan ikke alltid forekommer, er regelmessig blodtrykksmåling avgjørende, særlig ettersom du blir eldre.

I motsetning prehypertension og scene 1 hypertensjon, trinn 2 høyt blodtrykk er sjelden avhjelpes bare ved endringer i livsstil. Endringer i kosthold og mosjon er fortsatt viktig, men er ledsaget av mer aggressive medisiner som alfablokkere, alfa-betablokkere og vasodilators å ytterligere redusere blodtrykket til et tryggere område.

Natural Therapy for blodtrykk

Natural Therapy for blodtrykk


Selv om blodtrykket medisiner kan være nyttig, er det flere ting du kan gjøre for å kontrollere blodtrykket ditt. Redusere blodtrykket krever forpliktelse til endringer i livsstil. De store endringene innebære kosthold, mosjon og håndtere stress. Unnlatelse av å få blodtrykket under kontroll kan føre faktorer som forårsaker permanent skade på kroppen din.

Fakta

Høyt blodtrykk åpner døren til andre helseproblemer som hjertesykdom, hjertesvikt, hjerneslag og nyresykdom. Normal blodtrykk bør være mindre enn 120 for det systoliske nummer og mindre enn 80 for diastolisk. Det systoliske nummeret er første eller på toppen. Det diastoliske nummeret er andre eller på bunnen. Ifølge den nasjonale hjerte lunge og blod Institute, Prehypertensjon systolisk / diastolisk tall er 120-139 i løpet av 80-89; høyt blodtrykk innebærer to trinn: Trinn 1 tall: 140-159 i løpet av 90 til 99; og trinn 2 tall: 160 eller høyere over 100 eller høyere.

Risiko

Flere risikofaktorer er identifisert knyttet til høyt blodtrykk. De viktigste risikofaktorene bære alder, etnisitet, kjønn, familiehistorie, overvekt eller fedme og livsstil. Menn eldre enn 45 og kvinner eldre enn 55 er i faresonen for høyt blodtrykk. Men flere menn har høyt blodtrykk enn kvinner. Afro-amerikanere, spesielt kvinner, er mer sannsynlig å ha høyt blodtrykk enn enten latin eller kaukasiske folk. Risikoen for høyt blodtrykk øker hvis det går i familien. Overvektige eller fete mennesker er også i faresonen. Og hvis du har usunne vaner som mangel på mosjon, røyking eller spise for mye natrium, risikoen for høyt blodtrykk øker for deg også.

Diet

Maten du spiser kan hjelpe deg med å håndtere blodtrykket. Hver dag spiser minst fem porsjoner med grønnsaker og frukt. Spis mat som kål, fiberrik mat, helkorn, spinat, tomater og lima bønner som bidrar til å kontrollere blodtrykket. Spis fet fisk, som har omega-3 fettsyrer, som laks, albacore tunfisk, makrell, sjø ørret, sild og sardiner. Andre matvarer som hjelper lavere blodtrykk inkluderer løk, hvitløk, egg hvite, magre meieriprodukter, kalkun og kylling. Men unngå rødt kjøtt, eggeplomme og mat pakket med natrium.

Rettsmidler

Det finnes flere løsninger for høyt blodtrykk som du kan tilberede hjemme. Følgende er foreslått midler fra Natural-Cure-Guide.com: 1). Bland 1/2 kopp appelsinjuice med 1/4 kopp kokos vann. Drikk dette minst to ganger om dagen. 2). Ta 1 spiseskje med amla juice og en spiseskje honning, og bland godt. Drikk dette hver morgen.

Terapi

Stress bidrar også til høyt blodtrykk som kan styres med trening, dyp pusting, en aromaterapi massasje, yoga eller akupunktur. Alle disse kan bidra til å slappe kroppen og roe sinnet.

Er Blood Pressure en god indikator på stress?

Blodtrykket er et resultat av den kraft som det flyter blod og presser mot veggene i arteriene til hjertet. Hver gang hjertet slår, det pumper blod inn i arteriene. Denne handling bevirker at trykket i blod for å stige og synke hele tiden. Blodtrykket stiger når hjertet slår og faller når hjertet er i ro mellom beats. Trykket som oppstår når hjertet slår er det systoliske trykket (den øverste tallet i en blodtrykksmåling). Det diastoliske (det nederste tallet i en blodtrykksmåling) oppnås når hjertet er i ro mellom beats.

High Blood Pressure

Normal blodtrykket er 120 eller mindre (systolisk) over 80 eller mindre (diastolisk). Blodtrykket er kategorisert i etapper basert på målingene. Pre-hypertensiv blodtrykket varierer 120-139 systolisk og diastolisk 80-89. Blodtrykket blir ansett for å være høy hvis tallene nå 140/90 eller mer. Trinn 1 høyt blodtrykk er et systolisk lesning 140-159 og diastolisk lesning av 90 til 99. Trinn 2 er et systolisk avlesning på 160 eller høyere og en diastolisk på 100 eller høyere.

Høyt blodtrykk symptomer

Høyt blodtrykk ikke har merkbare symptomer, og det er derfor det er ofte kalt "silent killer." Hodepine, tørr munn, manglende evne til å sove, føler skylles eller få rød i ansiktet er symptomer som folk vanligvis forbinder med å ha høyt blodtrykk. Disse symptomene er ikke uvanlig, og kan oppleves av en person med normalt blodtrykk samt av noen som har blodtrykket er høyt.

Hypertensjon og panikkanfall

Ifølge Dr. Thomas Pickering, direktør for Integrative and Behavioral kardiologi ved Mount Sinai School of Medicine i New York, det var ikke før 1980 at panikkanfall ble assosiert med hypertensjon. Panikkanfall er assosiert med tilstedeværelse av fire eller flere symptomer, inkludert svimmelhet, kortpustethet, perioder med intens frykt, raske hjerteslag, skjelving, svetting, choking, kvalme, nummenhet eller prikking, brystsmerter eller ubehag, hetetokter, frysninger , frykt for å miste kontrollen eller bli gal, og frykt for å dø. Spontane panikkanfall er blitt funnet å være mer vanlig hos personer som allerede har høyt blodtrykk.

Stress og hypertensjon

Selv om stress er ikke en indikator på hypertensjon, kan en betydelig økning i blodtrykket skyldes stressende situasjoner. Dr. Alexander Davidyan sier at "essensiell hypertensjon (høyt blodtrykk) skiller seg ut som en lidelse som vanligvis forbindes med stress og leve et stressende liv." Når årsaken til stress er avtatt, vil havet i trykket normaliseres. Dette gjelder uansett om den enkelte har normalt eller høyt blodtrykk.

Angst og depresjon

I en banebrytende studie, avdekket forskere ved Centers for Disease Control and Prevention (CDC) bevis for at alvorlig angst og depresjon kan øke risikoen for å utvikle høyt blodtrykk. Deres studie begynte tidlig på 1970-tallet og involvert testing 3000 voksne hvor blodtrykket var normalt. Testpersonene ble sjekket igjen mellom sju til 16 år senere, og det ble funnet at de personer som lider av angst eller alvorlig depresjon kjørte en to til tre ganger høyere risiko for å utvikle høyt blodtrykk enn andre deltakere. Det ble tatt hensyn alder, historie med hjertesykdom og røyking.

I tillegg er det funnet at CDC angst og depresjon som skyldes folk til å drikke overdrevet, i vekt og røyk, og dermed øke risikoen for utvikling av hypertensjon.

Retningslinjer for hypertensjon medisiner

Hypertensjon er en farlig sykdom som påvirker millioner av amerikanere. The Centers for Disease Control sier at i 2006 40,5 millioner legebesøk resulterte i en diagnose av hypertensjon. CDC sier også at i 2006 mer enn 23.000 amerikanere døde av hypertensjon.

Den Care Management Institute klassifiserer hypertensjon som blodtrykk på eller over 140/90 mm Hg. Hvis blodtrykket ditt er i sonen for borderline hypertensjon, vil legen starte ved å foreskrive noen enkle endringer i livsstil. Hvis det er høyere, så medisiner blir foreskrevet.

Stage 1 Hypertensjon

Hvis systolisk blodtrykk (øverste rekke) er mellom 140 og 159 eller diastolisk blodtrykk (nederst nummer) er mellom 90 og 99, da har du trinn 1 hypertensjon. De nyeste medisinering retningslinjer for hypertensjon fra US Department of Health and Human Services anbefaler at leger starte medisinering hvis Stage 1 hypertensjon varer lenger enn to måneder. Anbefalingene gjelder bare for ukomplisert hypertensjon som ikke har forårsaket organsvikt eller andre alvorlige problemer.

Stage 2 Hypertensjon

Hvis systolisk blodtrykk er over 160 eller diastolisk er over 100, så har du trinn 2 hypertensjon. De nyeste anbefalingene sier at medisiner bør begynne hvis blodtrykket faller mellom 160 og 179 systolisk eller 100 og 109 diastolisk og hvis det varer mer enn en måned. Men hvis blodtrykket er over 180 systolisk eller 110 diastolisk, deretter medisinering bør starte umiddelbart.

Hypertensjon medisiner

Det første trinnet for behandling av hypertensjon er vanligvis en resept for diuretika. Denne medisinen, kjent som en vann pillen, vil øke antall ganger du tisser og eliminere eventuelle ekstra salt i systemet, og dermed senke blodtrykket. Du kan også hjelpe prosessen ved å kutte ned på salt i kosten.

Legen kan også foreskrive en annen medisiner kalt en angiotensin converting enzyme (ACE)-hemmer. Denne medisinen virker å utvide blodårene, senke blodtrykket i prosessen.

Hvis to medisiner ikke kontrollere høyt blodtrykk, legen din vil deretter foreskrive en beta blocker å gå med de to første medisiner. Betablokkere reduserer hjertefrekvensen og strekke blodårene. Regelmessige cardio trening som gåing vil også redusere pulsen i det lange løp.

Hvis tre medisiner er ikke nok til å holde høyt blodtrykk under kontroll, så en fjerde medikament kalt en kalsiumkanalblokker bør legges. Kalsiumkanalblokkere slappe av hjertet muskler og senke pulsen, bringe blodtrykket ned.

Livsstilsendringer

Uansett hvor mange medisiner legen forskriver for hypertensjon, kan du alltid dra nytte av kosthold og mosjon. Start med å justere kostholdet ditt. Begrens deg til lav-salt-og fettfattig mat. Starte et vekttap regime. Sikt i minst 30 minutter med trening tre ganger i uken. Kutte alkohol ut av kostholdet ditt vil også senke blodtrykket.

Hva er et normalt hjerteslag når du tar blodtrykket?

Hva er et normalt hjerteslag når du tar blodtrykket?


En blodtrykksmåling forteller deg to viktige tall: det systoliske og diastoliske trykket. En tredje nummer, hjelper pulsen --- antall ganger hjertet slår per minutt --- også bestemme din generelle helse.

Funksjon

Når hjertet pumper blod gjennom blodårene dine, arteriene utvide og kontrakt. Din hjerterytme forteller deg rytmen av hjertet ditt og styrken din puls.

Effekter

Faktorer som alder, kjønn og kjønn påvirke hjerterytmen. Kvinner 12 og over har generelt raskere hjerterytme enn menn. Hjertefrekvenser også variere på grunn av følelser, temperatur, høyde, trening og sykdom.

Normal Heart Rate

Ifølge American Heart Association, en rekkevidde på 50 til 100 slag per minutt (BPM) er normalt. Fysisk form kvinner vil måle mindre enn 70 BPM; fysisk form menn, mindre enn 60.

Advarsel

Stillesittende seniorenes hjerte prisene kan gå over 100 BPM, ifølge data fra American Heart Association, som sier folk med hjertefrekvenser over 70 BPM har en høyere risiko for hjerteinfarkt.

Forebygging / løsning

The American Heart Association anbefaler å trene i 30 minutter om dagen, fem dager i uken, for å fremme et sunt hjerte rate.