Digidexo.com

nyre brenning i hud

Hvorfor er nyrer og urinveier viktig?

Hvorfor er nyrer og urinveier viktig?


Excretory systemet spiller en viktig rolle i å opprettholde kroppens funksjon ved å finne og fjerne avfallsstoffer i kroppen. De viktigste delene av excretory systemet er de nyrer, lunger og hud.

Nyrer

Nyrene er to små organer som filter og fjerne flytende avfall ved å produsere urin, som lagres midlertidig i blæren. Nyrene produserer ca 1,5 liter urin daglig.

Lunger

Lungene er plasseringen av respirasjon, noe som omfatter fjerning av avgasser. Every breath you take, er lungene tvinge ut avgasser.

Skin

Huden din er også viktig; den bidrar til å fjerne overskudd av salt, vann, urea og urinsyre gjennom svetting.

Interaksjon

Den ekskretorisk systemet er nært beslektet til andre systemer, særlig i sirkulasjonssystemet, noe som kontrollerer strømmen av blod gjennom kroppen, og det endokrine system, som regulerer interne hormoner og kjemikalier.

Sykdom

Den vanligste excretory system sykdom er svekket nyrefunksjon, noe som kan føre til høyt blodtrykk og til og med den langsomme forgiftning av kroppen. Nyreproblemer er vanligvis behandles med dialyse eller transplantasjon.

Slik Cure urinveisinfeksjoner uten antibiotika

Urinveisinfeksjoner er infeksjoner som forekommer overalt i urinveiene, inkludert blære, nyrer og urinlederne. Disse infeksjonene er mest vanlig hos kvinner og eldre menn. Hvis du har en urinveisinfeksjon, kan det hende du har smerter og problemer med vannlating, svie, overskyet urin og feber. UVI er oftest behandles med antibiotika, men hvis du foretrekker en mer naturlig tilnærming er det nok av muligheter til å drepe bakterier og gjenopprette helsen.

Bruksanvisning

•  Begynn å ta en kalsium citrate / magnesium citrate supplement umiddelbart ved å merke symptomene på UVI. Disse kosttilskudd vil senke pH-nivået i urinen, noe som antas å påvirke evnen av bakterier å vokse (Referanse 1). Følg doseringsanbefalinger på flasken, som de vil variere fra merke til merke.

•  Besøk en naturlege eller urtespesialist. Prøv aldri å velge urter for deg selv for å kurere en infeksjon. Den naturlege vil lytte til dine symptomer, hyppigheten og alvorlighetsgraden av urinveisinfeksjoner, og vil finne ut om din generelle helse. Han eller hun vil da anbefale urter og dosering for deg å kurere din nåværende infeksjon og anbefaler en diett for å hindre dem fra å komme tilbake. Noen av de urter som du vil trolig bli tilbudt er oker, UVA Ursi, cleaver, kjerringrokk og løpstikke. Du trenger bare å gjøre dette en gang. Etter at du har de urtene du trenger, kan du ta dem med tillit neste gang du får en infeksjon.

Lindre smerten mens urter behandler infeksjonen. Mens mye av UTI smerte er internt, er det ofte irritasjon ekstern hud også. Påfør lakserolje direkte på irritert hud og dekk med et stykke mykt stoff. Anvende varme over stoffet for å absorbere oljen inn i huden. En flaske vann anbefales fremfor en varmepute for å hindre brenning sensitiv hud.

Drikk tranebærjuice. Det må være 100 prosent saft, tranebær ikke en cocktail, fordi de har en masse av tilsatt sukker. Sukker vil bare irritere infeksjonen og stimulere veksten av flere bakterier. Hvis du finner smaken av ren tranebærjuice å være for bitter, bland det med noen 100 prosent eplejuice. Igjen, sørg for at eplejuice har uten tilsatt sukker.

Tillat tre til fem dager for din naturlige botemidler for å begynne å jobbe. Hvis du fortsatt lider en god del etter dette tidspunktet, må du kanskje ta en antibiotika likevel. Hvis dette skjer, kan du oppmuntre antibiotika til å arbeide raskt ved å ta et tilskudd av bromelain med pillene dine. Bromelain kommer fra ananas og er kjent for å gjøre antibiotika mer effektiv (Resource 2).

Ved å bruke Hot & Cold Thumb sene Hjem behandling?

Bokstavelig oversatt, senebetennelse eller senebetennelse, er en betennelse i en sene. Denne smertefulle skader ofte er forårsaket av repeterende, stressende aktivitet, som å kaste eller måke. Det er preget av intens smerte i det berørte området som kan være plutselig eller kan forverres over tid. Den skadde personen kan miste mobilitet i det berørte området. At-home behandling av senebetennelse, inkludert kalde og varme behandlinger, kan bidra til å lette symptomene.

Ice vs Heat

Påfør en is pakke til basen av tommelfingeren eller tommel side av håndleddet så snart som mulig. Du kan bare legge isbiter i et håndkle eller kjøpe en profesjonell ispose fra et helse eller storkiosk. Isen reduserer betennelse, noe som er det som forårsaker smerte og svakhet av senebetennelse. Påfør ispose i 20 minutter, og deretter la den av i minst 10 minutter. Gjenta minst tre ganger per dag, eller ved behov i løpet av dagen når symptomene forverres.

Bruke is til en hoven eller betent sene grenser blodtilførselen til området, som hindrer hevelse og betennelse.

Bruk bare is på det berørte området for minst de første 72 timer etter skaden. Ikke bruk varme i løpet av denne følsomme tiden fordi varmen relaxes muskler og øker også blodtilførselen til området, som øker betennelse. Økende betennelse kan føre til forverret smerte og en lengre restitusjonstid.

Du må heller ikke bruke varme direkte til området hvis det er noen skade overflaten, slik som skrubbsår eller kutt. Varme vil øke blødning og brenne sensitiv hud.

Når hevelse og smerte har begge begynt å avta, bruke varme til det samme området for å slappe av i musklene og tillate dem å helbrede bedre. Bruk en liten oppvarming puten eller en fille fuktet med varmt vann på samme måte du brukte ispose, 20 minutter på, 10 minutter utenfor. Etter isen diett med varme gir den beste avslapping og helbredelse tid for senebetennelse mens begrense smerte og hevelse.

Andre råd

Det viktigste steget i å la senebetennelse å helbrede er å gi senen en pause. Med tommelen senebetennelse, smerte oftest skjer i tommelen side av håndleddet, og noen ganger kan reise opp underarmen. Skrive, skrive eller vridning gjenstander øker smerte. Avstå fra disse slags aktiviteter for å gi senen en hvile og tid til å leges.

Over-the-counter anti-inflammatorisk medisin som ibuprofen kan lindre smerten av senebetennelse ved å redusere hevelse. Ta disse medisinene som anvist.

Hvis smertene og hevelsen ikke har gått bort etter en uke med hjemmebehandling, bør du oppsøke lege. Alvorlige tilfeller av senebetennelse kan trenge steroid skudd, fysioterapi eller til og med kirurgi for å lindre symptomene. Se en lege før du forverre problemet og gjøre det verre.

Slik bruker du en Detox Program for barn

Slik bruker du en Detox Program for barn

En detox-program gir kroppen en sjanse til å forbedre sin eliminering prosesser gjennom leveren, kolon, nyrer, lunger og hud. Leveren og tarmene er to av de viktigste, også for barn, og en to ganger i året rensing er sunt for alle. Fordi barn ikke tåler tøffe endringer i sine dietter, og mange er pirkete om mat valg, en detox program for barn skiller seg noe fra det av en voksen. Følgende tips vil være nyttig for deg hvis du bestemmer deg for det er tid for en god rens for barnet ditt.

Slik bruker du en Detox Program for barn

Hvordan bruke Detox programmer for barn

Se etter tegn på at barnet ditt trenger å detox. Tegn inkluderer utslett eller utbrudd, tretthet, irritabilitet, treg fordøyelse, løs eller hard avføring eller forstoppelse; hodepine, akutt ryggsmerter, rennende nese, hoste eller lunge lunger og sparsom eller sterke lukter urin. En av de beste tidene å detox er hvis barnet viser tegn på en kald, lunger eller andre kropps ubalanser og mindre sykdommer.

Kontroller at barnet drikker fem eller seks glass vann om dagen. For barn bør en glass være minst 4 gram.

Kontroller at du har rikelig med frisk frukt og grønnsaker på hånden. Å ha en juicer er nyttig, men ikke nødvendig.

Eliminer følgende fra noen detox diett: Bearbeidet mat - bare bruke hele og naturlige foodsFoods som inneholder sukker eller hydrogenerte oljer (transfett) og kjemiske fargestoffer og preservativesFlour produkter, inkludert pasta, brød, kjeks, kaker, etc.Meats og animalske produkter

På dag én, gi bare klare væsker og urtete som tolereres. Klare vegetabilske buljonger og sukkerfri fruktjuicer er vanligvis godt tolerert. Apple og ikke-søtet tranebær juice er spesielt rensing. Hvis du vil, kan du lage hjemmelaget Jell-O bruker fruktjuicer - bare følg instruksjonene på en unflavored gelatin pakke. Du kan gi ham frukt juice popsicles, men lage din egen for å unngå ekstra sukker og kunstige søtningsmidler, som legger giftig last til leveren.

Gi henne hjemmelaget lemonade, som er saften av to sitroner i vann søtet med ekte lønnesirup. Dette kan tas varm eller kald, to ganger den første dag. Dersom barnet blir spesielt irritabel, gi henne en blanding av pasjonsblomst og kamille te, søtet med honning eller lønnesirup. Disse urtene bidra til å roe nervesystemet. Pass på å la barnet få nok hvile, selv om hun ikke sove.

På dag to, begynner å innføre tykkere væsker (for eksempel supper) og lett å fordøye mat. Hvis du kan finne Slippery Elm Bark, er dette en naturlig cleanser som forbedrer tarmfunksjonen. Her er en oppskrift for Slippery Elm velling, som du også kan legge til havregryn: 1 del Slippery Elm Bark½ del cinnamon1 del vann1 del Maple Syrup

Gjeninnføre frukt og grønnsaker i sine naturlige former. En diett på 50 prosent rå og 50 prosent kokt er ideelt. Fortsette å tilby væsker, inkludert klart vann, og presentere noen av disse matvarene: havregryn, kokt ris, vegetabilske stuinger, soyamelk og andre soyaprodukter som barnet kan tolerere. Du kan også forberede økologiske egg som barnet liker. Usøtet tørket frukt lage sunn snacks. Yoghurt og Kefir er andre sunne mat kilder som barn liker og bidra til å gjenopprette de gunstige bakteriene i tykktarmen.

På den tredje dagen, gjenoppta normal diett, med unntak av bearbeidet mat eller de med kjemikalier, fargestoffer og konserveringsmidler. Frityrstekt mat bør også unngås. Meieri, kjøtt-og fiskeprodukter er sunt i begrensede mengder og best spist fra organiske kilder. For å holde barnet ditt i tipp-topp form, sørg for å alltid ha hendig nok av hele frukter og grønnsaker smaksatt med krydder og urter - disse er naturens medisiner, og vil fungere godt i å holde barnet ditt sunt.

Hint

 • En detox program for barn bør ikke vare lenger enn tre dager.
 • • Hvis du planlegger fremover, er lett å gjennomføre en detox program for barn og kan være morsomt! Her er en liste over matvarer du bør vurdere:
 • Epler
 • Bananer
 • Druer og annen frukt i sesongen
 • Apple, sviske, tranebær, appelsin og drue juice
 • Havregryn, kremen av ris, og hele korn varme frokostblandinger
 • Rensing Urter: Slippery Elm, hvitløk, appelsinskall, nellik, gresskarfrø, Marshmallow Root, Pau de Arco, lavendel, grapefrukt, sitroner, Cilantro (heavy metal detox), persille, kanel, kamille, mynte, løk.
 • • Det anbefales ikke å gi et barn under en alder av to honning.
 • Hvis barnet ditt har tegn på alvorlig sykdom - uløst feber, farget oppspytt, diaré eller magekramper, nedsatt bevissthetsnivå - det er lurt å søke råd av en kvalifisert helse utøveren før du forsøker å detox eller "kur" barnet selv. Spedbarn og barn er ikke små voksne, men har spesielle behov under sykdom som kan kreve profesjonell omsorg.
 • Mange kommersielle detox-programmer inneholder sterke urter som hjelper kroppen til å eliminere avfall. Disse produktene bør ikke brukes til barn som de pleier å være for tøffe for deres skjøre kropper. Du kan bruke følgende individuelle rensing urter, men som har vist seg å være trygt for spedbarn og barn: peppermynte, kamille, lakris rot, kattemynte og fennikel, marshmallow, og glatte alm bark. Disse urtene kan kombineres til velsmakende te til hvilken en liten mengde av honning kan benyttes for søtningsmiddel.

Lupus symptomer hos barn

Lupus er en inflammatorisk sykdom der immunforsvaret angriper sitt eget organer, inkludert hjertet, nyrer, ledd og hud. Lupus kan påvirke folk i alle aldre. Symptomer på lupus hos barn er lik de for voksne. Mange barn med lupus ansiktet omfattende organskade sammenlignet med voksne, fordi et barns diagnose kan ta lengre tid.

Malaise

Barn med lupus føler deg dårlig, men kan ikke artikulere hva er egentlig galt. Symptomer inkluderer muskelsmerter, tretthet og / eller depresjon.

Utslett

En av de klassiske symptomene på lupus hos barn (og voksne) er en sommerfugl eller malar utslett, som er rødlig i fargen og krysser fra det ene kinnet til den andre.

Fever

Feber kombinert med leddsmerter kan være tegn på lupus.

Nyre dysfunksjon

Barn som lider av lupus kan utvikle nyresykdom (lupus nefritt), noe som fører til hevelse i føtter og ankler og unormalt høye nivåer av protein i urinen.

Sensitiviteter

En tilstand som kalles Raynauds phenemenon kan føre til at barnet å være altfor følsom for solen og kunstig lys. Andre symptomer er kramper i fingre og tær i reaksjon på kalde temperaturer.

Diagnose

Ifølge Bostons Children Hospital, må et barn viser minst fire av 11 spesifikke egenskaper forenlig med lupus å bli diagnostisert med sykdommen. Hvis du mistenker at barnet ditt har denne autoimmun lidelse, gjør en avtale med en barnelege for å diskutere dine bekymringer.

Natural Cures for Thrush i Spedbarn

Natural Cures for Thrush i Spedbarn


Trost hos spedbarn er preget av hvite flekker, ofte curdlike, i babyens munn. Smertefulle sår kan utvikle seg under de hvite flekker, forårsaker barnet til å være masete under fôring. Noen ganger fører trost et rødt utslett i bleieområdet. Trost utslett har definert kanter og noen ganger har røde flekker nær kantene. En ammende mor med trost kan oppleve såre brystvorter med eller uten utslett. Gjæren kan sendes frem og tilbake mellom baby og mor, så begge må behandles.

Årsak

Thrush er forårsaket av en overdoser av candida gjær. Gjæren er normalt finnes i tarmen, hvor den bidrar i fordøyelsen. En babyens immunsystemet kan ikke bli utviklet nok til å styre en overflod av candida, så en overvekst kan tidvis fremstå som trost.

En sykdom eller antibiotika kan også svekke barnets immunsystem, noe som gjør det lettere for gjær til å vokse ut av kontroll. Flaske-matet babyer og babyer som suger på smokker for lengre perioder kan ha områder av slitasje i munnen som er bærere gjær, også. Thrush er mer vanlig i flaske-matet babyer enn barn som får morsmelk.

Naturlig rettsmidler

Vask alt som kommer i kontakt med barnets munn eller mors bryst og være nøye med god hygiene. Koke og sterilisere alle flasker og brystvortene, smokker og leker. Bruk hotteste vann tilgjengelig og tilsett 1 kopp eddik til den endelige skylling når hvitvasking ammeinnlegg, raping kluter, BH og babyens vaskeri. Sollys dreper candida, så henge vaskeri utendørs for å tørke hvis mulig. Fortsett slik praksis for å hindre en gjentakelse.

En høy-karbohydrat diett, inkludert stivelse, sukker og meieriprodukter, gir et miljø for candida å trives. Ammende mødre kan gjøre endringer i kostholdet for å begrense stivelse, sukker og melkeprodukter for å regulere gjær i sine systemer. Yoghurt med levende kulturer og meieriprodukter med acidophilus finnes unntak. De bør inkluderes fordi acidophilus vil kjempe gjær overvekst og gjenopprette intestinal balanse.

Grapefruktkjerneekstrakt er en naturlig soppdrepende. Bruk den i flytende form. Det bør ikke brukes med full styrke, men bør fortynnes ved tilsetning av fem dråper av grapefruktkjerneekstrakt til en halv kopp avkjølt kokt vann. Oppbevar den i to containere, og bruke ett til å tørke eller vattpinne babyens munn etter fôring og tørk mors brystvorter. Bruk den andre til å vaske babyens nederst på hver bleie endring. Lag en ny gruppe med dette hver dag, og bruker det minst tre eller fire ganger om dagen.

Gjør det ugjestmilde for gjær til å vokse ved å endre gjær miljø. Gjør en syre vask ved å tilsette 1 ts. eddik til 1/2 kopp avkjølt kokt vann. Bruk denne til å tørke babyens munn og mors brystvorter etter fôring, og å vaske babyens bunn når diapering. Eller lage en alkalisk vask ved å tilsette 1 ts. natron til 1/2 kopp avkjølt kokt vann og bruke det på samme måte. Velg enten eddik eller natron og bruke den i minst en uke. (Merk: eddik løsning kan brenne øm hud.)

Hvordan behandle Ringorm i babyer

Ringorm er en soppinfeksjon som forekommer i hodebunnen eller organ som danner formen av en ring på huden. Under den første fasen av infeksjonen er liten og skaper en flassende flekk på huden, som utvikler seg til en stor ring med rødhet langs kanten. Ringen er ofte kløende og fører hår i ringen for å falle ut, ifølge "Healthy Child, Whole Child:. Integrering Best av konvensjonelle og alternative medisin for å holde barna sunn" Behandling omfatter naturlig at-home rettsmidler, over-the-telleren kremer og sjampoer, samt resept anti-fungal medisinering.

Hvordan behandle Ringorm i babyer

Mix tea tree olje i varmt vann. Test vannet for å være sikker på at det er varmt, ikke varmt som det kan brenne babyens hud. Dypp ren klut inn i blandingen, og gni forsiktig den på babyens ringorm. Gjenta denne prosessen tre til fire ganger daglig i to uker, ifølge barnelege Dr. Stuart H. Ditchek og integrerende medisin spesialist Dr. Russell H. Greenfield, forfatterne av "Healthy Child, Whole Child." Tea tree olje kan kjøpes på de fleste stoff butikker og naturlig helse butikker.

Påfør anti-sopp krem til huden. Vask hendene med såpe og varmt vann for å hindre forurensende kremen. Klem en nikkel-størrelse mengde av kremen på fingeren og gni et tynt lag på babyens berørte området. Påfør kremen til området tre til fire ganger daglig til ringorm forsvinner. Kontakt legen din hvis bivirkninger oppstår fra å bruke kremen.

Shampoo med selen sulfid. Vask babyens hodebunnen med anti-sopp sjampo som inneholder selen sulfide, som det hjelper i å drepe sopp. Fukt en vaskeklut med varmt vann og gni forsiktig den på babyens hodebunn, etterfulgt av å helle en kvart stor mengde sjampo på hendene. Gni sjampo på babyens hodebunnen, og skyll den av med varmt vann. Følg sjampo retninger eller ta kontakt med barnelege for å bestemme riktig dosering.

Besøk barnelege. Barnelege kan foreskrive oral anti-fungal medisiner for å drepe soppen. Ifølge "Healthy Child, Whole Child", legen vil også overvåke babyens leveren på grunn av medisinering evne til å svekke riktig funksjon. Administrere medisiner som anvist for å garantere en rask og fullstendig gjenoppretting.

Unngå andre barn og voksne til infeksjonen forsvinner. Ringorm er svært smittsom og kan spre seg til andre barn og voksne gjennom hud-til-hud kontakt eller berøre en gjenstand som barnet tidligere kom i kontakt.

Hint

 • Sett babyen votter over babyens hender for å hindre henne fra å skrape ringorm.
 • Over-the-counter anti-sopp krem ​​kan forårsake hudutslett, rødhet eller kløe. Slutte å bruke, og ta kontakt med barnelege hvis dette skjer.

Blastomycosis Infeksjon

Blastomycosis Infeksjon


Blastomycosis, også kalt Gilchrist sykdom, er en sjelden soppinfeksjon innleid fra organisk jord og tre. Det innledning infiserer lungene, men kan spres på huden og andre organer i alvorlige tilfeller. Mens de fleste mennesker som pådrar seg sykdommen får vel i et par uker, kan det være mer alvorlig for mennesker med andre forhold som svekker immunforsvaret. Reseptbelagte anti-fungal medisiner er effektive i behandling blastomycosis hos de fleste pasientene.

Årsak og omfang av Blastomycosis

Soppen Blastomyces dermatitidis fører blastomycosis når det inhaleres. Organisk jord og råtnende tre er vertskap for soppen, så gartnere og andre mennesker som tilbringer tid utendørs er blant de mest sannsynlige ofre for sykdommen. Blastomycosis er sjelden, men det kan være alvorlige og livstruende hos personer med pre-eksisterende forhold som svekker deres naturlige forsvar. Sykdommen har smittet mennesker i Midtvesten og southcentral USA, Canada, Saudi-Arabia, Israel, India og deler av Afrika.

Symptomer

Noen mennesker som pådrar blastomycosis forbli symptomfrie så lenge infeksjonen forblir begrenset til lungene. Andre vil oppleve symptomer som ligner på sesonginfluensa, inkludert brystsmerter, hoste, muskel-og leddsmerter, feber, tretthet og kortpustethet. Hvis infeksjonen sprer seg utover lungene, andre organer som kan bli påvirket inkluderer nyrer, lever, hjerne, hud, prostata og testikler. Hudlesjoner forårsaket av blastomycosis ser ut som sår eller vorter.

Diagnose

Blastomycosis infeksjoner er mer vanlig hos menn enn hos kvinner. Fordi blastomycosis kan ha symptomer som ligner på andre sykdommer, nøyaktig diagnose krever laboratorietesting. Mennesker som opplever symptomer forenlig med blastomycosis, spesielt de som tilbringer tid utendørs rundt rotting vegetasjon og tre, bør se sine leger å avgjøre om testing for infeksjonen er berettiget. Tester for blastomycosis kan inkludere brystet x-stråler, biopsi av huden og andre berørte vev og mikroskopiske sputum eksamen.

Risikofaktorer

Arbeider rundt eksponert jord og råtnende vegetasjon i vekstsesongen er den største risikofaktoren for å pådra blastomycosis. Unngåelse av disse forhold vil redusere risikoen for infeksjon. Hunder ofte kontrakt sykdommen, men det er ikke smittsomme mellom mennesker eller mellom mennesker og dyr. Forhold som kompromittere immunsystemet, for eksempel organtransplantasjoner, reumatoid artritt, kreft, diabetes eller HIV kan gjøre blastomycosis mer alvorlig.

Behandling

Mange pasienter trenger ikke medisiner for å behandle blastomycosis som er begrenset til lungene, men hvis det sprer seg til andre organer forlate det ubehandlet kan føre til alvorlige komplikasjoner eller død. Infeksjonen reagerer på anti-sopp medisiner, inkludert flukonazol, itrakonazol, ketokonazol og amfotericin B. Symptomene kan manifestere seg kort tid etter infeksjon eller de kan ta flere måneder å vises, så blastomycosis kan diagnostiseres under enhver årstid. Alle som har symptomer som kan tyde på en blastomycosis infeksjon bør lege kontaktes og behandling.

Mestre Lemon Cleanse Diet

Mestre Lemon Cleanse Diet


The Master Lemon Cleanse Diet er en tre-trinns avgiftning program som ble opprettet i 1941 Selv om det ble utviklet for å hjelpe pasienter fjerne farlige giftstoffer fra kroppen, har det vært gjenstand for kontrovers av helsepersonell.

Master Cleanse Diet

Rens Programmet består av tre trinn: lette-in, lemonade diett og lette ut. Lette-I er et valgfritt trinn som forbereder magen for mindre mat. Rens er det andre trinnet og krever deltakeren til å drikke en kombinasjon av frisk sitronsaft, lønnesirup, cayennepepper og vann i syv dager. Enkel-out forbereder kroppen til å vende tilbake til et normalt kosthold.

Helserisiko

Eksperter fra American Dietetic Association anbefaler ikke programmet som faste fra mat langsiktig kan rane kroppen for viktige næringsstoffer og hemmer immunsystemet. Extreme kalorireduksjon kan føre til alvorlig hodepine, tretthet og humørsvingninger. Diabetikere, gravide eller personer som lider av hjerte-eller nyresykdom eller fordøyelsessykdommer bør ikke prøve programmet.

.

The Human Body

Mens mange mennesker lider av tilstander som kan hemme organfunksjon, til leveren, nyrer, lunger og hud arbeid i forbindelse eliminere giftstoffer fra kroppen. The Capitol Gastroenterology Consultants Medical Group i Sacramento, California tror ikke avgiftning dietter er nødvendig på grunn av dette komplekset, innebygd avgiftning system.

Toksin fjerning

Toksin fjerning


Giftstoffer i kroppen er knyttet til mange helseproblemer som fordøyelses og hudlidelser; de er også direkte forbundet med mange kreftformer. Kroppen naturlig fjerner disse toksinet gjennom tarmen, lever, nyrer, lunger og hud. Når kroppen blir overbelastet med giftstoffer, begynner det å bære dem i blodet og lagre dem i fettvevet. Store mengder giftstoffer vil kan føre til alvorlige helsemessige bekymringer. En sunn livsstil og kosthold vil redusere giftstoffer i systemet og føre til bedre trivsel.

Toksin fjerning

drikke minst åtte glass vann hver dag. Drikkevann har mange fordeler. Vann fremmer vekttap, et sunt hjerte og høyere energi. Kroppen bruker vann for å skylle ut giftstoffer og avfallsstoffer som bygger opp og fører til dårlig helse. Å drikke den anbefalte mengden vann reduserer risikoen for tykktarms og blærekreft med nesten 50 prosent. Fordi vann er en viktig del av å få giftstoffer ut av kroppen, gjør det til en vane å drikke vann fra det tidspunktet du våkner, med hvert måltid og før sengetid; Hvis du venter til du er tørst, er du allerede dehydrert.

Juster kostholdet ditt. Endre kosthold vil hjelpe kroppen bedre eliminere giftstoffer fra systemet. En diett av frukt og grønnsaker vil senke giftnivået i kroppen din. Konsumere mer fibrøs mat som kli frokostblanding og brun ris. Spis elementer høye i vitamin C. Vitamin C bidrar til å stimulere leveren til å bedre fjerne giftstoffer. Legg mat høyt på antioksidanter i kostholdet ditt. Mange grønne grønnsaker er høy i antioksidanter som er bær. Hold deg unna bearbeidet mat som inneholder store mengder raffinert sukker og mettet fett.

eliminere tobakk og alkohol. Alkohol og tobakk legge giftstoffer til kroppen i masse mengder og fortsetter å bruke dem vil være mot sin hensikt å noen detox innsats.

Unngå husholdning kjemikalier og plantevernmidler; de inneholder skadelige kjemikalier som kommer inn i kroppen gjennom luft eller inntak av mat som har kommet i kontakt med dem. Vask alle råvarer grundig før du spiser den. Bytt ut husholdning kjemikalier med naturlige rengjøringsmidler, som en blanding av eddik, vann og sitronsaft.

Fast for en dag hver måned. Faste er en avstå fra mat for en periode av tid og forbruker bare vann, rister protein og saft. Fasting tillater kroppen å fjerne giftstoffer fra tarmen uten å legge mer av en arbeidsbelastning til organer.

Hint

 • Hvis du har kreft eller annen alvorlig sykdom, bør du oppsøke lege før du prøver en detox program.

Dermisil Skin Tag fjerning

Skin tags kan være irriterende, men sjelden et medisinsk problem. Tradisjonelt å bli kvitt dem har alltid betydd lege eller hudlege kontor besøk. Ett selskap, Dermisil, prøver å endre dette med en helt naturlig løsning det hevder kan bli kvitt hud koder ved regelmessig bruk. Ingen resept. Ingen lege. Er det mulig?

Skin Tags

Skin tags er godartet hud vekster som kan bli funnet på halsen, ansikt, øyelokk, armer, kister, under bryster, armhulene og noen ganger på bena. Deres årsaken er ukjent, men de skjer som oftest til de eldre, gravide kvinner, de med diabetes type 2 og overvektige.

Mens hud-koder selv har ingen symptomer som forårsaker ubehag, kan deres plassering være et problem. Mange mennesker tilfeldigvis treffer hud koder når du barberer og hud koder kan bli irritert fra å gni mot klær.

Slik fjerner hud koder, leger tilbyr flere i-kontoret prosedyrer. Cryosurgery bruker flytende nitrogen til å fryse av hud koder. Kauterisering bruker annen temperatur ekstreme og brenner av hud koder. Ligering involvert kutte av blodtilførselen til huden tag til den dør og faller av. Eksisjon er kirurgisk fjerning av huden tag - som er gjort med litt lokalbedøvelse i legekontoret.

Dermisil

Dermisil er en merkevare av naturlige hud produkter som inkluderer produkter rettet mot vorter, skabb, herpes, impetigo, forkjølelsessår, helvetesild eksem, molluscum, arr, strekkmerker, spiker infeksjon, gjær infeksjon, jock kløe, fotsopp, ringorm, interne parasitter og immunsystem. Selskapet hevder sine behandlinger er helt naturlig og svært effektive.

Den eneste klinisk forskning på effekten av Dermisil er selskapets egen - som det innlegg på sin hjemmeside på Dermisil.com. Dette er det samme området hvor Dermisil selger sine produkter.

Skin Tag Produkt

Dermisil hevder at regelmessig lokal applikasjon av sin hud tag produktet vil føre til hud-koder for å tørke opp og flasse bort. Mens Dermisil ikke forklare eksakt teori eller vitenskap bak produktet, sier de viktigste ingrediensene er alfa-terpinen (et utdrag av tea tree olje), melaleuca alternifolia (tea tree olje), thuja occidentalis (felles eviggrønn busk), og Ricinus communis (den castorbean).

Purdue University Center for nye avlinger og planter Produksjonslister castorbean og lakserolje som en naturlig toksin stand til å drepe små dyr og selv folk i riktige mengder. Dette kan være hva som hjelper drepe huden tag vev. Imidlertid er det ingen forklaring eller spesifikk bevis for dette fra produsent.

The Best Skin Behandling for Rosacea

Rosacea påvirker huden og i øynene, forårsaker rødhet og pustler. US National Library of Medicine sier denne tilstanden påvirker først og fremst i ansiktet, og symptomene er rød, rød hud, røde linjer under huden, en måttet nesen, tykk hud på pannen, haken og kinnene, akne, og tørre, kløende øyne og synsproblemer. Kvinner og personer med lys hud, mellom 30 og 60 år, er mer sannsynlig at lider av denne hud tilstand. De beste hud behandlinger for rosacea fungere bedre med tidlig diagnose.

Bruke aktuelle behandlinger og antibiotika

Rosacea later huden sensitiv, så bruk solbeskyttelse hindrer irritasjon når folk går utendørs. The American Academy of Dermatology anbefaler bruk av barriere-reparasjon emollients to ganger om dagen, som kombinerer hud myknere og beskyttelse mot miljømessige irritanter. Andre aktuelle medisiner redusere betennelser. Disse behandlingene inkluderer azelainsyre, metronidazol, retinoid, og natrium sulfacetamide. Aktuelle behandlinger gi synlige resultater i et par måneder og kan svi eller brenne sensitiv hud. Oral antibiotika dreper infeksjoner som kan utvikle seg fra huden pustel og rosacea påvirker øynene.

Få Dermatologi Behandlinger

Electrocautery ødelegger huden vev ved hjelp av elektriske strømmer. Å behandle rosasea, leger nummen området som behandles. En elektrisk strøm brenner blodkar og tørket huden skrapes bort. Pasienter trenger mer enn én electrocautery å behandle rosacea og hevelse og rødhet vare en dag eller to etter behandlinger. The National Rosacea Society sier laser og lys terapi behandler rosacea ved å fjerne synlige blodkar, redusere rødhet og korrigere skjemmende. Folk varierer fra 4- til 8-økter i året. Disse behandlingene kan ta noen år å se resultater. Når pasienter får de resultatene de ønsker, kan rødhet og rød hud forsvinner for 7 eller 8 år. Bivirkninger inkluderer blåmerker, rødhet og hevelse. Rødhet og hevelse varer i noen få dager, og blåmerker kan vare fra 10 til 14 dager.

Påfør Jojoba Oil

Jojobaolje fungerer sammen med andre hud behandlinger for rosacea. Den internasjonale Rosacea Foundation sier jojobaolje forbereder sensitiv hud for andre behandlinger og helbreder huden skader etter aggressive behandlinger. Jojoba erstatter fuktighet utarmet på grunn av dermatologiske behandlinger. Personer med sensitiv hud kan bruke jojobaolje, fordi det er ikke-allergifremkallende og tetter ikke porene.

All Natural måte å fjerne & Kill hodelus

Er du ute etter en naturlig måte å behandle og drepe ditt barns lus uten å måtte forholde seg til sterke kjemikalier? Ser ikke lenger enn din skap og kjøleskap fordi det finnes enkle måter å bli kvitt lus ved å bruke elementer som er i ditt hjem. Disse rettsmidler ikke krever bruk av stinkende kjemikalier som kan brenne huden og koste deg en liten formue å kjøpe.

Ingredienser

Denne metoden krever en uåpnet krukke med majones. Hvis glasset er kaldt, så la det varmes opp til romtemperatur i et par timer, så det vil være mer komfortabel når du setter den på barnets hode. Du trenger også en stor flaske med hvit eddik, en dusjhette, en fintannet kam og sjampo.

Majones

Majones dreper lus. Dekke barnets hele hodet med en krukke er verdt av romtemperert majones. La majones på håret, etter at du har plassert en dusjhette over det, i to timer. Deretter fjerne majones med en fintannet kam; Dette fjerner også noen døde lus og deres egg, nits. Vask håret med vanlig sjampo.

Eddik

Etter vask barnets hår med sjampo, vaske håret igjen med vanlig. hvit eddik og skyll den med veldig varmt vann. Bruk vann som er varmt nok til å drepe gjenværende lus og luseegg, men ikke for varmt å brenne barnets hud. Bruk fintannet kam for å fjerne gjenværende nits og lus på håret. Denne kombinasjonen kveler lus som lever i håret og dreper de rester nits, som ellers vil klekkes til slutt og føre til lus i håret igjen.

Slik Cure hodelus og egg Uten medisin

Slik Cure hodelus og egg Uten medisin


Pediculosis, mer kjent som hodelus, er en felles bekymring for foreldre til små barn, med 6 millioner amerikanske barn kontraktør bugs hvert år. Det er ikke nødvendig å bruke skadelige kjemikalier til ditt barns hodebunnen for å rette på problemet. Bortsett fra det faktum at lus sjampo inneholder giftige sprøytemidler som er forbudt for bruk på avlinger, mange anti-lusemiddel som er meget brannfarlig. Tar en mer naturlig rute til å drepe lus er mye tryggere og like effektive.

Bruksanvisning

•  Kjøp en ny, forseglet krukke med majones. Må ikke oppbevares i kjøleskap det når du kommer hjem som det ikke må være kaldt for behandlingen til å fungere. Eneste legitime majones er effektiv; ikke kjøpe Miracle Whip eller lignende salat dressing produkter.

Kvel barnets hår i majones å kvele bugs, og pass på å dekke bak ørene og nakken områder. Dekke hodet med en dusj cap og la produktet i 2 timer. Fjern lokket etter 2 timer er oppe og umiddelbart kaste den i søpla.

Vask barnets hode grundig med sin vanlige sjampo. Gjenta to eller tre ganger for å sikre at alle majones er borte. Vask hendene med såpe.

•  Lag din egen naturlige lice sjampo ved å blande 5 teskjeer olivenolje, 5 dråper tea tree essensielle oljen, 5 dråper rosmarin eterisk olje, 5 dråper lavendel eterisk olje, og en liten mengde av tradisjonell sjampo som et alternativ til majones alternativet. Kvele barnets hode med concoction som instruert for majones, la i håret i 1 time, skyll.

Skyll håret og hodebunnen med eddik etter sjamponering å løsne eggene. Skyll det ut med varmt vann, men pass på at vannet ikke er så varmt at det brenner barnets hud.

Gre barnets hår med en nit kam. Nit Combs er tilgjengelig til enhver stoffet butikken. Grundig gre gjennom håret for å fjerne egg (kalt nits).

Sjekk barnets hår i et godt opplyst rom etter at den har tørket for å sørge for at alle lus og egg er borte. Tålmodig undersøke en liten del av håret om gangen, og plukke eventuelle gjenværende feil eller egg av med nit kam og legg dem i en bolle med eddik eller varmt såpevann med ammoniakk. Gjenta behandlingen daglig til du er sikker på at en re-angrep ikke vil oppstå.

Tips og advarsler

 • Vask alle klær, håndklær eller sengetøy som barnet har brukt den siste uken i varmt vann.
 • Ikke la majones i barnets hår over natten. Majones blir giftig når den ikke er nedkjølt og kan gjøre barnet ditt syk hvis hun berører håret og deretter munnen i søvne.
 • Ikke la den alternative lus sjampo concoction hvor som helst i nærheten av en baby under en alder av 5. Puste peppermynte olje eller eukalyptusolje kan føre til at babyen slutter å puste.
 • Ikke bruk den alternative lus sjampo hvis du eller barnet ditt lider av høyt blodtrykk, som peppermynte eterisk olje kan øke blodtrykket.
 • Ikke bruk den alternative lus sjampo under graviditet.

Hva er behandlingen for Skin Tags?

Hva er behandlingen for Skin Tags?


Selv om det ikke er kjent nøyaktig hva som forårsaker hud koder for å danne, de er en vanlig, uønsket funksjon på mange menneskers hud. Også kjent som acrochordons eller fibroepithelial polypper, hud koder ligne ekstra klumper av hud som henger utenfor kroppen med en tynn stilk av huden. De vanligste form rundt halsen, armhulene, øyelokk og bekkenet og er oftest funnet hos eldre personer som har diabetes, er overvektig eller har en familiehistorie med hud koder. Selv om de kan litt klø og irritere huden, hud koder utgjør ingen trussel for helsen til et individ. Mange mennesker søker hjelp fra en hudlege for å fjerne sine hud koder kun for kosmetiske grunner. Fordi de utgjør ingen helserisiko, er kostnaden for å fjerne hud koder som ikke dekkes av helseforsikring. Et par forskjellige fjerning teknikker eksisterer; men det er ingen garanti for at de aldri kommer tilbake.

Kryoterapi

Denne metoden innebærer leger dreping av området av huden kodene ved å fryse dem, oftest med flytende nitrogen. Blemmer dannes i det behandlede området, etterfulgt av skorpedannelse som til slutt faller av. Andre mindre vanlige metoder for kryoterapi bære karbondioksid snø og en over-the-counter sprayboks av DMEP. Kryoterapi er en relativt lav pris prosedyre som kan føre til rødhet og hevelse i huden mens healing. Ikke bruk denne metoden hvis en profesjonell hudlege har sett på hudforandring og har utelukket kreft.

Kirurgisk Excision

Denne metoden innebærer kirurgisk fjerning av hud koder med saks. Svakt arrdannelse kan oppstå hvis en skalpell som er nødvendig for større vekster, men det er en sikker prosedyre. Selv om noen mennesker forsøke denne teknikken hjemme gjennom bruk av små saks eller negleklipper, er det tilrådelig å la en hudlege utføre prosedyren for å sikre sikkerhet og sterilitet.

Electrocautery

Også kjent som diatermi, innebærer denne prosedyren brenning av hud koder med en elektrisk strøm. Denne metoden for fjerning innebærer vanligvis ingen blødning og en lavere risiko for infeksjon.

Ligation

Denne metoden innebærer å knytte en tynn tråd eller stykke tanntråd rundt stilken av huden tag for å kutte av sin blodtilførsel. I løpet av noen få dager, faller lesjon av. Dette er selvsagt ikke et populært alternativ for de med en overflod av hud koder.

Over-the-Counter Medicine

Noen mennesker har brukt den samme over-the-counter medisin for å fjerne vorter å kunne fjerne sine hud koder, for eksempel DermaTend. Herbal behandlinger har også vist seg å være effektive. Noen behandlinger inkluderer en blanding av lakserolje med natron, tea tree olje, eple cider eddik og Dermisil. Prøv disse metodene først for å unngå høyere kostnader for å se en hudlege. Ikke bruk disse behandlinger for hud koder på eller i nærheten av øynene. Hvis det er noen usikkerhet at veksten er en hud tag eller dersom lesjonen stivner eller endringer i farge, søke en diagnose fra en hudlege før du prøver å fjerne det på ens egen.

Thyroid medisiner som ikke forårsaker hårtap

Hypotyreose

Hypotyreose oppstår når skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok hormoner. Skjoldbruskkjertelen --- ligger i front av nedre nakke --- produserer hormoner for å regulere metabolske prosesser i kroppen din. Ifølge Dr. Mary Parks med USA Food and Drug Administration (FDA), når skjoldbruskkjertelen ikke fungerer som den skal, det påvirker funksjonen av din hjerne, hjerte, nyrer, lever og hud. Skjoldbrusk-funksjonen kan bli påvirket av dårlig kosthold, kjemikalier i mat, inntak av mettet fett, stråling fra X-stråler, alkohol og narkotika. Symptomer på hypotyreose inkluderer vektøkning, tretthet, depresjon, tørr hud og håravfall.

Håravfall er et vanlig symptom for lider av hypotyreose. Når du begynner å ta thyroid medisiner for å behandle underactive skjoldbruskkjertelen, vil du fortsette å oppleve symptomer på hypotyreose i to til tre måneder. Fortsetter å miste håret etter å ha startet på skjoldbrusk medisiner er normalt; Men hvis du fortsatt miste håret etter å ha vært på medisiner for to til tre måneder, bør du rådføre deg med din lege. Medisiner for active skjoldbruskkjertelen gi identisk naturlig thyroid hormon som produseres av kroppen din. Ifølge Dr. Mary Parker, medisiner bivirkninger --- som hårtap --- meste skjer på grunn av over-dosering. Medisiner for active skjoldbruskkjertelen inkluderer leothyroxine, synthroid, Levoxyl og Levothroid. Active skjoldbruskkjertelen medisinering kan trenge å bli tatt for et helt liv å opprettholde sunne hormonnivåer. For å unngå hårtap, er det viktig å ha rutinemessig testing --- mens du er på skjoldbrusk medisiner --- å være sikker på at du fortsatt trenger medisin og tar riktig dose.

Hypertyreose

Hypertyreose oppstår når skjoldbruskkjertelen produserer for mye hormon. Hypertyreose symptomer inkluderer vekttap, muskelsvakhet, tretthet, skjelvinger og håravfall. Hypertyreose kan være vanskeligere å behandle enn hypotyreose. Behandlingstilbud omfatter å ta medisiner for å bremse produksjonen av thyroid hormon, kirurgi for å fjerne skjoldbruskkjertelen eller radioaktivt jod terapi for å bremse produksjonen av thyroid hormon. Behandlingstilbud for hypertyreose, inkludert medisiner propylthioracil og methimazole, ikke føre til hårtap. Behandlingen på skjoldbruskkjertelen kan føre til andre skjoldbrusk forhold og forverre symptomer som hårtap. Ifølge Dr. Mary Parks med USA Food and Drug Administration (FDA), kan behandlingstilbud for hypertyreose behandle problemet med overaktiv skjoldbruskkjertel, men vanligvis føre til at pasienten til å utvikle en aktiv skjoldbruskkjertel.

Medisiner og hårtap

Skjoldbrusk forhold --- hypertyreose og hypotyreose --- føre til hårtap ikke medisiner. Thyroid medisiner kan føre til at du utvikler en overaktiv skjoldbruskkjertel når de behandles for en lite aktiv skjoldbruskkjertelen og vice versa. Du vil fortsette å miste håret --- mens på medisiner --- hvis skjoldbrusk medisinering ikke hjelper kroppen din til å produsere normale nivåer av skjoldbruskkjertel hormon. Finne en vellykket behandling for skjoldbrusk tilstand inkluderer diskutere medisiner og rutinemessig testing alternativer med legen din slik at du ikke lider fra over medisiner og ytterligere tap av hår.

Alternative medisiner

Det finnes naturlige alternativer --- for behandling av skjoldbrusk sykdom --- kan du diskutere med legen din. Forsøk på å behandle skjoldbruskkjertelen naturlig før gjennomgår kirurgi, stråling, eller å være på medisiner for resten av livet ditt kan være et godt valg for noen. Den naturlige tilnærmingen til skjoldbrusk sykdom er å gi thyroid de næringsstoffene som trengs for sunn hormonproduksjon og la din thyroid tid til å korrigere sin egen. Det første trinnet i naturlig healing skjoldbruskkjertelen din er å spise et sunt kosthold med 8 til 10 porsjoner med økologisk frukt og grønnsaker om dagen og trener i 30 minutter om dagen 4 til 5 dager i uken. Skjoldbruskkjertelen trenger tilstrekkelige mengder av vitamin B, sink, jod, kobber, mangan og molybden for å fungere skikkelig. Aminosyren L-Tyrosin --- som kan tas i supplement form --- er også nødvendig for normal hormonproduksjon. Hvis du velger å ta den naturlige ruten, snakk med legen din om å henvise deg til en ernæringsfysiolog eller naturlege.

Fungus Fighting Urter

Mange vanlige urter lett finnes i vårt kjøkken kan også eliminere selv de styggeste av soppinfeksjoner. Mange av disse urter, som vi nå kaller soppdrepende urter, har en lang historie i folkemedisinen for sin evne til å kurere sopp. Noen av disse urtene, men bør brukes med forsiktighet, da de kan være giftig i store mengder, eller dersom det tas upassende. Før du tar disse urter for å behandle en moderat eller alvorlig infeksjon, sjekk med legen din, spesielt hvis du også tar medisiner, for å unngå komplikasjoner. Du må undersøke din egen tilstand og medisinsk historie for å finne ut om en urte rute for en sopp infeksjon er for deg.

Hvitløk

Kineserne har brukt hvitløk i tusenvis av år i deres system for medisin for behandling av bakterielle og soppinfeksjoner. Europeiske folkemedisinen har også utnyttet hvitløk, og det er omfavnet av alternativ medisin samfunnet som en kraftig antimikrobiell urt. Men studier om hvitløk er effekten er relativt få i antall. Hvitløk er kjent for å inneholde et stoff som kalles allicin, og det var bare en hypotese inntil nylig at dette stoffet er ansvarlig for hvitløk er soppdrepende evner. En studie fra 2009 i Taihe Hospital of Yunyang Medical College i Kina viste at rent allicin, som finnes i hvitløk, er en sterk soppdrepende, kraftigere enn syntetisk allicin, og allicin holdige forbindelser som også finnes.

Nellik

Nellik ofte behandle en rekke infeksjoner, fra tarmparasitter til sopp gjær. Den essensielle oljen holder kraftige soppdrepende egenskaper, ifølge en 2007 studie fra Tunisia som testet den essensielle olje av nellik mot ulike arter av Candida, eller gjær. Nellik, spesielt den essensielle oljen, bør brukes med forsiktighet. Det kan brenne huden hvis den brukes lokalt, eller produsere en sår hals når det tas oralt. Små barn og gravide kvinner bør unngå å ta denne urten, samt folk som kan være planlagt for kirurgi innen to uker.

Kanel

Mange mennesker liker kanel for sine søte, krydret smak, men ikke mange er klar over at denne urten er også svært soppdrepende. The University of Maryland Medical Center anbefaler kanel som en "soppdrepende krydder" til å behandle gjær infeksjoner. Du kan legge det til så mange måltider som du klarer, og det er generelt ansett som svært trygt å bruke. Cinnamon ofte er ansatt som et forebyggende tiltak, holde soppinfeksjoner i sjakk da tatt over en periode. Du kan også bruke den essensielle oljen, som er veldig varm og velduftende. Som nellik, derimot, kan kanel olje brenne sensitiv hud, så aldri bruke det ufortynnet eller på membraner som leppene, munnen eller skjeden.

Penile Psoriasis behandling

Penile psoriasis ser ut som mange små, tørre røde lesjoner på glans eller skaftet av penis. De vanlige skalaer som er forbundet med psoriasis er normalt ikke er til stede på penis. Huden kan være skjellete, eller glatt og skinnende, og kan bli funnet på omskårne eller uomskåret peniser. Heldigvis er det flere behandlinger tilgjengelig for penile psoriasis og genital psoriasis generelt reagerer godt på behandlingen.

Aktuelt steroider

Hvis du har penile psoriasis, prøv å bruke steroider som du kan finne over disk på apoteket. Kortikosteroider redusere hevelse og rødhet i patcher og kommer i ulike styrker. Bruk bare en liten mengde av aktuell steroid og gjelder bare til de berørte områdene. Ikke bruk mer enn tre uker uten å konsultere en lege, som kan foreslå en resept styrke steroid salve.

Biologiske

Biologiske legemidler administreres intravenøst ​​eller ved injeksjon. Disse er proteinbaserte medikamenter avledet fra levende celler. Disse stoffene målrette bestemte deler av immunsystemet og blokk T-celler (immunceller) som bidrar til psoriasis.

Non-Steroid Aktuelt medisin

Det er andre aktuelle medikamenter for behandling av penile psoriasis som ikke involverer steroider. De fleste av disse har salisylsyre og tjære som de viktigste aktive bestanddeler. Salisylsyre fører det ytre laget av huden til å kaste, løfte vekter på psoriasis. Tjære bremser veksten av hudceller som forårsaker rødhet og lesjoner av psoriasis. Det kan også redusere betennelse og kløe. Du bør også se etter medisiner med castederm, en væske som du male på de berørte deler av penis å tørke lesjoner i foldene.

Kremer og Bath Solutions

Holde huden smøres kan også bidra til å redusere rødhet og kløe. Bruk tunge kremer --- matfett og matoljer er akseptable --- for å låse vann inn i huden. Bading i Epsom salter eller Dødehavet salter kan også redusere betennelse.

Behandlinger for å unngå

På grunn av sensitiviteten av underlivet, er det flere behandlinger som ikke er anbefalt hvis du har penile psoriasis. Laser behandlinger er en av dem. I laser behandling, er UVB lasere som brukes til å kvitte seg med psoriasis skalaer. Laserstrålen er veldig konsentrert og kan potensielt brenne øm hud.

Metotreksat, ciklosporin, og andre systemiske medisiner er reservert for alvorlige psoriasis tilfeller og bør brukes med forsiktighet. Disse legemidlene administreres intravenøst ​​eller oralt og kan potensielt medføre lever- og nyreskader som en bivirkning.

Detox rettsmidler

Detox rettsmidler


Detoxing er en prosess alle kan prøve å hjelpe kroppen å bryte ned og eliminere giftstoffer som samler seg i løpet av tiden. Disse giftstoffene inkluderer miljøgifter som luft- og vannforurensning, og sigarettrøyk, samt mange folk flest aldri vurdere, for eksempel ingredienser i pakket og bearbeidet mat, og alkohol. Det er flere måter du kan hjelpe kroppen din detox uten å gjøre store anstrengelser.

Spis mer frukt og grønnsaker

Spise mer grønne greener og fargerike frukter og grønnsaker, i stedet for mye kjøtt, kan hjelpe kroppen din presse ut giftstoffer. Det er noen viktige organer som bistår med gift eliminering: nyrer, lever og hud. De gjør dette ved å sortere god ernæring fra de dårlige og kvitte kroppen av de dårlige. Men noen ganger blir oppbygging av giftstoffer for mye for våre systemer for å håndtere, så vi må gi dem litt hjelp. Å spise mer frisk frukt og grønnsaker kan hjelpe fordi disse matvarene er fulle av ernæringsmessig verdi, er lettere for kroppen å fordøye enn kjøtt (proteiner), korn og meieriprodukter, og inneholder en av de beste ingrediensene for kroppen din: vann.

I hovedsak innebærer denne metoden går på en rå vegansk kosthold til du stopper opplever virkningene av avgiftning. Avhengig av mengde og type giftstoffer det er eliminere, viser kroppen ulike symptomer på avgiftning, fra å måtte bruke badet ofte, til byller, skitner lukter i huden, pust eller kroppslige avfall.

The Water Detox

Legge mer vann til kosthold er en fin måte å skylle ut giftstoffer. Når du ikke er skikkelig hydrert, begynner kroppen å ta vann fra andre celler og legge den til dine blodceller, som legger unødvendig stress på kroppens systemer, inkludert sirkulasjons, lymfesystemet og fordøyelsessystem. Hvis du ikke drikker 64 gram vann per dag, begynne å gjøre det nå.

Juice Fast

En juice rask er en av de enkleste og beste alternativene for en detox fordi den er enkel, effektiv og lett på lommeboken. Alt du trenger å gjøre er å drikke juice som ikke har tilsatt sukker, eller du kan kjøpe frukt i bulk og juice det hjemme. Ikke spis noe under denne typen fort: Du vil få all din næring fra juice. Hvis det overhodet er mulig, inneholde minst ett grønnsaksjuice om dagen, og deretter velge fruktjuice som fremmer gift eliminering, som grapefrukt, granateple, blåbær og tranebær. Du kan også drikke vann og urtete på dette raskt, men blidgjøre te med honning i stedet for sukker, om nødvendig. Unngå melkeprodukter.

Detox programmer

Det er flere detox-programmer på markedet som er rettet mot spesifikke systemer, for eksempel kolon og fordøyelsessystemet renser. Dette er en serie med urte kosttilskudd og / eller te å bli tatt eller drukket hver dag frem forsyninger kjøres ut. Les pakken retninger grundig for spesifikke instruksjoner om hvordan du bruker dem.

Hygiene og trening under Detox

Avhengig av mengden av giftstoffer kroppen din er å eliminere, det er mange former der de kan bli løslatt, inkludert svette, byller og avfall. Derfor er det viktig å være på toppen av din personlige hygiene. Dette kan inkludere å ta to eller flere dusjer en dag, pusse tennene mer enn to ganger om dagen eller søke aktuelle salver til noen byller eller lesjoner som kan oppstå. Trene hver dag er som bidrar til å fjerne giftstoffer raskere, så det hjelper systemene fungere å frigi mer giftstoffer gjennom huden.

Fordeler

Positive effekter av avgiftning kan inkludere vekttap, økt energinivå, en sunnier gemytt og en mer produktiv fordøyelsessystemet. Hvis du har visse vilkår, som irritabel tarm syndrom (IBS), kan du merke en lindring i symptomer. Utføre en kropp detox to ganger i året er sunt, men detoxes bør ikke gjøres rygg mot rygg - la kroppen din den tiden den trenger til å justere. En detox hver to til tre måneder er sunneste.

Virkningene av Cinnamon Oils Vandig ekstrakt på Blood Sugar & Metabolism

Forskning om effekten av kanel på blodsukker og stoffskiftet har vist lovende resultater. Selv kanel ikke er i dag anbefales som behandling for blodsukkerkontroll eller diabetes, følgende oppsummering av forskning viser sitt potensial. Husk at studiene meste bruke kanel ekstrakt i stedet for kanel olje.

Om Cinnamon

Kanel er et vanlig krydder fra et stort subtropisk tre. Treets bark og blader destilleres for å produsere kanel eterisk olje. The Essential Oils Desk Reference indikerer at forholdene for som kanel eterisk olje behandling er nyttig omfatter hjerte-og karsykdommer, infeksjonssykdommer, virusinfeksjoner og fordøyelsesproblemer.

Kanel og Insulin Response

Insulin er det hormonet som regulerer sukker (glukose) metabolisme og kontroller blodsukkernivået. I type 2 diabetes, er problemet at cellene har mistet sin følsomhet overfor insulin. Forbedring av cellenes følsomhet for insulin er en viktig del av å kontrollere blodsukker. United States Department of Agriculture (USDA) kjemiker Richard A. Anderson, et al., I studien, Cinnamon Ekstrakter Boost insulinfølsomhet, fant at kanel gjort fettcellene mye mer mottakelig for insulin og økt sukkermetabolismen ca 20 ganger i reagensrør fettcellene.

Menneskelig Cinnamon Forskning

Forskning har også blitt gjort med personer med type 2 diabetes. Studien, Forbedrer Cinnamon glukose og lipider av personer med type 2 diabetes, fant at det å ta en, tre eller seks gram kanel hver dag reduserer blodsukker, triglyserider, LDL-kolesterol og total kolesterol. Resultatene har også antydet at kanel reduserer risikofaktorer knyttet til diabetes og hjerte- og karsykdommer.

En annen studie, Virkninger av en Cinnamon Extract på Plasma Glukose, HbA, og serumlipider i Diabetes mellitus type 2, konkluderte med at kanel ekstrakt synes å ha en moderat effekt i å redusere fastende blodsukkerkonsentrasjonen hos personer med diabetes som har dårlig blodsukkerkontroll. Reduserte fastende blodsukker er viktig i å kontrollere diabetes.

Ved hjelp av Cinnamon Oil

Fordi kanel er for tiden ikke en anbefalt måte å kontrollere blodsukkeret, ingen retningslinjer finnes om hvordan du bruker den. Anderson ikke deler som bruker en halv teskje kanel pakke om dagen fører til dramatiske forbedringer i blodsukker, kolesterol, LDL kolesterol og triglyserider.

Forsiktighetsregler

Kanel olje kan irritere eller brenne sensitiv hud. For å få de blodsukkersenkende effekten av kanel bruker kanel olje ville kreve å ta oljen muntlig, noe du ønsker å gjøre bare med en terapeutisk-grade olje under tilsyn av helsepersonell.

Betydning

Diabetes og kontrollerende blodsukker er alvorlige helsemessige problemer som vil dra stor nytte av en lett tilgjengelig, billig behandling som kanel.