Digidexo.com

personlig ultralyd

Ultralyd Behandling av senebetennelse

En sene er en kroppslig vevet som forbinder muskelen til beinet. Når en sene blir betent og smertefullt, en tilstand som kalles senebetennelse resultater. Selv om mange behandlinger finnes for å helbrede senebetennelse, er bruk av en ultralyd en av de beste måtene å øke hastigheten helbredelsesprosessen.

Slik fungerer det

En ultralyd Maskinen arbeider for å behandle sene ved hjelp av lydbølger vibrerende på et høyt nivå til å trenge dypt inn i det betente sene for å øke sirkulasjonshastigheten og helbredelse.

Fordelene for bruk av ultralyd

Ultralyd brukes for behandling av senebetennelse er gunstig, fordi det myker den betente området og hindrer fremtidig arrdannelse eller rive av senen. Ved å øke blodstrømmen til det berørte området, gjør ultralyd terapi mer oksygen og næringsstoffer til å sirkulere til sene, og dermed påskynde helingsprosessen. Viktigst, men det lindrer smerten forbundet med senebetennelse.

Profesjonell bruk

Ultralyd behandling av senebetennelse er vanligvis utføres i et legekontor. Helsepersonell bruker høy klasse ultralyd maskiner å massere den betente senen. Ultralyd økter vanligvis siste 10 til 30 minutter, og kan gjentas flere ganger per uke inntil smerten avtar og sene helbreder.

Personal Use

Hvis du lider av hyppige episoder av senebetennelse, kan det være lurt å investere i en personlig ultralyd maskin for hjemmebruk. Slike personlige ultralyd maskiner, slik som sertifisert Sonic Relief personlig ultralyd enhet, er lett å bruke og kan gi lindring når det passer i personvernet ditt eget hjem.

Sikkerhet

Ultralyd behandling for senebetennelse er trygg og har vært en anbefalt senebetennelse behandling i mange år. Selv personlig bruk ultralyd maskinen har blitt testet, og funnet å være trygge av regjeringen og mange leger.

Flere fordeler

Bortsett fra å lindre smerte og inflammasjon assosiert med senebetennelse, kan ultralydbehandling også anvendes for å hjelpe til i prosessen med phonophoresis, en måte å plassere medisinen inn i kroppen gjennom vev. Ultralyd terapi bidrar til å trenge slike terapeutiske medisiner lenger ned i dine kroppslige vev og fremskynde helbredelsesprosessen av senebetennelse.

Hva Skills Har en ultralyd Technologist trenger?

Å være en ultralyd teknolog betyr ikke bare jobber i obstetrikk og hjelpe gravide mødre ta et første glimt av sine babyer. Den samme teknologi kan også anvendes effektivt i å diagnostisere andre typer tilstander også. Hvis du vil nyte å lære hvordan å drive medisinsk utstyr og ha rikelig med one-on-one tid med pasientene, bør du lære mer om å bli en ultralyd teknolog.

Funksjon

Forstå hvordan ultralydteknologi fungerer er det første skrittet i å lære hvordan å administrere at teknologien for å hjelpe pasienter og leger. Teknologien kalles sonography. Lydbølger brukes til å bokstavelig talt sprette tilbake et bilde som er plukket opp av utstyr og vises på skjermen. Bildet spretter tilbake fordi lydbølgene slutte å reise det øyeblikket de treffer noe solid, slik som et foster eller en baby. Faktisk er dette teknologi som ligner på sonar flaggermus bruker til å "se" hvor de flyr om natten.

Utdanningskrav

Å bli en ultralyd teknolog kommer til å kreve noen formell opplæring. Den gode nyheten er at du kan få det trening på relativt kort tid. Mange høyskoler rundt om i USA tilbyr toårige programmer som forbereder deg for denne karrieren. I løpet av programmet du lære om hvordan du bruker utstyret, men må også komplette kurs i anatomi og biologi, slik at du vil være i stand til å tolke det du ser på skjermen. Noen høgskoler tilbyr ikke fireårige programmer i stedet. Pass på at du velger et akkreditert program. Mer enn 160 ultralyd teknologi programmer har blitt akkreditert av den føderale regjeringen. De fleste i dette feltet må fortsette sin utdanning fordi teknologien fortsetter å avansere.

Andre ferdigheter som kreves

Mens riktig trening og utdanning er viktig, må en ultralyd teknolog også ha andre ferdigheter også. Muntlige kommunikasjonsevner vil være på toppen av den listen. Fordi du kommer til å være i samspill direkte med pasienter, må du være i stand til å forklare prosedyren og resultatene til dem. Du må også være i stand til å be dem om å flytte seg slik at du kan få et bedre bilde. Tålmodighet er også viktig fordi generere et klart bilde for legen kan være utfordrende og tidkrevende. Både du og pasienten kan begynne å bli irritert, så er det viktig at du kan forbli rolig. Å ha god øye-hånd koordinasjon er en annen viktig ingrediens for suksess i feltet.

Fysisk ferdigheter som kreves

En ultralyd teknolog kan bruke mye tid på hans / hennes føtter i løpet av dagen. Hvis du ikke har utholdenhet til å gjøre dette, kan du foretrekker en annen karriere. Disse fagfolk trenger også tilstrekkelig muskelstyrke, fordi de kan være nødvendig å fysisk flytte og omplassere pasienter som ikke klarer å gjøre dette for seg selv. Som mange medisinske jobber, krever dette en fysisk utholdenhet. Du kan også bli pålagt å jobbe lange timer i visse medisinske fasiliteter som sykehus.

Typer

Som en del av treningen til å bli en ultralyd teknolog, kan du også bli bedt om å vurdere hvilken type teknolog du ønsker å bli. Du kan velge mellom minst fire alternativer avhengig av dine personlige interesser. Disse alternativene omfatter obstetrisk, mage, bryst og Nevro-sonographers. Disse teknologer ta bilder av kvinnelige kjønnsorganer, organene inne i sentrum av kroppen som mage og tarm, mammografi og hjernen. Andre karrierer bruker også ultralydteknologi. For eksempel bruker en echocardiographer sonar for å vise bilder av hjertet.

Hva du trenger å vite om Ultralyd luftfuktere

Luftfuktere bidra til å regulere mengden av fuktighet i luften for å bedre luftkvaliteten og redusere plager forårsaket av tørr luft som bihuleproblemer, forkjølelse og tørr hud. Ultralyd luftfuktere gi en lav pris, energieffektiv måte å opprettholde et sunt miljø.

Hvordan Ultralyd luftfuktere Work

Ultralyd luftfuktere bruker høyfrekvente lydbølger for å svinge en metallmembran svært raskt gjennom vann for å produsere en fin damp tåke, som er gitt ut i luften ved hjelp av en liten vifte.

Dråpestørrelse

Fordi ultralyd luftfukter avgir en finere tåke enn Dampbefukterene, de er raskere til å fordampe, som betyr at det er en mindre risiko for vannansamling på gjenstander og møbler i nærheten av luftfukter.

Pris

Generelt, at-home ultralyd luftfukter varierer fra $ 15 for personlige modeller til mer enn $ 200 for rom luftfuktere. Prisen avhenger også av om modellen er manuell eller digital, kan tåke både kjølig og varmt vann, og andre funksjoner.

Energy Cost

Spesielt når du bruker en kald tåke, ultralyd luftfuktere bruker svært lite strøm i forhold til andre luftfuktere. Ifølge den Humidifirst.com, ultralyd luftfuktere bruker bare 7 prosent av kraften som kreves for å drive en damp luftfukter.

Redusere Urenheter

Selv om ultralyd luftfukter inkluderer vanligvis en innebygd vannfilter, disse filtrene er ikke 100 prosent effektiv. For å unngå dugg skadelige mineraler og bakterier i luften, bør brukes destillert vann.

Virkningene av å ikke ha helseforsikring på personlig økonomi

Virkningene av å ikke ha helseforsikring på personlig økonomi


Kostnaden for helseforsikring er stigende og, for mange, som gjør det uoverkommelig. Men før du skrive av din evne til å ha råd til helseforsikring, er det viktig å vurdere effekten av ikke å ha det på din personlige økonomi.

Spar penger på Premie

Uten helseforsikring, har du ingen premieinnbetaling for å gjøre hver måned. I stedet kan disse pengene bli investert eller brukt mot å betale ned gjeld.

Emergency Care Utgifter

En tur til legevakten uten helseforsikring dekning kan resultere i en regning alt fra $ 1000 til titusenvis - avhengig av hvor alvorlig krise, og testene og behandling er nødvendig.

Rutine Doctor Besøk Utgifter

En rutinemessig besøk til din fastlege uten forsikring kan koste alt fra $ 50 til $ 250 og muligens mer. Hvis du har barn eller andre familiemedlemmer som trenger rutinebesøk, kan dette koste legge opp i løpet av et år.

Test Utgifter

Skulle du trenge en ultralyd, stress test, blodprøve, røntgen eller annen medisinsk test der dyrt utstyr er benyttet, kan regningen være i tusenvis av dollar.

Reseptbelagte Kostnader

Ifølge National Association of Chain Apotek, gjennomsnittlig resept ikke er dekket av forsikring i 2001 var i overkant av 50 dollar.

Hvordan gruppepress kan påvirke din personlige helse

Hvordan gruppepress kan påvirke din personlige helse

Peers er folk som et barn, ungdom eller voksen identifiserer seg med. En peer kan påvirke, overtale og tvinge deg til å gjøre visse ting eller handle på en bestemt måte for å bli akseptert. Selv om ofte oppfattet som negative, kan gruppepress også påvirke en person på en positiv måte. Din personlige helse kan forbedre eller nedgang avhengig av hvordan du håndterer gruppepress.

Press til Smoke

Mange tenåringer har å forholde seg til gruppepress å røyke. Deres venner røyk, og hvis de ikke delta i usunn atferd, risikerer de ikke blir akseptert. Ifølge Teen Hjelp nettside, 440.000 mennesker i USA dør årlig fra røykrelaterte sykdommer. Nitti prosent av disse menneskene begynte å røyke i tenårene. Uavhengig av alder, røyking kan forårsake lungekreft og lungesykdom og det øker risikoen for koronar hjertesykdom og hjerneslag.

Presset for å drikke alkohol

Presset for å drikke alkohol kan påvirke folk i alle aldre. Tenåringer kan bli presset til å drikke av sine alkohol-drikking jevnaldrende og voksne kan føle press til å drikke under etter jobb sosiale sammenkomster. Ifølge National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism, kan konsumere alkohol i ung alder kan påvirke hjernen og organutvikling og drikking forårsake leverskader og leversvikt hos mennesker i alle aldre.

Presset for å ha sex

Gruppepress til å ha sex i ung alder kan øke en ungdoms stressnivå. Ifølge psykologi i dag, til en av tre gutter og 23 prosent av jentene i alderen 15 til 17 avtale med gruppepress har sex. Hvis en tenåring har lav selvfølelse kan han være mer tilbøyelige til å ha sex på et tidlig alder. Å ha sex for tidlig kan utløse emosjonelle problemer og fysisk tenåringer kan kontrakten seksuelt overførbare sykdommer og bli gravid.

Presset for å bedre helse

Den nasjonale hjerte Lung and Blood Institute sier at overvekt eller fedme øker risikoen for hjertesykdom, diabetes, hjerneslag og høyt blodtrykk. Hvis din diett består hovedsakelig av usunn, fet mat, og du ikke får noen øvelse, kan gruppepress faktisk bidra til å forbedre helsen din. Hvis du har en eller flere venner som spiser et sunt kosthold og får regelmessig mosjon, kan de påvirke deg til å gjøre det samme. Ved å følge deres sunn atferd, kan du gå ned i vekt. Når du bytter til et sunt kosthold og begynne å trene, vil dine kolleger oppmuntre deg på og motivere deg til å holde det gående.

Ultralyd massasje teknikk for Kalv muskel

Ultralyd terapi for idrettsskader, ømme muskler og lokalisert smerte har vært en populær form for behandling brukt i årevis av kiropraktorer, fysioterapeuter og idrettsskader eksperter. Denne modusen for behandling var en gang bare tilgjengelig i en medisinsk setting, men nylig har blitt markedsført og solgt som en bærbar enhet for hjemmebruk. Som med en hvilken som helst muskel rive eller belastning, i første omgang i den akutte fase, er den første modus av behandlingen hvile, is, kompresjon og høyde (ris). Ultralyd massasjebehandling anbefales kun etter den første traumer har avtatt, vanligvis 24 til 72 timer etter den første skaden.

Leggen

Leggen refererer til gastrocnemeus og soleus. Den gastrocnemeus er større synlig muskelen som ligger ved "ball" en del av leggen, og soleus er den mindre dypere muskelen som ligger under gastrocnemeus. Ifølge Tom Foltz, DC, er kalven område av spesiell bekymring når du forsøker å selv diagnostisere og eventuell skade på området bør ikke tas lett på. Kalven er utsatt for mer alvorlige saker som embolisms (obstruksjon av blodårer) som kan føre til alvorlige, selv livstruende tilstander. Tydeligvis hvis opprinnelsen til smerte er kjent og relaterer seg til en bestemt hendelse, er det trygt å anta at standarden (RICE) behandling tilnærming etterfulgt av massasje terapi kan implementeres.

Behandling med ultralyd

Ultralyd massasjebehandling leverer høyfrekvente lydbølger som genererer varme dypt inn skadde muskler og bløtvev. Den varme og energi som produseres øker blodstrømmen til det skadde området og antas å fremme raskere helbredelse.

Teknikk For Calf Massasje

Etter bruk av ultralyd gel, og plassere svingeren over det berørte området av kalven, ifølge Dr. Foltz den beste og sikreste måten er å flytte svingeren ca 1 cm per sekund. Bevege seg sakte opp og ned hele kalv området. Etter dekker området i en opp og ned bevegelse, massasje med langsomme sirkelbevegelser, igjen, flytte ca 1 cm per sekund. En enkelt behandling bør vare i ca 5 minutter. Etter behandling, ren gel av overflaten av huden med en fuktig klut eller et papirhåndkle.

Risiko og Kontra

Selv skader eller komplikasjoner på grunn av ultralydbehandlingen er relativt uvanlig, noen av risikoene involverer brannskader på mykt vev eller ben og, ødem (svelling), eller økt blødning. Ultralyd massasje anbefales ikke for gravide eller for bedøvede (nummen) områder av kroppen.

Barne Personlig pleie Aktiviteter

Barne Personlig pleie Aktiviteter


Det er klart barna er ikke født med kunnskap om hvordan å holde seg ren, så det er viktig for foreldre, lærere eller mentorer til å ta på seg ansvaret for å lære dem god hygiene. En daglig rutine kan bli etablert og forsterket når barna er små, slik at de sunne vaner for å bli andre natur. Betydningen av personlige Grooming kan være stresset via morsomme aktiviteter som spill, håndverk og sanger, mens hjemme eller i en skolesammenheng.

Tannpuss Aktiviteter

Egget eksperiment, der et egg er nedsenket i eddik og venstre til den blir myk og gul, er en som mest dramatisk demonstrerer hvordan tennene kan bli forfalt. Barn kan også dytte et hull i huden av et eple og se utviklingen over en uke; relatere bruning punktering til et hulrom. Øv ved hjelp av god tann børsting teknikker ved å børste huden på eple. Bøker som "The Berenstein Bears gå til tannlegen" kan også minne barna gode pussevaner på en underholdende måte.

Håndvask Aktiviteter

Håndvask er et element av hygiene at barn ofte vil hoppe. Aktiviteter som dekker barnas hender i glitter, ber dem om å vaske den av og deretter undersøke stedene der glitter er fortsatt til stede vil hjelpe barna visualisere problemområder og fokus på rengjøring hver del av deres hender. Eller for en større gruppe barn, gi ett barn en håndfull av konfetti eller papir firkanter som Da har alle barna riste hverandres hender i 30 sekunder "bakterier."; barnet med "bakterier" skal gi litt papir til hvert barn han håndhilser på, og disse barna skal da levere dem til barn de håndhilse. Diskutere når Håndvask er viktig: etter bruk av toalettet, hoste eller nysing.

Hår-børsting Aktiviteter

Har barna tegne ansiktene deres på papir plater og gi dem garn for å legge til så håret. Mens limet tørker, snakke om hva som skjer når håret ikke er tatt vare på. La dem demonstrere unbrushed hår på papptallerkener. Vis barna hvordan de skal bruke en børste forsiktig slik at den ikke trekker eller såret. Gi dem børster med myk bust til å øve på hverandre. Pass på at hvert barn har sin egen børste og forklare hvorfor hårbørster er en vare de ikke bør dele.

Personlig pleie for eldre barn

Selv barn som er godt forbi den alderen da de må ha hjelp grer håret, kan personlig stell være et problem. Eldre barn vil være mer mottagelig for en diskusjon om personlig hygiene enn å spille en grooming spill eller gjør et håndverk. Snakk med dem om å bruke deodorant, vaske ansiktene deres, og holder føttene tørre. Vurdere fører en følsom diskusjon om kulturelle forskjeller vedrørende hygienepraksis, og om utøvelse følsomhet mot ens jevnaldrende for å unngå teasing om akne eller kroppslukt.

Hemorrhoid Ultralyd behandling

Hemorroider er en tilstand som refererer til hovne og betente årer rundt anus eller lavere rektum. Hemorroider oppstår enten inne i anus (intern) og rundt utsiden av anus (ekstern). Omtrent 10 millioner amerikanere besøke deres lege hvert år på grunn av ubehag forårsaket av hemoroider, og nesten 90 prosent av amerikanerne vil oppleve hemorroider på et tidspunkt i livet. Selv om de fleste vanlig hos personer eldre enn 50, kan hemorroider også være mer utbredt i løpet av svangerskapet, og blant dem som lider av kronisk forstoppelse eller diaré. Symptomer inkluderer sårhet, blødninger, utflod og kløe.
Selv om mindre tilfeller av hemorroider kan løses ved endringer i kosthold og avføringsmønster, mer alvorlige tilfeller krever medisinsk behandling. Tradisjonelt har hemorroider blitt behandlet ved koagulering medisinsk terapi, noe som reduserer blodstrømmen til hemoroide, ved hjelp av gummibånd ligering, varme, lasere eller elektrisk strøm, eller ved en hemorrhoidectomy, som kirurgisk fjerner hemoroide. Men innføring av hemoroide ultralydbehandling har en tredje, mindre invasiv og mer effektiv metode for behandling av moderate til alvorlige tilfeller av hemorroider.

FDA Godkjenning

Hemorrhoid ultralyd behandling, også kjent som Doppler-guidet hemorrhoidal arteriell ligation, ble godkjent av US Food and Drug Administration som et kirurgisk metode for å behandle hemorroider i august 2006 Før å bli godkjent i USA, ble prosedyren brukes mye i Europa . Den ble utviklet av i 1995 av Dr. K. Morinaga, en japansk kirurg.

Minimal Invasive

Hemorrhoid ultralyd behandling, som bruker et instrument som kalles en ultralyd blodstrøm detektor, er minimal invasiv og relativt smertefri. Med noen sedering (avhengig av pasienten og legen) og lokalisert rektal anestesi, er proktoskopet inn i endetarmen. Den rektale arterier som forsyner blod til hemoroide identifiseres med ultralydsignaler og deretter ligert (festes) til å stoppe blodstrømmen til hemorrhoidal vev, som deretter krymper og forsvinner. Ultralyd behandling regnes som den beste behandling for blødning hemorroider som blødningen stopper umiddelbart.

Quick Recovery

Doppler-guidet hemorrhoidal arteriell ligation tar ca 20 minutter å fullføre og innebærer ikke et sykehusopphold. Pasientene kan ofte gå tilbake til arbeidet samme dag som prosedyren. Den eneste fremgangsmåten for fremstillingen er bruken av et klyster.

Sikker og Effektiv

Pasienter opplever mindre ubehag og smerter både under og etter inngrepet sammenlignet med konvensjonelle behandlinger og operasjoner (spesielt Hemorrhoidectomy). I tillegg har ultralydbehandling for hemorroider blitt vist å være effektive i kliniske studier, ledsaget av en lav risiko for komplikasjoner.

Bruk i USA

Ultralyd behandling terapi ble først brukt i USA på Florida Hospital Digestive Health Center. Men fordi så mange FDA-godkjente behandlinger er tilgjengelig for leger og deres pasienter til behandling av moderat til alvorlig hemoroider, bør du sjekke med ditt forsikringsselskap om dekning av denne prosedyren.

Ultralyd Diagnose

Ultralyd Diagnose


En ultralyd er mer kjent som en ultralyd. Det er avhengig av bruk av usynlige lydbølger for å gjenskape et digitalt bilde av en pasients kropp som kan benyttes for visuell diagnose. Det er ofte brukt for å oppdage svangerskap og fosterutvikling samt forhold som kreft, svulster og cyster.

Betydning

En ultralyd er et nyttig og viktig verktøy i prosessen med å formulere en innledende diagnose. Det tillater leger å synlig oppdage kroppslige avvik som føtale komplikasjoner hos gravide kvinner, gallestein, hjertefeil og svulster. Under en diagnostisk ultralyd, frekvenser produsert av lydbølger faller generelt i 1 til 10 millioner hertz område. De lavere områder gir dypere penetrasjon og brukes til å diagnostisere misdannelser i abdominal organer. Høyere områder gir mindre penetrasjon og brukes for overfladiske undersøkelser.

Funksjon

En ultralyd skjer gjennom stimuleringen av en liten krystall, kjent som en transduktor, på innsiden av ultralydenheten. Den transduser sender ut ultralydbølger, som deretter reflekteres av de forskjellige vev i kroppen. Når reflektert, ultrasoniske bølger tilbake i form av ekko som kan overføres til digital bildebehandling. En lege kan deretter overføre dette bildet til en dataskjerm for videre analyse.

Typer

Det finnes flere forskjellige typer av ultralyddiagnose. For eksempel bruker en endoskopisk ultrasonografi en transduser koblet til et langt fleksibelt rør for å inspisere hule organer. I en grå-skala ultralyd, er styrke eller svakhet av ekko avgis av en svinger vises som varierende farger på en dataskjerm. En A-modus (eller amplitudemodulasjon) ultralyd har to separate akser: en for å måle styrken av ekko og en annen til å måle tiden det tar for et ekko for å gå tilbake. En B-modus (lysstyrke modulasjon) ultralyd gir informasjon angående styrken av et ekko, og den avstand den reiser så vel som posisjonen til objektet som produserer ekkoene. En M-modus (bevegelsesmodus) ultralyd gir tracings echogenic av gjenstander, som er gjenstander i stand til å sende ut lydbølger, slik som hjertet. En Doppler gjør målinger basert på frekvensen av lydbølgene er proporsjonale med hastigheten av blodstrømmen. En real-time ultralyd gir tracings av echogenic gjenstander med 30 bilder per sekund, noe som gjør at objekter som skal sees i nåværende eller "ekte" tid.

Fordeler

En ultralyd er av særlig verdi for områdene obstetrikk. Det gir en generelt sikker, ikke-invasiv metode for å påvise føtale misdannelser og diagnostisering av svangerskap. Det er ofte brukt i undersøkelser av hjertet samt de forskjellige hulrom i kroppen hvor kreft eller godartede cyster ofte utvikler. Ultrasonographs blir noen ganger brukt til å oppdage svulster eller fremmedlegemer i øynene, samt demonstrere netthinneavløsning. Disse mange bruksområder gi leger med en tidlig, ofte livreddende diagnose av dødelige komplikasjoner.

Advarsel

En ultralyd ikke er en ufeilbarlig metode for diagnose. En lege kan være lurt å planlegge ytterligere tester (blod, urin, biopsi) for å bestemme tilstedeværelsen av en sykdom eller utviklingsavvik. En ultralyd kan ikke brukes til å detektere abnormaliteter innenfor bein fordi vevet er for tykk. Heller ikke kan en ultralyd påvise avvik i lungene fordi lydbølgene ikke går gjennom strukturer som inneholder luft.

Når skal gjenta en ultralyd Etter Lovenox for DVT?

Når skal gjenta en ultralyd Etter Lovenox for DVT?


Hvis du opplever smerter og mistanke om en blodpropp, kan leger anbefale en ultralyd for å identifisere og diagnostisere dyp venetrombose (DVT). Men etter under behandling - inkludert Lovenox - for DVT, kan du lurer på når du skal ha en ekstra ultralyd. Legen kan anbefale en serie med ultralyder for å følge utviklingen og oppløsning av blodpropp, men i de fleste tilfeller, pasienter vente tre til seks måneder før å ha en gjentakelse ultralyd.

Series of Ultrasounds

Gjentatte ultralydundersøkelser med jevne mellomrom for å overvåke blodpropper, hvis legen din anbefaler det. Dette sporer enhver bevegelse av DVT - noe som kan resultere i en potensielt dødelig lungeemboli - og blodpropp oppløsning. The Family Practice Notebook anbefaler at du har to ultralydundersøkelser i uken i to uker etter diagnose, noe som kan sammenfalle med eller følger Lovenox behandling.

End of Treatment

Bestille time for en ultralyd ved slutten av behandlingen for å finne ut om DVT er borte. Vanligvis antikoagulerende behandling varer i tre til seks måneder, som kan omfatte Lovenox injeksjoner for den første uken eller i løpet av behandlingen. Har en ultralyd ved slutten av behandlingssyklusen, da dette vil muliggjøre legen å anbefale fortsatt behandling eller ikke, avhengig av hvorvidt DVT er fremdeles der, eller er oppløst. Ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons, kan en blodpropp i leggen din krever så lite som seks uker med behandling, i så fall bør du gjenta ultralyd på denne tiden.

Hvordan å få følelse av et bryst X-Ray & Ultralyd

Hvordan å få følelse av et bryst X-Ray & Ultralyd


Annet enn en selv bryst eksamen eller en utført av en lege, røntgen mammografi og diagnostisk bryst ultralyd er gode screeningtester for tidlig deteksjon av brystkreft. Making følelse av disse prosedyrene og deres resultater er viktig i lindrende unødig angst og i beslutninger for å fremme og opprettholde fred i sinnet. Din lege vil være nyttig i å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha, og i å gi deg en forklaring på ikke bare de bestilte prosedyrer, men også avklaring rundt funn og deres relevans.

Hvordan å få følelse av et bryst X-Ray & Ultralyd

•  Få en rutine diagnostisk røntgen mammografi gjort på en planlagt basis i henhold til faktorene som er diskutert med legen din som kan omfatte alder, familiehistorie og dine historiske helserelaterte spørsmål. Denne fremgangsmåten viser god romlig oppløsning og kan identifisere mikro forkalkning som kan enten være ubetydelig eller et tegn for brystkreft. Funnene i en mammogram er mer detaljert enn en ultralyd. Ulike størrelse svulster og cyster kan bli funnet på mammografi.

Be om en detaljert forklaring av dine mammogram resultater. Hvis flere tester er indisert, bør bestilling lege forklare og selv vise deg hva som ble funnet som så mistenkelig eller usikker. Hvis tilgjengelig, sørg sammenligninger fra dine tidligere mammografi er nøye gjort.

Få et bryst ultralyd eksamen dersom det er tvilsomme funn på brystet X-ray mammogram. Kontrasten oppløsning på brystet ultralyd vil vise bedre differensiering mellom normal brystvev og cyster eller sacs av ​​væske. Lymfeknuter med fettsentre og større deler av forkalkning kan oppdages med mer suksess på diagnostisk ultralyd.

Still spørsmål angående resultatene av ditt bryst ultralyd. Har legen forklare i detalj funnene slik at du har en følelse av hva som kan bli resultatet --- falske positive, falske negative eller ufullstendige funn --- bør forklares og hvilke andre alternativer kan vurderes.

Få fakta om dine eksamener. Vær din egen advokat når det gjelder å avgjøre om ikke å forfølge en aggressiv diagnoseprogram. Noen leger kan se på din alder og familiens historie og bestemme at ytterligere tester ikke er nødvendig. Alltid være respekt for deres mening, men ikke følge deres råd hvis den ikke satt godt med deg. En annen mening om de testene du har hatt er et alternativ der testene kan bli vurdert av en annen radiolog eller ekspert.

Personlig hygiene aktiviteter for barn

Forskere sier barn så unge som tre år gamle kan forstå viktigheten og teknikker for riktig håndvask. Rene hender kan forebygge infeksjoner, og barn, som ofte berører deres øyne, nese og munn, kan aldri lære god personlig hygiene for tidlig. Faktisk er alle aspekter av personlig hygiene viktig for barnets god helse. Ved å knytte morsomme aktiviteter med renslighet, kan barna utvikle rutiner som fører til god personlig hygiene vaner som vil være med dem for en levetid.

Syng deg ren

Et godt sted å begynne når man underviser barn om munnhygiene er tennene. Eksperter sier barn bør gå til tannlegen etter sin første bursdag. Og etter den tid de er en pre-teen, bør barn pusser tennene tre ganger per dag. For bedre å bidra til å forhindre hulrom, bør de også børste innen 20 minutter etter å ha en sukkerholdig snacks.

For å gjøre dette gøy, synge "pusse tennene" sang av Barney hver gang de pusser. Denne sangen og andre, som "Splashin i badekaret," kan bli funnet på Barney Sleepy Time Songs CD (se referanser for link). Ikke bare er melodien fengende, men tekstene lære barnet om viktigheten av å pusse tennene - for eksempel hvor du børste og hvorfor, med noen gode råd om ikke å sløse med vann kastet i det, også!

Ikke glem å bruke tanntråd! Inntil barnet ditt har tilstrekkelige motoriske ferdigheter, kan de trenger din hjelp. Ved hjelp av en fluor skyll er en god idé, spesielt for et barn som er hulrom utsatt. Du kan nynne Barney sangen mens skylle med munnvann.

I tillegg til en sunn munn, rene hender gå en lang vei. Vaske hendene kan hindre spredning av smitte. Faktisk, ifølge US Centers for Disease Control and Prevention, holde hendene rene er en av de viktigste trinnene for å stoppe spredningen av infeksjonen.

Et triks for å gå sammen med dette er å ha barn synge ABC sang eller øve et barnerim, for eksempel "Det var en gammel kvinne som bodde i en sko" mens vaske sine hender. Dette vil bidra til å forlenge prosessen til 20 sekunder, som er hvor lang tid det tar å drepe de fleste bakterier. Oppfordre barna til å gni hendene sammen, da dette bidrar til å løsne bakterier slik at vannet kan vaske dem bort og å vaske under neglene og i mellom fingrene. Vurdere å investere i skumpumpe håndsåpe for barn laget av softsoap og håndklær håndklær for barna å fullføre rutinen.

Bath tid

Bad tid trenger ikke å være en tautrekking mellom deg og barnet ditt, spesielt siden barn trenger å bli badet minst annenhver dag. En måte å gjøre denne opplevelsen mer behagelig for alle involverte, ifølge www.Clorox.com, er å utpeke spesielle "badeleker" for å kun brukes under bad tid, slik som plastbåter. Du kan videre involvere barnet i prosessen ved å la ham gå til butikken og velge de leker.

Utpeke en bad tid, slik at barnet blir vant til en viss rutine. For eksempel kan en natt bad hjelpe dem til å slappe av på slutten av dagen. Prøv å lese barnet deres favoritt bok når badekaret er nærmer seg slutten eller etter badet, som igjen vil oppmuntre til en rutine. Og hvis junior er for stor for et bad, bør du vurdere en kid-trygt dusjhode. Disse er regulerbare og kommer i en rekke dyr figurer.

Hvordan lære Personlig hygiene

Undervise barn om viktigheten av personlig hygiene er nødvendig. Når barn går på førskole eller grunnskole, vil de være i samspill med andre barn. På denne tiden, er det spesielt viktig for dem å vite det grunnleggende god personlig hygiene. Her er noen tips som vil hjelpe alle som prøver å undervise personlig hygiene.

Hvordan lære Personlig hygiene

•  Begynn undervisning barnet i ung alder. Det er ofte vanskelig å lære en ungdom om personlig hygiene, men dette betyr ikke at det er umulig å gjøre det. Lære barna tidlig, og fortsetter å lære dem gjennom tenårene, er nøkkelen til å lykkes instilling en følelse av personlig hygiene.

Lær barnet ditt hvordan du skal tørke etter å gå på do. Mange foreldre er under inntrykk av at dette er noe som barn lærer på egen hånd, men det er det ikke. Begge kjønn skal være trent til å tørke skikkelig. Men det er mye viktigere å lære jentene hvordan du kan redusere risikoen for å få en infeksjon på grunn av feil tørke.

Forsterk håndvask. Undervisning barnet å bruke varmt vann og såpe for å vaske hendene er svært viktig. Det er viktig å huske at han vil lære ved å se deg, så vaske dine egne hender etter bruk av toalettet eller før du gjør noe på kjøkkenet.

Start en bade rutine. Å ha barnet ta et bad eller dusj på samme tid hver kveld vil bidra til å oppmuntre henne til å gjøre det på egen hånd senere i livet. Mens barn som er veldig ung bare krever et bad annenhver natt, er det viktig for ungdommer å bade hver dag.

Lær barnet ditt å bruke deodorant når han er klar. Dette vil vanligvis skje i de pre-tenårene. La ham vite at kroppslukt kan skje hvis han ikke bruker deodorant eller bade på en daglig basis kan oppmuntre ham til å gjøre det på egen hånd.

Få barnet i rutinen for å pusse tennene. Det er viktig å ha henne pusse tennene om morgenen og om kvelden. Du kan også være lurt å oppfordre henne til å pusse middag. Etter hvert som barna blir eldre, er det også en god idé å lære dem å bruke tanntråd.

Snakk med din datter om personlig hygiene involverer menstruasjon. La henne vite at det er viktig å bade i løpet av denne tiden. Sørg for å snakke med henne om viktigheten av å endre tamponger eller bind hver tredje time for å redusere risikoen for toksisk sjokksyndrom.

Hint

  • Husk å lære barnet oppførsel. Barn bør vite om å dekke munnen og blåser nesen. Når barnet blir eldre, gjør at han vet at han må vaske laken på en jevnlig basis. La din datter å begynne barbering når hun begynner å vokse hår under armene og på bena. La henne vet at dette er en hovednøkkel til personlig hygiene.

Bruk av Terapeutisk ultralyd hos barn

Leddgikt, hevelse, hodepine, carpal tunnel syndrom, ryggskader og til og med genetiske forhold --- terapeutisk ultralyd er en stadig mer populær måte å behandle en rekke plager for voksne og barn. I hovedsak stimulerer terapeutisk ultralyd vev under hudens overflate ved hjelp av lydbølger --- typen som en høyfrekvent massasje som kan gå så dypt som 4 inches under hudens overflate. Terapeutisk ultralyd bør aldri brukes på noen yngre enn 16 år uten en profesjonell anbefaling og behandlingsplan.

Terapeutisk ultralyd for barn

Spesielt kan terapeutisk ultralyd øke blodstrømmen til ulike regioner i barnets kropp, påskynde helingsprosessen og reduserer arrvev. Også viktig, kan det redusere smerte, ubehag og hevelse assosiert med utallige skader og tilstander, og med øke muskelstyrke. Enten barnet ditt er en idrettsutøver som trenger en tune-up eller er suffereing fra en mer alvorlig langvarig sykdom, kan forsiktig bruk av terapeutisk ultralyd gjøre henne kropp og sinn føler seg bedre og øke funksjon og livskvalitet.

Terapi

Generelt vil en økt med terapeutisk ultralyd for barn består av en fem til ti-minutters behandling et par ganger om dagen eller uken, avhengig av problemet. Mens en rekke ultralyd maskiner er tilgjengelig over disk, er det tilrådelig, spesielt for barn, å konsultere en profesjonell lege, kiropraktor, fysioterapeut eller massasjeterapeut som har kompetanse med maskiner og deres terapeutiske fordeler.

Kontra

I anerkjennelse av den helbredende effekten av ultralyd, American Institute of ultralyd i medisin i 2009 nådde en forvaltningsavtale med den internasjonale foreningen for Terapeutisk ultralyd for å støtte samfunnet og bidra til å maksimere sin misjon å fremme terapeutiske ultralyd områder over hele verden.

Terapeutisk ultralyd, men bør ikke brukes hos barn eller voksne som har kreftvev, noen risiko for blødning, en akutt ifection eller et beinbrudd, eller som er gravide. Det bør ikke benyttes i de områder av gonadene, beinvekstplater i barn, over ryggraden eller rundt øynene.

Viktigheten av personlig hygiene hos barn

Viktigheten av personlig hygiene hos barn


Personlig hygiene er påkrevet for mer enn bare å vaske bort smuss av dagen. Øve riktig personlig hygiene bidrar til å hindre spredning av sykdom og smitte. Små barn trenger hjelp og veiledning med deres personlige hygiene for å sikre deres helse og for å forberede dem for uavhengig omsorg som de modnes og utvikle seg. Vi er ikke født med kunnskap og ferdigheter som trengs for å holde kroppen ren og sunn; disse ferdighetene trenger å bli undervist og oppmuntret.

Dental Hygiene

Riktig dental hygiene er viktig å beskytte mot tannråte og infeksjoner. Tørk en spedbarnets munn og første tennene daglig med en fuktig vaskeklut. Etter 2 år, begynne å bruke en liten mengde tannkrem og en tannbørste til å hjelpe et lite barn med rengjøring tennene. Etter hvert som barnet vokser og modnes, hjelpe henne med å bygge den kompetansen som trengs for å fullføre denne oppgaven på egen hånd. Alltid overvåke små barn med bruk av en tannbørste og tannpasta-fluorid. Lær barnet ditt å ikke svelge noen tannkrem, som inntak av for mye fluor kan være farlig. Regelmessige besøk til tannlegen bør begynne etter første bursdag.

Bading

Betydningen av bade begynner i barndommen. Regelmessig bading fjerner kroppslukt og bakterier som forårsaker vanlige infeksjoner. Enten å bade din ung barn daglig, er annenhver dag eller to ganger i uken opp til deg og ditt barns nivå av renhet. I de varme sommermånedene, er hyppigere bading vanligvis nødvendig og mer aktive barn kan kreve hyppig bading året rundt. Barn med sensitiv hud eller eksem kan trenge å bli badet sjeldnere. Gjør bad tid mer behagelig ved å legge vann leker, såpe fargestifter eller bobler.

Hårpleie

Holde håret rent og børstet er viktig kosmetisk. Noen barn liker ikke å ha vasket håret og kan gjøre denne prosessen ganske vanskelig. Det er vanligvis ikke nødvendig å vaske et lite barn hår daglig. Vaske det en gang eller to ganger i uken er som regel tilstrekkelig.

Nail Care

God spiker hygiene innebærer jevnlig klipping av negler og fjerne smuss og partikler fra under neglen. Bakteriene kan gjemme seg under lange negler, og hvis huden er skrapet med lange skitne negler kan det føre til en infeksjon. Bruk en neglebørste for å fjerne rusk fra under neglene. En annen spiker problem er tørre, sprø negler og negle senger som kan være et fristed for infeksjon. En mild fuktighetskrem kan brukes regelmessig hvis dette er et problem.

Håndvask

Behovet for regelmessig og grundig håndvask kan ikke undervurdert. Håndvasking, når preformed fullstendig, er den mest påvist fremgangsmåte for å redusere spredningen av infeksjon og sykdom. Bakterier blir ofte overført ved å berøre din ører, øyne, nese eller munn med skitne fingre. Bakterier kan ikke ses og hender vil ofte føle og ser rent etter å gå på do eller spiller utenfor. Det er spesielt viktig å oppmuntre til regelmessig håndvask før du spiser eller å sette noe i munnen.

Personlig hygiene tips for barn

Personlig hygiene tips for barn


Ifølge Hygiene Expert nettsted, kroppen din image og omsorgen du gir for det påvirke din selvfølelse, motivasjon og selvtillit. Undervise barn om personlig hygiene bør starte i svært ung alder. Å ha en åpen kommunikasjon med barnet ditt er viktig. Ved å praktisere god hygiene, reduserer barnet risikoen for å bli syk, spre sykdommer og blir mobbet på skolen.

Ta et bad

Som forelder, kan du motivere deg barnet å ta et bad ved å gjøre bad tid moro ved å inkludere badeleker, morsomme formede såper og boblebad. Mens bading barnet ditt, kan du inspisere ham for eventuelle skader, sår eller utslett. Vis barnet ditt hvordan du rengjør seg selv ved å vaske hele kroppen, inkludert hans ansikt, armhulene, føtter, hender og underlivet. Tidsplan bad tid på samme tid hver dag så det blir en del av ditt barns rutine og ikke en aktivitet som oppleves som et avbrudd i spilletid.

Oral Care

Barnet bør pusse tennene to ganger om dagen --- en gang om morgenen og deretter før du går til sengs. God munnhygiene kan holde hulrom i sjakk, og ved å hjelpe barnet i å pusse tennene, vil han lære hvordan du gjør det selv. For å oppmuntre til god munnhygiene, har barnet ditt plukke sin egen tannbørste i butikken. Du kan finne myke tannbørster med tegneseriefigurer på dem rett i din dagligvarebutikk eller apotek. Alderstilpasset tannkremer i ulike barnevennlige smaker kan også bidra til å gjøre tannpuss en hyggelig opplevelse. Få barnet vant til å gå til tannlegen på et tidlig alder, slik at regelmessige kontroller bli rutine.

Vaske hendene

Oppmuntre barnet ditt til å vaske hendene før du spiser, etter bruk av toalettet, etter å ha spilt eller klappe dyr er viktig. Ifølge Education.com, hender som ikke er vasket riktig er de viktigste bærere av infeksjoner. Plasser en krakk foran vasken for å gi barnet ditt lett tilgang til såpe og vann. Gi papirhåndklær til å tørke hendene etter vask dem. Belønn barnet ditt med klistremerker for å praktisere god hygiene. Det vil motivere ham til å fortsette det gode oppførsel.

Good Hair Care

Barnets hår bør vaskes en gang eller to ganger i uken, ifølge Education.com. Du kan kjøpe tårefrie sjampo i ditt apotek for å gjøre prosessen litt enklere. Etter vask barnets hår, bør du bruke en bred kam å gre gjennom barnets hår. God hårpleie vil gjøre tidlig deteksjon av hodelus lettere slik at du kan behandle det deretter.

Hvordan Les Nedsatt Ultralyd Resultater

Hvordan Les Nedsatt Ultralyd Resultater


Ultralyd avbildning benytter en håndholdt enhet som kalles en "transduser" for å sende lydbølger inn i kroppen. Disse lydbølgene reflekteres av kroppens organer blir undersøkt, avslører strukturen i vevet på en dataskjerm. Legen din kan be deg om å få en nyre ultralyd for å teste helsen til nyrene og urinblæren dersom lab-rapporter indikerer en nyre problem, hvis du opplever smerte eller ubehag i nyreområdet, eller om hun mistanke om nyrestein. Nedsatt ultralyd er en ikke-invasiv, smertefri og enkel prosedyre som legen kan utføre, eller han kan henvise deg til et annet anlegg som utfører ultralydundersøkelser. Etter sonographer (ultralyd tekniker) får ultralyd bilder av nyreområdet, anmelder en radiolog disse bildene og sender sine evalueringsresultater med legen din.

Hvordan Les Nedsatt Ultralyd Resultater

•  Ring legen din kontor og sjekke for å se whther han har mottatt radiologi rapport for renal ultralyd.

Be om å få snakke med legen din om din renal ultralyd rapport om legens kontor har allerede resultatene.

Diskuter radiologens tolkning av din renal ultralyd med legen din. Radiologer er opplært til å lese ultralyd bilder og å skrive rapporter om sine funn. Hvis din nedsatt ultralyd rapporten er normal, nyrer og blæren er sunt. Hvis radiologen bemerker et problem på renal ultralyd, for eksempel en blodpropp, en stein eller hevelse i ett eller begge nyrene, kan legen ønsker å utføre ytterligere testing for diagnose og behandling.

Hint

  • Teknikeren utfører ultralyd (kjent som en sonographer) gjelder en varm gel til mageområdet og flytter svingeren rundt nedsatt området for å ta mange bilder for radiologen å lese.
  • For å få gode ultralydbilder av blæren, sørg for at det er noe full.
  • Rådfør deg alltid med helsepersonell for å tolke betydningen av dine nyre ultralyd resultater.

Hva er forskjellen på en ultralyd og Ekstrakorporal Shockwave Therapy?

Hva er forskjellen på en ultralyd og Ekstrakorporal Shockwave Therapy?


Ultralydteknologi bruker lydbølger sprette av vev for å se inne i kroppen uten behov for kirurgi. Datateknologi hjelpemidler denne prosessen ved å tolke lydbølgene blir reflektert og lage et bilde fra dem. In vitro-sjokkbølge-behandling (ESWT) erstatter også kirurgi og bruker lyd, bortsett fra at det ikke er et bildeteknologi. ESWT bruker lydbølger til å utslette små gjenstander i kroppen uten å måtte gjøre det mekanisk.

Ultralyd

Lyd beveger seg gjennom faste gjenstander på ulike hastigheter avhengig av tettheten av objektene. Sound spretter også av faste gjenstander og væsker. Ultralyd avbildning anvender en datamaskin for å analysere ekkoene som avgis som lyden beveger seg gjennom legemet. For eksempel, spretter benvev av mer lyd enn ville en myk organ som leveren. Den "ultra" i ultralyd kommer fra det faktum at lydbølgen frekvenser er tatt i bruk utenfor ("ultra") frekvenser som mennesker kan høre.

Ultralyd bruksområder

Ultralydteknologi brukes i tilfeller hvor kirurgi er ikke ønskelig og røntgen vil ikke gjøre. Røntgen er for å visualisere bein og høy tetthet strukturer. På den annen side, kan ultralydavbildning hjelpe helsepersonell visual myke vev og organer, slik som lever, nyrer eller livmor. Prosessen er ikke-invasiv, men det krever en svært godt trent tekniker til å utføre prosedyren og bidra til å tolke resultatene.

Ekstrakorporal Shock Wave Therapy

ESWT bruker også lydbølger. Lydbølgene er av meget høy frekvens, enda mer enn de som brukes for ultralydavbildning. Lydbølgene blir rettet nøyaktig på et sted i kroppen for å utslette en uønsket struktur. De høyfrekvente lydbølger passere lett gjennom mykt vev i kroppen, men krasjet inn i faste strukturer som bein eller mineralforekomster.

ESWT for behandling

Nyrestein og bein spurs er mineralforekomster i kroppen som kan føre til smerte eller, i tilfelle av nyrestein, en farlig tilstand som kan skade nyrene. ESWT kan brukes når kirurgi ikke kan anbefales eller absolutt nødvendig. Under en ESWT økten, vil terapeuten sikte lydbølgen på bein anspore eller nyre stein og skyte lydbølger. De høyfrekvente bølgene slå mineraler og oppløse dem i mindre biter som kan sendes eller absorbert av kroppen.

Andre bruksområder for Sound

Lydbølger har andre bruksområder utover medisin. Lydbølger kan brukes som våpen, ødelegge større mål som de ødelegger nyrestein. De brukes allerede i sonar for å se objekter under vann. Nye teknologier blir undersøkt for andre bruksområder for lydbølger.

Ultralyd Hydronefrose Pasientinformasjon

Ultralyd Hydronefrose Pasientinformasjon


Hydronefrose, en smertefull nyre tilstand som kan føre til alvorlige komplikasjoner, har mange årsaker. Ultralyd kan brukes til å identifisere hydronefrose og finne roten til problemet.

Definisjon

Hydronephrosis er en tilstand der en ureter-røret som bærer urin fra en nyre til blære-er blokkert, noe som resulterer i urin sikkerhetskopiering i en nyre.

Årsaker

Det er flere årsaker til hydronefrose, inkludert nyrestein, infeksjon, strukturelle misdannelser og graviditet.

Diagnose

Ultralyd kan brukes til å oppdage hydronefrose. Fluid kan sees på en sonogram i bekkenet i nyrene. I tillegg, kan fluidet sees i urinleder, og den kan følges for å bestemme området av blokkeringen. Nyre steiner, en vanlig kilde til hydronefrose, kan ses på ultralyd. Dessuten kan en sonogram oppdage strukturelle misdannelser i nyrene, for eksempel en duplisere samle system.

Behandling

Behandlingen avhenger av årsaken til problemet. Hvis det er en nyrestein, bør hydronephrosis løses etter at steinen passerer. Antibiotika kan behandle en urinveisinfeksjon, som kan lindre hydronefrose. I alvorlige tilfeller, er en stent som trengs for å tillate ureter å drenere eventuell gjenværende urin.

Prognose

Hydronefrose er vanligvis en akutt tilstand som er kortvarig. Men hvis det ikke blir oppdaget og behandlet, kan det føre til permanent nyreskade.

Tips for et barns Personlig hygiene

Tips for et barns Personlig hygiene


Undervisning barnet tips for god personlig hygiene er viktig for sunn utvikling. Personlig hygiene er et liv ferdighet som kan negativt påvirke ditt barns helse hvis riktig behandling er ikke tatt i ung alder. Det kan også påvirke hans evne til å få venner, siden lukt, skitt og en pjuskete utseende er noen av de eksterne virkningene av dårlig personlig hygiene. Gjøre personlige hygiene leksjoner underholdende slik at barnet blir engasjert og beholder informasjon som du lære ham.

Håndvask

Håndvask er en del av personlig hygiene, og er en vane barnet skal komme inn mens han er ung. Håndvask holder bakteriene unna, som holder barnet ditt sunt. Selv om håndvask virker som en enkel ting å gjøre, må barna gjøre det ordentlig. Å effektivt rengjøre hendene, bør vaske vare i 20 sekunder. Et tips for foreldre er å lære sine barn å synge en sang eller telle til 20, mens de vasker hendene. Sangen "Happy Birthday" tar omtrent 20 sekunder å synge, så får barnet ditt i vane med å synge den sangen mens han vasker hendene. Målet er for ham å holde skum skumming til slutten av sangen, når han kommer for å skylle av såpe.

Pusse tennene

God munnhygiene holder barnets pust lukter hyggelig, og tennene hulrom-free. Sett en tenner børsting tidsplan hjemme slik at barnet kommer inn i rutinen med å pusse om morgenen etter frokost og på kvelden etter middagen. Det er også viktig at du barnet pusse tennene etter å ha spist mat med høyt sukkerinnhold, siden sukker igjen i tennene for lenge kan forårsake hull i tennene. Overvåke at barnet børster riktig, ved å flytte tannbørsten frem og tilbake, opp og ned og ikke mangler noen flekker. Et annet tips for foreldre er å kjøpe sine barn en motorisert tannbørste som har en timer innebygd, slik at når tannbørsten slutter å bevege seg, barnet vet han kan slutte å pusse tennene.

Bath Time

Mange små barn kjempe bad tid for en eller annen grunn. Foreldre må finne en måte å gjøre bad tid fristende slik at barnet er interessert og glade for å få renset ut. En idé er for foreldre å bruke badekar leker for å gjøre den personlige hygiene aktivitet stimulerende. Badeleker, som dukker, figurer, flytende båter og plast vann dyr kan gi barnet ditt incitament for å få i karet. I tillegg bør foreldre komme opp med post-bade rutiner for å belønne barnet for å ta sitt bad. En hyggelig aktivitet, som for eksempel historien tid eller 20 minutter filmtitting kan gjøre det enklere for foreldre å vinne bad tid slaget, og i mellomtiden lære barna sine fordelene ved bading regelmessig.

Rent hår

Barn er aktive og derfor blir håret skitten og oljeaktig raskt. Lær barnet ditt viktigheten av å vaske håret, slik at skitt og olje ikke bygger opp og produsere en lukt eller forårsake en skrapete hodebunnen. Bortsett fra hår-vask, hårpleie tips også inkludere hår børsting for å holde trådene untangled og barnets hår værende ryddig.