Digidexo.com

ultralydbehandling

Hemorrhoid Ultralyd behandling

Hemorroider er en tilstand som refererer til hovne og betente årer rundt anus eller lavere rektum. Hemorroider oppstår enten inne i anus (intern) og rundt utsiden av anus (ekstern). Omtrent 10 millioner amerikanere besøke deres lege hvert år på grunn av ubehag forårsaket av hemoroider, og nesten 90 prosent av amerikanerne vil oppleve hemorroider på et tidspunkt i livet. Selv om de fleste vanlig hos personer eldre enn 50, kan hemorroider også være mer utbredt i løpet av svangerskapet, og blant dem som lider av kronisk forstoppelse eller diaré. Symptomer inkluderer sårhet, blødninger, utflod og kløe.
Selv om mindre tilfeller av hemorroider kan løses ved endringer i kosthold og avføringsmønster, mer alvorlige tilfeller krever medisinsk behandling. Tradisjonelt har hemorroider blitt behandlet ved koagulering medisinsk terapi, noe som reduserer blodstrømmen til hemoroide, ved hjelp av gummibånd ligering, varme, lasere eller elektrisk strøm, eller ved en hemorrhoidectomy, som kirurgisk fjerner hemoroide. Men innføring av hemoroide ultralydbehandling har en tredje, mindre invasiv og mer effektiv metode for behandling av moderate til alvorlige tilfeller av hemorroider.

FDA Godkjenning

Hemorrhoid ultralyd behandling, også kjent som Doppler-guidet hemorrhoidal arteriell ligation, ble godkjent av US Food and Drug Administration som et kirurgisk metode for å behandle hemorroider i august 2006 Før å bli godkjent i USA, ble prosedyren brukes mye i Europa . Den ble utviklet av i 1995 av Dr. K. Morinaga, en japansk kirurg.

Minimal Invasive

Hemorrhoid ultralyd behandling, som bruker et instrument som kalles en ultralyd blodstrøm detektor, er minimal invasiv og relativt smertefri. Med noen sedering (avhengig av pasienten og legen) og lokalisert rektal anestesi, er proktoskopet inn i endetarmen. Den rektale arterier som forsyner blod til hemoroide identifiseres med ultralydsignaler og deretter ligert (festes) til å stoppe blodstrømmen til hemorrhoidal vev, som deretter krymper og forsvinner. Ultralyd behandling regnes som den beste behandling for blødning hemorroider som blødningen stopper umiddelbart.

Quick Recovery

Doppler-guidet hemorrhoidal arteriell ligation tar ca 20 minutter å fullføre og innebærer ikke et sykehusopphold. Pasientene kan ofte gå tilbake til arbeidet samme dag som prosedyren. Den eneste fremgangsmåten for fremstillingen er bruken av et klyster.

Sikker og Effektiv

Pasienter opplever mindre ubehag og smerter både under og etter inngrepet sammenlignet med konvensjonelle behandlinger og operasjoner (spesielt Hemorrhoidectomy). I tillegg har ultralydbehandling for hemorroider blitt vist å være effektive i kliniske studier, ledsaget av en lav risiko for komplikasjoner.

Bruk i USA

Ultralyd behandling terapi ble først brukt i USA på Florida Hospital Digestive Health Center. Men fordi så mange FDA-godkjente behandlinger er tilgjengelig for leger og deres pasienter til behandling av moderat til alvorlig hemoroider, bør du sjekke med ditt forsikringsselskap om dekning av denne prosedyren.

LED Therapy & Tendinitt

Lysdioder, også kjent som lysdioder, kan anvendes i behandling av tendinitt, ifølge University of Wisconsin Department of Kinesiology. I en studie utført der, mindre muskelsvakhet og smerte resulterte når LED-terapi ble anvendt i motsetning til de som er gitt ultralydbehandling.

Tendinitt

Ifølge University of Maryland Medical Center, er en tilstand der sener --- fibrene brukes til å koble en bestemt muskel til en nærliggende bein --- bli irritert, betent eller hovne på grunn av aldring, overforbruk av muskler og senebetennelse bein i det berørte området, eller skade.
Revmatoid artritt og andre sykdommer kan føre til senebetennelse, også, og hvis tilstanden oppstår gjentatte ganger i et bestemt område (som er tilfellet hos personer som spiller sport regelmessig) det kan til slutt føre til en mer alvorlig tilstand som kalles tendinose.

Light-Emitting Diode Therapy (LED)

Ifølge National Cancer Institute, er light-emitting diode terapi en type fotodynamisk terapi brukes til å bekjempe kreft ved å aktivere kreft-bekjempelse av narkotika. I tillegg har lysterapi også blitt brukt til å behandle værsyke (SAD) og depresjon. Men LED er også en potensiell behandling alternativ når du arbeider med smerter og betennelse på grunn av senebetennelse.

LED for Tendinitt Treatment

Selv om lampe brukes i kampen mot kreft, er det bare som et medikament-aktiverende mekanisme som den ikke trenger dypt nok (eller har evnen) til å ødelegge eller krympe tumorer verket. Det er derfor det er også gunstig for å redusere smerter og betennelser forårsaket av senebetennelse, som det ikke har evnen til å ødelegge vev eller gå dypt nok til å forårsake ytterligere muskel eller sene problemer. Isteden går den kun dypt nok til å aktivere kroppens produksjon av adenosintrifosfat (ATP), en kraftig celle brennstoff som er nødvendig for daglig cellulær aktivitet i kroppen (inkludert celler og vev reparasjon og helbredelse).

LED og ATP

LED-virker ved å stimulere kroppen til å produsere mer ATP, i henhold til University of Wisconsin, gir seneceller med den nødvendige brennstoff for å møte cellulære reparasjonsbehov. Cells bruke denne ATP drivstoff for stoffskiftet på cellenivå, reparasjon og helbredelse av sener berørt av senebetennelse og redusere smerter og betennelser.

LED Verus Ultralyd Therapy

Mens ultralyd terapi har blitt brukt til å behandle smerter og betennelser på grunn av senebetennelse, konkluderte en University of Wisconsin studie som ultralyd og LED-terapi var like gunstig i møte symptomer som følge av senebetennelse. Imidlertid LED terapi arbeidet raskere enn ultralyd tilnærming.

Ultra Sound behandling for nyrestein

Nyresten ofte referert til som nyrestein, kan utvikle seg når komponenter av kalsium eller cystin bygge opp på grunn av en nedgang på urinvolum. Obstruksjon av en nyrestein kan være smertefullt. Men nyrestein vanligvis forårsaker ingen syk etter effekt gang passert. Ultralyd behandling kan bidra til å løse opp steinen.

Symptomer

Symptomer på en nyrestein kan omfatte ryggsmerter, blod i urinen, smertefull vannlating, kvalme, oppkast og feber.

Risiko

Ifølge Mayo Clinic, "Menn er mer sannsynlig å utvikle nyrestein enn kvinner." Den typiske aldersgruppe for risikoen for nyrestein er mellom 20 og 70 år.

Behandling

Når nyrestein unnlater å passere på sin egen, ultralydbehandling, også referert til som ureteroscopic steinfjerning er typisk den foretrukne metode for behandling.

Ureteroscopic

Ureteroscopic stein behandling består av å sette inn et omfang gjennom ureter. Laseren innenfor omfanget deretter knuser steinen.

Forebygging

Tilbakefall av nyrestein kan forebygges ved å endre ens livsstil. The Mayo Clinic anbefaler forbruker, "ca 14 kopper (3,3 liter) med væske hver dag."

Hvordan virker Ultralyd terapi arbeid?

Hva er ultralyd terapi?

Ultralydbehandling er en relativt ny behandling for kronisk smerte som er blitt funnet å være vellykket for mange forhold. Chief blant disse forholdene omfatter leddgikt, fibromyalgi og skader. Ultralyd terapi er en spennende behandling fordi den bruker ny teknologi, høyfrekvente lydbølger, for å lindre smerte. Disse lydbølgene produserer varme som trenger dypt inn i smertefulle vev og lindrer det. Ultralyd terapi gir en alternativ og sunnere vei til smertebehandling enn de vanedannende smertestillende.

En ultralyd Therapy Session

Under en ultralyd terapi økt, pasienten er kledd i en enkel ark og sittende. Ultralyd tekniker slås på maskinen, bestående av en sonde festet til en ultralydtransducer (anordningen som omdanner elektrisk energi til ultralydenergi). Denne sonden inneholder en kvartskrystall som vibrerer når den aktiveres, noe som skaper høy intensitet lydbølger. Før påføring av proben til huden, gjelder teknikeren et hypoallergenisk gel til pasientens berørte området, noe som gjør det mulig for sonden å lett gli over huden. Teknikeren gjelder da sonden til det berørte området, ved hjelp av milde sirkulære bevegelser å massere lydbølger gjennom vevet. Under økten, føler pasienten en kriblende følelse som vanligvis er lystbetont. Ingen hører lydbølgene fordi de er utenfor spekteret av menneskelig hørsel.

Typer av ultralyd terapi

Det er to hovedtyper av ultralyd terapi: pulset og kontinuerlig bølge. Pasienter som mottar terapi pulset bølge, som benytter intermitterende bølger som ikke produserer betydelig varme, når de har skader som trenger smertelindring. På den annen side, pasienter som mottar kontinuerlig bølge terapi når de har kronisk smertefulle vev, for eksempel med revmatoid artritt. Uansett, har ultralyd terapi evnen til å reparere skadet vev, ved å trenge inn i de skadede cellemembraner og bryte dem ned, samt strekke muskel- og skjelettstrukturen. Mest av alt, hjelper det å redusere betennelse.

Hva er fordelene med Ultralyd terapi?

Ultralydbehandling, også kjent som terapeutisk ultralyd, beskriver en hvilken som helst medisinsk prosedyre som bruker ultralyd-teknologi for terapeutiske fordeler. Fremgangsmåten gjelder kontinuerlige eller korte pulser av ultralydbølger til området for behandling. Termisk og mekanisk er de to viktigste formene for ultralyd terapi. En rekke medisinske prosedyrer bruke denne teknologien.

Termisk Ultralyd Therapy

Termisk ultralyd terapi er vanlig å behandle bløtdelsskader. Den kontinuerlige overføring av ultrasoniske bølger øker vev celle metabolisme, fremme helbredelse av skader og regenerering av sunt bløtvev. Fordeler inkluderer reduksjon av smerte og healing perioden.

Mekanisk Ultralyd Therapy

Mekanisk ultralydbehandling leverer pulser av ultralydbølger til områder av smerte eller skade, indusere utvidelse og sammentrekning av mykt vev. Fordeler innbefatter smertelindring på grunn av reduksjon av skade inflammatorisk respons og vev svelling.

Ultralyd mediert Drug Delivery

Ultralydformidlet medisintilførsel benytter ultralydbølger sammenkoblet med spesifikke forbindelser for å levere medikamenter direkte inn målrettede celler. Vanligvis brukes i kjemoterapi for behandling av kreft, blant annet prosedyrens fordeler målrettet, konsentrert behandling, slik at redusert medisinering og mer umiddelbare resultater.

High Intensity fokusert ultralyd (HIFU)

HIFU er en ikke-invasiv kirurgisk teknikk som konverterer høye, intense ultralydbølger inn i varmen til raskt å ødelegge sykt vev. Denne prosedyren er ofte brukt for behandling av livmor fibroids og atrieflimmer og levere medisiner til hjernen og er partner med kjemoterapi for behandling av kreft. Fordeler inkluderer prosedyren evne til å fokusere målrettet vev uten negativt å påvirke omliggende friskt vev og redusert helbredelse tid.

Lithotripsy

Lithotripsy er en ikke-invasiv prosedyre som brukes i behandling av nyre, galleblære og lever steiner. Høy intensitet ultralydsjokkbølger blir levert i en serie av pulser til å fragmentere steiner i mindre biter som kan være naturlig utskilles fra kroppen. Fordeler fra denne prosedyren inkluderer smertefri bestått av steiner og redusert helbredende tid felles med invasive kirurgiske prosedyrer.

Ultralyd Assistert Trombolyse

Ultralyd assistert trombolyse bruker ultralyd bølger for å målrette og bryte ned blodpropper. Fordeler inkluderer en mer målrettet, umiddelbar løsning enn farmasøytiske blodfortynnende behandling og reduserte komplikasjoner og helbredelse tid vanligvis forbundet med invasive kirurgiske prosedyrer.

Ultralyd Shock Wave Therapy for Plantar fasciitis

Plantar fasciitis er en vanlig sykdom, karakterisert ved at foten plantar fascia, en strekning av vev som går langs bunnen av foten som forbinder hælbeinet til tærne, blir betent. Forårsaket av konsekvent å strekke og rive av fascia, er plantar fasciitt spesielt vanlig hos løpere og vanligvis påvirker de mellom 40 og 60 år. Behandlinger alternativer er utallige, og ett slag, har ultralyd sjokkbølgebehandling vært et mye debattert metoden for behandling, uten noen klar konklusjon trukket på sin effektivitet.

Hva er Ultralyd Shock Wave Therapy?

Ultrasoniske sjokkbølge terapi for plantar fasciitis er en metode for behandling som benytter lydbølger rettes mot den smertefulle område i et forsøk på å stimulere heling. Når behandlinger som medikamenter (ikke-steroid anti-inflammatorisk medikament, kortikosteroider), fysikalsk terapi eller spjelking unnlater å arbeide i tilstrekkelig grad, blir sjokkbølgen som typisk anvendes ultralydbehandling. Imidlertid har en undersøkelse vist seg å være en meget ineffektiv metode for behandling, mens en annen sier noe annet.

Studier på Ineffektivitet av Ultrasonic Shock Wave Therapy

En studie utført i 2002 og detaljert i desember 2002 utgaven av Journal of Family Practice viste sjokkbølgen ultralyd terapi å være en relativt ineffektiv metode for behandling for plantar fasciitt. En randomisert, placebokontrollert dobbeltblind studie ble utført med 166 australske pasienter og vurdere seks og tolv uker etter at behandlingen ble gitt. Studien viste at mens smertene ble bedre blant begge gruppene i studien, var forbedringene ikke signifikant, og det ble derfor konkludert med at sjokkbølgen ultralyd terapi er ikke en effektiv metode for behandling av plantar fasciitt.

Studier på effekten av Ultrasonic Shock Wave Therapy

Til tross for den konklusjon trekkes i 2002-studie, en amerikansk undersøkelse utført i 2002 viste ultrasonisk sjokkbølge terapi (kalt radiale sjokkbølge ekstrakorporal terapi i studien) å være en effektiv metode for behandling av plantar fasciitis. Den totale suksessraten var 61 prosent sammenlignet med 42,2 prosent i placebogruppen, og ingen bivirkninger ble registrert blant dem som deltok i forsøket.

Mens studie gjennomført i Australia fokusert på bedring etter seks og tolv uker, den amerikanske studien fokusert på en tolv ukers forbedring og en tolv-måneders bedring.

Kritikk

Gitt de motstridende indikasjoner på hver studie, er det en vesentlig mengde av kritikk for begge. Studien utført i Australia i 2002 anses å være feil av forfatterne av den amerikanske studien, som energi nivåer av terapien var langt mindre enn de som brukes i USA. I tillegg ble studien utført av en ikke-kliniker som jobbet for regjeringen i et nasjonalt helsevesen, og som sådan motiver og resultatene har blitt kalt inn spørsmålet.

Motstanderne av den amerikanske studien ofte sitere det faktum at det er en retrospektiv studie og derfor ikke nøyaktig. Selv innrømmet å være sant av Dr. Weil, en av forfatterne av studien, rebuts han ved å si at komparative kirurgiske studier er utført på samme måte og derfor sammenlignbare med tanke på utfallet.

Det bør også bemerkes imidlertid at fotnoter i artikkelen abstrakt funnet i American Journal of Sports Medicine beskriver en mulig interessekonflikt. Studien ble finansiert av Electro Medical Systems, en oppfinner og utvikler av radial sjokkbølgebehandling teknologi.

Fordeler med Ultralyd Shock Wave Therapy

Mens effekten av sjokkbølgen ultralyd terapi er oppe til debatt, er det en rekke fordeler forbundet med behandling som ikke finnes i kirurgi. Kirurgi kan ofte føre til postoperative infeksjoner, som kan være ganske kostbart (høyere enn den ultrasoniske sjokkbølgebehandling i seg selv), mens sjokkbølgen ultralyd terapi gir pasienten mulighet til å vende tilbake til arbeid og normale sosiale aktiviteter umiddelbart.

Effekten av en ultralyd på Plantar fasciitis

Plantar fasciitis er en smertefull betennelse opplevd på hælen av foten forårsaket av skade eller slitasje på den delen av foten som støtter buene. Plantar fasciitis er behandles gjennom en rekke måter, inkludert ultralyd terapi.

Identifikasjon

Ultralydbehandling benytter lydbølger til å trenge gjennom huden på foten inn i vevet nedenfor. Fremgangsmåten innebærer å trykke på en stav-formet ultralydmaskin mot det påvirkede området av foten når den er dekket med et spesielt ledende ultralyd gelé.

Primære fordeler

Ved hjelp av ultralyd terapi på hælen av foten påvirket av plantar fasciitt, ​​resulterer i økningen av blodstrøm, noe som gir raskere helingsprosess i foten. Det reduserer også hevelse, noe som kan føre til mye av smertene.

Sekundære fordeler

Ultralyd fjerner også skadede celler i området for hælen og bryter ned forkalkede områder i foten som kan føre til ytterligere smerte.

Typer

Ultralyd behandlinger for plantar fasciitis kan administreres av leger, kiropraktorer, massører og Fotpleie. Alternativt kan en ultralyd maskin kjøpes fra en forhandler for hjemmebruk.

Advarsel

Personer som har pacemaker, hemofili, spina bifida, infeksjoner i rotatorcuffen vev eller som har fått kortison injeksjoner innen 30 dager bør ikke bruke ultralyd terapi. Før du begynner ultralyd terapi hjemme, er det viktig å få råd fra en medisinsk faglig.

Konstant Joint Pain

Konstant leddsmerter er en alvorlig sak, som ledd må brukes regelmessig for å opprettholde fleksibilitet, mobilitet og nytte. Denne konstante smerter kan føre til leddene til å bli vanskelig å bruke og føre til atrofi av bein, muskler eller leddbånd. Smerter kan behandles på flere måter, og bør være ivaretatt umiddelbart, slik at livskvaliteten kan fortsette uhemmet.

Årsaker

Konstant leddsmerter kan være forårsaket av sykdommer som leddgikt, gikt og osteoporose, og hvis den ikke behandles, kan bli kroniske. Skader påført i ulykker eller under fysisk aktivitet kan føre til at musklene til å rive eller sener blir betent, noe som fører til konstant leddsmerter. Betennelse i bursa, som er væskefylte sekker at puten bein, også fører til leddsmerter. Dette er en tilstand som kalles bursitt.

Time Frame

Konstant leddsmerter er preget av ubehag som varer lenger enn tre måneder. I disse tilfellene, over-the-counter medisiner og milde smertestillende vanligvis har begrenset eller ingen innvirkning. Alternative metoder som akupunktur, kirurgi og fysioterapi kan være nødvendig for å eliminere smerte.

Behandling

Naturlige behandlinger som akupunktur og massasje terapi kan murrende smerte og bedre mobilitet ved å stimulere nerveender og manipulere kroppens kjemiske smertereseptorer. En lege kan forskrive fysioterapi for å styrke muskler og gjenopprette brukervennligheten til leddene. Terapeuter anvende en mengde teknikker, slik som kompresjon og ultralydbehandling, for å hjelpe kjedelig smerte. Til slutt, kan reseptbelagte smertestillende har en viss grad av lettelse for leddene, men snakke med en lege før du tar dem for å hindre muligheten for en negativ allergisk reaksjon.

Tips

Påfør isposer eller poser med frosne grønnsaker til betente og smertefulle ledd for å bidra til å redusere hevelse og gi lammende lettelse for leddene. Sørg for å plassere et tynt ark av stoff mellom isen og huden din for å hindre frost brenne. Hvis leddet gjør vondt når den beveger seg, bør du vurdere å komprimere det med atletisk tape eller en støpt for å hindre ufrivillige bevegelser. Dersom sår felles er i foten, heve den på en pute når du ligger nede.

Forebygging / løsning

Bruk riktig antrekk når du trener for å hindre skade på muskler og ledd. Du må heller ikke bruke unødvendig press eller tvang til en skrantende felles. og unngå repeterende bevegelser som forårsaker ubehag eller smerter over tid. Utøve daglig i minst 30 minutter for å opprettholde fleksibilitet og øke blodtilførselen til leddene, men fungerer ikke et sår joint til et punkt der det fører skarp smerte.

Advarsel

Oppsøk lege umiddelbart hvis en smertefull felles begynner å blø, blir deformert, sveller plutselig, opplevelser intens smerte eller immobilitet, eller hvis et bein eller sene er utsatt. Disse kan være indikatorer på en mer alvorlig komplikasjon, og bør behandles umiddelbart for å hindre urettmessig healing og videre ubehag.

Hvordan behandle costochondritis

Costochondritis er i utgangspunktet en tilstand som forårsaker betennelse i bein og brusk i brystveggen, hovedsakelig i området rundt sternum. Betennelsen oppstår på brusk som forbinder vrbord bein til brystbenet. Ikke alle årsaker til costochondritis er kjent, men det er noen viktige årsaker. Den ene er fra en bilulykke, der individets brystet treffer rattet og ribbeina og brystbenet er skadet. En annen årsak er gjentatt overforbruk til området i idrett, for eksempel i roere. Noen ganger en øvre luftveisinfeksjon kan føre costochondritis, spesielt fra repeterende hoste under sykdom. Denne artikkelen vil utforske metoder for behandling og håndtering av costochondritis.

Bruksanvisning

Slik finner du ut om du har costochondritis

Hvis du har smerter i brystkassen, spesielt på grunn av overforbruk i idrett eller en bilulykke, er det første skrittet for å få sjekket ut av lege. Hvis du ble skadet i en bilulykke, kan du bli tatt til sykehuset med ambulanse. Du vil først ønsker en lege undersøkelse for å fastslå om du har costochondritis.

X-stråler kan tas for å først finne ut om du har en brukket ribbein bein eller en sternal brudd. En sternal brudd kan produsere svært lik smerte å costochondritis, som kilden til smerten er området rundt brystbenet. Det kan være at du har en brukket ribbein og costochondritis.

Etter at x-stråler, vil legen stille spørsmål for å finne årsaken til smertene du opplever i brystet. Hvis du føler en skarp smerte direkte over sternum eller til høyre eller venstre for det, kan du ha costochondritis. Du kan aldri vite sikkert om costochondritis er å klandre, fordi muskel skader kan også føre til lignende smerter. Men hvis du har hevelse i tillegg til smerter i brystbenet området, er det mer sannsynlig å være costochondritis.

Legen kan bestemme seg for å diagnostisere og behandle for costochondritis uten å vite sikkert. Men for en spesifikk diagnose når x-ray viste ikke et brudd ville kreve en CT eller MR. Hver av disse kan vise en pause eller rift i en muskel som ville kunne bety noe annet er å klandre eller potensielt kan vise ødem (hevelse) i sternum seg selv, noe som indikerer costochondritis.

Sjekk deg selv for indikasjoner. Den første som allerede nevnt er smerter lokalisert i et bestemt område over sternum som gjør vondt umåtelig ved å bli rørt. Andre indikasjoner ville inkludere økt smerte når du tar et dypt pust og mer smerte langs brystbenet når du bruker muskler som kobles til brystbenet.

Hvordan behandle costochondritis

Rest. Costochondritis er forårsaket enten av overforbruk eller ved traumer, så den beste tingen å gjøre er å ikke bruke muskler og ledd rundt brystbenet, og å gi dem en sjanse til å helbrede. Flytte minst mulig beløp i utgangspunktet vil bidra til å starte gjenopprettingen.

Ibuprofen eller annen anti-inflammatorisk medisin er avgjørende. Du må redusere betennelse som forårsaker tilstanden og smertene. Legen vil mest sannsynlig fore 800 mg tre ganger per dag i utgangspunktet, kanskje avtagende til 400 mg 2 til 3 ganger per dag som smerte begynner å avta.

Smerte medisiner er ofte foreskrevet med costochondritis, spesielt hvis det er på grunn av en skade. Du kan få et narkotisk smertestillende som inneholder paracetamol. Men vet at hvis du tar smertestillende medikamenter, kan du ikke være klar over at du er irriterende området med visse øvelser og bevegelser.

Bruk is eller varme til brystbenet området, avhengig av hvilket føles bedre for deg. Noen kan oppleve at varmen øker smerte, mens andre kan finne det fordelaktig. Is kan være veldig kaldt brukt til brystet, men kan hjelpe med betennelse.

Generelt øvelsen som forårsaket costochondritis (hvis en idrettsskade) bør unngås, samt noen form for trening som irriterer området. Imidlertid bør noen bevegelse gradvis økes i området for å fremme langsom tilheling. Fysioterapi kan anbefale at bestemte typer oppgaver gjøres. Erfaring har vist at ultralydbehandling over den øvre brystbenet området bidrar til å slappe av leddene og brusk og gir mulighet for bedre heling.

Forvent smerten av costochondritis å vare i minst 1-2 måneder, noen ganger så lenge som seks måneder. Etter dette, bør det meste av smerte avta. Men hvis det er andre tilknyttede skader, for eksempel en sternal brudd, kvestet bein, mørbankede muskler og muskel stammer, kunne den totale smerten vare opptil et år eller lenger, spesielt hvis skaden var ille. Kvaliteten av forsiktighet kan også bestemme lengden av restitusjonsperioden.

Hint

  • Det kan være nyttig å gjøre noen undersøkelser på costochondritis og relaterte tilstander på egen hånd, slik at når du gå til legen, kan du spørre mer spesifikke spørsmål og bidra til å nå en nøyaktig diagnose.
  • Costochondritis trenger lindring fra overforbruk / skade på sternal området. Unngå enhver form for bevegelse eller trening som vil forverre det berørte området.
  • Ofte er costochondritis vanskelig å diagnostisere. Dette er fordi mange leger ikke er kjent med tilstanden, og det er andre årsaker til brystsmerter som er vanskelig å skille.
  • Feildiagnostisering kan komme i form av diagnostisering av en kiste muskel belastning eller forstuing, eller at bein og brusk er rett og slett lettere skadet.
  • Du kan ha andre problemer forbundet med området også, slik at andre ting bør også sjekkes ut for å gi forsvarlig omsorg, for eksempel en rib eller sternum brudd og / eller kvestet bein og en belastning eller forstuing.

Retningslinjer for Therapeutic Ultralyd

Terapeutisk ultralyd er en svært fordelaktig form for behandling der varmeproduserende ultralydbølger brukes til å øke sirkulasjonen og oppmuntre healing til skadet vev. Når administrert riktig, har ultralyd fordeler vist seg helt trygg i en rekke studier. Bør observeres retningslinjene mens administrere terapeutiske ultralyd behandlinger.

Indikatorer

Terapeutisk ultralyd bør ikke brukes på alle kroppsdeler av en gravid kvinne, som det kan føre til overoppheting av fosteret. Ifølge undersøkelser av DC Reid og EM Oakley, bør ultralydbehandling aldri brukes på hjernen eller andre komponenter i det sentrale nervesystemet, som spinalskade kan oppstå. Ifølge en undersøkelse utført av K. Hynynen, DJ Watmough og JR Mallard, "Forsiktighet bør utvises for ikke å bestråle neoplastiske vev som det er noen bevis for at upassende oppvarmingsmønstre, noe som gir opphav til temperaturer mindre enn 42 C, kan stimulere tumorvekst eller fremme metastaser. "

Merking

Alle komponenter i ultralydmaskinen skal være tydelig merket. Videre må en ultralyd tech være til stede til alle tider under driften av maskinen, for å sikre behandling og er riktige og for å senke mengden av stråling bør en pasient begynner å oppleve uheldig innvirkning.

Utgangskontroll

Regulatoriske standarder krever at maksimal effekt er tillatt skal ikke være høyere enn 3 W / cm2.

Studier har bekreftet at en hvilken som helst utgang høyere enn dette kan faktisk føre til uønskede vevsskade og smerte for pasienten. Ifølge en studie av OD Payton, beløper seg høyere enn 3 W / cm2 påføres i nærheten av en pasients ben viste seg å være uutholdelig, og i noen tilfeller, forårsaket skader på skjelettet.

Timer Spesifikasjoner

Ifølge Health Canada, "For å minimalisere de potensielle negative helseeffekter, skal operatøren bruke minst pasientens eksponering nødvendig for å oppnå den ønskede nytte." Med andre ord, bør pasientene aldri være over utsatt for ultralyd eller overoppheting av vev kan føre til.

Side-effekter av ultralyd terapi

Side-effekter av ultralyd terapi


Ultralyd-terapi er et kraftig verktøy for medial stand til både å lindre smerte og behandling av forskjellige medisinske tilstander. Basert på samme teknologi som gjorde sonar et levedyktig middel av nedsenkbare navigasjon og kartlegging, ultralyd terapi seletøy subsoniske emanations å ødelegge svulster, redusere størrelsen på åreknuter, rene tenner, dreper bakterier, og lindre muskel og leddsmerter. Men for all den lover, er det noen bivirkninger som bør vurderes.

Typer av ultralyd terapi

Det finnes flere typer av ultralyd terapi, inkludert fysioterapi; kreftbehandling; grå stær; kosmetisk plastisk kirurgi (fettsuging og vene behandlinger); og tannbehandlinger. Den mest utbredte formen for ultralyd terapi er fysioterapi, hvor ultralydbølger brukes til å slappe av myke og bindevev. Dette er en populær behandling som brukes av kiropraktikk fasiliteter, spesielt for pasienter som kan ha opplevd whiplash. Ultralyd terapi brukes sjeldnere å ødelegge og redusere svulster, særlig hjernesvulster.

Fordeler med ultralyd Therapy

Ultralyd terapi er svært effektiv på to tilsynelatende motsetningsfylte poler av medisinsk bruk. På den ene siden er det svært effektiv på å ødelegge kreftceller og cyster. På den annen side, ultralydbehandling, spesielt når det brukes i lav-intensitet, pulsede bursts, har vist seg å fremskynde utvinning tid ved å stimulere celle reproduksjon. Ifølge Journal of Sports Medicine (2003), da ultralyd terapi ble brukt til å reparere et friskt brudd, det "redusert healing ganger med mellom 30 og 38%. Da gjaldt ikke-united frakturer, det stimulerte union i 86% av tilfellene . "

Side Effects

Til tross for sine medisinske og terapeutiske fordeler, er det noen bivirkninger å være klar over med ultralyd terapi. Faktisk er den generelle praksisen med ultralyd terapi regnes som trygt og effektivt, men det har vært noen mindre tilfeller av fysisk smerte på grunn av "kavitasjon." Beskrevet som en brennende følelse, er kavitasjon forårsaket av oppvarming av gassen som inneholdes i vev cellekjerner. Dette kan føre til pustevansker, svimmelhet, kvalme og desorientering.

Misforståelse

Ultralyd terapi blir ofte forvekslet med ultralyddiagnostikk, også referert til som ultralyd. Ultralyd brukes vanligvis til å lage foster sonograms MR avbildning, og mens ultralyd terapi innebærer en konsentrert bruk av lavere ultralyd frekvenser. Ultralyd kan også brukes til å lage bilder av bløtt vev, ben og indre organer. Ansette grunnleggende ultralyd frekvenser gir svært ulike programmer som kan høres forvirrende. Det bør bemerkes at ultralyd-terapi omfatter bruk av ultralyd-frekvenser for bakterielle sveip og rengjøring.

Advarsel

Ifølge Radiological Society of North America, har ultralyd terapi blitt funnet å være "en trygg, effektiv og svært fleksibel avbildningsfunksjonalitet som kan gi klinisk relevant informasjon om de fleste deler av kroppen på en rask og kostnadseffektiv måte." Som blir sagt, hvis noen sesjon av ultralyd terapi forårsaker fysisk ubehag, ber om at det stoppes umiddelbart. Langvarig eksponering for mistilpasset frekvenser kan forårsake alvorlige vev og nevrologiske skader. Svimmelhet eller forvirring er symptomer på overeksponering til ultralyd frekvenser.

The Best Portable Ultralyd Pain Therapy System

Ultralyd terapi er en form for fysioterapi behandling som bruker høyfrekvente lydbølger for å gi dyp varme til skadde bløtvev. I tillegg til ultralyd, det er andre behandlingsmetoder for å hjelpe i helbredelsen av din smertefull tilstand. Mendmeshop.com har den beste samlede bærbare ultralydsmertebehandling system som kan brukes hjemme. Sitt system består av tre deler: kaldt kompresjonsbehandling ved hjelp av sin "Freezie Wrap;" ultralyd behandling; og blod simulering terapi bruker sin "Inferno Wrap."

Freezie Wrap

Hvis du opplever en akutt skade eller lider av kroniske smerter, bør du bruke MendMeShop sin Freezie Wrap for kaldt kompresjonsbehandling. Etter at du har is sjal i fryseren i ca en time, bør du pakke det tett rundt det skadde området og ha den i 15 til 20 minutter. Glasur virkning fra denne wrap vil bidra til å redusere smerte, betennelse og hevelse. I tillegg bør du vente ca 45 minutter før du begynner ultralyd eller blod stimulering terapi, slik at kroppstemperaturen kan gå tilbake til det normale.

Ultralyd

MendMeShop har en bærbar ultralyd enhet som lett kan brukes hjemme sammen med sin lavendel infusjon medisinert ultralyd gel. Det er viktig å følge MendMeShop sin ultralydbehandling guide og å konsultere legen din før du begynner på ultralyd terapi behandling plan. MendMeShop anbefaler denne behandlingen tre ganger om dagen for de første to ukene og deretter tre ganger daglig annenhver dag i en uke. Etter uke tre, bør du ta en pause for en uke og evaluere for å se om du må fortsette.

Inferno Wrap

MendMeShop Inferno Wrap brukes som blodstrøm simulering terapi (Bfst) behandling, som har en patentert metode for å sende elektromagnetisk energi over skadde området. Denne metoden bidrar til å øke blodgjennomstrømningen og dermed bære oksygen og næringsstoffer til skadde området. MendMeShop anbefaler at du bruker det 2-4 ganger om dagen i 30 til 45 minutter etter behov. Det er best å lese alle instruksjonene før du begynner denne behandlingen.

Utstyr Drifts forskrifter

Selv om ultralyd terapi er generelt veldig trygg, er det viktig at operatøren, enten det er du eller noen andre, ta alle forholdsregler for å minimere eksponering av ultralydbølger til alle involverte. Applikatoren skal alltid være vendt ned og svever over huden av det skadde området i konstant små sirkulære bevegelser. I tillegg bør du sjekke din ultralyd enhet ukentlig for mekanisk vedlikehold og riktig kalibrering av ultralyd makt. Din innebygd timer bør kontrolleres med jevne mellomrom for å se at det fungerer som det skal og at applikatoren gir en jevn mengde strøm, slik at du ikke pådrar forbrenninger.

Kontra

Som med enhver medisinsk behandling, bør du bruke ultralyd riktig. Dette inkluderer å vite hvilke kroppsdeler og metallforhold kontraindikere bruk av ultralyd terapi. Ultralyd bølger bør ikke komme i kontakt med noen av dine organer (for eksempel hjerte, nyrer, lever) og andre sensitive områder av kroppen din som inneholder slimhinner (nese, munn, endetarm eller vagina).

I tillegg bør du ikke bruke ultralyd terapi hvis du har visse medisinske tilstander som inkluderer følgende: å være gravid, blødningsforstyrrelser, bein infeksjoner, hjertesykdom og i områder av kroppen der du har en metallimplantat (for eksempel en pacemaker).

Rådfør deg med lege før du begynner på ultralyd behandlingsplan.

Ultralyd Scar Removal

Ultralyd Scar Removal


Det er mange arr behandlingsalternativer pasienter kan velge mellom, men ikke alle av dem er ikke-invasiv eller ikke-kirurgisk. I noen tilfeller kan fjerning av en arret opprette en annen, noe som gjør arret fjerningen mindre attraktiv. Tradisjonelt har arr blitt fjernet med laser behandlinger, lettet med Microdermabrasion eller myknet med behandlingskrem. Selv om disse er alle effektive til en viss grad, er det andre behandlingsmuligheter. En av disse er ultralyd arr fjerning.

Hvordan Ultralyd Scar Removal Works

Ultralyd terapi gjelder lydbølger på en høy frekvens til berørte deler av huden ved hjelp av en håndholdt bodyscaping verktøy koblet til en ultralyd maskin, ifølge Dr. Schmuel Tatz av Body Tuning og fysioterapi. Mens disse lydbølgene ikke kan høres av det menneskelige øret, de appellerer dypt inn kroppslige vev, oppvarming og stimulerende dem uten å gi pasienten noen ekstra ubehag.

Ultralyd kan forbedre arr fordi det gjenoppliver kollagenfibre og kan potensielt stimulere vev reparasjon.

Behandling med ultralyd, når kombinert med essensielle oljer, kan redusere forekomsten og jevner ut arrvev selv i en gammel eller moden arr, ifølge Dr. Richard Honour of naturalhealthweb.com. Dette er på grunn av varmen og stimulering som hudvev mottar fra vibrasjon av ultralydbølger.

Ultralyd kan forbedre Scar Healing

Dr. Honour antyder at når ultralyd brukes i tillegg til eteriske oljer, kan ultralydbølgene bidra til fortgang i prosessen av arr reparasjon. Siden de fleste arr blir irritert under healing prosessen, kan ultralyd hjelpe lindre denne smerten og ubehaget, påskynde den helbredende syklus mens hindre pasienten fra å gi inn i trang til å klø, noe som potensielt kan ødelegge sunn helbredelse.

Ultralyd Scar Removal for Burns

I en studie utført ved Burns og Plastic Surgery Centre i Bulgaria, ultralyd forsterket effekten av Contractubex Gel når den brukes til overfladiske brannsår, post-brenner arr og keloider, som er overgrodde områder av vevet på stedet av en healing arr. I de fleste tilfeller var ultralydbehandling mer effektiv i å forbedre egenskapene til gelen enn bare å massere det inn i det berørte området av huden som det varmes opp i huden og stimulert gjenvekst av kollagen.

Hjem Ultralyd Scar Removal Therapy

Hvis du ikke er komfortabel besøker et legekontor for ultralyd terapi, du eller noen du stoler på kan utføre ultralyd arr behandling på kroppen din hjemme ved hjelp av to i en ultralyd Technology skjønnhet utstyr. Dette ultralyd terapi kan bidra til å redusere forekomsten av akne arr, selv om de allerede har blitt behandlet med et eget arr terapi behandling, ifølge beautymachine.net. Det fjerner også det unormale eller mørkt pigmentert hud farge som vises etter forekomst av et arr.

Dette utstyret er vanligvis solgt for mer enn $ 200. Husk at i de fleste tilfeller, bør en ultralyd gel eller eteriske oljer brukes i forbindelse med et ultralydbehandling for å tillate verktøyet å gli uhindret over områder av huden.

Ultralyd Spine Treatment

Fysioterapeuter ofte bruker ultralyd behandlinger for spinal problemer. Behandlingene gjør faktisk ikke behandle ryggraden, men heller de omliggende muskler og vev.

Ultralyd som komplementær behandling

Fysioterapeuter bruker ultralyd behandlinger for å utfylle primære behandlingsformer. De indusere avslapning, gi en distraksjon fra smerte, og forberede musklene for terapi.

Nature of Ultralyd

Ultralyd maskiner produserer høyfrekvente lydbølger. Terapeuten retning og sondene for å levere disse bølgene til visse områder av kroppen, noe som resulterer i varme.

Fordeler

Ultralydbehandlinger forårsaker de dype vev til å vibrere, noe som frembringer en lav varme. Denne varmen åpner blodårene og øker strømmen av blod, oksygen og næringsstoffer. Disse effektene redusere smerter, betennelser og muskelkramper. Spekter av bevegelse kan forbedre også.

Hvordan Behandlingen administreres

Terapeuten vil vanligvis anvende en gel til de behandlede områder for å tillate sonden å bevege seg enkelt over huden. Noen ganger vil han også bruke en anti-inflammatorisk behandling; ultralydbehandling hjelper det trenge gjennom huden for å målrette inflammasjon.

Behandling

Behandlinger vanligvis vare noen få minutter. Du vanligvis oppleve en kriblende følelse; du skal ikke føle noe smerte.

Senebetennelse Cures

Senebetennelse, noen ganger stavet senebetennelse, er betennelse og hevelse i en sene, ledningen som forbinder muskelen til beinet. Først og fremst skyldes overdreven bruk, skade eller aldring, kan tendinitt også bli funnet i de med en systemisk tilstand, for eksempel revmatoid artritt. Vanlige steder på senebetennelse inkluderer albue, skulder, håndledd og hæl. Behandlingen er relativt enkel og innebærer smertebehandling og redusere hevelse.

Primær behandling

Senebetennelse er ikke en alvorlig tilstand, og mens en alvorlig sak eller en rift i en sene kan kreve kirurgi, er den vanligste metoden for behandling over-the-counter smertestillende midler kombinert med hvile og is. Ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler, som for eksempel ibuprofen, kan bidra til å lindre hevelse og smerte, mens du hviler senen (en spenne eller en skinne kan brukes til å begrense mobilitet) og anvende liberale mengder is forenkle utvinning og hjelp letthet hevelse henholdsvis.

Sekundær behandling

Skulle tendinitt være alvorlig eller ikke svare på resten, kan kortikosteroider bli anbefalt av legen din. Enten injisert eller brukes som en aktuell krem, kortikosteroider bidra til å redusere hevelse og lindre smerter i det betente senen. Gitt muligheten for sene sprekker på grunn av gjentatte injeksjoner eller utilbørlige, er den topiske løsningen en foretrukket alternativ. Etter at løsningen er påført huden, blir en prosess som kalles iontoforese anvendes, ved anvendelse av en liten elektrisk strøm til å trekke medikament fra huden inn i senen.

En studie publisert i "Annals of Revmatoid Diseases" konkluderte med at kortisoninjeksjoner var like effektive som over-the-counter, ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler i behandling av senebetennelse. Fordelene var kortvarig, og studien ikke klarte å fremskaffe bevis for noen langsiktige fordeler.

Andre behandlinger

Når smertene blir mindre fremtredende, kan strekke muskelen hver dag bidra til å forhindre senen blir for stramt. Når smertene begynner å avta eller er helt borte, legge vekter til de strekninger, til slutt oppgradere til vektløfting. Styrking sener reduserer risikoen for senebetennelse tilbakevendende.

Kirurgi for tendinitis er sjeldne og vanligvis bare brukes i tilfeller hvor senen selv har sprukket. I de tilfeller hvor svellingen er overdreven og alvorlige, er det mulig å fjerne det betente vevet rundt sene kirurgisk.

Ultralydbehandling kan anvendes til behandling av tendinitt, så vel. Det innebærer bruk av lydbølger for å bryte ned omliggende arrvev. Det bidrar også til å myke opp området, noe som kan øke mobilitet. En 1999 studie publisert i "New England Journal of Medicine" konkluderte med at ultralyd terapi på en skulder lider calcific senebetennelse (forårsaket av kalkavleiringer i senen) var en effektiv korttidsbehandling.

Ultralyd behandling for bursitt

Bursitt kan være en smertefull, svekkende tilstand som gjør det vanskelig for deg å nyte dine normale daglige aktiviteter. Tradisjonelle behandlinger inkluderer hvile, is og ibuprofen eller andre rusmidler. I mange fysioterapi innstillinger, ultralyd terapi brukes til å fremskynde helbredelsesprosessen. Hvis du har bursitt som ikke synes å bli stadig bedre på egen hånd, bør du vurdere å snakke med fysioterapeut om ultralyd behandling.

Bursitt

Bursitt er et generelt begrep som indikerer betennelse i en slimpose sac. Bursa er små, væskefylte blærer som lokalisert i nærheten leddene. Bursa bidra til å redusere friksjonen på muskel og sene bevegelse og bidra til å skape puter mellom bein og annet vev. Tenk om du var å plassere en liten mengde vegetabilsk olje i en plast lukkbar baggie. En bursa er lik i sin anatomi.

Bursitt er vanligvis et resultat av betennelse i en slimpose. Det kan være forårsaket av repeterende bevegelse eller stress til en bursa sac. Bursitt kan også være forårsaket av traumer eller skader en joint.

Ultralyd

Ultralyd er en behandling som bruker lyd (eller trykk) bølger for å skape en terapeutisk effekt på kroppens vev. Svinger hode skaper trykkbølger som gjennomsyrer inn i vev og forårsaker molekyler til å vibrere. De vibrerende molekyler kolliderer og skaper friksjon. Som friksjons øker, temperaturer i vevet øker også, som gir terapeutisk effekt. Deep oppvarming bidrar til å øke lokal blodstrøm og redusere smerte og muskel vokter.

En annen terapeutisk effekt av ultralyd er et resultat av den vibrasjon av molekyler på grunn av de lydbølger. Kavitasjon er definert som den pulsering av gassbobler i kroppsvæsker som kan ha en effekt på cellemembran diffusjon. Microstreaming er bevegelse av ioner i og rundt vevsceller på grunn av vibrasjoner som kan forandre permeabilitet cellemembranen og celleaktivitet.

Både termiske og mekaniske effekter kan påvirke inflammasjon som er karakteristisk for bursitt. Økt blodgjennomstrømning og forbedret celle permeabilitet kan potensielt ha en positiv effekt på vev healing og minimere betennelse. Forbedret healing og potensialet for smertereduksjon gjør terapeutisk ultralyd en levedyktig behandling for bursitt.

Behandling

Ultralydbehandling utføres generelt i et fysisk terapi innstilling. Den behandlende terapeuten vil utsette det berørte området, og vil bruke en generøs mengde ultralyd gel. Gelen hjelper overføre lydbølgene fra svingeren gjennom huden til din betent slimpose. Terapeuten vil forsiktig massere området i 5 til 20 minutter. Etter ultralyd behandling, vil terapeuten ha hjelp du utføre flere terapeutiske øvelser.

Ultralyd behandling for Knees

Ultralyd behandling for Knees


Terapeutisk ultralyd er et behandlingsalternativ som brukes av terapeuter til å behandle dype og bløtvev skader gjennom ultrasoniske bølger. Det kan også bli brukt for å hjelpe bein helbrede. Under en ultralyd behandling, lydbølger føre til bølger av ødsling å helbrede kneet eller område av skade.

Søknad

Ultralydbehandling gjøres ved å anvende en gel i løpet av skaden. En liten metallanordning blir brukt til å sende ut ultralydbølger til pasienten. Dette gjøres ved å sette hodet på metall enhet på kneet. Metallet sender ut ultralydbølger som den beveges over huden fem minutter eller så. Dette kan gjøres en eller to ganger per dag, avhengig av alvorligheten av skaden.

Termisk effekt

Ultralyden har en termisk effekt på kneskader. Bølgene forårsaker en vibrasjon og frembringe varme i vevet. Denne varmen følelse kan ikke bli følt av pasienten, men kan bidra til å øke fleksibiliteten i leddbånd, sener og ledd. Dette kan være svært nyttig i en rask behandling og gjenvinning.

Reduser Healing Tid

Den beste fordelen av å bruke ultralyd som behandling for kneskader er at det bidrar til å redusere healing tid. Den ultralyd akselererer helbredelsestiden av inflammasjon og øker blodstrømmen gjennom kroppen. Denne behandling kan også redusere den helbredende tid når det gjelder å smelte sammen frakturerte ben sammen igjen. De ultralydbølgene kan anvendes i benet-calcifying prosessen.

Vanligste bruksområder

Denne prosedyren er sjelden, men er mest brukt blant idrettsutøvere på grunn av idrettsskader. Fremgangsmåten kan også anvendes for eldre å hjelpe til med aldringsprosessen som kan negativt påvirke kneet og andre områder av kroppen. Når en person aldre, leddene blir slitt og kan kreve styrking. Personer som lider av kalsiummangel kan være utsatt for bein skader. Det er der benet-helbredende egenskaper for ultralydbehandling kan være fordelaktig.

Advarsel

Som alltid er det en god idé å snakke med en medisinsk faglig før de bestemmer seg for et behandlingsalternativ. Legen vil kunne bedre diagnose din skade og gi råd til riktig behandling.

Ingredienser i Ultralyd Gel: polyacrylamidgel eiendommer

Polyakrylamid er en gel laget ved hjelp av fremgangs elektroforese, en teknikk som brukes i biokjemi og molekylær biologi for å separere makromolekyler. Det er en tverrbundet polymer av akrylamid, og fordi det er en akustisk koblingsmedium, kan den brukes for fokusert ultralydbehandling. Mens akrylamid er svært giftig, ingrediensene som brukes til å lage ultralyd gel er ikke giftig og trygt å bruke av trenet helsepersonell.

Propylenglykol

Propylenglykol er en organisk, dobbel olje sammensatte ofte brukt for kosmetiske formål. Den brukes som en humescent i ultralyd-gel, noe som resulterer i en retensjon av fuktighet. I kombinasjon med de andre ingrediensene, betyr propylenglykol vanligvis ikke irritere huden, selv om det er giftig ved svelging.

Glycerin

Glycerin er et polyol forbindelse som ofte brukes i farmasi og for å gjøre elementer som såpe. Den er nøytral, sweet-smaker og fargeløs. Det er et ideelt bestanddel for anvendelse i geler fordi det er et effektivt oppløsningsmiddel og absorberer vann fra luften.

Phenoxyethanol

Fenoksyetanol er en glykoleter. Det er ofte brukt i hud og andre dermatologiske produkter. Den er vann-løselig og brytes ned til fenol og acetaldehyd. I 2008, US Food and Drug Administration advarte om at phenoxyethanol er potensielt giftig og kan skade nervesystemet.

Fargestoff

Selv om de er forskjellige merke, de fleste ultralyd geleer inneholder en blå fargestoff, som FD & C blå No. 1. Fargestoff er syntetiske fargestoffer som regel laget av petroleum. Disse fargestoffer er ofte funnet i mat, kosmetikk og legemidler.

Spesielle hensyn av ultralyd terapi

Ultralydavbildning kan generere et bilde med lydbølger - som på bildet til et ufødt barn i en mors liv. Men ultralyd terapi, som inkluderer enten pulserende bølger eller varme, kan øke blodsirkulasjonen til skadet vev og hjelpe skadde idrettsutøvere takle smerte.

Ultralyd Therapy

Det er to hovedtyper av ultralyd terapi --- én versjon administreres med varme; den andre er avhengig strengt på pulserende lyd-bølge intensitet bare. Varme ultralyd terapi er vanligvis brukes til å redusere muskel- og skjelettsmerter, mens pulserende ultralyd terapi brukes mer for å øke blodsirkulasjonen og bidrar til raskere heling av muskelvev.

Bruker for ultralyd terapi

Når varme ultralyd anvendes for terapi formål, er det vanligvis brukes på idrettsutøvere eller andre med smerte fra skader. Mange idrettsutøvere og de som har hatt muskel stammer eller forstuinger grunn av et fall eller uhell stole på ultralydbehandling med varme for behandling av skadet vev og muskler som ligger langt under hudens overflate og smerte som resultat. Heat brukes også til å bidra til å redusere smerte følte i bein også, sånn fra leddgikt.

Pulserende ultralyd brukes til å behandle dårlig sirkulasjon og treg vev healing, og ifølge en forskning gjennomgang produsert av Oncidium Health Group og publisert i Canadian Medical Association Journal i 2002, har det vært brukt med hell for å redusere healing tid i sprekker som var nonoperative .

Spesielle hensyn

En spesiell vurdering om ultralyd terapi --- om det er varme eller pulserende ultralyd terapi --- er at metoden valgt behov for å være basert på den type skade som behandles og andre medisinske bekymringene til pasienten. For eksempel, på den elektroniske nettstedet Health Canada, operatører av ultralyd terapi advares mot å bruke varme versjon på enhver person som opplever et tap av varme følsomhet. Dette er fordi de ville være uvitende om for mye varme ble tilført, og dermed forbrenning kan skje lettere.

I tillegg bør varme ultralyd ikke brukes på øyet under en hvilken som helst terapi aktivitet, siden øynene er begrenset i deres evne til å fjerne varmen som måtte samle seg der under behandlingen.

Infeksjon og Rupture Betraktninger

Infiserte områder av bein eller vev skal ikke gjennomgå noen varme eller pulserende ultralyd terapi, ifølge Health Canada, siden slik behandling kan føre til spredning av smitte gjennom pus som kan bli tvunget ut av det infiserte området under behandling. Likeledes kan blodårer briste dersom de blir utsatt for en av de to typer av ultralydbehandling når den allerede er skadet.

Andre hensyn

De med hjertesykdom er utsatt for hjerterytmen avbrudd og den potensielle livstruende tilstand som kan følge hvis pulserende ultralyd terapi brukes i brystkassen av disse personene. Og de med pacemaker bør ikke gjennomgå pulserende ultralyd terapi i thorax området, ifølge Health Canada.

Om Ultralyd behandling for en Rotator Cuff Tear

Rotator cuff er en gruppe av muskler som støtter skulderen som kan bli skadet eller revet av traumer eller slitasje og rive oppstår over tid. Ultralydbehandling er en type terapi som kan brukes for å bidra til å helbrede og lindre smerten forårsaket av slike tårer.

Identifikasjon

Ultralyd-behandlinger bruke en stav-lignende anordning som kalles en ultralyd maskin som - når den trykkes mot spesielle ledende gelé påføres huden av skuld - frigi lydbølger som går gjennom huden og komme vev av rotatorkuff under.

Fordeler

Ultralydbølger øke blodgjennomstrømningen i rotator cuff området, noe som gir raskere helingsprosess. Lydbølgene også redusere svellingen, noe som kan være en vesentlig årsak til smerten.

Typer

Ultralyd behandlinger kan administreres av leger, fysioterapeuter, kiropraktorer og massører. Alternativt kan en ultralyd maskin bli kjøpt av en forhandler og brukes hjemme.

Time Frame

Hjemme, de fleste rotatorkuffskader krever behandling som varer i 5 til 10 minutter to ganger daglig i en periode på 2 til 3 uker. Når arbeidet er utført utenfor hjemmet, er ultralydundersøkelser vanligvis gjort bare 2 til 3 ganger per uke for en lengre periode som varierer avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen.

Advarsler

Personer som har pacemaker, hemofili, spina bifida, infeksjoner i rotator cuff vev, eller som har fått kortison injeksjoner innen 30 dager bør ikke bruke ultralyd terapi. Før du begynner ultralyd terapi hjemme, er det viktig å få råd fra en medisinsk faglig.